HelenSaevikFashionBlog » oktober 2010

oktober 2010

It is Halloween!!!

Halloween!

I am so glad that Norway finally is celebrating halloween! I think it`s adorable,little children dressed up as the cutest ghosts;) trick or treat!!! Come to my house,I`m gonna give youy ca-a-ndy!

 

Enjoy Halloween,lots of candles,pumpkins and candy!

 

 

 A special hug for my little ones in Seattle tonight,tanta miss you and love you!!!

 

SKAL VI DANSE? ;)

Happy saturday!!!

Fikk dere med dere "SKAL VI DANSE" og Team Jackson? Hjelpes!! Aylar er i en klasse for seg selv ,hun danser som om hun ikke har gjort noe annet hele livet!!! Heia Aylar!!!

Og de LEKRE smykkene de hadde på seg team Jakson?? I am in love!!!! SO B by Børre Olsen er rett og slett unik og fantastisk design! På høy tid at vi fikk noe så lekkert å sette på ønskelista til jul!!!

Ønsker dere en fortsatt fin lørdagskveld:) Jeg har rigga meg til med vaniljeis og en liten baileys,gleder meg til fortsettelsen på skal vi danse:) mmmm!

sjekk nettsiden til So B her,masse lekkert!!!!

www.sobee.no

Kos dere med denne:)

 

 

GLAD SANG:)

STORM !

Jeg er sjelden glad for at det er storm ute,men akkurat i kveld har jeg hatt så koselig besøk,så det gjør ingenting...vi har kosa oss med en kopp shine te,skravla og kosa oss,tiden flyr når man er i så godt lag!

Kom over dette vakre bildet og tenkte at uansett om jeg har det varmt og godt i stua,så savner jeg mannen min som er på havet.... blir alltid engstelig når jeg vet de er ute i storm....Kom trygt hjem til oss:*

Takk,mine skjønne lesere:)

Mine skjønne lesere! Tusen takk for at dere leser bloggen og koser dere med den,så hyggelig å se den klatrer oppover på topplisten!!! Takk for hyggelige mailer og nye vennskap!!!

En stor klem til dere alle!!!!!  I am taking my So B jewelry out shopping today,and later on I have planned a great evening for one of my girlfriends:)

Stay tuned dolls!!!!ELLE magazine,october 2010,BEAUTIFUL!

I love this cover of ELLE magazine oct 2010!

Look at this beautiful dress designed by Roberto Cavalli! Julia Roberts wears it so perfectly! She is so goodlooking and she makes me want to color my hair dark again! -But I `m not going to do that.... I have to many greys..... yes,I am 31 and grey!!!;)

I never get tired of this video:)

 

Happy wednesday to all of you :)

En HERLIG versjon!!!

 

to my love, with love ;*

I wish I could be kissing you by midnight, you and me at the harbor:)))

Soon baby,soon we`ll be K.I.S.S.I.N.G;)

ser du mannen i dette bildet?

Kan du se den gamle mannen i dette bildet?

Vi har en herlig utsikt fra hjemmet vårt og en kveld jeg knipsa noen bilder av solnedgangen kom denne mannen frem...hjelpes!!! Først ser han litt skummel ut,men nå som vi har blitt kjent med hverandre,har jeg blitt riktig så glad i "steinmannen"....en gammel snill viking som passer på oss:)

Jeg ser helt klart og tydelig ansiktet av en gammel viking..... midt i bildet... hva ser du? 

Behind the scenes, Marissa Miller`s FIRST MATE, and some pics as well!

Marissa Miller, hjelpes for en vakker kvinne!

It`s not my intention to step on any toes ,posting this pictures of Marissa Miller..I just think she is amazingly beautiful and her pics are tasteful even though she is not wearing much....

 

HOT JEWELRY!! THIS IS A "MUST HAVE!" I LOVE IT!!!!!

I am beyond excited!!! Pakke i posten:)))

So B by Børre Olsen did it again,congratulation ,your design is FAB FAB FAB!!!

Kos deg med nettsiden  www.sobee.no  EYECANDY!!!!

Ring oss gjerne på JUVELEN FOSNAVÅG BRYGGE ; 70087860  vi forhandler SO B by Børre Olsen

Bor du ikke i nærheten av oss på Juvelen,går du inn på nettsiden   www.sobee.no  klikker på "SHOPS" og finner din nærmeste forhandler! Disse smykkene og armbåndene er høsten og vinterens "MUST HAVE" uten tvil!!!

Tenk deg julebordet, juleselskapene eller bare en helt vanlig lørdag... din "lille sorte" blir som NY når du rocker den opp med disse vakre SO B smykkene!!!! Du trenger ikke vente til det blir lørdag en gang -jeg elsker smykkene mine og bruker de hele uka,om jeg skal i nærbutikken eller på en venninnekaffi! Hver dag er jo tross alt en fest ;)

Se også "Norges rike" på tv3 hver mandag kl 2030, vakre Siw Høili og hennes familie har også lagt sin elsk på de vakre smykkene og armbåndene! Ellers er SO B å se på damer OG menn-for her snakker vi unisex jewelry!!!! Vakre Aylar danser seg til topps i skal vi danse på tv2 hver lørdag, gjerne iført SO B!

Og ikke nok med det- i november kommer Rihanna ut med en ny musikkvideo,og HVEM har designet hennes vakre smykker?

It`s  SO B by Børre Olsen, OF COURSE:)))

Børre, you rock my world,thank you for being you!!!!

AMORE AMIGO!!!!

 Gleder meg til julebord sesongen starter!!!!!!

Velkommen innom oss på JUVELEN , FOSNAVÅG BRYGGE i god tid med bestillingen av dine hotte So B smykker, så er du sikker på smykket ditt er på plass før julebordsesongen;))

xoxo

 

 

 

 

 

MAKE LOVE! NOT WAR!

MAKE LOVE! NOT WAR!

I`m starting with the man in the mirror....if you want to make the world a better place,take a look at yourself and make a change...

 

Noen tanker om jula...:) DEILIG ER JORDEN!

En liten status på facebook i dag som gjorde at jeg fikk lyst å skrive ned noen tanker om jula:)

Jeg er så glad det nærmer seg jul! Jeg elsker jula og stemninga...familietid...tid til ettertanke,være glade og takknemmlige for at vi har hverandre...at vi er friske og at vi får oppleve enda en julehøytid,sammen:)

Idag er den første dagen med nysnø i fjellet her hos oss,vel og merke er det mer som noen snøfnugg på fjelltoppen,men dagen er merket på kalenderen og jeg venter venter venter på at desember skal komme,advent,julekos,julekaker,selskap,samle familie og venner... Jeg ønsker snøen velkommen-jeg må bare få vinterdekk på bilen først (takk og lov for statoil når min kjære er på havet.. jeg greier knapt nok å løfte de altfor store og tunge dekka til bilen vår!)

Jeg blir aldri voksen når det gjelder jul og tradisjoner...Jeg minnes da jeg var 4 år, satt på kjøkkenbordet hos mormor og morfar (mor og far) kikket ut av vinduet og DER sto nisse-Petter og kastet en snøball på vinduet!!! Han hadde tatt lua mi...fylt den med en pose bamsemums!!!! For en skrekkblandet glede! Nissemor Petrine, nissebarna Petrus og Petra kunne ikke komme,de var opptatt i skogen med å fylle alle luene de hadde samlet med bamsemums!! Jeg husker at jeg ville gi nissePetter noen hansker...det var jo kaldt ute, hadde de hus i skogen,fyrte de i ovnen???? Jeg hadde minst en million spørsmål til nissePetter,og han svarte etter beste evne;)Jeg husker julestrømpa som nissePetter (les pappa) hang utenfor vinduet vårt hver julemorgen...med ihjelfrosset godteri i;) Jeg husker mor som las juleevangeliet for meg på lillejulafta,etter at vi hadde pynta treet:) lykke!

Jeg husker en nydelig julefrokost hjemme hos mamma og pappa...skolekorpset på hurtigrutekaia, askepott på tv...lukta av julemiddag...vi masa om vi snart kunne få opne bare en pakke,kun en da mamma....jeg husker jeg spilte deilig er jorden på kornett ute på altanen,og at de gamle i bygde viste at klokka 13 kunne de gå ut på for å høre deilig er jorden;) sølvguttene...at jeg alltid skrudde opp tvèn før vi satte oss til bords:) jeg husker lillejulafta...at vi pynta juletreet hjemme hos mamma og pappa først,vi la gavene under treet...mamma måtte gi oss flere beskjeder om å la være å knipe på pakkene (noe jeg til dags dato gjør i smug!!!) deretter sprang jeg ned bakken til mor og far for å hjelpe de med sitt juletre...den fineste julepynten jeg eier, det er en gammel kirke som jeg har fått av mor...den henger øverst i treet og passer på oss,sammen med noen fine hjerter,ett hjerte for hver av de som ikke lenger er blant oss.. for julen er tid for ettertanke også...

Jeg husker at vi alle var samlet i stua hos mine besteforeldre...hele gjengen,besteforeldre, tanter,onkler,søskenbarn...onkel og jeg har den dag i dag en evig konkurranse om hvem som spiser mest...for en FIN gjeng, HERLIGE minner:) vi dansa rundt juletreet, mor sang "på låven sitter nissen" av hjertens lyst,og hun var alltid den som hoppet høyest når vi kom til verset:  "og nissefar han er en liten hissigpropp og med sin kropp, han gjør ett hopp!"...Jeg husker fruktfatet til mor på bestestua, hun hadde alltid mange sjokolader og twist som var barnas favoritter,også hadde hun denne lohengrin eller hva den heter...usjh! Det var voksen-sjokoladen!  Vi ville smake på den hvert år....men ble like skuffet hver gang...

Til dags dato husker jeg med skrekk og gru den aller første julen vi skulle være hver for oss, mamma,pappa,min lillebror, lillesøster og meg....nå skulle mor og far være hvert sitt år ,med sine barn... det var en rar jul..veldig rar.... heldigvis møttes vi alle senere på kvelden og åpnet pakker sammen! Da husker jeg at vi gråt av glede over å være samlet igjen faktisk;)) alle gikk rundt juletreet og vi sang DEILIG ER JORDEN...

Etter hvert ble den nye julen også en FIN tradisjon...og jeg forstår idag at over 20 mennesker i en stue,men x antall pakker, x antall glade men trøtte barn...det blir litt mye;) Men sånn en vakker jul som mine besteforeldre og foreldre stelte i stand for oss alle, for noen herlige minner å ha med seg når jeg nå har blitt voksen og vi har laga vår "egen jul":) Jeg er så takknemmlig for alle de fine verdiene og tradisjonene de har lært og gitt meg, verdier og tradisjoner som jeg har gitt videre til mine barn.. også har vi også laga nye tradisjoner:) Det er viktig for meg og min mann at våre barn får oppleve litt av begge deler,at vi tar vare på min manns tradisjoner og mine...og at vi skaper nye tradisjoner sammen:)

For noen blir desverre jula ett mas om gaver og penger...det er ikke slik det skal være! Jula handler først og fremst om noe helt annet enn gaver! Juleevangeliet...familie...vi må ikke glemme i de viktige tradisjonene og verdiene! Har det blitt sånn at vår generasjon stresser opp jula og glemmer hva som er viktig? Ja jeg tror det... Her må vi skjerpe oss!! Jula skal ikke handle kun om gaver,at den ene skal overgå den andre,prestasjonsangst... så trist at det har blitt sånn... selv synes jeg at jeg er flink *klapp klapp* på skuldra,fordi jeg mener at jeg har sunne og gode verdier når det kommer til jula,og det er slett ikke gavene som er viktigst- eller...de som kjenner meg vet at jeg er som ett barn,jeg kniper og rister på pakkene...håper ingen ser meg... men for meg er det familie og venner som kommer i første rekke,verdier og tradisjoner! Og ingenting er for meg mer jul enn når familien samles rundt bordet,alle er glade for at vi får være sammen...kjærlighet og latter,men også tid til ettertanke..Vi må ikke glemme at det er altfor mange mennesker som faktisk sitter alene i jula...de som har mistet sine kjære...og jeg feller ofte en stille tåre ,av ren takknemmlighet for at vi igjen er samlet,friske og raske,store og små...vi er heldige!

Og dette julegave maset..... det har nok tatt litt overhånd...kansje jeg i år skal gi alle ett syltetøyglass med litt penger i..si at de kan bruke det som sparebøsse? Gi pengene de sparer til ett godt formål...kreftforeningen...redd barna..frelsesarmeen..neonatal avd...til de vakre menneskene på gata i Oslo som selger bladet = OSLO...?mulighetene er mange....:)

For meg er jula så mye mer enn gaver...jula er kos! Jeg gleder meg til natt til 1.søndag i advent...oslo gospelkor på anlegget...deilig er jorden,o helga natt,ett barn er født i Betlehem...kasser med julepynt over alt...julekrybba, julepynt som barna har laga, nisser,engler,lys og dekorasjoner...to skjønne forventingsfulle barn som spiser julekaker og hjelper oss med å¨pynte hele hjemmet,ute som inne,smuler etter julekakene overalt...bar-neler som stikker deg under beina,en fin julekule som faller i gulvet med ett brak...alt har sin sjarm,ja til og med gavene vi gjemmer,alt er med på å lage denne helt spesielle stemninga,advent og jul:) Forventninger,ventetid,tradisjoner og verdier....juleturen vår til Oslo,nyte vakre Karl Johan som stråler i sin juledrakt, møte gode venner,sitte på cafè og drikker god julekaffi...se på menneskene med store handlenett som stresser rundt...møte de flotte menneksene som selger =OSLO,gi de en varm klem,noen varme hansker,ett varmt skjerf....da gråter jeg alltid! Disse menneskene har alltid hatt en helt spesiell plass i hjertet mitt og de rører meg dypt... Gud velsigne hver eneste en av de!  Når jentene blir store nok til å forstå ,skal de få være med på denne turen...da skal de også få se hvordan noen har det...vi har alle forskjellige liv,forskjellige skjebner og ingen skal ta for gitt hvor heldige vi er som faktisk får lov til å samles i en varm stue,med enorme mengder god mat,altfor mange pakker som egentlig ingen av oss trenger.....min beste venninne og jeg ga hverandre ingen julegave i fjor...vi bestemte oss for at vi har i overflod,så vi ga heller ett beløp til en flott organisjasjon, og det oppfordrer jeg flere til å gjøre:)

Jeg gleder meg til romjula og juleselskapene også...familiene samles,tradisjoner...glede:) Jeg gleder meg til nyttårsaften,da samles alle igjen hos mor og far,ett langbord som blir større og større for hvert år;) jeg gleder meg til å være sammen...jeg gleder meg til Kong Haralds nyttårstale...gleden over å få lov å samles atter ett år,nyttårsnatta i stua hjemme hos oss,raketter og altfor mange småkaker som vi "må" spise opp....varme klemmer ved midnatt og ønsker om ett velsignet godt nyttår...ett år vi håper på å få oppleve sammen,at vi alle får være friske..... kjærlighet....

JEG GLEDER MEG TIL JUL! VAKRE TRADISJONER OG VERDIER SOM FØRST OG FREMST HANDLER OM JULEEVANGELIET,FAMILIE OG KJÆRLIGHET :)

Designer Remix Collection.

 

I love this photo!!!!

 

SMYKKER TO DIE FOR!!!

Jeg ELSKER smykkene og armbåndene til So.B!!! De er prikken over i`en til alle antrekk!

So.B i herlig kombinasjon med Camilla Prytz ,LOVE!


Antrekk:

sko BIANCO FOOTWEAR

bukse ETUI, Maria`s mote Fosnavåg

singlet SAINT TROPEZ, Maria`s mote Fosnavåg

skinnjakke EPILOGUE, Bizarre

smykker og armbånd So.B , Camilla Prytz animals & Juvelen Fosnavåg Brygge

klokke CERTINA, Juvelen Fosnavåg BryggeLOVE!
So.BCamilla Prytz animals,love my eagle!

What a PARTY- So.B , Camilla Prytz animals & Juvelen, all together ,this is my kind of party!

HAPPY SUNDAYS DOLLS!

xoxo

 

 

PAKKE I POSTEN JIPPIIII:) Har du sett noe mer HOT? "So.B , So Me!"

 

JULAFTEN,17.MAI,BURSDAG,NEW YEARS EVE`...

A L T   på èn gang!!! Intet mindre!

JEG ELSKER DISSE SMYKKENE! FABOLOUS!

Mr.B,YOU KNOW JEWELRY!

I am blessed,Thanks B!!!

"SO.B ..... SO ME!"

Kos dere med disse FANTASTISKE smykkene!VAKRE? JEPP! De er vakre,rå,sexy,og elegante! ALT på èn gang!

I`LL WEAR THEM WITH PRIDE & LOVE!

Ta deg en titt på hjemmesiden til Mr So.B - there`s a lot of EYECANDY!

www.sobee.no

BØRRE,YOU ROCK MY WORLD!

 

 

 

Mine MAKEUP FAVORITTER! Avsløringen er her;)

I det tidligere innlegget fra i dag "OUTFITS!" skrev jeg at i morgen ville jeg avsløre mine sminkefavoritter,men de kommer NÅ!;) I morgen skal jeg heller avsløre hva den spennende pakken inneholder;) I CAN`T WAIT TO TELL YOU!!!!

Her har dere noen av mine favoritter,jeg vil virkelig anbefale disse,er veldig fornøyd!

ARTDECO knows makeup!

Øyenskyggene er lette å legge,de har akkurat passe shimmer og de holder seg fine HELE DAGEN! Det er lenge siden jeg har hatt øyenskygger som holder HELE dagen! 

Du får mange farger og velge mellom,men her er tre av mine yndlinger:) Og mineral foundationen til ARTDECO er også VEEELDIG GOD!! Den var en fresh og herlig krem,som sitter HELE dagen uten å bli blank i T sonen! Jeg har tidligere brukt bare ID minerals,BUT HELLO ID,YOU GOT SOME SERIOUS COMPETITION;))

Så enjoy og prøv ut ARTDECO!! Jeg handler mine produkter i Fosnavågen, hos min skjønneste Amalie på

 Cosmetique, N.H. Lied AS 

du finner henne på facebook:)

Amalie,thanks for being such an angel,you always know what I want and need:)) LOVE!!

Med blits kommer ikke fargene helt til sin rett,men de er HERLIGE!!!!

Bilder under viser bedre fargene "live"

21 VANILLA CREAM som base over hele øyelokket

69 SOFT ROSE er fin fra vipperote og opp til globallinjen,også legger jeg

82 GREY VIOLET som en eyeliner(husk å fade ut) og i globallinjen.


FAVORITTER!!!!!

Jeg er så glad og takknemmelig for hjemmet vårt og utsikten vår..

I love our view......BELLISSIMO!

I am blessed.........OUTFITS!

Unnskyld mine skjønne blogglesere...jeg er en elendig blogger for tiden!

Jeg har styrt med så mye siste tiden at bloggen har kommet helt i siste rekke,men NÅ skal jeg ta meg mer tid!

Jeg har en innebygget magnet i kroppen når det gjelder salg-noe min mann kan skrive under på;) Ser jeg ett salgsstativ stiger hjerterytmen og jeg går inn i en transe..jeg finner ALLTID noe jeg liker,denne gangen, ELSKER!

Hos Maria`s mote i Fosnavåg, fann jeg for litt siden en HERLIG bukse,ride "slæsjh" haremsbukse, 1/2 AV 1/2 PRIS! Jeg kan ikke forstå at jeg ikke har sett den før?? Uansett,jeg ble kjempeglad for kuppet og er sikker på den har venta på meg og ble superhappy når jeg tok den med hjem! Jeg fann også en fantastisk paljett-topp(ja dere vet meg og paljetter!) som hun akkurat har fått inn,den ELSKER jeg også...en skinnbukse,en HOT hotpants+++ Maria`s mote er min absolutte favoritt klebutikk!! Her finner jeg alltid så mange skatter,TAKK MARIA:)

Jeg poster bilder av noen outfits under her,stort sett består hele garderoben min av klær fra Maria`s mote,I love her store <3

 

Bukse "E TU I" fra MARIA`S MOTE FOSNAVÅG

Skinnjakke "B- young" fra MARIA`S MOTE FOSNAVÅG

Topp "Mario Conti" fra MATCH FOSNAVÅG

Belte: secondhand

Skjerf: Gucci MILANO

Pels (her brukt som armbånd!) ELIN`S SKATTEKISTE FOSNAVÅG

SNØ OF SWEDEN <3

Jeg elsker jobben min,JUVELEN-ALLE HJERTER GLEDER SEG!

Multifunction smykke,som du kan lage lite eller kraftig armbånd av,langt eller kort smykke,NYDELIG champagne farge kombinert med sølv....aaaahhhh,SNØ OF SWEDEN: JUVELEN FOSNAVÅG BRYGGE

Armring i sølv: JUVELEN FOSNAVÅG BRYGGE


I LOVE THIS PERFUME: "ENVY ME"  By Gucci....MMM!!!!

PALJETTER! HURRAAAAAA FOR PALJETTER!!!

Topp fra Saint Tropez høst/vinter kolleksjon 2010 /  2011 MARIA`S MOTE FOSNAVÅG
Jeg er så inspirert av Chanel`s vinter kolleksjon 2010 / 2011, og heldigvis fann jeg disse herlige leggvarmerene til å ha utenpå støvletter/ankelboots!

Antrekk:

Skinnbukse og paljett topp: MARIA`S MOTE FOSNAVÅG

Armring i sølv: JUVELEN FOSNAVÅG BRYGGE-denne armringen bruker jeg 24-7!!

Vi har den i butikken,løp og kjøp:)))

Leggvarmere fra "Erik Garthus"

Jeg ELSKER dette skjerfet fra "Saint Tropez" (også Maria`s mote,of course!)

OG som om ikke dette var nok har jeg funnet en HERLIG ny SMINKEFAVORITT!!

Skjønne Amalie på cosmetique N-H Lied, vet hva jeg liker;)))

OG jeg venter på en PAKKE I POSTEN!!!!! FÄTTAR NI GLÄDJEN???

Jeg gleder meg minst like mye til pakken som jeg gleder meg til jul!!!!

hint hint: www.sobee.no ;)

Avsløringen kommer i morgenkveld,stay tuned! ;)

Madonna`s new D&G commercial-she looks HOT!

 

Roberto Cavalli,what a legend!!!

Jeg er svak for Roberto Cavalli`s utsøkte design.. og se på disse vakre kreasjonene!

EYECANDY? OH YES IT IS!

Enjoy dolls and happy wednesday to all of you:)

 

Over: Denne er min favoritt!

Over: og denne er heller ikke å forakte!

COCO CHANEL INSPIRES ME

I don't do fashion, I am fashion.

Coco Chanel

 

 

 

 

I can`t wait to decorate our downstairs livingroom! I `ll do it the real Coco Chanel style..

I got the books,the lamps,the mirror,the wallpaper looks similar...but I need to find a matching sofa and a coffetable...any ideas where to search?

My downstairs will smell like Chanel No 5;)

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits