HelenSaevikFashionBlog » Mine favoritter

Mine favoritter

MRS. HAPPY CAMPER

Fredag pakket vi koffertene for en deilig helg sammen i Førde.
Tradisjon tro sjekket vi inn på Quality Hotel Førde og i toppetasjen la vi oss inn på 701.

Atmosfæren og servicen her gjør at vi gang på gang kommer tilbake til akkurat dette hotellet.
Her er tantehjertet mitt, jeg har knyttet nye fine vennskap her og servicen er den beste jeg har opplevd på mine utallige hotellovernattinger i vårt langstrakte land!

De har noe helt eget menneskene som jobber her, alle møter oss med smil og varme og jeg vil takke dere for akkurat det og nye vennskap jeg setter stor pris på.

Å starte helgen med motorstopp i Våtedalen var jo en historie for seg selv;) Så vi var ekstra glade for en nydflig biffmiddag fredagskvelden (sitat bror: Den beste biff-middagen ever! Vi signerer lett den!!)
Fredagskvelden ble avsluttet som seg hør og bør, i baren med sprudlevann og go'stemning ;)

Lørdagen startet vi tidlig med god hotellfrokost (jeg elsker hotellfrokoster!) En lynrask shoppingrunde i byen resulterte i noen skatter til meg - og til Gudrun som hadde fått oppdrag til kvelden.

Bussturen tur-retur ble i seg selv et minne for livet og jeg ler enda! Noen ting kommer aldri på trykk, men la oss si det sånn at det var mye sang og alvorlig mye morro!

Festen sammen med familien på langbord var et veldig godt minne for livet, så glad jeg er i dere <3
"Galnaste bordet" ;)

Tilbake på hotellet i Førde, avsluttet vi selvfølgelig i baren - sammen med veldig hyggelige mennesker, topp service av bartenderene, dans, go'musikk og mye sang!
Og jepp, vi var de siste som tok natt, Gudrun var selvsagt den aller siste til sengs... Etter at hun sto fast i heisen ;))

Tusen hjertelig takk for oss kjære tanteLise & co! Dere er hjerte-sjeler alle sammen!!! Og tusen takk til Roy som tok sangen vår på alvor! Say no more;)

Vi har storkosa oss sammen med dere og jeg gleder meg sånn til neste helg hos dere :))

Quality Hotel Førde er for meg og mine hjerte-kvalitet!

Tusen tusen takk!!!

NRK SOMMER ( #NRKSOMMER )

GOD MORGEN NRK SOMMER! 

I dag tidlig tok jeg med kaffien ut på verandaen - etter å ha blitt vekket av en superivrig Maria som ropte "Mammamammaaa! Nrk Sommer kommer!!!! De er under Herøybrua nå!!!! KOM!!!" Pappa og Maria fant frem flagg og kamera og fikk hilse Nrk Sommer velkommen i Herøyfjorden - veldig koselig. Også med alle småbåtene da. En fryd å nyte dette synet til morgenkaffien :) 

"Mellom bakkar og berg ut med havet!" Vi er heldige som bor på en så fin plass, og jeg skal aldri aldri klage over utsikten vår. 

Fortsatt god seilas og fortsatt god sommer :) 

 

MAI FAVORITTER

Jeg må le av meg selv ;) Jeg har gått igjennom mine mai outfits og tenker at jeg har bodd i FWSS blomsterbuksen og skjorta, kun byttet ut med skinnbuksa fra Five Units, eller andre Five Units bukser ;) Det har vært mye rosa, mye blomsterprint, mye skinn og mye "more is more and less is such a bore!"

Favorittene på armen er uten tvil min fine nye Jimmy Choo, Michael Kors rosa jetsetbag og Anine Bing gullringen fra hjertene mine + mye Dyrberg/Kern armbånd, og sølv er tingen denne mai ser jeg! 

Jepp, der har dere meg, grådig ensporet i klesveien, men sånn er det når jeg finner mine favoritter, da kombineres de til tusen og jeg er superhappy ;) Jo - jammen sneik det seg inn en rosa kjole fra Lindex også, og fineste So B smykket mitt - fine gaver fra fine hjerter <3 

Jeg vet allerede hva som blir juni favorittene ;) Kan dere tippe noen av de? 

 

Fortsatt fin onsdag dere - jeg nyter god musikk og god frukt + kaffi selvfølgelig! Kaffi er også sunt - sier nyere forskning! Hurra hurra for det!!!! ;) 

 

 

 

 

FRIENDS THAT LUNCH, LAUGH AND CRY TOGETHER - LAST FOREVER

Fine hjertene mine som jeg er så glad i <3 Tusen takk for nydelig lunch og stund sammen igjen. 

Vi fire har holdt sammen i tykt og tynt siden 1. klasse og det er det man kaller ekte vennskap, hvilken rikdom! Vi har vokst sammen og alene, men alltid holdt om hverandre, gått gjennom barneskole, ungdomsskole, folkehøyskoler, høyskoler og "husmorskole". Men den aller beste skolen vi har til felles er livets skole og hverandre etter alle disse årene. Vi er fire forskjellige hjerter med forskjellige interesser, tilsammen har vi 10 vidunderbarn og utallige minner <3

Elsker dere og samholdet vårt! 

Tusen takk for en kjempegod lunch på Nina`s cafe! Nydelig mat og byens beste kaffi i solveggen. Og ikke minst, tusen takk for atter en gang hjertelig service <3 

Gleder meg allerede til neste gang :) 

 

 

THAT SPECIAL MOMENT YOU `LL NEVER FORGET

Noen ganger er de små øyeblikkene i livet de aller største <3 Som når mamma vekker deg midt på natten for å se fullmånen stige over fjellet på selveste bursdagen din. 

Gratulerer med dagen din elskede datteren min. Husk at drømmene dine kan alltid nå høyere enn fullmånen <3 

Håper bursdagen din blir alt du ønsker deg og enda mer. Elsker deg av hele mitt hjerte.... deg, Milla og pappa selvsagt , rikdommen min <3 

 

Mamma <3 

REBEL ME HAPPY, IT`S FREAKIN`JIMMY CHOO!


Det er alltid kjedelig når mennene er på havet, tro oss fiskerkoner som går hjemme... ekstra kjedelig er det når de får se hele verden (i følge meg som går hjemme på denne tareholmen) jada, der har dere meg, når jeg blir ekstra lei av å være alene hjemme, da er Aberdeen hele verden i forhold til lille Herøy ;) Men når han kommer hjem med denne skatten fra Aberdeen, ja da må han mer enn gjerne se hele verden for min del! 

Nei fra spøk til alvor, det er til tider møkkakjedelig å være fisherman`s wife (les når konfirmasjoner, bursdager, begravelser, bryllup og ikke minst hverdager skal mestres alene) Jeg er altfor godt vant med å ha han hjemme, selv om jeg mestrer perfekt å være alene også... men det er da merkelig hvordan det skal klaffe at barna blir syke kun når han er borte, tv`en eller BILEN klikker, alle møter kolliderer, det skal kjøres hit og dit og jeg føler jeg aldri strekker helt til. Jepp, det er en kabal å få til å gå opp og jeg har ingenting annet å si enn at jeg tar av meg hatten for alenemødre og alenefedre! Men på en merkelig måte får vi alt til å gå opp , hver eneste gang. Vi må være supermammaer! Hah...I wish! 

Tusen takk min elskede, for at du forsørger oss og forsaker festdager og hverdager for at vi skal ha det så fint som vi har det. Det er jeg deg evig takknemmelig for <3 Og min sorte lille Rebel på armen er jeg også veldig takknemmelig for - elsker deg hele veien til Aberdeen og tilbake til tareholmen <3 

Modellen heter Rebel og blir min faste følgesvenn fremover, Jimmy Choo hauuuuul :) 

 

MIN BÅT ER SÅ LITEN - OG HAVET SÅ STORT"Min båt er så liten, og havet så stort....." 

Jeg vil takke tantegogutten min for en veldig fin dag å minnes. Tante sier ikke så mye her på blogg, vi må ha våre hemmligheter også, vi sa det meste i går og i dag vi to <3  

Denne er til deg, fra tantehjertet  som er veldig stolt av deg og veldig glad i deg <3 

 

"There ain`t nothing that I wouldn`t do, to make you feel my love..."

-tante- 

 

 

FAR OG JEG - OG JIM REEVES

Noen ganger får jeg følelsen av at du er så inderlig nær meg. Jeg VET at du er her.... jeg setter meg umiddelbart ved pianoet og spiller alle yndlingssangene våre.... jeg synger førstestemmen, far du tar andrestemmen... Så inderlig godt det er å få denne følelsen. Selv når jeg har arbeid over hodet, så har jeg alltid tid til en timeout sammen med deg far <3 Det er det beste som finnes, du og jeg far, og Jim Reeves. Alltid <3 

Elsker deg og savner deg, selv når du er så inderlig nær meg <3 

 Denne er til deg far, fra meg, fordi jeg vet du elsker den - la oss stemme i, enda en gang <3 

YOU ARE SO BEAUTIFUL

Jeg fant denne nydelige videoen hos vakre Camilla i dag og denne er så fin at jeg håper alle deler den videre. En liten tankevekker til oss kvinner, ikke sant?

Embrace your beauty <3 

F.E.R.I.E PART 3

Jeg kom over noen kjekke bilder fra påskeferien og den vekker så mange gode minner! Lykke er frisk sjøluft, ut å fiske (uten å få napp en gang) basar på grendahuset og bare være sammen med familien. Å bli tatt i mot med åpne armer og kjærlighet er det beste i verden <3 Tusen takk for oss også gleder vi oss til sommeren og enda mer ferieminner sammen :) 

Jepp, selv under fisketuren må magiske øyeblikk foreviges på Instagram ;) 

Just slæpping off. Her satt jeg ofte da jeg var lita jente - husker vi satt her vi kusinene og venta på at bestefar skulle komme opp bakken med trillbåra full av fisk - så mange gode minner :) 

SUPER-TRAVELT med ferie :) :) Gulljenter! 

Magiske øyeblikk <3 

Så glad jeg er at våre barn også får skape gode minner fra øya. En rikdom å ta med seg i baggasjen! 
Gleder oss allerede til neste ferie sammen. Elsker øya, stemninga, elsker familien min her <3 

 

Minner om at all kopiering av bilder er forbudt og vil bli anmeldt. Alle rettigheter til bildene: Helensaevik Fashion.

No copying! 

SWEET DREAMS

God natt og drøm søtt, til verdens fineste blogglesere. 

Jeg setter utrolig stor pris på dere <3 

 

 

 

 

SÅ LENGE DU GIR MEG PUPP?

De som kjenner meg vet at når jeg først får dilla på en sang, så går den på repeat i flere dager, og gjerne er det meget høyt volum! I noen dager nå har jeg hatt Erik og Kriss`"Puls" på repaet, og jeg synes min versjon fortsatt er hilarious - jeg gikk nemmelig rundt her i flere dager og sang "så lenge du gir meg pupp....!" Og gammel vane er vond å vende... pupp/puls.... poteto/tomato!!! ;) 

Ønsker dere alle en fin uke, nyt solen og hverandre, jeg gleder meg til å ta fatt på min uke, den tror jeg blir veldig fin :) 

 

 

 

 

F.E.R.I.E PART 2

Så mye moro vi har hatt disse dagene;) Tusen kjekke bilder og enda flere kjekke minner! Når ferien starter med kusiner og tante i porten med flagget, da kjenner du med hver celle i kroppen at du er velkommen Hjertens takk for påfyll av energi, latter og kjærlighet - Elsker dere!

Ferie part 3 kommer, stay tuned and stay happy, surrounded by family and friends:)

PARADISET MITTMellom bakkar og berg ut med havet... Aldri noen gang har denne sangen hatt mer mening enn disse dagene.

Jeg elsker øya og familien min her. Det er noe helt spesielt å komme hit ut i havgapet, her står tiden stille, her er ikke støy, den eneste lyden du hører er bølgeskvulp og fuglekvitter OG sauer, masse:) Vi er tidlig oppe og tidlig i seng, går i "hågane" og i moloa. Stress er et fremmedord og høflighet er et kjært og kjent ord. Her hilser vi på hverandre, selv om vi ikke kjenner hverandre, så hilser vi på turistene og de fastboende, slår av en prat, smiler og møter hverandre med varme. Og den eldste og sprekeste mannen på øya? Det er oldefaren vår det! 89 år og på havet flere ganger i uka? Jeg vil håndhilse på den som gjør bestefar omigjen! Og hemmeligheten hans? Det er en tår med selolje/polargodt hver eneste dag og frisk sjøluft.

Å oppleve en god gammeldags basar på øya igjen er mer enn moro, jeg som elsker basar! Og sjarmen er boller med brun banan og gele på!! Så mange gode barndomsminner dukker opp igjen... Så mange mil jeg har tråkket her! Jeg føler jeg kommer hjem og roen er total. Fred i kropp, sjel og hjerte. Tiden står stille, makeup er iallefall et fremmedord. I det vi skulle til å reise på basar, så spurte jeg; "er det sånn at vi må sminke oss da?!" Ja, vi gjorde det, og kjente hverandre nesten ikke igjen;)

Her er det tjukkelabber på beina, håret i tutt, koseklær og vi tilbringer det meste av dagen ute i sola. En opplevelse som jeg ikke helt kan forklare, freden i hjertet må oppleves. Øya, det er alltid utrolig godt å komme tilbake til øya, vi blir møtt med hjertevarme og åpne armer - denne gangen med det norske flagg:) Vi får servert nydelig mat, spiser så godt at jeg nesten holder på å sprekke, vi ler fra vi står opp til vi tar natt:) Som vi kusinene ler! Og tante, hun er hjertegod! Også ligner hun sånn på pappa!!! Pappa, jeg er sikker på at dersom jeg putter på deg noen øredobber og noen fancy briller, så tar vi lett feil av dere:)

Øya i mitt hjerte... Øya som har gitt meg så mange gode minner og gode vennskap for livet. Jeg kommer alltid tilbake til øya! Mellom bakkar og berg ut med havet... It feels like home to me... Intet mindre <3

A WALK DOWN MEMORY LANE

En nydelig vakker dag å minnes
Bestfriends, weddingday, so many memories
Love you Annie, love you lots!

PUSH PLAY & HAPPY BIRTHDAY

Innom og ønsker dere en fin dag, her er det kaker så langt øyet kan se og jeg gleder meg til familieselskap i stua litt senere i dag. 

Milla vår, gratulerer hjertelig med dagen din i dag kjære solstrålen vår, må dagen din bli like nydelig som deg - vi elsker deg <3 

 

Nå yndlings-sangen på og dekke til 30 - life`s brilliant! 

 

A PRINCESS KIND OF SATURDAY

Så glad og så sliten <3

Å feire prinsesse bursdag med så mange fine prinsessevenner på besøk er noe av det beste i verden! Men det aller aller beste i verden, det er å sovne i pappa`s armer. Det finnes ikke noe tryggere i verden. Total lykke. Både for et pappahjerte, mammahjerte og prinsessehjerte! 

Fortsatt fin søndag dere, håper dere spiser kake hele dagen, det har jeg tenkt å gjøre ;) Også gleder jeg meg sånn til å være i butikken igjen til uka!!! Halleluja :)) 

Små gleder er de aller beste <3 

 

Minner om at all kopiering av bilder er strengt forbudt og vil bli anmeldt. 

 

LAUGH MORE, WORRY LESS

Jeg koser meg med gamle og nye bilder, så mye moro og så mange gode minner!
Konklusjon: Vi ler mye i denne familien ;)

RUNDE-SKATTEN (E)

I det gjerningsøyblikket jeg prøvde å pimpe neglene mine, (Dip and DIE!) dro min bedre halvdel ut for å forevige moder jord. Han har blitt en ivrig fotograf og jeg ELSKER disse bildene. Jeg hørte han nevne "Runde" i det jeg spurte hvor han skulle å knipse bilder, og gjett om jeg er glad for at han utforsket Rundefjellet. "Rundeskatten" sa dere? Den må være disse staselige karene, og hun blondina på siste bildet! Eller er det Runde blandakor du gikk deg på kjære? Flotte og riktig så underholdende var de iallefall ;) 

Jeg kan virkelig høre de stemme i ; "Mellom bakkar og berg ut med havet" tror jeg det er! 

Over: Brumlebass`ene. Under: Tenoren! 

Og sist, men ikke minst: Solisten, Blondie! 

 

OH THAT CHANEL JACKET

I can`t help it, but this is art and meditation for my heart and soul. Perfection! 

 

 

HOW TO WEAR YOUR SCARF

Denne blir vi aldri lei og etter ønske kommer den i reprise :)

Varianten "The wrap" er veldig fin og kan gjøres som "poncho" også : sørg for at den ene siden av skjerfet er litt lengre enn den andre, ta den lengste siden av skjerfet og "kast over" motsatt skulder. Voila, da har du poncho. Eller "The Peggy way" som jeg har døpt den om til ;) Ååååh jeg savner kollegaene mine <3 

 

 

TOPP TRE

marie3

Vakre Marie Ullevoldsæter, outandabout inspirerer meg i massevis. Elsker stilen hennes! 

0gAikXUJdVVLWTTh2d6L74jiRQvEs7YajRuLUsAhvEw,vstMsiWCGW1LRKeuERhS1AFl9IvYPqbTPjCIUs__P8c

Nydelige Silje Pedersen`s blogg er den første jeg er innom hver dag. Inspirasjon til fingerspissene! 

Og alltid like inspirerende Evangeline, aka styleheroine.

 

 

 

SMÅ MAGISKE ØYEBLIKK & MAGISKE GAMLE VISER

En ny og ubrukt dag i gave vi har fått. Sånn en fin morgen, å starte den med kaffi har jeg savnet siste uka!!! Små ting som å nyte en kaffi og speide etter hurtigruta, kjøkkenet er husets hjerte og mitt favorittrom, her er utsikten magisk og lyset i morgentimene er så fint. 

Vi har snakket om "Hildringstimen" rundt frokostbordet i dag, og det fikk meg til å tenke så inderlig på far og Erik Bye'`s mange gode sanger.  Jeg elsket å sitte ved mor og far`s kjøkkenbord og synge. Ingen stunder hos mor og far er for meg så kjære som de mange timene vi har tilbragt rundt kjøkkenbordet og vi har sunget gamle viser. Så glad jeg er for at du lærte meg alle disse gamle sangene. I dag far savner jeg deg ekstra, men samtidig så kjennes du så inderlig nær når jeg synger Erik Bye <3  

Ønsker dere alle en fin mandag, ta vare på magiske øyeblikk rundt kjøkkenbordet, ta vare på disse fine gamle visene, lære de videre til dine barn og barnebarn. En dag vil de være evig takknemmelige for stunder som det, små magiske øyeblikk <3 

 
 

NÅR DU SOVER

"...JEG BØYER MEG OVER OG SNUSER DEG INN... DU ER FRI, NÅR DU SOVER...." 

 

 

PÅ GJENSYN, MIN ELSKEDE FAR

 

Jeg vet du hører oss, vår sang er lovsang i dine musikalske ører.

Du hører hver eneste tone og hjertet ditt er fylt av dansende, glade toner.

Du lever.

Du føler vår kjærlighet. Rolig.

Jeg vet du hører dine elskede hviske varme, kjærlige ord i øret ditt.

Jeg vet du kjenner kjærligheten vår, gleden, nærheten og takknemligheten.

 

Solen står opp akkurat i det du er på vei hjem.

Jeg vet at himmelen trenger deg nå. 

Solstråler smyger seg forsiktig over sunnmørsalpene, inn gjennom vinduet ditt, akkurat i tide.

Jesus lar deg ikke vente. Like klart som solen er det ; du er klar.

Du vil hjem nå.

Du vet at vi følger deg over.

 

Jeg ser at solens stråler som varmer ditt ansikt er Jesus.

Englene er her, jeg kan føle de så inderlig nært.

Jeg lar de komme.

Tar i mot de, akkurat som du gjør.

Velkommen kjære engler.

Her er vår far. 

 

Jeg ser dine elskede sørger.

Jeg synger deg hjem til himmelen. 

Der far, der er du fremme. Så inderlig godt. Så inderlig vondt. Så inderlig takknemlig.

 

Jeg vet at du elsker oss.

Jeg vet du er hjemme hos Jesus.

Jeg vet du har fått fred. 

Jeg vet at du er her og passer på meg, på dine kjære.

Din bukett.

Din rikdom. 

 

Jeg vet at å elske deg, det er evig.

Jeg vet at våre minner er evig.

Jeg vet..

 

Jeg vet at vi to far, vi to møtes igjen. Og det gleder jeg meg veldig til, for da skal vi to synge sammen igjen.

Jeg vet at du elsket meg - og jeg vet at du elsker meg.

Takk, kjære far, takk og på gjensyn.

 

Far, min elskede far, hjertelig takk for alt du har lært meg, min reservepappa.

En hjertens takk for at du, du er evig, akkurat som kjærligheten din. 

 

Lisje-Tulla di oppe i Skoglund <3 

 

Verdens vakreste far. Du elsker at vi synger og holder leven. Og tro meg far - det skal vi fortsett å gjøre, i din ånd. Og om noen år skal vi holde så mye leven og sprell, synge så mange sanger i himmelen... at englene rister oppgitt på hodet av oss <3 

 

ELSKER DEG FAR, SÅ INDERLIG INDERLIG HØYT!!!!!! 

 

PÅ GJENSYN FAR, PÅ GJENSYN <3 

 

 

 

DESEMBER & JANUAR TOPP 5

Nytt for året er månedens favoritt antrekk! Jeg dristet meg til å ta med desember også! Fordi jeg elsker julekjolen min;) Paljettbuksa er en VINNER i garderoben min, jeg har satt noen på saken for å få kloa i flere paljettdrømmer - og jeg hører rykter om at høst og vinter 2013 kolleksjonene er "HELT HELEN" ;)) Jubel! Acne denim jakken er årets tøffeste, denne kommer til å bli tett på utslitt i.l.a sommeren ;)

Cashmere ponchoene fra Hemisphere har vært mer enn flittig brukt - den sorte vesken fra Michael Kors ble raskt en favoritt, likeså ble gullskatter på armen! 

Den fineste kjolen fra Tiger of Sweden... Denne blir noe for jentene å kle seg i om noen år ;) Den har selvsagt fått kosenavnet "Strusej"  ;) Den fine Chanel-inspirerte jakken fra Marc Cain i mørk grå er en favoritt i butikken om dagen! 

Enda mer Hemipshere, fine hansker med sløyfer på - og gulldetaljer! 

Fortsatt fin tirsdag dere, jeg tar en lynvisitt til en dame jeg er veldig glad i og vi skal studere fine kjoler til en fin anledning :) 

 

 

KIDS SAY THE FUNNIEST THINGS

En søtere start på dagen enn dette er ikke mulig! 

Ønsker dere alle en fin dag så lenge, følg meg på Instagram #helensaevik om dere vil bli med meg i dag - jeg legger ut på vintage skattejakt og skal titte innom Helse-Norge.... jeg aner et "Med hjertet i hånden" i kveld, eller i verste tilfelle et  "Helen sier ting hun ikke bør si"  - stay tuned, and happy!

THINGS I LOVE

My family and friends
Quality time
Our home and view
Hollidays
Mother earth
Music
Coffee, lots of coffee
A nice pair of high heels
All that glitters
And last but not least, a good laugh!

(My oh my! I forgot CHOCOLATE!) 

VERDENS SNILLESTE & BESTE

Det er vår pappa det!!!
Just nu har vi det faktisk så moro at vi holder på å le oss i hjæl;)
Tusen takk for at du er vår pappa, vi elsker deg
Suss fra Maria & Milla di ;**

Ps, mamma ler så hun nesten tisser i trusa!!!

MED HJERTET I HÅNDEN - mitt 2012. DEL 4

 

Vi ryddet i garderoben vår og noen tips og triks ble delt :) Ønsker du å lese innlegget kan du klikke HER. 

 

Men årets vakreste kjole, det ble uten tvil denne hvite drømmen - også fra Tiger of Sweden, Overvåg. Dette ble, ikke uventet min julekjole i år. Jeg elsker den! 

Så kom desember. En måned jeg gledet meg veldig til, jeg hadde nettopp fått min elskde hjem fra havet. Hvilken glede. Jeg husker at jeg skriver på bloggen at det å stå på kaia å ta i mot pappa og min Eivind, den glede vokser jeg aldri ifra... Vi jentene hadde julepyntet hjemmet til Eivind kom hjem, det strålte i sin juledrakt og vi kunne glede oss over engler, stjerner, lys, nostalgisk julepynt, vare kos. Det er en glede for meg å dele bilder fra den første og vår eneste normale desember-uke:)

Gullgutta tok med seg gullet hjem til Gullsteinvik og alt sto på hodet! Hvilken enorm glede :) 

Jeg postet outfit of the week , en griselekker jakke fra Tiger (utsolgt) Og jeg gledet meg over at om ett døgn skulle min Eivind komme hjem :) 

Dagen etter han kommer hjem blir det en natt på sykehus for Maria og mamsen, men alt går bra, heldigvis og vi kommer hjem og gleder oss SÅNN over at NÅ er vi samlet og friske, NÅ er det jammen meg jul! 

Jeg fikk min bedre halvdel hjem fra havet. Takk og lov! Han hadde med gaver til alle tre jentene sine og gleden var større enn størst etter en laaaang høst borte fra oss. Denne gangen var han borte i over 70 dager, uten at vi fikk se hverandre. Den gangen føltes det sååå lenge med 70 dager uten å se hverandre, men idag, da vet jeg at jeg kunne gått 70 nye dager, bare jeg var SIKKER på at han kom hjem. For noen vil det gå 70 dager, uker, år... uten den de elsker. Jeg er heldig jeg. 70 dager er ingenting! Og til de som klager over å ha mannen sin borte på reise i en uke eller to..? Beklager, ikke mye sympati å få fra meg. To uker er ingenting. Gled deg heller over to uker der du kan ta vare på deg selv og dine venninner. 

Alt var helt normalt hos oss første dagene i desember, vi jublet over å være sammen igjen, nyforelsket og glade, åpnet Danmark-presanger og laget vår egen lille julaften, på en helt vanlig mandag:) Kun glede. Helt frem til 5. desember.... den dagen stopper alt litt opp og en bunnløs sorg og så uendelig mange vonde tanker og spørsmål vil for all evighet prege oss....

"MED HJERTE I HÅNDEN....."

Det er tunge dager for familien, men jeg kjenner at akkurat nå så vil jeg "skrive av meg" litt tanker. 

Onsdag 5.desember 2012.

Denne datoen vil for all evighet være spikret fast, dagen da min elskede mann og hans kjære bror Sveinung mister en kjær storebror, i en ufattelig og tragisk ulykke på havet. Dagen da min svigerinne mister sin ektemann og bestevenn, mine tantebarn mister sin inderlig kjære pappa, Live og Magda mister verdens aller beste Bess, mine svigerforeldre mister sin kjære sønn, en onkel, en svoger, en svigersønn, en venn. En arbeidskamerat. En kollega. Trond hadde så mange fine titler, han var så mye - for så mange! Men først og fremst var han pappa, ektemann, bess, sønn, bror, svigerbror og onkel. 

Jeg vil alltid huske hva jeg gjorde denne dagen, hvor jeg var, hvem jeg snakket med... Jeg er på jobb, gleder meg veldig til jobb denne dagen, fordi det har vært to tøffe dager med en natt på sykehus for storejenta vår, Maria, men alt går bra heldigvis, storejenta vår er eklært frisk, takk Gud  - og jeg skriver på bloggen min:  "Så godt å være samlet, friske... NÅ er det jammen meg jul!" Jul meg midt inni granskauen!!! For et mammahjerte og pappahjerte er det ingenting som er mer vondt, enn når barnet ditt har det vondt... den følelsen kjenner en mamma og pappa så inderlig på i disse dager. Den sorgen kan kun en mamma og pappa som har mistet sitt barn forstå. Den sorgen er konstant, den er intens, den er helt uutholdelig. 

Jeg koser meg på jobb denne dagen, Greta, Hilde, Kristin og meg, vi ler og holder leven, som alltid. Vi har besøk av hyggelige kunder og dagen flyr. Mamma`en til en av mannskapet ombord i Artus kommer inn, vi ler og prater. Uvitende om hva som snart skjer. To av hennes sønner skal om kort tid måtte oppleve det mest utenkelige... Plutselig får jeg en følelse av at noe ikke stemmer! Jeg ringer hjem for å spør Eivind hvordan det går med Maria vår, jeg kjenner på meg at noe er feil. Ber han dra til doktor med henne igjen for å ta en crp. Noe er galt, og i ettertid ser jeg at klokken var 1354. Ulykken har nettopp skjedd. Noe stemmer ikke. Jeg har tidligere skremt vettet av mennesker med dette, uten å gå nærmere inn på detaljer. Men ett varsel kommer, hver eneste gang noe ikke stemmer. Og jeg liker det ikke! 

Onsdag ettermiddag. Vi er i barnehagen, det er julefest, og jeg er i foreldreutvalget. Tiden går med til å organisere nissen og gavesekken. Eivind sitter sammen med min søster og Even. Telefonen ringer, det er Eivind`s pappa. Eivind roper navnet mitt, så vondt at jeg forstår umiddelbart at noe ikke stemmer. En forferdelig ulykke ombord i Artus. Det er bror Trond. Bare gråt! Jeg vil takke Anett Mari for denne stunden da vi får dødsbudskapet. Jeg vil takke min kjære søster og Even som tok seg av vår Kamilla, så hun fortsatt fikk være engelen i forestillingen. Så mange tanker. Jeg vil takke mamma og pappa som tok jentene våre denne kvelden, natten og dagene i ettertid, ga de trygghet og forklarte etter beste evne at mamma og pappa måtte i et viktig møte, helt plutselig. At jentene våre fikk sovne denne kvelden hos mommo og moffa, helt trygge for at verden fortsatt var helt perfekt. 

Vi er umiddelbart hos svigermor, bror Sveinung, Eivind og jeg. Helt forj******! Det er bare gråt og spørsmål. Jeg hører stemmen til min kjære svigerinne i det hun ringer og har fått budskapet. Vi reiser til henne umiddelbart. Møter Trond`s eneste sønn på veien, tar han med oss, akkurat disse minuttene husker jeg så godt... han vet ikke noe enda, men spør oss hva som skjer. Han forstår jo at noe ikke stemmer... Jeg husker at jeg snakker om hvor kaldt det er ute, alt for å få tiden til å gå til vi er samlet i Sævikane. En kone og tre barn får hele livet snudd opp ned i løpet av noen sekunder. Så grådig urettferdig!!!! 

Bare smerte og gråt. Men vi er sammen. Familien, presten, kriseteamet, tanter, onkeler, søskenbarn. Onkel Per leser fra Bibelen, ord er fattige, men samtidig så sterke. Jeg samler oss i Fader Vår. Aldri før har det vært så vanskelig og samtidig så godt å lese Fader Vår. Stillhet. Gråt. Oppi alt, så tenker vi sånn på mannskapet ombord. Hva de har opplevd, hvordan de har det. Telefoner er stengt ut fra båten, prosedyre. Hjemme er absolutt alt - alt annet enn prosedyre. Alt er uvirkelig, men på samme tid så altfor virkelig! Resten av kvelden er litt tåkete. På veien hjem om natten stopper vi hos mamma og pappa, kysser jentene, sier ingenting til de om hva som har skjedd. Vi snakker og gråter rundt kjøkkenbordet. Så godt å snakke, så godt å gråte! Jeg snakker med mine søsken, min kjære bror på havet, så inderlig redd jeg er for han akkurat nå, han har selv mistet en venn og en arbeidskollega i Trond. Så viktig for oss å si at vi er glade i hverandre, så viktig å be han være ekstra forsiktig ombord! Komme trygt hjem...

For oss fiskerkoner er frykten konstant, men jeg har alltid sagt at skal jeg gå rundt å engste meg hvert minutt, da blir jeg gal... for jeg vet jo om noen av farene ombord, men jeg må velge å stole på at disse karene, de vet hva de gjør. Og det gjør de! Men noen ganger er det en ulykke som rammer, og da kan ikke engang den mest erfarne fisker stå i mot. Pappa og mamma har lært meg fra barndomsår, at å være fisker er et farlig yrke, men vi har vokst opp med dette, vi vet ikke om noe annet i vår familie, både på Eivind`s side og min side, de er sjømenn, fiskere og skippere hele gjengen. De elsker havet. Jeg elsker havet. Fiskerkona i Fosnavåg... hun har tidligere vært samlingspunktet når tragedien inntreffer. Og natt til torsdag og fredag var det godt for oss å smales der, tenne lys, legge ned roser og se utover havet. Det mektige havet. Havet som gir og tar.... Inntil nå så har vi alltid fått våre trygt hjem. Inntil nå. 

Dagen etter er det minnestund på Havila, familie og kollegaer. Onkel Per og vår prest, Erhard leder oss gjennom en sterk stund. Jeg husker at Erhard etter ønske fra familien samler oss i en sang. Og han sier: Det er ikke sikkert så mange av dere kan teksten, men nynn gjerne med. "O`bli hos meg"... Og det som skjer er så fint. Rundt meg synger alle med klart røst, hvert eneste vers. "Du som har seiret Herre, bli hos meg."  Du som har seiret Herre? Ja kanskje han har seiret? For min del lurer jeg på hvorfor han er så grådig urettferdig at han tok en pappa, en ektemann, en sønn, en bror.... opptil himmelen. For oss som sitter igjen her, er dette alt annet enn en seier. Det er bare forferdelig vondt. Noen reagerer med sinne, noen med gråt, noen er stille, noen har behov for å snakke. Vi har alle vår egen måte å reagere på. Selv gråter jeg, holder rundt, nærkontakt..... sånn er jeg. Vi i familien vil benytte anledningen til å TAKKE Havila med Njål, Hege og Vegard, for deres fantstiske støtte disse dagene, dere er unike. Vi setter så stor pris på å samles. Vi er en kjempefin gjeng! Vi står sammen. 

Fredag kommer Artus hjem... Vi er samlet på Havila, nærmeste familie til Trond og mannskapet. Det er så mange gode minner fra disse dagene også dere. Selv om det er mest vondt, så er det også mye godt, det er viktig å vite. Fakkeler på land, flagget er på halv stang ombord... Vi står på kaia og tar i mot mannskapet. For noen er dette det aller tøffeste... for mannskapet er dette umennesklig. Komme hjem med en mann mindre, komme hjem å se familien i øynene, smerten til mannskapet, smerten til familien, kollegaene, rederiet. Vi står samlet på kaia, holder rundt hverandre. Ære, smerte, sorg, sinne og takknemlighet... så mange følelser! Mannskapet står på sine plasser ombord. Jeg synes de er flottere enn noen gang, rakere i ryggen enn noen gang, de viser en respekt som ikke kan beskrives med ord. Akkurat dette er så inderlig sterkt at ord kan ikke beskrive hva vi føler. Men det er så viktig for oss alle å ta i mot disse heltene våre, vise de våres kjærlighet og støtte, ta i mot de med åpne armer og la de få vite at de er en del av oss.

Vi opplever en umenneskelig smerte vi som går hjemme disse dagene, men ingen andre enn Artus-mannskapet kan forstå smerten de bærer på, ingen andre enn en fisker kan forstå hva dette innebærer. Vi er fylt med en uendelig respekt for disse mennene. De er helter. Tusen hjertelig takk for alt dere har gjort, og beklager alt dere har opplevd. Jeg og mine har en respekt for dere som ikke kan beskrives. Aldri før har det vært viktigere å snakke sammen. Vi i nærmeste familie får komme ombord... vi får vite.... vi får se... dette er en sterk stund. En veldig viktig stund, for familien og for mannskapet. 

Lørdag. Hurtigruten kommer. Jeg som fryder meg hver morgen over synet av hurtigruten som går forbi stueveggen her... denne dagen vet jeg ikke helt hva jeg føler da jeg ser den komme. Jeg tror det er mest takknemlighet... her kommer broren til min ektemann hjem. Sjøveien. Den eneste rette måten å komme hjem på for en fisker. Vi gjør oss klar... klar til å ta imot Trond`s båre. Er det noen gang mulig å forberede seg på det? Nei! Hans aller siste seilas. Noen fra mannskapet og nærmeste familie er samlet på kaia. Utrolig sterkt i det de legger til. Kone, pappa, barn og brødre bærer båren.... så forferdelig sterkt. Jeg synes dette er så flott og verdig for en mann som elsket havet, for en fisker, er dette den vakreste måten å komme hjem på, sjøveien. Det var viktig for to brorer også. Og som vi sier midt oppi all sorgen: vi får han hjem. Vi er så heldige som får han hjem! Jeg er så takknemlige for at de aller nærmeste har en grav å gå til. Det er minnestund og vi får se, gi en klem, et kyss, holde i hånden... snakke, si noen ord. En meget sterk stund, en viktig stund.

Ord blir så små i slike sammenhenger. Men å gi en klem, det sier mer enn tusen ord. Og jeg vet at jeg snakker på vegne av alle i familien når jeg sier TAKK! Tusen takk for alle blomster, engler, lys, fersk bakst, besøk, en klem, varme ord, sms og mail. Jeg takket tidligere på facebook i dag, og sa at det er så godt å ha et nettsted som facebook i disse dager. Det er en enorm støtte og trøst i ord og tanker som blir formidlet. Snakke seg gjennom sorgen, det er viktig. Og jeg har lyst å komme med en oppfordring til alle som kjenner barna til Trond om å huske på at det kommer en tid etter begravelsen også, det kommer dager fremover som blir veldig harde, husk å være der for vennene deres også da. Dere har vist en enorm omsorg og det varmer mitt tantehjerte. Dette gjelder også det flotte mannskapet ombord i Artus. Ta uendelig godt vare på de, de er heltene våre! Jeg sa til Eivind senest i dag, at Herøy er en god plass å bo, når ulykkene rammer oss ute i havgapet, da står vi sammen, sterkere enn noen gang, holder hverandre og gråter sammen. Jeg vil også minne mannskapet på at Eivind`s ord varer livet ut: Vårt hjem og vår dør er på vidt gap for dere når dere trenger noen å prate med, gråte med eller bare være sammen med. Vi står sammen i denne sorgen.  

Ingen av oss har noen å miste. Hver eneste en av oss en helt unike og uerstattelige. Tiden leger alle sår sier de... men jeg vet ikke helt lengre. For min mann vil tiden aldri gi han broren tilbake. Tiden vil gå og minnene vil hele tiden komme. Jeg vet heller ikke om tiden vil lege alle sår for mannskapet... de er i bønnene mine! Det vil alltid komme en 5. desember, en julaften, en nyttårsaften da storebroren skulle feiret bursdag, en konfirmasjon, et bryllup, en familiemiddag. Det vil alltid komme en dag der storebror ikke er her for å gi råd og veiledning, fortelle en artig historie. Så jeg vet ikke helt om tiden leger noen sår... men tiden er uansett vakker, den vil for ALL TID gi min mann og min familie gode minner om noe fint som var. Vi vil for ALL TID ha spørsmål vi aldri får svar på. Vi vil for ALL TID elske og minnes en bror og onkel her i hjemmet som var verdens snilleste mot oss, han var alltid i godt humør, han var alltid behjelpelig, han var alltid full av artige påfunn, og ikke minst, han hadde alltid tyggis til jentene! Hans-Kristian har allerede lovet jentene våre å alltid ha tyggis, små men store ting som er så viktig for små onkelhjerter. Hans-Kristian er foresten den aller tøffeste av alle Sævik`arane jeg vet om. Han er min aller største helt om dagen!

Det blir tøffe dager fremover, men vi holder sammen, vi har hverandre, vi snakker, vi støtter, vi gråter og vi ler - her om dagen satt en mamma og to brorer i stua og mimret om barndomsår i Sævikane. Vi lo så vi gråt av alle påfunna til de tre flotte brødrene. Og det ble konkludert med at Emil i Lønneberget, han er barnemat i forhold til påfunnene til disse tre! Uten å blunke heiste to storebrorer opp minstemann (min Eivind) i flaggstanga! Men de var smarte - de kunne ikke gjøre det nede hos mamma og pappa, de dro opp til farmor for å gjøre det, for der var det ikke så mange som kunne se. Trond og Sveinung var knute-sjefer og minstemann Eivind ble heist opp i flaggstanga, akkurat høyt nok til at han skadet seg godt i det han falt ned. En stakkars mamma hadde klippekort på doktorkontoret... tre gutter som alltid holdt sammen og alltid hadde fantestreker på lur. Så mange gode minner det er. Disse minnene vil tiden aldri ta i fra dere. Og flere minner vil bli skapt for fremtiden. For selv om storebror er i himmelen nå, så har vi han fortsatt med i tankene og i hjertene våre. For ALL TID! 

Sove godt kjære Trond, vi vet du er nær oss og vi savner deg. Jeg siterer din snille lillebror, min Eivind, og sier: "Vi møtes igjen en dag!" 

Inntil da, så tar vi vare på alle gode minner og hverandre, smiler og gråter om hverandre. Vi minnes deg med respekt og kjærlighet.

For ALL TID ♥

Mye vondt, men også mye godhet og uendelig mye kjærlighet. Vi står så sterkt sammen disse ukene, tar var epå hverandre, for det trenger vi denne tiden. Mer enn noe annet gjør det godt å tilbringe uendelig mye tid sammen. Hjemmet vårt var fylt med så mye blomster og lys, så mange hjerter som gledet oss med blomster, ord, klemmer, smil, julebakst, engler, fersk gjærbakst. Dette er ting jeg personlig vil si TUSEN TUSEN TAKK for! Fra bunnen av mitt hjerte, så kan jeg ikke takke vår familie, våre venner og mine kollegaer nok for omsorgen, kjærligheten og støtten. Jeg og mine synes det har vært så godt når dere har gitt en klem og spurt hvordan vi har det. Ord og klemmer som betyr mer enn hjertet mitt kan forklare. TUSEN TAKK! 

Som mamma og kone tar jeg affære og sørger for at det skal bli jul og glede i hjemmet uansett. For våre barn og oss selv, så synes jeg det er veldig viktig å feire jul, pynte, spille julemusikk og få lov å glede oss også. Og det føltes kanskje litt rart der og da, men du verden så glade vi er for dette nå i ettertid, at vi skapte en fin og gledelig jul - midt i den dypeste sorgen.

Et nydelig julepyntet hjem stråler i sin vakreste drakt lillejulaften og jeg gleder meg til en nydelig dag, julemiddag, åpne gaver, bare være sammen, ha tid til hverandre. 

Vi rekker et outfit of the week på tampen av året og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker jobben min! Tusen hjertelig takk til alle dere som følger med på bloggen og min faste spalte "OOTW" Litt forandringer blir det i 2013, men det skal vare være til det bedre :) Beklager til alle som jeg ikke har svart på mail og kommentarer denne julen, jeg har tatt en real ferie fra alt, og tar fatt på dette når hverdagen er i gang igjen :) Men tusen hjertelig takk til hver eneste en av dere for fine ord! 

Gårsdagen ble den tyngste dagen for mine, inkludert meg selv. Nyttårsaften er for meg, for oss alle, dagen da vi tenker tilbake på året som har gått. Og når jeg tenker tilbake på dette året, så ser jeg at det mest av alt har vært et fantastisk GODT år for meg og min familie. Vi har opplevd så mye fint sammen, vi har hatt fine ferier og rosa dager, vi har hatt grå dager, men mest av alt har vi smilt og hatt latterkuler, vi har lært og vokst mye, vi har feilet og gjort mye dumt, men mest av alt, vi har gjennom 2012 kommet enda nærmere hverandre og står stødigere enn fjell.

Vi er en flott familie og jeg elsker min Eivind, mi Maria og mi Kamilla mer enn hjertet finner ord til å forklare!

 

Tusen takk til ALLE som har beriket mitt liv i 2012, tusen takk til alle som har gitt ris og ros, alt tar jeg med meg inn i dette nye ubrukte året. Jeg har planer om å bruke dette året til å fortsette å spre glede og kjærelighet. Jeg har tenkt å fortsette å være meg selv på godt og vondt. Med en styrket baggasje, rikere enn noen gang og med hjertet i hånden: 

VELSIGNET GODT NYTT ÅR! 

 

 

MED HJERTET I HÅNDEN - mitt 2012. DEL 3

Så var det tid for Trondheimstur igjen... Shit shit shiiiiit! Som jeg gikk å grua meg! Denne gangen var det ikke en hyggelig roadtrip min elskede og jeg skulle legge ut på, nå var det alvor og en aldri så liten hjerteoperasjon. Jeg ler når jeg leser hva jeg skriver om denne turen, men jeg er også full av alvor, for dette var knalltøft! Og i morgen starter jeg på ny prosess, da er det på med 24 timers EKG igjen og en ny henvisning til Trondheim og herrens St.Olavs hospital med tiden..Hjertet ble nok ikke helt i orden etter dette inngrepet i september, så en ny operasjon er aller høyst nødvendig - dobbelshit!!! Men nå vet jeg hva som venter meg og jeg skal sette hardt mot hardt. Stå på krava rett og slett. De bøller ikke med denne dama skal jeg si deg! ;) Vel, jeg tar dere med nordover igjen, når den tid kommer, først er det vel venteliste i noen måneder eller år igjen. Inntil da kan vi mimre og le over turen i 2012.

 MED HJERTEBANK I HÅNDEN kan du lese dersom du klikker HER

 

Men denne turen til Trondheim lærte meg MYE! Og jeg har blitt mye flinkere til å si "nei" og jeg setter uendelig stor pris på "alene-tid" etter dette, jeg setter så stor pris på å få bare lukke døren og stenge telefonen. Ikke være tilgjengelig hele tiden, være kun meg og mine aller nærmeste. DET er min hjertemedisin. Oppfordrer flere til å prøve det samme, det er faktisk veldig godt! Som i dag, i dag er det faktisk morgenkåpe enda, bare meg og mine tre skatter, helt rolig og helt stille. Nydelig godt med selskap, liv og røre hele julen, men akk så godt med en morgenkåpe-dag også:) 

Oktober og det er høst. Garderoben min fylles med kjempefine Skappelgensere strikket av mamma mi, dette blir favoritten til alle, den fine burgunder, gjerne kombinert sammen med paljettbuksa mi :) Jeg er hjemmeværende en stund, da kroppen trenger litt lengre tid på å komme i gang igjen enn det jeg hadde trodd. En liten lærepenge der også gitt! Hjertet er hovedmaskineriet og du kan intet gjøre. Ta tiden til hjelp og stresse ned! Jeg koser meg med å rydde i skuffer og skap (!) jeg lærer meg å sette pris på pittesmå, men store ting i hverdagen. Jeg ser livet på en litt ny måte kjenner jeg. En viktig lærepenge. 

Jeg har dilla på sort og gull hele vinteren - i form av smykker, vesker, antrekk og ikke minst englelakker! 

Jeg har også dilla på Hemipshere ponchoen min! Et av mine aller beste kjøp i 2012! 

Jeg har hatt mange hjertelige møter med min søster av hjertet Anette. Som vi har kosa oss sammen både på Diva Design og andre steder, delt cocktails,gode middager, desserter, sjokolader, sorger og gleder hele 2012. Jeg gleder meg til alt vi skal dele i 2013 også ;) 

Luene som satte hele norden på hodet!!!! FWSS Badland hat. I say no more. Håper du har sikret deg dine favoritter, for vi har solgt ut disse på REKORDTID og det er ingen ny levering. Jeg gleder meg til å skaffe meg en knalloransje også, den kommer jeg til å ha masse glede av til våren og sommeren :) :) Husk å tenke fremover når du skal handle til garderoben din nå - herreminhaaaaatt jeg gleder meg til salget som starter hos oss på Overvåg på torsdag ;) 

November! Månedens høydepunkt? Årets bedehus-basar selvfølgelig :) Så moro det er å være på en god gammeldags bedehusbasar, og det var jammen bra jeg hadde med basar-bag`en ;) 

Og den fineste gaven som dukket opp i posten :) Karen Millen Limited edition, jeg jubler! 

Også var det den evige PELS-DEBATTEN!!! Jeg svarte med å ønske meg pels i julegave - og jammen fikk jeg pels , en nydelig vakker og sjelden pels! 

En kjempeartig photoshoot sammen med Aina ved FOA DESIGN rakk vi også å gjøre i november. 

Årets mest brukte kjole ble min lille sorte sak fra Tiger of Sweden, gjerne kombinert sammen med min fine vintage YSL jakke. Tiger of Sweden KAN kjoler og gjennom året har jeg gledet dere med mange fine kjoler på bloggen fra nettopp Tiger. 

 

MED HJERTET I HÅNDEN - mitt 2012, DEL 2

Årets aller beste bursdagfeiring, det var feiringen av min kjære morfars 80 års dag! Som vi kosa oss! Tusen takk for en nydelig dag å minnes! (Gudrun kom også på en lynvisitt til jubilanten! Den Gudrun`a....) 

For en artig måned! Greta og jeg dro også til Oslo på innkjøp av Acne og Gant. Storkosa oss:) Og på vei hjem fredagskvelden måtte jeg VIRKELIG bruke mitt smil for ALT det var verdt!!! Jeg hadde nemmelig en nydelig brud i Florø som ventet på meg tidlig lørdagsmorgen. Og køen på Gardermoen? Har aldri sett på makan! Hjelpes!!!! Jeg skrudde på alt jeg hadde av sjarm og banet meg vei, forbi hele køen, forklarte om bruden, alle gratulerte og heiet meg frem til sikkerhetskontrollen...alle untatt den siste mannen... en gammel herremann fra Amerika. Hjelpes! Jeg trodde han skulle klore ut øynene på meg. Jeg la meg laaaangflat og beklaget, han fortsatte å surmule, så tilslutt sa jeg: "Really Sir? Really?" Vi rakk begge flyene våre - takk og pris!  

Vèl hjemme i Florø denne kvelden, kunne vi feire pappa`s bursdag og glede oss til dagen etter med bryllup for min nydelige kusine Anne. Eivind var dagens fotograf og jeg var brudens stylist, hår og makeup. Og jammen var jeg stolt denne dagen, mest av alt var jeg stolt av Anne og hennes kjære familie, men jeg var jammen meg stolt av mitt verk også. Superfin var hun, Rett og slett superfin! 

 

Jeg startet dagen før alle andre, x antall kopper kaffi og marlboro på bryggekanten. Super-spent!

Anne + Bjarte = Gull 

Så var det august og jeg tar dere med på en lynvisitt til Volda sykehus og noen timer der... Innlegget om ny spiral vekte utrolig mye oppmerksomhet ;) 

 

"Med hjertet på kanten!"

 

Noen ganger må vi damene som kjent på en liten sjekk.. Og i går var det min tur. 
Intet alvorlig galt med hverken topplokk (!) eller understell, men en lett narkose var planlagt. 

Jeg fikk klar beskjed om å møte 0800, sharp! Litt morgenrush gjorde at jeg ringte sykehuset for å gi beskjed om at jeg kom til å bli 5 minutt forsinket, men telefon-dama hadde ikke fått dataprogrammet opp og gå enda, så det skulle ikke by på problemer. 

Vel fremme får jeg ett rom og beskjed om at det blir kansje litt å vente. Ingen problem, tenker jeg... Den hyggelige dama i mottaket sier at "her er jo litt lesestoff du kan kose deg med så lenge."
Hun viser til ett blad som ligger på bordet. "Tusen takk", sier jeg og i det dama går ut, snur jeg magasinet og gleder meg til å ta fatt på tidsfordrivet mitt...


 

Vi menn.... Jaja, fin jente på forsiden i det minste! 
Heldigvis har jeg med IPad, så etter jeg er ferdig med "vi menn", kan jeg oppdatere meg på blogger og Instagram. 

Jeg har innmari lyst på kaffi! Så lyst på kaffi at jeg er irritert. Men skal du i narkose, da må du som kjent være fastende. Ingen kaffi. Ingen sigaretter. Bare meg, "vi menn" og IPad'en min.

 

 

Klokka går og humøret mitt er ikke på topp akkurat. Den hyggelige dama kommer inn igjen og beklager ventetiden, sier at det kan jo være at det har kommet ett akutt keisersnitt eller noe. Selvfølgelig, tenker jeg og synes at det er helt ok, ett barn som kommer til verden kan jeg godt vente litt for:) 
Helt til en intens aroma fyller seg i rommet. Stekt løk. Middag. Ventilasjonsanlegget spyr middagslukt ut i mitt 8 kvm store rom.


 

 

Jeg setter døren og vinduet på vidt gap, i håp om å få ut stanken. Fastende hjerte og middagslukt? En særdeles dårlig kombinasjon for denne dama! 
I ren frustrasjon går jeg ut, og gjør det jeg har fått streng beskjed om å ikke gjøre. Jeg tenner en sigarett (2 faktisk) og ringer hjem. 
Min kjære vet at jeg er ikke den kjekkeste å ha med å gjøre når jeg er sulten, så han trøster og ler om hverandre. Jeg smiler og er glad for at humøret mitt er bedre:) 

 

Inne igjen og kjedsomheten er intens! Så intens at jeg begynner å utforske forskjellige instrument, jeg rekker også å ta dagens outfit bilde, foreviget i speilet på toalettet! Jeg sms`er med min beste venninne og ler så jeg gråter... vet ikke helt om jeg gråter fordi jeg er glad eller om noen tårer er rent sinne. Mest gledestårer!

 

 

Herre min hatt! Jeg har nesten tomt batteri på telefonen OG Ipad'en... Panikken og irritasjonen stiger, kaffitørsten er mer enn intens og jeg spør høflig, men bestemt om de vet noe mer... Ingenting. "Kansje det er ett barn som er under operasjon?" sier den hyggelige dama. Ok, nå har hun brukt opp begge unnskyldningene som jeg kan tolerere. Jeg er irritert. Skikkelig irritert faktisk! 
Klokka går....

 

 

Jeg prøver å huske mine egne ord "husk å leve i nuet..." den setningen er oppskrytt tenker jeg, der jeg sitter i en intens aroma av stekt løk, kaffitørst og røyksugen som få! 
En stund vurderer jeg å dra hjem. Til dunders med hele narkosen og alt, jeg vil bare ha kaffi!!! 
Jeg synes så synd i meg selv! Faktisk! 
Men heldigvis, akkurat i det jeg skal til å fortelle den hyggelige dama at nå har jeg ikke tid (les tålmodighet) til å sitte her lengre, da kommer hun inn til meg og sier "nå var du heldig, det er din tur!" 

Heldig!? Ja faktisk! Aldri før har jeg vært så glad for å legge meg i "dame-stolen"! Jeg tenker på koffein og nikotin i det doktoren setter butterflyen, jeg som vanligvis tror jeg skal dø under narkose.... Jeg tenker "dop meg ned, sett inn den herrens spiralen og gi meg kaffi og mat!!!!"


Aldri før har jeg vært så glad for å bli lagt i lett narkose (nesten som en glad lørdag på byen) 
Aldri før har sykehusmat smakt så innmari deilig... Og kaffi? Jeg ELSKER kaffi! 


Denne dama er back in track! Spiral på plass, lebestift på truten og mat i magehuset! 
Kaffi hjelper mot alt, spesielt humøret;) 

Kansje noen av dere synes dette var upassende og helt på kanten.. Jaja, det var kansje litt på kanten, men sånn er jeg, litt på kanten og full av leven! 

Og å snakke om spiral og dameting så åpenlyst? Det er jo ingen hemmelighet at vi damer må ty til forskjellige remedier dersom vi ikke ønsker å bli neste generasjon "mor(mor) og de åtte ungene". 

God helg dere, med eller uten spiral;)

 

August og denne månedens mest populære outfit of the week. Michael Kors genseren og Cambio buksa som satte oss litt på hodet. 

Denne sommeren har jeg dilla på pannelugg, kaffi "DIY" (Do it yourself) prosjekter og Instagram!!! 

Skappel-genseren, mamma`s egen fine oppskrift blir en superhit :) 

MED HJERTET I HÅNDEN - mitt 2012, DEL 1

 

Januar startet med snø og jeg lengtet meg til varmere strøk, sydentur ble bestilt - takk og lov, jeg er ikke skapt for vinter...  og hinthint, noen ønsker seg til varmere strøk igjen kjære ;) 

Jeg kledde med i mormors gamle fine kjoler, denne kjolen er jeg så glad i og denne bar jeg også i går på nyttårsaften. 

Februar - og jeg har lagt min total elsk på skjerf fra Hemisphere! Samlingen har vokst seg fin-fin i løpet av året og jeg toppet samlingen med en nydelig julegave helt på tampen av året. 

Ella sjarmerer meg i senk :) Torill og jeg har mye moro dette året også - og vi tar en la grande finale i romjula med årets karaoke-natt ;) M.O.R.O og altfor lenge siden sist ;) 

Jeg legger min elsk på også men in scarf og herre-klokker (min kjære får ikke lenger ha noen av sine klokker for seg selv!) 

Jeg tar mange stylistoppdrag, og det som var aller mest moro var backstage "Gleeorious" , for en bukett TALENT! 

Camilla og jeg koser oss glugg i hjæl på Studio Hugo Opdal, Flø en hel helg, så mye moro :) Den vakre utstillingen hennes "Camilla Prytz Enamellist" gleder mange hjerter. 

Bildene av Kate Moss med pannelugg får meg til å utvikle en massiv craving etter pannelugg. 

Gulljentene våre, elsker dere over alt i verden! 

I løpet av februar får bloggen min mye omtale i media, den blir anbefalt av KK.NO som en av de 12 beste motebloggene, i godt selskap med selveste Hanneli Mustaparta og Elin Kling Stor stas! Du kanlese hele saken HER  

Disse bloggene bør du lese

Mai kommer og det er min favoritt måned - bortsett fra desember selvfølgelig og julen... Vi har både sommertemp OG snø i mai....Outfit of the week blir avbildet i både snøstorm og på stranden. Sunnmøre mitt Sunnmøre.... Alt har sin sjarm! 

Jeg legger min elsk på Wolford sine spreke mønstrete strømper!

Så kommer Juni måned og det er flere festivaler og jeg nyter hvert sekund, selv om jeg kanskje innerst inne kjenner jeg at jeg trenger en real ferie. Hjertet jobber på spreng! Men ååååhh så moro vi har det :) Jeg har verdens aller beste kollegaer! Også har vi verdens aller beste kunder :D 

Håshow ble det også, my Queens @ Saxett! 

Rett fra festival og til en etterlengtet og sårt trengt ferie. To uker, bare familien min og meg. Endelig! Destinasjonen blir to uker all inclusive på Mallorca, Alcudia og Palma! VELDIG FORTJENT for oss alle!!!!

Jeg lar meg inspirere hele året - av vakre Kate Moss, Elle MacPherson og Marisa Miller, jakter på lookalike plagg og solbriller hele sommeren og fyller opp garderoben med skatter.

Jeg har dilla på skinnjakker, Debbie shoes, Skulls, Hemipshere og paljetter! HELE 2012!!!

Og gullnegler! 

Jeg setter himmel og jord i bevegelse for å få kloa i denne bh`en og voila, den flyttet hjem til meg veldig raskt - og jammen meg ligger det i skrivende stund å venter en FANTASTISK liten sak av  swarowski-krystaller å venter på meg, just nu. Denne må jeg dele bilder av! Den er håndlaget av vakreste Beatrice, BizzyB, i the one and only Hollywood LA. Jeg er superheldig!!!! 

Pssst, legg merke til veske du aner et glimt av på bildet over - til våre dere.... da skal jeg vise dere THE bag!!!! Et hint? Overvåg ;) 

Juli ble en av mine favorittmåneder dette året. Jeg kom hjem fra en fantastisk ferie på Mallorca og to turtelduer, les min kjære og jeg la ut på en aldri så liten super-impulsiv roadtrip! Trondheim, en av våre favorittbyer! Jeg fikk min aller første tattoo (elsker den og gleder meg til nr 2,3,4 og alle de andre!) og jeg fikk meg tidenes kuleste paljetter på rumpa (paljettbuksa mi) og det ble en kjempefin tur å minnes. Bare kos! Med hjertet i hånden, en sen fredagsnatt kan dere lese under her ;) 

 

 

Jeg elsker å sitte på cafè/resturant og bare se på livet, se på menneskene... lure på hvem de er og hva historiene deres er. Etter mange timer ute på livet, så er jeg full av inspirasjon, inntrykk og glede. Så innmari moro vi har hatt det denne helgen, bare vært til og sett på selve livet! Mennesker ute på livet en sen fredag (les ute på sjekker`n) er verdt å skrive en liten aldri så liten cover om! Hvem er du en sen fredagskveld? Kjenner du deg igjen i noen av disse? For the record: Jeg selv kjenner meg igjen i flere av disse - noe jeg tror de fleste av oss gjør - eller har gjort.

Bursdagsgutten: Heeey, det e bursdagen min, jeg ER 23 altså! Pynta seg i fin skjorte, gjerne med vest utenpå, tatt sveisen og er riktig så fin i tøyet. Minuset er at han er så nedesnøva at han kommer ikke til å huske noe av feiringen sin etter han entret lokalet. Snubler mot oss og ramler ned ved siden av meg, snøvler frem noe fnisete - akkurat som en søt tenåringsjente, smiler, slever litt, reiser seg og sjangler bort til kompisene igjen. Tar seg til hodet og kjenner at han er faktisk superdårlig.... Toalettet. He`s out!

Jesus:  Jesus, eller Christer Falck kopien, henger ved baren. Har dame, men er mest opptatt av å sondere terrenget, øynene er intense, som en sulten løve. Med jevne mellomrom, titter han nedover seg selv for å sjekke at antrekket sitter som det skal, snur seg mot speilet i baren og retter på de lange hårlokkene som er kjemmet perfekt bakover med noen dråper for mye Hollywood-olje. Antrekket er linbukser, dypt utringet singlet og blazer. En av de hotteste mennene i lokalet - synes han selv.

Mr. Me, myself & I:  Vakker mann og vet det meget godt , litt som Jesus. Stram kar, ute sammen med en kompis, single begge to, ute og nyter singlelivet og snakker høylytt om de fine jentene i lokalet og vedder forsiktig om hvem som drar det lengste strået til natten. Smiler sitt bredeste colgatesmil og kan alle sjekkereplikkene på rams. Jentene fniser og kniser, har tydelig lagt merke til "Mr. Me myself and I" i det han entret lokalet.

De fornuftige venninne: (Kjære Gud, vil du sørge for at våre jenter blir som disse? Ok? Min oppgave? Amen!)  Disse fornuftige jentene er ute og koser seg, selvsikre, men kledelig sjenerte, pent kledde, er mest opptatt av hverandre og har det superhyggelig. Skåler og ler. Men ikke fjasete. Ordentlige jenter! Passer på hverandre og har en helaften, middag og cocktails. Kommer sammen, går hjem sammen. Tiltrekker seg endel positiv oppmersomhet, spesielt av "Kompisene" -

Kompisene: Svigermors drøm gutta! Velkledde, høflige, ler og koser seg. De sitter samlet i en sofagruppe, skravler om fotball, jobb, den siste filmen som går på kino... og damer, selvsagt! De er høflige og smiler pent (Les "smiler med respekt") til damene, reiser seg og hilser på hverandre i det enda en av kompisgjengen ankommer. Klemmer hverandre. Er mest opptatt av hverandre og det er hver sin gang å spandere runden med øl! Ordentlige gutter , men fulle av leven og artige påfunn!

De ikke slett så fornuftige venninne: Venninnegjengen som elsker oppmerksomhet, den ene skal overgå den andre, danser du på bordet? Ja da skal jeg danse OG synge, på bordet! Korte kjoler, meget korte. Etterhvert som de kommer lengre ned i glassene....så kryper kjolene lengre opp på låret, ikke av seg selv nei, jentene sørger for å dra de opp... til lengden "uanstendig kort". Jeg håper at pappa`en deres ikke tilfeldigvis dukker opp! Da lukter det husarrest og onepiece resten av livet. Jentene har det veldig hyggelig, men etter noen timer ligger to av de på toalettet og spyr, èn har sovnet i sofaen og èn ergrer seg høylytt over at det er noe galt med stillett-hælene sine!? Nei, det kan da ikke være at hun har nesten 2 i promille og de tynne hælene i utgangspunktet ikke var mulig å balansere på. Venninnene forsvinner litt hit og dit i løpet av natten. Lett bytte for de aller fleste med testosteron i blodet siden de har skålet totalt ihjel all dømmekraft.

De nyskilte damene på 55+ : Antrekkene de har på seg, har de vært på mørkeloftet å hentet frem igjen fra det glade 70 tall. Tenkte sikkert at dette antrekket gjorde susen hos eksen i 1972 så det må da funke i kveld også? Det de ikke tenkte på, er at det er ca 30 kg og ca 40 år siden de sist bar dette antrekket. De er i skikkelig  rock n`roll humør, har hatt rødvin-forspill hjemme i vinterhagen, sammen med bestevenninna- som også er nyskilt.... de har spilt D.D.E og synger fortsatt "Her blir det liv rai rai"  i det de kommer inn døren. De er over gjennomsnittet beruset, tennene er mørkeblå av rødvin og de rister oppgitt på hodet av den dype bassen og de fengende rytmene. Tar seg en runde i lokalet (les sjangler rundt i lokalet) og snøvler til hverandre : Nei, det her var ikke noe for meg!...(snøvling).... Vips, så var sangfuglene fløyet.

Miss Sneakers:  40+ , singel og litt mandig av seg, ikke så opptatt av hverken hår, sminke eller klær (og ære være henne) hun er ute med venninna for å ta seg noen pils. Ferdig.

Miss Too Drunk and her boyfriend:  Huff! Vakre, vakre jenta, dersom hun hadde meget mindre i promille ja! Hun er kledd i en flott drakt, bukse og blazer, Har stram hestehale og statementsmykke, høyhalset genser. Ser riktig anstendig ut - dersom du ser henne bakfra... Det første de gjør er å bestille seg hver sin drink, de finner seg et bord for to, kanonfulle begge to og har tydeligvis startet både det det ene og det andre slags forspillet før de dro ut... tydeligvis ikke fått nok av hverandre. Kliner, konstant. Med minst 9 i promille eier de ikke dømmekraft what so ever, og jeg sa tidlig at jeg vedder på at de faller ned fra barkrakkene sine innen en halvtime. Riktig. Han over henne, hun skader hånden, Han er for full til å se det. Ender i krangel og de går videre - etter at han har kranglet med dørvakten om han falt eller ikke...?!

Harald Rønneberg kopien: Aldri har jeg sett en så tro kopi av noen. Ett øyeblikk var jeg helt sikker på at det var selveste Mr. Rønneberg. Like artig og sprudlende. Skåler og ler. Artig type, Mr. Funny skaper liv og røre rundt seg. Godt likt av alle.

Frøken "Viser rumpeballene/brystvortene mine nå?": Meget full, meget høylytt, meget lettkledd, meget dristig. Hun og "Her bestgirl/partner in crime" er mest opptatt av klærne til hverandre, kaste på håret og blunke med løsvippene. Testosteronet i rommet legger merke til de, men det er dessverre negativ oppmerksomhet. Ingen respekt å få av det motsatte kjønn for disse to tuttene.

Mr. Lonesome traveller: Han er midt i 50 åra, ensom og er mest opptatt av å studere bunnen på ølglasset sitt. Får en allergisk reaksjon (les 28 nys etter hverandre) i det han bånsker en altfor sterk drink. Helt utkjørt etter sine 28 utblåsninger, tusler han stille og rolig videre til pub`en next door.

Gutta på sjekker`n: GUTTABOYS! Her er det høy bryl-og-champagnefaktor. Gutta er 25 +- og er striglet i fra topp til tå. De bånsker ned på med champagne, den ene røler høyere enn den andre. Tiltrekker seg mye oppmerksomhet hos de single jentene, men ikke bare positiv oppmerksomhet dessverre. Får beskjed av vakten om å roe seg litt ned.

Miss Smiley:  23 år, akkurat gammel nok til å komme inn på nattklubb, flott å se til, anstendig kledd, skjørtelengden er godkjent av enhver pappa med kjærlighet for sin datter. Strøken til fingerspissene og blir uglesett av 98% av damene. Miss Smiley er sprudlende og utadvendt, kommer lett i kontakt med de fleste i lokalet, menn lar seg sjarmere og kvinner lar seg irritere.

Dørvakten: Glattbarbert topplokk, jeans og blazer! Smiler og er høflig, artig og kul type!

Jenta bak baren: Flott jente, smiler og er opptatt av å gi god service, selv når gutta på sjekker`n snøvler frem en bestilling på 14 øl og telefonnummeret hennes! Høflig, snill og bestemt. Og vakker!

Miss "Go away now":   Stakkars fine jenta. Svigermors drøm! Og superlei av en innpåsliten kar som ikke vet når han skal legge inn årene. Snill som hun er, sier hun forsiktig at hun er ikke intr. Han har litt for mye i promille og bestemmer seg for å prøve med enda 10 flere ekstremt dårlige sjekkereplikker. Ender dårlig.... hun sniker seg ut av lokalet i det han må ett nødvendig ærend. Han kommer tilbake og forstår selvfølgelig ingenting!

Mr.Coolio: Høy på livet - og seg selv. Så kul at han ikke helt vet hvordan han skal gå over dansegulvet, eller henge ved baren. Har nok øvd seg foran speilet hjemme. Fin gutt, men tydelig desperat etter bekreftelse og oppmerksomhet.

Blogg-leseren: The girl next door. Fin som få, uten at hun vet det selv. Drikker sort enke og ser bort på meg med jevne mellomrom, tydelig opptatt av om det virkelig er hun bloggeren hun ser i byen sin? Supersøt!

 

To jenter står i baren, den ene er pyntet til fingerspissene, feiende flott å se til, har kledd seg i kjole...men hun smiler ikke, hun har en overlegen holdning, ser rett og slett litt sur ut. Hun får lite oppmerksomhet fra gutta, samme hvor mye hun prøver- eller vil. Den andre jenta er også fint kledd, i denim og en kul topp, bruker ikke så mye makeup, men du verden så vakker, hun smiler, masse! Og smilet er ekte. Hun er så glad og utadvendt. Denne jenta er det som får all oppmerksomheten og denne jenta får masse respekt fra gutta. Jeg tenker at "A SMILE IS THE PRETTIEST THING YOU CAN WEAR!" utsagnet har aldri kommet mer til sin rett!

Vi damer burde bli flinkere til å smile til hverandre. Kansje har det med selvbildet vårt å gjøre om vi tør smile til en annen dame? Jeg har ett godt eksempel fra helgen. Selv ser jeg en flott dame i en bar fredagskvelden, hun har en rålekker jakke på seg og jeg har mest lyst å gå bort til henne og spør hvor hun har kjøpt den og si at jeg synes hun var skikkelig flott. Men i mangel på mot (og promille) så tør jeg ikke, jeg blir heller sittende trygt i min kjæres armkrok, men smiler til henne i det vi får øyenkontakt, jeg nikker høflig og smiler også i det hun og mannen hennes skal ut for å trekke frisk luft. Den fine dama, i den fine blazeren setter øynene først i mannen sin, så i meg. Ett blikk som kunne sendt meg rett down under. Blikket er iskaldt og sier : "Hvorfor smilte hun til oss? Kjenner du henne? Hva? Hæ?!" Stakkars mannen og stakkars dama....De kommer ikke inn igjen i baren, går hjem. Hun med bestemte steg, han hengende som ett spørsmålstegn etter. Hun forsto ikke at det var av høflighet og respekt jeg smilte, som en hilsen at jeg synst hun var en feiende flott dame. Men vi damer kan ikke dette gamet, enda. Vi måler hverandre opp og ned, prøver å sette oss selv i respekt på en helt feil måte.  Hvorfor ikke heller gi noen ett smil? Bevares! Jobbings Ladies, jobbings! :)

Ønsker dere en fin søndag, håper alle har hatt en fin og minnerik helg. Jeg er rik på gode minner og veldig mange inntrykk!

Helgens oppsummering?

SMIL, MEN LA SMILET DITT KOMME FRA HJERTET. DRIKK, MEN LA MINST ANNENHVER DRINK VÆRE VANN!

En roadtrip å minnes :) :) :) 

GLEDER ER TIL FOR Å DELES

Oppfordrer alle til å svare "MIDDAG" på mld dere mottar fra Kirkens bymisjon.
Med kun 40,- i mnd kan du glede et vakkert hjerte hver eneste mnd.

EVERYBODY NEEDS A LITTLE SPARKLE IN THEIR LIFE

Ilona Royce Smithkin er en Lady utenom det vanlige og jeg storkoser meg med videosnuttene av henne + hennes venninner! Tenk så moro det hadde vært å møtt henne live! Kos dere med disse kjekke damene, vi har faktisk mye å  lære av de:)

 "Everybody needs a little sparkle in their life!" &  "When You look good - You look good!"  Lady Ilona rocks ;)

Og min favoritt har dere her: Enjoy!

HVEM ER DU PÅ SJEKKER`N ?Jeg elsker å sitte på cafè/resturant og bare se på livet, se på menneskene... lure på hvem de er og hva historiene deres er. Etter mange timer ute på livet, så er jeg full av inspirasjon, inntrykk og glede. Så innmari moro vi har hatt det denne helgen, bare vært til og sett på selve livet! Mennesker ute på livet en sen fredag (les ute på sjekker`n) er verdt å skrive en liten aldri så liten cover om! Hvem er du en sen fredagskveld? Kjenner du deg igjen i noen av disse? For the record: Jeg selv kjenner meg igjen i flere av disse - noe jeg tror de fleste av oss gjør - eller har gjort.

Bursdagsgutten: Heeey, det e bursdagen min, jeg ER 23 altså! Pynta seg i fin skjorte, gjerne med vest utenpå, tatt sveisen og er riktig så fin i tøyet. Minuset er at han er så nedesnøva at han kommer ikke til å huske noe av feiringen sin etter han entret lokalet. Snubler mot oss og ramler ned ved siden av meg, snøvler frem noe fnisete - akkurat som en søt tenåringsjente, smiler, slever litt, reiser seg og sjangler bort til kompisene igjen. Tar seg til hodet og kjenner at han er faktisk superdårlig.... Toalettet. He`s out!

Jesus:  Jesus, eller Christer Falck kopien, henger ved baren. Har dame, men er mest opptatt av å sondere terrenget, øynene er intense, som en sulten løve. Med jevne mellomrom, titter han nedover seg selv for å sjekke at antrekket sitter som det skal, snur seg mot speilet i baren og retter på de lange hårlokkene som er kjemmet perfekt bakover med noen dråper for mye Hollywood-olje. Antrekket er linbukser, dypt utringet singlet og blazer. En av de hotteste mennene i lokalet - synes han selv.

Mr. Me, myself & I:  Vakker mann og vet det meget godt , litt som Jesus. Stram kar, ute sammen med en kompis, single begge to, ute og nyter singlelivet og snakker høylytt om de fine jentene i lokalet og vedder forsiktig om hvem som drar det lengste strået til natten. Smiler sitt bredeste colgatesmil og kan alle sjekkereplikkene på rams. Jentene fniser og kniser, har tydelig lagt merke til "Mr. Me myself and I" i det han entret lokalet.

De fornuftige venninne: (Kjære Gud, vil du sørge for at våre jenter blir som disse? Ok? Min oppgave? Amen!)  Disse fornuftige jentene er ute og koser seg, selvsikre, men kledelig sjenerte, pent kledde, er mest opptatt av hverandre og har det superhyggelig. Skåler og ler. Men ikke fjasete. Ordentlige jenter! Passer på hverandre og har en helaften, middag og cocktails. Kommer sammen, går hjem sammen. Tiltrekker seg endel positiv oppmersomhet, spesielt av "Kompisene" -

Kompisene: Svigermors drøm gutta! Velkledde, høflige, ler og koser seg. De sitter samlet i en sofagruppe, skravler om fotball, jobb, den siste filmen som går på kino... og damer, selvsagt! De er høflige og smiler pent (Les "smiler med respekt") til damene, reiser seg og hilser på hverandre i det enda en av kompisgjengen ankommer. Klemmer hverandre. Er mest opptatt av hverandre og det er hver sin gang å spandere runden med øl! Ordentlige gutter , men fulle av leven og artige påfunn!

De ikke slett så fornuftige venninne: Venninnegjengen som elsker oppmerksomhet, den ene skal overgå den andre, danser du på bordet? Ja da skal jeg danse OG synge, på bordet! Korte kjoler, meget korte. Etterhvert som de kommer lengre ned i glassene....så kryper kjolene lengre opp på låret, ikke av seg selv nei, jentene sørger for å dra de opp... til lengden "uanstendig kort". Jeg håper at pappa`en deres ikke tilfeldigvis dukker opp! Da lukter det husarrest og onepiece resten av livet. Jentene har det veldig hyggelig, men etter noen timer ligger to av de på toalettet og spyr, èn har sovnet i sofaen og èn ergrer seg høylytt over at det er noe galt med stillett-hælene sine!? Nei, det kan da ikke være at hun har nesten 2 i promille og de tynne hælene i utgangspunktet ikke var mulig å balansere på. Venninnene forsvinner litt hit og dit i løpet av natten. Lett bytte for de aller fleste med testosteron i blodet siden de har skålet totalt ihjel all dømmekraft.

De nyskilte damene på 55+ : Antrekkene de har på seg, har de vært på mørkeloftet å hentet frem igjen fra det glade 70 tall. Tenkte sikkert at dette antrekket gjorde susen hos eksen i 1972 så det må da funke i kveld også? Det de ikke tenkte på, er at det er ca 30 kg og ca 40 år siden de sist bar dette antrekket. De er i skikkelig  rock n`roll humør, har hatt rødvin-forspill hjemme i vinterhagen, sammen med bestevenninna- som også er nyskilt.... de har spilt D.D.E og synger fortsatt "Her blir det liv rai rai"  i det de kommer inn døren. De er over gjennomsnittet beruset, tennene er mørkeblå av rødvin og de rister oppgitt på hodet av den dype bassen og de fengende rytmene. Tar seg en runde i lokalet (les sjangler rundt i lokalet) og snøvler til hverandre : Nei, det her var ikke noe for meg!...(snøvling).... Vips, så var sangfuglene fløyet.

Miss Sneakers:  40+ , singel og litt mandig av seg, ikke så opptatt av hverken hår, sminke eller klær (og ære være henne) hun er ute med venninna for å ta seg noen pils. Ferdig.

Miss Too Drunk and her boyfriend:  Huff! Vakre, vakre jenta, dersom hun hadde meget mindre i promille ja! Hun er kledd i en flott drakt, bukse og blazer, Har stram hestehale og statementsmykke, høyhalset genser. Ser riktig anstendig ut - dersom du ser henne bakfra... Det første de gjør er å bestille seg hver sin drink, de finner seg et bord for to, kanonfulle begge to og har tydeligvis startet både det det ene og det andre slags forspillet før de dro ut... tydeligvis ikke fått nok av hverandre. Kliner, konstant. Med minst 9 i promille eier de ikke dømmekraft what so ever, og jeg sa tidlig at jeg vedder på at de faller ned fra barkrakkene sine innen en halvtime. Riktig. Han over henne, hun skader hånden, Han er for full til å se det. Ender i krangel og de går videre - etter at han har kranglet med dørvakten om han falt eller ikke...?!

Harald Rønneberg kopien: Aldri har jeg sett en så tro kopi av noen. Ett øyeblikk var jeg helt sikker på at det var selveste Mr. Rønneberg. Like artig og sprudlende. Skåler og ler. Artig type, Mr. Funny skaper liv og røre rundt seg. Godt likt av alle.

Frøken "Viser rumpeballene/brystvortene mine nå?": Meget full, meget høylytt, meget lettkledd, meget dristig. Hun og "Her bestgirl/partner in crime" er mest opptatt av klærne til hverandre, kaste på håret og blunke med løsvippene. Testosteronet i rommet legger merke til de, men det er dessverre negativ oppmerksomhet. Ingen respekt å få av det motsatte kjønn for disse to tuttene.

Mr. Lonesome traveller: Han er midt i 50 åra, ensom og er mest opptatt av å studere bunnen på ølglasset sitt. Får en allergisk reaksjon (les 28 nys etter hverandre) i det han bånsker en altfor sterk drink. Helt utkjørt etter sine 28 utblåsninger, tusler han stille og rolig videre til pub`en next door.

Gutta på sjekker`n: GUTTABOYS! Her er det høy bryl-og-champagnefaktor. Gutta er 25 +- og er striglet i fra topp til tå. De bånsker ned på med champagne, den ene røler høyere enn den andre. Tiltrekker seg mye oppmerksomhet hos de single jentene, men ikke bare positiv oppmerksomhet dessverre. Får beskjed av vakten om å roe seg litt ned.

Miss Smiley:  23 år, akkurat gammel nok til å komme inn på nattklubb, flott å se til, anstendig kledd, skjørtelengden er godkjent av enhver pappa med kjærlighet for sin datter. Strøken til fingerspissene og blir uglesett av 98% av damene. Miss Smiley er sprudlende og utadvendt, kommer lett i kontakt med de fleste i lokalet, menn lar seg sjarmere og kvinner lar seg irritere.

Dørvakten: Glattbarbert topplokk, jeans og blazer! Smiler og er høflig, artig og kul type!

Jenta bak baren: Flott jente, smiler og er opptatt av å gi god service, selv når gutta på sjekker`n snøvler frem en bestilling på 14 øl og telefonnummeret hennes! Høflig, snill og bestemt. Og vakker!

Miss "Go away now":   Stakkars fine jenta. Svigermors drøm! Og superlei av en innpåsliten kar som ikke vet når han skal legge inn årene. Snill som hun er, sier hun forsiktig at hun er ikke intr. Han har litt for mye i promille og bestemmer seg for å prøve med enda 10 flere ekstremt dårlige sjekkereplikker. Ender dårlig.... hun sniker seg ut av lokalet i det han må ett nødvendig ærend. Han kommer tilbake og forstår selvfølgelig ingenting!

Mr.Coolio: Høy på livet - og seg selv. Så kul at han ikke helt vet hvordan han skal gå over dansegulvet, eller henge ved baren. Har nok øvd seg foran speilet hjemme. Fin gutt, men tydelig desperat etter bekreftelse og oppmerksomhet.

Blogg-leseren: The girl next door. Fin som få, uten at hun vet det selv. Drikker sort enke og ser bort på meg med jevne mellomrom, tydelig opptatt av om det virkelig er hun bloggeren hun ser i byen sin? Supersøt!

 

To jenter står i baren, den ene er pyntet til fingerspissene, feiende flott å se til, har kledd seg i kjole...men hun smiler ikke, hun har en overlegen holdning, ser rett og slett litt sur ut. Hun får lite oppmerksomhet fra gutta, samme hvor mye hun prøver- eller vil. Den andre jenta er også fint kledd, i denim og en kul topp, bruker ikke så mye makeup, men du verden så vakker, hun smiler, masse! Og smilet er ekte. Hun er så glad og utadvendt. Denne jenta er det som får all oppmerksomheten og denne jenta får masse respekt fra gutta. Jeg tenker at "A SMILE IS THE PRETTIEST THING YOU CAN WEAR!" utsagnet har aldri kommet mer til sin rett!

Vi damer burde bli flinkere til å smile til hverandre. Kansje har det med selvbildet vårt å gjøre om vi tør smile til en annen dame? Jeg har ett godt eksempel fra helgen. Selv ser jeg en flott dame i en bar fredagskvelden, hun har en rålekker jakke på seg og jeg har mest lyst å gå bort til henne og spør hvor hun har kjøpt den og si at jeg synes hun var skikkelig flott. Men i mangel på mot (og promille) så tør jeg ikke, jeg blir heller sittende trygt i min kjæres armkrok, men smiler til henne i det vi får øyenkontakt, jeg nikker høflig og smiler også i det hun og mannen hennes skal ut for å trekke frisk luft. Den fine dama, i den fine blazeren setter øynene først i mannen sin, så i meg. Ett blikk som kunne sendt meg rett down under. Blikket er iskaldt og sier : "Hvorfor smilte hun til oss? Kjenner du henne? Hva? Hæ?!" Stakkars mannen og stakkars dama....De kommer ikke inn igjen i baren, går hjem. Hun med bestemte steg, han hengende som ett spørsmålstegn etter. Hun forsto ikke at det var av høflighet og respekt jeg smilte, som en hilsen at jeg synst hun var en feiende flott dame. Men vi damer kan ikke dette gamet, enda. Vi måler hverandre opp og ned, prøver å sette oss selv i respekt på en helt feil måte.  Hvorfor ikke heller gi noen ett smil? Bevares! Jobbings Ladies, jobbings! :)

Ønsker dere en fin søndag, håper alle har hatt en fin og minnerik helg. Jeg er rik på gode minner og veldig mange inntrykk!

 

Helgens oppsummering?

SMIL, MEN LA SMILET DITT KOMME FRA HJERTET. DRIKK, MEN LA MINST ANNENHVER DRINK VÆRE VANN!

 

 

 

 

 

WEDDING SNAPSHOTS

Hvilken perfekt fredag! Startet den tidlig med tur til Tigerstaden, vakre Greta og jeg dro på innkjøp av Acne og Gant (bilder kommer) Så mye fint og så mye stilig, jeg var noen timer i himmelriket. Gled dere til pre-spring varene er på plass hos oss!!!

På kvelden landet flyet mitt i Florø - etter litt om og men ; Jeg måtte snike meg forbi en laaaang kø i sikkerhetskontrollen på Gardermoen, og jeg fikk skikkelig kjeft med en gammel amerikansk herremann. Jeg la meg langflat og ba inderlig om unnskyldning, forklarte han at jeg hadde en brud som ventet i Florø neste morgen og at jeg var livredd for å miste flyet mitt, men mannen var så sint, og han var ferdig snakka. Jeg smilte og ba han gå fremfor meg, men hverken smil eller gode ord hjalp. Med litt dårlig samvittighet, rakk jeg heldigvis flyet mitt og de andre i køen ønskte meg lykke til og ba meg hilse til bruden på hennes store dag. Nære på, veldig nære på!!!

På plass i Florø fredagkveld, kunne vi feire min kjære pappa sin bursdag. Kjempefin kveld på bryggen, sommerstemning! Det ble allsang og trekkspill fra båtene til ære for verdens beste pappa:)

Dagen er her og jeg startet den før alle andre sto opp, x antall kopper kaffi og marlboro på bryggekanten i 25 grader og solskinn. En stund for ettertanke... tusen ting gikk gjennom hodet mitt. Jeg var både glad og trist. Glad fordi min flotte kusine og gode venninne skulle få sin elskede. Glad for å være sammen med familien... men trist fordi vår kjære fadderjente Miriam, Anne`s eldste datter, hun var sårt savnet... Men hun følgte med oss fra himmelen, det er jeg helt sikker på! 

Full konsentrasjon!

Bruden, den vakreste av alle bruder er klar for vielsen! Stas stas stas!

Mini-brudepikene på 180 cm + ;) 

Amazingly beautiful. Amazing Grace!

G.L.E.D.E!

Dette bildet er jeg så glad i. Anne og hennes nydelige datter Thea! Kodak moment!

K.J.Æ.R.L.I.G.H.E.T = ANNE & BJARTESå glad i deg Anne, så veldig glad i deg! A = Alltid!

Anne og Bjarte, dere er så vakre og vi takker dere for en helt fantastisk helg! Kjærlighet, glede, latter, alvor og tårer. Størst av alt er kjærligheten! Tusen takk igjen ♥

Jeg vil takke Quality hotell Florø og Quality hotell Førde for fantastisk service. Eget rom for brudestyling, deilig lunch for bruden og meg, is, tegnefilm og lek for de minste, sporty nattevakter som stilte opp når vi holdt litt leven - say no more ;) Og ikke minst en super hotellsjef i Førde! Tusen takk for oss, en glede å være gjest hos dere!

Foto: Eivind M. Sævik

Styling: Helen E. Sævik

MINNER OM AT ALL KOPIERING AV BILDENE ER STRENGT FORBUDT OG VIL BLI ANMELDT. BRUDEPARET HAR ALLE RETTIGHETER TIL BILDENE . 

MALLORCA/PALMA SNAPSHOTS - PART UNO

Jeg elsker Mallorca, jeg elsker spanjoler, jeg elsker sol og varme! Min kjære var og er fast bestemt på at det er spansk blod i han - og sånn ser han ut også;) Alle vi møtte på vår reise snakket enten spansk eller italiensk til oss, ingen trodde vi var fra kalde Norge. Til og med jentene såg spanske/italienske ut mente de! Aaaaahhhh Maria Isabella & Kamille Savannah! Hola guapa principessa! Bare gøy! Så gøy at vi har allerede planlagt en liten tur til Italia igjen - hvor i Italia? Milano selvfølgelig;) Once You`ve tried it, You`ll ALWAYS go back!!!

Noen snapshots fra første uken får dere her. Siste uken er bare vår, men håper dere koser dere med disse bildene, vi har iallefall kosa oss veldig, både store og små! Anbefaler alle med små barn og ta turen til Mallorca og Alcudia. Reis all inclusive, selv om det virker dyrt i utgangspunktet, så er det ikke det når alt kommer til alt. Barna får spise og drikke alt de har lyst på, jepp - mamma og pappa også ;) Du slipper å stresse med hva barna liker, der er et matbord og dessertbord som tar pusten fra samtlige sunnmøringer! Noe for enhver smak, hele døgnet!

Palma er også å anbefale, absolutt, vi elsket byen, med minstemor i enda en nyinnkjøpt tralle (vi kjøper alltid ny vogn når vi er ute og reiser, fordi vi tror alltid at vi ikke trenger å ta med oss en...så nå har vi fire stk til salgs dersom noen er intr!) her finner du et mer pulserende byliv og et shoppingmekka;) Massevis av fine og koselige resturanter, fantastisk arkitektur og hyggelige mennesker! Vi elsker Palma!!!!

Overalt kan du se mennesker som sitter i vinduskarmen og snakker med noen på gata eller naboen over veien, kos!

Pappa-razzi på ferde;)

Elsker at de selger vakre blomster overalt! Duften er nydelig!

Om denne kvelden ble en suksess? Oh Check!!! Dobbel Check faktisk;) Jentene OG meg var i sjokoladehimmelen! Vi hadde sjokolade på ALT! Intet mindre!Barneshow og barneklubb hver eneste dag, helt supert! Og hver dag avsluttet de med en sååå gøy sang - om sjokolade selvfølgelig, og det var lang parade og allsang. Kjempefin stemning! Maria Isabell ble tatt frem på scenen en kveld og hun var blåst av banen over sine egne trylleferdigheter;) ;)

uno-dos-tres- MUSICAAAAAAAA;)Elsker Palma, Elsker!

Supersøte damen som var ute og handlet, jeg var minst dobbelt så lang! Har aldri følt meg så lang før faktisk;)

Jeg kunne handlet en hel koffert med hatter og freshe hårbøyler her!

"Mrs. Escada" lives here;)Jentene ønsket seg armånd med navnene sine på - og som ventet så holdt de èn dag ;) Legg merke til Kamilla som har på seg mamma`s Camilla Prytz smykke, hun elsker også ørner;)

Vakre svaner både her og der!Annenhver innbygger i Palma har hund. Og jeg angrer sånn på at jeg ikke tok bilde av de fine jentene som hadde hundene sine i en kurv på mopeden, noen av hundene hadde hjelm på seg også, som jeg lo :)Jeg ønsker meg en sånn! Helt makan ;)

Hello Louis, of course I`m stopping by ;)

- And hello Cartier - nice to see You again ;)Elsker atmosfæren i Palma!

Kjekkeste spanjolen jeg vet om;);)Esto es ermoso!More to come! Men nå er det photoshoot på gang, gleder meg til å være tilbake med outfit of the week dere:) Og jeg må pakke igjen! I morgentidlig setter jeg kursen mot Oslo - blir dere med? Og lørdag morgen er jeg på plass på vestlandet igjen for å style min vakre kusine som skal stå brud! Åååå som jeg gleder meg til denne helgen:) Tur til tigerstaden OG familien samles for å feire bryllup, ingenting er bedre!

Brun og blid faktisk! ;)

 

Ønsker dere alle en kjempefin dag - nyt den og hverandre, hvor enn dere befinner dere :)

   

THE REAL LADIES OF FRANCE

O`LA LAAAAA LA FRANCE!

Elena og Elodi er ekte damer, Elena til venstre elsker alt som glitrer,  leopard (les Roberto Cavalli!) Elodi til høyre elsker blomster og har en svakhet for Dior kunne hun fortelle. Hvilket fyrverkeri av to damer. Jeg falt pladask og heldigvis var gleden gjensidig! Hurra for mine to franske nye bestemødre som jeg kommer til å savne i massevis! Og So B smykkene mine falt virkelig i smak hos de og i følge disse damene var smykkene både "incroyable" og "O`la laaaaaaaaaa mademoiselle spectaculare!"

Supergøy å tilbringe noen kvelder sammen med disse to! My God jeg håper jeg møter de igjen en gang!!!!

Jeg legger ved denne videoen, for den var det første jeg tenkte på når jeg møtte de, akkurat samme damene, skulle tro de var søstre alle sammen, helt herlige ;) Jeg elsker virkelig å møte nye mennesker og jeg elsker at vi alle er så forskjellige, hurra for det!

A GIFT OF LOVE IS A GIFT I LOVE

Veldig heldige meg har fått en veldig fin gave fra min elskede:)

Hva som skjuler seg inni silkepapiret deler jeg med dere snart.

A gift of love is a gift I love!

S.T.Y.L.E

ELSKER ELSKER ELSKER DENNE!!!

Ønsker dere alle en nydelig dag.

 

 

SISTERS THAT LAUGHS TOGETHER STICKS TOGETHERHvilken rikdom!

Tre prinsesser har kosa oss i dag, det har vært lek og moro hele dagen, strålende sol, en tur til Flø og en fantastisk Edvard Munch utstilling (pics to come) litt Moods of Norway shopping, kos på KaffiBaren og kvelden er ennå ung;)

 

Minner om at all kopiering av bilder er strengt forbudt og vil bli anmeldt.

 

 

  

WEEKEND SNAPSHOTS (Quality Hotel Alexandra, Molde)

Å få bo på en av Quality Hotel Alexandra Molde fasjonable suiter er en opplevelse, jeg har kosa meg sånn denne helgen, fantastisk service, nydelig mat og drikke, jeg vil sende en klem til de varme menneskene som jobber her og takke hver eneste en av dere for smil og vennlighet, dere skulle hatt en rose hver og en av dere!

Jeg gleder meg til å ta dere med inn til Alexandra Suiten. Den går over to etg, har intet mindre enn tre soverom, badstu, eksklusive bad, den er lekkert innredet fra topp til tå og jeg kan ikke si annet enn at jeg K.O.S.E.R meg! Om vi skal tilbake til Moldejazzen? Check!

Tusen takk for meg dere, jeg har virkelig kosa meg her hos dere og jeg gleder meg til neste gang allerede! Jeg gleder meg til middag i en av de flotte Stuene, dancing i BarAlex, jeg gleder meg til å møte igjen dere som jobber på Hotellet og ikke minst den gode stemningen og servicen dere gir, tusen takk!

 

 

 

 

GOOD MORNING CHANEL

 

Jeg elsker behind the scenes snutter og disse ønsker jeg å dele med dere, jeg ønsker meg boken, så er det sagt;)  FIN start på en torsdag, sjokoladekaffien min og Chanel på skjermen. Dette blir en fin dag :)

Og for dere som ønsker dere en EKTE CHANEL LITTLE BLACK JACKET? Da kan dere trykke her og handle deg en usedvanlig vakker jakke :) Jeg er så heldig å ha prøvd den, og den er en D.R.Ø.M, intet mindre!

 

 

 

 

MED HJERTET I HÅNDENKjære leserene mine.

 

Noen ganger kommer det innlegg som etterhvert har fått tittelen "Helen, med hjertet i hånden" - og nå var hjertet fullt igjen, så for de som synes disse innleggene er kjedelige, kan dere stoppe her:)

Jeg har så lyst å få takke dere først og fremst, takke hver eneste en av dere, som er innom meg, om det er av glede eller nysjerrighet, spiller ingen rolle, noe er det her inne i mitt lille univers som drar mennesker innom og det er jeg glad for.

Siste tiden har bloggen min vokst seg mye større og nye lesere har kommet til, unge som eldre. Og jeg tenker mer og mer over når noen sier at jeg er et forbilde... Jeg blir litt redd hele "forbilde-ordet". Og derfor vil jeg si noen ord - som oftes utarter seg til å bli en bok!!!

Å være et forbilde for spesiellt mine unge lesere, er noe jeg ser på med både ære og frykt. Èn ting skal dere vite mine kjære unge lesere, det er at jeg håper av hele mitt hjerte at jeg kan være til inspirasjon når det gjelder å være seg selv. Men en ting dere MÅ huske på, nå som dere er ungdommer og livet formes så altfor raskt, det er at livet handler IKKE om mote og fine klær. Livet handler ikke om flotte bilder og det å være tynn. Livet handler heller ikke om å måtte kle seg på en spesiell måte for å oppnå status. Livet handler om alt annet et mote akkurat nå.

Livet handler om nestekjærlighet, være gode mot hverandre, ta vare på vennene våre og familien vår, være snille og ekte. DET ER DET LIVET HANDLER OM! Dere er tenåringer mange av dere, hver dag er en utfordring, mye skjer med kroppen og vi vet ikke helt hvordan vi skal takle det. Tro meg, jeg har vært der ;)

Jeg husker veldig godt hvordan det var å være tenåring, jeg var lang og tynn, mye lengre enn alle jentene OG guttene på min alder, og jeg var alltid hodestups forelsket, ikke bare i èn, men ofte flere på en gang, jada, jeg var en typisk tenåring, syntest mamma og pappa var verdens aller strengeste foreldre og jeg kunne ikke få smelle den soveromsdøren min hardt nok igjen til tider. Jeg syntest alle var finere enn meg og flinkere enn meg, jeg gråt fordi jeg var altfor tynn og høy, jeg gråt når jeg ble uvenner med klassevenninnene, jeg gjorde ting som jeg angret på, vi skreiv stygge lapper til hverandre i timene og vi fikk tilogmed en lærerinne til å gråte!!! Huff, vi var virkelig noen troll til tider! 

I dag kan jeg prise meg hellig at jeg er ruver 182 cm over havet, det har gitt meg mye godt i livet å være veldig lang. Så til alle dere høye jenter: Rett dere opp i ryggen og vær superstolte av høyden deres! At jeg var tynn som ei flis, var ikke noe moro når alle jentene fikk pupper og der sto jeg, med mine pittesmå rosiner! Å være tenåring og være enten for tynn eller ha noen kilo for mye er ikke lett, men alt ordner seg etterhvert, kroppen vår forandrer seg mye i løpet av livet og i dag er jeg glad i mine "rosiner" og mine veldig mange cm. At jeg er tynn den dag i dag er ikke noe jeg kjemper for eller i mot, kroppen min er som den er og jeg er glad i kroppen min:) Det håper jeg at du som er tenåring også er. Aksepter at ikke alle er like, noen er høye og noen er lave, noen har store pupper, noen har små, noen har rødt hår, noen har brunt, noen har fregner andre har ingen... sånn er det bare, vi er alle forskjellige, men vi er helt like i hjertet, alle har vi følelser og tanker. Og det må vi huske på, hver eneste dag.  

Sånn er tenårene. Kroppen vår er i et evig opprør, vi vil så gjerne være som alle andre, kle oss på samme måte, le og snakke på samme måte, vi vil ikke skille oss ut. Men dere, ingenting er finere enn noen som er seg selv, på både godt og vondt. Ingenting er vakrere enn jenter og gutter som tør være litt annerledes og som tør smile og si til vennegjengen: "Ja, jeg er litt annerledes og jeg er stolt av det!" Noen har briller, noen har regulering, noen er tynne og noen har litt mer kjøtt på beina, men det gjør oss unike dere. Ingen av oss er like, det finnes ikke et fasitsvar på hvordan vi skal være eller se ut. Det aller viktigeste i livet synes jeg er at vi tør å være oss selv, at vi tør rette oss opp i ryggen og smile, være stolte og glade for at vi får våkne hver morgen, med kjærlighetssorg eller ei, vi er heldige som våkner og får møte en ny dag og min oppfordring til dere er å møte hver eneste dag med et smil.

Jeg håper at dere i skolen, på barneskolen og ungdomsskolen, kan være gode forbilder for hverandre, ved å være ekte og ikke bry dere så mye om at noen er litt annerledes, dere må love meg å ta vare på de som kansje står alene i friminuttet, for meg er det ingenting som er mer leit, enn å se noen stå alene å vente på bussen... jeg vet at det ikke er så lett å være den som går bort til jenta/gutten som står alene... kansje er dere redde for hva dere skal si eller hva vedkommende vil si.. kansje er dere redde for å bli upopulære i vennegjengen? La meg si èn ting: Dere kommer til å få mange beundrende blikk fra alle, dersom dere tør å inkludere noen som står alene. Jeg håper at dere denne uken kan love meg en ting, og det er å si hei til noen dere har hatt lyst å si hei til lenge, gi noen ditt smil og spør hvordan han eller hun har det. Inkluder noen.

Kansje dere kan snakke med en lærer eller en annen voksen dersom dere vet om noen som ikke har så mange venner, noen som ofte står alene. Du kan faktisk gjøre en stor forskjell dersom du tør:) Jeg håper at mange av dere vil gjøre en god gjerning denne uken, gjør noe godt ut av kjærlighet.

En dag er plutselig disse vanskelige tenårene forbi og gutten du var hodestups forelsket i er plutselig ikke så allright likevel, jenta du sa hei til som sto alene er din beste venn, mamma og pappa din er verdens beste og du er glad for at du er den du er. En dag ser alt helt annerledes ut enn hva det gjør akkurat i dag. Stol på deg selv, vær god mot andre og smil :) Ikke bry deg om hvilke klær vi har, det spiller ingen rolle om noen har arvet klær eller ny Miss sixty eller gabba bukse - eller hva det enn skulle være) Det er ikke utseende som gjør oss til den vi er, det er hva som bor i hjertene våre som betyr noe, det er godheten vår som er viktig. Det er kjærlighet og omsorg vi skal sette høyest, ikke kilo, centimeter og utseende.

Kjære snille unge leserene mine, jeg håper at dere er stolte av hvem dere er, hver og en av dere er unike og flotte, akkurat som dere er. Husk det, hver eneste dag - DU ER UNIK ♥

Også må jeg si til dere at jeg synes dere er så SKJØNNE som kommer innom meg på jobb og sier hei, da blir jeg så glad :) Ønsker dere alle en kjempefin uke, på skolen , på jobb, hvor enn dere befinner dere. Ta godt vare på hverandre og ikke mobbe noen, lov meg det!

GOD NATTAKLEM FRA MEG:)

 

 

JEWELRY HEAVEN

Denne helgen var det åpning av utstillingen "THE ENAMELLIST" de flotte emaljesmykkene designet av min vakre venninne, Camilla Prytz. Vi har virkelig kosa oss denne helgen, skravla og drukket mye kaffi;) Vi gir dere noen behind the scenes bilder fra utstillingen her. Du kan også se flere bilder fra helgen dersom du blar deg nedover på bloggen.

Let me introdce: JEWELRY HEAVEN by CAMILLA PRYTZ! Enjoy!

Vakre Camilla i vakre smykker designet av Grete Prytz Kittelsen og sin egen design.

 

  

Camilla og en stolt mamma , herlige damer ♥

Da er alt klart! THE GRAND OPENING OF JEWELRY HEAVEN!

 

Flotte Åshild i sine fine smykker designet av Camilla Prytz og Grete Prytz Kittlesen. This is ART ♥


Jeg elsker Camilla`s idè bak utstillingen, å henge smykkene slik, tredd på silkebånd, flyvende. Helt fantastisk. Og stemningen var så fin, det ble noe helt eget, mennesker gispet av begeistring og alle hevet blikket opp for å sikre seg sine skatter. Jeg elsket hele settingen, glade mennesker som ser drømmende opp mot himmelen. Jeg ble rørt der jeg gikk må jeg innrømme.

 

Kjekke Hugo og vakre Camilla åpner utstillingen. Gratulerer med dagen venn!

  

Nydelige Ingvill i det sprekeste antrekket! Jeg digger stilen din Ingvill! Og heldige Camilla fikk ta en titt inn i hennes drøm av et WIC (Walk In Closet)  

En nydelig liten prinsesse :) 

Family ♥ 

Jeg var så heldig å sikre meg to skatter, sommerfugl vingen og englevingen som symboliserer sjel, gjenfødelse, forvandling og letthet. Nydelig!Kvelden ble avsluttet sammen med verdens fineste søstre, cafèbesøk og kvalitetstid, som vi kosa oss vi tre:)

For dere som ikke fikk oppleve den flotte utstillingen i går, så har dere muligheten til å besøke Studio Hugo Opdal, Flø, kommende helg + helgen etter. Sjekk facebook siden deres for åpningstider. Jeg anbefaler dere å ta turen, drøm dere bort og sikre deg noen unike håndlagde skatter.

Tusen takk for en nydelig helg, Camilla, Hugo, Audun m/ familie. Jeg gleder meg til neste gang vi møtes igjen! Camilla sister, vi sees i hovedstaden veldig snart, gleder meg:)

CAMILLA PRYTZ sjekk siden for mer vakker smykkekunst!  

 

xoH 

HAPPY GLAMODILLAS AT FLØ

Som vi har kosa oss i dag, hyggelig kaffidate med fine fine Camilla. Vi gir dere litt behind the scenes for morgensdagens flotte utstilling ;)

Sjelden har det vært så mye glam og paljetter som det var på Flø i dag , Camilla i en nydelig jakke fra Monaco og jeg i nydelige sko fra Overvåg;) Elsker begge deler! "GLAM-O-DILLAS" ;)

Det ble headhuntet modeller for en spontan shoot og disse gutta var bare nydelige. JEWELRY BEACH BOYS @ FLØ
Camilla og Hugo , for et herlig team:)Glade mennesker, glad stemning, vi gleder oss til i morgen:)

Vakre Camilla, like vakker i hjertet som utenpå ♥

Mr. Coolio , dressed in love, by Camilla Prytz!Glade jenter på Flø i dag, Camilla & meg.Jeg gir dere en liten smakebit på noen av de fantastiske smykkene dere kan se i morgen, noen av mine favoritter har dere her:)Disse fine kysser Camilla`s hals og hånd.Hugo og Camilla:)Mye moro med oss på Studio Hugo Opsal i dag;)Almost dressed and ready for the big opening day tomorrow!Jeg har kosa meg veldig sammen med Camilla i dag, vi traff hverandre gjennom Børre Olsen for en tid tilbake og hun er verdens skjønneste, intet mindre! Jeg har alltid likt hennes design, men denne gangen må jeg innrømme at dette gikk rett hjem i hjertet mitt, jeg elsker denne kolleksjonen, "THE ENAMELLIST". Smykkene er håndlagde, av sølv og emalje, det betyr at hvert eneste smykke er saget ut for hånd, deretter er de fine fargene malt på for hånd. Alt er produsert i Norge, er ikke vi heldige som har så mange flinke norske designere?  

Disse smykkene vekker gode barndomsminner hos meg, samtidig som de tar meg med på en reise inn i det ukjente og smykkene gir meg en følelse av ro og nærhet. Jeg kan ikke helt beskrive det på annen måte enn at etter flere timer sammen med vakre Camilla og hennes kunst i dag, så er jeg fyllt med en inderlig ro. Og jeg gleder meg til å dele bilde av en vakker skatt , designet av Camilla. Jeg er så heldig å allerede ha sikret meg et av de nydelige smykkene!

Da er det bare å glede seg til i morgen! Stedet er Studio Hugo Opdal, Flø, klokken 1400-1800. Her kan du nyte synet av vakre håndlagde smykker av Camilla Prytz, og ikke nok med det, her er skatter designet av Grete Prytz Kittlesen også, smykker som sjelden har blitt vist frem offentlig!

Jeg kommer tilbake med mer bilder fra utstillingen i morgen kveld, ukens outfit fra Overvåg - og en oppsumering av en kjempefin helg:) Nå skal jeg nyte siste rest av en veldig fin dag, jeg smiler og er så takknemmelig. Det er en helt egen stemning å være på Flø, så fint vi har det her! Måneskinn og bølgebrus, frisk sjøluft og god stemning. En nydelig dag å minnes ♥

 

Love You Camilla!

 

xoxo

Helen
H.E.M.M.E.L.I.G.H.E.T.E.N & GIVEAWAY

 

Tirsdag, klokken er "frustrerte fruer" og jeg ligger lettere henslengt, i tøsslusser, leopardpysjen min, og ett glass vin - akkurat slik jeg bruker å sitte hver tirsdagskveld. Lite aner jeg om at mailboksen min fylles med glade mailer fra fjern og nær... jeg logger meg på facebook og setter i ett stort vræl! (thank God for facebook last night!) Der ligger en link til fremsiden av KK og hva ser jeg? Jo, der er lille lange meg , i meget godt selskap med landets toppbloggere;

"12 BLOGGER DU BØR FÅ MED DEG! Det er tusenvis av moteblogger på nettet, her er de du bør følge"

Ja, jeg felte noen gledestårer, så glad jeg ble! Tusen tusen takk til alle mine skjønne trofaste og nå også nye lesere - og til KK som synes bloggen min er i denne klassen, jeg er stolt og veldig ydmyk på samme tid. TUSEN TAKK!

Så var det hemmligheten jeg lovte dere i kveld - beklager at det kommer midt på natten, blame it on KK ;) Men nå skal det deles gleder dere - fordi gleder er til for å deles;)

For noen uker siden så var jeg så heldig å vinne et av de fine Su Misura armbåndene i en konkurranse på MAG bloggen, superhappy har jeg de siste dagene danset rundt med dette nydelige og håndlagde armbåndet. Disse armbåndene har dere garantert sett før, på armen til toppbloggere rundt om i Norges land. Trenden er mange armbånd på armen, små delikate skal kombineres sammen med litt kraftigere og edgy smykker. I absolutely love it! Og nå har jeg gleden av å gi bort to fine armbånd pluss ett nydelig smykke til tre av mine skjønne lesere!

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en liten kommentar; hvilket av de to du ønsker deg og navn/nickname.

Og den største hemmligheten?

Til helgen kan du handle disse populære armbåndene EKSKLUSIVT hos oss på COSMETIQUE N.H LIED, i hjertet av Fosnavåg!

Vi er den eneste forhandleren på Sunnmøre, nærmeste forhandler er i vakre Trondheim by! Dette blir storstas og feiring med mange tilbud i butikken! Følg med for premieren av SU MISURA ! Mer info og bilder kommer, men nå skal jeg prøve å få sove litt før jeg setter kursen mot Cosmetique og svinger makeup kostene - om jeg greier å sove ja.... ;)  God natt snille leserene mine, jeg setter stor pris på dere!

 

 

Du kan velge mellom disse fine på bildene under: (alle er valgt ut som mine favoritter)

1: Nydelig smykke med vintage YSL knapp fra 1970 årene - et sjeldent smykke!

 

2. Fatima`s hånd, armbånd.

3. Armbåndet med den lille stjernen.

   

 

PAKKE I POSTEN I DAG! GLEDE:)


FÄTTAR NI GLÄDJEN???

Jeg jubler! I dag kom det en stor pakke hjem til meg fra selveste VINTAGE & LUXURY og jeg hopper av glede!!!! Her har dere en liten smakebit av hva dere får se av outfits i morgen:) Jeg gir dere noen hint! CHANEL, YSL, VALENTINO, OSCAR DE LA RENTA m. fl! Her kan dere sikre dere designer-skatter til en rimelig pris, glory glory!!!!

STAY TUNED :))))

THIS IS THE R.E.A.L DIVAS OF NEW YORK CITY

FANTASSSSSSTISK!!!!!!!

Jeg har aldri sett en bedre film på You Tube! Jeg E.L.S.K.E.R disse Lady`ene! Ingen over. Ingen ved siden!

GO LADIES! THIS IS HOW WE REALLY DO IT, MAAAARVELOUS!!!!!

Raise You glasses, this is the REAL Divas of New York! Jippi jippi jeeeeeeiiiiii I `m in love with all of them ♥

Jeg vil adoptere en New York oldemor, NU!

 

 

 

SOPHIE FAROH SNAPSHOT

"that`s me in the window...la la la laaaaa!"

Glade og ganske så stolte meg gir dere ett snapshot igjen fra Sophie Faroh kolleksjonen som jeg er så heldig å fronte. Klikk dere inn på SOPHIE FAROH for å se flere bilder eller shoppe:)

Jeg kommer tilbake med mer info til dere om litt, ønsker dere alle en fin tirsdag så lenge, stay tuned and stay happy! 

JEG GIR BORT EN VERSACE FAVORITT TIL EN AV DERE

GLAD MANDAG!

Jeg ønsker å gi bort denne fiiine parfymen til en av dere, VERSACE YELLOW DIAMOND 100 ML!!! (Verdi 750,-)

Alt du trenger å gjøre er å dele dette innlegget på bloggen din, og gi meg linken i mitt kommentarfelt. Har du ikke blogg, så kan du dele giveawayen på facebook eller twitter.

VIKTIG: Jeg har hittil greidd å registrere alle som har delt på facebook, men jeg klarer ikke holde oversikten om deres venner deler videre igjen, så HUSK Å LEGG IGJEN NAVN /NICKNAME HER I KOMMENTARFELTET :)))

LYKKE TIL DIAMONDS!!!!

Vinneren har blitt kontaktet på facebook :) 

Y.U.M.M.I FOR MY TUMMYJeg er hekta på EKTE POLAROLJE ♥ Det redder stive og støle vinterledd og enhver hårmanke!

Hver dag tar jeg 1 ss ren polarolje og en kapsel Blåbær (som jeg bryter opp og heller i appelsinjucie (yummi blåbærsmak!) Og nei, oljen smaker ikke tran, heldigvis:)

Møllers tran har jeg prøvd... ikke min greie... jeg gikk bare å gulpet tran hele dagen, så prøvde jeg møllers tran kapsler, men når jeg oppdaget at jeg faktisk må ta 30 stk (!!!) møllers tran kapsler for å greie å få i meg det samme som jeg får av 1 spiseskje polarolje? Da var det no more møllers her i hjemmet!

GOODBYE MØLLERS, WELCOME POLAROLJE!

Dersom du vil prøve polaroljen - som også er fra mitt hjemsted , jepp det gjør meg faktisk ekstra stolt;) - Da klikker du HER og du forstår hvorfor jeg sverger til denne oljen. Kjempegod for hud, hår og negler også, hurra:D

Dersom du vil vite mer om vidunderoljen jeg drikker kan du lese mer HER.

 

Enkelt og greit, ikke sant?

 

Håper du blir like fornøyd som jeg og min kjære er:)

Psssst! Mange av dere kommenterer håret mitt og lurer på om jeg har hair extensions - nope, jeg tar polarolje, og jeg sverger på at det er derfor jeg har en kraftig hårmanke:))

GIVE AWAY!

Kjære lesere, jeg er med i en flott give away og ønsker å dele denne med dere, trykk HER og bli med du også, premien er denne drømmen av en jakke fra Line Of Oslo.

Del denne GIVE AWAY`en på bloggen din du også og link den inn til meg dersom du kan det.

Husk å besøke yndlingsbloggen min HILDECARMA , dette er min numer 1 favoritt butikk i vakre Trondheim by! Gleder meg til neste besøk der allerede!

Lykke til alle sammen:)))

TAKE ME OUT DANCING...IN THESE SHOES!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alexander McQueen's Fall 2010 collection was about finding beauty from the Dark Ages. From beautiful brocades to a breathtaking gold feathered dress, his final collection was as stunning as his very first and I only hope that this tribute does him justice. This shoe represents his last collection from Fall 2010 RTW.

 

 

Love,Helen Sævik

 

 HOT JEWELRY!! THIS IS A "MUST HAVE!" I LOVE IT!!!!!

I am beyond excited!!! Pakke i posten:)))

So B by Børre Olsen did it again,congratulation ,your design is FAB FAB FAB!!!

Kos deg med nettsiden  www.sobee.no  EYECANDY!!!!

Ring oss gjerne på JUVELEN FOSNAVÅG BRYGGE ; 70087860  vi forhandler SO B by Børre Olsen

Bor du ikke i nærheten av oss på Juvelen,går du inn på nettsiden   www.sobee.no  klikker på "SHOPS" og finner din nærmeste forhandler! Disse smykkene og armbåndene er høsten og vinterens "MUST HAVE" uten tvil!!!

Tenk deg julebordet, juleselskapene eller bare en helt vanlig lørdag... din "lille sorte" blir som NY når du rocker den opp med disse vakre SO B smykkene!!!! Du trenger ikke vente til det blir lørdag en gang -jeg elsker smykkene mine og bruker de hele uka,om jeg skal i nærbutikken eller på en venninnekaffi! Hver dag er jo tross alt en fest ;)

Se også "Norges rike" på tv3 hver mandag kl 2030, vakre Siw Høili og hennes familie har også lagt sin elsk på de vakre smykkene og armbåndene! Ellers er SO B å se på damer OG menn-for her snakker vi unisex jewelry!!!! Vakre Aylar danser seg til topps i skal vi danse på tv2 hver lørdag, gjerne iført SO B!

Og ikke nok med det- i november kommer Rihanna ut med en ny musikkvideo,og HVEM har designet hennes vakre smykker?

It`s  SO B by Børre Olsen, OF COURSE:)))

Børre, you rock my world,thank you for being you!!!!

AMORE AMIGO!!!!

 Gleder meg til julebord sesongen starter!!!!!!

Velkommen innom oss på JUVELEN , FOSNAVÅG BRYGGE i god tid med bestillingen av dine hotte So B smykker, så er du sikker på smykket ditt er på plass før julebordsesongen;))

xoxo

 

 

 

 

 

Are you lonesome tonight? ENJOY:))Oh Lord have MERCY with me...what a H U N K!!!!!
Happy friday to all of you;)
ENJOY;)

CAMILLA PRYTZ! CHECK THIS OUT,THIS IS ART!

Jeg elsker de vakre smykkene til vakre Camilla Prytz!!
Hvert enkelt smykke har en historie,
se på slutten av innlegget hva hvert enkelt av smykkene symboliserer:)

My man would love this one, he has a special kind of love for eagles;)And what about this one? A monkey! I love it:)Or this beautiful deer.... BELLISSIMO CAMILLA PRYTZ!Horse,for stamina,mobility,power,endurance and friendship.


ANIMALS IS A BRAND NEW JEWELRYLINE BY CAMILLA PRYTZ
BIG AND POWERFUL WILD ANIMALS IN STERLING SILVER:
EAGLE, HORSE, tiger, hare, seahorse, deer, monkey, kangaroo and
crocodile- more to come!

EAGLE: DIVINE SPIRIT, CONNECTION TO CREATOR, STRENGTH, COURAGE, ABILITY TO SEE THE BIG PICTURE
HORSE: STAMINA, MOBILITY, POWER, ENDURANCE, FRIENDSHIP
HARE: QUICK THINKING, MOVING THROUGH FEAR, INTUITION, HUMILITY, FERTILITY
TIGER: STRENGHTH, POWER, ENERGY, ACTING WITHOUT ANALYSIS
MONKEY: INTELLIGENCE, PROBLEM SOLVING, ABILITY TO BALANCE, COMPASSION AND AGGRESSION
DEER: INTELLECT, GENTLENESS, CARE, AWARENESS, ABILITY TO LISTEN
KANGAROO: WARRIOR ENERGY, TIGHT FOCUS, RESPONSIBILITY, INSTINCT, MOTHERHOOD
CROCODILE: PATIENCE, SURVIVAL, TIMING, CUNNING, CONTRADICTION, TENDERNESS
SEAHORSE: CONFIDENCE, GRACE, MASCULINE ENERGY, MALE GIVES BIRTH


Visit Camilla Prytz here: http://camillaprytz.no/

DECLARÈ, TOP SCORE!!!

DECLARÈ IN MY HEART!

Nå har jeg funnet min absolutte favoritt!!!
DECLARÈ `s hudpleie-serie er KVALITET:)


Min skjønne Amalie på Cosmetique, N.H. Lied AS 
i Fosnavåg
forhandler denne serien og jeg vil virkelig anbeale den!Jeg benyttet meg av tilbudet "ta 3,betal for 2" hos Amalie for noen uker siden,
da arrangerte hun kundekveld med goodiebags og herlig snacks,
Amalie,du KAN service og det er alltid så hyggelig å stikke innom deg på butikken!Denne er supergod til b.a solbrent hud!FAVORITT!!!!
Jeg må innse at jeg har passert 30 og huden min trenger pleie;)
Denne kan mer enn gjerne ha navnet LUXURY for dette føles faktisk som luksus mot huden!
Også dufter den HIMMELSK:)
Du skal ikke bruke den dersom du er ung,men for en litt voksnere hud er den fin-fin!
Er du i tvil så kan du spørre på din nærmeste DECLARÈ forhandler.
Jeg tror kansje de vil foreslå HYDRA kremen for en litt yngre hud..
Den er også veldig veldig god,spesielt dersom du er solbrent!


Blogglisten
Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits