HelenSaevikFashionBlog » september 2011

september 2011

VIS MEG DIN VESKE OG JEG SKAL SI DEG HVEM DU ER;)

Dere som har følgt meg siden jeg startet å blogge husker kansje at jeg laget ett innlegg som dette? "Vis meg din veske og jeg skal si deg hvem du er!" var tittelen. Og jeg nevnte at denne setningen kan brukes om så mangt;) Vestlandsnytt laget en reportasje om bloggen min og i dag er den på trykk, så jeg har hatt dette innlegget liggende på lur til i dag;)

I min veske finner du egentlig hele livet mitt, jeg pleier å ha ett par ekstra sko i den - eller i vesken ved siden av faktisk, jeg har alltid med meg te, ca 1014 lebestifter/glosser, englelakker som jeg alltid glemmer å ta ut av veska, håndkrem, synål og tråd, toalettvesken min, som oftes har jeg plaster der, men minstemor hadde nettopp forsynt seg med siste, så det må settes på handlelista(note to myself!) Parfymen jeg bruker om dagen, leker som jentene putter oppi, tyggis og pastiller, ett motemagasin og en penn er der alltid... Iphonen som jeg lagrer alt mulig på...lightere...når jeg aldri finner igjen en lighter så sier min kjære; "har du tatt en titt i veska di??" der ligger som oftes mange... En vesentlig ting mangler på dette bildet, men jeg har tatt den bort med vel vitende vilje, så er det sagt;)

Noen spurte meg en gang om hva som var i veksen min siden den var så tung.... "hele livet mitt" svarte jeg;)

 

Moteblogger

HAIR INSPIRATION AGAIN!Happy friday! Siden vi er inne på hår og litt inspirasjon, tenkte jeg at jeg vil dele denne enkle frisyren med dere, denne kan du lage selv om du har kortere hår også. Jeg bruker produktene som er avbildet under til denne frisyren.

Først saltvann spray i hele håret , gre alt håret bakover med fingrene for en "løs" frisyre - dersom du vil ha den strammere, så grer du alt håret bakover med en stor børste. Spray gjerne hårbørsten på samme måte som hårstylist Ken Paves gjør i tidligere innlegg. Samle håret på den ene siden - prøv deg frem og se hvor du kler best å ha den, det som er viktig er at volumet ikke skal komme fremfor øret. Bruk litt shine krem eller serum for å få litt glans i tuppene. Bruk en strikk med godt hold og lag en rufsete "ball", ikke dra alt håret gjennom hårstrikken , la det se rufsete ut. Har du veldig langt hår må du kansje bruke noen små hårklemmer for å feste de lengste partiene.  Avslutt med en hårspray med godt hold - jeg liker veldig godt denne fra Cosmetique, Bjørn Axen.

Bad hairday? Not anymore! Enjoy:)

Wearing what? My Hemisphere-love from Overvåg Ulsteinvik, Tlf 70 01 06 63

 

Moteblogger

HAIR INSPO!

Vakker pynt til håret og hårprodukter finner du hos oss på Cosmetique:) Deler mer med dere om litt, stay tuned!

 

 

 

MORNING HAS BROKEN

Morgenstund har virkelig gull i munn! Note to myself; Always chase sunrise!

Ha en fin torsdag kjære lesere, vi skal bruke den på kun kos, nåer det formiddagskaffi hos mamma mi :)THIS PRINCESS IS BORN TO RULE! HELLO, VERA WANG!

Endelig har vi fått Vera Wang "hjem" til oss på Cosmetique N.H Lied! Dette har vi gledet oss til og i går var det julaften IGJEN hos meg på jobb;) Snillepostmannen kom med en helt spessiell pakke, fra selveste VERA WANG;)
" og "PRINCESS" Reklamen sier; BORN TO RULE! Oh yes kjære Laides, denne duften RULER;)  Du velger selv om du vil være preppy eller bare princess!

Dere husker vel designeren Vera Wang fra Sex and the city.... Nydelige "Carrie Bradshaw" i nydelig Vera wang design!
Viste dere at en av hjertenotene i denne duften er "mørk sjokolade" ?? Ikke rart jeg elsker den!

Du er hjertelig velkommen innom oss for en test. Vi planlegger en kjempefin kundekveld i oktober, vi vil servere noe godt å bite i, vi har gratis goodiebags og vi vil ha mange ekstra gode tilbud til våre kjære kunder. Det blir legging av makeup og veiledning, bare kos kos og atter kos! Vi kommer tilbake med dato når det nærmer seg, vi gleder oss:) 

I tillegg til "Carrie Bradshaw" så har blant andre Victoria Beckham og Ivanka Trump sagt "I do" i Vera Wang`s design.

 

 

Moteblogger

MOISTURE ME HAPPY

Gleder er til for å deles og jeg vil komme med en anbefaling til dere. Jeg har plukket ut mine favoritter om dagen her, over har du en nydelig bodybutter fra Hawaiian Tropic, COCNUT! Jeg elsker kokosduften og denne bruker jeg hele året, så sant jeg kan få fatt i den ja;) Nå har vi endelig fått inn flere hos oss (denne kom i rosa krukke tidligere) og du kan bevare sommerfølelsen hele høsten ved å smøre deg med denne og drømme deg bort til kritthvite strender og palmesus.... mmmmm:)

Også har vi igjen noen få av disse godbitene - men vær rask dersom du vil ha, for nå får vi ikke påfyll av denne superkampanjen! Elisabeth Artden "eight hour" er hele verdens favoritt , dersom du åpner ett magasin og en Hollywood kjendis blir spurt om hva han / hun ikke klarer seg uten?? ELISABETH EIGHT HOUR ! Svaret er det samme all over;) Og med GOD grunn, for dette er vidunderkremen nr 1 ! Vi har fått inn den store krukken med bodylotion til ett knalltilbud- du betaler kun 349,- for 530 g! Og vi har også ett annet kampanje tilbud til våre kjære kunder;  ett sett som inneholder topp 3 kremene av hele serien og prisen er kun 110,- Første mann til mølla!

Og følg med senere- jeg har en NYHET å dele med dere- ett lite hint? VERA WANG;) 

Moteblogger

LOOK AT THE STARS & SEE HOW THEY SHINE FOR YOU

En av mine favoritter om dagen! Fin tirsdag kjære lesere, jeg skal avsted på Cosmetique og kose meg i dag- og kansje flytter en verdenskjent designer inn til oss i dag? Hun er hjertelig velkommen!

Stay tuned;) Outfit og oppdateringer kommer i løpet av dagen.

 

 

 

CLEANING OUT MY CLOSET


Hva er bedre enn å ta en real ryddings inne nå når som høsten er her og det er storm ute.... Idag har jeg vært superwoman og fått gjort ca en milliard ting i hjemmet som jeg har utsatt altfor lenge - jeg har endelig fått rydda grundig klerommet mitt- jeg ble så inspirert her om dagen når jeg så mamma sitt fine klerom og det var så ryddig, så takk mamsen for inspirasjon til å ta fatt på mitt;) Nå har jeg organisert og kastet, laget en gi bort haug og alt er på stell igjen, så godt med slike dager! Sett på god musikk og gå løs på hjemmet ditt med liv og lyst, det er så godt når man er ferdig... klapp på skudra Helen;)

En ting jeg fant ut når jeg ryddet i mitt lille univers i dag var at jeg har totalt oppheng på skjerf !!! Ett skjerf får ett antrekk til å bli helt nytt, så hurra for skjerf i alle fasonger og varianter. Deler mine absolutte favoritter med dere her.

Over: Velkommen hjem Cashmere love of mine! "H" for Hemisphere eller "H" for Helen? Begge deler;) Du finner dette nydelige skjerfet hos Overvåg i Ulsteinvik.

Mitt lille skattekammer. Her er gaver fra mennesker jeg er veldig glad i. Mitt favoritt armbånd er uten tvil mitt Otazu , fra Diva Design i Molde og verdens beste Anette! Ja vi kaller henne det, jentene har døpt henne det nemlig;)  


So B by Børre Olsen så langt øyet kan se:) Nå gleder jeg meg til den nye kolleksjonen er ute og jeg hørte en fugl kvitre om at det var en pakke på vei hjem til min postkasse - happy me;)Akkurat her avslutter jeg dagen, med en kopp sjokoladekaffi og rykende ferskt "Woman", ute stormer det...men inne er det bare kos OG pannekaker til kveldsmat;) Fin høstdag!


ROBERTO CAVALLI SS 2012 FASHIONSHOW L I V E!

En gledens mandag i stua!! Jeg skal sitte benket foran tv`en i  dag og NYTE Roberto Cavalli`s Fashionshow LIVE i stua mi om ca 20 min! Dette er som julaften for en moteblogger!

Jeg legger ved link og håper dere klikker dere inn og nyter showet sammen med meg, klikk bare på linken og du kommer direkte inn til CATWALKEN og kan se hele showet LIVE! Jeg elsker fargene og jubler over at hatten er med, dyreprint -selvfølgelig, Cavalli ER dyreprint;) Dette er julaften fashionlovers!!!!!!

Linken for å se showet LIVE finner du HER

Enjoy the fashionshow dolls - I know I will ;)

ENGLELAKK FAVORITT

"I`m Suzi and I`m a chocoholic!"  er navnet på denne fine englelakken fra O.P.I . Jeg faller ofte for både fargene og navnet på disse lakkene- og denne var faktisk nydelig på :) Den er helt perfekt nå til høsten og jeg kommer til å få mye glede av denne fremover:) Du finner den hos oss på Cosmetique N.H Lied , i hjertet av Fosnavåg !

Jeg kan nesten ikke vente med å fortelle dere en hemmlighet vi Cosmetique damene har!!!! Vi fikk ett kjærlighetsbrev her om dagen skjønner dere;) Fra en verdenskjent designer ! HUN har hatt en finger med i spillet når det gjelder sex and the city ....og jeg tror hun dufter som himmelriket;) FØLG MED!!!!!!!!!!

I HEART MY JOB!!!!!! :D 

SETT PRIS PÅ DEG SELV:)

GOD lørdag kjære lesere!

Er det ikke sånn at avogtil så smiler livet litt ekstra til oss? Avogtil føler vi at alle bitene faller på plass og du kan klappe deg selv på skulderen og si; "Flott, dette er bra!" Akkurat nå er jeg så glad. Jeg er faktisk litt stolt og veldig ydmyk på samme tid. Jeg er heldig tenker jeg, veldig heldig som får oppleve alt jeg får oppleve, jeg er heldig som har verdens beste familie rundt meg, gode trofaste venner, en jobb jeg elsker, bloggen min, dere kjære lesere og massevis av muligheter. Og det gjelder alltid å bruke mulighetene på en fin måte, det er viktig å gripe muligheter med begge armene, så sant det er noe du brenner for, noe som gir deg positiv engergi. Er du fylt med positiv energi, så utstråler du glede, ro og harmoni, det smitter over på andre også. Å være positiv er ett valg som hvert enkelt menneske må ta, vi må selv velge om vi vil være positive eller negative til ting som møter oss i livet. Jeg velger å være positiv.

Jeg er generelt en glad jente, har godt humør og tenker positivt til the bitter end! Jo, jeg har brent meg mange ganger... Men heldigvis så lærer man underveis, jeg har lært meg at å være positiv er det aller beste her i livet, uansett. Blir du rammet av sykdom eller er du stressa, så la ikke de negative tankene få styre deg, for du kan faktisk velge hvordan du vil møte dagen. Jeg synes den var så fin den historien om en eldre mann som ble forflyttet fra sitt hjem og til sykehjemmet etter å ha blitt enkemann. Første dagen han kom til sykehjemmet, så ble han møtt av en sykepleierske som fortalte han om rommet han skulle få og hvor fint det var der.. mannen sa at han brydde seg ikke om rommet og de nye gardinene de hadde hengt opp til han eller de fine møblene. I hans hode var der uansett vakkert, i hans øyne var det ett vakkert hjem. Hvorfor? Fordi han hadde bestemt seg når han sto opp denne dagen, at han skulle være positiv... Fint ikke sant?

Jeg håper dere alle er flinke til å sette pris på dere selv og gi dere selv en klapp på skulderen hver dag, for er du klar over for en jobb akkurat DU gjør? Kansje du er mamma, pappa, venn eller kollega, en lillesøster eller storebror, for de rundt deg er DU veldig viktig. De rundt deg trenger deg , det er viktig å huske på. Også skal du være stolt av det du oppnår - hver eneste dag! Det kan være små ting som du faktisk ikke tenker over, kansje har nettopp du - uten at du var klar over det - smilt til noen som virkelig trengte ett smil idag eller kansje du holdt døren for den eldre mannen på butikken? Små ting som vi aldri tenker over, men viktige ting. Vi er litt raske til å glemme sånne små gleder i hverdagen vår, vi er ikke så flinke å minne oss selv på at JA, JEG BETYR NOE! Jeg vil at denne uken som kommer så skal du , hver eneste kveld når du legger deg, rose deg selv for minst to ting du har gjort i dag, to ting som du er stolt av. Skriv en lapp og heng på badet ditt eller nattbordet ditt, for du er viktig, akkurat du betyr noe, for mange flere enn du aner:)  

Selv har jeg et nydelig skilt på badet vårt, det har jeg fått av en veldig god og kjær venninne av meg, der står det: "Shoot for the moon, even if You miss, You will land among the stars!" Dette ordet er det første jeg ser når jeg står opp og det siste jeg ser før jeg legger meg, og jeg blir så glad, for det er sant; vi skal sikte høyt, vi skal sikte mot månen, mot stjernene på himmelen, hele tiden tro at the sky is the limit- det finnes ingen grenser for hva akkurat du kan gjøre med livet ditt. Dersom du tråkker litt feil, så lander du uansett så nærme målet som overhode mulig, og du har gjort det bra. Det viktigste er at du har gjort ditt beste, og det holder i massevis, du har vært positiv og prøvd. Det gjelder alt her i livet. Det finnes ingen grenser for hva akkurat du kan oppnå med dagen din og livet ditt. Ha tro på deg selv, så når du målene dine.

Jeg føler meg heldig og jeg føler at livet smiler litt ekstra til meg om dagen. Jeg har mye å fortelle dere og gleder meg til å dele litt hemmligheter med dere veldig snart - og nei, jeg er ikke gravid. Det er ofte det aller første noen tenker når de hører at noen har en gledelig nyhet. Men ikke i mitt tilfelle;) Men innen veldig kort tid skal jeg komme tilbake med litt mer til dere og jeg gleder meg:)

Det ble litt "til ettertanke" i dag også;) Vi må alltid ha tid til litt ettertanke. Nå skal jeg ut og gripe dagen med begge armer, jeg skal faktisk omfavne dagen og jeg vet allerede at den vil bringe meg mye godt, fordi jeg velger å møte dagen på en positiv måte.

Ønsker dere alle en kjempefin lørdag, jeg skal fylle min med ett cafebesøk, litt hændlings og god mat, fin lørdag med andre ord;) Ja, også sjoklade og kaffi selvfølgelig;)

GRIP DAGEN - SEIZE THE DAY - CARPE DIEM

 

FRIDAY KIND OF WORDS

Ønsker dere alle en fin fredag:) Værstasjonen til min kjære sier: "Hold on to Your hat!" (I mitt hode sier den "You can leave your hat on!")

HØSTEN er her og jeg synes den er ganske så sjarmerende, iallefall når man kan sitte inne og kose seg med god kaffi, sjokolade og levende lys. Ikveld får jeg besøk av en dame som vil intervjue meg om bloggen min og litt annet spennende;) Følg med - jeg skal fortelle dere alt snart:)

Nå er det Cosmetique som venter og hyggelige kunder, så godt det er å glede seg til jobb:)

HAPPY WEEKEND AND REMEMBER; YOU ARE SO LOVED!

 

 

 

UPDATE

God ettermiddag!

Jeg hopper bare innom for å ønske dere en fortsatt fin torsdag:) Jeg har kosa meg i hele dag, lang frokost etterfølgt av et kjempefint møte med en vakker kvinne! Så ble det litt MICHAEL KORS shopping i dag og jeg gleder meg til å dele nyheten med dere om litt, nå er det mat og kos på gang , Rod Stewart synger i stua hos oss og vi traller med, en glad glad torsdag!

DAGENS OPPFORDRING FRA EI MED HØY PULS;

"Dersom du må (av ukjente årsaker) kjøre 15 km/t under fartsgrensen... kjør ut til siden og slipp forbi trafikken bak deg, dere som føler dere truffet - dere skaper vanvittig mye irritasjon og farlige forbikjøringer! OG høy hjerterytme på meg!" Men bevares, det er tøffere å kjøre litt for sakte enn litt for fort:)

Dagens oppfordring? Jepp!

Stay tuned for a little taste of MICHAEL KORS HEAVEN @ OVERVÅG ULSTEINVIK;)

Nyt dette fashionshowet av den verdensberømte designeren Michael Kors , jeg er veldig veldig svak for hans utsøkte design!

 

 

 

Moteblogger

 

LYKKE

Lykke er når din beste venninne impulsivt ringer og spør om vi skal dele en flaske vin, på en onsdagskveld :) Takk for en glimrende idè og en kjempefin kveld , jeg er veldig glad i deg S ♥

Nå skal jeg avsted på noen bloggmøter og gleder meg veldig:) I`ll keep You posted!

Husk å fortelle vennene dine at du er glad i de i dag, ikke ta noen for gitt.


 

MAKEUP TIPS

I min sminkepung finner du b.l.a disse produktene ... Jeg deler noen av mine makeup favoritter med dere her! (Pst, er ikke denne fin? E for Eivind tenker nå jeg.... egentlig er det E for Escada......! )

Favoritt øyenskygger om dagen er disse godbitene fra ARTDECO.  Jeg forklarer alt litt nærmere på slutten av innlegget.

Produkter jeg "må ha" er disse... Jeg har lagt ved noen blå englelakker - siden det nå er superhot! Disse + en blå O.P.I  variant er mine favoritter.

På bildet ser du ARTDECO mineral powder foundation + blush (blushen er tro kopi av Kim Kardashian`s favoritt og akkurat nå får du 2 for 1 hos oss på Cosmetique!)

Artdeco`s øyenbrynsgele/farge, denne er jeg avhengig av!

Artdeco solpudder er min reddende engel om dagen.

Den sorte boksen er til øyenskyggene mine, alle artdeco`s øyenskygger har en magnet på baksiden så du fester de enkelt i dette skrinet , du kan velge mellom flere str på skrinet.

Artdeco lip stylo er en veldig god lepomade som gir rikelig med fuktighet og glans, denne legger jeg først, deretter legger jeg artdeco lifting lip stylo, denne fyller ut fine linjer på leppene og gjør at lebestiften din holder mye lengre.

Så har du mine favoritt lebestifter om dagen, Max factor Elixir og Artdeco. Jeg er stor fææn av freshe rosa/røde lepper om dagen! Trenden sier at vi skal ha sterk farge på leppene, så da kjører vi tuttene på;)

SÅ TIL TIPS HVORDAN DU KAN LEGGE EN PERFEKT MAKEUP SOM HOLDER HELE DAGEN:

 1. Start med å rense huden din hver morgen, rens med f.eks DECLARE cleansing powder, tonicwater og deretter en god fuktighetskrem som er tilpasset DIN hud. ( bruk gjerne scrub èn til to ganger i uken, det gir huden din en frisk og fin glød)
 2. Legg en god makeup base. En base er en type krem som du legger UNDER foundation.  Denne glatter ut og jevner de små linjene i huden din+ at den glatter ut porer - resultatet er at du får en mye glattere hud og at foudationen sitter mye bedre uten å "svette" eller danne linjer i huden din. Jo bedre forarbeid - jo bedre resultat:)
 3. Så legger du foundation, du velger selv hvilken er din favoritt,  personlig liker jeg Artdeco`s mineral powder foundation - jeg har tidligere brukt I.D , men har byttet dette ut til fordel for Artdeco`s mineral venn! Den er under halve prisen OG den er LIKE GOD!!! HURRA:) Den smitter ikke over på klær og den holder seg fin hele dagen.
 4. HIGHLIGHT ME HAPPY! Highlighteren er min aller beste venn! Før brukte jeg YSL `versjon og sverget til den, men så prøvde jeg Artdeco`s og nå er det bye bye YSL og welcome home Artdeco;) Denne er ett must have i sminkepungen. Denne er alle tvkjendiser og Hollywood celeb`s favoritt! Du bruker den for å trylle bort mørke ringer under øynene, og ett lite triks som jeg vil dele med dere er å legge den på leppekonturen, legg den kun på overleppen, og VIPS, du har plutselig fått en aldri så liten "injection" av restylane - enkelt og greit;) Ett annet lite triks jeg vil dele med dere er å bruke collagen lipbooster - denne prikker i leppene (den setter i gang blodsirkulasjonen) og gir etter noen timers bruk en forstørrende effekt.
 5. Da har du en perfekt makeup base og kan starte på øyenskyggen. Her har jeg valgt ut noen av mine favoritter, men du må selv velge dine favoritter selvfølgelig;) Jeg legger først en base over hele øyelokket, en lys farge. Så legger jeg en lys rosa på hele øyelokket, men jeg drar ikke den helt opp til øyenbrynet. Ta så en lysbrun/grå og legg i global linjen - globallinjen er der du har en "naturlig svokk " på øyenlokket ditt, som en "regnbue som rammer inn øyet"... ønsker du en enda mer "sotet look" så avslutter du med en enda mørkere farge - også i global linjen. Det er fint å legge samme øyenskygge under øyet, og bruke kajal på våtlinjen av øyet for å få ett mer intenst blikk. Vil du åpne blikket mer så bruker du en hvit/lys liner på våtlinjen istedenfor en mørk.
 6. BLUSH! Her har vi mye å lære!! Blush / rouge skal IKKE - under noen omstendigheter legges som en fartsstripe på kinnbeina!!! For å få best mulig frem en naturlig "blush" (rødme) i kinnene så skal du smile og legge blushen kun på eplekinnene.  På selve kinnbeina skal du legge en highlighter - eller ett lysreflekterende pudder/shimmer.  UNDER kinnbeina skal vi legge en nyanse som er litt mørkere en foundationen din, for å gi deg høyere og mer markerte kinnbein.
 7. Avslutt med leppene, legg først en base, (husk tipset mitt om highlighteren på overleppen) så legger du en fin farge, finn DIN personlige favoritt - er du lys eller kald? Husk at vi kan trylle tennene våre hvitere ved valg av rett farge lebestift damer;) Spør din nærmeste makeup forhandler om hjelp om du er i tvil.  Bruk gjerne en lipgloss på midten av leppene for en forstørrende effekt.
 8. Husk brynene, en perfekt makeup innbærer også fine og velstelte bryn:)

HAVE FUN GO MAD!

Prøv deg frem og ikke vær redd for å eksprimentere med ulike farger:)

Håper dere hadde glede av dette innlegget og ta gjerne turen innom oss på Cosmetique N.H Lied, vi vil hjelpe deg og legger gjerne en prøve-makeup for deg dersom du ønsker det.

 

Moteblogger

TODAYS OUTFIT - bli med "BEHIND THE SCENES";))

Snuppiser, la meg ta deg med på en liten "behind the scenes" session , så kan dere se hva som foregår når bildene til todays outfit skal knipses;) Vanligvis hadde jeg postet ett par bilder av antrekket, litt detaljer og ett i helfigur... det er så mange bilder og motiver som jeg sletter, men i kveld tenkte jeg at nå skal jeg legge ved noen av disse bildene der ting går litt på skakke.... Det ble brutk noen minutt på å få min herrens Michael Kors til "å stå rett!" , for å så innse at bildet ble slettet...!

Uansett... dagens outfit er :

Denim fra Maria`s mote  , oversized blazer fra tante Åse;  A.SÆVIK (Fosnavåg) og Michael Kors veske fra Overvåg Ulsteinvik. Smykker armebånd og ring er fra Cosmetique N.H. Lied , Louis Vuitton og Bizarre Ulsteinvik.
Også begynner lange-meg å bli litt lei shootings, så da blir det tull og lite alvor - bilder jeg vanligvis ikke legger ved;)


Please mr. Michael Kors, stand still! Jaja, det endelige bildet på kameraet ble slettet, men det var fint;)

  

Moteblogger

DAGEN PÅ COSMETIQUE - BESØK AV SELGER:)))

Words to remember:)

Sånn en fin dag! Vi har hatt besøk av vakre Gunhild på Cosmetique i dag og jeg har fått snik-tittet på hva som kommer av nye dufter nå i oktober -  and I am suuuperhappy;D  Jeg kan fortelle dere at VERSACE kommer med en FANTASTISK duft nå i midten av oktober og jeg tror jeg dør av glede!!!! Denne overgår det meste av det jeg har testet ut av VERSACE før - jeg er jo veldig glad i VERSACE sine dufter , men denne var noe helt for seg selv - det er søsteren til BRIGHT CRYSTAL;) Og flasken er rålekker design på, jeg vil ha den nåååååå!!!!! Men jeg må pent vente til 17. oktober - som resten av verden.... Og CALVIN KLEIN kommer også med en NYDELIG duft nå rett rundt hjørnet - også verdenslansering i oktober, jeg sitter her og har Calvin Klein på den ene arma og Donatella Versace på den andre....elle melle??? Det blir begge på meg iallefall!!!
Nå er det outfit innlegg og makeup innlegg på gang, gleder meg til å dele noen av mine favoritter og tips med dere;)

OG KJÆRE COSMETIQUE KUNDER: HJERTELIG TAKK FOR EN KJEMPEFIN DAG - DERE ER VERDENS ALLER BESTE ♥

Stay tuned AND happy - of course;)  

EN ØNSKE-REPRISE, ETTER DERES ØNSKE:) (JANTELOVA)

Kjære trofaste og nye lesere!

Jeg smiler fra øre til øre og er så glad for å se at jeg har kommet meg helt opp på 2. plass på topplisten! Jeg har lyst å rope tusen takk til hver eneste en av dere og sender herved en blomsterbukett til dere - selvplukket sådan, som TAKK for at dere titter innom bloggen min og koser dere.

Jeg kommer tilbake i løpet av dagen og det blir makeup tips idag tenker jeg, nå er det Cosmetique N.H Lied som står for tur og jeg gleder meg til å møte en ny dag og alle de kjekke kundene mine:)

Jeg har fått mail om at dere ønsker å lese dette innlegget igjen, så her kommer det- innlegget er fra tidligere i år...og en liten tankevekker til oss ALLE:) La meg si at Herøy har jammen våknet etter at jeg delte dette innlegget, jeg har fått en kjempefin respons både som blogger og hun som drikker vin klokka 9 om morgenen ;) haha;D

Ønsker dere alle en kjempefin dag og tusen takk igjen for alle kommentarerm mailer og hyggelig ord- jeg setter så stor pris på dere! Del gjerne innlegget dersom du vil det:)

Ja, Herøy en vakker plass å bo, ingen steder i verden er i mine øyne vakrere enn akkurat her...hjemme. Naturen er i mine øyne sjelden og unik, akkurat det samme som oss som bor her. Og akkurat slik du synes ditt hjemsted og de som bor der er er sjeldne og unike.

Vi har havet rett inni stua, vi har skog, fjell og fjøre, vi har stormene som blåser overende alt vi setter ut den ene dagen solen titter frem - og vi tror at nå, nå er det sommer... vi har regn hele året, så vi slipper som oftes å vanne plantene vi setter ned i jorda... vi har ikke minst nordavinden som blåser ifra alle kanter....Vi har Herøyspillet Kongens Ring, som jeg er så stolt av, vi har flere dagligvarebutikker å velge i...jaja...kansje ikke alle holder like god standar på frukt og grønt, men de vinner på mange andre områder. Vi har kjempefine nisje-butikker i Fosnavågen vår, alle er unike på sin måte, alle har noe unikt å tilby, noe som ikke nabobutikken har, ta foreksempel "bruktbutikken", er du egentlig klar over hvor mange duppeditter og funn du kan gjøre deg her?:) Vi har store og små bedrifter som jeg er så glad lykkes, vi har en kino, vi har resturanter (og vi mangler ett hotell) Vi har stort sett alt vi trenger her i den lille havnebyen vår UNTATT evnen til å glede oss over at andre lykkes.

Ja du las riktig. Vi har det så godt her i Herøy, bare tenk over det, vi har ikke mye å klage over, har vi vel? (Noen ting finnes det jo alltid å sette fingeren på, men la oss prøve å tenke kun positivt en stund, la oss fokusere på det fine som Herøy og menneskene her har å tilby oss....

Vi klager over naboen, vi klager over den nye butikken som kommer og etablerer seg i byen vår, hvorfor? Jo fordi vi er redde for konkurranse...vi er redde for at da skal du gå under og tape ansikt.... vi klager over de som prøver å lykkes og ikke nok med det - vi klager jammen om de som faktisk lykkes også!? Vi er så misunnelige! Hvor la du, kjære Herøyværing fra deg evnen, til å faktisk glede deg over andres lykke? Er det ikke fint at noen tør satse i kommuna vår?

Jeg er faktisk lei pisspreiket her ute, du kan gå en tur på butikken for å handle eller sitte på cafè og kose deg, også sitter sidemannen/dama og klager sin nød til venner og bekjente; "der er hun/han som (hviske-tiske).....Ja hun/han har mistet fullstendig bakkekontakten etter at firmaet fikk den siste avtalen!... Ja da, tror du ikke at han måtte til å invistere i ny båt, han måtte jo overgå naboen!..... tror du ikke at hun/han har kjøpt ny bil nå IGJEN?".....eller den klassiske: "Hmrf, skal tro hva hun/han tror han er!"

Aiaiaiaiiii Herøyværinger! Er det mulig? Har vi så dårlig selvbilde at vi må rakke ned på andre for å hevde oss selv? Kan vi ikke snart få opp øynene å innse at det er ingenting som er bedre enn at andre mennesker lykkes? Glem ikke historien om Sokrates jeg postet for noen dager siden....er det nødvendig å dyrke misunnelse og irritasjon på denne måten? Kan ikke vi samles lenger uten å baksnakke naboen eller mannen på gata? 

Vi må skjerpe oss! Gled dere over at byen vår får nye butikker, bedrifter, flere arbeidsplasser, nye fine båter, biler og hus, gled dere over de nye naboene som bygger ett stort flott hus med karnapper både her og der, så fint for dem:) Tenk DET heller du, istedefor å måtte spytte ut  "jah, jeg lurer på hvordan de skal greie å betale det!" (Misforstå meg nå rett, Herøy består i hovedsak av ett stooort flertall positive mennesker som liker å spre glede og kjærlighet rundt seg, mennesker som ler hjertelig og er opptatt av at andre har det bra. Positive mennesker:) La oss rope ett høyt HURRA for de positive menneskene vi har rundt oss og la oss prøve å åpne øynene til de som signerer janteloven.

Janteloven regjerer i Herøy....Så LEI jeg er janteloven!  "Du skal ikke tro du er noe...du skal ikke tro du duger til noe...og sist, men ikke minst; du skal ikke tro du kan lære oss noe." Kjære Herøyværing og kjære leser... Det handler ikke om å tro at man er noe, det handler ikke om å tro at man ikke er noe heller. Det handler om deg og meg, som medmennesker, vår holdning til andre, det handler om å akspetere hverandre. Vi har mye å lære når det gjelder å glede oss over andres lykke. Ett godt eksempel på at janteloven regjerer intenst i Herøy er de lesbiske og de homofile flotte menneskene som flytter herifra, fordi de ikke får aksept hos Herøyværingen. De kommer oftes ikke tilbake til hjemstedet sitt, men velger å bosette seg i en større by, en by der de kan få lov å være den de er, en by der det er lov å være litt annerledes. Tenk over det.... vil vi være med på å skape dårlig stemning på denne måten?

Jeg foreksempel er veldig glad i å ta meg ett glass vin dersom jeg skal ut å fly. En fin liten "tradisjon" jeg har laget meg. Men du kan tro at det er mange av de på Vigra, ja faktisk en del Herøyværinger som skal på samme fly, de setter kaffien i vrangstrupen der jeg kommer klokka 9 om morgenen med ett glass vin!? Blikkene sier "stakkars jente, hun må være alkoholiker...og så synd, hun har sikkert spisevegring også, så tynn som hun er...." Jeg må le for meg selv;) Jeg møter blikkene og smiler, og da blir de lettere røde i kinnene. Det er greit for meg at du setter meg i bås, det er helt opp til deg hvilken mening du vil gjøre deg om meg og vinglasset mitt. Ganske normalt tenker jeg faktisk. Vi skal følge strømmen vi i Herøy, vi skal drikke kaffi eller te klokka ni om morgenen, helst vann! Vi skal ha normal BMI eller hva det nå heter, vi skal ikke stikke oss frem på noen måte...nei, vi skal ganske enkelt følge strømmen og være som alle andre. Vi skal ha 8-4 jobber, vi skal kle oss likt, gjerne i unisex-fleecejakka som vi deler med mannen vår, som han igjen har fått med rederiet han jobber for... vi skal ikke være for tykke, ikke for tynne, vi skal ikke ha så sterke meninger om så mye, vi skal bake, strikke og brodere på fritiden vår, IKKE blogge om moter og den store verden som befinner seg utenfor lille sneversynte Herøy, vi skal følge strømmen...er det ikke slik vi vil ha det?  (Just for the record: Nei, jeg er ikke alkoholiker og jeg har ikke spisevegring! Jeg er glad i ett glass vin når jeg skal ut å fly og jeg har en enorm forbrenning som gjør at jeg er tynn! )

Jeg er glad vi alle har forskjellige interesser , noen liker å strikke, jeg synes de er så flinke og skulle ønske at jeg også hadde tålmodighet til det, men nei...strikking er ikke noe for meg, kansje dersom noen hadde gitt meg en vival først... men av erfaring så vet både jeg OG andre (les tålmodige Torill) at strikking er ikke min sterkeste side. Jeg kunne kansje startet med scrapbooking...men nei, det er heller ikke min sterke side. Men åh så fint det er å få ett hjemmelaget kort fra noen du er glad i. Jeg kunne kansje lære meg å brodere...men nei, jeg holder meg til bloggingen min, innredning av hjemmet vårt og matlaging - kakebaking! For det er JEG god på nemlig. Jeg er så god på kakebaking at vi spiser oss syke når vi har selskap og jeg er så god på blogging at jeg har blitt en av Norges mest leste moteblogger, jeg har klatret meg oppover på topplisten over anbefalte moteblogger i inn og utland, hurra så glad jeg er! Og vet du? Jeg er faktisk kjempestolt! Til dunders med janteloven!

Men så finnes det noen som synes blogging er helt unødvendig, helt tullete å skulle "utlevere seg selv på den måten"...er det noe annerledes å blogge enn å skrifte på facebook hva du spiser til middag eller når du går å legger deg? Når noen lurer på hvordan jeg får tid til all denne bloggingen?? Da svarer jeg;  Vet du? Når du sitter å strikker eller leser en bok,  når du ser yndlingsserien din på tv, eller når du lager en scrapbook? DA blogger jeg. Det er min interesse på lik linje med dine interesser som tar din tid.  Tenk så kjedelig det ville være dersom alle hadde samme interesser..... Men la det være sagt;  Herøy er kansje ikke stort nok for oss bloggere enda, hvorfor? Misunnelse og ergrelse over at andre er litt annerledes. Vi skal nemlig ikke stikke oss frem eller skille oss ut her i Herøy, vi skal følge strømmen...Men det som er ganske vittig, det er når de som er mest frustrert over en moteblog, de som misliker det så intenst at det nesten tar nattesøvnen fra de.... når de slenger med kjeften over siste innlegget mitt;) Du trenger IKKE lese det siden du misliker det så intenst, men vi Herøyværinger er veldig nysjerrige....det gir meg noen smil må jeg innrømme:) Kansje om noen år er det ikke så uvanlig å blogge i Herøy, inntil da kan jeg nok finne meg i å være litt annerledes;)

Jeg vil sende en stor varm klem til mine trofaste lesere som jeg setter så stor pris på! Det er alltid så hyggelig å lese koselige mailer og kommentarer fra dere, ekstra glad blir jeg når noen kommer bort og litt småflau hvisker til meg at det var så fint det innlegget om "....." Da blir jeg så glad og synes det er godt å vite at jeg kan være til glede og inspirasjon. Tusen takk! Det er jo dere som skal ha den største takken for at bloggen min har kommet dit den er i dag ! 

Vi må bli flinkere å ta vare på hverandre og være positive. Kansje vi kunne starte med oss selv, gjøre små forandringer i hverdagen, tenke positivt og smile mer, være imøtekommende og hyggelige mot de rundt oss? Det er ikke så mye som skal til tror jeg, kansje vi kunne være litt mer "open minded" og godta at ikke alle er like? Jeg tror det hadde vært en fin ting:) 

Pssst! Jeg vet at dette er bensin på bålet for dere som misliker bloggingen, men det er opp til deg om du valgte å lese det, og det er opp til deg om du vil la deg irritere over det eller ei.... det er ditt valg:)

DAGEN ER DIN, HVORDAN VIL DU BRUKE DEN? 

 

Jeg har plassert min blogg i Fosnavågnorske bloggkart!

YESTERDAYS BURBERRY

Fashion-lover`en har rigget seg til fremfor tv`en, med sjokolade og kaffi! HVERDAGSLUKSUS? Uten tvil!

Bring it on! Og selvfølgelig hadde jeg linsa klar til å forevige mine BURBERRY favoritter!

Om jeg kommer til å bli en liten copycat på disse antrekkene? Check check check!

N.Y.T showet under ! Jeg satt musestille fremfor tv`en hele ettermiddagen.... Jeg tipper dere mote-elskere fikk med dere at på www.burberry.com  kunne hele verden se LIVE fra catwalken;))) Burberry s/s  2011/2012 fashionshow - all exclusive ..... hjemme i stua mi..... det kaller jeg lykke + hverdagsluksus + fordi jeg fortjener det = sant;)

 

 

 

 

G.L.O.R.Y - G.L.O.R.Y

Er ikke denne ringen nydelig fin? Jeg var så spent på denne, for når jeg bestilte den så håpet jeg at den skulle være akkurat så fin som dette - den er faktisk mye finere enn jeg hadde forestilt meg:) Også så billig da!Og denne skatten også, åååå så gøy det er når du pakker opp varer og du ser at dette er kjempefint! Vi har begrenset antall av hver, men jeg håper at jeg kansje får etterbestilt noen, men vær rask dersom du vil sikre deg en!

Peace-tegnet, slangeskinn, slanger, dyr og dyreprint er H.O.T i høst og jeg pakket opp nydelige øredobber i både sølv og gullfarge. Det er mye gull å se i motebildet nå , jeg var skeptisk lenge, men nå jubler jeg:)

Under: Dette er ett av yndlingene mine!Bladløv-smykker og ringer fikk vi både i sølv og gull farge, dette smykket over ligger fint oppe i halsen, 5 cm justerbar lenke på - liker:)

Og ett supersøtt armbånd med en liten løvebror på;) Fin!

Mixing meg her og mixing meg der:)

Jeg elsker dette lange smykket!!!!! Vi fik kogså inn ett nydelig smykke i sølvfarge med en elefant på, har desverre ikke bilde av det..


Louis Vuitton, Cosmetique N.H Lied, Bizarre Ulsteinvik. (Kjole Line of Oslo fra Bizarre Ulsteinvik) 

Moteblogger

NYE FINE ARMBÅND PÅ ARMEN MIN I DAG

Trenden er nydelige bladløv og jeg kaster meg selvfølgelig på trenden og pynter mine hender med nydelige armbånd som kom til oss på Cosmetique i dag. Priser fra 69,- Da kan vi jo unne oss selv noen tirsdagsgaver da?

På armen min her ser du en mix av Cosmetique N.H Lied`s bijouteri, Bjørg Lovestories som du finner hos vakre Turdi på Bizarre Ulsteinvik og Louis Vuitton (Oslo)

Mix og match! Trenden er mange mange armbånd på èn hånd - dette liker vi:)

Flere nyheter og bilder kommer veldig straks! 

Moteblogger

ER DERE MED Å STEMMER MEG FREM TIL LONDON ?

Tusen takk for alle stemmer så langt dere:) Jeg blir så glad (eller suuuuperhappy som Maria Montazami ville sagt ;)) for at dere er med å stemmer meg frem til London i samarbeid med Costume! Klikk HER for å stemme .

Idag kom endelig pakken med bijouteri til oss på Cosmetique N.H Lied og aiaiaiiiiii om det ble julaften ! Jeg deler nyhetene med dere om litt, stay tuned!

Håper dere har hatt en fin dag alle sammen, jeg har landa igjen etter gårsdagen... etter at innlegget mitt om NEI TIL MOBBING kom på fremsiden av VGNETT så ble det veldig mange henvendelser på tlf og mail - tusen hjertelig takk for alle fine ord og meldingere dere har sendt:)

Jeg vil bare si at selv har jeg ikke blitt mobbet, det var noen av dere som lurte på om JEG hadde blitt mobbet, men det har jeg aldri blitt, innlegget er ment generelt til oss alle, at vi må bli flinkere til å si NEI til mobbing, vi må ikke akseptere det! Tusen takk igjen for klemmer og lovord, setter pris på hver eneste en av dere! Dersom du ønsker å lese innlegget så klikker du øverst på bildet i headeren min og blader deg litt ned på siden min.

Hjerteklem!

TUESDAY KIND OF WORDS

 

 

Moteblogger

GRATIS SELVBRUNER TIL DEG

GOD tirsdagsmorgen:)

Ved kjøp av PIZ BUIN selvbruningskrem får du nå en gratis selvbruningspay på kjøpet! Slike gaver liker vi:) Begrenset antall! Takk og lov for tænnings på kanner !!!Ønsker dere alle en fin tirsdag, stay focused and stay happy!

Velkommen innom oss på Cosmetique N.H Lied!

  

Moteblogger

BURBERRY LIVE

Dette har  jeg gjort i ettermiddag, just nu, meg sjokoladen min og en kopp kaffi , koser meg gjør jeg;) Deler link med dere så dere også han se denne herligheten LIVE i stua deres. jeg lovee å dele hele showet med dere straks! Klikk på lenken og følg med, dette er ekte kjærlighet for en fashion lover som meg;) ENJOY!!!!

 BURBERRY LIVE FASHION SHOW S/S 2012 !!!!!

BLONDER TIL BLONDINER !?!??Jeg håper dere tar ironien min i mye av det jeg skriver, dere som har følgt meg en stund vet at jeg kan lire ut av meg mye rart... som den gangen jeg skreiv i en overskrift : "Peace og love og bading og sånn??" Huff, det var ikke alle som skjønte at jeg tullet og lurte på om jeg virkelig var sååå teit;) Jaja, jeg trøster meg med at jeg lo iallefall godt av det, og det gjorde mange av dere også;)

Men sann er det, når noen ikke kjenner deg helt så er det lett for misforståelser;) Men det tåler vi:))) Jeg ble bare helt plutselig tom for en passende overskrift til dette innlegget, så da ble det en likedan overskrift! Uansett, her er ett aldri så lite kupp jeg ville dele med dere, denne shortsen fant jeg i en salgskasse til kun 30,- og da ble den selvfølgelig med meg hjem! Om jeg kommer til å bruke den ? Ja det tror jeg.... Vet ikke.... men jeg har den i tilfelle... blir den ikke brukt er den sikkert fin å sy noe rart av? Men jeg innbiller meg at den blir stilig til sorte strømper (og da mener jeg strømpebukse) noen kule ankelstøvletter fra Debbie Shoes, Acne eller kansje Michael Kors fra OVERVÅG i Ulsteinvik ... ja det er jeg sikker på den blir!!!! En grov genser til og noen kule smykker - som minner meg på at jeg venter spent på en kasse BIJOUTERI på Cosmetique, som jeg gleder meg til å dele de nyhetene med dere + at en liten pakkesang med So B nyheter er snart på vei hjem til min postkasse!!!! Glory glory, jeg har mange gleder å dele med dere fremover merker jeg! Stay tuned and stay happy  - OG SI NEI TIL MOBBING!!!!

 

  

 

NEI TIL MOBBING? JA TAKK!

God mandagsmorgen kjære lesere, unge som eldre:)

Ny dag og nye utfordringer! Gleder meg til å ta fatt på uka som kommer og vet at den har mye godt i vente;) Det blir etter oppfordring litt innlegg om makeup og hårfrisyrer - tusen takk til dere kjære lesere som kommer med inspirasjon og spørsmål til meg om temaer å blogge om, det blir jeg kjempeglad for:) Så etter at jeg har fått flere spørsmål om jeg kan dele litt makeup tips og stylingtips så skal jeg selvfølgelig gjøre det - vi planlegger også en fin makeup/kundekveld på Cosmetique nå i oktober, gleder meg veldig til det, vi kommer til å annonsere det både her og på facebook siden vår Cosmetique N.H Lied, så følg med og bli med oss på en kjempefin kveld med noe godt å bite i (hørte jeg guccikake??) :) 

Det er jamt med lesere hos meg og noen irriterer seg over små ting, jeg oppfordrer dere som irriterer dere om å la være å åpne innleggene mine dersom det ikke er intr;) Jeg har hele tiden kjørt på med en moteblogg, en blogg der det er mye outfits og nyheter, hvordan fornye garderoben , få orden i garderoben ++ og det blir lite om familie og venner, grunnen er at jeg ønsker ikke å dele veldig private ting på bloggen som angår barna mine, vennene mine eller øvrige familie. Dersom dere ønsker å lese om private ting så er dere inne på feil blogg. Her blir lite eller intet personlig delt. Jo jeg øser ut av meg noen innlegg til tider, som innleggene om NEI til jantelova eller HURRA for vår kjære Jens Prest. Og jeg ser på statistikken at de gangene jeg skriver om slike ting da stiger leserantallet rett til himmels, men jeg blogger ikke for å dele personlige tanker, her blir det i hovedsak fashioooon;)

Jeg er til tider redd for at bloggen min kan ha en dårlig innvirkning på dere unge leserene, og jeg har mange ganger tatt opp dette med mødre og venner, jeg spør de rett ut om de synes jeg skal gjøre noe annerledes, for det siste jeg ønsker er å ha dårlig innflytelse på ungdommen. Det har heldigvis til nå vært bare lovord fra mammaer og pappaer - jaja, noen pappaer sier at "det er dyrt for lommeboken til pappa, når døtrene eller damene går bananas og handler outfits jeg deler " Jeg ser den dere;) Men dere trenger ikke handle det jeg deler, det er mest ment som inspirasjon og det kommer jeg til å fortsette med:)

Bloggen min er til stor inspirasjon og glede for mange av dere og jeg vil benytte anledningen til å si tusen hjertelig takk for at dere følger meg og finner inspirasjon og gleder her inne på Helen Saevik Fashion. Jeg er heldig og ligger på første plass over blogger i Herøy og enda heldigere er jeg som ligger på TOPP 10 lista over anbefalte moteblogger fra inn og utland. Sjekk moteblogger.no og følg meg der sersom dere vil det:) Det ligger vel i navnet på bloggen at jeg har en ganske så ren moteblogg, men litt annet blir det også tid til. Og siden jeg har muligheten til å nå ut til så mange av dere vil jeg benytte meg av å ta opp temaet mobbing.

Først vil jeg si en ting og det er at jeg oppfordrer alle dere unge bloggere til å tenke litt mer over hva dere faktisk deler med verden... Det som blir postet på bloggen din er foreviget, bildene kan brukes til hva som helst og det bør dere unge bloggere tenke på. Og husk kjære unge lesere; en dag skal du ut i arbeidslivet og søke jobb.... da vil arbeidsgiveren din kansje gjøre litt research om deg, og da er det lite stilig at det florerer bilder av deg der du danser på bordet på en fest , eller du i verste tilfelle sitter på toalettet - jeg har sett så mangt her inne på noen blogger og hjelpes meg da!! Tenk over hva dere deler med resten av verden er dere snille, det er ett godt råd jeg vil gi dere.

Så til temaet mobbing.... Jeg ser og hører at det er en del mobbing blant unge jenter og gutter, både de som blogger og blant de som ikke blogger. Det gjør meg så sint! Det er ikke tøft å mobbe! Jeg vil at dere som leser dette skal tenke dere godt om, både unge og gamle - for det er ikke bare unge som mobber, mobbing finner du overalt, i alle aldre.

Mobbing er noe vi aldri kommer utenom, men kansje jeg kan få noen av dere til å våkne og se at  "ja jeg er en mobber og det vil jeg slutte med!"  Kansje du som leser dette sitter med dårlig samvittighet for at du i forrige uke sendte en lapp til en klassevenninde/venn, der det sto noen sårende ord på? Det er ikke for sent å be om unnskyldning og det er ikke for sent å snu. Prøv å tenke deg godt om nå.... tenk hvordan DU hadde følt det i skolen/jobben dersom DU var den som fikk den lappen eller den sårende smsen på tlf din/chatten din? Du hadde blitt lei deg og gruet deg til morgendagen, du hadde kansje grått og ønsket deg langt bort, du hadde sikkert hatt vondt både i hjertet og magen.... for mobbing er ikke tøft, mobbing er så lite stilig som det går an`å bli, mobbing er ut, NEI TIL MOBBING!

Jeg utfordrer DEG til å bli flinkere til å se vennene dine, sette pris på at vi alle er forskjellige , at vi alle kommer i forskjellige utgaver, heldigvis er ingen av oss like, noen har mørkt hår , andre lyst, noen har fregner, andre ikke, noen av oss er veldig høye eller veldig lave, selv har jeg alltid vært veldig høy, ikke så stilig på barneskolen, og iallefall ikke stilig på ungdomskolen når kjærstetiden kom og jeg var ett hode høyere enn alle guttene;) Den gangen var det pyton å være 180 cm over havet, men jammen meg endte jeg opp å jobbe som modell i voksen alder pga høyden min, så idag er det helt ok, og min utkårede kjæreste er faktisk en del lavere enn meg;) Men hvem skulle tro det når jeg gikk på barneskolen og følte meg som en flaggstang? Ting snur skjønner du, ting kan se vanskelig ut akkurat nå, men plutselig sitter du med en stor gevinst og tenker tilbake på tiden som var og smiler. La det være sagt; Jeg ble aldri mobbet!:)

Ja vi er alle veldig forskjellige... Kansje er han gutten i klassen over deg av den stille typen som ikke har så mange venner, kansje han er veldig skoleflink og bruker mye tid på leksene sine, dere mobber han fordi han er skoleflink, dere er misunnelige, men i stedenfor å rose han fordi han får toppkarakterer, så mobber dere han....?  Bare vent å se, en vakker dag er det kansje han som sitter på den andre siden av bordet i det du kommer inn til ditt største jobbintervju... Ett intervju i distriktets største selskap, i selskapet du ønsker intenst å bli ansatt i... Kansje er nettopp han den som kan bli sjefen din? Tenk på slike ting hver dag. Det mennesket du mobber i dag kan en dag være den personen som om 10-20 år skal avgjøre om det er du eller sidemannen som får drømmejobben. Og la jobb være jobb, jeg setter dette veldig på kanten nå, men hvem tror du stiller sterkest i jobbintervjuet.... du som mobbet han eller sidemannen som inkluderte alle og sa nei til mobbing?

Kansje er miljøet tøffere i dag enn da jeg vaks opp? Vi har barna våre på større skoler, det er 30 stykker i klassen i stedenfor 5, lærerene har en viktigere jobb å gjøre i dag enn for 25 år siden vil jeg påstå. Og denne oppfordringen er til alle lærere der ute, ta opp temaet mobbing i klassen din, kansje ser du noe du har mistanke om? Og nei, det er ikke forskjell på "pirting" og mobbing, begge deler er like uakseptabelt! Ta opp temaet og lag oppgaver ut av det, sett mobbing på kartet og oppfordre elevene dine til å si nei til mobbing! Du som voksen kan aldri gjøre for mye når det gjelder å stoppe mobbing. Vi voksne har ett ansvar her, som foreldre og lærere. Snakk med barna dine hver dag og spør de hvordan de har det, hvordan har dagen på skolen vært. Jeg oppfordrer mine jenter til å si nei til mobbing, jeg oppfordrer de til å ta kontakt med de som står alene. Om de følger mammas råd? Det vet ikke jeg, men jeg gjør mitt aller beste for å lære de gode verdier, og håper at de husker mamma`s ord når de skal møte en ny dag og nye mennesker. Jeg forteller de at det er OK at jenter er kjærester med jenter, og gutter med gutter. Ja for det er slik i dag, ting er ikke lenger unormalt i 2011, noen har to mammaer eller to pappaer, noen har kansje bare en av foreldrene sine. Det finnes ingen typisk A4 familie lengre og det er våres oppgave som voksne å forklare barna våre dette, å gi barna våre innblikk i dagens samfunn. Å lære barna våre om å akseptere hverandre selv om vi er ulike!

Kjære unge lesere. La ingen stå alene og se ned, jeg hadde blitt så glad dersom dere kunne gjøre dette til en ting som opptar dere, inspirere hverandre til å være gode mot hverandre, ta vare på hverandre og gå bort til han eller hun som står alene , spørre om de har lyst å bli med å finne på noe? Kansje sier de nei, men da må du ikke gi opp, spør en gang til, og enda en gang til. Kansje du vil oppdage at dette mennesket faktisk er veldig morsom å være sammen med og du vil få en ny venn for livet? Og jeg lover deg at denne personen vil være deg evig takknemmelig:)

Jeg tror at du/dere som mobber andre egentilg ikke har så lyst til å være en mobber, ikke sant? Jeg tror at dere som mobber kjenner selv på smerten i hjertet og magen når dere legger dere om kvelden...dere angrer på at dere var stygge mot noen på skolen eller på arbeidsplassen. Men hvorfor mobber du? Er det fordi du er usikker på deg selv og hvor din plass er i venneflokken? Er det fordi at du egentlig prøver å skjule noe for vennene dine? Grunnen til at du er en mobber tror jeg kan være at du selv er veldig usikker, du er redd for å miste vennene dine, du er redd for å bli upopulær, du er redd for å stå alene i friminuttet eller lunchen.... Men stopp opp litt og tenke deg godt om. Det hjelper INGEN at du mobber. Det eneste du gjør er å såre noen. Du vet innerst inne at du ikke vil bli med på mobbingen, kansje er det en i venneflokken som er den største mobberen - du blir bare med fordi du ikke tør å si nei?

Kjære jenter og gutter, det er TØFT Å SI NEI! Si nei til mobbing og jeg skal love deg at du vil bli veldig glad, du vil få en respekt som du kan ta med deg i bagasjen din hele livet. Det kommer en dag da du skal starte på ny skole, i ny jobb, du skal finne deg en kjæreste og starte familie... den dagen kan det være godt å vite at du har gjort det godt i oppveksten din, den gangen kan det være godt å vite at menneskene rundt deg husker deg fra ungdomstiden som en snill og veloppdragen jente/gutt, en som sa nei til mobbing og stilte opp for andre. Du vil ikke bli husket som den ufordragelige mobberen, vil du? For en ting er sikkert dere, det du gjør nå, vil du ha glede og gevinst av når du blir eldre. Dersom du mobber noen, så vil ikke det mennesket glemme det.. de vonde følelsene vil kansje alltid være der. Stopp mobbingen nå og vær ett forbilde - ikke en mobber! Og kansje hadde rusproblematikken gått litt ned dersom vi tok tak i mobbingen tidligere? Jeg tror det!

JEG SIER NEI TIL MOBBING - BLI MED DU OGSÅ,  LA OSS SI NEI TIL MOBBING OG SKAPE ETT GODT MILJØ I SKOLEGÅRDEN, PÅ LEKEPLASSEN OG PÅ ARBEIDSPLASSEN.

Del dette innlegget med vennene dine og la oss alle ta i ett tak for å stoppe mobbing!

Helen

 

SUNDAY KIND OF WORDS

You really do :)

Have a nice sunday you all and stay tuned for a trip to shopping-heaven!!!

A little hint? MICHAEL KORS!

 

Moteblogger

GLED DERE TIL I MORGEN;) I`M IN SHOPPING-HEAVEN!!!!Sjekk ut denne rå-lekre MICHAEL KORS vesken!!!! Hvor jeg er og hvilke skatter som finnes her til høsten og vinteren?? Følg med i morgen Ladies;) Jeg lover dere at jeg kunne tatt med meg soveposen min og flyttet inn, akkurat her, just nu!

  

Moteblogger

OUTFIT + ONE FINE DAY IN FOSNAVÅG CITY

DAGENS OUTFIT er fra MARIA`S MOTE og veske fra SYNNEBAG -jeg har gjort den litt mer feminin i dag, jeg byttet ut håndjerna i pels og pistolen (!!!) med min Burberry parfyme, Mr. Christian Dior, Mr. Alessandro englelakk og Hello kitty drops til prinsessene;) Girlpower in the Sævik household;)

Har jeg fortalt dere at denne vesken faktisk har lys på seg?? Jeg skal vise dere det en gang - lover ;)


Vi tuttene har brukt hele dagen på kun KOS ! Vi startet dagen på cafè... med pikesuss, sjokomelk, slush og godteri (jo vi spiste frokost først;)) Ettermiddagen har gått med på å nyte høstfarger og enda mer godteri!!! Suger in the morning - sugar in the evening! Vi har stemt til krampa tar oss på "La meg danse!" - vi stemmer på Atle selvfølgelig og håper dere gjør det samme;) Nå skal mor ha ett glas spruddlingsvann og nyte synet av  - ja faktisk både Atle Pettersen og Dorthe Skappel! Haha;)

..Og vi avsluttet dagen med denne fine utsikten fra verandaen, fin lørdag!
SE MITT NYE FINE SMYKKE

Helen har så mye fint inne i DYRBERG/KERN kolleskjonen nå!!! Og hun har saaalg på noen av godbitene fra vår og sommerkolleksjonen også, men det er siste innspurt med salg, så skynd deg dersom du vil sikre deg noen av disse vakre smykkene!
Jeg synes dette smykket er så fint, jeg har festet på charmsen min fra Bizarre Ulsteinvik også, den er designet "BJØRG" og den kan brukes sammen med mange av mine andre smykker:) Bruk fantasien når du handler smykker, tenk nytt og prøv deg frem, så finner du garantert mange fine og nye kombinasjoner:)

Ta deg en tur innom Juvelen Fosnavåg og Bizarre i dag og se om du finner deg noen skatter du også, god helg kjære lesere:) Og så vil jeg benytte anledningen til å takke dere for at så mange er innom bloggen min hver dag- det setter jeg så stor pris på! Det var noen som spurte meg om jeg kan se hvem som er innom, og det kan ikke jeg, jeg har ingen anelse om hvem som er innom og hvor ofte dere er innom, det eneste jeg ser er hvor i landet mine lesere er i fra, om det er Oslo eller Fosnavåg:) Men tusen takk til alle dere anonyme leserene mine også, setter stor pris på at dere finner gleder og inspirasjon her inne!

GLEDER ER TIL FOR Å DELES , IKKE SANT? :) 

1 KJOLE - 4 FARGER - 1000 MULIGHETER

Denne kjolen har jeg lyst å kjøpe i alle fire fargene!!! Hvor finner du den? PÅ MARIA`S MOTE SEFF;))))

Du får den i grå, kanel, brun og sort. Prisen er kun 300,- tro det eller ei!!!!! Jeg liker så godt detaljen på den, den er kortere på midten og lengre på sidene, fiiiiin!!! Denne skal jeg bruker både til best/fest og til hverdags!

Du kan veldig enkelt style den opp med noen fine pumps og kansje den fine Chanel jakken fra Maria`s mote? Eller den blir kjempekul til den lekre grå og rosa rutete dressjakka jeg blogget om i går!!! Åhhh nå fikk jeg mange ideer merker jeg... (!!!) Den blir som ny dersom du putter ett belte på den, eller du kan bruke den som en oversized genser og "stappe den litt nedi" denimbuksa for en litt røffere variant? Jeg har valgt å style den til skinnjakka mi fra Maria`s mote, med noen Maggie Wonka babies - som desverre er helt utsolgt.. eller du kan bruke støvletter til den. Den blir også som ny med noen av disse skjerfene :) Jeg elsker plagg som kan brukes på så mange forskjellige måter:))) Og enda mer elsker jeg at den koster kun 300,- ;D

OUTFIT: ALT FRA MARIA`S MOTE  - Ta kontakt dersom du svil at hun skal sende deg noen av kjolene, hun sender over hele landet:) Og hjelpes som dere handler snuppiser, hurra hurra:)))))

SMYKKER OG ARMBÅND FRA SO B BY BØRRE OLSEN 
skjerf fra Maria`s mote, nydelig med tusenvis av hjerter på:)) LOVE IT!!!

Samme kjole fra Maria`s mote, her i fargen kanel, og skjerfet til? Dyreprint er virkelig i  vinden denne høsten og vinteren:)  Love it!!!!Jeg skal på shopping i morgen !!! Er du med?? Du finner meg hos Maria`s mote i hjertet av Fosnavåg! -Men først skal jeg innom Cosmetique N.H Lied og ha meg en kopp verdens beste sjokoladekaffi ;)))

ØNSKER DERE ALLE EN KJEMPEFIN HELG!!!

 

DAGENS OUTFITOUTFIT:

 • Sko via vai
 • veske Michael Kors
 • kjole Line of Oslo
 • armbånd Louis Vuitton, Bjørg Lovestories og Dyrberg/Kern

  HUSK Å STEMME PÅ MITT ANTREKK PÅ WWW.COSTUME.NO
 • DU KAN STEMME VED Å TRYKKE HER :) TUSEN TUSEN TAKK TIL ALLE DERE SOM HAR STEMT ALLEREDE!!! STEM GJERNE IGJEN, DET ER LOV Å STEMME 1 GANG PR. DAG;)))

Moteblogger

 

SØT + ROCKA OUTFIT = SANTHURRA for Maria`s mote og at hun vet akkurat hva jeg liker;)))

Nå er det lov å kombinere sukkersøte topper med skinnbuksa. Jeg synes denne rosa og grå toppen er nydelig fin og den kan brukes med en skulder bàr også- love it!

Du finner antrekket hos Maria`s mote, Fosnavåg:) Sjekk ut bloggen hennes her og ta kontakt med henne dersom du ønsker at hun skal sende noe til deg, hun sender varer over hele landet, til vår store glede:))) Ps! Det er snart tom t for denne knalltøffe skinnbuksa pvc, så vær rask dersom du vil sikre deg en! Buksa er Saint Tropez og koster kun 500,- !!!! Du finner toppen også hos vakre Maria,`i flere farger:)))

ØNSKER DERE ALLE EN FIIIIN FREDAG!

Legger ved link til innlegget mitt der jeg er med i COSTUME `s OUTFIT konkurranse , du kan stemme på meg en gang pr dag ved å klikke HER . Tusen takk:)))

 

  

Moteblogger

Moteblogger

JUVELER by JUVELEN

Bli med meg inn på Juvelen og ta en titt på mine favoritter fra DYRBERG/KERN `s nydelige høst/vinter kolleksjon! Jeg har dilla på gull om dagen - ja i min verden er det gull alt som glitrer;) Og disse skattene står høyt på ønskelista! Dersom du finner noe du liker er det bare å ta kontakt med Helen på Juvelen Fosnavåg brygge, tlf 70 08 78 60 :)

Denne klokken har jeg i sølvfarget, men jeg ønsker meg den såååå i gull også, elsker at den har svart skinnrem, uberfiiiiiin!

Denne serien over er også en av mine favoritter, og her også venter hun inn mer, det har nok vært en av bestselgerene - og det kan jeg godt forstå! Du får serien i både sølv og gull farge, beauuuutiful:)


Jeg dør nesten... dette smykket av en ørneklo er noe av det fineste jeg har sett! Du får det i sølv også , nydelig! Legg merke til stenene som er på også... vakkert!!!!


Veldig snart får Helen inn igjen det fine armbåndet mitt med 4 gullstjerner på, vær rask dersom du vil sikre deg ett:) Jeg synes dette også er nydelig fint.... for en laaang ønskeliste .....;) Kjære nissefar..... jeg har vært en veldig snill pike i år....tror jeg?

Det ble litt handlings på meg idag når jeg tittet innom Helen;))) Deler med dere i morgen!

Husk å stemme på meg på COSTUME, da blir jeg superhappy som Maria Montazami ville sagt;)))

DU STMMER PÅ MIN OUTFIT HER . TUSEN TUSEN TAKK KJÆRE LESERE!!!!
 

MEG I COSTUME ??!?!

Hjelpes så gøy!!!!

Jeg har blitt trukket ut av motemagasinet COSTUME til konkurransen om å vinne en tur til London - intet mindre enn en shoppingtur med 10000,- cash til shopping! Herre min hatt! Bokstavelig talt! Hver uke trekkes det ut èn vinner som går videre til den store finalen, så her trenger jeg deres hjelp kjære leserene mine!

For å vinne, så skal antrekket du liker best stemmes på , du kan stemme kun 1 gang pr dag. Stem gjerne dersom dere liker antrekket mitt:)

DU KAN STEMME VED Å KLIKKE HER   DEL GJERNE LINKEN PÅ FACEBOOK OGSÅ ETTER AT DU HAR STEMT.

Antrekket er fra Maria`s mote og So B by Børre Olsen!

Dette bildet kjenner dere kansje igjen fra nettsiden til So B by Børre Olsen , jeg fronter So B sammen med b.a Per Heimly, Tone Damli Aaberge og Aylar , der er flere bilder på nettsiden til SO B, b.a dette som er trukket ut til COSTUME OUTFIT konkurransen!

¨

SO B BY BØRRE OLSEN ♥

Jeg gleder meg som ett barn til å dele nyhetene fra So B kolleksjonen med dere!!!! Snaaaart, veldig snart;)))

STAY TUNED AND THANK YOU FOR YOUR VOTE!!!!!!!

 

 

Moteblogger

THURSDAY KIND OF WORDSEr ikke disse kortene fine? Jeg ble stående å beundre disse hos Turid på Bizarre i Ulsteinvik i går, jeg tenkte at dette er ord å huske, vi må bli flinkere til å se muligheter, vi må gripe sjangser, vi må tørre å være litt annerledes, vi må se muligheter og ikke hindringer. Gå ut og smil, være glad for at du har fått en ny dag i gave, prøv noe nytt, du har ingenting å tape:) Dersom du vil skjemme deg selv litt bort til helgen, så stikker du innom Turid og finner deg en fin charms fra BJØRG LOVESTORIES , du kan feste den på smykket ditt, armbåndet ditt, på lommeboka di, veksen eller på skoene dine til og med! En liten vakker detalj, som vil minne deg på at DU har muligheter, DU er spesiell, faktisk helt unik!

FIN torsdag venner!


Moteblogger 

MY LITTLE BLUE DRESS - ALL NEW

ROYAL BLUE LITTLE FREEQUENT LOVE IN MY HEART!

Er den ikke fin? Den har reist land og strand, før den havnet på rett sted, hos min Maria på Maria`s mote, endelig:)) Denne har jeg gledet meg til, superfin! Jeg kommer til å bruke den mye merker jeg;)

Kjolen er av merket FREEQUENT og prisen er kun 400,-  Begrenset antall! Skinnjakka finner du også hos Maria, i brunt og svart + at hun har fått inn en rålekker grå variant også!

DU FINNER DEN HER :)

"Whoever said money can`t buy You happiness, simply didn`t know where to go shopping!"   

Moteblogger

1 SKINNBUKSE - 3 STILER

Nyhetene strømmer inn hos vakre Maria på Maria`s mote, min favoritt i Fosnavåg City, lille store fine byen vår:) I dag var jeg innom henne og glory glory halleluja , en stappfull pose følgte meg hjem for noen shootings i stua! Jeg har funnet mange favoritter allerede, finner du noe du liker så vet du hvordan du gjør det;)

Klikk her og følg bloggen til Maria OG bli tilhenger på facebook siden for Maria`s mote, her legger hun ut nyheter og tips til oss hver dag, hurra hurra for det:))) Deler noen av mine favoritt-nyheter med dere, skinnbuksa fra Saint Tropez har allerede flyttet hjem til meg og vi har blitt bestiser;) Denne skal jeg bruke til både blonder og rock-chick , den blir uberkul sammen med mine So B smykker også;) Og det beste av alt? Prisen for Saint Tropez buksa er kun 500,-

Her har jeg brukt skinnbuksa til 3 forskjellige stiler, det er ikke sann at skinnbuksa er bare rocka, den kan brukes til alt. Håper dere finner litt inspirasjon og gleder i dette innlegget - er du ny på bloggen min så er det bare å ta kontakt dersom du ønsker å handle noe av det du ser her, Maria sender varer over hele vårt langstrakte land - så gøy at dere ringer henne og handler over tlf:)

OUTFIT:

Skinnbukse Saint Tropez 500,-  // Bluse fra Floyd 500,-  // KNALLTØFF blazer fra Kaffe 799 ,- Denne blazeren er så tøff, jeg føler meg ganske så kul i den må jeg innrømme;) Den er nydelig grå og rosa rutete, også har den skinndetaljer p åermene og lyserosa fòr inni - I absolutely love it!!!!
OUTFIT:

Skinnbuksa fra Saint Tropez - FABOLOUS til kun 500,- // kombinert med en kjempefin tunika/kjole fra B-Young
kun 399,- finnes også i brun og grå // skinnjakke fra Jazz , alt fra Maria`s mote Jeg liker å kombinere det sukkersøte med det litt røffe. Antrekket får en helt ny vri da! Liker!


Ikke vær redd for å kombinere fine og rå materialer!
Siste antrekk har jeg satt sammen med Saint Tropez-yndlingskjolen min. Denne har jeg i grått også- legger ved ett bilde på slutten av innlegget, denne er fin alene eller til denim OG skinn som her, med eller uten belte, du bestemmer. En kjole med massevis av muligheter!

OUTFIT: Skinnbukse og nydelig grønn kjole/topp fra Saint Tropez 500,- // fin offwhite jakke/poncho fra Kaffe, alt fra Maria`s mote:)Jeg liker så glodt denne grønnfargen! Den er fin til alle farger - blått, grått, offwhite, sand, brun og sort. (Spessielt fin er den til cognac fargen!!!


OUTFIT:

ALL OF THE OUTFITS ; MARIA`S MOTE, FOSNAVÅG

SAINT TROPEZ // KAFFE // FLOYD // B-YOUNG // JEWELRIES: BJØRG LOVESTORIES // ROBERTO CAVALLI // LOUIS VUITTON // DYRBERG/KERN

Flere godbiter fra Maria`s mote kommer:) En nydelig blå kjole ligger og venter på å bli delt med dere!

STAY TUNED!

 

Moteblogger 

BE PRETTY - BE CHRISTENSEN - BE BIZARRE

Dette vakre smykket hadde Turid på seg i dag, hun kombinerer flere smykker fra Be Christensen og Bjørg Jewelries sammen og dette er KLASSE! Se bare på dette nydelige hjertet i sølv med en diamant i! Du kan velge om du vil ha det langt eller kort, dersom du velger å ha det kort, så henger resten av sølkjedet ned langs ryggen, en helt nydelig detalj!

På ønskelista mi er alle disse fiiiine armbåndene av Be Christensen! Eksklusivt hos vakre Turid på Bizarre! Her er sølv, månestein og diamanter i en herlig blanding, helt nydelig!!!!

Se bare på detaljene i steinene, er det ikke fint? Jeg er helt forelsket i disse armbåndene....

Disse prydet Turid`s hånd i dag:) Kjempefine å kombinere! og psssst - legg merke til sjalet hennes da, MUNTHE plus SIMONSEN!

Hvor enn du snur deg her inne på denne butikken , så oppdager du flere skatter, her fant jeg fin håndlagd ørepynt, designen er ZUZANNA G og disse glitrer som stjerner! Sølv og krystaller, Topaz, zirkonia... vakkert!

JEG GLEDER MEG TIL NESTE SHOPPINGTUR TIL BIZARRE I ULSTEINVIK! Jeg har en lang ønskeliste merker jeg;) Også prøvde jeg noen RÅFLOTTE jeans der i dag!!!!!!!! Hjelpes, de var dine, bilder kommer! Ett lite hint; ROBIN`S JEANS:))) L.O.V.E THEM!!!!!!!!!

HUSK Å FØLG BIZARRE AS på FACEBOOK!

Ta kontakt med Turdi dersom du ser noe som står på din ønskeliste også;)

HJERTEKLEM TIL DEG VAKRE TURID OG TUSEN TAKK FOR EN KJEMPEFIN DAG, GLEDER MEG TIL NESTE GANG ALLEREDE ♥

 

BIZARRE SHOPPING TODAY:))


ISN`T IT BIZARRE? MY HUSBOND JUST CALLED.... HE SAID I COULD SPEND AS MUCH AS I LIKE HERE;) SO BE PREPARED FOR SOME MAJOR SHOPPING AT BIZARRE AS, ULSTEINVIK!Over: Jeg ELSKER ELSKER ELSKER dette nydelige håndmalte sjalet fra MUNTHE plus SIMONSEN! Hvert eneste sjal er unikt og har forskjellige farger! Håndmalt på silke, aiaiaiiii.... Husker dere vakre Dorthe Skappel på God kveld Norge forrige helg? Hun hadde på seg dette...Bellissimo!!! Du finner det kun hos BIZARRE i Ulsteinvik, men vær rask, disse forsvinner før du vet ordet av det! Jeg fant meg en nydelig helt enkel kjole der også i dag, en sprek versjon av den lille sorte! Deler mden med dere til helgen snuppiser:)

Så mye fint det finnes i denne kolleksjonen, BJØRG LOVESTORIES er virkelig en kjærlighetshistorie... Jeg falt helt for dette hjertet! A heart of Gold ♥

 

Nå danser det sammen med mitt nye fine peacearmebånd - også fra BIZARRE og designen er BJØRG LOVESTORIES, kun hos vakre Turid på Bizarre Ulsteinvik. Hun har flere igjen enda, men vær rask! Alt er sølv og belagt med 18 K gull, what`s not to love!Her har du litt flere skatter å velge mellom, disse skal jeg bruke både til anheng på armbåndet mitt og til å feste på smykker - jah, når jeg snakker om smykker, jeg gleder meg til å dele noen nydelige smykker med dere fra Bizarre, Turid hadde på seg ett av de fineste smykkene jeg noen gang har sett, her snakker vi delikat og vakkert, diamanter og sølv, langt eller kort smykke? Du bestemmer:) Følg med så skal jeg dele det med dere om litt!
"You had me at hello!"

og til slutt, mitt hjerte av gull som ble med meg hjem ♥

Hos Turid finner du også verdens beste te - PUKKA te`ene er så gode også kommer de i verdens fineste esker også;) Elle melle... denne ble med meg hjem og drikkes JUST NU;)

Har dere oppdaget disse hårstrikkene? De er snille mot hårmanken min, de sliter ikke på håret og i tillegg er de usynlige, veldig ok når du skal sette opp håret! I love it! Du får de også i sort dersom du ønsker det:)


Dersom du ser noe du ønsker deg, så ta kontakt med vakre Turid på tlf, legger ved tlf og adr, så er det enkelt for dere å ta kontakt dersom det er noe du ønsker å handle:) Bli også medlem på BIZARRE`s FACEBOOKSIDE og hold deg oppdatert på nyheter, salg og skatter:) Jeg skal iallefall holde meg veldig oppdatert, for hun holdt på å pakke opp maaange kasser med nyheter i dag når jeg var innom;) Og jeg fikk smugtitte - der var så mye jeg ønsker meg!!!! Deler mer med dere straks:) Stay tuned! 

TODAYS OUTFIT - PUT A HAT ON IT!

IF YOU ARE HAPPY - PUT A HAT ON IT!

 • OUTFIT OF THE DAY er inspirert av yndlingsbutikken min i vakre Trondheim CARMA - sjekk ut bloggen deres her.
 • ACNE bukse Overvåg Ulsteinvik
 • FLOYD bluse Maria`s mote
 • LOUIS VUITTON skjerf

 

STAY TUNED! LET`S SHARE SOME SHOPPING KINDA HAPPINESS;)

  

ONE FAB DAY:)))

Når dagen starter med en vakker regnbue... da blir det en bra dag- en meget bra dag;)

Jeg har hatt en rett og slett perfekt dag fra ende til annen, den startet med en regnbue og jeg avsluttet den med cafebesøk , Ulsteins beste moccakaffi og sjokoladekake på KaffiBaren. Hva jeg gjorde mellom regnbuen og kaken? Stay tuned dolls;))) Ett lite hint? S.H.O.P.P.I.N.G - I AM SUUUUPERHAPPY!!!!

Bilder fra dagen kommer straks - stay tuned! Jeg lover å vise dere noe veldig veldig fint, la la laaalalaaaaa så glad jeg er !

DU HAR TO VALG... HVA VELGER DU? JEG HAR VALGT:)

En 82-årig, liten, velbalansert og stolt mann, fullt påkledd hver morgen kl. 08.00, med håret pent kjemmet og med perfekt barbering flyttet til et gamlehjem i dag.

 

Hans 80 år gamle kone har nettopp gått bort og gjort det nødvendig for ham å flytte. Etter mange timers tålmodig venting møtte han meg med et smil da jeg kunne fortelle at rommet hans var klart. Mens han manøvrerte gåstolen sin mot heisen ga jeg ham en beskrivelse av det lille rommet, inkludert de nye gardinene som var blitt hengt opp i vinduet.

 

'Det er nydelig, jeg liker det,' erklærte han, med en entusiasme som ligner en 8-åring som får se sine nye hundevalp. 'Hr. Johansen, vent til du har sett rommet,' sa jeg.

 

'Det har ingenting med saken å gjøre,' svarte han. 'Lykke er noe du kan bestemme deg for i forveien. Om jeg liker rommet mitt eller ikke har ikke å gjøre med hvordan møblene er arrangert.. det er hvordan jeg arrangerer mine tanker som teller. Jeg har allerede bestemt meg for å like det. Det er en beslutning jeg gjør hver morgen når jeg våkner..

 

Jeg har et valg; Jeg kan bruke dagen i sengen og tenke over vanskelighetene jeg har med de delene av kroppen min som ikke lenger fungerer, eller komme meg ut av sengen og være takknemlig for de delene som funker..

 

Hver dag er en gave, og så lenge jeg åpner mine øyne skal jeg fokusere på alle de lykkelige minnene jeg har lagret gjennom livet. Høy alder er som en bank-konto. Du kan heve goder fra det du har lagret. Takk for ditt bidrag som jeg kan fylle min konto med. Jeg gjør massevis med innskudd fremdeles!

 

Husk disse enkle reglene for lykke;

 

1. Fri ditt hjerte fra hat.

 

2. Fri din tanke fra bekymringer.

 

3. Lev enkelt.

 

4. Gi mer.

 

5. Forvent mindre.

(Ukjent forfatter, men en klem sendes til det vakre mennesket som delte dette med oss og ga oss en liten tankevekker en onsdagsmorgen)

CHOOSE HAPPINESS :)

 

OUTFIT

Jeg har fått noen spørsmål om denne go`biten fra Maria`s mote, og her kommer den igjen kjære lesere - merket på strikkevesten med ekte pels er AneMone Giovan og prisen er 999,- den er verdt hver en krone - kjempefin til alt, både utenpå skinnjakka og inni, med en genser, kjole eller tanktop inni.

og denne hvite blusen fra Sorbet , Maria`s mote er også nydelig! Sjekk ut bloggen hennes og se den der også, nydelige detaljer på skuldrene og ryggen som desverre ikke kommer frem på dette bildet. Prisen en kun 499,- og en favoritt i farderoben. Kan brukes til jeans og skinnjakke eller til finere antrekk - hurra for plagg som kan brukes til alle anledninger! Denimbuksen min er også fra Maria`s mote, merket er Saint Tropez - gratulerer med en knallfin og behagelig jeanskolleksjon!!!! Disse jeansene er sydd på samme fabrikken og på samme måten som Versace sine denim er sydd, dette er kvalitet til en svært rimelig penge, kun 500,-  Ps! Skinnjakke finner du også hos vakre Maria på Maria`s mote - en av mine yndlinger er en modell fra Jazz - spør Maria og hun vet hvilke modell som vil passe deg:) Happy wednesday and happy shopping! 

Moteblogger

I AM STUCKED IN A MOMENT!

aiaiaiiii....jeg E.L.S.K.E.R denne sangen!

Jeg rett og slett ELSKER denne versjonen av "Stuck in a moment" med THE man "Mr .GOD-DAMN-GOOD-LOOKING-BONO" (sorry Love) ;) Hjelpes denne mannen kan synge OG ta seg ut på skjermen - jepp, Bono`en er på storskjerm i stua mi og jeg har jammen funnet ett glass sprudlevann - på en helt vanlig tirsdag!

Fordi jeg fortjener det!

 

 

UNHAPPY HAIR?

Det skal ikke mer til for å få meg til å le.... jeg elsker at AUSSIE har gjort serien sin akkurat passe annerledes, ikke bare er den VELDIG GOD for slitt og skadet hår, men sjekk flaksen da? "for hair that`s a bit unhappy!" haha;) Kansje håret ditt er unhappy, men du vil garantert være happy når du leser dette på shampooflasken din;)
TAKE A SHOWER WITH MY FRIEND AUSSIE AND BE HAPPY!


 

ANIMALIMIZE ME HAPPYDYREPRINT er i vinden som aldri før og jeg er superhappy;)

Spreke og rimelige toalettvesker finner du hos oss på Cosmetique;) Og denne med Skulls på har selvfølgelig flyttet hjem til meg og mine So B smykker;)

I dag sendte jeg foresten avsted en lang handleliste med massevis av knalltøffe ringer, ørepynt, smykker og armbånd!!!! Hjelpes så gøy å kjøpe inn nyheter til oss! GLEDER meg som ett barn til de kommer i butikk!!!!! Stay tuned and stay excited - I know I am!!!

  

GLITZERLAND NAIL-POLICE

Ååå så gla jeg er i den nye Saint Tropez kjolen min fra Maria`s mote! Nå skal jeg møte høsten med gull og glitter - ja i en ellers så helt vanlig og grå hverdag.

En vakker kvinne sa til meg en gang; "Hvor enn du går, husk alltid å strø litt glitter!" Det hadde hun veldig rett i :) ♥La oss dele litt englelakk gleder igjen! Nå er det denne fine fine lakken som gjelder, bare navnet "GLITZERLAND" får meg til å smile ;) Du finner denne lakken hos oss på Cosmpetique N.H Lied - den ene er gull og den andre er sølv, PERFECTO! 9+1 er moromoromoro!

Du velger selv hvor mye glitter du vil ha - ett lite tips; kjøp deg "pro-white glitter" lakken (Alessandro) dersom du ønsker å fornye alle lakkene dine, den kan du legge ett tynt støk med og voila; du har tusen nye englelakker i skapet ditt:)

Sender en klem til en vakker jente jeg kjenner og gleder meg til å glitre sammen med deg i gull-lakkene våres ♥

 

  

Moteblogger

ARMCANDY

MIX & MATCH

MY ARMCANDY TODAY IS

ROBERTO CAVALLI - LOUIS VUITTON - DYRBERG/KERN - RODRIGO OTAZU

A PERFECT MATCH FOR AN ORDINARY MONDAY ! 

JE`T AIME EIVIND

sayings and quotes about ex boyfriends. Getting Your Ex Boyfriend Back

 

 

GRATULERER HJERTELIG MED DAGEN DIN I DAG MIN ELSKEDE

GLEDER MEG TIL Å KLINE MED DEG PÅ KAIA SENERE;* TAKK FOR AT DU ER MIN, HELDIGE MEG:)

♥ ELSKER DEG EIVIND ♥

 

XOXO

Helen 

JUST NU

Just nu drømmer jeg meg bort til Paris og lange dager på cafe...sitte å se på alle menneskene som rusler forbi...jeg skal spise sjokoladecroissant og drikke deilig kaffi - kansje en cognac til? Dagene skal også fylles med shopping selvfølgelig...både nytt og vintage...sukk.... inntil den drømmen oppfylles, så koser jeg meg i stua vår med pepperminte te og Kamille magasinet mitt, søndagskos og drømmer går hånd i hånd:)

Jeg ønsker meg en genser makan til denne med skull på! OG en paljettbukse OG en blazer med slangeskinnmønster! Venter i spenning på hvilken skatter Maria , Maria`s mote får inn fremover;))

 

Denne skulle jeg brukt sammen med den lekre grå strikkejakka fra forrige innlegg, (Maria`s mote, Freequent)

Tusen takk til hver eneste en av dere skjønne leserene mine, takk for hyggelig nye vennskap og venneforespørsler, mail og kjempefine kommentarer! Jeg er så glad for at dere koser dere med bloggen min og jeg er også kjempeglad for at jeg har gjort det litt mer "lovlig" å være blogger i Herøy, jeg er glad for at dere er mer åpne om at dere leser bloggen min og ikke synes det er flaut - det er jo ikke flaut! Blogging er i vinden som aldri før og vi bruker blogg mer enn vi bruker facebook ... Kos dere med bloggen min, det setter jeg veldig stpor pris på! Og tusen takk for kjempefine ord fra dere  når jeg møter dere i gatene - det varmer hjertet mitt massevis:))) Bloggen er jo ment at den skal være til glede og inspirasjon, så ingenting gleder meg mer enn når dere finner litt av dette her inne i min lille verden. HJERTEKLEM!


 

OUTFIT DETAILS I L.O.V.ESjekk detaljene på denne flotte godbiten fra Maria`s mote

Ryggen er bare nydelig, nederst på ryggen er enda en vakker detalj som desverre ikke kommer frem på bildet, den er splitt på:)  og prisen? KUN 399,- !

Maria sender til kunder over hele landet, klikk deg inn på linken hennes og ta kontakt med henne i morgen dersom det er noe du ønsker hun skal sende til deg:)

 

Moteblogger

DAGENS OUTFIT

DAGENS OUTFIT :

 • Oversized cardigan med skinndetaljer på ermene, FREEQUENT,  Maria`s mote , denne er veldig veldig fin synes jeg:) Hun har den også i grått, nydelig den også, lette farger å kombinere. pris kun 350,- FOR ETT KUPP! 

Denne skal jeg bruke til både denim og hotpants, tights og skjørt, tøff med en skorte inni eller en singlet - faktisk kjempefin sammen med peace skjerfet fra Maria også!

Jeg har hatt lettere panikk her hjemme i noen timer nå... dataen min har takket for seg og alle bildene mine ligger inne på den... en heldigvis fikk jeg koblet den opp til tvèn , så nå er det blogging på høyt niva, flatscreen-blogging!!! jaja, det ordner seg alltid for snille piker;)

Håper dere har hatt en fin fin søndag - jeg deler flere skatter med dere om litt. Stay tuned and stay happy!

  

Moteblogger

NEW YORK - UP TOWN GIRL

 

 

FAVORITT FRA MARIA`S MOTE
Jeg savner min kjære som også er min kjære fotograf om dagen - gleder meg til du kommer hjem!!!! Inntil da, så blir det speilbilder...

Denne sesongen er det hot med peacetegnet, stjerner, skulls (hodeskaller) dyreprint, spesielt slangeprint, paljetter, pels og skinn, en sesong jeg elsker merker jeg!  

Jeg er svak for sjal og jeg invisterer alltid i noen nye når høsten kommer, (høsten kan brukes som unnskyldning til så mangt faktisk!) dette var ett av mine favoritter hos vakre Maria, MARIA`S MOTE
Blåfargen er nydelig synes jeg og dette kommer jeg til å ha mye glede av, en fin farge å kombinere sammen med garderoben min:)

 

Moteblogger

CHANEL EXCLUSIVE FALL WINTER 2011 2012

O`LA LA................. jeg drømmer meg helt bort når jeg ser på disse visningene.... i mitt hode sitter jeg der i salen og nyter vakker utsøkt design, jeg noterer og memorerer.... en fantastisk kolleksjon! Jeg vet at det er mange som ikke deler samme intr for detaljer som meg, men jeg legger merke til de små ,men store detaljene, jeg elsker kombinasjonene av materialet som er brukt, jeg roper hurra for den vakre SEQUINS BLAZEREN!!!!!! Er det rart jeg drømmer meg bort? Helt alene hjemme, kun Mr Lagerfeld og meg i stua, det er fin søndag det:)

 

 

OUTFIT "..and let me play among the stars!"
OUTFIT I LOVE!

 • A STAR IS BORN! Jeg elsker disse genserene fra SAINT TROPEZ, MARIA`S MOTE pris er 600,- og kvaliteten er superherlig:) Glade meg som jeg D.I.G.G.E.R disse:))) Elle melle, hvilken farge liker du best??
 • Denimbukse slim fit , også fra SAINT TROPEZ, MARIA`S MOTE :)

 

Jeg har englelakk dilla om dagen, nå er det 9 svarte og 1 glitter som gjelder;) Gleder meg sånn til vi får inn denne neglelakken fra ALESSANDRO! Jeg lover å dele med dere når den er på plass, og denne kommer til å forsvinne veldig raskt, så jeg har allerede lagt inn en ekstra bestilling!  

Idag har vi kosa oss på Cosmetique, skjønne Malin og meg:) Vi har hatt en veldig fin dag sammen med massevis av kjekke kunder, vi har hatt "spa-treatment" og pleiet hender og negler for kundene våre, lagt nye freshe høstlook - lakker - virkelig kosa oss har vi:) FIN LØRDAG!

Velkommen innom oss tuttene på Cosmetique, vi hjelper deg med å legge yndlingslakken eller din makeup dersom du ønsker det:) Idag ble det til tider litt kø med oss, men vi håper at vi får hjelpe alle:) Avtal gjerne med oss for tid dersom du ønsker det - vi gleder oss til å se deg:)

KLEM!

 

Moteblogger 

OUTFIT; SAINT TROPEZ!
Jeg elsker detaljene på denne kjolen fra Maria`s mote ! Merket er Saint Tropez og den flytter inn i mitt WIC! Jeg er så glad i plagg som kan brukes på flere måter - og det kan denne, den er også veldig fin til strømper og noen fine pumps, eller som her, du kan bruke den til denim og ankelstøvletter. Tipper den er fin inni skinnjakka:) Hurra for en favoritt:)

OUTFIT:

 • Kjole/topp Saint Tropez, ny hos MARIA`S MOTE
 • Denim slim fit by Saint Tropez, modell "fly" nyhet hos `MARIA`S MOTE
 • Jewelries Dyrberg/Kern og Louis Vuitton

 

Moteblogger

OUTFIT; BOYFRIEND, OH BOOOOOYFRIEND

OUTFIT:

 • Knalltøff BOYFRIEND denim fra Saint Tropez , modell "Charly" MARIA`S MOTE - denne er kulere enn kulest! Den skal være baggy og jeg synes den er fin å style med både blazer og gensere. Stjernegenseren fra Saint Torpez er også veldig fin til! Den kommer bilder av senere i dag:)
  Andre tips til styling av denne er å bruke pumps til den, og en fin paljettblazer eller topp, kontraster! Kul kul KUL! Jeg kjenner meg faktisk ganske kul i denne, WORK THAT ATTITUDE!
 • Singlet fra `MARIA`S MOTE
 • Skjerf LOUIS VUITTON


 

Moteblogger

DAGENS OUTFIT DETALJ
OUTFIT DETAILS:

LOUIS VUITTON * STERLINKS TREDD PÅ GULLARMBÅND SOM JEG IKKE HAR BRUKT SIDEN JEG VAR KONFIRMANT(!!!) * DYRBERG/KERN

Jeg gir denne kombinasjonen terningkast 6!

Fortsatt fin fredag, solen skinner og jeg skal spise sjokoladepannekaker- fordi vi fortjener det:)

OUTFIT PARADE:)

Gleder meg til å dele massevis av NYHETER med dere denne helgen! Jeg har nemmlig en stappfull handlepose fra Maria`s mote her ved siden av meg og der er så mye fiiiint:))) Stay tuned and stay happy!

Nå er det kos i stua også er det en aldri så liten photoshootings på gang;)

 

CALVIN KLEIN S H O C K !

DENNE HERLIGHETEN PAKKET JEG OPP I GÅR:) AIAIAIIIII..... DEN ER L.E.K.K.E.R!!!!

Du finner SHOCK for både han og henne hos oss på Cosmetique, velkommen innom for å teste den ut!

I LOVE - YOU LIKE?

 

 

MY LOVE LETTER
Denne duften er jeg litt forelsket i merker jeg;) - jada, denne også tenker dere;) Å jobbe på Cosmetique er akkurat som å jobbe på en godtebutikk...og spesielt nå om høsten, det kommer nyheter til oss nesten daglig, nye dufter, igår kom en nydelig ny duft fra Calvin Klein, gleder meg til å dele den med dere i kveld! Det kommer hele tiden nyheter i makeup, høstlooken er på plass, nyheter i bijouteri.... ojojoj, lønnen kan raskt gå rett ut igjen i varer!!!

Denne duften kom for ca en mnd siden og vi har fylt opp med denne lekre friske nyheten. Jeg elsker designet, navnet "PARLEZ - MOI D`AMOUR".... Dette er ett ekte kjærlighetsbrev damer;)

Duften beskrives slik;
"Parlez-Moi d'Amour is a fruity, sweet, spicy, romantic and edgy at the same time. " Jeg må si meg helt enig!

For dere som ikke kjenner til designeren John Galliano, så er han en verdensberømt designer og han har mottatt utallige priser for sin utsøkte design sammen med b.a selveste Alexander McQueen ( - may he rest in peace! )

Nyt disse visningene fra Mr. Galliano himself, INGEN gjør fashionshows som denne mannen - jeg elsker de og får en følelse av å være til stede på ett gammelt crazy hipt teatralsk puppetshow, hele settingen er uberkul:) jeg kunne sittet her og se disse showene hele helgen... har du litt ekstra tid til å nyte herlig design i verdensklasse, så sjekker du ut showet fra MEN`s collection også;)

FIN FREDAG OG GOD HELG KJÆRE LESERE!

 

 

 

 

 

MY POINT OF VIEW BY NIGHT 

TEA O`CLOCKDenne må dere prøve:) Heldigvis finnes den på nabobutikken til Cosmetique, så jeg kutter litt ned på kaffien og er litt sunnere om dagen;) TEA O`CLOCK!

EMBRACE LIFE

FIN torsdag:)

 

 

LADIES NIGHT AT MY HOUSE = SPA TREATMENT BY ALESSANDRO ;)Som vi har flira og kosa oss;) Jeg har hatt koselig besøk av tre gode venninner og skravla har gått nonstop på oss i flere timer, vi er en fin gjeng ♥ Vi har kosa oss med mat og sjokoladefondant til dessert (selvfølgelig;)) vi har hatt "spa avdeling" - i dag hadde jeg med meg halve Cosmetique hjem etter jobb, vi har pleiet mamma-hendene våre etter alle kunstens regler, testet ut utallige parfymer og lakket oss med freshe farger , 9+1 :) Lakkene og spa-behandlingen er av serien ALESSANDRO:) Vi har jammen hatt tid til å snakke litt politikk også;) I vår lille klubb er det plass til både politikk og rosa neglelakk nemlig;) Therese! Du har usedvanlig vakre hender!!!! :D Glad i dere alle 3 ♥

Takk for atter en fin-fin kveld Ladies, gleder meg allerede til neste gang:)

  

TODAYS OUTFIT

BLOWING IN THE WIND! looks kind of preggy, but I am not!

OUTFIT fra Maria`s mote, Mario Conti, Bianco. Jewelries by Cavalli, Dyrberg/Kern og Louis Vuitton. Nails 9+1 by O.P.I Cosmetique N.H Lied


 

Moteblogger

YOU ARE SPECIAL ON A WEDNESDAY

Fin onsdag kj©¡re lesere ¢¾

DEAR SANTA, PUT THESE SHOES ON MY WISHLIST...

Dear Santa... If I forget to tell You later..... put these goldie ones on my wishlist, please?

Thank You Santa!

Helen, 32!

 

TODAYS PINK OUTFIT DETAILDAGENS OUTFIT DETALJ :

 • mitt nye stjernearmbånd fra DYRBERG/KERN (Juvelen Fosnavåg brygge)
 • a gift of love - a gift I love, armringen min som jeg er så glad i fra Louis Vuitton
 • freshe rosa negler , "shorts story" by O.P.I (og en sølv farget selvfølgelig;)

JUST NU

Jeg har en skatt...en arv etter min oldemor , de mest dyrebare minner ligger i denne krukken... når jeg var liten og kom hjem til oldemor, da spiste vi twist og oldemor tullet sammen det fine papiret og samlet det i en fin flaske. Tenk at disse har min oldemor formet med sine varme hender, det betyr mer for meg enn jeg kan forklare....  Tenker ofte på deg oldemor og på en måte, så er du her enda, tusen takk for at du ser til at alle dine har det bra ♥

JUST NU har ett turbohjerte tatt på seg paljett- tøffelussene og inntatt sofaen for en times total avslapning:) Hjemmet dufter grønnsåpe og i morgen kommer tre kjekke damer på besøk, vi skal spise, drikke, skravle og kose oss til klokken bikker midnatt - minst! Jeg har ennå ikke helt bestemt meg hva jeg skal servere til hovedrett, men desserten er klar;) gleder meg!

Fortsatt fin tirsdag kjære lesere!
Ta vare på hverandre ♥

 

A LOVE LETTER FROM MR. JOHN GALLIANO

Du finner denne nydelige rock-chick duften hos oss på COSMETIQUE N.H LIED:)

 

TUESDAY KIND OF WORDS

 

Moteblogger

 

THE WINNER IS...... TAM TAM TAMMMMMM;)

Vinneren av ukens GIVEAWAY er klar ! GRATULERER http://tenderlove.blogg.no/

Vil du være en engel å sende meg adr din på en mail her på bloggen min, så skal jeg sende premien til deg ♥ Håper du får mye glede av ARTDECO SOLPUDDER & MAKEUP KOSTEN!

HURRA HURRA, KLEM DIN VEI VENN! 

MILANO LOVES FASHION, I LOVE MILANO, MILANO LOVES ME!

MY GOD, I MISS MILAN!!!!!!!!!!! HONEY, LET`S GO TO MILAN AGAIN AND LET`S EAT GUCCICAKE ALL DAY! LET`S HANG OUT ON THE TOPFLOOR AT LA RINOCENTE AND GROW OLD IN THE HEART OF MILAN.

I LOVE MILANO - MILANO LOVES ME ♥

 

 

DEAR MONDAY

~unknown~

 

 

THE BEST BEAUTY PRODUCTS OF 2011

Så glad jeg ble nå:) Jeg sitter her og koser meg med glammy awards 2011 og årets beste neglelakk er kåret! Det er SALLY HANSEN og O.P.I ! Og hvilke lakker har vi hos oss på Cosmetique? Jepp, vi har både Sally Hansen OG O.P.I ! Det er ikke uten grunn at jeg gnåler om at disse lakkene er supergode;)  Nå har verdens kvinner stemt disse to frem som årets beste beauty products:))) Sjekk her og se hvordan de beskriver lakkene! Fin mandag !

 

OUTFIT - BRING ON AUTUMNOUTFIT ALT FRA MARIA`S MOTE :) Disse jeansene fra Saint Tropez er en drøm å gå med, de er supermyke og perfekt passform i livet! Ny jeansfavoritt!!!! Denne fine strikkejakka får du i flere farger, også liker jeg så godt at den har hette:) Nå er høsten her og dette er ett herlig outfit til kalde kvelder, tenk at det nærmer seg vinter og JUL!!! ÅÅÅ SOM JEG GLEDER MEG:)))

Men la oss først nyte høsten og nyhetene Maria har fått inn - her er massevis av go`biter! Hun sender over hele landet! Klikk på linken til Maria`s mote og ta kontakt med henne dersom det er noe du ønsker hun skal sende til deg:)

 

Moteblogger

I WANT TO LEARN.....

...how to play the piano like this amazing little girl!  I wish....

OUR SUNDAY


Vi jentene har kosa oss på sirkus Zorba sammen med fammo og amerikagulla:) Vi spøkte med at de hadde kun satt opp forteltet når vi kom, for dette var ett veldig lite sirkus, men det var også veldig fint! Synd ikke flere tok turen og fikk oppleve denne gleden:) Som Maria vår sa så fint i kveld når hun skulle legge seg: "Det var ett lite sirkustelt, men ett stort show, mamma!" Det har du helt rett i prinsessa vår :) Takk for en fin opplevelse Sirkus Zorba! 

HOT RED IT IS & GIVEAWAYJeg gleder meg til jul kjenner jeg:) Ingenting høytid er finere enn julen og jeg gleder meg som ett lite barn hvert år! Nå er det under 3 mnd til jeg skal julepynte hele hjemmet, hallelujaaaaa som jeg gleder meg;))) Frem til julen skal jeg nyte disse fine røde fargene, nyhet fra max factor Elixir og en av våre bestselgere i O.P.I ; Big apple red!

Du finner de hos oss på Cosmetique N.H Lied, velkommen:)

Siste mulighet til å melde seg på min GIVEAWAY (klikk på "GIVEAWAY" og legg igjen din kommentar og hjusk å linke innlegget inn til meg fra din blogg eller facebook side) i kveld, i morgen kveld trekkes vinneren av mine makeup favoritter, følg med:)))

DAGENS LILLE OUTFIT DETALJ + GIVEAWAYDYRBERG/KERN meets LOUIS VUITTON ! Favoritter om dagen:)

MINNER DERE OM SISTE MULIGHET TIL Å MELDE SEG PÅ UKENS GIVEAWAY, I MORGEN KVELD TREKKES DEN HELDIGE VINNERERN UTIFRA DE SOM HAR LINKET INN TIL MEG:) LYKKE TIL!

 

Moteblogger

S M I L E & B E H A P P Y

 

 

Moteblogger

NOT AN ORDINARY DAY @ COSMETIQUE

I ♥ MY JOB !

For en FIN dag:)))  Det har vært makrellfestival i havnebyen vår, Fosnavåg i dag og det har vært fullt kjør hos oss på Cosmetique!!! Parfymer, makeup, hudpleieprodukter, bijouteri og gaver har fløyet rundt oss tuttene i parfymeriet og i kiosken har det gått i ett også :) Tross regn, så har kundene strømmet på og det har vært ganske så tettpakket inne hos oss, Guccikaka forsvant temmelig raskt og Burberry Body er en klar favoritt denne dagen merker vi, så gøy det er å være på jobb og møte alle dere glade kundene våre, tusen takk til dere alle som har vært innom oss i dag og beriket dagen vår med smil og hyggelig prat , det er så fint med slike dager:)

Jeg ble rørt til tårer i løpet av dagen, jeg var så heldig å bli overrakt en fin flaske Champagne av sjefene mine! DA trillet tårene mine.... TUSEN HJERTELIG TAKK :))) Jeg tror jeg skal spare den til en fin anledning - hadde jeg sprettet den i kveld hadde jeg nok sovnet etter ett glass, haha;D

Ønsker dere alle en kjempefin lørdagskveld, nå skal jeg kose meg med god tv underholdning, Norges vakreste 40+, Dorthe Skappel stråler på tvskjermen min just NU!

Litt bilder fra dagen kommer her:)


Full fres med oss tuttene;)

Og tid til kos og kaker også:)

FIN LØRDAG, VELDIG FIN LØRDAG! 

Moteblogger

AUTUMN BY ARTDECO

SNAPSHOT av ARTDECO`s lekre høstlook 2011!

Artdeco lanserer en ny øyenbryns glede! Jeg har lagt min elsk på den allerede:) Først legger du skygge også en fin "mascara" over for å få mer helhet og style. Du velger selv hvor lyse/mørke du vil ha de, alt etter hvor mye farge du legger på. Nye farger i englelakker også:) Jeg gleder meg til høsten og nydelige farger!

Moteblogger

WELCOME HOME, BURBERRY BODY

Jeg E.L.S.K.E.R denne nye duften fra BURBERRY! Jeg har funnet min nye favoritt og håper mange av dere tester den ut - denne herligheten må dere ikke gå glipp av! 

Moteblogger

NÅR JEG BLIR STOR.......

Når jeg blir stor skal jeg lære meg å gå til sengs tidligere....

Helen, 32 år !

 

SE MITT FINE NYE ARMBÅND


Så glad jeg ble når jeg fant dette fine stjernearmbåndet hos min kjære Helen på JUVELEN  idag!  Det er i svart skinn og det har fire gullstjerner - en stjerne for hver av oss i min lille familie ♥ Jeg synes det er kjempefint å kombinere dette sammen med mitt lille Louis Vuitton armbånd som også er i gull og svart - I like it a lot!!!!

Nå har Helen fylt opp med høstnyheter fra DYRBERG/KERN og der er så mye FINT - denne gangen også:) Jeg ønsker meg ca heeele kolleksjonen merker jeg ! Helen har 50 % off på mange DYRBERG/KERN skatter akkurat nå!!! Ta turen innom og finn deg en liten gave - fordi du fortjener det ♥

Jeg er forresten med i en giveaway her  - der kan du vinne lekre DYRBERG/KERN smykker! Titt innom vakre Camilla Pihl`s blogg og meld deg på du også - gleder er jo til for å deles:) 

 

Moteblogger

LYN-SHOPPING I DAG!Jeg er superfan av Maria Montazami og har siste to årene hatt en liten fling for "tofsar" eller tassels... de pryder hjemmet vårt både her og der;)

Lynshopping er egentlig sjelden en god idè, men i dag ga en impulsiv tur innom nabobutikken vår meg noen nye fine skatter til hjemmet vårt:, det ble to fine sølvrammer , fire tofsar og en boks te med meg hjem idag.Nå har to fine sølvrammer funnet sin plass, onkel D er på plass i den ene og den andre skal Milla Ballerina vår danse i:) Kveldsroen har senket seg og jeg gleder meg til morgendagen og FESTIVAL i byen vår! Husmor dufter BURBERRY BODY,drikker god LOVE te og hjemmet vårt dufter GUCCI KAKE, aiaiai for en luksus;) Jeg har prøvesmakt Guccikaka til morgendagen og jeg klappet meg selv på skuldra;) Gleder meg til å dele den med glade Cosmetique kunder i morgen:)

Deler en annen nyyydelig skatt med dere senere - jeg var nemlig innom Helen på Juvelen, min tidligere arbeidsplass og der var så mye fint:))) HURRA så glad jeg ble - ett lite hint: DYRBERG/KERN NEWS! Deler med dere litt senere - nå skal det faktisk lakkes englelakk, jepp, kvinne til fingerspissene! Jeg siterer min kjære Anette og sier: "Å VÆRE KVINNE ER IKKE FOR AMATØRER!" men hjelpes så gøy det er;D

Siste innspurt for å melde dere på GIVEAWAY på bloggen min denne helgen:) Du finner den HER :)

 

 

GUCCI KIND OF LOVE + GAVEDRYSS TIL VÅRE KUNDER!

Minner dere om denne ukens GIVEAWAY :) Du kan vinne favoritt makeupèn min HER

Da er jeg i full svingings på kjøkkenet og baker min GUCCI-KAKE til alle våre kunder som kommer innom for en hyggelig handel i morgen:) Vi har gjort klart til en fest lørdag hos oss, vi har mange NYHETER og knallgode TILBUD i butikken;

 

 • BURBERRY BODY ♥ Denne hadde verdens premiere i går og den topper alle lister over verdens best solgte parfyme - allerede 1. lanserings dag! VI HAR DEN:)))
 • ELISABETH ARDEN EIGHT HOUR, KAMPANJETILBUD KUN 349,- for en KRUKKE med vår favoritt bodylotion (ordinær 550,-)
 • ELISABETH ARDEN GREEN TEA - 30%
 • HUGO BOSS NYHET & GRATIS GAVE!
 • VERSACE GAVER OG TILBUD
 • LACOSTE TILBUD OG GAVER
 • CALVIN KLEIN TILBUD OG GAVER
 • GRATIS BODYLOTION ved kjøp av parfyme, Britney Spears
 • alle ARTDECO øyenskygger + rouge i løs form : TA 2 , BETAL FOR 1:)
 • ARTDECO sin lekre nye HØSTLOOK er på plass!
 • MAX FACTOR KAMPAMNJE på MASCARA, ØYENSKYGGER, KAJAL OG LEBESTIFT DRØMMEN ELIXIR!
 • DECLARÈ SKINATURA - 20%
 • DECLARÈ BODYLOTION kun 99,- 
 • SOMMERDUFTER - 40%
 • PARFYME FEST - massevis av parfymer satt ned til kun 99,- uansett førpris!
 • NYHETER i BIJOUTERI og en mengde BIJOUTERI varer til kun 30,- uansett førpris!
 • ellers mange gode tilbud i butikken:)

- OG VI SERVERER VÅRE GLADE KUNDER MIN POPULÆRE GUCCI KAKE ♥

VELKOMMEN KJÆRE COSMETIQUE KUNDER, VI HÅPER DERE FÅR EN KJEMPEFIN FESTIVAL-LØRDAG I VÅR VAKRE HAVNEBY FOSNAVÅG:)

SJOKOLADE-GLEDER ER TIL FOR Å DELES! 

 

HAPPY FRIDAY:)

EMBRACE LIFE AND EACH OTHER:)

Have a great friday dolls!

 

 

 

BURBERRY BODY - WORLD PREMIERE TODAY

Har du ikke meldt deg på UKENS GIVEAWAY på bloggen min enda, kan du gjøre det HERLOOK AT THIS DETAILS, IT`S ROSE GOLD AND I AM SO IN LOVE.......

HAPPY BIRTHDAY BURBERRY!

CONGRATULATIONS, YOU DID IT AGAIN, THIS PERFUME IS ONE IN A MILLION! I`M ALREDAY IN LOVE AND I WILL WEAR THIS LOVE EVERY DAY AND EVENING - WITH LOVE, PRIDE AND GRACE, THIS IS PURE ELEGANCE!

 

Du kan se mer BURBERRY skatter HER

 

Moteblogger

 

FAVORITTER PÅ BADET - JUST NU

 

Minner dere om min lille glade GIVEAWAY denne uken der du kan vinne mine makeup favoritter:)

Trykk her og bli med i trekningen du også :) Lykke til kjære lesere!

BONNLEY HONEY BLOSSOM ♥ Er den ikke fin? Den er rene pynten på badet mitt om dagen. Å krype oppi badekaret, fyllt med bobler av denne herligheten? DET er hverdagsluksus det:) Du finner hele serien hos oss på Cosmetique.

HUR GLAD ËR JAG? I AM SUUUPERHAPPY ville Maria Montazami sagt og det sier jeg også:)) Min favoritt Elisabeth Arden Eight Hour Cream kommer nå i en MEGASIZE KRUKKE - KNALLTILBUD 349,- for 530 ml! Gjett hvem som har benyttet seg av dette tilbudet da? Jepp, det er meg! Vi har kun 5 stk igjen, første mann til mølla!

ELISABETH ARDEN EIGHT HOUR er b.a kjendisenes klare favoritt og det kan jeg godt forstå hvorfor, den er super på fuktighet og huden blir silkemyk. Den er ikke klissete, den trekker raskt inni huden og tilfører rikelig med fukt UTEN at huden din blir blank. Hurra for Eight hour!!!

THURSDAY KIND OF BELIEVE

GOD MORGEN GODTFOLK!

Så gøy å se på statistikken min i morges når jeg våknet, hjelpes, jeg tror blogginnlegget jeg skreiv søndag har vekket mer oppstyr ennjeg noen gang hadde trodd.... Nå skal jeg avsted for å kose meg noen timer på Cosmetique, solen skinner, jeg skal spise minst 1 softis med sjokoladestrø på, jeg skal drikke minst to kopper sjokoladekaffi og jeg gleder meg til å møte kundene, velkommen store og små:)

Ønsker dere alle en fin dag og håper alle gleder seg til helgen og Makrell-festival i Fosnavåg:) Malin og jeg ønsker gamle og nye kunder hjertelig velkommen innom oss på Cosmetique N.H Lied, vi lover dere noen supre overraskelser og knallgode tilbud:)) Følg med på Facebook siden vår og her på bloggen!

Dersom du ikke har meldt deg på denne ukens GIVEAWAY på bloggen min, så kan du gjøre det HER

Du kan vinne noen av mine makeup favoritter, sendt direkte hjem til din postkasse;) Klikk på linken og meld deg på!

BELIEVE IN YOURSELF !

 

Moteblogger

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits