HelenSaevikFashionBlog » Todays outfit

Todays outfit

HUGH HEFNER KIND OF LOAFERS // BOYFRIEND JEANS // CASHMERE AND SOME PUFFINS!Elsker mine "Hugh Hefner tøsslussler" og at de er knallrosa - (fjorårets og ikke i handelen) 

Kombinert med store boyfriendjeans, en singlet med et fint ordtak på og litt cashmere, så klager jeg absolutt ikke. Livet smiler om dagen og jeg kjenner at energien er på vei tilbake. Hver celle i kroppen min roper "JAAAAA" :)

Denne fine dagen avsluttet jeg sammen med mennesker som betyr mer for meg enn jeg kan forklare ; 4 generasjoner tok turen opp Rundefjellet og ut i lundeura. Her drakk vi kaffi, spiste masse godt og lo oss nesten skakk av lundefuglene! Jeg må si at jeg er meget imponert av både jentene våre, mamma og pappa min, for å ikke snakke om min mormor som er 75 år og har bedre kondisjon enn meg! Jeg tror at det aldri før har vært så mye latter og skravling i lundeura som i kveld ;) Tyskland hysjet ikke på oss heller, takk og lov! 

Ta vare på hverandre og lytt til hjertet - spring på fjellet, det er verdens billigste og beste terapi og trening! 

Legger ved noen artige bilder fra kveldens fjelltur. Elsker lundefugler! Og har du sett stilen på de i det de tar av? Tror jeg ler meg skakk!!!  

"Hi there... nice bootie!" Vet ikke helt hva vi holder på med, men jeg tror det er kaffi og sjokolade på gang ;) 

-og foreviger pappa på film :) 

"Her er de! Galningene fra forrige helg...keep on flying guys!!" 

"Fader ass! Ikke f*** om de virker disse vinga`!" 

"Anyone? Please? Help me?"

Husker dere sørgelige Karius og baktus? De er mye mer sørgelige disse skapningene.... han under her til høgre ser ut som han er helt ferdig, på alle måter.... "om jeg stuper utfor her og ikke åpner vingene.....?"

"Orker bare ikke mer lissom.... er bare helt tom for å si det sånn....."

Så nærme er de - eller vi ;) 

Nå kryper jeg inn i verdens beste armkrok og skåler for oss, for familien, for lundefuglen, guds frie natur, min vanvittig spreke mormor, dere - mine trofaste kjære lesere og livet! 

Tusen takk for en kjempefin tur sammen, elsker dere <3 

Nattens godlåt er denne , enjoy :) 

DAGENS PHOTOSHOOT, DAGENS ANTREKK & DAGENS OTER!

Om jeg fikk fnatt under photoshooten i dag? Dobbel-sjekk!!! Ikke langt fra beina mine sprang denne lille rakkeren og jeg ble overivrig og hoppende glad, før jeg ble kvalm av redsel, faktisk! Tror oteren ble enda reddere meg da 182 cm satte i et hyl som gikk i en tralt som "EivindsjåsjåsjåsjåsjååååoooæææææææasjhHJELP!!!" "Nei nå gir vi oss, nå henger ikke klærne på meg heller..."

Men jeg holder maska...

Slipper veska også, bare for å demonstrere at jeg har fått nok av både bilder og oter... 

Done! Jeg vil ha kaffien og sjokoladen min ;) 

Ønsker dere alle en kjempefin lørdagskveld, her lukter det hjemmelaget pizza, håret er i tutt og jeg har tatt laaaanghelg som varer helt til onsdag, og onsdag er det jo lillelørdag igjen, så det betyr at det er tett på helg igjen, halleluja :) 

Ta vare på hverandre <3 

 

TODAYS FUN

Jeg elsker dager som dette - treffe hyggelige mennesker for ett intervju (kommer på trykk i august og gleder meg til å dele det med dere)  holde litt leven og avslutte kvelden sammen med bestevenner! 

Jeg føler meg rik som er omgitt av positive mennesker - det er det beste jeg vet, "Ja mennesker!" Det burde finnes mange flere - dagens oppfordring ;) 

Fortsatt fin sommerkveld dere og ta vare på hverandre, det gjør vi <3 

 

 

OFF WE GOÅ gi noen du er glad i en stor blomsterbukett, det er noe vi burde gjøre oftere :) 

Tusen takk mamma og pappa, for at dere er alt dere er, for meg, mine og mine søsken. Vi elsker dere! 

Nå løper vi ut døren for å forevige et nydelig antrekk fra Marc Cain, vi må finne en smart location pga enorm vind i dag! Off we go!!!! 

Senere er det Herøyspelet, Kongen ring og jeg gleder meg som et barn til å se vikingmusikalen i havgapet, uten å ha sett en eneste øving - første gang på 20 år tror jeg!!! Tvi tvi godtfolk <3 

Ukens outfit kommer til kvelden - først photoshoot og Kongens Ring <3 Livet smiler :) 

 

 

TODAYS STYLETil alle mine trofaste lesere: tusen takk for at dere titter innom og beklager at her ikke er så mange oppdateringer - det skal bli bedre når vår herre skjenker døgnet litt flere timer;) 

Nei, jeg har mye å gjøre om dagen, så derfor lite oppdateringer, men dere kan følge meg på Instagram om dere ønsker - der skjer det litt mer om dagen ;) 

Ta vare på hverandre så lenge, det gjør vi - og jobber jobber jobber, men moro er det! 

 

TONIGHTS LITTLE BLACK DRESS

Kveldens glade 182 cm (+ moms) ble min lille sorte Tiger of Sweden - denne bruker jeg snart ihjæl! Men den er like fin etter tusen fester holdt jeg på å si.... Gudrun`s antrekk var selvfølgelig en skatt fra Fretex - like fin den også ;) 

Michael Kors hæler (higher the heels, closer to God!) Jimmy Choo veske og smykker fra Rodrigo Otazu.  

One close-up, and this is how we do it the "instagram-way!" 

Det har vært lite blogging i det siste og det er fordi dagene flyr i fra meg og jeg har brukt tiden min på helt andre ting enn bloggen, noen dager har bare ikke nok timer!

"Outfit of the week" vil komme litt sent til kvelden, men jeg gleder meg til å vise dere noen fine fine nyheter :) 

Stay tuned and stay happy - I know I will, fortsatt i kjole as we speak :) 

 

 

GIRLPOWERHerlighet hvilket døgn jeg har lagt bak meg! Det har vært girlpower på det høyeste plan og jeg har tatt små og store avgjørelser i samarbeid med mennesker jeg verdsetter høyere enn høyest <3 Dere vet hvem dere er <3 

I går kveld avsluttet jeg dagen sammen med tre bestevenner, og jeg hoppet i denne fine kjolen for anledningen. Noen dager er det pysj og håret i tutt, men i går hadde jeg kun lyst å slå ut håret og kle meg i kjole. Vi så solen farge himmelen rød, vi sang "idyll" , vi spiste nydelig mat, løste verdensproblemer, lo så tårene trilla og magen sto i total krampe. Sånne dager fortjener kjole. Ferdig snakka.

Nå skal resten av dagen nytes til fulle. Gleder meg til helgen allerede, være sammen med hyggelige hjerter på jobb, det blir en tur til Flø etter jobb på lørdag og kvelden skal avsluttes med stort selskap for nære venner. Gleder meg som et barn :) 

Ta vare på hjertet - alt springer ut i fra det <3 

 

 

GÅRSDAGENS BLOMSTER OG DAGENS "F*** THIS SHIT, I`M GOING NAKED!"Noen trodde det hadde rabla for meg da jeg dro på meg mormor`s vintage blomsterbukser i går ;) Jeg derimot digger de og synes det er altfor gale å ikke ta disse fine blomstrene ut på en hændlings - så gårsdagens glade flowerpower var Michael Kors hæler, Mor`s vintage bukser, Acne singlet og Louis Vuitton skjerf. 

I dag derimot har jeg gått i min bedre halvdels t-skjorte og pysjbukse, hele dagen, og vært i et aldri så lite "f**k this shit, I`m going naked!" Noen ganger er det bare helt perfekt å gi litt blaffen, samle håret i en tutt, subbe rundt i tjukkelabber og drikker uante mengder kaffi, rydde i skuffer og skap og fin-tenke litt. 

Akkurat sånn har min dag vært, klager ikke, den har vært helt perfekt ;) 

I morgen er det jobb igjen og til kvelden er det LAAAADIES NIGHT, OOOH WHAT A NIGHT :D Gleder meg som en unge til å skravle med hjertene mine igjen <3 

 

101 SNAPSHOTS OF TODAYS OUTFITTesting out new locations and lights is always a challenge, but also so much fun! 

 

BOBLER, HJERTER, ROADTRIP OG MIDTSOMMERNATT

Gårsdagen var fole artig fra ende til annen, kvalitetstid sammen med mennesker jeg setter uendelig stor pris på, gjensyn med hyggelige mennesker som gjør meg veldig glad og glad tullete, turer både hit og dit - "utsikten" var jo et kapittel for seg selv, hahaha ;)

Tusen takk til alle jeg møtte på min vei i går, gleder meg allerede til neste gang vi møtes!  

Nå løper vi ut døren, det er fotojobb på gang, deretter er det helg og jonsokfeiring - alltid stas med midtsommernatt og jonsokfeiring. Denne helgen har rett og slett vært fin-fin hittil, startet den med bobler på verandaen i veldig hyggelig lag på torsdagen, roadtrip i går og timer med bestevenner -  så NÅ er energilageret fyllt til randen igjen! Hjertet og hodet bobler over, faktisk :) 

Hjertet mitt, uendelig respekt og kjærlighet fra mitt hjerte til ditt, tusen takk for kvalitetstid <3 

 

Gårsdagens lange 182 cm

Acne shoes // Five Units leatherpants // Acne t-shirt // Marc Jacobs fur // Michael Kors bag. 

 

FROM PINK LADY TO GHETTO GIRL IN TWO SECONDS

Vi dro ut for å teste nytt kamera utstyr i dag og vi har det veldig moro ute på shoot, min kjære og moi ;) 

Men etter en stund blir jeg litt lei og begynner heller å fange snapshots til Instagram profilen min....

Min trofaste og flinke fotograf ligger på lur og foreviger alt ;) Fineste pap(p)arazzien jeg vet om iallefall ;) 

Det finnes skatter overalt! En siste innsats før jeg får kaffidate på Nina`s cafè - det hjelper å lokke meg med kaffi ;) 

Og giftpinner! 

Og ikke minst en superhyggelig telefon fra en superhyggelig mann :) 

Well, da hopper jeg ned - photoshoot og nytt utstyr testet CHECK :) 

I`m out - off duty, done, finito, finale, check, it`s a wrap! 

 

 

 

I SO GOT THE POWER WEARING THIS PINK DRESS

Hvilken fin søndag vi har hatt, jentene og mamsen :)

Vi kledde oss i kjoler og spiste nydelig middag sammen med familien, det ble dessert både før og etter middagen - helt perfekt søndag i godt lag <3 

Nå skal resten av helgen nytes med en smellgod irish coffee og en rosa film. Dagens repeat låt er foresten denne , unnskyld snille naboene våre for meget høyt volum! 

 

Todays style:

Acne low rider shoes // Marc Cain pink dress (sold out) // Michael Kors bag (sold out)  // Old leatherjacket. 

 

TODAYS ROADTRIPDet ble en super impulsiv roadtrip på oss i dag og jeg elsker sånne påfunn! Elsker roadtrips og hater turister som må ligge i 45 km/t  MIDT i veien og ikke ha evnen til å skjønne at det går faktisk an`å kjøre ut til siden for å slippe den milelange køen (som ligger på fløyta de fleste) forbi....det finnes ferger her i dette landet, som kanskje andre vil rekke!!!!! Jeg bjeffet til de på ferjekaia, litt på tysk, litt på norsk og masse på engelsk! Og den snille fergemannen forsto tegninga, så han slapp oss på land FØR "I`m German and I don`t know how to drive a car-bilen" Tross turister som ikke kan kjøre så har vi kosa oss glugg i hjæl!

Trygt fremme ved location var det total fred i kropp og sjel noen timer og glemt var alle herrens irriterende turister! Hyggelig selskap, grilling og marsmellows hjelper mot alt - til og med tullinger i trafikken !

Mer kommer i morgen, nå venter en etterlengtet dusj også sengen! 

Dagens litt illsinte og superhappy 182 cm: (Jeg kan faktisk bli skikkelig forbanna  - når jeg har en god grunn til det!) 

Acne star shoes // Five Units jeans // Acne t-shirt // H&M jacket // Acne scarf // Michael Kors bag.

YESTERDAYS LATE STYLE: HATTIUDE

Not 50 shades of grey, but some shades - enough shades;) 

Fin tirsdag dere, jeg har ingen planer i dag - og det er så deilig! Totalt fri, bortsett fra "mama`s cab" hele dagen selvfølgelig, men det gjør jeg med glede :) 

Ønsker dere alle en fin fin tirsdag, ta vare på det dere føler er viktig å ta vare på, det har jeg tenkt å gjøre <3 

 

 

I HEART FRIDAYS

Da starter vi fredagsfesten i butikken!
Våre ti første betalende kunder får hver sin fine gave, dame & herre, hurraaaa:)

Og jeg gleder meg som et barn til å pakke opp Michael Kors eskene, masse masse nytt og yndlingsveska mi er der også:)

Jippiiiiii fredag :))

Have a very nice one <3

BLING BLING

Det ER gull alt som glitrer. Fine på halsen i dag er en av mine favoritter fra Cecilie Engelstad "Taurus" - og et salgskupp fra Cubus. På armen er det Dyrberg/Kern som gjelder om dagen og gjerne mange på èn gang. Antrekket ble "dressed in love, head to toe, by FWSS" - Flowerpower! 

Håper dere har hatt en fin dag, jeg har kosa meg og vært stolt mamma og tante i hele dag! Forskole-dag og eksamen for hjerter jeg er så glad i. Superstolt er jeg, rett og slett superstolt både mamma og tante <3 

 Ps, dagens go`låt i stua. Kun meg og et glass med noe som starter på "v" og slutter ikke på "ann" ;) 

D.I.Y - MAKE SOME ARTHar du gamle smykker liggende? Et supert tips er å demontere disse og lage en fin fotlenke av de. Denne laget jeg i fjor sommer og hadde litt glemt den faktisk, men i dag prydet den igjen mine Acne low rider. En artig liten detalj! 

Husk bare å lage den stor nok til å ligge utenpå skoen din, og for en ekstra fin effekt kutter du kjedene i ulike lengder. 

Du kan også lage magebelter og fine nye smykker av slike gamle skatter. Har du ingen gamle kjeder liggende kan du ta turen innom en hobbybutikk e.l og kjøpe forskjellige kjeder i metervis. 

Have fun, pimping your shoes or belly :) 

 

Settpå go`musikken når du koser deg med dette prosjektet. Jeg hører på denne fine, just nu. 

 

 

 

FIVE UNITS, LOUIS VUITTON & MICHAEL KORS
Gårsdagens favoritt fra Five Units! Vi har endelig fått inn påfyll av yndlings-shortsen vår. Finnes også i beige. Dobbeljippi!

Blått og hvitt + sølv og gull = Sommerstemning! Snakker om sommerstemning, vi har pakket opp de kuleste blazerene i historien på loftet i dag, jeg valgte knallgul! Flere har funnet sin favoritt farge i dag, post kommer om litt, eller dere kan se fargene avbildet på mitt instagram. Floyd is the name and the color? You choose! I choose "happy yellow" :) Også prisen da, kun 600,- Floyd-jubel!!!! 

I dag har jeg også pakket noen fine fine gaver til kundene våre - følg med til kvelden for et lite hint, gleder meg som en unge til denne helgen kjenner jeg. Fest-stemte kollegaer og kunder, knallfarger, crazy salg, gaver og rabatter, ballonger og uante mengder kaffi - dette blir helgen sin det dere :)

 Gårsdagens ble: Five Units shorts // FWSS topp // Louis Vuitton scarf // Michael Kors crossover bag // Dyrberg/Kern jewelries // Ray Ban shades. 

YESTERDAYS SEQUINS, TIGER & JIMMY CHOO

Gårsdagens paljetter - og de gamle hælene? I pimped it with nailpolish! Hadde egentlig tenkt å kaste skoene, men tenkte at jeg kan herje de litt først. 

Ønsker dere alle en fortsatt fin tirsdag, jeg gleder meg sånn til helgen og "Smak av Ulstein"-dagene, det blir festdager og mange crazy tilbud hos oss - følg med;) 

Nå løper vi ut døren for å gjøre ferdig noen ærend og deretter er det solings på verandaen heeele dagen. For en deilig morgen! Dagens go`låt finner dere her.

Have a  nice one <3 

LET'S TALK ABOUT DYRBERG/KERNEn ny skatt fra Dyrberg/Kern pryder armen min, superfin alene eller sammen med andre skatter:) Jeg har tenkt å kombinere dette til både sølv og gull. Det finnes et som er bredere også om du synes dette er for lite. Hurra for Dyrberg/Kern og Helen på Juvelen som vet hva jeg liker :) Fin mandag med fint armbånd!

TODAYS REBEL OUTFIT


Rebelsk og full av leven! Vi er et godt team, fotografen & moi ;) Om det er de hullete buksene eller Jimmy Choo Rebel`en vet jeg ikke. Kanskje en kombinasjon!? Men jeg føler meg akkurat passe Rebel i dette antrekket ;) 

Dagens antrekk ble iallefall hæler høyere enn himmelen, ("higher the heels, the closer to God!" ) // Met RIPPED jeans fra Overvåg salget i fjor sommer // FWSS "Friend crush" bluse // Jimmy Choo veske,modell "Rebel" it is - for sure! 

Happy Rebel`ish sunday! Jeg spiller Eggum `en og nyter en fin søndagskveld - elsker søndager, elsker Eggum`en! 

 

Jeg har fått en del spørsmål om hvem som tar bildene på bloggen min og det er veldig hyggelig at dere liker bildene - det er min kjære ektemann, bestevenn og crazy partner in crime som tar alle outfit bilder :) 

 

MORE IS MORE AND LESS IS SUCH A BORE
Hurra for statement-smykker og gjerne flere på èn gang! 

En liten tur innom Lindex i går for å kjøpe noe til jentene resulterte i at mamsen fant seg dette fine smykket til 129 glade kroner! Og da ble det like gjerne to stk - more is more! 

Jeg hørte rykter om at på slutten av dagen i dag var de utsolgt, men kanskje de får det inn igjen? Jeg jubler iallefall for Lindex og bling-bling! 

 

Happy blingbling weekend!

Denne go`låta spilles i stua, just nu :) 

TODAYS GREY HEELS & GREY GUCCIDette skjerfet hadde jeg nesten glemt! En skatt fra Milano rundt halsen ble uansett altfor varmt i dag og hælene ble byttet ut med loafers - og da er det varmt da ;) 

Michael Kors shoes // Baggy pants fram B-Young Overvåg // T-shirt Cubus // Gucci scarf from Milan // Michael Kors jet set bag.

Armcandy: Dyrberg/Kern klokke // Armbånd fra So B exclusive og Dyrberg/Kern 

 

Det er HELG jippi jippiiiijaaaaa :) 

LET'S TALK ABOUT THOSE FLOWERS AGAINEn blomsterdag, på alle måter, på rett! Nydelig lunch på formiddagen og enda mer kaker og kos på verandaen hele ettermiddagen, badebasseng, trampoline og glade barn. Tusen takk til alle som kom og feiret oss, for fine buketter og gaver <3 Jeg føler meg veldig rik! <3

SO SO PRETTY

Denne ropte "Helen! Could You please please take me home?" 

Jepp and check and jippi! Superfin og helt perfekt sølvring - jeg var egentlig på jakt etter en uten stener, men så fant Helen frem denne skatten og da var det ingen tvil. Denne skal pryde hånden min i sommer, sammen med hjertet mitt som jeg bærer hver eneste dag <3 

Der er to stk igjen om du ønsker deg en prinsesse-ring, for den roper prinsesse, eller kanskje det er dronning den roper? Den ropte iallefall Helen ;) 

 

Du finner den på Juvelen sammen med masse fine nyheter fra b.a Dyrberg/Kern... sukk <3 

 

Fin onsdag dere, jeg har ca tusen ting jeg skal gjøre i dag, so let`s go! 

 

YESTERDAYS STYLE


Det ER sommer - for en intens og inderlig glede :) Det er mye lettere å hoppe (les krype) ut av sengen når du vet at det er 20 grader ute. Jeg har kommet meg i shortsen og fått i meg to kopper sterk kaffi allerede. Resten av dagen skal tilbringes under den blå himmelen og på havet, kjenne lukten av tare og saltvann, jippiiii dette skal nytes - tro meg :) 

Det dufter sommer inne også - jeg fikk noen grener med en fin blomst fra mamma og pappas hage i går og nå husker jeg ikke hva navnet var... smårips, rødrips??? Help me out here, det var iallefall NOE med rips! Superfin er den iallefall og dufter NYDELIG! 

Vel, nå løper jeg ut og blir der resten av døgnet, ha en nydelig dag dere :) 

 

Gårsdagens antrekk ble yndlingsbuksene fra FWSS, Gina Tricot t-shirt, Louis Vuitton skjerf og Michael Kors på armen.

 

CIAO! 

 

Jeg setter på go`musikken og er utenfor rekkevidde resten av denne dagen! 

TODAYS STYLE & THOUGHTS

Dagens stil ble rosa og skinn.

Som vi har kosa oss i dag med formiddagsbesøk av tanteTilla og tantebarn, en bukett klassevenner og venninner av Maria i selskap, nydelig middag med familien og avslutte den i armkroken til min kjære. What`s not to love :) 

Skal innrømme at jeg var rimelig stressa da jeg sa ja til å invitere hele klassen i selskap, men så mange snille barn var en fryd for hjertet. På forhånd hadde vi masseproduskjon av muffin - her gikk det på samlebånd noen timer, ribbepanna ble brukt til å koke pølser i og vi lo litt smånervøst både jeg og pappa, men dette var jo bare moro! Og ekstra stas var det for barna å avslutte selskapet med å bruke sporty pappa som målskive for vannballonger - de fleste av oss bommet (meg selv inkludert) men noen traff karankas og jeg tror jeg lo mest av alle ;) 

Enda en vakker dag å minnes <3 

 

Dagens 182 cm: 

Hæler fra Milano // Kjole Lindex // Skinnjakke Tiger of Sweden // Veske Jimmy Choo // Smykke So B exclusive // Ray Ban solbriller

 

 

TODAYS STYLEKrystaller, nagler, camo og ull!

Disse hælene har jeg vært på nippet til å kaste flere ganger! Tror  jeg betalte 100,- for de i en restekorg hos Bianco for ca 100 år siden.

Superglad for at de fikk være i garderoben! Rocker perfekt opp camobuksen fra Five Units og min favoritt "Skappelgenser" fra mamma - spesialbestilling fra kusinene "tett på to meter", med innsving i livet og noe smalere ermer - we love it!

Jeg gjør meg klar til årets største bursdagsfeiring for Maria Isabell, hun har fått lov å invitere hele klassen + noen venninner utenom... mamsen har svettebråt og teller 40 glade barn på morgendagens liste. Kjære himmelske fader la det bli sol og oppholdsvær i morgen er du snill??? Da lover jeg å ikke be om så mye annet på mange dager altså! 

Ønsker dere alle en fin lørdag :) 

 

 

TODAYS DRESS AND HEELS


Sommerstemning til tusen i dag! Kjole og hæler er helt ok på en dag som denne! 

Fortsatt fin helg dere, jeg nyter den i hvert åndedrag :) 

 

TODAYS OMG
 Jippiiii så KJEKT vi har hatt det i dag :) Startet dagen med bestevenner på Nina`s cafe - nydelig lunch og kaffi, beste selskapet og mye latter hos oss apekattene, ikke sant M? ;) Tid for alvor og tårer ble det også ved fars grav, før vi avsluttet dagen hos verdens beste mor, vi sang Jim Reeves tre eller fire-stemt, spiste altfor mye kake (!) og både lo og gråt. Familie og venner, for en rikdom! Nå er det hurramegrundt med bunadsskjorter og stryking (tar meg ett glass vin til strykingen, da T og jeg fant ut for flere år siden at å stryke bunadskjorte er 1000 ganger lettere med vin og god musikk. Til natten kommer min kjære hjem også og jeg hører rykter om at det venter en fin gave på meg, "hæææærlighet" som Gudrun hadde sagt, dette er 16.mai`sin det! 

Ønsker dere alle en kjempefin 17.mai i morgen, meg kan dere følge på Instagram om dere ønsker. Gratulerer med dagen, Norge - spis så mye is og pølser dere bare orker, men husk å få med dere talene også og hva dagen vår egentlig handler om :) 

Jippiklem! 

 

Ja også var det dagens OMG: 

Acne trøder // Five Units leatherpants // Cubus sweather // Michael Kors bag // Acne scarf. 

På armen fine fra So B exclusive // Kappahl // Juvelen og Dyrberg/Kern. 

 

NÅ: JIPPIKLEM! 

IT`S ALL ABOUT THE DETAILS

Dagens godteri på armen er godt & blandet.

Certina klokke // 10,- armbånd fra Kappahl // Dyrberg/Kern armring // studs fra Cubus // armring fra Juvelen // Skinn og krystaller fra Otazu. Ringene er fra Anine Bing, Juvelen og Glitter.

 

Nå skal jeg innvie ny sofa på kjelllerstuen, hurra den passet helt perfekt:)  Gullige detaljer til gullig tapet, jippifølelse DeLux! 

SUCH A BEAUTIFUL DAY TO REMEMBER

Hvilken nydelig fridag er ikke dette :) Til alle jeg har møtt på min vei i dag, tusen tusen takk for energipåfyll i massevis! Jeg startet dagen i barnehagen med verdens beste tanter, to kopper kaffi og koselig morgenstund, barn som lager fine smykker til mamma`ene sine, forhåpningene og gleden i øynene, kaffi i kroppen og kjekke damer rundt bordet. Herlighet jeg kommer til å savne denne gjengen i massevis! Dagens 182 cm med ekte glede ble Acne rider shoes // Five Units leatherpants // Cubus t-shirt // Michael Kors Hamilton tote og en tur innom Lindex, Kappahl og Cubus resulterte i noen 10,- kupp av noen tøffe armbånd. Ekte sunnmøring som jeg er så ELSKER jeg å komme over sånne kupp ;) 

En pust i bakken på koselige Nina`s cafè i hjertet av Fosnavåg. De har supergod kaffi også er det så koselig å sitte her å se på livet som suser forbi i gatene. Jeg har all verdens med tid der jeg sitter og veldig koselig å komme i prat med menneskene her. Vi burde bli flinkere til å smile til hverandre og ikke være så redde for å slå av en prat - hurra for alle de glade menneskene som jeg møtte i dag, glade utadvendte mennesker som smiler fra hjertet! Gode ord om bloggen varmer mer enn jeg kan forklare, tusen tusen takk <3 Min lønn er dager som dette, medmennesker som synes jeg kan være til glede og inspirasjon, DERE er min inspirasjon <3 

Atmosfæren her på Nina`s cafe er litt magisk faktisk :) True words! "....and You must never be afraid to dream a little bigger!" Fineste - størst av alt er kjærligheten! 

Favoritt-trødene just nu må også få sin spalteplass ;) Acne low rider - almost too cool for school! 

Impuls visitt innom yndlingsdamene mine på Saxett resulterer i en god klipp og påfyll av nye hårprodukter - jeg har allerede lagt min elsk (sjekk instagram og dagens frisyre;) på den nye "taming creme" fra KMS - la det være sagt, jeg ser alt annet enn tam ut på de bildene, men kremen er ganske enkelt suveren til mitt hår, glansfullt, roer ned friss og gir perfekt hold samtidig som håret fortsatt ser smooth ut. Gleder meg til å teste ut shampoo og balsam også - og ikke minst oljen - jeg hører rykter om at flere har byttet ut moroccanoilen til fordel for denne nyheten - så jepp, dette skal prøves :) 

Og på vei hjem MÅ vi stoppe å forevige at våren faktisk er her! Spring is so in the air - elsker våren, jorden våkner til live igjen og det gjør jammen jeg også :) Stopp opp litt og se deg rundt, nyt synet av grønne trær, hør fuglene hvor fint de synger, nyt mai-lukten og smil - det har jeg tenkt å fortsette å gjøre :) 

Dagens go`låt finner dere her - denne har gått på repeat i bilen i dag! Nå danser vi oss ut døren på kaffibesøk - dagen er ennå ung - og det skal sies at det er jeg også... hører perfekt gjør jeg også ... well, den må forklares... min bedre halvdel har nemlig klaget over lengre tid at jeg hører dårlig, jeg siterer : "Helen, du burde få deg høreapparat! Du kunne jo om ikke annet bruke det hjemme?!?" Til opplysning ble hørselen sjekket i går av sakkyndige og den er helt perfekto , hihihii , love You lots my handsome Mr. "Muml"  ;) ;)  

APRIL FAVORITTER

Number uno favorite er blomsterbukse OG skjorte fra FWSS. Gjerne begge deler på èn gang! 

Acne boyfriendjeans og rosa jetset bag er også klare favoritter fra april! For å ikke snakke om kuppet av en paljettgenser - tusen takk Marceldama :) Denne genseren skal kombineres til skinnbuksa fra Five Units OG boyfriendjeans - hele våren og sommeren. Jippi hvilken glede :)) 

Og to fine kjoler sniker seg også inn på favoritt listen for april. Hvitt er i vinden denne våren og sommeren, gjerne hvitt på hvitt. Supertrendy! 

Over: Kjole fra Acne, elsker disse kjolene som har åpen rygg. Under: Den fineste kjolen fra FWSS, kombineres med bomberjacket eller skinnjakke. Dress den ned med denimjakke. Denne kjolen blir en skatt for barnebarna å ta frem. Den har noe helt eget vintage over seg. 

Mai favoritter? Jeg kan med hånden på hjertet si allerede at det blir garantert skinnbuksa fra Five Units og "Mette-Marit" bomberjakken fra FWSS ;) 

Nå gjør vi oss klar til en koselig søndag i konfirmasjon, gleder meg til å samles igjen og kjenner jeg oss rett så er det et enormt kakebord denne gangen også! Vi sunnmøringer KAN kake ;) Og helst bruker vi koldtbordtallerkener som kakefat ;) 

Hopper i kjolen og hælene. Fin søndag dere :) Ciao! 

 

OH THERE'S THAT JACKET AGAINFavoritt jakken er med på tur - og Raybans selvfølgelig, bare i tilfelle det skal bli sol ;)

LEATHER & FLOWERS OUTFIT

For en vanvittig moro dag gårsdagen var - ja i dag også, for all del, men i går var jeg en lynvisitt i himmelriket - aka smugtittet på våren 2014 hos Fall Winter Spring Summer (FWSS) og selvsagt Michael Kors! Herremiiiin her var det mye eyecandy..... Jeg kan ikke røpe alt enda, men gleder meg som en unge til å dele bilder med dere :) 

Gårsdagen var iallefall magisk, startet dagen med vin på Vigra, i godt selskap - sommerstemning i hovedstaden, O`la laaaa, nytelse fra ende til annen. Fikk rett og slett syden-følelse, så varmt var det. Hyggelige møter med hyggelige mennesker, jeg kosa meg rett og slett glugg i hjæl! 

Nå er det en liten ferie foran meg og den skal nytes. Sist jeg ropte høyt at jeg hadde ferie ble det en av de mest hektiske ukene hittil i år, så klok av skade skal jeg ikke rope for høyt denne gangen ;) 

Gårsdagens 182 cm med rein glede: Michael Kors pumps, Five Units baggy skinnbukser, blomsterblusen fra FWSS, Raybans på nesen og Louis Vuitton`en måtte pent hvile i veska pga varmen! På halsen mitt fine smykke designet av Cecilie Engelstad. Michael Kors Hamilton armcandy - jeg har dilla på sølv igjen as we speak (om noen dager har jeg sikkert gulldilla igjen ;) 

Håper dere har hatt en fin dag, jeg drømmer fortsatt om Michael Kors skinnjakka.... hjelpes som jeg gleder meg til den kommer i butikken!!!! 

 

CECILIE ENGELSTAD

Dette nydelige smykket pryder min hals i dag og blir med til "Oslo Baby!" 

Kan deles opp som to smykker, eller brukes som armbånd om du ønsker. Fin -fint! Men nå må jeg løpe, hører rykter om at det er vårstemning i hovedstaden i dag. Fättar ni glädjen?

T - this one`s for You ;)  Oslo Baby!  (Veldig snart London Baby også!!!)

MONDAY KIND OF SPARKLE

Jeg har dilla på sølv igjen, så hendene glitrer i ekte og uekte saker. Her er alt fra 10,- skatter fra H&M til fine gaver. Godt og blandet. Har du fine ringer med steiner liggende kan du bare snu steinen på ringen inn i hånden, voila, ny ring. 

Otazu smykket fikk hvile til fordel for mitt nye favorittsmykke fra Cecilie Engelstad i kveld - jepp vi har spist nydelige kaker i kveld også, i godt lag. Alltid kjekt å samles! 

Nå skal det pakkes ferdig til morgendagen, det blir en fin dag for både store og små. Jeg legger meg snart til ladding - mobil av check, blogg logget av straks check, dører låst check, stearinlys tent check, vin i glasset check, rød as we speak - de sier det er godt for turbohjerter ;)

Håper alle har hatt en fin dag - jeg har iallefall kosa meg. Tusen takk til gjengen rundt kakebordet i kveld, setter så stor pris på dere alle, så godt å le så tårene triller <3 

Fineste sangen i dag er DENNE - oooohhh den som hadde fått sitte å jam`et med Bono......... Litt som Elvis du Bono, faktisk ;) 

Nå læddings! 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAGENS TIPS OG GÅRSDAGENS FINE

Det er ikke uten grunn at alle elsker Eight Hour repair salven fra Elisabeth Arden. Den reparer det aller meste, genial til sprukne lepper, munnsår, myggstikk, er du solbrent lindrer den også, den fungerer til og med som den aller mest effektive kvise-killeren! Jeg har alltid denne lille rakkeren i veska. Min lille bestevenn faktisk. 

Gårsdagens fine kjole var Marc Cain, i dyp navy, kombinert med blått Louis Vuitton skjerf i kirken. Til middagen ble det Otazu smykker og skjerfet fikk hvile. Veske Chanel og nudefargede pumps fra Michael Kors på beina. (Tips til lekre pumps sammen med denne kjolen: Michael Kors navy lakkpumps 899,- )

Nå skal tusen klær legges sammen (jeg hater å legge sammen klær, hater! Handkle og alt det der er helt ok, men sokker.... hvem i dette hjemmet spiser sokker? Det hjelper litt om jeg setter på høy musikk...litt!) så skal det ryddes og shines i hjemmet etter en hektisk, men veldig moro helg. I morgen setter jeg kursen mot tigerstaden og gleder meg som en unge!!! Følg meg på Instagram og blogg for oppdateringer i morgen - bli med på tur og et lite hint? His name is Kors, Michael Kors ;) 

Kjolen finnes i butikken hos oss nå, kun 1 stk igjen i navy.  (Skjerfet og vesken finnes ikke i butikk.)

Fin mandag så lenge dere, jeg starter på klehaugen.... kanskje en kaffi først når jeg tenker meg om ;) 

 

 

TODAYS OUTFIT: FLOWER P.O.W.E.RGlade damer, glad blomsterprint og glad fredag :) 

Når våren glimter med sitt fravær, ja da hopper jeg i gla`dressen fra Fall Winter Spring Summer og lager min egen vår :) Jeg sier som damene i "Advanced style" : More is more and less is a bore! 

Pst! Legg merke til den fine Anine Bing hjerteringen min, er så glad i den! 

 

Fortsatt god helg dere, ta vare på hverandre <3 

MY BEAUTIFUL ANINE BING RING

Husker dere den fine gaven jeg fikk på mandag? I esken lå denne nydelige hjerte-ringen i hvitt gull! Jeg har sett den på hånden til mange fashionistaer verden over i det siste og jeg er så inderlig glad for at en fant veien hjem til min hånd  - I am blessed <3  Viser dere hvordan jeg kombinerer den på Instagram @Helensaevik - stay tuned and be grateful for true friends <3 

Hjertelig takk hjertet mitt <3  

 

Ringen kan du foresten kjøpe her

PINK & BLACK OUTFIT

Rosa og sort i dag - and some grey suede shoes! 

Acne shoes // Five Units jeans // Cubus t-shirt // Acne scarf // Ray-ban sunglasses // Michael Kors jetset bag. 

Løper ut døren for å hente hjem 4 gullskatter - middag og kos på tapeten, håper dere har en fin dag, nyt solen , det er våååår - ELSKER MAI, ELSKER! 

 

 

PINK MIRRORED RAY BANS HAUL

Jubel! Jeg skulle bare en liten tur innom Interoptik Nymark i dag, for å rette på noen solbriller (jeg har en tendens til å sette meg på brillene mine!) og disse fine ble med meg hjem! Jeg klarte rett og slett ikke motstå fristelsen - pink mirrored Ray Bans, hello are you kiddin`me ? SOLD! Jubel over at i det vi gikk ut døren tittet solen frem også - DOBBELJUBEL :) 

Hvilken rosa uke, da vi startet den med rosa cocktails var løpet lagt ;) Ja til flere rosa dager! 

 

 

A VINTAGE DREAMGårsdagens fine kjole var min elskede mor's vintage kjole fra 60-tallet, So B Exclusive smykke, Chanel veske, Michael Kors hæler og Rock n' blue skinnjakke.

Fin kjole, fin dag, fine hjerter å være sammen med :)

(Jeg har problemer med bloggen min, så jeg får dessverre ikke svare dere på Mail og kommentarer, håper blogg ordner opp i dette asap!)

ANINE BING - I HEARTI går feiret jeg litt bursdag på forskudd og en av mine fantastisk fine bursdagsgaver var en skatt designet av svenske Anine Bing! Denne skatten er å se på alle fashionistaer`s hånd om dagen og nå er jeg en av de heldige <3 Gleder meg til å vise dere bilde! Hjertens takk hjertet mitt <3 

SHAKIN` IT WITH ELVIS

Da er dama fix ferdig med både morgendagens outfit of the week, trøbleronekaka (hjelpes!) jeg har spilt alle Jim Reeves og Elvis sangene jeg elsker og akkurat nå skal jeg rocke litt på rockefoten, just her på stuegulvet. Du och jag Elvis, let`s shake it! Gurimalla, jeg hadde vært superforelska i Elvis om jeg levde i hans glanstid... bare sier det. Nå "ooooone night with You!" 

 

TODAYS MULTIFUNCTION CHANEL


Chanel bag // Epilogue leatherjacket // Acne t-shirt // Five Units jeans // Acne star shoes // Ray Bans sunglasses // So B by Børre Olsen necklace.

Den fine Chanel skatten kan like gjerne brukes som veske eller makeup bag, altfor fin til å bare stå på pynt, så idag fikk den lufta seg litt igjen :) Nå skal utallige bilder redigeres og gjøres klar til facebook siden vår og blogg. Alltid moro foran kamera, og alltid mange timers arbeid i ettertid - men gøy er det :) 

I skrivende stund står "God kveld Norge" på, og jeg har en stk skarp tunge å dele ut: Elin Ørjasæter: Ta deg en bolle er u snill! Å kalle Agnes Kittelsen for "trashy"? Du burde skamme deg Ørjasæter, rett og slett skamme deg. 

Well well, dagens blomst går iallefall til dama på Mestergrønn i dag, smilende og blid, elsker å møte mennesker som er som henne, gir meg lyst å handle mange flere blomster <3 

SO B EXCLUSIVE by BØRRE OLSEN KIND OF L.O.V.EFättar ni glädjen?? Dette fine smykket har stått langt oppe på ønskelisten min etter at jeg så det avbildet på en veldig vakker kvinne - og gjett om jeg ble inni granskauen glad og ydmyk da our man Børre hengte det på halsen min idag <3 Fineste gavene! Finnes kun i 4 eksemplarer og jeg er den lykkelige eier av et unikt kunstverk! Tusen takk for total-elsk bursdagspresenter og kvalitetstid sammen igjen. Vi har vett til å kose oss vi tre, alltid ;) 

Ønsker dere alle en fin-fin helg, gå ut og gjør noe du har lyst til, gled noen, gi et smil, en klem, kjøp blomster, god mat og nyt dagen - det har jeg tenkt å gjøre og jeg starter nå, så TUSEN TAKK for at dere følger meg på bloggen, det setter jeg stor pris på <3 

 

 

DAGENS ANTREKK, SALG & NEWSKosa meg på jobb med glade kollegaer og glade kunder :) Nyheter fra Holzweiler og Acne boyfriend buksen min er ute på saaaalg - det elsker vi! Fortsatt fin helg dere:)

TODAYS FUN FUN FUN
Oooooohhhh så moro vi har hatt det i dag ;) ;) Elsker alt som sier "wroooommm" og elsker bror <3 Denne dama er bygd for fart og spenning og om jeg hadde hatt vett nok - skulle jeg hatt en motorsykkel. Men la oss se fakta i øynene, det hadde blitt altfor mange fartsbøter! Det er den triste og barnslige sannheten! Men sååå moro å få sitte på med bror ;) Takk for turen bror - gleder meg til neste gang allerede <3 PS! Bruke ALLTID hjelm. Alltid!!! 

<3 

Dagens antrekk, skinn på skinn and some Louis Vuitton & Acne. 

VIN, FOTOJOBB, TRULS SVENDSEN, INSTAGRAM OG DAGENS ANTREKK FØR LUNCH? CHECK!
En sniktitt på dagen hittil i bilder! Følg med på Instagram #helensaevik - nå løper jeg ut døren. Herøy Gard er stedet som gjelder denne helgen :) 

Ciao!!! 

REAL WOMEN GOT BALLSFor en fin dag dette har vært :) Jobb sammen med glade kollegaer og glade kunder, hjem til nydelig middag, avsted på cirkus Merano - også på besøk til verdens beste mor og få servert ferske boller. Ekte kvinnfolk har baller (eller boller for den del!)

Gleder meg til i morgen også:) Da starter vi i Herøyspel-familien med Tv2 innspilling på Herøy Gard, Amfiet. Truls Svendsen kommer for å spille en rolle i "Kongens ring" og dette blir moro!!!

Lørdag er det åpent for alle til å være publikum i amfiet under innspillingen (kommer på Tv2 til høsten om jeg ikke tar helt feil) - dette er selvfølgelig gratis for alle:)

Det vil bli en nydelig dag på Herøy, super stemning, fra kl 1200 lørdag, blir det leker og aktiviteter for barna, salg av mat, og det blir strålende sol, fantastisk!!!

Det vil bli satt opp busstransport fra Lanternen Marina fra klokken 0900. Amfiet åpner for publikum klokken 1330 og innspillingen starter klokken 1400.

Hjertelig velkommen til en glad stund på Herøy dere, vi GLEDER oss!!!

Nå: ett glass med noe som starter på "v" og slutter iallefall ikke på "ann" ;)

 

God helg dere, vi sees på Herøy:)

MINI MICHAEL

Digger denne mini`Hamilton`en, intet mindre! 

Gleder meg til jobbings - morgenstund har faktisk gull og kaffi i munn - når jeg først har kommet meg ut av sengen... ;)

Ønsker dere alle en fin torsdag - straks helg igjen, herre miiiiin som jeg gleder meg til denne helgen, jeg flytter inn på Herøy Gard og TV2 innspillingen av Truls Svendsen`s rolle i Herøyspillet "Kongens ring" - dette blir hysterisk moro ;) Alle er hjertelig velkomne til å være publikum på lørdag, og det er selvfølgelig helt gratis - kommer tilbake med mer info dere :) 

Stay happy and remember to laugh - I know I will :)) 

CAMO & PINK

Koser meg sånn på jobb :) En glede å tilbringe dagen sammen med glade mennesker, både på jobb og hjemme <3 Våren er her og jeg nyter den i fulle drag, fuglekvitter, fregner på nese og kinn, glade barn, lange lyse kvelder, familie. Livet er vidunderlig deilig om man tar seg tid til å kjenne etter. 

Gleder meg til en ny dag - skal tro hva den vil bringe... Den som lever får se er det noe som heter <3 

Dagens 182 cm ble Debbie trøder, Five units camo, Acne t-shirt, H&M blazer, Michael Kors veske, Holzweiler skjerf.

På armen Michael Kors, Louis Vuitton og Sif Jakobs.

På halsen sa du? Vintage Chanel og See by Chloè - selvfølgelig ;) 

FAVORITTER - FEBRUAR & MARS

Rosa skjorte fra Stenstrøms - verdens beste skjorter! FWSS badland hat - elsker den rosa, gleder meg vilt til fargene som kommer også! Baggy Five Units, jeg bor i de... intet mindre. Må jeg bytte, så er det til den grå Acne med glidelås bak eller til paljettbuksa. 

En kjolefavoritt de siste mnd. Og alltid moro med hatt :)  

Nye favoritt trøder på beina! Og Acne jakka selvfølgelig - og ikke overraskende jeans fra Five Units. 

Soleklar favoritt kjole! Marc Cain knows how to please a woman ;) 

Paljetter... never ending story.

Om jeg ble glad da jeg fant denne Acne boyfriend buksa? Holy!!! ELSKER den! Og liffe is beautiful skjerfet fra Holzweiler! Så mange fine varer som er i butikken nå, ønskelisten er lengre enn meg! 

Ikke overraskende... Acne, Holzweiler og Five Units OG paljetter.... Genseren er utsolgt og fra gammel kolleksjon, så ikke i handelen lengre dessverre. 

Jaja, det ble som jeg sa, altfor mange favoritter, men sånn er det. Hjelper det at jeg tenkte at Acne denimjakka teller som 1 favoritt?? Haha ;) 

Som vi har kosa oss i ettermiddag, kaffibesøk i solveggen og gode historier har blitt delt, latterkuler over herlige minner og tårer for sorg og savn etter far, gråt og latter, hånd i hånd. Så heldige vi er som får være friske og nyte selve livet, vi burde bli flinkere å ta vare på slike små verdifulle øyeblikk som en stund i solveggen, i en slik stund betyr favorittene fra februar og mars så uendelig lite, men moro er det, uansett:) 

Enda en solskinnsdag å minnes <3 

 

 

 

 

I MIN ROSA VESKE

Dagens rosa gleder - i flertall! Er veldig glad i jet set bag`ene, de rommer akkurat det jeg trenger, Ipad, en poncho (kan komme vèl med i snøstormen, hvor ble våren av?) fine Chanel makeup bag`en fra hjertet mitt, coconut på truten og solbriller i tilfelle solen skulle finne på (?) å trenge gjennom tykt skylag! Kledd i sort fra topp til tå i dag, men med litt rosa rundt halsen og på armen så ble det jo litt farge. 

Tusen takk til alle kjekke kunder og blogglesere som var innom i dag, fra fjern og nær - veldig hyggelig :) 

Ønsker dere alle en god lørdag, her er det straks klart for lørdagskos - i form av fotballkampen Molde vs Brann (jeg håper på uavgjort... tror jeg?) og selvfølgelig Mr. Berg Johansen. Jentene ser "Are you smarter than a 5 th grader" , mamsen ser Sturla.... En helt ærlig sak. 

I morgen er det klart for Outfit of the week igjen - inntil da, HAPPY WEEKEND :) 

PUNK ROCKER IN THE HOOD

"På ropet i skogen skal ingen få svar...." Finn 1 feil! 

Så moro vi har det når vi plutselig oppdager en skatt av et sted for å ta bilder! Jeg var meget ivrig å poste snapshots på instagram, og min kjære lusket rundt omkring og fikk b.a foreviget Mrs. Sequins in the hood. 

Bare litt mer bustetroll... Lykke er å ha en meget fotointr mann som ikke blir lei å knipse bilder OG som har tålmodighet med meg og bloggen min. Elsker deg min kjære adm.dir <3 Resultatet fant dere på Instagram #helensaevik :)

 Idag har verdens fineste mamma bursdag, og søster av hjertet Anette har også dag, fra bunnen av hjertet mitt, gratulerer hjertelig med bursdagene, flagget er heist til topps:) Må alle deres drømmer bli virkelighet, mitt ønske for året som ligger foran er uendelig med kjærlighet, latter, glede og god helse <3 Elsker dere begge to <3 <3 Jeg gleder meg til selskap og kaker så langt øyet kan se :)) Det er noe eget med et sunnmørsk kakebord! Og bursdager blir vi aldri for gamle til å feire. Vi skal feire hvert år vi får oppleve, noen jeg er veldig glad i sa det så fint: Hver dag er en gave, ingen rett <3 

Ønsker dere alle en fin dag og ta godt vare på hverandre. Håper dere har hatt en kjempefin påske :) 

 

Jeg har ny låt på repeat også! Påskens go`låt finner dere her :) Enjoy !

 

YESTERDAYS SEQUINS
Strike a pose!Sånn går det ofte dersom jeg prøver meg på egenhånd.....

Ups... litt lengre innover mot kroppen Helen...

Nesten.... men det ble bare tull uansett.

Elsker salg, elsker god service og elsker paljetter! Noen av dere etterlyste denne paljettjumperen, men den er desverre ikke i handelen, jeg traff verdens søteste dame på Marcel Førde og hun forsto tegninga - fant frem denne skatten til meg fra lageret og et gammelt salg. Jeg jublet! Og det har blitt min nye paljettfavoritt i garderoben. Tusen takk vakre kvinne! 

Bukse fra five units og sko fra Acne, finnes på Overvåg. På nesetippen ray bans fra Interoptik Nymark.

 

Psssst! Dersom noen kjenner igjen dette stedet og tilfeldigvis er innom, så kan det være at dere finner en liten sort mappe med 2 stk filter til kamera, en stor blomsterbukett til deg dersom du finner denne mappen og kan sende den oppover :)  

 

 

SPARKLE LIKE YOU MEAN IT

Dagens nye fine paljetter!

Elsker påskeferie, elsker paljetter, elsker at våren er her!

BLÅTT & GRÅTT
BLÅTT & GRÅTT! 

En fin-fin dag! Våren er her og jeg er så glad for det! Som jeg har lengta etter våren, tenk at det straks er april! O`GLEDE :)

Vi har kosa oss på cafè, en tur innom verdens kjekkeste kollegaer og nå er det klart for kakebaking. En helt perfekt start på uka! 

 

Acne trøder / Five Units jeans / Acne denimjakke / Michael Kors veske. Du finner alt i butikken , just nu :) 

 

TODAYS DENIM ON DENIM

Dagens denim on denim!
Solbrille-vêr idag, jippifølelse :)

Fin mandag dere <3

TODAYS PINK & GREY

Så glad i rosa og grått, så glad i paljetter, så glad i ørnesmykket mitt og sååå glad i grå trødene mine. Fin fredag, jeg har fått handla inn til helga, er klar til å lage prinsessebursdag og slått en konklusjon i at jeg skal vente en stund til før jeg kjører bil igjen ;) Nå kaffibesøk i Skinnes-stua <3 

 

TODAYS VINTAGE & BRAND NEWElsker mor`s fine blazer fra 60 tallet, elsker mine baggy Five units jeans og de nye fine grey suede fra Acne! Disse blir våren og sommerens hit i garderoben. Til jeans, shorts og sommerkjoler! 

Håper dere alle har hatt en fin dag, det har vært vårstemning i mitt sinn iallefall, fra morgen til kveld :) Lakket negler har jeg også gjort.... say no more ;) Bilde finnes på Instagram. Fortsatt fin kveld dere, her er det straks klart for Tangerud-dampen , de fineste menneskene jeg vet om <3 

 

 

MY HAPPY HAT

Føler du deg litt tussete og grå? Ta på deg en artig lue!
Denne gjør meg (og de rundt meg) i veldig godt humør :)
Spesialbestilling med ønske om så stor dusk som mulig! Egentlig var det barnebarna som fikk seg så fine luer, men da jeg fikk øye på de, var jeg superrask med å legge inn en bestilling:)

Hjertens takk mamma, jeg digger den og jeg digger deg som strikker så fine luer, skappelgensere, tjukkelabber ++ til oss, hva enn vi bestiller så går det bare noen dager og voila: Nye fine strikkegleder Nå gleder jeg meg til neste Spesialbestilling er klar - den kommer selvsagt på blogg og jeg tipper den blir min all time favorite :)
I DON`T CARE IF MY SHOES DON`T MATCH MY FUR


Hverdagslykke er å gi blaffen i at man går i slippers og pels. Har man lyst har man lov... Egentlig såg jeg ut som dette, men det var i "offentlighet" ;) Just nu, er slippersene byttet ut med tjukkelabber og håret er i tutt , eller "god morgen håret ditt mamma", som noen kaller det! 

Herdagslykke er også å møte hyggelige kollegaer, oppdage en svanefamilie ute på tur og kaffi hos mamma og pappa. 

Fortsatt fin mandag - en fin kjole er rett rundt hjørnet :) 

ACNE & SO B

Fin søndag, i fin kjole. 

 

DAGENS GLADE 182 CM

 

Debbie trøder // 50,- bukse fra et salgsstativ // Acne t-shirt // Mamma`s fine pelsjakke // Michael Kors veske.

Ønsker dere en fin fredag, intet mindre <3 

ICE ICE BABY BLUE

Fine armbåndet jeg fant hos vakre Marita på Gullfunn her om dagen. Superfint sammen med denim. En ny favoritt på armen og tipper det blir ekstra fint til sommerbrun hud. 

Fortsatt fin mandag dere :) 

 

TODAYS OUTFIT & STORM


Så gøy vi har hatt det i dag! En liten bit av dagen har dere her. Jeg ELSKER havet! ELSKER!!! Og fint lite slår følelsen av å se storebåren bryte innover - det eneste som hadde vært bedre er å være ut på der med båt - jeg har saltvann i årene! Gleder meg til sommer og båtturer, fiske til solen går ned, rake krabbe og ikke minst, ha krabbe/hummer fest på verandaen!!! Heftig med vind i dag - også duften av havet da.... Jeg tror det blir enda en tur i morgen kjenner jeg oss rett ;) 

Ingenting annet enn ren flaks gjør at jeg fortsatt har Iphonen min intakt!

Hjerter på havet <3 ..... og litt roligere outfitbilder! Debbie shoes // Five Units bukser // Acne t-shirt // Second day blazer // Michael Kors veske // Chanel belte brukt som smykke // Michael Kors, Dyberg/Kern & Louis Vuitton på armen.

Ps! Har funnet meg den P.E.R.F.E.K.T.E boyfriendjeans`en i dag - stay tuned ;) 

Fortsatt fin helg dere, ta godt vare på hverandre :) 

 

 

B.L.U.E

Dagens blå detaljer!
Dagens antrekk kommer straks:
Denim on denim!

DENIM ON DENIM - AND A DASH OF PINK

Vårens heiteste trend er denim on denim og jeg er allerede stor tilhenger!

En annen stor trend er spådd denne våren: "mirrored sunglasses" og jeg har vært rask med min bestilling.
Gullfargede ray bans med knallblå speil-glass blir min vår-fling.
Disse ble rett og slett en perfekt unisex valentines gave.

Tusen takk for super service og super-rask levering, Interoptik Nymark :)

Dagens antrekk:
Knallrosa Tiger of Sweden slæsh "Hugh Hefner" trøder // boyfriendjeans // Gant t-shirt // Acne denimjakke // Acne veske // Ray Bans på nesen

WELL BLUE ME AWAY

Min absolutte favoritt i skapet er denne denimjakken fra Acne. Den er fin til både jeans (denim on denim - supertrendy ) til paljetter, til kjoler, shorts - noe som minner meg på mitt D.I.Y prosjekt - følg med! Den er også så fin sammen med Alexander McQueen skjørtet mitt - en favoritt jeg fikk kloa i for flere år siden (finnes ikke i handelen nå)

O`la laaaa jeg gleder meg til våren! Denne blir dagens "ha på!" 

Ønsker dere alle en fin mandag så lenge, jeg har ikke tenkt å gjøre noe som helst fornuftig, bare være til og nyte det! 

Vinterferie o`du heilage vinterF.E.R.I.E , du er mer enn hjertelig velkommen! 

 

IF YOU ARE PINK - ING OF A PINK DRESS

Debbie shoes // Wolford strømper // Marc Cain kjole // Acne veske // Louis Vuitton skjerf // Second day blazer // FWSS badland hat // Moods of Norway paraplyen min som jeg DIGGER! 

En rosa dag å minnes :) 

 

 

 

 

 

 

FUR // LOUIS VUITTON // ACNE // ARMANI // RAY BAN BLUE MIRRORED


Mamma`s fine pels jakke // Armani jeans // Acne t-shirt // Louis Vuitton // Acne pistols // Ray Ban solbriller - new in Valentines gift! Min fine ørn fra Anette hjertet mitt har vært på halsen siste tiden, for litt ekstra styrke <3 

 

Tusen takk dere, for fine hilsener i form av ord, blomster og klemmer. En ekstra takk til min kjære kusine Sola mi, for gårsdagen <3

Atter en gang er hjemmet vårt fyllt av de vakreste blomster og duften er nydelig, tusen takk! Gråt og latter går hånd i hånd og motgang styrker meg selv når savnet er intenst. Jeg er rik på fantastiske minner og baggasjen min er enda tyngre når jeg nå legger ut videre på min ferd. Mitt skip, min Flamingo er lastet med.... 

I himmelen gjemt, men aldri glemt kjære Far <3 

 

I morgen kommer som vanlig "Wear it like You mean it" - det er nyheter i butikken : Acne og Five Units. 

Inntil da ønsker jeg dere en fin lørdag. Her er det straks klart for hjemmelaget pizza og "Hver gang vi møtes" - og i morgen er det søskenbarntreff, det blir koselig. Godt å samles når alle er hjemme. Vi er en flott bukett <3 

FAMILY THAT CRIES & LAUGHS TOGETHER, LASTS FOREVER! 

 

 

FIVE UNITS // VINTAGE CHANEL // ACNE // MICHAEL KORS /


Acne pistols // Five units jeans // Acne t-shirt // Acne blazer // Marc by Marc Jacobs bag // Vintage Chanel and Michael Kors jewelries (Den fine vesken er en gave fra mor og far som jeg er så glad i)

 

Det er lenge mellom hver gang jeg er innom bloggen nå, dagene går med til alt annet enn blogging. Det er kvalitetstid og mimring om så utrolig mye gøy vi alle hadde sammen med far (morfar) og mor. Jeg ler det ene øyblikket, også gråter jeg i neste øyeblikk. Jeg har vært så heldig å ha far i livet mitt så lenge. Jeg var så heldig å få bo sammen med mor og far da jeg var liten, og når mitt eget barndomshjem sto ferdig bygget, da ville jeg fortsatt overnatte nede i bakken hos mor og far :) Så mange mange gode minner vi har <3 

Jeg ønsker å takke dere alle som har kommet med vakre blomster til oss, det varmer. Og for kjekke telefoner, jeg har verdens beste venner og familie!

Jeg er snart tilbake på bloggen, men akkurat nå ønsker hjertet mitt bare litt tid sammen med de jeg er aller mest glad i, mine aller nærmeste.

Ønsker dere alle en kjempefin valentines day og vèl overstått morsdag dere snille mammaer i hele vårt langstrakte land. Ta godt vare på hverandre og nyt livet, det er dyrebart - og likeså er dine venner og din familie. 

 

Amazing Grace far, Amazing Grace <3 

TODAYS FUR // BOYFRIEND JEANS // ACNE ANGORA

Debbie shoes // G-Star denim // Acne angora // Paris 007 fur 

Som vi har kosa oss på shoot i dag - vi har avbildet en lekker sak fra Michael Kors - kommer på søndag, men en liten smakebit får dere om liiiiitt ;)

NÅ DEILIG FERSK FISK TIL MIDDAG :)) 

Nydelig ute i dag, men isisiskaldt på shoot!!!!! Men my oh my så moro vi har det uansett ;) 

LOUIS VUITTON // ACNE // CASHMERE // HM // DEBBIE // SO B"I keep dancing in the snow..." 

Grått og blått, enkelt og greit. Det ble ikke pels og skinnbukser i dag, men hæler, det ble det selvfølgelig ;) 

I morgen er det photoshoot til ukens "Wear it like you mean it" - gleder meg til å dele bilder av en nydelig kjole og skinnjakke, pluss to supersmarte jakker fra Barbour skal avbildes og en lyserosa drømmebukse :) Så mye fine nyheter i butikken - I heart my job. 

Legger ved denne videosnutten fra Victoria`s secret fashionshow - i gårkveld ble det havresuppe og halvnakne smekkerlekre damer på tv`en , hvilken kombo!?? Jeg nøt hvert sekund :)) 

Nyt du også - kjenner jeg er ekstra glad for min nydelig handmade crystal-bra, made with love by Beatrice Pro, Hollywood, LA! 

 

TODAYS OUTFIT

I`ve got sunshine, on a rainy day.. la la laaaa , har trallet på denne sangen i hele dag! Så fint det var tidligere i dag, det var jo virkelig vårstemning ute! 

Coffee in the morning.. coffee in the evening..

Dagens detaljer: Debbie shoes // Acne jeans // Gant T-shirt // Marc Cain cardigan // Cathrine Hammel skjerf // Otazu jeweleries 

En fin dag går mot slutten, jeg er så glad for at vi er samlet, at det er glade nyheter fra sykesengen til noen jeg er veldig glad i - og jeg tar imot hver eneste glade dag med åpne armer!!! Ta vare på hverandre og verdsett hver dag du våkner og får trekke pusten, lev hvert sekund og glem aldri å si at du er glad i noen <3 

Det er ikke så mye som skal til for å sette litt farge på dagen til noen - eller deg selv. Tenk positivt og gjør det beste ut av alle situasjoner :) 

 

TODAYS PINK SNAPSHOTS

Kosær seg på jobb og har akutt rosa-dilla! Tusen takk min elskede for at du overrasket meg med deilig sjokoladekaffi og lunch

Dagens armcandy er gaver fra hjerter jeg elsker:) Swarowski og diamanter i herlig harmoni!

Grå Debbie og grå denim jeans fra Acne! Elsker denne buksa, elsker.

Pink'ish & grey'ish!

5 shades of pink! Har tittet litt på vårkolleksjonen til Dior, så masse fint! Den fine englelakken "tutu" ble med meg hjem fra Parfymelle i går. Den er helt nydelig! Tror jeg skal investere i en ny rosa Dior øyenskygge også, fin-fine!

LOUIS VUITTON // FUR // LEATHER // PUT A HAT ON IT

Dagens grey on grey! 

Just nu er det bloggings fra bøljan blå - og ukens photoshoot har location "ombord!" - Gleder meg til å dele bilder av en nydelig Acne drøm sener i kveld. 

Stay tuned and wear a hat!

 

OUTFITS INSPIRATION AKA KATE MOSS

Perfeksjon! I love this look! 

Vårens must: Investere i en lekker drakt! 

Noen vakrere? 

Sommer inspirasjon! 

Heretter skal jeg også kombinere paljetter sammen med ullgensere! 

P.E.R.F.E.C.T.I.O.N 

Utallige vakre pels-varianter og kombinasjoner! 

På ønskelista: Et svart Louis Vuitton....

OKEY! I have a major, huge, enormous girl-crush!!!! Kate Moss er perfeksjon når det gjelder å kle seg! Jeg har alltid vært svak for pumps, jeans, tshirt og en blazer. Svak for pels,skinnjakker og paljetter også:) Derfor en liten kavalkade fra min girl-crush.

Fortsatt god helg! 

 

 

 

 

BASIS PLAGG TIL VÅR GARDEROBENEt lite shoppingtips nå som våren nærmer seg og du enten skal handle på salg eller investere i nyheter. Shop smart!

Tips fra butikken til en genial basisgarderobe: 

T-SHIRT fra Acne / Gant / Hugo Boss e.l 

JEANS  fra Acne

BLAZER (tips: Pamela Henson halv pris)

PUMPS fra Debbie

SKINNJAKKE fra Rock n`blue

DENIMJAKKE fra Acne

BLAZER fra Hugo Boss Orange

Disse to fine vår-skattene fra Filippa K ble også pakket opp i dag. Veldig fine til basis-gensere i vårgarderoben:) 

Typisk favoritt i min garderobe: T-shirt, blazer og bukser / jeans. Pumps eller ankelstøvletter. 

Jeg kjøpte meg hvit t-skjorte fra Gant i dag, rett og slett en favoritt! (Du får den også i oransje og navy) Super til å ha inn i blazeren, denimjakka eller skinnjakka.

 

FWSS // HEMISPHERE // ACNE

FWSS badlands redder enhver bad hair day!
Det gjør forresten kaffi også!

KaffiBaren next!

ON MY WISHLIST

Skinnbukser!!!! Kate Moss er inspirasjon fra topp til tå. Enkelt og greit! En baggy skinnbukse står også på ønskelista... den ønskelista, den ønskelista ;) 

Ha en fin mandag dere og ta vare på hverandre! 

 

ACNE & FWSS - TODAYS OUTFITACNE + HEMISPHERE = LOOOOVE 

Som vi kosær vårs :) Jeg har vært i godtebutikken aka Overvåg! Jepp, det er en godtebutikk, t.o.m kundene våre kaller det for godtebutikk og vårnytt, det er snop :) Jeg er så enig så enig! Acne jakken er et kapittel for seg selv... elsker den! Og den er så fin sammen med t-skjorten fra FWSS og for å toppe det hele er det ikke feil med en lekker isblå angora genser:) Aiaiaiiiiiii......SKINNVESKA FRA ACNE!!!!???!?!! Jeg ser stjerner!!!!! Finnes kun to stk i butikken og heldig , veldig heldig er hun som får denne skatten på armen :)  

Denimdilla/ blådilla vil ingen ende ta - gleder meg til å dele bilder med dere på facebook av enda flere fin-fine nyheter som nettopp er pakket opp. E.L.S.K.E.R jobben min - elsker snop! 

Ekte hverdagsglede, det er å kjenne at man virkelig GLEDER seg til å komme på jobb og være sammen med verdens beste kollegaer. Vi er en fin gjeng <3 

Straks klart for fredagstaco og idol i hjemmet - jeg er helt alene hjemme as we speak - det er høy musikk i stua, høy! Og sangen som spilles just nu er denne

GOD HELG DERE, TA VARE PÅ HVERANDRE OG ALLE HVERDAGSGLEDER! 

Go`stemning og en anelse vår i butikken hos oss i dag :) Og sjokoladekaffi selvfølgelig ;) 
TODAYS SNAPSHOTS


Inspirert av Milan streetstyle og "more is more" ble det skinn på skinn i dag og masse armcandy! Jeg blir ikke helt ferdig med "black & gold dilla" mi, og blir nok ikke helt ferdig med den heller på en lang stund. Elendig outfit bilde, men man tager hva man haver - i mangel på fotograf om dagen ble det viglings stativ og kvaliteten deretter - men skinnskjørt og sort t-shirt fra Acne, ull-leggings fra Wolford og sorte Debbie på beina ble det iallefall. Snakker om Debbie - de LEKRESTE ankelstøvlettene kom inn i går, herrefnatt!!!!!!!!! Jeg orker ikke snakke om de engang, SÅ lekre er de!!! Skal dele et bilde i morgen - idag ble kameraet tomt for batteri, men noen lyn-snapshots får dere under - eller dere kan se flere bilder på facebooksiden vår om dere ønsker :) Ikke nødvendig å si at jeg koser meg glugg i hel på jobb ;) 

Dagens detaljer ble Dyrberg/Kern // Michael Kors // Louis Vuitton // Sif Jakobs og Vintage Chanel smykke. 

Snapshots fra butikken finner dere her - enjoy! Mye på ønskelista mi.... mye!!! Og jeg rakk ikke ta bilde av den tøffeste Acne veska i dag... sukk. Ja, den også står på ønskelista, på 1.plass faktisk ;) 

Hemisphere skjerfet med PALJETTER!!!! Are You freakin`kiddin`me? Knalltøft å kombinere sammen med slitte denim og en enkel t-shirt. O `la laaa! 

Masse nytt fra Cambio, Marc Cain, Acne, Hemisphere, FWSS... Jeg dåner! Intet mindre! Se flere bilder og detaljer på facebook om dere ønsker :) Og en aldri så liten sniktitt på hva som venter dere til helgen og "Wear it like You mean it!" To antrekk kommer - og total diggings på begge to! 

See You tomorrow - nå er det sjokoladekaffi og croissanter på denne dama ;) PINK & BURGUNDY OUTFIT


Debbie shoes // leather pants // Acne t-shirt // Marc Cain jacket // Acne scarf // FWSS badland hat 

Nå er det fyr i ovnen, koselig besøk og hjemmelaget sjokoladepudding på tapeten - yummi!

Fin tirsdag dere, ta godt vare på hverandre :) 

 

100 % FUR, LEATHER & LYOCELLTodays wear it like You mean it (and I sure do) 100 % leather, fur and lyocell.

Ønsker dere alle en fin søndag - vi skal straks på middag til mamma og pappa, gleder meg :) 

 

DEBBIE // HEMISPHERE // LOUIS VUITTON //


Black & grey (det gjelder hårmanken også ser jeg!) - and some white & gold! Diggings på cashmere ponchoene fra Hemisphere! Merker at jeg ignorerer vinteren litt. My mind is set on spring! 

God helg dere, sees i morgen og nytt "Wear it like You mean it" by Overvåg Ulsteinvik - et lite hint? En lekker kjole fra Acne! Vårnytt - vår vår våååååår! Jeg elsker våren - når jorden våkner til liv igjen. Da våkner jeg også ;) Ser bare liiiiitt trøtt ut i dag, litt bare...

HAPPY SATURDAY! (Å leve i nuet gjelder fortsatt altså, og hjelpes, det er jo NYDELIG ute nå, men kuldegrader er jeg særdeles dårlig på!) 

I morgen er det pels - ingen tvil! Pels og boyfriendjeans kanskje? Høres ut som en god plan ;) 

 

 

 

DENIM ON SEQUINS
Debbie shoes // Paljetter på rumpa // Acne angora genser og skjerf // Acne denim jakke // FWSS badland hat // Michael Kors jetset bag

Acne jakken er en aldri så liten kjærlighetshistorie! 

Kake i ovnen (ikke boller nei) og snart Idol - fredager er hellige in the Sævik household. 

Oppskriften på marmorkaken kommer veldig straks - stay tuned & hungry! 

 

DAGENS FARGEKLATT
SOLSKINNSDAG! 

På ingen måte feil at solen skinner fra skyfri himmel! På ingen måte feil med knalloransje Michael Kors på armen - denne kommer til å bli flittig brukt denne våren og sommeren - oransje og rosa blir mine favoritter på armen! Heller ikke feil med to Hemisphere rundt halsen i dag, men helt totalt feil med et krater av et munnsår! Har gått i anskaffelse av et plaster som skal hjelpe OG i tilfelle rottefelle, har jeg også kjøpt inn Hello Kitty plaster... bare sånn i tilfelle... heller en Hello Kitty bart, enn sår! Jepp!

Har kosa oss på jobb i dag også, så mange hyggelige kunder, nede på Overvåg er det som nytt. Herreavdelingen har fått en facelift som er superfin, masse nytt pakkes opp, her er det knallfarger som gjelder og jeg gleder meg sånn til å vise dere masse nytt! Det må sies at vi har pakket opp det L.E.K.R.E.S.T.E skjørtet i går, totalelsk OG jippifølelse! Gleder meg til å dele bilder med dere i morgen, asap!

Volum på max i bilen med denne godlåten i dag - det er noe med Bruce`rn!  "The streets from Ulsteinvik to Skinneset" - elsker denne sangen! 

Dagens antrekk ble Debbie shoes (of course) // Marc Cain baggypants // Acne t-shirt // Hemisphere cashmere rundt halsen // Dyrberg/Kern + Sif Jakobs på hånden // Michael Kors jetset bag

NÅ MIDDAG!

 

 

HELLO LOUIS VUITTON MINI

HERLIGE JENTER = HERLIG FILM

Vakre Hanneli, Elin Kling og Mira Duma gjør meg faktisk hoppende glad og jeg får enda mer lengsel etter vår og sommer . og kanskje en aldri så liten rosa sak hengende over skulderen? Jepp, vårens veske skal være rosa hos meg :) Tror den blir fin sammen med vårjakken/denimjakken fra Acne.

Gleder meg sånn til denne våren og sommeren. Jeg har en feeling på at jeg kommer til å invistere i mye rosa og oransje OG kombinasjonen av disse fargene!! Jeg kommer til å ha rosa eller røde negler hele våren! Jippi, rett og slett litt jippi-følelse :) 

Fin onsdagskveld, jeg rigger meg til i godstolen for å se Idol! Fyr i peisen og varm sjokoladei koppen - enda mer jippi-følelse! 

 Dagens denim on denim var Acne denimjacket // Acne singlet // G-star jeans // Louis Vuitton scarf  // Michael Kors hamilton // Debbie shoes

Pink nails by Dior og en liten rosa sak fra FWSS på toppen - hjelpes det er kaldt i dette landet!!!!

BRING ON SPRING!!!!

 

LET THE DAY BEGIN

Sjokolade-kaffien med ekstra krem er på plass og det er jaggu dama også!
Fin tirsdag dere:)

Dagens 182 cm:
Debbie shoes // leatherpants // Acne t-shirt // Acne oversized cardigan // Hemisphere scarf

ROSA & RØDT ER HELT OK


Jeg sender en klem til alle våre hyggelige kunder og ikke minst mine kjære blogglesere - så utrolig gøy å få hilse på idag og skravle litt! Gledeskontoen min er fyllt opp, tusen takk! Dere gir meg energi og humør i massevis - så heldig jeg er tenker jeg! 

Vi fortsetter med salget og her er godbiter som "den lille sorte" til halv pris, Michael Kors poncho`er, Acne skjorter +++ Er du rask så kan du bygge deg en fin basisgarderobe til halv pris! Og det liker vi sunnmøringer :) 

Og hvilket leven vi holder, jeg lo så jeg hadde vondt i magen i dag, selv i bilen på vei hjem fra jobb, så lo jeg så hjertelig bare ved tanken på gullkorna i dag, mine herlige og uhøytidelige kollegaer og kundene våre, dere er verdens beste! Full rulle hele dagen, det er lørdagen sin det!

Ønsker dere alle en kjempefin kveld, her er det hjemmelaget pizza på menyen og besøk av gode venner til kvelden, Fin-fin lørdag:) 

Dagens 182 cm:

Debbie shoes // Pepe bukse // Michael Kors singlet // HM blazer // Louis Vuitton skjerf // Michael Kors veske

 

FUR // CASHMERE // BOYFRIEND JEANS // CRYSTALS // NEW & VINTAGE

 
Er jeg i Ålesund, da er jeg innom Fretex!

Her er skatter fra en svunnen tid, en tid da damene gikk med fine hatter og fine kjoler hver dag... i dag kler vi oss i hullete boyfriend-jeans og hatter er nesten et fremmedord. Tidene forandrer seg, moten forandrer seg, men følelsen av en vintage fin pelshatt? Den er evig:) 

Gleder meg til neste besøk allerede og ny skattejakt. 

Husk at du støtter Frelsesarmeen og deres arbeid om du handler vintage skatter på Fretex, har du gamle klær, møbler eller gjenstander liggende hjemme? Da oppfordrer jeg deg til å gi av hjertens lyst:) 

Dagens antrekk:

Pelshatt // Hemisphere cashmere poncho // Acne t-shirt // Boyfriendjeans // Debbie shoes // Karen Millen limited edition veske

 

JUST ANOTHER MORNING @ INSTAGRAM

Dagens antrekk:
Debbie // Pepe // McQueen // Acne // Michael Kors

Beyond cutiepie? Check!
Om jentene digger mitt nye IPhone cover? Like mye som mamsen gjør faktisk;)

Deilig å starte onsdagen med supertidlig kaffidate - så jobb:)

Det har blitt pakket opp Acne nyheter, o' la laaaaa!!!

Det er onsdagen sin det!

DEN PONCHO `EN!
Debbie shoes // Paljettrumpe // Hemisphere cashmere poncho (kun 1 stk igjen i rosa as we speak) // Hemisphere skjerf // Michael Kors veske.

 

Well blow me away!

Artig dag, startet med en svipptur til Volda og en kvalitetssjekk, check! Så jobb og en artig salgsdag hos oss på Overvåg :)

Gleder meg til i morgen og ny salgsdag, det går unna hos oss, veldig moro! Nå er det tid for kaffi og sjokoladefondant, gode venner i stuggu og kos!

Sees i morgen i butikken - vi elsker salg ;) 

CASHMERE // BOW // AND SOME GOLD
Hemisphere cashmere poncho & skjerf fra Overvåg  // Sif Jakobs armbånd fra Carma // Michael Kors klokke // Dyrberg/Kern armbånd fra Juvelen // tante Åse hansker med sløyfe :) 

 

En liten detalj fra gårsdagens antrekk. Mitt fine nye Hemisphere skjerf som jeg fikk i julegave - tusen tusen takk!

 

 

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Dagens fine armcandy! Det er sort og gull det går i fortsatt her i gården. Elsker hanskene med en liten sløyfe på :) 

Hey Trøblerone! Helen called, she wants You! (Check! Been there, done with one of them!)

I min verden ER det gull alt som glitrer. Om det er handblåste julekuler fra langtborteland eller masseproduserte kuler fra Nille, spiller ingen rolle - det ER gull alt som glitrer ;) 

Shine bright like a Diamond - the prettiest thing You can wear, is a smile, so shine shine shine, just like a diamond! 

En fin dag er over og vi har startet på selveste nyttåraften i skrivende stund.... Vi har vært i selskap og i dag var det "Magda-festen" som samlet alle etterkommere etter min Eivind`s farmor og farfar. For en kjekk gjeng :) Maria og minikusine Una underholdt med sanger, jeg ble selvsagt rørt til tårer da de sang en Christmas-medley og avsluttet med "Ja vi tenner våre lykter når det mørkner...." stolt mamma! Jeg er sååå lettrørt, og ekstra lettrørt er jeg denne julen! Men da Janne sang "Nordnorsk julesalme", da var det breakdown for min del, over og ut, jeg gråt og gråt... til og med onkler gråt. Det var sterke ord... Flinke Janne, da du sang "Nu har  vi den hardaste ria, vi slit med å kave oss frem...." da måtte tantehjertet finne lommetørkle... Gratulerer så masse med dagen din i himmelen i dag vår snille bror og onkel Trond.... Vi tenner lys på graven din og her hjemme... 

Vi ler og vi gråter, hver dag faktisk. Men som vi sier, det er jammen godt å både le og gråte. Og som vi lo i dag også da.... vi snakket om hvor lenge vi har hatt Magda-festen og i år var det 10. året vi samles slik, vi kom inn på hvor lenge vi på bordet hadde vært sammen... en artig herremann svarte lynkjapt på spørsmålet om hvor lenge han og hans kjære fru hadde vært gift : "HEMMELIG!" hahaha som vi lo :) Knallsvar for alle menn om de står piiiiittelitt stille på antall bryllupsår ;) 

Dere som følger meg på Instagram har fått med dere ommøblering og vindusvask i kveld, vinduene OG lyskrunene skinner om kapp - thank You love! Så nå er alt klart for å ta i mot familie og gode venner i morgen kveld til en koselig nyttåraften i Skinnes-stua. Jentene synes det er nesten bedre enn julaften, de sitter benket ved vinduet (derfor ommøblering) fra vi er ferdig med frokosten, til neste dag, på dager som dette er vi ekstra takknemmelige for utsikten vår! Vi ser fakkeltog og raketter overalt og både voksne og barn synes det er stor stas:)  

Med hjertet i hånden kommer, men ikke nå, nå er det nattings på denne dama... om trøbleronen er ute av blodomløpet ja - kanskje snart....

Ønsker dere alle en kjempefin nyttårsaften - ta godt vare på hverandre, være takknemmelig for alt du har opplevd i 2012, både av sorger og gleder, husk at alt dette gjør deg til et rikere menneske. Din baggasje er styrket av alt du må møte i hverdagen. Jeg føler at min baggasje har fått noen kilo ekstra dette året. Og de kiloene er jeg takknemmelig for og tar med meg videre i livet. Jeg har feilet og jeg har lært dette året også, jeg er mye rikere enn i fjor, på erfaringer og ikke minst kjærlighet. 

En oppsummering av året kommer, snart, veldig snart. 

Tusen takk til alle mine kjære blogglesere, for et år å minnes med respekt og kjærlighet, omsorg og varme.

 

Jeg ønsker dere av hele mitt store hjerte et velsignet GODT NYTT ÅR ♥

 

 

DAGENS UPDATE

NYDELIGE GAVER FRA NYDELIGE HJERTER SOM JEG ER SÅ INN I GRANSKAUEN GLAD I! 

Jeg har kosa meg veldig i dag. Min kjære stelte i stand en kjempefin kalkun middag (han er chef`en her i hjemmet når det kommer til store middager - jeg har ansvaret for mormors rabbestappe på julaften - og jepp, den er akkurat like god som mor`s... og når det er turkeydinner på gang har jeg kun ansvaret for mushed sweetpotatoes, yummi) og vi inviterte alle på min side av familien over på en deilig Australsk julemiddag. Ingenting er som å samle familien rundt matbordet. Vi sunnmøringer er jo viden kjende for våre matbord/kakebord ;) 

Jeg er så glad i julen og familie-sammenkomster. Vi er egentlig flinke å samles hele året, men når julen kommer er vi ekstra flinke, vi har/ er i selskap hver eneste dag fra lillejulaften til 2. nyttårsdag, og jeg elsker det!!!! Jeg håper alle er flinke til å ta vare på de rundt seg under høytiden (og ellers i året også selvfølgelig) , og at vi husker på de som ikke har familie rundt seg, det finnes altfor mange som sitter alene i julen... Jeg håper våre barn blir like glad i å samle familien som vi er. Jeg skal iallefall gjøre mitt aller beste for at tradisjonene blir ivaretatt. 

Jeg legger fenalåret i ovnen og gleder meg til å få besøk av Eivind`s mamma + bror med familie i morgen, da venter det ekte "viking-kjøtt" på Amerikanerene, servert med god spekemat, potetsalat og grønnsaker. Suuuupergodt! For dere som ikke har smakt dette vil jeg absolutt anbefale å prøve! Fenalåret pakkes inn i alminiumsfolie og stekes på 100 gr i 10 timer, desto lengre det stekes, dess mørere blir det - dobbel-yummi!) 

Dagens antrekk ble den samme fine lille sorte Helmut Lang som i går, men med spreke polkadot-strømper fra Wolford. Digger Wolford, ingen er bedre på strømper enn nettopp Wolford - de har mønster og detaljer som er beyond diggings faktissssk ;) Savner kollegaene mine - en god klem sendes dere og jeg gleder meg til å se dere igjen på fredag! En god klem til alle mine lesere også, med ønske om en fortsatt riktig god julehøytid til dere alle. Ta vare på hverandre! HELMUT LANG // CHANEL // MICHAEL KORS // FUR // GOLD

Todays outfit:  "little black dress" by Helmut Lang // Chanel bag // My beautiful fur - all favorites! 

Todays details Sterlinks // Otazu // Michael Kors // Marc by Marc Jacobs // Dyrberg/Kern 

Thank You Love for my beautiful presents - I love You! 

 

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits