HelenSaevikFashionBlog » april 2011

april 2011

Real Ladies are pumping it!

 

SPREK, SPREKERE, SPREKEST.

Nå er det pumping / pimping my body! En herlig fjelltur i går og to i dag! Hjelpes vi er flinke! Og det letter litt på samvittigheten at det ble to i dag...for i morgen er det bursdagsfeiring og KAKER i massevis, som jeg gleder meg! Og når kakene kommer på bordet skal det nytes, her er det ikke snakk om ett eller to kakestykker, her bruker vi koldtbord-tallerkener altså!

Jeg skal være i knallform til sommeren! Når våren kommer får jeg en ny energi, jeg og vårt vakre Norge våkner til live igjen:) Det er nesten sånn at jeg t.o.m nyter at bøndene gjødsler markene....ja så glad er jeg i våren! Nå skal dagene fylles med fjellturer og trening, bedre kosthold og lange lyse kvelder! Men vin-kosen på verandaen skal ingen ta fra meg;) "Fordi jeg fortjener det!" 

Lets pimp it! Or pump it? Pimping/pumping...poteto/potato!

 

Eller la deg inspirere av denne superartige videoen under ;) Haha;)

Jeg tullet tidligere med at jeg skal ut å finne meg ett makan antrekk! Ett gullfarget leopard antrekk...Jepp! Hvor ble disse antrekkene av? Og denne merkelige formen for trening? Hjelpes...jeg er glad tidene OG vi forandrer oss;) Enjoy! 

Det kunne like gjerne være deg eller meg...

Denne videoen traff meg rett i hjertet...

Den trenger ikke noen nærmere presentasjon... se den og tenk over hvor heldig du faktisk er... det kunne like gjerne være deg eller meg....dette er ekte kjærlighet!

EMBRACE LIFE....LIVE, LOVE AND LAUGH!

 

 

THE amazingly beautiful weddingdress, designed by Sarah Burton for Alexander McQueen

 

SARAH BURTON for ALEXANDER McQUEEN !

 

Hvor mange av oss har ikke spekulert i hvem som er den heldige designeren som får kle opp den vakre bruden, Catherine Middelton... og som mange av oss har tippet, er det Sara Burton for Alexander McQueen som er den talentfulle kvinnen bak en drøm av en brudekjole!!!!

Denne kjolen er i mine øyne PERFEKT ! Grace Kelly meets Alexander McQueen!!!!!! Jeg ELSKER hoftepartiet på kjolen, slepet, utringningen, blondene, alt!  LOVE IT!!!!!  

Blonder, korsett, silke, ett slep som bare en prinsesse kan drømme om, en nydelig tiara! 

Dressed from head to toe in love...by Sarah Burthon for Alexander McQueen ♥

 

Prins William, du kan gjerne smile stolt, she is a CATCH!!!!!! ok, jeg må finne kleenexen....! Hurra for bryllupet, måtte de få ett langt og lykkelig liv sammen, velsignet med god helse, mange arvinger, latter og glede, respekt, omsorg og uendelig kjærlighet.

GRATULERER MED DAGEN!

 

 

 

The Beckhams outfit, love it!

Jeg er som ett lite barn på julaften, som jeg koser meg med live sendingen av århundrets kongelige bryllup!

Jeg har allerede funnet mange favoritter når det gjelder hattene og kjolene, for en drøm dette er:) Jeg poster noen av mine favoritter og mer kommer!!!! Nå venter vi på bruraaaa!!!

Jeg synes Victoria Beckham er nydelig i sin egen design! Kjolen er vakker vakker vakker, Victoria Beckham Fall 2011 Collection. Stiletter fra Louboutin -selvsagt!, En nydelig hatt designet av Philip Treacy, og en Victoria Beckham clutch. Chic og elegant, en klar favoritt! Go Victoria!!!Og Mr.David Beckham er jo litt kind-of-eyecandy i sin lekre Ralph Lauren !

Mer bilder kommer, stay tuned and enjoy THE wedding day! I know I will;)

 

WILLIAM LOVES CATHERINE

Hjelpes som jeg gleder meg til Kongelig bryllup i morgen!!!

Mest av alt gleder jeg meg til de gir hverandre sitt JA i vakre Westminster Abbey, og selvfølgelig gleder jeg meg veldig til å se brudekjolen, frisyren, slepet (hun må jo ha ett laaangt slep!) tiaraen, brudebuketten....og bryllupskaken!!!! Jeg kommer ikke til å lande denne helgen kjenner jeg!

Jeg er helt alene hjemme og skal nyte dagen fremfor tvèn....jeg skal som seg hør og bør heve glasset (te-koppen) i respekt og kjærlighet for England og deres flotte tronarvinger. Ønske de all hjertens lykke og kjærlighet, tørke gledestårer...smile og sukke  "åååå for en vakker kjole...aaaa se den hatten....aiaiaiiii for noen fine sko....."

JEG GLEDER MEG til å gjøre ingenting annet fornuftig enn å nyte mange timer foran tv`en, bryllup bryllup, bryllup! Gleder meg til å se vakre Kathrine Sørland for NRK, ingen kan bryllup som henne! Jeg skal nyte hvert sekund, vakre mennesker, vakre kjoler, dresser, hatter, sko, vesker, vakker musikk, vakre blomster, bryllup er VAKKERT:)

Ønsker dere alle en fin dag og tre ganger hurra for Prins William og hans vakre Catherine Middelton.

Kos deg med denne siden så lenge: http://www.marieclaire.co.uk/celebrity/pictures/30746/22/the-wedding-of-prince-william-and-kate-middleton-the-royal-wedding-prince-william-kate-middlteon-wedding.html#play

 

STØRST AV ALT ER KJÆRLIGHETEN ♥

 

 

SKJERFFFFH! One scarf...what to do?

Kun fantasien stopper deg i hvordan du kan bruke ett skjerf! jepp, fantasien min er ikke helt på topp,men her kommer noen ideer, jeg ble så inspirert av en bok som min snille svigerfar hadde med hjem til meg fra London:)

Så nå skal det prøves og feiles i stua!;) off we go! Jeg nevnte tidligere i ett innlegg at det er "litt teit å ta bilde sånn i speilet"...men jeg har ombestemt meg! Det er ikke mer teit dette enn å ta bilder ellers! Kjør på;)

Første skjerf ut er ett gammelt Kudibal Copenhagen, som jeg kjøpte på salg for mange år siden og jeg har hatt så mye glede av det. Takk Overvåg,Ulsteinvik:)

Så skal Mr.Gucci til pers....

Og ett av mine Saint Tropez ones:) Jeg kunne ikke bestemme meg hvilke farge jeg ville ha av dette, så jeg endte opp med både grått/rosa, blått og svart/grått. Maria`s mote, Fosnavåg er forhandler av Saint Tropez:)Cubus-paljettene mine! Dette har jeg nesten glemt! Hurra for paljetter!Hello Burberry! Dette har blitt mye brukt! Du kan bruke det til både røffe antrekk og til finere "søndagsantrekk"....er det noe som heter søndagsantrekk...? Nei, la oss bruke søndagsantrekk hver onsdag...onsdagsantrekk! Hjelpes... Uansett, Burberry får du kjøpe hos Siri man plus woman OG Siri shoes plus more, Ålesund:)
En av mine yndlinger fra Saint Tropez igjen.

TIE A HUGE BOW AND PRETEND IT`S ALL NORMAL;)

Jeg er så glad i denne blåfargen! Dette kommer jeg til å bruke mye i sommer:) Maison Scotch skjerfet er  fra Bizarre Ulsteinvik.

Bruk det som ett vanlig skjerf....eller du kan gjøre som denne litt rare, uhøytidlige piratkopien av meg.. have fun, go mad!

 

hahaha ;D

jaja... det blir ikke mer moro enn hva man gjør det til! Ha en fortsatt fin kveld, hos oss skal den nytes på verandaen, sol sol strålende sol:)

 

 

DAGENS

Dilla på skjerf og freshe negler om dagen! Jeg skal poste en "skjerf-post" tenker jeg! Rosa negler og rosa Christian Dior lipgloss -lebestift og lipgloss i ett, I like! PINK POWER IN THE SÆVIK HOUSEHOLD!

CLOSE-UP!

Antrekk: Bukse vero moda, supermyk bomullskjorte Risøe, tanktop UCOB, skjerf LV, ring og armebånd So B.

og dagens dessert nytes FØR middag;) Veranda-kos!

Stay tuned... "1 skjerf, 100 muligheter!" hahaha;)

 


SØTE FRISTELSER

My point of view;)

En hel dag på verandaen, ligge å lytte til bølgene og fuglesang, sjokoladekaffi...bare kos,intet stress!


Tankene kom raskt over på kaker... se hva jeg kom over i KK...Hjelpes! Hadde jeg hatt nok egg....I swear... da hadde det blitt marengs i kveld!Gleder meg til helgen!

 
SOMMER-OG-BÅTTUR-STEMNINGS-ANTREKK!

Antrekk: Bukse Marlboro Classic, kjøpt i Seattle, Skjorte ukjent.. kjøpt i Milano, skjerf Maison Scotch, Bizarre Ulsteinvik, belte ukjent..kjøpt i Trondheim..Jeg har så lyst ut med båt og fiske hele natta!!! Fiske meg inn i solnedgangen...kansje i morgen!

striper striper striper!

Fresh knallrosa neglelakk (englelakk) lånt av jentene mine;) KIKO MAKE-UP MILANO, farge nr 289.

SOMMERSTEMNING!!!!!

 

 

 


 

Just Cavalli me up!

Just Cavalli spring / summer 2011. 

Enjoy!

 

SUMMER TRENDS BY CAVALLI, BE INSPIRED!

Urban safari!


The "African twist" is one of the hottest Just Cavalli trends for this summer!

 

 

 

 

MICHAEL KORSI love my Hamilton tote by Michael Kors!

Outfit: Bag Michael Kors hamilton tote, leatherjacket Mario Conti Donna, hotpants Samsøe, Jewelry So B, watch Armani.

You can buy your Michael Kors bag at "Siri shoes plus more" , Ålesund

or visit http://www.michaelkors.com/ 

 

 
SHOPPING WITH PRETTY WOMAN

Have a nice day, all of You pretty women;)

 

 

 

En uforglemmelig aften hos vakre Maria, M.H Interiør Bygdøy Allè 11

Jeg er svak for alt som glitrer... og disse lysestaken fra M.H Interiør glitrer så fint hver eneste kveld.

Herligheten fant jeg for noen uker siden,hos vakre Maria Høili, M.H Interiør , Bygdøy allè 11. Hun har flere igjen så løp og kjøp!

Legger ved noen bilder fra fredagen, vi er i butikken og gjør klart til det store eventet:) Vi kosa oss med champagne, hyggelige M.H Interiør + So B by Børre Olsen-kunder hele ettermiddagen og når kvelden kom avsluttet vi med en superhyggelig middag og uendelig latter på "BAR Bygdøy Allè" , takk for en kjempekveld May-Lisbeth, Henny og Edna ♥ For noen hjertedamer dere er!!!!

Vakre Maria og butikken stråler som alltid:)


Lekker fargekombinasjon!

 
Jeg ELSKER disse nydelige vasene fra Versace!

Western-chickas stick together!  Som vi kosa oss, gleder meg til neste gang vi to vestlandsjentene slår våre lokker sammen;)

The man himself & Linda:)
Visit my Maria`s beautiful store online at http://www.mhinterior.no/ and be inspired.

 

 
SO HOT SNAPSHOT!

I love this snapshot of beautiful Dree Hemingway!!! Love her hairdo, love her shoes, love her pants, love her nails!

-I also love her "Lady Million" by Paco Rabanne commercial .... Enjoy:)

 

 

 

DIVA-LICIOUS DRESS @ DIVA DESIGN

Nå kan denne DRØMMEN av en kjole bli DIN!!!!! Sjekk DIVA DESIGN på facebook:)

 

Engler, finnes de?

Ja! Hos oss finnes de.

Overalt i hjemmet vårt er det engler som passer på oss..ved inngangspartiet, inne i hallen står en og hilser deg velkommen, på soverommene...og i stua står denne englejenta og passer på oss.

"Jeg har en engel som følger meg....."

 

 

ÅÅÅ FOR EN STRÅLENDE MORGEN...LALALALALALALAAAAAADet er ikke feil å våkne til denne utsikten!

En nydelig dag:) Jeg gleder meg sånn til uken som venter på meg! Tenk at jeg ikke har åpnet pakken min enda! Jeg vet jo hva som er inni siden jeg har hentet den selv, men jeg venter uansett spent på å åpne. Søndag blir det kakeselskap og bursdagsfeiring, jeg har allerede planglagt hvilke kaker som skal bakes, ALLE mine favoritter, som jeg gleder meg:) Å bli 32 skal feires med altfor mange kaker! Jeg blir aldri voksen når det gjelder bursdager, man skal være hoppende glad og takknemlig for hvert år man får feire ♥ Men først er det en fin uke som skal nytes, hipp hurra jeg elsker våren :) "I am so high on life, can`t you tell?"
CHANEL-PERFECTION

Vakkert, elegant, presist, grasiøst! Dette er perfeksjon! Nyt!

 

 

LOUBI-LOVE

What`s not to love?

My w.i.c. would be so happy if these Louboutin`s moved in!

 
Good girl gone bad?

Roadtrip moment = kodak moment !
Yesterdays outfitsmykker, armebånd og ring, So B by Børre Olsen

www.sobee.no

 Bukse Armani

www.emporioarmani.com

sko Maggie Wonka

www.maggiewonka.no

topp Mellow Rose

www.natasja.no

jakke Dagmar 

www.houseofdagmar.se

veske Vintage Gucci

www.vintageluxury.no

 

 

 

 

Slækkings i dag!

Perfect song for today;)) But OH MY , we had  F.U.N yesterday :D

 

 

 

I gotta hurry hurry hurry now, cause I`m off to a party:)))

HAPPY HAPPINESS , HAPPY FRIDAY, HAPPY EASTER, HAPPY ME:)

Gleder meg til en knallkveld sammen med verdens beste to turtelduer;)Show og lættis står på lista i kveld og som jeg gleder meg:))) Nå har kosa oss i stor familiemiddag, takk mor og far,dere er verdens beste!

Nå er volumet skrudd opp opp opp og jeg danser mellom klerommet slæsjh sminkerommet og stua, ute på verandaen er vi alle spennklar for en kjempekveld:))gleder meg sann til en uforglemmelig latterkule! God musikk, god prat, gode venner samles og nyyyyter timene, hipp hurraaaaa:))) Ønsker dere en fortsatt fin fredag og god helg! I gotta hurry hurry hurry now,quick quick quick,  jippi jippi jippiiiiii now:D

Arrivederci!

 

LYKKE

Lykken er en dag som denne, sitte sammen med far (morfar) å spille piano og synge gamle Jim Reeves sanger av hjertens lyst ♥ tostemt sang vi også:) Du och jag far, du och jag ! Gleder meg til stor familiemiddag om ett par timer, hurra for mine spreke og hjertevarme besteforeldre! Mor og far, jeg elsker dere veldig veldig veldig masse:)))

 

Welcome home!

Denne blir jeg aldri lei!

Jeg blir like glad og like rørt hver eneste gang jeg ser den:) Kos deg med denne. Den siste filmen under kan du se "the making of welcome home". God lørdag!  

 

 

The making of Welcome home!

A REAL WOMAN NEVER ADMITS HER FEET HURTS!

-Så da gjelder det å ha mange nok par å bytte mellom....! Jeg har en følelse av at jeg ikke trenger flere ankelstøvletter i år... Den klare favoritten nå er selvfølgelig mine grå Maggie Wonka babies! Jeg har aldri hatt så gode sko noen gang! ANBEFALES! Husk å ta godt vare på skoene dine, rengjør de og behandle de med kjærlighet, dersom du impregnerer skinnsko og skinnvesker vil du ha glede av de mye lengre. Du får alltid kjøpe impregnering der du kjøper skoene dine, spør betjeningen hva de anbefaler.

FAVORITTER! Maggie Wonka får du kjøpt hos vakre Turid på Bizarre i Ulsteinvik.

 

 

 

Maria Montazami, you are one in a million!

Hahahaaaa, som jeg ler av denne videoen av skjønne Maria Montazami:D

Dere som har følgt meg en stund vet at jeg synes Maria er GULLIG ! Hun er seg selv til fingerspissene og jeg ler like hjertelig hver gang jeg ser en reprise av Svenske Hollywoodfruer, de burde snart gi Maria sin helt egen serie! Hurra for Maria Montazami og hennes herlige personlighet!

 

GENTLEMEN PREFER BLONDES

I ABSOLUTELY LOVE OLD MOVIES AND THIS IS MY ALL TIME FAVOURITE, "GENTLEMEN PREFER BLONDES"

and how cute is little Mr. Henry?  "I `m old enough to appreciate a good-looking girl when I see one!"

 

 

 

O`lala, I love this movie, every part of it!!!!

 

 

 

DANCING is the best workout!

Lets dance! My kind of workout!

Med denne musikken på øret blir enhver trimtur en dans;) LETS DANCE!

 

 

 

 

1 DENIM SHORTS - 100 STYLES

Jeg skal danse i lyse kjoler, topper, skjerf og sko denne våren. Så deilig det er at vi går en hvit vår og sommer i møte, lange lyse kvelder...lette klær, vi kan endelig pakke bort vintergarderoben og glede oss over at våren virkelig er her!

Jeg har ryddet klerommet og funnet frem noen av mine favoritter som følger meg inn i våren. Med bilder av vakre Marissa Miller friskt i minne er hun en klar inspirasjon for årstiden vi går inn i! Men jeg må ut å handle HVITT!!! Garderoben min bærer tydelig preg av mye fersken og sarte rosa farger, så nå skal det handles hvitt hvitt hvitt! OG BLÅTT!

Som jeg gleder meg til det blir varmt nok til å gå i shorts lalalalalalaaaa shorts!!!!! Denne er min favoritt, en gammel avklipt dongribukse! 1 shorts - 100 stiler ! En denim shorts kan du style både opp og ned, alt etter anledning:) BRING ON SUMMER!!!!!

Skjerf Maison Scotch, Bizarre Ulsteinvik

 Tskjorte Mellow Rose,Natasja Trondheim

 Hatt Antony Morato, kjøpt i Stavanger

Denimshorts, gammel vero moda bukse 

Veske ukjent....
Rosa stjerneskjerf kjøpt på Match, Solsiden i vakre Trondheim

Topp Maison Scotch, Bizarre Ulsteinvik.

Topp by Malene Birger, en av mine favoritter, oversized singlet!

Bomull skjorte i en deilig kvalitet fra Risøe

Skinnjakke, B Young,  Maria`s mote (hun har kun noen få igjen!)

Ankelboots Maggie Wonka, Bizarre Ulsteinvik, er du heldig har hun kansje noen igjen endaSkjorte, Risøe

Belte, Filippa K
Det er ikke så lett å få fram fargen på bildet, men skjorten er i en nydelig olivengrønn farge.

Neste operasjon er sko og skinnjakker!  Jeg har ett par lekre sko jeg vil gi bort, de er aldri brukt, jeg kjøpte de i ett hastverk og rakk ikke engang prøve de...hastverk er lastverk! De er iallefall ett nr for små!  Konkurranse kommer, Stay tuned! Du kan være den heldige vinneren:)

  

 

DIOR ADDICT

KISSABLE CHRISTIAN DIOR!

 
Jeg får aldri nok av lebestifter eller lipglosser!  Akkurat nå er jeg hekta på Dior, og jeg skal møte våren med spreke rosa og røde Dior lepper! Jepp! 

Burberry

I love this :)

Enjoy!

 

 

 

Hello Kitty Universe

 

Til og med innsiden av vesken er supersøt;)

Don`t even go there... jeg elsker denne rosa glade glitrende lommeboka!!!
Supersøt? Check. Superbarnslig? Check. Superartig? Check times two:)


I dag rydder jeg i vesker, smykker, klær og sko (!!!!!!!!) denne vesken er jeg så GLAD i;) Jeg kjøpte den i Milano i fjor, på verdens skjønneste butikk , CAMOMILLA. For ett himmelrike for en Hello Kitty mamma.... Skolejenta fikk seg ransel, det ble smykker og stas til små tantegull-prinsesser, og selvfølgelig en ekte Hello Kitty veske og lommebok til meg selv;)

Please enter the Hello Kitty Castle!

 

Jeg sverger at hadde jeg hatt bedre plass i bagasjen hjem.....hadde denne telefonen også blitt med!


 

 

 

 

 

 

 

 

PUT A RING ON IT

YNDLINGSRINGEN min som jeg "klappet i hjæl" i fjor! Vi var på show med gullgutta i Great Garlic Girls, showet og gutta er fantastiske, så ivrig som jeg var klappet jeg meg gjennom hele showet og til min store skrekk oppdaget jeg at jeg hadde knust ringen! Jaja;) Det var absolutt verdt det;) Jeg klapper gjerne i hjæl flere ringer;)

Godt blandet! Armebånd BikBok, ringer og smykke Just Cavalli.

PUT A RING ON IT! En salig miks av alt mulig... Jeg er svak for store statement ringer! Legg merke til den hvite sløyfe ringen, den betalte jeg 5,- for og er en av mine favoritter:)

ENGELEN MIN som jeg har fått av vakre Sunniva ♥ Armringer, armebånd, smykker, ringer...mix & match!


Skinnarmbånd med stjerner fra Becksøndergaard og sløyfearmebånd fra Bik Bok.

WWW.SOBEE.NO
 

L.O.V.E

L.O.V.E  THIS SONG!

 

 

SHOPPING @ KAPPAHLSe de skjønne detaljene på dongri buksa og den fine teksten på kjolen "Love is everything" :) denne kjolen kan de bruke både til dongri og uten bukse når sommeren nærmer seg, og jeg synst jeg ser så fine de blir med blomstrete romantisk kjole, som vi rocker opp med skinnjakke;) hihihiii;)

Jeg tok med jentene på en liten shopping runde i dag, vi tenkte vi skulle starte påska med å kose oss på cafè , KaffiBaren i Ulsteinvik of course, og handle litt klær til våren. Vi koser oss vi tre jentene, som jeg sa til mamma, de har vel fått inn shoppingen med morsmelka, så vi tre tuttene på tur er bare kos ♥ og la det være sagt; de elsker å være på cafè å spise sjokoladekake , akkurat som mamma`n sin;)

Vi er alltid innom Kappahl i Ulsteinvik og besøker mommo, hun er en av de kjekke flotte damene du finner der:) Og i går også fant jo jentene seg noe fint, valget falt på b.a denne søte kjolen og dongribuksa, de fikk velge helt selv og var superglade:) Legg merke til den fine detaljen på buksebeina, mamma liker:)

De pakker opp så mye fint til både små og store på Kappahl nå, ta turen dit og sikre deg noen vårnyheter, her forsvinner varene raskt rakst raskt!!!! Rask -raskere-raskest! For ett ord!!!! Jaja, fortsatt god påske store og små prinsesser;)

 
KISSABLE CHRISTIAN DIORDior Addict lipstick i fargen "Singulière" er en ny favoritt!
Bilder fra MOTE reportasjen

For ca to uker siden fortalte jeg at jeg skulle på shoot med min favoritt fotograf, Synnøve Sorthe:) I dag er artikkelen ute og jeg kan dele bilder med dere. 

Som vi to koser oss sammen! Gi oss ett kamera og en stund ilag, så trenger ikke vi to så mye mer;) jaja, vi sier vel ikke nei takk til bobler heller kjenner jeg oss rett;)

Takk for atter en kjempeherlig shoot sammen vakre Synnøve, du er så utrolig flink og det er en ære å jobbe sammen med deg! Gleder meg til neste gang allerede!

Du kan følge Synnøve`s flotte arbeid på facebook, Synnøve Sorthe Photography!

www.synnøvesorthe.no

Her er hovedbildet fra motereportasjen i Regionsavisa idag 20.04.11

du kan lese hele innslaget og se alle bildene her:

http://regionavisa.org/static/bibliotek/regionavisa_a4704b13f895acb.pdf 

Moteserien starter side 32!

 

Kjolen er fra Maria`s mote, Fosnavåg og smykkene er fra So B by Børre Olsen

 

 

 

 

I L.O.V.E SKULLMUFFINS & THERESE

I honestly LOVE my beautiful Therese`s art, check out this masterpiece, I`m in L.O.V.E !

Kan du tenke deg så glade jenter det er in the Sævik household ikveld? Aiaiaiiiiiii:D

I dag kom det en nyyydelig påskepakke hjem til oss, STAAAAAS:))))

Therese Teige er den flotte dama bak SKULLMUFFINS http://skullmuffins.com/CUPCAKES.html  og jeg er den lykkelige og crazy glade eier av ett nydelig Hello Kitty påske-egg, made by my Therese ♥ mine to små prinsesser er like glade og superstolte av sine spesialdesignede påske-egg! For en GLEDE:)))) 

My very own handmade Hello Kitty Skullmuffins easter-egg, made with love

HURRAAAAA for en glede det er i hjemmet i kveld:))) Er de ikke skjønne ♥

og inni er det CANDY:))) Hello Kitty & Princess candy, WE LOVE IT!

Jeg har aldri hatt ett så nydelig påske-egg:))) Også har min Hello Kitty gull-sløyfe og gull-hjerte ♥

Dette skal jeg ta så godt vare på at jeg kan ha glede av det når jeg er tett på 100 år, da ser dere meg her nede i veien vår, lyckliga gatan....ruller i håret...paljett-tøffler og paljett-jakke....rosa rullator med strass stener limt på...en liten korg fremme på rullatoren og oppi der ligger mitt nyyydelige Hello Kitty Skullmuffins påske-egg, made with love & passion by Therese!

Nydelige Therese, du er så snill og omtenksom, jeg setter så uendelig stor pris på deg , din hjertevarme og din kreativitet !  Som jeg gleder meg til vi veldig snart møtes igjen , vi har en plan;))) Masse glad i deg T ♥

THANK YOU HONEY, SKULLMUFFINS IN MY ♥

sjekk ut siden hennes her http://skullmuffins.com/CUPCAKES.html og du finner skullmuffins på facebook også :)

 Du kan legge inn din spesialbestilling og jeg LOVER deg , du vil ELSKE både smaken og designet:))))

 

LOVE YOU THERESE !!!!!!!!!!!!

 

KANEL-ELSKER!

KANEL KANEL KANEL! Ja til kanel på alt!  

Ettermiddagskos i hjemmet :)

Ønsker dere en fortsatt fin dag, nyt en deilig kaffi i solveggen!
how to make the perfect....

Hairstylists Alain Pichon  and Errold Douglas show us how to make the perfect ponytale, the perfect volume and the perfect side bun! Take a good look and remember their tricks, do NOT use too much hairspray, that is a total "no-no" ...

ENJOY!

 

 

And last but not least my all time favourite sideBun by Errold Douglas!

 

vår i hjertet

Jeg er så glad i våren. Det spirer både ute og inne, snart er mai her! Som jeg gleder meg:)

Nå skal vi ut å plukke påskeliljer! Vår ute , vår inne, vår i hjertet la la la laaaaaaa.... vår bare vååååår!


MOISTURE ME HAPPY

Har du prøvd denne gode De-stress sprayen fra Declarè?

Den er passer til alle hudtyper. Jeg bruker den for å roe ned huden, tilføre ekstra fuktighet eller bare til en liten oppfriskning. Den trekker raskt inn i huden og er veldig god dersom du har brent deg litt i solen/ solarium, har du blitt bitt av mygg eller brent deg på brennmanet eller brennesle er den også veldig god og lindrende. Er jeg ute å reiser har jeg den alltid med meg i veska for en liten oppfriskning (genial dersom du reiser med fly) Du kan bruke den både under og over make-up. I love!

Du finner Declarè hos Amalie på Cosmetique, N.H.Lied i hjertet av Fosnavåg. 

 
GULL!!!!!

Vi to skal aldri skille lag, søstre for livet fra første dag ♥
Mammahjertet mitt smiler. De kan være veldig uenige, men kjærligheten mellom de er evig og sterk.

Elsker dere jentene mine . kyss fra mamma!

 

 

Be true to who You are

Love this one! Her voice is perfection. Remember to be to true who You are....

 

Venner er den familien man velger selv

♥

Jeg er velsignet med gode, varme og ekte mennesker i livet mitt! For en rikdom:)

I går kom den beste postdama på døra (som jeg selvfølgelig inviterte inn;)) med pakke til meg og jeg ble så hoppende glaaaa når jeg så at den var ifra min kjære Anette, min hjertedame!  Anette er ekte kjærlighet! Og jeg er så glad i deg Anette,takk for at du er en del av livet mitt! Pakken var så fin, Anette legger kjærlighet i gavene sine så jeg var så spent på å åpne, for hvert lag smiler jeg, leopardmønster, rosa silkesløyfe, silkepapir med blomster på, og inne i silkepapiret ligger ett nydelig kort og verdens aller fineste og beste tjukkelabber:))))) ♥

aaaaahhh jeg E.L.S.K.E.R mine DIVALICIOUS PINK WOMAN DIVA POWER TJUKKELABBER:))))))

 

silkeband silkepapir blomster :)

HURRAAAAAAA FOR VERDENS HJERTEVENNER, EKTE GODE VENNER ER SJELDNE OG DYREBARE

Venner er den familien man velger selv! Amen!

Så rørt og glad jeg ble av denne varme gaven, jeg har aldri hatt så ultrakule tjukkelabber på mine lange sunnmørslabber;))) GLADE GLADE MEG & VARME TOTTELOTTER:)))) Min kjære Anette, du varmer hjertet mitt OG hele meg ♥Jeg er så veldig veldig glad i deg og kan ikke vente til vi skal kose oss sammen igjen i Rosenes by,Molde, på byens aller beste butikk, DIVA DESIGN!  You, me, cupcakes, tea, love, love endless love and laughter:)))))  Idag er jeg varm og glad fra topp til tå, takket være deg min venn, jeg skal sitte her i godstolen, innetullet i pledd, med en kopp deilig tea fortè, kose meg med en haug magasin jeg ennå ikke har hatt tid til å lese.

ANETTE, HJERTENS TUSEN TAKK FOR VERDENS ALLER BESTE OG VARMESTE GAVE, JEG ER VELDIG VELDIG GLAD I DEG, ALLTID ALLTID!!!!!!!!! KJÆRLIGHET FRA ETT VARMT HJERTE TIL MIN HJERTEDAME ♥♥♥


Dere må ta turen innom min nydelige Anette`s butikk i Molde, du finner DIVA DESIGN i Storgata 13,  6416 Molde

tlf til butikken er 71 24 21 51

Butikken er unik, varm og ekte, akkurat som min Anette:)

"Et streif av sollys
og til måneskinn.
Lyden av fugler og duften av årstiden.
Øyeblikk utvider seg - vi samles hos Diva Design" ♥

Litt om min yndlingsbutikk DIVA DESIGN:

 
DIVA DESIGN AS
- Det Unike For Deg Og Ditt Hjem.

Vi åpner en ny butikk i Molde sentrum - mars 2011 -
som vil gi deg en opplevelse av det unike, det elegante, det varme, og det gjestfrie - med kundeservice og varer som tilbyr en helt spesiell shoppingopplevelse.

Butikken vil bugne over av småmøbler, gaveartikler, tekstiler, lamper, bøker, tè, sjokolade, speil, bilder, pyntegjenstander, med mye mer.

Vi er stolte av å være front for ekslusive antikviteter fra 18-1900-tallet.

Vi fører varer fra bl.a :

www.otazu.com
www.teaforte.com
www.cappelendamm.no
www.energica.no
www.sjokoladegleder.no
www.fractalart.ca

______________________________________________

Videre introduserer vi lokale kunstnere som Tone Rørseth, stylist og forfatter. Hun presenterer interiør og personlige effekter, samt bøker som illustrerer hvordan du lett kan skape dine egne kunstverk i ditt hjem.
Tone er født i Molde og bosatt i Stockholm.
______________________________________________

Hos oss kan du også til tider finne den helt spesielle ballkjole, et enestående sjal, eller costume jewellery som ingen har sett maken til.
______________________________________________

Fra sjokoladeriet CHOCO PLAISIR har vi en sjokoladedisk som skal forsyne dere med håndlagede smaksbomber.
Dette er ekslusiv sjokolade med mye smak. Vi selger pr stk - men også nydelige gaveesker. ♥
Vil du ha en pause fra jobben? Hvorfor ikke komme innom for en kopp kaffe og en sjokoladebit?
______________________________________________

DIVA DESIGN introduserer et samarbeide med nettbutikken

www.vintageluxury.no

- som har stor suksess i salg av vintage designer klær fra det store utland.

______________________________________________Du er hjertelig velkommen til vår butikk for handel, en prat eller kansje en kopp te foran peisen?
Diva Design skaper en pause i din hverdag ♥
 
 
Jeg gleder meg til neste besøk hos deg Anette , KJÆRLIGHET!
 


 

 

 HUGS ARE FOR FREE!

"A hug is a handshake given from the heart"

La oss klemme mer!!!!

Jeg er en skikkelig klemmedame! Ja det er jeg! Jeg kommer fra ett hjem der vi alltid har gitt hverandre klemmer og fortalt hverandre at vi er glade i hverandre, for en rikdom:) En rikdom jeg gir videre til våre barn.

Mine impulsive klemmer har faktisk skremt vettet av folk. Jeg glemmer aldri en gang jeg skulle takke en eldre mann fordi han hjalp meg med noe,og i det han var ferdig ,så gikk jeg frem mot han med åpne armer for å gi han en klem. Mannen rygget i det jeg tok rundt han, han ble faktisk litt redd meg og jeg forsto raskt at ok, denne karen er ikke så glad i å klemme kansje??  Jeg har fått meg mang en god latter av den episoden. Men det som er så fint er at de gangene vi har møtt hverandre igjen etter denne artige episoden, ja da har faktisk HAN gitt meg en klem:) Jeg håper han har blitt en klemmemann:)

For en uke siden var jeg ute å spaserte på Karl Johan, der møtte jeg en av =Oslo `s flotte selgere og jeg kjøpte magasinet av han, han spurte hva jeg ville ha igjen i vekslepenger, og jeg sa at han kunne beholde det i bytte av en god klem sa jeg;) Og for en HJERTELIG og lang klem jeg fikk:) Der sto vi og klemmet hverandre, jeg i stiletter og kjole, han i utslitte joggesko og en hullete jakke...jeg tror flere undret seg over oss. Det var en av de aller beste klemmene du kan tenke deg, en klem av kjærlighet, respekt og forståelse, forståelse for at uansett hvordan vi går kledde eller hvilket ærend vi er ute i , så er vi alle like på innsiden! Det må vi aldri glemme.

 

Gi noen en klem i dag du også:)

 

"Klemming er ikke bare godt. Det er også sunt, mener forskere fra University of North Carolina i USA. En god kos kan nemlig senke både blodtrykket og nivået av stresshormoner i kroppen. Dermed synker også risikoen for å råke ut for hjertetrøbbel."

 

 

posten leverer kjærlighet!

 

Jeg ble så rørt og glad når jeg hentet posten i dag!

Der lå det ett brev og ventet på meg! Inne i brevet lå dette nydelige armbåndet, ett veldig fint bokmerke og ett rørende personlig kort fra en hjertegod jente jeg har blitt veldig glad i! Noen ganger møter jeg mennesker som treffer meg rett i hjertet, og slik var det med vakre Sunniva! Jeg ble så rørt over budskapet på det vakre armbåndet! Jeg smiler og er så glad og ydmyk, tusen hjertelig takk venn! 


og jeg som elsker engler <3

"May Your days all be blessed with the presence of an Angel watching over You"

En sånn uventet gave i posten varmer virkelig hjertet mitt! Denne engelen vil jeg bære med meg i visshet om at det finnes ekte gode mennesker der ute,akkurat som deg,Sunniva - og med tryggheten om at jeg har en engel som følger meg, alltid alltid!

TUSEN TUSEN TAKK <3 <3 <3

KJÆRLIGHET DIN VEI

XOXO
LISTEN! BEAUTIFUL!

Nydelig sang! Ble så inspirert av Linda og hennes gode låter, så nå er det musikk i stua og denne er en av mine favoritter! Mr.Bono / eyecandy... poteto/potato!

Enjoy!

 

 

 

KAFFEBAREN i mitt hjerte

KAFFEBAREN
I MITT HJERTE
 
sjøgata 55
Ulsteinvik
 
 
tlf 40 00 00 24
 
 
 
Jeg er ALLTID innom KaffeBaren når jeg er i Ulsteinvik. Her møter jeg Linn og får servert nydelig lunch, Ulsteinvik`s beste kaffemocca og la oss ikke glemme sjokoladekaka,gulrotkaka,oreokaka....ah! Her kan du velge og vrake fra en utsøkt meny!
Ett perfekt sted for både barnefamilier og vennegjenger, unge som eldre. Du kan nyte mat og drikke inne eller utendørs, er det kjølig ute kan du tulle deg inne i ett pledd under en av varmeovnene, her er det godt å være! Gleder meg til neste besøk allerede, god mat og drikke! Takk Linn!
 

er du i tvil om hva du skal gjøre i påsken, kan du ta på deg paljettene, dra på KaffeBaren og synge karaoke:)Linn, gratulerer med Ulsteinviks beste cafè/bar!


Kos!

Du finner KaffeBaren på facebook:)

 

 friday = funday

Hurra for fredag og kos i stua:) Gleder oss til godt lag og "A-HA for aller siste gang"

Ønsker dere en fin kveld,  vi skal riktig kose vårs;)

Hipp hurra for A-ha og denne nydelige låta!!!!

 

 

"BIZARRE SHOPPING" IDAG ;)

En av mine favoritter i Ulsteinvik er

BIZARRE A/S KLÆR, INTERIØR & GALLERI

Du finner vakre Turid og hennes drøm av en butikk i Vikemyra 5, i hjertet av Ulsteinvik.

Tlf til butikken er 70 01 10 11

og du finner Bizarre A/S på facebook ogsåI dag tok jeg turen for å riktig kose meg, og gjett om jeg er fornøyd!! Jeg er ett stort smil hele meg;) Turid har akkurat fått inn masse vårnytt,og her er så mye FINT! Jeg anbefaler deg å ta turen innom, trenger du ett nytt antrekk til påske, en flott veske, påskepynt, interiør, vakker kunst, en gave til noen du er glad i? Turid har alt du kan ønske deg! Hun er også forhandler av drømmesmykkene So B by Børre Olsen,og ganske snart kan du sikre deg noen av vårnyhetene hos Bizarre ;)

Det første som møter deg når du kommer inn er en varm atmosfære, betjeningen er hjertegod og du føler deg umiddelbart velkommen, takk:)

"Your husband called, he said to spend as much as You like here!"

FANTASTISK;))) Og denne herligheten henger ved kassen! Love it!

"I`m in heaven....lalalalalaaaaaaa"

Veskene fra "MOOLIGHT" er noen av mine favoritter!

Jeg ønsker meg den grå, den vil passe perfekt til mine nye lekre ankelstøvletter fra Maggie Wonka - de ble nemlig med meg hjem idag;) Turid har akkurat fått de inn i butikken,både sorte og grå, men disse forsvinner raskt, så skynd deg dersom du vil sikre deg ett par! Det er de BESTE ankelstøvlettene jeg noen gang har hatt på føttene, disse er absolutt MADE FOR WALKING - AND SHOPPING!


WELCOME HOME MY LITTLE WONKA BABIES, I `LL HANDLE YOU WITH CARE & LOVE


Her, inne hos Turid på Bizarre stod de og ventet på meg, glade glade meg:) Sjekk de fine detaljene...sukk:)

Du finner de i sort også;) Elle melle..valget mitt falt på grå, siden det er vår og grå er like kledelig som sort:)

Eller du kan velge de som er åpne, de er superfine nå til våren og sommeren!
Sjekk denne ultrakule vesken fra "PRETTY HOT AND TEMPTING"
Hærrliheeeeet, den er en drøm av en veske og den kan gjerne være av merket "Pretty hot and tempting"....for DET er den;)


Enda en lekkerbisk fra MOOLIGHT...jeg merker at ønskelista mi er veldig lang;)

Dilla på skjerf! Nydelige detaljer!

Denne toppen ble også med meg hjem, jeg falt for teksten på den;)

"To be worn with love"

Og dette artige skjerfet følger med toppen! PEACE & SKULLS:)))Jeg liker så godt måten Turid kombinerer det søte og uskyldige med det edgy og rocka! Perfekt! For det er jo ikke sånn at du må velge enten eller, det er veldig fint å kombinere det sukkersøte med noe mer rocka. Det ser du jo i motebildet hele tiden, blonder i kombinasjon med røft skinn f. eks. Jeg er selv svak for å blande det søte med det rocka! Det er bare å tenke nytt og tørre å prøve:)

Ja også var det meg og skulls;)


Vil du gjøre deg ett skikkelig KUPP, så kan du få denne tøffe veksen til en latterlig billig penge, 40% off!!!! Der er kun 1 stk igjen! Vesken er fra merket MOOLIGHT og nå som trenden er superhot med frynser, kan du virkelig gjøre deg ett kupp kupp kupp!!!!!

Lekkert stjerneskjerf! Finnes i flere farger.


Denne drømmen av en jakke må du prøve.....!


For en deilig kombinasjon.. mykt skinn og enda mykere pels!

Dette skiltet burde henge over sengen min;) når jeg våkner om morgenen og ser ut som ett kråkereir på håret og uten makeup, da skal jeg smile stolt til min elskede og vise han dette ;) haha;)

Så mye FINT her er! Du finner skatter overalt,og jeg koser meg sånn når jeg er her.

Denne søte boken kan du bruke til å skrive ned dine drømmer og mål, dine favorittoppskrifter, du kan lime inn dine utklipp av antrekk eller noe spessielt som inspirerer deg... eller du kan skrive noen fine ord i den og gi den til noen du er glad i, fortell noen at du setter pris på de, det varmer:)

Unn deg selv eller noen du er glad i litt luksus i helgen og kjøp en av disse kremene, de dufter nyyydelig og konsistensen er veldig god!

Takk for en kjempefin stund hos dere på Bizarre i dag og en glad handel, "I am superhappy" - som Maria Montazami ville sagt;))

GOD HELG KJÆRE LESERE!

 
HJEMME HOS, PART 2

GOD FREDAG!

Jeg lovte dere at jeg skulle dele litt mer bilder med dere når "Hjemme hos" kom på trykk, så her kommer litt flere bilder fra hjemmet:) Ønsker dere alle en fin dag og en god helg:)

Bestestuen hvor vi samler familie og venner nyttårsaften- da bærer vi inn møblene fra dagligstuen og lager storstue:)

Dagligstuen:)

Breakfast corner, inspired by Edmonds,Seattle :)

Kjøkkenet er levert av Skeide møbelindustri-anbefales!

Puter fra Elin`s skattekiste, min favoritt interiør butikk i Fosnavåg

Åpne løsninger, så vi kan samles alle i familieselskap -kake!

Konsollbord,lamper og interiørartikler fra Elin`s skattekiste, Fosnavåg
"let them eat cake & cupcakes!"

Verdens beste Milano kake!

Detaljer fra badet. Smykker fra So B by Børre Olsen og Camilla PrytzBaderomsinnredningen vår er også levert av Skeide møbelindustri, krytallknotter til kjøkkenet og baderomsinnredningen er kjøpt i Seattle.


Ja,Bambi-pus må jo også få være med;) Og ja, pus glitrer også;)

Skjønn liten påskebukett fra Blomsterstua Arlen, Anita Johannesen Moltu

Favoritt møblementet vårt:)


Puter fra Elin`s skattekiste og A.Sævik. Begge butikkene finner du i Fosnavåg


Ingenting er vakrere enn kunst fra jentene, hjemmelagde engler og påskeegg. Og de vakreste blomster er plukket med barnehender i veikanten:)


 HJEMME HOS

Disse salt & pepper "dingsene" fra Goebel gjør meg så glad;)) De er litt crazy,litt søte og veldig gøyale! Du finner de hos Elin, Elin`s skattekiste i Fosnavåg.

Yummi! There is always room for cake!

-and cupcakes!Detaljer fra "beste-stuen"


Dagligstuen..De fine putene finner du hos Elin`s skattekiste,Fosnavåg brygge


Putene er fra Lene Bjerre og LG Interiør, Elin`s skattekiste, min favoritt interiørbutikk! Den til høgre er kjøpt hos verdens beste tante Åse, A.Sævik i Fosnavåg

Flere puter fra Elin`s skatttekiste
Favoritter på badet! Declare, Million by Paco Rabanne, Chlòe. Du finner Declarè og Million hos Amalie på Cosmetique,N.H.Lied, i Fosnavåg


Noen av mine So B by Børre Olsen favoritter, Becksøndergaard stjernearmeband, ørnen min av Camilla Prytz.

En liten smakebit fra mitt w.i.c ! 

ROBERTO CAVALLI MEN? YES PLEASE!

ROBERTO CAVALLI SPRING/SUMMER 2011 MENSWEAR COLLECTION IS SOMETHING SPECIAL, I L.O.V.E  IT!

 
"Leopard print scarves and vibrant colours teamed with jackets lined in matching ...fabric. A "mix & match" of exotic Orient and eveningwear themes with Moroccan influences. Prints and leather details have always been a signature of the maison and cobalt blue, red and purple are the colours to play with!
These are our menswear trends for this summer"

ENJOY LADIES! -AND MEN;)

 

YOU ARE AMAZING, JUST THE WAY YOU ARE!

This video really made me cry , how beautiful is this?

 

Thank God for my brother and my sister, I honestly love them, with all of my heart!

Endless love,

Your bigsister!

 

 

Bring on Bootylicious - then summer!

Jajaja...jeg drømmer om en hårmanke som vakre Marissa Miller... Men hennes bootylicious & one million dollar legs er heller ikke "nei takk!" .... våren er her og jeg legger meg i hardtreninga!!!  

Ønsker dere alle en fin dag:) Nyt dagen utendørs, det skal jeg..med ett bilde av disse lekre beina friskt i minne..aiaiaiaiiiii.....!

 

 

 

 


 


all new Sexy little bride!

I love this commercial;)

Check out the new collection by Victoria`s secret "Sexy little bride". Cute Cute Cute!

 

 

 

Læ-læ-læ-læ-lækkings!

 

Lækkings og sjokoladekaffi i stua! En morgen som dette er på en måte helt OK;)

Kommer du over denne drømmepennen fra KIKO må du kjøpe deg en! Jeg kjøpte min i Milano i fjor og den har holdt ut helt til nå, men nå er det kun noen edle dråper igjen...Den er perfekt til å legge fransk manikyr.
Den fine rosa er OPI, fargen bubblebath, lakken holder veldig lenge og er en av mine favoritter. Isadora ble jo kåret som årets beste neglelakk,men den er ikke en av mine favoritter.... den holder max en dag.... men OPI derimot holder seg fin opptil en uke! Du finner OPI hos Cosmetique N.H.Lied i Fosnavåg.I mangel på min "private fotograf" må det gjøres på denne måten! Litt teit å ta bilde i speilet sånn,men la gå! Det blir som det blir!  Smykke og armebånd fra So B by Børre Olsen, strikkejakke og topp fra Saint Tropez, Maria`s Mote, belte fra Filippa K. 

 

 

 

AMAZZZZZINGLY BEAUTIFUL

 

Plutselig tar jeg meg selv i å tenke at jeg gleder meg veldig til jul igjen.... kansje jeg skulle dekorere årets juletre med vakre glitrende kvinner i år?

 " ..you can hang me on your tree if you like! "  Ja takk! Jeg tror inspirasjonen for årets juletre blir ALL American & ALL Victoria`s secret;) I guess my love will be happy too;))))

Dette er ett av mine all time favourite Victoria`s Secret fashion show! It`s all amazing!!!!!

Enjoy the music, the amazingly beautiful models and the lingerie;) Bring on Christmas!!!

 

 

 

 

HUGS ARE FOR FREE

A HUG IS A HANDSHAKE FROM THE HEART

 

Love

H

 


 

My Little WalkInClosetUnivers!

Jeg skal innrømme det...jeg har dilla på vesker, sko, skinnjakker, paljetter og blazere...skjerf, parfymer, smykker....for en uting! Men jeg håper at våre to prinsesser vil ha masse glede av det med årene;) Det er vel unnskylding nok til å fortsette "dilla".....

Gleder meg til det blir LITT varmere....da skal noen av disse bli flittig brukt! 

GOD MORGEN VÅR!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lykken er vår og fuglesang!

Som jeg koser meg, NESTEN frokost på verandaen - døren er iallefall åpen og jeg nyter at våren er her:)

Ha en fin dag!

 

 

 
Slått på målstreken!

jeg er så glad i denne kjolen fra Filippa K,du kan style den opp og ned,alt etter anledning. Til en mer rocka anledning hadde jeg valgt ankelstøvletter, ett smalt brunt belte i skinn og en matchende skinnevekse. Til stas kan du velge entgen hudfargede, grå, brune eller sorte stiletter, en clutch veske og bling bling bling..... den ble med meg til hovedstaden,men måtte pent se seg slått av min lille sorte Helmut Lang, fordi jeg hadde glemt dressjakke til denne!!!! Jeg lærer aldri å pakke....aldri! 

 

 

 

Oslo baby!

 

Atter en fin tur til tigerstaden!

Jeg har møtt så mange hyggelige mennesker, noen møter jeg for første gang og det er som om vi skulle kjent hverandre for alltid, haha;)) Vi skravler og ler som om vi aldri har gjort annet!  Andre kjenner jeg fra før og praten går lett, selv om det er lenge mellom hver gang vi ser hverandre:) Takk til hver eneste en av dere! Ingen nevnt,ingen glemt!  Helgen fløy fra meg, møte, lunch, middag, tidenes beste bursdagsfeiring, kjempehyggelig event og salg av So B vårkolleksjonen (følg med i Se & hør fremover!) + masse lekkert interiør hos vakre Maria på M.H Interiør,Bygdøy allè 11,  så mye fint som er i butikken hos Maria! Akkurat nå har hun salg og du kan gjøre deg ett KUPP! Også er jo dama hjertegod og kan service,så å handle hos henne er KOS! Det ble også tid til shopping og avslapping på Continental - kan tro jeg kosa meg on the topfloor! Sitte i solveggen på balkongen og nyte ett glass sprudlevann, gradestokken var nærmere 20 grader! Vår stemning i byen, herlig!  Å bo her er ren luksus, vi ble ganske gode venner dørmannen og moi...når jeg kom tilbake med mine mange handleposer var han raskt på plass og hjalp meg hver eneste gang, tusen takk:)

Lørdagen gikk med til god frokost, kaffi på balkongen, en lang prat med en av de flotte =Oslo selgerene, handel og kos, jeg var innom mine favorittbutikker og hurra for verdens snilleste ektemann som ordnet bursdagsgave til meg lørdagsmorgen;) Jeg gleder meg sånn til 1.mai. Love You Love! I am a very lucky girl;)

These boots are made for walking,så de fikk virkelig kjørt seg på en shopperunde i tigerstaden;) Men de jeg endte opp med fredagskvelden was so not made for walking.......!
Glade bursdagsbarn er vel ikke å forakte....? Denne lå å ventet på at jeg skulle hente den hjem lørdagsmorgen! Jeg må nok vente ett par uker til før jeg får åpne den-selv om jeg vet hva som er inni;))


GLEDER MEG!  Dere skal selvfølgelig få vite hva som skjuler seg inni ;)

Disse nydelige lysestakene er noe av det som ble med meg hjem fra M.H Interiør, bygdøy allè 11! De er så fine og jeg beundrer de hele tiden:) Baksiden er speil og de gliterer så fint i stua, lykke:)


Flere bilder kommer...stay tuned:)

 

 

 

 

 
 

MY CRAZY DANCE MOVES!

Jeg er helt alene hjemme og denne går on and on i stua! Hurra for Africa ,glade rytmer og litt crazy dans en mandagskveld (ikke fredag Sunniva,hahahahaaaa) ;D

Ønsker dere en fortsatt fin kveld:)

 

SKAM DERE!

 

Hva er det egentlig med misunnelige damer? Jeg sitter her med kaffikoppen og leser favorittbloggene mine...og jeg blir så sint og frustrert, faktisk litt flau over oppførselen til noen jenter/damer... Inne på noen av mine favorittblogger leser jeg stygge kommentarer fra jenter som oser av misunnelse og dårlig selvbilde, jenter som må rakke ned på andre for å selv føle seg bedre... så trist! Det som gjør meg mest flau er at disse jentene er "anonyme".... skjerp dere! Hvor er moralen? Hvem har gitt deg rettigheten til å slenge med kjeften over andres lykke og suksess? Hjelpes så sint jeg blir!

Selv får jeg som blogger noen drittkommentarer,men noe må man regne med...og jeg må innrømme at jeg er så gammel at de preller av meg! Jeg vet hvilke verdier som er viktig for meg og min familie, mine venner...mine nære venner:) Men når jenter begynner å slenge dritt til unge bloggere, da blir jeg så rasende forbannet!!!!!

Jeg håper at disse jentene som blir rakket ned på hever seg over de dårlige kommentarene, husk at det er misunnelse som ligger bak;) De som virkelig kjenner deg, de vet hva DU står for og hva som er viktig for deg! Som blogger legger vi ut innlegg som fanger noens oppmerksomhet, vi kan selvfølgelig provosere frem sterke reaskjoner hos noen,som resulterer i at noen må bare slenge med kjeften....for å heve seg selv. Men jeg tror mange glemmer at på en blogg finner du ett lite utdrag av interessene til ett menneske...du kjenner ikke ett menneske selv om du leser bloggen deres, men du vet litt om hva slags interesser de har.

Selv står mine verdier stødig som fjell, familie og venner er min største rikdom, hjemmet vårt og gode middager, kaffiselskap hos besteforeldrene er noe av det som gjør meg hoppende glad:) Ja vist er jeg lidenskapelig opptatt av mote og jeg elsker shopping og champagne, men dette er en liten del av meg.. noen kort holder jeg tett til hjertet, noen ting deler jeg aldri på bloggen, noen ting er veldig private selv om jeg er en av mange bloggere.

Kansje er der unge jenter som går litt i fella og legger ut alt på bloggen sin og dermed får mye negativt i retur... tenk dere godt om jenter hva dere vil dele med verden og hva som er privat og bare ditt:) Ha solide og ekte verdier, hold fast på det er som er ekte! Ekte varer er sjeldne og dyrebare, DU er sjelden og dyrebar. Ha MOT til å stå for det du tror på,tør å si i fra om hva som er viktig for deg og hev deg godt over dårlige kommentarer og misunnelse:)

Nå hører jeg ut som verdens kjipeste "mamma"....men det er bare godt ment, for jeg tror at å være ung blogger kan være litt skummelt....mange strever etter å oppnå en "status" som blogger....alltid være først ute med det siste, skal alltid se ultrakul ut, se ut som ett glansbilde,telle kalorier....nei nei nei jenter! Vær akkurat den du er innerst inne, være deg selv og stå for dine meninger, ikke forsvinn i mengden, ha mot til å være deg selv. Husk at akkurat du er unik, ingen andre er som deg, ingen andre har dine gode kvaliteter,de er kun dine og vær stolt av din personlighet:)

Fortsett med bloggingen og kos deg med den, først og fremst er blogging moro og inspirerende, og vi knytter nye vennskap, mange "online-vennskap" og noen ekte vennskap, hold fast på det som er ekte, det er viktig:)

Til slutt vil jeg sende en takk til alle dere jenter/damer , gutter/menn som lager så inspirerende og fine blogger, det er en fryd å følge dere, takk takk takk:))) og en stor takk til alle dere som leser min blogg også, det er koselig med tilbakemld om at jeg kan være til glede og inspirasjon for så mange!

Bilder fra tur til Oslo og event kommer, dere som følger bloggen min vet at jeg har vært i Oslo denne helgen og kosa meg, det var en kjempefin tur og jeg møtte masse hyggelige mennesker! En ekstra stor klem sender jeg til May Lisbeth, som vi kosa oss:))) Vi vestlandsjenter er en sjelden sort;D

HJERTELKLEM!

  

 

Fin dag!

 

For en herlig dag, jeg smiler og er så glad! Glad! Glad! Glad!

Å starte dagen med kaffi-kos hos verdens beste barnehagetanter, for å så tilbringe en hel dag på shopping og cafè, møte hyggelige mennekser, kvalitetstid,avslutte dagen med å prøvelukte masse deilige parfymer og ett glass vin...Jeg er veldig heldig kjenner jeg:)

Jeg har gjort meg noen gode kjøp i dag ! Nå gjenstår det bare å finne ut hva jeg skal ha med meg til Oslo...kjenner jeg meg selv rett...tar jeg med altfor mye+handler når jeg kommer frem.....Der har jeg mye å lære....der også!

Gleder meg til fredag og tur til tigerstaden, vi skal ha en event hos vakre Maria Høili, MH Interiør i Bygdøy allè 11. Gleder meg!!! Etterpå er det middag og bobbler på tapeten:)

Jeg får ikke lastet opp bilder...Tenkte å dele med dere hvilke skatter jeg kom hjem med i dag og litt krisehjelp...what to wear, what to wear...luksusproblem! Bilder kommer i morgen!

I hele dag har jeg spilt Joshua Radin,de som kjenner meg godt vet at jeg får dilla på en artist og da går låtene på repeat noen dager.....(les flere dager!!!)

Disse kverner i hodet mitt i dag, enjoy:)

 

LOVE THIS VERSION

Love this version of "Try sleeping with a broken heart"... I just saw an old episode of oprah, and there it was:)

 

Love

H

 

 

 

My favorite place

 

 


Love

H

 

  

"Hjemme hos......" Part one!

 

I dag har vi hatt besøk av nydelige Hege, vi har kosa oss med kaffi og kaker, skravla og tatt litt bilder til en interiør-reportasje som kommer på trykk om ca en uke. Jeg deler litt detalj-bilder med dere nå,men reportasjen i sin helhet må dere vente på til den kommer ut, men da deler jeg mer:)

Her har dere en liten smakebit, ønsker dere en fin uke!

Disse salt & pepper "dingsene" fra Goebel gjør meg så glad;)) De er litt crazy,litt søte og veldig gøyale! Du finner de hos Elin, Elin`s skattekiste i Fosnavåg.

Yummi! There is always room for cake!

-and cupcakes!Detaljer fra "beste-stuen"


Dagligstuen..De fine putene finner du hos Elin`s skattekiste,Fosnavåg brygge


Putene er fra Lene Bjerre og LG Interiør, Elin`s skattekiste, min favoritt interiørbutikk! Den til høgre er kjøpt hos verdens beste tante Åse, A.Sævik i Fosnavåg

Flere puter fra Elin`s skatttekiste
Favoritter på badet! Declare, Million by Paco Rabanne, Chlòe. Du finner Declarè og Million hos Amalie på Cosmetique,N.H.Lied, i Fosnavåg


Noen av mine So B by Børre Olsen favoritter, Becksøndergaard stjernearmeband, ørnen min av Camilla Prytz.

En liten smakebit fra mitt w.i.c !

Det kommer mer bilder av hjemmet i sin helhet...

 

Nå skal jeg følge bisettelsen til vår vakre vakre Diva-Dronning, Wenche Foss... jeg har kleenex`en klar...

HVIL I FRED VAKRE WENCHE FOSS.

 

 

 

 

At last it`s sunday and spring is in the air!

 

Cupcakes,ice-cheesecake and my favourite Gucci cake is served in about two hours, I love sundays and family get-together!

We are listening to this beyond cute cupcakesong!

"Hjemme hos Helen"

 

Lørdag og vi har kosa oss med formiddagsbesøk, kaffi og cupcakes, skravla og sett på So B vårkolleksjon:) Så fint det er å samles slik! Nå er det baking og vinduvask på programmet, mandag kommer skjønne Hege og skal lage en "hjemme hos- reportasje" hos oss, gleder meg til besøk av deg Hege:)

Dere skal få en smakebit av reportasjen "behind the scenes" mandag;) Også deler jeg alt med dere når det kommer på trykk om ca to uker:) FIN LØRDAG så lenge!

 

Denne går på repeat hos oss nå;) Stemning i stua!

 

 

 

 

L.O.V.E this song!!!

They just played this song on tv2 and I love it!!!!! Thank You tv2 !!!! Happy friday ya`all!

 

 

 

 

 

Friday kind of love ;)

 


to my love

with love

xoxo

 

 

 


 

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits