HelenSaevikFashionBlog » desember 2012

desember 2012

HE IS AN ANGEL, LET HIM FLY

En siste hilsen fra mamma Kjellrunn til sin eldste sønn...

Dette opptaket er fra kvelden før begravelsen da Elise Nærø og jeg var i kirken for å øve. Tusen takk Elise, for vår duett. En sterk stund jeg aldri kommer til å glemme. 

I dag er det bursdagen til Trond og vi har vært på graven og tent lys.. et hav av lys var tent, så vakkert. Barnebarn og onkelbarn kom med bursdagsgaver, melkesjokolade, tyggis og drops, alle favoritter av onkel og bess. En tur til Sævikane og litt kaker og kaffi ble det også. En spesiell dag i dag. Gratulerer med dagen din ♥

Hvil i fred Trond, du er sårt savnet! 

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Dagens fine armcandy! Det er sort og gull det går i fortsatt her i gården. Elsker hanskene med en liten sløyfe på :) 

Hey Trøblerone! Helen called, she wants You! (Check! Been there, done with one of them!)

I min verden ER det gull alt som glitrer. Om det er handblåste julekuler fra langtborteland eller masseproduserte kuler fra Nille, spiller ingen rolle - det ER gull alt som glitrer ;) 

Shine bright like a Diamond - the prettiest thing You can wear, is a smile, so shine shine shine, just like a diamond! 

En fin dag er over og vi har startet på selveste nyttåraften i skrivende stund.... Vi har vært i selskap og i dag var det "Magda-festen" som samlet alle etterkommere etter min Eivind`s farmor og farfar. For en kjekk gjeng :) Maria og minikusine Una underholdt med sanger, jeg ble selvsagt rørt til tårer da de sang en Christmas-medley og avsluttet med "Ja vi tenner våre lykter når det mørkner...." stolt mamma! Jeg er sååå lettrørt, og ekstra lettrørt er jeg denne julen! Men da Janne sang "Nordnorsk julesalme", da var det breakdown for min del, over og ut, jeg gråt og gråt... til og med onkler gråt. Det var sterke ord... Flinke Janne, da du sang "Nu har  vi den hardaste ria, vi slit med å kave oss frem...." da måtte tantehjertet finne lommetørkle... Gratulerer så masse med dagen din i himmelen i dag vår snille bror og onkel Trond.... Vi tenner lys på graven din og her hjemme... 

Vi ler og vi gråter, hver dag faktisk. Men som vi sier, det er jammen godt å både le og gråte. Og som vi lo i dag også da.... vi snakket om hvor lenge vi har hatt Magda-festen og i år var det 10. året vi samles slik, vi kom inn på hvor lenge vi på bordet hadde vært sammen... en artig herremann svarte lynkjapt på spørsmålet om hvor lenge han og hans kjære fru hadde vært gift : "HEMMELIG!" hahaha som vi lo :) Knallsvar for alle menn om de står piiiiittelitt stille på antall bryllupsår ;) 

Dere som følger meg på Instagram har fått med dere ommøblering og vindusvask i kveld, vinduene OG lyskrunene skinner om kapp - thank You love! Så nå er alt klart for å ta i mot familie og gode venner i morgen kveld til en koselig nyttåraften i Skinnes-stua. Jentene synes det er nesten bedre enn julaften, de sitter benket ved vinduet (derfor ommøblering) fra vi er ferdig med frokosten, til neste dag, på dager som dette er vi ekstra takknemmelige for utsikten vår! Vi ser fakkeltog og raketter overalt og både voksne og barn synes det er stor stas:)  

Med hjertet i hånden kommer, men ikke nå, nå er det nattings på denne dama... om trøbleronen er ute av blodomløpet ja - kanskje snart....

Ønsker dere alle en kjempefin nyttårsaften - ta godt vare på hverandre, være takknemmelig for alt du har opplevd i 2012, både av sorger og gleder, husk at alt dette gjør deg til et rikere menneske. Din baggasje er styrket av alt du må møte i hverdagen. Jeg føler at min baggasje har fått noen kilo ekstra dette året. Og de kiloene er jeg takknemmelig for og tar med meg videre i livet. Jeg har feilet og jeg har lært dette året også, jeg er mye rikere enn i fjor, på erfaringer og ikke minst kjærlighet. 

En oppsummering av året kommer, snart, veldig snart. 

Tusen takk til alle mine kjære blogglesere, for et år å minnes med respekt og kjærlighet, omsorg og varme.

 

Jeg ønsker dere av hele mitt store hjerte et velsignet GODT NYTT ÅR ♥

 

 

THANK YOU

 

Året er snart ved veis ende, igjen! Hvor blir tiden av? Jeg føler at årene går altfor raskt! Jeg vil ønske dere alle en riktig fin søndag så lenge, også kommer jeg tilbake til kvelden. Inntil da - oppfordrer jeg dere til å lage en "Gratitude list". Finn minst ti ting du er takknemlig for, skriv det ned og ta frem listen hver gang du føler hverdagen er litt grå. 

Husk å ikke klage over små bagateller, være glad for at du idag også fikk våkne opp til en ny dag. Et "med hjerte i hånden" kommer på tampen av året, men nå er det snart "Magda-fest" for oss og det gleder små og store hjerter seg over. Tradisjon tro, så samles vi for årets største selskap i dag, vi har for lengst passert 100 familiemedlemmer etter Magda og Arthur. Det blir god mat og mye god underholdning. Det blir også tid for ettertanke og savn... ta godt vare på hverandre. 

 

 

TURBOKNAPP INN

Rakett-dag/turbo-dag!

Å starte dagen med å forsove meg var intet smart trekk.. Men supersmart av "UN25pippippiiip" å ligge akkurat passe over fartsgrensen på vei til jobb - takk og lov!
Suuuuperhyggelig dag på jobb, klem til alle snille kunder og blogglesere som er innom, jeg setter så stor pris på dere!
Fra jobb til middag hos svigerfar på 5 minutt!
En dæsjh Dior på halsen, et par spreke strømper fra Wolford på beina, min lille sorte Tiger og akkurat passe armcandy - voila I'm at farfar's house , just nu!

Merry Christmas!

DAGENS UPDATE

NYDELIGE GAVER FRA NYDELIGE HJERTER SOM JEG ER SÅ INN I GRANSKAUEN GLAD I! 

Jeg har kosa meg veldig i dag. Min kjære stelte i stand en kjempefin kalkun middag (han er chef`en her i hjemmet når det kommer til store middager - jeg har ansvaret for mormors rabbestappe på julaften - og jepp, den er akkurat like god som mor`s... og når det er turkeydinner på gang har jeg kun ansvaret for mushed sweetpotatoes, yummi) og vi inviterte alle på min side av familien over på en deilig Australsk julemiddag. Ingenting er som å samle familien rundt matbordet. Vi sunnmøringer er jo viden kjende for våre matbord/kakebord ;) 

Jeg er så glad i julen og familie-sammenkomster. Vi er egentlig flinke å samles hele året, men når julen kommer er vi ekstra flinke, vi har/ er i selskap hver eneste dag fra lillejulaften til 2. nyttårsdag, og jeg elsker det!!!! Jeg håper alle er flinke til å ta vare på de rundt seg under høytiden (og ellers i året også selvfølgelig) , og at vi husker på de som ikke har familie rundt seg, det finnes altfor mange som sitter alene i julen... Jeg håper våre barn blir like glad i å samle familien som vi er. Jeg skal iallefall gjøre mitt aller beste for at tradisjonene blir ivaretatt. 

Jeg legger fenalåret i ovnen og gleder meg til å få besøk av Eivind`s mamma + bror med familie i morgen, da venter det ekte "viking-kjøtt" på Amerikanerene, servert med god spekemat, potetsalat og grønnsaker. Suuuupergodt! For dere som ikke har smakt dette vil jeg absolutt anbefale å prøve! Fenalåret pakkes inn i alminiumsfolie og stekes på 100 gr i 10 timer, desto lengre det stekes, dess mørere blir det - dobbel-yummi!) 

Dagens antrekk ble den samme fine lille sorte Helmut Lang som i går, men med spreke polkadot-strømper fra Wolford. Digger Wolford, ingen er bedre på strømper enn nettopp Wolford - de har mønster og detaljer som er beyond diggings faktissssk ;) Savner kollegaene mine - en god klem sendes dere og jeg gleder meg til å se dere igjen på fredag! En god klem til alle mine lesere også, med ønske om en fortsatt riktig god julehøytid til dere alle. Ta vare på hverandre! OUR AUSTRALIAN MERRILY CHRISTMAS

Just nu er det deilig stemning i Skinnes-stua :) 

Michael Bublè og Rod Stewart synger de vakreste juletoner, kalkunen er i ovnen, bordet er dekket i tradisjon tro til vår Australske julefeiring. Gleder meg til å få hele familien min over på en ekte Auzzie Christmas-dinner. 

Så fint det er å være en så internasjonal familie, det gir oss mange fine tradisjoner å ta vare på, Norge møter Australia og Amerika - glede! 

 

Just now! I am setting the table for our Australian Christmas dinner:) Michael Buble and Rod Stewart sings the most beautiful songs and tunes, the turkey is in the oven, the table is covered in traditional beliefs of our Australian Christmas. Looking forward to getting all my family over for a real Auzzie Christmas dinner. How nice it is to be such an international family, it gives us many great traditions to preserve, Norway meets Australia and America - joyful joyful, Merry Christmas!

 

 

 

 

HELMUT LANG // CHANEL // MICHAEL KORS // FUR // GOLD

Todays outfit:  "little black dress" by Helmut Lang // Chanel bag // My beautiful fur - all favorites! 

Todays details Sterlinks // Otazu // Michael Kors // Marc by Marc Jacobs // Dyrberg/Kern 

Thank You Love for my beautiful presents - I love You! 

 

CHRISTMAS SNAPSHOTS

Early Christmas morning - mum`s enjoying this sight and a cup of coffee before we start the day with a great Christmas breakfast. Off to visit our family and then home again to start preparing for Christmas dinner. I love Christmas, I really do! But most of all, I love being surrounded by family and friends during Christmas. That`s the greatest gift of all! 

"The first dress of Christmas" by Acne Overvaag, (the second one was also from Overvaag, and You can find it at my Instagram profile Helensaevik )and my beautiful fur - I got this one from my bestfriend, love it - and I love her! The perfect Christmas gift to keep me warm and welldressed during all of the Christmas parties. Red nails by Dior - and I am miss fancy legs by Wolford;) 

Home again! Christmas dinner is almost ready and all of a sudden even more gifts found it`s way underneath our tree! I have to be honest and say that I am soooo excited!!! 

Really! We `ve got our very own Santa up at our attic - he moved in the night before Christmas and the tradition says that we have to check if he has arrived while the dinner is cooking. Guess what.. he was there, he had just found his bed on the other side of the stairs.. so Maria freaked out when she caught a glimpse of him! ;) 

One of my gifts ;) I posted this at Instagram and someone I love bought it for me ;) Thank You, I love You!!!! 

And then Santa came!!!! He was so funny! He immediately fell in love with our sister in law, he kissed her and wanted to put her in his bag ;) 

Hey Santa and welcome to our home, come on in for a treat ;) 

K.I.S.S.I.N.G  ;) 

More pics to come!

Hope You all had a wonderful Christmas evening and a great first day of Christmas - we celebrated our night with almost everyone of our family over, parents, parents in law, my sister and brother, sister in law, my brother in law and all of his family, so we had a perfect Norwegian/American Christmas at our place.

Thank You all for comming over, thank You for all the beautiful gifts - but most of all, thank You for being my family. I love all of You, with all of my heart! 

We both laughed and cried this Christmas eve`... we sent our prayers for our brother in heaven and for his closest family ♥ 

I have so much more to share with You, but right now, it`s cuddly`o`clock ;) 

MERRY CHRISTMAS TO ALL OF YOU AND WELCOME TO OUR CHRISTMAS HOMEJulefreden har senket seg i hjemmet vårt, klokken har akkurat passert midnatt og jeg vil ønske dere alle en riktig God jul.

Alle lys er tent, julestrømpene er på plass, pakker fylles stadig under treet, pinnekjøttet er lagt i vann, jeg kjenner at jeg er klar for julaften nå - jeg kommer tilbake med oppdateringer - følg med på Instagram (jeg har mobil igjen:) Der deles bilder fra vår julefeiring. Pappa Eivind er as we speak på loftet og ser til nissefar - det er sånn stas for jentene å klatre opp for å se om han ligger der! I år var han noe forsinket, av naturlige årsaker... men jammen kom julen og nissefar hjem til oss. Jeg har mye på hjertet, men akkurat nå har jeg bare lyst å krype under pelspleddet og bare være til for en liten stund.... denne julen bringer mange mange tanker og følelser og akkurat nå er det bittelitt tomt kjenner jeg, så jeg kommer heller sterkere tilbake :) 

Jeg ønsker dere alle, av hele mitt hjerte en velsignet God jul - ta uendelig godt vare på hverandre ♥ 

 

CHRISTMAS NAILS BY DIOR

I think this beautiful nailpolish by Dior will be decorating my nails this Christmas. Red nails and  a beautiful white dress. Thank God it`s Christmas!

I`ll be back with lots of snapshots from our Christmas home, our Christmastree, gifts and decorations. See You again tonight, now we`re off to exchange gifts with our family. I love Christmas and I love my readers. Thank You for stopping by, it means a lot to me! 

DOTS IT IS

Totally in LOVE with these amazing pants!!!!

Well dot dot dot me freakin' happy. I 've got polkadot legs!!!

News in store, by Marc Cain, today!

TODAYS BLACK, GOLD & RED


Todays outfit was black & gold, with bright red details!

 

Debbie shoes // Marc Cain pants // Michael Kors sweather // Epilogue leather jacket // Michael Kors bag // FWSS badland hat. 

Jewelries by

Louis Vuitton // Sif Jakobs // Vintage Chanel 

 

My partner in crime and I had such a great day, we went shopping for Christmas presents, it`s my day off at Overvåg - but yet, I had to make a pitstop and check out the news comming in ;) One beautiful outfit of the week followed me home for a shoot. And as You see, the location is Heroy Gard! Kind of feels like my second home actually! 

Stay tuned for a new outfit - I`ll share it on SATURDAY - the 23.th of december, I`m taking the day off :) Can`t wait to share one beautiful Chanel inspired jacket with all of You! 

Finished our day off with family over for a cup of coffee and some homemade cookies.

FAMILYTIME IS QUALITYTIME!

 

FINESTE DETALJENE


Dior "Diva 901" på neglene // Louis Vuitton & Sif Jakobs på armen // Vintage Chanel rundt halsen // Dior J'adore på halsen.

It's all in the details!

ALL THAT GLITTERSDagens armcandy var 4 fine fra mesteren Rodrigo Otazu, Diva Desgin Molde + min kjære`s Armani klokke. "Så fin klokke du har", sa han med et lurt smil da han overrasket meg på jobb i dagmed sjokoladekaffi - toppet med krem - my favorite. "Ups honey, I totally forgot to tell You... I borrowed Your Armani - again!" ;) 

 

 

A BOTTLE OF PURE LUXURY JUST MOVED IN
One word: L.U.X.U.R.Y

Takk og lov for vakre Siri på Parfymelle Blåhuset, hun vet at jeg elsker parfymer og makeup, og hun vet hva jeg liker! I dag fant vi flere skatter i hyllene, kan ikke helt røpe alt enda, det er jo snart jul ;) Men jeg har så lyst å dele denne med dere. Dette er rett og slett edle dråper ; Hello "J`adore L`or, Essence de Parfum" - fantastiske dråper luksus! For noen mnd siden sto valget mellom denne og Armani Code - det ble Armani den gangen, men ååååh som jeg har gledet meg til denne! Jeg (og flere in the Sævik household) synes denne dufter rett og slett luksus! 

Vi snakket om barndomsminner idag på Parfymelle, jeg husker så godt denne duften, for denne brukte mamma og hun bruker den fortsatt. Ikke annet å vente at jeg elsker den, den dufter trygghet og kjærlighet i tillegg til å dufte luksus - perfecto! 

Jeg E.L.S.K.E.R hele innpakningen, snakke meg om luksus på en helt vanlig onsdag! Og flasken? O`LA LAAAA :)) Her er gulltråden tvinnet på for hånd, dette er vakkert handarbeid, dette er rett og slett en julegave av luksus! Min egen lille julegave - fordi i disse mørke tider trenger vi å ta litt ekstra vare på oss selv. Jeg tror jeg skal legge den under juletreet vårt på julaften og jeg kommer til å bli superglad av å få pakke den opp enda en gang - lag for lag :) Jippiiiii :)) Og det beste av alt er at den koster kun èn lapp for 40 herlige ml - det er faktisk tett på gi bort pris!! Everybody deserves some everyday luxury :) 

"A highly concentrated Essence de Parfum, in the fine tradition og Haute Perfumery. The combination of exceptional flowers from the exclusive harvests of the Dior House and oriental notes. Jasmine from Grasse Absolute, Rose de Mai Absolute (som er min yndlings-rose!) and Vanilla Absolute." 

Well, I say it again: Hello Luxury in a bottle - I`ll wear You with pride and love! 

 

 

GLEDER ER TIL FOR Å DELES

Oppfordrer alle til å svare "MIDDAG" på mld dere mottar fra Kirkens bymisjon.
Med kun 40,- i mnd kan du glede et vakkert hjerte hver eneste mnd.

YESTERDAYS OUTFIT

Debbie shoes // Marc Cain pants // Leatherjacket old // Holzweilier scarf // Karen Millen clutch, limited edition.

Higher the hair...crasier the Lady!

Pst! Legg merke til den fine ørnen jeg har rundt halsen - a gift og love is a gift I love ♥

Fineste Karen Millen vesken - denne er jeg så glad i! Bruker den like godt til baggy bukser og skinnjakke som til "den lille sorte".. Jeg har en følelse av at jeg kommer til å bo i mine nye Mr.BaggyPants fremover! Bedre bukse har jeg faktisk aldri hatt! Helt perfekt, rett og slett. Du finner den i butikken, om du er rask - denne har allerede blitt den nye favoritten hos flere enn meg;) Holzweiler skjerfene er mucho mucho perfecto - ull & silke, halleluja :) 

To kaffi i magehuset, god morgen Norge og snart dagslys! Jeg gjør meg klar til en girly roadtrip to Ålesund. Kanskje rekker jeg å handle litt julegaver? Det føles som "to do" - listen min har ingen ende.. eller når den nærmer seg "check!" så er det plutselig noe jeg har glemt å sette på den listen...?

Over and out from Mrs. "I wanna throw my to do list away - hey Ålesund!"

 

OFF TO PHOTOSHOOT

Dagens inspirasjon!

Klar for shoot, gleder meg til å komme i gang - linselusa;) 

Ha en fin mandag så lenge dere, jeg hopper i Marc Cain finstasen. Elsker dette antrekket som skal avbildes - stay tuned and stay focused :) 

 

I SMELL LIKE MADEMOISELLE COCO CHANEL

Som jeg har gledet meg til å få denne herligheten på halsen! Flere skatter flyttet inn i sminkepungen, bilder kommer.

Takk for veldig koselig dag i går - til dere alle som beriket den fra morgen til natt. Kjekke kollegaer, venner og familie, god mat, nydelige gaver, vi fikk både le og gråte. Vi satte oss i bilen og tok oss en kjærstetur for å handle litt julegaver og bare kose oss litt, medisin for slitne hjerter å koble litt ut, bare for en stund. Jeg tror kanskje vi aldri blir helt hele igjen, selv om vi prøver så godt vi kan... så kommer spørsmålene og savnet.

I dag satt jeg ute på verandaen med kaffien min og spilte lydfilen fra begravelsen, der Elise og jeg synger "let him fly..." Hvilket øyeblikk da tre ørner kommer flygende rett mot meg, så nærme de var, før de forsvant bak hjemmet vårt. Meget høy gåsehudfaktor! Tårer faktisk! Da sa jeg høyt; Du er her Trond! 

Nei, det føles fortsatt urettferdig. Jeg kjenner at vi prøver å tenke positivt og se fremover. Og jeg har lyst å forklare dere at her på bloggen vil dere fremover få mye glede, mye jul og julegaver, her inne vil det bli i hovedsak glede. For vi skal jo glede oss over livet, Vi skal glede oss over hver eneste dag, hvert eneste smil er godt. Som Erhard sa så fint, midt opp i all sorgen og smerten, så er det lov å le, ha det gøy. Det er så viktig. Noen "med hjertet i hånden" vil det komme, men jeg vil i hovedsak konsentrere meg om å spre glede og glade ord på bloggen fremover. 

Til kvelden skal vi kose oss sammen med gode venner, klubbkveld med våre kjekke menn. Det blir stas! 

Ønsker dere alle en fin søndag så lenge og følg med over helgen, da kommer et kjempefint outfit of the week, duse farger, angora, ull, silke, gleder meg veldig til å vise dere nyheter fra butikken igjen.

 

 

 

 

 

IN LOVE WITH MY NEW HOLZWEILER

Endelig har vi de lekre og meget populære Holzweiler skjerfene i butikken hos oss på Overvåg:)

Så fine alle at jeg måtte rådføre meg med både kollegaer og kunder idag om hvilket jeg skulle velge. Valget falt på dette nydelige! Men skal jeg være helt ærlig så har jeg lyst på A.L.L.E modellene!!!

Ny lekker baggy bukse og nydelig sart rosa jakke i ull og angora ble det også, begge fra Marc Cain.
Farlig kombinasjon å søle ut antrekket når vi er på kjærestetur, men ikke så farlig likevel når butikken var full av nyheter;)

Flere oppdateringer kommer!!

IT'S STARTING TO LOOK LIKE CHRISTMAS

Julen kommer litt brått på kjenner jeg. Men jul skal det bli uansett, så fin jul at jeg håper jentene våre gjentar seg selv fra de siste årene "åh.. dette har vært den aller beste julen!" Det er så viktig å skape gode minner for barna.. selv om denne julen blir helt spesiell.. så har jeg som mamma en viktig oppgave foran meg. Skape en flott og minnerik jul for mine barn. 

Hjemme er det nydelige blomster overalt og det er så fint! Tusen takk til alle hjerter som har gledet oss!

I dag (lørdag) skal nissemor og nissefar ut og handle julegaver, destinasjonen er veldig hemmelig - kansje dere finner det ut på instagram;) Jeg gleder meg til å komme i litt julestemning..

Ønsker dere en fin dag, ta vare på hverandre og gjør det aller beste ut av denne dagen. Den kommer aldri i reprise.

Fineste sangen som går på repeat i stua ikveld finner dere HER

STRAKS TILBAKE

Kjære snille leserene mine. 

Det har vært mer enn godt å ha en timeout fra bloggen min, det har vært en tung tid, dagene har gått i ett, dato er et fremmedord og verden har stått helt stille, men nå skal jeg så smått komme tilbake.

Outfit of the week kommer over helgen, ikke på søndag som vanlig. Det skal bli godt å prøve å komme i gang igjen også må dere heller ha litt tålmodighet med meg så lenge.

Tusen takk for alle varme tanker og ord, dere er virkelig verdens aller beste lesere! 

 

Hjerteklem! 

MED HJERTET I HÅNDEN

En utrolig spesiell dag er snart over og jeg kjenner hjertet boble over av ord, tanker og følelser...

Jeg har grått ett helt hav av tårer siste uken. Kanskje mest alene.... men også sammen med de jeg er glad i. Jeg har grått så jeg har nesten mistet pusten, men samtidig har jeg hatt en inderlig ro. En ro som gir meg styrke til å se alt litt utenifra. En ro som jeg ikke helt kan beskrive.... det er min styrke. En tante jeg er så glad i sa det så godt i dag; "Hvor henter du styrken din fra Helen, du som har så lett for å både le og gråte"... tante kjenner meg hun, hun vet at jeg har fole lett for å le, gjerne på steder der jeg ikke burde le, men jeg har også så lett for å felle noen tårer. Jeg har så lett for å gråte... Vi er veldig like du og jeg kjenner jeg. Og det er jeg glad for... veldig glad! 

Av jord er du kommet - til jord skal du bli. Jeg hater intenst denne setningen.... til jord skal du bli? Jeg rives i tusen biter innevendig når jeg hører denne setningen! Den er brutal og den knekker meg hver eneste gang! Og det har vært "noen ganger" den siste tiden. I løpet av ett og ett halvt år har jeg mistet min kjære fadderjente Miriam, kun 6 1/2 år... lille engelen vår. Ikke en dag uten at vi tenker på deg, ikke en dag uten at jeg ser på bildet av deg og synes fortsatt at Gud er en grådig urettferdig mann!!! Hvorfor tar han små barn, unge mennesker? Ikke misforstå meg, det er like brutalt når eldre mennesker forlater oss, men jeg vil så gjerne at vi skal få leve, oppleve hele livet, hele spekteret livet byr på.... barn, barnebarn, oldebarn...  dette året har jeg mistet min snille og så inderlig gode bestemor, en tante og en svoger. Min svigerinne sa så fint i talen sin i dag; "jeg trodde jeg hadde fått nok....." Hun har så rett.... Men der er et godt ord som sier: "Som din dag er skal din styrke være." Vi får ikke mer enn vi kan bære. Det er min magre trøst når alle rundt meg savner og kjenner en intens smerte i hjertet. Når mitt eget hjerte føles tomt, da vet jeg innerst inne at dette går bra, jeg får ikke mer motgang enn jeg kan bære. Og motgang styrker oss. Motgang gir oss en tung, men sterk baggasje å ta med oss i livet. En veldig viktig baggasje. 

De som kjenner meg, de vet at jeg tror, og jeg tror sterkt. Jeg tror på så mye. Mest av alt tror jeg, eller jeg vet... jeg vet at en gang møtes vi igjen. På dager som dette, så er troen så ekstra viktig for meg. Jeg tror så inderlig at det venter noe godt for oss. Jeg sier aldri adjø... jeg sier alltid på gjensyn. Det sa min kjære bestemor også da hun forlot oss... "vi sier ikke adjø Helen, vi sier på gjensyn." Jeg har hjertet litt på utsiden, alltid. Noe som gjør at jeg har brent meg mange ganger, men det er også en egenskap som gjør at jeg opplever så mye godt i livet mitt! Det er så viktig å ha hjertet litt på utsiden, tørre å være tilstede. Tørre å vise følelser. Men også være sterk når det er behov for styrke. Dette er ørnen i meg. 

"......og de som har ørnen som totem, trenger å være involvert i skapelsen og må være villig til å oppleve det ekstreme. Vilje til å bruke sine evner selv om det skulle bety å bli litt "brent" når du streifer høyt opp mot solen og du må ha vilje til å søke opp dine sanne følelser. Et krevende totem, men ett som gir deg uendelig mye tilbake ved reisens ende. Dens fire tær minner deg på å holde kontakten med bakkenivået også når dine vinger er utspilt. Dens klør minner deg om å gripe de jordlige fenomener. Dens skarpe nebb lærer deg når du skal snakke, hvor mye, og med hvor mye kraft."

Jeg tror at vi har en 9.kraft i oss, et totem. Min kraft er ørnen. Jeg har alltid vært fasinert av ørnen og dens kraft. For noen år siden fikk jeg et nydelig smykke av en vakker dame jeg har blitt veldig glad i, Camilla Prytz. Ørnen min som symboliserer alt jeg tror på og står for. Ørnen har vist seg i livet mitt så lenge jeg kan huske. Fra jeg var et lite barn har ørnen vært nær meg, og spesielt nå i voksen alder, da kommer ørnen og viser seg for meg. Og tro meg, jeg ser etter ørnen hver eneste dag.... det går aldri en dag uten at jeg løfter blikket og ser etter den. Den siste uken, etter vår bror, min svoger sin død, da har den vist seg hver gang jeg har hatt behov for den. I dag var der ikke bare èn ørn. Der var to! De svede så majestetisk over oss på gravplassen. Stødige og kraftfulle. 

 

Hvor henter vi styrken fra når vi trenger det som aller mest? Jeg har foldet hendene og bedt om styrke hver dag siste uken, styrke for mine - og styrke for meg selv.... noen ganger er livet så grådig urettferdig at vi trenger inderlig litt ekstra styrke, litt ekstra trøst. Jeg fikk min styrke i dag... "He`s an angel, let him fly..." Jeg har aldri vært så nervøs, men samtidig så rolig innvendig. Styrken var der, helt til siste tonen. Da kom tårene og smerten. Jeg kjenner at jeg er så sint! Så sint for at min svigerinne, mine tantebarn, min Eivind, mine svigersøsken, mine svigerforeldre skal oppleve denne smerten. Jeg finner ingen mening med at Trond skulle forlate oss så brått og brutalt! INGEN, INGEN, INGEN! 

Jeg har hatt denne fine sangen på repeat i kveld... Forever young - "heaven can wait, we are only watching the skies".... Jeg håper himmelen venter lengst mulig med å ta flere av mine hjem. Jeg vil ikke miste flere nå. Akkurat nå trenger vi som er her hverandre. Vi trenger å stå sammen, ta vare på kjærligheten, alt det fine livet har å by på... utfordringene og gledene vi møter, alle de fine menneskene vi møter på vår vei. Jeg har møtt så mange fine hjerter de siste dagene... og alle har gjort et sterkt og varig inntrykk på meg. Gutta våre, dere har en helt spesiell plass i hjertene våre. Alltid! 

Ta vare på livet og alt livet gir deg - jeg tror det er en mening med alt som skjer oss, men jeg har vondt for å tro at å miste noen vi er glade i - at det skal lære oss noe? Ja det lærer oss å sette pris på livet, på menneskene rundt oss, men uansett gir det meg ingen mening akkurat nå... å miste noen som er elsket av så mange, å miste noen man er glad i...det er uansett så forferdelig vondt.

Eivind og jeg vil takke dere tusener som har lest innlegget om vår umistelige storebror, svoger og onkel sin brutale bortgang... dere har støttet og vist kjærlighet på en måte som jeg ikke kan finne de rette ordene å takke for. Hjertet er i tusen biter føles det som, men samtidig så er det komplett og helt. Et varmt hjerte, et hjerte i hånden takker hver eneste en av dere, for at dere har gitt av deres omtanke denne uken. Herøy står atter en gang samlet når tragedien inntreffer. Men ikke bare lille Herøy.... hele Norge har vist meg og mine en enorm støtte og kjærlighet i en vanskelig tid. Å være blogger, eller "allmannseie" som noen kaller det... det har resultert i utallige fine mailer, ord og tanker fra hele Norge, og jeg takker dere fra bunnen av hjertet mitt for hver eneste tanke og hvert eneste ord! Det varmer så inderlig og letter litt på sorgen vår. Tusen takk! 

Jeg vet hverdagen kommer... hverdagen kommer så altfor brått, da alle blir opptatt med sitt igjen og vi glemmer de som sørger. Jeg håper dere alle tar ekstra godt vare på min svigerinne og mine tantebarn i tiden som kommer, min svigerfamilie, mannskapet... alle må ta vare på hverandre nå som høytiden nærmer seg, ta vare på de som sitter alene og ikke har familie rundt seg. Jeg er velsignet med en stor svigerfamilie, jeg tar av meg hatten for dere, og jeg tar av meg hatten for min egen lille, men store familie, dere som har gitt meg kjærlighet og støtte hele livet, dere som har lært meg at størst av alt er kjærligheten, dere som har lært meg at livet byr på så mange utfordringer, dere som har gitt meg kjærlighet nok, regler og frihet nok til å se livet i sin helhet...  jeg er så inderlig glad i dere. Dere har gitt meg en baggasje....lett nok, men samtidig tung og sterk nok til å se at livet er uansett vakkert, hva enn vi møter på vår vei - så er livet her, så skjørt og så vakkert. Så vondt, men samtidig så inderlig vakkert..... 

 

"Ej e ikkje så veldig gla i begravelsa ej! Det e so trist og so e det så masse bråk me alle dei som grine.. men ej VÆIT at onkel Trond he komt oppi himmelen, for dinna stjerna e ekstra sterke ikveld...." 

"Det e så urettferdig at han onkel sko døy! Han va so snilde me oss!" 

Vi savna dej onkel Trond... Fred over minnet ditt - på gjensyn ♥

 
 

MED HJERTET I HÅNDEN

Det er tunge dager for familien, men jeg kjenner at akkurat nå så vil jeg "skrive av meg" litt tanker. 

Onsdag 5.desember 2012.

Denne datoen vil for all evighet være spikret fast, dagen da min elskede mann og hans kjære bror Sveinung mister en kjær storebror, i en ufattelig og tragisk ulykke på havet. Dagen da min svigerinne mister sin ektemann og bestevenn, mine tantebarn mister sin inderlig kjære pappa, Live og Magda mister verdens aller beste Bess, mine svigerforeldre mister sin kjære sønn, en onkel, en svoger, en svigersønn, en venn. En arbeidskamerat. En kollega. Trond hadde så mange fine titler, han var så mye - for så mange! Men først og fremst var han pappa, ektemann, bess, sønn, bror, svigerbror og onkel. 

Jeg vil alltid huske hva jeg gjorde denne dagen, hvor jeg var, hvem jeg snakket med... Jeg er på jobb, gleder meg veldig til jobb denne dagen, fordi det har vært to tøffe dager med en natt på sykehus for storejenta vår, Maria, men alt går bra heldigvis, storejenta vår er eklært frisk, takk Gud  - og jeg skriver på bloggen min:  "Så godt å være samlet, friske... NÅ er det jammen meg jul!" Jul meg midt inni granskauen!!! For et mammahjerte og pappahjerte er det ingenting som er mer vondt, enn når barnet ditt har det vondt... den følelsen kjenner en mamma og pappa så inderlig på i disse dager. Den sorgen kan kun en mamma og pappa som har mistet sitt barn forstå. Den sorgen er konstant, den er intens, den er helt uutholdelig. 

Jeg koser meg på jobb denne dagen, Greta, Hilde, Kristin og meg, vi ler og holder leven, som alltid. Vi har besøk av hyggelige kunder og dagen flyr. Mamma`en til en av mannskapet ombord i Artus kommer inn, vi ler og prater. Uvitende om hva som snart skjer. To av hennes sønner skal om kort tid måtte oppleve det mest utenkelige... Plutselig får jeg en følelse av at noe ikke stemmer! Jeg ringer hjem for å spør Eivind hvordan det går med Maria vår, jeg kjenner på meg at noe er feil. Ber han dra til doktor med henne igjen for å ta en crp. Noe er galt, og i ettertid ser jeg at klokken var 1354. Ulykken har nettopp skjedd. Noe stemmer ikke. Jeg har tidligere skremt vettet av mennesker med dette, uten å gå nærmere inn på detaljer. Men ett varsel kommer, hver eneste gang noe ikke stemmer. Og jeg liker det ikke! 

Onsdag ettermiddag. Vi er i barnehagen, det er julefest, og jeg er i foreldreutvalget. Tiden går med til å organisere nissen og gavesekken. Eivind sitter sammen med min søster og Even. Telefonen ringer, det er Eivind`s pappa. Eivind roper navnet mitt, så vondt at jeg forstår umiddelbart at noe ikke stemmer. En forferdelig ulykke ombord i Artus. Det er bror Trond. Bare gråt! Jeg vil takke Anett Mari for denne stunden da vi får dødsbudskapet. Jeg vil takke min kjære søster og Even som tok seg av vår Kamilla, så hun fortsatt fikk være engelen i forestillingen. Så mange tanker. Jeg vil takke mamma og pappa som tok jentene våre denne kvelden, natten og dagene i ettertid, ga de trygghet og forklarte etter beste evne at mamma og pappa måtte i et viktig møte, helt plutselig. At jentene våre fikk sovne denne kvelden hos mommo og moffa, helt trygge for at verden fortsatt var helt perfekt. 

Vi er umiddelbart hos svigermor, bror Sveinung, Eivind og jeg. Helt forj******! Det er bare gråt og spørsmål. Jeg hører stemmen til min kjære svigerinne i det hun ringer og har fått budskapet. Vi reiser til henne umiddelbart. Møter Trond`s eneste sønn på veien, tar han med oss, akkurat disse minuttene husker jeg så godt... han vet ikke noe enda, men spør oss hva som skjer. Han forstår jo at noe ikke stemmer... Jeg husker at jeg snakker om hvor kaldt det er ute, alt for å få tiden til å gå til vi er samlet i Sævikane. En kone og tre barn får hele livet snudd opp ned i løpet av noen sekunder. Så grådig urettferdig!!!! 

Bare smerte og gråt. Men vi er sammen. Familien, presten, kriseteamet, tanter, onkeler, søskenbarn. Onkel Per leser fra Bibelen, ord er fattige, men samtidig så sterke. Jeg samler oss i Fader Vår. Aldri før har det vært så vanskelig og samtidig så godt å lese Fader Vår. Stillhet. Gråt. Oppi alt, så tenker vi sånn på mannskapet ombord. Hva de har opplevd, hvordan de har det. Telefoner er stengt ut fra båten, prosedyre. Hjemme er absolutt alt - alt annet enn prosedyre. Alt er uvirkelig, men på samme tid så altfor virkelig! Resten av kvelden er litt tåkete. På veien hjem om natten stopper vi hos mamma og pappa, kysser jentene, sier ingenting til de om hva som har skjedd. Vi snakker og gråter rundt kjøkkenbordet. Så godt å snakke, så godt å gråte! Jeg snakker med mine søsken, min kjære bror på havet, så inderlig redd jeg er for han akkurat nå, han har selv mistet en venn og en arbeidskollega i Trond. Så viktig for oss å si at vi er glade i hverandre, så viktig å be han være ekstra forsiktig ombord! Komme trygt hjem...

For oss fiskerkoner er frykten konstant, men jeg har alltid sagt at skal jeg gå rundt å engste meg hvert minutt, da blir jeg gal... for jeg vet jo om noen av farene ombord, men jeg må velge å stole på at disse karene, de vet hva de gjør. Og det gjør de! Men noen ganger er det en ulykke som rammer, og da kan ikke engang den mest erfarne fisker stå i mot. Pappa og mamma har lært meg fra barndomsår, at å være fisker er et farlig yrke, men vi har vokst opp med dette, vi vet ikke om noe annet i vår familie, både på Eivind`s side og min side, de er sjømenn, fiskere og skippere hele gjengen. De elsker havet. Jeg elsker havet. Fiskerkona i Fosnavåg... hun har tidligere vært samlingspunktet når tragedien inntreffer. Og natt til torsdag og fredag var det godt for oss å smales der, tenne lys, legge ned roser og se utover havet. Det mektige havet. Havet som gir og tar.... Inntil nå så har vi alltid fått våre trygt hjem. Inntil nå. 

Dagen etter er det minnestund på Havila, familie og kollegaer. Onkel Per og vår prest, Erhard leder oss gjennom en sterk stund. Jeg husker at Erhard etter ønske fra familien samler oss i en sang. Og han sier: Det er ikke sikkert så mange av dere kan teksten, men nynn gjerne med. "O`bli hos meg"... Og det som skjer er så fint. Rundt meg synger alle med klart røst, hvert eneste vers. "Du som har seiret Herre, bli hos meg."  Du som har seiret Herre? Ja kanskje han har seiret? For min del lurer jeg på hvorfor han er så grådig urettferdig at han tok en pappa, en ektemann, en sønn, en bror.... opptil himmelen. For oss som sitter igjen her, er dette alt annet enn en seier. Det er bare forferdelig vondt. Noen reagerer med sinne, noen med gråt, noen er stille, noen har behov for å snakke. Vi har alle vår egen måte å reagere på. Selv gråter jeg, holder rundt, nærkontakt..... sånn er jeg. Vi i familien vil benytte anledningen til å TAKKE Havila med Njål, Hege og Vegard, for deres fantstiske støtte disse dagene, dere er unike. Vi setter så stor pris på å samles. Vi er en kjempefin gjeng! Vi står sammen. 

Fredag kommer Artus hjem... Vi er samlet på Havila, nærmeste familie til Trond og mannskapet. Det er så mange gode minner fra disse dagene også dere. Selv om det er mest vondt, så er det også mye godt, det er viktig å vite. Fakkeler på land, flagget er på halv stang ombord... Vi står på kaia og tar i mot mannskapet. For noen er dette det aller tøffeste... for mannskapet er dette umennesklig. Komme hjem med en mann mindre, komme hjem å se familien i øynene, smerten til mannskapet, smerten til familien, kollegaene, rederiet. Vi står samlet på kaia, holder rundt hverandre. Ære, smerte, sorg, sinne og takknemlighet... så mange følelser! Mannskapet står på sine plasser ombord. Jeg synes de er flottere enn noen gang, rakere i ryggen enn noen gang, de viser en respekt som ikke kan beskrives med ord. Akkurat dette er så inderlig sterkt at ord kan ikke beskrive hva vi føler. Men det er så viktig for oss alle å ta i mot disse heltene våre, vise de våres kjærlighet og støtte, ta i mot de med åpne armer og la de få vite at de er en del av oss.

Vi opplever en umenneskelig smerte vi som går hjemme disse dagene, men ingen andre enn Artus-mannskapet kan forstå smerten de bærer på, ingen andre enn en fisker kan forstå hva dette innebærer. Vi er fylt med en uendelig respekt for disse mennene. De er helter. Tusen hjertelig takk for alt dere har gjort, og beklager alt dere har opplevd. Jeg og mine har en respekt for dere som ikke kan beskrives. Aldri før har det vært viktigere å snakke sammen. Vi i nærmeste familie får komme ombord... vi får vite.... vi får se... dette er en sterk stund. En veldig viktig stund, for familien og for mannskapet. 

Lørdag. Hurtigruten kommer. Jeg som fryder meg hver morgen over synet av hurtigruten som går forbi stueveggen her... denne dagen vet jeg ikke helt hva jeg føler da jeg ser den komme. Jeg tror det er mest takknemlighet... her kommer broren til min ektemann hjem. Sjøveien. Den eneste rette måten å komme hjem på for en fisker. Vi gjør oss klar... klar til å ta imot Trond`s båre. Er det noen gang mulig å forberede seg på det? Nei! Hans aller siste seilas. Noen fra mannskapet og nærmeste familie er samlet på kaia. Utrolig sterkt i det de legger til. Kone, pappa, barn og brødre bærer båren.... så forferdelig sterkt. Jeg synes dette er så flott og verdig for en mann som elsket havet, for en fisker, er dette den vakreste måten å komme hjem på, sjøveien. Det var viktig for to brorer også. Og som vi sier midt oppi all sorgen: vi får han hjem. Vi er så heldige som får han hjem! Jeg er så takknemlige for at de aller nærmeste har en grav å gå til. Det er minnestund og vi får se, gi en klem, et kyss, holde i hånden... snakke, si noen ord. En meget sterk stund, en viktig stund.

Ord blir så små i slike sammenhenger. Men å gi en klem, det sier mer enn tusen ord. Og jeg vet at jeg snakker på vegne av alle i familien når jeg sier TAKK! Tusen takk for alle blomster, engler, lys, fersk bakst, besøk, en klem, varme ord, sms og mail. Jeg takket tidligere på facebook i dag, og sa at det er så godt å ha et nettsted som facebook i disse dager. Det er en enorm støtte og trøst i ord og tanker som blir formidlet. Snakke seg gjennom sorgen, det er viktig. Og jeg har lyst å komme med en oppfordring til alle som kjenner barna til Trond om å huske på at det kommer en tid etter begravelsen også, det kommer dager fremover som blir veldig harde, husk å være der for vennene deres også da. Dere har vist en enorm omsorg og det varmer mitt tantehjerte. Dette gjelder også det flotte mannskapet ombord i Artus. Ta uendelig godt vare på de, de er heltene våre! Jeg sa til Eivind senest i dag, at Herøy er en god plass å bo, når ulykkene rammer oss ute i havgapet, da står vi sammen, sterkere enn noen gang, holder hverandre og gråter sammen. Jeg vil også minne mannskapet på at Eivind`s ord varer livet ut: Vårt hjem og vår dør er på vidt gap for dere når dere trenger noen å prate med, gråte med eller bare være sammen med. Vi står sammen i denne sorgen.  

Ingen av oss har noen å miste. Hver eneste en av oss en helt unike og uerstattelige. Tiden leger alle sår sier de... men jeg vet ikke helt lengre. For min mann vil tiden aldri gi han broren tilbake. Tiden vil gå og minnene vil hele tiden komme. Jeg vet heller ikke om tiden vil lege alle sår for mannskapet... de er i bønnene mine! Det vil alltid komme en 5. desember, en julaften, en nyttårsaften da storebroren skulle feiret bursdag, en konfirmasjon, et bryllup, en familiemiddag. Det vil alltid komme en dag der storebror ikke er her for å gi råd og veiledning, fortelle en artig historie. Så jeg vet ikke helt om tiden leger noen sår... men tiden er uansett vakker, den vil for ALL TID gi min mann og min familie gode minner om noe fint som var. Vi vil for ALL TID ha spørsmål vi aldri får svar på. Vi vil for ALL TID elske og minnes en bror og onkel her i hjemmet som var verdens snilleste mot oss, han var alltid i godt humør, han var alltid behjelpelig, han var alltid full av artige påfunn, og ikke minst, han hadde alltid tyggis til jentene! Hans-Kristian har allerede lovet jentene våre å alltid ha tyggis, små men store ting som er så viktig for små onkelhjerter. Hans-Kristian er foresten den aller tøffeste av alle Sævik`arane jeg vet om. Han er min aller største helt om dagen!

Det blir tøffe dager fremover, men vi holder sammen, vi har hverandre, vi snakker, vi støtter, vi gråter og vi ler - her om dagen satt en mamma og to brorer i stua og mimret om barndomsår i Sævikane. Vi lo så vi gråt av alle påfunna til de tre flotte brødrene. Og det ble konkludert med at Emil i Lønneberget, han er barnemat i forhold til påfunnene til disse tre! Uten å blunke heiste to storebrorer opp minstemann (min Eivind) i flaggstanga! Men de var smarte - de kunne ikke gjøre det nede hos mamma og pappa, de dro opp til farmor for å gjøre det, for der var det ikke så mange som kunne se. Trond og Sveinung var knute-sjefer og minstemann Eivind ble heist opp i flaggstanga, akkurat høyt nok til at han skadet seg godt i det han falt ned. En stakkars mamma hadde klippekort på doktorkontoret... tre gutter som alltid holdt sammen og alltid hadde fantestreker på lur. Så mange gode minner det er. Disse minnene vil tiden aldri ta i fra dere. Og flere minner vil bli skapt for fremtiden. For selv om storebror er i himmelen nå, så har vi han fortsatt med i tankene og i hjertene våre. For ALL TID! 

Sove godt kjære Trond, vi vet du er nær oss og vi savner deg. Jeg siterer din snille lillebror, min Eivind, og sier: "Vi møtes igjen en dag!" 

Inntil da, så tar vi vare på alle gode minner og hverandre, smiler og gråter om hverandre. Vi minnes deg med respekt og kjærlighet.

For ALL TID ♥


SORG

Jeg ber om forståelse for at jeg er borte fra bloggen da vår familie er rammet av en ufattelig tragedie...
Min mann's umistelige storebror, Trond ble brått og uventet revet bort fra oss... Umistelig og så uendelig kjær.

På gjensyn <3

L.A.D.I.E.S IN FURKim Kardashian in Fur

Bette Davis, Grace Kelly og Lana Turner - Tre av verdens største stilikon gjennom tidene. Eller kanskje dagens stilikoner, smellvakre Kate Moss, Elle MacPherson, Kim Kardashian og Victoria Beckham. Lady, elegant, rocka, classy, smoking hot eller trendy? 

All of the above, please! 

Surfer på nettet etter inspiration for vinterens garderobe. O`la laaa, inspirasjon i massevis! Bring on King Winter! 

 

 

 MITT INSTAGRAM

Hvilket døgn!
På under 48 timer har vi kjørt uendelig mange mil, fått verdens beste pappaer hjem, både min pappa og vår pappa E kom endelig hjem fra havet!
To mnd borte fra barna sine er lenge, så gleden var ekstra stor:)
Jeg blir aldri for gammel til å bli superglad når min egen pappa kommer hjem fra havet foresten:) Jeg kjenner igjen følelsen våre jenter har når vi står på kaia og venter. Gode barndomsminner fra da mamma tok med meg og mine søsken for å hente vår pappa hjem. Stas!
Legevakten og en natt på sykehus for lille tapre storejenta vår ble det også! Men alt ordner seg for snille og flinke jenter, så det ble heldigvis med en natt for Maria og mamsen. En aldri så liten jentetur, der mamma ikke hadde ordet "nei" i sitt vokabular! Det ble is, marsipangris OG brus til lunch!
Frisør rakk vi også, tro det eller ei.
Fantastisk deilig å være hjemme, friske og ha familien samlet igjen!
NÅ er det jammen meg jul:)BLACK & GOLD AGAIN


Michael Kors støvler // Michael Kors veske // Michael Kors genser // Acne skjerf // FWSS badland hat (ny levering ca 15.12) 

Hjelpes så KALDT det er da!! Jeg ønsker meg til varmere strøk, umiddelbart. Jeg tror jeg setter et hus i Frankrike på ønskelisten til jul, helst ved kysten, gjerne på stranden... (det er gratis å drømme) Min gode ullkåpe fra Hugo Boss og impulskjøpte røde hansker på Cubus ble også med - jeg er ikke skapt for minusgrader. Kle dere i ull og pels fra innerst til ytterst. Det har jeg tenkt å gjøre fra i dag av! 

Deilig er det å ha hjemmekontor på slike dager, tulle seg inn i pelspledd, fyre i ovnen, spise Shetlands godteri og drikke kaffi - da er det kanskje ikke så verst med minusgrader når jeg tenker meg om ;) 

Straks hjemmelaget pizza også møte til kvelden - fin mandag, tross kuldegradene! Dagens go`låt finner dere her - fortsatt ikke lei den ;)

 

 

SNEAK PEAK

Working girl:)

Outfit of the week kommer snart, stay tuned!

HAPPY GENTLEMEN IN THE HOUSE

Her snakker vi magisk stemning;) Vi feirer Hødd-Gullgutta, Gentlemen og hverandre:)
Topp stemning hos oss på Overvåg;) Gleder meg til å dele flere bilder med dere! I`m on it ;) 

Tusen takk for en gull-dag dere, You rock!!!! 

 

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits