HelenSaevikFashionBlog » april 2012

april 2012

TODAYS SHOPPING

"Whoever said money can't buy You happiness simply didn't know where to go shopping!"

Dagens shopping resulterte i en fin "dagen før dagen bursdagspresang" og jeg er superhappy - som Mrs. Montazami ville sagt;)

Det fine skjerfet er fra Hugo Boss og lommeboken er fra Michael Kors, begge Overvåg. Min nye kjekke Moods of Norway shoppingbag vil følge meg både hit og dit i sommer og matcher mitt nye fine skjerf! Perfecto!TODAYS OUTFIT + GIVEAWAY

Debbie skull shoes // Tiger of Sweden bukse // Acne skjorte // Hemisphere skull skjerf (alt fra Overvåg) Moods of Norway singlet. Fine armbånd fra So B by Børre Olsen.

Gleder meg til å vise dere noen fine skatter som ble resultatet av dagens shopping. En liten dagen før dagen bursdagspresang fra to prinsesser:)

Stay tuned and stay happy!

Ønsker du å være med i GIVEAWAY`en , der tre heldige lesere vinner hver sin Lacoste bodylotion og to neglelakker fra Max Faktor, så kan du klikke HER :) Vinneren trekkes innen få dager :) 

CHANEL-NESS

Embrace your Chanel-ness! Elsker dette bildet, snakker meg om "more is more" :)

Jeg lar dette være ukens inspirasjon og ønsker dere alle en fin uke.

  

MY DATE WITH MUNCH. EDVARD MUNCH.

Er det lov å si at jeg svever? Jepp, jeg svever etter å ha vært på denne fantastiske Edvard Munch utstilling på Studio Hugo Opdal, Flø! Hvilken opplevelse. Jeg er så glad jeg tok turen og fikk oppleve dette, hyggelige mennesker og fantastisk kunst. Aiaiai.... To små prinsesser ble også trollbundet av vakre kunstverk, Maria er over gjennomsnittet opptatt av Munch`s maleri og spurte forsiktig om hun kansje kunne få et å ha på rommet sitt... Hun ville helst ha "Skrik" eller "Pikene på broen"... lille vakre vennen:)

Jeg må innrømme at jeg nesten ikke forsto omfanget av å få oppleve denne utstillingen, "Henrik Ibsen på Grand Cafè" trollbinder meg, likeså gjør Madonna, Syk pike og Vampyr. FANTASTISK!

Det ble en helg med både snø og sommer for Sunnmøringene. Lørdag var halve sunnmøre lamslått av snø på veiene og det la nok en liten demper på besøkstallet på Flø, men søndag var det lang lang kø utenfor i det dørene åpnet, en elektrisk stemning og fullsatt hus hele dagen. Rundt 1400 mennesker har fått oppleve Edvard Munch utstillingen og jeg er så glad at jeg var en av de!

Tusen takk til Hugo, Audun og Ingvill, alltid hyggelig å møte dere, nå gleder jeg meg til neste utstilling hos dere, mer info kommer!

Litt Moods shopping ble det også - selvfølgelig;) Perfekt søndag! Helt perfekt!

 

Ønsker du å bli med i trekningen av GIVEAWAYEN, klikk HER  .

 

 

 

 

I REALLY HEART SUNDAYS

Jeg avslutter en perfekt helg med en rosa komedie, nytt KK og deilig te fra Diva Design... I HEART SUNDAYS!

"Helen is out of area or switched of at the moment, please try again later" ;)

Snapshots fra mitt Instagram har dere her, min lille miniblogg:)

Fortsatt god søndag ønskes dere alle og en god klem til alle hyggelige mennesker som har beriket helgen min, dere er skatter, hver eneste en av dere!

TODAYS OUTFIT
Michael Kors pumps og veske // Cambio bukse // Acne singlet // Rock n`blue skinnjakke (alt fra Overvåg) // Louis Vuitton skjerf // Camilla Prytz jewelry.

 

 

SISTERS THAT LAUGHS TOGETHER STICKS TOGETHERHvilken rikdom!

Tre prinsesser har kosa oss i dag, det har vært lek og moro hele dagen, strålende sol, en tur til Flø og en fantastisk Edvard Munch utstilling (pics to come) litt Moods of Norway shopping, kos på KaffiBaren og kvelden er ennå ung;)

 

Minner om at all kopiering av bilder er strengt forbudt og vil bli anmeldt.

 

 

  

SHOWTIME

Prinsesser:) så skjønne! Jeg er så stolt som kun en mamma kan være :)

The coolest boy in town, var uten tvil Håkon, han hadde laget en flott sang for anledningen og jeg ble så rørt av teksten. Han sang om at det er ok å være annereldes - og det er helt ok å være annerledes, tørre å stå for den vi er, tørre å skille oss ut. HURRA for kveldens kuleste innslag! Håkon løftet både stemningen og taket på Herøy kulturhus:)

"Skal vi danse" har fått hard konkurranse! Hvilken eleganse!

Og vakre Anna-Michelle, ikke bare har du en vakker stemme, du er vakker hele du, tusen takk for nydelig sang!

Vi kosa oss veldig i går, "Showtime" oppsetningen var en fryd, det var små ballerinaer, det var superkule hiphop gutter som danset fletta av enhver pappa i salen, det var rumba og quikstep, vakker sang og stemningen var herlig:) En stor takk til vår danselærer Aina, som har et hjerte og en innlevelse for dansen som er sjelden, vi setter så stor pris på deg og arbeidet du gjør for våre små håpefulle. Du er GULL Aina, intet mindre! TUSEN TAKK! Nå gleder vi oss bare til årets største S.H.O.W 1.juni :  "GLEE-ORIOUS" kommer til å bli tidenes show og jeg oppfordrer alle til å sikre seg en billett så raskt som råd!

Hurra for Herøy kulturskole og hjertene bak!!!

TODAYS DETAILS

Dagens outfit bilde uteble, men litt detaljer er her;)

Pumps og veske Michael Kors, Overvåg // YSL jakke, Vintage & Luxury // Rodrigo Otazu, Diva Design Molde // Su Misura, Cosmetique NH Lied.

Bilder fra dagen kommer. Jeg er en veldig stolt og takknemmelig mamma kjenner jeg:) "Showtime" var fantastisk og vi kosa oss!

Details and pictures to come, nå løper jeg ut døren, det er pre-birthday dinner hos gode venner ikveld og jeg gleder meg:)

Fin lørdag!

FRIDAY KIND OF DETAILS

På vei ut døren for å hente min elskede hjem for kvelden;) GLEDE!
Kveldens detaljer har dere her.

Glad fredag!

IT'S ALL ABOUT THE DETAILS

Fine smykker og armbånd fra Cosmetique, outfit fra Overvåg.

LYKKEN ER...

Lykke kan være så mangt, just nu er det Adele som spiller vakre sanger, to små prinsesser som sover og en stk mamma, kledd i pysj, ett glass vin, campings på klerommet og manikyr!

PÅ MIN ØNSKELISTE

Freshe støvler fra Ilse Jacobsen står på min ønskeliste!

Og tøffe lommebøker fra Michael Kors!

MY SHOES ARE MADE FOR WALKING

Helen Sequins Sævik!

Jeg setter kursen mot Ulsteinvik og gir dere fine nyheter om litt, gleder meg:)

Dagens detaljer:
Michael Kors veske og Hoss Intropia ankelboots, Overvåg Ulsteinvik.

I SO NEED A HAIRCUT

Say no more!

TODAYS OUTFIT

Michael Kors pumps og veske // Cambio bukse, Overvåg Ulsteinvik // Sparre topp fra fjorårets kolleksjon.

HAPPY

Well Said!

 

 

Inspiration.


 

GOOD MORNING

Jeg elsker våren!!! Hvilken glede å se jorden våkne til liv igjen. Snart er mai her, min favoritt måned av alle, eller er det desember... Ja kansje det... Men først mai og min bursdag, vårmønstring, familiebursdager, 17.mai... Perfekt:)
Gå ut og legg merke til, hver eneste morgen, hvor vakker naturen er, det blir grønnere for hver dag også duften av nyklippet gress da... GLEDE!

Ønsker dere alle en fin dag, se deg rundt og smil, sett pris på vår vakre natur og menneskene rundt deg:)

JUST NU

KISS ME HONEY, HONEY KISS ME

Min følgesvenn heter Glossy og har en perfekt nude farge for kyssetruten, akkurat passe rosa og akkurat passe glossy:)

Kissable? Check !

COS @ COSMETIQUE

Dagens pluss, fine smykker, nykvernet sjokoladekaffi og nytt KK.

MITT INSTAGRAM

Mitt Instagram!
Jeg er fortsatt hekta og dere finner masse bilder fra helgen på mitt Instagram, velkommen skal du være:)
Gleder meg til å dele flere bilder fra en minnerik helg veldig snart.

Ta vare på hverandre så lenge.

Kjærlighet.

TODAYS OUTFIT

ABSOFREAKINLUTELY LOVE MY NEW ARMCANDY!  MICHAEL KORS KNOWS FASHION ;)

 Du finner den hos oss på Overvåg Ulsteinvik, begrenset antall.

Michael Kors pumps // Met jeans // Acne oversized genseren brukt som jakke // Michael Kors bag - denne er perfekt når du legger ut på weekend tur, jeg fikk faktisk plass til nesten hele livet mitt oppi her ;) Topp kjøpt i Molde.

På halsen er det Burberry Summer - of course, Wishbone (Cosmetique N.H Lied) og ørnen min, fra Camilla Prytz.

I kveld trekkes vinnerene av Giveawayen , jeg beklager at blogg.no var nede store deler av dag 1, så der er over 100 påmld på facebook også, nå har jeg registrert dere alle.

 

  

 

WEEKEND SNAPSHOTS (Quality Hotel Alexandra, Molde)

Å få bo på en av Quality Hotel Alexandra Molde fasjonable suiter er en opplevelse, jeg har kosa meg sånn denne helgen, fantastisk service, nydelig mat og drikke, jeg vil sende en klem til de varme menneskene som jobber her og takke hver eneste en av dere for smil og vennlighet, dere skulle hatt en rose hver og en av dere!

Jeg gleder meg til å ta dere med inn til Alexandra Suiten. Den går over to etg, har intet mindre enn tre soverom, badstu, eksklusive bad, den er lekkert innredet fra topp til tå og jeg kan ikke si annet enn at jeg K.O.S.E.R meg! Om vi skal tilbake til Moldejazzen? Check!

Tusen takk for meg dere, jeg har virkelig kosa meg her hos dere og jeg gleder meg til neste gang allerede! Jeg gleder meg til middag i en av de flotte Stuene, dancing i BarAlex, jeg gleder meg til å møte igjen dere som jobber på Hotellet og ikke minst den gode stemningen og servicen dere gir, tusen takk!

 

 

 

 

NYE FINE PÅ ARMEN

Vakre Otazu skatter fra et varmt hjerte pryder min arm.
I am truely blessed!

JUST NU

Det er paljetter, kos, glade mennesker. Det er vennskap, latter og gledestårer. Det er en ekte Diva's night i en av hotell Alexandra's flotte ærverdige Stuer.


HOTEL KIND OF HEAVEN

Just nu befinner jeg meg på en vakker hotel suite og nyter livet !
Hvor jeg er og hva jeg skal? Følg med dere, updates kommer fortløpende;)

stikkord: Diva, glam, dancing and champagne ;)

MINE FINE NYE

På min hals henger fine I WISH smykker:)

Make a wish:
And put on your necklace, each time you put on your necklace, remind yourself of your wish, the more you believe, the closer you'll be... Peace and trust.

Masse nytt i bijouteri hos oss på Cosmetique.

YESTERDAYS DETAILS

Som vi kosa oss i går på Cosmetique kundekveld! En gjeng flotte damer, makeup og godt humør, en nydelig dag å minnes:)

Gleder meg til å dele nyheter med dere straks jeg kommer på jobb, vi har pakket opp så mye fiiiint i bijouteri, glory glory:)

Ønsker dere alle en fin fredag så lenge, nyt våren og hverandre!


MAKE A WISH

Supersøte smykker hos oss på Cosmetique , just nu:)

-NÆRA HAVET VIL JAG BO

I mine øyne er intet sted i verden vakrere enn akkurat her, akkurat nå.

Jeg får lyst til å synge "jag trivs best i øppna landskap...." så høyt at det river i både magen og lungene!

Våren gjør noe med oss.. Det er som om vi våkner litt opp av dvalen, ser verden med nye øyne, setter pris på hver en grønn knopp, duften av hav og påskeliljer. Du er velkommen kjære vår, hjertelig velkommen!

HEY MICHAEL, HEY;)

Så mange fine nyheter hos oss nå!
Vi har også fått inn igjen noen få av mine favoritter, noen av de ser dere på bildene ovenfor.
Du finner de hos oss på Overvåg, i begrenset antall!

DAGENS ANBEFALING

Jeg har så lyst å anbefale mine skjønne lesere en fin blogg som jeg selv er veldig glad i. Det er bloggen til flotte Viktoria Reitan .

Jeg kjenner Viktoria gjennom hennes vakre mamma, Siv Beate Reitan, og jeg kan trygt anbefale dere å ta turen innom og kose dere med fine bilder og fine ord. Viktoria er utrolig flink til å ta bilder og hun legger ut mye flott inspirasjon, både når det gjelder mote, foto, musikk og ord til ettertanke. Viktoria er en flott jente med et stort hjerte. Hun er opptatt av skole og utdanning og stiller opp for sine. Hun og mammaen hennes er engasjerte i MOT og det synes jeg er så flott. Si nei til mobbing! Alt dette har gjort at bloggen hennes har klatret seg rett til topps i Asker, kjempeflott:)

Jeg håper dere tar turen innom bloggen hennes og koser dere, la dere inspirere av det hun sier om skolen f.eks :

......"I dette innlegget ville jeg skrive om det å bli utrolig lei av skolen. Syns ikke dere også det er utrolig slitsomt å vokne om morningen å tenke ÅÅÅÅÅHHH, KUNNE DET IKKE BARE VÆRT HELG!!! Helt enig med dere. Jaja. Tenk deg hvordan det hadde vært uten skolen da!!! Jeg hadde i hvertfall ikke klart meg uten skolen og utdannelse. Vi hadde aldri fått oss en jobb da. Skolen blir foresten bare mer og mer slitsomt om dere tenker negativt på det......"

Hurra for Viktoria, jeg heier på deg:)

God klem til deg og en god en til mamma også:)

 

V.Å.R

DET ER VIRKELIG VÅR!

En fin dag å minnes er ennå ikke over, vi nyter hvert minutt av denne sunshine-dagen ;)

Dagens outfit fra Overvåg:
Michael Kors pumps // G-Star denim // Michael Kors singlet // Rock n'blue skunnjakke // Hemisphere skjerf // Michael Kors veske.

REPEAT

Denne har gått på repeat hos meg siden i går, fin-fin!  Her skinner solen og våren har virkelig satt seg i vakre Herøy! Hurra, jeg elsker våren!

Ønsker dere alle en fin mandag, jeg skal nyte den, i solen :)

Jeg kommer med en blogganbefaling til dere senere i dag, det er datteren til en venninne av meg som har en fin blogg jeg vil anbefale, følg med :)

 

I HEART SUNDAYS

Lykke er sol og søndag, middag hos mamma og pappa, glad søskengjeng, kaffi og verdens beste "bror's favoritt" kake, bakt av verdens beste svigerinne :)

Kun kos!

I CHOOSE PINKDagens photoshoot resulterte i en impulstur innom Moods Of Norway på Flø og jeg angrer ikke:)

Den tøffe og veldig rosa shoppingbagen finner dere på Kappahl hos mamma mi:) Du kan velge mellom rosa eller sort. I choose pink, of course! Always pink;)

TODAYS OUTFIT

Michael Kors pumps // Cambio bukse // Michael Kors singlet // Hoss Intropia blazer // Hemisphere skjerf // Michael Kors veske.

Alt fra Overvåg Ulsteinvik.

JUST NU

Koser vårs;) Siss & I @ Flø!

Bilder fra photoshoot og dagens shopping kommer;)

O glade lørdag!

CLEAN-OMAN

Kampanje tilbud endelig!
Dere som har følgt meg en stund vet at jeg ELSKER Clean's shower fresh!

Nå har jeg fylt opp badet med dusjsåpe og bodylotion, hurra:)

Ordinærpris 619,- og 649,-
Tilbud just nu: 199,- og 249,-
Dobbelt hurra;)

A WOMAN`S RIGHT - TO SHOES!

Jeg sier som Carrie Bradshaw: "It`s about a woman`s right! To shoes!"

Akkurat nå lengter jeg til Milano, sitte på en cafè, se på alle de vakre menneskene som går forbi, snapshots, fashion, coffee.... Jeg nyter kaffien min og titter innom Jak & Jil for massevis av inspirasjon.

Fin torsdag til dere alle og tusen takk for hyggelige kommentarer fra dere, det setter jeg stor pris på. Beklager at jeg ikke får tid til å svare dere alle, men jeg sender dere alle en god klem og takker :) Jeg gleder meg til å fortelle dere hva jeg skal til kvelden, og kan gi dere et lite hint: MAKEOVER!

 

Følg med dere, gleder meg veldig ;)

 

 

 

 

 

MITT INSTAGRAM

1. Operation boyfriend jeans done, check!
2. Dagens hånd!
3+4. KaffiBaren og oppdatering på yndlingene mine!
5. The coolest ring in Fosnavåg city finner du straks hos oss på Cos. Fine gaven, tusen takk!
6. Fineste jakken i samlingen just nu er min Marc Cain, Overvåg.

DAGENS INSPIRASJON

DAGENS INSPIRASJON :)

 

Ønsker dere alle en fin onsdag, håper solen skinner der dere er, her har regnet lagt seg over vakre Herøy, men jammen er her fint uansett. Alt har sin sjarm:)

FIN ONSDAG FINE LESERENE MINE :)

 

TODAYS OUTFIT

Dressed in love, head to toe by Michael Kors.

MK pumps // Gstar denim // MK blazer // MK veske.
stjernearmbånd x2 fra Cosmetique , Su Misura.

GOD MORGEN NORGE

Jaaa! God morgen Norge! God morgen kjære leserene mine!

I dag tar jeg morgenkaffien i solveggen:)
Våren er i Herøy idag - velkommen skal du være!

Ønsker dere alle en fin tirsdag:)

TODAYS OUTFIT

Herlig søndagsfølelse!
Jeg elsker familieselskap.. Å spise seg så mett at du tror du rivner...nydelig mat, lag og mye latter:)

Tusen takk for en nydelig dag kjære familien min, så glad som jeg er i dere!

Dagens antrekk er min fine Vintage YSL jakke, brukt som kjole i familiemiddag, kombinert sammen med et svart blyantskjørt, Michael Kors pumps.
Til kvelden og hyggelig damelag dresser jeg antrekket lett ned ved å bytte ut skjørtet med en skinnbukse og ankelstøvletter fra Debbie.

Easy as Easter:)

DETAILS I LOVE

En liten sniktitt på dagens antrekk får dere her:)
Bilder kommer, nå er det snart klart for stort familie selskap. Gleder oss:)

Ønsker dere alle en fin dag, nyt siste innspurt av påsken, ta vare på hverandre og nyt livet!

24H INSTAGRAM

Some Instagram snapshots.


TODAYS DETAILS
Dagens antrekk er inspirert av vakre Natasha Poly.

 
 

THE LIVING IS EASY EASTER

Saturday night and the living is easy Easter!

Glad lørdagskveld ønskes dere alle.

C.L.E.A.N

Papa Clean, Mama Clean, Baby Clean!

MY KIND OF EASTER EGG

My all time favorite Easter egg!

 

 

 

  

MADEMOISELLE COCO CHANEL ONCE SAID

A girl should be two things. Classy & fabulous.

~Coco Chanel~

 

  

MY MINIBLOG AND I

Du och jag minibloggen min, du och jag;)

TODAYS OUTFIT

 

 Photo: Eivind M Sævik, Helen E. Sævik.

Dagens outfit er Via Vai støvletter, Kappahl shorts, Acne genser, Valentino veske. Tilbehør fra Cavalli - jepp jeg ladder opp til morgendagen og Cosmetique Cos ;) Da serveres deilig Cavalli kake og du kan sikre deg den eksklusive duften Roberto Cavalli, som jeg gleder meg til morgendagen!

Fin fredag!

Følg med på Instagram (Helen Sævik) til kvelden, for en aldri så liten sniktitt på Cavalli kaken ;) Aiaiai, den smaker som et lite stykke himmelrike faktisk ;)

  

F.R.E.S.H

Jeg elsker stilen til Anne Katherine Frey! Fresh til fingerspissene!

Kilde Stockholm streetstyle.

YESTERDAYS DETAILS

Gårsdagens detalj var små søte smykker, noen egenkomponerte, noen Dyrerg/Kern og noen Su Misura :)

Jeg nyter påsken og kjenner at jeg elsker høytider! Nå skal det bakes en deilig Cavalli kake som skal serveres til våre snille kunder i morgen på Cosmetique. Senere i dag er det deilig middag og familiekos. Happy friday it sure is!

Det er et ord som sier at " The happiest people don`t have the best of everything. They make the best of everything!"

Det er sant :) 

PÅ TIDE MED GIVEAWAY SNART?

Håper dere alle koser dere i påsken. Vi nyter livet og hverandre.
Jeg tenkte at det kanskje kunne være fint å gi bort en fin parfyme til en av mine kjekke lesere?
Følg med, jeg røper litt mer om denne herligheten veldig snart;)

Ta godt vare på hverandre så lenge:)

Bildet er fra Instagram som dere ser, jepp, dama er fortsatt hekta! Velkommen til å følge meg der for den som ønsker det. Min miniblogg;)

MILAN STREETSTYLE INSPIRATION

Fantastisk gatemote fra Milano, jeg drømmer meg bort....

RELAXED

Her har vi tatt ferie, foran peisen. Ferske magasin, sjokoladekaffi med krem og sjokoladedryss, Irland-godteri, kaker bakes, kjekke brettspill, kan det bli bedre? Nope ;) Glad påske ønskes dere alle!

 

 

I'M A LUCKY GIRL

Lykke er å komme hjem fra jobb, til nyvasket hus og synet av min elskede i rosa vasketøfflusser, fyr i peisen, påskepynt laget av vakre barnehender, god mat og et glass i godt lag til kvelden:)
Det er starten på påsken sin det!

ELSKER DEG EIVIND! ELSKER!

3! 2! 1! CAVALLI!

Sånn avsluttet jeg min dag på Cosmetique. Champagne glassene og Mr.Roberto Cavalli er på plass - bring on saturday and our Cavalli premiere!

Jeg lover Cavalli kake til våre snille kunder på lørdag:) Fordi dere fortjener det!
Velkommen til oss lørdag!
Vi åpner klokken 1000 og stenger 1500
Jeg GLEDER meg:)

God påske cos fra Cosmetique jentene:)

KATE MOSS KIND OF INSPIRATION

INSPIRATION.
Enough said ;)

NEW IN

 

I dag matcher min fine Alessandro englelakk mitt fine Hemisphere skjerf.

Det fine hjertesmykket kom idag, kun 99,-MY 24H INSTAGRAM

Instant Instagram kind of love. That's us;)

CAVALLI CAVALLI OH HOLY!!!

Kjære dere:)

NU er det klart for årets duft lansering!!!!
ROBERTO CAVALLI er endelig hos oss på Cosmetique N.H Lied!

Med hånden på hjertet: denne dufter helt FANTASTISK!
Den er eksklusiv og forførende, den er alt jeg ønsker en flott designer duft skal være!

GRATULERER ROBERTO CAVALLI - you are my Hero , o' la laaaaa.....

Lørdag klokken 1000 smeller det! Vi serverer noe forfriskende i glasset og noe godt å bite i til alle våre kunder:)

VELKOMMEN INNOM FOR Å SIKRE DEG VERDENS DUFTEN ROBERTO CAVALLI :)

Jeg gleder meg til påskeaften... Fin kjole og fin parfyme!
HAPPY EASTER:)))

Våre åpningstider i parfymeriet er onsdag: 1000-1700
Torsdag og fredag stengt
Lørdag feirer vi og holder åpent som vanlig: 1000-1500

LOUIS VUITTON DETAILS

Fine på armen idag:)

SWEET LIKE CANDY

I HEART MY JOB!

Er de ikke fine? De nye vårlakkene fra Mavala kom med en herlig vårstemning til oss på Cosmetique , just nu:)

Prisen er kun 50,-

MAMMA MI

I dag har min vakre mamma bursdag og jeg vil gratulere deg med dagen din, takke deg for alt du er og ønske deg en nydelig dag kjære mamma.

Elsker deg mamma. Elsker ♥

 

 

 

MICHAEL KORS MAKES IT EASY TO STAY "CHIC & FABULOUS"

Michael Kors celebrates one millions fans on facebook - if I am one of them? Oh yes very well ;)

Congratulations!!!! You know me and my "Michael Kors fling" ;)

Just nu gleder jeg meg veldig til å få hjem min nye lekre oransje Michael Kors armcandy! Gleder meg til å dele bilder med dere!!!


Michael Kors kind of love ♥

Du finner et stort utvalg vesker, sko og klær hos oss på Overvåg Ulsteinvik. Tlf 70 01 06 63

Join oss på FACEBOOK dersom du ønsker det, og få siste nytt før det kommer på bloggen!

 

 

IT'S A LIFESTYLE

-IT'S INSTAGRAM!

Flere av dere lurer på hva Instagram er, det er en gratis app som du kan instalere på smartphonen din.
Det er det siste "hotte" og jeg er hekta!
Min lille miniblogg:)
Her kan du velge hvem du vil "følge" og du legger ut bilder og inspirasjon i massevis!
De fleste av mine favorittblogger er også på Instagram og her finner dere ofte bildene våre før de kommer på bloggen.
Ønsker dere å følge meg her så er dere hjertelig velkomne:)

Dere finner meg ved å søke på navnet mitt, Helen Sævik.

Sees på Instagram dere, min lille miniblogg:)

På bildet over har dere litt fra de siste dagene mine i Instagram lifestyle;)

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits