HelenSaevikFashionBlog » oktober 2011

oktober 2011

TRICK OR TREEEEAT

Kjære folk for en kveld:D  Vi jentene har hatt Halloween party her og 20 små prinsesser, ballerinas, hekser, vampyrer og trolljenter har storkosa seg i kjellerstua med godteri, boller (tusen takk Rita) saft og pølse i brød med bloood på (ikke ketchup nei!) Det har vært disco og "haba haba" har gått på repeat;) For en bukett!!!!

Storejenta vår mista sin 8. tann og det ble selvfølgelig litt blod...pass deg for vampyrene!!!! Mamsen har virkelig kosa seg og tok den helt ut med pynting både inne og utendørs;) Jentene skratta seg i søvn, veldig slitne og veldig glade for en kjempefin halloween fest! Dette har vi bestemt at det må bli en tradisjon;)

Legger ved litt bilder til dere, men ingen bilder av barna selvfølgelig. Men jeg kan love dere at alle sammen var superfine og superskumle ;)

 

   En glad mamma takker for en kjempefin dag :)

CAVALLI & SEQUINS = PURE LOOOOVE

JEG DØØØØØR!

Har dere sett på makan til perfekt design? Mr. Roberto Cavalli har overgått seg selv denne gangen og jeg nyyyyter hvert eneste plagg, hello sequins!!!!! Jeg som ELSKER paljetter...dette ER himmelriket og Cavalli er min Gud! Ja, jeg sverger, dette er magisk! Nå har jeg sett showet tre ganger og jeg smiler fra øre til øre! CAVALLI HEAVEN!!!! Dere kan tro hvor jeg befinner meg til våren? I vakre Milano, på jakt etter noen Cavalli skatter!!!!!

 

INSPIRASJONS-REPRISE

Denne videoen blir jeg ikke lei av og jeg henter masse ideer her, håper du også lar deg inspirere :) Min favoritt er "MIRA" , "CELEBRITY" og "WATERFALL" også liker jeg den klassiske der en bare henger sjalet fint over skuldrene og bruker det som en cape, ekstra fint er det dersom du "slenger" den ene siden over skuldra.

 

S.E.X.Y E.Y.E.S

Ønsker du å legge makeup som vakre Heidi Klum?

Start med en god base før du legger foundation. På øyenlokket legger du en øyenskygge-base (jeg bruker ArtDeco`s) denne gjør at øyenskyggen sitter mye bedre og fargene blir klarere. Forslag til farger du kan bruker på øyenskyggene for å få denne looken er:

Nr 16 på nedre del av øyelokket, dra denne opp til globallinjen

Nr 528 i globallinjen og som en kajal under øyet

Nr 03 legger du i globallinjen og i ytterkant under øyet

Nr 10 bruker du innerst i øyenkroken og rett under øyenbrynet, som en liten highlighter

HUSK kajal på våtlinjen for ett mer intenst blikk

(Alle fargene er fra ArtDeco.)

TIPS: Diva 01 eyelashes er superfine og gir det lille ekstra til denne makeup`en!

La øynene være i fokus og legg nude-faget lebestift eller gloss på leppene, husk lipstyle base som ikke bare gjør leppene nude-farget, men som også gjør at glossen/lebestiften sitter mye lengre. Ett ekstra tips? ArtDeco`s invisible lipliner, den er jeg avhengig av.

Legg en fin blush i eplekinnene for litt fresh glød og voila, du har sexy eyes makeup , just like Heidi Klum`s ;)

 FØLG MEG GJERNE PÅ MOTEBLOGGER DERSOM DERE ØNSKER :) Det gjør dere ved å klikke HER

 

Moteblogger

 

SUNDAY KIND OF WORDS

Embrace life!

TODAYS OUTFIT DETAIL

♥ HEMISPHERE ♥

Dagens outfit: Hemisphere skjerf // Acne singlet // Armani jeans // Debbie shoes ankelstøvletter // Michael Kors veske // Dagmar blazer fra fjoråret (ikke i handelen lengre)

Håper dere alle har hatt en fin lørdag:) Følg med i morgen, jeg har nemlig vært innom Overvåg i dag og vi fant noen nydelige antrekk. Nå er butikken igjen fylt opp med lekre støvler fra MICHAEL KORS til kun 899,- og massevis av nyheter!!! Jippiiiii så glad jeg er, det er som julaften hver uke;)

Stay tuned and stay focused ;)

Moteblogger 

MAKEUP OG HUDPLEIE FAVORITT

Denne supergode hudpleieserien fra Declarè er min nye favoritt om dagen, nå har jeg brukt produktene over en lengre tid og jeg er superhappy!
Også makeupbasen fra ArtDeco, denne legger jeg tynt på etter at jeg har lagt på dagkremen min. Makeup basen jevner ut fine linjer og porer i huden min + at makeup`en holder seg mye bedre hele dagen. Jeg merker stor forskjell de dagene jeg har litt dårligere tid om morgenen og jeg "glemmer" basen! 

Ønsker dere alle en fin fredag!
Moteblogger

GARDEROBE-FAVORITTER !

Da er vi straks ferdige med oktober og jeg har valgt ut noen favoritter fra mitt W.I.C!

Denne månedens favoritter er mine skjerf fra Hemisphere, alle tre er nydelige på hver sin måte. Mine LV skjerf har lengtet etter noen lufteturer, men har blitt lagt pent til siden til fordel for disse tre skattene fra Overvåg!

To av mine favoritt jakker er skinn/ulljakka fra Tiger of Sweden og den grå blazeren fra Hoss (begge fra Overvåg) Disse er jeg så glad i og jeg vet at de kommer til å glede meg i lang tid fremover:) En annen oktoberglede er toppen min fra Hugo Boss, den er en nydelig farge på og jeg kan matche den med alt mulig, hurra:) Og sist men ikke minst, mine nye pedaler fra Debbie shoes som jeg postet tidligere i uken er også Oktober vinnere, uten tvil!

Flere favoritter kommer, stay tuned and stay happy;)

 

Moteblogger 

MORGENSTUND HAR GULL I MUNN

Ønsker dere alle en FIN torsdag:)

MMMMMINERALS & MAKEUP

Jeg er inne i en økologisk fase merker jeg;) Jeg har lagt min elsk på den nye økologiske hudl\pleie serien "Skinatura" by Declarè og jeg liker veldig godt de nye mineral øyenskyggene til ArtDeco + mineral powder foundation`en fra ArtDeco. Jeg tror huden min smiler til meg om dagen:)

Deler mine grå engelelakk favoritter med dere også, fordi gleder er til for å deles! Moteblogger

HOW TO....

How to be happy. I want to remind us all of this wonderful video. Embrace life, be happy.

 

 

DAGENS ANBEFALING

Dagens anbefaling er min følgesvenn fra Art Deco, lipstyle! Denne har du på FØR du har på gloss eller lebestift, den gjør at fargen holder seg mye lengre og den har en "plumping" effekt på leppene . I love it! Denne uken er den på tilbud til 149,- så langt lageret rekker.

Under: Jeg har dilla på grå negler med glitter om dagen. Lysgrå eller mørkgrå med glitter. Ett tips? Kjøpe deg denne glitter englelakken fra Alessandro og legg ett tynt strøk over en matt lakk, vips så har du freshe negler:)

 

Moteblogger

DAGENS OUTFIT DETALJ

 

Jeg lot meg inspirere av Hugo Boss i dag og dagens outfit er:

Hugo Boss topp // Hemisphere skjerf // Debbie shoes - alt fra Overvåg Ulsteinvik

Statement ringer fra Cosmetique N.H Lied (nyheter) og Otazu, Diva Design Molde. Armbånd er også Otazu fra Diva design.Moteblogger

GOOD MORNING MR. BOSS

Så mye lekkert! Dette er fashioooon - det er presist og vakkert, rent og elegant! Love it!

Du finner Hugo Boss på Overvåg i Ulsteinvik, la deg inspirere . Husker dere toppen min fra Hugo Boss? Den leter jeg frem i dag! Ett av mine beste kjøp!

Moteblogger

 

MY DAILY UPDATES

Jeg tenkte jeg ville dele med dere mine absolutte favorittblogger, disse er jeg innom hver eneste dag, de er like viktige for meg som en god kaffi om morgenen!

DSC_6461.jpg

(Bildet er lånt fra vakre Sofi Fährman og bloggen hennes)

En av mine absolutte favoritt blogger er Sofis snapshots , denne bloggen er jeg innom hver dag og jeg vakre Sofi inspirerer meg stort, i tillegg til at vi deler en felles intr. for mote og hverdagsgleder.

Nydelige Silje står bak minmote.no og jeg er innom henne hver eneste dag, håper du finner like mye inspirajson og gleder her som meg:)

En annen blogg jeg må innom er From me to You her er det fashion og vakre bilder som fanger oppmerksomheten min! 

Carma damene i Trondheim, jeg tror vi er innom hverandre og gleder hverandre nesten hver dag:) Ønsker dere en fin uke damer og jeg gleder meg til neste besøk!

Så er det selvfølgelig Maria Montazami .... Hvad GULLIG;)

Husk å følg meg på MOTEBLOGGER :) Det gjør du enkelt ved å klikke på linken og her kan du trykke "love it!" dersom du liker innleggene mine. Jeg er så heldig å være en av de anbefalte motebloggene her, så titt gjerne innom dersom du vil :)

Klem klem!  

Moteblogger

MAKE A WISH


 


   
 LYKKEN ER Å LA EN MARIHØNE DANSE PÅ ARMEN DIN, BARE EN LITEN STUND FØR DEN FLYR SIN VEI TIL NESTE BARNEHÅND ♥

For en FIN dag! Mormor har lært meg å bake "mor-brød" - som er verdens beste i mine øyne, solen skinner og det er så varmt ute, helt nydelig! Nå skal brødene heve en siste gang før jeg kan sette de i ovnen, merker jeg er superspent på om de blir like gode som mors! Ferske brødskiver med sukker på..... mmmm det vekker gode barndomsminner det:)

Håper dere har hatt en fin mandag så langt, jeg kommer tilbake med anbefalinger om yndlingsbloggene mine som jeg er innom hver dag - fordi gleder er til for å deles:)

 

B.E.A.U.T.I.F.U.L

 

 

Vakre Maria Mohn! Du synger som en engel og rører meg langt inni hjertet! Jeg kan høre denne dama synge nonstop, for en stemme...... Heia Maria! Håper du også gir henne din stemme i årets Idol:) Det fortjener hun.

Fortsatt fin søndagskveld til alle mine lesere, la oss møte uken som venter på oss med smil og varme.

Remember: Nothing is impossible, the word itself says; "I`M POSSIBLE!" :)

 

YESTERDAYS SUGAR & SKULLS

O`LA LAAAAA;) Jeg er helt forelsket i mine nye ankelstøvletter fra Overvåg Ulsteinvik!!! DEBBIE SHOES i mitt ♥

jaja, jeg kom ikke nærmere enn dette;) 

Photoshoot og dagen ble avsluttet slik, kos! KaffiBaren skuffer aldri, og vet dere hva? Sjokoladekaken deres smakte himmelskt - i går også!

Følg med, litt senere kommer ett outfit innlegg og jeg er så glad i det antrekket!

Moteblogger

NYE FINE PÅ ARMEN

Er de ikke fine? Disse kom til oss i går + mange andre nyheter i bijourteri
Det er mye gull i motebildet nå og vi har selvfølgelig fylt opp i butikken med lekkert tilbehør:)

Ønsker dere alle en fin fredag:)

 

TODAYS OUTFIT DETAILS


Over: Helen`s outfit detalj er noen av mine gamle favoritter, jeg elsker detaljene på disse trødene, kjøpt på Solsiden i vakre Trondheim tidligere i sommer. Om de er gode å gå i? Ikke noe særlig faktisk;) Men jeg sier som Lorelei Lee sa så godt i en av mine yndlingsfilmer "Gentlemen prefer blondes" ; "Dorothy, please, a Lady never admits her feet hurt!"

Under: Amalie`s outfit detalj er virkelig some shoes to die for!! Sjekk den nydelige fargen da? Superfine! (Kjøpt i New York)

Legger ved en liten smakebit av filmen over alle filmer;)

Enjoy!

  Moteblogger

DAMENE @ COSMETIQUETre veldig glade damer takker dere alle for en kjempefin kundekveld:) Vi har virkelig storkosa oss sammen med dere solstråler! Som en ekstra gave til dere, så gir vi alle Cosmetique kundene våre 25 % på SKINATURA serien fra Declarè hele helgen - fordi gleder er til for å deles:) Jeg har testet de ut tidligere og er veldig fornøyd og i kveld kom jeg hjem med enda 3 nye av disse gode produktene - jeg er hel-frelst! Økologiske hudpleieprodukter ? JA TAKK:))) Velkommen innom for å teste de ut. Håper dere blir like fornøyde som jeg er:)

Vi glemte heeelt å ta bilder under kundekvelden, beklager! Det var så masse folk innom oss at bilder datt helt ut for oss , men snille Harald foreviget oss før vi gikk hjem! Tusen takk for i kveld Ladies , en kjempefin kveld å minnes ♥

God klem til dere alle fra oss tre tuttene "baki kråa" ;)

Følg oss gjerne på facebook også, det gjør du ved å klikke HER PURE CHANEL LOVE!

P.U.R.E  E.L.E.G.A.N.C.E! 

P.U.R.E.  L.O.V.E !

Jeg ELSKER ELSKER ELSKER hele kolleksjonen!!!!

 

 

 

BACKSTAGE MILAN FASHION WEEK

FOLLOW ME BEHIND THE SCENES DURING MILAN FASHION WEEK AND TAKE A LOOK AT SOME OF THE TOP MALE MODELS ;)

 

 

STEMNINGS-RAPPORT  

Just nu er det tid for te, oppdatering på yndlingsbloggene mine, levende lys og ferske magasin som gjelder. Formiddagskos! Ser du det fine duftlyset fra Burberry? Det lukter så godt! Dette får du ved kjøp av den Burberry Body parfymen, str L, så langt lageret rekker.

Tenn levende lys du også, nyt formiddagen med en kopp te og ferske magasin eller aviser. Jeg kommer tilbake i løpet av dagen med dagens outfit og jeg lover dere bilder fra kundekvelden vår som starter klokken 1800 på Cosmetique, jeg gleder meg veldig:)

FIN torsdag kjære lesere!

Moteblogger

I MORGEN BRAKER DET LØST:)))

I morgen kveld braker det løst med en kjempefin KUNDEKVELD på COSMETIQUE som jeg gledeeer meg sånn til!!!

Vi har åpent hele dagen som vanlig 1000 -1800 og klokken 1800 - 2100 er det DERES kveld, alle er hjertelig velkomne til oss på Cosmetique N.H Lied. Vi gleder oss til å møte deg, alle vil få flotte gaver , vi gir bort vanvittige goodiebags til deg som handler for over 400,- og vi har mange kjempegode tilbud til deg - fordi DU fortjener det! Vi serverer noe å bite i, drikke, det blir gode råd og tips, ønsker du å få lagt makeup? Ja da gjør vi gjerne det også:)

I dag har vi pakket noen kjempeflotte GOODIEBAGS til dere kjære kunder;) De inneholder så mye fint og jeg kjenner at jeg virkelig gleder meg til å gi bort disse! Ett lite hint? Makeup, hudpleie, velvære og jammen meg ligger der noen motemagasin til dere også oppi!

Hva er vel bedre enn å virkelig sette pris på kundene våre ♥

Vi lover dere blant annet dette:

25 % på all hudpleie i SKINATURA DECLARÈ

(SKINATURA DECARÈ  er vår nye sertifiserte økologiske hudpleie serie for sensitiv hud. Declarè har utviklet en helt egen linje, dette er det aller siste innen hudpleie, og serien har blitt så godt mottatt. Økologiske produkter er i vinden som aldri før og vi jubler for Declarè.)

20 % PÅ ABSOLUTT ALL MAKEUP!  

20 % PÅ ALLE NEGLELAKKER I BUTIKKEN & HANDPLEIE by ALESSANDRO (Neglelakker;  O.P.I , Alessandro, Sally Hansen , Max factor, Artdeco og Microcell)

20 % PÅ ABSOLUTT ALL DUFT (Parfymer og tilbehør som bodylotion, dusjsåper, deostick)

Ellers fikk vi inn ett kjempetilbud på Declarè i dag!

Du vil finne mange knalltilbud og kampanjer ellers i butikken også:)

I morgen kveld er en kjempefin kveld å starte på julegavene og husk farsdagen som er rett rundt hjørnet:)

Over: noen av mine favoritt øyenskygger. Jeg bruker disse fargene mye, og ett skrin med noen fine grå i også (det la jeg igjen på jobben i dag)

Jeg har lyst å dele noen makeup gleder med dere skjønninger:) Nå om dagen er det mye Artdeco det går i hos meg, men du finner også innslag av Max factor i min sminkepung om dagen - jeg er så glad i den nye foundationen av Max Factor også! Den får du på kampanjetilbud nå:)

Over: Disse bruker jeg om dagen, Artdeco`s mineral powder foundation! Jeg blander disse to fargene - husk at du må finne DIN personlige farge, vi tipser og veileder deg i morgen, sånn at du skal finne en foundation som er tilpasset dine farger og din hudtype.

Under: Noen av mine neglelakk gleder om dagen! Jeg har dilla på englelakker og bytter farger ofte;) Husk å pleie neglene dine, benytt deg av tilbudet på Alessandro handpleie serien i morgen. Ett godt forarbeid gir ett mye finere og mer holdbart resultat.

"PRINCESSES RULE!" Jeg D.I.G.G.E.R at O.P.I har gitt navn til alle englelakkene sine;)

Da gleder jeg meg bare til morgendagen og en kjempefin kundekveld hos oss damene på Cosmetique:) Amalie og jeg har skravla i hele kveld og vi er som små tuller på julaften;)

VELKOMMEN ♥

Klem fra Amalie, Malin og Helen. 

I WANT

 

Høsten er her og jeg ønsker meg denne nydelige jakka fra Overvåg!

Note to myself; "buy Yourself a warm comfy coat this autumn!"

 

A RAINDROP OF NEW YORK

Oh Lordy I wanna go to New York! This one is for You , Helena, because I know how much You miss The Big Apple!

 

 

TODAYS OUTFIT

TODAYS OUTFIT:

ACNE genser // HEMISPHERE skjerf, begge fra OVERVÅG Ulsteinvik // ARMANI jeans // Tilbehør fra Cosmetique N.H Lied, Dyrberg/Kern So B og Sif Jakobs.

 

Moteblogger

I SMELL LIKE YELLOW DIAMONDS, VERSACE! 

 

WELCOME HOME MY LITTLE YELLOW VERSACE DIAMOND! I`m so in love with You!

I dag har jeg pakket opp intet mindre enn 5 NYHETER på Cosmetique, 5 nye lekre dufter har funnet seg godt til rette hos oss damene og dagens favoritt er den nye duften fra Versace, YELLOW DIAMOND! Dette er en av mine favoritter hittil i år, denne og Burberry Body!!!!

Også er selve flasken bellissimo! Som jeg har gleda meg til denne! Thank You Versace, I am a very happy girl today!

Stay tuned & smell like Versace Yellow Diamond! I know I will;)

More to come dolls :) 

Moteblogger

NEW ARMCANDY

A gift of love is a gift I love!

Jeg er så glad i min nye fine Dyrberg/Kern ring fra gullhøna Anette, hun altså;) Når jeg var på vei hjem fra Ålesund i går, da fikk jeg en sms fra henne.... og hvem hadde lurt en nydelig liten pakke fra Gullsmed Mjelva nedi handleposene mine;))) Snille vennen min, tusen hjertelig takk! I dag glitrer vi begge to i hver vår Divalicious ring ♥

 
 

S.K.U.L.L - L.O.V.E

(Bildet er fra forrige uke , dagens outfit kommer senere)

Jeg har helt dilla på skull motiv om dagen og da er dette Hemisphere skjerfet mitt fra
Overvåg en av mine favoritter! Skull og peace motiv er sterkt representert i motebildet nå i høst. Ønsker du deg ett av disse skjerfene må du være rask, for disse er veldig populære om dagen:)

Skjerfet finner du hos Overvåg Ulsteinvik tlf 70 01 06 63

Ønsker dere en fin tirsdag, jeg kommer tilbake senere med dagens outfit og litt nyheter til dere fra Cosmetique - jeg GLEDER meg til jobb i dag - som vanlig;) Vi har nemlig fått inn en nyyyydelig duft som jeg har gleda meg VELDIG til!

Stay tuned dolls!

 


 

Moteblogger

DAGEN I BILDER

 

En nydelig høstdag venter på oss (t.o.m bussen har høstfarger;))  og vi tilbragte den i Ålesund sammen med to gulldamer, Anette og Gry:) Stikkord for dagen? KJÆRLIGHET!Som vi kosa oss! God lunch på Tante Brun, vi fikk være med å velge ut varer til interiørbutikken DIVA DESIGN , storgata 13 i Molde. Kunder - dere kan GLEDE dere til julen, her kommer det mye fint til hjemmet ditt! Vi shoppa, vi lo så hjertelig! Og noen verdensproblemer ble løst i dag;) Snille snille Anette hadde kjøpt så fine gaver til jentene og mamsen! Tusen tusen takk ♥


Se denne nydelige pynteputen vi fikk til hjemmet vårt! Snille Anette vet hva jeg liker:) Nå er den på plass i godstolen i stua og jeg smiler når jeg ser på den:)

Tre livsglade damer samlet på èn rekke - vi kaller oss gullrekka faktisk! Ja litt uhøytidlige må vi være;) Det ble en moro fotosession, jeg deler to av bildene med dere, men la det være sagt at jeg ler så jeg skriker når jeg ser hele serien;D for en gjeng! 

♥ ETT FREDELIG HJERTE DANSER MED LIVET ♥

 

En nydelig dag å minnes for oss alle, både små og store! Tusen takk for en super dag, jeg gleder meg til neste gang vi møtes ! Da er det julegater i Molde city som venter på oss;) Jeg kom virkelig i julestemning etter å ha sett all den nydelige julepynten i dag!!!! Vi har nedtelling og gleder oss til å julepynte hele hjemmet natt til 1. søndag i advent! (Nå har jeg så lyst å legge ved en julesang!!! Men jeg skal vente noen uker til....;))

Følg med i morgen, da deler jeg mitt nye armcandy som lå så fint innepakket i en fin liten pakke til meg! Jammen hadde ikke Anette lurt noe oppe en av posene mine i det vi skulle si adjø!;) En nydelig pakke fra ett hjerte - til ett hjerte!

STAY TUNED & STAY HAPPY!Moteblogger

JUST NU

God mandagskveld kjære lesere og tusen takk til alle dere nye leserene mine som er innom i kveld! Jeg er så glad for at dere tar dere tid til å titte innom Helen Saevik Fashion - her håper jeg dere finner mange gleder og litt inspirasjon, fordi gleder er til for å deles:)

Snart får dere dagen min i bilder, som jeg har stooorkosa meg i dag! Jeg har nemlig vært på langdate med min kjære venninne Anette og Gry, vi har trasket i Ålesunds gater, vi har handla og spist godt, vi har hatt minst ett latterkick og vi har løst noen verdensproblemer! Gullrekka var nesten komplett i dag.. Birthe og Trine , neste gang er vi alle fri, fly booket og gullrekka møtes;)

Deler flere bilder med dere om litt. Inntil da - her sitter jeg og koser meg med nydelig tea fortè (mint) mine yndlingsmagasiner fra Anette mi og levende lys, dette er hverdagsluksus! En perfekt dag å minnes, gledeskontoen min er fylt opp! 

OUTFIT PARADE!

SelskapskjoleNydelig kjole med blonderBLACKOne day shoppingSkinTiger of sweden outfitJakken til kalde vinterdagerHøstens vakre fargerDay in the cityBusiness outfitLOVE HARTSHverdagsoutfit

Blir kjempeglad dersom dere vil følge meg på STYLEGALLERY.COM

Det gjør du ved å klikke HER

Tusen takk snille leserene mine, håper dere finner gleder og inspirasjon :)

TODAYS OUTFIT


Dagens outfit;

WOLFORD strømper // HUGO BOSS topp // Michael Kors veske (alt fra Overvåg Ulsteinvik tlf 70 10 06 63 ) Roberto Cavalli hotpants, Milano // Dagmar blazer fra i fjor, utsolgt // Paris007 skjerf som også er helt utsolgt. OTAZU armbånd og ørepynt fra Diva Design Molde.

Jeg E.L.S.K.E.R denne toppen fra HUGO BOSS, Overvåg Ulsteinvik. Fargen er så fin! Også er den er helt enkel, med små legg ved skuldrene , desverre er ikke dette synlig på bildet. Er du heldig får du sikret den èn , men vær rask, jeg tror der er kun èn stk i gjen på Overvåg nå!

Details.. 9+1 nailpolice  (alessandro) Mitt nydelige OTAZU armbånd fra min kjære Anette og DIVA DESIGN , Molde. Og en liten kjærlighetsgave fra min elskede, Paris007 skjerfet mitt som jeg er så glad i, desverre utsolgt.Moteblogger

HVOR GLAD ER JEG? SUPERHAPPY!

GOd søndag kjære lesere og hvor glad er jeg? SUUUUPERHAPPY!

Jeg har hatt en ufrivillig bloggpause - dataen min er ikke min beste venn om dagen og fredagkveld trengte den en real pause... panikken slo til for fult in the Sævik household, siden jeg har siste ukens bilder KUN på denne maskinen! Note to myself; BACKUP, HELEN! BACKUP!!! Men nå er jeg oppe og hopper igjen - bokstavelig talt! Jeg ble så glad når jeg fikk den til igjen at jeg danset noe som aldri hadde egnet seg på film... en gledesdans jeg sverger dere aldri har sett makan til! Den var en blanding av Maria Montazami dansen jeg delte for litt siden, afrikanske rytmer og aerobic! HURRA! Legger ved gladmusikken i slutten av innlegget, så kan du slå ut håret du også;) Rene treningsøkta ble det!

Men tross panikken har jeg hatt en kjempefin helg, lørdag var det selskapsdag fra ende til annen, jeg var en tur innom Cosmetique og hadde en god lunch sammen med to solstråler:)  I dag har vi vært på Gudsteneste og minstemor fikk sin 4 årsbok, stas:)

Kirken var stappfull av småbarnsfamilier og hvilken GLEDE! Jeg lo så godt - våre små forventningsfulle 4 åringer er herlig uhøytidelige, ser de vennene sin komme inn kirkedøra,  ja da roper de høyt ; "HEI KAMILLA! HEI INGA! HEI MATHILDE!" Gull:)

Jeg satt og tenkte på hvor moro hadde det ikke vært dersom vi voksne også var litt mindre høytidelige? Jeg kunne jammen meg godt tenke meg å rope "HEI KATHRINE!" så det klang i kirkeveggene selv jeg;) Og en annen ting jeg smilte så godt av , det var at vi klappet for hvert dåpsbarn, JA TIL APPLAUS I KIRKEN! Presten var så flink, jeg liker han kjenner jeg... men jammen savner jeg Jens Prest! Ingen er så god som han synes jeg.

Vel , da blir det bloggings igjen, jaaaaa så glad jeg er! Og denne uken er jeg så heldig å ha blitt valgt ut som "UKENS BLOGG" på forsiden av blogg.no og ukensblogg.no ! Jeg klapper meg selv på skuldra og smiler;) Tusen takk til blogg . no som har valgt ut akkurat min lille verden som de ønsker å dele med Norges land, jeg er stolt, glad og ydmyk!

Stay tuned kjære lesere, i dag har jeg flere gleder og dele med dere! Blant annet det vakreste maleriet jeg noen gang har sett OG outfit selvfølgelig, hva er Helen Saevik Fashion uten de faste outfit innleggene?

FIN SØNDAG! Nå, kom deg opp av godstolen og ta en gal-glad dans du også, pulsen min har akkurat roet seg ned igjen etter mitt danse-stunt! Her har dere de to sangene som kom på min radio og om jeg spilte høyt? Sorry neighbours, but I was so freakin`happy;)

 

 

Kjære folk! Den fløyte-lyden i starten på "waka waka" fikk meg til å ta heeeelt av, den minner meg sånn om turen vår til Milano i fjor og vi fikk opppleve en helt crazy champions league finale mellom Inter og Milan, (Heia Inter!!!) storskjerm på Piazza del Duomo! Her var over 120 000 galne italienere samlet og vi festet sammen med de hele natten. For en KVELD og for en FEST! My God , I miss Milan!!!!!! Good memories honey, good memories!

 

FAVORITT JUST NUKyssetruten min blir superhappy når jeg smører den med denne godbiten av en lepomade.

Elisabeth Arden er en sikker vinner i min veske om dagen, denne og eight hour handkremen er i veska, disse tilfører rikelig med fuktighet og det er den aller første høsten jeg ikke har sprukne såre hender og tørre lepper! Thank You, Elisabeth Arden!
Husk å pleie huden din nå som høsten er her, ansiktskremen du brukte i sommer kan du kansje bytte ut med en som gir mer fuktighet, høstluften er kaldere og ikke så snill mot huden din. Spør oss gjerne om råd, så hjelper vi deg å finne en som er tilpasset DIN hudtype.

 


 

Moteblogger

FORBIDDEN!

Jeg minner mine kjære lesere om at det er STRENGT FORBUDT å kopiere tekst og bilder fra bloggen min!

Dette er det strenge regler om og jeg kan i verste tilfelle anmelde dette. Etter tips fra noen av mine lesere har jeg ikveld vært inne og sjekket opp flere blogger, flere fra Herøy, og jeg ser at mine bilder blir brukt uten å spørre om rettighetene til det, dette gjelder også teksten.

Jeg minner om at jeg er grunder bak Helen Saevik Fashion og ALL TEKST OG BILDER er det jeg som eier rettighetene til, MED UNNTAK av de avtaler jeg har med enkeltpersoner om blogging (avtaler om at enkelte personer/butikker har tilgang til mine bilder)

Dette tar jeg svært alvorlig og jeg ber om forståelse for at dette er ikke akseptabelt.

Dersom dere finner bilder eller tekst dere ønsker å låne, så skal dere kontakte meg først for å spørre om tillatelse til å bruke mine bilder OG tekst.

Dere vet hvem dere er og jeg er veldig klar på dette.

Selvfølgelig er det hyggelig at flere av dere liker bildene og teksten min, men jeg ber dere om å skape deres egen blogg og ikke kopiere min og mine innlegg.

Klem fra en ganske så irritert Helen.

 

NYTT FOR DAGEN

Er ikke disse skålene søte? Jeg fant de på bruktbutikken i dag og hva jeg betalte ? 90,- tilsammen! Det kaller jeg ett kupp! Disse skal stå fremme på klerommet mitt med alle mine yndlingssmykker oppi, en liten demonstrasjon hvordan jeg har tenkt det har dere her:) La deg inspirere.

Dream & happy, I do dream and I am happy:)

Ekstra godt likte jeg denne skplen under, den er delt inn i 4 og jeg vil ha ringer i èn , smykker i èn osv...

Nå er det stellings til kvelden, det blir en veldig fin kveld og jeg kan ikke røpe noe nå, men jeg kommer tilbake med litt info senere...hihi;)


 

Moteblogger

PAKKE I POSTEN

Verdens beste Anette har sendt meg pakke i posten og jeg er suuuuperhappy:) En skikkelig divalicious girlpower pakke! Snille hjertet mitt, tusen tusen takk ♥ søndagskveld er det filmtid og oppladning til en kjempefin mandag og bytur sammen;)

Filmkveld med divalabbene, tea fortè, duftlys og kos! Legg merke til den nydelige ørepynten, den tilhører smykket og armbåndet jeg fikk i gave på fredag, perler og swarowskikrystaller i skjønn harmoni, Love it!

Jeg var også en tur innom bruktbutikken i Fosnavåg i dag og jeg kom hjem med to nydelige sølvskåler! De er helt perfekte til å legge alle smykkene mine oppi! Deler med dere om litt.


 

HELLO MR. OTAZU ;)

ANETTE, MR. OTAZU & MEG I VÅRT ESS;)))Jeg har lyst til å vise dere to av de vakre smykke-settene som Anette har inne i butikken sin DIVA DESIGN MOLDE, just nu! Jeg fikk ta en titt inni RODRIGO OTAZU skapet i butikken hennes og GLEDER er til for å deles, så kos dere med disse vakre krystall smykkene. Kansje det kommer mer til helgen? Stay tuned;) 

Jeg sverger at jeg kunne absolutt ha tenkt meg hvert eneste sett! NYDELIGE!!!!!

Fättar ni glädjen?? That`s exactly what a lady named Maria Montazami ville sagt;)

Vi tok med oss Mr. Rodrigo Otazu ut for en liten luftetur, i rosenes by Molde. Her spradet vi rundt, i storgata 13, omgitt av blomster fra Haukebø Blomster , regndråper og god stemning ! Det vil jeg si, menneskene vi møtte i storgata 13 smilte og var så glade, selv om det regnet nonstop, så var det sånn en god og lun stemning i byen :) I ♥ MOLDE!

Også denne drømmen av Otazu da! Hjelpes! Så vakker design og helt spesiell, dette er kunst fra ende til annen, dette nydelige smykket, ørepynten og armbåndet er noe av det fineste jeg har hatt på meg. Jeg hadde LETT brukt det til akkurat dette antrekket. Denne gleden hadde jeg tatt frem om det så var tirsdag eller nyttårsaften. Rodrigo Otazu fortjener å tas frem på både hverdager og festdager:) Selv synes jeg igrunnen at alle dager er festdager;) Så da kan vi glitre selv på en helt vanlig ukedag synes nå jeg.

Mr. Rodrigo Otazu & Moi, outside Diva Design, we got ourselves a date here;)

Synes du det blir for mye til hverdags å bruke hele settet , da kan du dele det opp og bruke bare èn av delene, hver for seg:) Jeg synes det å kombinere disse smykkene til ett helt vanlig antrekk, denim og blazer er stilig! Smykket får noen helt nytt over seg. Også skulle jeg like å se smykket sammen med en lekker enkel cocktailkjole.... sukk :)))THANKS for our H.O.T date in Storgata 13 Mr. Otazu, I`ll remember You, for sure;)

Og sist men ikke minst, denne nydelige ringen falt jeg heeeelt for... den er i gull, tigerøye og krystaller. I AM LOST! I motebildet ser vi at nå skal det være store smykker, armbånd og ringer, statement all over! Og jeg elsker det! Ikke være redde for å prøve store smykker. Har du blitt fortalt at du "ikke skal bruke store smykker" engang for lenge siden? Glem det! Kast deg uti det og heng på deg noen statement jewelries og smil til ditt eget speilbilde! Føler du deg fin? Ja, da ER du fin:)

Alle smykkene finner du hos min kjære Anette og hennes vakre interiørbutikk, DIVA DESIGN, i storgata 13, Molde. Ta turen innom og nyt synet og følelsen av å kle deg med disse vakre smykkene! Du finner også DIVA DESIGN på FACEBOOK dersom du vil nyte flere bilder , nyheter, tilbud og gleder for hjemmet ditt og hjertet ditt;) I`m in - join me:)

FORDI DU FORTJENER DET ♥Moteblogger

TODAYS OUTFIT


Er du redd for at en blazer skal bli for pyntet? Det trenger den ikke bli dersom du har en litt mer rocka topp inni. Ett av mine yndlingsplagg er denne blazeren fra Overvåg, Hoss intropia, den styles lett opp eller ned, selv med gullknapper.

"Rock the world" toppen min som jeg hadde nesten glemt! Denne kjøpte jeg i vakre Milano, jeg fant den på salg inne på La Rinocente", det store shoppingsenteret som ligger vegg i vegg med Galleria Vittorio Emmanule..... Åh som jeg lengter tilbake! Honey, let`s go to Milan again!  

Nydelige Otazu armbåndet mitt - a gift of love is a gift I love ! Min hjertedame Anette, tusen takk:*

Bellissimo... My God I miss Milan!!!!! Mr. Rodrigo Otazu har skjønt det - han designer helt spessielle ting for alle kvinner, med en liten touch of Mademoiselle Coco Chanel så designer han de vakreste smykker du kan tenke deg! For dere som er fremmede for denne designeren, kan jeg fortelle at han er designeren bak alle de flotte smykkene i Sex and the city filmene. Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda er kledde i hans design og vi normale dødlige her hjemme jubler over at vi får også lov å være litt "sexy in the city!"

OUTFIT:

Hoss Intropia blazer, Overvåg Ulsteinvik // Roberto Cavalli hotpants, Milano // Topp også fra Milano // Otazu armbånd, Diva Design Molde .

Moteblogger

WEDNESDAY KIND OF WORDS

Choose happiness:)

 

Moteblogger

SMUGTITT PÅ ONSDAGEN ;)


God morgen kjære lesere:)

Jeg ønsker dere alle en fin-fin onsdag og legger ved ett lite hint på hva som venter dere til kvelden;)

OTAZU-KJÆRLIGHET fra lillelangemeg!


 

Moteblogger

JEG ER PÅ "STYLEGALLERY.COM" I SAMARBEID MED COSTUME

SelskapskjoleNydelig kjole med blonderBLACKOne day shoppingSkinTiger of sweden outfitJakken til kalde vinterdagerHøstens vakre fargerDay in the cityBusiness outfitLOVE HARTSHverdagsoutfit

Blir kjempeglad dersom dere vil følge meg på STYLEGALLERY.COM

Det gjør du ved å klikke HER

Tusen takk snille leserene mine, håper dere finner gleder og inspirasjon :)

FIN TIRSDAGSKVELD!

 Moteblogger

I CHOOSE HAPPINESS

Dette gj©ªr meg lykkelig :) La deg inspirere ¢¾

A DIVA-LICIOUS DAY

Min hjerte butikk og hjertevenn Anette finner du i rosenes by Molde, i storgata 13. Dette er er interiør/livsstil butikk jeg er veldig veldig glad i , ikke bare pga interiøret , men fordi hjertet bak denne oasen er like vakker innvendig som utvendig, min hjertedame Anette, tusen takk for en nydelig dag sammen med deg - vi gleder oss til neste gang allerede!

Fredag var vi i rosenes by Molde og vi hadde oss en hel dag på DIVA DESIGN:) Vi ELSKER å å være her, atmosfæren er ubeskrivelig god og Anette skaper magi i hvert eneste hjørne av butikken. Her er nydelig interiør til hjemmet, i alle prisklasser, her er nydelige smykker av en av mine favoritt smykke designere ; Mr. Rodrigo Otazu! Du finner ett bibliotek-hjørne med mange gode bøker til salgs, her er sjokolade, brownies, cupcakes, te og snop for både hjerte, sjel og en sulten mage. Og vår favoritt; DIVA KAKE;) Synes du Gucci-kaka mi er god? Divakaka slår den LETT, ingenting kan måle seg med DIVA kaka:)  

Jeg er så uendelig takknemmelig for ett vennskap for livet! Anette vet akkurat hva vi liker, hun har igjen dekket det fineste bordet du kan tenke deg, pynt og interiør fra butikken, kjøkkenkroken fra ett varmt hjem er flyttet inn til Diva Design og vi spiser nydelige rundstykker og drikker god te, før vi får servert verdens beste divakake:) Anette , du er så snill med oss og vi er så takknemmelige for deg og din kjærlighet!

Anette vår - verdens beste som jentene våre kaller henne, lager nemlig verdens beste kake - oppskriften er superhemmelig, men jeg vet at hovedingrediensen er kjærlighet ♥

 

En engel i blant oss, mi kjære Anette:)

Lyst på noe ekstra godt? dette er en smak av himmelriket;) Rykende fersk sjokolade fra Brattvågen - direkte til Diva design og kundene her i Molde! Min favoritt? ALLE! Eivind`s favoritt? Cognac`en;)Denne nydelige krukka ble med oss hjem, den og mye annet fint. Vi falt pladask for disse englevingene som er avbildet under, nå står de hjemme hos oss og våker over oss.

Nydelige rammer og statuer , som også var i posene våre på vei hjem;) Her er så mye fint, også mye rimelig også, så her går timene raskt! Klokka ble over stengetid også før vi kom oss ut døra!!

Denne flotte lampen står på ønskelista til mamsen til jul, denne og en nydelig krystall lysestake som jeg desverre ikke har bilder av, men du kan klikke deg inn på facebook siden til DIVA DESIGN og de den her:)


Drar dere kjensel på dette nydelige skjerfet? Jeg prøvde det, elsket det, og når jeg kom hjem hadde min elskede gitt Anette morsetegn , så hun pakket det inn i smug og tryllet det oppi en av handleposene våre;) HELDIGE MEG:) Legg merke til det fine serviset også og serveringsfatet! Aiaiai...... en fryd for øyet!

Jeg anbefaler deg å ta turen til rosenes by Molde, storgata 13 og starte julegavehandelen her på DIVA DESIGN! Tenk at det fatisk er jul snart! Vi har nedtelling og om nøyaktig 46 dager er hjemmet vårt pyntet etter alle kunstens juleregler, natt til første søndag i advent er det julestemning hos oss, en nydelig tradisjon jeg har med meg fra min vakre snille mamma og mitt kjære barndomshjem ♥


 ♥ GRIP HVER DAG - SOM EN UNDERLIG GAVE TIL DEG ♥

EN DIVA DAG ER NETTOPP DET, EN GAVE!

Tusen hjertelig takk for oss kjære Anette:))) Vi er rike på opplevelser, god mat og drikke, gaver og dyrebare minner!Følg med i morgen, da kommer ett herlig innlegg med masse bilder av OTAZU SMYKKER!!!!!!! Mine favoritter!!!!!! Fordi gleder er til for å deles:) 

Moteblogger

TODAYS DETAILS

Dagens lille detalj er engellakk fra Alessandro , en av mine favoritter, dyp grå nr 176 (76) og en sølv...vi kjører på med 9+1 enda;) Armbånd mix er Otazu fra Diva Design Molde , So B by Børre Olsen og Sif Jakobs.

Vi hadde besøk av kjekke Nina på Cosmetique i dag og jeg deler Artdeco gleder med dere snart!

Følg med til kvelden, da er det DIVA tid;) 

HAIR INSPIRATION

Til denne frisyren trenger du en moroccanoil - jeg har blitt avhengig av denne oljen... ett strikk, noen hårklemmer og en spray med godt hold , jeg bruker Bjørn Axèn , veldig god!

Start med å tupere hele håret. Ta ett parti med hår oppe på kruna og lag en "snurr" som vist på bildet , fest håret med to klemmer som krysser hverandre. "Bigger the hair....crasier the Lady!"

Dra alt håret på høyre side bak øret og fest det med hårklemmer - det er her du skjønner hvorfor du skulle tupere det først, det gir bedre hold.

Gjør det samme på venstre side. Husk at håret skal samles på èn av sidene, ikke midt i nakken. Målet er å få en "tilfeldig, men fin knute" bak det ene øret.

Nå har du samlet alt håret på den ene siden, kun ved hjelp av noen få hårklemmer. Lag en løs flette som du "drar litt ut igjen" (her trenger du hårstrikken til fletten)

Nå skal du skjule enden på fletten inne i håret. Fest enden på fletten med en hårnål, Bruk evnt flere dersom du ønsker å justere litt på høyden eller fasongen på "knuten". Spray for godt hold.

VOILÀ! Du har en fin frisyre på 1-2-3. Denne fungerer fint både til hverdags og fest.

Tusen takk kjære Tanja for tips og råd:) Du er verdens beste!
Dere finner frisør damene mine på Saxett i Fosnavågen, Tanja , Silvia og Malin, tre hårdronninger i mine øyne ♥
 

Moteblogger

JUST NUKrystaller så langt øyet kan se ♥

I dag har mitt nydelige Otazu smykke og armbånd fra Anette mi prydet min hals og min arm ♥ Jeg er så glad og så ydmyk.... snille snille Anette, tusen hjertelig takk! Jeg gleder meg til neste kosedag hos deg på Diva Design, kvalitetstid:)

Just nu er det helt stille i hjemmet, kun Elvis som synger "Love me"..... Men dere kan tro her har vært liv og røre i dag med familieselskap for min elskede Eivind - my kind of sunday!

Jeg har lyst å dele disse fine englevingene med dere, vi så ett bilde av de på Diva Design sin facebook side, og fredag flyttet de jammen meg hjem til oss:) Nå står de i stua vår og våker over min familie og meg. De er av stein, så de er så tunge! Men jeg hadde ingen planer om å flytte de, de hører hjemme her, akkurat her, i bestestua :)

Nå er det tid for te og kos i sofakroken, jeg skal krølle meg sammen og nyte denne boken som lå innepakket til meg fra Anette:) Den inneholder massevis av vakre foto fra 1800 tallet og frem til i dag! Masse herlig inspirasjon:)


Litt kakekos fra tidligere i dag, osteiskake og pavlova, våre favoritter!

Håper dere alle har hatt en kjempefin søndag, vi har iallefall kosa oss veldig:) 

A RAINDROP OF ACNE FASHION

Selv om jeg elsker høsten og moten som er nå, fargene og snittet, så gleder jeg meg allerede til neste år og vår/sommerkolleksjonen til Acne!

Følg med, om litt kommer bilder av noen Acne skatter jeg kom over på Overvåg Ulsteinvik i helgen:) Det kommer inn nyheter hver uke og jeg jubler over å få ta en sniktitt inni Acne universet;)

 

Moteblogger

 

L.O.V.E
I`m a spoiled little princess, I know;)

Fredag var vi på DIVA besøk hos Anette - hun er hjertet bak interiørbutikken DIVA DESIGN i rosenes by, Molde. Gjett om vi storkosa oss hele dagen! Jeg har masse bilder jeg gleder meg til å dele med dere til uken:) Dagen gikk som vanlig altfor raskt! Det var nesten midnatt før vi var hjemme og bilen vår var fylt opp med mange handleposer og gaver til hjemmet vårt. Og oppi en av posene lå det jammen meg en pakke til meg fra min elskede...og i den lå dette nydelige silkeskjerfet med pels! Anette har desverre ikke flere igjen, hun hadde tatt inn to og på fredag ble begge solgt. Jeg er den heldige eieren av ett av de ♥ TUSEN HJERTELIG TAKK MIN ELSKEDE EIVIND!!!! ELSKER DEG:***

xoxo

Your spoiled princess;)
 

Moteblogger

B.E.A.U.T.I.F.U.LJeg har fått en kjempefin gave av min kjære Anette, en gave jeg elsker:) Dere må vente pittelitt til for å se den i hele sin vakre prakt, men jeg lover dere - dette er det fineste smykket jeg noen gang har hatt! Otazu i mitt hjerte!
Gled dere til å se det i sin helhet, dette er wow faktor på høyt plan - jeg lover:)))


 

Moteblogger

A RAINDROP OF HOSS INTROPIA

Jeg har trykket HOSS INTROPIA til mitt hjerte! For en nydelig design og for en kvalitet! Husker dere den fine grå dressjakka jeg postet bilder av for noen dager siden, den med gullknapper? Den er designet HOSS INTROPIA og er min favoritt i kleskapet. Dere finner HOSS eksklusivt hos de vakre damene på Overvåg i Ulsteinvik, ta turen innom og prøv noen av plaggene - da skjønner dere hva jeg mener;)

Nyt denne behind the scenes filmen, jeg synes den var så fin.

Fortsatt fin lørdagsnatt:)

 

 

DIVA I MITT HJERTE

Kjære venner av yndlingsbutikken min i Molde, DIVA DESIGN ! Alle som har vært innom dette skattekammeret til hjemmet ditt vet hva jeg mener når jeg sier at denne lisstil/interiørbutikken er ren terapi og glede for alle hjerter:)

I går var vi samlet hos min kjære Anette, i storgata 13 og for en dag å minnes:)))) Vi er rike på minner og gleder for hjem kropp og sjel... Jeg gleder meg til å dele bilder med dere fra skatter til hjemmet vårt og ikke minst OTAZU gleder som pryder min hals, jeg fikk nemlig ta en titt inni OTAZU skapet til Anette mi og hjelpes her var mye fint her!

Smykker, armbånd, ringer og ørepynt....aiaiaiiiiiii jeg gleder meg til å vise dere en nydelig gave jeg har fått av Anette mi.

Forteller dere alt veldig snart, nå er det kaker på tapeten , min elskede hadde bursdag tidligere i september og denne helgen skal han feires - fordi han er verdens beste, intet mindre ♥

Ønsker dere alle en nydelig dag så lenge, grip denne dagen med begge armer- den er en gave til deg.


 

A RAINDROP OF SCARF INSPO

miroslava-dumas-it-girl_20101mira-duma2miroslava-dumas-fashion-addict

Beautiful Mira Duma!

Jeg er veldig glad i skjerf og synes at de ofte gjør ett antrekk helt nytt, det finnes så mange måter å bruke det på og jeg har fått masse inspo av å se noen videoer ¨på You tube. Kansje det kommer ett skjerf innlegg snart kjenner jeg?;)

 

Ønsker dere alle en fin fredag, med eller uten skjerf;)  Jeg er i rosenes by , Molde og spiser DIVA kake sammen med verdens beste Anette og jeg lover dere bilder fra Diva Design og en gledens dag - stay tuned;)

FIN FREDAG!

 

Moteblogger

BVLGARI HEAVENLY GOOD

Denne nydelige duften er å finne hos oss på Cosmetique N.H Lied, just nu ♥

 

CHANEL-LOVE

From Karl Lagerfeld. To us. With so much love.

Jeg blir aldri lei dette eksklusive fashionshowet. En fryd for sjelen, intet mindre!

 

 

SURPRISE FOR MY BEST GIRL

For en fin kveld vi har hatt:) Vår beste venninne Torill venter skatt nummer to om kun kort kort tid og ikveld var venninnegjengen samlet hos Margrethe for en real overraskelse ;) Vi var så spente på om hun kom til å avsløre oss, men heldigvis gikk alt etter planen og Torill ante ingenting;) Det ble en kjempefin babyshower med godt selskap og masse god mat.

Små dukkesko til en liten prinsesse ♥ Disse blir fine på pyntehylla når du vokser opp lille venn... kjenner jeg blir litt rørt av å tenke på at jeg skal bli "tanteLen" igjen... som jeg gleder meg til å treffe henne og se om hun ligner på storebroren sin - som er verdens beste "lisjelittbror" - jentene våre kaller han nettopp det -"tante Tilla har nemmlig sagt at han er LITT vår , mamma!" ;)

Fine kaka som flinke Linda har laget, med rosa sløyfer og fine detaljer på:) 

 

Også det fine kortet som Linda også hadde laget, dette var så gøy - Linda hadde tatt alle fødselsdatoene våres og laget en lapp som lå i kortet, der sto det hvilken dag vi var født på og hva som var karakteristisk for "vår" dag:)

Torill er fredagsbarn og jeg signerer denne ; "Fredagsbarn gjør alle glade." Du gjør meg veldig glad Torill OG jeg er veldig glad i deg ♥

Håper dere finner litt inspirasjon til å lage en fin babyshower til dine venninner en gang, vi har iallefall kosa oss hele kvelden:)

Sees i morgen igjen Torill, da er det "handball"- middag hos oss;))) 

LOUIS-LOVE

I love my journey, Louis-love, Love Life!

 

HOS FRISØREN MIN IDAG:)

Jeg E.L.S.K.E.R å være hos frisøren min Tanja - du finner henne på Saxett sammen med Silvia og Malin, hårdronningene mine! Idag startet vi dagen med å prøve en enkel og superfin frisyre, en frisyre vi lett kan ordne hjemme på badet på 5 minutt, jeg skal vise dere fremgangsmåten snart og jeg lover dere at denne er enkel og passer vedlig fint til alle som har halvlangt/langt hår.

Den ser ganske så avansert ut, men nope, superenkel! Det er ikke så lett å se det på bildet under, men på den ene siden er den helt glatt og på den andre siden er den festet med noen få klemmer, en løs flette og vips så har du en fin fin frisyre!
Alt du trenger er disse tingene; en god tuperings-børste, denne var veldig god og du finner den på Saxett, noen hårklemmer og en liten strikk.

En herlig goodiebag ble med meg hjem fra frisørtimen min i dag og jeg JUBLER!

Endelig har jeg fått kloa i HOLLYWOOD -OLJEN ; MOROCCANOIL!

Denne er det beste som noensinne har blitt produsert, ja det er sant! Jeg trengte virkelig krisehjelpe med håret mitt i dag og to pump med MOROCCANOIL og en liten klipp reddet hårmanken min - tusen takk Tanja!!!

MOROCCANOIL er intet annet enn FANTASTISK, jeg sverger! Den gjør håret supermykt og glansfult, uten å tynge håret og den dufter nydelig. Jeg er forelsket og suuuuperhappy over at noen i Fosnavåg endelig forhandler denne drømmen, hurra hurra hurra for Saxett:) Ja jeg elsker Maria Montazami og hva bruker hun i sine lange lyse nordiske lokker? MOROCCANOIL ,OFF COURSE!

VELKOMMEN HJEM MIN REDDENDE MOROCCANOIL ENGEL - I HONESTLY LOVE YOU!

Som en liten lættis på slutten legger jeg ved denne skjønne videoen av gullige Maria Montazami - jeg får lyst til å ta en lignende dans i stua vår, JUST NU! Let`s go!


Moteblogger

ALL I REALLY WANT....

ALL I REALLY WANT IS MARISA MILLER`S BEAUTIFUL LOOOONG HAIR!

need a haircut (400x533)

Men jeg må bare innse det, jeg får aldri slike lange lokker.... Så idag gleder jeg meg til en akutt time med verdens beste frisør, Tanja mi:) Du finner dreamteamet, Tanja,Silvia og Malin på Saxett, i hjertet av Fosnavåg.

Jeg gleder meg!

"TUTTEN" I HÅRET SOM REDDER EN BAD HAIR DAY ;)

Jeg har fått noen spørsmål siste tiden om "tutten" jeg har i håret mitt, og jeg deler gjerne med dere hvordan jeg gjør denne enkle frisyren. Jeg er superstor tilhenger av denne "donut`en" og den redder enhver bad hair day + at man er alltid stelt på håret når man setter det opp synes jeg. Nå er håret mitt på grensen til å bli for langt til å lage denne frisyren- gleder meg til en speeddate med frisøren min denne uka! Vi er desverre for øyblikket tomme for denne lille engelen på Cosmetique,men vi lover å fylle opp så snart vi får kloa i disse igjen:)

Til denne frisyren trenger du 1 hårstrikk, en "donut",  hårbørste, hårspray og shinekrem.

Start med å tilføre shinekrem i håret, samle alt håret UNTATT litt av panneluggen i en hestehale. Fest hestehalen som vanlig med en hårstrikk og stram den godt. Dra hele hestehalen igjennom "donut`en"  Nå har du fått på plass "donut`en" og du skal finne senteret på hestehalen - spre alt håret sånn at det er jevnt fordelt. Start med å rulle håret i èn sirkel rundt. Deretter fester du håret ved å forsiktig "gjemme" det på undersiden av "tutten"

Panneluggen tuperer du lett og du velger om du vil ha høyde på fronten - eller om du vil ha frisyren strammere ... jeg liker best å ha litt høyde i fronten ( higher the hair...the closer to God!)

Legg panneluggen bak mot kruna og du velger selv om du vil ha litt "Elvis swung" på den, haha;)

Spray lett for ett godt hold, spray gjerne hårbørsten din litt og samle alle løshår.

tam tam tammmm! Her har dere resultatet. Veldig enkelt og veldig fint til både hverdags og fest. 

 

TODAYS OUTFITTODAYS OUTFIT er jakke fra Trondheim, Maggie Wonka sko som er utsolgt all over, Acne denim fra Overvåg og Hemisphere skjerfet mitt ,også fra Overvåg Ulsteinvik.

Jeg var innom yndlingsbutikken min og fant meg to skatter i dag, jeg deler med dere i morgen;) Nå er det besøk og kos på tapeten, storm ute, men inne er det levende lys og hjemmebakt Guccikake, jaaaa vi elsker mandager;)

aiaiaiiii....så mye fint her er!!! Det kommer inn høstnytt hver dag og jeg oppdager alltid noen nye skatter;) Stay tuned, i morgen deler jeg en nydelig topp med dere.

DAGEN I BILDER

God lørdag kjære lesere og for en FIN lørdag:)

Jeg har kosa meg sammen med nydelige Helena på Cosmetique i dag, vi har hatt besøk av masse hyggelige kunder, lagt høst makeup og virkelig kosa oss! Etter Cosmetique dro jeg og min kjære til Ulsteinvik og shoppet litt på Overvåg, jeg kom hjem med en rålekker jakke fra Tiger of Sweden , en kjempefin strømpebukse fra Wolford+ litt annet snacks;) outfit bilde kommer senere. Etter litt hændlings var det Wine o`clock, så vi dro på Ulsteins beste cafè , KaffeBaren og kosa oss med god mat og litt vin - hvad mysigt;) Dagen i bilder har dere her. Fortsatt fin lørdags kveld !

Vakre Helena, du stråler! Helena`s outfit er Guess , kjøpt i New York. Legg merke til de nydelige skoene hennes - A New York love to remember:) Jeg digger skoene dine Helena!!!Helena og Helen i høst makeup konsentrasjon;)

Her har Helena øyenskygger fra Artdeco, lebestift fra Max Factor Elixir, lipgloss fra Artdeco og blush/bronsing powder fra Artdeco.Englelakken min er Artdeco, en nydelig dyp kongeblå med skimmer i, se siste bildet for å lettere se fargen.

Wine`o`clock at KaffiBaren Ulsteinvik, KOS! Snille mamma har tatt med seg alle barnebarna på feriehuset denne helga, så vi turtelduene er helt alene hjemme!

Under ser du fargen på den blå Artdeco englelakken - der er kun 3 stk igjen dersom du vil sikre deg en. Det hotte nå er nettopp blå negler - og gjerne lange spisse negler! Jeg har lagt meg i sparinga og smører meg med både tålmodighet OG Alessandro`s nailrepair kur, som får neglene til å vokse raskere og bli sterkere! Du finner alle produktene hos Helena på Cosmetique N.H Lied:) Nå har jeg høstferie i en hel uke, men er tilbake over neste helg og gleder meg allerede!

Outfit bilde av min nye kjære Tiger of Sweden jakke fra Overvåg kommer om litt - stay tuned and stay happy, after all, it`s  saturdaaaay;)Legger ved dagens Bernhoft som går på repeat i stua , hurra for Bernhoft!

L.O.V.E

Spread the love!

LØRDAG og en gledens lørdag! Jeg skal kose meg på Cosmetique noen timer også er det Overvåg-kos og sist men ikke minst er det kjærstekos! Halleluuuuja:D Ønsker dere alle en strålende helg, jeg kommer tilbake med skatter og funn fra Overvåg Ulsteinvik og Cosmetique N.H Lied veldig snart.

HAPPY STAURDAY!  

  

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits