HelenSaevikFashionBlog » august 2012

august 2012

MED HJERTET PÅ KANTEN!

Noen ganger må vi damene som kjent på en liten sjekk.. Og i går var det min tur.
Intet alvorlig galt med hverken topplokk (!) eller understell, men en lett narkose var planlagt.

Jeg fikk klar beskjed om å møte 0800, sharp! Litt morgenrush gjorde at jeg ringte sykehuset for å gi beskjed om at jeg kom til å bli 5 minutt forsinket, men telefon-dama hadde ikke fått dataprogrammet opp og gå enda, så det skulle ikke by på problemer.

Vel fremme får jeg ett rom og beskjed om at det blir kansje litt å vente. Ingen problem, tenker jeg... Den hyggelige dama i mottaket sier at "her er jo litt lesestoff du kan kose deg med så lenge."
Hun viser til ett blad som ligger på bordet. "Tusen takk", sier jeg og i det dama går ut, snur jeg magasinet og gleder meg til å ta fatt på tidsfordrivet mitt...


 

Vi menn.... Jaja, fin jente på forsiden i det minste!
Heldigvis har jeg med IPad, så etter jeg er ferdig med "vi menn", kan jeg oppdatere meg på blogger og Instagram.

Jeg har innmari lyst på kaffi! Så lyst på kaffi at jeg er irritert. Men skal du i narkose, da må du som kjent være fastende. Ingen kaffi. Ingen sigaretter. Bare meg, "vi menn" og IPad'en min.

 

 

Klokka går og humøret mitt er ikke på topp akkurat. Den hyggelige dama kommer inn igjen og beklager ventetiden, sier at det kan jo være at det har kommet ett akutt keisersnitt eller noe. Selvfølgelig, tenker jeg og synes at det er helt ok, ett barn som kommer til verden kan jeg godt vente litt for:)
Helt til en intens aroma fyller seg i rommet. Stekt løk. Middag. Ventilasjonsanlegget spyr middagslukt ut i mitt 8 kvm store rom.


 

 

Jeg setter døren og vinduet på vidt gap, i håp om å få ut stanken. Fastende hjerte og middagslukt? En særdeles dårlig kombinasjon for denne dama!
I ren frustrasjon går jeg ut, og gjør det jeg har fått streng beskjed om å ikke gjøre. Jeg tenner en sigarett (2 faktisk) og ringer hjem.
Min kjære vet at jeg er ikke den kjekkeste å ha med å gjøre når jeg er sulten, så han trøster og ler om hverandre. Jeg smiler og er glad for at humøret mitt er bedre:)

 

Inne igjen og kjedsomheten er intens! Så intens at jeg begynner å utforske forskjellige instrument, jeg rekker også å ta dagens outfit bilde, foreviget i speilet på toalettet! Jeg sms`er med min beste venninne og ler så jeg gråter... vet ikke helt om jeg gråter fordi jeg er glad eller om noen tårer er rent sinne. Mest gledestårer!

 

 

Herre min hatt! Jeg har nesten tomt batteri på telefonen OG Ipad'en... Panikken og irritasjonen stiger, kaffitørsten er mer enn intens og jeg spør høflig, men bestemt om de vet noe mer... Ingenting. "Kansje det er ett barn som er under operasjon?" sier den hyggelige dama. Ok, nå har hun brukt opp begge unnskyldningene som jeg kan tolerere. Jeg er irritert. Skikkelig irritert faktisk!
Klokka går....

 

 

Jeg prøver å huske mine egne ord "husk å leve i nuet..." den setningen er oppskrytt tenker jeg, der jeg sitter i en intens aroma av stekt løk, kaffitørst og røyksugen som få!
En stund vurderer jeg å dra hjem. Til dunders med hele narkosen og alt, jeg vil bare ha kaffi!!!
Jeg synes så synd i meg selv! Faktisk!
Men heldigvis, akkurat i det jeg skal til å fortelle den hyggelige dama at nå har jeg ikke tid (les tålmodighet) til å sitte her lengre, da kommer hun inn til meg og sier "nå var du heldig, det er din tur!"

Heldig!? Ja faktisk! Aldri før har jeg vært så glad for å legge meg i "dame-stolen"! Jeg tenker på koffein og nikotin i det doktoren setter butterflyen, jeg som vanligvis tror jeg skal dø under narkose.... Jeg tenker "dop meg ned, sett inn den herrens spiralen og gi meg kaffi og mat!!!!"


Aldri før har jeg vært så glad for å bli lagt i lett narkose (nesten som en glad lørdag på byen)
Aldri før har sykehusmat smakt så innmari deilig... Og kaffi? Jeg ELSKER kaffi!


Denne dama er back in track! Spiral på plass, lebestift på truten og mat i magehuset!
Kaffi hjelper mot alt, spesielt humøret;)

Kansje noen av dere synes dette var upassende og helt på kanten.. Jaja, det var kansje litt på kanten, men sånn er jeg, litt på kanten og full av leven!

Og å snakke om spiral og dameting så åpenlyst? Det er jo ingen hemmelighet at vi damer må ty til forskjellige remedier dersom vi ikke ønsker å bli neste generasjon "mor(mor) og de åtte ungene".

God helg dere, med eller uten spiral;)

DO IT YOURSELF: GOLDEN NAILS TO LOVE

Lyst på fine gull negler?
Legg først to strøk med Max factor gull minilakk. Deretter legger du flere strøk, annenhver gang med bronze & gold fra Mavala. Disse fargene legger du kun på fremste del av naglen.
Ett lite tips: fint med 9+1!
Avslutt med topcoat (blank lakk)

Voila! Du glitrer helt til fingerspissene!

DAGENS OUTFITHURRA-FØRSTE-DAGEN-I-HÆLER-IGJEN-OUTFIT:

Acne shoes (har flere på lager) // G-star raw boyfriend jeans // Acne t-shirt (finnes også i sort og rosa) // Louis Vuitton skjerf // Michael Kors veske.

 

Hvilken dag:) Jeg tok meg en snartur innom Overvåg (en snartur blir raskt en time med oss:)) og herreminhatt - her er news her! Jeg greidde ikke å velge ut kun ett "outfit of the week", så det ble 4!!! Joyful joyful det har kommet så mye fint! Nå gjør jeg meg klar til photoshoot og gleder meg som en unge faktisk!

Jeg kan nevne en drøm av en Acne kjole, husker dere den hvite jeg hadde i fjor? Den kom i vinter-rødt! En lekker cape av Michael Kors, Acne jeans i vinter-rødt (oh sweet Jesus!!!!) nye Acne ankelstøvletter (Arna) og og og... nei, dere må glede dere! Husker dere Julia Roberts i Pretty woman, den scenen der hun har vært på S.H.O.P.P.I.N.G, hun sprader rundt med x antall handleposer i? Akkurat sånn følte jeg meg når jeg danset ut døren på Overvåg - bortsett fra at jeg har ikke handlet alt dette da selvfølgelig, det tilhører butikken, men jeg er så heldig å få bli avbildet i disse fine fine plaggene. Glede! Det skal ikke mer til for å glede dette hjertet faktisk:) 

Men den vinter-røde Acne buksen? Den kommer inn under september`s shopping budsjett - you bet! 

Nå løper jeg ut døren for å forevige disse fine plaggene, ønsker dere alle en fin dag så lenge, ta vare på hverandre! 

MISSION: MAKE MY WARDROBE FALL`ISH

 

 

 
God morgen Norge, god morgen verden!

Her er det easy mornin`, små gull har startet sin dag og mor har kommet halvveis ned i kaffikopp nr 2. Tone Damli`s glade låter går på repeat, ute blåser det som det kun kan gjøre på vestlandet, regnbuen har vist seg flere ganger og jeg er klar som ei høne til å ta fatt på dagen!

Sommeren er virkelig over, og jeg kan lete frem varme ullskjerf (hello Hemisphere & Mala Alisha!) ankelstøvletter og jammen meg skal jeg ta en titt på noen Acne nyheter som kom inn til oss på butikken i går. Gleder meg til å organisere garderoben litt, sommerklær skal pakkes bort - husk at mange av kjolene og shortsene dine kan du ta med deg inn i høsten, kjøp deg noen fine strømper og vips, så blir shortsen eller kjolen en vinner også i høst. Noen fine tips fra KK finner du HER

Ønsker dere alle en fin onsdag, husk å leve i nuet, nyt tiden her og nå, ikke stress med "hva du gleder deg til" - gled deg over at livet er akkurat nå :) 

 

Ciao! 

 

MY LIFE @ INSTAGRAM

1 & 2: Outfit details to love! Otazu smykker fra Diva Design, Molde

3: Somewhere over the rainbow.

4: KK trend - vi skal glitre i høst, hurra:)

5: Høsten kom idag!

6: Vakreste lyskruna fra Diva Design

7, 8 & 9: My WIC is a little happy univers!

 

Når jeg ikke er så aktiv på bloggen, da er jeg på Instagram , min lille miniblogg! 

Velkommen skal du være - du finner meg ved å søke "helensaevik" - hekta? Check! 

Mye skjer om dagene, en spennende tid (updates to come) og jeg kjenner at jeg gleder meg over høsten som har kommet. Egentlig har jeg ventet veldig lenge på sommeren, men jeg er glad og takknemlig for sol og sommer på Mallorca, takk og lov at det er mulig å oppsøke sommeren - for her på sunnmøre har den igjen glimtet med sitt fravær. Men vi er like blide!

Nå gleder jeg meg over høsten - som kom i dag, as we speak! Jeg skal tulle meg inne i pledd og tøsslusser, fyre i peisen, vaske ut sommeren, dekorere med kongler og lyng, kansje kjøpe noen fine nye "høst-puter" til stuen, drikke te og jeg skal kaste meg ut i prosjektet mitt "Skappel-genseren!" Følg med, jeg SKAL få den ferdig til jul, nå venter jeg bare på garn også er jeg klar (+ Torill og mamma som mine partners in crime!) 

Nå tar jeg natt, før det kommer ett "Helen, med hjertet i hånden" innlegg igjen;) I morgen setter jeg kursen mot Overvåg en snartur, jeg klarer ikke vente til helgen, jeg må opp og se de lekre nyhetene som kom fra Acne i dag!!!! Såg du bildene på facebook? Den nydelige hvite Acne kjolen er hos oss, i vinter-rødt!!! Jeg tripper her jeg sitter! Og en lekker kåpe! Følg med i morgen på Instagram, der kommer det nok bilder ;) Og kansje en sniktitt på facebook også ;) 

Nå natt! Sov godt snille leserene mine:) 

 

 

SING ALONG ;)

 

Dette klippet gjorde dagen min!

For en glad gjeng! Flashback til årene mine som student, hybelliv og ingen bekymringer ;)

Kom deg ut av sofaen, dans som om ingen ser deg, shake it, armer og bein overalt, syng, hopp, ta en workout til denne sangen, det gjør jeg ;)

 Glad mandag ;) 

DO IT YOURSELF: PIMP YOUR HEELS

Hva gjør mor når hun er helt alene hjemme? Jo, da pimper hun både sko og smykker!
Disse pumpsene kjøpte jeg på salg for lenge siden og jeg har allerede ødelagt hælene, men før jeg kaster de, så pimper jeg de med gamle englelakker.
Voila! Nye freshe paljetter på beina!

Før du begynner:


* vask de helt rene med litt zalovann
* tørk de godt
* finn frem glitter (neglelakk eller glitter i løs form)
* gamle aviser til underlag
* hårspray til å spraye over tilslutt
* kansje ett glass vin?!
* pimp it!

Da er det bare å sette i gang! Gamle trøder blir som nye, enkelt og billig!
Ekstra stilig er det å lakke under skoen også, superfint!

Lykke til med pimpingen ;)

(beklager dårlige mobilbilder)

WEAR IT LIKE YOU MEAN IT

 

Jeg elsker denne stilen! Heidi Klum ser fresh ut uansett synes jeg - og vi kan la oss inspirerer, hurra!  

Jeg er stor tilhenger av jeans, pumps, singlet/tshirt, blazer, skinnjakke og selvfølgelig paljetter. Det er fortsatt gull alt som glitrer i min verden og jeg liker at motebildet gir oss frie tøyler til å skinne og glitre litt i hverdagen. Nå kan du trygt lete frem glitter og glam på en helt vanlig mandag, ikke bare til helgen og festligheter. Dobbelhurra!  Du kan gjerne bruke paljettveska di til slitte boyfriend jeans. Eller du kan bruke en fin paljett blazer til jeans. Alt er egentlig lov, så lenge du føler deg fin. Ett lite tips er å tørre å kombinere "fest-plaggene" dine med jeans - ta en titt i garderoben din og tenk nytt, jeg er helt sikker på at du oppdager mange skatter som du ikke trodde du kunne bruke til hverdags. Jeg er også sikker på at kollegaene dine snapper opp trenden dersom du på mandag møter opp i paljettz ;) Just do it - everybody needs a little sparkle in their lives - even on a monday! 

Glad lørdag dere! Nå kler jeg meg i paljetter og setter kursen mot Cosmetique. Senere i dag er det bursdagsfeiring - perfekt lørdag! 

Pssst! Tittet dere innom meg på Instagram og fikk en sniktitt av min nye veske? Den lå på nattbordet mitt i natt faktisk - så gal er jeg... jeg ønsket den både god natt og god morgen;) Er du ny på Instagram , så er du hjertelig velkommen til å følge meg om du ønsker. Du finner meg ved å søke "helensaevik". Velkommen til min lille miniblogg:) 

 

 

 

 

 

 

TODAYS OUTFIT & FUN

Denne fine vesken fra Overvåg fortjente å bli med på bildet, siden den ikke fikk bli med på outfit of the week til søndag. Du finner den hos oss i butikken, akkurat pakket opp ;)Følelsen av å drikke kaffi fra ett nydelig arvet service er ekstra koselig i godt lag. Gratulerer igjen med dagen din kjære Sunniva vår:)

En av hennes fine gaver:)

Candy så langt øyet kan se :)

Todays outfit: Debbie shoes // Bukse fra noen år tilbake // Marc Cain singlet // Rock n`blue skinnjakke // Michael Kors veske (Overvåg nyheter)

Vi startet dagen med kaffi og kos, shoot for "Outfit of the week"- også bursdagskos. Bursdager blir vi aldri for gamle til å feire, så en glad Sunniva pakket opp fine gaver fra nære og kjære , deriblant den fine Acne genseren - vi spiste deilig bløtkake med jordbær og drakk kaffi fra det fineste serviset. Stas! En tur innom Overvåg og en fin-fin veske ble med meg hjem for testing - den er en keeper!!!! Jeg er forelsket i den faktisk! Deler bilder snart:)

En nydelig dag så langt! Ja, du vet det blir en herlig dag når du starter den med bløtkake til frokost :)

Følg med for en liten sniktitt på outfit of the week. Vi beklager samtidig at det er litt rot på bloggen enda, den er under ombygging og til søndag skal alt være på plass. Hittil er det desverre mye som ikke fungerer som det skal (linker etc..) Tusen takk for ros og ris underveis, veldig hyggelig med tilbakemeldinger på nyedesignet.

HAPPY WEEKEND DERE!!! Jeg springer til kjøkkenbenken og setter på en ekte sunnmørsk ballpanne! 

IF YOU EVER LOVED SOMEBODY PUT YOUR HANDS UP

GLAD FREDAG SNILLE LESERENE MINE OG KJÆRE SUNNIVA, GRATULERER HJERTELIG MED DAGEN DIN!!! GLAD I DEG - NÅ OG FOR ALLTID:)

Morgenstund har gull i munn. Jeg er så glad i en rolig start på dagen, noen kopper kaffi og oppdatering på yndlingsbloggene mine, så bærer det av sted til ukens photoshoot. I dag skal jeg avbildes i fine nyheter fra Michael Kors, en denimbukse av verdens deiligste kvalitet, o`la laaa jeg gleder meg til å vise dere denne ukens outfit. Vi har fått inn masse nyheter, og noen lekre vesker fra designeren - gled dere:) Men først er det stellings og krøllings;)

Ønsker dere alle en fin fredag, følg med for en liten sniktitt av outfit of the week.

Legger ved denne fine sangen. Søte Drew traff meg rett i hjertet med sin versjon av "Just a dream". (Ønsker du å høre orginalen klikker du her.) Fin fin! En av mine all time favorites:) Turn up the volume and sing along! "If You ever loved somebody put Your hands up!"

 

SKAPPEL-GENSEREN


Bilde lånt fra Maria Skappel : Titt innom bloggen hennes!Jeg tror jeg må komme med ett aldri så lite frieri på bloggen min i kveld... faktisk! De som kjenner meg vet at jeg elsker vakre Dorthe Skappel, og når sant skal sies, så er de slett ikke verst døtrene hennes heller! Fra spøk til alvor - jeg er fast leser av nydelige Maria Skappel`s blogg og det er her fant jeg for en stund siden den populære Skappel-genseren. Den troner helt øverst på min ønskeliste akkurat nå, i fargen grått!

Ja, så var det meg og strikking. Jeg har aldri hatt ro på meg til å strikke.... Min bestevenninne lo så hjertelig av meg i romjula...under romjulsorkanen "Dagmar", søkte jeg dekning på badet vårt... der, på badegulvet satt jeg og strikket febrilsk på noe som skulle bli ett skjerf til vår Maria. Og vi har spøkt i ettertid med at det måtte ha vært "orkan-nervene" som spilte meg ett puss - jeg har ikke strikket en mauske før eller siden!

Så frieriet..... snille vakre Torill mi! Har du lyst å strikke Skappel genseren til meg? Jeg lover pizza a`la Helen til middag, jeg skal servere deg te (med 4 suketter i) og rips med nillesos og pikekyss til dessert OG timelønn etter ønske! (Iallefall legge opp mausker til meg og montere? Når jeg tenker meg om... kansje strikke bråtet også...siden jeg alltid "ruller det rundt" noen ganger?!?)

Jepp, der har dere meg, kansje kan jeg litt om mote, hår og makeup, men jeg kan nullniksnada om strikking, mausker, rett og vrang, bråt og montering! Men kansje jeg skal lære meg det...? For jeg har jo lyst å bli en gammel og snill oldemor som strikker tjukkelabber og andre typer skatter til mine oldebarn. Tror jeg da...?

 

 

 

HONK IF YOU LOVE ME

HONK! HONK!

Perfekt motefarge til neglene? Check!
Jeg oppdaget nettopp denne fine fra O.P.I !

A new burgundy kind of love:)

JUST NU

Just nu er jeg proppfull av deilig sjokoladekake - tusen takk T!! Pysjen er på, håret ser ut som ett kråkereir og jeg skal bare "være til" noen timer, lese ferske magasin og se en fin film.

Pluss: Enda en fin dag å minnes, omgitt av mennesker jeg er glad i. Sjokoladekake til kveldsmat og vi er snart i mål med nye designet på bloggen.

Minus: jeg har drukket kaffi etter klokka 2000.

-når det er det eneste minuset jeg kommer på... Da smiler livet:)

Ønsker dere alle en fin kveld - jeg kommer tilbake i morgen med outfit og litt sprell tipper jeg;)

FALL AHEAD

Høsten er ikke langt unna og jeg gleder meg kjenner jeg! Jo, jeg tviholder på sommeren enda, men garderoben min er veldig klar for høst. Jeg vil oppdatere garderoben min med fargene burgunder/vinrødt/plomme, kombinere det med både rosa, blått og grått! Og gleden var ekstra stor i dag når jeg kom over denne fine fargen fra Dior! Denne høsten skal mine negler lakkes med denne englelakken! Jeg kan nesten ikke vente!  FALL AHEAD! 

 

 

 

YESTERDAYS OUTFIT

Debbie shoes // Etui bukse // B-Young singlet // Rock n`blue skinnjakke // Acne skjerf // Rayban solbriller.

Håper dere alle har hatt en fin helg:) Straks kommer outfits of the week - gleder meg til å vise dere flere fine nyheter - stay tuned!

 

  

TODAYS FUN FUN FUN


Om jeg glemte buksene? Ikke helt ;) Men en moro photoshoot ble det - på ny location! Resultatet kan dere se kommende søndag her på bloggen, eller dere kan klikke dere inn på facebook siden vår for å få en liten oppdatering. Snakker med om oppdatering - i går oppdaget jeg at jeg ligger på 2. plass på moteblogger.no !!! Hvilken glede! Tusen takk til alle mine snille og trofaste lesere som er innom og henter litt inspirasjon og hverdagsgleder , jeg setter stor pris på dere alle!

Dagen var komplett fiiiin når jeg fikk besøk av solstrålen Sunniva!!! Så gøy:) Håper du får en kjempefin helg vakre og tusen tusen takk for superhyggelig møte! :)

En liten sniktitt på enda ett outfit of the week som kommer til søndagen har dere her! Hjelpes så mange skatter som ramler inn døren hos oss på Overvåg. Gleder meg til i morgen og se hva postmannen har med seg;) Ønsker dere alle en fin torsdagskveld så lenge - jeg skal legge meg på ladding til i morgen og en ny herlig dag med RØVER-SALG! Halv av halv pris er supermorsomt faktisk :) Happy shopping dere!

Vakreste solstrålen fra Nord er denne sola - Sunniva! Like vakker i hjertet som utenpå <3 Håper det ikke er lenge til vi sees igjen!

Jeg glemte helt å ta dagens outfit bilde, men detaljene ble black & gold; Michael Kors genser, Cambio bukse og Debbie pedal(er) på beina. Vakre Sunniva skulle jeg også foreviget i sin fine outfit, men i all glede over å se henne, så var dette det bildet i husket å knipse ;)

  

MITT INSTAGRAM

Mitt Instagram siste dagene har dere her. Bare solskinn og kos på feriehuset, selvplukket dessert, kaffi og yndlingmagasinene mine. Det kaller jeg ferie:)

Ønsker dere en fin onsdag, jeg nyter solskinn i fulle drag! I morgen og fredag er det Overvåg og "røver-salg" som gjelder, gleder meg!

Vi feirer trebåtfestivalen fra i dag av og du kan handle alle salgsvarer på HALV AV HALV PRIS:D

Jeg gleder meg litt ekstra kjenner jeg, jeg er så heldig å få møte en av mine skjønne blogglesere denne helgen! Vakre solstrålen kommer fra Lofoten og jeg gleder meg til å klemme deg:):):)

Glad solskinnsdag:)
G O L D

Jeg har lagt min elsk på gulldetaljer kjenner jeg!

SUPERSALG!!!

Som den ekte sunnmøring jeg er, så ELSKER jeg salg!!!
I morgen klokken 1000 starter vi på Overvåg ett ekte sunnmørs RØVER-SALG!
Joyful joyful jeg gleder meg og det vet jeg det er flere enn meg som gjør;);)
Husk at salget gjelder både Overvåg og B-Young!

Vi har også fylt opp butikken med masse lekkert høstnytt! Fattar ni gledjen?;);)

HAPPY CRAZY SALE SHOPPING LADIES AND GENTLEMEN !

Sees i butikken torsdag og fredag, gleder meg:D

Ps, vi har ikke nettbutikk, men er det noe du ser på bloggen som du ønsker deg, så sender vi varene til deg:) ta kontakt med oss på Facebook siden vår, Mail : govervag@online.no eller ring oss på 70010663 .

I'VE GOT SUNSHINE

I've got sunshine!
In my Michael Kors, in my hair and at my balcony! In fact, my sunshine is over for dinner as well!

Sunny day it is-for sure:)

GOLDEN SUNDAY

Gull-detaljer passer fint i dag! Hurra for handballjentene!!! Ønsker dere alle en fin søndag - jeg kommer tilbake med outfit of the week , når blogg.no har rettet opp i problemet sitt - asap please!!!

Det går ikke an`å laste opp bilder eller noe for øyblikket, så jeg prøver å smøre meg med tålmodighet! Noe jeg er særdeles dårlig på......... stay tuned;)

 

 

A NEW LOVE

En drøm av en Michael Kors genser flyttet kjapt inn i garderoben min!

Følg med for outfit of the week - så snart blogg.no har fått orden på datatrøbbelen sin !

YESTERDAYS OUTFITAcne shoes // Acne denim // Tiger of Sweden topp // skinnjakke (utsolgt) // Rayban solbriller fra Interoptik Nymark // Michael Kors veske - modell Tilda er ENDELIG i butikk igjen - denne gikk vi ut av vårt gode sinn og skinn for å skaffe oss i fjor høst, NÅ er den i butikk igjen, begrenset antall! Pst! Finnes også i en lekker clutch ;)

Bli med behind the scenes også på morgendagens outfit of the week fra Overvåg. Når vi har bikket 100 bilder, så mister jeg litt tålmodigheten - og da blir det tull, mye tull... litt av det har dere her. Følg med i morgen for flere outfits;) Hint: GOLD - som minner meg på at handballjentene tar helt sikkert gull i kveld! Heia Norge!!!! Glad lørdag så lenge!

IMPULS FERIE

Lykke er feriehuset, familien samles, god mat og drikke, bare kos og utallige latterkuler ;)
Fin fredag!

Følg med for en liten sniktitt på søndagens outfit of the week, I Absofreakinlutely love it;)

Ett hint? Black & Gold !

JUST DO IT

Fin fredag:)
Gleder meg til å gi dere en sniktitt på outfit of the week! My oh my! It's Michael Kors' birthday today!!! I'll celebrate him my way-stay tuned;);)

MRS. I MISS MY HIGH HEELS

Okey, it`s a fact! Jeg føler meg halv uten hælene mine!

Akkurat nå gleder jeg meg noe vanvittig til jeg kan få på meg høye hæler igjen, selv om jeg må smøre meg med tålmodighet en stund til. Høye hæler gjør noe med oss - iallefall meg, det har jeg lært meg selv denne uken, etter å ha humpet rundt i èn tjukkelabb (finnes det ikke paljettlabber?? haha;D ) og èn sko - så har jeg lært om meg selv at jeg var født med hæler, jeg elsker det, selv om jeg er hele 182 cm over havet. Høye hæler gir meg en bedre holdning og jeg føler meg "kledd". Jeg sverger; når foten er leget, da skal jeg sove med hælene mine. "I dont`t know who invented high heels, but all women owe him a lot!"  Amen!

Nå er jeg snart på vei ut døren for å titte på nyheter fra Overvåg - gleder meg :) Til søndag blir det outfit of the week igjen, hurra:D Dog uten sko ;)

Ønsker dere alle en kjempefin fredag - og dere, jeg tuller litt med disse hælene altså - det finnes da virkelig større bekymringer i livet enn sko, faktisk, men litt leven må man holde - after all it is friday!!!

UPDATES

Det blir lite outfits om dagen, grunnen er at jeg hopper rundt på ett bein og får ikke på meg mer enn èn sko;) Men jeg kommer sterkere tilbake dere! Inntil videre er det litt hjemmekontor på tapeten. Greta og Peggy oppdaterer meg fra København og jeg sender tusen klemmer nedover:) Jeg skal gi dere en smakebit fra København fashion week og hva vi kan vente oss av skatter på Overvåg fremover - gleder meg!!!

Jeg må innrømme at jeg storkoser meg når jeg kan sitte ved kjøkkenbordet, god kaffi, høy musikk, inspirerende bøker og oppdatere meg på yndlingsbloggene mine - tenkte jeg skulle tipse dere om noen av mine favoritter, fordi gleder er til for å deles:)

Linker finner dere her:

Sofi Fahrman - TheSartorialist - jakandjil - Stylebykling - Kayture - Ladybirdsnest - Polliani - MotebloggenKK - CarmaCamillaPihl - Hippiehippiemilkshake - Dette er bare noen få av de jeg er innom hver dag, Ipad`en min har utallige sider, fyllt opp med apps til mine favorittblogger og listen over gode bloggere er lengre enn suuuuperlang! (Please God, don`t crash my Ipad, ever!)

 

Ta vare på hverandre så lenge, nå må jeg løpe (hinke) meg ut døren - vi er invitert på middag til min snille mormor og morfar - glede!

BELLA BELLA

Jeg er helt i min egen Vogue verden! Helt alene hjemme, Seattle latte og herlige bøker proppfulle av inspirasjon! Og vi er bedt på middag i tillegg;)
Det kaller jeg fin torsdag det!

EVERYBODY NEEDS A LITTLE SPARKLE IN THEIR LIFE

Ilona Royce Smithkin er en Lady utenom det vanlige og jeg storkoser meg med videosnuttene av henne + hennes venninner! Tenk så moro det hadde vært å møtt henne live! Kos dere med disse kjekke damene, vi har faktisk mye å  lære av de:)

 "Everybody needs a little sparkle in their life!" &  "When You look good - You look good!"  Lady Ilona rocks ;)

Og min favoritt har dere her: Enjoy!

SUMMER MEMORIES & FAVORITES

Noen av sommerens beste kjøp: Cartier på halsen, mitt røde Louis Vuitton! Chanel + kokos på truten! Acne cypress har jeg ønsket meg veldig lenge!

Garderobe favoritter fra Overvåg!

Super inspirasjon og mine yndlingsbøker fra Anette hjertet mitt og Diva Design!

"Whoever said money can't buy you happiness, didn't know nada about sequins!"

Mitt favorittsmykke denne sommeren : My strong and powerful eagle by Camilla Prytz!

Gode minner!

MY WEEK @ INSTAGRAM

My week at Instagram. My little miniblog.

Thanks for following me @ helensaevik :)

BLUE & GOLD DETAILSDagens detaljer!

Acne bluse // Louis Vuitton skjerf // Chanel veske // Cartier på halsen // nye og gamle på armen // YSL smykke fra Su Misura kan også brukes som armbånd, liker :)

Ønsker dere alle en fin dag. Nyt solen og hverandre!

   

TODAYS OUTFIT

Debbie shoes // Met jeans // FWSS skjorte // Hemisphere skjerf, alt fra Overvåg Ulsteinvik.

På halsen; ørn og englevinge by Camilla Prytz og i hånden en stk mocca fra KaffiBaren - of course ;)

 

Happy friday- my favorite kind of day!


 

A WALK DOWN MEMORY LANE

 Hvilket år! Jeg har kosa meg med blogginnlegg fra langt tilbake og jeg ler hjertelig! Hvilke minner:) Å avslutte med "Gudrun" - my partner in crime og tvillingsøster synest jeg var på sin plass. Ingen slår Gudrun når det gjelder antrekk og style. Hun er i en egen klasse og hun shopper kun vintage! Gudrun og lange-meg har mange artige stunder sammen, og hun har fortalt meg at; "E`, e`følær me`fortsatt stæike bra, ja bortsett fra den hælsikes partyblæra mi da, så e`, e` har ittse tænkt å lægge inn årane ænnå. The best is yet to come!".... så hun kommer nok til å underholde familie og venner i mange år fremover.....!

Det har vært mange turer rundt om i Norges land, så mye gøy vi har hatt det! Og så mange antrekk! Ikke alle like bra, men du verden så artig ;) Jeg tenkte at jeg burde lage en "bloopers" også, ett innlegg som viser kun "hva gikk galt", men det må bli en annen gang. Nå setter vi kursen mot Ulsteinvik og Overvåg for litt nyheter og jeg gleder meg til å gi dere outfit of the week denne helgen - masse fine varer kommer inn hele tiden :) I heart my job!

Senere i dag skal vi feire ett tantegull, gleder meg til familieselskap og kake! Gratulerer med dagen din skatt! We love You!!!

Gudrun & jeg ønsker dere alle en riktig god helg - Gudrun hilser at dere må fæste me`måte (!?)

 

  

   

INSTAGRAM INSPIRATION

Inspiration all over!

ANGORA & SEQUINS OUTFIT

Jeg ble så inspirert av Annalena`s bilde på instagram, så jeg har fredagens antrekk klart allerede! Det blir angora-genser og paljett-skjørt! Håper på sol! Skjørtet skal på uansett! Outfit kommer, stay tuned:)

 

 

 

INSTAGRAM ` ME HAPPY!Hjemme fra jobb, jeg har fått på meg kosebukse og baggy t-shirt, nybakte pizzahorn i magehuset - Thank You Love!!!!! Kaffi i koppen, solen skinner og oppdatering på instagram. Fin onsdag, er det onsdag? Ja det er det! Går helt i surr disse dagene når det er sommer! Egentlig går de i surr hele tiden;) Takk til alle hyggelige kunder som er innom oss på Cosmetique, alltid gøy å være på jobb og møte så mange blide ansikt!

Min fine isblå englevinge av Camilla Prytz prydet min hals i dag, et av mine yndlings-smykker! Ta en titt på siden hennes HER og se flere bilder av hennes fine design.

Dersom du ønsker å følge meg på min lille uhøytidelige Instagram miniblogg, så finner du meg på Instagram ved å søke "helensaevik". Velkommen skal du være :)

 

 

 

 

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits