HelenSaevikFashionBlog » august 2011

august 2011

DEAR BONO, YOU GIVE ME FEVER!Den første forkjølelsen har slått til for fullt og jeg pakker meg inne i pelspledd, divalabber, drikker god te fra Diva Design, spiser verdens aller beste hjemmelagede musliblanding og skynder meg å bli frisk til helgen og Fosnavågs makrellfestival - vi tuttene på Cosmetique lover dere mange GODE tilbud og overraskelser, stay tuned :)

Dette er noe av det beste jeg har smakt ! Mamma har laget denne herligheten, hun fikk oppskriften av en god venninne og jeg har fått den av mamma, men om jeg får dele den videre må jeg spørre den rette eieren om;) Gleder er jo til for å deles?;) Noe av det beste som finnes er unike oppskrifter - tips gjerne meg og mine lesere dersom du har noen gode oppskrifter du vil dele med oss!

Fin onsdagskveld kjære lesere og N.Y.T denne kjekkasen under her;)  Jeg tuller meg enda mer inn i pleddet og nyter god musikk og kansje det kommer en cognac på bordet? En fugl hvisket at det hjelper mot både høstforkjølelse og litt annet;) - se der, der var den allrede på bordet! Cheers cupcakes!

  

 

 

DAGENS ROSA OUTFIT DETALJ

HUSK UKENS GIVEAWAY HER PÅ BLOGGEN MIN, DER DU KAN VINNE NOEN AV MINE MAKEUP FAVORITTER:) Du FINNER DEN HER

OUTFIT:

Ring fra Otazu, Diva Design Molde. Skjerf Becksøndergaard. Kjole brukt som topp fra Sophie Faroh, Ålesund. Bukse fra Saint Tropez, Maria`s mote. Sko Maggie Wonka. Veske Michael Kors. Armebånd So B.

Freshe rosa lipper og negler fra Cosmetique N.H Lied, lebestift Max factor farge Magenta Divine 625. Englelakk Alessandro, ny for høsten.

SJEKK UT TIPS OG RÅD OM HVORDAN DU FÅR DEN PERFEKTE GARDEROBEN DIN HER 

Moteblogger

FÅ ORDEN I GARDEROBEN DIN - SHOP SMART, TIPS OG RÅD!

Kjære lesere, da kommer ett innlegg om hvordan du kan få orden i garderoben din:)

(minner dere om min GIVEAWAY HER , fordi gleder er til for å deles:)

Garderoben vår kan være vårt største mareritt eller vår største glede, for meg er garderoben min en sann glede om dagen, jeg har planglat og shoppet med sunn fornuft over lengre tid nå, jeg har organisert og ryddet den fra topp til tå og nå vil jeg gjerne dele noen tips med dere og kansje noen bilder også?

Men før vi hiver oss ut i det er det en viktig ting jeg vil si... Vi kommer heldigvis i forskjellige fasonger og varianter, enten har vi noen kilo for mye eller noen kilo for lite - enten føler vi oss litt for lave eller litt for høye, vi klager over for mye og for lite både her og der.... DET MÅ VI SLUTTE MED!

Først og fremst må vi lære oss å akseptere kroppen vår, vi er som vi er og vi skal være glade for at det finnes kun èn av oss. Skjønnhet er noe som kommer innenfra, men det er ingen hemmlighet at dersom vi kan føle oss freshe og fine på utsiden også, så stråler vi jo litt ekstra:)

En annen ting: dersom du har tatt fargeanalyse for hundrede år siden og dama i salongen/spaèt sa at du MÅ bruke disse fargene.....aiaiai...kast den herrens fargepaletten... fargepaletter er oppskrytt og du ender i å henge deg opp i den der du går rundt i butikken , svetter og er rimelig stressa fordi at fargen på yndlingstoppen din ikke stemmer heeeelt med den klamme paletten du knuger inni hånden din.... Og du bruker garantert ikke samme sminken i dag som den sminken dama i salongen la på deg for 10 år siden... trendene har forandret seg siden den gang,  den oransje lebestiften er for lengst gått ut av produksjon og den grønne øyenskyggen har de trekt tilbake fra markedet fordi den ikke solgte godt nok.....! Du har kansje fått en litt annen hårfarge eller huden din er brunere eller blekere... jovist har farge-analyse-dama litt rett i paletten sin/din, du er enten kald eller varm i hud og øyenfargen din...men bevares:) Så kast fargeklatten i bosset og tenk NYTT! Kansje den fargepaletten faktisk fungerer bedre som ansiktsvifte? Den er garantert en av grunnene til at du ikke er helt fornøyd med garderoben din!

Nå er det fortsatt salg og la oss benytte oss av dette, her kan vi handle gode og viktige BASISPLAGG!

BASISPLAGG skal du kjøpe av god kvalitet, da holder de lengre og du slipper å kaste de etter to vask....det du trenger er f.eks:

 • denimbukse : hva trives du best i? Handle god kvalitet!
 • finere bukse, som dressbukse e.l
 • shorts (hotpants eller cityshorts)
 • strømpebukser - jeg liker de tette sorte best, nå kommer høsten og da blir det for kaldt å gå uten;)
 • singlet/ topper - kjøp i hovedsak ensfargede uten noe mønster og dill på.
 • t skjorter av god kvalitet - hvilken ansiktsform har du, kler du v-hals eller rund hals? De aller fleste jeg kjenner kler best v-hals eller åpen hals, det er sjeldent fint med tskjorter som trykker opp mot halsen....
 • skinnjakke - skinnjakka er min aller beste venn (eller er det blazeren??) Skinnjakka kan du bruke til hverdags og til fest, du kan ikke trå feil med en fin skinnjakke.
 • dressjakke / blazer - en soleklar vinner i min garderobe med tanke på jobben min på Cosmetique, en blazer her og en blazer der. Noen tenker at med dressjakke er man altfor pyntet, men det er ikke slik... du kan bruke dressjakka til røffe denimbukser, med en slitt look t-skjorte med en artig tekst eller trykk på inni eller du kan kjøre på med paljetter og denim, alt er lov her, du dresser den opp eller ned alt etter anledningen.
 • trenchcoat - velg en som du kan lete frem igjen år etter år, en som er enkel i snittet, du kan freshe den opp med å bytte ut belter på den.
 • denimjakke - denne kan du t.o.m bruke til den lille sorte kjolen.
 • strikkejakke/genser - du kan bruke strikk til alt i dag, strikk og silke, strikk og paljetter, strikk og skinn....kjør på. Varmt og godt er det også nå som høsten er her.
 • pelsvest - nei,du trenger ikke kjøpe ekte pels, det er opp til deg.
 • DEN LILLE SORTE - kjolen du MÅ ha i skapet ditt. Kjøp heller en flott kjole som er helt enkel i snittet, men av god kvalitet, da kan du bruke den år etter år. Denne kan du bruke til ALLE anledninger - ja absolutt alle! Du kan rocke den opp eller ned, du kan være pyntet til ball i den og du kan tone den ned for å gå i nærbutikken å handle. Her er det TILBEHØRET som bestemmer.
 • Maxi-kjolen/skjørtet som er veldig hot nå til høsten. Kul eller casual? Du velger, Det kommer an på hvilket tilbehør du velger til.
 • SKO SKO SKO, når du er ute og handler deg sko, tenk smart, ikke kjøp noen med mye spenner, strass og krøll på... de blir du garantert raskt lei av... når du har fått garderoben du ønsker kan du slå deg løs og kjøpe sko til krampa tar deg;) Men inntil du er fornøyd med garderoben bør du velge enkle sko -stilfulle sko som er enkle i form, farge og snitt. 
 • TILBEHØR:)))) det er moro! Her kan du LETT få ett helt nytt antrekk KUN ved hjelp av rett tilbehør! Tilbehør kan være ett sjal (jeg er veldig glad i fine designer sjal, disse varer med livet og de går aldri av moten, en aldri så liten invistering vil jeg påstå!... og det samme gjelder vesker i mine øyne!) belter, armebånd, ringer, smykker, en sko-lenke, og ikke minst en veske (men den fortjener sitt eget avsnitt!) Når du skal ut å handle tilbehør, kan du slå deg litt løs, her bør du ha litt forskjellig å velge i, tenk som så: Elegant stil. Rocka stil. Søt stil. Safari stil. Bohem stil..... Men IKKE kjør på med alt for mye, husk at har du ett statementsmykke på deg, så kjører du uten ørepynt... velg da heller armbånd eller ringer. Tør du følge trenden som er superhot nå , ja da kjører på du på med mange mange arembånd på èn hånd og gjerne flere store ringer, fresht!  Nå har du garderoben i orden, du har shoppet smart og kan lett kombinere alt du har kjøpt, ikke sant? Hvorfor? Fordi alle fargene kan kombineres ;) så da er det lett å få ett helt nytt antrekk kun ved hjelp av tilbehøret.
 • VESKEN! Ok, hvor starter jeg , tenker jeg  nå.... jo , du bør ha noen vesker å velge mellom;) Du har glede av en stor veske som er fin å ha til lange glade shoppingturer, en clutch veske som du kan bruke til både hverdags og fest, en glad crazy veske...jeg gir meg.. i følge meg trenger du vesker til alle anledninger.....jeg har nemlig veskedilla.... kjøp så mange vesker du vil, men tenk smart her også;) Jeg er ikke den rette til å gi noen ett eneste råd her... jeg har altfor mange vesker....! Jo ett råd kan jeg gi deg: invister i en skikkelig og god veske, den får du garantert massevis av glede av;) Også føler man seg stelt og pyntet uansett, dersom man har en flott veske, faktisk.... forstå det den som vil, jeg nikker og er superenig med meg selv;)

Når du legge ut på handlings nå, ikke kjøpe 13 plagg bare fordi det er billig... tenk som så: hadde du kjøpt dette plagget dersom det var til full pris eller hadde du gått lett fordi det? Du trenger ikke kjøpe det kun for at du "sparer deg 800,- på å kjøpe det!" ....de 100,- du bruker på dette dårlige impulskjøpet, de 100 kr kan du gå å kjøpe deg en blomsterbukett for! Du har mye mer glede av denne vakre blomsteren, som vil stå i en uke.... tro meg- jeg har gjort mine idiotkjøp!

Ett annet godt råd jeg vil gi deg : Stol på deg selv, føler du deg fin, ja da stråler du:) Men dersom venninna di eller butikkdama foreslår at du kan heller finne noe som ligner? Ikke kjøp det! Det er deres måte å fortelle deg at nope, den der var ikke noe fin til deg!

Lykke til på handlings kjære lesere! Shopping skal være gøy og ikke stress. Kast fargepaletten og kom deg ut av joggebuksa - pynt deg og smil:) Hver dag er en fest, så kan du heller krype oppi godstolen til kvelden, i joggebuksa og nyte synet av dine KUPP fra både salget og nyhetene:))

HAPPY SHOPPING! SHOP SMART! IT FEELS GOOD!¨

Jeg legger ved tidligere blogginnlegget fra mitt wic , det likte mange av dere så godt:)

Mange av dere har etterlyst ett innlegg fra kleskapet/ klerommet mitt og beklager at jeg ikke har gjort det før nå! Men nå kan dere ta en sneak peek inn i mitt lille univers;) Enjoy! Håper dere finner litt inspirasjon:)

Veskedilladilledilledilla!

Favoritter om dagen!

"For oss som E.L.S.K.E.R paljetter" er denne dressjakka fra Inwear helt perfekt! Den er akkurat passe stilig, akkurat passe søt og akkurat passe sirkus! (Jeg skulle gitt mye for den rosa paljettjakka til vår kjære Bettan!)

Noen favoritter! Den grå oversized genseren fra Acne er jeg veldig glad i...like glad er jeg i denne blå kjolen fra Filippa K, den bruker jeg både som topp og kjole:)

Små skatter... fine gaver fra vakre hjerter ♥ Legg merke til det fine rosa elefant armebåndet, det er jeg så glad i - en gave fra LilleMillaMor til mamsen - made with love ♥

E.L.S.K ! Paljettkjole fra Inwear (A.SÆVIK, FOSNAVÅG)

(Bildet er fra bryllupet til Linn Therese & Yngve)

Vintage & nytt. Den sorte kjolen med broderi på brystet er en skatt fra min mormor:) Denne brukte hun når hun var like gammel som meg! Den er så fin og jeg har brukt den mye:)

Noen av mine Sophie Faroh favoritter! Disse silkekjolene er en drøm av en annen verden...to lag med silke som kjennes som luksus mot huden...bellissimo! Jeg har selvfølgelig sikret meg den i to av tre farger;) til bestes er den fin å bruke uten belte, skal du rocke den litt opp er det fint med ett belte til. Kjoler fra Sophie Faoh, belte fra Filippa KMer paljetter....You know me!

Enhver prinsesse burde ha en prinsessekrune i samlingen sin - og heldige meg har to prinsesser å låne smykker av;) Prinsessesmykke fra Diva Design ,Molde


Dressjakker får man aldri nok av når man jobber på butikk.... (Det er min unnskyldning...hva er din?) Og det blå rutetet Alexander McQueen skjørtet mitt som er over the topp uberkult synes jeg;)

"If you`re happy - put a ring on it!"

Mine absolutte favoritt solbriller fra Roberto Cavalli!

En del av skjerfsamlingen! Her er alt fra Gucci, Gina Tricot, ett 10,- skjerf fra Bikbok, Riccovero, Louis Vuitton, Glitter....til Burberry! En salig blanding!

Sophie Faroh gleder:) Den rosa silkeblusen er en hit til sommeren og de to oversized genserene fra Sophie Faroh er veldig gode å ha til sommerkveldene - over en singlet eller over kjolen. De er ekstra stilige til denimshorts synes jeg;)

Kjole som jeg bruker like godt som en topp fra Sophie Faroh:) Den folder seg så fint og er en av mine klare favoritter i sommer, du får den i 4 forskjellige farger nå :) 
 


Moteblogger

 

 

 

 

UKENS GIVEAWAY ER... :)

Blogglisten

 

Da er det klart for høstens første GIVEAWAY og denne uken kan du være så heldig å få tilsendt ARTDECO SOLPUDDER & MAKEUP KOST (verdi 384,-) hjem til din postkasse, fordi gleder er til for å deles og nå som høsten er her og brunfaren vår er på retur, ja da er veld denne lille vennen god å ha:)

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en liten kommentar og legge ut link til blogginnlegget mitt på bloggen din eller facebook siden din og følge meg på Bloglovin eller Blogglisten:)

Vinneren blir trekt ut ifra de som har linket inn til meg:)

 Ønsker dere en fin uke og lykke til - følg meg gjerne på moteblogger, blogglisten eller på bloglovin dersom du vil.

FØLG MEG VED Å TRYKKE HER bloglovin OGSÅ KJÆRE LESERE:)

 

NEW OUTFIT BY MARIAOUTFIT:

Bukse fra Saint Tropez og herlig strikkejakke fra KAFFE. Denne varmer godt nå når kveldene blir kaldere! Den finnes i grå også, fine i begge farger synes jeg:)

Alt fra Maria`s Mote 

GIVEAWAY TIL DERE, MINE KJÆRE LESERE:)

Kjære snille leserene mine.

 

Jeg setter så stor pris på dere alle, kommentarer, mailer og fine ord, så nå har jeg lyst å gi litt tilbake til en dere :)

FOR Å VÆRE MED I TREKNINGEN MÅ DU FØLGE MEG PÅ BLOGLOVIN.COM , DET GJØR DU ENKELT VED Å TRYKKE PÅ LINKEN UNDER:

bloglovin

DU MÅ FØLGE MEG OG LINKE INNLEGGET INN TIL MEG OG KONKURRANSEN. DA ER DU AUTOMATSIK MED I TREKNINGEN AV MINE GIVEAWAYER -

LYKKE TIL OG STAY TUNED FOR MORGENDAGENS FØRSTE GIVEAWAY :)

Ett lite hint: MINE FAVORITTER!

Ønsker dere en nydelig søndagskveld og velkomne igjen til mitt lille univers, Helen Saevik`s  Fashion Blog:)

 

Moteblogger

SJOKOLADE-GLEDER ER TIL FOR Å DELES

Jeg elsker elsker elsker sjokolade, all slags sjokolade og jeg insisterer på at det er godt for både kropp og sjel;) Jeg er så heldig; min kjære er så glad i å bake og han lager de deiligste gleder, blant annet denne nydelige sjokoladefondanten! Mine nærmeste venner har smakt den og de - som meg, sier ikke ett ord når vi spiser den, vi er bare helt stille og nyter....  Min kjære mener at jeg er aldri så stille som når jeg spiser sjokoladefondant - og jeg som skravler 24-7 - jepp... i søvne også, jeg er faktisk riktig så underholdende blir det fortalt av min utkårede;)

Vel, det er søndag og kakedag, her har dere oppskriften på verdens aller beste sjokoladefondant, den er god alene og enda bedre sammen med vaniljeis...yummi!

10-12 stk:

 • 250 gr smeltet smør
 • 150 gr sukker
 • 250 gr mørk kokesjokolade
 • 4 egg (både eggehviten og plommen)
 • 4 egg (kun plommen)
 • 50 gr hvetemel

Smelt smør i en kjele, ta kjelen av platen og bland i sukkeret og kokesjokoladen. Rør godt. Rør inn 4 hele egg + 4 eggeplommer. Rør godt. Hvetemelet siktes i. Røren fordeles i muffinsformer eller du kan bruke kopper som tåler stekeovnen. Avkjøl i kjøleskap i 30 minutt. Stekes på nederste rille, 175 grader, varmluft, ca 8 min. 

PRØV DEG FREM MED STEKETID. DE SKAL "HEVE" SEG LITT , MEN IKKE GJENNOMSTEKES! Kjernen skal være helt rennende. Serveres umiddelbart med vaniljeis :)

ENJOY CUPCAKES!!!!

Moteblogger

TUSEN TAKK KJÆRE JENS, FOR ALT DU HAR GITT OSS I GODE OG ONDE DAGER

Jeg og min familie er nettopp kommet hjem fra en veldig minnerik og følelseladet Gudsteneste i Herøy Kirke, og jeg er helt tom, men samtidig er jeg fylt av en uendelig kjærlighet og respekt... Jeg er tom fordi jeg har grått som jeg aldri har gjort på en Gudsteneste før, jeg er tom fordi vi i Herøy har mistet Norges aller beste prest; Jens Terje Johnsen. For dere som ikke kjenner til denne saken, så er det strid innen personalet som gjør at vår Jens Prest nå har takket for seg i Herøy kirke og sagt ja til å fortsette sitt kall i Hareid kirke - Hareid, dere er så utrolig heldige som får Jens, dere må love oss å ta GODT vare på han og hans familie, fordi vi her ute i havgapet er så glade i de!

Jeg er skuffet og sint, jeg er sint på de tullingene som har stelt i stand dette rotet, jeg har ikke respekt for hemmlighetskremmeriet deres, jeg lurer på hvor i Bibelen det står at disse menneskene ikke har Gudstro og kjærlighet nok i hjertet sitt til å tilgi det som eventuelt måtte være av konflikter, jeg er så skuffet!!! I Bibelen står det klart og tydelig at man skal tilgi, og jeg er HELT SIKKER på at denne konflikten noen har stelt i stand er i bunn og grunn en bagatell, en bagatell som noen har dratt opp i nesen og laget en stor oppstandelse rundt, dere som står bak denne kalde gjerningen burde skamme dere! Og dere skal vite at veldig veldig mange i Herøy står samlet FOR vår kjære Jens Prest! Det kunne vi tydelig se igjen i dag, når kirken var overfylt av mennesker som var samlet i TAKK til Jens og hans familie, der var ikke ett eneste ledig sete - og der var ikke ett eneste tørt øye! Voksne menn gråt som små barn, dette sier litt om hvor mye du kjære Jens betyr for oss alle.. Jeg selv var utrøstelig, jeg gråt og gråt, i både frustrasjon over at vi mister vår kjære Jens, men også i uendelig takknemmlighet for han og alt han har gjort for meg og min familie og for kirkelyden, Jens har samlet oss som ett folk, norske og utenlandske, hetrofile og homofile, liten og stor... alle har han samlet og han har gjort Gudstenester til en sterk og høytidelig samling, samtidig som han har alltid hatt ett stort rom for latter og artige kommentarer og påfunn!

Jeg husker spesielt godt når jeg og min Eivind skulle gi hverandre vårt ja... vi flyttet datoen for bryllupet vårt fordi det var uaktuellt for oss å bli viet av noen andre enn Jens, vi skulle ha barnedåp for vår eldste datter, Maria Isabell også denne dagen og det ble en nydelig - helt perfekt dag, sermonien i kirken var fylt med høytid, kjærlighet, latter og applaus! Jeg husker det så godt, jeg ville gi min kjære en sang på dagen vår, i kirken, en sang vi er veldig glade i "You raise me up"...og Jens ville gjerne spille fiolin på denne sangen for oss, men alt dette skulle jo være hemmelig for Eivind... så på øvelsen , en uke før bryllupet var vi alle samlet i kirken, vi snakket om hvordan vi ønsket det, Jens kom med gode råd og innspill, og rett før vi skal gå hjem denne dagen, så sier vår kjære Jens: " Ja da må jeg gå hjem å øve litt på fiolinen min jeg da" - og så oppdaget han at han nesten røpet hemmligheten, så det endte med at vi måtte ro oss inn igjen- eller ut på viddene med en historie som jeg ikke helt husker - men vi lo, også blunket Jens hemmlighetsfult til meg:) Vi greidde å lure Eivind,og følelsene var sterke på den store dagen vår i 2004, når Jens åpnet "You raise me up" med vakre toner fra fiolinen sin....sammen med min beste venninne og forlover Torill og Bjørn Holum sang de så vakkert, jeg tror alle i salen gråt, og etter spontan applaus, så sa Jens: " Som dere skjønner, alt gjør jeg for Helen og Eivind. ALT!"

TUSEN HJERELIG TAKK KJÆRE JENS, TUSEN TAKK FOR ALT DU HAR VÆRT FOR MEG OG MINE!

Du har gjort så mange uslettelige inntrykk på oss, jeg husker også så godt den gangen vi var samlet i dåp igjen,for vår Kamilla Savannah, du tok i mot storesøster Maria Isabell og vår fadderjente Miriam med smil og kjærlighet, de fikk være med på alt og de kosa seg gjennom Gudstenesten, du gjorde den til barnas dag, tusen tusen takk for atter en flott og beveget dåp som vi minnes med mange smil og kjærlighet.

Du og Maria Isabell vår har alltid hatt ett godt forhold har vi sagt, når vårt skjønne tante og onkel barn Celina Iren skulle døpes og komme inn i Guds rike gjorde du nok ett sterkt inntrykk på oss, spesielt meg som mamma, denne dagen tok du Maria Isabell frem til deg og du løftet henne opp i armene dine når du ba Fader vår, du ba for alle som trengte kjærlighet og styrke, du spurte Maria Isabell vår hva vi hadde glemt, og hun tilføyde i øret ditt: "Kjære Gud, pass godt på mamma,pappa, meg og syste, alle ungene i verden som ikke har det så godt og alle vi er glad i"........ Det rørte oss alle og vi vil takke deg for alle disse små , store øyeblikkene du har beriket våre liv med, vil vil takke deg for alt du har gjort for Herøy og folket her når vi har blitt rammet av ufattelige tragedier, Bourbon Dolphin forliset og den ufattelige dødsbrannen i Flusund.... Vi er deg dypt takknemmelig kjære Jens.

Jeg vil personlig takke deg for bønn sammen med deg, for min kjære fadderjente Miriam som flyttet hjem til himmelen i juni i år.... jeg vil takke deg for at vi sammen har bedt for henne i kirken, vi har tent lys og grått..  Du har gitt meg styrke og tro på at Gud og himmelen er god, at selv om små barn blir rammet av uhelbrdelig kreft, så er Gud god....og at vi skal møtes igjen. TUSEN TUSEN TAKK for styrken du har gitt meg og mine kjære Jens. Og tusen takk for den dagen du ringte meg for å takke Eivind og meg for initiativet til innsamlingen for = OSLO. Det du sa til meg den gangen satte dype spor i hjertet mitt og det var store sterke gode ord, tusen takk. Det var en god samtale som jeg setter så stor pris på, tusen tusen hjertelig takk kjære Jens. Jeg er deg evig takknemmelig og tar med meg disse ordene for alltid.

INGEN kan gjøre deg om igjen Jens. Ingen! Jeg vil avslutte med å ønske deg og din familie hjertelig til lykke med ditt virke og kall i på Hareid, vi kommer til å savne deg veldig veldig i Herøy kirke.

Som vår ordfører Arnulf Goksøyr sa så flott i sin takketale;

"TAKK FOR ALT KJÆRE JENS, I GODE OG ONDE DAGER, TAKK. "

Sammen med Jens tente vi lys og ba for fadderjenta vår Miriam ♥

Dåpsdagen til vår skjønne Kamilla Savannah:) Maria Isabell og Miriam følger spent med:)

Gudstenesten i dag var verdig og flott, etter Gudstenesten ble alle untatt dåpsfamiliene igjen og vi fikk høre mange flotte taler fra både kirkelyden og Jens selv, en gripende og veldig fin stund som ble avsluttet med gode ord fra Jens og vakker sang fra Ida og Andreas, "jeg er i Herrens hender"...... nydelig!

 

 

I`M ON BLOGLOVIN.COM CUPCAKES!

Follow my blog with Bloglovin

 

Follow my blog with Bloglovin

Følg meg på BLOGLOVIN skjønninger og bli med i ukentlige giveaway`s ♥

Jeg er så takknemmelig for alle dere trofaste leserene mine, og nå håper jeg at dere alle vil følge meg på bloglovin. Klikk på linken øverst i innlegget og følg instruksene.

Jeg lover dere som følger meg mange fine giveaway`s fremover - fordi gleder er til for å deles! Jeg starter den første allerede kommende mandag, gled dere - jeg kan gi dere ett lite hint:

MINE FAVORITTER!

Er du med?

GOD NATTAKLEM TIL DERE ALLE - jeg skal tidlig opp i morgen og i kirken for å være med på tidenes vakreste Gudsteneste - jeg skal fortelle dere mer om den i morgenkveld. Jeg tar med kleenex, for jeg vet det blir mange mange tårer......

ta godt vare¨på hverandre!

gjev meg handa di ven...... savner deg bestemor, veldig veldig!

OUTFIT : PELS, STRIKK & PALJETTER !

Kjære lesere, det er en "OUTFIT" uke med massevis av nyheter og jeg ønsker å dele disse nyhetene med dere. I løpet av neste uke skal jeg lage ett innlegg som kan være til hjelp for å ORGANISERE garderoben din og SHOPPE SMART!

Det vil hjelpe deg å få en oversikt over hva du har, hva du mangler, hva trenger du til høsten og vinteren, hva er smarte kjøp og hva er ikke så smarte kjøp, jeg lover deg at det blir mye lettere å få en fin garderobe som varer dersom du følger disse rådene:)  Følg med!

Her kommer ett outfit fra Maria`s mote, denne vesten er bare helt nydelig, jeg falt helt for denne og vet at denne kommer hun til å bli utsolgt for veldig raskt! Ta kontakt dersom du ønsker å sikre deg en! Vesten er en flott kombinasjon av strikk og revepels. Kragen med pels kan du kneppe av dersom du ønsker en "ny" vest. Jeg synes den er så fin til både hverdags og fest, til paljetter eller en en helt enkel singlet eller genser under - du kan også bruke den utenpå skinnjakka som er veldig in denne høsten. - Tenk at det nærmer seg høst!

Merket er AneMone, for dere som ringer Maria og bestiller den i posten ; spør etter AneMone waistcoat. Superhyggelig at så mange av dere ringer fra fjern og nær for å handle skatter på yndlingsbutikken min:)

GLEDER ER TIL FOR Å DELES - JA BÅDE GARDEROBE GLEDER OG ANDRE GLEDER;) Jeg lurer på om jeg kansje skal dele min kjære`s oppskrift på hjemmelaget SJOKOLADEFONDANT med dere...?;) Jeg har nettopp spist 4 (!!!!)... Og det blir garantert ett par til før jeg finner senga!

Følg med for både garderobegleder og sjokoladegleder;)

OUTFIT FRA MARIA`S MOTE:

Vest fra AneMone og superbehagelige jeans fra Saint Tropez, modell "Fly" .

 
 

 

Moteblogger

OUTFIT; My little Chanel inpired blazer dances in Saint Tropez with Mr.So B and Mr. Rodrigo Otazu!

OUTFIT:

Jeans by Saint Tropez . " Chanel " inspired blazer by Sorbet (all Maria`s mote )and my SO B by Børre Olsen jewelry. This jacket is easy to dress up and down! My new favourite!

 Ps; fresh pink lips by Max factor elixir , the colour is "Bewitching coral"

¨

Todays outfit was all dressed up by my beautiful Maria! At Cosmetique I wore this outfit with some overzied pants, she got them in store now, in grey, you have to try it, I`m in love!

Jewelries by Rodrigo Otazu, So B by Børre Olsen and Louis Vuitton - perfect combination!

 

Moteblogger
 

LOUIS VUITTON JEWELRY

ENJOY THE WEEKEND ALL OF YOU BEAUTIFUL PEOPLE!

 

 

TODAYS "CHANEL" OUTFITOUTFIT:

 • bukse singlet og Chanel inspirert blazer , alt fra Maria`s mote 
 • Ring fra Otazu, Diva Design Molde
 • Armebånd Louis Vuitton
 • nail-police Alessandro, Cosmetique N.H Lied, black & silver, 9+1 ;)

Moteblogger

DAGENS OUTFIT

OUTFIT:

Bukse fra Sain Tropez, modell FLY. Kjole brukt som topp fra Saint Tropez - alt fra Marià`s mote. Sko Maggie Wonka. Armebånd Cosmetique. Englelakk 9+1 Alessandro, rosa ny for høsten og sølv også ny - Cosmetique.

Details...

LITT LEI SHOOT, LITT FULL AV LEVEN!Da hopper jeg i paljett stasen og danser meg ut døra, jeg skal avsted å feire min Sunniva sin bursdag og som jeg gleder meg:))) Happy friday kjære lesere og tusen takk snille vakre mamma mi som sørger for at jeg kommer trygt hjem i natt ♥ 

Moteblogger

PUT SOME HIGH HEELS ON- AFTER ALL IT`S FRIDAY

 

I WISH FOR BURBERRY

Hos vakre Eli på Siri shoes plus more i Ålesund finner du denne skatten! Jeg har funnet den ultimate drømmeveska.... ønske ønske ♥

Og når vi er inne i ønske-verden - ønsker jeg dere alle en nydelig fredag, jeg skal kose meg på Cosmetique og igår priset jeg ned massevis av ørepynt og armbånd til 20,- ;) Til kvelden er det selskap for verdens beste Sunniva mi:)

FIN FREDAG !

 

 

Moteblogger

MAX FACTOR & GUCCI = MILAN FASHIONWEEKSome of my favourite colours!

This lipstick is what is giving the wow factor for me right now. Made with 60% 'Elixir' treatment, comprising shea, avocado and aloe butters, along with white tea for anti-oxidant properties that smoothes the surface of the lip in seven days. So, you get to wear amazing, bright, pigment packed lipstick and it makes your lips look better. What's not to love? There are 15 shades, all with the same formula and they had their debut on the A/W catwalks when Pat McGrath, Global Creative Design Director for Max Factor, used them on the catwalks. You`ll find this love at Cosmetique N.H Lied.

 

Gucci2 Milan Fashion Week A/W 2011 Gucci Gucci1 Milan Fashion Week A/W 2011 Gucci Gucci Milan Fashion Week A/W 2011 Gucci G Milan Fashion Week A/W 2011 Gucci

MILAN FASHIONWEEK, GUCCI MEETS MAX FACTOR ELIXIR!

BELLISSIMO!

 

Statement lips are of course the finishing step and to recreate the sophisticated pout, Pat suggest a third step lip look, "firstly line the lips using a deep red Max Factor Colour Elixir Liner, before applying the new Max Factor Colour Elixir Lipstick in Aubergine over the liner and entire lips, with step three dabbing Max Factor Colour Elixir in the lighter Ruby Tuesday shade to the inner part of the mouth.  This two shade look helps gives the illusion of fuller lips.  I previewed the Colour Elixir shades at the show and created this look, which is complete with tonnes of gloss, which is beyond glamorous!"

BOYFRIEND OH BOYFRIEND!L.O.V.E my BOYFRIEND DENIM by SAINT TROPEZ!

Modellen heter "Charly" og denne er en must have vil jeg si nå til høsten og vinteren hvor vi faktisk skal gå inn i våre kjære boyfriend`ers skap og låne litt av de;) En av trendene som er in nå er jo nettopp herre-looken! Denne vil bli fin til både en herreinspirert skjorte, med kule armebånd og smykker til, eller helt motsatt , med paljett-topp og ingen tilbehør. Jeg kommer til å bruke den til en helt enkel t-skjorte og dressjakke også, kul kul kul!

Du finner den hos Maria :)))

Ønsker dere alle en fiiin dag, jeg skal avsted og kose meg på Cosmetique i dag - vi har nettopp fått inn den helt nye kolleksjonen med MAX FACTOR`S LEBESTIFTER, hjelpes så mange fine farger! Jeg har allerede funnet meg noen nye favoritter;)

Bilder kommer senere, ha en nydelig dag så lenge kjære snille trofaste leserene mine - jeg setter veldig stor pris på dere alle sammen og vil benytte anledningen til å si tusen takk for at dere følger meg! Jeg gleder meg over en 6. plass på listen over anbefalte motebloggere fra inn og utland, tusen tusen takk alle sammen! Selv om det blir mye tull og tøys her inne på bloggen, så håper jeg at dere finner kos, hverdagsgleder og inspirasjon også:) Bloggen er ment å være ett lite fristed for både oss skrulledamer og dere or`ntlige damer;)

FIN TORSDAG VENNER! Og kommer dere innom Cosmetique i dag, så kan du handle deg bijouteri på 70 % off, Sans Soucis på kampanjetilbud eller du kan gjøre deg ett kupp på toalettvesker - de har vi nemlig satt ned prisen til latterlige 49,- !!!! Elllllller du kan teste ut våre nye snaaasne max factor lebestifter;)

 

"Hvor enn du går - husk alltid å strø litt glitter!" ~tingeling~ 

Moteblogger

OUTFITS TO LOVE

Gleden er stor in the Sævik household og jeg har min egen liten catwalk og ett aldri så lite moteshow i stua;) Håper dere finner noe dere liker dere også, min ønskeliste og handleliste er lengre enn den noen gang har vært! I morgen deler jeg verdens FINESTE CHANEL inspirerte Blazer med dere!!! I dagtidlig før jeg dro på jobb, da sto jeg på klerommet mitt og tenkte at nå mangler jeg noen denimbukser og en svart fin blazer... men nå mangler jeg ingenting, jeg har funnet begge deler hos min vakre Maria på Maria`s mote , de som sier at lykke kan ikke kjøpes for penger.... jeg sier:

"Whoever said happiness can`t be bought, they simply didn`t know where to go shopping!" Nemlig;) Finner du noe du liker, trykk på HER og du kan følge nyheter og vakre outfits fra yndlingsbutikken min:))) Gled dere til i morgen - to be continued!

Disse denimbuksene fra Saint Tropez er superbehagelige å ha på, det er stretch og slim for alle penga:) Buksene er håndsydde på samme fabrikken og på samme måten som denimbuksene fra Armani (jeg er en stor tilhenger av de vet dere) og Versace! Også er de rimelige! Kun 500,-  600,-  700,- og 850,- HURRA:)


Denne modellen heter "FLY" og jeg er superfan av denne vasken!Kjole fra Saint Tropez brukt som topp (samme kjole som tidligere innlegg ikveld) Så denne kjolen kan du bruke til både hverdags og fest!

Checking out my 9+1 nails? It`s Alessandro silver & black :)

Nye topper som jeg falt helt for:) Den over er fra FLOYD, Maria`s mote og denimbuksa er Saint Tropez, modellen "FLY" 

skjønn blomstrete topp fra Saint Tropez Maria`s mote 

Denne er også supersøt til denim og shorts! Her er denimbuksa modellen "RIVER" også fra Maria`s og Saint Tropez:)OUTFIT ON MY WISHLIST!!!!!

DENNE ØNSKER JEG MEG!

Som jeg fortalte i dagens outfit innlegg, så vil jeg vise dere mine yndlings outfit fra Maria`s mote i kveld:) Her er den som står langt langt oppe på ønskelista mi av høstnyhetene hennes, en lekker og samtidig tøff kjole fra Saint Tropez . Den er fin alene og veldig stilig til denim også - bilder til denim kommer:) Her har jeg stylet den med ett brunt skinnbelte og grå trøder fra Siri`s, men den er tøff uten belte også, der en kan stappe den litt nedi denimbuksa, følg med;)

OUTFIT:

 • Kjole/topp fra Saint Tropez , Maria`s mote
 • Armebånd So B
 • sko fra Siri`s 

Moteblogger

DAGENS OUTFITOUTFIT:

 • bukse fra Maria`s mote
 • sko pieces
 • singlet Sophie Faroh + Vila
 • paljett sjal fra Cubus (gammelt)
 • ring fra Otazu , Diva Design , Molde
 • armebånd Louis Vuitton


Denne uken er det paljetter hver eneste dag;) Jeg ble så inspirert av og dette innlegget her :)

Følg med videre i uken , det blir SEQUINS all the way - every day;))) unnskyldningen min ? At det er nøyaktig 4 mnd til julaften i dag!

Følg med i kveld, da kommer det flere FAVORITT OUTFIT , jeg har fått sniktitte og prøve de nye denimbuksene fra SAINT TROPEZ -HELT NY KOLLEKSJON, DRØMME-BUKSER!!!!! Passformen er perfekt og jeg ønsker meg ALLE modellene!!!!!!!! Og de er av en super kvalitet, de er faktisk håndsydde på samme fabrikken som buksene fra ARMANI OG VERSACE blir sydd.......:))) Pris ca 500,-

STAY TUNED ♥

 

Moteblogger

HAPPY WORKOUT! HAPPY BUTTS!

My butt will be so happy working out with Jane Fonda;)

For en skatt av en workoutvideo! I går startet jeg for fullt å trene igjen etter flere mnd pause! Jeg gjør det i hovedsak for å få mer muskelmasse - ikke for å gå ned i vekt, sammen med nok ernæring og ett godt kosthold kan jeg beholde vekten ,men øke muskelmassen. Denne videoen gjør meg hoppende glad så idag har jeg trent i stua til denne glade galskapen! Hvor ble disse trenings antrekkene av??? Hahaha;D

Ønsker dere alle en kjempefin tirsdag, komdere ut av godstolen og tren på stuegulvet sammen med Jane Fonda dere også, det er faktisk veldig gøy;)))

Jeg har ett fast treningsrituale jeg gjør hver dag nå som jeg er i full sving igjen og det består av

 • 15 armhevinger
 • 20 situps
 • 30 kick med hver fot - du legger deg på knær og albuer, løft den ene foten opp mot taket (strak fot) og nedigjen, uten å berøre gulvet, gjenta dette 30 ganger med èn fot FØR du bytter fot.
 • 25 "Maria Montazami løft" hahaha;) still deg med ryggen mot stolsetet, plasser hendene(håndflaten på stolsetet) og løft deg opp - vanskelig å forklare og sikkert enda vanskligere å forstå hva jeg mener... 
 • x antall runder opp og ned trappen hjemme
 • GJENTA ALT DETTE 4 GANGER HVER DAG OG JEG LOVER DEG AT ETTER KUN 2 UKER VIL DU MERKE EN STOR FORSKJELL!

LYKKE TIL OG KOS DEG MED GOD MUSIKK PÅ ØRET- JEG HAR DILLA PÅ JOSH STRICKLAND OG REPORT TO THE FLOOR OM DAGEN, DET ER FIN MUSIKK Å PUMPE TIL;)

 

Moteblogger

OUTFIT FRA MARIA`S MOTE

 

 

 

Denne genseren fra B-Young synes jeg er så fiiiiin! Den finnes i nydelig blå også:)  Elle melle...det ble grå! Slim denim fra Street one, fin vask og veldig behagelig på! Høy i livet:) du får alt hos Maria`s mote i Fosnavåg

E.L.S.K! Denne skinnvesten fra Jazz er ett KUPP for høsten og kan brukes med kun en singlet under eller den er uberkul til å ha utenpå skinnjakka - hot nå til høsten, også liker jeg at den er kortere bak enn fremme:)  Nå kjenner jeg at det skal bli deilig med litt høst og jeg gleder meg til å møte lange fine høstkvelder med denne skinn-vennen:)  

wine o`clock and the girls are ready for some quality time:)

Details...

Skinn + semsket skinn, pels, (alt fra Jazz, Maria`s mote) metallic Sophie Faroh jumper og Sophie Faroh silkebluse

Det er lov å blande ulike materialer, silke, pels, skinn og semsket:)

Denne buksen blir min nye bestevenn fremover! Denne må prøves , den er suuuperfin med "legg" fremme og kan enten brukes lang eller du kan dra den litt opp på leggen for en litt  mer rocket variant! Jeg kommer til å gjøre begge deler;) Otfit bilde medd denne kommer, stay tuned dolls:)))

 

Moteblogger

PINK LIPSMACKERS IN MY HEART!Dilla på ROSA lebestifter:)

Mine favoritter om dagen er ARTDECO sine drømmer, de er pleiende og tilfører leppene mye fuktighet samtidig som de holder lenge på fargen.

Yndlingen min i ARTDECO er nr 488 (lys rosa) den har jeg liggende overalt...i bilen ,i hver eneste veske, på kjøkkenbenken, i stua, ja egentlig ligger det nr 488 litt overalt i hjemmet vårt... Aner jeg en liten Maria Montazami tendens her? Jepp! Gullige Maria Montazami er å se på norsk tv3 i kveld klokken 21 sharp og gjett èn gang hvem som sitter klar med ett lite glass vin och jornøtter da? Ja, det är nok mig..... ;)

Andre favoritter i Artdeco som blir mye brukt er 484 (lys fersken) 494 (knall fresh rosa) 496 (mørk rosa/lilla)
også er jeg stor tilhenger av YSL sine rouge voluptè nr 1 og nr 7. Mac sine farger "Pretty please" og "Myth" er fine, Max factor sin "Sheer gloss balm" farge nr 2 er veldig god og fin i fargen. Jeg har fått testet ut de nye lebestiftene Max Factor lanserer nå i høst og disse er knall gode!!! Jeg har allerede funnet noen favoritter og èn av de er fargen "pomegranate" nr 665, gled dere til den kommer hos oss i løpet av høsten - jeg skal fortelle dere når:)

Noe som er viktig å huske på når du skal ut å kjøpe deg en lebestift er:

 • velg riktig nyanse til huden din, er du kald eller lys?
 • noen lebestifter får tennene våre til å se hvitere ut - det liker vi;)
 • fargen ser alltid mye sterkere ut på selve lebestiften/prøven eller hva den er når du får den PÅ leppene, viktig å huske dette og ikke bli skremt av en tester, uten å ha prøvd den:)
 • nå i høst er det virkelig inn med oransje lepper og jeg lover å teste ut denne trenden, soon baby soon;)
 • legg en god base først, jeg synes Artdeco sin lip base er veldig god, den legger jeg hver morgen og da sitter lebestiften lengre.
 • bruk lipliner for å holde lebestiften på plass, det er ikke noe fint med lebestift som kryper utover i de små fine linjene.... synes du det er vanskelig å velge farge på lineren, kan du gjøre som meg, kjøp deg en nude-farget lipliner, da passer den til alle lebestiftene dine:)  

 

Moteblogger

PUPPER, LÅR OG RUMPE?


 

 (Ja, det er lov å skrive både rumpe og pupper i bloggen min, nemlig;))

Well Ladies, la meg introdusere dere for min nye følgesvenn i ett par mnd nå - SANS SOUCIS BODY CARE, PERFECT SHAPE! Om det blir perfect shape ? Det må bli opp til dere å bedømme etter at dere har prøvd den selv i en mnd , jeg er fakstisk veldig fornøyd, huden er strammere og jeg merker en klar forskjell. Denne blir med meg videre , uten tvil! Denne, kombinert med noen bøy og tøy på stuegulvet gjør underverk:)

Hello Sans Soucis, I really think we`re going to be good friends for the rest of my life!

Du finner den hos oss på Cosmetique N.H Lied selvølgelig;)

 Anti-cellulite_cream_gelPerfect Shape Anti-Cellulite Creme-Gel

Composition Thermal spring water from Baden-Baden activates skin metabolism the natural way with its rich array of minerals and trace elements.
BodyRefine Complex is a combination of red algae hydrolysate (hydrolyzed carragenan) and caffeine. The innovative hydrolysate of the red algae and the proven anti-cellulite ingredient caffeine strengthen and ideally complement each other in their effect.
Centella asiatica extract is obtained from Tiger Grass a tall Asian grass and supports firming of the connective tissue. In medicine, it is used to heal wounds inasmuch as it stimulates collagen synthesis. 
Sesame oil conditions the skin, leaving it soft and supple.

To Use Apply PERFECT SHAPE Anti-Cellulite Creme-Gel once or twice daily directly to problem zones whether showing initial signs of cellulite, or already pronounced manifestations and massage in. 
Best used after sports and shower/bath, since skin is then especially receptive and the ingredients can best
 work their magic.

 

Moteblogger

TODAYS CAVALLI ME UP, SO B & LOUIS VUITTON

Denne toppen er jeg så glad i! Den er fin med en skulder bar, den er fin å ha både utenpå og ned i buksen, jeg liker at den er buet både fremme og bak, også er den litt lengre bak enn fremme. Og fargen er så FIN! Du får den i flere freshe farger hos vakre Maria på Maria`s mote, Fosnavåg brygge:)TODAYS OUTFIT :

 • shorts Cavalli
 • topp Sorbet fra Maria`s mote
 • smykker So B
 • skjerf Louis Vuitton
 • sko Pieces


nyt dagens go`låt. Bruce`rn is racing in my livingroom...;)

 

Moteblogger

GIVE AWAY!

Kjære lesere, jeg er med i en flott give away og ønsker å dele denne med dere, trykk HER og bli med du også, premien er denne drømmen av en jakke fra Line Of Oslo.

Del denne GIVE AWAY`en på bloggen din du også og link den inn til meg dersom du kan det.

Husk å besøke yndlingsbloggen min HILDECARMA , dette er min numer 1 favoritt butikk i vakre Trondheim by! Gleder meg til neste besøk der allerede!

Lykke til alle sammen:)))

CELINE MAKTABI-BORG ON MY WISHLIST!

 

Ønskelista er lang merker jeg......;)

Så mye lekkert! Jeg må innom denne skattekisten ved neste Oslobesøk! Showroom finner du i Eilert Sundts gate 18, 0259 Oslo. Ta turen innom og drøm deg bort i lekre klær, tepper, vesker, smykker og interiør til hjemmet ditt:) 

Legg merke til detaljene på veksene, nydelige - og ikke en eneste en er helt identisk, hver eneste veske er unik ♥ Til hverdags hadde jeg stylet den med denim, en lekker sequins topp, favoritt skinnjakka mi og noen tøffe ankelstøvletter til.... og til fest hadde jeg brukt den sammen med den lille sorte eller en fotsid drømmekjole ♥ Disse veskene passer til alt!

Veskene er designet av vakre Celine Maktabi-Borg. I samarbeid med jentene bak Cala & Jade  designer hun nå noen godbiter som jeg vet flere av oss motebloggere kommer til å sette øverst på ønskelista:)  Materialet er skinn og Kelim tepper. Ingen av veskene er like, så her vil hver eneste veske være unik ♥

HUSK Å TRYKK "LIKER" PÅ FACEBOOK SIDEN TIL CELINE MAKTABI-BORG og hold deg oppdatert på nyheter og skatter i butikken hennes!

Veskene er å få tak i fra høsten av, og selges hos Celine Maktabi i Oslo samt følgende steder:

Oslo
TATLER, Carpe Diem, KOMA Steen & Strøm, KOMA, Hegdehaugsveien og Felicia.

Trondheim
Suuz

Danmark
www.stylefab.dk

Enjoy Ladies:)

 Moteblogger

HELLO SATURDAY

Fin lørdag fra ende til annen.. jeg har kosa meg på Cosmetique idag, vi har priset ned alt bijouteri til 70 % så nå kan du gjøre deg mange kupp! Vi har fylt opp 30,- korgen vår med mange fine nye englelakker (noen sendte meg en mld og sa at jeg ofte skriver NEGLELAKK feil...men jeg mener ENGLELAKK;) ... ny ørepynt, armeband og smykker:) Som vi koser oss vi tuttene!  Takk til alle hyggelige kunder som kommer innom oss, det setter vi så stor pris på og det gleder oss at dere finner dere noen skatter hos oss - i tillegg til at vi serverer byens beste softis og sjokoladekaffi;) haha, det blir noen slike i løpet av en uke, så jeg må nok tenke litt mer trening fremover....one soft icecream a day keeps the doctor away - and it makes my pants shrink!!! Jeg rakk en lynvisitt innom Maria`s mote også - deler skatter med dere i morgen, hun har fått inn så mye fiiint + at der er halv av halv pris på alle salgsvarer, aiaiaiiiii ;)

Ønsker dere en fortsatt fin helg, Mr. Bruce Springsteen og lange-meg har flyttet oss inni bestestua...Señorita-vinen er på bordet, neglene er lakket Señorita Rosa og jeg venter spent på at min kjære kommer hjem fra havet i løpet av natten:) Kansje Mr.Springsteen og jeg lar det være igjen litt vin også til han kommer?;)

Min kveld har dere her, fortsatt god helg kjære lesere:)" THIS IS LADIES NIGHT OOOOH WHAT A NIGHT!" 9+1 trenden er HOT som aldri før! Fikk dere med dere innlegget mitt om California og Hollywood som har kastet seg på trenden? Vi er tidlig ute kjære lesere og vi kjører på - glad farger og høstnyheter er på plass, så kom innom oss og finn dine favoritter. Ikveld har jeg lagt Alessandro nr 130 (Og jeg har døpt den Señorita selvfølgelig)

KALD GOD VIN! Denne vil jeg anbefale dere (som er over 18 år) å prøve, den var en gledelig overraskelse:) "Fyldig og rund med en nydelig ettersmak av tropiske frukter"....nam!

kos kos kos:)

nyyyyt denne, her går Bruce`rn på repeat hele døgnet! 

 

Moteblogger

 

TO YOU, FROM ME, WITH LOVE!

JEWELRY LOVE

 Det er mange av dere som spør meg hvilke smykke jeg hadde på meg den siste headeren min og det er So B by Børre Olsen:) Du kan gå inn på denne siden og finne din favoritt:)

Pst! Kjenner dere igjen en av damene her? Jepp, det er lille lange meg! Kos dere her og finn drømmesmykkene deres - og til dere som lurte på om det finnes herresmykker også? Selvfølgelig:))) Her finner du både smykker, ringer, armebånd+++ til både han og henne! ENJOY:  www.borreolsen.com  

I`m off to Cosmetique and some happy hours! Tune in for our BEST OFFER! I`ll give You a hint; NAIL-POLICE! Okey, one more; 30,-

Vi feirer lørdagen med mange nydelige neglelakker til KUN 30,-  Da er det billig å legge 9+1 da:)


 

Moteblogger

YESTERDAYS OUTFIT DETAIL


Dilla på armebånd! Så søte armebånd fra søte hjerter ♥ Fikk dere med dere vakre Silje på God morgen Norge her om dagen? Hun viste oss hva som er hot nå til høsten og mange armebånd på samme hånd er ett must:) Sjekk også Silje`s inspirerende blogg og min mote her Min favoritt!


Moteblogger

TODAYS DIVA - LABBA OUTFIT;)

OUTFIT:

 • DIVA labber fra Anette min:)
 • bukse fra Maria`s mote
 • topp Sophie Faroh
 • Dressjakke Kappahl

Skader man foten litt er det bare å holde tunga beint i munnen, balansere på en stilett og smile:) Hurra for våre skjønne DIVA labber! Disse kom jammen godt med i dag på Cosmetique jobbet, Anette;) For en fin dag, tross en litt vond fot.

Hyggelige kunder, en overraskende tlf med ønske om en nydelig dag fra en dame jeg setter så uendelig stor pris på ♥ besøk av selger i dagtidlig, kjekke Ola var hos oss og vi har bestilt inn julevarer og nyheter, gled dere - det gjør jeg:))) Jeg lover dere mange nydelige nyheter i løpet av september og oktober, ja faktisk kommer det nyheter helt frem til jul!  

Details, Otazu gleden min fra Diva Design, Molde + So B by Børre Olsen.

Smykke fra Camilla Prytz! I ♥ my eagle ...  Det er de små detaljene som setter prikken over i`en;)

Idag har jeg flira så jeg grein, så godt det er å le slik! Håper dere har fått dere mange gode lættiser dere også! GOD HELG KJÆRE LESERE!

Klem fra ei lattermild høne;)


 

Moteblogger

OH HAPPY FRIDAY:)

Kjære lesere!

Det er helg og vi feirer dette med ett KNALLTILBUD fra ARTDECO!

Nå kan du få dette makeup settet til kun 135,- (ordinærpris 360,-!)

Settet består av en elegant beautybox, 2 øyenskygger fra Artdeco og ett base sett.

Hurra for GLAD fredag hos oss på Cosmetique N.H Lied! 

Moteblogger

FØRSTE SKOLEDAG I 2.KLASSE!

SUPERSTOLTE STOREJENTA VÅR ♥

Maria vår, så fin i kjole som du har valgt ut selv og smykket som betyr så mye for deg... du og fadderjenta vår, Miriam fikk disse smykkene i vår.... samme sort....som alltid har vi to mamma`ene kledd "Mia & Mia" i samme klær:) I sommer måtte fadderjenta vår flytte opp i himmelen til Jesus og englene, etter å ha kjempet mot kreften så lenge. Gode snille Mia som vi savner deg! Og enda mer savner mamma din deg...... I dag var du med i tankene til Maria.... du var på en måte med henne på første skoledag. Vi tenker på deg og savner deg masse masse ♥

Tenk... 2.klassing og ikke lenger minst på skolen! Mamma, pappa og lillesøster ønsker deg og vennene dine ett kjempefint skoleår. Jeg ble så rørt da rektor fortalte hele skolen at det viktigste er ikke bare at vi skal lære å lese og skrive, men vi skal lære oss GODHET - å være GODE mot hverandre! Hurra for barne våre, skolen vår og en super rektor!

VI MÅ TA GODT VARE PÅ BARNA VÅRE OG VÆRE GLADE FOR AT DE FÅR VÆRE FRISKE, HUSK Å MINNE OSS SELV PÅ HVOR HELDIGE VI ER, DET ER VIKTIG Å HUSKE NÅ NÅR HVERDAGEN STARTER IGJEN OG VI MASER OG JAGER RUNDT.... SETT BARNA VÅRE FREMFOR ALT, DET FORTJENER DE !

Klem fra ett mammahjerte

Mamsen og lillemor er minst like spente og pappa foreviger første skoledag i 2. klasse :)

 
PIMP IT! PAKKE I POSTEN;)

PIMP MY IPHONE;) Helena & moi fant disse lekre coverene på Ebay her om dagen og hva gjorde vi? Jo vi klikket de hjem til postkassa vår. Jeg synes den er akkurat passe rosa, akkurat passe stilig og akkurat passe bling! Så nå ligger denne prinsessen og koser seg inne i Burberry dynen sin, glad og fornøyd;)

du kan handle den her 

Enjoy;)

Nå skal jeg snart avsted å hente Maria Isabell vår, hun har gledet seg sånn til denne dagen, første dag som 2.klassing!!! STAS STAS STAS:) Mamsen gleder seg masse til å høre tusen historier om hvordan du har hatt det i dag prinsessa vår ♥Moteblogger

TODAYS OUTFIT! SOPHIE FAROH & CHARLOTTE SPARRE + ELVIS!

Jeg sverger på at det er Elvis som er på kjolen min!!! Hello Elvis....;)

Craziness slæsjh happiness....

OUTFIT;

 • Bukse Sophie Faroh
 • Kjole brukt som topp, Charlotte Sparre
 • Nail-police Alessandro - ja vi kjører på med 9+1;)
 • armebånd fra Cosmetique N.H Lied
 • Ring So B by Børre Olsen


Jeg er i skikkelig ELVIS mood om dagen, SUCH A HUNK!
Nyt denne videoen under Ladies :) 
Og jeg sverger på at det var selveste Elvis som innførte trenden statement-ringer!

 

Pappa!!!! Du ligner på Elvis når du var i 20 årene;) Lucky mama;))))

 

Moteblogger

AUTUMN 2011 COLLECTIONHvilke er dine favoritter? Jeg har mange! Noen av de er disse;)Bring on autumn, my nails are ready!

Moteblogger

CHASING SUNSET

ååå... her fant jeg millioner av krabber som liten jente:) Hjemme ♥

FosnavågKommer han snart, mamma...?

"Kjartan-Trygve" er på plass...!!!!!

My point of view by night! Heldig? Ja ♥

 

 
RICCOVERO FAVORITT & HØSTNYHETER I ALESSANDRO

Min RICCOVERO favoritt! Denne er fin med bare en singlet under, med skjorte, med eller uten belte, mulighetene er mange og jeg leter den frem igjen gang på gang! Riccovero, You make  me happy!

DU KAN HANDLE RICCOVERO HER: http://webshop.riccovero.no/ 
Alle disse fargene er så fine til, elle melle.... Valget falt på 1 stk sølv og 9 stk nr 170!Nydelige farger som kom i dag, nå nærmer høsten seg og jeg kjenner at jeg faktisk gleder meg litt;) Deler flere nyheter med dere senere - det kom så mange freshe farger!!!! Hurra for en gledelig tirsdag:)

 

Denne ønsker jeg meg!

Du finner den her: http://webshop.riccovero.no/produkt.asp?c1=441&c2=1034&c3=0&p=31556

 

 

 

 

CANDY-COLOURS + KNALLTILBUD COMMING UP!

Jeg er så glad i denne skatten som Maria mi har laget til meg:) Jeg har brukt det mye sammen med andre armebånd, eller helt alene som i dag! Jeg hadde det på meg hele Milano turen i fjor og det var mange fine Milano fruer som kommenterte dette ♥ Maria mi, I`ll wear it with pride and love, always always! xoxo mama

Dilla på rosa og grått om dagen! Jeg lover dere ett KNALLTILBUD på 2 øyenskygger fra ARTDECO + dette etuiet til å oppbevare de i + øyenskyggebase.....til en GI BORT PRIS.... veldig veldig snart hos oss på Cosmetique N.H Lied!

Følg med:)

FORTSATT FIN TIRSDAG!

 
Moteblogger

MRS. PINK NAILS!

Mrs. Pink Nails? That`s me!

Nå er det rosa negler som gjelder og jeg har dilla på OPI sine lakker; "Shorts story", "Princesses rule!", "Bubblebath" og Chanel sin "Ballerina" -tuuusen takk Therese mi ♥ Jeg lover dere flere rosa nyheter hos oss på Cosmetique fremover;) "Hey Hollywood!!!!" er en jeg håper å få dele med dere om kort tid;) Stay tuned and stay Pink! I know I am!

Legger ved dagens go`låt også, nyt denne kjekkasen så lenge- fin tirsdag!

 

 

 

Moteblogger

FOSNAVÅG-GIRLS vs CALIFORNIA-GIRLS? FOSNAVÅG IS THE WINNER!!!!

Kjære lesere, som jeg har gnålt om negletrenden 9+1..... Ja her har dere beviset; Vi er FØR California med denne trenden;) Først nå har de trykket moten til sitt bryst og her går vi snasne Fosnvaågere med 9+1 trend, hellooo, this is old news California;D haha;D

Sjekk blogg posten til gullige Maria Montazami fra denne uken? Hun har kastet seg på trenden hun også! Fresht? Jepp!!!!

Kjør på jenter, vi er noen skikkelige trendsettere, kniiiis;)

Det senaste här i Kalifornien att man målar en nagel i en annan färg. Vad tycks? Man vill ju vara fin om man ska gå på kalas.

tam tam tammmmmmmmm!!!! Trenger dere mer bevis?;))) Kjør på it-girls from Fosnavåg;)

 

L.O.V.E

Dagens outfit detalj er denne skjønne engelen. Jeg ble så rørt den gangen jeg fikk dette fine armebandet i posten... Snille Sunniva-hjertet mitt!  Denne engelen passer på meg og følger meg overalt!
De andre armbåndene er fra Cosmetique og Juvelen.

"Jeg har en engel som følger meg......"Moteblogger

HAND-SPA? MINE FAVORITTER

Mine hender er silkemyke om dagen og dufter deilig kokos. Jeg pleier de med denne serien, Alessandro:) Dette er hverdagsluksus for enhver kvinnes hender!

Først vasker du hendene med en god såpe, når hendene er fuktige smører du de inn med "magic manicure sugar", dette er en peeling maske for hendene og den dufter nydelig godt:) skyll hendene og smør inn negler og negleband med "nail repair" og tilslutt hand-serumet....... prøv det, så forstår du hvilken luksus det er jeg mener ♥

Du finner alle produktene hos oss på Cosmetique N.H Lied.
Moteblogger

MONDAY KIND OF LOVE

HAPPY MONDAY DOLLS;)
HAPPY WIFE - HAPPY LIFE!

ESPECIALLY ESCADA

 

ESPECIALLY ESCADA by helensaevik on Polyvore.com
 
 
Gled din hjertedame og overraske henne med denne nydelige duften :) Du finner den hos oss på Cosmetique N.H Lied
 
LYKKE er når din elskede lager hjemmelaget sjokoladefonant til deg, midt på natten!
I ♥ YOU EIVIND!
 
 
 
 
 
 

TODAYS OUTFITOUTFIT:
 • Sequins blazer fra www.vintageluxury.no
 • topp fra Vila
 • bukse Armani jeans
 • sko Michael Kors
 • armebånd Louis Vuitton
 • veske fra Bianco
 • neglelakken er OPI, Bubblebath. Den finner du hos oss på Cosmetique N.H Lied
Details
 

Dagens inspirasjon hentet jeg fra min polyvore nettside, der kan du kose deg og lage dine egne drømmeoutfit;) Jepp, noe for meg! Når du koser deg med din hobby, koser jeg meg med min;) Lett å drømme seg bort i vakre designer antrekk her... også kan jeg tusle ut på klerommet mitt og finne noe som ligner, copycat? Kjør på;)

 
 
TODAYS OUTFIT

 

TODAYS OUTFIT by helensaevik featuring a sequin blazer

3 1 Phillip Lim t shirt
$195 - lagarconne.com

LIVING DOLL sequin blazer
$60 - buckle.com

Armani Jeans skinny jeans
$106 - repertoirefashion.co.uk

Louis Vuitton wooden bracelet
$370 - louisvuitton.com

OPI Nail Lacquer - #F27 In the Spot-Light Pink :: OPI Nail Lacquer ::...
$6.99 - beautyofnewyork.com

DISSE SKATTENE KOM I POSTEN; VINTAGE & LUXURY!

Det er så gøy med pakker i posten og jeg er som ett lite barn hver gang ett hjerte sender noe hjem til meg, denne gangen var det snille Birthe som pakket og sendte to lekre Sequins Blazere (paljettblazere, begge er svarte) fra sin nettbutikk www.vintageluxury.no min favoritt online-shop;)) Her finner du skatter fra Chanel, Balmain, Gucci, Dior, Valentino, Celine, YSL, Escada +++

Jeg er helt forelsket i disse to og idag har jeg endelig bestemt meg for hvilken jeg skal beholde....elle melle.... det ble denne korte varianten som flytter inn i mitt wic! Velkommen hjem my little black sequin love:)))

OUTFIT: Sequin Blazer fra www.vintageluxury.no armani jeans, tskjorte fra Mellow Rose, Natasja TrondheimDenne på bildet under er fortsatt tilsalgs på www.vintageluxury.no Den er en litt lengre variant og nydelig fin, men jeg kan ikke beholde begge, det er så mye annet som står på ønskelista også;)  

Logg deg på og ta kontakt med Birthe dersom du også ønsker deg litt luksus, sendt hjem til din postkasse - første mann til mølla;)))Rålekre begge to! SEQUINS all the way og nydelige detaljer...  Knalltøffe til jeans, shorts, skjørt, de passer til alt, rocker opp ett hvert antrekk! I `m in LOVE!

 

 

Moteblogger

BE HAPPY, IT`S SUNDAY

 

EMRACE LIFE ♥

Ønsker dere alle en fin søndag, med laaang søndagsfrokost, god middag, kaker til dessert og gode gamle slagere på øret:) Sunday is my kind of day!

THINK HAPPY - BE HAPPY :)

 

I WISH.. INSPIRING OUTFIT BY ALEXANDER MCQUEEN

Dette skal være min inspirasjon for ett outfit one fine day;)
L.O.V.E!
Husk at dere trenger ikke shoppe dyrt, du har helt sikkert noe i garderoben din du kan bruke til dette antrekket:)
 
skull-fever? Check!
 
outfit inspo alexander McQueen

 

outfit inspo alexander McQueen by helensaevik featuring pink dresses

Alexander McQueen pink dress
735 - matchesfashion.com

Gucci jacket
$1,195 - net-a-porter.com

Alexander McQueen black pumps
?540 - montaignemarket.com

Alexander McQueen red leather handbag
?970 - montaignemarket.com

Gold plated jewelry
$220 - net-a-porter.com

PAKKE I POSTEN;)
SHOP @ WWW.VINTAGELUXURY.NO You`ll LOVE it! ;)))

Deler med dere hvilken skatt som er kommet hjem til meg, jeg er helt forelsket i mitt nye innkjøp :)

Fortsatt fin lørdag kjære lesere, ta godt vare på hverandre:)

 

www.vintageluxury.no

 
DAGENS LILLE DETALJ

Mix & Match

Armebånd fra Becksøndergaard og Bik Bok.


DAGENS GO`LÅT ER DENNE!

Jeg har totalt oppheng på Joshua Radin om dagen og denne er en av favorittene:)

Ønsker dere alle en fin onsdag, ta vare på hverandre og spre litt glede både her og der!

EMBRACE LIFE!

 

 

YESTERDAY WAS SUCH A PERFECT DAY

En kopp hjemmebrygget sjokoladekaffi og god underholdning på tv`en, perfekt avslutning på en fin mandag!Som vi har kosa oss på sjøen! Ble med pappa på tur med "JANSON" og jeg insisterer på at jeg har saltvann i årene! JEG ELSKER Å VÆRE PÅ HAVET! Bølgeskvulp og måkeskrik, makrellfett på nevene, oljehyre og sjøstøvler... alt har sin sjarm:))) Jeg sto ute på dekk og var helt i drømmeverden, lett regn og tåke, himmelen og havet møtes i samme farge, mystikk.... så vakkert det er! Jeg sang "Mellom bakkar og berg ut med havet"  og tenkte at DETTE, DETTE ER LIVET ♥ Fisk fikk vi også, i massevis;))) Bror danset en dans jeg aldri har sett før faktisk -  og pappa lo så hjertelig;D Enda en nydelig dag å minnes!

 
Moteblogger

ETT FREDELIG HJERTE DANSER MED LIVET"Ett fredelig hjerte danser med livet" ♥

Jeg minner dere på at det er ikke lov å kopiere bilder fra bloggen min, det er derfor jeg vannmerker noen av bildene, de bildene som er av jentene mine er strengt forbudt å kopiere. Takk:) Er det andre private bilder dere vil låne, så er det bare å spørre på en mail eller kommentar:) Klem!

 

BLACK, WHITE, SILVER, CRYSTALS & LEATHER


Dagens lille detalj. Fra venstre Otazu, So B, Cosmetique N.H Lied

 
Moteblogger

TODAYS OUTFIT! Rodrigo Otazu flirts with Sophie Faroh!OUTFIT:

SOPHIE FAROH DRESS & RODRIGO OTAZU JEWELRIESJeg E.L.S.K.E.R min vakre armring fra Diva Design Molde, designed by Rodrigo Otazu !

Disse skoene i imitert slangeskinn var ett aldri så lite kupp! 199,- på en butikk i Trondheim! Hipp hurra, selv om de er vanvittig høye;)) jaja, "higher the heels, closer to God" sier jeg!

Ny uke, nye muligheter, jeg skal omfavne livet og være takknemmelig for små og store gleder, venner og familie. 

"Friends are quiet Angels who fill our life with Grace"
Moteblogger

A GIFT OF TRUE LOVE, IS A GIFT I TRULY LOVE! RODRIGO OTAZU!

MADE WITH LOVE ♥

THIS IS PERFECTION, THIS IS ART, THIS IS TRUE LOVE FROM ONE HEART TO ANOTHER

DETALJENE ER SÅ DELIKATE OG NYDELIGE, FOR ETT KUNSTVERK!

SILVER, GOLD, CRYSTAL, SWAROWSKI CRYSTALS, MOONSTONE AND PEARLS. BELLISSIMO!

Dere husker at jeg har fortalt dere om yndlingsbutikken min i Molde, DIVA DESIGN :) Her jobber engelen min Anette og hun har de vakreste skatter på butikken sin! Her finner du alt du trenger for å pynte i hjemmet ditt, hun har en egen avdeling for Vintage & Luxury; klær, sko og vekser fra Birthe`s nettbutikk, hun har Molde`s beste sjokolade og cupcakes, min favoritt-te; Tea fortè. Her er smykker fra b.a den annerkjente designeren Rodrigo Otazu. Her er alt jeg drømmer om faktisk:) Nå gleder jeg meg allerede til neste gang jeg tar turen over fjorden, til engelen min Anette og hennes DIVA DESIGN ♥ 

Du er ren kjærlighet Anette ♥


♥ Alltid, alltid glad i deg ♥

HJERTEKLEM!

BE A HOTTIE, NOT A FRAZZLY! AUSSIE PÅ MITT BAD!

Dette er mine favoritter på badet om dagen! Produktene fra Aussie er rike på fuktighet og pleie for mine lokker. Dersom du bruker rettetang eller krølltang, så må du prøve disse produktene. Leave in cream har du i FØR du varmebehandler håret ditt og avslutt med Serumet, for å få en fin glans. Love it!

Du finner produktene hos oss på Cosmetique N.H Lied.

Bye Bye Tigi Bedhead and hello Aussi. "Be a hottie, not a frazzly!"

 

Moteblogger

ELVIS! LOVE ME! LOVE ME, ELVIS!

I går var en perfekt musikkaften! Først en hel time med selveste Bruce Springsteen -også enda mer kvalitetsmusikk by ELVIS! Jeg forstår GODT damene som hylte i salen! Jeg hadde garantert gjort det samme dersom jeg levde i Elvis-tid! 

Enjoy Ladies;)

 

DU OCH JAG, MARIA MONTAZAMI.. DU OCH JAG!

Jeg tar en "Maria Montazami" ikveld og tar meg en kald pils og litt chillinøtter! Det er ear AND eyecandy på nrk 2, Mr Bruce Springsteen - Hvad mysigt;)

Ønsker dere alle en fin helg og takker for hyggelige kommentarer, mail og positiv respons på bloggen min, tusen takk!

Ta godt vare på hverandre og nyt morgendagen - da er det søndag og kakedag;) Jeg skal kle meg i en fin kjole og bake noe godt til kaffien tenker jeg:) En god gammeldags søndag ♥

Deler kjolebilde med dere, jeg tror jeg skal velge en av mine nye innkjøp, ja det skal jeg! Hvilken glede;) Tenke seg til å glede seg sånn over en helt vanlig søndag ♥

 

Moteblogger

FALSE EYELASHES TO THE RESCUE? You`ll find it @ CosmetiqueLøsnegler, løshår, løspupper? Nei jeg har ingen av delene, men idag har jeg løse øyevipper!;)

Put on some false eyelashes, after all- it`s saturday!

Happy weekend!

 

Moteblogger

MY SATURDAY OUTFITOUTFIT:

 • Kjole Charlotte Sparre ,Siri man plus woman
 • armebånd So B by Børre Olsen http://www.borreolsen.com/ 
 • (drar dere kjensel på den ene dama her?? Jepp it`s me!:))
 • Sko fra Eurosko, kjøpt i fjor tror jeg
 • strømpebukse fra Cubus

 
Moteblogger

ANGELS

I must have done something good in this life to be Blessed with caring friends and family  ♥

I love You all!

xoxo

Helen

 

I HEART ...

Som vi koser oss på jobb! Lørdag og stemning i byen vår, softis og kaffi går unna, det samme gjør salget, parfyme fest og bijouteri salg, klokker til 99,- alt i Lumene til utrolige 49,- nyheter fra Mr.John Galliano (mmmm!) og Escada, Jimmy Choo, Avril Lavigne, Burburry, Hugo Boss, Lacoste, Calvin Klein, Elisabeth Arden +++ til gi bort pris! ("Trekk pusten!" Sitat pappa;))

Jepp, hos oss tuttene på Cosmetique finner du det meste, vi legger gjerne din make-up til kvelden dersom du ønsker det og hjelper deg med valg av farger som passer for deg:) Velkommen innom oss for en koselig stund i Cosmetique-verden vår:) Klem fra Helena, Malin & Helen

Litt bilder fra dagen vår.

Sånn en skjønn flaske:) Jeg faller ofte for designet også, og når duften er himmelsk i tillegg, da er jeg ikke vanskelig å be! Dette er ett ekte kjærlighetsbrev -på flaske!

Topnotes; Blueberry, ginger and bergamot.

Middlenotes; Jasmin, sambac, lavender oil and turkish rose.

Basenote; musk, patchouli indonesia and Cypress leaves.Vakre Taylor Momsen fronter denne rock-chick duften med glans;) Hun er kjent for både sin sangstemme, som annerkjent skuespiller og modell. ROMANTIC ROCK-CHICK!

Ja, denne har nå flyttet hjem til meg;) Den er en av de bedre duftene jeg har kjent! Congratulations Mr. John Galliano, this fragrance is one in a million! Vi har ikke så mange igjen, så vær rask dersom du vil sikre deg denne! 


Også har Especially Escada nyheten, Yummi! Den har falt i smak hos oss:) Når selgeren var i butikken hos oss og vi fikk teste ut denne tidligere i år, så mistet vi faktisk litt konsentrasjonen...vi drømte oss rett og slett litt bort... til London... kansje til Paris eller Milano... vi danset i en rosa glad verden... en rosa verden som duftet av roser, ylang-ylang, frukt og musk. Hva er bedre? Ikke vet jeg;)

Top notes: pear, ambrette seeds
Heart: rose, ylang-ylang, aquatic accord
Base: musk

What`s not to love.... fresh pink, gold & crystal ♥

Og denne nydelige vesken får du med på kjøpet ved kjøp av 50 ml eller 75 ml - så langt lageret rekker.

Fortsatt fin lørdag kjære lesere, outfit bilder kommer senere ikveld, nå er det kaffibesøk som står på tapeten:)Moteblogger

Å VÆRE KVINNE ER IKKE FOR AMATØRERMamma gleder seg til dere er store nok til å låne stilettene mine på helt å`rntli ♥ Elsker dere jentene våre:**

 

Fortsatt fin lørdag kjære lesere! Jeg drar på Cosmetique-jobbet og koser meg noen timer, gleder meg til å dele bilder med dere senere.

Peace & love
 

Moteblogger

FRIDAY NIGHT IN MY HEART
ENDELIIIIIG:))) Som jeg har gleda meg til denne!

HURRA vi har fått inn den nye duften ESPCIALLY ESCADA  by ESCADA! Denne er rett og slett nydelig! Den ble spådd en suksess uten like og helt rett; kvinner er crazy etter denne nye duften, og mennene? De er ikke noe mindre crazy ;)

Den nye duften beskrives som luksuriøs, grasiøs, leken og elegant.

" Especially Escada is said to be a delicious and pure fragrance for most subtle and refined women. It is a glamorous and lavish perfume with playful notes that will lure any men`s heart.... " what`s not to love? ;)

Ved kjøp av denne duften får du en sprek rosa og gullfarget veske på kjøpet! Jeg har allerede tatt i bruk min som kombinert lommebok og sminkepung, hurra hurra for Escada! Velkommen hjem i samlingen min - I`ll wear You with LOVE!

Du finner herligheten hos oss tuttene på Cosmetique N.H Lied, velkommen innom for å teste den ut!

Toppmodellen Bar Refaeli er det nye ansiktet for Especially Escada. Skjønn skjønn skjønn!  

 

 

TODAYS OUTFIT


OUTFIT OF THE DAY

 • Sko Michael Kors
 • Bukse Kappahl
 • Topp Mario Conti
 • Jakke Comma
 • Armebånd og ring fra OTAZU , Diva Design Molde, So B by Børre Olsen og Louis Vuitton


Too much shooting & too much sugar!

Stay tuned for NYHETER fra Cosmetique! Vi har fått inn to nydelige dufter som vi har gledet oss sånn til!!! Deler med dere litt senere, nå er det handlings på gang, fin fredag så lenge:)

Legger ved dagens fashion Louis Vuitton go`bit . Enjoy!

 

Moteblogger

 

PÅ ØNSKELISTA MI

Jeg ønsker meg den grønne! aiaiai.....:)

Sjekk ut høst og vinter 2011 kolleksjonen fra Burberry her

http://row.burberry.com/store/womens-accessories/aw11-runway-accessories/

 

HOS FRISØREN! Dette er dagens inspo frisyre!

FIN torsdag!

Jeg har tilbrakt noen deilige timer i frisørstolen- jeg ELSKER å være hos frisøren min, kaffi, magasiner, god prat og bare kos. Silvia og de andre damene på Saxett kan virkelig sitt fag! Tusen takk for at du igjen ordnet mine lyse lokker kjære Silvia, du er min Dronning Silvia ♥

 

jada, dagens insirasjonsfrisyre er selvfølgelig Marisa Miller`s korte versjon !


Og når vi ikke krøller det opp lar vi oss inspirere av denne frisyren!
 

Moteblogger

 

CHAMPAGNE WEEKEND

More Champagne Sunshine?;) Forrige helg var en fin helg å minnes, det ble rosa bobler fredagen og champagne bobler lørdagen. Kos kos kos! Ja og karaoke selvfølgelig! -There is always room for....cake, chocolate, paljetter, champagne OG karaoke!

 

Moteblogger

SE MIN DRØMME-KJOLE OUTFIT

Denne drømmen av en kjole føler jeg meg så fin i, det er en Sophie Faroh kjole, kjøpt i Ålesund, akkurat nå kan du gjøre deg ett kupp og handle den på 60% avslag! Jeg føler meg som en prinsesse på 50 tallet, jeg drømmer meg bort til store Louis Vuitton visninger...... denne kommer jeg til å bruke masse masse! Thank you Lanya, for designing clothes for every woman, I love my Sophie Faroh wardrobe and this dress is a dream!Tie a little bow on it:)

Helt enkelt tilbehør, kun min nydelige Diva-ring fra Otazu, Diva Design, Molde :)

I`m even dancing like they did in the 50`s ;)OUTFIT: SOPHIE FAROH flirts with Mr. RODRIGO OTAZU;))

Kjolen er av to lag silke, og den er fòret så du slipper å ha underkjole ! You like? I L.O.V.E !
DAGENS

Dagens Outfit

 • Bukse Whyred, Sophie Faroh Showroom Ålesund
 • Tskjorte Mellow Rose, Natasja Trondheim
 • armebånd og stor ring Otazu, Diva Design Molde
 • So B
 • Tynt strass armebånd, Cosmetique N.H Lied
 • klokke Dyrberg/Kern ,Juvelen Fosnavåg brygge

 


Moteblogger

DAGENS OUTFIT & SHOPPING

Wearing: Bukse fra Met (Siri Ålesund) topp Saint Tropez (Maria`s mote, hun har den i flere farger, en nydelig rosa og en beige, liker alle!) Smykke fra Blomster & Gaver, Veske Friis Company.


P E A C E

 

Kjekk veske? Check!  kun 100,-  ett aldri så lite kupp synes jeg;)

Enda en kosedag! Min kjære lillesøster og hennes nydelige Celina var med på kosetur i dag, vi drakk god kaffi og var innom snart alle butikkene i den lille havnebyen vår - tips; På Bella Blå er der rålekre sko på tilbud!  Litt handel ble det jo på oss tuttene;)

Det er salg overalt i byen, hos oss på Cosmetique N.H Lied har vi halv pris på ALL bijouteri, parfymefest med 40 % avslag og masse annet snacks til gi bort priser. Og glemte jeg å nevne at vi har byens beste softis?? Jepp,det har vi! One soft icecream a day keeps the doctor away;)

Ha en fin kveld, jeg skal lage vaffelrøre og venter koselig besøk:))) MAKE WAFFLES! NOT WAR!

XOXOMoteblogger

PARIS or NEW YORK? Louis Vuitton city guide.

or maybe New York....

 

 

Ja takk, begge deler! ;)

Louis Vuitton city guide!

 

 

Moteblogger

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits