HelenSaevikFashionBlog » mars 2013

mars 2013

F.E.R.I.E PART 2

Så mye moro vi har hatt disse dagene;) Tusen kjekke bilder og enda flere kjekke minner! Når ferien starter med kusiner og tante i porten med flagget, da kjenner du med hver celle i kroppen at du er velkommen Hjertens takk for påfyll av energi, latter og kjærlighet - Elsker dere!

Ferie part 3 kommer, stay tuned and stay happy, surrounded by family and friends:)

YESTERDAYS SEQUINS
Strike a pose!Sånn går det ofte dersom jeg prøver meg på egenhånd.....

Ups... litt lengre innover mot kroppen Helen...

Nesten.... men det ble bare tull uansett.

Elsker salg, elsker god service og elsker paljetter! Noen av dere etterlyste denne paljettjumperen, men den er desverre ikke i handelen, jeg traff verdens søteste dame på Marcel Førde og hun forsto tegninga - fant frem denne skatten til meg fra lageret og et gammelt salg. Jeg jublet! Og det har blitt min nye paljettfavoritt i garderoben. Tusen takk vakre kvinne! 

Bukse fra five units og sko fra Acne, finnes på Overvåg. På nesetippen ray bans fra Interoptik Nymark.

 

Psssst! Dersom noen kjenner igjen dette stedet og tilfeldigvis er innom, så kan det være at dere finner en liten sort mappe med 2 stk filter til kamera, en stor blomsterbukett til deg dersom du finner denne mappen og kan sende den oppover :)  

 

 

PARADISET MITTMellom bakkar og berg ut med havet... Aldri noen gang har denne sangen hatt mer mening enn disse dagene.

Jeg elsker øya og familien min her. Det er noe helt spesielt å komme hit ut i havgapet, her står tiden stille, her er ikke støy, den eneste lyden du hører er bølgeskvulp og fuglekvitter OG sauer, masse:) Vi er tidlig oppe og tidlig i seng, går i "hågane" og i moloa. Stress er et fremmedord og høflighet er et kjært og kjent ord. Her hilser vi på hverandre, selv om vi ikke kjenner hverandre, så hilser vi på turistene og de fastboende, slår av en prat, smiler og møter hverandre med varme. Og den eldste og sprekeste mannen på øya? Det er oldefaren vår det! 89 år og på havet flere ganger i uka? Jeg vil håndhilse på den som gjør bestefar omigjen! Og hemmeligheten hans? Det er en tår med selolje/polargodt hver eneste dag og frisk sjøluft.

Å oppleve en god gammeldags basar på øya igjen er mer enn moro, jeg som elsker basar! Og sjarmen er boller med brun banan og gele på!! Så mange gode barndomsminner dukker opp igjen... Så mange mil jeg har tråkket her! Jeg føler jeg kommer hjem og roen er total. Fred i kropp, sjel og hjerte. Tiden står stille, makeup er iallefall et fremmedord. I det vi skulle til å reise på basar, så spurte jeg; "er det sånn at vi må sminke oss da?!" Ja, vi gjorde det, og kjente hverandre nesten ikke igjen;)

Her er det tjukkelabber på beina, håret i tutt, koseklær og vi tilbringer det meste av dagen ute i sola. En opplevelse som jeg ikke helt kan forklare, freden i hjertet må oppleves. Øya, det er alltid utrolig godt å komme tilbake til øya, vi blir møtt med hjertevarme og åpne armer - denne gangen med det norske flagg:) Vi får servert nydelig mat, spiser så godt at jeg nesten holder på å sprekke, vi ler fra vi står opp til vi tar natt:) Som vi kusinene ler! Og tante, hun er hjertegod! Også ligner hun sånn på pappa!!! Pappa, jeg er sikker på at dersom jeg putter på deg noen øredobber og noen fancy briller, så tar vi lett feil av dere:)

Øya i mitt hjerte... Øya som har gitt meg så mange gode minner og gode vennskap for livet. Jeg kommer alltid tilbake til øya! Mellom bakkar og berg ut med havet... It feels like home to me... Intet mindre <3

SPARKLE LIKE YOU MEAN IT

Dagens nye fine paljetter!

Elsker påskeferie, elsker paljetter, elsker at våren er her!

SO PRETTY AND SO COOLIf I had the guts and the balls to do this! Pretty & Cool!

AND LESS IS SUCH A BOREInspiration, part 2!

MORE IS SO MORE -Jeg kommer til å bli major copycat på enorme smykker denne våren! Nå som gradestokken kryper oppover, kan jeg bytte ut varme skjerf med de lekreste statement smykker, og det i flertall! More is more ans less is a bore fikk en heeelt ny dimensjon! Massevis av fin inspirasjon på "meandlex.blogspot.no" - så glad jeg oppdaget den bloggen! Anbefales!

A WALK DOWN MEMORY LANE

En nydelig vakker dag å minnes
Bestfriends, weddingday, so many memories
Love you Annie, love you lots!

F.E.R.I.E PART 1

In need of no words!

It feels like home to me

D.I.YOk, jeg ble litt fascinert av den "marble art" tingen, så da jeg kom over dette DIY prosjektet ble jeg fristet til å prøve igjen, men nå er det ikke neglene som skal til pers, nå er det vannglassene fra Nille ;) Ingen fine krystallvaser nei! Den som intet våger... og blir det for mye rot, så er jeg sikker på at jeg finner nye vannglass ;) Finn frem fine neglelakker/farger, en skål med kaldt vann, tape, avispapir/underlag, og klar lakk/topcoat for avslutning. Enjoy ;)

SNOW WHITE

Inspirasjon aka Elle MacPherson! 

Hvite jeans og skyhøye hæler, hvit cardigan/blazer, isblå topp og gullklokke? S.W.E.E.T 

Inspirasjon til tåspissene. 

 

Fortsatt fin onsdag dere :) 

 

PUSH PLAY & HAPPY BIRTHDAY

Innom og ønsker dere en fin dag, her er det kaker så langt øyet kan se og jeg gleder meg til familieselskap i stua litt senere i dag. 

Milla vår, gratulerer hjertelig med dagen din i dag kjære solstrålen vår, må dagen din bli like nydelig som deg - vi elsker deg <3 

 

Nå yndlings-sangen på og dekke til 30 - life`s brilliant! 

 

BLÅTT & GRÅTT
BLÅTT & GRÅTT! 

En fin-fin dag! Våren er her og jeg er så glad for det! Som jeg har lengta etter våren, tenk at det straks er april! O`GLEDE :)

Vi har kosa oss på cafè, en tur innom verdens kjekkeste kollegaer og nå er det klart for kakebaking. En helt perfekt start på uka! 

 

Acne trøder / Five Units jeans / Acne denimjakke / Michael Kors veske. Du finner alt i butikken , just nu :) 

 

TODAYS DENIM ON DENIM

Dagens denim on denim!
Solbrille-vêr idag, jippifølelse :)

Fin mandag dere <3

A PRINCESS KIND OF SATURDAY

Så glad og så sliten <3

Å feire prinsesse bursdag med så mange fine prinsessevenner på besøk er noe av det beste i verden! Men det aller aller beste i verden, det er å sovne i pappa`s armer. Det finnes ikke noe tryggere i verden. Total lykke. Både for et pappahjerte, mammahjerte og prinsessehjerte! 

Fortsatt fin søndag dere, håper dere spiser kake hele dagen, det har jeg tenkt å gjøre ;) Også gleder jeg meg sånn til å være i butikken igjen til uka!!! Halleluja :)) 

Små gleder er de aller beste <3 

 

Minner om at all kopiering av bilder er strengt forbudt og vil bli anmeldt. 

 

WITH LOVE

From me, to you, with love <3

Ønsker dere alle en fin søndag :)

TUSEN TAKK

Denne fine tegningen fra en kjær bloggleser gjorde dagen min komplett fin!
Tusen tusen takk H <3
Med hjerte i hånden, det er meg det :)

Fin lørdag dere, her fylles hjemmet med prinsesser og det er klart for 6 års bursdag - GLEDE :)

TODAYS PINK & GREY

Så glad i rosa og grått, så glad i paljetter, så glad i ørnesmykket mitt og sååå glad i grå trødene mine. Fin fredag, jeg har fått handla inn til helga, er klar til å lage prinsessebursdag og slått en konklusjon i at jeg skal vente en stund til før jeg kjører bil igjen ;) Nå kaffibesøk i Skinnes-stua <3 

 

COGNAC IN THE MORNING

Noen synger "sugar in the morning" - jeg har tatt den litt lengre og tilfører cognac! Kaffi, cognac-sjokolade, duftlys, gamle fine sanger og bare nyte utsikten, det er en perfekt start på dagen det! 

Ønsker dere en fin fredag og en god helg, ta vare på hverandre, spill gamle slagere og bare nyt livet. Det finnes ikke så mye å klage over dere, en ny dag ligger foran oss, og det er opp til oss hvordan vi vil den skal bli. Ut i verden og smil, gi noen en klem, et smil og noen gode ord, det skal ikke så mye til for å sette en fin farge på denne dagen også <3 

 

DO RE MI

Ønsker dere alle en fin start på dagen med denne fine videoen. Denne blir jeg aldri lei.

Jeg do-re-mi`er meg bort til kjøkkenbenken og baker noe godt i dag, i morgen er det klart for barnebursdag i hjemmet, gleder meg :)  

God fredag så lenge dere, nyt solen og hverandre <3  

TODAYS VINTAGE & BRAND NEWElsker mor`s fine blazer fra 60 tallet, elsker mine baggy Five units jeans og de nye fine grey suede fra Acne! Disse blir våren og sommerens hit i garderoben. Til jeans, shorts og sommerkjoler! 

Håper dere alle har hatt en fin dag, det har vært vårstemning i mitt sinn iallefall, fra morgen til kveld :) Lakket negler har jeg også gjort.... say no more ;) Bilde finnes på Instagram. Fortsatt fin kveld dere, her er det straks klart for Tangerud-dampen , de fineste menneskene jeg vet om <3 

 

 

LAUGH MORE, WORRY LESS

Jeg koser meg med gamle og nye bilder, så mye moro og så mange gode minner!
Konklusjon: Vi ler mye i denne familien ;)

RUNDE-SKATTEN (E)

I det gjerningsøyblikket jeg prøvde å pimpe neglene mine, (Dip and DIE!) dro min bedre halvdel ut for å forevige moder jord. Han har blitt en ivrig fotograf og jeg ELSKER disse bildene. Jeg hørte han nevne "Runde" i det jeg spurte hvor han skulle å knipse bilder, og gjett om jeg er glad for at han utforsket Rundefjellet. "Rundeskatten" sa dere? Den må være disse staselige karene, og hun blondina på siste bildet! Eller er det Runde blandakor du gikk deg på kjære? Flotte og riktig så underholdende var de iallefall ;) 

Jeg kan virkelig høre de stemme i ; "Mellom bakkar og berg ut med havet" tror jeg det er! 

Over: Brumlebass`ene. Under: Tenoren! 

Og sist, men ikke minst: Solisten, Blondie! 

 

MY HAPPY HAT

Føler du deg litt tussete og grå? Ta på deg en artig lue!
Denne gjør meg (og de rundt meg) i veldig godt humør :)
Spesialbestilling med ønske om så stor dusk som mulig! Egentlig var det barnebarna som fikk seg så fine luer, men da jeg fikk øye på de, var jeg superrask med å legge inn en bestilling:)

Hjertens takk mamma, jeg digger den og jeg digger deg som strikker så fine luer, skappelgensere, tjukkelabber ++ til oss, hva enn vi bestiller så går det bare noen dager og voila: Nye fine strikkegleder Nå gleder jeg meg til neste Spesialbestilling er klar - den kommer selvsagt på blogg og jeg tipper den blir min all time favorite :)
IKKE PRØV DETTE HJEMME!

Ok! Dip and dye eller dip and DIE? Det siste! Jeg rigget meg til med kaffi, neglelakker (ikke englelakker!) neglelakkfjerner, bomull, q-tips og ikke minst god musikk. Jepp, her skulle negelene pimpes - var det ikke det jeg kalte det? OH WTF!!! Ikke prøv dette hjemme, dersom du er perfeksjonist, har meget dårlig tålmodighet og får nesten nervesammenbrudd av typer hobbyer som strikking, hekling, priming, eller ting som tar altfor lang tid før det er ferdig.... Dette kommer under den kategorien!

Første forsøk... jeg går på med liv og lyst, superhappy! Synes selv det ser sååå fint ut med fargene, dette må bli bra, tenker jeg..... 

Valget faller på disse fine fargene...

Min kjære synes også dette er litt spennende, så han foreviger "idyllen", før all hell breaks loose.... 

Riktig så fint, ikke sant? O`tett på blinkskudd.

Ok, så skal jeg lage mønster... IKKE start i ytterkant finner jeg raskt ut...

Men tross alt, jeg får ett ok mønster...

Dip....and soon die.....

Første forsøk.... jeg husker å ha tape på fingrene også, men resultatet blir ikke dekkende nok synes jeg, da jeg har glemt at neglene skal preppes med to strøk hovedfarge FØR du starter... Så jeg fjerner alt, gir blaffen i å ha på tape på neste forsøk, min kjære skjønner tegninga og forlater the crimescene for å forevige moder jord og kanskje ørnen... Jeg er alene hjemme, fyller opp kaffikopp nr 3 og røyker altfor mange sigaretter....allerede nå burde jeg skjønne at dette er ingen god ide for Mrs. No patient. Andre forsøk.... ikke verdt å avbilde engang, jeg tok altfor tykt med lakk (for mange dråper) i skålen, så resultatet ble rosa klumper med vannbobler.... 

Jaja.... tredje forsøk. Jeg har preppet neglene med en rosa lakk og blander ut lyse lakker OG glitterlakken.... Glitterlakk er usedvanlig vanskelig å få bort - så sant du ikke bruker en god neglelakkfjerner - og min er IKKE god! Men nå er jeg så lei at jeg har absolutt tenkt å få dette til, jeg skal IKKE fjerne alt.....

Vannbobler og lite effekt siden lakkene er så lyse. Jeg holder på å miste motet. Er skjelven på hendene etter altfor mye koffein og nikotin..

Crimescene! 

Så her er da resultatet! Innimellom bobler og mye bomull (som er kapslet inne) en halv flaske mindre neglelakkfjerner, såre negleband og en meget irritert Helen! Så har du ingenting å gjøre i dag, men har lyst å prøve deg på dette... så vil jeg ikke anbefale det. Ferdig! 

Jeg har bomull og glitter overalt, i håret, på kaffikoppene..... Dip and dye... not for me! 

NAIL IT

Dette skal jeg gjøre i dag! Pimpe neglene mine!
Masse fin inspirasjon på Instagram.
Fortsatt fin tirsdag dere:)

I DON`T CARE IF MY SHOES DON`T MATCH MY FUR


Hverdagslykke er å gi blaffen i at man går i slippers og pels. Har man lyst har man lov... Egentlig såg jeg ut som dette, men det var i "offentlighet" ;) Just nu, er slippersene byttet ut med tjukkelabber og håret er i tutt , eller "god morgen håret ditt mamma", som noen kaller det! 

Herdagslykke er også å møte hyggelige kollegaer, oppdage en svanefamilie ute på tur og kaffi hos mamma og pappa. 

Fortsatt fin mandag - en fin kjole er rett rundt hjørnet :) 

HAPPINESS IN A CUP OF COFFEE

motivational love life quotes sayings poems poetry pic picture photo image friendship famous quotations proverbs

 

- And when my love brings me coffeee without even asking, I fall in love with him all over - again and again <3 

 

God morgen kjære lesere! 

Ønsker dere alle en fin mandag, takk for at dere titter innom meg og finner gleder her inne, og mest av alt: Takk min elskede, for alt du er <3 

 

 

 

OH THAT CHANEL JACKET

I can`t help it, but this is art and meditation for my heart and soul. Perfection! 

 

 

ACNE & SO B

Fin søndag, i fin kjole. 

 

CHANEL LOVE

Lykke, det kan være å bytte fine gaver med fine hjerter som betyr mer for deg enn hva du helt kan forklare. Denne nydelige Chanel skatten er fyllt opp med perlemor, glitter og kjærlighet <3 

Rett over helgen kommer ukens antrekk som jeg gleder meg til å dele med dere, inntil da, ta godt vare på både hjerte, helse og hverandre :) 

God søndag! 

DAGENS GLADE 182 CM

 

Debbie trøder // 50,- bukse fra et salgsstativ // Acne t-shirt // Mamma`s fine pelsjakke // Michael Kors veske.

Ønsker dere en fin fredag, intet mindre <3 

D.I.Y

White Swirled I love you I know altered vintage teacup set

 

Kom over disse søte på etsy.com og tenkte at dette er jo superenkelt å lage selv! 

Ønsker dere alle en kjempefin fredag, jeg gleder meg som et barn til å ta bilder til ukens antrekk i dag, deler til ettermiddagen. Godt å være på vei tilbake <3 

FIN FREDAG DERE!

Ps: Tro på drømmene dine, de er mer ekte du du våger å tro <3 

 

 

 

HAVE A NICE ONE

Ønsker dere alle en fin dag, spre glede og solskinn rundt deg og husk at en god latter forlenger livet ;)

SHINY CHANEL


Nå skinner min Chanel skatt omkapp med solen! Puss puss så får du en suss!!! 

Husk å ta godt vare på skinnveskene / skoene /jakkene dine. Kjøp gode produkter (finnes hos din tekstilforhandler eller møbelforhandler) og sett i gang. Husk innsiden av vesken også - og når du først er i gang kan tar du selvfølgelig gull-lenken og logoen også. Spør etter gode produkter for gullpuss hos din nærmeste gullsmed.

Så fin som ny - tusen takk min elskede <3 

HOW TO WEAR YOUR SCARF

Denne blir vi aldri lei og etter ønske kommer den i reprise :)

Varianten "The wrap" er veldig fin og kan gjøres som "poncho" også : sørg for at den ene siden av skjerfet er litt lengre enn den andre, ta den lengste siden av skjerfet og "kast over" motsatt skulder. Voila, da har du poncho. Eller "The Peggy way" som jeg har døpt den om til ;) Ååååh jeg savner kollegaene mine <3 

 

 

STREET SEEN

Så mye fin inspirasjon som finnes online!
Neste gang jeg hopper i finstasen lar jeg meg inspirere av disse damene.
Og den skinnjakka der...? Grrrrrrrr!!!

(Pics from google)

ELLE MELLE, DIORElle melle... valget falt på Dior`s fine "Marilyn". 

En klassiker som aldri er feil. Knallrøde negler! Like fint til fin-kjolen, som til hullete boyfriend-jeans. 

Ønsker dere en fortsatt fin tirsdag - det er lite outfits på meg om dagen og blir nok ikke så mye av det fremover da formen ikke er helt på topp. Virus på balansenerven har inntatt kroppen og det kjennes ut som jeg går litt på en snurr hele dagen, så her i hjemmet synger vi "I got a hangover" ;) Når viruset har tenkt å forlate kroppen vet jeg ikke, men jeg håper det er veldig snart - helst i går! 182 cm er ikke skapt for å sitte i ro, men denne gangen tar jeg det piano, klok av skade! 

Savner kollegane mine masse og gleder meg til å være på plass i butikken igjen, inntil da blir det blogging fra stua. Ta godt vare på hverandre og "husk alltid å strø litt glitter rundt deg" - hvor enn du går <3 

TOPP TRE

marie3

Vakre Marie Ullevoldsæter, outandabout inspirerer meg i massevis. Elsker stilen hennes! 

0gAikXUJdVVLWTTh2d6L74jiRQvEs7YajRuLUsAhvEw,vstMsiWCGW1LRKeuERhS1AFl9IvYPqbTPjCIUs__P8c

Nydelige Silje Pedersen`s blogg er den første jeg er innom hver dag. Inspirasjon til fingerspissene! 

Og alltid like inspirerende Evangeline, aka styleheroine.

 

 

 

DANCE LIKE NOBODY IS WATCHING

Jeg avslutter dagen med denne herlige videoen ;) 

"Dance like nobody is watching" gjøres for min del innenfor husets fire vegger (til tider på fjellet eller langs veien/i bilen) men dette burde alle prøve tenker jeg! 

Glad mandagskveld! 

 

ICE ICE BABY BLUE

Fine armbåndet jeg fant hos vakre Marita på Gullfunn her om dagen. Superfint sammen med denim. En ny favoritt på armen og tipper det blir ekstra fint til sommerbrun hud. 

Fortsatt fin mandag dere :) 

 

SMÅ MAGISKE ØYEBLIKK & MAGISKE GAMLE VISER

En ny og ubrukt dag i gave vi har fått. Sånn en fin morgen, å starte den med kaffi har jeg savnet siste uka!!! Små ting som å nyte en kaffi og speide etter hurtigruta, kjøkkenet er husets hjerte og mitt favorittrom, her er utsikten magisk og lyset i morgentimene er så fint. 

Vi har snakket om "Hildringstimen" rundt frokostbordet i dag, og det fikk meg til å tenke så inderlig på far og Erik Bye'`s mange gode sanger.  Jeg elsket å sitte ved mor og far`s kjøkkenbord og synge. Ingen stunder hos mor og far er for meg så kjære som de mange timene vi har tilbragt rundt kjøkkenbordet og vi har sunget gamle viser. Så glad jeg er for at du lærte meg alle disse gamle sangene. I dag far savner jeg deg ekstra, men samtidig så kjennes du så inderlig nær når jeg synger Erik Bye <3  

Ønsker dere alle en fin mandag, ta vare på magiske øyeblikk rundt kjøkkenbordet, ta vare på disse fine gamle visene, lære de videre til dine barn og barnebarn. En dag vil de være evig takknemmelige for stunder som det, små magiske øyeblikk <3 

 
 

FINE "KVIKK LUNCH" SANGEN

Så FIN den er sangen som spilles til kvikk lunch reklamen på tv! Denne går på repeat i noen dager fremover tenker jeg... Type "fred-i-sjæla-sang".

Nå Discovery Channel og dokumentaren "Naked and Marooned" - anbefales! 

 

SPRING IS IN THE AIR

Vårstemning aka Kate Moss! Faktisk litt sommerstemning også! 

Ønsker dere alle en fin søndag, nyt den i fulle drag, hvor enn du befinner deg - for akkurat denne dagen får du aldri i reprise <3 

 

(Ukens utgår i dag, men kommer så raskt som råd.) 

HELEN SIER TING HUN IKKE BØR SI - OM KVINNEDAGEN, KVINNER OG MÅKER!

 

Jeg har lest og hørt så mye bra i etterdønningene av årets kvinnedag og klasker meg på låret i utallige latteranfall, det er blogginnlegg, det er avis/magasin artikler, det er snakkis på nærbutikken, cafèen og i kjærka. Nå er hjertet altfor fullt! 

Vi kan rope høyt om kvinnedagen, kvinner meg ditt og datt, kvinner er sååå fantastiske. Joda, jeg elsker kvinnedagen! Dagen der vi skal sette oss selv i høysetet for alt vi kan, alt vi er, alt vi får til, dagen der vi skal loppe mennene våre for enda en gave. Oj! Er det ikke det kvinnedagen handler om sier du? Neimen i alle dager!? Ja hva handler kvinnedagen om da, for deg? Likestilling, stemmerett, lik lønn eller var det høyre lønn? Listen er lengre enn en ond kvinnetunge - og den er lang den!

Odd Børretzen`s sang "Måker" klinger i bakhodet mitt.... det var virkelig kvinner han hadde i bakhodet da han skrev denne sangen! Misunnelige, utakknemmelige, grådige, skarpe, frekke, blåhvite kvinner... som innimellom tar på seg Chanel-makeup-maska  og colgate smilet, later som de er kvinner som kjemper "sammen" for en bedre og snillere verden, der alle er venner og ingen liker krig-og-hat-og-baksnakking-og-sårede-følelser-og-sånn? For vi kvinner er vel sånn? Vi er jo de myke i samfunnet, det er iallefall slik vi vil fremstå - helt til det er snakk om hva vi kan lire ut av velferds-Norge... eller var det velstående menn?

Kanskje til neste kvinnedag, kan vi som kaller oss kvinner gå i oss selv og tenke en smule over hva vi VIRKELIG representerer med vår egen kvinnekraft og hva akkurat du sprer rundt deg av "kvinnelighet". 

Gratulerer med vèl overstått kvinnedag dere. I mine øyne har EKTE kvinnfolk ballær nok til å være seg selv, på godt og vondt, ikke jabbe med mengden fordi du ikke tør stå oppreist for dine egne holdninger og meninger. Ekte kvinnfolk baksnakker ikke, er ikke feige og gleder seg faktisk over andres lykke. Noe å tygge på til neste kvinnedag kommer på snakk igjen? 

La oss ta en titt på sangen og hva meningen med den virkelig er.

Og la det være sagt: Personlig elsket jeg Odd Børretzen og han fantastiske formidling av tekster og melodier. Fred over minnet hans! En skatt av en kunstner! 

 

 

JEG HATER MÅKER (Jeg hater kvinner!)

"Jeg hater måker"
Ikke hele tiden, naturligvis.
(.... ;)) 

Når de flagrer på himmelen som hvitt papir, (det må vel være en lørdag han snakker om her når fruen har kledd seg opp i finstasen og tar seg rett bra ut)

eller flyter stille på det blanke vann og likner
vakre badedyr av plastic,(her snakker vi badestrand, sommer sol og toppløse deilige damer dere)
da er de en naturlig del av sommerens bilde og
man tenker ikke mye på dem, 
hverken med hat eller kjærlighet, (de er rett og slett bare veldig behagelige å hvile øynene på , der de ligger helt stille og myser opp mot himmelen, stille er de også)
men når de åpner kjeften og
skriker som syke sjeler kan du se helt ned i deres
blodige, skamløse innvoller. (and here we go....kjeftesmella!)


Hvis en måke har fått tak på et fiskehode eller 
en tarm eller noe (eller når venninna/hennes største fiende kommer trippende med en ny designerveske på armen eller Gud forby, enda ett Louis Vuitton skjerf..)
annet svineri og flyr av gårde med dette i 
nebbet, da kaster de andre
måkene seg over henne og skal ha
skal ha skal ha skal ha (og hvem er det som oftes må penge ut for hennes nye tilskudd? - så sant hun ikke går i anskaffelse av kredittkort nummer 174) 
og resultatet blir jo at gørret detter i vannet
og synker og ingen av dem
får noen glede av griseriet (jepp, fordi den lykkerusen hun fikk av kjøpet og skyhøy rente, den lykken var meget kortvarig!)


Måker eier ikke samfunnsånd (Måker: les misunnelige, grådige, utakknemmelige kvinner!)
skal ha skal ha skal ha
jeg tør ikke tenke på hvilket parti de ville ha
stemt på hvis de hadde hatt stemmerett. (KrF? - Eller KFR "Kvinner Først , så Religion)
Under sånne forhold sier jeg til meg selv:
"Jeg er glad jeg ikke kjenner en
måke personlig
sånn at jeg måtte oppføre meg noenlunde
høflig mot vedkommende." (Det er kanskje leveregel nr 1 til de som er ungkarer i dag)
Jeg ville ikke hatt en måke om du ga meg en. (jeg kunne ALDRI hatt en kvinne til kjæreste - selv om jeg elsker mine lesbiske venninner mer enn ord kan beskrive!)
Hvis jeg skulle velge en fugl ville jeg sagt:

Gi meg en kelner (utenlands takknemmelig dame) som kvidrer med glassene
som svever mellom bordene eller kommer
tassende 
mot meg (jepp, det ER en grunn til at snille menn velger bort frekke og utakknemmelige blåhvite "damer" )

Måker er jo kjent for å holde sammen i par.
Visstnok hele livet. De er
kjent for å være trofaste mot sin partner.
(les: trofaste mot de venninnene som er noen man slipper å sammenligne seg selv med!)
Og det syns vi jo er sympatisk. (menn nyyyyter noen timer alene, uten mas og marm)
Men jeg vet ikke jeg. Hvis jeg hadde vært gift
med en skrikende
skal ha skal ha skal ha (norsk kvinnelig statsborger)
en skrikende, innvollsetende, fiskeluktende
partner, uansett hvor trofast
hun hadde vært, da hadde jeg kanskje tenkt at
det var like bra hun fant
en annen

Nei, gi meg en kone som smiler med tennene (ja gi meg en fin liten gylden dame som smiler med tennene og hjertet)
som står på stasjonen og glad kommer
rennende
mot meg
jeg mener: Som står på stasjonen og venter når
jeg kommer med toget
fra Oslo eller hvor jeg har vært. (la menn være menn og få nyte sine gutteturer)


Jeg har sett, en søndag i Lillesand havn,
så jeg en gang to måker
som forsøkte å voldta en flytende plastkanne (to "bestevenninner" som kranglet så de sorte englevingene knakk)
ute mellom bryggene
midt i kirketiden, med barn til stede (misunnelige kvinner eier ikke skam)
Måker oppfører seg som dyr noen ganger (and why on earth am I not surprised?)
som sagt: Ganske ofte hater jeg måker

Nei, gi meg en due som kurrer mot maken sin, 
som åpner sitt hjerte med ømhet og 
nakent sinn
(fine fine gyldne damen)

Jeg hater måker. Men det er mange ting
jeg elsker.
Lenge hadde jeg det sånn at når jeg møtte folk
som, fremgikk det, ikke hatet
eller elsket, det samme som meg, da tenkte jeg
at de måtte være gærne. 
Jeg tror at mange har det sånn ennå.


Ikkerøykere f. eks. som oppdrar sine barn til 
ekle små tyggegummiluktende moralister som går
gjennom den eneste røykekupeen på toget
og sier "æsj. Det lukter røyk her.
(du Odd , du Odd, du får sagt det du! Lite er mer irriterende enn dere som grynter på nasegrevet over nikotin-odør. La meg si det sånn, den odøren er ofte bedre enn stanken av skyllemiddelet ditt eller ånden din)
Røyk er farlig for kreften."
Som sagt: Jeg hater måker, av ovennevnte
grunner, men hvis jeg
møter en som elsker måker og sier det, eller hvis
jeg møter en ikkerøyker som mener at røykere 
ikke burde ha adgang til offentlige sykehus (da burde barn som spiser sukker betale tannlege-borringen sin av sin egen sparegris)
eller offentlig jernbane men løpe etter
f. eks. Vestfoldbanen, 
da skal jeg forsøke å se på vedkommende med
forståelse. (men mine innerste tanker får de aldri)
Men lett blir det ikke.

Nei, gi meg en due som kurrer mot maken sin
som åpner sitt hjerte med ømhet og 
nakent sinn 

Gi meg en kelner som kvidrer med glassene
som flyr mellom bordene og kommer tassende

Gi meg en kone som smiler med tennene
som står på stasjonen og glad kommer
rennende 
mot meg 

(Om hundrede år finnes det ikke flere blåhvite kvinner igjen i dette landet, for fremtidens Menn, de ønsker seg en vakker kvinne, en kvinne som er like vakker på innsiden som utsiden. Og de kvinnene? De er fine og gyldne, ikke blåhvite! Og de kommer ikke med storken i første omgang, de kommer med rutefly!)

HURRA for vårt fargerike Norge - jeg elsker at kvinnedagen samlet 10 nasjoner på en og samme cafè! Flott tiltak - flotte kvinner <3

 
 

 

 

 

THESE ARE A FEW OF MY FAVORITE THINGS

Jeg elsker solnedgangen som skaper et magisk lys i hjemmet på en lørdagskveld... 

Jeg elsker det runde vinduet på bestestua, hvordan solen skinner på krystallkrunen og lager en million mini-regnbuer i stua. (Jeg elsker finn.no, for der fant vi denne lyskruna til en latterlig billig penge!) 

Jeg elsker denne lille spilledåsen jeg kjøpte i Operahuset, jeg elsker musikken den spiller. Jeg elsker orkidèer og at jeg får de til å blomstre gang på gang....

Jeg elsker gamle filmer og musikk fra en svunnen tid.... these are just a few of my favorite things <3 

Ønsker dere alle en riktig fin helg. Beklager at ukens antrekk ikke kommer i morgen som vanlig, men så snart jeg er oppe og hopper igjen, så skal det avbildes en flott kjole fra Boss Orange, med lekkert tilbehør. 

Inntil da, holder jeg senga og koser meg med gamle fine filmer. 

Fin helg dere, ta godt vare på hverandre og nyt soloppganger og solnedganger <3 

 

 

TRUE BEAUTY

Gratulerer med dagen jenter!

Her har sykdom slått beina under meg, så jeg er i en mini-koma, men jeg kommer sterkere tilbake! Inntil da, ta godt vare på hverandre

THE EAGLESå fin tur vi har hatt i dag. Det man kan kalle en ordentlig søndagstur :) Så tett kom vi på ørnen i dag. Stas for både små og store hjerter. Nå er det sjokoladefondant og vaniljeis på gang - til kveldsmat faktisk ;) Håper dere har hatt en fin søndag, min dag på instagram finner dere her

(Copyright Eivind M.Sævik)

TODAYS OUTFIT & STORM


Så gøy vi har hatt det i dag! En liten bit av dagen har dere her. Jeg ELSKER havet! ELSKER!!! Og fint lite slår følelsen av å se storebåren bryte innover - det eneste som hadde vært bedre er å være ut på der med båt - jeg har saltvann i årene! Gleder meg til sommer og båtturer, fiske til solen går ned, rake krabbe og ikke minst, ha krabbe/hummer fest på verandaen!!! Heftig med vind i dag - også duften av havet da.... Jeg tror det blir enda en tur i morgen kjenner jeg oss rett ;) 

Ingenting annet enn ren flaks gjør at jeg fortsatt har Iphonen min intakt!

Hjerter på havet <3 ..... og litt roligere outfitbilder! Debbie shoes // Five Units bukser // Acne t-shirt // Second day blazer // Michael Kors veske // Chanel belte brukt som smykke // Michael Kors, Dyberg/Kern & Louis Vuitton på armen.

Ps! Har funnet meg den P.E.R.F.E.K.T.E boyfriendjeans`en i dag - stay tuned ;) 

Fortsatt fin helg dere, ta godt vare på hverandre :) 

 

 

SATURDAY KIND OF DETAILS

Min lørdag på Instagram ser sånn her ut.
Nu: Cafe!

God helg dere:)

B.L.U.E

Dagens blå detaljer!
Dagens antrekk kommer straks:
Denim on denim!

DERE ER SOLSKINN FOR MEG

God morgen kjære lesere!

Det er 1.mars og jeg jubler! Tenk at vi allerede har kommet til mars, det er snart vår :)
Jeg har startet på helgen og har planer om å gå ut å kjøpe friske blomster til hjemmet, gå på kaffidate med min elskede og bare kose oss
Jeg vil takke dere alle som var på butikken i går og kosa dere, veldig hyggelig at så mange tok turen! Vi er takknemmelige for all positiv tilbakemelding vi fikk fra dere!!! Dette var så gøy at dette blir fast på programmet hos oss har vi bestemt :)

TUSEN TAKK for en super kveld å minnes, jeg vil takke mine kjære blogglesere som tok turen, gode ord fra dere inspirerer meg i massevis og varmer hjertet mer enn dere forstår, tusen hjertelig takk
Nå skal jeg fylle opp kaffikoppen og vente på at hurtigruten kommer forbi husveggen. FIN fredag!

Husk at i dag er den store kompliment-dagen, gi noen du er glad i et kompliment, spre glede og kjærlighet rundt deg
Ps! Opp i all kosen i gårkveld, så glemte jeg helt å ta bilder! Beklager!

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits