HelenSaevikFashionBlog » oktober 2012

oktober 2012

H.A.L.L.O.W.E.E.N

Vi har kosa oss sånn idag!

Tusen takk til alle snille voksne, i verdens beste lyckliga gatan. Dere møtte våre glade forventningsfulle små, med smil, kaker og godteri.

Tusen takk, barna storkosa seg - og det gjorde vi voksne også som kunne nyte kaffi sammen i Skinnes-stua:)TODAYS SEQUINS

I HEART MY JOB!

Så moro å komme på jobb og her er PALJETT-NYHETER!!!
Dere vet meg og paljetter.. Denne fine toppen fra Tiger of Sweden kom inn i gårkveld og i dagtidlig flyttet den rett inn i garderoben min!
Finnes også som kjole - Holy!

Paljetter både på Overvåg & B-Young!
O'glede!

Snapshots!
Noen av våre yndlings-Debbie. Finnes i grå, sort og burgunder.
Det begynner å minke på lageret allerede, så vær rask om du vil sikre deg fin yndlingsgarge - eller gjør som de fleste av dere: Gå for flere farger;)

Ønsker dere en fortsatt fin onsdag, jeg tilbringer den akkurat her, i paljett-himmelen ;)

TODAYS INSPIRATION & COPYCAT

Smellvakre Gwyneth Palthrow er dagens inspirasjon!

Jeg er copycat med mine grå Debbie // (som kom innigjen i butikk i dag as we speak!) G-star jeans // Hemipshere cashmere poncho // Dagmar blazer // Gucci skjerf.

Jeg fant dette bildet på bloggen til en av mine lesere fra San Francisco, California. Anbefaler å ta en titt innom bloggen hennes! Ønsker dere alle en fortsatt fin dag og tusen takk for at dere titter innom meg i mitt glade moteunivers, jeg setter stor pris på dere! 

 

I found this picture at the blog of one of my readers from San Francisco CA, I recommend her blog: AzrakunWorld! I`ll put on my grey Debbie shoes, G-star jeans, grey blazer by Dagmar and my grey scarf by Gucci. Tuesday kind of inspiration. May all of You have a great day and thanks for stopping by at my fashionblog, I appreciate it! 

 

 

GLED EN SOM GRUER SEG TIL JUL

Julen nærmer seg og ikke alle gleder seg til høytiden.

DU kan være med på å glede hjerter denne julen, ved å sende en sms med kodeord: "GLEDE" så gir du to rusmisbrukere/trengende en god julemiddag i år.

Dere som har følgt meg en stund husker kansje julen vi sto bak tiltaket "Gi en julegave som varmer", der vi samlet inn klær til de flotte selgerne av magasinet =OSLO . Du kan lese om dette HER  dersom du ønsker det. I arkivet november og desember 2010 finner du også flere innlegg fra vårt besøk i Oslo, også bilder fra besøket vårt. En stor takk til alle som bidro! Dere sørget for at det ble hele to store paller med klær til selgerene av magasinet =OSLO! En ekstra takk til Tor Sindre og Fristad som sponset frakt i tillegg til store mengder varme klær! 

  
Den julen glemmer jeg aldri! Og jeg glemmer aldri kjærligheten vi ble møtt med når vi møtte den fine gjengen i Skippergata 14, Oslo. Ett utrolig sterkt møte!
Nydelige mennesker som var så glade og takknemmelige. Noen hadde strikket sokker og votter, andre ga av sine varme ytterjakker og hjemmestrikkede gensere, to bedrifter sponset oss med utallige kasser varmekjeledresser, ullundertøy, luer, hansker, tjukkelester, skjerf, alt vi tar for gitt når vinterkulden setter inn. Gode klemmer og fortrolige samtaler, jeg tar med meg denne opplevelsen i hjertet for all evighet. Suppe og kaffi sammen med de narkomane. Klemmer, hjertelige klemmer. Tragiske livshistorier... Disse menneskene var en gang AKKURAT som deg og meg. Men de hadde ikke familie og venner rundt seg da de trengte det som aller mest... Husk dere, husk hvor heldige vi er, og for all del, IKKE GLEM DE SOM TRENGER EN HJELPENDE HÅND! 

Nå oppfordrer jeg DEG til å gi ditt bidrag, del denne linken på din facebook side eller blogg, så kan dine venner og lesere også gi sin støtte. La oss alle varme og glede ett hjerte som gruer seg til jul, la oss ikke glemme de som trenger en hjelpende hånd. 

Jeg oppfordrer ALLE til å sende sms GLEDE til tlf 2490. 
Det koster deg kun 80,-

På God morgen Norge sa de det så fint i dag : FOLK SKAL ERFARE RESPEKT, RETTFERDIGHET OG OMSORG! 

Ta også gjerne kontakt med Kirkens Bymisjon eller Frelsesarmeen der du bor, spør de om du kan bidra med mer denne julen. Kansje har du varme klær liggende som du kan levere? Eller kansje du kan bidra på en annen måte. Mulighetene er mange. Og du, neste gang du ser en av disse fine menneskene på gata, ikke glem at det kunne like gjerne vært deg eller meg. 

".....se på meg,bak den sylskarpe nål og de mange sprøytestikk,
bak de falske gleder og min erkjennelse om tap....(....)...innenfor en sjel i oppløsning og ett helvete av ett liv. Se på meg,på innsiden av alt,der alt nå er dødt,helt isende kaldt..se mitt ødelagte liv,se på meg..
veien hit trenger ikke være lang....DET KUNNE LIKE GJERNE VÆRT DEG...." 
- Rikke E-


Tusen takk!

 

 

MY WEEKEND @ INSTAGRAM

My kind of Insta-fun!

Når jeg ikke er på bloggen, finner dere meg på Instagram #helensaevik :)

Litt av helgens begivenheter har dere her. Mye fashion og mye kaker - my kind of weekend!DAGENS 2 OUTFITS

Som vi har kosa oss idag:)

Tusen takk til alle dere hyggelige mennesker som er innom oss, tusen takk for fantaaastisk kake, og til alle dere snille bloggleserene mine som jeg har vært så heldig å både møte og snakke på tlf med idag, jeg digger dere:)
Dagens antrekk ble mine nye lekre burgunder Debbie (jeg sover nesten med disse!) Carma-buksa mi, singlet Marc Cain, den deilige cashmere-ponchoen fra Hemisphere (ps! Der hang igjen 1 stk i vinduet i denne fargen, flere av dere har etterlyst makan!) Louis Vuitton rundt halsen og Vintage Chanel belte fra Milano!Debbielooooo Debbieluuuuu I love You!!!

Details!

Nydelige Kristina i fine kjolen fra Tiger, strømper fra Wolford, og det fine Canadaskjerfet fra Acne- vi får inn 25 stk veldig snart og ventelistene er lang:)

Tusen takk for idag gulljenter, for en herlig gjeng:)

GOD HELG DERE - jeg er på en aldri så liten roadtrip as we speak:)

CRAZY SATURDAY @ OVERVÅG

Glade jenter - glad lørdag :)

Vi fortsetter å feire helgen med helt nye skjerf fra Tif & Tiffy til kun 599,-
Vi gir dere en smakebit på noen av de fine her, nyheter, just nu!

Glade kunder, glade priser, kake levert på døren, vi elsker lørdager!

Velkommen til oss på Overvåg:)

HAVE I GOT NEWS FOR YOU

Dagens outfit detaljer, nye Debbie på beina og mitt fine Hemisphere!

Pretty H.O.T shoes!

Tips: de grå er superlekre sammen med denne fine fra Michael Kors + høstens nye Hemisphere! Eller sammen med den populære blusen fra FWSS under her:)

Ny party-avdeling! Her henger julebord/party kjolene på rekke og rad:)
"Den lille sorte" sa du? We got it;)

Vi feirer at det er helg med helt ny party-avdeling og helt nye fantastiske Debbie skulls!
Ett nytt parti med rålekre hæler i burgunder, grå og sorte skullshoes ramlet nettopp inn døren og har allerede slått godt an' hos dere:)

Ønsker alle våre kunder en glad fredag:)

YESTERDAYS PINK & TODAYS FUN


"I am suuuuper-excited ", som Maria Montazami ville sagt! Suuuperexcited over mine nye luer OG responsen fra hele Norge! Elsker mine blogglesere - intet mindre! Om dette blir årets mest populære julegave? Uten tvil!!! Jeg hilser til gjengen i Fall Winter Spring Summer og takker masse for hyggelig mail - dere er gull! 

Nå er jeg straks klar for en herlig dag på Overvåg - som jeg gleder meg :) Det blir updates ila. dagen både her og på instagram. Stay tuned and stay happy, I know I am , it`s freakin`friday - my favorite day of the week :) Til kvelden er jeg så heldig å være invitert på en fantastisk kunstutstilling av kunstneren Kenneth Blom , the place is Studio Hugo Opdal, Flø - håper jeg rekker den, for den utstilling vet jeg er meget bra! Absolutt verdt å ta turen lørdag og søndag! 

 GLAD FREDAG SÅ LENGE! 

 

 

YESTERDAYS CHANEL CANDY

( Bilder fra Instagram #helensaevik )

 

Gårsdagens sort og gull detaljer:

Mitt fine Vintage Chanel fra Milano og skulls i massevis prydet halsen.
Dyrberg/Kern og Louis Vuitton på armen. 

 

 

DEN STØRSTE GLEDEN MAN KAN HA - DET ER Å GJØRE ANDRE GLA`

Ååååå, ingen reklame er finere enn denne, jeg gleder meg sånn til jul, ikke fordi jeg selv ønsker meg gaver, men fordi jeg gleder meg til å gi gaver, gaver i form av kjærlighet og varme, noen myke pakker, noen harde pakker, men først og fremst gjøre noen glade. Denne reklamen rører meg langt inni hjertet! Gutten som skynder seg å sove, løper forbi sine egne pakker, ser ikke gavene engang, gleder seg til å gi foreldrene sine den fineste gaven. Såååå fin! Jeg er så spent på hva fint jentene kommer til å lage til mamma og pappa i år! De fineste gavene er de som er laget av barnehender!

Nei , jeg gleder meg sånn til julen og stemningen, det er noe helt eget med advent og jul, familien samles, høytid og varme, hver eneste dag! Jeg gleder meg til å bake julekaker sammen med jentene og min elskede, pynte hjemmet, invitere gode venner over på gløgg og rykende ferske julekaker, nissefar som skal flytte inn på mørkeloftet vårt i tradisjon tro, gleden og iveren i jentenes øyne i det vi klatrer opp loftstrappen og får øye på nissefar, fyr i peisen og masse levende lys, engeler og nisser overalt, granbar og julekuler... nei, nå må jula komme snart. Det er snø ute i dag hos oss og det gjør meg ekstra gira må jeg innrømme! 

Å jobbe i butikk når det er advent og jul er noe av det beste som finnes, møte mennesker som er ute på julehandel, mennesker som tar seg en timeout i stresset og slår av en prat, for vi må ikke glemme, når julerushet setter inn, da må vi minne hverandre på hva julen egentlig handler om - jeg gleder meg som ett barn!!! Stakkars jentene våre, mamsen er helt crazy når det gjelder jul!  Men jeg tror  (les vet) de elsker det - de er iallefall like glad i jula som mamma si:) 

Ønsker dere alle en nydelig dag, jeg skal sitte her i godstolen, drikke kaffi sammen med minstemor som nyter kakao, vi skal studere snøen ute og fyre i peisen, vi skal bare være til. 

Kvalitetstid! 

Når vi først er i gang med å glede hverandre... ta dere tid til å se denne fine filmen under også. FIN! 

 

 

 

 

SNART JUL?

Jeg vet at det er pittelitt lenge til jul enda, men jeg sitter her og mimrer på bloggen, har lest meg gjennom hele arkivet "Desember 2011" og kom over denne nydelige videoen. 

Gleder er til for å deles og jeg GLEDER mej til juuuuul!!! Jeg har planene klar, hvordan hjemmet skal dekoreres og hvilke kaker som skal bakes! December, You are so welcome! Men først resten av oktober og hele november.. Men det er viktig å ha noe å glede seg til, ikke sant ? 

Ønsker dere alle en fin dag, ta godt vare på hverandre! 

 

MY WEEKEND @ INSTAGRAM

Når jeg ikke er å finne på bloggen, da finner dere meg på Instagram #helensaevik :)

LOUIS VUITTON SHOEMAKING

Jeg drømmer meg faktisk helt bort i denne videoen! 

Don`t ever question the price and quality of a fantastic pair of designer shoes. This is art. This is handmade, with so much love! 

 Ønsker du å drømme deg litt ekstra bort i presisjon og eleganse, så kan du nyte showet under også :) Fin mandag! 

 

TODAYS OUTFIT

Helt forelsket i min lille fine cashmere sak fra Hemisphere, Overvåg. Som vi tuttene har kosa oss på jobb i dag;) Gleder meg til neste uke og nye glade dager sammen med glade mennesker :) Noen etterlyste den fine jet set bag`en fra Michael Kors, du finner denne på butikken nå - med gulldetaljer of course! Glad lørdag!

Og en aldri så liten sniktitt på hva som venter på å komme på trykk i morgen ;) La vita e`bella! 

 

 

DAGENS

Herlig fredag!!!

Storkosa meg på jobb:)
Snakk om glad-fredag, ett helt parti med burgunder fargede Debbie skatter kom inn døren idag og forsvant like raskt! Fantastisk! Vi ELSKER Debbie!

Har du str 38 er du veldig heldig og kan sikre deg ett par i morgen;)

Dagens antrekk ble grå Debbie, mine nye jeans fra B-Young, Acne singlet.

Nå er det pysj og norske talenter som står for tur, vi jentene elsker fredager;)Debbie-feberen herjer:) supergøy!

ØNSKE-REPRISEN "HVEM ER DU PÅ SJEKKER`N"


EN LITEN ØNSKE-REPRISE KOMMER HER.

Tidligere i sommer var vi på en impulsiv og veldig moro kjærstetur til Trondheim - og jeg fikk min første tattoo-oooo`glede! Ønsker du å se innlegget fra "Onkel Henrys tattoo" og en stk nervøs , men glad Helen, så klikker du HER.

Kos dere med reprisen dere og nyt dagen, jeg fortsetter å vaske :) 

 

Jeg elsker å sitte på cafè/resturant og bare se på livet, se på menneskene... lure på hvem de er og hva historiene deres er. Etter mange timer ute på livet, så er jeg full av inspirasjon, inntrykk og glede. Så innmari moro vi har hatt det denne helgen, bare vært til og sett på selve livet! Mennesker ute på livet en sen fredag (les ute på sjekker`n) er verdt å skrive en liten aldri så liten cover om! Hvem er du en sen fredagskveld? Kjenner du deg igjen i noen av disse? For the record: Jeg selv kjenner meg igjen i flere av disse - noe jeg tror de fleste av oss gjør - eller har gjort.

Bursdagsgutten: Heeey, det e bursdagen min, jeg ER 23 altså! Pynta seg i fin skjorte, gjerne med vest utenpå, tatt sveisen og er riktig så fin i tøyet. Minuset er at han er så nedesnøva at han kommer ikke til å huske noe av feiringen sin etter han entret lokalet. Snubler mot oss og ramler ned ved siden av meg, snøvler frem noe fnisete - akkurat som en søt tenåringsjente, smiler, slever litt, reiser seg og sjangler bort til kompisene igjen. Tar seg til hodet og kjenner at han er faktisk superdårlig.... Toalettet. He`s out!

Jesus:  Jesus, eller Christer Falck kopien, henger ved baren. Har dame, men er mest opptatt av å sondere terrenget, øynene er intense, som en sulten løve. Med jevne mellomrom, titter han nedover seg selv for å sjekke at antrekket sitter som det skal, snur seg mot speilet i baren og retter på de lange hårlokkene som er kjemmet perfekt bakover med noen dråper for mye Hollywood-olje. Antrekket er linbukser, dypt utringet singlet og blazer. En av de hotteste mennene i lokalet - synes han selv.

Mr. Me, myself & I:  Vakker mann og vet det meget godt , litt som Jesus. Stram kar, ute sammen med en kompis, single begge to, ute og nyter singlelivet og snakker høylytt om de fine jentene i lokalet og vedder forsiktig om hvem som drar det lengste strået til natten. Smiler sitt bredeste colgatesmil og kan alle sjekkereplikkene på rams. Jentene fniser og kniser, har tydelig lagt merke til "Mr. Me myself and I" i det han entret lokalet.

De fornuftige venninne: (Kjære Gud, vil du sørge for at våre jenter blir som disse? Min oppgave? ok...)  Disse fornuftige jentene er ute og koser seg, selvsikre, men kledelig sjenerte, pent kledde, er mest opptatt av hverandre og har det superhyggelig. Skåler og ler. Men ikke fjasete. Ordentlige jenter! Passer på hverandre og har en helaften, middag og cocktails. Kommer sammen, går hjem sammen. Tiltrekker seg endel positiv oppmersomhet, spesielt av "Kompisene" -

Kompisene: Svigermors drøm gutta! Velkledde, høflige, ler og koser seg. De sitter samlet i en sofagruppe, skravler om fotball, jobb, den siste filmen som går på kino... og damer, selvsagt! De er høflige og smiler pent (Les "smiler med respekt") til damene, reiser seg og hilser på hverandre i det enda en av kompisgjengen ankommer. Klemmer hverandre. Er mest opptatt av hverandre og det er hver sin gang å spandere runden med øl! Ordentlige gutter, men fulle av leven og artige påfunn!

De ikke slett så fornuftige venninne: Venninnegjengen som elsker oppmerksomhet, den ene skal overgå den andre, danser du på bordet? Ja da skal jeg danse OG synge, på bordet! Korte kjoler, meget korte. Etterhvert som de kommer lengre ned i glassene.... så kryper kjolene lengre opp på låret, ikke av seg selv nei, jentene sørger for å dra de opp... til lengden "uanstendig kort". Jeg håper at pappa`en deres ikke tilfeldigvis dukker opp! Da lukter det husarrest og onepiece resten av livet. Jentene har det veldig hyggelig, men etter noen timer ligger to av de på toalettet og spyr, èn har sovnet i sofaen og èn ergrer seg høylytt over at det er noe galt med stillett-hælene sine!? Nei, det kan da ikke være at hun har nesten 2 i promille og de tynne hælene i utgangspunktet ikke var mulig å balansere på. Venninnene forsvinner litt hit og dit i løpet av natten. Lett bytte for de aller fleste med testosteron i blodet siden de har skålet totalt ihjel all dømmekraft.

De nyskilte damene på 55+ : Antrekkene de har på seg, har de vært på mørkeloftet å hentet frem igjen fra det glade 70 tall. Tenkte sikkert at dette antrekket gjorde susen hos eksen i 1972 så det må da funke i kveld også? Det de ikke tenkte på, er at det er ca 40 -både år og kilo siden de sist bar dette antrekket. De er i skikkelig  rock n`roll humør, har hatt rødvin-forspill hjemme i vinterhagen, sammen med bestevenninna- som også er nyskilt.... de har spilt D.D.E og synger fortsatt "Her blir det liv rai rai"  i det de kommer inn døren. De er over gjennomsnittet beruset, tennene er mørkeblå av rødvin og de rister oppgitt på hodet av den dype bassen og de fengende rytmene. Tar seg en runde i lokalet (les sjangler rundt i lokalet) og snøvler til hverandre : Nei, det her var ikke noe for meg!...(snøvling).... Vips, så var sangfuglene fløyet.

Miss Sneakers:  40+ , singel og litt mandig av seg, ikke så opptatt av hverken hår, sminke eller klær (og ære være henne) hun er ute med venninna for å ta seg noen pils. Ferdig.

Miss Too Drunk and her boyfriend:  Huff! Vakre, vakre jenta, dersom hun hadde meget mindre i promille ja! Hun er kledd i en flott drakt, bukse og blazer, Har stram hestehale og statementsmykke, høyhalset genser. Ser riktig anstendig ut - dersom du ser henne bakfra... Det første de gjør er å bestille seg hver sin drink, de finner seg et bord for to, kanonfulle begge to og har tydeligvis startet både det det ene og det andre slags forspillet før de dro ut... tydeligvis ikke fått nok av hverandre. Kliner, konstant. Med minst 9 i promille eier de ikke dømmekraft what so ever, og jeg sa tidlig at jeg vedder på at de faller ned fra barkrakkene sine innen en halvtime. Riktig. Han over henne, hun skader hånden, han er for full til å se det. Ender i krangel og de går videre - etter at han har kranglet med dørvakten om han falt eller ikke...?!

Harald Rønneberg kopien: Aldri har jeg sett en så tro kopi av noen. Ett øyeblikk var jeg helt sikker på at det var selveste Mr. Rønneberg. Like artig og sprudlende. Skåler og ler. Artig type, Mr. Funny skaper liv og røre rundt seg. Godt likt av alle.

Frøken "Viser rumpeballene/brystvortene mine nå?": Meget full, meget høylytt, meget lettkledd, meget dristig. Hun og "Her bestgirl/partner in crime" er mest opptatt av klærne til hverandre, kaste på håret og blunke med løsvippene. Testosteronet i rommet legger merke til de, men det er dessverre negativ oppmerksomhet. Ingen respekt å få av det motsatte kjønn for disse to tuttene.

Mr. Lonesome traveller: Han er midt i 50 åra, ensom og er mest opptatt av å studere bunnen på ølglasset sitt. Får en allergisk reaksjon (les 28 nys etter hverandre) i det han bånsker en altfor sterk drink. Helt utkjørt etter sine 28 utblåsninger, tusler han stille og rolig videre til pub`en next door.

Gutta på sjekker`n: GUTTABOYS! Her er det høy bryl-og-champagnefaktor. Gutta er 25 +- og er striglet i fra topp til tå. De bånsker ned på med champagne, den ene røler høyere enn den andre. Tiltrekker seg mye oppmerksomhet hos de single jentene, men ikke bare positiv oppmerksomhet dessverre. Får beskjed av vakten om å roe seg litt ned.

Miss Smiley:  23 år, akkurat gammel nok til å komme inn på nattklubb, flott å se til, anstendig kledd, skjørtelengden er godkjent av enhver pappa med kjærlighet for sin datter. Strøken til fingerspissene og blir uglesett av 98% av damene. Miss Smiley er sprudlende og utadvendt, kommer lett i kontakt med de fleste i lokalet, menn lar seg sjarmere og kvinner lar seg irritere.

Dørvakten: Glattbarbert topplokk, jeans og blazer! Smiler og er høflig, artig og kul type!

Jenta bak baren: Flott jente, smiler og er opptatt av å gi god service, selv når gutta på sjekker`n snøvler frem en bestilling på 14 øl og telefonnummeret hennes! Høflig, snill og bestemt. Og vakker!

Miss "Go away now":   Stakkars fine jenta. Svigermors drøm! Og superlei av en innpåsliten kar som ikke vet når han skal legge inn årene. Snill som hun er, sier hun forsiktig at hun er ikke intr. Han har litt for mye i promille og bestemmer seg for å prøve med enda 10 flere ekstremt dårlige sjekkereplikker. Ender dårlig.... hun sniker seg ut av lokalet i det han må ett nødvendig ærend. Han kommer tilbake og forstår selvfølgelig ingenting!

Mr.Coolio: Høy på livet - og seg selv. Så kul at han ikke helt vet hvordan han skal gå over dansegulvet, eller henge ved baren. Har nok øvd seg foran speilet hjemme. Fin gutt, men tydelig desperat etter bekreftelse og oppmerksomhet. 

Blogg-leseren: The girl next door. Fin som få, uten at hun vet det selv. Drikker sort enke og ser bort på meg med jevne mellomrom, tydelig opptatt av om det virkelig er hun bloggeren hun ser i byen sin? Supersøt!

 

To jenter står i baren, den ene er pyntet til fingerspissene, feiende flott å se til, har kledd seg i kjole...men hun smiler ikke, hun har en overlegen holdning, ser rett og slett litt sur ut. Hun får lite oppmerksomhet fra gutta, samme hvor mye hun prøver- eller vil. Den andre jenta er også fint kledd, i denim og en kul topp, bruker ikke så mye makeup, men du verden så vakker, hun smiler, masse! Og smilet er ekte. Hun er så glad og utadvendt. Denne jenta er det som får all oppmerksomheten og denne jenta får masse respekt fra gutta. Jeg tenker at "A SMILE IS THE PRETTIEST THING YOU CAN WEAR!" utsagnet har aldri kommet mer til sin rett!

Vi damer burde bli flinkere til å smile til hverandre. Kansje har det med selvbildet vårt å gjøre om vi tør smile til en annen dame? Jeg har ett godt eksempel fra helgen. Selv ser jeg en flott dame i en bar fredagskvelden, hun har en rålekker jakke på seg og jeg har mest lyst å gå bort til henne og spør hvor hun har kjøpt den og si at jeg synes hun var skikkelig flott. Men i mangel på mot (og promille) så tør jeg ikke, jeg blir heller sittende trygt i min kjæres armkrok, men smiler til henne i det vi får øyenkontakt, jeg nikker høflig og smiler også i det hun og mannen hennes skal ut for å trekke frisk luft. Den fine dama, i den fine blazeren setter øynene først i mannen sin, så i meg. Ett blikk som kunne sendt meg rett down under. Blikket er iskaldt og sier : "Hvorfor smilte hun til oss? Kjenner du henne? Hva? Hæ?!" Stakkars mannen og stakkars dama....De kommer ikke inn igjen i baren, går hjem. Hun med bestemte steg, han hengende som ett spørsmålstegn etter. Hun forsto ikke at det var av høflighet og respekt jeg smilte, som en hilsen at jeg synst hun var en feiende flott dame. Men vi damer kan ikke dette gamet, enda. Vi måler hverandre opp og ned, prøver å sette oss selv i respekt på en helt feil måte.  Hvorfor ikke heller gi noen ett smil? Bevares! Jobbings Ladies, jobbings! :)

Ønsker dere en fin søndag, håper alle har hatt en fin og minnerik helg. Jeg er rik på gode minner og veldig mange inntrykk!

 

Helgens oppsummering?

SMIL, MEN LA SMILET DITT KOMME FRA HJERTET. DRIKK, MEN LA MINST ANNENHVER DRINK VÆRE VANN!

 

 


KAFFI KAN NYTES HVOR SOM HELST, NÅR SOM HELST!

For eksempel ombord i hurtigruten!

Skulle tatt med strikket mitt!

Aner jeg en unnskyldning til å utsette vinduvasken? Check!

PUT A RING ON IT

Fineste So B by Børre Olsen ringen prydet min hånd i går på jobbet. 

Denne fine skatten ble med meg hjem fra Diva Design Molde i forrige uke og jeg har nesten brukt den i hjel siden jeg fant den;) Du finner flere ringer og smykker i butikken fra designeren, total elsk på det smykket med fjær på!!!! Er du i nærheten av Molde, foreslår jeg du tar turen innom storgata 13 og titter på herligheten:) 

Det kommer ikke ordentlig frem på bildet hvor flott den er, men lover flere bilder, dette er Diva ring og blingblingdobbelding på èn gang. I min verden er det gull alt som glitrer :) 

Ønsker dere alle en fin torsdag, jeg skal tilbringe den med noe så kjedelig som rydding og vasking , men jeg setter på høy musikk og svinger meg rundt - veldig snart, skal bare ha èn kopp kaffi til først, kansje to ;) 

 

Glad torsdag dere! Det kommer en ønskereprise om litt, så hyggelig at dere etterlyser innlegg fra tidligere, jeg deler med glede. Ett lite tips er at dersom du leter etter ett innlegg, så trykker du på "søk-feltet" rett under headeren min (hovedbildet på bloggen) Der skriver du inn stikkordet for innlegget du leter etter, trykk søk og voila, så har du det. 

 

 

 

 

THE PERFECT WAY

The perfect way to end a perfect day!

Noen nevnte kvalitetskaffi idag...;) Da blir det kvalitetskaffi!
Eller "Skinnes-kaffi" som vi i lyckliga gatan kaller det;)

JUST NU

Da er jeg spenn-klar for jobb:)

Kaffi i magehuset, moroccanoil i håret og Cartier på halsen og So B på armen!

This will be a sparkling day to remember, for sure:)

Jeg sier som the man himself, let's go!


Ønsker dere alle en fin-fin onsdag;)

A CUPCAKE KIND OF DAY

Cupcakes og kaffi til frokost OG lunch idag! Med andre ord en herlig sosial dag, fra morgen til midnatt:)

Jeg er høy på kaffi og at jeg skal på jobb i morgen, gleder meg så jeg ikke helt vet om jeg klarer å sovne!?

Deilig å være i gang igjen, dama er back in business!!!!


Pluss: days like this
Minus: too much coffee


IF I WERE A BOY, I`LD BE A BAD-ASS(snapshots by Isabell Espeseth) 

Jeg tror jeg hadde likt å være en skikkelig bad-ass, bare for en dag eller to, eller kansje bare for noen timer? Eller kansje ikke..

Jeg er altfor glad i å være dame - til fingerspissene! Men hjelpes så deilig det er å gå i baggy jeans som nesten faller av, gi litt blaffen, bare være litt passe kul for en stund. Jeg hadde faktisk likt å være kar, for noen timer kjenner jeg;)

 

Debbie shoes // Boyfriend jeans // Hemisphere cashmere poncho // Chanel bag // Rayban sunglasses.  

 

 

(For the record: Smoking kills!) 

 

 

 

 

JUST NU

Just nu er små prinsesser i barnebursdag, og mamma'ene benytter tiden til en deilig kaffidate :)

Dagens photoshoot er unnagjort og en liten sniktitt har dere her. Stay tuned, I know I am, in my boyfriend-jeans ;)

S.T.Y.L.E

Elsker disse damene! Elsker! 

Blir aldri lei av å se disse Diva`ene kle seg opp, tenk så moro de har det. Snakk om å eldes med stil ;) 

 

 

DIVA SKATTER TIL HJEMMET

Ett lite knippe skatter fra Diva design Molde har dere her. Jeg er så glad i duftlys nå som høsten er her, da må jeg ha ett fint fat , fyllt til randen med deilige duftlys, kongler og små "diamanter". Jeg fant så mange fine lys hos Anette, og elsker duften av disse. Nå skal jeg nyte høsten, med innekos, deilig te og bare være til. Mitt oppheng på gull når det gjelder klær og tilbehør har også gitt utslag i interiøret her hjemme. Jeg fant disse fine bilderammene hos Anette! Jeg er litt "old-school" , så rundt om står det masse bilder av familie, fine øyeblikk å minnes fortjener å rammes inn. Kansje en liten "hjemme hos" reportasje er på tide.. Litt tips og inspirasjon til hjemmet? Det blir kveldens prosjekt tror jeg :) Uuuups, noen som la merke til den lille sorte boksen på bildet? En So B by Børre Olsen skatt! Stay tuned!!! 

Noen favoritter! 

Fineste te-kannen er også fra Diva Design, denne gjør meg så glad! Og te`en "hazelnut truffle" .... say no more:) 

Og Chai! Ingen høst OG jul uten en varm kopp chai! Også dufter den helt himmelsk også :) Små gleder er store gleder! 

Duftlys, kongler, "diamanter" og friske blomster i en liten vase - det skal ikke mer til for å skape stemning i hjemmet:) Hjemme hos snapshots kommer, men nå er det først  "outfit of the week" som står for tur, gleder meg til å gi dere en nydelig kjole fra Michael Kors + den tøffeste buksen fra Cambio! Holy Holly Hollywood, jeg er så glad i søndager! Ha en fin dag så lenge dere! 

 

 

TODAYS OUTFIT

 


Debbie shoes // Acne bukse // Hemisphere poncho. (Alt fra Overvåg Ulsteinvik)


Mest bare tull i dag, men litt ordentlige bilder ble det også - vi har kosa oss på photoshoot og i morgen deler jeg bilder av den fineste kjolen fra Michael Kors -  elsker den!!!!

Følg med i morgen, to outfits ligger straks klar  :) 

 

Fortsatt fin lørdagskveld dere - nyt den! 

 

DIVA - LICIOUS ROADTRIP

Hjertet legger ut på tur, sammen med to små prinsesser:) Vi har virkelig kosa oss disse dagene, vi fikk låne verdens beste kjæreste og pappa hjem fra havet en liten tur - og det resulterte i roadtrips, både torsdag og fredag var det kun kos og kvalitetstid! En spontan tur over fjorden til hjertet mitt Anette, i vakre Rosenes by, Molde. Bli med inn i mitt skattekammer, DIVA DESIGN i Storgata 13! 

It`s all in the details! 

Vel fremme i Molde og vi sniker oss rundt nede ved havna for å lure oss inn til vakre Ingunn på Haukebø Blomster. Ett hyggelig gjensyn - Ingunn tryller frem den fineste buketten, valgt ut av blomster sammen med jentene som gleder seg til å overraske verdens beste tante Anette. Vi lurer oss inn bakveien og om hun ble overrakset? Jepp ;) GLEDE! 

Bare kos hele dagen, lunchen finner vi på "Fole Godt!" - nydelig mat og nydelige jenter bak disken! 

Desserten finner vi på "Diva Design" - her frister de deiligste sjokolader, brownie, kaffi og te! 

Om jeg handla med meg noe hjem? Oh sweet Jesus, You bet!!! 

Herlige Børre, min gode venn og designer bak kjendissmykkene So B, har de vakreste ringer og smykker hos Diva Design! O`la laaaa jeg elsker disse smykkene! Om det ble med en So B by Børre Olsen skatt hjem? Oh holy Yes! Gleder meg til å vise dere! Flere av dere har nok lagt merke til vakre Cecilia Brækhus og hennes flotte statement smykke fra the man himslef - absofreakinlutely Love it!!!

Diva prinsesser koser seg med tegnesaker, Molde-brus og nammis fra sjokoladedisken :) 

Interior snapshots! I år vanker det julegaver fra Diva Design på familie og venner, her er så mye FINT! Gleder meg til 20. november, da  vil butikken Diva  Design stråle i sin vakre juledrakt, det blir stemning, julemusikk, korsang, gløgg og julekaker. Om vi gleder oss? Ja!!! Butikken er åpen fra 1200 - 2000 denne dagen :) 

Så mye fint! Vi handlet te, lys, rammer og skatter til hjemmet. Updates to come:) 

Great minds think alike, det fikk vi flere bevis på denne dagen - og som vi skratter og koser vårs! Familytime is qualitytime :) 

Jentene har ikke lyst å reise hjem og mamma lover de at det blir en ny tur, veldig snart. Så lettvint å ta turen over fjorden sånn, Molde viste seg fra sin vakreste side, strålende solskinn og masse hyggelige mennesker! Tusen takk til alle som gjorde dagen vår så fin, og en ekstra takk til verdens beste Anette , for nydelige timer sammen på Diva. Vi er så glade i deg!!! 

På gjensyn Molde - mamsen har lovet jentene overnatting her! Og jentene glemmer det nok ikke, så da må mamsen holde ord - Seilet, vi sees nok snart ;) 

Vi skulle hatt bilde av oss når vi forlot butikken, som Maria og jeg lo, vi handlet og handlet og vi bar prinsesseposer, handlenett og skatter så vi trodde armene skulle falle av  ;) Og når vi kom frem til bilen , so vi trodde vi hadde "gjemt litt bort", da lå der selvfølgelig en liten parkeringsbot å ventet på oss. Men den betaler vi med glede fant vi ut, fordi vi hadde kosa oss sånn disse timene :) 

Superslitne og superglade jenter på vei hjem til fredagstaco og norske talenter! 

Tusen takk for en kvalitetsdag å minnes kjæreste Anette, vi gleder oss allerede til neste besøk over fjorden og hændlings på Diva Design, deilig lunch på Fole godt, cocktails på Lille og Syd hører jeg rykter om - vi trenger flere timer i døgnet vi livsnyterene!!!! 

LOVE YOU ANETTE - LOTS AND LOTS!!!! 

SPARKLING DAYS TO REMEMBER


Fineste cashmere poncho`en fant jeg på Overvåg i går og den flyttet ganske kjapt inn i garderoben min! Hemisphere - I love You! Har du sikret deg en av disse fine? L.E.K.K.E.R! Rett og slett litt luksus mot huden. Den kan styles over en enkel singlet, inni blazeren, som skjerf, som lue faktisk, ha en skulder bar, mange muligheter. Jeg elsker den, intet mindre! Finnes i mange fine farger - valget mitt sto mellom hvit, rosa eller denne grå, fin fine alle sammen! Finnes også i "champagne-farge" og "sand-farge". 

Chanel `ish me happy! 

Blå på en ellers knallrosa dag ;) 

Debbie shoes holder standaren! Jeg sverger at ingen sko er bedre å trakke rundt i. I dag har de holdt ut i intet mindre enn 12 timer på tur og jeg er like blid - uten en vond verk! THANK YOU DEBBIE!!! 

To dager har vi herjet på landeveien og som vi har kosa oss;) Hjertet er i form - og jeg koser meg glugg i  hjæl! Familytime is qualitytime! Det har vært kyssing og kos, latter og klemming, shopping og stas. Gleder meg til å dele bilder av noen fine skatter med dere, fra mitt skattekammer i en vakker by - hvor vi har vært? Følg med i morgen.. Ett lite hint? Vi har hatt det "fole kjekt!" ;) 

Stylet med en singlet, cashmere poncho, blazer og ett fint skjerf, så har du 4-5 forskjellige antrekk. Glemte å avbilde antrekket med det fine blå skjerfet som en càpe. Men mitt fine Louis Vuitton får knallhard konkurranse med drømmen fra Hemisphere fremover! 

Legger ved noen snapshots fra gårsdagen også, kledd i Acne angora genser og skjerf fra Overvåg, ble det en moro photoshoot! Holder fint på varmen i angora og cashmere denne høsten kjenner jeg! Og paljetter? Jeg SOVER i paljetter! Nå skal resten av kvelden nytes, to små prinsesser sover - helt utslått etter så mange kjekke opplevelser, mamsen skal se gullrekka på opptak og nyte ett glass ekte blodfortynnende. Faktisk ;) Takk for nydelige dager å minnes - familytime IS qualitytime! 

 

Gleder meg til å gi dere outfit of the week på søndag også - her ligger noen fine nyheter å venter på å bli avbildet - photoshoot i morgen, gleder meg! Jammen godt å være igang igjen - i litt roligere tempo sådan, men jammen er jeg igang ;) 

 

Fin fredag! 

 

 

 

 

DAGENS DETALJER

Roadtrip!!!!!

Gleder meg noe helt vanvittig;)

Fin torsdag dere, jeg smiler om kapp med solen;)

SKAPPEL-GENSEREN MIN I BURGUNDERSinging in the rain! Elsker høsten - Selv om det regner, så er høsten fin-fin! 

Dagens outfit ble paljettbuksa, verdens beste Debbie på beina, fineste Skappel-genseren som mamma mi har strikket, Dyrberg/ Kern tilbehør. Og min rosa yndlingsparaply fra Moods of Norway. Kan ikke bli sur av regnet når man har så fresh paraply;) 

Legger ved fineste sangen som går på repeat i stua, har den som ringetone også, og det er nesten litt irriterende for de som ringer, for jeg mååå høre litt av den før jeg svarer;) 

I dag trekkes foresten vinneren av den fine jakken fra SWIMS - følg med dere. Jeg gleder meg til å glede en av dere! Skulle ønske jeg hadde en å gi til hver eneste en av dere! 

Ønsker dere fortsatt en fin dag, jeg skal tralle meg gjennom dagen - this girl is on fire!!!! 

 

 

 

 

 

JUST NU

Jeg har fått strikke-ånden igjen!
Min fine rosa Skappel-genser skal gjøres ferdig.

I morgen trekker jeg vinneren av den fine Swins jakken, så du har fortsatt muligheten til å melde deg på.

Det du trenger å gjøre er å gå inn på Facebook siden vår og bli medlem der, det gjør du ved å trykke "liker" på siden vår og legge igjen en liten kommentar her på bloggen, sånn at jeg registrer deg. 
Lykke til alle sammen, gleder er til for å deles:)

 

 

CHANEL KIND OF TUESDAY

Jeg blir aldri lei disse grasiøse showene. Så mye fint! Og høydepunktet er selvfølgelig når Mr. Karl Lagerfeld kommer trippende på slutten av showet ;) Jeg skulle ønske jeg kunne å sy - ordentlig! Jeg skal faktisk lete frem symaskinen og prøve meg litt idag, inspirert av Chanel - jaja, litt høye forhåpninger kansje? Haha, men den som intet våger - intet vinner! 

Mye hvitt og sort, mye statementsmykker, perler, innslag av blått, rødt, grønt og rosa. Jeg blir copycat på smykkene og armbåndene - note to myself: Always buy two of each jewelry from now on! 

Ønsker dere alle en fin tirsdag så lenge, her hjemme er det nysnø i fjellet i dag, og julen nærmer seg med stormskritt! Hjelpes! Det er under to måneder igjen til hjemmet stråler i sin juledrakt, hurraaaaa som jeg gleder meg til jul!!!! Men først skal jeg nyte høsten! Viktig å glede seg til noe, men enda viktigere å leve i nuet! 

 

 

 

STREETSTYLE INSPO & UPDATES

FANTASTISK jakke!!! Jeg er stum av beundring og misunnelse på denne skinnjakkedrømmen! 

See through Chanel :) 

Massevis av inpirasjon, jeg kommer til å være copycat nr 1 på disse streetstylebildene, snappet av flinkeste Tommy Ton

Hadde jeg vært skikkelig flink med saks, nål og tråd - da hadde jeg klippet i hel flere par støvletter! 

Black is beautiful! Jeg blir så inspirert. Lenge siden jeg har kledd meg i helsvart, men etter å ha sett så mange fine snapshots av Mr. Ton, så blir det mye helsvart fremover på denne dama! 

Fin-fint! 

Jeg elsker streetstyle, her er mye veldig rart og mye veldig fint. Jeg blir inspirert og drømmer meg litt bort til Milano, Paris og New York for noen dager, jeg og kameraet mitt. Knips knips knips! 

Håper dere har hatt en fin helg, jeg har tatt det helt easy og må nok gjøre det en stund til fremover. Men som jeg gleder meg til å være i gang igjen. Flere av dere lurer på hvordan det går etter turen min til Trondheim, jeg rekker ikke å svare på mail som hoper seg litt opp, så jeg velger å svare her heller. Jeg skal være så ærlig å si at formen er ikke helt på topp, men det ordner seg for snille piker - ALLTID. Jeg er ikke skapt for å ta det helt med ro, men når hjertet tuller, da er det ikke så mye å gjøre med det, annet enn å ta det piano. Men humøret, det er det ingenting i veien med :) Veldig snart skal jeg danse og herje litt igjen og det GLEDER jeg meg veldig veldig veldig til. Jeg er faktisk skapt for å danse og herje litt tror jeg - pitttelitt iallefall ;) 

Nå, farmen og opptak av Project runway med vakreste Sofi Fahrman - nesten som gullrekka det!

Fortsatt god mandagskveld dere:)

 

 

YESTERDAYS OUTFIT

Gårsdagens antrekk:

Acne shoes // Met jeans // Acne oversized genser (finnes nå i nydelig rosa og grønn) Alt fra Overvåg Ulsteinvik.

Louis Vuitton skjerf  // Marc by Marc Jacobs veske.

Fine på armen: Sif Jakobs // Dyrberg/Kern // Bikbok // Marc by Marc Jacobs. 

 

Ønsker dere alle en fin lørdag - jeg skal klemme to tanter i dag og gleder meg som en liten unge faktisk ;) 

Updates to come! 

 

 

 

 

MY WEEK @ INSTAGRAM

Når jeg ikke er på bloggen, da finner dere meg på Instagram @ Helen Sævik - velkommen skal du være:)

Minus: Facebookmail som hoper seg opp!
Pluss: Instagram og vakre bilder!

MITT SMYKKESKRIN

Dilla på gullnegler og gulltilbehør! 

Trenden viser mer og mer gull og jeg elsker det! Til våren og sommeren blir det mye farger i kombinasjon med gull også, så jeg har allerede invistert i noen godbiter som jeg vet jeg kommer til å få mye glede av til neste år. Tenk fremover og handle rødt og oransje tilbehør nå, mye finner jeg faktisk på salg og som den sunnmøringen jeg er, så elsker jeg salg. Faktisk så har jeg en innebygget magnet som automatisk draaaar meg mot salgsstativ ;) 

En salig blanding av mine favoritter. Her finnes skatter fra Bikbok til 10,- og her er Cavalli, Louis Vuitton, Otazu og vintage Chanel smykker. Hurra for å blande dyrt og billig! 

Nå gleder jeg meg bare til å komme meg på jobb igjen - det kribler i fingrene etter å være på jobb faktisk. Men først få orden på turbohjertet, så jobb. Gleder meg i massevis:) 

Følg med  i helgen dere, da gir jeg bort en fin jakke til en av mine lesere. Det blir ett litt utenom det vanlige "outfit of the week" - en gave til dere! Følg med - gleder ER til for å deles! 

 

Fin fredag dere - nyt den! 

CARMA SNAPSHOT

Oh those beautiful Carma Ladies, så glad jeg har blitt i dere! 

Er jeg i Trondheim - da er jeg på Carma! Super hyggelige damer, alltid moro å være hos dere - og alltid blir det med noen skatter hjem;) 

Gleder meg til neste gang vi sees - og tusen takk for pakken i posten - LOVE IT! 

 

Trondheim details: Louis Vuitton // Vintage Chanel // Carma og Overvåg outfit. 

DIY (Do it Yourself)

Jeg har planer om å mekke disse smykkene sammen - til ett stort statementsmykke!
Project DIY starts now:)

Voila! Nytt fresht statementsmykke på halsen!

BLACK AND GOLD

Dagens inspirasjon er svart og gull!

Kom over disse bildene på google og er herved på utkikk etter ett vakkert gullbelte som dette!

Super-fint!

GOD MORGENEN SIN DET!

Hvilken uke dette har vært! Jeg er så glad for en easy morning med nytt KK og pakker i posten:)
Det kaller jeg en fin torsdag det!

Jeg kommer sterkere tilbake på bloggen - denne uken har ikke vært helt min uke, en liten tur til Volda og mye tull, men nå er jeg i stua mi og skal bare være til. Nyte ferske magasin, nykvernet kaffi og åpne pakker!
Det er jo julaften på en helt vanlig torsdag det;)

Gleder meg til å dele bilder med dere og litt oppdateringer.
Men først, bare slækkings:)

Ønsker dere alle en nydelig dag, ta vare på hverandre!

OCTOBER KIND OF TREND

Dagens armcandy er gull og rosa.

Jeg oppfordrer alle til å kjøpe seg en fin rosa sløyfe eller ett fint rosa armbånd som dette. Oktober er måneden for å sette fokus på kvinner og brystkreft.

Min mamografi er unnagjort og fin-check!
Oppfordrer deg også til å ta en aldri så liten "bryst-sjekk".
Ta med deg en venninne eller få jenteklubben til å dra sammen dersom du gruer deg.
Det er en viktig og billig livsforsikring:)

Rosa oktober!
MOROCCANOIL - EVERLASTING LOVE!Moroccanoil! Alltid! 

På mitt bad står disse kjekke produktene. De ble med meg hjem sist gang jeg var hos vakre Tanja på Saxett. Jeg var spent på om shampoen og balsamen er like fantstiske som oljen og JA det er de! Jeg har jo i lang tid vært avhengig av Hollywood oljen i denne serien og nå kan jeg slå i bordet med at både shampo & balsam også er Hollywood-produkter!

Jeg har veldig tørt og brusete hår, så jeg må alltid varmebehandle hårmanken for å se presentabel ut. Men ikke nå lengre! Jeg har allerede skrytt om denne shampoen og balsamen til de rundt meg, og nå vil jeg anbefale den til dere også. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er den beste shampoen jeg noen gang har brukt! Håret blir rolig og blankt, og det aller beste av alt: Jeg slipper å varmebehandle det! Hurra!!! 

Dette er ikke ett sponset innlegg for de som må tro det,  jeg snakker fra hjertet. Jeg ble så nysjerrig på resten av serien etter at jeg såg innslaget på God morgen Norge på Tv2 for noen uker siden, så jeg spurte frisøren min om hva hun ville anbefale av disse. Tusen takk for anbefalingen Tanja! You rock my hair! 

Ps, også dufter de som himmelen også;) 

 

MR. & MRS. ARMANI CODE

Hello Armani! 

Jeg var en tur innom Parfymelle i Ulsteinvik for en liten stund siden og oppdaget denne fin-fine duften fra Armani. O`la laaaa!

Jeg har hørt mine venninner snakke om denne i lengre tid og tenkte at nå skal jeg teste den ut selv. To spray på håndleddet, en tur innom KaffiBaren - vips tilbake til Parfymelle og sikre meg favoritten!

Det beste når du skal teste en ny duft er å la den sitte en times tid, da kjenner du alle notene i duften komme til sin rett. Og denne kom virkelig til sin rett - på min hals. Og ekstra moro var det når vi kom hjem og oppdaget at min elskede har Armani Code for Men på sin hals. "Hello, we`re the Armani Code couple" ;) 

Den er en av de bedre parfymene jeg har hatt, noen gang. Ett lite tips er å huske å bruke bodylotion i samme duft. Da kommer notene i duften bedre frem og du får en "rundere" duft - pluss at den sitter lengre. Dersom du ønsker en mildere duft kan du velge å bruke kun bodylotion (jeg velger begge, tommelen opp fra både meg og my Mr. Armani Code)

Stikkord for duften er appelsinblomst, vanilje og "a dash of honey" - elsker appelsin, elsker vanilje, elsker "a dash of honey".

Du finner herligheten på Parfymelle Ulsteinvik, nærmere bestemt på "Blåhuset", vegg i vegg med Overvåg - dette kan bli fremtidens lunch-shopping merker jeg;) 

25 WAYS TO WEAR A SCARF

God morgen snille leserene mine og glad mandag! 

Jeg blir aldri lei denne videoen. Jeg elsker skjerf , det er mitt favoritt-tilbehør som dere sikkert har lagt merke til. Når jeg går tom for ideer, leter jeg frem igjen denne kjekke videoen og lar meg inspirere. Jeg har sikkert postet den 5 ganger før, men jeg blir ikke lei den.

Finn frem yndlingsskjerfet ditt og prøv disse 25 variantene. Mine favoritter er fortsatt  "modern loop" , "mira" ,  "celebrity" og ikke minst "the wrap"  med min egen twist. 

Ønsker dere alle en fin mandag så lenge. Nyt den, innepakket i ett fint skjerf , det har jeg tenkt å gjøre:)  

 

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits