HelenSaevikFashionBlog » juni 2011

juni 2011

T.H.E RING !

 

Denne uka er det kun Herøyspelet KONGENS RING som gjelder, så derfor blir det desverre litt lite oppdatering på bloggen.. Når jeg først er hjemme er det kun kos.

Det er lange og kjekke kvelder sammen med glade mennesker, det er mye latter, noen tårer - jepp, jeg gråter fortsatt hver øving.....!  Det er mye mygg, altfor mye kaffi og sigaretter! Men aller mest er det MYE MORO MORO MORO!!!

Høye hæler er byttet ut med støvler....Burberry parfymen er byttet ut med myggspray.... Men det er helt OK. Det er akkurat slik det skal være.

Vi fryser og blir klissvåte av regnet, men vi klager ikke, vi er bare glade:)  Vi samles år etter år og praten går, det er akkurat som om vi ikke har vært borte fra hverandre. Vi er en fin gjeng!

Vi lever i en liten boble denne uka og våre kjære må pent finne seg i å høre oss marme replikker som "kva er mannen då? For meg? Ein herjung vil han alltid være, ein hemnar i sitt hjarte.........." jeg må le;) Vi synger "Vesle fylgjar" og "Lat våpna kvile no" - t.o.m i søvne! Ja, sånn er det denne uka i slutten av juni... vi har det i blodet!

Vi må ikke glemme våre tålmodige kjære som stiller opp som barnevakter og steller hus og hjem , så vi kan møtes hver kveld inne på Herøy og herje, herje som kun vi kan;) Uten dere hjemme hadde vi ikke kunne gjort dette, så verdens største klem og takk til snille ektefeller, besteforeldre, tanter og onkler!

I morgen er det generalprøve og som vi gleder oss -  også er vi veldig spente.... For en KVALITET og MAGI vi skaper! Hurra så flinke vi er, dette skal vi jammen være stolte av!

Lørdag er det to forestillinger, klokka 1330 og 1700, Søndag er det også to forestillinger (samme tidspunkt som lørdagen) sjekk siden vår for nærmere info www.heroyspelet.no/

Da er det bare å glede seg kjære lesere, KONGENS RING lover å gi deg en opplevelse du aldri vil glemme, vi vil gjøre vårt aller beste for at du skal dra hjem mye rikere enn når du kom, rik på inntrykk, opplevelser og gode minner. Du er hjertelig velkommen til oss ute i havgapet, på sagaøya Herøy, kom og opplev verdens vakreste vikingmusikal sammen med oss!

JEG GLEDER MEG!!!! 

"HERJA DEI HJARTO VILLE! SIGRA DEI HJARTO MILDE! "

 

KONGEKLEM!!!!!

 

 

 

PUT A HAT ON IT!Jeg har fått dilla på hatter, men nå har jeg lett overalt føler jeg.... og finner ingen som har sånne artige små, er det noen som har forsalg til meg så blir jeg superglad:)
SING & DANCE TOGETHER...


 "Sing and dance together and be joyous, but let each one of you be alone,
Even as the strings of a lute are alone though they quiver with the same music"

♥

 

 

 

 


 

ROBERTO CAVALLI ME UP!!!! ALL NEW, MEN COLLECTION S/S 2012!

H.O.T ? CHECK TIMES ONE BILLION.......!

 

 

 

FRONT ROW AT LOUIS VUITTON MEN 2012 COLLECTION!

Fashion show, Paris Fraaaaance!

O`LA LA....Louis Vuitton vår / sommer 2012 kolleskjonen liker jeg;) Fargene er delikate, hvitt, grått, sort, beige og sand farger, med innslag av frisk rød og blå! FRESHT! Legg merke til oppbretten på buksene, lengden på shortsen og hvordan de bruker skjerfene sine. O`la la la laaaa, her var mye fint, bring in summer, someone, please?

Pietro Beccari, Kanye West, Michael Stipe, Yves Carcelle, Lily Allen, Sam Cooper, Max Iron og Emily Browning. 

 

 

Moteblogger

OUTFIT ONE SUNNY DAY (No, not todays;)OUTFIT

 • Bukse Sophie Faroh
 • svart singlet Sophie Faroh
 • Hvit singlet m/ sløyfe Malene Birger
 • dressjakke Dagmar
 • veske Michael Kors
 • armebånd So B og Louis Vuitton
  

DETTE ER VERDENS VAKRESTE VIKINGMUSIKAL. DETTE ER KONGENS RING!

 

Hjelpes som jeg GLEDER meg til HERØYSPELET KONGENS RING og uka som venter:)

Vi i vakre Herøy er så stolte og glade over å kunne invitere gjester fra fjern og nær til en utendørs kulturopplevelse av de sjeldne!!! "Dronningen av sogespela" -  også kalt "verdens vakreste vikingmusikal" ; Herøyspelet, Kongens Ring har 20 års jubileum i år og nå er vi i gang!!! Idag har vi kosa oss på ute i havgapet, på sagaøya Herøy, vi har møtt gamle kjente og noen nye ansikt, så gøy:)

Denne såre og sterke kjærlighetshistorien gjør noe med oss som mennesker... jeg gråter som ett lite barn hver eneste forestilling, og det har jeg gjort i 16 år....... Hjelpes, skulle tro jeg etter så mange år kan roe meg litt ned og forstå at det er skuespill, men nei, de proffe skuespillerene, amatørene, menneskene på og bak scenen, musikerene, regissøren, alle gir ALT, dette er så proft fra ende til annen at det er umulig å ikke havne midt i dramaet... selv om vi kjenner historien og hver en eneste replikk, så tar vi oss selv i det....gang på gang... hjertet vårt havner midt i dramaet, vi gråter for Unn den fagre og hennes vanskelige valg, for rebellen Møre-Karl, for fløtepusen Ingolf Ynda, vi kjenner følelsene på kroppen, vi kjenner smerten helt inni hjertet... vi gråter og ler sammen med de.... Alle kjenner vi oss igjen i en eller flere av scenene.... valgene vi må ta i løpet av ett liv ; hva er rett og galt...? En ung kvinnes kamp, en kamp hun må må kjempe alene... Hvordan skal hun velge...hva er rett for henne, som menneske,som mor, datter og kone....? En mor og fars kamp for sitt eneste barn.... deres ønsker for barnet sitt, fremtiden... kjærligheten mellom de som foreldre... kan de styre datteren og valgene hennes? Kampen mellom trollmakt og kristmakt.... hva er den sterkeste makten...? En kamp mellom to unge menn, to hjerter som elsker èn og samme kvinne... hvem er far til barnet Unn den fagre bærer på? Vil noen skade barnet når det blir født, vil hun greie å beskytte barnet sitt? Vil hun velge rett, vil hun og det ufødte barnet få aksept.... Vil de få tilgivelse? Vil hun til slutt få mannen hun elsker? Åååå så gripende det er.....Denne historien er sterk, sterk, sterk!!!!!

 

" ........Eg ville brenna heimen, alt det gamle, herja Herøy.....Ja, eg ville hemn! Eg trudde hemn var godt for livet mitt. Men hemn er død for deg, min velse fylgjar........"

 

Dette er samhold, det er sterke vennskap gjennom mange år, det er glede, latter, fortvilelse og tårer.... Dette er en opplevelse du ikke bør gå glipp av....Dette er KONGENS RING!

 DU ER HJERETLIG VELKOMMEN TIL HERØY AMFI OG "KONGENS RING", 2. - 3. JULI 2011 :)

Sjekk siden for nærmere info: http://www.heroyspelet.no/default.aspx?menu=4

 

C.U.T.E VIDEO

Denne videoen fikk ga meg ett stort smil! For en skjønn jente og for ett påfunn;) Tror ikke denne jenta kjeder seg mye! La oss male hjerter all over, danse i senga, det er jo tross alt lørdag!

 

OUTFIT DETAIL
Dette hvite stjernearmebåndet falt jeg for i går og det ble med meg hjem fra Førde.

Vi har snakket mye om at fadderjenta vår er oppe i himmelen og om natten tenner hun stjernene for oss, så vi ikke skal være redde:) Det synes både jentene og mamsen er fint. Så dette fine stjernearmebåndet mitt har vi gitt navnet Mia.... Mia, den vakreste stjernen av alle:)

De andre armebåndene er :

Otazu, Diva Design, Molde.

Cosmetique N.H Lied, Fosnavåg

Juvelen Fosnavåg brygge. 


DAGENS OUTFIT • Bukse Mario Conti
 • Genser Day, Birger Mikkelsen
 • Belte vintage
 • neglelakk/englelakk Alessandro, freshe rosa lepper by Artdeco , Cosmetique N.H LiedMoteblogger

MOTESHOW I RÅDHUSGATA

Maritim sommerfestival i Fosnavågen vår var en knallsuksess fra ende til annen! Publikum kunne nyte 4 dager med sol og sommer, konserter, kjekke tilbud i alle butikkene, moteshow, hårshow, god mat++

En fin helg å minnes! Min kjære og lange-meg gikk for A.Sævik på moteshowet, hos snille tante Åse finner du så mye FINT ! Selv var jeg i en liten boble, tankene mine var virkelig helt andre steder enn på catwalken i rådhusgata, men jammen var det godt å ha noe å gjøre disse dagene!

Hurra for Maritim sommerfestival og havnebyen vår Fosnavåg! Gratulerer med en kjempeflott festival, vi gleder oss til neste år allerede!

Jeg hadde ett antrekk til, men det er ikke avbildet her, outfitbilde kommer senere. Hint: Blå dressjakke med KNALL-LAKSEROSA FARGE INNI!!!

KJÆRE TROFASTE LESERE!

KJÆRE VENNER!

Så takknemmelig jeg er for alle mailene fra dere:) Tusen takk til hver eneste en av dere! Gode mennesker er dere og takk for hjertevarmen!

Det har vært en tøff uke etter at fadderjenta mi forlot oss, bare 6 1/2 år gammel, i denne alderen er halve år veldig viktige!:) Hun var en av verdens fineste jenter, klare blå øyne og silkeblondt hår ,akkurat som mamma`n sin, VELDIG VAKKER!

Jeg er en ganske tøff ung dame til vanlig, men dette gikk veldig hardt inn på meg...det skal jeg være den første til å innrømme! Jeg har jammen gått noen runder med Gud den siste uka... Han er en grådig urettferdig mann har jeg tenkt...så har jeg snudd helt om og takket for at vi fikk lov å lære henne å kjenne, at jeg fikk være fadder og tanteLen. Hun og mamma`n sin har lært meg veldig mye. Mamma`n hennes er en av de damene i verden jeg har mest respekt for! Hun er en sterk og vakker kvinne jeg ser opp til ♥

Jeg har fått så fine mailer og forsiktige spørsmål fra dere om jeg kan være snill å blogge igjen snart, og JA nå skal jeg blogge igjen:) Det er godt å være tilbake, men det har jammen meg vært godt å være borte en stund også... Det har gjort godt å gråte sammen med familien, gode samtaler med mamma til M, skjenne, mimre, le og gråte litt til.... vi er så rare vi to, vi har heldigvis evnen til å kunne le midt oppi all sorgen! Jeg trodde jeg var sterk, men jeg har møtt min overkvinne;) 

Jeg er takknemmlig for alt en liten skatt har lært oss om livet, om hvor skjøre vi mennesker er, hvor raskt livet kan snu, hvor viktig det er å være her for hverandre... så takknemmelige vi skal være for at vi får lov å være friske! Jeg er så uendelig takknemmelig for at jeg fikk æren av å bære lille prinsessen til hennes siste hvilested... det er det tøffeste jeg noen gang har gjort følelsesmessig.... men en ære som jeg ikke finner helt ord for..... Tusen takk for æren og tilitten kjære kusina mi, tusen takk ♥

Skatten din vil alltid alltid være i hjertet mitt og jeg vil alltid alltid elske henne.

Velsigne minnet ditt lille skatt og på gjensyn ♥

Kjærlighet fra tulletanta m/ familie.... Vi savner deg masse!!!!!!!

 

ETT HVISK FRA EN PIKE BÆRER LENGRE ENN ETT BRØL FRA EN LØVE

 

I kveld tok vår Herre vår kjære fadderjente ,Mia (6 1/2 år) opp til himmelen....

Hvil i fred kjære skatt og takk for ALT du har gitt oss av glede, kjærlighet og ettertanke... så glad i deg, så veldig glad i deg.

KJÆRLIGHET fra alle hos tanteLen og en ekstra klem fra Mia di som savner deg så inderlig.....du må sitte på fanget til bestemor nå og kose med ho... ~Maria 7 år~

På gjensyn Miriam, på gjensyn skatt ♥

 

Jeg ber om forståelse for at jeg blir borte fra bloggen en stund fremover....inntil da, ta godt vare på hverandre kjære lesere.

Kjærlighet fra meg

 

 

 

DAGENS OUTFIT
Dagens outfit er

 • Bukse Sophie Faroh, A.Sævik, Fosnavåg / Sophie Faroh Ålesund
 • Sort singlet Sophie Faroh
 • Genser Acne, Siri Ålesund
 • sko Friis Company, Solsiden Trondheim
 • klokke Armani. Tjuvlånt av min kjære;)
 • ring Cavalli, armebånd Louis Vuitton

IMPERFECTION IS BEAUTY - MADNESS IS GENIUS!

WORD OF THE DAY
 
 
 

CHANEL - CRUISE 2012 EXCLUSIVE!

En fryd for øyet! Karl Lagerfeld har gjort det igjen, atter en gang har han designet en fantastisk kolleksjon for Chanel. Legg merke til de flotte detaljene, jeg elsker elsker elsker snittet på draktene, kjolene, smykkene, badedraktene! Og de nydelige brosjene....VAKKERT!!!!! 

 Vi kan lete frem igjen den klassiske sorte buksen med splitt i sidene- jeg har ikke mindre enn to stk liggende på loftet! Legg også merke til hvordan Karl Lagerfeld har kombinert "leggvarmere" sammen med en fin kjole og stiletter! LOVE IT:)))

I del 2 av moteshowet må du nyte detaljene på de vakre kjolene, legg merke til smykkene, detaljene på ryggen, ett smykke kan drukes på så mange forskjellige måter! Perler og diamanter er tilbake for fullt, begge armene skal fylles opp med perler og stener. Den klassiske sorte vesten er tilbake også. Hipp hurraaa dette blir moro dere:))) Tror jammen meg jeg skal stjele Chanel 2012 stilen allerede nå i sommer og feste en brosje eller to på bikinien!

GRATULERER KARL LAGERFELD & BRING ON SUMMER!!!!

 

Moteblogger

NEI TIL JANTELOVEN & JA TIL DE SOM TØR VÆRE LITT ANNERLEDES

Ja, Herøy en vakker plass å bo, ingen steder i verden er i mine øyne vakrere enn akkurat her...hjemme. Naturen er i mine øyne sjelden og unik, akkurat det samme som oss som bor her. Og akkurat slik du synes ditt hjemsted og de som bor der er er sjeldne og unike.

Vi har havet rett inni stua, vi har skog, fjell og fjøre, vi har stormene som blåser overende alt vi setter ut den ene dagen solen titter frem - og vi tror at nå, nå er det sommer... vi har regn hele året, så vi slipper som oftes å vanne plantene vi setter ned i jorda... vi har ikke minst nordavinden som blåser ifra alle kanter....Vi har Herøyspillet Kongens Ring, som jeg er så stolt av, vi har flere dagligvarebutikker å velge i...jaja...kansje ikke alle holder like god standar på frukt og grønt, men de vinner på mange andre områder. Vi har kjempefine nisje-butikker i Fosnavågen vår, alle er unike på sin måte, alle har noe unikt å tilby, noe som ikke nabobutikken har, ta foreksempel "bruktbutikken", er du egentlig klar over hvor mange duppeditter og funn du kan gjøre deg her?:) Vi har store og små bedrifter som jeg er så glad lykkes, vi har en kino, vi har resturanter (og vi mangler ett hotell) Vi har stort sett alt vi trenger her i den lille havnebyen vår UNTATT evnen til å glede oss over at andre lykkes.

Ja du las riktig. Vi har det så godt her i Herøy, bare tenk over det, vi har ikke mye å klage over, har vi vel? (Noen ting finnes det jo alltid å sette fingeren på, men la oss prøve å tenke kun positivt en stund, la oss fokusere på det fine som Herøy og menneskene her har å tilby oss....

Vi klager over naboen, vi klager over den nye butikken som kommer og etablerer seg i byen vår, hvorfor? Jo fordi vi er redde for konkurranse...vi er redde for at da skal du gå under og tape ansikt.... vi klager over de som prøver å lykkes og ikke nok med det - vi klager jammen om de som faktisk lykkes også!? Vi er så misunnelige! Hvor la du, kjære Herøyværing fra deg evnen, til å faktisk glede deg over andres lykke? Er det ikke fint at noen tør satse i kommuna vår?

Jeg er faktisk lei pisspreiket her ute, du kan gå en tur på butikken for å handle eller sitte på cafè og kose deg, også sitter sidemannen/dama og klager sin nød til venner og bekjente; "der er hun/han som (hviske-tiske).....Ja hun/han har mistet fullstendig bakkekontakten etter at firmaet fikk den siste avtalen!... Ja da, tror du ikke at han måtte til å invistere i ny båt, han måtte jo overgå naboen!..... tror du ikke at hun/han har kjøpt ny bil nå IGJEN?".....eller den klassiske: "Hmrf, skal tro hva hun/han tror han er!"

Aiaiaiaiiii Herøyværinger! Er det mulig? Har vi så dårlig selvbilde at vi må rakke ned på andre for å hevde oss selv? Kan vi ikke snart få opp øynene å innse at det er ingenting som er bedre enn at andre mennesker lykkes? Glem ikke historien om Sokrates jeg postet for noen dager siden....er det nødvendig å dyrke misunnelse og irritasjon på denne måten? Kan ikke vi samles lenger uten å baksnakke naboen eller mannen på gata? 

Vi må skjerpe oss! Gled dere over at byen vår får nye butikker, bedrifter, flere arbeidsplasser, nye fine båter, biler og hus, gled dere over de nye naboene som bygger ett stort flott hus med karnapper både her og der, så fint for dem:) Tenk DET heller du, istedefor å måtte spytte ut  "jah, jeg lurer på hvordan de skal greie å betale det!" (Misforstå meg nå rett, Herøy består i hovedsak av ett stooort flertall positive mennesker som liker å spre glede og kjærlighet rundt seg, mennesker som ler hjertelig og er opptatt av at andre har det bra. Positive mennesker:) La oss rope ett høyt HURRA for de positive menneskene vi har rundt oss og la oss prøve å åpne øynene til de som signerer janteloven.

Janteloven regjerer i Herøy....Så LEI jeg er janteloven!  "Du skal ikke tro du er noe...du skal ikke tro du duger til noe...og sist, men ikke minst; du skal ikke tro du kan lære oss noe." Kjære Herøyværing og kjære leser... Det handler ikke om å tro at man er noe, det handler ikke om å tro at man ikke er noe heller. Det handler om deg og meg, som medmennesker, vår holdning til andre, det handler om å akspetere hverandre. Vi har mye å lære når det gjelder å glede oss over andres lykke. Ett godt eksempel på at janteloven regjerer intenst i Herøy er de lesbiske og de homofile flotte menneskene som flytter herifra, fordi de ikke får aksept hos Herøyværingen. De kommer oftes ikke tilbake til hjemstedet sitt, men velger å bosette seg i en større by, en by der de kan få lov å være den de er, en by der det er lov å være litt annerledes. Tenk over det.... vil vi være med på å skape dårlig stemning på denne måten?

Jeg foreksempel er veldig glad i å ta meg ett glass vin dersom jeg skal ut å fly. En fin liten "tradisjon" jeg har laget meg. Men du kan tro at det er mange av de på Vigra, ja faktisk en del Herøyværinger som skal på samme fly, de setter kaffien i vrangstrupen der jeg kommer klokka 9 om morgenen med ett glass vin!? Blikkene sier "stakkars jente, hun må være alkoholiker...og så synd, hun har sikkert spisevegring også, så tynn som hun er...." Jeg må le for meg selv;) Jeg møter blikkene og smiler, og da blir de lettere røde i kinnene. Det er greit for meg at du setter meg i bås, det er helt opp til deg hvilken mening du vil gjøre deg om meg og vinglasset mitt. Ganske normalt tenker jeg faktisk. Vi skal følge strømmen vi i Herøy, vi skal drikke kaffi eller te klokka ni om morgenen, helst vann! Vi skal ha normal BMI eller hva det nå heter, vi skal ikke stikke oss frem på noen måte...nei, vi skal ganske enkelt følge strømmen og være som alle andre. Vi skal ha 8-4 jobber, vi skal kle oss likt, gjerne i unisex-fleecejakka som vi deler med mannen vår, som han igjen har fått med rederiet han jobber for... vi skal ikke være for tykke, ikke for tynne, vi skal ikke ha så sterke meninger om så mye, vi skal bake, strikke og brodere på fritiden vår, IKKE blogge om moter og den store verden som befinner seg utenfor lille sneversynte Herøy, vi skal følge strømmen...er det ikke slik vi vil ha det?  (Just for the record: Nei, jeg er ikke alkoholiker og jeg har ikke spisevegring! Jeg er glad i ett glass vin når jeg skal ut å fly og jeg har en enorm forbrenning som gjør at jeg er tynn! )

Jeg er glad vi alle har forskjellige interesser , noen liker å strikke, jeg synes de er så flinke og skulle ønske at jeg også hadde tålmodighet til det, men nei...strikking er ikke noe for meg, kansje dersom noen hadde gitt meg en vival først... men av erfaring så vet både jeg OG andre (les tålmodige Torill) at strikking er ikke min sterkeste side. Jeg kunne kansje startet med scrapbooking...men nei, det er heller ikke min sterke side. Men åh så fint det er å få ett hjemmelaget kort fra noen du er glad i. Jeg kunne kansje lære meg å brodere...men nei, jeg holder meg til bloggingen min, innredning av hjemmet vårt og matlaging - kakebaking! For det er JEG god på nemlig. Jeg er så god på kakebaking at vi spiser oss syke når vi har selskap og jeg er så god på blogging at jeg har blitt en av Norges mest leste moteblogger, jeg har klatret meg oppover på topplisten over anbefalte moteblogger i inn og utland, hurra så glad jeg er! Og vet du? Jeg er faktisk kjempestolt! Til dunders med janteloven!

Men så finnes det noen som synes blogging er helt unødvendig, helt tullete å skulle "utlevere seg selv på den måten"...er det noe annerledes å blogge enn å skrifte på facebook hva du spiser til middag eller når du går å legger deg? Når noen lurer på hvordan jeg får tid til all denne bloggingen?? Da svarer jeg;  Vet du? Når du sitter å strikker eller leser en bok,  når du ser yndlingsserien din på tv, eller når du lager en scrapbook? DA blogger jeg. Det er min interesse på lik linje med dine interesser som tar din tid.  Tenk så kjedelig det ville være dersom alle hadde samme interesser..... Men la det være sagt;  Herøy er kansje ikke stort nok for oss bloggere enda, hvorfor? Misunnelse og ergrelse over at andre er litt annerledes. Vi skal nemlig ikke stikke oss frem eller skille oss ut her i Herøy, vi skal følge strømmen...Men det som er ganske vittig, det er når de som er mest frustrert over en moteblog, de som misliker det så intenst at det nesten tar nattesøvnen fra de.... når de slenger med kjeften over siste innlegget mitt;) Du trenger IKKE lese det siden du misliker det så intenst, men vi Herøyværinger er veldig nysjerrige....det gir meg noen smil må jeg innrømme:) Kansje om noen år er det ikke så uvanlig å blogge i Herøy, inntil da kan jeg nok finne meg i å være litt annerledes;)

Jeg vil sende en stor varm klem til mine trofaste lesere som jeg setter så stor pris på! Det er alltid så hyggelig å lese koselige mailer og kommentarer fra dere, ekstra glad blir jeg når noen kommer bort og litt småflau hvisker til meg at det var så fint det innlegget om "....." Da blir jeg så glad og synes det er godt å vite at jeg kan være til glede og inspirasjon. Tusen takk! Det er jo dere som skal ha den største takken for at bloggen min har kommet dit den er i dag ! 

Vi må bli flinkere å ta vare på hverandre og være positive. Kansje vi kunne starte med oss selv, gjøre små forandringer i hverdagen, tenke positivt og smile mer, være imøtekommende og hyggelige mot de rundt oss? Det er ikke så mye som skal til tror jeg, kansje vi kunne være litt mer "open minded" og godta at ikke alle er like? Jeg tror det hadde vært en fin ting:) 

Pssst! Jeg vet at dette er bensin på bålet for dere som misliker bloggingen, men det er opp til deg om du valgte å lese det, og det er opp til deg om du vil la deg irritere over det eller ei.... det er ditt valg:)

DAGEN ER DIN, HVORDAN VIL DU BRUKE DEN? 

 

xoxo

Helen, moteblogger til fingerspissene og faktisk veldig glad i Herøy;)  
 

WORK THOSE HIGH HEELS LADIES..AFTER ALL, IT`S THURSDAY!

A FACT OF LIFE: A woman in high heels is more deadly than an elephant!

If you`re ever faced with a choice to be trampled by elephants, or trampled by fashion models, choose the elephants. Compared to a fully grown elephant, a 100 pound woman wearing high heel shoes will exert 15 times more crushing pressure when stepping on your hand. This is due to the stiletto heel, the longest and pointiest of the bunch, focusing all that weight onto a tiny little area, while an elephant has big wide feet to disperse the weight

Viste du at høye hæler gjør underverk for figuren og holdningen din?

 • High heels: er kvinnelig og sexy!
 • Du får lengre bein!
 • Du får mer muskler i beina!
 • And last but not least: Your behind looks so much better wearing high heels, that`s another fact of life;)

So work those high heels Ladies...after all, it`s tuesday;)

xoxo

 

 

 

.

DAGENS OUTFIT DETALJ & DAGENS GO`LÅT;)

MORE IS MORE!

 
Moteblogger

 

Og dagens sang er denne: (Takk radio Norge!)

 

 

 

FOLLOW ME INTO MY UNIVERSE / MY W.I.C ;)

Mange av dere har etterlyst ett innlegg fra kleskapet/ klerommet mitt og beklager at jeg ikke har gjort det før nå! Men nå kan dere ta en sneak peek inn i mitt lille univers;) Enjoy! Håper dere finner litt inspirasjon:)

Veskedilladilledilledilla!

Favoritter om dagen!

"For oss som E.L.S.K.E.R paljetter" er denne dressjakka fra Inwear helt perfekt! Den er akkurat passe stilig, akkurat passe søt og akkurat passe sirkus! (Jeg skulle gitt mye for den rosa paljettjakka til vår kjære Bettan!)

Noen favoritter! Den grå oversized genseren fra Acne er jeg veldig glad i...like glad er jeg i denne blå kjolen fra Filippa K, den bruker jeg både som topp og kjole:)

Små skatter...So B, Otazu, Juvelen, glitter, fine gaver fra vakre hjerter ♥ Legg merke til det fine rosa elefant armebåndet, det er jeg så glad i - en gave fra LilleMillaMor til mamsen - made with love ♥

E.L.S.K ! Paljettkjole fra Inwear (A.SÆVIK, FOSNAVÅG)

(Bildet er fra bryllupet til Linn Therese & Yngve for en uke siden)

Vintage & nytt. Den sorte kjolen med broderi på brystet er en skatt fra min mormor:) Denne brukte hun når hun var like gammel som meg! Den er så fin og jeg har brukt den mye:)

Noen av mine Sophie Faroh favoritter! Disse silkekjolene er en drøm av en annen verden...to lag med silke som kjennes som luksus mot huden...bellissimo! Jeg har selvfølgelig sikret meg den i to av tre farger;) til bestes er den fin å bruke uten belte, skal du rocke den litt opp er det fint med ett belte til. Kjoler fra Sophie Faoh, belte fra Filippa KMer paljetter....You know me!

Enhver prinsesse burde ha en prinsessekrune i samlingen sin - og heldige meg har to prinsesser å låne smykker av;) Prinsessesmykke fra Diva Design ,Molde


Highlight me happy!

Dressjakker får man aldri nok av når man jobber på butikk.... (Det er min unnskyldning...hva er din?) Og det blå rutetet Alexander McQueen skjørtet mitt som er over the topp uberkult synes jeg;)

"If you`re happy - put a ring on it!"

Mine absolutte favoritt solbriller fra Roberto Cavalli!

En del av skjerfsamlingen! Her er alt fra Gucci, Gina Tricot, ett 10,- skjerf fra Bikbok, Riccovero, Louis Vuitton, Glitter....til Burberry! En salig blanding!

Sophie Faroh gleder:) Den rosa silkeblusen er en hit til sommeren og de to oversized genserene fra Sophie Faroh er veldig gode å ha til sommerkveldene - over en singlet eller over kjolen. De er ekstra stilige til denimshorts synes jeg;)

Over: En topp jeg kjøpte i fjor som jeg kommer til å bruke mye i år også. Jeg liker så godt den fine strass-sløyfen på den. Topp by Malene Birger .

Kjole som jeg bruker like godt som en topp fra Sophie Faroh:) Den folder seg så fint og er en av mine klare favoritter i sommer, du får den i 4 forskjellige farger nå :) toppen under er også en fra Sophie Faroh, sukkersøt og elegant på samme tid!

 
Moteblogger

SUNDAY KIND OF LOVE


VAKRE HERØY! Sunniva og meg på en aldri så liten søndagstur;)

Takk moder jord......
DAGENS

Dagens lille detalj er inspirert av vakre Dean-Erik:)

Outfit

 • smykker fra So B by Børre Olsen
 • Kjole (utsolgt)
 • skinnjakke fra Floyd, Maria`s mote
 • veske fra Bianco

 
Moteblogger

HELLO BOMBSHELL

SUMMER OR NOT....VICTORIA`S SECRET SKUFFER ALDRI;)

 

 

JUST AN ORDINARY DAY AT COSMETIQUE N.H LIED

Som vi tuttene koser oss på jobb! Idag var det Helena, Malin og meg på jobb og dagen sprang fra oss med masse nyheter og hyggelige kunder! Tusen takk for en kjempefin dag ♥

Vakre Helena! Jeg falt helt pladask for antrekket hennes i dag, Chanel-tutten i håret og det røde beltet som en ekstra lekker detalj! Så fin! Her rocker hun opp antrekket med ett statmentsmykke:)

En fin match med armebånd, sommerlig og romantisk:)


Vakre Malin i knallstilig antrekk og tøffe statementsmykker fra oss på Cosmetique N.H Lied:)LEKKERT? CHECK!

Matchende armebånd!Dilla på anheng:) så fint det er å kombinere flere smykker slik! Og så lett å rocke opp antrekket med litt bling:) WE LIKE!


"Over seas" smykker de seg med fjær i ørene, rundt halsen, i håret og ikke minst i ørene! Vi følger trenden og har nydelig ørepynt i fine pastellfarger:)

Fiiin ring! Finnes i flere farger:)

Disse lekre armbåndene får du i blått også:) 

Moteblogger

OFF TO WORK @ COSMETIQUE OUTFIT


Jeg E.L.S.K.E.R. dette smykket! Intet mindre! I swear, I`ll sleep with it! Du finner det hos oss på cosmetique.

For en kjempefin dag vi tuttene på Cosmetique N.H Lied har hatt:) Vi har fått på plass og snudd om på alt bijouteri - så mye fint der er! Vi har testet ut favoritter, skåla i kvalitetskaffi og virkelig kosa oss! Flere bilder fra dagen kommer om litt, stay tuned dolls;)

OUTFIT:

 • Smykke & ring Cosmetique N.H Lied (nyheter)
 • armebånd Otazu
 • t-skjorte Gina Tricot
 • bukse Burberry
 • nailpolice Cajun shrimp, O.P.I


  

Moteblogger

NYHETER HOS OSS PÅ COSMETIQUE!

I dag pakket jeg opp mange mange nyheter, neglelakker, parfymer, ringer, smykker, ørepynt, kremer, hårprodukt, fine skjerf til sommeren +++ Velkommen inn til oss for å se om du finner noen skatter til helgen;)

Ny armring hos oss på Cosmetique N.H Lied.

Som vi har gledet oss til denne! Beyonce Heat Rush er en av mine favoritter og i dag fikk vi en etterlengtet bodylotion!

Skjønne hjertesmykker kom også, det hvite hjertet ser ut som det er av perlemor... 

Når jeg pakket opp dette fikk jeg skikkelig sommerfølelse. Candylicious!og en oversized hjertering som jeg likte så godt!

 FIN FREDAG @ COSMETIQUE N.H Lied!

 

 DAGENS OUTFIT

For en fin dag, startet dagen med koselig skravling og kaffi hos barnehagetantene våre, så på besøk til siss, enda mer formiddagskaffi hos mormor og morfar,  også på Cosmetique, kos kos kos! Jeg startet dagen med mitt nye yndlingsskjerf, men når jeg kom på jobb og fikk se alle de fine smykkene vi fikk inn....ble yndlingsskjerfet raskt byttet ut;)

Jeg falt helt for dette smykket i sølv og lys turkis og blå....også så rimelig!

OUTFIT: Smykke fra Cosmetique N.H Lied. Jakke Dagmar. Topp UCOB. Jeans Acne. Armebånd Otazu.

Det kommer flere nyheter fra Cosmetique om litt, stay tuned!

OG: Vi fikk inn nytt påfyll av vidunderkuren "BABYFOOT", så løp og kjøp! (Les tidligere innlegg om babyfoot)

 

 

 

IL MIO PREFERITO (MY FAVOURITE)NY FAVORITT I ENGLELAKK-SAMLINGEN MIN (og jentenes!)

Denne fargen er suuuuperfresh og i dag ble vi bestevenner faktisk;) Me & Cajun Shrimp!!! Den er en herlig blanding av rød, oransje og lakserosa...og den får huden min til å se frisk og brun ut, hurra for CAJUN SHRIMP :D
Moteblogger

FROM JAMIE...TO ME...TO YOU

 
NYC Photographer Jamie Beck 
 
NYC Photographer Jamie Beck
 
Bildene er lånt av fotografen Jamie : http://fromme-toyou.tumblr.com/
 
Jeg er så glad i denne bloggen, jeg glemmer både tid og sted når jeg ser på de vakre bildene til Jamie. Du kan følge den her: http://fromme-toyou.tumblr.com/ Enjoy:)
 
 
 

 

 

YESTERDAYS SHOPPING

SKULLPOWER + FLOWERPOWER = JIPPIJEIIII;)

DYREPRINT er i farten som aldri før og denne lille veska skal jeg bruke til alt mulig denne sommeren!

Legg merke til det søte rosa sløyfe-smykket og ugleringen:) Kjøpt hos oss på Cosmetique N.H Lied

Denne kjekkasen av en drømmering kaller jeg bare for Mia Gundersen;) Det er en av mine So B by Børre Olsen favoritter og den samme typen som vakre Mia brukte under live sendingene på norske talenter i vår. Du får den også i sølvfarget med blanke swarowskikrystaller.

 

Moteblogger
YESTERDAYS OUTFIT


Jeg elsker dette skjerfet fra Glitter, kun 99,- som sunnmøringer flest elsker jeg ett godt røverkjøp;) Og dette skjerfet er ett KUPP! Jeg fikk So B feeling med èn gang, legg merke til blandingen av Skulls og flowerpower, what`s not to love!? Jeg fant flere skatter... deler de med dere om litt!

OUTFIT

 •  skjerf fra glitter
 • jakke fra Veromoda
 • singlet fra Marias mote og UCOB
 • bukse Acne
 • sko ukjent
 • armebånd fra So B by Børre Olsen, Otazu og Glitter -en salig mix med andre ord;)
 • ring fra So B by Børre Olsen

 

 

Moteblogger
TIL ETTERTANKE!

Merker jeg blir ganske irritert over mennesker som ikke har noe positivt å si om andre! 
Dersom du ikke har noe positivt å si...vær heller stille.
En venninne av meg delte nettopp denne og jeg syntes den var så fin at jeg har lyst å dele den videre med dere. Kansje en liten tankevekker til oss alle....at vi kan slutte å bry oss om hva naboen sier, ikke sier, gjør eller ikke gjør...spiser,ikke spiser... er det virkelig opp til oss å avgjøre hva som er rett og galt? Nei, jeg tror ikke det! 
La naboen, eller venner og bekjente få gjøre det de synes er rett for dem, kansje vi kunne feie for vår egen dør før vi skrubber andres?
Alle mennesker har noe godt i seg, enten du liker det eller ikke. Spre heller kjærlighet på din vei, det har nemlig jeg tenkt å gjøre:)
Ha en fin dag venner, smil og dyrk godhet istedenfor irritasjon og frustrasjon.
SPREAD THE LOVE:)
Del gjerne linken til innlegget mitt på bloggen din eller facebooksiden din, ta i ett tak du også for å stoppe baksnakking:)
 
Til ettertanke.
 
Slik stopper du sladder, rykter og baksnakking :

I antikkens Hellas var Sokrates ...kjent for å sette kunnskap høyt.
En dag traff en bekjent den store filosofen og sa:
«Vet du hva jeg nettopp hørte om din venn?"
"Vent litt," svarte Sokrates. "Før du forteller meg noe, ønsker jeg at at du lar det passere gjennom en liten test. Den kalles trippel filter test."
"Trippel filter?" "Det stemmer," fortsatte Sokrates.
 "Før du forteller meg noe om min venn, kan det være en god idé å ta et øyeblikk og filtrere det du skal si. Det er derfor jeg kaller det trippel filter test. Det første filteret er sannhet. Har du forsikret deg om at det du skal fortelle meg er sant? "
"Nei," sa mannen, "faktisk har jeg bare hørt om det."
"Greit," sa Sokrates. "Så du vet egentlig ikke om det er sant eller ikke. La oss nå prøve det andre filteret, filteret om godhet. Er det du er i ferd med å fortelle meg om min venn noe bra? "
"Nei, tvert imot ..." "Så," fortsatte Sokrates, " " du vil fortelle meg noe dårlig om ham, og du er ikke sikker på at det er sant. Du kan fremdeles bestå prøven, fordi det er ett filter igjen: filteret om nytten. Er det du vil fortelle meg om min venn til noen nytte for meg? "
"Nei egentlig ikke ...??" "Vel," konkluderte Sokrates, "hvis det du vil fortelle meg hverken er sant eller godt eller enda til nyttig, hvorfor fortelle meg det i det hele tatt?"

Ta vare på hverandres omtale, venner ♥
 
 
 
 

DIVALICIOUS PAKKE I POSTEN:)))

GODT & BLANDET! OTAZU + SO B + JUVELEN + BIKBOK!

Så fint! Jeg skal ha dette på ett helt spesielt sted, ett sted hvor jeg ser det hver dag:)

ANETTE + DIVA DESIGN + OTAZU = KJÆRLIGHET

Jeg elsker å få pakke i posten! Hipp hurra så glad jeg ble når en spennende pakke fra selveste yndlingsbutikken min og yndligsdronninga mi, Anette dumper ned i postkassa mi:))) Anette er en sjelden skatt av en kvinne og hun er drivkraften, hjernen og hjertet bak skattekammeret i Molde; DIVA DESIGN !

Sist jeg var hos DIVA DESIGN så la jeg min elsk på de flotte smykkene fra OTAZU og jeg har mer enn èn gang ønsket meg noen av disse godbitene..... og i dag er jeg endelig den stolte eier av ett råflott armebånd av designeren Rodrigo Otazu, mannen bak de populære smykkene som pryder b.a jentene i "sex and the city".

"Rodrigo Otazu designs by pure instinct and straight from the heart.....always pure, always with emotions...."

TUSEN HJERTELIG TAKK, KJÆRE ANETTE ♥

Du finner DIVA DESIGN på facebook:) trykk på linken under og bli med i gruppen:) Nyt bildene, atmosfæren og kjærligheten. DIVA DESIGN I MITT HJERTE!

https://www.facebook.com/pages/Diva-Design/197165816962810 

 http://www.rodrigootazu.com/ 

Over: The man himself , Rodrigo Otazu.

Under: Amazingly Beautiful Sarah Jessica Parker wearing Rodrigo Otazu.

 

SUPERMODEL CARMEN DELL`OREFICE!

Supermodellen Carmen Dell`Orefice er en av verdens vakreste kvinner i mine øyne og 3. juni ble hun 80 år! For en Lady! Hun er ett levende bevis på at  "BEAUTY GETS BETTER WITH AGE" og at "CLASS IS FOREVER"

Carmen Dell`Orefice kan se tilbake på ett helt liv foran kamera, siden hun startet karrieren sin i US VOUGE i 1946 og til i dag er hun den yngste kvinnen som noensinne har prydet forsiden av Vogue, og det hele 6 ganger, hun har frontet hele 14 skjønnhetskampanjer, hun har b.a  frontet Salvador Dali, Rolex, Cho Cheng, Harper`s Bazaar ++ og i en alder av 80 år er hun fortsatt å se på catwalken, tidligere i år gikk hun for Alberta Ferretti. Fantastisk!

3 x hurra for vakre Carmen Dell`Orefice og hennes 80 år! Nyt noe av hennes grasiøse arbeid her:

"A girl should be two things; Classy and fabulous!"  I think Mademoiselle Coco Chanel had Carmen Dell`Orefice in mind....;)

Worker: Carmen Dell Orifice has been working since she has her first Vogue cover aged 15

I`LD RATHER BE IN PARIS

I`ld rather be in Paris on a rainy day....but I do love the heartshaped raindrops on my window:)

SILKEMYKE FØTTER TIL SOMMEREN!

BABY FOOT er det absolutt mest EFFEKTIVE og EKTE produktet jeg noen gang har prøvd! Jeg så videoen på nettet og tenkte faktisk at dette må være oppskrytt, men DETTE VIRKER!!!! Nå er det en mnd siden jeg tok denne behandlingen hjemme og jeg har virkelig babymyke føtter, deilig!

Behandlingen er superenkel! Den lover at du skal få silkemyke føtter etter noen uker og JA det stemmer! Jeg kjøpte pakken min på Cosmetique N.H Lied i Fosnavåg (kun 199,-) og hadde jeg turt skulle jeg lagt ut bilder av mine egne føtter,men nei nei nei! Dere får heller se videoen under(!!!) Les pakningsvedlegget nøye - husk at du skal ikke bruke babyfoot dersom du er gravid.

Anbefaler alle å prøve dette vidunderet av en behandling! Ta frem det du trenger for noen avslappende timer i sofaen en kveld, pakk på deg babyfoot og tryll tryll; du får nye deilige føtter:)

Jeg satte meg godt til rette i sofaen en kveld, levende lys, ukens ferske motemagasin, godteri og litt vin, tok først ett deilig fotbad med en deilig brusetabl i (husker ikke hva den heter, vi har den på Cosmetique) Tørket beina, ingen fotkrem, hadde på meg babyfoot (i pakken følger det med to plastikklester) og jeg hadde ett par med gamle tjukkelester utenpå babyfoot-lestene siden babyfootlestene er litt store. Sånn satt jeg i to timer og kosa meg med magasiner og vin. Etter to timer skyller du føttene i rent vann, uten såpe. Så er det bare å vente en noen dager (resultatet av hvor raskt det virker varierer fra person til person) Jeg merket resultat etter 4 dager, da startet huden på beina å flasse av, alt av døde hudceller forsvinner,  ja det høres og ser ikke noe fint ut- du kan IKKE gå med åpne sko på en-to uker, men det er så verdt det:) Videoen er ganske dårlig, men den viser hvor effetivt dette faktisk er;)

Jeg har aldri hatt så fine og myke føtter før! Nå ønsker jeg meg sommer sol og mange fine åpne sandaler;)

 


LET ME TELL YOU A CHANEL KIND OF SECRET

 Ja takk....disse ønsker jeg meg!

Made with love....

 

 

DAGEN ETTER DAGEN DERPÅ!

Takk og lov for mine DIVALICIOUS PINK POWER ANETTE LOVE TJUKKELABBER! De varmer både slitne bein og ett turbo-hjerte! I dag er det tilbake til virkligheten, det er en grå regnfull mandag, så hva er bedre enn å nyte dagen med en kopp sjokoladekaffi,god musikk og litt oppdatering på facebook.
Ønsker dere alle en FIN mandag!

Tjukkelabba-kjærlighet fra lille-lange-meg:*THIS WEDDING SAID "I DO" & "YES"

En fin helg er over og som tanta har kosa seg i bryllup! Størst av alt er kjærligheten sa presten...det har han helt rett i! Det finnes ikke noe mer vakkert enn to nyforelskede som gir hvarandre sitt ja og lover hverandre evig troskap, så fine dere er Linn Therse og Yngve, Live og Magda...brudepiker,brudesvenn, forlovere... tante tørker mer enn èn tåre! Og tante ønsker dere av hele sitt hjerte ett langt og godt liv sammen. Ta godt vare på hverandre, de to små prinsessene deres og fremtiden som venter dere. Elsk, le og lev ♥ 

"Sing and dance together and be joyous, but let each one of you be alone,
Even as the strings of a lute are alone though they quiver with the same music"

Tusen takk for en vakker dag å minnes, Glad i dere!

Deler litt bilder med dere fra den flotte begivenheten (har selvfølgelig klarert det med brudeparet på forhånd:))

Så FLOTTE dere er!Tante`s plass...og den utsikten da!Forlover Camilla legger siste hånd på verket. En fin album fra utdrikningslaget, der vi kosa oss med nydelig mat OG magedans;) Gøy!

Vakre detaljerKOS! Pappa+Milla & Mamma+MariaSå heldige vi er...tenk å kunne nyte denne solnedgangen i bryllupet! Christineborg,Runde kan virkelig anbefales som selskapslokale!

Tusen takk igjen, for en vakker dag å minnes! Hurra for brudeparet!!!!

xoxo

tante
 

WEDDING! OUTFIT 2!

WEDDING OUTFIT NR 2; My SOPHIE FAROH evening gown! I`m so in LOVE with this beautiful dress!

OUTFIT:

 • Kjole fra Sophie Faroh (thank You LMS)
 • hatt fra London (tusen takk T)
 • veske Fonnesberg
 • armebånd So B by Børre Olsen
 • sko ukjent

 

 

Thank You Lanya-Michele for finding the perfect dress for me, lots of love beautiful

xoxo

Flere bilder fra bryllupet kommer, tusen takk LT for at jeg får lov å dele bildene:) Klem tante ♥

 

 
WEDDING! OUTFIT 1!
JUMP FOR JOY! Så fin helg:) Bryllup og kjærlighet sto øverst på listen, vi har spist så godt og fått trimmet lattermusklene (takk Camilla) En fin helg å minnes...heldige meg hadde ikke mindre enn 2 bryllupskjoler for anledningen, så denne ble min følgesvenn til kirken og jeg skal dele bilder av en Sophie Faroh drøm av en kjole med dere om litt! Stay tuned!

WEDDING OUTFIT:

 • Kjole fra In wear (tusen takk tante Åse!) Du finner den hos A.Sævik i Fosnavåg, men kun 1 stk igjen,så første mann til mølla!!!
 • sko ukjent
 • veske kjøpt på Cubus
  

 

COME AWAY WITH ME....ON A FRIDAY!

 

 

UKENS PARFYME-VINNER ER

FIIIN FREDAG! Hva er det med fredager egentlig? Jeg elsker fredager, my kind of day!

Jobb på Cosmetique, som vi koser oss - vi pakker opp nyheter fra ARTDECO , BURBERRY, en ny lekker unisex duft fra CLEAN, og mange herlige ALESSANDRO produkt! Jeg har jo lovt dere å dele skatter med dere nå som jeg jobber på Cosmetique, og denne ukens parfyme vinner er Burberry.... så gjett èn gang hvilken duft som flyttet inn i samlingen min idag.... ;)

Kom inn til oss på Cosmetique N.H Lied for å prøve den vist du vil. Les hvordan de beskriver duften og kvinnen som bærer den her:

 

Fruity, fresh, timeless...

"She loves the city, she walks the streets shopping & people watching, she meets up with loved ones for a quick bite and amidst it all...she charms with her soft, inviting scent which is as open-hearted and classy as she is! "

JAAAAA tenker jeg;))) Hurra for Burberry og velkommen hjem i samlingen min!  "I`ll wear you with pride and love...."

 

Created: 1995

Type: Fruity - Oriental

Top Notes: Peach, apricot, cool pear, black currant ,green apple, bergamot.

Heart Notes: Jasmine, cedarwood, sandalwood

Base Notes: Musk, Vanilla.

Recommended Use Day and evening.

E N J O Y !

Jeg gleder meg til morgendagen, da er det bryllup for eldste tantejenta mi og hennes kjære. Jeg har funnet en  nydelig kjole som jeg gleder meg til å bære! Eller jeg har faktisk funnet to.... Og jeg kan ikke helt bestemme meg, så jeg tror det blir en til kirken og en til middagen. Deler bilder med dere i morgen. Nå er det kakebaking på tapeten!

FIN FREDAG:)

xoxo

 

 OUTFIT

Kjole brukt som topp Filippa K (Retro Trondheim) sko kjøpt i Milano, buske Armani Jeans, armebånd So B

Freshe rosa tottelotter med Dior ( Grazie Dean:*)

 
LOVE MY BALLERINAS!Akkurat passe søte og akkurat passe tøffe! Du finner de på Kappahl eller her:

 
 
 

DAGENS OUTFIT

 

9+1 nailpolice! Lakken heter Mavala og fargene er "rose shell" og "moon grey" Du finner de hos oss på Cosmetique N.H Lied:)

 • SMYKKER SO B
 • HOTPANTS KAPPAHL

 

Moteblogger

INSPIRASJON FOR SOMMEREN: VAKKER MED HATT

Marisa Miller Model Marisa Miller attends the 137th Kentucky Derby at Churchill Downs on May 7, 2011 in Louisville, Kentucky.

Marisa Miller at the 137th Kentucky Derby!

Outfit:  Roland Mouret dress and nude satin peep toe pumps by Christian Louboutin

 

and the winner is:

 

Så fin dame og så fin hatt! Se bare den flotte fargekombinasjonen. Hurra for Kentucky Derby og Marisa Miller! Hvorfor kunne ikke vi være flinkere til å bruke hatter her hjemme i lille Norge? Og hvor i all verden finner vi disse flotte hattene? Noen forslag? Neste gang vi samles til ett festlig lag er det MED hatt;) "You can leave Your hat on!"

 

Moteblogger

TO MAKE YOU FEEL MY LOVE

Adele Adele Adele...You sing like an angel. Thank You!

Å VÆRE KVINNE ER IKKE FOR AMATØRER!

"Å VÆRE KVINNE ER IKKE FOR AMATØRER!"  det sa en klok vakker kvinne til meg en gang og hun har så rett så rett;) Men aiaiaiiii så herlig det er å være kvinne;)

"Women really do rule the world.  They just haven't figured it out yet.  When they do, and they will, we're all in big big trouble."  ~Doctor Leon~

 

 

NEWS AT COSMETIQUE! LOVING IT!ÅH SÅ SØTE FARGER!

Gjett om gleden var stor når vi fikk inn disse lakkene da? Det finnes enda flere farger å velge mellom. Også var den ekstra fin den sorte, den har glitterstøv i seg og er en VINNER! Billige er de også, kun 50 ,- hipp hurra:)

Neglene mine kommer til å bli så fine med trenden "9+1" i disse fine fargene:)
Moteblogger

LAVENDEL ME HAPPYElisabeth Arden sin green tea serie har falt i smak hos de aller fleste av oss og dette er en av mine favoritter. En supergod bodylotion som trekker raskt inn i huden, og har en mild og behagelig duft av lavendel, den har små dråper av honning i seg også, som smelter inn i huden når du smører den på...mmm... du finner den hos oss på Cosmetique N.H Lied og nå er det 30 % off på serien + ved kjøp av 2 Eight hour produkter får du en lekker sminkeveske på kjøpet , fylt med eight hour Elisabeth Arden produkter:)
 

Moteblogger

CUPCAKES & CHAMPAGNE NIGHT!

ROSA BOBLER ♥

SKULLMUFFINS & CHAMPAGNE = GIRLPOWERLEKRE? CHECK! Jeg har spist mye cupcakes men INGEN er så gode som Therese`s! Som jeg gleder meg til neste gang vi samles! Legg merke til de fine formene hun har, supersøte! På den nederste er det bittebittesmå rosa stilletter på:)Therese, my girl! For en kveld:)

Tusen takk for nydelig mat og drikke OG nydelig bursdagsgave ♥
Therese lager cupcakes på bestilling og de smaker kjærlighet! Sjekk ut siden hennes: http://skullmuffins.com/CUPCAKES.html 

 

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits