HelenSaevikFashionBlog » juni 2012

juni 2012

MED HJERTET PÅ SOLSENGEN

Hola!

Mye på hjertet igjen;)
Superdeilig å ligge her og slappe av.. Ved siden av oss ligger tre generasjoner Bergen, veldig hyggelige mennesker som vi har funnet tonen med. Hola Bergen og Hola Ålesund ropes det;)

Første kvelden de var her så hørte jeg den nydelige dialekten på nabobordet, jeg eeeeelsker Bergen og var rask med å snu meg og hilse. Bestefaren i familien(som er øyas bruneste!) svarte raskt "vi bråker ikke?" og da var det gjort:)
Elsker Bergen og menneskene er like uhøytidelige, utadvendte og glade som oss!

Det skal sies, og dette er min personlige mening, tipper mange er uenig med meg, men turistene her, fra Tyskland og østEuropa er ikke ett høflig folkeslag! Seff finnes det de som smiler og hilser, men mesteparten av de er trauste og tunge.
Om kvelden når barna har show så er det vi få nordmenn, svensker og dansker som klapper og heier på barna. De andre er mest opptatt av å drikke øl!

Det får meg til å tenke at vårt lille Norge er et fantastisk land, vi er en sjelden sort og kansje har 22.juli gjort noe med oss... Kansje vi har våknet litt og sett naboen vår, blitt litt mer beviste på menneskene rundt oss. Vi er høflige og vi smiler til hverandre. Det synes jeg vi skal være stolte av :)

De som jobber her får også ekstra god kontakt med de som er glade og utadvendte, godt humør smitter og hurra for det! Det er mye latter hos Bergen og Ålesund :)

Når jeg ligger her og ser meg rundt... Da ser jeg mennesker i alle fasonger, farger og varianter.. Noen er blåhvite (sikkert rosa til kvelden!!) noen er allerede rosa, noen er mørkebrune og noen "kvalmt brune" hahaha;) Sitat Eivind om min brunfarge;)
Jepp, jeg har blitt ganske så brun, og tror det er takket være gode solkremer og aftersun! Og Elisabeth Arden eight hour! Kremen er magisk!

Foran meg ligger en jente fra Irland... Hun er tenåring, veldig lys i huden og er ukomfortabel over kroppen sin... usikker, leser om Simon Cowell og sjogler over boken.
Hun har knallfarget badedrakt, blomstrete, i håret har hun to diadem med sløyfer på, ett rosa pg ett lilla, de matcher blomstrene på badedrakten hennes. Jeg smiler til henne hver gang vi får øyekontakt og nå, siste timen, da har hun smilt tilbake:) En vakker jente, hun vet ikke selv hvor vakker hun er.. Og jeg håper at årene vil gi henne selvtillit og styrke.

Bak meg ligger Familien Germany.. En av de tusen som er her:)
De drikker øl fra de står opp til de legger seg. Men selv om de fleste her reiser all inclusive, så er her ingen fyll og spetakkel heldigvis!
Vi ser aldri mennesker som er tydelig beruset selv om det er åpen bar hele døgnet!
Tyskere nekter å snakke annet enn sitt språk...og de forventer at vi skal forstå de;) like moro og like frustrerende hver gang!;)

Dronningene ligger litt lengre fremme, to smekker-lekre franske motedronninger. Jeg mååå få ett bilde av de ! De er kansje snart 80 år, de er pyntet til fingerspissene med lekre smykker, brosjer og ringer.
De er bestevenninner og holder alltid hender. Vi har møtt de flere ganger på stranda, hver dag går de tur, hånd i hånd, de ler og koser seg, skravler konstant og jeg elsker språket!
Jeg har hilst på de noen ganger og selv om vi ikke forstår hverandre så godt, så er tonen super;)
Disse to damene må oppleves og jeg skal gi dere ett bilde i løpet av ferien;)
Mission la France!

På min venstre side ligger en familie på tre.. Mor, far og deres datter. Hun er lenket til rullestolen. Mor og far gjør alt de kan for henne.. Smiler tappert og jeg har enda ikke sett en lei mine hos de. Bare smil og takknemmelighet. Vakkert!

Tipper jenta er snart 20 år.. Hun har intet språk, lager bare lyder og det fine er at mor og far vet hva hver eneste lyd betyr.
Ja, jeg gråter når jeg skriver dette og jeg føler både skam, skyld, glede og lettelse over at våre barn kan løpe rundt og holde leven.. Jeg er veldig stolt av jentene våre, de er høflige og smiler, stopper opp og lar de eldre passere først, finner seg venner og tar vare på de rundt seg..
De legger merke til denne fine jenta i rullestolen og de sier at jammen er vi heldige mamma! Dere er heldige jentene våre! Veldig heldige!

Så urettferdig kan livet være... Vi er alle ulike og det skal vi respektere hverandre for.
I går kveld var det igjen et flott show! Around the world var supert!!!
Det var dans fra alle verdensdeler, samba, mambo, lambada, quikstep, jive, polka.... Alt du kan tenke deg sv deilig musikk og heftige rytmer!

Scandinavia holdt stemningen på topp og aktørene kom rett bort til oss etter showet og takket oss for respekten vi viste de. Bare en glede tenkte vi alle:) vi er sånn vi;)

Nå går Ålesund og Bergen til lunch, om Milla Savannah våkner opp av middagskvilden sin i pappas fang ja;)

Livet er skjørt, livet er deilig og vi må huske på det,hver dag:)

Solskinn fra Spania sendes hjemover til alle vi er glade i:)LUXURY

Bildene taler for seg selv!

Vi har det helt fantastisk her på vakre Iberostar Albufera Playa/Park.

I lobbyen står det champagne til alle døgnets tider, leiligheten vår er fin og ren hver eneste dag, maten er magnificent, det er frokost, lunch, kaffi og kaker igjen, så middag...aiaiai!
menneskene som jobber her er noe helt eget, jeg kan ikke få fullrost de nok!
De er ekte og det er lett å se at de elsker jobben sin:)
Vi har allerede fått veldig god kontakt med flere av de, og jentene er heeelt forelsket i Antonio "Banderas" , Rafael, Bruno, Pedro og ikke minst hovmesteren, han og Maria Isabell er supersøte;);)
Jentene har fått masse nye venner og i går var det tårer når de måtte ta avskjed med sine tyske venninner. Så rørende at vi voksne også felte noen tårer!

Nå kom det nettopp en courvoisier på bordet her og Bono/U2 på anlegget!

One word: Salute!

STRANDLIV

Flower-power!

Hvilken ferie!

Gårsdagens Hollywood show var en blanding av Bollywood og Hollywood.. Jeg vet ikke om det var irish coffee'en som gjorde at showet kom seg etterhvert, men det tok seg iallefall opp;)

I kveld er det "Around the world" og vi er minst like spente!

Nydelig middag, jeg har kommet meg inni min lille sorte Tiger kjole og So B kysser min hals- So B vekker alvorlig mye oppsikt!
Mr.B, You rock Mallorca;)

TODAYS

Jeg la meg ned i sanden for å knipse noen bilder av Milla, og sånn så ryggen min ut da jeg reiste meg:) Ett hjerte!

Utsikten fra rommet vårt i øverste etg. Ikke feil å sitte her om natten;)

Kosær vårs;)
Litt snapshots fra dagen har dere her, dagene består av bare kos!

I kveld er det "Hollywood" show og jeg er superspent på hva vi har i vente!

Updates to come!

Kjolen er fra Lindex, skoene fra Overvåg


Sommerens solkrem anbefaling er uten tvil LANCASTER! Husk å kjøp den kjekke aftersun'en, den gir Max utbytte av fargen, hør med de kjekke damene på Cosmetique Lied, de vet alt om
min favoritt solkrem- også Hawaiian Tropic, elsk!
Aldri en sommer uten;)

Nå Hollywood show, holy, jeg er så spent!!!!

Stay tuned;)

BORTE BRA, MEN HJEMME BEST? Mmm, I don't think so!

Her ligger vi på solsengen ved bassenget og holder på å renne vekk av varme.. Baren er rett ved siden av oss, men likevel, så kommer nydelige jenter i fine kjoler bort til oss og sier "Hola! This is for you"... Og hva får vi servert? Den deiligste slushen til både mamsen, papsen og jentene!
Hm, dette kan meget raskt bli en (u)vane kjenner vi ;)


JUST NU

Just nu drikker vi litt bobler og ser på disse sprekingene;) pst, legg merke til han skjønne på 70+, han er sprekere enn fe fleste her! Og jepp, jeg har fortsatt så intens gangsperre at jeg ruller ut av senga!

Hver dag fra klokken 0900 og helt til klokken 1600 er det mulig å trene, du velger selv hva du vil bli med på, helt supert med tanke på hvor mye godt vi spiser og drikker her nede!YESTERDAYS OUTFIT AND FUN

Så mye moro vi har her:)
Husker dere jeg fortalte at hver dag er det show?
Fra tidlig morgen kan jentene være med på aktiviteter og kose seg, og hver kveld klokken 2000 har de show på scena, både barna og foreldrene er med å danser, parade, og avslutter med gøy sang!
Senere på kvelden er det storshow på scenen igjen, og ett nytt show hver kveld. Vi koser oss veldig og nyter kvalitetstid sammen:)

Gårsdagens kjole ble min fine Acne fra Overvåg, Michael Kors pumps og paljettveske fra Lindex.

Ønsker dere alle en fin dag, her skal det bades og vi skal være til :)

TODAYS PICNIC

Dagen i dag startet med litt skyer, så vi hoppet i en taxi og tok turen inn til gamlebyen, nydelig by og vakker arkitektur!
Det var marked og jeg.... Liker ikke marked! Once you've tried it, you'll never go back ;)
Ikke noe galt med markedet, men Oh my oh my... "heyyyyyy Madame! This is the real stuff, Louis Vuitton, special edition, special price for you beautiful!"
Oh come oooooooon;)
Alt har sin sjarm, men vi alle var glade når vi fant oss en kjempekoselig Resturant i en trang trang bakgate!
Sjarm!
Veldig hyggelige mennesker som bor her og vi kosa oss med deilig lunch. Taxikøen hjem var lengre enn lengst;)

Nå er vi gode og mette etter en særdeles nydelig middag, vi drikker courvoisier og jentene magiske cocktails med papegøyer i!!!;)

Ikveld er det LION KING på scenen og stemningen er fiiiin:)
Hver eneste kveld er det show her, kommer tilbake med mer:) nååååå shooooow;);) og cava selvfølgelig;) Knis;)


Kjolen er fra H&M :) Michael Kors ballerinas og veske fra Overvåg Ulsteinvik:)

YESTERDAYS OUTFIT

By day and night;)

Gårsdagen var magisk!
Spania vant 1-0 over Kroatia og jubelen sto i taket! De på hotellet sørget selvfølgelig for at jeg holdt med rett lag!;)
Hvilken stemning!
This was a sequins night, for sure;)

NYT

Hola:)

Nettet her er suuupertregt, så det blir ikke så mange updates som jeg håpet på, men vi har det helt fantastisk og vet ikke helt om vi noen gang kommer hjem;)

Dagene består av strandliv, mye god mat og drikke - les cava og Pina colada, mamsen trener aerobic, aquafit, spinning og har gangsperre så hun knapt greier reise seg ut av sengen ;)

More to come, now cava by the pool;)

Klager ikke!
HELLO SPAIN

God morgen Mallorca , I love you!

Updates to come, nå spinning for mamma og ponny-riding for jentene. Stas!CAVA

Hola!!!!

Just nu befinner jeg meg på vakre Mallorca og jeg nyter hvert eneste sekund:)

Det er sol, kjoler, bading og lek hele dagen, og faaaaaaantastisk mat og drikke! Hjelpes, jeg har bestemt meg, jeg blir spanjol, lett!!!

Startet dagen med deilig frokost, strandliv, full kroppsmasasje, deilig lunch og cava, mer lek ved bassengområdet, papaplydrinker og enda mer cava;)
Nå er det middag og kos resten av kvelden:) Og kakene? ELSK!

Fantastisk! Fra ende til annen!
H & I; hjertelig takk for anbefalingen, vi kommer ikke hjem igjen;);)

More updates to come! Nå middag og bobler;)


WINE O'CLOCK

"I'm leaving on a jetplane..... La la la la lalalalaaaaaa";)

HIGHER THE HAIR

HIGHER THE HAIR...CRAZIER THE LADY!
Jeg får dessverre ikke svart dere på kommentarene fra mobilen, men det er Silvia som har satt opp mitt hår- og alt håret er mitt eget;) Tanja har satt opp Sara sin frisyre:)

Ikke mye glam i natt ;);)

FUN FUN FUUUUUN

Hvilken dag;) Jeg gir dere bilder fra dagen og håper der ehar kosa dere like mye som jeg har gjort! Silvia, Tanja, Sara og Kenneth, hvilket team ;)Konsentarsjon;)

Siste hånd på verket! Hair by Saxett, makeup by Cosmetique N.H Lied.

Også er vi klar for hårshow! ;) Maggie er konfransier og jeg elsker henne, elsker;);) Bella Maggie, gleder meg til vi skal ha oss en aldri så liten sommerfest;)

Er ikke jeg heldig! Hvilken bukett unge menn:) Kjekke karer? Check!! Det ble Helen`& gutta! og jeg klager ikke! ;)

Bad to the bone!Saxett gjengen :) Kjekke Kenneth og vakre Sara, takk for en herlig dag!

Ubercool!!!!!

Fine fine modellene:)

O`la laaaaa denne karen tok pusten fra de aller fleste - meg inkludert;)

Vakre Madelen & Sara :)

La grande finale`- og jeg er straks klar for neste post: Moteshow!!! Det går i ett under Maritim sommerfestival! Og har vi nok kaffi innabords, så går det meste ;)Tusen hjertelig takk kjære Silvia, Tanja & Malin, dere er gull!!! Også så flinke!!! Alltid Saxett, alltid:)

Skjønne Ronja og venninnen hennes;)

 

Si hva dere vil, the coolest man in town var uten tvil denne kjekke karen ;);)
En herlig dag å minnes ;) Fantastisk publikum, fantastisk gjeng :)  -Antrekk fra tante Åse (A.SÆVIK)Straks ferdig for dagen - bare èn kaffi til, så er det hjem og starte å pakke........ say no more!!!;)

 

DA drar jeg på ferie dere;) Jeg røper ikke helt ennå hvor jeg skal , men jeg har hørt at det er veldig fint der, sol fra morgen til kveld, og det serveres deilig mat og drikke til alle døgnets tider! Jeg har hørt rykter om cava til lunch og paraply-drinker... hjelpes, jeg setter meg straks på flyet "I`m leaving on a jetplane, don`t know when I`ll be back again" .... la la laaaa;)

Er dere klar for litt summer-kind-of-updates? Følg med i morgen ;) Finner dere meg ikke her på bloggen - da er jeg på Instagram , og dere finner meg ved å søke "Helen Sævik" :)

Jeg har tatt av løsvipper, blomster, tatt av hold-in, pushups og det som verrre er holdt jeg på å si, ikke mye glam her nå ;) Bare helt alminnelige meg;)

 

Pluss: Ferie!

Minus: Vår Herre skjenket meg aldri vett nok til å legge meg i skapelig tid - og jeg går glipp av konserten med CC Cowboys i morgen ;) - Nevnte jeg at jentene våre kan alle tekstene til CC? hm..... Jeg vokste opp til Vikingarna og "leende gullbruna øgon...." Jentene synger "splitter pine" from the top of their lungs ! ;)

 

Ønsker dere alle en kjempefin helg - jeg holder dere oppdatert;) Inntil da, ta godt vare på hverandre og kos dere på festival - CC Cowboys i morgen - my oh myyyyy jeg er supermisunnelig!!!

 

 

  

 

MY COOL MEN & IHelen & guttaboys! The coolest men in town! You rock!

Say no more!

 

Flere bilder kommer, faktisk mange ;)

  

SHOOOOOWTIME

For ett SHOW ;)

Maritim sommerfestival i Fosnavgen er en suksess atter en gang!

Min dag å Instagram ser sånn ut;)
Startet dagen i frisørstolen hos verdens beste damer på Saxett, så Cos på Cosmetique sammen med verdens beste jenter!
Hårshow og moteshow rett etter hverandre, elsker Fru Maggie, elsker;);)

Nå drar jeg hjem og pakker kofferten! I morgen sitter jeg på ett fly, langt sørover til palmesus og cava til lunch!

JEG HAR FERIE!

O'lalaaaaaa d gikk nettopp opp for meg at jeg faktisk har ferie!

Men bloggen tar jeg selvfølgelig med meg, ikke ferie herifra;) gleder meg til å ta dere med på tur;)

Stay tuned;)

Til kvelden/natten får dere masse mase bilder fra dagen og lekre outfits, frisyrer og bare gøy ;)


Holy holly holliday, here I come;)


I HEART FRIDAYS

Hvilken start på dagen! Say no more!
Akkurat nå nyter jeg livet hos de flotte damene på Saxett. Luxury!
Senere i dag er det CosmetiqueCos, hårshow og moteshow! Det kommer til å gå i ett!
Så ferie;)

Updates fra dagen og Maritim sommerfestival kommer fortløpende, inntil da, ha en fin fredag snille leserene mine, ta vare på hverandre:)

F.E.S.T.I.V.A.L

Cos-tuttene ønsker Fosnavåg hjertelig til lykke med en fantastisk Maritim sommerfestival!!!!
Det er sol fra skyfri himmel, det dufter av deilig grillmat på allmenningen, butikkene feirer med crazy tilbud og folket er i sommer-modus!
Vi gleder oss til gratiskonsert med selveste Atle Pettersen idag klokken 1800 og vi er litt ekstra begeistret vi tuttene her må vi innrømme;)

Vi på Cosmetique feirer selvfølgelig tre dager til ende med knall tilbud i butikken!

*Elisabeth Arden kampanje!
*Max factor kampanje-ved kjøp av makeup for 200,- får du gratis sminkepung med 2 freshe englelakker og en mascara!
*Sans Soucis halv pris!
*Declare skinatura halv pris!
*Declare kampanje!
*Duft-FEST!
*20,- party
*99,- party

Welcome !!!!!!Vi fortsetter feiringen i kiosken og har en lekker Volvo XC70 stående utenfor Cosmetique Lied/Mix N.H Lied!
Denne kan bli din dersom du skraper frem tre like "Volvo-symbol" på flaxloddet ditt!

Ikke vinneren av bilen? Fortvil ikke, alle som har kjøpt skrapelodd er med i trekningen av mange fine premier her i butikken :)

Lykke til og glad festival!
HEY ACNE! I LOVE YOU!

Sikret meg enda en sort favoritt-singlet fra Acne idag, den finnes også i blått og i hvitt. Elsker at den er i 100% lin! Det gjør at den er akkurat passe tøff:)
Disse vil bli mye brukt de neste ukene, lekkert å kombinere den tøffe singleten sammen med det søte blondeskjørtet!
Hey Sunshine, can't wait to see You saturday;)

LAST DAYS INSTAGRAM FUN

Koselig lunch med Therese! KaffiBaren serverer verdens beste lunch, faktisk!

Details!
sorry love, I forgot to tell You, I borrowed your Armani ;)

News at Overvåg & B-Young:)

Full rulle hele uka! Skal bli deilig med ferie:)
Først Maritim sommerfestival, hårshow og moteshow, så FERIE:)

IT'S ALL ABOUT THE DETAILS

Små søte detaljer som følger med i kofferten.

Ps! Mine Pink suede shoes besto testen med glans;)

MY PINK SUEDE SHOESNews at Overvåg!!! Dere vet meg og rosa..... For de som ikke elsker rosa like intenst, finnes de også i beige ;)

My new pink suede shoes har allerede blitt superfavoritter;) Disse blir med meg til Ålesund idag, de skal gjennomgå testen "shopping-pedaler"? Jeg tror jeg vet svaret allerede "CHECK!"

Så deilig med rolige lange morgener, kaffi i barnehagen og plastelina! Vi har laget strutser, rosa elefanter og vi sang fine sanger, stas! Snille barnehagetantene og onkelen vår, dere er gull og det er alltid veldig koselig å ta morgenkaffi sammen med dere!

Ønsker dere alle en kjempefin dag, drikk kaffi, lag rosa elefanter og smil, det har jeg tenkt å gjøre - men i Ålesund, so off I go!!!

 

 

DAGENS PHOTOSHOOT

Therese, du er en drøm å ha som modell! Super-vakker! Intet mindre:) Hva bildene skal brukes til må dere vente pittelitt med å få vite ;) Jeg er superspent og superstolt av deg T!

Jeg lover dere masse bilder fra dagen , det har gått i ett, og nå er jeg jammen på vei ut døren snart igjen - Ladies night comming up very soon ;)

 

Modell: Therese Frøystad Igesund

Foto: Helen Sævik

 

 

  

SHE'S SO HIGH

Møter, hyggelig lunch, myyye kaffi og på vei til location for photoshoot- i dag er jeg bak kamera! Fun fun fun and I am so so high on coffee ;)

Fin tirsdag!
Updates to come;)

TODAYS OUTFITDagens outfit ble paljetter på rumpa, Michael Kors på armen og So B by Børre Olsen på håndleddet ;)

Snille leserene mine, jeg tar dere med til palmesus om ikke så lenge og jeg kjenner at jeg kansje burde begynne å tenke på hva jeg skal pakke i kofferten....? Jeg stresser ikke, men er såååå glad for å snart kunne danse rundt i sommerkjoler hver dag. Tror kansje jeg pakker litt paljetter også, bare for å være på den sikre siden? Note to myself: Always bring sequins, Helen. Always!

Håper dere har hatt en fin dag, jeg har kosa meg på Cosmetique, planlagt litt festival og tilbud - til helgen er det nemlig Maritim sommerfestival i Fosnavåg og jeg GLEDER meg! Psssst, nevnte jeg at Atle Pettersen kommer torsdag også blir det CC Cowboys på lørdag? O`la laaaa det blir en fin-fin helg!

Elsker fortsatt festivaler;)

 

 

 

 

MY INSTAGRAM

Fortsatt hekta på Instagram? Check ;)

Velkommen til min lille glade mini-blogg, dere finner meg ved å søke "Helen Sævik"

CHANEL `ISH SATURDAY

LOS FESTIVALES DETAILS:

 

Chanel armcandy, vintage YSL kissing my neck, sequins, high heels and cocktails!

 

Ønsker dere alle en fin-fin søndag og gleder meg til å gi dere outfit of the week til kvelden, stay tuned and stay `sunday`ish!

 

  

JUST NU

På mitt bad er det "Euphoria" på høyt volum, Bulgari på halsen, Moroccanoil i lokkene og jeg gleder meg til å danse gjennom dagen sammen med glade kunder på Overvåg:)

Jeg er å finne i butikken fra kl 1200 og det blir stylingtips og "how to" hele dagen, bobler i glasset og bare kos:)

Det er lørdagen sin det!


YESTERDAYS FUN FUN FUN

Sommeren er på Ytre søre , endelig!
Og hvilken stemning i Ulsteinvik's gater:) Gårsdagen var bare moro og litt snapshots fra mitt Instagram har dere her.
Fortsatt glad fredag og god helg:)

Ps, superglad for at jeg ikke ble stoppet i kontroll i går... Bilen full av ballonger var ikke det smarteste trekket, men forbipasserende og meg selv inkludert, fikk oss en god latter ;)

JUST NU

Sol, kaffi og bestevenner. Perfecto!

HAPPY THURSDAY

Vi feirer sommeren og hverandre på Overvåg , just nu;)
Ute er det fengende rytmer og crazy priser, så fengende at vi også blir litt crazy faktisk ;)

Inne hos oss fortsetter vi feiringen med 40% avslag på Michael Kors ++++

SOMMERSALG OG SMAK AV ULSTEIN? OH YES ;)

TODAYS OUTFIT


Michael Kors pumps & bag // Met jeans // Line of Oslo tanktop  // Hoss Intropia blazer.

Hvilken dag, masse hyggelige kunder på Cosmetique, besøk av selger og vi har tatt ut nyheter - hjelpes, dere kan glede dere til 3. september - en H.O.T duft har verdenspremiere da, og dette kommer til å overgå det meste av det vi har sett tidligere... stikkord? "The claw!" 

I morgen setter jeg kursen mot Overvåg og enda en glad dag, det er meldt strålende sol og "Smak av Ulstein" festivalen kommer til å bli fantastico! Gleder meg til å møte dere kjekke bloggleserene mine i butikken, det er alltid like gøy, og jeg blir superglad hver gang dere kommer bort og hilser på - veldig hyggelig å få se dere hyggelige damene som legger igjen så fine kommentarer her inne:) Jeg blir å finne i butikken fra klokken 1400 og utover, gleder meg! Sjekk HER for tilbudene vi har i butikken!

Tusen takk til mine skjønne hjerter i Molde som ringte og overrasket meg i dag, med invitasjon og ett ekte gledesrop - jeg gleder meg allerede:)

Jepp, det er hellig-onsdag i dag også, faktisk ;)

 

 

 

 

 

  

SKIRTS SKIRTS SKIRTS

Sommeren min er bare 10 dager unna og jeg pakker snart ned kjoler og skjørt i flertall;)
Sjekk Instagram for masse herlig inspirasjon!

Tips: loveforfashion - en av mine favoritter!

Jeg drar på jakt etter flere paljettskjørt!

MITT INSTAGRAM

My days @ Instagram! A lot of F.U.N ;)

TIGER!

Tigerrrrr;)
O'la laaaa om jeg elsker jobben min? Dobbel check!!
Just nu har kjekke Kato vist oss nyhetene fra Tiger of Sweden og en aldri så liten smakebit får dere her.
Den lekreste skinnvesken for the Ladies glemte jeg selvfølgelig å ta bilde av! Hvorfor? Jeg ble hodestups forelsket i den!!!
Den er perfecto!!! Intet mindre!!!

Gled dere til nyhetene er på plass hos oss på Overvåg, jeg teller dager til Tiger skatten er på plass på min arm, o'la laaaaa;)

NUDE DETAILS

Håper solen titter frem idag, jeg lokker den iallefall frem med Bulgari's deilige sommerduft og pasteller!

Pluss: Bulagri kysser min hals!
Minus: In a hurry!

HOW TO BE A LADY ? EASY

 

Always - And stay on top of things!

 

 

Ønsker dere alle en fin mandag, jeg starter uka med kaffi - lots of coffee, god musikk og oppdatering på yndlingsbloggene mine. Rolig mandagsmorgen før jeg setter kursen mot Ålesund. Kansje blir det noen snapshots i løpet av dagen. Ta vare på deg selv og hverandre:)

 

xoxo

 

 

 

TODAYS OUTFIT AND TOMORROWS FUN

Todays outfit:

Debbie skull shoes // Met jeans // Floyd blouse // Louis Vuitton scarf // Michael Kors bag. (Overvåg Ulsteinvik)

En aldri så liten sniktitt på hva som venter i morgen og Outfit of the week har dere her ;)

Jeg lover dere to lekre Tiger kjoler, stay tuned and stay focused - after all, it`s saturday!

 

Happy weekend dolls!

  

ROADTRIP

Hvilket døgn:)
Onsdag tok jeg turen over Moldefjorden til vakre Anette, hjertet bak Diva Design i storgata 13. Og dette ble en hellig onsdag, intet mindre;)
Dagen i bilder har dere her, dere som følger meg på Instagram har nok allerede fått med dere både Cocktails og middag;)

Vi startet dagen på Diva, kos og latter, hyggelige kunder, en deilig stemning!
Så tok vi våre høye hæler bort på ærverdige Gørvel Resturant, glory glory for en service! Tusen hjertelig takk for en fantastisk god 3retters middag, jeg gleder meg til neste besøk her!!
En ekstra takk til den snille kelneren vår som sørget for at vi hadde vin i glassene til enhver tid;)

Etter noen nydelige timer på Gørvel Resturant satte vi kursen mot SYD, en veldig koselig vinbar nede ved kaia, supert å sitte her og skravle og kose oss, og i så godt selskap da:) Jeg sender dere en klem L & K og gleder meg veldig til neste gang vi møtes:) Hvilken varme!

Om vi tok natt etter SYD? Oh no;) Da Dro vi like godt på Lille og fikk servert byens beste Cocktails av kjekke Lasse! Vi testet ut alle slags varianter faktisk - også Bella 'Elena ;)

En kjempefin kveld i veldig godt selskap:) Jeg er rik på gode minner og gode samtaler som jeg tar med meg i hjertet mitt, tusen tusen takk kjære Anette for en helaften i kjærlighetens tegn! Hellig onsdag har blitt vår nye greie;) og det er ikke lenge til jeg er i Rosenes by, Molde igjen, nå gleder jeg meg nemmelig til å vise dere vakre skatter fra Anette sitt skattekammer DIVA DESIGN!

Molde er heldige som har Anette og Diva, veldig heldige:)

Hvor jeg bodde når jeg var på roadtrip? På Quality Hotel Alexandra! Jeg sov som en dronning i en av de deilige sengene på Alexandra suiten, herlig!

Tusen takk Kristina og de kjekke kollegaene dine på Alexandra, dere er gull!

Jeg gleder meg allerede til neste svipptur over Moldefjorden;)
I MIN VESKE

I min veske er det solskinn, kamera, linser, Coral by Bulgari, min nye fine makeupclutch og Mr.Kors lommebok.

Pluss: solskinn, cafe, strand og photoshoot!
Minus: kun 8 grader ute!

YESTERDAYS DETAILSOh happy friday!!! CosmetiqueCos, Gleeorious show - stay tuned for pics!

Yesterdays details:

Lindex dress // Maggie Wonka shoes // Louis Vuitton scarf.

On my neck? My new Bvlgari kind of love "Coral" - absofreakin`lutely love it!

OH GLEEORIOUS

Just nu er det nedtelling til GLEEORIOUS! Og køen for å sikre seg en billett er lengre enn lengst! Dette blir show!!!!

DETAILS - THE DAY AFTER

Som vi kosa oss I rosenes by, Molde. Anette og meg, startet ettermiddagen med en fantastisk 3 retters middag, og avsluttet kvelden sammen med to vakre damer, det var hellig onsdag, cocktails, latter og glede :) Bilder kommer, inntil videre har dere dagen derpå detaljene her ;)

Nå er det straks CosmetiqueCos, og jeg gleder meg til besøk av vakre Regine som skal få lekker makeup og eyelashes til hun går på scenen i kveld med GLEE`ORIUS! Show show show! Håper dere har sikret dere billetter til kvelden? Jeg tar på meg kjole i dag, det er jammen meg litt hellig fredag i dag også;)

 

Ønsker dere en nydelig dag, jeg gleder meg til show!!! Break a leg!!!!

  

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits