HelenSaevikFashionBlog » juli 2012

juli 2012

GIRL CRUSH


 

Det er ikke så vanskelig å la seg inspirere av disse vakre kvinnene!

Jeg henter ofte min inspirasjon fra Kate Moss, Marisa Miller eller Elle MacPherson. Vakre kvinner med en enkel, klassisk og samtidig litt rocka stil. Liker!

Tips til å få stilen er enkel, og jeg tipper de fleste har dette i garderoben sin:

  • 1 skinnjakke
  • 1 blazer
  • 1 paljett blazer
  • jeans
  • pumps
  • enkel t-shirt
  • solbriller
  • smykker
  • armbånd

Da er det bare å lete frem disse basic plaggene og begynne å sette sammen forskjellige antrekk :) Have fun and stay happy!

 

 

BURBERRY SNAPSHOTSJeg lar meg fasinere av disse fine bildene fra Burberry London. Ønsker dere alle en fin tirsdag så lenge, litt inspirasjon kommer senere i dag!

Veldig hyggelig at så mange av dere valgte å lese og kommentere innlegget mitt fra i går "Med hjertet i hånden" - setter stor pris på det! Og veldig hyggelig at så mange av dere valgte å dele det videre. Tror det er viktig at mine unge lesere - som selvfølgelig er hjertelig velkommen til å lese min blogg, tar med seg dette i bagasjen og ikke mister seg selv i en verden der vi lett kan bli for fokusert på "tingene våre".

Nå skal jeg avslutte før det blir et altfor langt innlegg igjen ;) HA EN FIN FIN DAG SNILLE LESERENE MINE, UNGE SOM ELDRE!

  

MED HJERTET I HÅNDEN

Mye på hjertet!

Å starte uken med noen ord fra hjertet synes jeg passer seg. Jeg las nettopp om det å være ung blogger - og hvilken retning dette dessverre er i ferd med å utvikle seg. I mine øyne har det allerede gått alt for langt, det er ikke en "utvikling" lengre, det er en godt tråkket sti allerede! Jeg ble så glad da jeg oppdaget at dette temaet var oppe på facebook - endelig tenkte jeg! Og jeg heier på Sølvi som tok opp dette!

La det være sagt, mange mener nok at jeg er en "rosa" blogger, gir for lite av meg selv og familielivet, men det er mitt valg å holde noen kort tett inntil hjertet. Mann, barn, øvrige familie og venner skal selv få velge om deres liv skal brettes ut på internett. Jeg har en blogg som er i hovedsak en ganske så ren moteblogg, der jeg ofte viser outfits - til inspirasjon for hvordan man selv kan sette sammen et antrekk. Noen elsker det, andre hater det. Noen hater det så intenst at de med jevne mellomrom er innom og legger igjen det jeg kaller regelrett drittkommentarer... min oppfordring til deg er å la være å titte innom meg, siden alt jeg foretar meg irriterer vettet av deg. Det er viktig å huske på at når du legger igjen en kommentar på bloggen min, uansett karakter, så viser alltid din IP-adresse, du ser den ikke selv, men jeg ser den på min hjemmeside, selv om du kommenterer som "anonym" og uten mailadr. Kommentarer av grov karakter og sjikane blir alltid tatt direkte til politiet, anmeldt og sporet. Dette til opplysning. Det er mange mange unge lesere der ute, som lar det gå sport i dette, å prøve å knekke bloggere med stygge kommentarer. Og det hjelper ikke at du legger igjen kommentarene dine under nye dekknavn hver gang, som "dadda", "nina", "shoemania" "kusina til tone damli" osv.... IP adressen viser hvem du er. Mange av dere viste ikke dette, og forhåpentligvis kan dette være en stopper for mange av dere som driver denne sporten. Og til dere unge bloggere som mottar kommentarer av grov karakter; snakk med dine foreldre om det, eller en annen voksen.

Hvor begynner jeg... jo gratis varer! Hver eneste dag mottar jeg ca 50 mail fra noen som "vil ha noe" - les: De vil ha gratis "reklame" på bloggen min. Jeg kunne tjent meg grådig rik på dette om jeg ville! Jeg kunne kledd opp hele afrika og lagt gratis brude-makeup resten av livet. Jeg kunne fråtset i gratis varer. Alt mulig. Gudene vite hva jeg ikke får tilbud om. Til og med "tena lady" eller Libresse kan jeg få sponset om jeg vil? Oh cut the crap!!!! Jeg har med vitende vilje sagt bestemt, men høflig nei til disse mailene, for å være helt ærlig, så har jeg ikke lengre tid eller kapasitet til å svare på disse mailene. Jeg tjener mine egne penger, for disse pengene handler jeg alt som hører med i en vanlig norsk husholdning. For the record har jeg heldigvis ikke bruk for noe "tena lady" - men kansje jeg skal ringe de om 50 år og spør om avtalen fortsatt står seg gjeldende?

Daglig kommer det mail om å fronte enten det ene eller det andre på bloggen, det kan være alt i fra nye skjønnhetsprodukter på markedet, eller en ny duppeditt til å oppbevare sokkene dine på en fornuftig måte! Jeg takker nei. I mine jobber så må det vel være forståelse fra andre i samme bransje at jeg lar meg ikke kjøpe for å reklamere for en parfyme eller ett brand (klemerke) som butikken next door selger? Det blir det samme som å jobbe på el-kjøp, men rope ut på facebook/blogg eller levere flyers i postkassa om at " Lefdal har nå IPhone på knalltilbud" - løp og kjøp!?  

Som moteblogger, så har jeg en stor innvirkning på unge jenter. Og jeg håper at mine unge lesere vet at det aller viktigeste her i livet er å ha en god holdning til mennesker rundt seg, være imøtekommende og positive, møte hver dag med en fin holdning, en holdning som du kan være stolt av hele livet. Jeg håper at mine unge lesere vet at selv kledde jeg meg aldri i LV eller Chanel når jeg var tenåring, jeg mener fortsatt at har du ikke råd til å kjøpe deg varen der og da, så ta aldri opp gjeld for å matche venninna di med samme veske. Ut i jobb jenter og gutter, tjene til livets opphold og DA kan du kjøpe deg det du ønsker deg. IKKE gå i anskaffelse av kredittkort med skyhøy rente for å være som klassevenninna med den fine Celine veska. Mest trolig må hun betale det dobbelte av butikkprisen, pga den høye renten på gjeldskortet sitt. Dette er så viktig og jeg skulle ønske at mine unge lesere kunne forstå dette. Det er ikke vesken på armen som forteller samfunnet hvem du er - det er FORNUFTEN og HOLDNINGEN din til livet generelt. Sunne holdninger, godt humør og mot til å si nei - det er holdninger jeg setter så stor pris på. Og arbeid! Hvilken glede ville det ikke heller være å jobbe for å få råd til den veska eller den jakka du ønsker deg? Da setter du mye mer pris på tingene dine også.  

Da KK (Kvinner og klær) anbefalte meg som en blant Norges 12 beste moteblogger, da ble jeg jublende glad. Og veldig glad ble jeg for å lese at de skrev "denne bloggen passer i hovedsak for kvinner i alderen 25+"  Endelig noen som har forstått det, tenkte jeg. Men jeg har fortsatt veldig mange unge lesere innom hver eneste dag, og jeg må passe meg for hvordan jeg påvirker disse jentene. Nå er jeg kvass, men jeg mener at har du tittet innom bloggen min èn gang, så får du raskt en oppfatning av hva slags blogg jeg har. Her er mye merkeklær og makeup, her er mye Louis Vuitton, Chanel etc... Du velger selv hvilken daglig dose inpsirasjon du vil få.

Unge jenter er lett påvirkelige, Selv har jeg vært tenåring og følt meg helt annerledes enn alle andre, når jeg helst ville være akkurat som alle andre. Jeg følte meg som verdens lengste flaggstang, uten pupper og med briller som gjorde at jeg så ut som en sommerfugl! Den gangen hadde vi ikke bloggere eller fashionista`s som ropte ut "what to wear" o.l, vi hadde "Topp" og "Starlet" som inspirasjon, men neimen var det ikke alt der heller som var sunn inspo. Men det har da blitt folk av meg også, fordi foreldrene mine ga meg en trygg og flott oppvekst, lærte meg hva som var rett og galt, lærte meg hva som var lov og ikke lov. Lærte meg folkeskikk. Takk og lov for en god skole! Mamma og pappa, jeg elsker dere og takk for min gode oppvekst. Jeg håper jeg selv kan bli en like god forelder som dere! 

Jeg tror kansje at foreldre har mistet litt grepet i dag? Er det ikke lengre foreldrenes ansvar å lære barna folkeksikk, å lære de å takke? For hjelpes er det mye rart i dagens samfunn. Frekk ungdom er det for mye av, dessverre. Hvor ble setningene "Tusen takk" eller "Nei takk" av? Eller det å reise seg på trikken for en eldre dame/mann? Jeg blir så provosert når jeg er ute og reiser og ser ungdom som ikke eier folkeskikk. Her må vi som foreldre ta i ett tak! Husk at det er vår jobb og lære våre barn god gammeldags folkeskikk! Kansje burde det innføres faget "folkeskikk" allerede i grunnskolen? Ja, det stemmer jeg for!

Samfunnet har utviklet seg i den retningen at vi er mer forfengelige - eller forfengelige på en annen måte enn hva vår foreldregenerasjon var. Dette gjelder ikke bare klær og mote, dette gjelder bil, båt og hus også. Her skal vi overgå naboen og vi skal hevde oss på så mange måter. La det være opptil hver enkelt hvordan man vil "hevde seg". Jeg tror at med god gammeldags folkeskikk, god arbeidsmoral og godt humør, da kommer man lengst i livet, uansett hvilken bil du kjører eller hvordan du går kledd.

Jeg håper at mine unge lesere tok seg tid til å lese dette, dessverre er det veldig mange av de som klikket innom dette innlegget som logger seg like raskt av igjen, fordi her var for mye å lese, her var det ikke bilde med outfit osv... en skrekkelig tankevekker på at mine unge lesere synes jeg er dønn hakke kjedelig når jeg skravler om folkeskikk og moral. Vi må ikke miste oss selv i et mekka av mote og gratis varer dere! Dette er ikke ment som noen hakke ned på unge bloggere sak, men en oppfordring til alle om å tenke litt over hva vi poster på nettet. Vær deg selv, på godt og vondt, men pass på så du ikke blir fanget i ditt eget ego - tro meg, det er fort gjort å miste fotfestet. Og da spørst det om du har gode venner og familie rundt deg som ser det og røsker tak i deg. Livet handler om så mye, du og jeg er bare en pitteliten bit i vår materialistiske verden, men vår innvirkning som bloggere kan bety mye, så gjør en fornuftig forskjell. En forskjell som du kan være stolt av.

 

Klem fra hun bloggeren med hjertet i hånden ♥

 

 

 

SISTERS THAT LAUGHS TOGETHER - STAYS TOGETHER

KJÆRLEIK KJÆRLEIK KJÆRLEIK

Love You both, with all of my heart!

 

Ønsker dere alle en fin søndag, jeg gleder meg til å gi dere outfit of the week til kvelden, så følg med:)

Det blir tre antrekk, et lite hint er b.a en nyyyydelig Acne kjole som nettopp er ankommet Overvåg. Aiaiaiiiiiii! Enda et hint? Det er en av de lekre og hotte "Barbour" jakkene - husker dere jeg fortalte dere at vi er glade forhandlere av de nye "IT-JAKKENE" ? Dette er høstens must-have plagg i følge verdens mest annerkjente fashionistaer og trendsettere! And where to get it? At Overvåg, of course ;) Det siste antrekket er en Tiger of Sweden nyhet, Debbie news + Acne. En shoot som resulterte i hyl og våte klær! Stay tuned and put on a dress - after all, it`s sunday. And sunday IS funday! And cake-day ;)

 

 
 

ko:ko Norway kind of friday !Jeg startet dagen tidlig med en veldig spennende stylingjobb for KO:KO NORWAY by STINE ELISABETH GOKSØYR !

Det skulle trylles med makeup-koster og hårspray, temaet for stylingen holdes hemmelig en liten stund til, men jeg kan røpe at photoshooten inneholdt enorme mengder popcorn og cupcakes ;) Superartig!

Jeg elsker å jobbe bak kamera, makeup og hårstyling er GØY! Vakre modellen, Silje var uimotståelig søt og sprudlende - og hennes vakre ansikt var ett nydelig lerret å jobbe med.

Tusen takk for i dag Stine, Marius og Silje, nå gleder jeg meg til resten av Norge får se resultatet. Spennende! Vi deler behind the scenes bilder med dere rundt 20. august - så det er bare å glede seg:)

 

 

 

 

 

 

 


 

DAGENS OUTFITMichael Kors pumps // Met jeans (nå på tilbud) // Michael Kors veske // Acne blazer (alt fra Overvåg Ulsteinvik) // min kjære`s Armani Tshirt - som jeg plutselig overtok ;)Kose-dag, eller kosedager, i flertall! Idag ble det date på min kjære og meg, kun vi to, deilig :) Litt shopping og god middag. Livet smiler om dagen, jeg har hatt en deilig, lang OG veldig fortjent ferie - synes jeg selv iallefall! Håper du også koser deg på ferie, eller kansje du straks skal ta fatt på ferien din? Husk solkrem om du skal oppholde deg i solen - høy faktor! Du blir brun uansett OG slipper unna rynkene!

Nå planlegger jeg en kjempespennende styling-jobb for morgendagen. Hva jeg skal og for hvem, det får dere vite i morgen. Jeg gleder meg og tror dette kommer til å bli veldig bra. Jeg skal starte dagen tidlig, så ikveld må trollmor tidlig til sengs...noe som betyr ingen kaffi og sjokolade etter klokken 2000..... Så da logger jeg av - og skynder meg å finne frem yndlingskoppen min, fyller den opp med deilig svart kaffi og leter frem trøbbleronen! Klokken er jo 1930!

Ønsker dere alle en fortsatt fin torsdag, ta vare på deg selv og de rundt deg. Livet er akkurat nå, husk å leve hver dag!

 

 

TODAYS 199 OUTFIT SNAPSHOTS

Photo : Eivind M. Sævik

 

Er det shootings - ja da er det shootings! And boy - we did shoot some pics! About 199!

Vi ble så inspirert av en vakker fashion-bok jeg fikk i gave i dag, så vi dro rett på shoot! Tusen takk kjære gulltrulta mi ;)

 

Todays outfit: Met jeans fra Overvåg  (nå halv pris!) //Singlet B-Young Overvåg // Twin-set jakke, Bello Trondheim // Pumps ukjent, Trondheim // Camilla Prytz jewelry.

 

SHIMMER by SANS SOUCIS

Nye Sans Soucis makeup base måtte selvfølgelig testes ut og jeg har blitt stor tilhenger av denne!
Den er perfekt nå om sommeren siden den har en nydelig shimmer-effekt.
Du kan bruke den som makeup base, under din foundation, dette gjør at huden får en gylden glød og foundationen holder seg fin, eller du kan bruke den alene, som en highlighter på kinnbeina og neseryggen.

Hurra for Sans Soucis!

INSTAFRAME IT @ INSTAGRAM

Min dag på Instagram (min lille miniblogg; Helen Sævik) ser sånn ut:)
Har du ennå ikke kastet deg på trenden? Da foreslår jeg at du laster ned app'en "Instagram" and go nuts!

Superfun!

H.O.T

Erin Wasson for ONETEASPON looks H.O.T! Inspiration lang vei!

 

 

GOLD & PINK DETAILS

Oppheng på gull og rosa detaljer om dagen! Denne lille buketten gjør meg glad, favoritter akkurat nå! Og gullegget? Det er jeg ekstra glad i. Ett hjerte synes nemmelig at vi har lagt gull-egget ;) Gulltrulta mi ;)

På hånden er det "Pink Friday" by O.P.I og massevis av armbånd. Skikkelig girl-ness, skikkelig Helen-ness! Embrace Your "You-ness"

 

Ønsker dere alle en fin tirsdag hvor dere enn befinner dere i verden!

TOTALLY IN LOVE

Jeg E.L.S.K.E.R min nye jakke! Intet mindre!
Jeg har lett etter en jakke som dette såååå lenge og en lynvisitt innom Bello i Trondheim før vi dro hjem ga resultat;) Nå gleder jeg meg bare til å style den - husker dere jakken jeg postet bilde av for en stund siden? Den på det siste bildet her? Hello;)

Whoever said money can't buy You happiness- didn't know nada about sequins!!!!

 CARMA CARMA CARMA

Vakre Thale! Alltid like snill og imøtekommende :)

Aldri en tur til Trondheim uten en tur innom CARMA og de solstrålene der! Jeg er fast tilhenger av BLOGGEN deres og koser meg med deres fine outfits og inspirasjon. Denne gangen fant jeg meg en lekker bukse fra Patrizia Pepe og jeg er superhappy! Titt innom meg på Instagram om dere vil (Helen Sævik) Her finner dere flere Carma snapshots fra helgen :)

Tusen takk for meg dere, alltid en glede å besøke dere- og jeg gleder meg allerede til neste gang!

 

 

Carma-love! 

LOVE MY TATTOO by ONKEL HENRYS TATTOO SHOP

Dyktige Maciej Kania & meg. En marlboro før jeg skal i stolen ;)

Preget av stundens alvor? Jepp! Faktisk ganske så nervøs før vi starter -  jeg er jo en ekte tattoo-virgin!

Da setter vi i gang og jeg er meget lettet og superglad over at det ikke gjorde mer vondt!

A very happy "not-a-tattoo-virgin-anymore-Lady" er straks ferdig. Stoltere enn ei høne! ;)

Hva jeg har tattooert på foten min må dere vente noen dager til med å se. Men jeg kan røpe så mye at den er veldig "meg" og den gjør meg veldig veldig glad og takknemmelig.

Innbydende og lekkert interiør! Lysekrunen hadde jeg mest lyst å ha med meg hjem ja ;)

En stue etter min smak;)

Onkel Henrys tattoo shop ligger i en av mine favoirttgater i Trondheim: nærmere bestemt Carl Johans gate 3, her ligger også Kos bar & lounge - hvor jeg alltid er for et glass vin eller to + sushi! Her ligger også flere av mine favorittbutikker på rekke og rad.

Sist vi var i Trondheim var vi også innom, impulsivt, men det var desverre ingen ledig time den gangen. Men torsdagkveld, da min elskede overrasket meg med en impulsiv kjærestetur til Trondheim, da bestemte jeg meg for å ringe fredagsmorgen, for å sjekke om det var noen mulighet for å få en time den dagen. Hyggelige Tommy, hjertet bak Onkel Henrys Tattoo Shop flyttet litt om på timeplanen og voila, der fikk jeg time! Superhappy - så superhappy at i det Tommy hadde lagt på telefonen, så hylte jeg så høyt og lenge at jeg skremte vettet av både meg selv og min kjære ;)

TUSEN TAKK Tommy & Co for en herlig stund sammen med dere! Jeg tar av meg hatten for super service og en meget dyktig stab! Er du i Trondheim, så anbefaler jeg deg å ta turen innom de hyggelige gutta på Onkel Henrys tattoo shop! Og husk å gi de en varm klem fra oss :)

Om dette ga mersmak? Oh holy! Check!!!! Jeg har brukt ca 33 år på å bestemme meg om jeg skal ha en tattoo, og jeg er så glad for at jeg har fått min aller første. Nå gleder jeg meg til neste Trondheim besøk og en ny fin tattoo av Tommy og gutta! Som min bedre halvdel sa: Disse karene vet hva de driver med, dette er kvalitet! Jeg signerer den! Kvalitet!

 

 

  

 

HVEM ER DU PÅ SJEKKER`N ?Jeg elsker å sitte på cafè/resturant og bare se på livet, se på menneskene... lure på hvem de er og hva historiene deres er. Etter mange timer ute på livet, så er jeg full av inspirasjon, inntrykk og glede. Så innmari moro vi har hatt det denne helgen, bare vært til og sett på selve livet! Mennesker ute på livet en sen fredag (les ute på sjekker`n) er verdt å skrive en liten aldri så liten cover om! Hvem er du en sen fredagskveld? Kjenner du deg igjen i noen av disse? For the record: Jeg selv kjenner meg igjen i flere av disse - noe jeg tror de fleste av oss gjør - eller har gjort.

Bursdagsgutten: Heeey, det e bursdagen min, jeg ER 23 altså! Pynta seg i fin skjorte, gjerne med vest utenpå, tatt sveisen og er riktig så fin i tøyet. Minuset er at han er så nedesnøva at han kommer ikke til å huske noe av feiringen sin etter han entret lokalet. Snubler mot oss og ramler ned ved siden av meg, snøvler frem noe fnisete - akkurat som en søt tenåringsjente, smiler, slever litt, reiser seg og sjangler bort til kompisene igjen. Tar seg til hodet og kjenner at han er faktisk superdårlig.... Toalettet. He`s out!

Jesus:  Jesus, eller Christer Falck kopien, henger ved baren. Har dame, men er mest opptatt av å sondere terrenget, øynene er intense, som en sulten løve. Med jevne mellomrom, titter han nedover seg selv for å sjekke at antrekket sitter som det skal, snur seg mot speilet i baren og retter på de lange hårlokkene som er kjemmet perfekt bakover med noen dråper for mye Hollywood-olje. Antrekket er linbukser, dypt utringet singlet og blazer. En av de hotteste mennene i lokalet - synes han selv.

Mr. Me, myself & I:  Vakker mann og vet det meget godt , litt som Jesus. Stram kar, ute sammen med en kompis, single begge to, ute og nyter singlelivet og snakker høylytt om de fine jentene i lokalet og vedder forsiktig om hvem som drar det lengste strået til natten. Smiler sitt bredeste colgatesmil og kan alle sjekkereplikkene på rams. Jentene fniser og kniser, har tydelig lagt merke til "Mr. Me myself and I" i det han entret lokalet.

De fornuftige venninne: (Kjære Gud, vil du sørge for at våre jenter blir som disse? Ok? Min oppgave? Amen!)  Disse fornuftige jentene er ute og koser seg, selvsikre, men kledelig sjenerte, pent kledde, er mest opptatt av hverandre og har det superhyggelig. Skåler og ler. Men ikke fjasete. Ordentlige jenter! Passer på hverandre og har en helaften, middag og cocktails. Kommer sammen, går hjem sammen. Tiltrekker seg endel positiv oppmersomhet, spesielt av "Kompisene" -

Kompisene: Svigermors drøm gutta! Velkledde, høflige, ler og koser seg. De sitter samlet i en sofagruppe, skravler om fotball, jobb, den siste filmen som går på kino... og damer, selvsagt! De er høflige og smiler pent (Les "smiler med respekt") til damene, reiser seg og hilser på hverandre i det enda en av kompisgjengen ankommer. Klemmer hverandre. Er mest opptatt av hverandre og det er hver sin gang å spandere runden med øl! Ordentlige gutter , men fulle av leven og artige påfunn!

De ikke slett så fornuftige venninne: Venninnegjengen som elsker oppmerksomhet, den ene skal overgå den andre, danser du på bordet? Ja da skal jeg danse OG synge, på bordet! Korte kjoler, meget korte. Etterhvert som de kommer lengre ned i glassene....så kryper kjolene lengre opp på låret, ikke av seg selv nei, jentene sørger for å dra de opp... til lengden "uanstendig kort". Jeg håper at pappa`en deres ikke tilfeldigvis dukker opp! Da lukter det husarrest og onepiece resten av livet. Jentene har det veldig hyggelig, men etter noen timer ligger to av de på toalettet og spyr, èn har sovnet i sofaen og èn ergrer seg høylytt over at det er noe galt med stillett-hælene sine!? Nei, det kan da ikke være at hun har nesten 2 i promille og de tynne hælene i utgangspunktet ikke var mulig å balansere på. Venninnene forsvinner litt hit og dit i løpet av natten. Lett bytte for de aller fleste med testosteron i blodet siden de har skålet totalt ihjel all dømmekraft.

De nyskilte damene på 55+ : Antrekkene de har på seg, har de vært på mørkeloftet å hentet frem igjen fra det glade 70 tall. Tenkte sikkert at dette antrekket gjorde susen hos eksen i 1972 så det må da funke i kveld også? Det de ikke tenkte på, er at det er ca 30 kg og ca 40 år siden de sist bar dette antrekket. De er i skikkelig  rock n`roll humør, har hatt rødvin-forspill hjemme i vinterhagen, sammen med bestevenninna- som også er nyskilt.... de har spilt D.D.E og synger fortsatt "Her blir det liv rai rai"  i det de kommer inn døren. De er over gjennomsnittet beruset, tennene er mørkeblå av rødvin og de rister oppgitt på hodet av den dype bassen og de fengende rytmene. Tar seg en runde i lokalet (les sjangler rundt i lokalet) og snøvler til hverandre : Nei, det her var ikke noe for meg!...(snøvling).... Vips, så var sangfuglene fløyet.

Miss Sneakers:  40+ , singel og litt mandig av seg, ikke så opptatt av hverken hår, sminke eller klær (og ære være henne) hun er ute med venninna for å ta seg noen pils. Ferdig.

Miss Too Drunk and her boyfriend:  Huff! Vakre, vakre jenta, dersom hun hadde meget mindre i promille ja! Hun er kledd i en flott drakt, bukse og blazer, Har stram hestehale og statementsmykke, høyhalset genser. Ser riktig anstendig ut - dersom du ser henne bakfra... Det første de gjør er å bestille seg hver sin drink, de finner seg et bord for to, kanonfulle begge to og har tydeligvis startet både det det ene og det andre slags forspillet før de dro ut... tydeligvis ikke fått nok av hverandre. Kliner, konstant. Med minst 9 i promille eier de ikke dømmekraft what so ever, og jeg sa tidlig at jeg vedder på at de faller ned fra barkrakkene sine innen en halvtime. Riktig. Han over henne, hun skader hånden, Han er for full til å se det. Ender i krangel og de går videre - etter at han har kranglet med dørvakten om han falt eller ikke...?!

Harald Rønneberg kopien: Aldri har jeg sett en så tro kopi av noen. Ett øyeblikk var jeg helt sikker på at det var selveste Mr. Rønneberg. Like artig og sprudlende. Skåler og ler. Artig type, Mr. Funny skaper liv og røre rundt seg. Godt likt av alle.

Frøken "Viser rumpeballene/brystvortene mine nå?": Meget full, meget høylytt, meget lettkledd, meget dristig. Hun og "Her bestgirl/partner in crime" er mest opptatt av klærne til hverandre, kaste på håret og blunke med løsvippene. Testosteronet i rommet legger merke til de, men det er dessverre negativ oppmerksomhet. Ingen respekt å få av det motsatte kjønn for disse to tuttene.

Mr. Lonesome traveller: Han er midt i 50 åra, ensom og er mest opptatt av å studere bunnen på ølglasset sitt. Får en allergisk reaksjon (les 28 nys etter hverandre) i det han bånsker en altfor sterk drink. Helt utkjørt etter sine 28 utblåsninger, tusler han stille og rolig videre til pub`en next door.

Gutta på sjekker`n: GUTTABOYS! Her er det høy bryl-og-champagnefaktor. Gutta er 25 +- og er striglet i fra topp til tå. De bånsker ned på med champagne, den ene røler høyere enn den andre. Tiltrekker seg mye oppmerksomhet hos de single jentene, men ikke bare positiv oppmerksomhet dessverre. Får beskjed av vakten om å roe seg litt ned.

Miss Smiley:  23 år, akkurat gammel nok til å komme inn på nattklubb, flott å se til, anstendig kledd, skjørtelengden er godkjent av enhver pappa med kjærlighet for sin datter. Strøken til fingerspissene og blir uglesett av 98% av damene. Miss Smiley er sprudlende og utadvendt, kommer lett i kontakt med de fleste i lokalet, menn lar seg sjarmere og kvinner lar seg irritere.

Dørvakten: Glattbarbert topplokk, jeans og blazer! Smiler og er høflig, artig og kul type!

Jenta bak baren: Flott jente, smiler og er opptatt av å gi god service, selv når gutta på sjekker`n snøvler frem en bestilling på 14 øl og telefonnummeret hennes! Høflig, snill og bestemt. Og vakker!

Miss "Go away now":   Stakkars fine jenta. Svigermors drøm! Og superlei av en innpåsliten kar som ikke vet når han skal legge inn årene. Snill som hun er, sier hun forsiktig at hun er ikke intr. Han har litt for mye i promille og bestemmer seg for å prøve med enda 10 flere ekstremt dårlige sjekkereplikker. Ender dårlig.... hun sniker seg ut av lokalet i det han må ett nødvendig ærend. Han kommer tilbake og forstår selvfølgelig ingenting!

Mr.Coolio: Høy på livet - og seg selv. Så kul at han ikke helt vet hvordan han skal gå over dansegulvet, eller henge ved baren. Har nok øvd seg foran speilet hjemme. Fin gutt, men tydelig desperat etter bekreftelse og oppmerksomhet.

Blogg-leseren: The girl next door. Fin som få, uten at hun vet det selv. Drikker sort enke og ser bort på meg med jevne mellomrom, tydelig opptatt av om det virkelig er hun bloggeren hun ser i byen sin? Supersøt!

 

To jenter står i baren, den ene er pyntet til fingerspissene, feiende flott å se til, har kledd seg i kjole...men hun smiler ikke, hun har en overlegen holdning, ser rett og slett litt sur ut. Hun får lite oppmerksomhet fra gutta, samme hvor mye hun prøver- eller vil. Den andre jenta er også fint kledd, i denim og en kul topp, bruker ikke så mye makeup, men du verden så vakker, hun smiler, masse! Og smilet er ekte. Hun er så glad og utadvendt. Denne jenta er det som får all oppmerksomheten og denne jenta får masse respekt fra gutta. Jeg tenker at "A SMILE IS THE PRETTIEST THING YOU CAN WEAR!" utsagnet har aldri kommet mer til sin rett!

Vi damer burde bli flinkere til å smile til hverandre. Kansje har det med selvbildet vårt å gjøre om vi tør smile til en annen dame? Jeg har ett godt eksempel fra helgen. Selv ser jeg en flott dame i en bar fredagskvelden, hun har en rålekker jakke på seg og jeg har mest lyst å gå bort til henne og spør hvor hun har kjøpt den og si at jeg synes hun var skikkelig flott. Men i mangel på mot (og promille) så tør jeg ikke, jeg blir heller sittende trygt i min kjæres armkrok, men smiler til henne i det vi får øyenkontakt, jeg nikker høflig og smiler også i det hun og mannen hennes skal ut for å trekke frisk luft. Den fine dama, i den fine blazeren setter øynene først i mannen sin, så i meg. Ett blikk som kunne sendt meg rett down under. Blikket er iskaldt og sier : "Hvorfor smilte hun til oss? Kjenner du henne? Hva? Hæ?!" Stakkars mannen og stakkars dama....De kommer ikke inn igjen i baren, går hjem. Hun med bestemte steg, han hengende som ett spørsmålstegn etter. Hun forsto ikke at det var av høflighet og respekt jeg smilte, som en hilsen at jeg synst hun var en feiende flott dame. Men vi damer kan ikke dette gamet, enda. Vi måler hverandre opp og ned, prøver å sette oss selv i respekt på en helt feil måte.  Hvorfor ikke heller gi noen ett smil? Bevares! Jobbings Ladies, jobbings! :)

Ønsker dere en fin søndag, håper alle har hatt en fin og minnerik helg. Jeg er rik på gode minner og veldig mange inntrykk!

 

Helgens oppsummering?

SMIL, MEN LA SMILET DITT KOMME FRA HJERTET. DRIKK, MEN LA MINST ANNENHVER DRINK VÆRE VANN!

 

 

 

 

 

INSTAGRAM SNAPSHOTS

Tusen takk for atter en nydelig tur min elskede!
Jeg elsker impulsive påfunn og denne gangen dro vi til vakre Trondheim for å kose oss!
Og om vi gjorde:) Middag, deilige drinker, people-watching, shopping, cafe og jammen meg en fiiiiin tattoo også!

Litt snapshots har dere her, dere som følger meg på Instagram (Helen Sævik) har allerede fått med dere hvor turen gikk;)

More to come fra b.a yndlingsbutikken min, Carma! Elsker butikken, elsker jentene! Og min fine fine tattoo skal dere også få se, veldig snart!

Inntil videre, god lørdag og nyt livet! Det gjør vi:)

Og klapp klapp - Jeg har funnet drømmedrømmedrømme jakka mi!!!! Olalaaaa jeg deler snart bilder;)

Glad lørdag!

ROADTRIP

Snart sjekkes det inn på hotell og vi er klar for en perfekt fredag i en av mine favorittbyer;)

Stay tuned and stay excited, I know I am!

MY DAY @ INSTAGRAM

Bare kos! Søstrene sisters; tre prinsesser er samlet- avslutter en perfekt onsdag med noen glass kvalitet;)

Hvilken dag! Først kos, moro og shopping på Overvåg! Så KaffiBaren og noen glass Chablis!

Hilser til alle hyggelige kunder og mine kjekke lesere som tok turen, jeg setter så stor pris på dere, hver eneste en! En ekstra klem til T & J, dere rocker!

Flere bilder kommer i morgen, nå er det søskenCos!

TATTOO GIVEAWAY @ POLLIANI

Smellvakre og kule Janka, hjertet bak en av mine favorittblogger har en helt fantastisk giveaway om dagen!

I samarbeid med TIMELESS TATTOO & CHRISTIAN gir de nå bort en lekker tattoo til en verdi av 5000,-

 Klikk deg inn på bloggen hennes for å melde deg på du også! 

Ønsker mine lesere masse lykke til i drømmen om en fin tattoo :)

 

 

GLOW

We love Lancaster!

Så gøy å starte på jobb igjen og her er masse nyheter!

Dette fine solpudderet flytter inn i sminkepungen! Solfaktor 8 og perfekt glød:)
Og i tillegg kampanje pris -50%!

L.O.V.E.L.Y B.R.A

Kjærlighet ved første blikk!

Denne smekkerlekkre glitrende saken har jeg klikket hjem til min postkasse! Skynd deg, Mr. Postman, skynd deg! 

YESTERDAYS DRESS

Gårsdagens antrekk er Michael Kors pumps og veske fra Overvåg og kjole fra Lindex. Hurra for kjoler på søndager. After all, it is summer...? Håper dere alle har hatt en fin helg, jeg har iallefall kosa meg glugg i hjæl med festligheter hele helgen ;) Gleder meg til uken som kommer - gleder meg til å starte på jobb igjen etter en deilig lang ferie. Alltid deilig med ferie, men også deilig å skulle gå på jobb igjen:)

Yesterdays outfit: Michael Kors pumps and bag , Overvåg. Dress from Lindex. Love wearing dresses on sundays. After all, it is summer..TODAYS LITTLE BLACK DRESS OUTFIT + MYSTERY WOMAN

Dagens antrekk ble min lille sorte Tiger fra Overvåg.

Denne har jeg brukt mye! Stylet den sammen med hudfargede Michael Kors pumps, Chanel vesken, mitt fine Otazu armbånd og YSL jakken, så er det en sikker vinner i min garderobe. Pynten i håret fant jeg på glitter for en stund siden og betalte 10 latterlige kroner for den ;)

Hvilken dag! Vi har virkelig storkosa oss i hele dag, verdens beste far (morfar) feiret sine flotte 80 år i dag, med 60 gjester og det ble grådig mye latter - og tårer. Vi er sånn, lett for å gråte og lett for å le. Men vi gråt av takknemmelighet. Så heldige vi er som har far her hos oss enda! Han er intet mindre enn en medisinsk sensasjon! Sterkere enn noen jeg kjenner, han er den aller tøffeste mannen i verden faktisk! Og far, vi elsker deg! Deg og Mor, din klippe, din elskede. Dere er GULL for oss!!!

Jeg gir dere snapshots av den mystiske kvinnen jeg nevnte tidligere;) Gudrun heter hun, er fra Ålesund og en tidligere eks-kjæreste av jubilanten! Hun har prøvd seg i flere jobber, NAV, på biblioteket, som postbud, danser, ja hva har hun ikke vært innom. Men Gudrun er litt for glad i det gode liv (les flaska) så hun har slått en slutt i det, hun nyter livets glade dager i jugendbyen.

Som jeg har kosa meg med denne rollefiguren en hel stund. Det er altså ikke første gangen hun dukker opp på fest i vår familie. Hun har blitt en aldri så liten "slager" og hun eier ikke hemninger - vi er litt like der, Gudrun og meg.... I dag fortalte hun om gamle dager og hun dro frem gode minner om både jobb, lønn, bonuser, klining og dansing! Og i dag hadde hun lagt igjen lommelerka hjemme i Ålesund, eller det vil si, hun fant den ikke, så hun tok like godt med seg hele to-literen med blankt;) I vesken sin hadde hun Tena Lady, stikkpillere (for e`e så stæikandes dårli på å svælge pilla!) og hostesaft for den stygge hosten din. Sang gjorde hun også.... "I love You because".... Jim Reeves. Hun elsker Jim Reeves og hun elsker jubilanten. Hun synes faktisk han er "stææææikandes fin!"

Kos dere med snapshots av Gudrun ;)
Jeg er veldig glad i denne dama og hun formes etterhvert, men særpregene hennes, de kan ingen ta i fra henne ;)

Gudrun er glad i å ta seg en liten en... hun ser lyst på livet og elsker å danse. Hun har noen hoftevrikk og moves som er til å dø av;)"I love you for a hundred thousand reasons.... but most of all, I love You `cause you`re You!"

Jubilanten storkosa seg og jammen meg tror jeg at han falt litt for Gudrun igjen, hun gikk ned på kne og sang for han. Hvem lar seg ikke sjarmere av det;)

Stakkars Gudrun, med så mange kjekke menn i lokalet, så ble det jammen litt kyssing ;) Her har hun funnet en Vartdal `ing;)

"Vi holder kontakten!" var det siste hun sa før hun hastet avsted til Ålesund igjen og båtfestivalen ;) Det er hardt å være livsnyter!

Gudrun takker, på vegne av hele familien,for en særdeles hyggelig aften, fantastisk middag, kaker og desserter så langt øyet kunne se (vi kunne mettet enda 5 selskap!) Nå gleder vi oss til morgendagen og restelag hos kjæreste Mor & Far:)

Stææææikandes god natt til dere alle!
 

 


 

HÅR-FINT

Da er vi klar for å feire min kjære morfar sine 80 år!
Det blir stor fest hele kvelden med mye god mat og ett ekte stoooort sunnmørs kakebord;)
GLEDER OSS!

Følg med;) en gjesteopptreden blir det også;)

YESTERDAYS OUTFITGårsdagens outfit : 

Michael Kors pumps // Acne singlet // Rock n`blue skinnjakke // Michael Kors veske/ Met jeans // Louis Vuitton skjerf.

Armringer fra Sif Jakobs & Louis Vuitton.

Nå er jeg straks ferdig med en stk deilig Guccikake for verdens aller beste 80 årsjubilant. I kveld skal det feires som seg hør og bør og vi gleder oss til stort gilde med 60 gjester. Hipp hurraaaaa:) Jeg hører rykter om at det blir mange overraskelser for far i kveld ;) Hihihi, følg meg på Instagram "Helen Sævik" for updates ;)

I HEART FRIDAYS

Sånn starter jeg dagen, kaffi, briller på nesen, oppdatering og inspirasjon hentet fra yndlingsbloggene mine, enda en kaffi....

Straks ut døren nå, og jeg tipper det er masse masse hyggelige mennesker i byen i dag, det er båtfestival og det er alltid gøy gøy gøy! Ønsker dere alle en fin fredag, hvor dere enn er i verden:) 

COME HANG WITH ME IN MY W.I.C

Jeg er sååå glad jeg er ferdig med prosjektet "cleaning out my closet!" - for denne gang ja.. men nå er her rett og slett hyggelig å være!

Blazere og skinnjakker - jepp , jeg har en svakhet for akkurat disse plaggene.

-Og skjerf. Mitt favoritt-tilbehør!Fine gaver fra snille snille venner. Jeg er heldig!Samle smykkene dine i små bokser, fint og oversiktelig.

Jeg er så takknemmelig for mine lesere! Dere er gull! Fine gaver står fremme og pynter, de minner meg på hvor heldig jeg er. Tusen takk Regine!

Duften av Mallorca, det er denne + Chanel "Chance"

Søteste cupcakèn er en gave fra Therese :)

Skal tro hvor lenge jeg klarer å holde orden denne gangen? Nå skal jeg ikke rote, bare holde orden ;) Hah!

Nå skal det skåles litt, i dag er det nemmelig 3 år siden vi flyttet inn i hjemmet vårt, hipp hurra :) Hvor blir tiden av?!

"Home is where Your heart is"

Ønsker dere alle en fin kveld, i morgen setter jeg kursen mot Ålesund og gleder meg til å levere klær+++ til Fretex! Oppfordrer flere til å gjøre det samme:)

Salute!

  

FAVORITTER I GARDEROBEN

En av mine fine gaver fra Palma, er denne blazeren. Det var kjærlighet ved første blikk og jeg har brukt den mye. Jeg styler den med jeans og en singlet og mitt blå Louis Vuitton. En soleklar favoritt i garderoben om dagen.

En annen kjekkas i garderoben min er denne fine mørkeblå blazeren fra tante Åse, (A. SÆVIK) Den er også superfin sammen med jeans og gjerne den beige Acne-skjorten min fra Overvåg.

Chanel-inspirerte blazere. Hurra :)

Også har vi godbiten fra Overvåg, denne er veldig fin til hvite jeans og tilbehøret er oftes rosa, oransje eller rødt, for å ta opp igjen en av fargene i jakken.Så deilig å ha fått rensket skikkelig opp i garderoben! Mange hyggelige damer har vært innom og funnet seg noe og nå skal det som er igjen pakkes i en sekk og leveres til Fretex i Ålesund i morgen. Så er du i byen, ta turen innom:)

Jeg skal selv sikre meg noen fretex skatter i morgen, jeg trenger nemlig en spesiell kjole til lørdag. Jeg hører rykter om at det er feiring av en særdeles kjekk kar som nettopp fylte 80 år, og kansje dukker en tidligere venninne av jubilanten opp på festen, for å hylle jubilanten og ta noen alvorsord...? I say no more, men dere kan følge med her på bloggen eller på Instagram ("Helen Sævik") og se om dere ikke får en sniktitt av denne mystiske kvinnen.
Kansje dere er heldige og får dagens outfit av henne også;)

 

 

 


 

TODAYS OUTFIT

Dagens outfit er gode basic plagg. Jeg elsker å gå i jeans, høye hæler, en singlet/tshirt og en blazer eller skinnjakke. Til neste vår vet jeg at jeg kommer til å danse rundt i en L.E.K.K.E.R denim jakke merket Acne. Inntil da, så blir det andre varianter.

Når du drar på sommersalg nå, så husk å shoppe smart, let etter gode basicplagg på tilbud: jeans, singlet, tshirts, topper, pumps, blazer og skinnjakke. Uten mye mønster. Da har du en god basic garderobe og kan gå nuts med tilbehør. Bare et lite tips ;)

Met jeans Overvåg // Armani tshirt // So B by Børre Olsen jewelry // Michael Kors bag Overvåg // Ray-Ban sunglasses Interoptik Nymark.

  

TODAYS INSPIRATION


Jeg lar meg inspirere av smellvakre Elle MacPherson! Fresh fresh fresh! Elsker at hun er 183 lange flotte cm og at hun rocker høye hæler!

Nå har vi spist x antall sjokoladepannekaker til frokost - jeg sto like godt opp igjen i natt og laget klar røren, så det var to superhappy små prinsesser som sto opp i dag;) Jeg gjør meg klar for en ny dag og gleder meg til å ha middagsgjester rundt bordet senere i dag. Ønsker dere alle en FIN onsdag!

Jeg er foresten uten mobiltlf noen dager for dere som prøver å sende meg text eller ringe meg. Sim kortet mitt takket nettopp for seg! Egentlig litt deilig må jeg innrømme. Mobilferie ;)

 

kilde: Google.

YUMMI FOR MY TUMMY

Hva gjør jeg når jeg ikke får sove ? Planlegger morgendagens deilige frokost!
Noe sier meg at jeg blir kåret til en supersnill mamma i morgentidlig;)

TODAYS OUTFIT + SHOP FRA GARDEROBEN MIN!Hoss Intropia paljetter på beina // Met jeans // Acne topp // Louis Vuitton skjerf // Michael Kors veske.

Jeg har tatt en real opprenskning i hele garderoben min og virkelig ryddet! Nå har du muligheten til å gjøre deg noen KUPP fra garderoben min. Priser fra 10,- faktisk ;)

Her er både nytt (med prislappen på) og vintage!

Skinnjakker, sko, skjerf, vesker, belter, paljetter, topper, bukser, skjørt, hotpants, smykker, ringer, armbånd, ørepynt - første mann til mølla.

Det som ikke blir hentet innen en uke, det går direkte til frelsesarmeen over helgen. 

Ta kontakt dersom du er intr. Størrelsene er alt fra small- xl! Men de fleste str er medium.

 

 

  

JUST NU

KaffiBaren!

Note to myself: stripe ettervekst!

WEDDING SNAPSHOTS

Hvilken perfekt fredag! Startet den tidlig med tur til Tigerstaden, vakre Greta og jeg dro på innkjøp av Acne og Gant (bilder kommer) Så mye fint og så mye stilig, jeg var noen timer i himmelriket. Gled dere til pre-spring varene er på plass hos oss!!!

På kvelden landet flyet mitt i Florø - etter litt om og men ; Jeg måtte snike meg forbi en laaaang kø i sikkerhetskontrollen på Gardermoen, og jeg fikk skikkelig kjeft med en gammel amerikansk herremann. Jeg la meg langflat og ba inderlig om unnskyldning, forklarte han at jeg hadde en brud som ventet i Florø neste morgen og at jeg var livredd for å miste flyet mitt, men mannen var så sint, og han var ferdig snakka. Jeg smilte og ba han gå fremfor meg, men hverken smil eller gode ord hjalp. Med litt dårlig samvittighet, rakk jeg heldigvis flyet mitt og de andre i køen ønskte meg lykke til og ba meg hilse til bruden på hennes store dag. Nære på, veldig nære på!!!

På plass i Florø fredagkveld, kunne vi feire min kjære pappa sin bursdag. Kjempefin kveld på bryggen, sommerstemning! Det ble allsang og trekkspill fra båtene til ære for verdens beste pappa:)

Dagen er her og jeg startet den før alle andre sto opp, x antall kopper kaffi og marlboro på bryggekanten i 25 grader og solskinn. En stund for ettertanke... tusen ting gikk gjennom hodet mitt. Jeg var både glad og trist. Glad fordi min flotte kusine og gode venninne skulle få sin elskede. Glad for å være sammen med familien... men trist fordi vår kjære fadderjente Miriam, Anne`s eldste datter, hun var sårt savnet... Men hun følgte med oss fra himmelen, det er jeg helt sikker på! 

Full konsentrasjon!

Bruden, den vakreste av alle bruder er klar for vielsen! Stas stas stas!

Mini-brudepikene på 180 cm + ;) 

Amazingly beautiful. Amazing Grace!

G.L.E.D.E!

Dette bildet er jeg så glad i. Anne og hennes nydelige datter Thea! Kodak moment!

K.J.Æ.R.L.I.G.H.E.T = ANNE & BJARTESå glad i deg Anne, så veldig glad i deg! A = Alltid!

Anne og Bjarte, dere er så vakre og vi takker dere for en helt fantastisk helg! Kjærlighet, glede, latter, alvor og tårer. Størst av alt er kjærligheten! Tusen takk igjen ♥

Jeg vil takke Quality hotell Florø og Quality hotell Førde for fantastisk service. Eget rom for brudestyling, deilig lunch for bruden og meg, is, tegnefilm og lek for de minste, sporty nattevakter som stilte opp når vi holdt litt leven - say no more ;) Og ikke minst en super hotellsjef i Førde! Tusen takk for oss, en glede å være gjest hos dere!

Foto: Eivind M. Sævik

Styling: Helen E. Sævik

MINNER OM AT ALL KOPIERING AV BILDENE ER STRENGT FORBUDT OG VIL BLI ANMELDT. BRUDEPARET HAR ALLE RETTIGHETER TIL BILDENE . 

I MIN VESKE

Min Chanel har sett sånn ut i dag!
Smykker, godteri og hårpynt for to prinsesser, solbriller, lebestift mascara og blank neglelakk - just in case of an emergancy;)

En nydelig dag å minnes!


VAKKER

Deilig lunch sammen:)

På vei til kirken!!!!

Den vakreste bruden jeg har sett, det er mi kjære kusine. Anne, du er vakker vakker vakker og jeg er så veldig stolt av deg!

Akkurat nå sitter vi i bilen, på vei til Førde og bryllupsfest, men første stopp er hos fotografen og som dere vet, det ble mange gledestårer i kirken, så en liten finpuss må til;)

Elsker bryllup, elsker brudestyling, elsker kusina mi!

Solen skinner om kapp med dere idag Anne og Bjarte:)

THE WEDDING DAY

Her starter jeg dagen før bruden kommer og vi skal kose oss med brudestyling:)

En perfekt dag!

Kjære Anne og Bjarte, gratulerer hjertelig med dagen:):):)

WINE O'CLOCK

Hvilken dag;)
Hjelpes som jeg har kosa meg idag, tusen takk vakre Hege på Acne og kjekke Andreas på Gant!

Nå kan dere glede dere til nyhetene er på plass hos oss på Overvåg. Det er pre-spring vi har tatt ut idag og jeg lover dere mye fresht!!! Bilder kommer. Nå er det bursdagsfeiring og bryllup som venter:) Dobbelhurraaaaa:):)

Nå skal dagen snart avsluttes med middag og bursdagsfeiring for verdens aller beste pappa min!

GRATULERER MASSE MED DAGEN DIN KJÆRE PAPPA! WE LOVE YOU!!!!!

Acne og Gant innkjøp i Tigerstaden tidligere i dag! Vin i Bergen just nu! Straks god hotellmiddag i Florø!

Det kaller jeg fin fredag det;)

ACNE NEWS!!!!

Welcome to the kingdom of Acne!
I'm in Acne heaven;)

En aldri så liten smakebit på hva som kommer til oss på Overvåg har dere her, dette er bare en bitteliten bit av hva dere kan vente dere;) Leveringen av disse godbitene starter allerede i november og jeg gleder meg mer enn jeg kan forklare!
De fleste bildene mine ligger på kameraet, så mer kommer!

Jeg elsker denne kolleksjonen!!!!
Pre-Spring 2013 er helt herlig, jeg har forelsket meg i så mange plagg allerede, vesker og sko! O'lalalaaaa;);)
GLED DERE;)

Nå hopper vi i en taxi og setter kursen mot Gant Showroom og innkjøp til Ladies & Gentlemen ;)

Stay tuned and dress up, after all - it's friday;)

ELSKER OSLO! ELSKER!!!!!

NEVER ENDING

Denne frisyren skal testes ut!
Jeg fant den på en av mine yndlingsblogger: Frida Fahrman og ble superinspirert!

Just nu er jeg på vei til Acne Studio og jeg G.L.E.D.E.R meg til å se hva vi har i vente!
Følg med dere;) updates to come!

TODAYS OUTFITMichael Kors pumps // Met jeans // Acne singlet // Acne blazer // Michael Kors veske //  Louis Vuitton skjerf

Alt fra Overvåg Ulsteinvik (untatt skjerfet som er en av mine fine gaver fra Palma, og solbrillene som er fra Interoptikk Nymark)

Gøy på landet! Kontraster er bra! Kan tro disse underholdt oss i dag på Flø... De har iallefall sjelden sett en dametruse;) Jeg gir dere behind the scenes for ukens outfit senere, men tåler du ikke se en dametruse, så skygg unna bloggen ;)

  

MALLORCA/PALMA SNAPSHOTS - PART UNO

Jeg elsker Mallorca, jeg elsker spanjoler, jeg elsker sol og varme! Min kjære var og er fast bestemt på at det er spansk blod i han - og sånn ser han ut også;) Alle vi møtte på vår reise snakket enten spansk eller italiensk til oss, ingen trodde vi var fra kalde Norge. Til og med jentene såg spanske/italienske ut mente de! Aaaaahhhh Maria Isabella & Kamille Savannah! Hola guapa principessa! Bare gøy! Så gøy at vi har allerede planlagt en liten tur til Italia igjen - hvor i Italia? Milano selvfølgelig;) Once You`ve tried it, You`ll ALWAYS go back!!!

Noen snapshots fra første uken får dere her. Siste uken er bare vår, men håper dere koser dere med disse bildene, vi har iallefall kosa oss veldig, både store og små! Anbefaler alle med små barn og ta turen til Mallorca og Alcudia. Reis all inclusive, selv om det virker dyrt i utgangspunktet, så er det ikke det når alt kommer til alt. Barna får spise og drikke alt de har lyst på, jepp - mamma og pappa også ;) Du slipper å stresse med hva barna liker, der er et matbord og dessertbord som tar pusten fra samtlige sunnmøringer! Noe for enhver smak, hele døgnet!

Palma er også å anbefale, absolutt, vi elsket byen, med minstemor i enda en nyinnkjøpt tralle (vi kjøper alltid ny vogn når vi er ute og reiser, fordi vi tror alltid at vi ikke trenger å ta med oss en...så nå har vi fire stk til salgs dersom noen er intr!) her finner du et mer pulserende byliv og et shoppingmekka;) Massevis av fine og koselige resturanter, fantastisk arkitektur og hyggelige mennesker! Vi elsker Palma!!!!

Overalt kan du se mennesker som sitter i vinduskarmen og snakker med noen på gata eller naboen over veien, kos!

Pappa-razzi på ferde;)

Elsker at de selger vakre blomster overalt! Duften er nydelig!

Om denne kvelden ble en suksess? Oh Check!!! Dobbel Check faktisk;) Jentene OG meg var i sjokoladehimmelen! Vi hadde sjokolade på ALT! Intet mindre!Barneshow og barneklubb hver eneste dag, helt supert! Og hver dag avsluttet de med en sååå gøy sang - om sjokolade selvfølgelig, og det var lang parade og allsang. Kjempefin stemning! Maria Isabell ble tatt frem på scenen en kveld og hun var blåst av banen over sine egne trylleferdigheter;) ;)

uno-dos-tres- MUSICAAAAAAAA;)Elsker Palma, Elsker!

Supersøte damen som var ute og handlet, jeg var minst dobbelt så lang! Har aldri følt meg så lang før faktisk;)

Jeg kunne handlet en hel koffert med hatter og freshe hårbøyler her!

"Mrs. Escada" lives here;)Jentene ønsket seg armånd med navnene sine på - og som ventet så holdt de èn dag ;) Legg merke til Kamilla som har på seg mamma`s Camilla Prytz smykke, hun elsker også ørner;)

Vakre svaner både her og der!Annenhver innbygger i Palma har hund. Og jeg angrer sånn på at jeg ikke tok bilde av de fine jentene som hadde hundene sine i en kurv på mopeden, noen av hundene hadde hjelm på seg også, som jeg lo :)Jeg ønsker meg en sånn! Helt makan ;)

Hello Louis, of course I`m stopping by ;)

- And hello Cartier - nice to see You again ;)Elsker atmosfæren i Palma!

Kjekkeste spanjolen jeg vet om;);)Esto es ermoso!More to come! Men nå er det photoshoot på gang, gleder meg til å være tilbake med outfit of the week dere:) Og jeg må pakke igjen! I morgentidlig setter jeg kursen mot Oslo - blir dere med? Og lørdag morgen er jeg på plass på vestlandet igjen for å style min vakre kusine som skal stå brud! Åååå som jeg gleder meg til denne helgen:) Tur til tigerstaden OG familien samles for å feire bryllup, ingenting er bedre!

Brun og blid faktisk! ;)

 

Ønsker dere alle en kjempefin dag - nyt den og hverandre, hvor enn dere befinner dere :)

   

THE REAL LADIES OF FRANCE

O`LA LAAAAA LA FRANCE!

Elena og Elodi er ekte damer, Elena til venstre elsker alt som glitrer,  leopard (les Roberto Cavalli!) Elodi til høyre elsker blomster og har en svakhet for Dior kunne hun fortelle. Hvilket fyrverkeri av to damer. Jeg falt pladask og heldigvis var gleden gjensidig! Hurra for mine to franske nye bestemødre som jeg kommer til å savne i massevis! Og So B smykkene mine falt virkelig i smak hos de og i følge disse damene var smykkene både "incroyable" og "O`la laaaaaaaaaa mademoiselle spectaculare!"

Supergøy å tilbringe noen kvelder sammen med disse to! My God jeg håper jeg møter de igjen en gang!!!!

Jeg legger ved denne videoen, for den var det første jeg tenkte på når jeg møtte de, akkurat samme damene, skulle tro de var søstre alle sammen, helt herlige ;) Jeg elsker virkelig å møte nye mennesker og jeg elsker at vi alle er så forskjellige, hurra for det!

JEWELRY KIND OF LOVE

My strong Eagle by Camilla Prytz is kissing my neck today.

 

 

EAGLE: DIVINE SPIRIT, CONNECTION TO CREATOR, STRENGTH, COURAGE, ABILITY TO SEE THE BIG PICTURE

 

  

MY CARTIER LOVE

Sweet Jesus!
Det ble fine gaver i Cartier posen min og b.a denne kjærligheten!
Den dufter som himmelen, helt sikkert!

Å komme inn i en av Cartier's eksklusive butikker er en opplevelse i seg selv, og hvilken service!

Husker dere sist min elskede & moi var i Milano og endte opp med å drikke champagne på Cartier og vi fikk invitasjon til feriehuset til den hyggelige sjefen? O'lalaaaa!
Klart vi måtte innom Cartier igjen ;)

Like hyggelig hver gang! Anbefaler deg å ta turen innom en av de lekre butikkene om du er ute og reiser!

Er du veldig heldig får du nyte eksklusiv champagne fra de lekreste krystallglass;)

Tusen hjertelig takk min elskede, love you big time;*

MITT INSTAGRAM

Mine siste dager på Instagram ser sånn ut;)
Når dere ikke finner meg på bloggen er jeg på Instagram.

Gleder meg til å vise dere mine fine gaver fra Palma og en fiiiin fin rosa Acne drøm jeg kjøpte meg i går!

Masse nyheter på plass i butikken og fredag drar jeg avsted for å ta en sniktitt på hva vi skal ha på oss til høsten og vinteren av Gant herre/dame og Acne.

TIGERSTADEN NEXT , sååååå WEDDING:):)

Lørdag har jeg nemlig brudestyling, hår og makeup!

Stay tuned!!!!!!


SHOPPING IN PALMA


Hvilken ferie! Jeg trengte en real timeout, bare være mamma og kjæreste, ladde batteriene litt, kjenne på selve livet. Deilig!

Ferien har vært helt fantastisk og vi har kosa oss store og små:) Altfor mye god mat og drikke! Men nydelig, rett og slett nydelig! Jammen rart å være på Mallorca og bli gjenkjent som bloggeren ! Og dere? Jeg har bilder av mine franske vakre venninner! Husker dere de jeg fortalte om? O'lalaaaa hvilken glede å sette seg til bords med ett fyrverkeri av to franske damer på 80!

Shopping i flotte Palma ble det også og fine fine gaver fra min elskede:) hva som skjuler seg i posene må dere vente litt med å se;)

Selv om siste uken ble en tøff uke, en av jentene ble veldig syke og tro meg, å være i utlandet med sykt barn er en real prøvelse for ett mamma OG pappahjerte!
Med en gammel spansk doktor som ikke kan engelsk, var tårene ikke langt unna hos meg og fortvilelsen var så stor at jeg ringte mamma mi og gråt:
"jeg vil bare hjem mamma!"
Men selv når man er 33 år, så er mammas trøstende ord fortsatt det beste som finnes og vi kunne kose oss, friske og raske alle sammen.

Nå er alle oppe og hopper igjen, heldigvis:) deilig å være hjemme i hjemmet vårt, samlet, friske!

Jeg har litt bilder fra første uken som jeg vil dele med dere veldig snart, men nå er det tid for Herøyspelet Kongens ring og vi gleder oss!!!! Tvi tvi venner!!!!Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits