HelenSaevikFashionBlog » april 2013

april 2013

MED MAMMA-HJERTET I HÅNDEN

Jeg deler vanligvis ikke bilder av barna våre på blogg, men i dag har jeg så lyst å dele noen magiske øyeblikk og TAKKE verdens aller beste barnehagetanter og onkel "Natåni!" Jeg er så rørt og så stolt over å ha tilhørt dere i så mange år. Tenk at en mamma og pappa skal få være så trygge for jentene sine. Jeg kan senke skuldre og konsentrere meg om jobb, vite at jenta vår er helt trygg hos dere. Det er en rikdom det, å ha så gode bonustanter! 

Dere har alltid hatt et fang ledig, en hånd å holde i, et smil, en trøstende hånd som stryker varsomt bort tårene dersom det blir knall og fall. Dere har tatt de med ut i skog og mark, i fjære og på fjelltopper som ikke engang mamsen har besteget. Dere har funnet skatter i hver en krik og krok, laget de vakreste morsdag, farsdag, bursdag og julegaver. Små kunstverk som varmer et mammahjerte mer enn ord kan forklare. 

Dere har med den største selvfølge skapt magi for barna mine, hver eneste barnehagedag. Så mange gode minner dere har skapt sammen. Tilsammen 8 prinsessebursdager har dere gitt oss, dere har laget prinsessekruner og heist flagget til topps - til ære for våre små skatter. Jeg er så inderlig rørt, og så utrolig takknemmelig.

Tenk at nå går det mot slutten av vårt aller siste barnehageår... jeg må innrømme at jeg tørker tårer og kjenner at jeg kunne født ti barn til om jeg fikk ha dere med på laget. For det er veldig vemodig å skulle avslutte et så vakkert kapittel i livet.

Jeg kan huske vi gråt da minstemor skulle flytte ned til storeavdelingen. Oppe på Tusseladden hadde minstemor et helt spesiellt forhold til Jo-junn, Jo-junn var til og med fast inventar i kveldsbønnen. Og det har blitt flere vakre Jo-junn-hjerter for oss. Hver eneste en av dere har en helt spesiell plass i hjertene til Maria, Milla, mamma og pappa.  Og jeg tør ikke tenke på hvor mange tårer det blir den dagen vi takker for oss, for godt. Dere må ha meg unnskyldt, på forhånd - jeg kommer til å grine "the ugly crying!" Men vit at det er tårer av kjærlighet, respekt og takknemmelighet. 

I hjertet mitt bærer jeg en kjærlighet for dere som er uendelig. Jeg har så stor respekt for dere! Dere er ikke betalte med penger dere, kjære snille tantene våre. 

Tusen hjertelig takk, for prinsessebursdager, hverdager, fersk bakst, nydelige gaver, turer både hit og dit. Tusen takk for omsorg, kjærlighet, trygghet, trøst og latter.

Mest av alt; Tusen hjertelig takk, fra bunnen av mitt mammahjerte, for alt dere har lært jentene mine. Jeg føler meg som en veldig rik mamma på grunn av dere <3 

 

Hjerteklem fra stolt rosaruss-og-barnehagemamma <3 

 

 

(Minner om at all kopiering av bilder er forbudt og vil bli anmeldt. No copying)

 

ANINE BING - I HEARTI går feiret jeg litt bursdag på forskudd og en av mine fantastisk fine bursdagsgaver var en skatt designet av svenske Anine Bing! Denne skatten er å se på alle fashionistaer`s hånd om dagen og nå er jeg en av de heldige <3 Gleder meg til å vise dere bilde! Hjertens takk hjertet mitt <3 

ROSA MANDAG AKA KVALITETSMANDAG

En kvalitetsmandag uten sidestykke!!! Vi inntok "Tanta" aka "Tante Brun", spiste deilig lunch og kosa oss i flere timer. Atmosfæren og servicen her er upåklagelig. Go`stemning alldeles! Solstrålen min <3 Ekte kvalitetstid, kvalitetskaffi, kvalitetskake, kvalitetshjerte <3 

Og ekte skjønnhet <3 

Vi inntok også "Anno" og fikk servert de deiligste cocktails! Inge KAN cocktails, ferdig snakka!

Rosa jenter drikker rosa cocktails - til og med på en rosa mandag ;) 

Dagens hånd. More is more and less is a bore. 

Tusen takk for fantastisk service og herlig bok. Vi elsker Grammmmpriiiii og rosa mandager :)) 

Hjertet mitt, tusen takk for den beste mandagen i historien <3 Glad i deg herfra og til evigheten <3 

KARANKAS!!!!!!!!! 

 

MOTE OG TRENDER I STUA


Som vi har kosa oss i stua i dag. Vi har snakket om moter og trender, drukket kaffi og spist kake. Tusen takk for veldig koselig besøk Stine :) 

Deler bilder og reportasjen når den kommer på trykk om vèl en uke, inntil da, en sniktitt på dagen i bilder :) 

 

SHAKIN` IT WITH ELVIS

Da er dama fix ferdig med både morgendagens outfit of the week, trøbleronekaka (hjelpes!) jeg har spilt alle Jim Reeves og Elvis sangene jeg elsker og akkurat nå skal jeg rocke litt på rockefoten, just her på stuegulvet. Du och jag Elvis, let`s shake it! Gurimalla, jeg hadde vært superforelska i Elvis om jeg levde i hans glanstid... bare sier det. Nå "ooooone night with You!" 

 

FAR OG JEG - OG JIM REEVES

Noen ganger får jeg følelsen av at du er så inderlig nær meg. Jeg VET at du er her.... jeg setter meg umiddelbart ved pianoet og spiller alle yndlingssangene våre.... jeg synger førstestemmen, far du tar andrestemmen... Så inderlig godt det er å få denne følelsen. Selv når jeg har arbeid over hodet, så har jeg alltid tid til en timeout sammen med deg far <3 Det er det beste som finnes, du og jeg far, og Jim Reeves. Alltid <3 

Elsker deg og savner deg, selv når du er så inderlig nær meg <3 

 Denne er til deg far, fra meg, fordi jeg vet du elsker den - la oss stemme i, enda en gang <3 

TODAYS MULTIFUNCTION CHANEL


Chanel bag // Epilogue leatherjacket // Acne t-shirt // Five Units jeans // Acne star shoes // Ray Bans sunglasses // So B by Børre Olsen necklace.

Den fine Chanel skatten kan like gjerne brukes som veske eller makeup bag, altfor fin til å bare stå på pynt, så idag fikk den lufta seg litt igjen :) Nå skal utallige bilder redigeres og gjøres klar til facebook siden vår og blogg. Alltid moro foran kamera, og alltid mange timers arbeid i ettertid - men gøy er det :) 

I skrivende stund står "God kveld Norge" på, og jeg har en stk skarp tunge å dele ut: Elin Ørjasæter: Ta deg en bolle er u snill! Å kalle Agnes Kittelsen for "trashy"? Du burde skamme deg Ørjasæter, rett og slett skamme deg. 

Well well, dagens blomst går iallefall til dama på Mestergrønn i dag, smilende og blid, elsker å møte mennesker som er som henne, gir meg lyst å handle mange flere blomster <3 

HOME IS WHERE YOUR HEART ISNår du kan nyte denne utsikten og friske blomster , da gjør det ikke så mye at det er lørdagskveld og du jobber sent :) Nyt helgen :)

SO B EXCLUSIVE by BØRRE OLSEN KIND OF L.O.V.EFättar ni glädjen?? Dette fine smykket har stått langt oppe på ønskelisten min etter at jeg så det avbildet på en veldig vakker kvinne - og gjett om jeg ble inni granskauen glad og ydmyk da our man Børre hengte det på halsen min idag <3 Fineste gavene! Finnes kun i 4 eksemplarer og jeg er den lykkelige eier av et unikt kunstverk! Tusen takk for total-elsk bursdagspresenter og kvalitetstid sammen igjen. Vi har vett til å kose oss vi tre, alltid ;) 

Ønsker dere alle en fin-fin helg, gå ut og gjør noe du har lyst til, gled noen, gi et smil, en klem, kjøp blomster, god mat og nyt dagen - det har jeg tenkt å gjøre og jeg starter nå, så TUSEN TAKK for at dere følger meg på bloggen, det setter jeg stor pris på <3 

 

 

YNDLINGSGUTTÆR & MEGHvilken fredag!!! Strålende solskinn, yndlingsoutfits har blitt avbildet og ikke minst har vi tilbrakt kvalitetstid sammen med verdens beste Børre! Kosær vårs gjør vi! Hjertens takk for fantastisk flott bursdagsgave B , absofreakinlutely love it and love You!

Nå redigering av tusen bilder og bare enda mer kos! Ble overrasket med tlf fra en veldig hyggelig journalist i dag som ønsker å gjøre en reportaje med meg, I`ll fill you in sunday - stay tuned and stay happy :) 

THE DAYS OF INSTAGRAMDa har jeg tatt helg - faktisk har jeg tatt en velfortjent miniferie etter hektiske uker. En hel uke fri uten å ha noe på tapeten! Eneste planene jeg har er å kose meg glugg i hjæl med de jeg er aller mest glad i og feire bursdag, lykke :)

Veldig koselig dag på jobb, besøk av vakre Anne fra Five Units - hjelpes så mange knalltøffe modeller vi har bestilt inn, hurraaaa! Masse nytt i butikken siste dagene, idag pakket vi opp FWSS nyheter og jeg var noen timer i himmelriket - og har verdens kuleste bukse i følge meg selv ;)

Deler bilder med dere i morgen - nå feriemodus!

Håper dere har det fint alle, her er faktisk våren på vei, grønne knopper på trærne, russebilene er ute på veiene, fuglekvitter og solen titter frem - jeg elsker våren! 

NARKOTIKA SA DU?

Jeg er mamma. Til to små jenter som ennå ikke kan stave ordet narkotika engang, men tro meg: Dagen kommer da de to også vil bli tilbudt narkotika. Og når den dagen kommer, da akter jeg å ha nok i baggasjen til å kunne rettleie og hjelpe, gjøre mitt beste når det gjelder forebyggende arbeid. Prøve å gjøre det jeg kan. Mer kan jeg ikke gjøre. Men jeg har ikke tenkt å ha skyggelapper. Narkotikamiljøet i Herøy, Sande og Ulstein er mye større enn du tror! 

Det skal også sies at det er ikke mange årene til våre to små håpefulle skal være med mamma og pappa til Oslo og Skippergata 14. Her skal jentene få være med en hel dag å dele ut magasiner til de narkomane, de skal få sitte tilbords med de mest hardbarka rusavhengige Norge har. De skal få høre livshistorier så triste at de gråter seg i søvn. De skal få se, høre og føle på kroppen hva narkotika VIRKELIG gjør med oss. Og vet du? Det starter helt uskyldig, du tenker at du har full kontroll. Jeg kan si deg en ting:, DU har ikke kontroll, narkotikaen har kontroll.

Jeg har sittet til bords med disse flotte menneskene, drukket kaffi og spist suppe. Ikke fordi jeg selv er narkoman, men av den enkle grunn at jeg bryr meg om disse hjertene. De er faktisk AKKURAT som deg og meg. Ikke tro at du er noe bedre menneske, du er dessverre ikke det. Du har bare tatt litt andre valg enn de, men du er ikke ett hakk bedre enn de, uansett. 

Dere kan si hva dere vil... kanskje du fnyser og tenker "det skjer ikke meg/oss, mine barn kommer ikke til å havne i miljøet..." Om du er så trangsynt at du tror at dine barn aldri vil bli tilbudt narkotika, så må jeg dessverre si at da må du ta av deg skylappene dine. umiddelbart. Jeg skal love deg at akkurat dine barn vil før eller siden komme i kontakt med narkotika, enten direkte eller indirekte. Det er den harde sannheten. 

Ta turen til kulturhuset i kveld og opplev historien til en som virkelig har kommet seg langt her i livet. Eksnarkomane Gard er en mann jeg har en enorm respekt for. Kom og hør hans gripende historie, hvordan det startet, hvordan årene som tungt belastet narkoman virkelig var og hvordan han har greidd å komme seg ut av narkotika- helvetet. Foredraget starter klokken 1900. Håper jeg ser deg der. 

Legger ved et før og etter bilde av Gard som jeg er så heldig å ha fått lov å låne. Tusen takk Gard. Jeg er stolt av deg og du er virkelig en stram flott kar som nye Gard.

JEG HAR UENDELIG MED RESPEKT FOR DEG!!!!  <3 

 
Se på meg

Se på meg bak tomme øyne og hul latter, bak steinansikt og likblek hud, innenfor sammenbitte tenner og en døende kropp, innenfor bedøvede tanker og de stumme skrik i natten. 

Se på meg bak den sylskarpe nål og de mange sprøytestikk, bak de falske gleder og min erkjennelse om tap, innenfor en utslitt kropp som rister, og abstinensene som river nådeløst, innenfor en sjel i oppløsning og et helvete av et liv.

Se på meg, på innsiden av alt, der alt nå er dødt, helt isende kaldt. Se mitt ødelagte liv. Se på meg. 

Veien hit trenger ikke være lang. Det kunne like gjerne vært deg. 

Rikke. 

 

 

YOU ARE SO BEAUTIFUL

Jeg fant denne nydelige videoen hos vakre Camilla i dag og denne er så fin at jeg håper alle deler den videre. En liten tankevekker til oss kvinner, ikke sant?

Embrace your beauty <3 

SELFPORTRAITS IT IS

Min bedre halvdel tester ut butterflylys og andre lys + photoshop program, jeg prøver å sitte musestille og spille super Mario på samme tid ;) Ingen god match akkurat det sistnevnte, men min bedre halvdel og meg derimot? Vi er en god match vi ;) 

 

No copying. All rights Helensaevik Fahion. 

MØT LAURA!

For å si det sånn! E`, e e søstre til ho Gudrun! E e kjent som "lange-Laura", eller "vaske-Laura" e navnet e går under hos gamle kollega`! E, e har vaska på Fabrikken FF siden 1975, steike det, dere skulle sætt me den tia, da var det itse få av karane som plystra ette me skal e bare si dere! Men så har jo åra gjort sitt da... Men om e skal si det selv, så ser itse e så værst ut pr dags dato.

E har lyst å dele nåkken bilde me dere fra hælga, dere skjønna det at ei skreppe bort i gata her hadde altså samla hele gjengen fra gamlefabrikkæn, og e hadde itse anledning til å delta på hele fæsten, men e tok me en tur innom og hilste på gjængen - skal si dere det, gjengen har itse forandra se en dritt engang! Jaja, det kan foresten være at puppene hadde sege liiiitt lengre ned, men bortsett fra det, så va det jammen me samme skræppene som satt der i sofa`n å skratta så e trudde de hadde tissa i trusa. Stæike for en gjæng altsååååå! 

Tok me altså ei stille stund på verandaen før e dro da, sto jo der og tænkte litt over gamlegjengen på FF. Og for å si det sånn, dinna gjengen som jobba der før i tia, de e itse riktig kloke nåkken av de. E skal bare si dere det, at damene på FF holdt så mye spetakkel, at e e stæike overraska over at de aldri fikk sparkæn! Det hadde itse våre idag de kunne ha gjort det, det skal e jammen me si! Da hadde de såtte på første palle, sendt ut Skinnes-leia me kun bomullsdåtta i ørene og en spole til å ro me! 

E e foræsten plaga litt me det samme som ho Gudrun, søstra mi. Vi e like gla`i å ta oss en knallert. Også e d jo inkontissnensen da... Inkontissnens, trur e d hete. Inkosstinens? Inkontissens. Jaja, samme pokkern, det e iallefall kaldt i skrittet, men e ser itse en dritt pga dinna silikonen e tok på 80 tallet... 

Jaja damer! E hørte det at ho motebloggeren i Lyckliga gata hadde tettpakka program i uka som kommer, e tror e tar å ringe ho å spør om ho trenge vaskehjælp... Stæike det altså, kan jo være det at e kan tjene me nåkken lappa såpass e får fjærna de puppane. Nå e de pinade iskaldt i skrittet igjen... For å si det sånn, e, e anbefale itse silikon. Det e mye bedre å være som en e!FORDI JEG FORTJENER DET

Etter å ha sittet med nesa ned i dataen i hele formiddag og nå ryddet hele garderoben (My God jeg lærer aldri!) så fortjener jeg virkelig denne røra her. Vaniljeis, o`boy, en espresso og toppingen? Konjakk-kuler! Nammis! Jeg rydder ut av garderoben og kommer til å inviterer dere på "cleaning out my closet" veldig snart. Mye skal bort. Følg med på sms eller facebook. Det som blir igjen etter en "garasje-salg" kveld, det går rett til Fretex :) 

Fortsatt fin mandag dere - bilder fra helgen kommer ;) 

DAGENS INSPIRASJON & NATTENS GO`LÅTER

rihanna-really-ripped-boyfriend-jeans-JT-2

Jeg har tråkket rundt i mine Acne boyfriend jeans en stund og jubler over at dette er den store trenden denne våren og sommeren, disse buksene brukes til både fest og hverdags, det kommer an på tilbehøret. Jippifølelse! (Jeg spurte t.o.m mamma og pappa om de synest jeg kledde meg som en opprørsk tenåring, men det var tommel opp fra de også - dobbel jippifølelse!! (Jentene våre, de synes mamma er akkurat passe kul og akkurat passe gal som klipper ekstra hull i buksene sine... snakke meg om dobbelt moral når mamma har gitt klar beskjed om at å klippe i klær, det er strengt forbudt, utenom når det er karneval!)  Min favoritt-inspo er garantert Rihanna! En ting er mer sikkert enn amen i kjærka: Den buksa OG strømpene under skal jeg kopiere til gangs! 

Jepp, det er helt ok å kle seg i hullete oversized jeans denne sesongen, de gjør det i Hollywood og da synes jeg det er på sin plass å lage litt "Hollywood" her hjemme også;) Jeg kjører på, i morgen er det hullete boyfriendjeans på jobb, kombinert med en enkel t-shirt fra Acne og pumps fra Michael Kors. Total diggings og total comfort! Synes du det er litt skummelt, så kan du starte litt forsiktig med litt hull her og der, men husk: hull i nærheten av skrittet og rumpa er "no-no!" Det skal være classy, ikke trashy! 

In desperate hurry hurry hurry? Da add`er jeg denne fine limited edition vesken fra Karen Millen, noen flotte Rodrigo Otazu smykker and I`m so good to go - til hvilket som helst party. Kanskje ikke på middag hos Kongen når jeg tenker meg om.... som om det skulle skje... jaja, man skal aldri si aldri har jeg lært meg! Nei, nok tull, nå skal jeg snart (!?) ta natt og glede meg til glade timer på jobb sammen med verdens beste kollegaer og kunder - det blir en artig dag i morgen, jeg sverger :))  

Pst! Buksen min finner dere hos oss i butikken nå - og til halv pris. Vi elsker salg :) 

HAPPY FREAKIN`WEEKEND - JEG HAR EN UTROLIG ARTIG TING PÅ TIMEPLANEN I MORGEN, MEN KAN IKKE RØPE DEN HELT ENDA - FØLG MED FOR UPDATES PÅ INSTAGRAM @HELENSAEVIK Under finner dere litt inspirasjon til hvordan dere kan bruke boyfriend buksa - dress den opp eller ned, have fun - but make sure to wear it with class!

Under: Bilde fra tidligere blogginnlegg på helensaevik fashion.

Under: Også en favoritt! Copycat på hele antrekket ligger klart i garderoben allerede, hurra :) 

Fortsatt noen timer til denne kjella tar natt ser jeg... 4 timers kake i ovnen til morgendagens festlige lag - hjelpes det blir en kanondag ;) Inntil kaken er ferdig spiller jeg Pink og synger av hjertens lyst - takk og lov at jentene har fått det inn med morsmelka at mamsen, hun elsker å synge "Pink" ;) 

Og DENNE go`låta! Glemmer ALDRI da den flotte norsk-amerikaneren og respekterte kapteinen Mr.Lindgaas (60) og lille meg sang denne i Seattle WA. Det var strawberry daiquiri med KREM hele natten og vi sang til solen nesten sto opp, men før solen sto opp inviterte han hele familien opp i åsen til sitt hjem - "The sunrise is beyond beautiful from my house!" Jepp, vi dro opp i åsen, i hans flotte Cadillac og fikk se den vakreste soloppgangen ever i Edmonds, Seattle. Magisk øyeblikk jeg aldri kommer til å glemme - også lignet han på Elvis  <3

REST IN PEACE, CAPTAIN LINGAAS <3 

 

 

 

 

DAGENS ANTREKK, SALG & NEWSKosa meg på jobb med glade kollegaer og glade kunder :) Nyheter fra Holzweiler og Acne boyfriend buksen min er ute på saaaalg - det elsker vi! Fortsatt fin helg dere:)

HELEN SIER TING HUN IKKE BØR SI


Jeg kan ikke dy meg å være brutalt ærlig! Noen timer på Volda sykehus er historie - takk og lov.

Og dette er ikke personlig kritikk mot noen av dere som jobber her, men generell kritikk av helsevesenet!

Vi vet å gjøre det beste ut av enhver situasjon - også idag. Vi holder litt leven, ler og skravler om både hjerteinfarkt og det som verre er.
Gjør det aller beste ut av den uendelige ventetiden... Vi kosær vårs på tur!

Men når jeg sitter og ser på at en gentleman i 80 årene blir plassert på en DO-STOL for at vedkommende på vakt ikke gidder å hente han en ordentlig rullestol?? Til opplysning står der to fullt brukende rullestoler i gangen, jepp, de virker helt perfekt - da tar jeg bladet i fra munnen og roper ut i all offentlighet at vedkommende OG andre ansatte som tydeligvis fikk med seg dette, dere burde skamme dere!

Den gamle mannen ymtet forsiktig til oss på venteværelset at han ville over i en annen stol - av den enkle grunn at han satt vondt - Hell yeah I don't blame him og gudene vite hvor lenge han satt der før vi kom!
Min kjære spør umiddelbart mannen om han kan få hjelpe til og mannen er glad han komer over i en stressless..
Men så kommer de for å hente herremannen for videre utredning...

De plasserer han trygt i do-stolen igjen og ruller avsted for å ta EKG, blodtrykk og etc. Jeg holder på å sprekke i rommet ved siden av!
Her sitter mannen fortsatt på do-stolen og blir utredet. I gangen står det fortsatt to ledige rullestoler...

Kunne det falle dere inn at ikke bare er det en særdeles ubehagelig stol å sitte på (jepp, kjella har prøvd denne da hun gikk på hjelpepleieskolen OG etter en fødsel!!) og ikke bare det, men kunne det sveve en tanke gjennom hodet deres at det er også nedverdigende å sitte på denne stolen?

Kyss meg der sola ikke skinner- ingen skal fortelle meg at dette ikke er vanlig prosedyre! Det er snakk om kun en eneste ting: effektivitet!
Pasientene er innom på samlebånd - å bruke to minutt ekstra på å hente herremannen en ordentlig rullestol, det er jaggu meg ikke for mye forlangt! For en skam!

Vi drar avsted for å ta røntgen og diverse andre prøver.. Blir borte i en halv time. Kommer tilbake for en siste prat med doktoren... Og jeg blir ikke overrasket, men lei meg.. Der sitter mannen enda, alene på undersøkelsesrommet...

Turnuslegen spør om vi synes alt er i orden og om vi har noen siste spørsmål...
"Ja!" sier jeg - "du eller en av dine kollegaer kan være så snill å gå inn til herremannen på rom (...) og tilby han en annen stol!"
Turnuslegen ser litt spørrende på meg..  "han som har sittet på do-stol i to timer. Det står ledige rullestoler i gangen!"

Jeg trenger ikke si at vedkommende ble litt flau... Trenger jeg?

JUST NU: SJEKKER HELSE-NORGE

Jepp! I dag blir det muligens et "Helen sier ting hun ikke bør si-innlegg!"
En tur innom Volda sykehus i dag og allerede etter 10 min her... Sitter en eldre mann på DO-STOL og venter, lenge! Klager over at stolen er vond så min kjære hjelper han over i en stressless.
Oppdateringer kommer, tro meg!

Etter en halvtime her inne koker jeg.. Mannen sitter fortsatt på do-stolen, tilkoblet EKG as we speak..

LOVE MY NEON HATHjertens takk mamma mi, for den kuleste strikkelua ever! Trendluene fikk plutselig meget hard konkurranse ;)

Absofreakinlutely love it!!!!

TODAYS FUN FUN FUN
Oooooohhhh så moro vi har hatt det i dag ;) ;) Elsker alt som sier "wroooommm" og elsker bror <3 Denne dama er bygd for fart og spenning og om jeg hadde hatt vett nok - skulle jeg hatt en motorsykkel. Men la oss se fakta i øynene, det hadde blitt altfor mange fartsbøter! Det er den triste og barnslige sannheten! Men sååå moro å få sitte på med bror ;) Takk for turen bror - gleder meg til neste gang allerede <3 PS! Bruke ALLTID hjelm. Alltid!!! 

<3 

Dagens antrekk, skinn på skinn and some Louis Vuitton & Acne. 

F.E.R.I.E PART 3

Jeg kom over noen kjekke bilder fra påskeferien og den vekker så mange gode minner! Lykke er frisk sjøluft, ut å fiske (uten å få napp en gang) basar på grendahuset og bare være sammen med familien. Å bli tatt i mot med åpne armer og kjærlighet er det beste i verden <3 Tusen takk for oss også gleder vi oss til sommeren og enda mer ferieminner sammen :) 

Jepp, selv under fisketuren må magiske øyeblikk foreviges på Instagram ;) 

Just slæpping off. Her satt jeg ofte da jeg var lita jente - husker vi satt her vi kusinene og venta på at bestefar skulle komme opp bakken med trillbåra full av fisk - så mange gode minner :) 

SUPER-TRAVELT med ferie :) :) Gulljenter! 

Magiske øyeblikk <3 

Så glad jeg er at våre barn også får skape gode minner fra øya. En rikdom å ta med seg i baggasjen! 
Gleder oss allerede til neste ferie sammen. Elsker øya, stemninga, elsker familien min her <3 

 

Minner om at all kopiering av bilder er forbudt og vil bli anmeldt. Alle rettigheter til bildene: Helensaevik Fashion.

No copying! 

PORTRAITS OF THE WEEKENDSome portraits from my Instagram profile. Such a grrrreat weekend to remember. I absofreakinlutely love happy people :) Thanks for blessing my life this weekend <3

TRUE WORDS

 

Trust me, I will make it worth their while! 

 

Fortsatt fin mandag dere, her har vi kosa oss med masse koselig besøk hele dagen. Så godt å ha et hjem der bestevenner og familie alltid føler seg velkomne og vet at her er det både kjærlighet og mat å få. Også elsker jeg at jeg er omringet av ærlige mennesker. Ærlige og ekte mennesker er det aller beste jeg vet <3

En stor klem til alle som beriket helgen min med latter og kjærlighet, både i form av hyggelige møter, klemmer og gode ærlige ord. Jeg setter så stor pris på dere og hver eneste en har en helt egen spesiell plass i hjertet mitt  <3 

 

 

 

BEHIND THE SCENES: TV 2 INNSPILLINGEN


Vi har virkelig kosa oss denne helgen, vi har trimmet lattermuskler og fått tusen ekstra smilerynker! Hvilken gjeng! Truls Svendsen ga ALT og gjorde en fantastisk rolle! Dette var veldig moro, for både store og små. Jeg er så takknemmelig for å være en del av "Dream-team 3 poteter!" Det er det vi er Torill, Linda og meg. Herøyspillet Kongens ring er Dronningen av alle utendørs-musikaler og vi er stolte av hjertebarnet! Vi kommer nok til å gå igjen her inne.... "Løpe over hauene, med hjelmen ned i auene, knabbe oss en vaffel på Herøy gard... " ;) Bli med oss bak kulissene og få se noen snapshots fra øvingene og innspillingen. 

Morten Gusdal gjorde en FANTASTISK jobb som Møre-Karl! Jeg tar av meg hatten og roper GRATULERER med dagen din Morten :) 

Mye latter under øvingene ;) 

Karl Andre i rollen som pus, Ingolf Ynda. Meget kledelig :) Skjønne Amalie :) 

Det rakes snø!! Heldigvis er dette ikke vanlig prosedyre under sommerens spill ;) 

Noen kaller det "timeout"... noen kaller det "planBlegging" :) 

Herlig ungdom! Blide og imøtekommende, alltid! 

Litt fiksing av sminke og tupering av hår før innspilling. 

Gamle Herjunger har ikke glemt gamle kunster!

Glade mennesker :) 

Kjekke Gerald, kongen over alle konger! Flotte herjunger - også så FLINKE!!! 

"Tinget er no sett!".... "Takk og pris!" -Truls Svendsen-Espen snurrer film! 

"Stemn til ting i Herøy - på Herøy? I Herøy!?? LET`S GO!!!" 

Herlige Truls!

"Blomstergutt" Stian - også kledelig ;) Litt kaotisk etter innspillingen :) 

Onkel Eivind foreviger sjarmtroll / Herjungar og Truls. 

Truls og Lena :) 


Litt mer innspilling, timing, intervju, ingenting er overlatt til tilfeldighetene. 

Nydelige Jannemor <3 

Morten aka Møre-Karl & Truls aka "Kongen", to herlige karer i veldig kledelige roller! Morten - du er min nye favoritt MøreRamp! 


Verdens beste Tv2 crew "Plan B" : Martin Otterbeck, Espen Torkildsen, Espen Øyen, Kong-Truls Svendsen, Mari Dotseth, Stian Solli, Andreas Berge.

Også rakk vi å forevige moro`a sammen med Truls vi også :) 

To mini-rekvisitører som er superflinke OG superglade - vi elsker Truls :) 

"Hopp inn, mamma!"Yndlingsgutta våre - OG de aller beste dansepartnerene! Disse gutta skuffer aldri, hverken på scena eller på dansegulvet! 

Da var det over og vi kan glede oss til å se det ferdige resultatet på Tv 2 våren 2014. Lykke til videre og tusen takk for denne gangen :) En hjertetakk til alle som deltar, på og bak scenen. En ekstra takk til verdens aller beste mannfolk som virkelig tar i ett tak og er de siste som drar fra Herøy, hver dag, hvert eneste år. Dere er ikke betalte med penger!!!! 

Vi ønsker publikum hjertelig velkomne til Herøy igjen og "Kongens ring" 5. -7. juli! 

 

 

Minner om at all kopiering av bildene er forbudt og vil bli anmeldt. Bilder i samsvar med Plan B og Tv 2. 

Alle rettigheter til bildene: Plan B v/ Tv 2, Truls Svendsen, Herøyspillet v/ daglig leder John Andre Nærø, Regissør Gerald Pettersen, "Dreamteam 3 poteter" v/Torill Steinsvik Notø, Linda Furesund, Eivind M. Sævik, Helensaevik fashion.

DA ER VI I GANG!Topp stemning under øving:) Vi åpner for publikum klokken 1330, hjertelig velkommen. Vi lover solskinn og utallige latterkuler:)

SWEET DREAMS

God natt og drøm søtt, til verdens fineste blogglesere. 

Jeg setter utrolig stor pris på dere <3 

 

 

 

 

VIN, FOTOJOBB, TRULS SVENDSEN, INSTAGRAM OG DAGENS ANTREKK FØR LUNCH? CHECK!
En sniktitt på dagen hittil i bilder! Følg med på Instagram #helensaevik - nå løper jeg ut døren. Herøy Gard er stedet som gjelder denne helgen :) 

Ciao!!! 

MY INSTAGRAM KIND OF FRIDAYHvilken dag hittil!!! Fantastisk moro fra ende til annen! Oppdatering kommer - nå Herøy Gard:)

REAL WOMEN GOT BALLSFor en fin dag dette har vært :) Jobb sammen med glade kollegaer og glade kunder, hjem til nydelig middag, avsted på cirkus Merano - også på besøk til verdens beste mor og få servert ferske boller. Ekte kvinnfolk har baller (eller boller for den del!)

Gleder meg til i morgen også:) Da starter vi i Herøyspel-familien med Tv2 innspilling på Herøy Gard, Amfiet. Truls Svendsen kommer for å spille en rolle i "Kongens ring" og dette blir moro!!!

Lørdag er det åpent for alle til å være publikum i amfiet under innspillingen (kommer på Tv2 til høsten om jeg ikke tar helt feil) - dette er selvfølgelig gratis for alle:)

Det vil bli en nydelig dag på Herøy, super stemning, fra kl 1200 lørdag, blir det leker og aktiviteter for barna, salg av mat, og det blir strålende sol, fantastisk!!!

Det vil bli satt opp busstransport fra Lanternen Marina fra klokken 0900. Amfiet åpner for publikum klokken 1330 og innspillingen starter klokken 1400.

Hjertelig velkommen til en glad stund på Herøy dere, vi GLEDER oss!!!

Nå: ett glass med noe som starter på "v" og slutter iallefall ikke på "ann" ;)

 

God helg dere, vi sees på Herøy:)

MINI MICHAEL

Digger denne mini`Hamilton`en, intet mindre! 

Gleder meg til jobbings - morgenstund har faktisk gull og kaffi i munn - når jeg først har kommet meg ut av sengen... ;)

Ønsker dere alle en fin torsdag - straks helg igjen, herre miiiiin som jeg gleder meg til denne helgen, jeg flytter inn på Herøy Gard og TV2 innspillingen av Truls Svendsen`s rolle i Herøyspillet "Kongens ring" - dette blir hysterisk moro ;) Alle er hjertelig velkomne til å være publikum på lørdag, og det er selvfølgelig helt gratis - kommer tilbake med mer info dere :) 

Stay happy and remember to laugh - I know I will :)) 

CAMO & PINK

Koser meg sånn på jobb :) En glede å tilbringe dagen sammen med glade mennesker, både på jobb og hjemme <3 Våren er her og jeg nyter den i fulle drag, fuglekvitter, fregner på nese og kinn, glade barn, lange lyse kvelder, familie. Livet er vidunderlig deilig om man tar seg tid til å kjenne etter. 

Gleder meg til en ny dag - skal tro hva den vil bringe... Den som lever får se er det noe som heter <3 

Dagens 182 cm ble Debbie trøder, Five units camo, Acne t-shirt, H&M blazer, Michael Kors veske, Holzweiler skjerf.

På armen Michael Kors, Louis Vuitton og Sif Jakobs.

På halsen sa du? Vintage Chanel og See by Chloè - selvfølgelig ;) 

JUST NU: TIMEOUTNope, prøver ikke å bli gravid, bare min perfekte timeout stilling på badegulvet. Nydelig musikk på meget høyt volum, synge til krampa nesten tar deg, kaffi og duften av grønnsåpe. Tusen tanker raser gjennom hodet under en nedvask, jeg ler og smiler fordi jeg tenker på mennesker som gjør meg så glad, så rister jeg på hodet av de som sjokkerer meg. Nedvask er rene terapi-timene det, helt gratis og du ender opp med gulligt hjem. Kan trygt anbefales :) Ligger her litt til... Skal bare løse litt flere verdensproblemer.

TUESDAY KIND OF GLAM

Da har hurtigruta gått forbi kjøkkenvinduet, jeg har fått i meg to kopper kaffi og marmorkake til frokost og oppdatert meg på yndlingsbloggene mine. Høres det glamorøst ut? Nåja.... jeg skal love dere at det er ikke mye glam over hverken meg eller hjemmet, så jeg skrur opp yndlingsmusikken, strammer hestehalen så pass at rynkene dras litt bakover, og tar fatt på hjemmet som trenger seg en real overhaling, her skal det vaskes klær, støv skal tørkes, gulv.... egentlig burde jeg vaske vinduene også, men det skal få vente! Ikke mye glam her nei, men kosær seg gjør`a - og go`musikken akkurat nå er A-HA! 

Hverdags-glam? Det kan være så mangt, akkurat nå er det å danse som om jeg aldri skulle få danse igjen, langkosten forvandles lett til en mic og marlborostemmen fungerer helt passe fint på morgenkvisten. Ønsker dere en fin dag, med eller uten støvfilla og langkosten :) 

 

FAVORITTER - FEBRUAR & MARS

Rosa skjorte fra Stenstrøms - verdens beste skjorter! FWSS badland hat - elsker den rosa, gleder meg vilt til fargene som kommer også! Baggy Five Units, jeg bor i de... intet mindre. Må jeg bytte, så er det til den grå Acne med glidelås bak eller til paljettbuksa. 

En kjolefavoritt de siste mnd. Og alltid moro med hatt :)  

Nye favoritt trøder på beina! Og Acne jakka selvfølgelig - og ikke overraskende jeans fra Five Units. 

Soleklar favoritt kjole! Marc Cain knows how to please a woman ;) 

Paljetter... never ending story.

Om jeg ble glad da jeg fant denne Acne boyfriend buksa? Holy!!! ELSKER den! Og liffe is beautiful skjerfet fra Holzweiler! Så mange fine varer som er i butikken nå, ønskelisten er lengre enn meg! 

Ikke overraskende... Acne, Holzweiler og Five Units OG paljetter.... Genseren er utsolgt og fra gammel kolleksjon, så ikke i handelen lengre dessverre. 

Jaja, det ble som jeg sa, altfor mange favoritter, men sånn er det. Hjelper det at jeg tenkte at Acne denimjakka teller som 1 favoritt?? Haha ;) 

Som vi har kosa oss i ettermiddag, kaffibesøk i solveggen og gode historier har blitt delt, latterkuler over herlige minner og tårer for sorg og savn etter far, gråt og latter, hånd i hånd. Så heldige vi er som får være friske og nyte selve livet, vi burde bli flinkere å ta vare på slike små verdifulle øyeblikk som en stund i solveggen, i en slik stund betyr favorittene fra februar og mars så uendelig lite, men moro er det, uansett:) 

Enda en solskinnsdag å minnes <3 

 

 

 

 

SÅ LENGE DU GIR MEG PUPP?

De som kjenner meg vet at når jeg først får dilla på en sang, så går den på repeat i flere dager, og gjerne er det meget høyt volum! I noen dager nå har jeg hatt Erik og Kriss`"Puls" på repaet, og jeg synes min versjon fortsatt er hilarious - jeg gikk nemmelig rundt her i flere dager og sang "så lenge du gir meg pupp....!" Og gammel vane er vond å vende... pupp/puls.... poteto/tomato!!! ;) 

Ønsker dere alle en fin uke, nyt solen og hverandre, jeg gleder meg til å ta fatt på min uke, den tror jeg blir veldig fin :) 

 

 

 

 

THANK YOU MICHAEL KORSOm det er super-stas at the man himself, Mr. Michael Kors liker bildet mitt på Instagram?

Det er faktisk mer en super-stas!

I like Michael Kors, Michael Kors likes me ;)

Tror jeg danser litt! Til denne ;) Og de synger vist "puls".... ikke "pupp" .... ;) 

I MIN ROSA VESKE

Dagens rosa gleder - i flertall! Er veldig glad i jet set bag`ene, de rommer akkurat det jeg trenger, Ipad, en poncho (kan komme vèl med i snøstormen, hvor ble våren av?) fine Chanel makeup bag`en fra hjertet mitt, coconut på truten og solbriller i tilfelle solen skulle finne på (?) å trenge gjennom tykt skylag! Kledd i sort fra topp til tå i dag, men med litt rosa rundt halsen og på armen så ble det jo litt farge. 

Tusen takk til alle kjekke kunder og blogglesere som var innom i dag, fra fjern og nær - veldig hyggelig :) 

Ønsker dere alle en god lørdag, her er det straks klart for lørdagskos - i form av fotballkampen Molde vs Brann (jeg håper på uavgjort... tror jeg?) og selvfølgelig Mr. Berg Johansen. Jentene ser "Are you smarter than a 5 th grader" , mamsen ser Sturla.... En helt ærlig sak. 

I morgen er det klart for Outfit of the week igjen - inntil da, HAPPY WEEKEND :) 

PERFEKSJON KYSSER MIN HALS!
Jepp! Denne klasset ut ALT jeg har fra før i parfymesamlingen. ENDELIG har jeg funnet drømmeduften som skal for evig og alltid få kysse halsen min! Denne er rett og slett helt perfekt til meg og jeg sprayer non-stop! Godkjent og terningkast 6 fra mann, barn og kollegaer også! Tommelene opp for denne herligheten :) Tror jeg sprayer en dæsjh til, bare for gledens skyld. 

Jeg fant skatten hos vakre Siri på Parfymelle Blåhuset i dag og jeg anbefaler deg å ta en "sniff" - du kommer ikke til å angre - jeg lover! Nesten så jeg har litt panikk for at den skal bli utsolgt merker jeg... kanskje jeg rett og slett må kjøpe meg noen ekstra så jeg er sikker på jeg har! Angrer allerede på at jeg kjøpte bare 30 ml! 

PERFEKSJON PÅ HALSEN <3 

Fordi gleder er til for å deles :) 

 

 

DIY - PROJECT CARRIE BRADSHAW BAG: CHECK!Da er min egen "Carrie-bag" ferdig finito mission completed! Alt jeg finner på.... Om den blir brukt? Nope... Men et moro prosjekt ;)

MED HJERTET I HÅNDEN

Mamma, kone, datter, søster, barnebarn, tantebarn, onkelbarn, tante, svigerinne, svigerdatter, kusine, bestevenninne, kollega, blogger, facebookvenn, bekjent, hun smilende, hun som ikke er redd for å si hva hun mener, hun med hjertet i hånden.... Det er bare noen av mine "titler" her i livet.

Har du noen gang tenkt over hva dine "titler" er? Hva er det nettopp du er , for så mange rundt deg og hva er viktigst for deg å faktisk være? Noen ganger må vi stoppe opp og tenke over vår egen plass her i livet, hva vil vi utrette, hva vil vi være for de rundt oss og ikke minst for oss selv. Å hele tiden skulle være mye for mange, eller lite for noen, det er en påkjenning for hjertet, enten man ser det eller ikke,  så har vi så mange roller i livet, så uendelig mange hensyn å ta. Mange forventer mye av nettopp deg. Greier du å fylle din rolle? Jeg har ofte problemer med å fylle min egen rolle, det skal jeg være den første til å innrømme. Det forventes at du skal te deg rett, si de rette ordene, gjerne på rett sted, det forventes av deg at du skal være på rett sted, til rett tid, du skal ikke skuffe noen, du skal ikke såre noen, du skal være snill, imøtekommende og høflig. Vi skal alltid ta hensyn. Men noen ganger må vi også ta hensyn til oss selv. 

Du skal prestere hjemme, på jobb, i vennegjengen, i familien ellers, blant kjente og ukjente. Alle skal mene noe om alle og alle har alltid noe å sette fingeren på. Sånn vil det alltid være. Ikke hver dag greier vi å fylle våre egne roller, vi fyller andres roller. Det heter å ta hensyn til andre. Men noen ganger må vi også ta hensyn til oss selv. Alle er vi forskjellige og reagerer forskjellig, vi har alle våre egne måter å takle ting på. Noen har tyngre baggasje enn andre, noen har danset seg gjennom livet og møtt lite motgang, noen har møtt middels motgang og noen har møtt for mye motgang. Alt rundt oss gjør at vi er nettopp den vi er. Miljø, venner og familie former oss. Erfaring former oss. Livet former oss. Men hvordan vil vi at livet skal forme oss? 

Hva vil vi egentlig utrette den lille tiden vi har her på jorden? Hva vil du gjøre med ditt liv, hvordan vil du spille din livs største rolle... har du noen gang tenkt over det? Hvordan vil du fremstå overfor verden og deg selv? Hva er viktig for deg når du legger deg om kvelden... har du sagt og gjort alt som du burde, eller har du såret og støtt noen, har du vært ærlig eller ikke. Sto du opp i dag og tenkte at "idag, da skal jeg utrette noe godt"... ja det tror jeg de fleste av oss tenkte. Selv om vi hadde en plan for dagen i det vi satte beina utfor sengen, så er det ikke alltid dagene blir akkurat som du hadde trodd. 

Min største og viktigste rolle i livet er å være mamma og kone. Og det uten å fornærme noen. I barndomsår var min viktigste rolle å være datter, søster og barnebarn. I skoleårene og tenårene var det vel viktigst å være venninne, være som alle andre. Men som voksen er min rolle her i livet først og fremst mamma og kone - og enda en viktig rolle har jeg også: Jeg er MEG. Jeg er meg selv, på godt og vondt, jeg har følelser for det meste som skjer rundt meg, jeg har lett for å le, lett for å gråte, jeg engasjerer meg i de jeg er glad i og jeg brenner for at de rundt meg skal ha det godt. Det er lett å hele tiden sette andres følelser fremfor sine egne, det er veldig lett å ville andre godt og vel. Sånn er vi oppfostret. Og det er en god egenskap. 

Men i kveld, da jeg la meg sammen med mine to flotte døtre, da tenkte jeg virkelig over min rolle, min livs største rolle. Hvordan vil jeg fylle min egen rolle... Jeg vil være god mot mine barn, min mann, min familie, mine venner. Jeg vil være meg selv, gi av alt jeg har til de jeg er glad i, men også huske på meg selv, jeg spiller min egen hovedrolle, i mitt liv, jeg velger hvordan jeg vil fremstå. Men jeg setter meg selv til side for de jeg elsker høyrere enn selve livet. Selvfølgelig. Ja, jeg kan være mye for mange, både til glede og irritasjon, jeg er vimsete og stressa, noen ganger så vimsete at jeg sier til min kjære: "Jeg blir så sliten av meg selv!" Men jeg har ro i hjertet, en inderlig ro om at jeg er på rett plass, jeg er på rett sted, til rett tid. Jeg kan si til meg selv at i dag fikk du utrettet noe, du var ærlig, du sto rak i ryggen og sa din egen mening, i den beste mening. Jeg tok meg selv i nakkekragen og besøkte fars grav for første gang på altfor lenge, jeg fryktet det ville bli en vanvittg tøff opplevelse, men da jeg sto der, så kom en ro over meg som ikke kan beskrives. Plutselig var ikke graven og kisten så skummel, jeg så alt i et større bilde. Endelig. Jeg tilbrakte timer sammen med familie, vi lempet stein, drakk kaffi, vi lo og gråt. Dagen ble helt annerledes enn hva jeg faktisk hadde tenkt og planlagt. Men så glad jeg er for at den ble akkurat som den ble.

Alt skjer for en grunn er det noe som heter og det tror jeg. Alt og alle vi møter her i livet lærer oss noe, om oss selv og om de rundt oss, om vår egen rolle. Jeg tror ikke vi kan styre dagen vår, men vi kan være med på å lede den i riktig retning. Vi tar små skritt hver dag, noen ganger i riktig retning, andre ganger bakover. I den store verden er det så uendelig mange valg som må tas, i den store verden er du og jeg så uendelig små. Men det er uansett viktig at små biter faller på plass for å få helheten. 

Så hva er din rolle i din hverdag, har du tenkt over det? Hva vil du være for de rundt deg og ikke minst deg selv? Og det er kun vi selv som velger hvilken rolle vi vil ha, vi selv velger og former livet vårt, slik vi vil ha det. Vi må ta så uendelig mange små, men viktige valg i livet, og ikke alltid velger vi rett, hverken for oss selv eller de rundt oss, men det er da det er viktig å ha nok tro på oss selv til å stå rake og si, her er jeg, sånn er jeg, ikke alle vil like det, men det er ærlig. 

Jeg er veldig heldig, jeg har to friske barn, en fantastisk mann, de er mitt alt, uten tvil. Jeg tror at det å være mamma og kone gir verdier som aldri kan beskrives, de må oppleves, det er det største i verden for meg, de kan ta fra meg alt jeg eier, men ta aldri mine barn og min ektemann og bestevenn, aldri! Jeg har en utrolig snill familie, gode venner, et stort nettverk... ikke er vi alle like enige alltid, men vi er i det minste enige om at vi er uenige.

Kanskje ble ikke denne dagen helt som akkurat du ønsket, kanskje ble du positivt eller negativt overrasket, og kanskje blir morgendagen heller ikke som vi tror, jeg vet bare litt om hva min morgendag vil bringe meg, det er begravelsesdag igjen, det blir en sterk dag, det blir mange følelser, mange sterke ord, jeg kjenner at jeg gruer meg litt til morgendagen, men jeg vet at jeg vil mestre det. For med kjærlighet i hjertet for de jeg er glad i og for meg selv, så finnes det ingen hverdager du og jeg ikke mestrer. Men husk å ta vare på deg selv, la deg selv få lov å hvile, være ærlig og være bare du, vårt livs viktigste rolle, den former vi selv <3 

 

Med hjertet i hånden,

Helen

 

 

 

MITT INSTAGRAMMine dager på Instagram ser ut som dette, min lille miniblogg.

DIY: CARRIE BRADSHAW PURSE

Tipper det var flere enn meg som fikk med seg sesongstart av Carrie Bradshaw i går. Jeg var superskeptisk til serien, men falt hodestups etter første halvtime! Og elsket øyeblikket der pappaen tok med døtrene inn i morens WIC.... Sukk <3 Tenke seg til at en dag er det mitt WIC, mine døtre skal ta en titt i og minnes en mamma som elsket kjoler, vesker, høye hæler, fine smykker og fine parfymer. La oss håpe det er MINST 100 år til det skjer..... <3

Nå har jeg startet å pimpe min egen "Carrie bag" og jeg digger den allerede! Første utkast kan dere se på mitt Instagram . Moro moro moro :) Finn frem en gammel veske and pimp it the Carrie way! (Det skal sies at dette bør gjøres utendørs og våre utemøbler har liiiiitt englelakk på seg, likeså har jeg ;) Alt har sin sjarm. 

 

 

 

METALLIC LITTLE THINGHerlighet om jeg har en innebygd greie for salgskupp? Jepp! Jeg har lett lenge etter denne clutchen og fant den gjemt i et H&M-hjørne til 50 ,- (!!!)

Hipp hipp enda et kupp! Også matcher den mine ray bans perfekt! Glade 182 cm! Om den kommer til å bli brukt så veldig mye? Vet ikke helt, men kanskje litt ;) 

Ønsker dere en fin onsdag, ta vare på hverandre <3 

 

DAGENS TIPS

Jeg er en stor tilhenger av duftlys og gjett om jeg ble glad da jeg fant disse på halv pris i dag på Glassmagasinet! "Silent night" skal tennes til kvelden. Og et fint tips er å bruke de fine eskene til smykker o.l. To gleder i ett og samme kupp! 

Min fine englevinge og sommerfuglvinge fra Camilla Prytz skal få bo i denne fine boksen <3 

Samle dine favoritter på et fint fat, jeg er ekstra glad i disse fatene med speil - riktignok må du tørke støv av de i tide og utide, men fine er de :) 

Og når du har brent opp de fine lysene dine kan du putte vanlige telys i de, eller bruke de som oppbevaring til noe. 

PUNK ROCKER IN THE HOOD

"På ropet i skogen skal ingen få svar...." Finn 1 feil! 

Så moro vi har det når vi plutselig oppdager en skatt av et sted for å ta bilder! Jeg var meget ivrig å poste snapshots på instagram, og min kjære lusket rundt omkring og fikk b.a foreviget Mrs. Sequins in the hood. 

Bare litt mer bustetroll... Lykke er å ha en meget fotointr mann som ikke blir lei å knipse bilder OG som har tålmodighet med meg og bloggen min. Elsker deg min kjære adm.dir <3 Resultatet fant dere på Instagram #helensaevik :)

 Idag har verdens fineste mamma bursdag, og søster av hjertet Anette har også dag, fra bunnen av hjertet mitt, gratulerer hjertelig med bursdagene, flagget er heist til topps:) Må alle deres drømmer bli virkelighet, mitt ønske for året som ligger foran er uendelig med kjærlighet, latter, glede og god helse <3 Elsker dere begge to <3 <3 Jeg gleder meg til selskap og kaker så langt øyet kan se :)) Det er noe eget med et sunnmørsk kakebord! Og bursdager blir vi aldri for gamle til å feire. Vi skal feire hvert år vi får oppleve, noen jeg er veldig glad i sa det så fint: Hver dag er en gave, ingen rett <3 

Ønsker dere alle en fin dag og ta godt vare på hverandre. Håper dere har hatt en kjempefin påske :) 

 

Jeg har ny låt på repeat også! Påskens go`låt finner dere her :) Enjoy !

 

TOGETHER IS MY FAVORITE PLACE TO BEDagen vår i bilder på Instagram :) Tusen takk for en kjempefin dag i godt lag <3

FERIE -"SMINKE"- PUNGEN

Denne påsken er det mini-ones som gjelder - og lite eller ingen makeup! 

Chanel shimmer på kinnbeina, cocnut på truten, moroccanoil i håret, Clean showerfresh på halsen og coconut bodybutter all over ;) 

Fortsatt god påske <3 

 

NOEN GANGER ER IKKE LIVET SÅ VELDIG RETTFERDIGÅ savne noen er så inderlig vondt... og vondt er det for et mammahjerte å se sin datter knele ved venninnens grav... mamma`s ord er ikke så mye trøst i når savnet er intenst, men det er godt å holde hverandre og gråte sammen... jeg er enig med deg Maria, det ER urettferdig! 

Ja, det føles litt urettferdig når livet stopper opp, om det er en kjær venninne, onkel, bestemor, bestefar, pappa, mamma eller ektefelle, så er det like vondt. Og det blir ikke så mye bedre heller... savnet er intenst og evig uansett, selv om vi lærer oss å leve en ny hverdag, uten de vi er glade i... De siste årene har himmelen tatt altfor mange fra oss føler vi, og til tider er savnet så enormt at jeg føler hjertet er i tusen biter... da er det godt å ha minnene, alle de fine minnene om en fin tid som var. Og de minnene gir oss mange smil og mange tårer... savnet er konstant, alt vi kan gjøre er å leve våre dager og trøste oss med at vi en dag sees igjen, ta vare på minnene om vakre dager sammen, glede oss over alt som var, føle oss rike selv de dagene vi føler at livet er grådig urettferdig <3 

Himmelen er rik med så mange fine skatter og vi er rike som fikk være en del av skattene <3

 

 

 

 

(Minner om at all kopiering av bilder er strengt forbudt og vil bli anmeldt: No copying.) 

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits