HelenSaevikFashionBlog » mai 2013

mai 2013

TODAYS GREY HEELS & GREY GUCCIDette skjerfet hadde jeg nesten glemt! En skatt fra Milano rundt halsen ble uansett altfor varmt i dag og hælene ble byttet ut med loafers - og da er det varmt da ;) 

Michael Kors shoes // Baggy pants fram B-Young Overvåg // T-shirt Cubus // Gucci scarf from Milan // Michael Kors jet set bag.

Armcandy: Dyrberg/Kern klokke // Armbånd fra So B exclusive og Dyrberg/Kern 

 

Det er HELG jippi jippiiiijaaaaa :) 

JUST ANOTHER INSTAGRAM KIND OF FRIDAYMoreller, kylling og kaffi til lunch - dagens armcandy - knallfarger fra FWSS & Michael Kors - dagens stil - Acne skjerfet på ønskelisten!

LET'S TALK ABOUT THOSE FLOWERS AGAINEn blomsterdag, på alle måter, på rett! Nydelig lunch på formiddagen og enda mer kaker og kos på verandaen hele ettermiddagen, badebasseng, trampoline og glade barn. Tusen takk til alle som kom og feiret oss, for fine buketter og gaver <3 Jeg føler meg veldig rik! <3

FRIENDS THAT LUNCH, LAUGH AND CRY TOGETHER - LAST FOREVER

Fine hjertene mine som jeg er så glad i <3 Tusen takk for nydelig lunch og stund sammen igjen. 

Vi fire har holdt sammen i tykt og tynt siden 1. klasse og det er det man kaller ekte vennskap, hvilken rikdom! Vi har vokst sammen og alene, men alltid holdt om hverandre, gått gjennom barneskole, ungdomsskole, folkehøyskoler, høyskoler og "husmorskole". Men den aller beste skolen vi har til felles er livets skole og hverandre etter alle disse årene. Vi er fire forskjellige hjerter med forskjellige interesser, tilsammen har vi 10 vidunderbarn og utallige minner <3

Elsker dere og samholdet vårt! 

Tusen takk for en kjempegod lunch på Nina`s cafe! Nydelig mat og byens beste kaffi i solveggen. Og ikke minst, tusen takk for atter en gang hjertelig service <3 

Gleder meg allerede til neste gang :) 

 

 

SO SO PRETTY

Denne ropte "Helen! Could You please please take me home?" 

Jepp and check and jippi! Superfin og helt perfekt sølvring - jeg var egentlig på jakt etter en uten stener, men så fant Helen frem denne skatten og da var det ingen tvil. Denne skal pryde hånden min i sommer, sammen med hjertet mitt som jeg bærer hver eneste dag <3 

Der er to stk igjen om du ønsker deg en prinsesse-ring, for den roper prinsesse, eller kanskje det er dronning den roper? Den ropte iallefall Helen ;) 

 

Du finner den på Juvelen sammen med masse fine nyheter fra b.a Dyrberg/Kern... sukk <3 

 

Fin onsdag dere, jeg har ca tusen ting jeg skal gjøre i dag, so let`s go! 

 

TODAYS INSTA-ADDICTFinere tirsdag skal du lete lenge etter! Sommerstemning og god middag i godt lag, perfekt ;)

YESTERDAYS STYLE


Det ER sommer - for en intens og inderlig glede :) Det er mye lettere å hoppe (les krype) ut av sengen når du vet at det er 20 grader ute. Jeg har kommet meg i shortsen og fått i meg to kopper sterk kaffi allerede. Resten av dagen skal tilbringes under den blå himmelen og på havet, kjenne lukten av tare og saltvann, jippiiii dette skal nytes - tro meg :) 

Det dufter sommer inne også - jeg fikk noen grener med en fin blomst fra mamma og pappas hage i går og nå husker jeg ikke hva navnet var... smårips, rødrips??? Help me out here, det var iallefall NOE med rips! Superfin er den iallefall og dufter NYDELIG! 

Vel, nå løper jeg ut og blir der resten av døgnet, ha en nydelig dag dere :) 

 

Gårsdagens antrekk ble yndlingsbuksene fra FWSS, Gina Tricot t-shirt, Louis Vuitton skjerf og Michael Kors på armen.

 

CIAO! 

 

Jeg setter på go`musikken og er utenfor rekkevidde resten av denne dagen! 

TODAYS SHOPPING & SUMMER

Sommerstemning på verandaen hos oss idag, fruktchampagne on ice er undervurdert - glede :)

Og en tur innom Juvelen resulterte i en nydelig mandagsgave til meg selv! Total jippi-mandag og jeg traller "the summer is magic la la laaaaa"

Fortsatt glad mandag dere, ta vare på hverandre

SOME SHADES OF PINK

Todays details!

Pink shades, pink nails and pink glow. It`s all about the different shades of pink! 

 

MONDAY MORNING INSPIRATIONNoen av mine favoritter! Happy sunny monday :)

TODAYS STYLE & THOUGHTS

Dagens stil ble rosa og skinn.

Som vi har kosa oss i dag med formiddagsbesøk av tanteTilla og tantebarn, en bukett klassevenner og venninner av Maria i selskap, nydelig middag med familien og avslutte den i armkroken til min kjære. What`s not to love :) 

Skal innrømme at jeg var rimelig stressa da jeg sa ja til å invitere hele klassen i selskap, men så mange snille barn var en fryd for hjertet. På forhånd hadde vi masseproduskjon av muffin - her gikk det på samlebånd noen timer, ribbepanna ble brukt til å koke pølser i og vi lo litt smånervøst både jeg og pappa, men dette var jo bare moro! Og ekstra stas var det for barna å avslutte selskapet med å bruke sporty pappa som målskive for vannballonger - de fleste av oss bommet (meg selv inkludert) men noen traff karankas og jeg tror jeg lo mest av alle ;) 

Enda en vakker dag å minnes <3 

 

Dagens 182 cm: 

Hæler fra Milano // Kjole Lindex // Skinnjakke Tiger of Sweden // Veske Jimmy Choo // Smykke So B exclusive // Ray Ban solbriller

 

 

THAT SPECIAL MOMENT YOU `LL NEVER FORGET

Noen ganger er de små øyeblikkene i livet de aller største <3 Som når mamma vekker deg midt på natten for å se fullmånen stige over fjellet på selveste bursdagen din. 

Gratulerer med dagen din elskede datteren min. Husk at drømmene dine kan alltid nå høyere enn fullmånen <3 

Håper bursdagen din blir alt du ønsker deg og enda mer. Elsker deg av hele mitt hjerte.... deg, Milla og pappa selvsagt , rikdommen min <3 

 

Mamma <3 

LET`S TALK ABOUT FLOWERS

Jeg ELSKER våren! Jentene kommer hjem med de fineste buketter og jeg jubler :) 

Denne kom min elskede med, en nydelig lilje <3 

Og bjørken pimpes med den største amerika-tassel du kan tenke deg - helt perfekt :) 

Håper dere alle har hatt en fin lørdag så langt, jeg gleder meg til kvelden - hjemmelaget pizza står på menyen og filmen "Hangover" - ler meg i heeeel av de filmene! Fortsatt fin lørdag dere, med eller uten tassels på bjørka ;) 

 

TODAYS STYLEKrystaller, nagler, camo og ull!

Disse hælene har jeg vært på nippet til å kaste flere ganger! Tror  jeg betalte 100,- for de i en restekorg hos Bianco for ca 100 år siden.

Superglad for at de fikk være i garderoben! Rocker perfekt opp camobuksen fra Five Units og min favoritt "Skappelgenser" fra mamma - spesialbestilling fra kusinene "tett på to meter", med innsving i livet og noe smalere ermer - we love it!

Jeg gjør meg klar til årets største bursdagsfeiring for Maria Isabell, hun har fått lov å invitere hele klassen + noen venninner utenom... mamsen har svettebråt og teller 40 glade barn på morgendagens liste. Kjære himmelske fader la det bli sol og oppholdsvær i morgen er du snill??? Da lover jeg å ikke be om så mye annet på mange dager altså! 

Ønsker dere alle en fin lørdag :) 

 

 

COCO NUTS I AM

Elsker alt som dufter kokos - og denne fine er intet mindre enn et kupp til 30,- 

Silkemyke hender som dufter kokos, I`m in! 

THE DAYS OF INSTAGRAMInstagram er min "fling" , her finner jeg så mye inspirasjon og gleder. Anbefales! Facebook kan ta seg en bolle, Instagram fortjener en kransekake!

OUI OUI PARIS JE T`AIME

O`la laaa, om jeg drømmer meg bort i denne filmen? Oui Oui Paris!!! 

Det blir fransk på halsen i kveld - uten tvil. Christian Dior Le Essence De Parfum! Jeg MÅ lære meg fransk - ikke bare "Joey-fransk". 

Fineste parfymen på halsen er nemmelig den overnevnte - den dufter Oui Oui - Og Cartier skatten er heller ikke glemt. Elsker parfyme, elsker! Drømmer meg bort i litt flere videoer og dufter som en liten del av himmelriket ;) 

 

EN BUKETTSom vi vet å kose oss :) Tusen takk for atter en nydelig kveld å minnes! Vi kunne skravlet om livet til solen sto opp igjen og ikke engang da hadde vi hatt nok timer! Å samle venner gjennom et helt liv rundt matbodet oppfordrer vi flere til å gjøre <3 Nå gleder vi oss allerede til neste gang :) Glad i dere skattene mine <3

REBEL ME HAPPY, IT`S FREAKIN`JIMMY CHOO!


Det er alltid kjedelig når mennene er på havet, tro oss fiskerkoner som går hjemme... ekstra kjedelig er det når de får se hele verden (i følge meg som går hjemme på denne tareholmen) jada, der har dere meg, når jeg blir ekstra lei av å være alene hjemme, da er Aberdeen hele verden i forhold til lille Herøy ;) Men når han kommer hjem med denne skatten fra Aberdeen, ja da må han mer enn gjerne se hele verden for min del! 

Nei fra spøk til alvor, det er til tider møkkakjedelig å være fisherman`s wife (les når konfirmasjoner, bursdager, begravelser, bryllup og ikke minst hverdager skal mestres alene) Jeg er altfor godt vant med å ha han hjemme, selv om jeg mestrer perfekt å være alene også... men det er da merkelig hvordan det skal klaffe at barna blir syke kun når han er borte, tv`en eller BILEN klikker, alle møter kolliderer, det skal kjøres hit og dit og jeg føler jeg aldri strekker helt til. Jepp, det er en kabal å få til å gå opp og jeg har ingenting annet å si enn at jeg tar av meg hatten for alenemødre og alenefedre! Men på en merkelig måte får vi alt til å gå opp , hver eneste gang. Vi må være supermammaer! Hah...I wish! 

Tusen takk min elskede, for at du forsørger oss og forsaker festdager og hverdager for at vi skal ha det så fint som vi har det. Det er jeg deg evig takknemmelig for <3 Og min sorte lille Rebel på armen er jeg også veldig takknemmelig for - elsker deg hele veien til Aberdeen og tilbake til tareholmen <3 

Modellen heter Rebel og blir min faste følgesvenn fremover, Jimmy Choo hauuuuul :) 

 

I`VE GOT A HEART AS LOUD AS LIONS - SO WHY LET MY VOICE BE TAMED (Med hjertet i hånden!)

Et hjerte som kjenner meg bedre enn de aller fleste mennesker her i verden sa til meg i dag, "Helen, denne sangen er deg!" Jeg ble rørt til tårer, fordi denne nydelige bestevennen min kjenner meg på godt og vondt, fordi dette ER meg, fordi han vet at jeg er aldri redd for å si akkurat hva jeg mener, jeg er meg selv, fullt og helt, til fingerspissene. Gjennom bloggen har jeg fått klengenavn som hun "fritttalende", "hun med hjertet i hånden", de som kjenner meg vet at jeg har et hjerte for mine, jeg kan gå gjennom ild og vann for mine bestevenner og min familie. Jeg vet at jeg kan flytte fjell om jeg vil. På rett faktisk.

Jeg har alltid hatt mye på hjertet, kanskje ikke alltid sagt akkurat det jeg har lyst å si, mest for å skåne andre... Gjennom bloggen har jeg hatt min lille faste spalte "Med hjertet i hånden" og "Helen sier ting hun ikke bør si".... her har jeg sagt mye, for mye i følge noen, og for lite i følge de som virkelig kjenner meg. Jeg har blitt oppfordret til å ta opp tema som er tabu, tema som ingen tør snakke om. Og jeg gjør det med den største glede og selvfølge. Om jeg er redd for hva dere vil si? Ikke litt en gang! Jeg rådfører meg med mine nærmeste om jeg er i tvil, og aldri har de stoppet meg i å tale direkte fra hjertet. Så til mine aller nærmeste familie og bestevenner; Tusen tusen takk <3 

Jeg kunne veltet fjell med mine ord her på bloggen om jeg ville. Jeg kan gjøre en forskjell. På samme måte som du kan gjøre en forskjell, enten ved å spre dine egen ord videre eller ved å dele mine ord de gangene du er enig med mine utblåsninger. Noen ganger blir jeg overrasket over fordommene som fortsatt finnes her ute i havgapet. Mennesker som kommer bort til meg og sier: "Hun.....er såå begeistret for bloggen din når det er kun vi to tilstede, men i det hun kommer på klubb, så snakker hun nedlatende om bloggen din... jeg synes det er så ekkelt....." Jepp, der har dere oss, ufordragelige og misunnelige. Janteloven har nok ikke sluppet helt taket i oss. Men la den herje, bare ikke la den herje så lenge at den ødelegger for dere selv... det ville være trist hva? Det er noe som heter "Karma".

For vi er redde.... Redde for å skille oss ut i mengden, redde for at "de rette menneskene" ikke skal godta oss. Men hvem er "de rette menneskene" egentlig? Er det hun som har flest venner, han som har den rette jobben, hun som er litt rar... er det henne du holder mest sammen med, for da føler du deg selv på topp? Det finnes ikke ett eneste menneske i verden som "er rett". Om du tenker i disse baner bør du komme deg ned fra din høye hvite hest, stikke fingeren i gjørma og se deg om! Slutt å døm mennesker ut i fra jobb, klær, hudfarge, fremtid eller bakgrunn! 

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er så glad for at jeg skiller meg ut i mengden. Ja, ikke bare at jeg er to hoder høyere enn de fleste (!) men jeg tør være meg selv på godt og vondt. Et vakkert hjerte kom til meg på jobb en gang og sa: "Helen, du må ha hatt en fantastisk oppvekst du som er så full av kjærlighet"... jeg ble veldig rørt og takket. Jeg har ofte tenkt over ordene til denne damen, og jeg tenker at ja, jeg har virkelig hatt en fantastisk oppvekst. Men den har ikke vært rosenrød. Jeg har opplevd nok kjærlighet og nok svik til å bli akkurat den jeg er i dag. Jeg har opplevd nok støtte og avvisning til å tørre å stå fullt og helt i meg selv, jeg har lært meg at jeg er bra nok akkurat som jeg er. Om jeg er lang eller kort, tykk eller tynn, spiller ingen rolle. Jeg er som jeg er. 

Noe som får meg til å tenke på noe morsomt vi satt og snakket om i dag, en samtale om det å være seg selv resulterte i mye latter. Jeg har foreksempel alltid vært lang og tynn og jeg får nesten daglig kommentarer om at jeg er såå tynn! Til tider må jeg innrømme at jeg blir en smule lei av alle disse kommentarene - da jeg faktisk spiser som en MANN! Men jeg orker ikke forklare til Gud og enhver mann hva jeg spiser, hvorfor skulle jeg det? Så hva svarer jeg da... når noen gang på gang påpeker at "du er så tynn, spiser du ikke, er du syk, har du det ikke så bra Helen???" La oss avkrefte alt her og nå ok? Jeg spiser og drikker som en MANN, og til dere som også lurer på om jeg stikker fingrene i halsen!? NOPE, det gjør jeg absolutt ikke - det må være kun de gangene jeg har drukket for mye champagne og går tilkøys på stigende bobbler - da kan det skje at dama tror at hun holder på å dø fordi hun må spy! 

Men la meg fortelle hvilken konklusjon vi kom frem til i dag. Tenk over situasjonen om jeg svarte deg neste gang du kom til meg og sa" Helen! Nå har du altså blitt tynn. Du har verken lår eller rumpe lengre!" Hva om jeg da svarte: "Gudrun! Nå må du ikke legge på deg noe mer, du har blitt litt dryg over hekken...." Jepp, hva om? Jeg tror du hadde fått hakeslepp, jeg hadde nok fått meg en real latter - før jeg hadde angret som en hund på at jeg hadde såret deg. Men sånn er det, det er "lov" å bemerke at noen er skrekkelig tynne (til opplysning er BMI`en min i kategorien NORMALVEKT) men det er totalt forbudt å bemerke at noen er godt i stand. Vi er som vi er dere, vi kommer i forskjellige innpakninger :) 

Og til mailen jeg fikk for noen dager siden, brevet fra jenta som har blitt mobbet. Jeg har i dag tatt en telefon til mor til jenta som i dette brevet blir beskrevet som mobberen og vi har etter ønske fra mor fjernet innlegget da datteren og familien til datteren ikke kjenner seg selv igjen i alt som blir beskrevet. Jeg siterer mor: "En sak har alltid to sider", og som jeg sa til henne at er det ønske fra dere om at innlegget blir fjernet, så gjør jeg det. Derfor er det fjernet. 

Bygdedyret "SLADDER" lever i beste velgående og det skal være sagt at hverken mor eller datter forsto at det var "de"  det ble fortalt om. Jeg sa klart og tydelig i fra til mor at jeg ikke viste hvem vedkommende var og vi hadde oss en lang samtale - real og ordentlig for de som lurer (og det er garantert en del!)

Som jeg kommenterte på en kommentar under innlegget: Det er ikke navngitt hverken jenter, skole, by eller bygd, ei heller lærere i dette skrivet fra jenta som ville fortelle sin historie. Jeg står støtt i min sak om at historien til en som føler seg mobbet skal få lov å bli hørt da ingen er navngitt. At folk slarver og navngir står jeg overhodet ikke tilrette for. Det må de som har navngitt stå til rette for! 

Jeg sa også til mor i denne saken at mitt høyeste ønske er at de dette gjelder setter seg ned sammen for å snakke ut og kanskje løse konflikten. 

 

You've got the words to change a nation
But you're biting your tongue
You've spent a life time stuck in silence
Afraid you'll say something wrong
If no one ever hears it how we gonna learn your song?
So come on, come on
Come on, come on
You've got a heart as loud as lions
So why let your voice be tamed?
Baby we're a little different
There's no need to be ashamed
You've got the light to fight the shadows
So stop hiding it away...

Tusen hjertelig takk for "sangen min" 

I do got the heart as loud as a lion and I will never let my voice be tamed <3 

 

 

 

WORKING GIRLJeg jobber best om natten, da bobler hodet over av ideer, jeg tenker gjennom dagen(e) og planlegger nye dager. God musikk er på radioen, yndlingsblogger tråles og hadde jeg fått lov hadde jeg drukket kaffi, men hjertet tåler ikke kaffi etter midnatt og lakenskrekken er stor nok allerede.

Som blogger får jeg mange mail og hilsener, og jeg takker hver eneste en av dere. Jeg sier ofte at min lønn, det er ordene fra dere.

Hjerteklem! 

 

TODAYS DRESS AND HEELS


Sommerstemning til tusen i dag! Kjole og hæler er helt ok på en dag som denne! 

Fortsatt fin helg dere, jeg nyter den i hvert åndedrag :) 

 

WELL HELLO JIMMY CHOOOm det ble jubel i hjemmet da min kjære kom hjem fra Aberdeen med denne godteposen ? Oh I tell You YES!!!! 

Snille snille mannen min overrasket meg til tusen med en lekker sak fra selveste Jimmy Choo - it`s freakin` Jimmy Choo juhuuuuuuuu:) Fättär ni glädjen? 

Gratulerer masse til Danmark med Grand Prix seieren i natt, veldig fortjent! Så moro vi hadde det i stua, paljetter og grammmpriiii er aldri feil. Jeg synes det er en altfor lang og kjedelig prosess frem til selve kvelden, men når den endelig er her, ja da er jeg i musikkhimmelen noen timer! Vår vakre Margareth Berger leverte fantastisk og jeg mener hun fortjente å komme foran Azerbaijan... som var rett og slett ganske så kjedelig.  Men Italia? Oh heaven is a place in Malmø.... Mr. Marco Mengoni hadde ikke engang måtte synge for å få min stemme, han kunne bare stått der og tatt seg ut. Holy, jeg legger han i kategorien "en krysning av min elskede og Elvis!"

Well, med min elskede, Elvis og Mr. Mengoni i tankene, så gjør jeg meg klar til stor familiemiddag - gleder meg til dessert på verandaen, ja og middagen også selvsagt! 

Ønsker dere en fin søndag så lenge og tusen hjertelig takk til mail som har kommet denne uken, jeg er dypt rørt og veldig takknemmelig.... det er tid for "Helen med hjerte i hånden" igjen kjenner jeg - og kanskje et "Helen sier ting hun ikke bør si" også.... God søndag dere, ta vare på hverandre <3 

 

JA VI ELSKER DETTE LANDET - DEL 2

17. mai for meg er korpsmusikk, norske flagg, frihet og glede, fine bunader og flotte dresser, glade mennesker, familie og venner, iskrem, leker, iskrem, bløtkake, kaffi, gnagsår, hes stemme etter utallige "Hipp hipp hurraaaaa" og sist men ikke minst GLADE BARN! Jeg elsker 17.mai!

Jeg skal jo innrømme at jeg er akkurat passe stressa før vi drar ut døren, for å ikke snakke om kvelden før når jeg har utsatt og utsatt stryking av bunadskjorter... men kaoset er ganske komplett i det vi ser at vi har litt dårlig tid og jeg har ennå ikke fått på meg mansjettknappene - hvert eneste år. Jeg skylder på at det er bunadskjorten... den må på i siste sekund før vi går ut døren, så den ikke blir krøllete. Men vi rekker toget, med akkurat passe god margin i år også, kjenner at jeg savner å spille på kornetten min (etter 17 år i skolekorpset, så ligger det i blodet!) men nøyer meg med å rope HIPP-HIPP-HURRAAAA omkapp med barna - OG mamma! Det er noe helt eget med denne dagen, alle er feststemte, også så fine da! Intet plagg i verden, ikke en gang den vakreste brudekjole kan måle seg med en flott bunad!

Håper dere alle har hatt en nydelig dag, vår ble veldig fin, for både store og små. Superstolt tante er jeg også, til både blodstantebarn og bonustantebarn. JK & H - jeg er så stolt av dere! Tantehjertet ble rørt til tårer - som vanlig ;) <3 

Bli med på en liten del av vår feiring :)

Kjekke karer i dress, check! 

Gamle kunster er nesten glemt, men bare nesten :) 

Forventingsfulle og glade solstrålene våre  <3 

Mine søte bonustantebarn :) 

Og den fineste bunaden, sunnmørsbunaden. Gi meg en bunad og en kornett, så er 17.mai komplett - ja også en is eller ti ;) 

Minner om at all kopiering av bilder er forbudt og vil bli anmeldt. No copying. 

(Alle rettigheter til bildene: C.S.H , T.S.N , S.V  & helensaevik fashion )

 

 

PINK KIND OF PIMPED

Ja, så var det meg og noe rosa! Så fornøyd med min nye gloss fra Dior OG mine nye converse. Siden jeg ikke har converse på beina (enda) så pimper jeg nøkkelringen min heller, rosa sådan. I pink I love it ;) Glossen finner du hos vakre Siri på Parfymelle (utallige vakre rosa nyanser å velge mellom) og den lille mini-conversen finner du på Kappahl. 

Dagens go`låt finner dere HER - hørte den for første gang på radioen her en kveld og den har gått non-stop siden, kun byttet ut med nasjonalsangen og marsjer i går ;) 

Ønsker dere alle en fin lørdag og god helg. Jeg gleder meg til å være sammen med glade kollegaer på jobb i dag, kjenner jeg oss rett så blir det mye latter og mange glade kunder i dag også - og nyheter er der også garantert kommet inn døren siden sist jeg var på jobb - jippilørdag :) 

Dagens antrekk og snapshots kommer - stay tuned and stay happy, of course!

 

 

 

JA VI ELSKERJa vi elsker 17.mai!!! Spise bløtkake og så mye pølser og is at du fortsatt er litt kvalm ved midnatt (trikset er at når de ikke har mer vekslepenger igjen i kassa, da kjøper du is for hele pengelappen) glade barn som er så høye på sukker og livet at de nesten ikke vet hvilken fot de skal stå på, hyggelige mennesker overalt, sko må pakkes bort på slutten av dagen og det er helt lov å springe i bare strømpene, bunader fulle av iskrem, for å så avslutte dagen med enda en is - softis! Nesten bedre enn julaften denne dagen altså, nesten ;) Nå hvile, tett på iallefall! Har bilder på kameraet også som vil deles, men nå fredagsmodus ;)

TODAYS OMG
 Jippiiii så KJEKT vi har hatt det i dag :) Startet dagen med bestevenner på Nina`s cafe - nydelig lunch og kaffi, beste selskapet og mye latter hos oss apekattene, ikke sant M? ;) Tid for alvor og tårer ble det også ved fars grav, før vi avsluttet dagen hos verdens beste mor, vi sang Jim Reeves tre eller fire-stemt, spiste altfor mye kake (!) og både lo og gråt. Familie og venner, for en rikdom! Nå er det hurramegrundt med bunadsskjorter og stryking (tar meg ett glass vin til strykingen, da T og jeg fant ut for flere år siden at å stryke bunadskjorte er 1000 ganger lettere med vin og god musikk. Til natten kommer min kjære hjem også og jeg hører rykter om at det venter en fin gave på meg, "hæææærlighet" som Gudrun hadde sagt, dette er 16.mai`sin det! 

Ønsker dere alle en kjempefin 17.mai i morgen, meg kan dere følge på Instagram om dere ønsker. Gratulerer med dagen, Norge - spis så mye is og pølser dere bare orker, men husk å få med dere talene også og hva dagen vår egentlig handler om :) 

Jippiklem! 

 

Ja også var det dagens OMG: 

Acne trøder // Five Units leatherpants // Cubus sweather // Michael Kors bag // Acne scarf. 

På armen fine fra So B exclusive // Kappahl // Juvelen og Dyrberg/Kern. 

 

NÅ: JIPPIKLEM! 

TRUE LOVE

 

Jeg har startet dagen med disse fine videoene. Håper du tar deg tid til å tenke over din kjærlighetshistorie i dag, jeg skal spørre mor om hun kan være så snill å fortelle meg om den dagen hun og far møtte hverandre. 

En spesiell dag i dag, en dag for ettertanke og savn, takknemlighet og kjærlighet... Det er fars bursdag og det blir rart å tilbringe den ved graven hans, ikke i stuen hvor mor alltid har pyntet med fine 17.mai lys og servietter. Så rart det var å kjøre forbi hjemmet i dag og ikke se flagget hilse gratulerer med dagen... Heldigvis kommer min elskede hjem fra havet i kveld og jeg gleder meg til å holde rundt han igjen, si at jeg elsker han og takke for at han kom hjem til oss denne gangen også. Det er ingen selvfølge, hverken livet eller kjærligheten. Vi må aldri ta noe for gitt.

Jeg håper mine barnebarn kommer til meg og spør meg om våres kjærlighetshistorie en vakker dag, da skal jeg fortelle de om den gangen jeg og min bestevenninne var ute og drakk te.... og om mannen med de hvite hanskene, det nydelige smilet og de varme øynene. Den fineste kjærlighetshistorien jeg vet om - vår kjærlighetshistorie <3  

Gjør noe fint i dag, for  noen du er glad i, si til din elskede at du elsker og hvorfor du elsker. Kanskje vi glemmer de små, men viktige tingene i hverdagen. De små tingene som virkelig betyr noe :) Ønsker dere alle en fin dag, ta vare på hverandre OG kjærligheten. 

Ekte kjærlighet - det finnes ingenting større... Størst av alt er kjærligheten <3

 

IT`S ALL ABOUT THE DETAILS

Dagens godteri på armen er godt & blandet.

Certina klokke // 10,- armbånd fra Kappahl // Dyrberg/Kern armring // studs fra Cubus // armring fra Juvelen // Skinn og krystaller fra Otazu. Ringene er fra Anine Bing, Juvelen og Glitter.

 

Nå skal jeg innvie ny sofa på kjelllerstuen, hurra den passet helt perfekt:)  Gullige detaljer til gullig tapet, jippifølelse DeLux! 

SUCH A BEAUTIFUL DAY TO REMEMBER

Hvilken nydelig fridag er ikke dette :) Til alle jeg har møtt på min vei i dag, tusen tusen takk for energipåfyll i massevis! Jeg startet dagen i barnehagen med verdens beste tanter, to kopper kaffi og koselig morgenstund, barn som lager fine smykker til mamma`ene sine, forhåpningene og gleden i øynene, kaffi i kroppen og kjekke damer rundt bordet. Herlighet jeg kommer til å savne denne gjengen i massevis! Dagens 182 cm med ekte glede ble Acne rider shoes // Five Units leatherpants // Cubus t-shirt // Michael Kors Hamilton tote og en tur innom Lindex, Kappahl og Cubus resulterte i noen 10,- kupp av noen tøffe armbånd. Ekte sunnmøring som jeg er så ELSKER jeg å komme over sånne kupp ;) 

En pust i bakken på koselige Nina`s cafè i hjertet av Fosnavåg. De har supergod kaffi også er det så koselig å sitte her å se på livet som suser forbi i gatene. Jeg har all verdens med tid der jeg sitter og veldig koselig å komme i prat med menneskene her. Vi burde bli flinkere til å smile til hverandre og ikke være så redde for å slå av en prat - hurra for alle de glade menneskene som jeg møtte i dag, glade utadvendte mennesker som smiler fra hjertet! Gode ord om bloggen varmer mer enn jeg kan forklare, tusen tusen takk <3 Min lønn er dager som dette, medmennesker som synes jeg kan være til glede og inspirasjon, DERE er min inspirasjon <3 

Atmosfæren her på Nina`s cafe er litt magisk faktisk :) True words! "....and You must never be afraid to dream a little bigger!" Fineste - størst av alt er kjærligheten! 

Favoritt-trødene just nu må også få sin spalteplass ;) Acne low rider - almost too cool for school! 

Impuls visitt innom yndlingsdamene mine på Saxett resulterer i en god klipp og påfyll av nye hårprodukter - jeg har allerede lagt min elsk (sjekk instagram og dagens frisyre;) på den nye "taming creme" fra KMS - la det være sagt, jeg ser alt annet enn tam ut på de bildene, men kremen er ganske enkelt suveren til mitt hår, glansfullt, roer ned friss og gir perfekt hold samtidig som håret fortsatt ser smooth ut. Gleder meg til å teste ut shampoo og balsam også - og ikke minst oljen - jeg hører rykter om at flere har byttet ut moroccanoilen til fordel for denne nyheten - så jepp, dette skal prøves :) 

Og på vei hjem MÅ vi stoppe å forevige at våren faktisk er her! Spring is so in the air - elsker våren, jorden våkner til live igjen og det gjør jammen jeg også :) Stopp opp litt og se deg rundt, nyt synet av grønne trær, hør fuglene hvor fint de synger, nyt mai-lukten og smil - det har jeg tenkt å fortsette å gjøre :) 

Dagens go`låt finner dere her - denne har gått på repeat i bilen i dag! Nå danser vi oss ut døren på kaffibesøk - dagen er ennå ung - og det skal sies at det er jeg også... hører perfekt gjør jeg også ... well, den må forklares... min bedre halvdel har nemlig klaget over lengre tid at jeg hører dårlig, jeg siterer : "Helen, du burde få deg høreapparat! Du kunne jo om ikke annet bruke det hjemme?!?" Til opplysning ble hørselen sjekket i går av sakkyndige og den er helt perfekto , hihihii , love You lots my handsome Mr. "Muml"  ;) ;)  

MY INSTAGRAM KIND OF WEEKEND

Tusen takk vakre Linda, for supert middagstips - Tre sider i avisen Møre om Helen Saevik Fashion, tusen takk - Dagens detaljer OG kaffi nr 5 - Spente rosaruss straks klare for 1.klasse - Hello morningface hashtag #nomakeup! - True word - Selvportrett og masse fotoshop - Høye på sukker etter enda en fin helg med konfirmasjon - supercomfy søndagskveld - Søndagskjolen - True word - Sen lørdagsnatt og du kommer på at du har uferdig arbeid liggende - Mine favoritter på halsen.

 

Well well, det var litt av min helg på instagram #helensaevik - når jeg ikke er på blogg er jeg instahooked :) 

 

 

KISSABLE FLAMINGO by DIOR

Denne fine rosa lille saken ble med meg hjem fra Parfymelle Blåhuset her om dagen. Jeg er avhengig av noe på leppene, masse fukt og gjerne noe rosa - denne oppfyller begge kriterier :) Dior jubel! 

Farge 471 og navnet er "Flamingo" - elsker navnet! 

 

 

APRIL FAVORITTER

Number uno favorite er blomsterbukse OG skjorte fra FWSS. Gjerne begge deler på èn gang! 

Acne boyfriendjeans og rosa jetset bag er også klare favoritter fra april! For å ikke snakke om kuppet av en paljettgenser - tusen takk Marceldama :) Denne genseren skal kombineres til skinnbuksa fra Five Units OG boyfriendjeans - hele våren og sommeren. Jippi hvilken glede :)) 

Og to fine kjoler sniker seg også inn på favoritt listen for april. Hvitt er i vinden denne våren og sommeren, gjerne hvitt på hvitt. Supertrendy! 

Over: Kjole fra Acne, elsker disse kjolene som har åpen rygg. Under: Den fineste kjolen fra FWSS, kombineres med bomberjacket eller skinnjakke. Dress den ned med denimjakke. Denne kjolen blir en skatt for barnebarna å ta frem. Den har noe helt eget vintage over seg. 

Mai favoritter? Jeg kan med hånden på hjertet si allerede at det blir garantert skinnbuksa fra Five Units og "Mette-Marit" bomberjakken fra FWSS ;) 

Nå gjør vi oss klar til en koselig søndag i konfirmasjon, gleder meg til å samles igjen og kjenner jeg oss rett så er det et enormt kakebord denne gangen også! Vi sunnmøringer KAN kake ;) Og helst bruker vi koldtbordtallerkener som kakefat ;) 

Hopper i kjolen og hælene. Fin søndag dere :) Ciao! 

 

JUST NU & DAGENS TIPS

Just nu kom lange-meg på at jeg har lite tid i morgen og jeg har jobb liggende som jeg ikke har fått unna - *den følelsen*... Men med go`musikken på, litt godt i glasset og total ro i topplokket, så går det meste - iallefall for nattugler som meg ;) Godt det er søndag i morgen! Jeg har foresten hatt en meget effektiv dag etter at jeg kom hjem fra feriehuset, jeg har ryddet og sortert hele "bomberommet" - aka kle/sminkerommet mitt ;) Nå er det klart for garasjesalg så det holder, klær, sko, vesker, you name it skal selges, byttes, gis bort. Når jeg først var i gang tok jeg et realt "dive" ned i makeup`en min og tok en skikkelig helgavask av makeup-børster. Jeg har hatt en plan om å gjøre dette lenge, men å holde på med shampoo og tusen remedier har blitt utsatt og utsatt. Men Siri tipset meg her om dagen - takk og lov! Denne geniale lille rakkeren fra Dior er ganske enkelt perfekt for rengjøring av makeup-børstene. Meget effektivt! Elsker alt som er effektivt - tommel opp! 

Det du trenger er et håndkle, noen kleenex, makeup-børstene dine og selvfølgelig "Dior Backstage brushes". To pump i kleenexen og rull børstene dine noen omganger i papiret. Voila! Helt rene OG sterile makeup-koster igjen! Fantastisk!!!! Gjort på en-to-tre og klare til bruk da de tørker mye raskere enn sist gang jeg holdt på meg dette! Takk og lov for Dior og Siri sier bare jeg :) Du vil bli overrasket over hvor mye farge som faktisk ligger inne i kostene dine.... Og for å ikke snakke om bakterier! Men nå er de gullige og sterile. Hello fresh brushes AND skin!

Når vi først var i gang på klerommet i dag, ble det lækkings av negler og bare jentekos :) Jentene ELSKER å være her inne, snoke i mamma`s skatter, vesker, makeup, sko... kan tro de gleder seg til de blir bare liiiitt større så de kan låne! Lillemor fikk Minnie Mus og Hello Kitty negler, Mariamor fikk blomsternegler. Mamsen derimot fikk en neglesykdom ser det ut som... Jeg skulle prøve noe nytt (ikke dip and soon die) og det le fjernet innen fem minutt... Nå derimot er neglene mine fine "Dior tu-tu" med en liten sølvsak,  9+1 er i vinden igjen ;) 

Som jeg sa... neglesykdom. Sånn ble det... i fem små minutt ;) 

Her har du Dior rakkeren - takk og lov for denne! EFFEKTIV TIL TUSEN! Og prisen er bare 180,- ganske enkelt FANTASTISK :) Dior-jubel! 

FERIETotal avslapping, det er å dra på feriehuset for noen dager.. Håret i tutt, tjukkegenser og tjukkelabber på, sitte ute på verandaen og skravle til langt på natt. En tur på cafe og komme i prat med hyggelige pensjonister. De forteller at benken vi sitter på heter "prostata-benken" og vi skravler som vi har kjent hverandre hele livet:) Konklusjon? Gleder meg til utallige ferier her på feriehuset og vår egen "prostata-benk" (trenger nytt navn) når vi blir pensjonister ;)

OH THERE'S THAT JACKET AGAINFavoritt jakken er med på tur - og Raybans selvfølgelig, bare i tilfelle det skal bli sol ;)

DIOR "BIRD OF PARADISE" MAKEUP TIPS & TRIKS

Et lite Dior castle! Lunch shopping hos vakre Siri på Parfymelle Blåhuset er aldri feil :) Jeg fant den fineste lebestiften, solpudder og blush two in one, den sprekeste ROSA blush børsten - den er perfeksjon på høyt niva og hvem blir vel ikke glad av å starte dagen med en fargeklatt som dette, roser i kinn, ja takk :) Skal tipse dere litt om dette med solpudder, blush og highlighter. 

Fättar ni glädjen? Herlighet, jeg som elsker rosa, dette er bare til å smile av :) 

Den fine børsten har form for å legge perfekt blush, ekstra pluss? Den kjennes som silkepoter mot huden :) Dobbelpluss at den er rosa selvfølgelig ;) 

Så litt tips og triks, det er jo et hav av produkter å velge mellom. Jeg kan love deg at Dior skuffer aldri, fantastisk kvalitet, duften av produktene er N.Y.D.E.L.I.G også kommer de i fin innpakning. Vi snakket om det på jobb her om dagen, hvor glade vi er i fine flasker og krukker. Jeg har et fint speilfat på badet, og der setter jeg mine favoritt ansiktsprodukter, kremer og parfymer. Skal dele bilde med dere senere. Dekorativt og fint. 

Blush! La oss ta det fra begynnelsen. Blush er ofte rosa, fersken eller rødaktig i fargen, dette er det samme som det mange omtaler som rouge. Blush skal du legge på eplekinnene, det er trekanten/det høyeste partiet som kommer frem på kinnet ditt når du smiler. Bruk denne kosten som er perfekt størrelse for å legge blush riktig. Er kosten for liten er det vanskligere å få et fint resultat og kan ende opp som to "prikker" på eplekinnene. Blush`en skal du forsiktig børste bakover mot øret, men stopp før øret, blush skal "smelte sammen" med solpudderet i en fin og usynlig overgang. 

Solpudder! Skal aldri legges "PÅ" selve kinnbeina, men UNDER kinnbeina - dette er den naturlige "svokken" under kinnbeinet ditt, noen drar inn kinnet mot munnen (lager gullfisk trut) og legger solpudder. Legges fra øret (ikke helt inn til hårfestet) og frem mot nesen/munnen. Da får du en naturlig skyggelegging i ansiktet som gjør at ansiktet vil virke yngre og "tynnere". Husk at mørke farger forminsker og lyse farger fremhever. 

Solpudder kan du også legge under haken for å forminske dobbelhaken som de aller fleste av oss har, meg selv inkludert. Husk alltid å dra foundationen din nedover haken og mot halsen og bak mot ørene, ikke la det bli bråstopp på haken, da lager du deg selv en større dobbelhake. Du kan også legge en lett touch med solpudder på nesetippen og pannen, dette gir et naturlig uttrykk av solkysset hud. 

Highlighter! Disse foretrekker jeg i pudderform, men det er smak og behag. Highlighter i pudderform er ofte lys lys rosa/fersken og har shimmer i seg. Superfint å legge PÅ kinnbeina, og opp mot tinningen (i tinningen legger jeg mørkere skygge - se video lenger ned på siden) Dette gir ansiktet et løft og leker med lyset dersom det er litt shimmer i den. Pass på at du ikke legger highlighter helt opp til smilerynkene, da vil du fremheve rynkene. 

Highlighter er også veldig fint å legge rett under øyenbrynet og i øyekroken inn mot nesen. Dette vil gi øynene ett mer åpent uttrykk og et klarere blikk. 

Det finnes tusen flere tips og triks for å fremheve og forminske, men vi tar det litt etter litt :) 

Min favoritt denne sommeren blir Dior`s"paradise duo" - perfekt kombo av blush og solpudder i ett og samme fine etui. 

Fant også en veldig enkel og kjekk rens for makeupbørstene mine, en perfekt BB krem fra Dior og en fin rosa lett lebestift med mye gloss i som jeg gleder meg til å dele med dere - stay tuned and stay happy, prøv deg litt frem med highlighter, blush og solpudder, øvelse gjør mester. Husk hele tiden at mørke farger forminsker og lyse farger fremhever. 

Og du kan mer enn gjerne bruke shimmer selv om du har passert 40, alt med måte :) 

Legger ved en makeup video av Wayne Goss, en av mine favoritter, han viser step by step hvor enkelt det faktisk er å trylle med makeup. Du finner videoen HER . Klikk deg også inn på flere av videoene om du ønsker det. Have fun :) 

 

Nå løper jeg straks ut døren for en liten impuls ferie. Følg meg på Instagram for oppdateringer om du ønsker. Fin torsdag til hver eneste en av dere <3 

 

 

LEATHER & FLOWERS OUTFIT

For en vanvittig moro dag gårsdagen var - ja i dag også, for all del, men i går var jeg en lynvisitt i himmelriket - aka smugtittet på våren 2014 hos Fall Winter Spring Summer (FWSS) og selvsagt Michael Kors! Herremiiiin her var det mye eyecandy..... Jeg kan ikke røpe alt enda, men gleder meg som en unge til å dele bilder med dere :) 

Gårsdagen var iallefall magisk, startet dagen med vin på Vigra, i godt selskap - sommerstemning i hovedstaden, O`la laaaa, nytelse fra ende til annen. Fikk rett og slett syden-følelse, så varmt var det. Hyggelige møter med hyggelige mennesker, jeg kosa meg rett og slett glugg i hjæl! 

Nå er det en liten ferie foran meg og den skal nytes. Sist jeg ropte høyt at jeg hadde ferie ble det en av de mest hektiske ukene hittil i år, så klok av skade skal jeg ikke rope for høyt denne gangen ;) 

Gårsdagens 182 cm med rein glede: Michael Kors pumps, Five Units baggy skinnbukser, blomsterblusen fra FWSS, Raybans på nesen og Louis Vuitton`en måtte pent hvile i veska pga varmen! På halsen mitt fine smykke designet av Cecilie Engelstad. Michael Kors Hamilton armcandy - jeg har dilla på sølv igjen as we speak (om noen dager har jeg sikkert gulldilla igjen ;) 

Håper dere har hatt en fin dag, jeg drømmer fortsatt om Michael Kors skinnjakka.... hjelpes som jeg gleder meg til den kommer i butikken!!!! 

 

INSTAGRAM KIND OF FUNSiste to dager ser ut som dette på Instagram, så mye moro man kan fylle to døgn med:            

- Tett på fire meter med glede!

- VÅREN er endelig her, åpne trøder fra Milano på beina i dag!

- Dagens 182 glade cm!

- Gårsdagens små detaljer!

- Wine o`clock!

- Hamilton L + XL out flying!

- Råeste skinnjakken EVER!

- Innkjøp av FWSS, gleder meg sånn til å vise dere hva vi har bestilt inn!

- Michael Kors vesker så langt øyet kan se!

- Stairway to MK Heaven!

- Èn stk meget fornøyd Helen i Tigerstaden!

- Gårsdagens antrekk!

- En av mine favoritter som kommer til høsten!

- Røyking dreper... og det er det jammen mye annet som gjør også!

- Startet gårsdagen med vinings i godt lag på Vigrings. Aldri feil med et glass vin på Vigra ;) 

 

Gleder meg til å dele bilder med dere fra kameraet også, stay tuned and stay happy! Håper foresten at alle tenker over og setter pris på dagen vår i dag, frigjøringsdagen! For meg er den viktigere enn 17.mai! Norge vårt Norge <3 Kjenner at jeg er veldig stolt av landet vårt jeg :) 

 

CECILIE ENGELSTAD

Dette nydelige smykket pryder min hals i dag og blir med til "Oslo Baby!" 

Kan deles opp som to smykker, eller brukes som armbånd om du ønsker. Fin -fint! Men nå må jeg løpe, hører rykter om at det er vårstemning i hovedstaden i dag. Fättar ni glädjen?

T - this one`s for You ;)  Oslo Baby!  (Veldig snart London Baby også!!!)

MONDAY KIND OF SPARKLE

Jeg har dilla på sølv igjen, så hendene glitrer i ekte og uekte saker. Her er alt fra 10,- skatter fra H&M til fine gaver. Godt og blandet. Har du fine ringer med steiner liggende kan du bare snu steinen på ringen inn i hånden, voila, ny ring. 

Otazu smykket fikk hvile til fordel for mitt nye favorittsmykke fra Cecilie Engelstad i kveld - jepp vi har spist nydelige kaker i kveld også, i godt lag. Alltid kjekt å samles! 

Nå skal det pakkes ferdig til morgendagen, det blir en fin dag for både store og små. Jeg legger meg snart til ladding - mobil av check, blogg logget av straks check, dører låst check, stearinlys tent check, vin i glasset check, rød as we speak - de sier det er godt for turbohjerter ;)

Håper alle har hatt en fin dag - jeg har iallefall kosa meg. Tusen takk til gjengen rundt kakebordet i kveld, setter så stor pris på dere alle, så godt å le så tårene triller <3 

Fineste sangen i dag er DENNE - oooohhh den som hadde fått sitte å jam`et med Bono......... Litt som Elvis du Bono, faktisk ;) 

Nå læddings! 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAGENS TIPS OG GÅRSDAGENS FINE

Det er ikke uten grunn at alle elsker Eight Hour repair salven fra Elisabeth Arden. Den reparer det aller meste, genial til sprukne lepper, munnsår, myggstikk, er du solbrent lindrer den også, den fungerer til og med som den aller mest effektive kvise-killeren! Jeg har alltid denne lille rakkeren i veska. Min lille bestevenn faktisk. 

Gårsdagens fine kjole var Marc Cain, i dyp navy, kombinert med blått Louis Vuitton skjerf i kirken. Til middagen ble det Otazu smykker og skjerfet fikk hvile. Veske Chanel og nudefargede pumps fra Michael Kors på beina. (Tips til lekre pumps sammen med denne kjolen: Michael Kors navy lakkpumps 899,- )

Nå skal tusen klær legges sammen (jeg hater å legge sammen klær, hater! Handkle og alt det der er helt ok, men sokker.... hvem i dette hjemmet spiser sokker? Det hjelper litt om jeg setter på høy musikk...litt!) så skal det ryddes og shines i hjemmet etter en hektisk, men veldig moro helg. I morgen setter jeg kursen mot tigerstaden og gleder meg som en unge!!! Følg meg på Instagram og blogg for oppdateringer i morgen - bli med på tur og et lite hint? His name is Kors, Michael Kors ;) 

Kjolen finnes i butikken hos oss nå, kun 1 stk igjen i navy.  (Skjerfet og vesken finnes ikke i butikk.)

Fin mandag så lenge dere, jeg starter på klehaugen.... kanskje en kaffi først når jeg tenker meg om ;) 

 

 

MIN BÅT ER SÅ LITEN - OG HAVET SÅ STORT"Min båt er så liten, og havet så stort....." 

Jeg vil takke tantegogutten min for en veldig fin dag å minnes. Tante sier ikke så mye her på blogg, vi må ha våre hemmligheter også, vi sa det meste i går og i dag vi to <3  

Denne er til deg, fra tantehjertet  som er veldig stolt av deg og veldig glad i deg <3 

 

"There ain`t nothing that I wouldn`t do, to make you feel my love..."

-tante- 

 

 

TODAYS OUTFIT: FLOWER P.O.W.E.RGlade damer, glad blomsterprint og glad fredag :) 

Når våren glimter med sitt fravær, ja da hopper jeg i gla`dressen fra Fall Winter Spring Summer og lager min egen vår :) Jeg sier som damene i "Advanced style" : More is more and less is a bore! 

Pst! Legg merke til den fine Anine Bing hjerteringen min, er så glad i den! 

 

Fortsatt god helg dere, ta vare på hverandre <3 

MY BEAUTIFUL ANINE BING RING

Husker dere den fine gaven jeg fikk på mandag? I esken lå denne nydelige hjerte-ringen i hvitt gull! Jeg har sett den på hånden til mange fashionistaer verden over i det siste og jeg er så inderlig glad for at en fant veien hjem til min hånd  - I am blessed <3  Viser dere hvordan jeg kombinerer den på Instagram @Helensaevik - stay tuned and be grateful for true friends <3 

Hjertelig takk hjertet mitt <3  

 

Ringen kan du foresten kjøpe her

PINK & BLACK OUTFIT

Rosa og sort i dag - and some grey suede shoes! 

Acne shoes // Five Units jeans // Cubus t-shirt // Acne scarf // Ray-ban sunglasses // Michael Kors jetset bag. 

Løper ut døren for å hente hjem 4 gullskatter - middag og kos på tapeten, håper dere har en fin dag, nyt solen , det er våååår - ELSKER MAI, ELSKER! 

 

 

PINK MIRRORED RAY BANS HAUL

Jubel! Jeg skulle bare en liten tur innom Interoptik Nymark i dag, for å rette på noen solbriller (jeg har en tendens til å sette meg på brillene mine!) og disse fine ble med meg hjem! Jeg klarte rett og slett ikke motstå fristelsen - pink mirrored Ray Bans, hello are you kiddin`me ? SOLD! Jubel over at i det vi gikk ut døren tittet solen frem også - DOBBELJUBEL :) 

Hvilken rosa uke, da vi startet den med rosa cocktails var løpet lagt ;) Ja til flere rosa dager! 

 

 

A VINTAGE DREAMGårsdagens fine kjole var min elskede mor's vintage kjole fra 60-tallet, So B Exclusive smykke, Chanel veske, Michael Kors hæler og Rock n' blue skinnjakke.

Fin kjole, fin dag, fine hjerter å være sammen med :)

(Jeg har problemer med bloggen min, så jeg får dessverre ikke svare dere på Mail og kommentarer, håper blogg ordner opp i dette asap!)

EKTE VENNER - EKTE RIKDOMHvilken feiring:) Enda et år baken har jeg fått, og jeg tar i mot med åpne armer! Nå er jeg spent på hva dette året bringer meg, av glede, styrke, lærdom og nye vennskap. Året jeg har lagt bak meg har lært meg mye om mye, jeg har valgt bort og lagt til, jeg har snakket fra hjerte og jeg er ikke ferdig med å leve, overhodet! Deilig er det, rett og slett superdeilig å leve, helt og fullt! Et lite knippe bilder fra Instagram har dere her, bare kos, i tre dager til enda, omgitt av mennesker jeg elsker, ekstra stas å feire livet med bestevenner både mandag og i går <3 Rikdom! Til T mi: Vi kosær vårs veldig:) GRATULERER HJERTELIG MED DAGEN DIN IDAG <3 *ERTERIS*
Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits