HelenSaevikFashionBlog » november 2011

november 2011

KLE DEG I PALJETTER!

Roberto Cavalli 2012

 

 

De store motehusene som Prada, Balmain, D&G, Chanel, Roberto Cavalli... alle har de paljetter i kolleksjonene sine. Jeg er svak for alt som glitrer, i min lille verden ER det nemlig gull alt som glitrer. Ett godt eksempel var nå forleden kveld når vi hadde besøk av familien og vi tuttene snakket om garderoben - som skal planlegges ned til minste detalj- til Oslo turen... Jeg forsvant ut på klerommetog kom tilbake med noen paljetter.... bror ler godt og sier; Helen, no affense, men det ser ut som garderoben til Bobbysocks! Om vi lo? Jepp, hjertelig;D Jeg hadde gitt mye, veldig mye for den lekre rosa paljettjakka til Bettan altså!

Husk å glitre litt hver dag, hver dag er en fest bruker jeg å si, men ikke overdriv... SUNN FORNUFT er stikkord. Husk at det mest kledelige du uansett kan bære er smilet ditt, ingenting er vakrere enn det - ikke engang paljettz!

Øverst på shoppinglisten min står en lekker paljett bukse! Finner jeg ikke den rette i Olso, da blir det Trondheimstur på meg og shopping hos Carma snuppene, skålings på KOS og søstrene Karlsen, kaffi på Cafe Somma, kansje jeg bare kan droppe å lete etter paljettbuksa i Oslo.....

Dere blir med til Tigerstaden? Programmet er kun kos, show og sk(r)ålings med gullgutta våre, Dean Erik og Geir, shopping, god mat og enda mer skålings. En ekte kose-helg i real "Helen kind of style!"

Hjelpes, bring it on!!!!

Jaja, noen av plaggene har aldri blitt brukt faktisk... men den fine grå paljettkjolen min fra Tante Åse følger med i kofferten nedover + noen lekre Overvåg kjoler som jeg elsker , aner jeg en kjoleparade.... Jeg har egentlig pakket ferdig allerede;) Jeg må ha meg en tur eller to innom Overvåg og gjøre noen siste innkjøp, så er jeg reiseklar! Tiger of Sweden, Hoss, Michael Kors, Hugo Boss, de blir garantert med på tur;)

Tenk så flinke våre kjære bestemødre var å gå i kjoler, de kledde seg i vakre kjoler hver dag ofte, kansje ikke lårkorte paljetter, men kjoler hadde de!

Jeg kler meg i paljetter i uka som kommer og gir dere noen snapshots innimellom slagene. Det er travle dager for tiden, men jeg lover å holde dere oppdatert, stay tuned and stay happy. I am , for sure!

 

 

  

LADIES, OH LET YOUR NAILS SHINE!

ENDELIG!

Som jeg har ventet på disse lekre englelakkene fra Mavala! Jeg pakket de opp i dag og etter første salgsdag har de gått rett til hjertet på de aller fleste av dere;) De forsvinner veldig raskt! En kunde som var innom sa at dette er den aller beste neglelakken hun noen gang har prøvd - hurra for Mavala!

Jeg var så heldig at jeg fikk hele fargespekteret med vår snille selger for en mnd siden og om jeg har gledet meg til å dele disse med dere! Jeg har ikke kunnet bruke de før nå, for klok av skade - slik som vi måtte vente på de populære glitter lakkene fra Alessandro.... (9+1) og ventelisten ble superlang! (Idag kom det nytt påfyll av Alessandro - lakkene forsvant fra hyllene allerede etter tre dager!) Men nå dere, nå kan vi glitre som de stjernene vi er;)

Kolleskjonen heter "It`s partytime!" og dette ER partylakker med skyhøy glam faktor - ELSK!

Vi sender tilbudsposene til de snille kundene våre som ringer og bestiller hos oss på Cosmetique N.H Lied.

1 STK 50,- 

6 STK (en av hver farge) 250,-

 

Dagens Cosmetique-tips; legg lakken alene, eller do it the Helen way; 9+1! Den er også veldig fin som en "overlakk", se siste bildet, her har jeg lagt sort lakk fra Alessandro og toppet den med ett lag "sparkling gold!"

I L.O.V.E IT!!!!

Sees på fredag igjen snille kundene våre, dere er verdens beste! Tusen takk til alle som er innom oss og svinger i gang julehandelen, jeg storkoser meg med å pakke inn fine julegaver som jeg vet vil glede mange hjerter denne julen;)

Pst! "I love.." serien ble etter første salgsdag også en kjempesuksess!!!! Så glad jeg er for at dere finner gleder her inne på bloggen - gleder er jo til for å deles dere:)

 

 

  

DAGENS COSMETIQUE TIPS

Er håret ditt litt "unhappy" i høstkulden? AUSSIE har nå en limited edition miracle reconstructor for oss med slitt, livløst og "a little bit unhappy hair" ;)

Veldig god, en av mine favoritter på badet!

TODAY IS SPECIAL...

I dag er det bursdagsfeiring i himmelen nemlig! Mia, kjære fadderjenta mi, gratulerer med 7 års dagen din, vi savner deg veldig ♥

TanteLen tenner lys for deg og minnes deg med smil, glede, savn og mange gode sterke minner ♥

 

 

ENGLER I UNDERTØY? VICTORIA`S SECRET 2012 PREVIEW

Årets fashion høydepunkt for meg er uten tvil Victoria`s Secret fashionshow OG Chanel`s eksklusive show... ja og Cavalli selvfølgelig! Som jeg gleder meg til vi kan se hele engle showet!!! Inntil da, må vi nøye oss med disse høydepunktene;)

Enjoy!

 

STUCK IN A MOMENT

I love this song and I have a secret crush on Bono!

 

I REALLY LOVE "I LOVE"

I dag pakket jeg også opp noen deilige nye produkter, disse har gått rett hjem hos både store og små hjerter. Jeg tror dette må være den perfekte venninnegave til hun som har alt!

"I could be one of your five-a-day!" Oh yes, you can;)

"Let the good times roll!"  blueberry & smoothie yummi!

Som jeg lo når jeg pakket opp disse og las teksten på de;) Min personlige favoritt er denne, "Mango & limes" - duften minner meg om noe helt ubeskrivelig godt, den gir meg flashback til noe jeg ikke helt husker, bare at det er noe som gjør meg glad:) "Go on... the zest is yet to come!"

This one is allso " darn delicious! Fruity fantastico!"

I love... Du får bodybutter som er veldig rik på fuktighet, dusjsåpe, en nydelig bodyscrub og lipbalm i denne serien, rimelig er den også, alle produkter er kun 79,- og lipbalmen er kun 39,- 

I really love "I love!" Disse finner du på mitt bad , just nu!   

Nå må jeg løpe, jeg skal på møte og møtet handler om selveste Nissefar og julepakker til 100 glade små barn, ett mammahjerte gleder seg merker jeg;)

 

  

MY ADDRESS IS HOLLYWOOD....AND IN HOLLYWOOD , I EAT MAINELY LOBSTER!

I dag var det litt julaften på Cosmetique igjen, jeg pakket nemlig opp en helt ny kolleksjon fra O.P.I! Disse to ble med meg hjem i dag, "My adress is Hollywood" & "I eat mainely lobster" - jeg er svak for O.P.I sine englelakker og jeg D.I.G.G.E.R at hver enkelt lakk har ett fresht navn;)

Lobster lakken er en sprek hummerfarget , frisk farge og Hollywood lakken speaks for itself, I guess;) Pink!

 

 

 

TUESDAY KIND OF WORDS

Noen dager er litt annerledes enn andre. I dag sender jeg min venninne T en varm god klem, en klem av kjærlighet, støtte og styrke !

 

 

 

 

I BET SHE`S A FIREWORK IN BED!!!!

Jane Fonda, You`re killing me, jeg tror jeg dør av lættiss;D Dette er heftig sexy workout eller hva?

Jeg har kastet meg i treningen igjen og surfer stadig etter inspirasjon på nettet, denne videoen mååå være dagens inspirasjon?? Gleder er til for å deles, ikke sant?

HAPPY WORKOUT!

 

 

OUTFIT-KAVALKADE!


Outfit kavalkade...Noen av mine favoritter gjennom året får dere her! Hjelpes, det har blitt noen shootings;) Jeg siterer min kjære Diva sjelevenn, Anette og sier : "Å VÆRE KVINNE ER IKKE FOR AMATØRER!"  Men glory glory så mye gøy vi har hatt det både foran og bak kamera! Off we go!  

Kjole fra In Wear,snille tante Åse vår, a gift of love is a gift I love!

Otazu og Paris007 Diva kjærlighet!

Acne hotpants og skjerf, Michael Kors veske.

So B by Børre Olsen kind of loooove;)

Sophie Faroh snapshots!

Charlotte Sparre, denn kjolen sier alt jeg tenker om livet! Ta vare på hjertet, for alt springer ut i fra det.

Camilla Prytz eagle kjærlighet!

Sophie Faroh, take me out dancing in this beautiful dress....

 

"H" for Hemisphere eller "H" for Helen? I choose Helen;)

To vakre gleder fra Rodrigo Otazu. Disse herlighetene av noen smykker finner du hos min Anette på Diva Design, Molde.

9+1 NAIL-POLICE !
Ikke bare snill pike! "Well behaved women rarely makes history!"Og jeg som "aldri" skulle ha meg skinnbukse.... ;) Man skal aldri si aldri , Helen!


PAKKE I POSTEN

LYKKE er å få pakke i posten fra Siv hjertet mitt, på en helt vanlig mandag! Så GLAD og overrasket jeg ble nå:) Nydelige sølvhjerter med hjertelig tekst, kan det bli bedre? O' LYKKE:)))

TUSEN HJERTELIG TAKK SIV' MI, JEG ER VELDIG GLAD I DEG, ALLTID!

EMBRACE LIFE. BE HAPPY.

Jeg blir aldri lei denne. Follow your heart!

 

 

TODAY WAS SPECIAL TOO....


En liten søndagsdetalj hører med, så dagens kjole er selvsagt min nye lille sorte Tiger og freshe strømper fra Wolford.

Enda en fin dag å minnes. Jeg synes det er så godt å være i familieselskap, som vi kosa oss hos dere, bror og Wansima. Tusen takk for nydelig mat og kaker, herlig stemning med julemusikk og god prat, mor og jeg sang julesang, så fint sang vi at far ble rørt til tårer. Kjære mor og far, jeg ble også rørt til tårer av gode varme ord fra dere... når dere sier dere er stolte av meg og at jeg har deres fulle støtte, da rører dere hjertet mitt, som jeg sa, det betyr veldig mye for meg at dere to støtter meg. Tusen takk, jeg er så glad i dere og så takknemmelig! Far, når du sier "du va smetta fine i aviså!" - ja da smiler hjertet mitt da! Gode sterke ord fra en god sterk mann ♥ Vi er en fin gjeng!

Så mye rart og fint skjer i livet mitt for tiden.. Jeg er omgitt av en varme og kjærlighet som jeg til tider lurer på om jeg fortjener... Jeg finner ikke de rette ordene som kan beskrive hva jeg føler og tenker, men jeg er veldig glad, ydmyk og takknemmelig. Jeg er takknemmelig for at bitene faller på plass.... Jeg smiler!

Nattaklem!

 

 

 

ØNSKE-REPRISE;)

More is more! So B og Becksøndergård!

Etter å ha shoppet litt på Cleo Boutique , Stjørdal...satte jeg meg på toget til Trondheim TRODDE jeg.... Jeg var så lattermild, jeg sto sammen med en nydelig jente fra Stjørdal...hun snur seg mot meg og spør : " e du modell du?"....Jeg var sikker på hun spurte meg om jeg var fra Molde.......(!!!!!) så svaret mitt var: "nei, fra Ålesund!" hahaaa kan du høre oss som vi lo;))) Jeg tror denne episoden vippet meg litt av pinnen...kansje en av grunnen til at jeg vimet meg på feil tog....men i mitt hode var jeg på rett plass;) Men når en litt småsliten konduktør kom og skulle sjekke billetten min, kunne han fortelle meg at "for det første har du saittj dæ på feil tog......." jeg svarte på ekte sunnmørsk "no e d så steike gale!".....og jeg ble bedt om å ta med meg pikkpakket mitt og hoppe av på Åsen stasjon for å så vente på toget tilbake til Trondheim... jaja, der sto jeg i mine aller lengste 10 min og ventet, talte biler( som det ikke var så mange av...) jeg sang alle sangene jeg kan.... jeg diktet tilogmed en ny sang om Ås..... ikke akkurat verdens navle.... jeg har allerede fortrengt melodien og teksten!

hahaha som jeg lo når jeg satte meg på RETT tog til Trondheim...der på min plass sto det risset i vinduet "HELENE"...jeg valgte å drømme meg bort i en tenåringsverden....der noen hadde risset Helen E !!! Jepps;) Også lo jeg godt;)))  Mer moro trenger man ikke i en forblåst hverdag! Og det var akkurat passe god medisin for ett lite Helen hjerte... noen HADDE risset MITT navn på toget! Helt sikkert!

Denne sangen under gikk på repeat hele togturen, er så glad i denne sangen:)

FIN FREDAG VENNER!!!

 

Så moro det er med ønskerepriser;) Send mail på hvilke dere ønsker en reprise av, så skal jeg lete de frem og dele de på nytt. Det er egentlig ganske lett å blade seg tilbake i arkivet. Se på høyre side i margen når du er inne på bloggen, der står det "arkiv" og du trykker på den måneden du ønsker. Men dersom du ikke får det til kan du sende mail :) 

Dette var en kjempefin tur å minnes, jeg var både glad og irritert, etter å ha vært på reisefot i en hel dag, gjorde jeg stuntet å sette meg på feil tog.... jeg ble bedt om å gå av og vente på rett tog... der sto jeg i finstasen...i storm. Herrens Ås stasjon! 

Jaja;) Glad var jeg når jeg endelig kom med inn til Trondheim city igjen og kunne varme meg på hotellet med tørre klær og ett glass vin.... da var det helt ok å være ute i den store verden, helt alene....;) 

LET IT SNOW

 

Ingen jul uten mine tre favoritt-tenorer, Carreras, Domingo og Pavarotti! De synger i stua vår hele året, nå skal de synge vakre julesanger i en mnd;)

GOD 1. søndag i advent store og små!

ENDELIG er dagen her og kan det bli bedre? Det snør ute!!!! Ingen snø som legger seg på bakken altså, men det snør! Joyful joyful Merry christmas! 

Nå er det julemusikk og baking på gang og senere er det familieselskap. Jeg ELSKER søndager!

 

SOPHIE FAROH SNAPSHOT

Jeg er så stolt og ydmyk over å være den nye internasjonale modellen for Sophie Faroh.
Litt snapshots kommer :)
Dersom du vil kan du gå inn på www.sophiefaroh.com for å se flere bilder.

JOYFUL JOYFUL, MERRY CHRISTMAS!


Vi pynter til advent og jul. I vårt hjem er det jul hele desember, kos:)

  

Høytid og vi minnes våre nære kjære som har gått bort, Mia og bestemor, savner dere masse!

Ikke helt ferdig, det mangler masse lys og blomster enda.. Det er engler overalt hos oss, denne vakre GÖBEL engelen er en gave fra min kjære bestemor - savner deg masse! Ser dere de to små krystall figurene fremfor bildene ? De er jeg så veldig glad i, de er en gave fra mamma, jeg minnes disse fra mine barndomsår, disse to var min favoritt julepynt hjemme hos mamma og pappa! Nå står de i vårt hjem og gleder våre barn, tusen takk mamma og pappa ♥ Også den nydelige spilledåsen fra min bestevenninne Torill, den spiller en nydelig versjon av Amazing Grace... egentlig er den Maria Isabell`s, en gave fra fadder tante Tilla, men mamsen har fått lov å passe på den til hun blir stor. Det er så fint med julepynt som virkelig betyr noe, jeg gleder meg til vi skal pynte juletreet, da henger jeg opp vakre julekuler som jeg har fått av min kjære mor, de samme kulene som jeg hang på treet hos mor og far når jeg var liten. Ekstra stas er det når de kommer på besøk og jeg viser de kulene som har hedersplassen på juletreet vårt.

 

Jeg har fått dilla på å samle julekuler i altmulig, ideen fikk jeg da jeg så kjekke selv, Mr. Big, all alone on new years eve (S.I.T.C.1) Der var pyntet så fint med julekuler på denne måten og jeg stjal selvfølgelig ideen ;)


  

Stas med nydelig julepynt som prinsessene kommer hjem med fra skolen og barnehagen :)

Nå skal dagene nytes, det er jul i hver en krok hjemme og de fleste av julegavene er i hus, i morgen starter vi å bake, og det er to sorter på menyen i dag. Kos! La oss ikke glemme å ta vare på stemningen og freden julen bringer oss, ikke stress og mas, senk skuldrene og nyt dagene. Merry Christmas to you .... Hos oss er det nemlig jul fra 1.søndag i advent;) FIN LØRDAG!

 

TODAY WAS SPECIAL & I GOT A BRAND NEW DRESS TO DIE FOR;)

Dagens outfit detalj er Hemisphere skjerf, Acne kjole, Debbie Shoes, Hugo Boss jakke, Michael Kors veske og englelakk fra Alessandro i metallic grå. Lakken finner du hos oss på Cosmetique N.H Lied, den er en av de populære nyhetene. Antrekket finner du i sin helhet hos Overvåg Ulsteinvik.

Om denne perfekte lille svarte ble med meg hjem fra Overvåg i dag? CHEEEECK! Jeg skulle egentlig "bare" prøve den, men det endte i shopping;) Glade meg skal drikke rosa bobler i denne om to uker, meet me in Oslo baby!!!!!! Hjelpes som jeg gleder meg til shopping tur til Tigerstaden og kos sammen med Dean-Erik og Geir, aiaiai, det blir en fin-fin helg med mye latter og kos!

Sjekk strømpene mine fra Wolford, superfreshe! Den lille sorte med nydelige draperinger er fra Tiger of Sweden og ble pakket opp i dag - og vips, rett hjem! Der finnes flere, men det aner meg at denne forsvinner raskt, en nydelig dame jeg kjenner og beundrer kjøpte den også i dag, men der er flere enda;) G, let`s raise our bobbles to our new perfect dress! Cheers beautiful!

Shopping og Overvåg kos ble selvsagt avsluttet med en tur på KaffiBaren! Of course, You know me;)Storm ute, stemning inne.

En nydelig dag, lang frokost, shopping og kos med vakre Greta & Hilde, cafebesøk og julepynt over alt in the Sævik household! Noen dager er bedre enn andre, i dag var en perfekt dag på så mange måter;)

Nå skal det skåles og synges litt, det går i "Creep" med Radiohead , fin-fin!


 

 

DECORATING FOR CHRISTMAS

Ett julehjem blir til. Følg med for litt inspirasjon i dagene fremover.

GLITTER & GLAM

Endelig er glitter & glam fargene på plass i bbutikken hos oss, kun 59,-

LET`S SPARKLE! After all, it`s friday;)

 

 

 

BIG BROTHER BIGGIS MEXICANO MAXICANA LOVER!

Jepp, jeg ser Biggis og jeg gråter til og med! Stakkars snille Roberto som jeg gråt med han i kveld.... jada, alle sluser åpnet seg og her satt gamla sjøl (eller gamla? i forhold til mange av mine trofaste blogglesere er jeg gamla kansje!) Uansett, jeg heier på Roberto og håper han vinner hele sirkuset;) Tenk at jeg kom med ett biggis innlegg, hjelpes tenker nok mange. Hah;) Der satt den;)

HEIA ROBERTO!

Nattings.....!

 

 

GRATULERER :)Da har jeg og jentene i kveld trekt en heldig vinner;) Som seg hør og bør ble hvert eneste navn notert på små lapper som vi krøllet sammen og samlet i en hatt og her er vinneren av den lille gaven!

GRATULERER Anita, Carpe Diem, du har kommentert på bloggen min 23.11 klokken 8.13 a.m

Send meg gjerne en mail med adressen din på facebook eller her på bloggmailen dersom du ikke finner meg på facebook.

GRATULERER ANITA:))))

 

HJERTEKLEM ♥

PÅ NATTBORDET MITTPå mitt nattbord finner dere denne herligheten. En drøm av en fuktighetsboost for hendene mine. Alessandro Hands up! Jeg har Elisabeth Arden eight hour handkrem i handveska og denne på nattbordet, hendene mine er supermyke og glade selv om det er vinter. 

THE GREATEST GIFT OF ALL

Den største gleden man kan ha, det er å gjøre andre gla`! 

 

Ønsker dere alle en fin onsdag, nyt dagen og omfavn livet!

 

TODAYS OUTFIT & DETAILS

Noen av mine favoritter som jeg pakket opp i dag, hurra for glitterlakken som ENDELIG kom inn, nå damer kan dere kjøre 9+1 i alle regnbuens farger! Hollywood er langt etter oss i denne trenden, knis;)) Vi fikk også inn igjen den sorte lakken fra Alessandro, dyp nydelig kald brun og maaange andre godbiter. GLAD-TIRSDAG på Cosmetique jobbet? Check!

Dagens tilbehør viser at det er ingen problem å kombinere klassiske perler med dødningshoder.

 Skjerf med skulls fra Overvåg Ulsteinvik, Øredobber og perlearmbånd med strass fra Cosmetique, ring og stort perle+stål armbånd fra So B, det tynne armbåndet med 4 litt større perler er hjemmlaget med perler fra bryllupet vårt i 2004, stas:)

OUTFIT: Pumps ukjent // Hemisphere skjerf // U.C.O.B singlet // Dagmar blazer // Sorbet bukse // Michael Kors veske //

BEHIND THE SCENES, TIMES 2!

Action på rådhustrappa. Vi er i gang med en liten shopping-tips reportasje og ett outfit bilde må til. Klær og tilbehør privat, men den fine strikkejakka fant jeg hos snille tante Åse vår:)

Jeg som roper om high heels, men disse Debbie Shoes godbitene mine er ett soleklart unntak, jeg D.I.G.G.E.R disse skoene! Intet mindre, herreinspirert til 1000 ;)

Litt uklart bilde, men jeg er så glad i disse champagnefargede So B armbåndene mine, de passer PERFEKTO til min Michael Kors veske! (Psssst! Vi har greidd å skaffe noen ekstra vesker på Overvåg i denne fargen etter ønske fra dere kundene, så er du rask kan du sikre deg èn.)  Pittesmå detaljer som gjør meg glad.

Details!

Haha som vi lo her, jeg tror hele lille store Fosnavåg city hørte oss, Hege;)

"I don`t know who invented high heels, but all women owe him a lot!" ;)NY SHOOT FOR COSMETIQUE N.H LIED og vi damene storkoser oss;) Her er Hege i full sving med å intervjue oss og vi er heldige å får legge fest makeup på vakre Iselin.

Sporty Iselin som stiller opp som vår modell til fest makeup. Hun får rens, foundation og primer før jeg starter å legge makeup. Her bruker jeg lebestift fra Max Factor Elixir -suuuupergod på leppene også holder den hele dagen! Skyggene jeg har brukt øyenskygger fra ArtDeco - viste du at ArtDeco makeup er helt på høyde med Dior når det gjelder kvalitet? Jepp, det er sant.

(se siste bildet, beklager litt dårlig kvalitet, jeg har tatt bildet av ett annet bilde, fordi jeg hadde ikke ett "etter" bilde på mitt eget kamera)

Produkter vi brukte på Iselin`s festmakeup.

tre glade snupper i makeup reportasjen, fra høgre: Amalie, Iselin og meg.

Før og etter.

Jepp, vi ELSKER jobben vår, vi Cosmetique jentene:) Så gøy det er å jobbe med makeup og deilige dufter, det er litt som julaften hver dag må jeg innrømme - og iallefall i dag!!!! Jeg har pakket opp ca 10 nyheter i Alessandro lakker til dere, og gjett èn gang hvilken jeg ENDELIG fikk da? PARTYYYY ENGLELAKKEN kom i dag ;) Her er det første mann til mølla, jeg har allerede solgt mange denne ettermiddagen. Også sender jeg en ekstra hilsen og klem til kjekke Ålesund kunder som ringer og handler med oss, det setter vi så stor pris på ♥

"EYECANDY!" Hege har helt rett, her er så mange fine farger og vinternyheter, julelook`en er på plass fra ArtDeco også, masse shimmer og lekre farger - rett og slett EYECANDY!

 

TIL DEG, FRA MEG, MED KJÆRLIGHET!Jeg roper HURRA for innlegg nr 1000 og ønsker å gi en av dere denne lille gaven, fordi dere fortjener det!

I denne kosepakken finner du mine favoritt grå øyenskygger i ett fint lite skrin med speil, jeg gir bort en øyenskyggebase som er supergod, du får også denne nydelige parfymen fra Clean, stjerneørepynt som jeg har lagt min elsk på og to freshe englelakker, nyheter vinterkolleksjonen 2011 Alessandro.  (Verdi 776,-)

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en liten kommentar enten her i kommentarfeltet eller på blogg-innboksen, vinneren trekkes torsdag.

Tusen takk til alle mine kjære lesere, anonyme som åpne;)

HJERTEKLEM

 

 

"TOFSAR" TO DIE FOR

Akkurat nå har jeg sååå lyst på disse lekre trødene....! Gjett om jeg hadde følt meg superstilig i disse høye hælene med tofsar og dyreprint på? Dobbel-check!

Sjekk Stockholm streetstyle for å se flere godbiter! Love it!


 

DAGENS DETALJ

 

Dagens stikkord må være skjerfe-dilla!

Husker dere at jeg postet ett innlegg om at det er lov å bruke flere skjerf samtidig? Det gjør du ganske enkelt ved å finne frem to skjerf som matcher. Etter å ha vært vitne til noen store motevisninger så har jeg blitt fan av det å kombinere skjerf og mønster sammen. Idag er det gråtoner det går i.

Outfit:

Gucci skjerf fra Milano // Hemisphere skjerf fra Overvåg // Sophie Faroh genser // So B by Børre Olsen tilbehør // Nailpolish by O.P.I og Alessandro ,Cosmetique N.H Lied // prinsessekronen er minstemor sin som hun villig plasserte på både mamma og pappa`s hode i dag... jeg har ikke for vane å gå ut og spise middag med prinsessekrone på toppetagen.

  

JUST NU

Hverdagslykke kan være så mangt, som å spise god kinesisk middag!

TRUE LOVE

Precious little ones just made my day! 

 

SE MIN MORMORS KJOLE

Er ikke denne kjolen fin? Jeg er så heldig at jeg får lov å titte inni min kjære mor sitt skattekammer av ett kleskap, denne brukte mor når hun var like gammel som meg og jeg er sikker på hun så ut som en ekte engel i den, for mor er nemlig en ekte engel , hun styrer på, lager store familieselskap med middager som kan mette hele nabolaget, hun steller og styrer, hun er på fjellet hver eneste dag, hun har ett hjerte av gull og det beste av alt, hun har ett humør som er helt fantastisk, hun er mitt store forbilde, intet mindre, jeg elsker deg mor ♥

Jeg har så lyst å vise den til dere som en outfit, men så vil en del av meg spare den til julaften også... jeg har begynt å tenke hvordan jeg vil style den, jeg tenker at denne kan bli både Marilyn Monroe og den kan bli en tøff "den lille hvite" også. Gleder meg sånn til å danse i denne også gleder jeg meg til å se så glad mor blir når hun får se meg i denne fine kjolen. Nei, jeg bestemte meg NU, dere får ikke se den som outfit før jul , mor skal få se meg i den først :)

 

 

 

  

HELEN, MED HJERTET I HÅNDEN!

Kjære lesere.

Jeg oppdaget nettopp at jeg har snart innlegg nr 1000 på bloggen min og det gir meg tid til ettertanke... har jeg virkelig delt 1000 innlegg allerede tenker jeg. Hva i all verden har jeg øst ut av meg i disse 1000 innleggene? Jo, det er gleder, inspirasjon, oppmuntring, trøst, veiledning, musikk, ord til ettertanke, oppfordringer tips og råd, litt frustrasjon over jantelov og mobbing, min hjertesak =OSLO og sist men ikke minst, moter og fashion.

Tenk at dere har følgt meg og trofast sittet med kaffikoppen deres morgen, dag, kveld og natt... jeg blir litt skremt, og jeg blir veldig glad. Jeg har ofte tenkt på at bloggen min er ett helt åpent nettsted, hvem som helst kan gå inn her og lese hva jeg skriver og mener om alt mulig, venner og familie som jeg er så glad i , men også mennesker som jeg ikke er så begeistret for. Glade positive mennesker som støtter meg og sier "Ja! Jeg leser Helen Sævik Fashion!" - de er glade sammen med meg og støtter meg, så godt det er med slike open minded mennesker som dere:) Og jeg er så glad for at jeg også har venner som ikke deler den samme interessen som meg, de kan si rett ut til meg; Helen, du er rar! Haha;) Da ler vi og det er godt å vite at vi kan være ueninge om mye av det jeg skriver, men vi er venner og respekterer hverandre uansett. Hurra for at vi alle har forskjellige meninger:)

I lille Herøy er det vel strengt tatt fortsatt ikke helt ok å være moteblogger;) Jeg har fått en stor aksept og det jubler jeg for, også finnes det - og vil alltid finnes dere som intenst misliker denne nettsiden. Du slarver og fnyser. Jeg smiler. 

98 % positivt og 2 % negativt. Dette er noe jeg har vært oppmerksom på hele tiden. Jeg har holdt mitt privatliv og familiens privatliv godt inntil brystet. Jeg har også gitt dere lesere noen harde ord når jeg har følt at det har vært nødvendig. De gangene jeg har følt at dere er urettferdige, da har jeg heller ikke vært redd for å si hva jeg mener. Jeg har blitt irritert og såret noen ganger, det skal jeg innrømme, jeg er jo bare ett helt normalt menneske jeg også, og jeg har tenkt; hva i all verden er det som gjør at du kan slenge med kjeften bak ryggen min, for å så smile meg opp i ansiktet neste dag på gata eller i butikken... jeg vet så inderlig godt hvorfor, feighet. Man lærer menst man lever, man lærer seg hvem som er ekte og hvem som ikke er det. Jeg er sterk og de som virkelig kjenner meg ser at det er ikke alltid bare kos og glede meg å blogge, det er også ett press på å hele tiden prestere når man kommer opp på ett vist nivå. Men jeg holder på min idè og blogger slik som jeg ønsker, da er varemerket "Helen Sævik Fashion" mitt og jeg kan stå ansvarlig for hva jeg poster.

En klok mann sa en gang: "Den har rett til å kritisere andre, som har hjerte til å hjelpe."  Ett godt ord synes jeg. Også liker jeg ordet at "all kritikk er bra kritikk."  Det betyr at det jeg gjør engasjerer dere og får dere til å tenke, om det er negativt eller positivt.

Grunnen til at jeg er sterk er livets skole, min gode oppdragelse fra min elskede mamma og pappa, mine venner og min familie som hele tiden lærer meg mye. Min kjære mor, hun er min solide klippe. Ikke det at jeg ikke har full støtte fra dere andre, men dere vet hva jeg mener;) 

Jeg har alltid vært en sterk dame, men år på baken er den beste erfaringen vi mennesker får og jeg vokser litt hver dag, jeg gjør mye feil og jeg gjør mye rett. Bloggen min har gjort meg mye sterkere. Det har vært godt å ha min elskede Eivind, som er min strøste fan - jeg elsker deg OG familien min og mine nærmeste venner. Når de har sagt kjør på Helen, ja da har jeg kjørt på, enda hardere enn før og smilt fra hjertet. Jeg har hele tiden sagt at så lenge jeg ikke sårer mine nærmeste, så gjør jeg det riktig. Noen ganger har jeg nok tråkket på noen tær, og til dere som føler dere tråkket på så ber jeg om unnskyldning, for det har aldri vært meningen å såre. 

Men hjelpes, det har vært lite motgang i forhold til medgang da dere:) Hvor mange fine kommentarer og mailer har ikke dere sendt meg, jeg blir så rørt at jeg ofte gråter når jeg leser de fine ordene fra dere! En klem til hver eneste en av dere i takknemlighet og kjærlighet for deres godhet og lykkeønskninger. Den kommentaren jeg smiler og ler (godt ment) av er denne; "Du er den nye Coco Chanel!" Da dro du, min kjære bloggvenn, den veldig langt, så langt over streken som det er mulig:) Jeg er og blir ALDRI noen ny Coco Chanel! Jeg vet at det var bare godt ment. Den gode kommentaren tar jeg med meg i hjertet mitt for alltid, alltid og smiler - fra hjertet;) Skjønne du!

Dere har gitt meg så mye glede og jeg vet at dere kommer til å gi meg uendelig mye glede fremover også. Den største motivasjonen har jeg fått i fra nettopp dere. Når jeg har åpnet mailer her på bloggen, på privaten og på facebook, da har jeg smilt og grått noen gledestårer. Mailer som forteller at jeg har gitt noen styrke til å takle en vanskelig periode i livet, at jeg har forandret holdningen til noen av dere, at den dagen dere kom inn døren på Cosmetique og jeg ønsket dere velkommen, da fikk dere gledeskontoen oppfylt, at jeg smilte fra hjertet.... vet dere, når ett snilt hjerte møter ett annet snilt hjerte, da trenger man ikke si så mye, da er ett smil nok, for vi kjenner hverandre uten å ha noen gang møtt hverandre, vi er heldige, for vi er fylt med godhet, slike mennesker finner hverandre. Vår største gave her i livet, det er å være gode mot hverandre. Godhet skaper trygghet. Tusen takk til min familie og mine venner som gjør at jeg føler meg trygg og sterk.

Jeg har hele tiden sagt at den dagen jeg ikke har noe å skrive om , da gir jeg meg, men jeg har fortsatt veldig mye på hjertet, det er ikke uten grunn at jeg en gang fikk kallenavnet "prinsessen som ingen kan målbinde!" ;) Så mer gleder kommer. Tro meg!

Hva har vært meningen bak bloggen min... det er enkelt! Meningen har vært å være til glede og inspirasjon for store og små hjerter, unge og gamle. Bloggen min har blitt vårt lille glade univers. Jeg har kunnet dyrke min intr for mote her, jeg har hatt ett forum hvor jeg kan tale min sak, direkte og ærlig.

 "Helen, med hjertet i hånden."  Noen av mine gode venner nominerte meg som årets mest inspirerende blogg, og jeg gråt av glede når jeg las flere av begrunnelsene.... Der var det mange gode og varme ekte ord fra store hjerter, jeg er så glad i dere - dere vet hvem dere er:) Jeg har sagt hele tiden; de som kjenner meg, de vet hvem jeg er, de vet at mote er èn av mange biter i hjertet mitt. En av bitene som gjør hjertet mitt helt. De som virkelig kjenner meg, de vet også at den største biten i hjertet mitt er den delen som holder godhet og omsorg for mine nærmeste men også for de jeg ikke kjenner så godt, de som kjemper i hverdagen. Jeg tenker på de vakre hjertene på gata i Oslo og ellers rundt om i Norges land, i hele verden. Selgerene av gatamagsinet =OSLO er min hjertesak, de rører meg dypt og inderlig, jeg har en kjærlighet for disse menneskene som jeg ikke kan forklare. Jeg gleder meg veldig til å møte de igjen om noen få uker. Jeg vet det blir tårer og gode klemmer, noen nye har kommet til, noen er borte.... Jeg vil oppfordre dere alle til å gi din støtte til denne flotte gjengen, stopp opp og snakk med de når de ønsker å selge deg magasinet =OSLO. Gi de en klem! Du vil bli så glad, og du vil glede ett stort hjerte. Du får fylt opp gledeskontoen til både selgeren og din egen. Noen av dere har spurt om vi ikke skal ha en innsamlingsaksjon i år, og i år gjør vi det på en annen måte, i år er det ikke paller med vinterklær som reiser nedover, i år er det personlige gaver fra oss og venner som fylles opp i koffertene når vi reiser nedover. Julegaver som gleder. Jeg teller dager til vi skal nedover. LYKKE.

Har du noen gang laget deg en LYKKE - LISTE? Det oppfordrer jeg deg til å gjøre. Ta ett blankt ark og lag deg ti punkt. Sett deg ned og tenk over hverdagen din, akkurat slik det er nå. Lev i nuet, tenk over hva som gjør deg lykkelig akkurat nå. Da vil du se hvor heldig du faktisk er. Sett pris på det nå som julen nærmer seg og vi mister oss selv litt. Ja, vi gjør nemlig det. Vi stresser opp, jager rundt etter julegaver og hornsalt til julebaksten. Stopp opp og lag deg en lykke-liste. Pust. Ta vare på de rundt deg som du er glad i, fortell de at du er glad i de. Ta vare på deg selv. Det er helgens oppfordring til deg, fra meg, med kjærlighet.

Innlegg nummer 1000 kommer om kun kort tid og jeg synes at vi må feire litt! Jeg håper dere følger med i dagene fremover, for jeg ønsker å gi en av mine kjære trofaste lesere en fin liten gave. En gave til en av dere som har følgt meg fra en litt klønete og forsiktig start og helt frem til i dag, jeg setter så veldig stor pris på dere! Tenk at bloggen min skulle komme dit den er i dag, det hadde jeg aldri drømt om når jeg opprettet den, men jeg er en drømmer, det er veldig viktig å drømme. Sett deg mål. Jobber du hardt nok, da når du målene dine, alt går, men det krever mye mot, stå på vilje og en drøm om morgendagen. Jeg har fortsatt mange drømmer som skal oppfylles, jeg har hele livet foran meg, jeg våger å drømme.

Jeg sier som min kjære mamma sa til meg en gang; "Det hjertet er fullt av, renner munnen over med!" Husker du det mamma? Du hadde helt rett ♥

Jeg legger meg i tankeboksen i natt og drømmer om morgendagen og en fin gave til deg. Jeg gleder meg til å poste innlegg nr 1000 veldig snart! Og enda mer gleder jeg meg til morgendagen. Den som intet våger, intet vinner. Våg å drømme! CARPE DIEM!

 

Hjerteklem fra Helen, med hjertet i hånden. 

 

TODAYS PHOTOSHOOT WITH FOA DESIGN


Dagens photoshoot resulterte også i noen portrett bilder og en ny kjempegøy avtale som jeg GLEDER meg helt crazy til! Men den shooten finner ikke sted før om ca en mnd, men jeg gleder meg veldig til å vise dere de bildene!!! 

Det er flinke Aina som har tatt bildene, hun er rå på bilder, både hun og Fred, dreamteam!  

TODAYS SHOPPING

Dagens shopping-bag gjør meg glad glad glaaaad!

Jeg har tenkt å slappe av med mine favoritter denne helgen, ansiktsmaske,  jeg skal lese denne boken, som en god venninne anbefalte meg, jeg skal ta ett langt bad med min favorittsåpe fra CLEAN, Shower fresh - har du testet ut CLEAN parfymene egentlig? Jeg E.L.S.K.E.R denne varianten, og heldigvis har vi over en halv liter av yndlingen min på kampanjetilbud nå ; 199,-  (før 629,-) og i dag kjøpte jeg med meg hjem denne trepakningen med CLEAN parfymene, her er tre helt forskjellige dufter, alle Eau de Parfume.

Viste du at i Sverige er CLEAN faktisk større og mer populært enn selveste Chanel parfymene? Jepp! Så populære er de, og nå har jeg endelig oppdaga de også. Min favoritt er shower fresh - hvem vil vel ikke dufte shower fresh hele dagen? Ikke meg i mot;) Test de ut du også og finn din favoritt, jeg liker at det finnes deo, bodylotion og dusj i alle duftene!

I shoppingbagen min er også rolls royce`n av caviar kremer, nemlig DECLARÈ antiwrinkle caviar perfection som vi har fått inn nå, kampanjetilbud på denne også til kun 349,- (før 495,-)  Og som en ekte sunnmøring jeg er, så benytter jeg meg alltid av gode tilbud;) Jeg må le når jeg ser denne kremen, min kjære bror  (som har bursdag i dag - gratulerer masse med dagen din verdens aller beste lisje-store-broren min, I love you!) holdt på å le seg i hjel den gangen han oppdaget at jeg bruker antirynke krem på leggene også, haha, det er jo en bodybutter;)

Englelakk fra Alessandro , nr 147 (47) er en nydelig farge som jeg har falt for, den er en ubestemmelig sterk lillarosa farge på, perfekt til vinterbleke hender! En shoppingbag med luksus synes nå jeg! Fordi jeg fortjener det!

Fortsatt fin fredag, nå er det Idol og allsang i stua hos oss, vi heier på vakre Maria Mohn, HEIA MARIA!

 

TODAYS CRAZINESS & HAPPINESS

 

Photoshoot med Aina og Fred, moro! Det endelige resultatet får du se på onsdag , da deler vi litt behind the scenes bilder med dere også;)

ROCK ON !? ;)  Kaffi i jule-krusa har blitt en favoritt Fred;) Grazie!

 

snapshot i en snap!

Dagens outfit er Armani Jeans, Tiger of Sweden jakke, Debbie shoes, Michael Kors veske og Louis Vuitton.

En gal gøy fredag er snart over, vi startet dagen med photoshoot og kaffi hos Fred og Aina, FOA foto & grafisk design studio. Disse to er mine absolutte favoritter, stemningen i studio er perfekt, de tar magiske bilder - jeg er stum av beundring! My daddy cool & moi kosa oss hos dere og takker for en kjempefin start på dagen, kvalitetskaffi OG krus, perfekt;) Gleder meg til ny shoot med dere om ikke så lenge og en annen avtale -hørte jeg needle & "pils" ?

Stay tuned for dagens shopping-pose!

 

 

SUCH A FUN DAY - AGAIN!Lang morgen, photoshoot sammen med herlige Hege, daddy cool & moi dating, cafebesøk med tre gode venner og ikke minst; kos med nydelige Ella! FIN torsdag! 

TODAYS OUTFITOUTFIT:

Michael Kors veske // Hatt fra Glitter // Acne genser - finnes også i mørkblå på Overvåg // Sorbet bukser // Debbie shoes // Louis Vuitton skjerf // So B by Børre Olsen armbånd.

Det kommer bilder fra dagen om litt, stay tuned:)

xoxo 

JUST NU

Haha:) Crazy girls in tha city! Just NU er det photoshootings, og dere får litt behind the scenes. Mer kommer i neste uke, stay tuned!

DADDY, DADDY COOOOL!

De vakreste smykker er laget av små prinsesse-hender... og de kuleste pappa`ene er de som går rundt med disse vakre smykkene, her kombinert sammen med So B:)
Daddy, daddy cool!

Nå skal jeg kose meg med god kaffi, nyte morgenen....jeg tenker på en fin sang hver morgen jeg står opp, og i dag var det Vamp`s "kim du nå va" som ble trallet på... "den finaste morgenen e den som vente og eg e der lenge før eg e heilt nødt. Eg står opp med sola og ser at hun hente, en ny dag og sett han på gløtt...." Fin!

Denne uka er en turbo uke med ikke mindre enn tre photoshoot. I dag er skal jeg på èn og i morgen er den siste, gleder meg. Jeg deler bilder og masse gøy med dere når det er kommet på trykk, inntil da kan jeg gi dere ett hint; Helen på shopping;) Også får dere mine personlige stylingtips på trykk også, og ikke nok med det, vi på Cosmetique kommer med ett fint makeup innlegg, "hvordan legge den perfekte makeup" - very soon! Jepp, for dere som lurte på om jeg ikke var ferdig med å stikke nesa mi frem overalt? Nope, I am still here, going damn strong!

 

 


 

DAGENS OUTFITDAGENS OUTFIT:

Hemisphere skjerf // Hugo Boss bluse // Roberto Cavalli hotpants // Wolford strømper i merinoull // Debbie shoes ankelstøvletter.

Tilbehør: Otazu ring, Diva design Molde // So B by Børre Olsen // Sif Jakobs.

Makeup by Artdeco , nailpolish by Alessandro.  Cosmetique N.H Lied

70 % på MICHAEL KORS!

Just NU finner du meg på Overvåg og her er mange flotte tilbud;)
Her har jeg valgt ut en Michael Kors favoritt, nå får du denne lekre blusen til 70% avslag! Superfin sammen med en cardigan i lin - også fra Michael Kors og du får 70% avslag!!!
Favorittene mine fra Acne passer fint sammen, glede:)

Vi har også 50% avslag på ALT i G-Star!!!

COFFEE IN THE MORNING!

Da har jeg oppdatert meg på alle mine yndlingsblogger, drukket to kopper god kaffi og jeg er klar for en kjempefin dag, idag blir jeg å finne på Overvåg fra klokken 1400 - 1900 , det blir stylingtips og giveaways, vi får besøk av Stinne fra Danmark som vil vise oss det aller siste innen Wolford fashion, vi serverer noe å bite i og vi gir dere mange gode tilbud, både på Overvåg og B-Young. WELCOME!

Men nå setter jeg på favorittmusikken, danser meg ut på badet og litt rullings av hårmanken, da er jeg klar for en nydelig dag. Jeg starter den med kake og kos på kaffiBaren! Jeg gleder meg sånn:)))

 

 

SPREAD THE CARMA LOVE

God onsdagsmorgen!

 

Jeg har lyst å dele en Carma-glede med dere i dag, jeg er jo innom yndlingsbloggen min hver eneste dag og nå er jeg med i en fin konkurranse der jeg kan vinne ett kjede av designersøstrene Syster P. Klikk HER og se den lekre kolleksjonen, også er jo gleder til for å deles, så jeg håper dere tar turen innom Carma og melder dere på konkurransen:)

Lykke til alle sammen og fin onsdag:)

MY W.I.C UNIVERS

Fin tirsdag !

Jeg tenkte jeg vil dele litt tips til å innrede garderoben din. Følg meg for en liten sniktitt inn i mitt lille univers, jeg elsker å være her på kle/sminkerommet mitt, og ikke uventet - her elsker våre to små prinsesser å være også - OG venninner, for å ikke glemme de;) Her er mange skatter fra fjernt og nært, noen skatter er fra Europas motehovedstad Milano, med her er også skatter fra bruktbutikken i vår lille vakre havneby, Fosnavåg. En lett blanding med andre ord!

Kom , bli med meg og hent litt inspirasjon til ditt lille univers.

Jeg tar alltid vare på fine esker, disse oppbevarer jeg mine fineste smykker og armbånd i. Og disse fine skålene har jeg kjøpt på bruktbutikken, de er perfekte til å oppbevare smykker, ringer, ørepynt ++ oppi. Også er de så dekorative. Sett frem de tingene som gjør deg glad, slik at du ser de, det er lett å glemme de fine tingene dine når du legger de vekk i smykkeskrin eller skuffer og skap.

Finn en enkel stang og monter på veggen din , her kan du henge opp skjerf for eksempel.

Små pyntegjenstander som gjør meg glad, "dream & happy",to ord som beskriver alle følelser klerommet mitt gir meg!Samle alle dine favoritter i en slik fin skål, jeg tipper den er egentlig beregnet til noe helt annet, men ikke i mitt lille univers, da fungerer den best slik;)

Kjenner du noen som skal skifte ut sine utstillingsdukker, så kan du kansje spørre om de er intr i å selge de gamle? Disse gjør seg så fint inne på ett klerom, jeg har fått 5 stykker av Maria mi, og de er så kjekke! Jeg bytter ut "utstillingen", noen ganger pimper jeg de opp med smykker og stæsjhings, haha;)  På bildet under har min kjære mormors kjole fått hedersplassen, jeg er så glad i denne kjolen, tenk at denne brukte hun når hun var like gammel som meg, og gjett om hun synes det er stas når jeg bruker den da ♥

Bygg deg hyller og skap på en enkel og fin måte, det er fint å legge veskene dine på disse hyllene, dekorativt og oversiktelig. Vi har fått kjekke Steinar Skeide (Skeide møbelindustri) til å kappe oss en fin innredning, og min kjære handyman Eivind har bygget den.

"If You `re happy, put a hat on it!" En hatt gjør ett antrekk!

Nydelige kjolen min sammen med mitt nydelige Paris007 skjerf, lykke!

So B by Børre Olsen har fått en hel hylle i innredningen - fordi jeg elsker disse smykkene, her er fine gaver fra the man himself, Børre, smykker designet hjemme ved kjøkkenbordet og om vi har hatt mye gøy med disse smykkene? Check!

  


Også mitt nydelige Otazu smykke som er fra min kjære Anette, henne kjenner dere fra Diva design i Molde (storgata 13) Ikke bare er hun en veldig god venninne av meg, hun er også en skatt for Molde sentrum, dama har ett hjerte av gull, intet mindre! Er dere i Molde, så ta turen innom Diva Design og nyt gleder til hjemmet ditt og sjela di, hit skal vi å handle julegaver i år!

Søte skoesker fra Debbie Shoes, Overvåg Ulsteinvik:) Jaaa, i morgen er jeg å finne på butikken der fra 1400 - 1900 og som jeg GLEDER meg! Da er dere hjertelig velkomne innom, jeg og de kjekke damene på Overvåg gleder oss til å møte deg:)

Bygg noen mindre hyller til skoene dine, det er så mye lettere å sette sammen ett antrekk når du har full oversikt og kan se tingene dine, match farger og antrekk, tilbehør og sko, have fun go mad!

 

Heng opp smykker på enden av skapene, slik at du nytter endeveggen på skapene dine, kjøp lange stengre som du kutter i ønsket lengde, monter de med å skru fester i taket, kjøp inn en haug med klehengere og vips, du har komplett oversikt! Mye bedre enn standarhyllene du får i typeiske garderobeskap. Jeg har brukt en hel vegg til denne typen oppheng, og jeg har hengt opp to etager slik, den nederste stangen fester du i veggen. Tips; Det kan være fint å ha ett område på enden inn mot veggen, der du ikke har stang under, da får du henge opp fotside kjoler, der, uten at de blir rynkete.

Da er det bare å sette på kaffien, sett på yndlingsmusikken din og gå løs på kleskapet/rommet ditt med liv og lyst! Har du ikke plass til å bruke ett helt rom til dette, er det veldig fint å sette denne typen skåler med smykker og stæsjh på badet for eksempel. Lag deg fine oppsatser med dine yndlingsting, yndlingskremer og parfymer :)

Lykke til:)

Jeg kommer tilbake med stylingtips til en basisgarderobe veldig snart ,men først er det styling på Overvåg i morgen og jammen meg kommer det ikke ett stylinginnlegg i avisen også veldig snart!

Stay tuned and stay happy!

Legger ved dagens repeat låt til dere også, fin ikke sant? Min favoritt om dagen!

Joshua Radin: You Got What I Need
HELLO MISS KITTY

Det er ingen hemlighet at jeg digger Hello Kitty , og just nu pakket jeg opp disse søte parfymene til små og store prinsesser;)

Prisen er kun 59,-
Koselig kalendergave eller venninnegave? Check!

HOLLYWOOD KIND OF HAIRHusker dere at jeg for noen uker siden anbefalte dere denne Hollywood oljen for håret? Den er den aller beste oljen jeg noen gang har hatt for mine lange lokker, den tilfører håret en finglans uten å tynge håret. I mitt hår bruker jeg to "pump" siden det er ganske så langt nå, jeg har blitt avhengig!

Før helgen var jeg hos min frisør Tanja på Saxett igjen og da ble denne vidunderkuren også med meg hjem, tusen takk Tanja! Jeg er kjempefornøyd med produktene! Denne kuren gir umiddelbar fuktighet og glans til mitt behandlede hår, happy hair? Happy me!

cutrinsample

TODAYS "FATHERS-DAY" OUTFITDagens outfit var absolutt herre-inspirert, det var jo tross alt farsdag!

OUTFIT:

Debbie Shoes // Wolford strømper // Roberto Cavalli hotpants // gammel hvit skjorte som er klipt label`en av // Hugo Boss frakk // Armani herreklokke (tyvlånt av min kjære som er på havet)

NEW SHOES FOR ME! DEBBIE-DEBBIELOOOOOO som jeg elsker dette merket, de lager supergode sko!

Jeg kaster meg på herre-moten og har kjøpt meg nye lekre herresko - jepp, mamma sa ; "ååå har du kjøpt nye sko til Eivind?"  Men nei, de er mine, og det er damesko altså, knis;)

DIGGINGS! Til og med undersiden er fin! Du får de uten mønster også dersom du vil det. Hvor? Hos oss på Overvåg selvfølgelig;)

  

PHOTOSHOOTEN I DAG


For en herlig dag! I dagtidlig startet jeg med en photoshoot som jeg gleder meg til å gi dere behind the scenes, men inntil bildene kommer på trykk i motereportasjen, så får dere bare en liten teaser;) Det er vakre Synnøve Sorthe som har tatt bildene i dag, og vi modellene kosa oss på early morning photoshoot.

I morgen er det ny shootings og den deler jeg med dere i morgenkveld.


Synnøve i action:)

Moteblogger

SOPHIE FAROH SNAPSHOT

COLOUR ME SOPHIE FAROH HAPPY!
Ett lite dryss fra photoshooten min for Sophie Faroh.

HIGH ON LIFE, THAT`s ME!

Søstrene sisters, Isabell, Wansima og Helen var på bedehusbasar i gårkveld og hjelpes..... jeg er en ekte basar-kjæring! Jeg ELSKER å være på basar, det var tombola og årer over alt, vi vant så mye og jeg var rett og slett høy på selve livet! Forrige uke var vi også på basar, da i kirka, og om vi vant? Jepp! Så gøy;) Og ja, jeg er virkelig en ekte basarkjæring - gi meg noen årer , litt tombola lodd og jeg er klar som ett egg!!!! Tusen takk til barnekoret vårt, "Sprell levende!" som sang så fint til oss på begge basarene, jeg er stolt mamma og tørker tårer hver eneste gang dere synger så vakkert... Nå gleder vi oss til julekonserten i kirka, da skal jeg love dere at ikke ett eneste øye er tørt... Ingen synger vakrere enn dere, små, men stooore barna våre... og når dere skal synge "det lyser i stille grender"... ja da har mamsen en boks kleenex klar! Jeg gleder meg til jul!!! Men la oss først nå dele litt basar-gleder;)

Jeg oppfordrer alle til å ta med seg venninnene og gå på basar!!!! Hipp hipp for bedehusbasar!

LUCKY NUMBER 155!!!!

K.A.O.S fra ende til annen! Som vi LO;) Søstrene sisters på basar, I love you both!

NOSTALGI ♥

Hjemme etter en herlig kveld å minnes!
 

MY LITTLE NEW STAR

I skrivende stund pakker jeg opp masse nytt i bijouteri, er ikke denne ørepynten nydelig? Små fine stjerner til ørene, du får de både i sølv og gull.
Twinkle twinkle little star....

Denne helgens tilbud til deg er knalltøffe stjerne ringer!!! Kun 49,-
Jeg pakker de opp NU;)

MILLION? YES PLEASE!

Akkurat nå får du gratis Lady Million bodylotion ved kjøp den nydelige duften Lady Million by Paco Rabanne:)

Eller kansje du trenger farsdagsgave til verdens beste pappa?
Da tilbyr vi deg gratis lekker toalettveske i sort og gull ved kjøp av Million, kåret til årets beste duft to år på rad;)

Ellers har vi pakket opp nesten fire paller med nyheter, gavepakninger til Farsdagen og jul, prinsesse avd og mye lekkert til store og små. Velkommen til oss på Cosmetique!

MORE HAIR INSPO by SAXETT

Da dere er det oppsett nr to, er det ikke gøy at vi kan dele litt tips og enkle råd? Det ser ofte så vanskelig ut når vi ser noen stilige frisyrer, men det er ofte ikke så vanskelig som det ser ut.

Du trenger akkurat det samme til denne frisyren som til den jeg viste dere på forrige innlegg; en donut som du kan åpne, hårklemmer, tuperingsbørste og spray. Gjerne shinespray som avslutning. Her har vi brukt bølgetang, det skal jeg ønske meg til jul ( Les hint hint Eivind, Tanja vet hvilken;)) Har du ikke bølgetang for hånd kan du flette håret ditt, eller du kan bruke krølltang også, eller du gjør det med glatt hår, ditt valg.

Hva sier dere til litt mjuuuusikk til lesingen? Jeg legger ved denne og press play, scroll deg nedover på skjermen og kos deg:)

 

Let`s go, number 2 is comming up!

Vi har først brukt Tanja`s bølgetang på håret mitt, har du dårlig tid, så bølger du bare det øverste håret, det som er under viser ikke uansett, og mitt hår er så innmari tykt at vi lot være å bølge underhåret, men har du tynt hår kan det være lurt å bølge hele, da får du masse volum og håret ser tykkere ut, behandlet hår er også lettere å style, men dette er valgfritt.

Før du bølger det, deler du skillet ditt der du ønsker å ha det, til denne frisyren valgte vi en lett sideskill.

Etter at du har dradd fingrene lett gjennom håret, så starter du med å rulle det langs siden, slik som vi har vist på bildet over. Rull bak mot midten av hodet og fest den remsen du har rullet med to hårklemmer som du krysser over hverandre. Det samme gjør på motsatt side, rull litt av håret bak mot midten av hodet, eller du kan velge å flette det også, du velger.

Nå skal du feste donut`en til håret, akkurat som vi gjorde på første hårinnlegg, men nå ruller vi det andre veien, akkurat som vist på bildet over.Rull håret helt inn til hodebunnen og feste donut`en mot hodet. Husk å feste godt og finn rette teknikken slik at håret sitter på plass.

Panneluggen har vi her vagt å tupere litt opp og dra den litt ned mot øret. en rufsete look, love it!

VOILA! Fresh på håret igjen, med enkle grep!

Dersom du ønsker å bestille deg en time med de flinke damene på Saxett, så ringer du tlf 70 08 80 85, der møter du Tanja, Silvia og Malin. De hjelper deg med håret ditt og redder hver eneste bad hairday:)

Flinke hårdronningene mine, jeg setter så stor pris på dere!  

xoxo

 

Moteblogger

 

HAIR INSPO by SAXETT

God torsdagskveld kjære lesere, håper dere har kosa dere i dag, jeg har hatt en drømmedag. Å starte dagen hos Tanja og Malin på Saxett er en perfekt start på dagen, sjokoladekaffi og godt selskap,koser meg gjør jeg:) Idag satte Tanja opp to frisyrer, de ser kansje avanserte ut, men dette er enkle frisyrer som vi kan ordne hjemme på badet.

Er dere klare? Her kommer den første, du trenger en "donut" som du kan åpne, en hårstrikk, tuperingsbørste, spray og litt shineprodukter for å glans etter at du er ferdig (se på slutten av innlegget, der er de avbildet)

Let`s go!

Start med å samle alt håret UNTATT en god del pannelugg, i en stram hestehale. Du velger selv om du vil ha den høyt oppe på kruna eller litt lengre nede, som vi har gjort her.

Ta en liten del av hestehalen, gjerne underhåret, siden det er ofte mørkere enn resten av håret, feste håret rundt hårstrikken for å skjule den.

Hestehalen blir da slik som på bildet under, du "gjemmer " enden inne i hårstrikken. Samle løshår i hestehalen med litt gele, det gkør også at du får bedre hold når du kommer til neste trinn.

Du fester donut`en slik, enkelt med en klemme, husk at du skal håret på oversiden av donut`en når du skal til å rulle den opp mot hodet for å feste den. På bildet under har vi snudd den mot kamera, slik at dere skal se hvordan vi har festet håret.

Da er det bare å "rull`n inn" og du får dette resultatet som vist på bildet under.

Nå skal du feste donut`en til hodet. du drar den forsiktig ut mot sidene og stikker små hårklemmer inn i donuten og vrir klemmen litt, før du fester den mot hodebunnen. Her må du prøve deg litt frem, finn rette teknikken, slik at klemmene sitter godt. Pst, ser dere det fine So B armbåndet til Tanja?;)

Nå har vi festet frisyren og vi starter med å tupere luggen, min pannelugg rekker ned til munnen min, men jeg har tatt litt ekstra bak mot krunen ser dere, der har jeg litt mer lengde. Tupere godt og spray lett. Husk at når du tuperer så skal du kun tupere ved hår-rota, det er her du trenger volumet, dersom du ikke tuperer langt nok nede mot hodebunnen, så vil frisyren kollapse.

Higher the hair...the crasier the lady...or was it...higher the hair, the closer to God??

nå skal du legge håret/panneluggen lett bak mot krunen, bruk gjerne en børste for å få ett glatt resultat, men du skal ikke kambe ut tuperingen, forsiktig, kun i overkant av håret.

Samle enden av panneluggen og rull den under fingrene dine og inn mot hodebunnen, slik at du får det som avbildet under.

Feste enden av panneluggen med to hårklemmer som du krysser inne i "hullet du har laget nå"... Litt vanskelig å forklare, men jeg håper dere ksjønner hva jeg mener?

Slik vil det da se ut. Du velger selv om du vil la enden av panneluggen stikke ut eller om du vil gjemme hele enden inne i "hullet" :)

VOILA! Festfin hver dag! Ikke gi opp dersom du ikke får det til første gangen, øvelse gjør mester!

Du kan også legge ned panneluggen, altså, samel absolutt alt håret i hestehalen, dersom du synes det blir vanskelig med panneluggen, eller du kan dra all panneluggen til den ene siden og feste den bak øret, ditt valg:) Jeg elsker høyt hår, så hjemme på mitt bad er det tuperings for alle penga;) Følg med, i neste innlegg kommer enda en fin og enkel frisyre, den er litt mer rufsete og rampete, samtidig som den er supersøt og romantisk.

  

Stay tuned and keep the hair high;) 

Moteblogger

TODAYS OUTFIT DETAILS


"If you ever loved somebody put your hands (or purse) up!" Den spilles over and over, fiiiin:)

TODAYS DETAILS ; Louis Vuitton, the Mira Kunis way.

Outfit:

Armani Jeans // Acne genser // Louis Vuitton skjerf // Michael Kors veske // Bijouteri fra Cosmetique N.H Lied og Sif Jakobs


 

 

TODAYS BEHIND THE SCENES FUN

 

Dagen på Cosmetique var så fin! Jeg deler en liten sneak peak med dere her, men det endelige resultatet må dere vente med å se til det kommer på trykk i avisa, da får dere se flere bilder både her og der;)

I  L.O.V.E  MY JOB!

Moteblogger

 

HELP ME, PLEASE! NAIL-POLICE!

Akkurat nå sitter jeg her og nyter dette synest av en haug englelakker... hva tror dere? Jeg har allerede valgt meg ut maaange favoritter, og jeg lurer på om jeg rett og slett skal bestille alle? Men hvilken tror dere jeg skal bestille inn ekstra av? Noen ønsker kjære Cosmetique-Ladies?  

Vi må jo glitre litt ekstra nå som julen nærmer seg;) Alessandro har supergode lakker og jeg er så glad for at vi får velge fra øverste hylle, men nå trenger jeg deres ekspertise, dere trenger ikke kommentere med navn, vær gjerne anonyme dersom dere ønsker det:) Hva blir favoritten DIN i til jula?

KONTROLLERT  KAOS?

Noen av mine favoritter, hva tror dere om denne helt til venstre? (den samme er avbildet under)Enda flere favoritter.....

"Eivind sin!!" ;) Jeg sitter her og virkelig koser meg, jeg studerer englelakker til Cosmetique og har tent lys, leser litt magasiner fra Lied og en iskald melkerullings ligger på kjøling, yummi! Men denne boksen som er merket "Eivind sin!!" ....den har jeg sååå lyst å åpne!!!!! Jeg vet nemlig at den inneholder verdens aller beste cognac sjokolade.... Anette, du er så snill, I love you! Gleden er å få en overraskelse i posten, en pakke overfylt av gleder fra ett hjerte i Molde og Diva Design:))) Jeg tør ikke love noe Eivind.... melkerullings vs. cognacsjokolade?? Lett! ;)

P.S I LOVE YOU;)


Stemning in the Sævik household!HIGHER THE HAIR... 

Bad hairday? Use your fantasy and do it the high way or the Elvis way, or both! La deg inspirere:)

Jeg gleder meg til i morgen og en date med mine Saxett dronninger! Vi blogger live fra frisørstolen og gir dere tips til en enkel frisyre du lett kan style selv.


 

Moteblogger

PERFECTLY NUDEJeg har funnet noen perfekte nudefargede lebestifter som jeg har lyst å dele med dere. Det er de nye mineral lebestiftene fra ArtDeco som jeg har lagt min elsk på, og du får de i mange forskjellige farger, disse to er noen av mine favoritter!

Det er travle dager hos oss på Cosmetique om dagen , vi har fått inn så mye nytt, ikke mindre enn tre paller med varer, så nå er det ett stort utvalg hos oss i nyheter og den perfekte julegaven:) I morgen står Irene klar for hjelpe deg på Cosmetique, meg finner du over gaten, på Saxett , i frisørstolen til Tanja - vi kommer med noen kjekke hårstylingtips til dere i løpet av dagen.

STAY TUNED AND STAY HAPPY;)

STYLING TIPS A`LA CAVALLI

Har du flere enn ett yndlings-skjerf? Do it the Cavalli way og style antrekket ditt med flere skjerf rundt halsen, mix & match, dette er spennende, jeg deler noen bilder med dere senere, der jeg selv har tatt i bruk Roberto Cavallis`s stylingtips, stay tuned and stay Cavalli`ed;) I know I am!

Jeg elsker hvordan Cavalli`s design er satt sammen, fargene og det typiske dyreprintet, gull,sølv og paljetter. Hjelpes, ingen over, ingen vedsiden!

Jeg legger ved mitt absolutte favoritt fashionshow, la deg inspirere! Jeg blir aldri lei akkurat dette showet, om jeg kommer til å kopiere dette?  ABSO-FREAKIN`-CAVALLI-LUTELY!

 

 

Moteblogger

 

JUST NU @ COSMETIQUE

Kjære kunder, FIN tirsdag:))) Jeg stuper ned i denne haugen med varer idag og deler skatter med dere underveis;) Her skal jeg love dere at det er mye dere har gledet dere til:D

SNAPSHOT

Det vil komme noen drypp med bilder til dere fra modelljobben jeg gjorde for Sophie Faroh i vår, her deler jeg ett av bildene fra katalogen :) Nattings!

BASIC TIL GARDEROBEN

Under: En av mine favoritter i kleskapet er denne oversized genseren, den er ett av mine beste kjøp, også liker jeg at den har en fin detalj bak; en splitt midt på ryggen. (Detaljer om alle plaggene finner du på slutten av innlegget)

Under: Den samme genseren inne i blazeren og ett skjerf gjør antrekket litt mer spennende.

Over: En klassisk blazer er veldig kjekk å ha i garderoben, den kan du bruke til hverdags og fest. Til hverdags kan du style den sammen med en slitt denimbukse og en enkel t-skjorte/topp og noen stilige ankelboots. Til fest kan du ha den samme blazeren over kjolen.

under: En shorts / hotpants er en klar favoritt i garderoben min, er det varmt ute kan den brukes uten strømper, og om høsten/vinteren bruker du tykke strømper til. Prøv noe nytt, velg andre farger en sorte hotpants. Jeg er ekstra glad i denne plommefargen.

Og fargen er ekstra fin sammen med grått, blått, sort, brunt beige....den passer sammen med alle fargene tenker jeg:)

Under: Samme antrekk blir helt nytt bare ved å bytte ut hotpantsen med en denimbukse.

Under: En skinnjakke kan du også bruke til ALT, den kan du style opp finkjolen med, eller du bruker den til denim. En god investering i garderoben. Her er en av mine favoritter i ull og skinn. Passe tynn til å kunne bruke innendørs også.

Da kjære lesere gir jeg dere 7 nøkkelplagg til garderoben og viser dere litt hvor langt vi kan nå med kun 5 basic plagg.

Mine 7 er:

* SKINNJAKKA  *  BLAZEREN  *  EN ENKEL GENSER  *  HVIT SKJORTE  *  DENIM  *  HOTPANTS *  SKJERF *

Har du disse basic plaggene kan du leke deg frem til all verdens antrekk, du styler de med tilbehør og sko alt etter hvilken andledning det er. Deler noen tips med dere under, og legg merke til at det er kun disse 7 plaggene jeg kombinerer her, men jeg får flere forskjellige antrekk.

Over:  Ett helt enkelt klassisk antrekk til en dag på jobb eller en shopping tur sammen med noen venninner. Skal du på ett viktig møte i løpet av dagen kan du enkelt bytte ut genseren og skjerfet med en enkel hvit skjorte.

En litt mer klassisk og "stram" variant. Her har jeg beholdt akkurat det samme antrekket som på første bildet, men jeg har byttet ut den sorte genseren med en hvit enkel skjorte og satt en hestehale i håret.

Til kvelden kan du bytte ut blazeren med skinnjakka, og bytte ut veska, ha på noen statement So B smykker og vips, så er du klar for en tur på byen, små enkle grep. Skull-love-details. So B armbånd og ring gjør antrekket litt mer rocka.

Under: Samme antrekk som på det første bildet, men jeg har lagt bort jakkene og bruker skjerfet som "poncho". Putter på noen pumps og fine Otazu smykker, så er jeg klar for ett glass eller to sammen med gode venner ;)


Så enkelt kan det gjøres, og det finnes fortsatt flere muligheter med dette antrekket, det gjelder bare å prøve, du har helt sikkert flere skjerf liggende, eller noen høye fine støvletter, en kul t-skjorte med tekst på. Mulighetene er mange:)

OUTFITS:

Skinnjakka fra Tiger of Sweden // blazeren fra Hoss Intropia // skjerf fra Hemisphere // hotpants fra Acne // denimbuksa Armani // den sorte genseren fra Acne // Debbie shoes ankelstøvletter // pumps ukjent.

smykker fra So B by Børre Olsen og Otazu.

Fortsatt fin mandagskveld dere:)
 

Moteblogger

DAGENS ROSE

Jeg vil rope ut at jeg synes kjekke Kent på Meny og postdama fortjener en bukett blomster for fantastisk kundeservice:)
Kent, du er en skatt for Meny Fosnavåg og det er en glede å handle med deg:)
Ta turen innom meny i helgen, de gir oss en kjempefin helg med massevis av gleder for kundene sine, ett lite hint? Kake og diamanter!!!

COSMETIQUE-COS

For en fin lørdag:) vi takker alle våre kunder for en kjempefin helg med masse smil, salg og hyggelige møter:)
Neste lørdag jeg er på jobb blir d noe ekstra godt til dere, fordi jeg blir så GLAD og vi ønsker å sette pris på dere:)
Legger ved ett bilde av fine Tanja og hennes bryllupslakk til kvelden, vi har lagt 9 + 1 fra OPI.
Legg merke til den tøffe ringen hennes fra oss og KO:KO vesken:)

DAGENS ENGLELAKKER!

Denne helgen er det oransje og blått som gjelder, HEIA ÅLESUND- og litt heia Brann også selvsagt siden min barndomsby er Bergen;) jeg velger 9 1 idag tror jeg , hørte jeg 9-1 til Ålesund? mine negler sier iallefall 9-1 til Åleby'n;)

JUST NU @ SAXETT

Thank God for SAXETT and my Queen of hair, Silvia!

Etter ønsker fra dere skal jeg prøve å få til ett hair-inspo innlegg i uken som kommer, dere likte så godt innleggene der jeg og Tanja viste dere hvordan man setter opp håret, takk for så mange hyggelige tilbakemeldinger:)

Ønsker dere en fin lørdag, jeg skal nyte kaffien min og se mine grå trylles bort, oppdatering på yndlinsbloggene mine og litt sjokolade, så setter jeg kursen over gaten og Cosmetique for noen kjekke timer der også:)

FIN LØRDAG!

HAPPY WEEKEND SALE IS ON!

Vi feirer helgen med enda flere tilbud! God helg:)

DENNE HELGENS TILBUD TIL DEG

Denne helgen kan du kjøpe tøffe skull- ringer til kun 49,- eller "Roberto Cavalli" ringer til kun 95,- her hos oss på Cosmetique N.H Lied:)

SNEAK PEAK

En liten smakebit av hva som venter til helgen ;) Jeg gleder meg til å dele resultat av dagens photoshoot med dere! 

Moteblogger

JUST NU @ KAFFIBAREN

Søstrene sisters koser oss med bursdagslunch og Ulsteinviks beste sjokoladekake:) GRATULERER med dagen din kjære lillesøster , I LOVE YOU :*

MY NEW SKULL

Denne fine lille gull-skull' en kom til oss på Cosmetique idag og jeg elsker den:) Dilla på skulls, Helen? Check! Prisen er kun 99,-

Også har jeg bestilt masse nytt i Bijouteri idag, gled dere;) Vi fant heldigvis noen flere ARTDECO tilbud idag, vi var redde vi allerede var utsolgte, men der ligger nå fremme noen ekstra sett med mascara, kajal, øyeskyggebase og concealer.
Idag solgte jeg noe helt vanvittig av disse tilbudspakkene til kun 199,- så vær rask dersom du vil sikre deg ett du også!
Fortsatt fin onsdagskveld snuppiser!

O` SÅÅÅLE MIO

Jeg har lyst å komme med en varm anbefaling til dere, tottelottene mine har vært i på spabehandling hos nydelige Anette Teige ved Herøy Fotklinikk. Jeg skal ærlig innrømme at tidligere har jeg hatt angst for fot-terapeuter... spør meg ikke hvorfor!? Mandag var min aller første time og jeg lurer på hvorfor i all verden har jeg ikke gjort dette før??

Anette ga beina mine en hel times luksus! Jeg fikk også prøve ett par kjempegode basisfoot-såler hun selger på klinikken. Sålene er perfekte til å legge nedi alle typer sko, t.o.m i dine lekreste Louboutin`s vil disse sålene kunne passe. Anette tilpasser sålen slik at de passer akkurat deg, hurra:) Så nå har skoene mine fått fine avlastningssåler og jeg er så fornøyd:) Avlastningssålene fungerer slik at trykkpunktet på foten din får mindre belastning/mindre press - ofte er det partiet rett bak tærne hos oss kvinner som er ekstra utsatt, her er det største trykket på foten vår når vi tripper rundt i høye hæler.. Sliter du med vond rygg f.eks? La Anette tilpasse noen gode såler til deg, så skal du se hvor mye bedre du blir.

Vi damer har jo en tendens til å legge igjen all sunn fornuft hjemme , i det vi tråkker nedi noen smell-lekre stiletter og trasker oss ut døra for å dra på jobb eller en bytur. Hva vi har på beina? Komfortable joggesko? Nope! Ikke de jeg har sett iallefall..  Vi presser oss gjerne nedi noen høye stiletter og klikk-klakker oss gjennom dagen / natten og synes at skoene gjør antrekket komplett og vi er så fornøyde - helt til vi kommer hjem igjen og beina våre er nesten i koma, mine har til tider vært døde og jeg har hylt meg gjennom en fotmassasje for å få i gang blodsirkulasjonen igjen....Jepp!  (Heretter skal jeg aldri kjøpe billige sko til 100,- på ett restesalg jeg snubler over på en sommerferie!) Men om jeg kommer til å legge bort mine høye hæler? Aldri i livet, jeg er 182 lange cm på strømpelesten og adder jeg noen lekre hæler til antrekket så nærmer jeg meg 190 cm lett - higher the heels, the closer to God! Damer; Husk å bære høyden deres med stolthet!

Jeg kan varmt anbefale Anette og Herøy fotklinikk til dere, jeg gleder meg til neste behandling. Nå skal tillene mine få spa-treatment on regular basis:)

Tusen takk for en kjempeherlig behandling Anette. Du har fått en ny trofast kunde!

Dersom du ønsker å bestille deg en uforpliktende time, kan du enten stikke innom henne i 2. etg på Herøysenteret (etg. over Mega) eller du kan ringe henne på tlf 71 71 00 91  / mobiltlf  90 97 91 29

 

YESTERDAYS OUTFITYesterdays outfit var absolutt inspirert av vakre Gwyneth Paltrow, husker dere bildet jeg postet av henne i går?;)

Outfit:

Debbie shoes ankelstøvletter // Wolford strømper // Cavalli hotpants (Milano) // Hemisphere skjerf // Michael Kors veske  (alt fra Overvåg Ulsteinvik) // Louis Vuitton og Sif Jakobs armringer // Dyrberg/Kern klokke // hvit skjorte er en good old goodie fra ifjor (vask skjortene dine fint, så bevarer du de:)

 

Jeg hadde foresten besøk av selger i går og halleluuuuja så glad jeg ble! Jeg G.L.E.D.E.R meg til å tilby våre kjære Cosmetique kunder årets tøffeste neglelakker!! Her snakker vi GLAM, DIVA, SHINE, SPARKLE & TWINKLE TWINKLE LITTLE STAR! Jepp, alt på èn gang! Dere må vente i to bittesmå uker, men DA får dere årets kuleste neglelakker OG de er billige, KUN 50,- Jeg vet at dere kommer til å bli så glade, for disse har dere , kjære kunder, god kjennskap til fra før;)

Jeg lover å dele de med dere med det samme de har kommet inn Cosmetique døren vår, og dette er sesong lakker, så her er det virkelig første mann til mølla, når jeg er tom i butikken er det ikke mulig å få kloa i flere , men vi Cosmetique tuttene var veldig heldige og kapra oss litt ekstra - fordi gleder er til for å deles, ikke sant?;)

Aiaiai , sparkle my nails happy ;)

 
Moteblogger

YES, I AM THE PROUD MODEL OF SOPHIE FAROH!

Finally, my dearest friends and readers, I can reveal my little huge secret! I am so honored to be the new model of Sophie Faroh! You are more than welcome to check out all of my pics at SOPHIE FAROH .

Thank You Lanya-Michelle for your trust in me, I am so proud and honored to front the fall / winter collection of Sophie Faroh.

Love H.

DA kjære lesere kan jeg endelig avsløre min hemlighet og få lov å dele bildene med dere;) Tidligere i vår var jeg så heldig å bli valgt ut til å fronte den nye kolleksjonen for Sophie Faroh og det er med glede jeg kan fortelle at jeg er den nye Sophie Faroh modellen!

Her får dere bare en liten smakebit, men dere kan klikke dere inn på SOPHIE FAROH  for å se resten av bildene . 

Jaaa jeg er superstolt og veldig ydmyk! Og så glad jeg er for å kunne vise dere arbeidet. Photoshooten fant sted i Ålesund, vår vakre jugendby og det var en kjempefin dag, hyggelige mennesker og en superflink fotograf!

Tusen takk for æren og tillitten du ga meg ved å fronte Sophie Faroh, kjære Lanya-Michelle !

xoxo

Moteblogger

 

DAGENS KNALLTILBUD

ARTDECO har en kjempekampanje nå som vi jubler for!
Du får mascara, kajal, concealer og øyenskyggebase til kun 199,- crazy tilbud!!!
Begrenset antall, første mann til mølla!
Nå venter jeg på selger og gleder meg til å dele nyheter med dere om litt;)

FIN torsdag:)

WHITE NEVER GOES OUT OF STYLE!

En hver garderobe trenger en klassisk hvit skjorte. Den kan du bruke til absolutt alt, du kan få en kul "herrelook" , du kan pynte den opp med en blazer, den er perfekt å ha sammen med skjørt og hotpants, den er en klassiker sammen med denim og du kan velge å ha den åpen med en singlet inni eller er det en lang modell, kan du ha ett belte i livet og bruke den som en tøff kjole.. du dresser antrekket lett opp eller ned ved valg av tilbehør og sko.

White never goes out of style, så idag kler jeg meg i hvit skjorte og lar meg inspirere av denne fine fjonge dama, men vi kjører tykke strømper til fra Wolford OG skjerf - det er jo tross alt novembeeeeer og hjelpes så glad jeg er for det;) Denne måneden skal nemlig hjemmet pyntes til jul! Glory glory, welcome november!

 

Moteblogger

TUESDAY KIND OF WORDS

Words to remember:) happy tuesday friends!

Jeg kommer tilbake senere med en veldig fin anbefaling til dere alle. Nå er det Cosmetique som venter og jeg gleder meg masse:) Ønsker dere en fin dag, ta godt vare på hverandre og grip dagen og alle dens utfordringer! 

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits