HelenSaevikFashionBlog » mai 2011

mai 2011

OUTFIT! WEARING WHAT?

Dagens outfit er

 • Sko Bianco
 • Bukse ETUI
 • Topp Sophie Faroh
 • jakke Kappahl
 • ringer fra Cosmetique N.H Lied og Kappahl
 • smykker Kappahl
 • armebånd So B


Fin dag:) Nå må jeg springe, jeg gleder meg til en herlig kveld sammen med to herlige damer! I gotta hurry hurry hurry now....happiiiiiness:)

I morgen er det til Ålesund og parkgata 1B for å hente hjeme noen DRØMMEKJOLER!!!!! Hint: Nicole Miller og Sophie Faroh.....deler bilder med dere i morgen ;) Stay tuned!


 

DANCE LIKE NOBODY IS WATCHING!

this one is even better than the making of "Report to the floor"! Love it!

 

 

 

KAFFIDATE MED MIN ELSKEDEJentene var på skolen og i barnehagen, så min kjære og moi gikk på cafèdate og kosa oss.Jeg kunne ikke bestemme meg om jeg ville ha mocca eller irish, så da ble det begge deler + kanel! Hjelpes så god den var! 

"If I forget to tell You later -  I had a really good time today, thank You" (remember this line anyone?;)


Mucho Amore ;)Moteblogger

TODAYS OUTFIT
 • shorts Samsøe
 • skinnjakke Floyd
 • sko Bianco
 • genser og singlet under Sophie Faroh
 • veske Michael Kors
 • smykke og ringer So B
Moteblogger

SNAPSHOT

Mye morro med kamera! Det ser ut som jeg har skinnet meg!!! Jeg har hatt så lyst å prøve det flere ganger, men jeg feiger ut hver gang...

 

Moteblogger

SVIGERMORS DRØM

Sweet Jeeeesus for en S.J.A.R.M.Ø.R!!!!!  Hurra for Berge Ohm og hans TALENT! "Denne sangen her e til alle dokke der jentene der heima!".....han ER en stjerne!!!! Hjelpes, hadde jeg vært 10 år hadde jeg vært stupforelsket i denne kjekkasen;) Jeg tror facebookstatusen min på fredag var noe sånn som "Marry one of my girls and sing for your mother in law Berge!" Heldig er jenta som kaprer hjertet til denne sjarmøren;) Masse lykke til med karrieren din Berge Ohm!

 

 

TAKK MODER JORD
I dag var jeg faktisk våken i disse tider og fikk med meg en nydelig soloppgang OG regnebue:) Den fikk meg til å drømme meg helt bort... og jeg sang "...eller kim du nå va...." av Vamp, smilte og mimret. Fint!

Den finaste mårenen e den så vente.
Og eg e der lenge før eg e heilt nødt.
Eg står opp med solå og ser at hu hente
ein ny dag og sett an på gløtt.

Den finaste dagen e den så lar vær
å bestemma, men løfte meg opp og gir fart.
Då sveve eg fint, eg kan se og glømma
og velge meg kvitt framfor svart.

Så takk ska du ha, kjære gud,
Eller kim du nå va?
Du så fant opp dei finaste ting.

Når skumringen legge sitt slør øve dagen
Og stillheten senke seg, går eg te ro.
Eller kanskje så søke eg byen og larmen
og tar meg et glass eller to.

Den finaste nattå va den så me delte.
Me leita og fant uten for månge ord.
Så våkna eg innte den finaste jentå
eg vett om på denna jord.
 

 

SUNDAY KIND OF OUTFIT

En av mine Sophie Faroh kjoler, kjøpt hos tante Åse, (A.SÆVIK,FOSNAVÅG) den kan rockes opp med ett belte og fresht tilbehør,men denne kjolen har så fine detaljer at idag ble det helt enkelt. Så flinke damene var før i tiden, da gikk de i kjole hver søndag, ja ofte hver dag faktisk! Jeg kan huske at oldemor og bestemor gikk som oftes alltid i kjole, FINE kjoler. Som jeg savner bestemor.... kansje jeg skal gjøre som bestemor og gå i kjole HVER søndag? Ja det skal jeg:) Hurra for bestemor og fine kjoler!

www.sophiefaroh.com

 


YEIII, FINALLY IT`S SUNDAY AGAIN:)

Jeg så en så fin film i går  "Life as we know it".... og der var denne godbiten av en sang. Har dere sett den kansje? Kakeselskap in the Sævik household comming up! Storejenta skal feires med kaker og pakker hele dagen, nå er det pynting av kaker og kos på tapeten før gjestene kommer. Jeg legger ut bilder til kvelden igjen, inntil da; fin søndag kjære lesere - ta vare på hverandre.

xoxo

 

 

1 OUTFIT 1 LOVE

SOPHIE FAROH! www.sophiefaroh.com

En liten smakebit av høsten hos Sophie Faroh.

Som jeg gleder meg til denne herligheten av en genser +sjal og hansker kommer til høsten! Gjett èn gang om jeg skal kjøpe det da? Yes!

 

 

Moteblogger

GOOD OLD OLDIES:)

 

 

 

SWEET DREAMS.......

 

 

 

 

 

OUTFIT, SOPHIE FAROH TO THE RESCUE

FIN FREDAG:)

Jobb på Cosmetique og en hjertegave gave i posten fra verdens beste Dean-Erik ♥ TUSEN TAKK VENN!!!! Kvelden har bestått av velvære fra ende til annen og god musikk! Nå har jeg senket skuldrene og slipper å jakte på den perfekte kjolen til bryllupet kommende helg, SOPHIE FAROH to the rescue ♥ Og jeg har flere å velge i, hurraaaa:) Sjekk ut www.sophiefaroh.com eller join SOPHIE FAROH på facebook og finn din drømmekjole eller hverdagsoutfit du også! En av mine all time favoritter fra SF er denne:

NYDELIG? CHECK!!!!!

Under finner du noen outfits av Sophie Faroh:

Over: Denne fine kjolen fra Sophie Faroh får du i svart, mørkblå og grå, en av mine favoritter! Den er også fin til jeans, jeg har hittil brukt den bare til jeans og pumps. Armebånd So B by Børre Olsen og Louis VuittonEn liten detalj på buksa:)

 • bukse Sophie Faroh, finnes i svart, hvit og creme
 • singlet Sophie Faroh, finnes også i flere farger
 • Dressjakke Dagmarjeg er så glad i disse toppene fra Sophie Faroh, jeg bruker de til alt mulig, inni dressjakka eller skinnjakka..til jeans eller finere bukse...til alt! Ett must i garderoben din bør være noen gode basisplagg som du kan dresse både opp og ned.

  

EN PRINSESSE VERDIG!

Tårn til slottet blir til! Som vi koser oss, vi er tilbake i barndommens glade bekymringsfrie år! Ingenting annet i verdens spiller noen rolle akkurat nå...nå er det kun rosa,hjerter,strøssel,sukker og prinsesseslott som er viktig!!! Vi er ett bake-dreamteam! Jeg legger melis på og Torill ordner med strøssel:)

Litt godteri må vi jo ha! Men vi må regne ut så vi ikke spiser for mye av pynten;)

Litt bekymring i hjemmet...Torill har tatt natt og jeg er i full konsentrasjon!!! Men med god veiledning tenker jeg det skal gå fint, jeg har iallefall på meg prinsessehatten min som jeg fikk av Torill, tusen takk ♥Total konsentrasjon!Details....

7 lys og rød løper er på plass for verdens aller beste Maria Isabell vår som har bursdag i dag. Gulljenta vår, vi elsker deg og er så stolt av deg, mamma gleder seg til du våkner og får se prinsesseslottet ditt som du så veldig ønsket deg ♥

siste lille detalj skal på plass!GRATULERER MED DAGEN DIN ENGELEN VÅR, MARIA ISABELL! MÅ ALLE DINE DRØMMER BLI VIRKLIGHET, VI ELSKER DEG ♥


KJÆRLIGHET FRA MAMMA,PAPPA OG KAMILLA SAVANNAH

 

 

NY L.E.K.K.E.R DUFT I SAMLINGEN MIN!

MMMMMMMM!!!! BEYONCE HEAT RUSH ble med meg hjem fra jobb i dag;) Vi pakket den ut i går og den er rett og slett NYDELIG! Enda en favoritt i samlingen min! Velkommen til oss på Cosmetique N.H Lied, Fosnavåg for å prøve den.

"I created Heat Rush to bring the feeling of warmth and sensuality to every woman who wears it. It?s feminine and sexy, fresh and beautiful," describes Beyoncé.

 

Perfume Pyramid

Top Notes
Blood orange Cherry Passionfruit

Middle Notes
orchid Hibiscus Mango Blossom

Base Notes
Teak Wood amber Musk

The perfume is feminine and sexy, fresh and beautiful and it has a floral bouquet and hints of honey amber and musk!   Smell & enjoy!

 

 

LAVENDEL-LADDING!

En laaang, men fin dag er over...innkjøp til prinsessebursdag, bursdagspresanger er kjøpt og to bomberom(!!!) er ryddet! Hjelpes, så mye leker,bamser, barbie++ som finnes i dette huset! Men nå har vi jentene hatt oss en real opprydding.. den var etter mye om og men sånn: "supergla i...eller bare litt gla i?" SUPERGLAD I = BEHOLD! ...... LITT GLAD I = GI BORT! Så nå skal mange jenter få glede seg over masse nye brukte leker...takk og lov for bruktbutikker som tar i mot leker og klær (det må være uten hull og i god stand selvfølgelig) Ta deg en opprydding du også og gi med stort hjerte, det finnes mange som vil få stor glede av det! Kansje finnes det en barnehage/barneavd. i området du kan spørre om de er intr i nye leker?

Verdens beste pappa x2 satt på kjellerstua og las lekser når vi jentene meglet om hva som skulle hvor...lurer på om de fikk fred til å lese noe som helst ?? Snille pappa min som hjelper oss med hva enn det skulle være, takk pappa for at du ALLTID stiller opp når vi roper og maser om hjelp ♥ "Når alt føles håpløst - ring pappa!"

I morgen er det jobb på Cosmetique og jeg gleder meg veldig:) Idag kom det inn mange nyheter som jeg gleder meg til å dele med dere og vi har så mange GODE tilbud fremover! Mange kampanjer dere kan glede dere til! Jeg skal dele alt med dere når jeg får tatt litt bilder:)

Men NÅ legger jeg meg til ladding på sofaen.... jeg skal pleie mine hender med en deilig lavendel handkrem jeg kjøpte med meg hjem fra Cosmetique i dag...drømme meg bort til lavendel-land...se frustrerte fruer på opptak og nyte god mat! Det er den eneste planen jeg har resten av kvelden, deilig:) Fortsatt fin tirsdag kjære lesere og tusen takk for hyggelige nye vennskap og mail her på bloggen:)

 

MICHAEL KORS

MY BAG!!! JIPPIJEIII!

Så fint med lyse lette farger, ton i ton & fresh red nails!

Beautiful Michael Kors gown worn by model Caroline Trentini.

 

 

TODAYS OUTFIT IS • Kort dressjakke m/puffermer (en av mine favoritter) fra Kappahl
 • topp UCOB
 • Jeans fra Veromoda
 • Smykke Snø of Sweden (2 stk som jeg har satt sammen til 1)
Moteblogger

PAPERFASHION!

Åh som jeg får lyst til å tegne igjen! Hadde jeg bare vært så flink som Kathryn Elyse! Sjekk ut siden hennes "PAPERFASHION" på facebook og drøm deg bort....

THE POWER OF YOUR SMILE

SLEEPING IS EASY. I CAN DO IT WITH MY EYES CLOSED!

Sleeping is easy... I can do it with my eyes closed!

 

MARRY RICHKODAK-MOMENT!

 

PRETTY JAMIE BECK!

 
NYC Photographer Jamie Beck
 
NYC Photographer Jamie Beck 
 
NYC Photographer Jamie Beck 
NYC Photographer Jamie Beck
 
Så enkelt og så vakkert!
 

O`sole mio o`la la!

Jeg lurer på når vår Herre har tenkt å skjenke meg vett nok til å faktisk legge meg i skapelig tid... jeg satt ikke på første rad den dagen han delte ut fornuften! Jeg glemmer både tid og sted når jeg lytter til vakker musikk...og min absolutte favoritt er Luciano Pavarotti, for en brumlebamse!

Tenke seg til at vi hadde bestilt konsertbilletter, fly og hotell til hans siste konsert i Norge... først ble den utsatt pga hans dårlige helse, også la han jammen inn årene og takket for seg! Makan! Men englene er mye rikere med en ekte Pavarotti der oppe. Og en dag Mr.Pavarotti...en dag skal vi sveve på rosa skyer og synge O sole mio til krampa tar oss!

Men nå er det natt, jeg skal " Ave Maria meg i seng"... Ave Maria...Denne er jeg ekstra ekstra glad i, pappa førte meg nemlig til alters til denne vakre sangen, det var en fin dag det:)

God natt kjære lesere, ønsker dere alle en fin uke!

 

 

SECRET PLACES OF LOUIS VUITTON

The intimate first episode of "Secret Places of Louis Vuitton". Enter our Hotel Martinez Suite for the 64th Cannes Film Festival. Enjoy.

 

A CASTLE MADE OUT OF CHOCOLATE!

INSPIRASJON TIL PRINSESSEBURSDAG! Mamsen kjenner at hun får LITT prestasjonsangst...... men la gå, slott skal det bli, uansett! SJOKOLADESLOTT MED ROSA FROSTING!

Og jeg har også sagt at jeg skal lage en søt veske-kake, så mange gøye og inspirerende filmer det finnes på You tube! THANK YOU, YOU TUBE!
Hadde jeg hatt egg i kjøleskapet nå..... I swear....! Note to myself: Always buy eggs while groceryshopping, Helen!!!!

 

 

Ingen sang i verden gir meg mer fred enn denne...nyt!

SUNDAY IN MY HEART

 

I ♥ SUNDAYS

 

NYE FAVORITT DUFTER - IGJEN!

 

Jeg dufter som ett parfymeri! Haha:) Deilige dufter skal testes ut og jeg elsker jobben min:))) Denne uken har jeg testet flere parfymer og her er to av vinnerene! VANITAS by VERSACE. Det er en feminin og sensuell duft med tiareblomst, lime, fresia, tonkabønner og sedertre. Nydelig!

En annen favoritt denne uken er også en av VERSACE familien, nemlig denne:

 Den beskrives som en klassisk blomstrende duft, les bare hvordan selveste Donatella Versace beskriver den:

Donatella Versace said : "My starting point was to create a classic perfume, an important and timeless scent, to be worn at any time of the day, providing that extra dash of glamour that puts the finishing touch to every outfit. It has top notes of guava, black current, purple wisteria and white lilacs, a heart of Angel Wing jasmine, lotus flowers and azaleas, and a drydown of cedar, Kasmir wood, musk and vetiver"


Recommend Use: Day, Evening, Night

LOVE IT!!!!

Velkommen til oss på Cosmetique N.H Lied i hjertet av Fosnavåg for å prøve de lekre duftene:)

 

 


 

 

 

YESTERDAY`S OUTFIT • sko Maggie Wonka
 • bukse Armani Jeans
 • topp Sophie Faroh
 • jakke Dagmar
 • skjerf LV
 • veske ukjent, kjøpt på en skobutikk i Ålesund, Bianco??
 • armebånd So B . Klokke Dyrberg/Kern


  En fin fredag! Kosa meg på Cosmetique først, og deretter utdrikningslag for eldste tantejenta mi som gifter seg om to uker:) som vi kosa oss med god mat og flott underholdning:) Hint: Magedans-kurs! Oppfordrer alle til å kaste alle hemninger og melde dere på magedans kurs, GØY !!!

 

FRIDAY KIND OF WORDS

 

DAGENS OUTFIT+ LADIES NIGHT:)

Lange-meg har kastet meg på bølgen, 9+1 nails! Og det er så mange spreke farger å velge mellom! Idag kjører vi "rosa+blå=morro!" 

Rosa fargen er OPI,shorts story, den blå er ARTDECO, nr er borte desverre..Begge neglelakkene er kjøpt på Cosmetique N.H Lied, Fosnavåg.

Denne genseren er jeg veldig glad i , så glad i at jeg har den i beige og blå/grå. Genseren og singleten under er fra Sophie Faroh, veldig god kvalitet og superdeilig å ha på seg:) Sophie Faroh får du kjøpt hos A.Sævik ,Fosnavåg eller i Ålesund; Sophie Faroh showroom  parkgata 1B. Sjekk www.sophiefaroh.com for forhandlere nær deg, over hele landet!

Klokke Dyrberg/Kern fra Juvelen Fosnavåg brygge, Armebånd fra So B by Børre Olsen.

My blue suede shoes som gjør lange-meg enda myyye lengre! ;) Sko fra Sirì shoes plus more ÅlesundM, det er så koselig å være hos deg, ditt hjem er unikt,din mat smaker kjærlighet og ditt selskap gjør meg veldig glad, takk for atter en veldig hyggelig kveld i godt lag, jeg er sikker på jeg snakker for oss alle når jeg sier at vi alle gleder oss til neste gang:)

Overalt i hjemmet har M fine detaljer og det er så gjennomført, en perfekt blanding av fransk landstil, chabby chic, rokokko og eleganse!

Ett gammelt vetrineskap har fått nytt liv og sjel med noen strøk maling og pussing. Sjekk de fine skålene:)

Fine detaljer i hver en krok ♥

Jaja M, denne kaffikoppen ble jeg så glad i at dersom du mangler en må du ikke lete hjemme hos meg altså...;)

Verdens beste dessert...mmmm, den smaker akkurat passe søtt og akkurat passe syrlig, serveres med friske bær...nam!!!! M er vel den av oss barndomsvennindene som er flinkest til å lage mat er vi enige om - det skal du ha M:) Du serverer alltid noe nytt og spennende og hver eneste gang smaker det suuuperdeilig (som jentene våre sier- det går mye i suuupergodt, suuuperdeilig,suuuperstilig....og mamsen blir suuuuperpåvirket!) I skrivende stund har jeg glemt navnet på denne god desserten, så frustrerende! Hjelpes.... Jeg skal komme tilbake til den og kansje jeg fåt lov å dele oppskriften med dere? Men nå er overdosen min av kaffi på retur, så jeg kryper til sengs med ett smil om munnen, glad og takknemmlig for en SUUUUPERFIN dag;)))

God natt kjære lesere og FIN fredag når dere står opp! Husk å gi noen en klem og si at du er glad i de, spread the love!

TMC, jeg er glad i dere ♥

H

 

 

 

BEAUTY by Calvin Klein

ÅÅÅ som jeg ELSKER jobben min på Cosmetique N.H Lied og ÅÅÅÅ som jeg ELSKER denne duften!

BEAUTY by Calvin Klein, welcome home! I`ll wear You with love ♥

 

 

ONE YEAR AGO...

 

....I was walking in the streets of Milan.....Bellissimo! I miss Milan, I really do!

 

The pigeons & I ...... I even miss the damn pigeons!

 

JUST DO IT!

 


MAKE-UP FAVORITTER, JUST NU!

Kort om alt:

Declarè stressbalance er supergod mot faktisk det aller meste, en lang dag i solen-spray, sliten hud-spray, den gir perfekt fukt og du kan bruke den både over og under makeup! 

Favoritt neglelakkene om dagen er OPI og ALESSANDRO, freshe rosafarger! Disse freshe rosa fargene heter "shorts story" (mørkest rosa) og den lyserosa med glitter i elsker jeg både fargen og navnet på: "PRINCESSES RULE!" oh yes we all do!

Max factor eyebrow pencil i fargen "2 hazel" er min favoritt om dagen, den kan du legge slik at den blir både lys og mørk, legg på flere lag for en mørkere farge.

Max factor LIP TINT er en aldri så liten tryllepenn!!! Den holder hele dagen og den tørker IKKE ut leppene, du slipper faktisk å legge gloss over, fargen er glansfull selv om den trekker inn! Hipp hurra!!!

Elisabeth Arden eight hour cream- trenger ingen nærmere forklaring enn at den er ett MUST for sprukne og tørre hender OG lepper!!! Du har sikkert hørt mye om den i media og motemagasin, "alle" celebs har denne i veska- så vi vanlig dødlige trenger ikke være noe verre!;)

Coconut kremen er jeg totalt avhengig av;) den lukter himmelsk og trekker raskt inn i huden!

Lipglosser i forskjellige rosanyanser er fresht om dagen. Alt i fra klare sterke rosa, til de duse rosa.

ARTDECO MINERAL FLUID FOUNDATION har blitt min nye følgesvenn! Supergod! I min sminkepung finner du mange av artdeco sine øyenskygger og rouge, veldig gode og fine farger som holder hele dagen uten å legge seg i en irriterende klase på midten av øyelokket ettersom dagen går! Artdeco øyenskyggebase er også veldig god til å ha under! Hurra for artdeco!!!!

Jeg har lenge lett etter en perfekt nudefarget lipliner, uten hell, men nå har jeg funnet ikke mindre en tre favoritter! En av de er denne kjekkingen fra Artdeco, den er uten farge og holder allle lipglosser / lebestifter PÅ PLASS!

ALESSANDRO french liner er virkelig verdt å teste ut, du finner den i 4 forskjellige nyanser, kjempefine og lett å legge! Det følger også med en topcoat!

BURBERRY SUMMER SMELLS LIKE HEAVEN!!!!!


Husker dere at jeg fortalte dere at jeg skulle pleie mine hender som gull? ALESSANDRO serien vil jeg anbefale!!!! Dette handserumet er det beste jeg noen gang har prøvd! Hendene blir silkemyke:) Du finner hele serien hos oss på Cosmetique N.H Lied. Og duften?  ELSK!


Sjekk ut denne lille rakkeren! Sans Souis anti blemish stick er en reddende engel! Har du ett lite munnsår, en liten irriterende kvise, vannkopper, myggstikk, hva som helst....smør denne på og du er reddet! Halleluja!!!!!

 

 
TODAYS OUTFIT


Sko Bianco, bukse Kappahl, t-skjorte Mellow Rose, skjerf LV, veske Michael Kors, jakke G-star.

Jeg er så glad i denne unisex klokka fra Dyrberg/Kern. Du finner den hos Juvelen, Fosnavåg brygge

Den finnes i sort og gull også....aiaiai ønsker meg den også kjenner jeg!

Perler og swarowski-krystaller fra So B by Børre Olsen + ett hjemmelaget perlearmebånd med perler fra bryllupet vårt:)  4 store perler for de to jentene våre, min kjære og moi...omkranset av mange små perler. Romantic? I think so!

Følg med, jeg deler mine favoritter i sminkepungen + verdens beste håndpleie med dere straks!
SEE HOW THEY SHINE FOR YOU

FIN! Jeg har fått helt dilla ¨på disse søte animasjonsfilmene:) CUTE!

THE MEANING OF LIFE

NYT denne filmen og tenk over hvert eneste ord.

BE HAPPY....SHOW UP......FOLLOW YOUR HEART.....FIND A NEW PERSPECTIVE.....HAVE A SENSE OF WONDER.....FIND PEOPLE YOU LOVE.....SET GOALS.....HELP OTHERS.....DANCE.....PAMPER YOURSELF.....FACE YOUR FEARS.....GO TO A MUSEUM.....EXERCISE.....LIMIT TELEVISION.....GET IN TOUCH WITH NATURE.....LIGHTEN UP.....GET A GOOD NIGHT`S SLEEP.....READ BOOKS.....BUY YOURSELF FLOWERS....DONT COMPARE YOURSELF WITH OTHERS.....DON`T BEAT YOURSELF UP......BE OPEN TO NEW IDEAS.....DON`T FOCUS ON NEGATIVE THOUGHTS.....FOCUS ON CREATING WHAT YOU DESIRE.....MAKE TIME JUST TO HAVE FUN.....KEEP THE ROMANCE IN YOUR LIFE.....MAKE A GRATITUDE LIST.....LOVE YOUR MOTHER EARTH.....WANT WHAT YOU HAVE....

BE TRUE TO YOURSELF....

xoxo

H

 

 

Av med finstasen...

Jajaja, sjekk manikyren min, made by min nye favoritt manikyrpenn fra ALESSANDRO (Cosmetique N.H Lied) Den gjør det superenkelt å legge finog enkel manikyr på korte negler! I LIKE IT!

Av med finstasen og mine forblåste krøller samles i en tutt, jepp, en "tutt"

Denne slamse/kose kjolen er ett av mine bedre impuls kjøp! Jeg fant den på ett slagsstativ til 100,- og den er så goood å kryper inni etter en lang dag i bunad....eller andre mindre komfortable klær...for samme hvor flott det er med bunad, så er det ikke så veldig komfortabelt..... Kjolen er fra Marc Lauge Jeans og kan dresses både opp og ned, alt etter anledning. Hurra for ett (for en gangs skyld ) bra impulskjøp, og det uten en gang å prøve den først!
...og enda litt mer 17.mai feiring!Eplet faller ikke langt ifra stammen.........

17.MAI = ISKREMENS DAG!BESTEVENNENE SYNGER SOLO, MAMMAHJERTET SMILER! Jeg blir så rørt av barnekor, de synger med klokkeklare stemmer, litt nervøse og suuuuperspente!!! Kan tro de syntes det var stas når alle i salen klappet med til "minstemann, minstemann, i Guds rike er ingen større en han!" GULL GULL GULL!!!!!

MOMMOKOOOOOOS ♥
FIN DAG:))) Nå er det av med finstasen... to slitne,men veldig glade prinsesser sover så godt:) Mamsen hopper i casual clothing og tutt i håret..... takk og lov for gode-enkle-slamse-slæsjh-litt-kledd-kose-kjole som redder enhver kveld! Bilde kommer:)

 

 

17.MAI ER VI SÅ GLA`I !

SUGAR IN THE MORNING, SUGAR IN THE EVENING, SUGER ALL DAY!!!!
SUKKER-ENGLENE VÅRE ELSKER 17.MAI !

Litt sent på kveld og både bunadsøljer og sløyfer henger og slenger, men moro har vi det!


GRATULERER MED DAGEN NORGE!

Vi har kosa oss fra morgen til kveld, med massevis av kaker,pølser,is,brus,godteri, korpsmusikk og barnekor- de to sistenevnte rørte meg virkelig og jeg tørker alltid tårer når barna spiller og synger så fint! Tusen takk! Vi avsluttet ettermiddagen med langbord på Young Hong,mamma tok med alle ut for å spise en god middag, tusen takk snille snille mamma vår ♥ bare pappa og bror som manglet- håper dere har en kjempefin dag ute på bøljan blå, vi savner dere! Takk verdens beste mamma for en kjempefin middag, vi kosa oss veldig ♥


FOR EN FIN DAG:)To små bunadkledde sukker-engler:) Våre sukker-engler;)

For ett nydelig firkløver ♥ Hører jeg "girlpower"?;)) 

Min fine sunnmørsbunad som jeg er så glad i! "Se min kjole!"

Mer kommer, nå skal vi nyte resten av kvelden:)
Håper dere alle har hatt en fin dag i hele Norges land! Gratulerer med dagen!!!!!

BURBERRY SUMMER IT IS!

Denne lukter GODT GODT GODT!!!!!

Jeg skal lukte Burberry summer i flere måneder....eller når jeg tenker meg om så vet jeg at jeg kommer til å lukte Beyonce også...og....og...og...vi hadde nemlig besøk av en veldig kjekk ung herremann hos oss på COSMETIQUE LIED for noen dager siden og han presenterte en nydelig duft for oss som vi har ventet på og endelig får vi den:))) Jeg falt momentant for den-og ikke bare jeg, kniiis;) GLED dere kjære COSMETIQUE kunder, den er i butikken om kun få dager!
Men inntil da er denne min NR. ONE! YOU & ME , BURBERRY SUMMER....YOU & ME! 

MY POINT OF VIEW...

SUNSET IN MY HEART.....


I`M BACK IN BLACK OUTFIT!

bukse veromoda, topp Sophie Faroh + Floyd.Detaljer, ring Kappahl, armebånd So B og Louis Vuitton, nailpolish OPI black onyx.


...også ble jeg lei hele fotoshooten.....og litt full av leven.....

 Hjelpes! Jeg har hatt helt bloggeferie! Unnskyld til mine trofaste lesere! Nå er jeg tilbake og jeg har planer om å bli værende;) 

16.mai og jeg utsetter så lenge som overhodet mulig å stryke bunadskjorten min...så jeg har heller tatt meg ett liiiite glass vin og koser meg med opptak av god tvunderholdning;) Jeg husker at en fugl kvitret i 2003 om at d hjalp med ett glass vin først,hahaha;D DET var en artig 17.mai morgen det;)

Ønsker dere alle en FIN 17.mai feiring i morgen:)

GRATULERER MED DAGEN NORGE! Spis godteri og is, rop hurra og lek til krampa tar deg, det skal nemlig jeg gjøre!

xoxo

 

 

 

GULLRUTEN & GULLGUTTA

Ojojoj vi er klare for en fin kveld i stua:) GULLRUTEN & GULLGUTTA våre Dean & Geir! Som vi gleder oss!!!!!

Ønsker dere alle en fortsatt fin fredag, jeg kommer sterkt tilbake! Jeg har ikke fått til å laste opp bilder på bloggen min siste dagene, men nå har min kjære ordnet det til meg, hurra for min handyman, love You Big time Eivind ♥

 

KOS dere med flotte Dorthe - gleder meg til å se hvilke kjoler hun har på seg ikveld, jeg har en mistanke om at hun ser FAB ut ikveld også! Dean & Geir, kjærlighet og respekt sendes i massevis;) Gleder oss til S.H.O.W! Absolutely FABULOUS it is ♥

PS! Jeg ELSKER Dorthe for hennes stunt! Go Dorthe!

 

 

 

 

 

DET ER BEDRE MED ETT EKSTRA SKOPAR I VESKA ENN...
Husker dere at jeg fortalte dere om ett ord jeg las på flytoget en gang, som jeg lo så hjertelig av? 

"DEN SOM HAR BEGGE FØTTENE PLANTET PÅ JORDEN...STÅR STILLE"

Eller  "The higher the heels...the closer to God!"  Men la det nevnes... en hel dag i høye hæler krever sin kvinne...eller ett skobytte...? Note to myself; ett ekstra skopar i veska er bedre enn ti på hylla....

I dag er det gladtirsdag, jeg har virkelig storkosa meg på jobb og synes det er på sin plass å ha iallefall èn fot i luften ;) Hurra for en kjempefin dag:)

Fremover vil det bli en del blogging om makeup & skincare, "do`s & dont`s"... Jeg kommer til å legge ut bilder om kampanjer vi har på Cosmetique, gode tilbud og nye produkter. Gleder meg! STAY TUNED DOLLS!!!!!

 

 

 


 

DAGENS ANTREKK


Dressjakke Vero Moda, Modeca Fosnavåg. Bukse og Saint Tropez singlet, Maria`s mote Fosnavåg. Klokke Dyrberg/Kern, Juvelen Fosnavåg Brygge. Armebånd So B by Børre Olsen, Solbriller ukjent, jeg husker bare at jeg betalte 30,- for de, som igjen minner meg på at vi har mange tøffe solbriller til gi bort pris på Cosmetique N.H Lied - løp og kjøp!!! Den rosa neglelakken er O.P.I og den finner du også hos oss på Cosmetique, N.H Lied, i hjertet av Fosnavåg:)

Kommende uke skal mine hender pleies som gull, følg med for å få vite resultatet av en supergod serie!!!!

OUTFIT & PHOTOSHOOT! SOPHIE FAROH!

Husker dere at jeg lovte dere å dele litt bilder med dere fra photoshooten jeg gjorde for Sophie Faroh? Jeg er så heldig å få fronte den lekre SOPHIE FAROH høst/vinter 2011 kolleksjonen. For en glede:) Her kommer noen bilder fra shooten og litt behind the scenes! Flere bilder fra katalogen kommer! Stay tuned:)

sjekk ut websiden til Sophie Faroh her:

http://www.sophiefaroh.com/


My favourite photo is the cover!

        

Som vi lo;) Stiletthælene mine satte seg fast flere ganger, så det ble virkelig noen "behind-bilder" hahaha;)

Fler bilder kommer fra shooten:)

Sjekk ut noen av de nydelige plaggene du kan kjøpe nå og sjekk nettsiden for å finne en forhandler nær deg:)

http://www.sophiefaroh.com/

Denne er nydelig både som kjole OG topp, du lager den lett til en topp ved å rynke den mer opp, må prøves! Jeg har en blå og en grå, tror jeg ønsker meg en i sort også merker jeg!

Denne er så fin både med og uten ett belte rundt livet, en av mine favoritter! Husker dere kjolen som Victoria Beckham hadd epå seg under det kongelige bryllupet i England? Den ligner litt på denne:) Bare denne er faktsik mye finere synes nå jeg:)

Og denne genseren er rett og slett nydelig både å se til og å ha på seg! Kvalitet!

Gleder meg til uka og en shoppingsrunde hos Sophie Faroh showroom, parkgata 1B, Ålesund!

 

 

 

 

MONDAY KIND OF HAPPINESSHverdagsluksus kan være så mangt...som f.eks verdens beste iskake & sjokoladekaffi!

Det er 25 VARMEgrader ute (det er nesten for varmt!) og heldige oss fant hjemmelaget iskake i fryseren - det kaller jeg hverdagsluksus:) Så nå blir det grillmiddag og enda mer dessert! Velkommen sommeren, vi tar i mot deg med åpne armer!!!!!
OG herlig sommermusikk;)

SOL, BARE SOL!

For en fin dag! Det er over 20 varmegrader ute....hjelpes! Jeg er bare inne for å lage meg litt lunch, en kopp deilig sjokoladekaffi og brunost skiver;) Nå skal resten av dagen nytes i solen, solen gjør meg jammen glaaaad:) Ta vare på hverandre, smil om kapp med solen og tenk positive tanker. Smil, le og elsk, det smitter!    


YOU SHOULD ALWAYS FEEL PRETTY!

 

Have a nice monday cupcakes:)

 

 

ULTRAKUL PYJAMASBUKSE? CHECK!ULTRAKUL ELLER HUR?

Jeg elsker min tøffe pink power pyjamas som jeg fikk av verdens beste mamma, er den ikke stilig? :D Jeg føler meg iallefall superstilig en søndagsmorgen når jeg vaser rundt hjemme i denne pyjamasen og paljett-tøfflene mine;) Tusen takk mamma mi ♥

Er du heldig finner du den på Kappahl, men det kan være at de er utsolgt.

Fortsatt fin søndagskveld venner:)

 

 

 

MY NEW BLUE SUEDE SHOES

"The higher the shoes - the closer to God!"Honey, lay off of my blue suede shoes!

Siri shoes plus more i Ålesund skuffer aldri:))

 I LIKE JOE!

I love Joe Cocker!

Good music in the Sævik household tonight, thanks to my beautiful Anette:) Love You!

 

 

SHOP IT TO ME & COLOUR ME HAPPY

Freshe farger fra OPI. Du finner de hos COSMETIQUE N.H.Lied, Fosnavåg
Nesten like mye som jeg liker fargene, liker jeg så godt navnene på disse englelakkene;)

  

 

Outfit...You can leave your hat on!

Sko Maggie Wonka, Bizarre Ulsteinvik. Bukse Etui (utsolgt) Genser Mario Conti Donna. Hatten er kjøpt i vakre Stavanger, Antony Morato. Smykke og armebånd er So B by Børre Olsen.

Trend meg her og trend meg der. Ser du neglelakken min? Jeg har ni rosa og en militærgrønn! Over seas kjører de sin egen stil når det gjelder neglelakk, og i vårt lille Norge følger vi etter! Akkurat nå er en av de siste hotte trendene å lakke alle neglene i èn fresh farge, men la èn få en helt annen farge! Litt artig synes nå jeg:)

Hatte-dilla ble vekket til live igjen under det Kongelige bryllupet i England! Hvorfor bruker vi ikke oftere hatter? Litt uhøytidlige må vi vel kunne være? Hurra for Jørgen hattemaker!You can leave your hat on.... Fortsatt god helg, med eller uten hatt!
DAGENS (2) ANTREKK + LITT TIL!

 

Sol fra skyfri himmel i Ålesund, jeg merker at byen våkner til live igjen, gatene er fulle av mennesker og uteserveringen går som det suser;) En nydelig dag...shopping i en av mine yndlingsbutikker; Sophie Faroh Showroom, parkgata 1B. Herlig lang lunch, mer shopping...for å så avslutte turen med ett glass vin i denne vakre jugendbyen vår....det kaller jeg en FIN fredag - faktisk en helt perfekt fredag! Jeg skal legge ut noen bilder i morgen av dagens kjøp, men nå er det kos og vin-ings på tapeten;)

Litt bilder fra i dag

Dagens antrekk; pumps Michael Kors. Bukse Armani Jeans, begge fra Siri`s Ålesund. Topp Street one, Maria`mote Fosnavåg. Skjerf LV. Armebånd So B by Børre Olsen. Solbriller Fendi.

OK! Ålesunds beste kaffi? Du får den servert på "LYST" !  Y.U.M.M.I

Jada, jeg vet janteloven regjerer, men jeg må innrømme at jeg er suuuperstolt når jeg kommer inn på Sophie Faroh i Ålesund og der ligger katalogen med den lekre høst/vinter 2011 kolleksjonen... It`s me!!!!! Hurra for en ÆRE! Jeg kan ikke gå inn her uten å handle, jeg rett og slett ELSKER Sophie Faroh kolleksjonen som du får kjøpe nå (og GLED dere til høst og vinter kolleksjonen, da også skal jeg S.H.O.P.P.E !) plaggene er virkelig MADE WITH LOVE!  Kvaliteten er deilig deilig deilig, you digg? I LOVE!

Bad hairday? Check! Jeg var på hatte-jakt i dag(!!!) Jeg tror jeg har prøvd alle hatter som er å prøve i Ålesund....men jeg ga opp... så da ble det heller litt vin i solen!

Etter en shopperunde hos de hyggelige jentene på Sophie Faroh Showroom (takk for fantastisk service ♥ )ble det selvfølgelig kleskift på meg;) Der er så mye FINT nå, fine farger og plaggene kan kombineres på en perfekt måte! Det er noe av det jeg elsker med Sophie Faroh kolleksjonene; hele kolleksjonen er designet for å kunne kombineres, det er kvalitetsplagg og fargepaletten er perfekt! Glade glade meg:)))

Under: Jeg la min ELSK på denne nydelige kjolen/toppen og jeg likte den så godt at jeg kjøpte den like godt i to av fem farger;) 

Min kjære spør meg hva som er mitt beste kjøp hittil i dag....kan du se hva som står på posen min? It`s a shoppingbag from Sophie Faroh - of course!


Sjekk ut websiden til Sophie Faroh her: http://www.sophiefaroh.com/ 

Neste uke kommer det flere bilder på nettsiden, da kan du få se bilder fra høst og vinterkolleksjonen som jeg er modell for, og ja, Jeg gleder meg!  Sååå neste uke kan jeg dele noen bilder med dere fra shooten og behind the sceenes;)

GØY!

Fortsatt PERFEKT fredag:)

 

 

 


A GIFT OF LOVE, A GIFT I LOVE

Jeg lovte å dele med dere hva som gjemte seg inne i denne pakken... og her er herligheten!

Ønsker dere alle en fin dag, jeg er på vei til Ålesund og en veldig hyggelig lunchdate med en vakker kvinne:)

GLEDER MEG:)))Valget sto mellom det dype blå og dette...jeg er så glad jeg valgte ett PINK POWER! ;) Sjekk ut vårkolleksjonen til Louis Vuitton her: www.louisvuitton.com

 

LoVe!

DAGENS ANTREKK!Bukse ETUI, Maria`s mote. Topp UCOB. Skjerf LV. Ring og armebånd So B by Børre Olsen.

Så glad jeg er i dette skjerfet! Fargen kommer kansje ikke så godt frem på bildet med blitz ser jeg, men den er en nydelig klar rosafarge. Glad-rosa! (fuchsia)

Sjekk ut vårkolleksjonen 2011 til Louis Vuitton , du finner det her: http://www.louisvuitton.com
Legg merke til den lekre ringen fra So B by Børre Olsen. Ringen heter Black Rose og er på vei ut til alle våre forhandlere:) Ett av vårens must have: En statement ring og ett statementsmykke! Armebånd er også fra So B. Mine favoritt armebånd som jeg bruker HVER DAG - TIL ALT!

Neglelakken/englelakken er ALESSANDRO (les tidligere innlegg i kveld)

Du finner den hos COSMETIQUE N.H Lied, Fosnavåg.

 

 

 

...AN AFFAIR IN RED SQUARE!

- BUT I`LL ALWAYS BE FAITHFUL TO O.P.I NAILPOLISH!

Den store trenden denne våren er freshe fargesterke negler! Jeg har lagt min elsk på OPI og ALESSANDRO sine lakker! De holder lenge, de er pleiende og fargene er spreke. Jeg har en følelse av at før sommeren er over har jeg fylt opp enda en skoeske med neglelakker;)

Idag kjøpte jeg tre av OPI sine lakker, BUBBLEBATH, OVER THE TAUPE og BIG APPLE RED/ AN AFFAIR IN RED SQUARE;) Jeg lo når jeg las det siste og tenkte at den må jeg selvfølgelig ha;)

let`s paint everything  red! An affair in red square! Such a funny name for a nailpolish;) (ask for "Red apple")ELSK:)Over: Den fineste manikyren får du med denne tryllepennen fra Alessandro!!! Bye bye Kiko, Welcome Alessandro!  "And then Alessandro came along and threw Mr Kiko right out the door....!"

Fresh pink? CHECK!

Going to buy it tomorrow? CHECK!

Alessandro lakkene ligger på delt 1. plass med OPI. 

Du finner herlighetene hos vakre Amalie på COSMETIQUE , N.H Lied, i hjertet av Fosnavåg:)

 

 

 

 

  

EN BUKETT KJÆRLIGHETSå glad jeg blir når jentene kommer med blomster de har plukket i veikanten ♥ Den vakreste blomst er plukket med barnehender! Tusen takk prinsessene mine, elsker dere!

kjærlighet fra mamma

MAKE WAFFLES! NOT WAR!
So tonight we are celebrating life, making pink waffles:) 

"MAKE WAFFLES! NOT WAR!"  (Moods of Norway)

 

 

ÅRETS SOLKREM!Deilig beskyttelse i solen? Ja takk.

Denne solkremen fra Declarè skal være min følgesvenn i sommer. Jeg elsker lange dager i solen, og jeg skal innrømme at jeg tidligere ikke har vært flink å beskytte huden min, men denne gjør det LETT! Duften er mild og akkurat passe parfymert, den er vannfast og trekker så raskt inn i huden. Den kleber ikke - noe som også gjør den til en klar favoritt + at den gjør at brunfargen varer lenger, hurra:)

Prøv den du også! Du finner Declarè på Cosmetique i Fosnavåg, Cosmetique, N.H Lied.

 

DAGENS ANTREKK ER FRA MARIA`S MOTEDagens antrekk er fra Maria`s mote, jeg har jo lenge ropt om hvor glad jeg har blitt i blått , så dette antrekket er helt etter mitt ønske:) Shorts i perfekt passform fra SORBET, deilig og lett topp fra FLOYD. Nyheter hos Maria`s mote i Fosnavåg!

 I LIKE:)


SUMMERTIME AND THE LIVING IS EASY

Milla ♥ mamsen

Teatime! Som vi to jentene koser oss, det er sommer på verandaen hos oss, vi griller til middag og nå var det tid for dessert..lillemor inviterer på te og cookies:)

"Vi må røre mamma! uuuups, det går bra mamma,det er jo bare vann, rett og slett!"

Baby Princess loves Hello Kitty too ♥


 

LOVE!

 

 

I`m lost in a Chanel daydream

I love the soundtrack of this 2010 "Rouge Coco" commercial. The voice of Vanessa Paradis is beautiful and her face is perfection. Enjoy!

 

 

FLOWER POWER

Vårstemning på kjøkkenet! 4 fine buketter = 4 fine hjerter

Tusen takk:)  

 
Hey birthdaygirl! Take me out walking!

For en FIN dag det var i går:) Vi feiret mine 32 unge år - og vi talte 27 gjester, KOS:)

Vi startet dagen med nydelig frokost, sommer og sol på verandaen, jeg pyntet ferdig 6 kaker og bakte enda en til! Det ble også tid til en liten tur på Amcartreffet her i vår lille Fosnavåg city.... jepp.... i år også ønsker jeg meg en rosa cadillac....så når gull-lottorekka slår inn en vakker dag.....ja da blir det en snasen båt til min kjære og en rosa cadillac til meg og jentene! Gratulerer ACCYS med nok ett fantastisk 1.mai arrangement!

Gulljentene fikk seg så fine heliumballonger, til min store glede:)
Så i dag har Minnie og Snehvit flyttet opp i hovedetg. og vi har spasert litt rundt og de har virkelig funnet seg godt til rette i sitt nye hjem!

Tusen takk en nydelig dag i går og kjempefine gaver, jeg er heldig som er velsignet med så mange gode mennesker rundt meg ♥

Bare på moro...her er gullrekka-gevinsten...en vakker vakker dag......

og jeg skal kle meg i skaut, store solbriller... bare cruise rundt i lyckliga gatan, spille Elvis på anlegget og synge av hjertens lyst:)

  

 

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits