HelenSaevikFashionBlog » desember 2011

desember 2011

MITT 2011

RIKTIG GODT NYTT ÅR 2012 KJÆRE LESERE!

 

Hva har du lært av året du har lagt bak deg nå? Ett helt år har gått, du er ett helt år rikere på erfaringer. Du er rik på minner. Men hva har du lært av året som har gått? Tenk over det når du legger deg i kveld....

2011 har vært ett år med suksess for min egen del. Hurra så glad jeg er for det, jeg klapper meg selv veldig stolt på skuldra og sier "FANTASTISK HELEN!" Jeg er stolt som ei høne! Så mye gøy og fint jeg har vært med på, ojojoj, jeg er veldig rik på gode gode minner:) Tusen hjertelig takk til alle som har beriket livet mitt i 2011, mine nærmeste venner og min familie, min venn B, tusen takk for alt det artige vi har gjort i 2011, vi rocker! Tusen tusen takk!

Hva har jeg selv lært i løpet av dette året som nå er historie og gode minner? Enormt mye. Den viktigste jeg har lært er at å ha full støtte og kjærlighet er som Amen i kirka! Jeg vil TAKKE min elskede Eivind og jentene våre, min familie, både foreldre og svigerforeldre for kjærligheten og støtten. Mine to skjønne søsken, min herlige svigerinne, mine bestevenninner, -dere vet hvem dere er gulljenter og gullguttær;) Mine snille besteforeldre som også støtter meg og sier at de er stolte av meg, tusen tusen takk alle sammen. Uten dere hadde jeg takket for meg som blogger og modell for lenge siden! For å være blogger og modell i lille Herøy har vært en utfordring;) Men for en hysterisk artig og glad utfordring. Jeg har vokst veldig som menneske dette året.

Jeg er vel egentlig ei gammel sviske i denne hysteriske blogg-verdenen! Jeg er faktisk utgått på dato i følge flere. Noen synes jeg lider av ett enormt markeringsbehov.... Disse menneskene er de som er grønne av misunnelse og mister nesten nattesøvnen pga bloggen min. Disse menneskene er de som surt kommenterer anonymt på innleggene mine;)

Glade mennesker som synes bloggen min er livsviktig hver eneste dag - denne gruppen har vokst noe enormt dette året, først var dere litt forsiktige og skeptiske til meg og min lille galne verden, men så når naboen turte å si at hun/han leser bloggen, da kom dere etter og ropte hurra sammen med oss:) Så glad jeg er i dere, vet dere det? Jeg setter virkelig pris på alle dere snille hjertene der ute! Dere positive menneskene, dere som smiler til meg og sier stå på, dette er råbra! Jeg sender hver eneste en av dere en hjertekonfekt! Jeg snakket med en dame jeg beundrer veldig i dag, om dette å være "gammel blogger", og hun sa noe veldig fint som jeg tar med meg videre i hjertet; de fleste bloggere er jo i aldersgruppen 12-18 år, og å oppnå en slik respons som jeg har gjort dette året er kjempeflott og viser at jeg gjør det rett, min aldersgruppe har lagt sin elsk på bloggforumet og er glade for at jeg er en voksen blogger. Så bra!

Jeg har full forståelse for at dere synes jeg var litt rar til å begynne med... tenk å være SÅ opptatt av mote!? Er det mulig? Haha:) Det var dere som ikke kjenner meg personlig. Dere som ikke vet hvem jeg er privat. For det er virkelig en liten del av meg dere får på bloggen, dere får èn av interessene mine her, mote. Ja litt annet blir det også , men i hovedsak mote og outfits til krampa tar oss;)

Og sånn blir det i 2012 også, mote og outfits. Da har jeg sagt det, så slipper dere som er innom for å snoke å klage over at her er kun mote. Ferdig!

Jeg har lagt bak meg ett år der jeg har mistet to skatter i livet mitt, fadderjenta vår, Miriam og min kjære Bestemor. Jeg er heldig som har levd i 32 år uten å miste noen av mine besteforeldre. Men "livsens gong, den veit vi alle.. gamle gras-strå døyr og nye små skal vekse oppatt!" (Kongens Ring) For det er jo slik, vi mister de vi er så inderlig glade i og vi savner de. Men det gjelder å ta vare på alle de gode minnene og smile over det vakre som var, minnes med kjærlighet:)

Jeg har blitt beriket med nye vakre mennesker i livet mitt dette året som har gått, mennesker som jeg føler jeg har kjent for alltid, så glad jeg har blitt i dere sjelevennene mine! Dere er min rikdom, en rikdom som gjør at livet smiler og hjertet mitt danser. Tusen takk! 

Mennesker har også forsvunnet fra livet mitt dette året, mennesker jeg trodde jeg kjente har overrasket meg stort. Men når tiden går, da ser man klart og forstår at alt her i livet har sin mening. Noen nye kommer til, andre faller i fra, sånn er det her i livet og det er sånn det skal være, veien blir til menst vi går og vi velger selv hvordan reisen vår skal utarte seg. Jeg synes jeg har hatt en spesiell reise i 2011, en lærerik reise som har til syvende og sist gjort meg veldig veldig godt:)

Jeg har lært meg å se bak fasaden på mennesker, jeg har lært meg å se ting jeg ikke har sett før, uten å utdype det noe nærmere. Hva mer har jeg lært...jo jeg har lært at

-størst av alt er kjærligheten.

-familien min og mine beste venner kommer fremfor alt og alle.

-tilgivelse er en stor del av hjertet mitt.

-Norge er ett usedvanlig godt land å bo i.

-ekte skjønnhet kommer i fra hjertet.

-jeg er usedvanlig glad i makup og mote, jepp jeg elsker jobbene mine.

-mennesker er ikke alltid de de utgjør seg for å være.

-veien til suksess er ikke lett , man må trakke på noen tær underveis og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har tråkket på rett tær.

-positive mennesker er næring for livet mitt.

-negative mennesker er giftige.

-misunnelige mennesker er verste sort.

-er du over 182 cm og litt over 60 kg, da blir du sett på som enten alvorlig syk eller gal.

-å drikke vin om morgenen er madness. Drikk vin dere, det gjør jeg!

-å kle seg i designerklær bør være opptil hver enkelt om man vil gjøre.

-det er lov å blande dyrt og billig.

-nei damer i Herøy, hverken jeg eller Eivind "driter penger" !

-det er "OK" å si til meg "Herregud så høy du er/tynn du er. Men det blir sett på som mobbing eller trakasering dersom jeg sier til ei dame: "Herregud så lav du er..." eller "nå er har du lagt på deg altså!" ..... aiaiai........ Vår Herre skjenket meg glade flotte 182 cm og kg nok til å overleve, and I am so working it ;)

-jantelova har sluppet pittelitt taket i Herøy.

-ta vare på ekte mennesker som vil deg godt. Kvitt deg med de andre.

-å være blogger gjør at alle typer mennesker tror de kjenner deg. Sånn er det ikke. Selv om du leser bloggen min har du ikke snøring på hvem jeg er privat/hjemme.

-å være blogger i Herøy har blitt veldig populært siste året.

-jeg er en usedvanlig positiv dame som ser lyst på det aller meste. Noe som kan irritere "nei-menneskene" veldig!

Den rikeste lærdommen jeg tar med meg fra året som er gått, det er at det gjelder å ha tro på seg selv, vit at du kan få til akkurat det du ønsker, du må bare ville det nok, du må tørre å satse, du må stå på og ha en sterk psyke. Du må gripe mulighetene med begge armene, du må være deg selv, på godt og vondt, du må være ekte. DA LYKKES DU!

Vel vel vel... det er ett lite utdrag av hva året 2011 har lært meg, jeg har lært så uendelig mye mer, men det egner seg ikke "på trykk" ;) Det har iallefall vært ett GODT år og jeg er veldig rik på kjærlighet og gode minner.

Jeg håper at 2011 har gjort deg også godt, at du har vokst som menneske og tatt lærdom av stegene du har tatt. Tenk over det i kveld når vi danser inn i ett nytt år. Ta med deg gleder og rikdom inn i det nye året. La vonde ting ligge igjen, se fremover og tro på en bedre morgendag dersom du er lei deg. Vær positiv, husk at det er kun du som kan gjøre noe med livet ditt, ingen andre. Det er du som velger. Jeg velger å fortsette å være positiv. Det håper jeg du også velger.

Så gjenstår det bare å takke for ett velsignet godt år , 2011. Ett av mine aller beste år hittil:) Jeg ønsker dere alle glade omtenksomme mennesker der ute ;

FROM ME TO YOU, WITH LOVE;

A HAPPY NEW YEAR! MAY 2012 BE FILLED WITH GREAT BLESSING, LOVE AND LAUGHTER. EMBRACE LIFE, STAY FOCUSED AND STAY HAPPY !

xoxo

Helen E.Sævik 

 

 

 

 

 

CHANEL 2012 KIND OF LOVE

Med dette vakre showet ønsker jeg alle mine moteglade lesere ett riktig godt nyttår 2012, tusen takk for at dere har følgt meg i 2011, det gleder meg stort!

Jeg gleder meg til ett nytt år, fylt med mange motegleder og inspirasjon!

L.O.V.E! P.U.R.E. L.O.V.E!

VAKKER UTSØKT DESIGN.

FANTASTISK HÅNDARBEID.

KJÆRLIGHET.

FERDIG!

 

TODAYS OUTFITDetails: 2 smykker og 1 ring fra So B by Børre OlsenTodays outfit:

Tiger of Sweden kjole // Hugo Boss jakke // So B by Børre Olsen jewelries // Chanel veske.

Pink nails by O.P.I Cosmetique N.H Lied. 

MRS. HAPPY CAMPER

Mrs. Happy Camper takker for en kjempefin turbo-helg! Tenke seg til at på tre dager rakk vi tre show/konserter... Er det rart vi er slitne? Men mest veldig, veldig glade;)

På gjensyn Oslo. With love, Mrs. HappyCamper!

(Åååå vi mimrer om den kjekke jule-turen vår til Tigerstaden og jeg fant dette innlegget som lå i utkast! Klart vi må poste gode minner fra en minnerik helg;)

 

WANNA SMELL BEAUTIFUL?

MAGISK HERLIG VIDEO - MAGISK HERLIG DUFT!

Du finner den hos oss på Cosmetique ♥

 

JUST NU

Just NU er en deilig Acne shoebox på vei hjem sammen med meg! Gleder meg til å vise dere en aldri så liten sko-drøm senere;)

"I don't know who invented high heels, but all women owe him a lot!"
Ferdig! ;)

PAPPA TO THE RESCUE!

Pappa min er nemlig verdens beste doktor! Jeg har brannsår av pepperkakehuset, pappa min har Barbie plaster;)

Thank You papi:)

H.E.L.D.I.G.E M.E.G


PRINSESSEN PÅ ERTEN!

Om jeg er glad? I am SUUUUPERHAPPY!!!!!

Heldige heldige meg fikk en vakker Chanel 2.55 av min elskede i julegave. Jeg gråt av glede, intet mindre. I am truely blessed.

ELSKER DEG EIVIND`MIN ♥

Til denne skjønnheten kommer odret "I`ll wear You with pride & love" virkelig til sin rett!

xoxo

  

UNDER JULETREET

CLEAN! Jeg har lagt helt min elsk på disse supergode duftene og min absolutte favoritt er "shower fresh" Til vanlig har jeg hatt en liten variant, veske-størrelsen (hurra at de lager 15 ml av denne godbiten, superkjekke å ha i vesken!) men nå kan jeg virkelig dufte shower fresh, jeg fikk nemmelig den stooore i gave av skjønne Amalie:) Glade meg, tusen takk Amalie:) Viste du at Lady`en bak duften Clean er fra Sverige og hun har virkelig lagt gullegget! Clean er større en selveste Chanel duften i Sverige! Og vi nordmenn kommer etter og dufter Clean vi også, mmmm! Du finner alle variantene hos oss på Cosmetique dersom du har lyst å teste de ut.

Og disse fine pynteputene lå også under treet, jeg synes de er superfine! Tusen takk mamma og pappa ♥

Nå skal jeg gjøre meg klar til en aldri så liten shootings, gleder meg til å vise dere ukens Overvåg outfit snart, det er vårnyheter og jeg har allerede handlet Acne spring news!!!!! En superfin kjole/topp ligger å venter på meg i dag!

Følg med, i kveld deler jeg bilder av en særdeles fin julegave med dere;)

Ønsker dere alle en fin dag så lenge, vi skal kose oss i familieselskap igjen, god mat og god drikke - O`heilage jul!

 

  

HVILKEN JUL!

God jul kjære lesere!

Så herlig å logge seg på igjen etter mange dagers ferie og se at dere trofast titter innom meg selv om jeg har hatt en liten ferie. Noen av dere lurer på om jeg om min familie er berørte av orkanen og jepp, vi bor midt i smørøyet, men vi har det veldig fint!

1. juledag blåste det jo opp til orkan her på Mørekysten, og hjemmet vårt ligger sånn til at her er intet som tar av for vinden, sørvesten og vestavinden står rett på hjemmet vårt - her er bakdelen med å ha en fantastisk utsikt! Det har vært magisk stemning her, hele øyriket har vært totalt mørklagt og vi har sittet her inne på Skinnes-toppen og beundret alle de hundervis av hjem som lyser som en stjernehimmel, kun opplyste av stearinlys, koselig!

Heldigvis er ingen veldig hardt rammet her ute i havgapet, alle har liv og helse i behold, alt det matrielle kan vi erstatte. Selv om vi har vært uten strøm i noen dager, og dårlig nettverk, har vi jammen kosa oss i mørket! GODT å leve noen dager uten tv og data! Kun koselig prat og koselig selskap.

Jeg håper dere alle har hatt noen fine dager, vi har iallefall storkosa oss, masse gode middager - vi er en selskaps-familie, hver eneste dag, hele julen er vi i, eller har vi julemiddager, hele familien samles, vi spiser og drikker godt, nyter livet. Jeg ELSKER julen!

Litt bilder fra julen deler jeg med dere og kansje jeg deler den vakreste gaven av alle med dere en av de neste dagene? Følg med! Inntil da, her har dere vår jul i snapshots:)

Fortsatt god jul alle hjerter, varm god juleklem fra meg!

Julen starter med kaffibesøk og kos hos oldemor og oldefar FØR middagen:)

Om vi har verdens sprekeste oldemor? Uten tvil! Hun tar med oldebarna og danser som hun aldri har gjort noe annet:) Og det til barna OG foreldrenes store glede!Da er julemiddagen straks klar og mor foreviger stasen før kaoset starter...

Mamma mi ♥ K.O.S! Er det ikke godt å krype inn til mamma eller pappa`s fang selv om vi er voksne vel? Jeg elsker det! 1. juledag tilbragte vi kvelden hos mamma og pappa, jeg gikk og la meg sammen med jentene, de var så redde, sovnet trygt og våknet av at mamma mi kom inn og la dynen trygt over meg så jeg ikke skulle fryse... det var en nydelig følelse som jeg bevarer i hjertet mitt for all evighet. Jeg følte meg som ett lite barn igjen og det var så GODT ♥ Små STORE kjærlige handlinger som betyr mer enn ord kan beskrive!

Jeg håper jeg ikke fornærmer noen nå, men denne engelen var den aller fineste julegaven under treet i år. Den er fra min snille bestefar som ble enkemann i år... Ikke bare var det rart å lese på kortet... der manglet jo "bestemor"... men denne engelen bærer en rose og den er veldig veldig spesiell for meg... "dit der roser aldri dør... den sangen sang jeg for bestemor på dødsleiet og ved hennes båre.... Ellers så glade og muntre meg brast i gråt når jeg åpnet denne gaven og jeg trengte litt tid på å hente meg inn igjen må jeg innrømme!  

gråt og latter går hånd i hånd hos oss og denne gaven fra min elskede fikk meg ekstremt glad igjen:) Hva som var inni? Følg med, jeg deler med dere snart!

Jentene fikk seg så mye fint også, en av favorittene til minste MillaMor var doktor-settet, pappa måtte selvfølgelig sjekke at alt var i skjønneste orden;)

Nissen vår i år var helt crazy;) Ikke bare kysset han på moffa, men han danset også hiphop!!! Hahaha;) Heit var han også - og særdeles hes i stemmen! Han måtte selvfølgelig opp på loftet vårt og ha seg en real prat med broren sin som lå der oppe og sov seg gjennom hele jula;) STAS!Vel, det var litt av vår julekveld i bilder. Håper du også har kosa deg sammen med familien! Nå står det flere juleselskap på tapeten og vi gleder ogss, store og små!

Jeg kommer tilbake med litt oppdateringer, ta godt vare på hverandre så lenge - det gjør vi ♥

 

 

 

 

DEILIG ER JORDEN!

 

Tradisjoner! Nissefar på loftet, ønskeliste, pappa servere alle 3 prinsessene sine julebrus til "Grevinnen og hovmesteren" - O`LYKKE:)Inni denne fine pakken ligger en nydelig gave til meg fra min elskede, herreguuud jeg gleder meg til å åpne denne!Julestrømper fylte til randen til to små prinsesser;) Mamsen? Har du laget julestrømper til dine tre små trollbarn skal tro? Knis;)

My point of view, just nu!

An all American Christmas tree!

Jeg vil ønske alle mine lesere en velsignet God jul.

Jeg tar en veldig velfortjent juleferie og er tilbake om noen dager, nå er det høytid og familiekos som er aller første prioritet og jeg gleder meg til en lang deilig anonym juleferie sammen med de som betyr aller mest for meg her i verden ♥

Ta godt vare på deg selv og dine nære og kjære, kjenn hvordan julefreden senker seg. Nyt livet!

Juleklem, Helen

PRINCESSES RULE @ COSMETIQUE

Glade jenter klar for en fin dag på Cosmetique!

 

Guccikake hører med -og gleden var stor når Prinsesse Ella kom innom:) Når du blir litt større skal du få smake kake med tanteLen på jobb venn:)

FINE jentene, Malin & Helena!

 

Moi i farta! På en dag som denne går det unna med oss;) Koser oss gjør vi - og prinsesse kruner kommer på i løpet av dagen - og salget av kruner går unna! La oss glitre litt ekstra nå som det er jul:)Vi ønsker alle våre kunder en riktig GOD JUL og ett GODT NYTTÅR!

 

Klem fra Helena, Malin & Helen

O`BEAUTIFUL THURSDAY, DAGEN I BILDER!

Håper dere alle har hatt en fin torsdag, jeg har hatt inne powerknappen på turbohjertet, jeg har kosa meg på jobb, lagt makeup, lært bort noen triks og tips, pakket inn julegaver, handlet inn til Gucci-kake, som by the way serveres til alle våre kjekke Cosmetique kunder i morgen, lillejulaften! Det ble tid til shopping og cafèbesøk, en tur innom mamma på jobb - jentene fikk seg fine julekjoler:)

En tur innom damene på Overvåg også, og jammen ble det pakket opp lekre vårnyheter der i dag også, handlings? Jepp;) Gleder meg til å vise dere 2012`HOTTESTE skinnjakke drøm! Men dere må vente til over julaften, den ligger nemlig under juletreet vårt og skal glede ett hjerte.

Til dere som er ville ha noen av antrekkene jeg postet for noen dager siden, så er alle Acne kjolene utsolgt, både i sort og hvitt, Acne genseren med glidelås bak er også helt utsolgt! Og heldige damene som har rukket å fått kloa i disse godbitene:))) Husk å være rask dersom du vil sikre deg noen av antrekkene jeg viser dere, disse forsvinner veldig raskt! Kamilla vår og Greta sang julesanger også i dag, som vi kosa oss, for full hals stemte Kamilla i "en stjerne skinner i natt" , og vakre Greta stemte i sammen med henne og sang av hjertens lyst, skjønninger, jeg ble så rørt ♥ En nydelig dag fra tidlig morgen!

Nå er det hjemmekos, som står for tur, Guccikaka står i ovnen og herreminhatt som jeg gleder meg til i morgen og glade kunder;)  (og vi som jobber her seff!)

Jeg skrur på turbohjertet igjen i morgentidlig og tar en siste innspurt før jeg tar laaaang juleferie:) Jammen blir det rart å ha juleferie, men å så godt det skal bli også, jeg har ikke hatt juleferie siden jeg var 17 år tror jeg, herregud som jeg gleder meg til denne julen! Jeg har verdens snilleste sjef, det er jeg helt helt sikker på! Vi er en kjekk gjeng på Cosmetique /Lied!

Sees i morgen igjen dere, nå lokker duften av GUCCIKAKE meg bort til ovnen  y.u.m.m.i , this is GOOD stuff!

GLAD JULE-INNSPURT STORE OG SMÅ , TA VARE PÅ TURBOHJERTENE VÅRES;) Jeg må innrømme at ingenting er mer moro enn å være i butikk når det er julehandel, dagene flyr, kundene og vi koser oss og vi ønsker hverandre God jul, selv om det er hektisk er det mest bare kos:)

Dagen i bilder får dere her, enjoy! Og ps, kaka ble PERFECTO - GLED DERE;)

Stemning hos oss jentene på Cosmetique.

Om vi har mye moro med paljetter? Check! Idag tegnet vakre Helena ryggen min, det ble "Cosmetique"  og senere på dagen var vi innom vakre mamma mi på jobb, da tegnet mamma på ryggen min, "MAMMA ♥ " Jeg digger denne jakka! I morgen er det kjoler på oss Cos-damene, det er jo lillejulaften og min siste dag på jobb før juleferie, joyful joyful , Merry Christmas!

Over: Art by Helena,

Under: Art by mamma mi:)

Julestemning hos tante Tilla og onkel Endre:) GRATULERER med dagen din onkel Endre:)  Ps, hårklipp og sjokoladekalender for lisjelittbroren vår var en knallgod kombinasjon;) Kvalitetstid!

Snille gode venner er dyrebare! Jeg blir så rørt og glad når jeg blir overrasket med en vakker blomster fra gode store hjerter, tusen takk Therese, lot`s of love:*

En vakker dag å minnes - igjen:)

Nå kan julen komme, vi er klar, alle gavene er i boks, kakene også, det eneste som gjenstår er nissefar på loftet, just nu logger vi oss av og klatrer opp på loftet, der skal nemmlig selveste nissefar flytte inn i kveld. I morgenkveld skal vi ta med jentene opp og sjekke om han har flyttet inn - og tradisjon tro, så sitter han der med ullpleddet sitt og venter på grøten. En herlig tradisjon pappa Eivind har laget til jentene våre, og de elsker det - mamma også;) Dere skal få se bilder av han - I promisse;)
 

 

SKULL-LOVE @ COSMETIQUE!

HELDIG er hun som får denne unike ringen! Vi har tatt inn kun 1 stk på Cosmetique, den er for liten for meg , men jeg sverger at dersom den hadde vært riktig størrelse til meg.... åh den er så fin!

Den ligger i disken vår og venter på den rette eieren;)

Kansje er det under ditt juletre den havner? Og prisen ? CRAZY LOW;  149,-

 

 

YESTERDAYS OUTFITYESTERDAYS OUTFIT :

H&M topp // Louis Vuitton skjerf // Michael Kors vekse // Debbie Shoes // Sorbet bukse. 

GÅRSDAGENS JULEBORDGlad vertinne er klar til å ta i mot kveldens gjester:)

God mat og god drikke - en god gjeng:)

SNILLE mor som reddet med med kveldens dessert, kromkaker og andre julekaker!

Enkelt og greit, gå i skogen og finn granbar, pynt med julekuler og nøtter. Stemning - og duften er nydelig!

Dere kan tro at jeg ble rimelig superstressa i går på jobbet! Takk Gud for Cecilia som kom innom - vi skravler alltid og kom da inn på temaet juleklubb... så sier jeg "ja jeg gleder meg til i morgen, da samles gjengen hjemme hos oss til det årlige julebordet (Ladies klubben + Gentlemen`ene våres)......" Til min store forferdelse sier Cecc at "det er jo ikveld!" Ojojojjjjj...... P.A.N.I.K.K!

Jepp, der har dere meg... Heldigvis kommer min snille mormor innom meg på jobb også, akkurat i det panikken er størst, men mor vet ALLTID råd, hun roer meg ned og sier at "nå skal du høre her Helen, mor går på butikken og kjøper deg krem og multesylte, så har mor bakt kromkaker og andre gode kaker, kom innom meg på vei hjem fra jobb og jeg har klar desserten til selskapet!"  MOR, I HONESTLY LOVE YOU!

Juleselskap ble det! Takket være Cecilia, verdens beste mor og min kjære Eivind som stelte i stand hus og hjem til - takk Gud for Eivind, en kjekkere kar skal du lete lenge etter, ikke bare fikser han alt mulig for meg, han er også fotograf, han baker, lager mat, vasker og er rett og slett verdens aller beste! Jeg er så HELDIG ♥ ELSKER DEG EIVIND`MIN!

Det ble en kjempefin kveld med god mat og god drikke, vi skravlet til langt over leggetid - akkurat sånn som vi pleier;) Mor, kakene dine reddet virkelig desserten og de smakte himmelskt godt, jeg er deg - igjen , EVIG TAKKNEMMELIG, MOR YOU ROCK MY WORLD!

 

 

 

  

JULEBORD JUST NU

Just NU koser vi oss og lager klart til årets julebord hjemme hos oss, gleder oss til hyggelig besøk, god mat og drikke!

FIN tirsdag:)

IF YOU LOVE THIS BEAUTY, PUT YOUR "HANDS UP!"I`M  S O  PUTTING MY HANDS UP THERE;)

Min favoritt om dagen er denne godbiten fra Alessandro! Jeg har blitt helt avhengig av GODE håndkremer og på mitt nattbord står nå denne og gleder meg. Denne er supergod og rik på fuktighet og pleie, den har fått navnet "ROYAL" og det med god grunn! Dersom du er fan av Jan Thomas og programmet "happy day", har du kansje lagt merke til at i programmet er det nettopp Alessandro serien OG Max faktor makeup som blir brukt.

Velkommen innom oss på Cosmetique for å teste den ut. Unn deg selv en god håndkrem i vinterkulden, eller kansje du vil glede ett hjerte med å gi den bort i julegave?

I love, You like?

 

YESTERDAYS

Denne jakka har vi hatt mye gøy med;) Jeg digger den! Ekstra stas er det at du kan lage ditt eget mønster på den, kjøpt i Oslo. Dere vet meg og paljetter! Noen mener at man kan bruke paljetter kun til fest? Hver dag er en fest, så JA til paljetter hver eneste dag!

Yesterdays outfit er: Oversized bukse fra Etui - gammel modell, Debbie shoes fra Overvåg, paljettjakke fra Oslo, Gucci veske fra vintage & luxury og Otazu armbånd fra Diva Design Molde .


Stemning! Vi var så heldige å få oppleve en fantastisk julekonsert i kirken i går, barnekoret vårt og Bergsøy blandakor hadde sin tradisjonelle førjulskonsert og det var høytid. Jeg ble rørt til tårer, nydelig!Bestevennene Maria Isabell og Donia ♥

Flotte jentene, Maria Isabell og Mathea sang nydelig solo... da gråt mamsen gledestårer da!

Ett av høydepunktene!

Tusen takk for en kjempefin konsert, vi gleder oss allerede til neste år! 

FRIDA FAHRMANS OUTFIT

Noen av mine absolutte favoritter er Frida og Sofi Fahrman, vakre vakre jenter, Jeg er innom bloggene deres stort sett hver dag! Like viktig for meg som kaffien min;)

Besøk Frida`s blogg her , bildet er ett av hennes outfit og jeg lo så hjertelig når jeg såg nissen som sykler forbi i gaten, herlig:)

Ønsker dere alle en fin mandag, vi er inne i siste uken før jul og hjelpes som jeg gleder meg! I dag blir det siste innspurt med oss, jeg har tusen ting på tapeten... men aller først er det yndlingsbloggene mine og kaffi nr to, fin mandag!

 

DA VAR DET FERDIG PYNTET

 

Stemning... Etterhvert som vi pakker inn gaver vi skal gi bort, så legger vi de under treet, da er det oversiktelig og koselig å lete frem gavene som vi sender med familie og venner hjem. Glade jul, det er under èn uke igjen!!!!


 

NYE FINE PÅ ARMEN

Nye fine armbånd fra Børre pryder min arm!  

So B by Børre Olsen er ute med ny lekker kolleksjon og disse har jeg blitt så glad i, de kan kombineres sammen med alle slags armbånd, hurra!

Pst! Kjenner dere igjen en av modellene på nettsiden skal tro? Jepp, der er lille lange meg, i godt selskap :)

Jeg tar på meg disse fine armbåndene idag, kombinert sammen med noen fra sommerkolleksjonen, tripper meg ut døra og gleder meg til å møte en ny dag, det blir en fin dag, det er julekonsert i kirken og vi gleder oss både store og små, ekstra spent er Maria Isabell som skal synge solo!

Ønsker dere alle en nydelig søndag, O glade heilage førjulstid!

  

DAGEN I BILDER

Hjemme hos våre foreldre er det vakre skatter, lys, engler, nisser og høytid overalt, stemning ♥Cognac hører med;) Fineste karaffelen som er håndgravert med vakre motiv og mammas navn, NYDELIG!

Så godt det er å slappe av hjemme hos mamma og pappa, vi blir fyllt med en ubeskrivelig ro....

K.J.Æ.R.S.T.E - K.O.S !

Tinka vår, snille vakre lille prinsesse Tinka.

- I mine øyne, verdens beste trekløver! Vi skiller aldri lag, søsken for livet, fra første dag!

Tusen takk for den beste middagen jeg har spist hittil i år mamma og pappa, vi er sååå mette enda, nå skal jeg maule rabbestappe, knis;)

ROSA film står på tapeten, mannfolka diskuterer båt... vi jentene snurrer "BRIDESMAIDS"

 "To å to å tøssluss, null film!!!!"

-Lullen, 4 år-

HAPPY SATURDAY

For nøyaktig en uke siden var glade mennesker på glad-tur;)

Glad lørdag? Check!

JUST NU

Lykken er kake!

Fin lørdag med de flotte damene på Overvåg, noen nydelige antrekk ligger klare til shoot;)

Happy saturday!!! Gleder meg til å dele en ACNE skatt med dere om litt, glade meg:)

SATURDAY KIND OF WORDS

 

TODAYS OUTFIT

TODAYS OUTFIT er en salig mix av gammelt og nytt;

Michael Kors veske fra Overvåg // Acne denim, Overvåg // Armani topp kjøpt i Milano // Vintage Sequin blazer fra Vintage & luxury //  Cathrine Hammel skjerf kjøpt i sommer hos Carma snuppene.  Pumps`ene er gamlegodeutslittetravere som har takket for seg etter atter en helg i hovedstaden.... Say no more;)

Todays details er vakre gaver fra mennesker jeg er veldig glad i; Dødningshode-smykket er fra min skjønne Amalie - Cosmetique, So B lærarmbånd med dødningshodet er fra the man himself, Børre Olsen, Louis Vuitton og det siste fine armbåndet med to gullkuler på er fra min elskede, I am a very lucky girl!

Nå er det Idol i stua og vi heier på JENNY! For ei dame og for en stemme!!!!!!

I morgen har jeg fri og dagen går med til photoshoot, cafè kos OG nyyyydelig middag hos mamma og pappa, jeg gleder meg:) 

OUR CHRISTMAS HOME

Vi lar oss inspirere av vårt vakre julepyntede Operahus og dro rett avsted for å kjøpe oss en lite juletre til å ha i inngangspartiet. Min kjære har sprayet det hvitt med "snow spray" - obs obs! Denne sprayen utgir en enorm gass, så enorm at den utløste brannvarslerene i hele Casa del Sævik!!! Nå må det tørke til kvelden , og mellom Idol (heia Jenny!) og handballkampen skal mor ta med seg ett glass vin ned og pynte det med vakre kuler i gullfarger, som jeg gleder meg! Jeg deler bilder med dere når det er ferdig;) Pst! Kjøp tre UTEN lys når du skal gjøre dette, lysene må du seff feste på etter at du har sprayet det med snø spray ;)  

Den aller fineste julepynten i hjemmet vårt er vakre gjenstander fra våre barneår, jeg er så heldig å ha fått dette nydelige juletreet og de to små krystall figurene av mamma og pappa, disse var noe av julepynten jeg var aller mest glad i da jeg var en liten jente , og disse figurene og treet har sin helt egen eske på loftet, så redd jeg er for disse skattene ♥

Engler overalt! Det er sånn hjemme hos oss, her ER engler overalt og jeg elsker det !

Den vakre kulen på bildet under er Maria Isabell`s, fra snille fadder og tante Tilla, hun samler vakre snøkuler til storejenta vår, og Maria Isabell elsker disse, hun har allerede en nydelig samling, kuler fra hele verden, hver og en er helt unik. Tenk så stas det blir når hun får sitt eget hjem og kan pynte med vakre snøkuler hun har fått i gave fra snille faddertanta si - også spiller den Amazing Grace ♥

Enda en nydelig gave vi er så glade i!Verdens fineste juletre, og verdens beste barndomsminner . Mamma og pappa har alltid elsket julen, det har vært godt å vokse opp i ett trygt hjem, der julesanger, engler og nisser har gledet oss hele desember - og langt ut i januar;) Mamma har gitt meg vakre tradisjoner som jeg gir videre til våre barn. Åh som jeg elsker julen og stemningen ♥

Den store göbel engelen er en gave fra min kjære bestemor, savner henne veldig!

Heldige Eivind, hans snille farmor Magda samlet vakre julekuler og juleornament til han og hver jul henger vi de opp, en for hvert år. Stas ♥ En tradisjon vi har er at vi hvert år kjøper jentene våre en flott julekule, en helt spesiell, så skriver vi årstalet på og den dagen de skal få sitt eget hjem, da kommer mamma og pappa med en stor pakke.... Unike julekuler vi har samlet til de fra den gangen de var små. Tipset fikk jeg av snille svigerinna mi, hennes mamma og pappa har gjort det samme til henne siden hun var liten jente:) Nydelig, ikke sant?

Hva er vakrere enn julepynt som er laget av små prinsessehender, pakket inn og gjemt trygt i barnehagen eller på skolen ;) De aller fineste julegavene er nettopp disse gavene, ja, jeg gråter av stolthet og glede hvert eneste år! En mamma fortalte meg i går om sønnen hennes som hadde ødelagt saksen hennes, den gode saksen som hun brukte til å klippe tekstiler med... den julen hadde han kjøpt henne en ny, pakket den fint inn og lagt den under juletreet. Jeg ble så rørt.... snille barna våre. Julen er deres høytid, det må vi som foreldre huske oppi alt stresset .Snapshots!Diva`en vår fra DIVA DESIGN , MOLDE, denne flotte dama er jeg så glad i! Hun er skjør og standhaftig på samme tid, litt som meg tenker jeg;)

Fine nissefar som ligger og varmer seg fremfor peisen:)Nå er det straks klart for CosmetiqueCos for meg, jeg hopper ut av joggebuksa og kosetøfflene, tar på meg litt paljetter og setter kursen mot havnebyen vår, gleder meg til en fin dag på jobb igjen. Til kvelden er det kun kos og barna som er første prioritet. Det blir god mat og Idol på max styrke, ett mammahjerte GLEDER seg til kvalitetstid ♥

Ønsker dere alle en FIN fredag, husk å stresse ned, bruk tid på det som er viktig, våre små forventningsfulle barn! 

O` NEW ARMANI MAKEUP!Jeg elsker å fornye makeup`en min, og jepp, jeg handler andre produkter enn hva jeg selv selger på Cosmetique;) Armani makeup er helt fantastisk og glade meg kom hjem med en liten glad shoppingbag fra hovedstaden. Denne lipglossen er noe av det råeste innen Armani makeup, den gir en nydelig farge og glød, både den og lebestiften sitter perfekt! E.L.S.K!

Armani makeup får du kjøpt kun i hovedstaden, så jeg sikrer meg alltid noen godbiter!

Lipglossen er i fargen "plum 604" og lebestiften er "pink (of course!) 503" LOVE IT! 

DEN STØRSTE GLEDEN MAN KAN HA

Åh så FIN! Ønsker dere alle en kjempefin fredag. Husk at den største gleden man kan ha, det er å gjøre andre glad!

Jeg blir å finne på Cosmetique fra lunch og utover, gleder meg til å møte dere:)

HAPPY FRIDAY!

 

 

O`HAPPY SHOPPING!


1.ETAGE PÅ STEEN & STRØM ER EN BIT AV HIMMELRIKET FOR MEG!

Å jobbe med makeup er noe jeg E.L.S.K.E.R, det er en fryd å glede seg til å gå på Cosmetique, trylle og trikse med makeup, jeg må bare hilse til alle kundene som kommer innom og får lagt makeup, jeg blir så glad når jeg ser som dere stråler. Det er en GLEDE å lete frem makeup kostene!

Når jeg da er i hovedstaden er det ekstra stas å være på Steen & Strøm, snakke makeup og herlige dufter med likesinnede, vi delte erfaringer og tips, så GØY! Gleder meg allerede til neste gang!

Selvfølgelig ble det shopping, jeg nevner ARMANI!!! Dette er makeup du får kjøpt eksklusivt i Oslo, og jeg handler alltid noe med meg hjem. Gleder meg til å vise dere noen skatter! Følg med!

PS! Det er veldig mange av dere som ønsker ett makeup kurs, dette er noe Amalie og jeg vil gi dere, vi skal ordne med påmelding og jeg ser allerede at vi må nok til med mange kurs, pga STOR interesse, superhyggelig!

Vi kommer tilbake med mer info, nå i første omgang er det kun julerush og julegaver som gjelder - gleder meg til å se dere igjen i morgen, YOU MAKE MY DAY, GRAZIE!

  

TODAYS OUTFIT DETAILS

Snille Børre! Våre armer er fyllt opp med lekre So B armbånd, fra the man himself Børre Olsen. Så gøy vi hadde det på kaffi og vin date! En tur til Tigerstaden er ikke det samme uten Dagligstuen og kos der:) 

TODAYS OUTFIT

Dagens kostyme er er helt plane, blazer, denim, paljetter, Michael Kors og Louis Vuitton. Nye lekre armbånd fra Børre Olsen, So B! Thank You Børre!!!

En herlig dag på Cosmetique, masse hyggelige kunder og julehandelen er i full swingings!

Moteblogger

VERSACE CHRISTMAS? YES PLEASE!

Denne nydelige julekulen ble med oss hjem fra Oslo, jeg synes den er rett og slett perfekt!

Nå er det juletre i inngangspartiet som venter, jeg henter inpirasjon fra Operaen og skal ha ett fint tre i hvitt og gull som står og stråler i gangen nede, ett som ønsker alle våre gjester velkomne, under skal ligge fine gaver som skal glede venner og familie. Hurra, jeg elsker julehøytiden! 

TODAYS OUTFIT, SOME VINTAGE & SOME LOUIS VUITTON LOVE!

Jeg er så veldig glad i denne nydelige blazeren som tilhører min kjære mormor ♥  Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, å titte inni mor`s skattekammer av ett kleskap er en fryd for øyet, jeg elsker de fine draktene hennes og kjolene! Denne blazeren er minst like gammel som meg - eller ung som meg;)

Detaljene på mor`s blazer en rett og slett nydelige!

Hadde noen gitt meg valget mellom mor`s blazer og mitt nye Louis Vuitton skjerf? Jeg hadde LETT valgt bort skjerfet, ingenting er finere enn mor`s vintage skatter!

Perfekte englelakker sammen med disse fargene er to fra Alessandro, metallic sølvgrå eller mørk grå, gjerne med ett strøk av glitterlakkene over. Fargene her er nr 76 og nr 74. Du finner de hos oss på Cosmetique N.H Lied.

Og mitt nydelige Otazu armbånd fra hjertet mitt Anette og Diva Design i Molde, dette er ett av mine favoritter!!! Også hører det til ett nydelig smykke, elsk! Diva Design er den eneste butikken som er forhandler av de vakre smykkene fra Rodrigo Otazu. Du finner henne i Storgata 13, i hjertet av Rosenes by, Molde:)

Tøsslusser! Jeg hadde ikke disse på jobb altså;) Dette er at home tøsslussene, på jobb kom min elskede med noen supergode og fine tøffler som han hadde kjøpt til meg på skobutikken, snille snille mannen min ♥ Lykke kan være nye tøsslusser på en onsdag, intet mindre:)

TODAYS OUTFIT:

Mors vintage Blazer // Louis Vuitton // Otazu armbånd // singlet fra Overvåg Ulsteinvik // Armani jeans // Rohde tøsslusser! 

Gårsdagens outfit var ganske likt, jeg synes en fin blazer og fint tilbehør gjør ett antrekk helt nytt, og en fin veske gjør susen selvfølgelig;)

YESTERDAYS OUTFIT:

Michael Kors veske , Overvåg // Acne jeans, Overvåg // B-young singlet // Dagmar Blazer // Louis Vuitton skjerf.

Man er egentilg veldig enkelt kledd i en jeans, singlet og en blazer, å forandre tilbehøret gjør antrekket nytt, veldig enkelt:)

Nå er det gooood mat på tapeten og siste innspurt av 2. omgang Norge vs Croatia! HEIA NORGE!!!!  

JUST NUFor en glede, jeg har tøsslet rundt i tøsslusser på jobb, superdeilig! Nå er det ett glass vin og oppdateringer på yndlingsbloggene mine, Carma, Maria Montazami, Sofi`s mode ++ Min kjære heier på handballjentene våre og jeg synes han er nydelig der han sitter;)

Jeg kommer tilbake med noen fine skatter jeg kjøpte i Oslo + outfits fra i går og i dag. Det er travle dager for tiden, så jeg rekker ca halvparten av det jeg skulle ønske jeg kunne rekke over, men julen kommer uansett og jeg gleder meg -så glad jeg er så glad jeg er, la lalalalaaaa:)

 

 

OSLO, PART 2!

Da blir det litt flere snapshots fra Tigerstaden, en nydelig helg å minnes, vi fikk med oss hele to show denne helgen, fredag var det Queentastic Christmas, det beste showet jeg har vært på noen gang - anbefales på det varmeste!!! Lørdagen var det enda mer shopping og cafe/resturantbesøk og kos på Chat Noir - som vi koser oss:)

MY BUBBLES MATCHES THE CHAT NOIR WALLPAPER HONEY!!!!

Straks klart for andre akt, "En umusikalsk aften!" Tid for både latter, ettertanke og tårer.... ett nydelig show! Og den fremste balkongen fikk vi, stas, jeg tok meg selv i å føle meg som selveste Julia Roberts i operaen!


sunday kind of love!


 

STEMNING!

MY LOVE AND I, JUST ANOTHER ORDINARY DAY;)

SNAPSHOTS!

AMEN! Denne kan man jo tolke dit hen man vil, vi tolker den på vår egen måte;)

Welcome to Versace heaven! "I fell, in Versace!" Om vi vi handlet? Jepp, både til oss selv og snille snille mamma og pappa som passet godt på prinsessene våres og hjemmet vårt ♥

Joyful Joyful, Merry Christmas!

Jeg gir denne helgen tommelen opp! En herlig helg å minnes!

Og det finnes flere skatter jeg gleder meg til å dele med dere, gleder er til for å deles, så heng med!

xoxo 

WHEREEVER SHE GOES, DRESSED IN STYLE BY LOUIS VUITTON

Fint å starte dagen med en kaffi og denne godbiten!

DO YOU NEED A PLACE TO SLEEP?! N.O.T.H.A.N.K.U MR. OLD GER-MAN-Y!

Hjelpes for en helg!

Vi har kosa oss i hovedstaden denne helgen og for en helg;) Hvor starter jeg... 

Èn ting er iallefall sikkert, jeg har aldri ledd så mye som jeg har gjort disse dagene... det er minner og bilder som jeg kommer til å smile og le av i all evighet;)

Fredagen startet tidlig med ikke bare ett, men to (!) glass vin på Vigra! Bordkavaleren vår la fra seg avisen tilslutt og lo hjertelig sammen med oss, han dro videre til Trondheim og vi andre satte kursen mot hovedstaden. Allerede i sikkerhetskontrollen blir jeg kroppsvisitert - dette er standar prosedyre for lange meg... jeg har slått en slutt i det etter denne helgen, enten tror de jeg er en mann i dameklær ( jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har fått spørsmålet når jeg er på ELSKER... en trodde til og med at jeg var DeanErik - DET er kompliment det ♥ Men de i sikkerhetskontrollen på Vigra... kansje de rett og slett bare liker å "tafse litt" .... vi lo så godt denne helgen, og vi fant ut at de vil sjekke om jeg faktisk ER en dame! 

På ett stappfullt flytog inn til byen ender jeg med å sitte sammen med en mann i slutten av 50 åra tipper jeg, han stresser noe voldsomt, sukker oppgitt og blader febrilsk på Ipad`en sin....googlemap.... Jeg tror han kommer til å knuse skjermen i hvert øyeblikk. Jeg forstår jo åpenbart at mannen ikke vet hvor han verken skal gå av toget eller hvor han i det hele tatt skal bo... han ringer noen og skravler...tysk ja.

Snill som jeg er, vil jeg hjelpe han og spør forsiktig om han vet hvor han skal... jeg smiler mitt snilleste, mest hjelpsomme smil..... grisen i 50 åra smiler til meg og hever øyenbrynet, på gebrokken engelsk sier han : "do you need a place to sleep?" ......... jeg tror jeg dør der og da, smiler fortsatt - tror jeg....jeg sier ingeting, men tenker "WHAT THE.....!?!???!"  

Jeg klarer heldigvis å beholde både roen og smilet, later som om jeg ikke forsto hva han vil og svarer lynkjapt med å henvise til skiltingen på veggen i flytoget....Så går vi av på Oslo S og sjokket har satt seg... Jeg er både full av latter og er samtidig rimelig forbanna over tilnærmelsen hans. Men vi ler hele gjengen i det vi er samlet igjen og forstår galskapen. Heldigvis for hans del... jeg er ikke av typen som skriker opp og jeg har aldri slått noen, men hjelpes var denne mannen så nær å få seg en real lusing!!!! NO THANK YOU MR OLD GER-MAN-Y!!!!! Jaja, en god latter forlenger livet og han ga meg minst ett ekstra år på baken. So thank you for that Mr. Old man Germany!

Fredagen går med til shopping, vi har faste stopp på ruta, det blir opptil flere glass vin og jeg nyter livet, sitte å se på alle menneskene som går forbi på Karl Johan, alle er ute i ett eller annet ærend, noen selger dop, andre selger =Oslo (det ble noen gode klemmer denne helgen!), noen selger seg selv..andre selger smør (!) de fleste er ute i samme ærend som oss, kos og shopping;) Det blir en tur innom Louis Vuitton og en skatt følger meg hjem!

Kvelden avsluttes med ett FANTASTISK SHOW av våre kjære gullgutter Dean Erik og Geir, QUEENTASTIC CHRISTMAS er det beste showet de har laget noen gang, vi sitter backstage og koser oss glugg i hjææææl, så glad jeg er i dere! Og showet tok pusten fra meg, jeg var så stolt der jeg satt! Gledestårer og latteranfall går hånd i hånd og jammen var der ikke en snutt til meg også;) FANTASTISK! GRATULERER MED ETT FANTASTISK SHOW, JEG ER STOLT STOLT STOLT ♥ Jeg oppfordrer alle til å få med seg dette showet, det er garantert godt for hjertet:)

For en helg, jeg har bilder som jeg kan le meg i hjæl av, minner for livet, kos og glede sammen med glade herlige mennesker som jeg er så glad i! Tusen takk Børre også, for en kjempefin dag, vakre, flotte gaver og koselig tur, snille snille du!  Det ble en heftig helg, vi har gått mange mil, vi har kjørt altfor mye taxi, vi har drukket for mye Irish, og for lite bobler;) En shoppingopplevelse jeg aldri har opplevd makan til, vakre fantastiske gaver fra min elskede, heldige meg ♥ Have I told you lately that I LOVE YOU!

Mer deler jeg ikke med dere, men litt snapshots får dere her, vakre julegater, Versace heaven, det ble tid til alt, både gode og elendige middager, mye skåling, lite søvn, mye shopping, men mest av alt veldig mye latter, til og med skøyting på opera-taket rakk vi, herlig:) Tusen takk for en FANTASTISK HERLIG TUR DERE, I LOVE YOU ALL♥

VI ER EN HERLIG GJENG PÅ TUR, ETT SAMHOLD SOM JEG TROR ER VELDIG SJELDENT, VI ER HELDIGE OG JEG ER SÅ GLAD I DERE!!!!

Lættingsanfallings allerede klokka halv ni fredagsmorgen;)

Stellings og kos før QUEENTASTIC CHRISTMAS SHOW på ELSKER! Dette er det BESTE showet jeg har opplevd noen gang, vi ler så vi gråter, vi blir bergtatt, dette er bare å nyyyte, rett og slett MAGISK!!!! GRATULERER gullguttene våre med ett FANTASTISK SHOW!!!!!! Jeg er veldig stolt av dere!!!!

Gulljenter på showet til gullguttene - våre egne gullguttær er bak kamera;)

Kveldens outfit var selvfølgelig paljetterrrrr!

STEMNING! Saturday and we ar edoing some major shopping;)

ONE VERY HAPPY LADY!  SOMEONE SAID TOO MUCH SHOPPING? I SAY, GIVE ME ONE MINUTE AND A GLASS OF BUBBLES....AND I`M BACK IN BUSINESS AGAIN!

Mer bilder kommer fra helgen, stay tuned and stay happy, I know I am! 
   

 

 

DAGENS JULEGAVE

Jeg koser meg på Cosmetique og gir dere dagens julegave tips.
Kansje dette er kunne være en fin veninnegave eller overraskelse til kveldens vertinne?

Elisabeth Arden lanserer hver jul en lekker limited edition Eight Hour, noen av våre yndlingsprodukt har dere her:)

Fin tirsdag:)

OSLO KIND OF SNAPSHOT
God tirsdagsmorgen!

Jeg deler bilder med dere fra en kjempefin helg litt senere, nå er det Cosmetique og julefest i kirken som står for tur, FIN tirsdag:)

 

JUST NU

Perfekt søndag, vi slapper av med film "NEW YEARS EVE" gleder oss:)

HAPPY SUNDAY!

Julekos fra Tigerstaden;)

JUST NU

Just NU er det kun kos som gjelder:)
For en fin dag! Vi er en fin gjeng, koser oss sånn sammen!
Jeg kommer tilbake med oppdateringer , nå er det bare bare kos!

Fortsatt god helg:))))

TODAYS 3 OUTFITS & CONSERT!

WHAT A DAY!!!! Jeg har enda ikke pakket (!) men jeg har jammen rukket alt annet jeg skulle idag, Cosmetique, frisør, my Queen of hair, Tanja -  jeg og min søster storkosa oss i hver vår stol, kvalitetstid!

Julefest i barnehagen var stor stas for små og store med god nissegrøt, julepakker til alle barna, kaker og kaffi - så flinke barna våre er OG barnehagetantene! Jeg er så glad :)

Kvelden ble avsluttet med en fantastisk fin og minnerik konsert med Oslo Gospel Choir... hele Herøyhallen var full av mennesker i julestemning, en nydelig konsert, jeg var så ivrig en stund at jeg hadde lyst å reise meg og virkelig gospel-rocke;) Hvorfor gjør vi ikke det mer dere? Oh happy day er en av mine favoritter , de sang alle mine favoritter faktisk og avsluttet det hele med O helga natt....da holdt vi hender og gråt , vakkert!

Dagens Cos antrekk er Debbie Shoes // Tiger of Sweden bukse // Hugo Boss topp // Hemisphere skjerf // Otazu armbånd // Michael Kors veske. Alt fra Overvåg Ulsteinvik tlf 70 01 06 63 . Det vakre armåndet er fra Diva Design Molde, storgata 13:)

Photoshoot rakk jeg også, endelig var det så pass fint vêr at det gikk an å shoote utendørs;) Gir dere bare en liten smakebit på hva som venter dere på mandag. Gled dere, dette er ett av mine all time favoritter!!!

Klar for julekonsert, ikke mindre enn 1000 solgte billetter! For en stemning. Rett og slett magi!

Kveldens antrekk er In Wear kjolen min fra snille tante Åse , Hugo Boss jakke og Michael Kors veske fra Overvåg. Skjerfet er mitt nydelige PARIS007 fra Diva Design i Rosenes by, Molde.Oslo Gospel Choir Snapshot!

En magisk dag! Intet mindre! NU må jeg pakke! OG SOVE!!!!!!!!!!

Sees om noen timer i Tigerstaden, det blir live blogging denne helgen, Queentastic Christmas show med gullgutta våre Dean Erik & Geir, kun kos hele helgen, jeg GLEDER meg - må skynde meg å sove....! OG pakke!!!!!

  

LITTLE LOVED ONES & CHRISTMAS

Skjønninger! Jeg ønsker dere alle en fin torsdag, let frem barnet i oss og omfavn dagen:)

HJELPES!

Når en glad jente skal på en glad tur... da trengst det planleggings! Hjelpes...jeg som trodde jeg var god på organisering! Dette minner meg om K.A.O.S. Det er bra jeg er god på pakking.... ;D say no more Sævik, say no more!

Jeg skal rekke en million ting i kveld og i morgen, jobb, frisør, photoshoot, julefest, Oslo Gospelkor konsert.... Jepp, jeg har en altfor full timeplan ser jeg! Men med litt sjokoladekaffi i kroppen går det meste;) Og jeg GLEDER meg, for tidlig fredagsmorgen da setter jeg meg på første fly til Tigerstaden for en glad helg sammen med glade mennesker! Ok...Jeg sier som Mr.B ; "LET`S GO!"  Hvor starter jeg? Glad musikk!

 

 

TODAYS OUTFIT & COSMETIQUE SNAPSHOTS


TODAYS OUTFIT:

Hemisphere skjerf // Whyred jeans -jada inspirert av morgenens fashionshow;) // Sophie Faroh topp // Hugo Boss jakke // Michael Kors veske // Sif Jakobs og Cosmetique armringer (Cos"armbåndet" er egentlig ett smykke som jeg har tvinnet to ganger rundt håndleddet)

And some CosmetiqueCos snapshots, om jeg koser meg på jobb? Check!
"Dagens lille høydepunkt:-)" står det jammen meg på kaffikoppene vi har! Jepp, sjokoladekaffien, eller "mokkasiiinen" som vi kaller den er byens aller beste og ett av dagens høydepunkt:)

Dagens best-selgere er disse fine lakkene, i morgen sender jeg inn enda en ekstra bestilling - vi damene i Herøy er glade i å glitre litt ekstra - fordi vi fortjener det;)Jeg får "Jul i Skomakergata-følelse" når jeg titter ut vinduene på jobb ♥

Og dagens nynnings er Erik Bye, så glad jeg er i Erik Bye`s tekster og melodier! Det har gått i Anna Lovinda, Vår Herres klinkekule, Vår beste dag, Hildringstimen og Skomværsvalsen i hele dag:)

"MANGT SKAL VI MØTE, MANGT SKAL VI MESTRE. DAGEN I DAG , DEN KAN BLI VÅR BESTE DAG!"

~Erik Bye~

 

 

WHITE ELEGANCE BY LOUIS VUITTON & CHANEL

 

Hvit eleganse... Passer fint i dag som snøen har lagt seg over vakre Herøy! Jeg starter dagen med kaffi og reprise av to fantastiske show, Louis Vuitton spring 2012 & Chanel spring/summer 2012! VAKKERT!!!!!

FIN onsdag:)

ENGEL I SNEEN

Mammas engel i sneen ♥ Vi har vært på julefest i kveld og storkosa oss! 30 glade 2. klassinger og foreldre har kosa oss med smørbrød, kaffi og kaker, juleverksted hadde vi også, stas!

E.K.T.E  G.L.E.D.E ♥

JULEVERKSTED BLIR JEG ALDRI FOR GAMMEL TIL Å VÆRE MED PÅ!

Entering "LYCKLIGA GATAN" , så godt å se opp i vinduet til oldemor og oldefar:) 

A WOMAN`S RIGHT, TO SHOES!

Gotta love Carrie;)

Jeg har funnet frem den fineste rosa sko-esken i samlingen min...ikveld skal det snurres film ;)

G.L.E.D.E!

FIN tirsdag, jeg tilbringer den på Cosmetique og gleder meg til å pakke inn julegaver!!! Som jeg lurer på hva som ligger under treet i år..... og om nissen synes jeg har vært snill.....! O`jul med din glede;)

OH, THOSE WOMEN;)Just nu er det sjokolade, englelakk og siste utgave av "woman" om gjelder;) Sjokolade rett før leggetid?

 "Har du lyst har du lov" står det på pakken!

(englelakken er Alessandro nr 74, mmmmetallic!"

 

I AM VERY DEFINITELY A WOMAN - AND I ENJOY IT;)

 ~Marilyn Monroe~ 
 

SOPHIE FAROH SNAPSHOTS!Se flere bilder på  WWW.SOHIEFAROH.COM 

 

 

O`JUL MED DIN GLEDE

Mine personlige favoritter;)

Kaffi og julebakst til kveldsmat, jeg elsker desember!

W.I.C SNAPSHOTS!Favoritter om dagen! Vinteren er her og jeg bytter ut Burberry summer med litt tyngre dufter som Versace`s Vanitas - den er så å si identisk med en av mine andre favoritter, Chloè. En annen favoritt om dagen er nye Calvin Klein`s Forbidden.  

Gleder fra Diva Design hjertet mitt, Anette ♥ You make me happy soulmate!

Fine skejrfet som helt uventet dukket opp i postkassa mi her om dagen, så glad jeg ble da! Tusen tusen hjertelig takk kjære M! Jeg er veldig svak for skjerf, og dette har blitt ett av mine favoritter:)Min lille sorte Tiger kjole kan styles på 100 måter, ønsker jeg å glitre som en stjerne tar jeg på mine eksklusive gleder fra Diva Design, Otazu smykket mitt er noe av det vakreste jeg har sett! Styles med sorte høye hæler og jeg er klar for en helaften sammen med gode venner. Skal jeg ut på livet og skåle, tar jeg på ikke mindre enn to So B by Børre Olsen smykker, more is more! Stilettene kan byttes ut med litt mer rocka ankelstøvetter fra Debbie Shoes eller Tiger of Sweden og jeg kan rocke hele natten;)Det er jul og det er lov å glitre litt ekstra;) En liten detalj som sort eller grå englelakk, og ett strøk glitter over, I`m ready to go!


Som jeg gleder meg til å vise dere dett antrekket som ligger her og venter på meg;) Det blir Tiger love fra topp til tå, jeg elsker dette antrekket!!! Stay tuned!

Nytt Hemisphere skjerf som jeg E.L.S.K.E.R ! En liten teaser.... ;);)Når jeg blir gammel skal jeg vandre rundt i Lyckliga gatan i disse tøsslussene og min Charlotte Sparre "Elvis-kjole!" Jeg skal pimpe rullatoren min, rosa med strass! Der skal jeg gå å tulle i min egen lille glade verden, synge gamle Elvis-slagere så hele lyckliga gatan hører meg! Jeg vil bare smile og være tussete;) Jeg må ha en korg på rullatoren, der oppi skal ligge en flaske bobler på kjøling;) Bring it on, jeg kommer til å bli 100 år, minst!

Hjelpes, jeg håper jeg får bli en gammel gammel glad dame;)

 

H.U.N.K.A.D.O.R.A.B.L.E

Kjære folk, jeg rett og slett elsker gullpaljettene til Elvis;) Han er ikke vond å se på han heller!

Nå tar jeg med meg Elvis og kaffikoppen ut igjen på yndlingsrommet mitt, jepp, klerommet, jeg rydder og sorterer i englelakker og klær... hjelpes...say no more!

 

DO RE MI HAPPY

GLAD MANDAG ØNSKES DERE ALLE!

 

STOP BULLYING

Del denne med alle du kjenner, husker dere at jeg postet ett innlegg for en tid tilbake siden om det å si NEI TIL MOBBING? Det havnet på førstesiden på VG nett. Nå skal vi sammen si nei til mobbing igjen, la oss alle ta i ett tak , det er DIN oppgave å sørge for at du ikke er en mobber, det er din oppgave å stoppe mobbing dersom du ser eller hører noe. DU kan gjøre en forskjell. Tusen takk til Siv Beate som postet denne videoen, denne skal vi dele!

SPREAD THE LOVE!

 

CHAMPAGNE BUBBLES IN THE HOUSE!

"From Oslo with Love!" or maybe it`s "From Cosmetique with Love" :)

Hihiii;) I kveld sprettes boblene som jeg har fått av mine snille sjefer på Cosmetique:) Jeg elsker jobben min!!!!

Jeg har spart den til en fin kveld, og hva er bedre enn en oppvarmingskveld til neste helg, da er det Oslo baby!!!!! Da skal det også skåles i bobler hele helgen, bobler til frokost ? CHECK!

Ønsker dere alle en nydelig kveld, bobler eller ei, FIN lørdag!

 

XOXO

Helen with bubbles!

 

 

I GOT A MESSAGE FROM SANTA HIMSELF!!!!

Du kan se den ved å klikke på linken HER  ;)

OH HAPPY DAY, I HOPE MY WISH `LL COME TRUE;) 

 

SUGARBOMB CANDY!

FÄTTAR NI GLÄDJEN?

Rocky road!! Dette er sugarbomb nr 1 denne julen også, beste godteriet jeg vet om! Om noen timer er det klart for servering, jeg tror bobler smaker godt sammen med en knekk RR?

 Let`s give it a try;) Cheers!

Ps! I got a message from Santa himself today, I`ll share in a sec, it made me tearyeyed, lucky me:) Oh my, I wonder what on earth Santa has come up with this year...... maybe it is a purse? Who knows.... stay tuned;)   

CHRISTMAS AND IT`S JOY

For en fin dag, Cosmetique og makeovers i sminkekråa - så gøy det er å legge makeup på kundene våre, jeg storkoser meg og det gleder hjertet mitt at kundene smiler fra hjertet også, dere er verdens beste. Tenk å være så heldig at jeg er omgitt av så mange hyggelige mennesker hver dag, jeg får pakke inn julegaver som skal ligge under juletreet - kansje det er nettopp dine gaver jeg har pakket inn i dag? Åååå så gøy vi har det;) Nå har jeg fyllt opp med aller siste rest av showtime engelelakkene, glam og glitter! De har solgt som bare det og jeg greier ikke få inn flere før jul, så har du ennå ikke sikret deg dine favoritter må du skynde deg. Til dere som har ringt inn bestilling - det er avlagt og ordnet:)

Dere fyller opp gledeskontoen min og tusen takk for det. Besøk av mine beste venner, latter og glede! Jeg har nynnet på Elvis hele dagen, roadtrip og photoshoot på Overvåg, jeg smiler:) Nå ligger ett antrekk klart, ett antrekk som jeg E.L.S.K.E.R! Jeg gleder meg til å dele bilder med dere i morgen! Jeg kommer tilbake til dere med julegave tips fremover, det tror jeg blir moro!

Nå er det kos på tapeten in the Sævik household! Det er snop så langt øyet kan se, jentene pynter pepperkakehus, mamsen & papsen lager brente mandler, med kanel, yummi!!! Enda bedre er rocky road a'la onkel Dean Erik, tror vi må lage trippel dose i år, dette godteriet ble hele familiens favoritt i fjor! Men DEN oppskriften er hemmelig;) Til dere som etterlyste oppskriften på Guccikaka mi, den finner dere i arkivet mitt. Trykk på Juni 2011 til høyre i margen, der ligger den til dere, min favoritt fra Milano! Som jeg savner Milano... det blir tur dit veldig snart igjen kjenner jeg! Jeg må bare legge meg i sparinga først;) Jeg gleder meg til å spise kake på GucciCafèen i Galleria Vittorio Emmanuele.... Det er nemlig derifra min berømte Guccikake kommer;)

Jeg skrur opp julemusikken og fortsetter, Elvis er neste kjekkas ut, aiaiai, jeg kommer ikke over hvor mye pappa ligner på Elvis den tiden jeg var baby, lucky you mama!!!! :D

Jeg henter meg ett glass vin og synger duett med hunken! Cheers Elvis!

Happy weekend!

Legger ved outfit fra Overvåg, en perfekt kjole til julen, du kan rocke den opp eller ned alt etter hvilken anledning du trenger den til! I love this dress! Er du heldig rekker du å sikre deg en, jeg vil også anbefale to lekre utgaver av den lille sorte, spør de vakre damene på Overvåg etter Helen`s lille sorte favoritt fra Gant og fra Tiger of Sweden.

 

 

 

C.U.T.I.E.P.I.E.

Jeg har fyllt opp cutiepie kontoen med denne skjønne solstrålen i dag:) "I`m from America!" I miss my little ones in Seattle! Tanta sends You lots of kisses and hugs ♥

Fin lørdag!

FRIDAY SNAPSHOTS!Joggebukser og paljetter fungerer helt fint på en fredagskveld;)

En fin uke er snart over og jeg nyter fredagskvelden i joggebukse og paljetter... Det går i ett om dagen, julehandelen er i full sving, jeg storkoser meg på jobb:) Tusen takk for alle hjertelige hilsener på facebook, mail og her i kommentarfeltet, dere er nydelige!

I morgen er det CosmetiqueCos igjen og jeg gleder meg, hadde jeg hatt alle ingrediensene i hus skulle jeg bakt Gucci kaka mi til dere! Jeg lover dere kake veldig snart - hørte jeg Guccikake og sjokoladekaffi? Jepp!

 

 

 

 

 

DU VET DET BLIR EN BRA DAG NÅR DU STARTER DEN MED ELVIS!

Jeg vet at det blir en FIN fredag når den starter med Elvis i stua mi;) OH HAPPY WEEKEND! Jeg skynder meg ut døren, idag er det CosmetiqueCos hele dagen, deretter skal storejenta mi synge solo i kirken, som jeg gleder meg. Jeg nøyer meg med å synge duett med Elvis, ikke så verst det heller må jeg innrømme ;)  "One night with you is what I`m now praying for.... la la la la laaaaaa" ;)

Ladies. Ladies. Ladies.....What a H.U.N.K !

YESTERDAYS OUTFIT DETAILS

Armani Jeans // Sophie Faroh silkebluse // "Mia"-armbåndet mitt // Debbie shoes // Dagmar blazer .

Englelakk fra Alessandro og Mavala - nyheter hos oss tuttene på Cosmetique. Glitter lakken er kun 50,- pr stk, Alessandro lakken er 99,- pr stk.

Nå er det kos på menyen, pannekaker med sjokoladesaus og første episode av Blåfjell! Deretter er det "tett-på-spa-treatment!" Fordi 182 lange cm må pleies i stormen;)


So B snapshot!

 

ÅRET SOM HAR GÅTT, TID TIL ETTERTANKE.......

1. desember og jeg nyter synet av ett julepyntet hjem - bildet er fra i fjor, vi har ikke pyntet juletreet ennå;)  Men her er engler og nisser, lys og kos overalt - jeg nyter det i fulle drag, spiller julemusikk, ordner julegaver og som jeg sa i dagtidlig når jeg sto opp; "jeg kniser egentlig fra jeg står opp til jeg legger meg!" Julen er den beste tiden synes jeg.

Hvilket år dette har vært! Jeg har opplevd så mye, på både godt og vondt. Fine turer som har satt spor i hjertet,  kjekke ferier, ny jobb, nye vennskap for livet har jeg knyttet, jeg har møtt mennesker som har gjort ett varig og sterkt inntrykk på meg, hjertet mitt er overfyllt av kjærlighet. Hva er kjærlighet....? Jo det må være når gode ting skjer deg, noe som gjør deg glad. Noe som får hjertet ditt til å danse! Good things happens to good people, det tror jeg på. 

Året har gitt meg utallige gleder og hjertet mitt smiler i skrivende stund. Jeg har vokst som menneske. Jeg har tatt ett realt oppgjør med janteloven. Jeg har hatt ett travelt år, men hjelpes så gøy! Jeg har reist rundt og møtt så mange hyggelige mennesker, fra Oslo til Trondheim, So B kundene er herlige mennesker! Vi har spist og drukket godt, mange gode latteranfall og kaffikos i butikkene. Middager og fester som ikke mange får oppleve, aiaiai det har vært så mye moro. Når jeg kommet hjem fra reiser der jeg har levd ett liv i sus og dus, har jeg kjent i hjertet at "borte bra, hjemme best" - ja det stemmer, jeg har elsket å reise og oppleve, skravle og skåle med de jeg ellers bare leser om i magasiner, men aller best har det vært å komme hjem. Kjenne sjøluften på Vigra slå mot meg, kjenne vinden ta tak i meg og røske meg ned på jorda igjen, da kjenner jeg at jeg lever. Så ubeskrivelig godt å komme hjem! Jeg tar med meg nye kontakter og gode minner i hjertet mitt på veien hjem. En tid jeg vil minnes med smil resten av livet:)

Internasjonal modell for Sophie Faroh.. Jeg er glad over å fronte den nye kolleksjonen! Som modell er jeg snart "utgått på dato!" Det er en tøff bransje og nye spirer kommer til hver dag, så derfor var gleden ekstra stor. Som blogger har jeg nådd nye høyder, så glad jeg er for at dere følger meg her inne i mitt lille moteunivers! Noen vil alltid synes det er overfladisk å være opptatt av mote på denne måten, men de om det. Jeg har rak rygg og hever champagneglasset enda høyere, smiler og er superstolt over alt jeg har fått til;) Det har vært ett nydelig år, fyllt med mange gleder, møter og mye kjærlighet. Så heldig jeg er.

Året har også vært knalltøft, det har ikke bare vært sus og dus.... Jeg mistet min kjære farmor i kampen mot kreften. For en fantastisk dame! Du sto alltid klar på trappa når hele Møre-familien kom til øya, der sto du i dine hvite husmortøffler, med åpne armer og tok i mot oss, jeg kan fortsatt høre latteren din, lyden av tøfflene dine mot steintrappa, den gode klemmen kjenner jeg, smilet når du ser oss komme opp veien, snille bestemor, du bakte verdens aller beste lefser,kringler og rundstykker, vi kunne sitte ved matbordet hele døgnet og spise gode middager, jordbærfromasj, fiskemiddager.. åh så mye god mat bestemor laget! Vi hadde ikke fått tatt oppvasken før vi skulle til på neste måltid;)

Vi kunne sitte ved kjøkkenbordet i flere timer, vi kunne le og gråte sammen. Jeg savner deg så inderlig kjære bestemor. Når du ble syk og vi kom for å ta avskjed... Vi sang, vi ba, vi mimret om alle turer til øya, til Møre, du var glad og takknemmelig for livet du hadde levd her på jorden, du var klar til å reise hjem til himmelen, men først skulle alle komme hjem fra havet, så du fikk se alle og sagt på gjensyn til hele familien. Og er det ikke rart, dagen etter at du har fått sistemann hjem fra havet, da sovner du stille inn bestemor. Da fikk du fred....

Det sterkeste minnet jeg har fra denne tiden er den dagen vi satt hos deg og sang alle yndlingssalmene dine, fra boken i nattbordskuffen din, den fikk jeg i gave med deg og jeg tar godt vare på den bestemor. Vi sang så fint , tante var der også og en pleier kom inn å satte seg på sengekanten din, jeg holdt deg i hånden, hun strøk deg varmsomt over ryggen, alle sang "dit der roser aldri dør"... Bestefar sang også, så fint! Den sangen sang min kjære kusine og meg i begravelsen din, slik som du ønsket bestemor. Å synge ved båren din var en sterk og fin opplevelse, jeg ba om en styrke for å greie det, og jammen sang vi to kusinene med klokkeklare røster, jeg vet du smilte bestemor. Jeg savner deg så inderlig!!!! Men du er nær, det er lett å kjenne ♥  

Ikke mange månedene etter måtte familien gi slipp på en liten engel.. min vakre fadderjente Miriam (Mia) tapte kampen mot kreften , bare 6 1/2 år gammel. Så grådig urettferdig! Jeg gikk noen runder med vår herre i sommer. Jeg syntest han var en grådig urettferdig mann, først bestemor, så lille skatten til Anne og familien hennes. Hvor var rettferdigheten... Midt oppi alt skulle vi feire maritim sommerfestival i havnebyen vår Fosnavåg. Jeg kjempet meg gjennom jobb og moteshow, tenkte hele tiden at jeg må være sterk, smile. Jeg sa til meg selv at kan kusinen min og mamma til Mia stå oppreist, ja da må jammen meg du Helen greie det også, tenk bare hvor enorm sorgen for hennes aller nærmeste er.

Det var noe helt spesielt med lille skatten din Anne, som vi har snakket om så mange ganger i ettertid, den sommeren på øya, dagen vi skulle reise hjem, jeg skulle gi Mia hadeklem og suss, hun var bare 4 år den gangen. En enorm følelse kom over meg i det vi klemte hverandre... jeg kunne ikke beskrive hva det var, men jeg fikk en uro i kroppen, jeg viste det var noe som var galt, men jeg kunne ikke sette ord på hva det var, men noe ga meg en grusom følelse. Jeg var utrøstelig i det jeg satte meg i bilen.... To måneder senere får jeg en sms på natten, dere har vært med doktor, rett til Haukeland... lille skatten har kreft på hjernestammen, spredningen er ett faktum... sorg....en ubeskrivelig følelse... nå forstår jeg hvilken følelse jeg fikk når vi klemte hverandre etter en herlig sommerferie sammen... det var noen som fortalte meg at du var alvorlig syk. Var det englene, var det Gud...? Jeg vet ikke, men budskapet ble formidlet, som din fadder fikk jeg en forvarsel på at du var alvorlig syk. En skremmende opplevelse. Det ER mer mellom himmel og jord.....

En tung tid for mamma Anne og Mia`s nærmeste familie, en kamp på liv og død. Vi reiser til Haukeland og er der under en stor operasjon, for en dag... så godt det var å være sammen denne dagen. Sterke Mia våkner og hvisker til mamma sin "mamma, eg vil hjem..." Vi klapper i hendene og ler, gråter av glede, legene tror vi er skrullete, ja vi er litt skrullete vi kusinene, vi er herlig galne;) Heldigvis har vi evnen til å le oppi all sorg og elendlighet. En god egenskap! 

Mia får noen gode år, tross i at legene ikke vet hva mer de kan gjøre, de sier du er ett mirakel, at vi må fortsette å be, og det gjorde vi, du ble sterkere og fikk begynne på skole, for en glede:) Første skoledag-bildet av deg er så vakkert, det er alle bildene av deg lille venn, vakre jenta, ligner sånn på vakre mamma sin! Nydelige jenter, begge to!

Så kommer tiden, brått snur alt, svulsten begynner å vokse igjen og nå vet vi at det går raskt, det har legene gitt klar beskjed om. En uke går, du er på skolen, koser deg, anfallene kommer... du kjemper en knallhard vond kamp i noen dager... Du har dine nærmeste rundt deg...Fredag 17.juni sovner du inn i mamma din sine trygge armer, bare 6 1/2 år gammel. Bunnløs sorg!

Selv er jeg på jobb denne kvelden, men hjertet mitt er helt andre steder enn på Cosmetique. Jeg drar en liten tur hjem, vi snakker på tlf. Dere sitter der sammen på sykehuset, jeg er så glad dere er samlet. Vi gråter sammen. Drar på jobb igjen og prøver å fokusere på kundene og den ellers gode stemningen i byen vår.. to av mine beste venninner kommer innom meg på butikken, jeg unngår de, jeg sjekker ikke mobilen min, vet at det er snakk om timer for lille fadderjenta mi, jeg vil ikke ha dødsbudskapet på jobb. Klokken er ni om kvelden og jeg er ferdig, vi tre venninne skal til å dra hjem. De ser på hverandre og jeg forstår det. Jeg spør om Mia... jeg tror jeg spør, "har det skjedd?" De nikker, sier ingenting... skatten er hjemme i himmelen.... kun gråt.... så vondt, så urettferdig! Jeg reagerer med både ett enormt sinne og samtidig en lettelse, lettelse fordi lille skatten har endelig fått fred. Sinne og frustrasjon fordi en familie har mistet sin solstråle. Gud er både vond og god disse dagene! Jeg gruer meg til å komme hjem, vet jeg må fortelle Maria vår hva som er skjedd, vi har hele tiden snakket åpent om alt, Maria vår vet at Mia må hjem til himmelen. Jeg holder henne og forteller... så vondt å gi henne budskapet, hun er utrøstelig. Vi sover sammen denne natten. Trøster hverandre og minnes alle gode ting Mia har lært oss.

Anne og jeg møter hverandre noen få dager etter at Mia har flyttet hjem til himmelen, det blir ett sterkt møte... Vi to har hatt Mia`ene våres sammen, vi har gått gravide ilag, lånt mammaklær av hverandre, vi har gledet oss til å dele gleder og frustrasjon sammen etterhvert som jentene våre vokser til...  Søstre av hjertet! Når Mia`ene våres var små kledde vi de i samme klær, vi hadde samme barnevogn , samme teppe på vognen, vi ga de begge Mia som kosenavn, Mia & Mia, minikusinene, de utviklet ett godt forhold og lekte alltid så fint sammen, både på øya og her oppe på Møre. Så mange gode minner vi har:)

På dåpsdagen min er det begravelse, 32 år etter at jeg blir båret frem til vår herre og tatt inn i Guds rike, da bærer jeg mitt fadderbarn til sitt siste hvilested. En enorm følelse. En ære oppi all sorgen, en ære som er ubeskrivelig.... Sammen med pappaB, tante og onkel til Mia bærer vi skatten, den lille båren, fyllt til randen med vakre blomster... Ubeskrivelig. Det fineste og samtidig tøffeste jeg noen gang har opplevd. På Askrova er det tradisjon at de som bærer båren også senker den... jeg ba om styrke til å greie dette og styrken fikk jeg. Tårene rant hele tiden, men gråten holdt jeg inne, helt til vi hadde senket båren og jeg møter øynene til mamma Anne... ett blikk med sorg, takknemmlighet og kjærlighet.... da kom alle følelsene. Da var det godt å ha familien samlet, være sammen, jeg husker at jeg gikk rett inn i mammas trygge armer, jeg følte meg som ett lite hjelpesløst barn igjen...

Som vi savner deg Mia! I går hadde du bursdag, 7 store år Mia! Som mamma din sa så fint; du kommer til å få den fineste bursdagsfeiringen du noen gang har hatt... i himmelen, og englene vil synge den vakreste bursdagssangen for deg...." Minnene om deg lever videre og vi smiler, er takknemmelige for at vi fikk være en del av deg. TanteLen er stolt av deg og familien din, og spesielt stolt er jeg av mamma din, hun er nemlig den aller aller tøffeste dama jeg kjenner , hun og din kjære snille mormor!

Anne og jeg har snakket om dette innlegget og vi deler noen bilder med dere her, bilder som gir oss gode minner og smil. Jeg spurte tidligere i innlegget "hva er kjærlighet".... jeg vet at kjærlighet er ikke bare noe godt som gjør oss glade, kjærlighet kan også gjøre vondt og få deg til å kjenne ett savn som er ubeskrivelig....Størst av alt er kjærligheten!

                                                                                          ♥

 

GODE minner:))))

 

 

Mia & Mia i Kamilla`s barnedåp:) Nydelige Miriam i Maria`s brudepikekjole, tanteAnne var fadder på minstemor Kamilla og du, Miriam ble døpt i dåpskjolen til Maria, stas! Så mange gode minner vi har med dere prinsessene!

 

SUSS FOR SUSSI :)

  

Gleder å minnes, danseshow i Skinnes-stua, 17. mai og første skoledag:)

PRINSESSENE våre! For ett samhold ♥ dere forsto hverandre og det gledet mammahjertene våres!

Ett år jeg aldri kommer til å glemme, sorg og glede går hånd i hånd. Ta vare på livet og de du er glad i , bruk julen til å spre litt glede og varme rundt deg. Tenk over året ditt og hva du har opplevd, du vil finne mange gleder og mye styrke i alt du har lagt bak deg dette året som snart er gått. Ta lærdom av alt og ta med deg gleder og styrke inn i det nye året du møter.

 

 

GAMMEL KJÆRLIGHET RUSTER ALDRI

- Iallefall ikke min vintage Gucci veske! Vi har utviklet ett nært og godt forhold ,Mr.Gucci & I ;) My vintage armcandy... 

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits