HelenSaevikFashionBlog » november 2012

november 2012

ENGELEN

Dagen i dag er spesiell for ett fadder og tantehjerte. Lille engelen til min beste venninne og kusine er nemmelig 8 store år i dag. Vi tenner lys for den vakreste engelen av alle og ønsker deg av hele vårt hjerte en nydelig bursdag i himmelen. Jentene hjemme har pyntet så fint med to engeler ved bildet ditt,..."Det er vi som passer på deg", sa Maria her om dagen... Små hjerter har mange tanker... og mange tårer... Og da er det godt å kunne snakke om deg, minnes alle de fine turene og feriene vi har hatt sammen, så mye moro vi har hatt sammen, både her hos oss oss og på øya med mommo di. Anne, våre tanker er hos deg i dag... deg, mommo og resten av familien som elsker og savner. "M"... MOMMO, MAMMA OG MIA....

Vi savner deg, Mia ♥ 

TOO COOL

Pretty C.O.O.L jacket by Tiger of Sweden!

Sjekk den tøffeste jakken i den tøffeste alpakkaull - new in town! Elsker snittet!
Kind of Acne' ish I think - and I'm in love!

NEW IN STORE - HAPPY FRIDAY IT IS!

Den fineste vesken fra Michael Kors! Rett og slett en perfekt liten sak;)

Dagens antrekk:

Hemisphere cashmere poncho // Debbie shoes // Louis Vuitton // Mulberry ringadingdingding // Michael Kors veske // Pink nails by Christian Dior. 

KISSABLE & ADORABLE DIOR

På jakt etter den fineste lebestiften om dagen? Et hav av fine kyssetruter der ute, min favoritt er Christian Dior`s "swan" - på tide med påfyll snart! 

Kissable - jepp!

Adorable - jepp! 

 

 

 

MED HJERTET I HÅNDEN (Advent-hjertet!)

Da var det JUL i hjemmet hos oss - eller ikke helt enda, vi har ikke fått opp julelys ute og jultreet i inngangspartiet; det hvite, fine, inspirert av vårt flotte operahus - men om ikke mange dagene kommer alt på plass! Glory glory, hvilken glede det er for både små og store hjerter når vi kryper opp på loftet, henter ned 40 kasser med engler, julekuler, nisser, lys, lykter, kranser..... tradisjon tro hos oss er det "Deilig er jorden" på høyt volum, kasser med pynt, nissesjokolade, barnåler og glitter overalt (jeg forstår ikke hvorfor jeg vakser ned FØR jeg tar frem julepynten!) Det er like stas hvert eneste år! Noen synes det er tidlig å pynte til jul nå, men vi har med oss fine tradisjoner fra våre foreldre, det er jul hele desember, 100 % JUL! Elsker julen, elsker! (Jeg er to dager for tidlig ute, men det er årets kjekkeste jobbehelg i vente, so welcome Christmas:) 

Den fineste julepynten er den julepynten som prydet våre barndomshjem da vi var små. Og engelen med rosen.... den var den fineste gaven under juletreet i fjor. Engelen fra bestefar, gaven som fikk meg til å briste i gråt. Bestefar ble enkemann i fjor og denne gaven er veldig spesiell for meg - "dit der roser aldri dør"... den sangen var en av bestemors favoritter. Det var sangen jeg sang for henne på dødsleiet... og det var en av sangene min kusine og meg sang ved bestemors båre. Savner deg veldig bestemor ♥

Julepynt for oss er gode minner, som disse nisse-tøsslussene som begge jentene våre sprang rundt i da de var mindre :) 

Og engler, masse engler! Engler overalt! Den fineste engelen, den vokter over oss fra himmelen, og hun feirer 8 flotte år i morgen... Bildet ditt har hedersplassen i år også lille skatt og i morgen tenner vi lys for deg og din bursdag. TanteLen savner deg og ønsker deg en nydelig dag, fylt med engle-bursdag-sang og glede, vi savner deg og elsker deg Mia. Suss!!! 

Året er snart ved veis ende - igjen! Hvor blir årene av? Jeg husker mor sa til meg "det er når du blir mamma du ser hvor fort tiden går, Helen" Hun har helt rett, tiden løper fra oss, og desto viktigere er det å stoppe opp og leve i nuet. Jeg har iallefall ingen hast med å "komme i mål", jeg vil leve hvert sekund, minutt, time og dag - helst vil jeg leve for alltid, så glad er jeg i livet. 

Noen oppsumering av året kommer ikke enda, ikke før julehøytiden er her, men da har jeg nok veldig mye på hjertet - igjen;) 

Jeg ønsker dere alle en fin adventstid - husk å ta vare på øyeblikket, just nu! Husk å være takknemmelig for de små, men store tingene. Samle familien og vennene denne julen, ta deg tid til å puste, tid til å leve. Husk å glede noen, gi komplimenter, gi noen en klem. Julen er for veldig mange en vond og ensom tid. La oss ta inderlig godt vare på hverandre, la oss minnes de som ikke lengre er blant oss,  Ønsk deg noe fint, ønsk noe fint for andre. Ikke glem hva julen egentlig handler om. Det er mitt ønske, for deg. 

RIKTIG GOD ADVENTSTID DERE. 

 

Ønsker du å se noen snapshots fra julen hos oss 2011, så kan du klikke HER og  HER  - følg med, juleoppdateringer kommer, hele desember ;) 

 

 

 

 

OH THOSE GENTLEMEN - IN SCARVES!
Når jeg starter dagen med å søke Milan streetstyle - stikkord "MEN" & "SCARF"... da er det på tide noen kommer hjem fra havet snart !? Tommy Ton, Milan Vukmirovic, Scott Schuman, store inspirasjonskilder når det gjelder både foto og stil. Oh those darn Gentlemen. Gleder meg til å få hjem min Gentleman, da legger vi ut på tur - som jeg gleder meg! Inntil da, så får jeg nøye meg med inpirerende bilder fra Milano - those darn Gentlemen - in scarves! 

Ønsker du å kle deg i vinterens store skjerf-trend, så finner du nå mange fine skjerf i butikken hos oss - til både Gentlemen & Ladies ;) 

Legger ved dagens go`låt - denne går på repeat in the Sævik household.  

 

 

HEMISPHERE // MULBERRY // DEBBIE // ARMANI JEANS // G-STAR

 

"FLY ME TO THE MOON AND LET ME PLAY AMONG THE STARS"

Om jeg traller i stua? Jepp! Har alltid vært svak for Mr.Sinatra! 

Sånn en fin dag, sol fra skyfri himmel og kaffi i solveggen i slutten av november - det kaller jeg en temmelig fin tirsdag:) 

Dagens snapshot: 

Debbie shoes // G-star raw denim // Armani Jeans t-shirt // Hemisphere scarf // Mulberry mini // and last, but not least : "my-long-lost-and-dearly-loved-now-finally-found" leather jacket!!!! 

 

 

 

THANK YOU TIGER OF SWEDEN!

Veldig stolt! Veldig ydmyk!

Thank You, Tiger of Sweden!

JUST NU

Hold-in på!
Ansikt på!
Highlighter på!
False eyelashes straks på!

Jepp, det er mye fusk, trylling og fantesprette i mote-verdenen;)

Straks klar for photoshoot i ekte strutsefjær!
This dress has written "Strutsej aka Helen" all freakin' over it;)

Stat tuned, kansje dere får en liten smakebit på Instagram #helensaevik !


HIGHLIGHT & LADIES IN UNDERWEAR

Noe jeg er avhengig av under hver photoshoot er HIGHLIGHTER! Og jeg er veldig fornøyd med denne fine lille saken fra Lancome, Parfymelle Ulsteinvik. Den brukes også som highlighter rett under øyenbryn og i øyekroken for å åpne blikket. Pluss at den kan brukes som øyenskyge. Multi-talent med andre ord! 

Jeg håper virkelig det slutter å regne snart! Jeg har verdens vakreste kjole fra Overvåg liggende her, den venter på å bli avbildet til søndagens "outfit of the week"... (Dere som følger meg på Instagram fikk et glimt av den allerede i går) Og siden det er lite dagslys om dagen, og jeg skal jobbe denne helgen, så har jeg litt "deadline-følelse" kjenner jeg! Men alt ordner seg for snille piker:)

BUT STOP RAINING PLEASE!!!! 

Ha en fin torsdag så lenge dere, jeg koser meg uansett om det regner eller ei, kaffi og halvnakne damer er jeg omgitt med (!!) Legger ved en liten filmsnutt av damene til dere ;) Gleder meg til 4. desember, da braker det løst med årets Victoria`s secret fashion show - THE show! Da sitter jeg benket foran dataen og tvèn og er "out of area" for den som prøver å ringe meg ;) 

Enjoy the angels - they are beyond beautiful this year as well! 

 

 

LOUIS VUITTON // DEBBIE // ACNE // G-STAR

Så moro vi har det på jobb, og dagen flyr! I dag ble det pakket opp nye kjoler igjen på B-Young, nydelige!!! En ligger her og gleder seg til å bli avbildet til "outfit of the week" for å ikke snakke om den vakreste kjolen av alle i hele verden faktisk.... En Tiger of Sweden kjole... Den er så fin at jeg blir kvalm! Gled dere til søndag og kjoleparade igjen.
Herlighet så fin den er... Den henger her i stua mi og er vakrere enn vakrest!!!!!!!

Det går unna med Debbie også, vi fikk nettopp inn knalltøffe kongeblå MED skull!!! My oh my!!!

Håper dere alle har hatt en fin onsdag, tusen takk til alle våre kjekke kunder som er innom oss. Dere gjør dagene våre så fine:) TUSEN TAKK!

EASY LIKE WEDNESDAY MORNING

Så godt det er med en rolig start på dagen. Våkne av at verdens snilleste mamma ringer for å sjekke at du er våken, det vekker gode barndomsminner det! Jeg glemmer ikke min første uke på hybel som 17åring - jeg sverger på at jeg hørte mamma og pappa rope klokken 0730: "Helen, nå må du våkne, du skal på skolen." Jeg reiste meg opp fra hybelsofaen og svarte et høyt og rungende "Ja, jeg er våken." Og jeg ble like flau hver gang jeg forsto at nå hadde jeg ropt så høyt at jeg sikkert vekket familien som bodde over meg!? Eller pappa som vekket med å skru radioen min på P1, og det strømmet nydelig opera ut fra høytalerene - han trodde nok at det kom til å få meg ut av sengen for å dempe volumet, men nei, jeg lå der i min drømmeverden og lyttet til vakker klassisk musikk, de tre tenorer, Maria Callas, jeg minnes mannskor og fantastiske symfoniorkester. Nydelig! Lite viste papsen at han der skapte en opera-elsker;)

Hjemmet vårt var alltid fyllt med musikk, morfar spilte trekkspill og gitaren var også fremme, mor danset i stua, det var piano musikk, kornett, trommer og korps - og ikke minst svenske topplåter! Jeg kan enda huske mamma synge "Leende gullbruno ögon!" når mamma tok helgevasken, eller hver gang vi var ute på biltur eller ferie.. "i mitt eget blue Hawaaii!" Så gode minner! Jentene våre vokser opp med opera de også, (svensktoppene er byttet ut med Alanis Morisette, CC og Adele sådan) minstemor blir rørt til tårer av vakker musikk, storejenta synger fra hun står opp - og i søvne! Det spilles piano, gitar og kornett i hjemmet i dag også - og det minner meg på fine barndomsår. Så koselig! Opera og klassisk musikk gir en ro i sjelen som er ubeskrivelig, intet mindre! 

Do-re-mi kom på radioen i dagtidlig og vi danset alle tre jentene på badet. Stas! 

La denne kjekke videoen gi deg også en gladstart på dagen, opp av sofaen og sving deg på gulvet, syng og smil! 

Ønsker dere alle en fin onsdag - jeg kommer til å tralle "do-re-mi" på jobb i dag!!! 

 

LOUIS VUITTON // BOYFRIEND JEANS // ACNE // MARC BY MARC JACOBS // PALJETTZZZDebbie shoes // Boyfriend jeans // Acne singlet // Twin Set , Simona Barbieri blazer // Louis Vuitton scarf // Marc by Marc Jacobs bag.

For en artig dag :) Jeg startet den i skapelig tid - for en gangs skyld!!! Vekkerklokken har ikke vært min bestevenn siste ukene, men nå virker alt som det skal igjen -omsider! 

Jeg startet altså dagen med noen timer ved kjøkkenbordet - omgitt av all verdens magasiner, aviser, blogger, kaffi, parfymer og vesker... et lite inspirerende kaos. Lunch og litt shopping før jeg vendte nesen mot FOA og kjekkingene Aina og Fred, for en herlig gjeng, tett på julebord ble det i studio også ;) 

Hva vi har gjort i dag får dere se på trykk om en liten uke, stikkord? Undertøy? Mote? Trend? Foto? Haha, følg med:) 

 

PRETTY LIPS

Kissable! Trustable! Adorable! 

Jeg er avhengig av en god lepomade og for en stund siden kjøpte jeg meg denne lille saken fra Shiseido - diggings! Den er FULL av fuktighet for såre og sprukne vinterlepper, den gir en superfin glans og det aller beste er at når den kommer i kontakt med leppene så forandrer den pittelitt farge - magi faktisk! Finn testeren i butikken og prøv den på fingeren, så ser du hva jeg mener - rett og slett magi :) Du finner den på Parfymelle Blåhuset. Jeg putter en i bilen og en i hver veske ;) SI SI SI SI SI SI SI SI SI

All of my favorite perfumes starts with a C! So does all of "yummi for my tummy" favorites!?

Coffee, Chocolate, Candy, Cartier, Chloe, Code & Choo!

Si si si si siiii!!!

MY KIND OF INSPO

Inspiration all over!

Absofreakinlutely love mornings like this! Sufring for inspiration, coffe, my favorite music, singing from the top of my lungs! 

Ønsker dere alle en nydelig dag, jeg vender nesen ned i magasiner og kaffikoppen min igjen, straks møte, det skal snakkes trender og mote til krampa tar oss - og garantert mye annet moro også ;) Stay tuned and enjoy Your cup`a coffee! 

 

 

DIVA `LICIOUS CHRISTMAS STARTS NOW

Og DER kom julestemninga rett inn i både stua og hjertet for min del! Jeg sitter her og drømmer meg bort, til den fineste julebutikken i Norges land; DIVA DESIGN, MOLDE! Egentlig skulle jeg være til stede i morgen på åpningen av denne flotte julebutikken, men jeg må nøye meg med å se på disse vakre bildene av en julepyntet butikk. SÅ FINT du har stelt i stand kjære Anette, jeg er så glad og så stolt her jeg sitter. Du har skapt et magisk pustehull for oss i julerushet, et sted der skuldrene kan senke seg , selv midt i julehandelen. Hvilken atmorfære og varme! Jeg gleder meg stort til å ta turen innom om ikke så mange dagene, det blir julegavehandel på meg i Rosenes by, og jeg har allerede sikret meg noen jule-skatter til vårt hjem også! Se noen av bildene under her - jeg nyter det, i fulle drag! "I`m dreaming of a white Christmas, la la la laaaaa la la la laaaaaa" - Frank Sinatra synger i stua mi og jeg er i full sving med å planglegge årets jul! 

Jeg håper dere alle får en fantastisk dag i morgen på den store juleåpningen til Diva Design. Jeg hører rykter om fersk julebakst og noe godt i koppen, kaker og sjokolade, nissebesøk og Moldekoret!!! Jeg lengter meg over fjorden Anette!!!! Nyt morgendagens store hendelse - dere i Molde er veldig heldige som har Diva Design og Anette hos dere, og la dette være til glede og ikke minst inspirasjon for alle butikker på denne siden av fjorden som planlegger sin juleutstilling :) Jeg lar bildene og varmen tale for seg selv, dette er magi, rett og slett jule-magi!!!! Ønsker du å se flere bilder fra butikken så kan du se de HER. 

Dette tok pusten fra meg! GRATULERER MED DAGEN I MORGEN KJÆRE VENN, JEG ER VELDIG STOLT AV DEG OG VELDIG GLAD I DEG! 

ACNE // MARC BY MARC JACOBS // DEBBIE

Den aller beste genseren i min garderobe er denne oversized kjekke saken fra Acne, supervarm, superbehagelig! 

Fineste gaven! Red like roses actually, both my jeans and my bag;) Red it is! Elsker min fine lille røde sak! Merci my love!!! ;) 

Debbie shoes // Acne jeans // Acne sweather // Marc by Marc Jacobs bag 

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin mandag, ta vare på hverandre. 

 

 

 

 WELL FUR ME UP HAPPY (there is a sofa in here for two!)Om jeg ble glad når jeg kom over disse bildene Jak & Jil ? Check! 

"Well color me happy" - som "hun med 113 cm lange terapi-bein" sa en gang;) Jeg har jo makan veske i mitt WIC! 

Jeg legger bort gullpaljettene som har rommet min makeup i lang tid nå, til fordel for denne godbiten i den fineste antilope-pels. Når den ikke brukes som veske, skal den nemmelig brukes som sminkepung!
Også skal denne lille saken få flytte ned i min nye sminkepung.

Chloè! Elsker duften og elsker min nye sminkepung. Enkelt og greit ;) 

 

BEAUTIFUL CHAOS EQUALS INSPIRATION

 

Tommy Ton and Scott Schuman call it beautiful chaos. I call it inspiration. 

 

 

TODAYS LITTLE BLACK DRESS & IN MY BAGOne rainy and windy outfit - but that`s totally OK, `cause I `ve got a sparkling Karen Millen kind of LOVE - kissing my hip - pretty hip hip hurra!!!! 

Sparkling details! 

I die ;) Leopardprint on the inside - crystals and sequins on the outside - it`s written HELEN all over it!!!!!!!!! A , I love You!!!!!!

Elsker familieselskap hos mor og far - vi har verdens sprekeste oldemor! Så MYE GOD mat! Faktisk så mye god mat at jeg måtte kaste inn håndkleet og kaste superundertøyet - jepp jeg spiste så jeg hadde vondt! Super undertøy er en velsignelse å ha under kjolen, men hjelpes da Helen... Note to myself - never ever again wear superunderwear (les den berømte sykkelshortsen) to familydinner at great grandmas`s home!

Alle burde lage en tradisjon , der storfamilien samles ved hver eneste anledning. Vi har feiret bursdager, farsdag og hverandre i dag - vi har rett og slett feiret livet tror jeg - og veldig mye latter! GRATULERER med dagen din kjære bror, jeg er evig glad i deg, evig!!!!! 

 

 

 

SHOP FRA GARDEROBEN MIN

En liten smakebit på noe av det som kommer for salg.
1: moods of Norway genser str s, aldri brukt. 600,- (ny 1200,-)
2: Chanel-inspirert jakke fra Marc Cain str m. Som ny. 1200,- (ny 3890,-)
3: becksøndergaard skjerf,stort. Aldri brukt. 600,- (ny 800,-)
4: becksøndergaard skjerf, stort. Noe brukt. 400,- (ny 800,-)
5: Hemisphere skjerf, stort. Brukt under 1 photoshoot. 1000,- (ny 1498,-)
6: silkekjole fra Charlotte Sparre, str m. Skull fremme og bak. Brukt under 1 photoshoot. 1000,- (ny 1998,-)

Alle priser er inkl. frakt.

Flere bilder kommer (outfit)
Intr har vært stor, så er det noe du ønsker å sikre deg, send en mail på helen.sobee(alfakrøll)yahoo.com

YOU CAN BE ANYTHING YOU WANT

You can do it! Just believe in Yourself:)

JUST SOME HOLLYWOOD STYLE TIPS

 

Simplicity! Less is more! More is never enough! Over the top sweetheart! If You do it right, You can do anything You want! 

FANTASTISK :) Med denne videoen ønsker jeg dere en fin søndagsmorgen, Jeg tar fatt på kaffi nr 2, just nu:) 

 

 

TODAYS OUTFIT & SNEAK PEAK
Todays outfit: My behind is made out of sequins // Debbie shoes // Wolford kind of legs // Old sweather // Brand new Michael Kors armcandy.

Sneak peak of tomorrows "outfit of the week" - stay tuned ;) SO B - SO ME! EMBRACE YOUR YOU' NESS

Så mye moro vi har det i studio hos FOA DESIGN! Og enda mer moro blir det i neste uke, følg med;)

Avbildet i vakre So B smykker, designet av min gode venn Børre Olsen! Vi har en liten hemmelighet å dele med dere;) stikkord? Glitter! Følg med, vi gleder oss;)

Alle bilder: FOA DESIGN

MY DAY @ INSTAGRAM

Hvilken fredag:)

Jeg har hatt fri idag, og jeg må innrømme at jeg har ikke gjort noe "fornuftig"! Kun kos, hele dagen!
Startet dagen med tannlegetime for minstemor - tannpleier Anette er så flink, så det var stor stas for minstemor OG mamsen ;)
Deretter ble det kake, sjokolade og kaffi lunch hos Sunshine og en tur innom mine kjekke kollegaer på Overvåg.
Så deilig det er å bruke en hel dag på kun kos:)
Kvalitetstid sammen med herlige mennesker på KaffeBaren rakk jeg også - absolutt gladfredag ;)

Dagens outfit på denne "paljettguria" ble Debbie shoes // paljettbuksa // Acne t-shirt / Hemisphere cashmere poncho // Louis Vuitton skjerf // Michael Kors veske.

Dagens go`låter finner du under ;) 

 

 

Og den aller fineste har dere her, under, abbsolutt gladsang! FIN FREDAG DERE OG TUSEN TAKK FOR AT DERE FØLGER MEG I MITT LILLE GALNE GLADE UHØYTIDELIGE UNIVERS! ;) 

JUST NU

Just nu sank jeg sammen med en velfortjent kaffi!
Straks ferdig med "operation wic" og jeg har shina i både klær, smykker og vesker.
Noen fine skjerf, klær og vesker kommer for salg på bloggen i.l.a helgen - følg med :)

INSTAGRAM SNAPSHOTS

Todays insta-outfit // Love my readers! These beautiful girls made my day! Check out their blog , supercute! // Miss funnypants // Hemisphere cashmere poncho @ Overvåg // Favorite outfit of the week in store // In my Chanel bag // There is always room for chocolate // The most beautiful coworkers in the entire univers - inside and out // My fashion blog made it to the frontpage

Min uke på Instagram ser sånn ut. Dersom du ikke har Instagram app`en på tlf din, så kan du gå inn på DENNE SIDEN - voila, her har du mitt uhøytidlige og glade Insta-univers. Min lille miniblogg. 
Instant blog - Instant fun:)

HELLO MULBERRY RING-A-DING-DING

Hello Mulberry! 

Vimsete som jeg er, har jeg nå Iphoenen alltid med meg, supersmart for både meg og andre vil jeg påstå!

Skjerf fra Hemisphere (utsolgt i denne fargen, men finnes i andre nydelige farger hos oss på Overvåg) Badland hat / angoralua fra FWSS (får inn ny levering av flere farger i desember , venteliste i butikken!)

Velkommen til mine nye lesere, hyggelig å se at det stadig titter innom nye, setter stor pris på det! Velkommen skal du være, inn i mitt litt galne og glade univers.

Ønsker dere alle en fin torsdag - kommer tilbake med mer, nå kaffi, oppdatering på alle mine yndlingsblogger og Pink`s "run" på repeat - jeg har det med å få totaldillings på en sang, og da går den nonstop i flere dager, til flere sin store fortvilelse;)

FIN TORDAG DERE:) 

 

 

YESTERDAYS FUN

Glad gjeng? Check!

Som vi kosa oss i går! Herlig lag, mye latter, nydelig mat og god drikke.

Vi vet å kose oss vi tuttene på Overvåg & B-Young Overvåg;)

Tusen takk, til ALLE som i går ringte meg, sendte sms og mail, jeg er helt overveldet og veldig takknemmelig for hver eneste en av dere!
En spesiell god klem sender jeg til en flott dame som brenner for min hjertesak; de narkomane. Jeg takker for en god samtale og setter stor pris på deg:)

Tidlig på dagen herjet vi på FOA - hvorfor vi herja får dere vite veldig snart;) Og en fin-fin dag ble avsluttet i lystig lag, sammen med verdens beste kollegaer.
En nydelig dag å minnes!

Nå er det tid for middag , lykke er tlf fra bestevenninna, som ringer for å invitere på middag etter jobb, tusen takk!

TODAYS FRONTPAGE

Dagens førsteside!

Ønkser du å lese intervjuet kan du klikke HER

Jantelova er til kun for å brytes.

PRETTY EYEBROWS by ANASTASIA BEVERLY HILLS
ENDELIG! Etterspørselen etter Anastasia eyebrow kit eksploderte etter at hun var gjest på Oprah Winfrey show og ikke minst etter at mektige Hollywoodkvinner erklærte sin kjærlighet til dette produktet. Jeg gikk for dette settet, her er alt jeg trenger: To forskjellige farger (askeblond) som jeg mikser, en veldig god kost for påføring, pinsett, øyenbryngele og 5 stensiler å velge mellom. Der finnes også 3 andre farger å velge mellom, så du er helt sikker på at du treffer rette fargen. Du får kjøpe produktene enkeltvis også, men akkurat dette settet er ett supertilbud, du sparer flere hundre kroner på å kjøpe det samlet. Jeg har lenge brukt en annen øyenbrynsfarge som er altfor mørk, men nå skal det bli på stell. Hurra for mitt nye og ikke minst ROSA eyebrow kit :)

Legger ved en kjekk video demonstrasjon. Glad mandag - med fine øyenbryn :)

Du finner den på Parfymelle Blåhuset:) Ps, jeg kjøpte meg også den fine fine blå mascaraen fra YSL, som jeg har gledet meg til å prøve, nå blir det blå vipper! Følg med :)  

 

FINALLY! Demand for Anastasia eyebrow kit exploded after she was a guest on the Oprah Winfrey show and especially after the powerful Hollywood women declared their love for this product. I went for this set, here is everything I need: Two different colors (ash blonde) that I mix, a great application, tweezers, eyebrow gel and 5 stencils to choose from. There are also 3 other colors to choose from, so you are absolutely sure you hit the right color. You can buy the products individually as well, but this particular set is one super deals, saving you a lot of money buting it together. My eyebrows will be pretty ok using this set I. Cheers to my new and especially PINK eyebrow kit :)

 

Check out the video demonstration. Happy Monday - with fine eyebrows :)

 

You can find it @ Parfymelle Blåhuset :) Ps, I bought myself  that pretty hot blue mascara from YSL, which I've been looking forward to try, hello blue lashes! Stay tuned :)

 

HATTITUDE!

HATTITUDE! 

Noen av bloggene jeg er fast leser er av b.a The Style Crone og Advanced Style , og jeg mener at verden trenger flere voksne damer som blogger om moro og fashion! Nå tenker dere sikkert "Oh holy... skal hun holde på like lenge?" Maybe, maybe not ;) 

Jeg lette frem hårpynt i går og lot meg inspirere igjen! It`s all about the hattitude :) 

Ha en fin mandag så lenge! 
 

YESTERDAYS YSL & TIGER


Gårsdagens bursdags-kostyme ble Tiger of Sweden kjole // Vintage YSL jakke // Michael Kors veske // Louis Vuitton + Dyrberg/Kern på armen.

 

Nå bærer det avsted til ukens photoshoot, idag er det to L.E.K.R.E kjoler fra Tiger of Sweden som står for tur - paljetter faktisk  :) 

Ønsker dere alle en fin søndag og farsdag! Gratulerer hjertelig med farsdagen min elskede, savner deg så inni....sånne dager! Vi gleder oss til du kommer hjem til oss, da skal vi feire både farsdag og andre dager :) Elsker deg!!!! Og en stor klem til papsen min også ombord, verdens beste er dere begge to!!!! 

Tusen takk igjen til alle mine nydelige blogglesere som jeg fikk hilse på i går i butikken. Jeg setter så stor pris på dere! 

 

 

SOMEONE SAY " SHOE-HEAVEN? " I SAY " WELCOME TO OVERVÅG! "

"I'm in heaven... Lalalalaaaa"

Som jenter flest har jeg en svakhet for sko! Jeg har også en svakhet for vesker når jeg tenker meg om...og skinnjakker..! Jaja, det finnes verre svakheter;)

Men for en med svakhet for sko så er jeg i "THE ONE AND ONLY CANDYSTORE!"
Her ramler det inn nyheter hver uke og samlingen av hæler vokser!

Her er sko fra Acne, Debbie, Filippa K, Tiger of Sweden, Michael Kors, Hugo Boss... Er det rart jeg elsker jobben min?

Jeg fortsetter å tralle "I'm in heaven.. Lalalalaaaa" ;)

Come join me in shoe-heaven if You want to - You are more than welcome:)

HAPPY SATURDAY

Happy lørdag dere!

Jeg starter dagen sammen med glade mennesker, mye latter og glede, kaffi og kos. For en herlig gjeng:)

I dag finner dere meg oppe på "loftet" aka B-Young Overvåg, gleder meg til å møte dere! Tusen takk til hyggelige damer som var innom oss på butikken i går, alltid hyggelig å få møte dere snille bloggleserene mine!

Vi feirer lørdagen med nyheter i butikken, nye blazere fra 599,- nye Debbie shoes i mange farger, nye t-shirts og ikke minst; gjør deg et kupp med disse deilige strikkegenserene fra B-Young, 3 varianter, 4 farger, kun 199,-
Like fine å kombinere sammen med skinnbukser som til paljettskjørtet.

Glad musikk og glade damer, glad lørdag:)

MORE IS MORE AND LESS IS A BORE

Jeg elsker disse Lady`ene fra Advanced style!

Denne dama inspirer meg veldig faktisk - bare se på bildet under;)  "MORE IS MORE AND LESS IS A BORE!" 

Can You imagine the joy of being around Ladies like Iris Apfel? I want to adopt her! 

Ønsker dere alle en fin lørdag, her hjemme regner det, men det er helt allright, for dette blir en gladlørdag utenom det vanlige ;) 

 

Copyright FOA DESIGN

 

TODAYS CARTIER & CHRISTIAN DIORDagens englelakk er min nye fine sorte "Diva" fra Dior. Denne får meg til å tenke på stjernehimmelen, lange kvelder i fine ballkjoler, danse seg inn i natten... Den er så fin! Kan du se gullshimmeret, den glitrer akkurat som stjernehimmelen en kald vinternatt. Fin-fin! Jeg fant den her om dagen når jeg gjorde ett storinnrykk i makeupen min hos vakre Siri på Parfymelle Ulsteinvik.

På halsen er det en av mine yndlinger fra Cartièr, en fin gave fra Palma, Mallorca - som jentene sier når jeg har på meg denne: "Mamma, du lukter Mallorca!" ;) Og jeg er helt enig med de, den dufter ferie, storbyliv, Palma, fine drinker og shopping på Cartièr, den dufter rett og slett gode minner fra en fin ferie. 

Todays nailpolish is my brand new black "Diva" from Dior. This little wonderful thing makes me think of the night sky, the long evenings of fine ball gowns, dancing into the night ... It is so nice! Can you see golden shimmer, it sparkles like the starry sky a cold winter night. Super-nice! I found it while shopping for makeup at beautiful Siri`s store, Parfymelle Ulsteinvik.

The perfume is a favorite of mine by Cartier, a nice gift from Palma, Mallorca - as the girls say when I'm wearing this: "Mommy, you smell like Mallorca!" ;) And I totally agree; the holiday scents, city life, Palma, fine drinks and shopping at Cartier, the scents just fond memories of a great vacation.

 

DAGENS FINESTE TANKEVEKKER

Denne blir jeg aldri lei :) Superfin! 

 

Tusen takk til alle som delte innlegget mitt i går "Si nei til nettmobbing!" Setter stor pris på det!

Jeg må tilføye at jeg går ikke rundt å føler meg som noe mobbeoffer, så det er sagt. Det jeg ønsker med dette innlegget er å sette en stopper for mobbingen. Jeg tør nesten ikke tenke på hva en ung jente / gutt hadde tenkt og følt om hun / han fikk kommentarer av denne typen, og da skal det også være sagt at de groveste kommentarene er ikke offentlige en gang. Men som jeg skriver; jeg har ryggrad og selvtillitt nok til å takle dette, de piller ikke meg på nesen for å si det sånn ;)

Dessverre så får bloggere, unge som gamle denne typen hets, hver eneste dag. Jeg er vel en av de heldige som ikke får denne typen hatmailer, bortsett fra noen under pelsinnlegget - men det hadde jeg jammen meg også forventet da jeg ytret min mening. I forhold til antall mange tusen sidevisninger den dagen, så var det ikke mye "hets" som kom ser jeg i ettertid :)

Uansett, om det er meg eller andre som får servert denne typen drittslenging, DET ER IKKE AKSEPTABELT!!! ALDRI, UNDER NOEN OMSTENDIGHETER! DU MÅ SI NEI TIL MOBBING!!! Ta opp temaet mobbing i skolen, du som mamma/pappa/foresatte/lærer har en veldig viktig oppgave å ta tak i her. Snakk med barnet ditt/eleven din om mobbing. Ta i et tak, vi har et stort ansvar  å ta fatt i her. 

Nok formaning fra meg nå, jeg gleder meg til å sette meg i bilen og spille alle yndlingssangene mine, synge av hjertets lyst, møte hyggelige mennesker i butikken , gladfredag! 

Ønsker dere alle en veldig fin dag, hvor du enn befinner deg - ta vare på hverandre, spre glede rundt deg - og gjerne litt glitter også, når du først er i gang;)

"Hvor enn du går, husk alltid å strø litt glitter rundt deg!" 

~Tingeling~

 

Thanks to everyone who shared my post yesterday "Say NO to cyberbullying!" Highly appreciate it!

 

Note to everyone: I do not feel like a victim, after writing about bullying. What I want with this post is to put a stop to bullying. I don`t dare to think of what a young girl / boy had thought and felt if she / he received that type of comments, then it should also be said that the most serious comments are not public yet. But as I said, I have confidence enough to cope with this, nobody puts Helen in the corner ;) Unfortunately, bloggers, young and old get this type of bullying, every single day. I guess I'm one of the lucky ones who do not get this kind of s*** - but I'd sure also expected some BS when I expressed my opinion about fur. In relation to the number of thousands of page visitors that day, there was not much "BS"..  Anyway, either it`s me or anyone else, IT IS NOT ACCEPTABLE!! NEVER, UNDER ANY CIRCUMSTANCES! YOU MUST SAY NO TO BULLYING!! Bring up the subject of bullying in school, you as mom / dad / guardian / teacher has a very important task to address here. Talk with your child / your student abput bullying. I`ll stop there. I'm looking forward to work, I`ll play all my favorite songs in my car, I`ll sing from the top of my lungs, can`t wait to meet friendly people in the shop, happy Friday! I wish you all a very nice day, wherever you are - take care of each other, spreading joy around you - and a little glitter too, while you're at it ;)

"Wherever you go, always remember to sprinkle a little glitter!"

~ Tinkerbell ~

 

SI NEI TIL NETTMOBBING! (Med et oppgitt hjerte i hånden!)

Da braker det løst igjen, for nå har hun "rosa-bloggeren" mye på hjertet igjen. La meg si at dette innlegget er ikke rettet mot alle dere som ytrer deres meninger på en saklig måte, det er heller ikke rettet til dere som er uenige med meg, men det er rettet til deg som er en mobber, til deg som kommenterer min eller andres blogg med b.a trusseler.

Jeg er dypt sjokkert over at vi mennesker kan oppføre oss så feigt! Ja, dere las riktig - både "du" i Fosnavåg, "du" i Oslo-gryta, "du" utenfor Trondheim, "du" i Førde, Bykle, Sogndal, Træna, Skodje, ja jeg kan ramse opp hver eneste by og hver eneste lille bygd i Norge. Anonym nettmobbing, nettmobbing, mobbing generelt. For en skam!

Hva er det med oss mennesker som gjør at vi, bak en anonym fasade lirer ut av oss de styggeste ord, hva er det som gjør at vi kan tillate oss å skrive "heng deg pliiiiis?" Eller at noen er så feige at de misbruker tillitten vi voksne har til barn og omvendt, ved å utgi seg for å være et  uskyldig barn som ønsker å si sin mening, men istedenfor sitter det en litt eldre jente bak skjermen. Jeg vil ikke le av deg, jeg vil heller unnskylde deg, fordi du ikke viste bedre, men kansje dette innlegget vil lære deg - og andre at nettmobbing er IKKE akseptabelt , ei heller bruk av andres identitet, uansett om du er et barn eller om du er voksen. Det er aldri tøft å mobbe, det må vi alle ta sterk avstand fra. Og jeg vil også at du skal vite at jeg tilgir deg for dine stygge kommentarer både overfor meg og mine lesere. Jeg tror nok ikke at du er stolt av dine ord i ettertid. 

Dette er bare ett av utallige eksempler jeg har erfart som blogger. Vi må alle kunne få ytre våre meninger, både du og jeg, men vi må kunne holde oss unna kommentarer der du/dere er så stygge at dere kommer med "drapstrusseler" til mine lesere, eller til meg, skjønnhetstips som "helbleket hår er aldri bra i en alder av nesten 50...." derimot, de mottas med takk og humor ;) Men dere som har levert de styggeste kommentarene skal være glade for at jeg ikke går til politiet med dette. Det har jeg gjort tidligere og jammen meg fikk flere seg en real tankevekker. Så vit det dere, alle, unge som gamle, dere er aldri anonyme på internett, enten du tror det eller ei. Og jeg håper at mine opplysninger om akkurat dette kan være med på å redusere nettmobbing og trusseler. 

Til tider tenker jeg at det er kanskje akkurat det jeg skulle gjort, gått til politiet, fpr å stoppe de som gjør dette. Men jeg har en smule livserfaring hittil, så jeg velger å sile ut disse kommentarene. Men jeg synes det er trist at noen i min hjemkommune har avslørt seg selv grådig denne gangen, de tror de er anonyme på kommentarene sine, men dere må huske på det at har dere lagt igjen en kommentar hos meg før, et spor inne på bloggen min, så ligger din IP adresse her, som identifiserer deg. Så tenk på det, alle dere som er feige nettmobbere, eller er det anonyme nettmobbere? Neste gang du leverer kommentarer i form av mobbing eller trusseler, så er det ikke så sikkert at du er så anonym som du tror. Det må være en tankevekker for de aller fleste tror jeg. 

La meg tipse dere om en flott dame som satte blodet og hjertet i brann hos meg i går, det er vakre Sandra Borch. Hun er ei skikkelig TØFF dame som jeg har uendelig med respekt for, selv om jeg har mange ulike synspunkt på politiske saker hun engasjerer seg i, så har jeg en enorm respekt for henne. Hun er, i tillegg til å være en utrolig dyktig politiker, en flott blogger. Hun er vakker som få og hun tør å si sin mening, for ei DAME! Men hva får hun? Det jeg vil regelrett kalle "bullshit"  (beklager ordbruken!) fra feige/anonyme nettmobbere. Jeg kjenner meg selv så godt igjen i det hun skriver i sitt oppgjør med deg som nettmobber. Heldigvis har hun år nok på baken og kjærlighet nok i hjertet sitt til å sile ut disse kommentarene, hun har forstand og selvtillitt nok til å tro på seg selv, akkurat som meg.

Jeg tror på meg selv, jeg mener at jantelova er til KUN for å brytes, jeg mener at vi skal være stolte av det å tørre å være litt annerledes. Ja, jeg er faktisk kjempestolt over at lille lange meg , fra en tareholme ute i havgapet turte å stå oppreist i stormen og i etterdønningene av stormen, jeg står faktisk rakere og stødigere enn noen gang. Selv når kommentarene har haglet, fra både kjente, mindre kjente og helt ukjente, så må jeg personlig si at mange viste sitt sanne ansikt for meg, selv de "anonyme". Og jeg må si at jeg er dessverre ikke sjokkert over enkelte, men jeg er dypt sjokkert over det faktum at i Norge, i år 2012, så er vi ikke tøffe nok til å tørre å si hva vi mener uten å gjemme oss. Dette gjelder ikke bare i vår lille kommune. Og sånne ting er flaut, jeg blir flau på deres vegne, men jeg tenker som så, at jeg skal ikke avsløre deg/dere. Neste gang vi møtes, så skal jeg smile til deg og hilse på deg som jeg gjorde sist vi møttes, jeg skal nok holde praten i gang, men jeg vet at det blir litt flaut for din del, men vi lærer heldigvis underveis, både du og jeg, også er det så fint at vi blir aldri helt ferdig utlært.

Jeg er så veldig stolt av vennene mine som tør å være annerledes! Jeg er stolt av vennene mine som er så voksne at vi beholder vennskap, selv de gangene vi kan diskutere høylytt om f.eks de narkomane sine rettigheter til et verdig liv (min hjertesak) , da kan vi være så uenige at vi nesten tar til tårene, men det fine er at uansett, så respekterer vi hverandre. Vi er uansett stolte av hverandre, jeg av de fordi de har så mange flotte egenskaper som jeg elsker de for, jeg respekterer de for så utrolig mye annet, og omvendt. Ekte venner er sjeldne og dyrebare, vit det dere, ta uendelig godt vare på dine ekte venner, de vokser ikke på trær. 

Jeg er sjokkert og veldig skuffa over at vi mennesker tror det er ok å komme med trusseler eller grusomme utsagn, rettet til andre mennesker. Faktisk så er jeg veldig skuffa over enkelte mennesker som mente at jeg var "fantastisk" de gangene de trengte meg for å promotere seg selv, de gangene de trengte litt blest og reklame, da var jeg kjekk å ha ;) Men når samme dama " tar bladet fra munnen" og sier sin mening - i dette tilfellet om pels, da er det noen mennesker som er så feige at de skriver at de boikotter bloggen, for da er ikke bloggeren Helen god nok lengre. Fordi jeg turte å stå rak i ryggen og si at jeg synes pels er fint, og at jeg forsvarer FORSVARLIG PELSOPPDRETT I NORGE! Mange har vist meg sitt sanne ansikt den siste uken, jeg har sett med mine egne øyne hvem jeg kan stole på og hvem som er det jeg kaller regelrett falske. Og ja, det er sårende, det skal jeg være den første til å innrømme, men jeg synes at på slutten av dagen sier det mer om de eller hva det gjør om meg som medmenneske. Det er min mening. Helt åpent, helt ærlig. 

La meg vise til kommentarene på bloggen min, så har jeg i ettertid gått igjennom samtlige kommentarer, jeg har lest og forstått, jeg har både flira og jeg har vært sjokkert. Jeg svarer etter beste evne, jeg svarer ærlig på kommentarene, jeg er meg selv - på godt og vondt, 100% ærlig. Sånn er det å være blogger, å være "allmannseie" - ja, skal jeg ha en blogg og ytre mine meninger, så vet jeg at det finnes like mange ulike meninger og svar, som jeg har lesere - og det har etterhvert blitt en del. For hver eneste av oss har vår mening, og din mening vil jeg gjerne høre, men jeg skulle ønske at også DU hadde ryggrad og selvtillitt nok til å være like ærlig og åpen. Ikke være feig.  En jente la igjen en kommentar til meg etter oppfordring fra meg til å stå frem med navnet sitt neste gang, jeg ble trist av svaret hennes; "Jeg har ikke lyst å stå frem med navnet mitt, for jeg vil ikke at neste gang jeg er i Fosnavågen, så ser folk på meg og sier at der er hun som kommenterte så stygt på bloggen til Helen......" Så trist at det skal være sånn, at vi ikke kan få lov å faktisk si hva vi mener og hvem vi er, fordi at nettopp i b.a lille Fosnavåg så er det mye mobbing. Denne jenta fikk jeg faktisk sympati for, så dette er ikke ment for å støte deg på noen måte. 

Jeg tenker at feige mennesker er det aller verste jeg vet. Nei, det er det nest verste jeg vet. Det aller verste jeg vet er mobbere! Om de er anonym eller ei, mobbere er det verste jeg vet. Noen av dere mener at jeg bør ikke poste slike innlegg om så ømfintlige tema, siden jeg er et forbilde for så mange unge mennesker. Men vet dere hva? Om dere mener jeg skal være et så innmari bra forbilde, så har jeg tenkt å være det, men i form av å tørre å være helt og holdent meg selv. Det synes jeg er fint, å oppfordre andre til å stå oppreist for sine meninger, selv når andre går i mot deg. Ha da tro nok på deg selv til å stå for det du tror på. Gi blaffen i jantelova. Det gjelder også når jeg taler de narkomane`s sak,  en sak som for veldig mange et veldig ømfintelig tema. Jeg har fått kommentarer på at jeg som er et så fint forbilde for de unge, burde overhodet ikke vise min støtte for narkotika. Til opplysning: De narkomane er fantastiske mennesker, de er brutalt ærlige, akkurat som meg, jeg kjenner meg ofte igjen i de selv om jeg ikke er narkoman. Men vet dere? De narkomane har de samme følelsene som deg og meg, de har bare en litt annen bagasje og det skal vi respektere. De har min fulle støtte, mitt hjertebarn er nettopp debatten om deres rettigheter. 

Det aller beste jeg vet, det er mennesker som har kjærlighet og respekt nok i hjertet sitt til å tåle at vi er forskjellige, folkeksikk nok til å kunne snakke med medmennesker uten å true de med både det ene og det andre. Jeg synes vi skal tenke oss om dere. Vi skal kjenne etter om vi vil være en mobber, jeg er helt sikker på at svaret er et høyt og enstemmig NEI, JEG VIL IKKE VÆRE EN MOBBER. 

La oss alle få ha våre meninger, la oss respektere at vi er forskjellige, men la oss ikke synke så lavt at vi mobber , om det er åpent eller anonymt. Det er ikke tøft å mobbe, denne gangen var dere heldige og traff på ei som har ryggrad nok til å tåle både trusseler og annet tull, men neste gang kan det være at du treffer på noen som ikke har selvtillitt og ryggrad nok til å svare for seg, eller stå oppreist. Vi har alle engang både gjort og sagt noe vi angrer på, meg selv inkludert selvfølgelig. Vi har alle kjent på følelsen "såret". Og det vet vi alle at det er ingen god følelse. La oss som foreldre lære barna våre at trusseler er ALDRI tillatt. Lær barna våre heller folkeskikk, lær barna våre at å mobbe er helt uakseptabelt, og vi må lære barna våre å ha tro på seg selv og tørre stå for det de mener. 

Jeg synes det er på sin plass fra min side å be de jeg har såret med dette innlegget om unnskyldning. Jeg respekterer at vi alle har forskjellige meninger om det aller meste her i livet, men jeg håper at du også respekterer meg og mitt valg i både denne saken og som menneske. For vet du hva? Vi er innerst inne veldig like akkurat du og jeg! Jeg er som du, på helt på lik linje, ett medmenneske :) 

Og la meg avslutte med å si at jeg tror ikke dette blogginnlegget blir like mye "snakkis" på kontoret/i stua/på telefonen/på gata, som mitt forrige innlegg der pels var nevnt. Det til ettertanke;) 

Ønsker du å lese mitt innlegg om JANTELOVA så kan du klikke her. Velkommen skal du være:) 

Håper dere også tar dere tid til å se denne videoen under når det gjelder det å være gode/dårlige forbilder. Jeg advarer mot sterke scener! 

 

Hjertesukk fra hun med hjertet i hånden. 

 

Foto: FOA DESIGN

 

Og til oss voksne som er foreldre, vil jeg dele dette med dere. Til ettertanke for oss alle. 

Hvis et barn blir møtt med kritikk,
lærer det seg å fordømme.

Hvis et barn blir møtt med fiendtlighet,
lærer det seg å sloss.

Hvis et barn blir møtt med latterliggjøring,
lærer det å gjemme seg bort.

Hvis et barn blir skammet ut,
lærer det seg å føle skyld.

Når et barn blir møtt med toleranse,
lærer det seg tålmodighet.

Når et barn blir møtt med oppmuntring,
lærer det seg tillit.

Når et barn blir møtt med ros,
lærer det seg å påskjønne.

Når et barn blir møtt med rettferdighet,
lærer det seg å vurdere.

Når et barn blir møtt med trygghet,
lærer det seg tiltro.

Når et barn møter påskjønnelse,
lærer det å holde av seg selv.

Når et barn møter aksept og vennskap,
lærer det seg å finne kjærlighet i verden.

Dorothy Law Nolthe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PHOTOSHOOT , PART 2Her kommer flere snapshots fra vår stund i studio i går, Aina J.Eliassen hos FOA DESIGN er rett og slett en utrolig fotograf, hun skaper MAGI! Jeg kosa meg i studio i noen timer sammen med henne i går og du kan se gårsdagens bilder her : PART 1

Ønsker du å se enda flere bilder klikker du HER og HER , magi, rett og slett magi! Tusen takk Aina, gleder meg til resten av bildene - en fugl kvitret at det kommer flere bilder før helgen ;) 

Foto / edit: Aina J. Eliassen, FOA DESIGN

Makeup: Helen Sævik

Jewelry: So B by Børre Olsen

 

Stay tuned! 

Ønsker du å følge meg på Bloglovin`er du hjertelig velkommen, du finner meg ved å klikke på linken under:)

 

Follow on Bloglovin

DAGENS PHOTOSHOOT , PART 1

 

  Så utrolig moro vi har hatt det i dag! Vi har herja litt i studio FOA og dyktige Aina J.Eliassen samlet 100 snapshots!

Vi startet med "Helen, enkelt og greit." Det ble knipset fra helt enkelt, minimalt med makeup og stæsj, til "Diva-time" og ikke minst "Attitude & rocka!"  Så moro vi har hatt det. Aina er like fantastisk bak kamera som hun er foran kamera - hun er rett og slett utrolig dyktig og utrolig vakker!

Vi har mange flere bilder på lager, deler så snart de er klare, supermoro!

Tusen takk for en kjempefin dag i studio FOA vakreste Aina, YOU ROCK MY WORLD!

 

Foto og redigering: FOA , Aina J.Eliassen

Makeup: Helen Sævik  

Antrekk: Overvåg Ulsteinvik

Smykker: So B by Børre Olsen

 

Minner om at all kopiering er strengt forbudt, alle rettigheter tilhører FOA DESIGN

SNEAK PEAK

En aldri så liten smakebit på hva vi har gjort idag. Snill pike / Diva / Bad ass !

Gleder meg til å dele bilder med dere om pittelitt :) Aina Eliassen på FOA er RÅ på bilder! Hun er faktisk like rå både foran og bak kamera! Klikk på linken for å se flere bilder på facebooksiden deres :) 

 

PÅ MITT BAD

P4 på høyt volum, Cartier på halsen, dette blir en artig photoshoot!
Ett lite hint? Raw!

Fin tirsdag så lenge:)

THE MAKEUP SAVIOR!

Disse serviettene fra Shiseido har raskt blitt "vanedannende". Jeg ville prøve ut en ny hudpleie-serie for en stund siden og fikk da med noen testere på disse. Geniale! I løpet av dagen vil makeup`en svette og du merker at huden blir blank, spesiellt i T-sonen. Da er disse supre å ha i vesken. Serviettene absorberer oljen i huden og gjør at makeup`en ser fresh og ny ut, uten å være blank. Supert! Akkurat nå fant jeg de på tilbud til 149,- på Parfymelle. Sammen med en annen liten genial sak til leppene - stay tuned!

Jeg fylte opp sminkepungen med litt andre godbiter også, b.a et supert "eyebrow kit" som jeg har lett etter lenge. Jeg har nemmelig nesten ikke bryn i utgangspunktet - fordi jeg nappet de i hel i min ungdom - not so smart Helen! Gleder meg til å vise dere dette, men nå må jeg gjøre meg klar til en spennende photoshoot! Vakre og meget dyktige Aina på FOA skal forevige meg i dag, dette blir en photshoot helt utenom det vanlige og jeg gleder meg til dere får se bildene! Følg med for oppdateringer;)

Og tusen takk til verdens kjekkeste klubbdamer i går, vi skravla, lo så hjertelig av både det ene og det andre, for å si det sånn, vi har ALDRI hatt en så kreativ klubb tidligere;) Vi har lagt planer, og dere skal få ett innblikk i de - veldig snart. Jeg tror dere kommer til å bli glade;) Snakke meg om gode venner, dere er gull alle tre!!! 

Ønsker dere alle en fin dag så lenge, jeg gjør meg klar til årets mest spennende photoshoot - jippi :) 

 

 

 

JUST NU

Just nu er det f'reining i Skinnes-stua og vi koser oss med både salmesang fra barndomsår og deilig sjokoladefondant...Vi har i kveld vedtatt nytt navn på klubben : P.E.L.S!

P: Pratsomme 

E: Elskværdige

L: Lojale

S: Stødige

Og jeg siterer mine vakre venninner: "Vi ELSKER pels!" :)

 

 

 

 

TODAYS OUTFIT, MAKEUP & SKAPPELGENSER

 Dagens outfit ble Debbie shoes // Paljettbuksa // FilippaK genser // Og i løpet av dagen kom også mormors hjemmestrikkede tjukkelabber på;)

O` make(up) me beautiful! Tilbud på flere av mine favorittprodukt! Jeg har sikret meg Dior englelakken i sort, en lekker blå mascara fra YSL, og endelig fant jeg tidenes øyenbryn kit som har fått Amerika til å gå bananas! Gleder meg til å dele disse favorittene med dere i morgen + litt tips og triks:) 

Og jepp, sort garn er endelig kjøpt inn, min snille mamma skal strikke meg en short version av Skappelgenseren ( vi har valgt å holde oppskriften som vår lille "familiehemmlighet" )  den kommer til å bli MYE brukt, kjenner jeg gleder meg sånn til den er ferdig:) 

Men nå er det straks klart for klubb i stua, så jeg svinger meg rundt og fortsetter med dekking av bord og en deilig dessert ;) Kansje det kommer noen snapshots på Instagram i løpet av kvelden? 

Ha en fin kveld så lenge! 

MY CRYSTAL CLUTCH - CRUSHE.L.S.K.E.R min nye armcandy - Karen Millen Limited edition, jeg tror jeg dør av glede, intet mindre! Paljetter, krystaller OG leopardprint på en og samme veske? You got to be freakin`kiddin`me:):):) Totally in love!!!

Ett hjerte jeg er utrolig glad i overrasket meg med denne fantastiske vesken (hun kjenner meg meget godt og vet at jeg elsker atlt som glitrer!) og jeg ble så glad at jeg hoppet rundt meg selv! Denne er beyond amazingly beautiful og jeg skal bruke den til alt mulig; slitte boyfriend jeans, en tøff t-shirt og blazer, til den lille sorte, til pynt, alt! OH SWEET JESUS!!!!

Chanel`en fikk plutselig meget hard konkurranse ;) 

 

 

 

 

GOLDEN DIOR NAILS IT IS!

En gull-skatt fra Dior! 

Jule-makeup`en fra Dior er beyond beautiful! Jeg har lagt min elsk på denne lille saken. Også glasset da? Pynter fint opp i samlingen denne! Pluss at den var superfin sammen med denne ukens outfit (som er rett rundt hjørnet!) 

Du får herligheten også i sort med en anelse shimmer i - den var fantastisk og jeg lurer på om jeg ikke må sikre meg den også.. Perfekt julerød og snøhvit kommer den også i. Nydelige alle! Farlig med lunch-shopping på Parfymelle ;) 

Ønker dere alle en fin dag så lenge, her hjemme skinner solen og vi er akkurat ferdig med ukens photoshoot. Flinkeste Maria mi, hun kommer til å bli en ivrig fotograf:) 

 

 

VINNEREN AV GIVEAWAYENDa har jeg trukket en vinner av de fine skoene fra United Nude og jeg ønsker samtidig å takke alle for at dere har kommentert og delt videre linken. Jeg gleder meg til flere giveawayer fremover og la meg også tipse dere om at vi på Overvåg og B-Young har en kjempefin overraskelse til alle våre kunder i hele desember. Gleder meg veldig til å avsløre hva vi har funnet på;) 

 

Vinneren er kontaktet på mail og hun ble kjempeglad :) 

 

Lykke til neste gang dere og tusen takk igjen for at dere deler gleder sammen med meg! 

 

 

DEN PERFEKTE LEBESTIFTEN

Jeg har funnet den perfekte lebestiften som jeg har lyst å dele med dere:) 

Den er fra Dior og heter "Swan" - så fint navn og så fin farge! Fargen er nr 263, helt perfekt rosa og helt perfekt nude. Jeg fant den i går under min luchshopping hos de kjekke damene på Parfymelle Blåhuset. 

Jeg fant også en knallfin og knallrosa lebestift som jeg gleder meg til å vise dere, og en Dior englelakk som passer perfekt til morgendagens "Outfit of the week" :) 

I morgen får dere kombinert antrekk fra B-Young Overvåg og Overvåg. Gleder meg! 

 

Senere i dag trekkes vinneren av giveawayen der du kan vinne noen lekre sko , lykke til alle sammen :) Og til dere som lurer på hvorfor kommentarene deres settes "til godkjenning", så er det fordi at noen av mine lesere er så usakelige og ufine mot andre lesere, at det er høyst nødvendig. Så det er bare godt ment, til mine lesere sin fordel.

Inntil da, ha en fin lørdag dere:) 

 

JA TIL PELS! FUR? HELL YEAH! (Med hjertet i hånden!)

Vinterkulden har meldt seg og det har pelsdebatten også. Så nå er det på tide med ett "Med hjertet i hånden" igjen! Så må dere "Nei til pels-gjengen" bare komme med argumentene deres. Jeg sier JA til pels etter å ha sett med mine egne øyne hvordan denne næringen drives. Men la oss holde oss på ett voksent plan og ikke bli useriøse. Jeg har følgt debattene i lang tid og jeg må le når jeg leser at voksne mennesker presterer å skrive argument som f.eks : " Jeg håper du som er så forfengelig at du kler deg i pels, blir flådd og født på nytt, som dyr! På en pelsfarm!" Debatter som dette holder jeg meg langt unna, debatter som dette blir useriøse og barnslige. 

Akkurat nå herjer debattene igjen på facebook og i andre forum, debattene er jo oppe for å ytre meninger og vise våre medmennesker hvor vi står i forhold til saker vi brenner for, og få saker engasjerer meg like mye som pels-debatten, eldreomsorgen og de narkomane`s rettigheter til ett verdig liv! Uten sammenligning forøvrig, bortsett fra at vi menneskene - på lik linje med f.eks reven : er ett rovdyr! 

Jeg mener helt og holdent at jeg er ett ekte og godt menneske, jeg er snill som bare det, ser alltid etter gode sider hos alle mennesker - selv de som irriterer vettet av meg (og helt sikkert omvendt) Og la det være sagt, jeg har venner som er meget ivrige i "nei til pels - debatten", men vi er venner uansett, selv om vi har totalt forskjellige meninger i denne saken. Fordi at vennskap baserer seg på så uendelig mye mer enn uenighet om både pels, eldreomsorg og narkomane. Ekte vennskap handler om repsekt og kjærlighet, uansett synspunkt. 

Min bestevenninne tok meg med på en revefarm for flere år siden og glad er jeg for det! Jeg var nok litt i mot pels før jeg dro dit, men det var av uvisshet. Ikke av erfaring. Før besøket tenkte jeg at grunnen til at jeg var i mot pels, var fordi jeg trodde det var synonymt med dyremishandling. Skammelig feil tok jeg! Jeg fikk se hvor godt dyrene faktisk har det. Buret til en rev er ti ganger større enn en rev, de får riktig og næringsfull mat, de blir tatt meget godt vare på! Og hvorfor har de det så godt? Av den ENKLE grunn at for den som driver i denne næringen er det ekstremt viktig at hvert eneste dyr blir godt ivaretatt. Ett skadet dyr/en skadet pels, med rift eller skade i, blir aldri solgt. Død kapital. For pels er en næring, på lik linje med korn og kjøttproduksjon. 

En jeg er veldig glad i, sa det så godt; Jeg vet at kjøttdeigen jeg spiser ikke kommer fra Kiwi og dundyna mi ikke fylles opp på Jysk! Fantastisk ;) 

Argumentet til dyrebekyttelsen er ofte at dyrene lever i fangenskap. Ja, dyrene lever i fangenskap, men husk at disse dyrene er avlet frem i fangenskap, de vet ikke om noe annet, og sannheten er at disse dyrene hadde aldri overlevd ett døgn i frihet. Og for å sette det litt på kanten: Hva med hundene vi avler frem, for å tilpasse de inn i vår hverdag. Dere kjøper dere små søte pelskledde hunder og kler de opp i polyester o.l, for å så putte de i designerveska di (av skinn)? Er hunden din skapt for å bli kledd opp i polyester og rysjer eller latex? Hell no! Og skinnveska di? Gud forby at den er av slangeskinn, alligatorskinn eller krokodilleskinn! Nei, nå må dere tenke dere litt om! For grunnen til at dere roper så høyt "nei til pels", er pga dyremishandling. Og jeg vil påstå at å kle opp sosse-hunden din i rysjer og skinnimitasjon er også dyremishandling! Og kall meg gjerne forfengelig, men kast ikke stein i glasshus, ta en titt på "designer-bikkja" di først.

I steinalderen trengte vi pels for å overleve kulden, i dag trenger vi faktisk talt ikke pels, vi kler oss i ull heller;) Men skal vi ta bort pelsen som vi faktisk ikke trenger i dagens samfunn? Da burde vi begynne å fjerne mye annet i dagens samfunn også tenker jeg. Pelsdebatten herjer ofte også fordi at pels forbindes med luksus og status. Luksus og status = misunnelse. 

Jeg er ikke så teit at jeg ikke vet at det finnes desverre dyr som blir mishandlet, men heldigvis er det ett fåtall av disse. Jeg velger å fremme de ærlige sin sak, de som driver dette rett etter Norges lover. Dere glemmer de i denne saken. De sakene som kommer frem i media er desverre aldri solskinnshistoriene, men en av flere hundre, der dyrene lever under dårlige forhold. Og jeg forsvarer ikke mishandling av dyr. La det være sagt. Men jeg mener at pelsnæringen i Norge er IKKE dyremishandling! Ferdig! 

Jeg lurer på om dere som er i mot pels, er like mye i mot å bruke råflotte eller kule skinnvesker, passer dere på å spørre i skobutikken hvor og hvordan skinnskoene dine er produsert? Lar dere være å spise kjøtt i utlandet? For dere kan jo aldri vite hvordan dyret dere spiser har blitt slaktet? Ei heller når det gjelder skinnsofaen din, skinnvesker, skinnsko eller skinnbuksene dine? Dere lurer på hvordan jeg kan vite at akkurat mine pelsprodukter ikke er avlet frem under en av skrekkens farmer. Det kan jeg ikke vite, på lik linje med din viten om hvor dine varer/klær/gjenstander av skinn og ull, eller matvarer for den del er avlet frem og produsert. Nei hjelpes! Dere roper veldig høyt, fordi dere synes synd i dyrene og at dyrene er jo så søte. Jeg synest også dyrene på bestefars gård var usedvanlig søte og jeg gråt når slakteren kom, men med litt sunn fornuft, så var det ikke så vanskelig å legge sammen to og to. 

Der finnes de som ikke tar vare på dyra sine, ta feks hunden. Det er faktisk ikke mer vanstell i pelsnæringen enn i en gjennomsnittelig husdyr-husholding i Norge. Kommer ikke også dette under det dere kaller dyremishandling? Men det er ikke like populært å rope høyt i denne saken. Nei til pels, det er ofte frontet av kjendiser - noe som ofte gjør at spesielt unge jenter og gutter kaster seg på bølgen/trenden og roper sammen med de, uten å helt vite hva de roper om. Jeg repekterer at det finnes mange av dere som sier nei til pels, og det er dere som roper høyest av oss som er for eller i mot pels. Jeg har ropt mitt, så nå er det deres tur til å rope. Jeg er for pels og synes pels er kjempefint. Og jeg gleder meg til å kle meg i fine pelsplagg denne høsten og vinteren også :) 

Verden er full av herlige rovdyr - og jeg er ett av de, faktisk har jeg mange rovdyr hengende i garderoben min også. Både i form av vintage og brand new items! Og på badegulvet mitt ligger det faktisk ett nydelig vakkert selskinn! 

 

 Happy weekend, med eller uten pels! 

 

UNDER BILDET KAN DERE LESE EN AV MINE KOMMENTARER TIL ETTERTANKE. 

 

"Jeg skal prøve å svare dere på flere uttalelser fra både facebook, mailer og sms`er her. 

Rosablogger, dersom det er ordet du velger å bruke, så ok. Jeg er kanskje en rosablogger, siden bloggen min er i hovedsak en ren moteblogg, men også en blogg der det er rom for min faste spalte: "Med hjertet i hånden". 
Dette er innlegg der jeg er særdeles personlig og gir dere mine hjertesukk , 100% ærlig. Og det er noe jeg har fått enorm respekt for, da jeg er ærlig og tør å si hva jeg mener, istedenfor å følge mengden og jabbe med. 
Jeg vil også si at jeg er kjempeglad for at dere har engasjert dere sånn i denne saken. Og et menneske som kjenner meg bedre enn noen sa tidligere ikveld: De må nok kjenne deg personlig for å forstå måten din å skrive på og min ironi i disse innleggene "med hjertet i hånden".. Helt enig. Og jeg vil gjerne fortelle mine lesere hva jeg svarte: Dette viser oss alle, hvor lett det er å dra en meget rask konklusjon. Dere las "ja til pels" og da hadde dere pelsmotstanderene allerede tatt deres avgjørelse om at denne dama er riv ruskende gal. Helt ok :) Det viser deg og meg at vi dømmer hverandre raskt, etter å ha lest kanskje en setning i innlegget mitt, så drar vi ned skylappene, og klarer ikke helt lese alt jeg skriver, eller å lese mellom linjene. Du har allerede gjort deg opp din mening om meg som menneske og mine verdier, ut av overskriften. 
Jeg kommer tilbake med flere hjerter i hånden, tro meg, Og det til mine lesere sin store glede og ergrelse, for selvfølgelig forventer jeg ikke at alle skal være enige med meg i mine hjertesukk, disse sukkene er mine personlige meninger, som dere har den fulle rett til å mene noe om, siden jeg leverer disse til dere i ett åpent forum. Og det er nettopp det jeg ønsker også med disse innleggene, å skape meninger. 
Ja, jeg er nok en rosablogger, jeg er en stolt rosablogger som ligger på en meget stolt 2.plass på moteblogger.no . Det sier litt om at jeg får til det jeg driver med her inne i mitt uhøytidelige og galne moteunivers. Men selv om dette er i hovedsak en moteblogg, så vil her alltid være plass til min faste spalte "Med hjertet å hånden". Alltid. Den dagen jeg ikke har noe å komme med i form av mine hjertesukk, da legger jeg ned bloggen. Men jeg har altfor mye på hjertet enda! 

Da gjenstår det for meg å takke hver eneste en av dere, som har engasjert dere i denne saken, jeg beklager at jeg til tider har svart dere kvast, og jeg vil beklage overfor mine lesere at dere måtte se så mange kommentarer av lav kvalitet idag, da sikter jeg til kommentarer som "heng deg pliiis" og hun med skjønnhetstipsene - b.a! :) 
Men er man med på leken.... 
De som virkelig kjenner meg og vet hvilke verdier jeg har i livet, de har klappet i hendene i dag, og vi har hatt mange artige samtaler og flira mye. Det er fordi disse menneskene virkelig kjenner meg og leser innlegget mitt akkurat som det er ment, de leser mellom linjene og vet at jeg setter dette litt på kanten for å skape debatt. 

En utrolig innholdsrik dag er over og jeg takker dere igjen for et enormt engasjement. 
Nå gjenstår det å se hva neste tema blir;) Jeg tror ikke jeg klarer å toppe dette innlegget når det gjelder å provosere dere. Men jeg må si det at dette ble jo et fantatisk bevis på at mennesker er rovdyr og behandler hverandre uten respekt. Kanskje det kan bli neste hjertesukk...? 
Tips mottas med takk om dere har ønsker om tema som skal på banen. Janteloven har allerede vært oppe til debatt og et av mine hjertesukk skapte så mye følelser hos dere at det havnet jammen meg på førstesiden av vg.no ! Fantastisk :) 

Takk til hver enkelt, selv dere med kommentarer som viser dårlig ordforråd. Dere har lært meg mye i dag, i form av hvordan man ikke snakker til andre mennesker bak en anonym fasade. Feigt. Ferdig :) 

Klem Helen, hun rosabloggeren med hjertet i hånden :) "

 

 

 

HELLO ACNE - I LOVE YOU

Elsker Acne!
Denne oversized mohair jakken ramlet inn døren hos oss på Overvåg og jeg har suuuperlyst på den!
Den finnes også i en nydelig "sand-brun" farge og i dyp kongeblå.
Du kan også velge genseren om du heller ønsker det, lang eller kort. Jeg har lyst på absolutt alle!
Veldig fin også som kjole med ett belte til.
På ønskelista mi!

Ps! Jeg fant en perfekt nude rosa lebestift i lunchen idag + en skikkelig fresh farge (og mye annet snacks!) Deler mine nye makeup skatter med dere i morgen:)

Nå, norske talenter og fredagstaco!


DADDY, DADDY COOL!

"My heart belongs to daddy!"

Farsdagen er rett rundt hjørnet og vi elsker å overraske far med fine gaver. Vi blir aldri for gamle til å glede oss over det å gi en fin gave - og hyggelig er det jo også å være den som mottar en fin gave:)

Vi har lett frem far's favoritter - og noen av "mor's favoritter FOR far" også;)

Her finner du alt fra rålekre og tøffe Jacob Cohen jeans, til klassiske slips og skjorter. En kul slitt jeans kombinert sammen med en røff veske fra Tiger Of Sweden, eller den tradisjonelle skjorten. Valget er ditt, vi gleder oss til å kunne glede far på dagen hans:)

IT`S MAGIC - THE AWAKENING MAKEUP VIDEO

Jeg faller alltid tilbake til YSL sin magiske tryllepenn! 

Denne bruker jeg hver eneste dag og jeg har den alltid med meg i veska. Etter en lang dag i stekende butikkbelysning, eller en lang dag i bilen og varmeapparatet på full guffe, så trenger makeup`en en liten forfriskning. Jeg anbefaler å alltid ha noen supergode servietter som tiltrekker seg oljen i huden, spessielt i T-sonen. (Jeg liker best typen fra Shiseido) Ett matt kompakt translucent pudder for finish og en selvfølgelig en tryllepenn i makeupveska.

Hvordan bruke tryllepennen: 

Etter du har lagt foundation legger du den under øyne og rett bak mot ørene/tinningen, på neseryggen, ved neseroten og i smilerynkene ned mot munnen, mellom øyenbrynene og dytter forsiktig oppover og ut til hver side, i amorbuen for å trylle overleppen fyldigere og enda ett tips er å tilføre litt highlight på haken også, men husk å skyggelegge "dobbelhaken" - som vi alle har. Den er også fin å bruke rett under øyenbrynet for å gi blikket ett løft. Husk å legge lys skygge helt innerst i øyekroken for å åpne blikket. Og husk alltid å sette makeupen med pudder, ellers glir alt utover og resultatet som såg fantastisk ut for tre timer siden, nå ser bare ut som en trasig sviske. 

Hvordan velge rett farge på tryllepennen: Husk å velge den fargen som er en nyanse lysere enn huden din, denne skal fremheve og la lyset reflektere i ansiktet ditt - derfor skal den aldri brukes under foundation, da mister den all sin magi. 

Smør forsiktig på huden og bruk ringfingeren til å "dytte" / jevne den ut. Husk at lyst fremhever og mørkt forminsker. Sjekk HER for video, "The magic line!" Her får vi det inn med teskje hvordan du skal skyggelegge ansiktet. Veldig fint, veldig enkelt. Vi kan sminke bort mange kilo og år dersom det gjøres rett.

Du finner den magiske tryllepennen på Parfymelle Ulsteinvik (Blåhuset) - rett ved siden av Overvåg. I dag blir det lunchshopping hos damene der - jeg må ha mer magi i form av YSL. Litt Dior magi må jeg også ha når jeg tenker meg om.

Kansje du skal ut på livet i helgen, da kan du øve deg litt med disse teknikkene. Her får du opplæring i alt du trenger å vite når det gjelder alt fra foundation, skyggelegging, øyenskygge, bryn og lepper. Lykke til. 

Del 2 og 3 av makeup videoen kommer automatisk opp når du har sett ferdig del 1. 

Kos deg med makeup-koster, skygger og gloss. Makeup er moro og øvelse gjør mester! 

 

FIN FREDAG DERE - JEG TILBRINGER DEN I PALJETTHIMMELEN IGJEN 

Denne sangen spilte de på radioen nettopp - diggings og dans på badet innimellom mine makeupkoster og min egen lille magi ;) Voila: Goodbye "my scary morningface" - hello "I`m ready for this beautiful weekend" - updates to come! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MICHAEL KORS JET SET BAG IS NOW MY NEW "BASAR" BAG

Jeg sier på ekte sunnmørsk: Stæik kor kjekt vi he hatt det ikveld! Vi dro på god gammeldags bedehusbasar og hvilken glede for både store og små;) Vi vinner alltid mye på basar, det slår aldri feil, så klok av skade tok jeg med Michael Kors `eren, jet set bag`en rommer alt! Og den er herved døpt til Mr. Bedehus-basar bag! Vi fylte den opp med sjokolade, kaffi, kjeks, godteri, håndklær, kjøkkenglass og det som verre er holdt jeg på å si ;) Om vi brukte en del cash siden vi vant så mye? Jepp, men det går jo til en supergod sak, bedehuset i bygda vår trenger nytt kjøkken og bygdefolket er fantastiske - støtter opp og salen var FULLSATT med flere generasjoner. Supergøy! Jeg E.L.S.K.E.R en god gammeldags bedehusbasar! 

Bedehuset var fyllt til randen, ekstra stoler ble satt opp langs veggen og helt nederst i hjørnet, der var vi samlet med fire generasjoner, oldemor, tante Johanne, mormor, tante Bodil, tantegullet mitt Celina, Milla, Maria, TanteTilla og Tor Isak gullet vårt. Vinner-hjørnet? Check! T: I won this year;) Revenge next year!

Lucky number... ? 

S.T.A.S 

Jeg tror mamsen synes det er faktisk enda mer stas enn jentene ;) Og Kors`ern? Han er fyllt opp med godteri;) Det blir sjookolade til lunch i morgen Ladies - gled dere ;) 

Tusen takk også til Sparebanken Møre som overrasket bygda med en sjekk på 20.000,- til det nye kjøkkenet! Supert :) 

Denne kvelden lever vi lenge på - små gleder er de aller beste! 

 

INSPIRATION AKA KATE MOSS

MAJOR GIRLCRUSH!

Jeg ser meg aldri lei på bilder av vakre Kate Moss!
Surfings etter inspirasjon for morgendagens "copycat".

 

GIVEAWAY: STUNNING HEELS - FIND IT HERE

 

 

 

MAMMA - MEDISIN

En liten prinsesse har kjempet med fire 6års-jeksler i to uker nå, noe som resulterer i minimalt med nattesøvn, høy feber, en kamp for å få i lillemor mat og ett mammahjerte som gråter. Men i dag jubler vi over en hel brødskive til froskost (selv om vi brukte to timer!) og ett glas sjokomelk! Ooooo mama is so happy!!! Så nå skal vi feire med å lakke negler, spise pepperkaker og mamsen skal koble ut med ferskt KK som kom hjem i postkassa mi. Senere i dag er det god gammeldags bedehusbasar og jeg er sikker på at jeg gleder meg like mye som jentene! GLEDE! 

Ønsker dere alle en fin dag så lenge med denne fine sangen og har du lyst på en fin gave (griselekre sko!) så klikker du HER :) 

 

GIVEAWAY : STUNNING HEELSJeg var så heldig å få en kjempefin gave i posten for en mnd siden! 

Etter at jeg kom hjem fra Trondheim , lå det to par lekre sko å ventet på meg, hvilken glede:) Snille hjerter bak United Nude overrasket meg med en kjempefin gave - til både meg og en av mine snille lesere! Heldig oss! 

VINNEREN ER KÅRET OG KONTAKTET PÅ MAIL :) 

Har du str 38 - eller noen du er glad i, så kan du glede ett hjerte med disse. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en liten kommentar her i kommentarfeltet og dele det videre på din blogg/facebookside.

Vinneren trekkes allerede på lørdag - om kun to dager :)  

Verdien på gaven er ca 2000,- 

Lykke til alle sammen - gleder er til for å deles :) 

 

I was so lucky and got these killer-heels in my mailbox one month ago - one pair for me, and one pair for You! If You are a size 8, or someone You know, You are very lucky! All You have to do, is to leave a comment and share this link on Your blog/facebookprofile. Good luck and thank You, United Nude! 

 


Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits