HelenSaevikFashionBlog » august 2013

august 2013

HVORFOR "STYLE"?

Enkelt og greit fordi jeg ønsker at hver enkelt av oss kan finne vår stil som vi selv er fornøyd med... tørre å være oss selv:)

Fashion fades. Style is eternal!

INSPIRERENDE DAMER

Gleder og inspirasjon er til for å deles, så her er noen av mine største inspirasjonskilder.
Anbefaler dere å titte innom disse damene og fylle opp inspirasjonskontoen :)

Silje Pedersen, Marie Ullevoldsæter, Janka Polliani, Celine og Sofi Snapshots.

Fin lørdag dere!
Vi gjør klar butikkinnredningen og kosær vårs :)

SOON IN STORE!!!

Jeg har fått øye på mine favoritter... o'la laaa - det blir så mye fint å finne i butikken og jeg gleder meg sååååånn (les: "såååånn" synges som om du er opera-sangerinne!)
Ett av mine favorittmerker i historien? It's freakin' GESTUZ!!!

Nå er det straks klart for middag hos mamma og pappa igjen - tusen takk mamma for at du koker middag til oss snart hver dag, vi er heldige!

THERE`S SOMETHING ABOUT BRUCE

Fredag og Bruce Springsteen på radioen? Det må bare bli en bra kombinasjon det ;)

Denne har gått på repeat idag, og når sant skal sies... så gjør Bruce`ern seg best på film - radio er j bra det, men det skader ingen å se han også - sorry Love ;) 

Jeg skrur opp volumet og vender det ene øyet mot mailene mine igjen - men bare det ene... tror jeg. 

 

GLAD FREDAG DERE! Jeg kommer tilbake med butikkoppdateringer asap, først mail og Bruce`ern! 

LADIES NIGHT OUT

Fire hjerter ute i kveld!

"Girls that laugh and cry together, last forever", fire forskjellige hjerter som har holdt sammen siden vi startet i første klasse på barneskolen, så mye morro vi har hatt og enda har.

Tusen takk for en kjempefin kveld sammen på Bryggen og gratulerer til butikkene som ga oss en super kveld!!!
Gleder meg allerede til neste gang - det kriblet godt i magen ikveld dere:)

Og en hjerteklem til alle hyggelige damer jeg har møtt ikveld som gleder seg sammen med meg, nå er det heldigvis ikke så mange ukene igjen å vente!


L.O.V.E by LINE OF OSLOElsker Line of Oslo, elsker! I dag måtte jeg bestille opp igjen varer, da responsen er enorm og jeg er utsolgt for varer før åpningen - hjelp!!! Men herlighet så morro! 

Jeg har kledd meg i disse fine i ettermiddag, kombinert med den fine fine glitterbuksen dere fikk se på Instagram i går - lover dere masse bilder fremover, nå er det full sving med siste innspurt i lokalet, og jeg er mer enn superklar - om bare jeg får nytt vindu og dør +++ så er jeg klar som et påske-egg!!! 

Outfit bilder er det skralt med om dagen, det er fordi formiddagene går med til arbeid og ettermiddagene er det leksetid, og vips, så er dagen borte + at min kjære fotograf har inntatt ny rolle: Snikker ;) Men han leter nok frem kameraet igjen om ikke så mange dagene tenker jeg, inntil da blir det nok speilbilder ;)

Ta vare på hverandre - og tusen takk for at dere tar så godt vare på meg, mottakelsen dere har gitt meg rører meg langt inn i hjertet - TUSEN TAKK!!!!! La oss nå bare få på plass det siste, så jeg kan rope VELKOMMEN INN :))) 

 

 

HURRAAAAA

For en dag!!!!!
Jeg startet dagen på cafedate med en kjempekoselig dame, hun gjorde et intervju med meg som kommer på trykk ila høsten, og som vanlig taler jeg rett fra hjertet... Om butikk, jantelov, tørre å tro på seg selv osv.
Magasinet blir å få i handelen i hele landet om ikke så lenge, mer kan jeg ikke røpe nå;)

Og midt i intervjuet fikk jeg sms om at masse varer var i butikk!!! HALLELUJA jeg hoppet rett opp i yndlingsbuksa!
Så nå er det fullt opp med siste innspurt - ikke lenge igjen å vente:)

Nå venter en hyggelig telefon og jeg gleder meg til å røpe hvilket merke jeg har fått, jubel!

Livet smiler og jeg nyter hvert sekund!

Ta vare på hverandre!

COPENHAGEN SNAPSHOTS

Jeg har så mange bilder jeg har gledet meg til å dele med dere! Her kommer noen fra København og innkjøp! 

Jeg er så glad i t-skjorter med fine ord på - og denne var intet unntak :) Og jakken under? Herlighet, den vet jeg at jeg har bestilt for lite av, note to myself: Skaff flere! 

Lalalalalaaaa her kunne jeg oppholdt meg hele uka, den nydelige pelsjakka vil bli å finnes i kun 1 eksemplar i butikken ;) 

"blade blade blade......... "Hyggelig underholdning overalt - ordentlig go`stemning! 

Og bobler overalt ;) 

Helt ok å sitte her om kvelden å se på livet som suser forbi oss, tenke over dagen og hva fint vi har kjøpt inn:) 

Og de på denne karen da!? Vi traff Nikolai - som han heter, mannen er en kjent dansk mann, og jeg beklager at jeg ikke helt vet hva han driver med, men hele filmteamet var på slep og de skulle til iskalde strøk for å spille inn noe, men jeg hørte ikke så godt etter, for det eneste jeg tenkte på var "hvor kan jeg få tak i jakka di Nikolaiiiii??? Eller skal tro om jeg bare kan spør om å få kjøpe den???" En artig og orginal kar:) 

Og disse skoene da... de fortjener litt spalteplass - SOM jeg gleder meg til disse kommer!!! 

Jeg har lyst til å TAKKE dere som trofast følger meg, for mange bestillinger som allerede er kommet inn, jeg er veldig ydmyk for mottagelsen dere har gitt meg <3 

Og en ekstra klem til deg A, som sendte meg en kjempefin sms i dagtidlig, det var et godt pusterom i mail! Og når vi snakker om mail!!! Jeg fikk en veldig hyggelig mail sent i gårkveld, et merke fant veien hjem til oss dere - et merke jeg virkelig har ønsket å kunne ha i butikken! Hvilket merke det er får dere vite ikveld, men nå må jeg løpe - jeg har en date med en veldig hyggelig dame som er journalist for et veldig kjent kvinnemagasin. Herlighet det er spennende tider dere!!! 

TUSEN TAKK FOR AT DERE ER GULL, JEG VET IKKE HVORDAN JEG KAN FÅ TAKKE DERE NOK!!!! 

Ok, løper før jeg begynner å grine av glede ;))).................

JUST ANOTHER INSTAGRAM KIND OF MONDAY

Min dag på Instagram ser omtrent ut som dette.

Litt jobb, litt lek, mye morro:)

HJERTET MITT DU EIVIND

Det mennesket jeg verdsetter høyest i denne verden er du Eivind min <3 

Jeg spøker ofte med at de kan ta fra meg alt jeg eier, untatt barna mine - den setningen er ikke fullendt uten barna mine OG Eivind min!

Jeg ymtet fram noe om at du fortjener et eget innlegg og du gjør nemmelig det! Ikke bare er du min klippe i livet, men hvilken tålmodighet da!!! Jeg vil håndhilse på de mennene som orker en hel uke, opptil 16 timer pr dag på innkjøp av dameklær, og det uten så mye som et stønn engang! (Jeg vet de finnes og de fortjener en medalje av konene sine!)

Du er min største støtte i livet, du har pushet meg til å følge drømmen min, du har designet og stått på, tatt bilder og redigert, retusjert, annonsert og gudene vite hva du ikke har gjort for bloggen min og nå butikkdrømmen. 

En hel uke satt du ivrig gjennom utallige kjoler, blonder, blazere og annet klisj - du ga meg gode råd da jeg var i tvil om et plagg og jeg jubler over at du er dønn hakke ærlig! "Den der Helen er det kun du som kommer til å gå i!" Ok... da hang jeg den tilbake ;) Du har knipset titusener av motebilder, fått skjenn når du en gang ikke la merke til at prislappen viste - du gjorde ikke omigjen den "feilen" hahaha ;) Du har trosset vêr og vind sammen med meg, falt i sjøen for å ofre deg for dine bilder, sittet oppe til solen står oppigjen for å rette på en liten feil på bloggen. 

Du har oppmuntret meg da jeg var drittlei av jobb, oppmuntret meg til å ha tro på at denne drømmen om butikk, den er noe av det klokeste jeg har drømt om. For alt dette også mye mye mer er jeg deg EVIG TAKKNEMMELIG!!!

Aller mest takknemmelig er jeg for at du holder ut med meg når jeg er supersur og supersulten (å være supersulten gjør at jeg blir en skikkelig drittkjærring!) Og da har du vært rask med å få opp blodsukkeret mitt så pass jeg blidner igjen. Du lar meg sove litt ekstra hver morgen, du er en suveren kokk, du er et arbeidsjern uten sidestykke! Det finnea aldri ett nei i din munn (du må lære deg å si nei var det noen som sa - den gjelder oss begge kjæreste ;) 

Du er verdens beste pappa - ja helt på linje med min egen  pappa da selvfølgelig ;) Du er rett og slett ganske så temmelig sjelden må jeg si og jeg er suuuuperheldig som har fått kloa i deg ;) ;) 

"Det smarteste jeg har gjort er å gifte meg med deg, føde barna dine og si opp jobben min!" -sitat kjæringe ditt ;)

Fra spøk til alvor, vi har alvorlig mye morro og vi er rett og slett et dreamteam er vi enige om!

Oppskriften? Finn din sjelevenn, marry him og le til krampa tar deg og gå aldri til sengs sinna! 

Noen nevnte også at å prompe under dyna er veien til skilsmisse - så det har vi aldri gjort - hahaha ;) 

Tusen takk for at du er akkurat den du er - det er derfor jeg er så inn i granskauen forelska i deg enda ;);) 

 

ELSKER DEG EIVIND, ELSKER DEG!!! 

 

Kyss klisj og klasj fra "Kjæringe ditt" ;)

REALITETEN VS. DRØMMEN

Ok! Drømmelokalet ser ut som på bildene ovenfor... Realiteten da vi startet var noe helt annet;)

Men fin-fint blir det til slutt - lyskruner skal på plass, stolene er bestilt, rosa silkepapir er straks på plass og jeg må en tur over gaten til Hilde å handle blomster på åpningsdagen.

Hadde den bare vært i morgen!!! ;)

SØNDAG ALTSÅ

Kake og solskinn? Blir ikke stort bedre enn det!

Glad søndag ønskes dere alle!

BUTIKKDRIFT OG JULAFTEN? Hils på kjærringa mot strømmen!

"En hilsen i natten!" 

En altfor våken Helen har spist sjokolade altfor sent... så kan jeg like godt sette meg med dataen og skrive tomt hodet - for det bobler over om dagen, både hodet og hjertet!

Egentlig skulle jeg være i selskap for min gode venninne M i kveld, men jeg har koblet helt ut med to prinsesser som ikke er helt i form og som synes det var godt å ha mamma helt for seg selv en hel dag <3 Noe som igjen får meg til å forstå verdien av mamma-tid, og det er noe jeg har tenkt på lenge, som jeg har glemt å fortelle dere om butikken og konseptet. Det kommer mange avsløringer underveis, og her er en av de ;)

Jeg har jobbet i butikk så lenge jeg kan huske, og har alltid elsket dette livet, møte mennesker i butikk er alltid hyggelig og jeg har knyttet mange kjekke bekjentskap og vennskap på denne måten. Men noe jeg alltid har vært rasende sint på, det er når butikkene har åpent på julaften! Jeg har sagt fra første dag: Jeg skal ALDRI ha åpent en eneste julaften. Amen! 

Julaften for meg er den fineste dagen i året, for meg handler julaften om familie og tradisjoner. Barna våre! Jeg har derfor bestemt fra aller første dag, at hos meg blir butikken aldri åpen julaften, da er jeg kun mamma. Flere i butikkbransjen mener at jeg er helt tullete som har tenkt å holde stengt, men jeg er av den oppfatning, at har vi ikke handlet ferdig julegavene (og maten for den del!) innen lillejulaften, ja da må vi finne på noe annet lurt. Dessuten er det ikke gavene julaften handler om... og det må vi ikke glemme, selv ikke jeg som driver butikk :) 

Så er den overraskelsen ute i offentligheten... Og lillejulaften kommer jeg nok også til å stenge i "skapelig tid" - av den enkle grunn at jeg mener at det er vi som driver butikk som lager stresset med langåpne butikker, vi glemmer oss selv og familie opp i julerush`et, og minn meg på det, den dagen jeg selv står der med geipen ned på tredje knapphål, sliten og svett!  

Noen mener til og med at om man skal drive butikk så må man ha åpent julaften for å hevde seg i konkurransen. Det blir sagt at julaften er en av de beste omsetningsdagene i året, men av erfaring er det ikke helt sånn, men jeg skal med glede ofre noen lapper for å få være sammen med barna mine og spise lang julefrokost hver eneste julaften så lenge jeg lever :) Den dyrebare tiden kan for meg ikke måles i penger. 

Det samme vil gjelde nyttårsaften hos meg, da vil butikken også være stengt. På nyttårsaften kommer jeg til å sitte benket med nesen inn i stuevinduet og se på alle fakkeltogene rundt om i vårt vakre Herøy, med kaffikoppen i hånda, kledd i tjukkelabber og pysj til klokka blir midt på dag. Denne dagen er jeg også bare mamma <3 

Det blir nok mange meninger om akkurat dette, men den stormen skal jeg ri av. Det handler for meg om å prioritere slik som JEG synes er viktig. Og jeg mener ikke at de som holder åpent julaften er galne på noen måte, jeg har respekt for deres valg, selv om jeg er uenig... men jeg velger å gjøre det sånn, fordi jeg synes det er veldig viktig. Kall meg gjerne egoistisk og kjærringa mot strømmen - men valget ble tatt den dagen jeg bestemte meg for å starte mitt eget konsept. Julaften for meg er hellig familietid. 

På butikkdøren min skal jeg henge et fint julekort med teksten : 

 

"Riktig god jul.

I dag er jeg bare mamma og kone.

Vi sees igjen i romjula, til romjuls-sprell, julekaker og leven.

Inntil da ønsker jeg deg og dine en velsignet god og fredfull julehøytid.

Helen." 

 

Vell, da hopper jeg til sengs igjen og skynder meg å sove noen timer før det er søndag og kakedag - i morgen står marmorkake på menyen - eller "mormorkake" som jentene kaller det ;) 

Nattings fra kjærringa mot strømmen ;) 

 


 

 

 

SNIKTITT PÅ HVA SOM ER PÅ VEI I POSTEN ;)

Jeg hadde mange kjekke avtaler på kalenderen i det jeg satte kursen mot Købenahavn og Oslo, en av avtalene var Line of Oslo og jeg ble veldig glad da jeg fikk se kolleksjonene live!

Atmosfæren i showrommet er noe for seg selv, du føler deg hjertelig velkommen, nydelig mat og bobler står klart og venter på oss - og vi blir tatt i mot med åpne armer og store smil :)

Tusen takk for en kjempefin dag sammen dere! Og Line selv, er like vakker i hjertet som hun er å se til - og det er vakker det :)

Om jeg gleder meg til denne kolleskjonen er på plass? Oh yes! Disse varene er på vei til butikken min i skrivende stund og jeg gleder meg sånn til å begynne å pakke opp! 

En aldri så liten sniktitt på noen favoritter får dere her - enjoy Line of Oslo - I know I will :) Å sitte her ute å skåle og snakke med superhyggelige kollegaer fra Oslo, det er veldig kjekt :) Strålende solskinn og nydelig mat - glad og takknemmelig for nye vennskap og gode råd på veien :) 

"Have more fun!" Hello, I sure will :) Overalt i showroomet er fine blikkfang, fine ord og blide damer, my kind of place :) Jeg holdt på å dåååne av glede da jeg fikk på meg denne nydelige blazeren!!! Elsker detaljene, snittet og stretchkvaliteten som gjør at den er superbehagelig på! Jeg spurte til og med om jeg kunne kjøpe vareprøven - sååå fin var den!!! ;) Og så de lange ermene på den, herlighet!!!!! Line of Oslo er en favoritt når det gjelder størrelser og kvalitet hos mange flere enn meg! Line er opptatt av å designe plagg som holder superhøy kvalitet til en rimelig pris i butikkene. I tillegg er størrelsene store og gode synes jeg, og det jubler jeg for - og flere med meg :) F.eks er vareprøven av denne str small om jeg ikke husker helt feil, og jeg har vel aldri fått på meg en blazer i small så lenge jeg har vist hva en blazer er? Jubel over kjekke og gode størrelser!

Hello one of my favorite jackets ever! Denne ville jeg selvfølgelig også ha med meg hjem... a.s.ap om jeg kunne - jeg tror jeg sa til vakre Caroline at "nå løper jeg hjem!" Denne kommer til å bli en kjempefin høstfavoritt hos meg :) Har så lyst å dele mange flere bilder med dere - men noen overraskelser må vi jo ha ;) Men jeg lover flere dryss av godbiter - og når varene er på plass hos meg, da blir det full fart på instagram og blogg, herlighet jeg gleder meg så jeg nesten ikke får sove...... kunne bare alt skje enda enda litt raskere ;) ;) Flere bilder kommer om ikke lenge, inntil da ønsker jeg dere en kjempefin fredag! 

Ta vare på hverandre og en hjertetakk til snille mennesker jeg har snakket med idag - jeg er veldig takknemmelig for så god service både her og der, blide og oppmuntrende ord fra kjente og ukjente, dere er GODE!!!! 

Tusen tusen takk <3 

 

 

HEY LOUIS! WELCOME HOME

En hel uke i København og Oslo, og null shopping på meg;)
Bortsett fra denne fine lille saken som jeg fikk i gave med min kjære bedre halvdel!

Elsker deg, elsker gaven!

DET KILER I MAGEN!!!

Fin torsdag dere, og jammen er det en fin torsdag her i havgapet!
Om det er solen som gjør at jeg hopper i vanlige klær...? Det tror jeg nok. Så kjekt med en solskinnsdag og blå himmel:)

Det er første dagen jeg ikke er i butikken og herjer, idag har jeg hatt hjemmekontor og fått ordnet masse.
Dagene går så fort!

I butikken begynner vi å se i enden på opp-pussingen, det som gjenstår er gulvet og få opp innredning og lys, så det er jo fortsatt mye godt arbeid på oss, men vi nærmer oss dere!

Jeg gleder meg sånn til den dagen vi kan åpne dørene, jeg tør ikke love når det blir enda, men planen er en eller annen lørdag asap;)

Det er rart med det, når vi holder på med dette så er energien på topp, selv om karene jobber hele døgnet for å få dette ferdig... pappa og Eivind, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dere!!!! Vi damene maler og synger, og vi koser oss selv om vi er slitne:)

Jeg synes butikken blir kjempefin og gleder meg veldig til å kunne vise dere alt!

Idag lo jeg godt da jeg tok speilbilde av dagens antrekk - første antrekkspost i butikken (ikke min butikk's klær, de er rett rundt hjørnet) men da fikk jeg en liten følelse av at dette blir utrolig artig:)

Det kommer mange overraskelser på løpende bånd, og jeg gleder meg over hver eneste ting!

Jeg sa til en kjekk dame jeg har stor respekt for idag: "Jeg føler meg så heldig... Kanskje det er nå lønnen av målrettet og hardt arbeid over lang tid viser seg, i form av kjekke avtaler og gode mennesker rundt meg, som har tro på meg og prosjektet."
Evig takknemmelig!

Og en ting er sikkert: ingenting i livet er gratis, kun hardt arbeid pays off, og godt humør er det beste jeg vet!!! Godt humør og ja-mennesker:)

GLEDER MEG!!!BUTIKK UPDATE!

Ikke mye "moteblogger" over denne dama skal jeg love dere!
Håret er i tutt, jeg bor i arbeidsklær/maleklær, ingen makeup og har tjukkelabber i støvlene... Men jeg elsker det:)

Ikke så mye oppdateringer siste dagene heller, da tiden ikke strekker helt til, men jeg lover dere en bedre oppdatering i morgen. Så godt å se at alt faller på plass, vi begynner å se i enden på dette, takket være min snille familie som står på for p hjelpe oss, til og med min kjære mormor er i sving i butikken - hun er verdens sprekeste OG gladeste:)
Og kjære Fosnavåger: Hører dere salmesang og gamle viser fra lokalet vårt, så er det mor og jeg som synger av hjertens lyst igjen;)
(Pappa mener vi burde sette ut en jerngryte for Frelsesarmeen...;)

Ta vare på hverandre så lenge, jeg legger meg på ladding til morgendagen!

Sliten, men superhappy og uendelig takknemmelig for ja-mennesker! Elsker dere!!!!!

SNIKTITT PÅ BUTIKKEN + JEG ER I MAGASINET "MORE"

Etter en runde på Instagram og "skal/skal ikke?" ønsker jeg disse stolene velkomne i butikken:)

Nå skynder jeg med videre dere!
Fortsatt fin onsdag eller tirsdag eller hva det nå er... Og husk å åpne magasinet "MORE" idag, der kan dere lese om meg, drømmen om butikk og blogg-suksessen - om dere ønsker:)

Ciao!

WORDS TO REMEMBER

Ønsker dere alle en fin tirsdag, jeg tar fatt på dagens møter og gleder meg:)

Stikkord for dagen er design og fjæren min. Den følger med!

Ta vare på de små og viktige tingene i livet, da kommer du lengst.

INSPIRATION

Jeg kan nesten ikke vente til å få disse fine på hånden!!!
Elsker kombinasjonene, elegant, rocka, klassisk, alt på en gang!

(Bilde fra Instagram)IT`S FREAKIN` TOM WOODTOM WOOD! 

Ingenting slår dette, ingenting! Jeg kan med jubel fortelle dere at disse musthave smykkene (ringer, armringer og flere typer smykker) blir vakkert presentert i min butikk, STYLE by Helen Sævik.

Det har vært en enorm pågang for designeren bak suksessen Tom Wood og du har helt sikkert sett disse smykkene på samtlige store moteblogger i Skandinavia. Kjente ansikt som Magne Furuholmen, Lissie, Cecilie Brækhus, Helena Christensen, Jared Leto er bare et fåtall av kjente ansikter som har tatt designen inn i varmen. Åpner du dagens motemagasiner vil du finne mye Tom Wood - årets must !! 

Du vil finne Tom Wood b.a på Høyer butikkene, Retro og Steen & Strøm. I tillegg til STYLE by Helen Sævik. 

Jeg er utrolig stolt og ydmyk av å kunne tilby dere dette fantastiske merket og gleder meg stort til oktober - da er kolleksjonen i butikk! Og det aller beste av alt er at dette er ekte varer - her snakker vi sølv, gull og vakre stener. Ringene er ment for både kvinner og menn og brukes like gjerne som konfirmasjonsgaven, gifteringen, morgengaven, morsdag/farsdag, bursdag og julegaven. 

Jeg har allerede fått inn bestillinger fra meget glade og spente kunder, så her er det noe som forteller meg at jeg må sende inn en ekstra ordre! 

TOM WOOD JUBEL!!!! 

Mye mer info kommer - inntil videre kan dere følge Tom Wood Jewellery på facebook og i motemagasiner - L.E.K.K.E.R.T! 

Følg gjerne med på Tom Wood` facebookside - dere finner siden HER

 

LOVE AKA SHOE HEAVEN

LEO-LOVE! 

Full konsentrasjon og veldig lite glam over meg må jeg innrømme - håret i tutt og comfy shoes på beina er høyt prioritert når man farter rundt på innkjøp!

("god-morgen-håret-ditt-mamma" sitat Milla!) 

Hey hey hey, one of my favorites ;) 

Jeg fikk meget høy puls da jeg ble tilbudt disse lekre skoene fra Front Society! Og min kjære (som er verdens snilleste og mest tålmodige mann - han jublet sammen med meg, du fortjener et eget innlegg du Eivind min!) Dobbel-jubel faktisk ;)

Superbehagelige på foten - these shoes are so made for walking og blir nok en soleklar jobbsko for min del :) Også elsker jeg den herreinspirerte looken som blir en av vårens største trender - G.L.E.D.E.R MEG!!!! 

Front Society har blitt tatt i mot med glede blant de aller største butikkene i Norge og jeg er så heldig å være en av de som kan presentere merket i min butikk. Dette er kvalitet og høy wowfaktor hele veien! 

Kan nesten ikke vente til å få de i butikk :) Jeg skulle virkelig helst ha åpnet i går kjenner jeg!!! 

Vakre Celine er ofte å se på God morgen Norge og ettermiddagen og hun har også funnet sine favoritter - som jeg med glede kan fortelle blir også å finne hos meg - trippeljubel!!! 

HAPPINESS IN COPENHAGEN

"Come see that I`m ready for this la la laaaa this opportunity will only come once in my life...Through strength I found love, in time I found myself in HAPPINESS!!!!"  

Om lange-meg følte meg ca bare 20 cm da jeg stod midt i folkemengden i København og tørket tårer til denne sangen? Supercheck!!! Jeg er så lettrørt, noen sa en gang at jeg til og med gråter til "Baywatch".... jaja, det var kanskje å dra den litt langt, men hun har faktisk mye rett i det ;) 

Iallefall satt tårene løst da denne ljomet over høytalerene forrige helg - what can I say... lett for å le, lett for å gråte - men det er jo bare fordi jeg er så glaaaaad :D 

Happy sunday! Jeg gleder meg til å dele litt bilder fra vårt innkjøp om pittelitt - så er det middag hos mine snille foreldre og deretter kinotid "mormor og de 8 ungene" - gleder meg!! 

 

 

BELIEVE IN YOUR DREAMS

Tidligere i år hadde jeg et møte med en dame jeg beundrer veldig... Hun så meg rett inn i hjertet og skrev følgende setning på et kort til meg - uten at vi hadde utvekslet en samtale:

"Believe in your dreams!"

I did, Lisa Williams... I did ;)

GESTUZ IT IS!Jeg holdt på å hoppe opp og ned av glede da jeg oppdaget denne fine fine skinnjakka fra Gestuz!!!!! Kommer i både grå og sort - hurra :) 

En liten smakebit må jeg bare gi dere på hva dere kan vente dere - jeg holder på å sprekke av iver og glede og skulle helst åpnet i går.... jeg er så dårlig på å vente må jeg innrømme! 

Men den som venter på noe godt..... :)) 

 Og skoene? Holy!!!!!!! 

FASHIONWEEK @ INSTAGRAM

Jeg er fortsatt hekta på Instagram og foretrekker det fremfor Facebook må jeg innrømme.

Under moteuken i København og Oslo var jeg flittig innom profilen min, enten postet jeg bilder, eller så fant jeg masse inspirasjon der!

Dere er velkomne til å følge meg om dere ønsker:) "helensaevik" er navnet og tips meg gjerne om dere vet noen jeg bør følge.

Fin fredag dere!

HVA SKAL BARNET HETE?

Da har mitt hjerte fått seg navn!
Vi har gått mange runder for å finne navnet til butikken og under Copenhagen Fashionweek ble det bestemt at butikkens navn er

Style
by Helen Sævik

Enkelt og greit:)

BENEDIKTE UTZON - ONE OF MY DREAMS

En bitteliten smakebit av hva vi kan vente oss fra en av mine soleklare favorittdesignere! Benedikte Utzon er et av merkene som har blitt en ettertraktet vare hos flere av de aller største butikkene i Norge. Det var denne telefonen jeg fikk da jeg satt på resturant i København og jeg gråt som et barn - av ren glede!!! 

Vi har tro på et fantastisk samarbeid her, da dette merket er meget ettertraktet av toppbloggere, mote-ikon og kjente kvinner i inn og utland! 

Her finner vi alt fra den klassiske drakten, enkle fine kjoler, dressbukse, skinnbukse, rocka eller glam og en perfekt kombinasjon av enkle rimelige basisplagg av topp kvalitet! Dette merket dekker alt jeg har drømt om for oss, og enda mer! Og veskene har fått Norge og utlandet til å gå bananas!!!! Fantastisk skinnkvalitet til en utrolig kjekk pris! Er det rart jeg gråt av glede? To av veskene vil jeg vise dere her, de var å se på fashionistaer i Køpenhavn og har fått enorm stor presseomtale som høstens mest populære vesker. Finnes i flere fargekombinasjoner og kombinasjonsmuligheter. Her er både rocka vesker og elegante vesker - jubel!!!! 

Dere vil selvfølgelig finne et bredt utvalg av kolleksjonene hos meg, men noen favoritter har jeg tatt inn f.eks kun 1 piece av, så her blir det første mann til mølla for å sikre seg sin unike favoritt!

ELSKER UTZON - ELSKER!!!! 

 

GOD MORGEN KJÆRE HJEM

Du vet du er akkurat passe sliten når du legger deg sammen med jentene, sovner momentant og våkner igjen idag klokken 10, fortsatt fullt påkledd, til og med skjerfet rundt halsen ligger akkurat som i gårkveld... hahaha ;) Så godt å være hjemme igjen og klemme jentene våre - all respekt for våre sjømenn her ute i havgapet som forsaker familieliv i flere måneder for å tjene penger til livets opphold! Jeg er så glad for at jeg får se jentene våre hver dag - selv om jeg til tider ønsker meg "husmorferie" når min kjære har vært litt for lenge borte.... jeg skal aldri ønske meg husmorferie igjen! 

En intens uke er over og jeg har gledet meg til å komme hjem så jeg kan fortelle dere litt om merkene jeg har handlet inn, hvordan vi har hatt det og hva som er planen fremover. Det har ikke blitt tid til å svare på mail denne uken, de eneste mailene som har blitt besvart er fra agenturene, så det skylder jeg dere en unnskyld for: Unnskyld! 

Jeg er overveldet av støtten og positiviteten dere har vist meg etter at jeg fortalte dere om butikken, tusen takk!!! Jeg skal være helt ærlig å si at jeg har vært veldig nervøs for mottakeslen, så kanskje derfor er jeg ekstra ydmyk og glad... Det er noe som heter at man skal aldri prøve å bli profet i egen hjemby. Jeg har tenkt som så at jeg kommer garantert til å møte litt motgang, men det som har skjedd er kun positivt, så jeg vil takke dere fra bunnen av hjertet mitt for at dere gleder dere sammen med meg! 

Vi starter tidlig fredag morgen i København, etter gode råd så dro vi ut denne dagen, kun for å se oss rundt, få inspirasjon, få oversikt over merker, jeg oppdaget nye brands som jeg falt pladask for og jeg knyttet viktige avtaler. Jeg følte meg som "a kid in the candystore!" Så mye inspirasjon!!! Den danske damen er motebevist og følger trendene! Overalt er det damer i kjoler og dyreprint, trenden vi kan glede oss til er spreke bukser - i alle himmelens farger, med knalltøft dyreprint, kombinert med enten hæler eller sneakers. Det er så mye fint!!! Jeg venter inn mine første leveringer med klær allerede i neste uke og jeg gleder meg sånn til å åpne!!! Men jeg vil vente til jeg har et ordentlig utvalg fra alle brands. 

Dagene i København fløy fra oss, vi starter hver morgen med frokost på hotel Wakeup Copenhagen (anbefales til business, ikke til familier. Kort om hotellet: Superbillig alternativ til deg som ønsker å bo sentralt og er på farten. Hotellet er hipt og fresht i uttrykket, enkel frokostservering og rommene er rene og har fantastisk utsikt. Flott service!) 

Vi var også innom Bella senteret søndag, her hadde vi et maraton uten sidestykke, og her var det jeg ble tilbudt et merke som jeg gråt av glede over! Det fungerer nemmelig sånn at du blir googlet for å se om du er aktuell som kandidat. Benedikte Utzon er et brand i stormende vekst, trykket til alles bryst og dette er jeg så glad for å kunne tilby dere som den eneste her ute i havgapet! Det var veldig spesielt for lille lange meg å komme til København og bli gjenkjent som en respektert moteblogger fra Norge. Jeg måtte klype meg i armen flere ganger over at store agentur og dama i gata kjente meg igjen. Og her er det mange om beinet dere, det er en intens konkurranse om å få kloa i de rette merkene, det er spisse albuer og mye bullshit ute å går. Tro meg! Men det er vanvittig deilig å bli sett på som en kjempekonkurrent og at folk frykter lille meg som en stor konkurrent? Da klapper jeg meg selv på skulderen og sier "freakin`well done Helen!" 

Natt til mandag er vi i Oslo og sjekker inn på Comfort Hotell Børsparken, luksus å legge seg i en supermyk seng og ha bredt utvalg til frokosten neste morgen! Vi starter dagen tidlig, det er innkjøp hele dagen, og vi er ferdig klokken 0130! Siste innkjøpet er så inni granskauen fint og jeg må innrømme at jeg svever litt!

Innimellom slagene kjører vi uendelig mye taxi, rekker å sluke en burgerking - det har aldri smakt så godt med chickenwrap og onionrings! Vi kjøper inn alt vi har hatt lyst på og jeg går til sengs med et smil om munnen - er høy på selve livet og får ikke helt sove... spesielt ikke når jeg stresser med at jeg MÅ sover, fordi jeg skal være hos kjekke Andreas og Susanne Holzweiler tidlig neste morgen klokken 0800!

Mandagen er jeg altfor trøtt og er glad for utallige kopper sterk kaffi på bryggekanten hos Holzweiler agenturet. Strålende solskinnn og hyggelige mennesker gjør at vi våkner raskt og kommer igang med mange fine fine innkjøp. Her fant vi b.a bloggers favorite brands - og dere kan glede dere til mye tøft og mye fint. Jeg skal forklare dere litt om konseptet mitt om litt. 

Tirsdagen er vi ferdige på innkjøp klokken 2200 og det eneste jeg tenker på er burgerking!!! Min kjære foreslår at vi går ut og feirer med en god middag, men denne dama vil ha chickenwrappen sin! Vi møter hyggelige Fabian Stang og slår av en prat med han (for en herlig mann!) før vi spaserer oss bort på B`ern og river i oss det jeg vil kalle et herremåltid ;) BurgerKing er undervurdert hahaha ;) 

Det blir også en tur innom Grand for å feire ferdig innkjøp med en god cognac og en irish! Her sitter vi og ser på livet som suser forbi i Karl Johan`s gate... jeg er helt overveldet over alle hyggelige mennesker jeg har møtt, alle tilbud jeg har fått og lovord om arbeidet mitt. Jeg gråter av glede og klarer ikke helt stoppe heller.... typsik meg! Hverdagen er full av kontraster kjenner jeg, fra BurgerKing til Grand cafè, fra hundredetusener kroner brukt til innkjøp, til en nydelig mann som kommer bort til oss for å selge =OSLO magasinet.... jeg vil nesten spy når jeg tenker på hvor heldige vi er og gir velvillig fra oss noen kroner til selgeren av magasinet (dere som har følgt meg en stund vet at rusmisbrukerene og =OSLO er mitt hjertebarn!) Mannen blir så glad, og jeg spør om jeg kan få en god klem.... hadde vi bare hatt reaksjonen til gjestene på Grand på tape!!! De får hakeslepp over at dama i høye hæler og LV skjerf reiser seg og klemmer selgeren. Skam dere, tenker jeg... der de sitter på nabobordet på sin høye hest. 

En setning som svirrer i hodet mitt hele kvelden i Oslo er Rikke`s ord: "Se på meg, bak tomme øyne og tusen sprøytestikk, bak en skjelvende kropp...... det kunne like gjerne være deg!" Hun hadde så rett Rikke.... realiteten er at å havne på gata i Oslo, kunne like gjerne være deg eller meg, ingen av oss har garantier her i livet. Vi må ta vare på oss selv, og holde oss unna narkotika. Det gjelder alle! Jeg vet at flere tenker at de har full kontroll, det er jo bare "fest-dop" eller en uskyldig joint.... det kunne like gjerne være deg... som en vakker dag reker gatelangs i hovedstaden vår og selger magasinet =OSLO for å overleve natten. Min bønn til dere er å holde dere langt unna dop, vær så snill! 

Natten avslutter vi med vår egen versjon av "we are the champions, my friend...." hahaha, vi ler så vi griner og jeg er foretrekker heller en iskald halvliter fremfor en irish! Så morro vi har hatt det denne uken! Møtt hyggelige mennesker, knyttet viktige kontakter og jeg har vært meg selv til fingerspissene hele veien. Talt fra hjertet og fått erfare at det er mange som frykter meg som en supersterk konkurrent. 

Grunnen til at jeg har holdt hemmelig hvilke brands dere vil finne hos meg, er av den enkle grunn at denne bransjen er knivskarp. Det er tøff konkurranse og kniving om de mest populære merkene. Flere har spurt meg hele veien om hvilke merker jeg skal ta inn og jeg beklager mine løgner om at jeg ikke vet - det har vært nøye planlagt fra min side. Jeg har tatt inn merker som jeg vet treffer Fosnavågeren, tilbud som ikke finnes i nærområdet og merker som er i skyhøy vekst og som jeg personlig har klokketro på. Det har vært veldig viktig for meg å starte med kun merker som jeg vet er gode merker, som jeg vet faller i smak hos dere. Min aller største misson har hele tiden vært tipsene fra dere, deres ønsker og en flott og sterk sammensetning i butikken. 

Det gjelder å være ydmyk når man skal starte for seg selv, ikke kjøre på med "meg og mitt", men lytte til ønsker, ris og ros. På den måten føler jeg meg helt sikker på at dette blir en sterk start. Jeg har også valgt å ta inn ting som dere vil finne eksklusivt hos meg, i kun en eller to eksemplarer - så slipper man at halve vennegjengen går rundt i samme klær. 

Flere av dere har spurt om hvilke merker jeg har kjøpt inn, og jeg har ikke lyst å røpe alle, men jeg kan love dere at det er en flott kombinasjon. Her er klassisk, her er casual, rock, chic, her er både tøft og søtt. Prisene varierer perfekt sånn at jeg har merker til enhver lommebok. Det har også vært et sterkt ønske om størrelser og dette kan jeg med glede si at jeg kan åpne døren med å innfri ønsker. 

Jeg har vært superheldig å blitt tilbudt merker som jeg aldri hadde drømt om og jeg har tørket mange takknemmelige tårer.... jeg har også fått erfare fra første dag at konkurransen er knallhard og at dette yrket har spisse albuer! Men med hjertet på rett plass og være meg selv til fingerspissene, så har jeg høstet lovord og avtaler jeg jubler over. 

Tusen takk for en fantastisk uke, jeg er glad, takknemmelig og ydmyk! 

Og dere? Butikknavnet er bestemt!!! Etter en uke med inspirasjon og spørsmål om butikknavn, så ramlet det ut av min kjære`s munn her om dagen.... og jeg så på han og smilte.... kjente at det var helt rett! 

Hva navnet blir får dere vite i løpet av dagen, nå må jeg ha meg noen minutt på verandaen og la alt synke inn.... 

Fra bunnen av hjertet mitt TUSEN TAKK til hver eneste en av dere som gleder dere sammen med meg - dette blir utrolig morro!!! 

 
 

 

SNIKTITT

Noen få merker ligger her og lurer - og her er mange godbiter dere ;)
Om ikke så lenge begynner varene å rulle inn og jeg er allerede i full gang med å planlegge åpningen og noe litt ekstra hyggelig ;)
Det føles litt som julaften kjenner jeg!

Godt å være hjemme igjen etter en uke på innkjøp. Hektiske dager men vanvittig morro!

Nå setter jeg nesen ned i magasinene mine og laster inn tusenvis av bilder som jeg gleder meg til å dele med dere!


CELEBRATING OUR BRAND NEW STORE

Vi har benket oss på Grand for en aldri så liten feiring!
Vi har alle ønsker i boks, jeg har fått oppfylt samtlige drømme-innkjøp og jeg er så sliten og så glad at tårene og latteren sitter meget løst!!!!

JAAAAAAA!!!!! Dette ble en fantastisk sammensetning og jeg gleder meg til å vise dere alt det fine vi har funnet!

Jeg vil takke alle som har kontaktet meg og tilbudt meg supre samarbeid, møtt meg med smil og åpne armer, agentur som følger meg og har så stor tillit til meg og mitt helt nye konsept.
Det varmer hjerte så mye at jeg tørker tårer....

Nå må vi skåle litt dere, for oss, dere, butikken vår og en lys og superspennende fremtid!

Tusen tusen hjertelig takk og skåååååååååål!!!!

JEG JUBLER

En liten smakebit på hvordan våre dager i Oslo og moteuka ser ut!
Det er full rulle fra tidlig morgen - og i natt var vi ferdig med innkjøp klokken 0030!
Utrolig morro og ditto travelt:)

I dag startet vi tidlig på Lysaker brygge, frokost og innkjøp hos kjekke Andreas og Susanne, Holweiler agenturer, det føles helt rett!

Jeg er superfornøyd med alle kolleksjonene vi har handlet inn og jeg har lyst til å rope ut om alt dere kan glede dere til!
Jeg vet at dette blir en perfekt kombo, magefølelsen er super :)

Nå løper vi inn på neste innkjøp, gleder meg!!!

Ta vare på hverandre, også kommer jeg tilbake til kvelden med litt avsløringer ;)

Stay tuned, stay focused and stay happy!

BYE BYE COPENHAGEN - HELLO OSLO

Det har vært noen intense dager i København, men som vi har kosa oss og møtt mange hyggelige mennesker. Hva er oddsene for at vi møter hjembygdinger på Sky Bar i Køben? Eller at dama jeg delte sitteplass med på toget inn til byen var servitøren vår i dag? Verden er ikke stor!

København har vist seg fra sin beste side, strålende sol, hele helgen, gjestfrie mennesker og mye god mat!

Gleder meg til neste gang allerede:)

Dagen idag var en eneste fryd fra morgen til kveld - jaja.. bortsett fra taxituren... mannen kjørte som en tulling, og vi passerer et bygg som jeg sverger var hvitt med røde store bokstaver: "himmelriket"... jeg kneip Eivind i hånden og sa at dette kan kun bety en ting..... men vi kom trygt frem, heldigvis - uten tips til taxisjåføren!

Vi startet søndagen med å knytte viktige kontakter og kontrakter. Ett maraton uten sidestykke på Bellasenteret, så mye fint!
Jeg gleder meg sånn til å dele flere innkjøp med dere;)

Kvelden i København avdluttet vi med en god middag og det var da jeg fikk en veldig hyggelig telefon fra et agentur.
Jeg ble så satt ut og så glad at jeg klarte ikke holde tårene tilbake, jeg gråt og gråt av glede! Til og med Eivind ble stolt og rørt!
For en emosjonell berg og dalbane det er dette... det er mye hardt arbeid, but hard work pays off!!!

Nå må jeg bare sove veldig raskt så jeg er uthvilt til morgendagens utallige møter. Som jeg gleder meg:)
Jeg har utallige bilder på kameraet som jeg også gleder meg til å dele med dere. Og kolleksjonene? Jeg elsker de!!!!

NÅ NATT!

Ta vare på hverandre <3

CINDERELLA AND HER SHOE CAN GO TO BED! I GOT A SHOE NAMED AFTER ME!

Superhappy? Dobbel-check!!!

Jeg har fått kloa i et av mine favorittbrands! Røper merket veldig snart, men jeg kan si at denne skoen heter "Helen" - pretty cool hu?

Nå mat, litt bobler, så mer shopping!

Jeg lever!!! Etter verdens verste taxi-tur priser jeg livet... Mer om den turen kommer til kvelden:)

DAGEN I BILDERSom vi har kosa oss i dag! Flere innkjøp er i boks og et av merkene jeg har lyst å røpe i dag er Julie Brandt. Dansk perfekt design! Takk og lov for vakre Kamilla-venn som introduserte meg for dette merket og jeg falt pladask! Også har hun så fengende og vakre ord til kolleksjonene sine. Et av inkkjøpene mine i dag er "Kiss & Tell!" Og hele kolleksjonen er perfeksjon! Her er alt fra fine basic-plagg, til rocka eller klassisk. Nydelige kjoler og jakker. Jeg frykter allerede at jeg har bestilt inn litt for lite?? 

En av mine favoritter ;) Kommer i flere farger. 

Et herlig kaos! "I`m like a kid in a candystore!" Så mye fint, men også mye jeg gikk rett forbi må jeg innrømme! 

Rett før vi skulle dra kom designeren selv, vakre Julie Brandt og vakre Lill-Helen, selgeren vår bort for å hilse på. Nydelige og hjertegode damer begge to! Tusen takk for koselige timer sammen, nå gleder vi oss alle til å få varene i butikk - og jeg har en herlig smell-god magefølelse! Gleder meg til å dele flere bilder med dere fra innkjøpet, men nå tar vi turen ut på middag - gleder meg :) 

Glad , men sliten tjei, hey hey :) Jeg har tusen goodiebags med meg hjem på hotellet i kveld, tusen bilder og gode minner! København og menneskene her er veldig imøtekommende, det er smil og glede hos danskene - helt etter min smak! Også vil jeg varmt anbefale hotellet vi har sjekket inn på; Wake up Copenhagen. Fresht, rent, up to date, midt i sentrum (nabo med Tivoli)  rimelig og hyggelig betjening. Anbefales! 

Da øper vi ut døren for en god middag. Det ER deilig å være nosk i Danmark! 

Fin lørdagskveld ønskes dere alle, oppdateringer utover kvelden vil dere finne på Instagram "helensaevik" :) 

 

 

 

KISS & TELL

Da er en av drømmene i boks! Julie Brandt skuffer aldri og jeg har fått kloa i en fantastisk kolleksjon, første levering er ikke langt unna dere, herligheeeeet jeg gleder meg mer enn til julaften!!!

Gleder meg til å vise dere bilder fra kolleksjonen veldig snart!

Jeg har handlet inn flere merker også idag som jeg gleder meg til å vise dere.

Jeg lovte dere "skal / skal ikke bilder på instagram, men det var kun soleklare "skal" hele veien!!

Koser meg glugg i hjæl, og superhyggelig å møte så mange mennesker som drar kjensel på meg fra bloggen... Blir litt stum jeg og synes fortsatt det er veldig rart at noen kjenner meg igjen?! Men veldig takknemmelig!!

Neste stopp er rett rundt hjørnet, så nå løper jeg igjen dere. Ta vare på hverandre så lenge :)

GOD MORGEN KØBENHAVN

God morgen dere:)

Da er jeg klar for innkjøp og i vesken min titter det frem dagens første Brand som skal kjøpes inn! Super-spennende!!!

Oppdateringer og bilder kommer omlitt. På Instagramprofilen min kan dere følge med på innkjøpet live - "skal/skal ikke?"

Dere finner meg ved å søke "helensaevik", velkomne til å bli med på innkjøøøøøp, dette blir morro :)

Off we go!

HELLO COPENHAGEN

Som vi koser oss!
Vi har parkert oss på en koselig cafe og har for øyeblikket en date med "Carl Berg" (Carlsberg)

Jeg er full av inspirasjon!

Sommerstemning til tusen, straks klar for neste inspo-stopp!

IN MY JIMMY CHOO

Fjæren min følger med meg til København - noen hvisket til meg at den ville bringe meg lykke og suksess <3 


Off we go!

Herregud..... Dette er det galneste, men enda mer herregud så morro!!!!MISSION TOLLÅS

Et stort prosjekt, men med to handymen som Eivind og pappa i full sving fra morgen til kveld, så begynner lokalet vårt å ta form!

Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dere <3 
HERLIGHEEEEET jeg gleder meg sånn :)

København neste stopp! Instagramprofilen min kommer til å få gjennomgå! Dere finner meg under "helensaevik"

Pakke litt, så er jeg klar!
København neste stopp!

NAKNE KVINNER - OVERALT!

"Bil, en og...." Eivind ser seg over skulderen... Bak i bilen ligger 20 kvinnfolk! Det er pupper, lår, nakne rumper, armer og lange bein. I ett fantastisk KAOS! Jeg er nervøs, Eivind er mest ett stort glis;)

Fergemannen bryter ut i latter og jeg er mest nervøs for om han ringer onkelPoliti... Heldigvis kommer vi oss trygt hjem, etter å ha ristet av oss herøyværinger i fergekøen - vi svinger nemmelig nedom Ulsteinvik, så de skal tro at det ikke er mine utstillingsdukker;)

Dere kan tro vi har hatt mange turer hit og dit siste tiden, hentet utstyr og masse inspirasjon.

Og vi lo hele veien hjem fra Molde for noen uker siden. Glad er jeg damene er i hus, for dette gjør jeg aldri omigjen, det er da måte på til overlast!TUSEN TAKK #SUNNMØRSPOSTENDet er travle dager og jeg er veldig takknemmelig for alle hyggelige henvendelser, mail, sms og tlf, selv om jeg ikke helt rekker å svare ordentlig på alle. Jeg hadde aldri ventet en slik enorm støtte og positiv respons på dette! TUSEN TAKK!!! Nå gleder jeg meg bare sånn til å pakke kofferten og dra til København og Oslo for innkjøp! Og jeg gleder meg enda mer til å dele skattene med dere! Det er som det står i intervjuet: "Helst ville jeg åpnet butikken min i går." Men den som venter på noe godt... :) 

Håper dere har det fint og nyter siste innspurt av feriedagene - gleder meg til å dele masse bilder med dere fra tullete turer vi allerede ar vært på - som har vært holdt litt hemmelig ;) 

Nå inntar jeg sofaen og skal koble heeelt ut i noen timer, i morgen er det på`n igjen og jeg har sommerfugler i magen - pakke må jeg også gjøre! Livet smiler og jeg nyter det!

Sunnmørsposten ringte meg i kveld og dere og ønsket et intervju med meg, om dere ønsker kan dere lese hele #innlegget HER :) 

AVSLØRINGEN - MED HJERTET I HÅNDEN

"Du Helen, du har en stå på vilje og et mot som gjør at du en dag vil skape noe!" Du hadde så rett far og jeg skulle bare ønske at du ennå var her så du kunne sjekke at jeg sparkler og pusser fint... men jeg vet at du følger med meg og er stolt av meg, det lovte du meg å gjøre.. og nå vet jeg far, nå vet jeg <3 

Husker dere den dagen jeg fant en fjær og postet bilde av den her på bloggen? Det var den dagen jeg tok mot til meg og sa opp jobben min. Møtet var over og jeg gikk ut døren... jeg pleier alltid å ha blikket rettet mot parkeringsplassen og bilen min i det jeg går ut døren, men denne dagen åpnet jeg døren og tittet ned. Noen cm fra døråpningen lå det en hvit og grå fjær.... jeg forsto med en gang at denne fjæren måtte jeg ta vare på.... Mine beste venner og familie har vist om dette lenge og de har vært mine viktigste støttespillere denne tiden. Når jeg har hoppet opp og ned av gledeleige avtaler har dere fått meg ned på jorda igjen, når jeg har bitt negler og sagt "nei, ej e tørr ikkje, vi venta!" - Da har dere røsket tak i meg og sagt at jeg må tenke klart! Og tro meg, det har vært en emosjonell berg og dalbane disse månedene! Men nå er tiden her, alt stemmer, til og med magefølelsen! Min egen motebutikk skal snart åpnes! 

For noen år tilbake sto vi med lokale og leverandører klart, men jeg hadde ikke en topp magefølelse, så jeg trakk meg i siste sekund og la butikkdrømmen på hylla. Siden den gangen har min kjære og min snille familie minnet meg på (hver eneste uke!) at det dummeste jeg har gjort er å ikke starte for meg selv - og jeg har angret.... Jeg er så heldig at jeg har en familie som ser meg, en familie som støtter meg i drømmen min, ingen ord eller handlinger er nok for å verdsette dere. Jeg er ydmyk og stolt, glad og redd. Men aller mest er jeg takknemmelig for at dere ser at jeg elsker livet og utfordringer, at dere ikke er redde for at jeg drømmer for stort. Dere har stått rake i ryggen, tett ved min side i disse årene.... støttet meg når det har herjet som verst rundt bloggen og løftet meg oppigjen de gangene jeg har gått på en smell og helsa har skrantet. Dere har sett at jeg har arbeidet hardt (til tider altfor hardt) med bloggen og alltid pushet meg i riktig retning. Jeg er dere evig takknemmelig!

Jeg har lært meg å stole på meg selv nå. Kanskje jeg har blitt voksen?! Jeg har lært meg at ingen drømmer er for store, og ingen av oss vet hva morgendagen gir oss av motgang og styrke. Det er noe vi har fått erfare i familien de siste årene. Og kanskje med de tankene i bakhodet... at livet kan altfor brått være over, så har jeg bestemt meg for å følge drømmen min. En dag kan det være for sent, og jeg har ikke lyst å vente lengre. Tiden er inne og magefølelsen min er smell-god :)

Nå er tiden inne for å gå mine egne veier. Nå tar jeg steget fullt ut og gleder meg sånn til å ta dere med på reisen frem mot åpningsdagen! Dette har jeg gledet meg til å ta dere med på, jeg har så mange artige bilder fra ukene som har gått som jeg gleder meg til å dele med dere ;) Og dere har nok merket at den siste tiden har bloggen her stått litt stille, fordi jeg har jobbet mye i stillhet. Et klokt ord sier: "Work hard in silence and let success make the noise!" Og "If your dreams don`t scare you, they are not big enough!" Jepp, jeg er piss-redd og superhappy på samme tid! Om dette blir en suksess vet jeg ikke... men jeg har tenkt å satse med hele mitt hjerte og hele min sjel. Jeg skal realisere drømmen min og det krever meget hardt arbeid!

Det svirrer tusen rykter i vår lille havneby, Fosnavåg og jeg må innrømme at jeg har knisa meg gjennom mange dager. Min snille pappa har servert historier om at han skal åpne fiskevegnbutikk og lovet krabbeteiner, fiskeutstyr etc til ivrige fiskere ;) Min snille ektemann har lovet dere rabatter på det første kameraet dere kjøper hos han og vi har flira så godt. Sannheten er at det blir hverken fiskeutstyr eller fotoutstyr å finne i Vågsgata 3... her vil dere finne en ny og fresh motebutikk, helt i min ånd.

Butikken skal være for alle! Er du str xs eller xxl, så er min intensjon at hos meg skal du finne deg noen skatter. Jeg har alltid sagt at skal jeg drive mitt eget konsept, så er det viktig for meg at jeg kan skape et hjerterom der alle er velkommen. Og jantelova? Den skal legges igjen utenfor dørstokken. Jeg vil skape en realitet og en hverdag der vi alle er forskjellige og vi blir godtatt for den vi er, uavhengig av klestørrelse og størrelsen på lommeboka! 

Jeg tok avgjørelsen etter å ha blitt kontaktet av agenturer som følger meg på blogg, flere har følgt meg over en lang periode og har stor tro på meg og arbeidet mitt. Noe som varmer hjertet mitt mer enn jeg kan uttrykke! Jeg har mange super-spennende avtaler i boks og jeg gleder meg sånn til å dele alt med dere!!! Mange biter skal falle på plass for å realisere en drøm, og jeg har vært mer enn heldig hittil. Plutselig sto drømmelokalet mitt klart også - alt stemte. Noen ganger vet du når tiden er inne. Men jeg holder mye hemmelig enda, så dere kan bare glede dere til mange flere og store hemmligheter ;) 

Nå tar jeg fatt på mitt største eventyr og jeg håper dere vil følge meg på reisen frem mot åpningsdagen, jeg tar med glede i mot ønsker og tips, så kan vi skape noe sammen her ute i havgapet. Ingen spørsmål eller ønsker er for sære, jeg tar i mot alt med åpent sinn og åpne armer - men med føttene solid planta i jorda! Jeg lover dere å fortsette å være altfor ærlig og svare på alle spørsmål etter beste evne! Det mest stilte spørsmålet jeg har fått siste tiden er hvilke merker jeg skal ha i butikken - det velger jeg å ikke svare på, det skal være en superhyggelig overraskelse til dere - og jeg tar dere med på innkjøp denne uken, på min instagramprofil "helensaevik" kan dere følge meg, her vil jeg poste skatter og spørre dere til råds. Dette blir superartig :)

En annen ting jeg har lyst å ta dere med på er forslag til mitt tredje "barns" navn! (Nei jeg er ikke gravid som flere av dere har antatt - "den butikken" ble stengt etter prinsesse nummer 2;)  Men butikken min blir mitt 3.hjertebarn, og et hjertebarn trenger jo et navn!) Jeg har noen forslag liggende allerede, men har ikke helt bestemt meg, så kom gjerne med forslag og ønsker på mail eller her i kommentarfeltet. 

Om en uke kommer også et spennende magasin ut og der finner dere et lengre intervju med meg. Jeg lover å dele det med dere her på bloggen når det kommer på trykk. Inntil da tar jeg dere med på innkjøp og jeg lover dere mye sprell og leven - for butikken min vil bli en herlig miks av sprell og leven, alvor og latter, helt i min ånd og med hjertet i hånden <3 

 

Min aller største takk til min elskede Eivind, jentene mine, familien min og bestevenner for støtte og kjærlighet, mine snille og trofaste blogglesere som hver dag titter innom meg. Uten dere hadde jeg ikke kommet dit jeg er i dag, hjertelig tusen takk <3 

 
 

 

 

 

 

 

MRS. HAPPY CAMPER

Fredag pakket vi koffertene for en deilig helg sammen i Førde.
Tradisjon tro sjekket vi inn på Quality Hotel Førde og i toppetasjen la vi oss inn på 701.

Atmosfæren og servicen her gjør at vi gang på gang kommer tilbake til akkurat dette hotellet.
Her er tantehjertet mitt, jeg har knyttet nye fine vennskap her og servicen er den beste jeg har opplevd på mine utallige hotellovernattinger i vårt langstrakte land!

De har noe helt eget menneskene som jobber her, alle møter oss med smil og varme og jeg vil takke dere for akkurat det og nye vennskap jeg setter stor pris på.

Å starte helgen med motorstopp i Våtedalen var jo en historie for seg selv;) Så vi var ekstra glade for en nydflig biffmiddag fredagskvelden (sitat bror: Den beste biff-middagen ever! Vi signerer lett den!!)
Fredagskvelden ble avsluttet som seg hør og bør, i baren med sprudlevann og go'stemning ;)

Lørdagen startet vi tidlig med god hotellfrokost (jeg elsker hotellfrokoster!) En lynrask shoppingrunde i byen resulterte i noen skatter til meg - og til Gudrun som hadde fått oppdrag til kvelden.

Bussturen tur-retur ble i seg selv et minne for livet og jeg ler enda! Noen ting kommer aldri på trykk, men la oss si det sånn at det var mye sang og alvorlig mye morro!

Festen sammen med familien på langbord var et veldig godt minne for livet, så glad jeg er i dere <3
"Galnaste bordet" ;)

Tilbake på hotellet i Førde, avsluttet vi selvfølgelig i baren - sammen med veldig hyggelige mennesker, topp service av bartenderene, dans, go'musikk og mye sang!
Og jepp, vi var de siste som tok natt, Gudrun var selvsagt den aller siste til sengs... Etter at hun sto fast i heisen ;))

Tusen hjertelig takk for oss kjære tanteLise & co! Dere er hjerte-sjeler alle sammen!!! Og tusen takk til Roy som tok sangen vår på alvor! Say no more;)

Vi har storkosa oss sammen med dere og jeg gleder meg sånn til neste helg hos dere :))

Quality Hotel Førde er for meg og mine hjerte-kvalitet!

Tusen tusen takk!!!

HEY THAT'S ME

Noen ganger treffer en tekst meg rett i hjertet!
Akkurat sånn var det med denne ;)

Fortsatt fin mandag dere og ta vare på hverandre

WHO`S THAT GIRL

Denne fine sangen har gått på repeat hos meg i formiddag... Ønsker dere en fin mandag. Jeg har litt jobb å gjøre så jeg setter nesa ned i mail igjen og gleder meg sånn til å fortelle dere alt :) Hihihi, jeg ler mye om dagen, fordi livet smiler og jeg nyter det ;) 

Happy monday! 

 

GUDRUN OG MENN

Gudrun er altfor glad i menn... Og denne helgen ble intet unntak!
Under festen på lørdag rakk hun å snike seg til litt klining med den eldste og flotteste mannen på festen og hun ble nesten overfalt på båten av fotografen bak motebloggen...
Hun er ikke raus med kyssa... Tror det har noe med tanngarden å gjøre... Og hun er av den oppfatningen at: "a girl worth kissing is not easily kissed!"

Tror fotografen angra på hele kysset... Det ser iallefall ut som han synes det var så som så!

Gudrun hilser takk for en herlig helaften, hun var den aller siste som forlot baren på Quality Hotel Førde natt til søndag... Før hun og en mann tok heisen opp til 701...

To be continued!

SOMETHING PINK

Nøkkelringen min fra Marc Cain ble rett og slett litt for tam, så jeg har pimpet den med en liten rosa glad "rosaruss-sak", superstas synes jentene, min kjære synes ikke det er sååå stas ;)

Jeg er på utkikk etter en fin g-nøkkel eller noter å feste på nøkkelringen min, noen som har tips om noen fine så blir jeg veldig glad.

Bilder fra en utrolig minnerik helg kommer, vi har nemmelig storkosa oss sammen med familien denne helgen, å feire 50 år er ikke for amatører ;)) Vi sang fra Florø til Førde, vi laget viser som ingen kan gjøre omigjen, og vi har skåla for familien og livet, herlighet vi er en fin gjeng! Søndagen avsluttet vi sammen med to veldig fine hjerter som snart reiser til Amerika - jeg kommer til å savne dere masse, men er samtidig så glad for at dere følger drømmene deres. Ta vare på hverandre og nyt hvert sekund overseas, jeg er veldig glad i dere <3 

 

HOTEL WEEKEND

Da har jeg sjekket inn på Quality Hotel Førde og nyter livet!

Tusen takk til kokken for den aller beste biff-middagen i historien!

Nå gjenstår cognac, dessert, storfeiring av tante og bare kos sammen!

Livet er fantastisk deilig akkurat nå -
Gratulerer hjertelig med dagen kjære tante, må året som venter deg gi deg uendelig med glede og kjærlighet!

Glad i deg tante <3

Nå snakker vi cognac! Ciao!

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits