HelenSaevikFashionBlog » mars 2011

mars 2011

Ladies night

 

 

 

I går kveld var det Ladies night igjen og Camilla var kveldens vertinne- takk for en kjempefin kveld i veldig godt lag, vi lo så hjertelig;D Mange gode historier!!! Nå gleder vi ossallerede til neste gang;) Jeg tror naboene undret seg da jeg skulle hjem, jeg og min glade Synnebag lyste opp i mørket, ikke bare gjør den meg glad,men den er faktisk full av refleks og lys, ja, lange meg var litt som ett langt vandrende gatelys faktisk:))  

Mr. Akon, in my car!

Denne er en av de sangene som går på repeat om dagene, og lykken er stor når jeg er ute å kjører og denne spilles;)

 

 

 

BEIGE BEAUTY by GUCCI

 

Beauty Tip: Neutral colored clothes are like a blank canvas, which means you can and should punch up your makeup. During Gucci`s  spring show, makeup artist Pat McGrath painted lips a high gloss cherry red.

 

 

All New! Burberry Beauty!

Such a BEAUTYFUL girl!

Now it`s your turn:)

 

xoxo

 

 

 

 

 

 

Flotte Dorthe!

 

For ei Dame!

Hurra for vakre og hjertelige Dorthe Skappel:) Følg bloggen hennes her:

http://blogg.tv2.no/dorthe/

Ukens absolutte høydepunkt er God kveld Norge og vakre Dorthe! En så flott og sprek mormor skal jeg også bli en gang;) ja ja ja;)

Ha en fin dag så lenge!

 

 

 

 

 

 

FAVORITT!Denne kom jeg over i Ålesund, jeg husker ikke navnet på butikken!!!! Den ligger inne på storsenteret og de fører merker som Jean Paul, Mario Conti, Samsøe +++

Denne er fra Mario Conti Donna og jeg gleder meg til å bruke den myyyye når våren nærmer seg. Den er så god å ha på seg,skinnet er supermykt:)  Men det er altfor kaldt ennå!!!! Så jeg bruker den som en blazer i vente på at gradestokken skal krype oppover mot ti grader....

Smykke fra Camilla Prytz, armebånd fra So B by Børre Olsen , topp fra Sophie Faroh, bukse fra Acne

 

 

 

 

 

 

 

My Synnebag!

Min crazy glade Synnebag:))) Jeg blir i så godt humør av denne veska designet av Synne Knopp!

For en herlig dag dette er, jeg har drukket sjokoladekaffi i solveggen-her er det sol fra blå himmel i dag (og det fortjener vi!!!) Jeg har kosa meg helt alene hjemme, vært hos min nydelige frisør Silvia og stelt hårmanken,for en glede! Min favoritt salong i Fosnavåg er Saxett,bryggen! De kan og vet akkurat hvordan jeg liker å ordne mine krøller:) Mange har spurt meg hva slags krølltang jeg bruker - du får kjøpt den hos de tre vakre damene på Saxett;)) Og for å toppe dagen så avlsuttes den med en god gammeldags Ladies night;)

Min glade Synnebag & moi:)

Ønsker dere en fin dag videre, nyt solen og hverandre:)Fluffy So B Synnebag:) Legg merke til de superartige detaljene! Gullpenger, en tingeling, dyriske håndjern, en knallpistol som jeg sverger jeg skal bruke 17.mai! Og ett skull-refleks! I tillegg er den utstyrt med LYS!!!!!!! Nei denne er over the top fantastisk;D

Kontakt Synne Knopp dersom du ønsker deg en:))) Du finner henne på facebook, eller du kan bli med i gruppen "SYNNEBAG" og få oversikt over alle de herlige veskene hun designer:)))

 

 

  

My not-so-secret-anymore-recipe GUCCI CAKE!

Denne kaken smaker HIMMELSK - jada.... så sjenert er jeg;))

Jeg har gitt den navnet GUCCI , fordi den smaker like eksklusivt og den minner meg om smaken av denne lekre kaken vi fikk servert på GUCCI CAFÈ, Milano i mai 2010. Jeg spiste den hver eneste dag i en hel uke.....!!!! Så smaken er så å si identisk vil jeg si!  Intet mindre!

Nå har jeg bestemt meg for å dele den med mine kjære lesere og jeg håper dere får like my glede av den som mine venner har hatt og skal fortsatt få:)

Hemmligheten er å ikke steke den for lenge, den skal stekes kun slik at når du stikker en pinne i midten er der antydning til at litt deig vil henge igjen.. steker du den for lenge, mister den sjarmen sin! Bare husk på den, jeg setter meg like gjerne framfor bakerovnen med ett blad mens jeg venter...da er jeg sikker på å ikke glemme den!;)

Du må bare prøve deg frem med temp og antall minutter i ovnen.... på vår stekeovn bruker jeg ca 20 min, nederste rille, 200 grader.

ENJOY:

Du starter med bunnen, selve sjokoladekaken:

150 gr romtemp smør

150 gr strøsukker

100 gr melis

-disse tre ingrediensene blander du sammen til en luftig hvit smørkrem.

2 romtemp egg - tilsett ett og ett egg, pisk godt mellom hvert egg.

1 ts vaniljeessens eller 2 ts vaniljesukker

1 ts natron + 1 ts bakepulver

120 gr kakao (vil du ha den enda mørkere bruker du 150 gram kakao)

3 dl romtemp melk (jeg bruker helmelk)

NB! bland alt dette FØR du starter med hvetemel...

CA 180 gr hvetemel siktes i....NB! Røren skal være veldig rennende, så rennende at du kan helle den i formen uten problem- prøv deg frem.

stekes nederste rille (les ovenfor, du kjenner din stekeovn best) 200 grader ca 20-30 min.

 

sjokolademousse i midten:

250 g kokesjokolade
3 dl kremfløte
2 stk eggehviter
2 stk eggeplomme
3 ss sukker

Pisk eggehvittene stive (i en helt ren bolle, eventuelt med litt salt)

Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis

Smelt 200 gram sjokolade med en liten fløteskvett i vannbad

Pisk resten av fløten stiv, vend inn sjokoladen, eggeplommene og til slutt eggehviten...det skal bli en jevn masse

 

Dersom du vil, kan du istedenfor oppskriften på sjokolademousse over, bruke 2 pakker freia sjokolademousse, men den blir best dersom du lager alt selv;)

 

Så er det vaniljekrem på toppen, jeg brukte faktisk en ferdigpakke som jeg pisket opp med litt fløte (ca 1 dl fløte + 2 ss melis blandes i vaniljekremen og piskes, sist gang jeg laget denne kaka og det var veldig godt!  Eller du kan lage din egen favoritt vaniljekrem:)

Jeg hadde resten av fløten (ca 2 dl) ved siden av kaken, noen liker veldig godt krem på alt;)))

HUSK å avkjøl sjokoladekaken FØR du smører på sjokolademoussen.

Sett kaldt og når sjokolademoussen har stivnet kan du smøre på vaniljekremen.

Pynt etter ønske:)

LYKKE TIL :)))

 

 

From me - to you - with love

Helen

 

 

 

MY ATTITUDE IS BASED ON HOW YOU TREAT ME!
P.I.M.P MY KEYS!


Vesken min veier ett kvart tonn, minst! (Men den inneholder kun det mest nødvendige!)

Litt av grunnen kan kansje være denne supersøte nøkkelringen jeg bærer på...Den er helt etter min smak!

En rosa lekker diva-sko..fordi jeg synst vi skal bruke stilletter oftere - være kvinner til fingerspissene! (I don`t know who invented high heels, but all women owe him a lot!)

En sløyfe.. fordi jeg fortjener en sløyfe hver dag!  

En gigantisk "diamant"-ring ..fordi "Diamonds are a girl`s best friend"

og noen søte små Hello Kitty...rosa selvfølgelig!

 


 

Norges Vakreste Hjerte, Diva og Dronning, Wenche Foss

 

 

Så uendelig trist!

Jeg har alltid sett opp til Wenche Foss,ett fyrverkeri av en FANTASTISK KVINNE! Ingen kan gjøre henne om igjen, absolutt ingen! Og støtten og kraften hun viste under Rødseth-saken, der Sveinung ENDELIG ble frifunnet....jeg er full av beundring, kjærlighe,respekt og takknemmlighet!!!! Vi gråt av glede og takknemmlighet! For meg har navnet og hennes hjerte, medmennesket Wenche Foss alltid vært Kongelig...nå har Norge mistet sin vakreste hjerteDiva....så uendelig trist! Våre tanker går til hennes nærmeste familie og venner. Hvil i fred vakre, vakre Wenche Foss <3


KJÆRLIGHET

Helen

 

 


 

Antrekk + shopping, Maria`s mote

Frisørtime og shopping!

Jeg er alltid innom favoritt klebutikken min, Maria`s Mote i Fosnavåg og idag ble dette fine skjerfet fra Saint Tropez med meg hjem + ett smykke jeg falt helt for:)

Hun har enda flere igjen;))"There are no regrets in life. Only lessons"

En vakker måte å tenke på synes jeg:)

Antrekk:

Bukse fra Armani, Siri man plus woman Ålesund

T-skjorte fra Mellow Rose, Natasja Trondheim

Blazer fra Vernissage, A. Sævik, Fosnavåg

Smykker fra So B by Børre Olsen www.sobee.no

Blå neglelakk inspirert av vakre Lene Nystrøm! http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/723856/Legg merke til den nydelige blå fargen på armbåndene! Ringen er den samme som vakre Mia Gundersen bærer på Norske talenter. Det store smykket er ett av mine favoritter! Alt fra vårkolleksjonen www.sobee.no

 

 

 

INSPIRATION for todays HAIRDRESSER APPOINTMENT!

 

Jeg er lettere frustrert over at det snør ute!!!! Tidligere i dag foreslo jeg at vi kjøper oss ett hus i sør Frankrike...bare ett liiite ett ved sjøen...der jeg kan sitte å se solen stå opp...drikke god kaffi og spise sjokolade-croissanter til frokost! Intet mindre!  Men nå har jeg komt på andre tanker..... huset skal være i Milano!!!! Jepp! Jeg skal snart sitte i Milano igjen og se solen stå opp, akkurat slik jeg drømmer om nå! Slik vi gjorde i Mai i fjor...da spiste jeg sjokolade-croissanter til frokost en hel uke...aiaiaii....det var en fin tur det:) Mens jeg sparer til neste tur (det er skrekkelig dyrt for en shoppeglad kvinne å være en uke i Milano!) kan jeg drømme her hjemme, kose meg med sjokolade og kaffi, ferske motemagasin og blogger...glede meg til frisørtimen min i dag, fin dag det:) hurra hurra hurra:)))

 

 

I L.O.V.E Marissa Millers haircut, her haircolor, her face, her bootylicious, her style, her class, her everything!!!!

What`s not to love? Check this beauty out! 

Amazingly beautiful!

 

 

 

Dagens!

Nemlig!:)

 

Ønsker dere alle en fin uke, være gode mot hverandre og spre litt glede rundt deg, start dagen med ett smil eller gi noen en klem, det skal ikke så mye mer til:)

Kjærlighet

H

 

www.sobee.no

 

 Well behaved women rarely make history!

 

I AM VERY DEFINITELY A WOMAN - AND I ENJOY IT!

 

Gotta love Marilyn Monroe;)

 So B by Børre Olsen! Se & Hør + Tara denne uken

...som smykker seg med de vakre armbåndene!


www.sobee.no

 

 

ANTREKK IGJEN!

 

Etter noen ønsker skal jeg prøve å bli bedre på å legge ut bilder av smykker og klær... :)

Lekre perlearmbånd av ferskvannsperler, So B by Børre Olsen! Og ett av mine favoritt smykker fra vårkolleksjonen:) Snart i en butikk nær deg!!!! Sjekk våre forhandlere ¨her: http://www.sobee.noAntrekk

Bukse fra Acne, Bluse fra Sophie Faroh, smykke fra So B by Børre Olsen, Sko fra Friis Company.

Jeg falt helt for disse lekre stilettene fra friis Company, Trondheim. Selv boksen de kommer i er søt! Jeg bruker de til både denim og stas!;)  
Til dette antrekket bruker jeg enten en av mine favoritt dressjakker fra Dagmar (Siri man plus woman,Ålesund) eller til en røffere skinnjakke, alt etter anledning og humør:)

Detaljene på denne er veldig flotte!!! Jeg kjøpte den i både grått og svart....!

stay tuned...more to come dolls:)

 

Love,H!

 

 

En glemt skatt av en sang! Nydelig!

 

A woman wearing the wrong perfume......

 

 

 

 

 Over: Min favoritt om dagen!

 
Nail Police!HUNT ME DOWN * HAPPILY EVER AFTER * SPOILED BEAUTY

330 * OVER THE TAUPE * BUBBLEBATH

MALAGA WINE * RED PASSION

Du finner mange av mine favoritter hos skjønne Amalie på Cosmetique, N.H.Lied ,Fosnavåg:)

 

 

A GIFT OF LOVE! A GIFT I LOVE!

Jeg er så veldig glad i denne armringen min ! Jeg fikk den i gave med min kjære for en stund siden og jeg elsker den:) Idag pryder den hånden min, det er jo søndag og kakedag! Jeg har fått noen spørsmål om jeg kan legge ut flere antrekk-bilder,beklager at jeg ikke har vært så flink til det siste tiden...men det kommer:)

Vi gleder oss til middagsgjester i dag:)) T, det er alltid så godt å være sammen med deg ,veldig glad i deg !

Nå har vi kosa oss med filmen "Knerten og Lillebror" ,spist massevis av godteri og vi er klare for "Knerten gifter seg" :) Mamsen og papsen synes det er minst like moro som våre to små prinsesser;) SNURR FILM!

Ønsker dere en fin søndag!

 

 

Kjærlighet , H !

 

Freshe prøverom i Trondheim!

 

 

Disse prøverommene var så fine! Du ser det ikke på bildet, men rett utenfor prøverommet er der en stor dyp rød stol, trukket i nydelig fløyel....og under den...ett lekkert fluffy teppe...for en luksus følelse å handle her:)

Mademoiselle Coco Chanel was so right! "The best color in the world is the one that looks good on you!"


LOVE!:)HEAR HEAR!

MONEY CAN`T BUY YOU LOVE,

MONEY CAN`T BUY YOU CLASS,

BUT MONEY CAN BUY YOU HAPPINESS;)

Jada....sikkert mange som tenker at nå skruller hun igjen, men dere må misforstå meg rett da;)

Love H!

 

 

E du modell du? "nei fra Ålesund!"

More is more! So B og Becksøndergård!

Etter å ha shoppet litt på Cleo Boutique , Stjørdal...satte jeg meg på toget til Trondheim TRODDE jeg.... Jeg var så lattermild, jeg sto sammen med en nydelig jente fra Stjørdal...hun snur seg mot meg og spør : " e du modell du?"....Jeg var sikker på hun spurte meg om jeg var fra Molde.......(!!!!!) så svaret mitt var: "nei, fra Ålesund!" hahaaa kan du høre oss som vi lo;))) Jeg tror denne episoden vippet meg litt av pinnen...kansje en av grunnen til at jeg vimet meg på feil tog....men i mitt hode var jeg på rett plass;) Men når en litt småsliten konduktør kom og skulle sjekke billetten min, kunne han fortelle meg at "for det første har du saittj dæ på feil tog......." jeg svarte på ekte sunnmørsk "no e d så steike gale!".....og jeg ble bedt om å ta med meg pikkpakket mitt og hoppe av på Åsen stasjon for å så vente på toget tilbake til Trondheim... jaja, der sto jeg i mine aller lengste 10 min og ventet, talte biler( som det ikke var så mange av...) jeg sang alle sangene jeg kan.... jeg diktet tilogmed en ny sang om Ås..... ikke akkurat verdens navle.... jeg har allerede fortrengt melodien og teksten!

hahaha som jeg lo når jeg satte meg på RETT tog til Trondheim...der på min plass sto det risset i vinduet "HELENE"...jeg valgte å drømme meg bort i en tenåringsverden....der noen hadde risset Helen E !!! Jepps;) Også lo jeg godt;)))  Mer moro trenger man ikke i en forblåst hverdag! Og det var akkurat passe god medisin for ett lite Helen hjerte... noen HADDE risset MITT navn på toget! Helt sikkert!

Denne sangen under gikk på repeat hele togturen, er så glad i denne sangen:)

FIN FREDAG VENNER!!!

 

SO B, SHOPPING, CAFÈ & STORM I TRONDHEIM!

 

Jeg er hjemme etter noen fine dager i Trondheim, det er alltid godt å komme hjem,men som jeg har kosa meg i denne byen! Selv om det var snø,sludd,regn og storm i tre dager, så stoppet ikke det meg i å fylle dagene med mange hyggelige So B by Børre Olsen kundemøter, shopping, en stille stund i flotte Nidarosdomen, cafèbesøk, god lunch og noen glass vin.. "KOS bar og lounge" er en av mine favoritt steder for ett pust i bakken, og "Søstrene Karlsen" ved Solsiden er også ett godt sted å være når det stormer ute:)

A dash of pink at Søstrene Karlsen:)

Er du i byen så anbefaler jeg deg å ta deg en lunch på cafè Somma, nordre gate 4. De serverer verdens aller beste moccakaffi og fersk vannbakkels..fylt med en himmelsk sjokoladekrem....hjelpes! Jeg tror jeg satt der sammen med hele pensjonistlaget i Trondheim, det føltes iallefall slik...en herlig atmosfære,så mange eldre, skjønne damer med hår-rullene trygt gjemt under ett blomstrete silkeskjerf, jeg er sikker på at halve Italia var der også, og jeg smilte fra hjertet, kosa meg virkelig:) så fint å sitte slik å nyte livet...:)Cafè Somma og verdens beste moccakaffi+vannbakkels+atmosfære! ALT på èn gang!

"There is always room for cake" har jeg alltid sagt... nå utvides dette til " .....cake, shopping and laughter!" Selvfølgelig hadde jeg tid til å handle litt....eller så mye at jeg måtte kjøpe meg en ekstra bag før jeg dro hjem!

Denne skatten av en "dinner dress" ble jeg helt forelsket ! Kjolen er fra Filippa K og du finner den her:
http://collection.filippa-k.com/woman/dresses/kaftan-dinner-dress  denne kjolen skal jeg rocke både opp og ned;))) 

 

PERFECT MATCH!!!! Mine So B armebånd kunne ikke passet bedre sammen med denne kjolen:) Vil jeg rocke den opp litt så kombinerer jeg den med dette lekre So B smykket!Jeg var også inne hos nydelige Marthe, Natasja i Trondheim:) En nydelig butikk og topp service, god kaffi, klær og tilbehør heeelt etter min smak:))) Det ble shopping her også! You know me.....;) Natasja Trondheim er forhandler av So B by Børre Olsen, og veldig snart fyller de opp butikken med den meget populære vårkolleksjonen:)) Gled dere Trondheim!!!!

Tskjorten jeg har på meg er kjøpt hos Natasja Trondheim, merket er Mellow Rose, 498,- og kvaliteten er veldig veldig god!!!
Følg bloggen til Natasja Trondheim her: http://natasja.no/post/2011/03/22/Smykkefin-fra-So-B.aspx

Jeg har allerede lagt den til under "favoritter" på min pc :))

En kjempefin tur, tusen takk til alle våre hyggelige So B kunder som gjør disse turene til en så fin opplevelse:) kaffi og latter, som vi har skravla og kosa oss, jeg gleder meg til neste tur allerede :)

På gjensyn Trondheim!

 

http://sobee.no/


http://natasja.no/post/2011/03/22/Smykkefin-fra-So-B.aspx 

 

 

 

 

 

En smakebit;)

 

 

 

Husker dere at jeg fortalte om en veldig hemmelig og veldig hyggelig fotojobb for en tid siden?

Her får dere en liten smakebit av oppdraget! Jeg er så heldig å fronte Sophie Faroh fall/winter collection 2011/2012. Jeg er så glad, så glad!!! Klærne er av den flotteste kvalitet og jeg elsker hele kolleksjonen, du kan kombinere alle plagg, du finner så mye fint....sukk, jeg ønsker meg større wic! Akkurat nå kan du handle den fine vår og sommerkolleksjonen i parkagata 1 i Ålesund, hos A.Sævik i Fosnavåg...eller du kan gå inn på http://www.sophiefaroh.com finne din nærmeste forhandler.

Resten av bildene må dere vente en stund til med å se....;)

 

 

Hermès Cutiepie-paperbag!

 

SÅ SØT! Denne kunne gjerne ha flyttet inn i samlingen min kjenner jeg;) eller kansje denne under?

 

 

 

 

 

DIVALICIOUS DIVA DESIGN !!!!!!!!!

 

Er du i Rosenes By, MOLDE, ja da mååå du ta turen innom denne rålekre butikken, DIVA DESIGN, i hjertet av Molde, storgata 13.

Min skjønne Anette åpner den vakreste butikken du kan tenke deg nå kommende lørdag 26.mars!

Når du kommer inn vil du forstå hva jeg mener...her er en varme og en eleganse som jeg aldri har sett maken til!!!!

Når du kommer inn her blir du så glad!!!! Anette har fylt opp butikken sin med gleder og kjærlighet....jeg vil flytte inn i storgata 13....her trives jeg så godt at jeg tar meg selv i å tenke at her vil jeg bo!!!! Anette møter meg med den beste klemmen du kan tenke deg, hun er så vakker både innvendig og utvendig, hun har ett hjerte av gull og du vil elske henne fra første sekund!  Som vi kosa oss sammen vi to Anette:)))

Hvem er så heldig å ha en vakker kvinne oppkalt etter seg i Molde.... lille-lange-meg <3

Meet "DIVALICIOUS", I love her;)))


Overalt i butikken finner du vakre ord for dagen....ord til ettertanke...ord som betyr så mye... innimellom den flotteste krystall, vakre smykker, vintage Christian Dior kjoler, sjokolade og te som smaker som himmelen, bøker, lekre vesker, pyntegjenstander.....midt inni hjertet av DIVA DESIGN i storgata 13, sitter vi to og skravler og ler, koser oss og timene flyr i fra oss! Som jeg gleder meg til neste Molde tur og DIVA -TIME hos min Anette <3


Denne er en fryd for øyet!!! Den glitrer som englestøv i virkligheten.....

VINTAGE CHRISTIAN DIOR.....SUKK....... 
er den ikke fiiiin denne Blazeren? Kjærlighet ved første blikk..... akkurat som med oss to Anette:)

Jeg vil danse i Molde i denne flotte kjolen.....
Her er så mye fint.....vakre lys overalt, lamper, krystall, smykkeskrin, nydelige tekopper til min gode "tea fortè" (som du også får kjøpe hos Anette)Etter en dag i Molde og hos min hjertedame Anette....ja da føler jeg meg nettopp sånn: "queen of the day!"

Du er en skatt Anette og jeg er så glad i deg og din nydelige nisjebutikk,DIVA DESIGN <3

hjertelig tillykke med åpningsdagen kommende lørdag 26.mars!

MY QUEEN DIVA ,LOVE YOU LOTS AND LOTS!!!!!!!!!!

 

Kisse from your little Divalicious

xoxo

 

 

 

 
WELL COLOR ME HAPPY!

PASSION!!!!

Disse nydelige armbåndene fra So B by Børre Olsen har allerede fått en æresplass i samlingen min:) Jeg elsker elsker ,  ja rett og slett ELSKER disse to sammen! Begge er selvfølgelig fra vårkolleksjonen So B!OG DETTE!!!!! Jeg falt helt for denne nydelige fargen, jeg fyller opp hånden min med disse godbitene fra So B!En annen av bestselgerene!!!Denne følger oss videre inn i vårkolleksjonen, skynd deg dersom du vil sikre deg noen av disse...de forsvinner raskt! En del av våre forhandlere har de allerede i butikk:)

So B....So me....... !

www.sobee.no

 

 

 

I don`t know who invented high heels, but all women owe him a lot!

 

Å besøke vakre Eli, hos Siri Shoes plus more, Ålesund er en fornøyelse:)

Mandag var jeg innom henne og de avd deres på Moa, og hjelpes så mye fint de har i butikkene.... Eli hadde nettopp pakket opp disse lekre skinn-pumpsene fra Michael Kors....:) De hvisket at de ville bli med meg videre nordover, så jeg hadde ikke hjerte til å si nei;) OG de er så gode på foten!!!! Nye favoritter!!!!! 

ta turen innom Siri butikkene i Ålesund og på Moa!

Siri`s er også forhandler for våre hotte So B by Børre Olsen smykker, så her finner du mange skatter;)

there is always room for more shoes...... right Michael?

Jeg er svak for små detaljer på sko...

Eli og jeg er helt enige om nå kan våren komme!!! Jeg tar med meg min lekre So B vårkolleksjon OG Michael Kors på en aldri så liten tur i morgen:) Vi skal nemlig trippe rundt i en av landets vakreste byer!!!!
Fargen kommer bedre frem med blitz på..... nydelig hudfargede!!!!

I DON`T KNOW WHO INVENTED HIGH HEELS, BUT ALL WOMEN OWE HIM A LOT!!!!!!

 

 

So B by Børre Olsen!!! Nå skal du glitre!!!

GLED dere;))

Vi er i full gang med å sende ut vårkolleksjonen So B by Børre Olsen!!!

Ring oss eller mail oss dersom du trenger hjelp til å finne din nærmeste forhandler:) du finner oss på facebook eller her på bloggen..

Helen Sævik

Børre Olsen

Nettsiden vår er nede akkurat nå, den kommer tilbake freshere og hottere enn noen gang;)

Følg oss på facebook så lenge!!!

Nå gleder jeg meg til uka som kommer og nye hyggelige So B kunder!!!

Roadtrip!!!!!

 

LOUIS VUITTON, fall winter 2011 EXCLUSIVE

 perfection!

 

www.sobee.no

 

 

PURE ROBBIE, PURE LOVE

Candy-Robbie!

 

Raise Your glass!

Raise Your glass! After all...it is sunday!

 

PÅ ØNSKELISTAELLER ETT FLYGEL...JA! ETT FLYGEL STÅR ØVERST PÅ ØNSKELISTA MI...OG PIANOTIMER! JA,JEG BURDE TA PIANOTIMER FØRST....!

Sjekk denne videoen, for ett talent!!!! CUTIEPIE!!!!HANG WITH ME

I dag er det denne som gjelder! Denne skal jeg ha på øret når jeg skal på fjellet, off we go!

Ønsker dere en fin dag:)

 www.sobee.no

 

 

 

Dager å minnes:)

 

Hjemme igjen etter en tur å minnes. Vi har hatt noen gode dager sammen med bestemor og bestefar:)

Vi har kosa oss veldig ,men det har blitt mange tårer også...bestemor (min farmor) er så syk, så vi har vært hos henne og mimret om vakre dyrebare minner...vi lo og vi gråt...også sang vi, masse masse:) Amazing Grace, dit der roser aldri dør, det er makt i de foldede hender, nærmere deg min Gud... Bestefar,bestemor, min mann ,jentene våre og tante...vi sang så vakkert at en sykepleierske kom inn på rommet til oss og satte seg på sengen, strøk bestemor så varsomt...sang med hun også....dit der roser aldri dør...bestemors yndlingssang:) Bestefar sang med klar røst, selv om tårene trillet på kinnet...så var stemmen sterk og klar....sterke bestefar! Bestemor smilte, vakre gode bestemor!

Så mange eventyr vi har hatt bestemor, så mange fine stunder:) Jeg tar godt vare på alle de gode sterke minnene og smiler, gode middager,hjemmebakst,kaker,lefser,kringler, bursdager og julefeiringer, så mye sprell og latter:))"gøy på landet"...hun smilte da minnene dukket opp, en fin sommerdag i 2005, min mormor,morfar,farmor og farfar var samlet på øya...vi lo og holdt leven,;) vi satte oss på lasteplanet, onkel kjørte oss med traktoren opp på hågane...vi sang hompetitten og gøy på landet, så innmari høyt at vi trodde hele øya skulle høre oss, også lo vi:) som vi lo:)) gode gode minner:))jeg tror at de vakreste minnene er stundene vi har hatt rundt kjøkkenbordet ditt bestemor... lange gode samtaler og nydelig mat!!! Ingen kan bake rundstykker som deg,bestemor!

Nå har vi innsett at tiden er her snart...bestemor er sliten og vil hjem...men hun klamrer seg fast ennå, hun sier hun vil snakke med alle først...hun venter på at noen av sine kjære skal komme hjem, hun er så sterk!!! for en styrke hun viser oss...der hun ligger i sengen sin og smiler til oss, takker oss alle for alt vi er og har vært for henne, og vi har fått muligheten til å takke en utrolig snill,flott og omsorgsfull bestemor, jeg er glad vi har fått disse dagene sammen, det betyr så mye å få takke hverandre, si at vi er glad i hverandre, love hverandre å holde fast på minnene... det er nesten umennesklig å skulle gjøre dette....takke for alt....men samtidig er vi så glade og ydmyke for at vi får lov å takke, at vi får lov å ta farvel på en så vakker måte... men som bestemor og jeg sa på søndag: "Vi sier ikke farvel, vi sier på gjensyn!" For en ting er vi sikre på ,og det er at vi vil møtes igjen:)

Jeg har tenkt mye siste dagene...livet... hvordan ting snur så raskt... hvordan det er å miste noen man er så inderlig glad i... og det å få muligheten til å takke...takke for alt som har vært...  jeg er så heldig, så utrolig heldig! Tenk at jeg er 31 år og har fortsatt alle mine 4 besteforeldre rundt meg! FOR EN RIKDOM! Men som gamle Ragnar Herøyhovding sier: "Livsens gong kjenner vi alle. Vi gamle gras-strå døyr, men nye unge vil vekse opp..."Livet er sånn..... samme hvor vondt og urettferdig det kan være....Livets gang...

Nå gleder vi oss over de dagene og ukenen bestemor kan få.. vi gleder oss over ett fantastisk liv , som hun sier selv: Jeg har vært så heldig! Og heldige er vi også, heldige som er elsket av en så vakker og snill bestemor, heldige som har fått lært så mange gode verdier av en flott kvinne:)  Verdier som vi vil gi videre til våre barn ,barnebarn og oldebarn! Du er en flott sterk kvinne bestemor og jeg er full av beundring for deg, elsker deg ,bestemor!

Kansje synes noen av dere at dette innlegget er for personlig.. men jeg håper at du tenker over livet ditt.. hvor heldige vi faktisk er, vi skal være så glade for at vi får lov å være friske, at vi har våre kjære rundt oss:) La aldri bagateller ødelegge noe dyrebart, ta aldri en god helse for gitt og ta heller ingen rundt deg for gitt.... Dagen kommer der det kan være for sent. ELSK OG LEV!

SUPERGODE BESTEMORA MI, ELSKER DEG:)

OG MIN FANTASTISKE - FULL AV LEVEN,GODE BESTEFAR ,ELSKER DEG:) 

 

 

 

 

 

Min arm er fylt opp med...To nydelige armebånd og den populære ringen fra So B by Børre Olsen

Dette er en smakebit av vårkolleksjonen So B!!! GLED DERE!!!! Ferskvannsperler og krystaller? Ja takk, begge deler!

ps! Kan du skimte neglelakken min? Det er BUBBLEBATH, O.P.I :) En nydelige lysrosa farge! Du finner den hos skjønne Amalie på Cosmetique,N.H Lied, i hjertet av Fosnavåg

WWW.SOBEE.NO

 Foran og bak kamera;)

Roadtrip! There is always room for pictures.....AND CAKE!!!

 

TROR JEG MÅ BAKE KAKE I DAG.....! På Sunnfjord Hotel i Førde serverte de en fantastisk middag OG sjokoladekaken smakte HIMMELSK!!!! Jeg fikk seff ikke oppskriften.....men jeg tror jeg skal ha smakt nok på den til å lage den;) Dersom jeg knekker koden så lover jeg å dele den med dere;) Litt av hemmligheten må være pepperkakebunnen tror jeg!

 

 

 

 

 

SHOPPING hos MARCEL!

 

Det ble jo selvfølgelig tid til litt shopping i Førde!

Hos Marcel hang denne skatten av en paljett-blazer og den ble med meg hjem,så klart! Den hang der og blunket til meg, og jeg tror jeg hadde paljetter i øynene når vi møttes!!! Så glad jeg er:))

Husker dere at jeg blogget om en lignende blazer for en stund siden?Jeg har ikke fått fred i sjelen (!!!) siden jeg såg dette innslaget....og jeg har lett på nett og i butikker all over etter en lignende!! Nå har jeg funnet den,hos MARCEL i Førde!  HAPPY ME:)))

Supermodellen, Elle MacPherson gjorde ett intervju med Garzia, der hun visste frem sin flotte LINGERIE  høst/ vinter 2009 kolleksjon. Her er en liten reminder;)

 

 Jeg elsker detaljene på ermene!!!! Også er ermene 3kvart lange, helt perfekt for mine drømme So B by Børre Olsen armebånd!!!!!En vakker kvinne ga meg en bok en gang som jeg er så glad i :)) I den står der b.a : "Hvor enn du går, husk alltid å strø litt glitter!" :))) Så la oss glittre, hver eneste dag- og iallefall i dag, på selveste kvinnedagen!!!!

Vårnyheter fra So B by Børre Olsen!!! LOVE IT!!!!

For dere som ennå ikke har hørt om de nye kjendis-smykkene, kan dere gå inn her: www.sobee.no eller dere kan blade dere gjennom bloggen min og se noen bilder av de superhotte smykkene som alle vil ha!!! Dette er det hotteste innen smykkedesign nå, og det er norsk design! Børre Olsen har designet en fantastisk vår kolleksjon!!!! Ta kontakt dersom du lurer på noe, så hjelper jeg deg gjerne! Smykkene So B by Børre Olsen er årets MUST HAVE!!! So B - so me!!!

  

MARCEL,Førde! Absolutt verdt ett besøk!!!!

 

MARCEL!

Jeg har funnet en av mine favoritt.butikker i Førde City:))

Servicen er upåklagelig og du finner så mange skatter her!

Er du i byen må du ta turen innom Førde Handelshus og butikken Marcel!En lekker trenchcoat fra designer remix collection! Jeg falt helt for detaljene på denne!Enda noen favoritter fra Designer Remix Collection! Over: Superfreshe til både strømper og dongri! Under: H.O.T kjole fra D.R.C! Denne styler du lett både opp og ned, jeg ELSKER skuldrene på denne kjolen, Jeg hadde kjørt på med lekre ankelstøvletter og en tykk strømpebukse til hverdags og seff noen hotte So B armebånd!!!! Til kvelden kan du style den opp med pumps og go all the way med ett lekkert So B smykke!!!!

Gleder meg til å ta turen til Førde og Marcel igjen!!!

Du finner MARCEL på facebook også:)

 

 

 

Happy international women`s day!

"Å VÆRE KVINNE ER IKKE FOR AMATØRER!"

Enjoy dolls, all over the world, remember YOU are beautiful;)

Love

Helen

 

 

 

DREAM! AND THEN, DO IT!

Ja...jeg er en drømmer... og hurra for d:) Jeg ser nye muligheter i det meste, jeg drømmer og tenker stort , større ,  størst....nyter livet og er en lykkelig ung kvinne! Alt har falt på plass og jeg er veldig takknemmelig! Våg å drømme du også, det er faktisk ganske så moro;)))

Jeg må sitere en skjønn dame, hun sa noe en dag som jeg har tenkt på så mange ganger-og smilt:) Hun sa : "Å være dame er ikke for amatører!" Vakre Anette, du har helt rett:):) Love You!!!!

 

 

 

Hverdagskos er blomster, sjokolade, lys,vin og frustrerte fruer!

tulipaner, vin,levende lys, firkløver og frustrerte fruer på opptak...kos!

www.sobee.no

 

 

Nye favoritter i beautybag`en :)

Denne lipglossen ble med meg hjem i dag og jeg angrer ikke!!! Den er HYPER-HYDRA!!! Massevis av fuktighet:)

Og denne skjønne fargen fra O.P.I er fin fin fin!!! Jeg ser at den er like fin å bruke alene som til fransk manikyr, I like:)


Fargen på neglelakken er "bubblebath" og den freshe lipglossen er nr "42"

O.P.I `neglelakker holder lenge og er en av mine favoritter! Og denne lipglossen gir MASSE fuktighet!!! En ny favoritt i beautybag`en! Artdeco lanserte akkurat en lekker kolleksjon, mange fine farger:)

Du finner alt hos skjønne Amalie på COSMETIQUE, N.H.Lied ,Fosnavåg

Pst! Hun har nettopp pakket ut supersøte toalettvesker også;))

 RAAAAAAW!!!!!!

 

 

Jewelry: SO B by BØRRE OLSEN!!!!!!!!

WWW.SOBEE.NO

Ta kontakt for info ang. smykke:)

 

Helen Sævik

 

 

 

You & me grandma:)

"I love You for a hundred thousand reasons, but most of all I love You cause You`re You"

Grandma is the sweetest and most caring woman I know, she has such a warm big heart for everyone, and today she`s making dinner for all of her children, grandchildren and great grandchildren, we`re having cod (torsk) and I can`t wait!!!!!!!! We`ve set the table and it`s almost time:)))

Grandma and I love Jim Reeves, we sang this song today, and I got tearyeyed-as usual!!!! Because the lyrics of this song says it all; grandma, I love You for a hundred thousand reasons, but most of all I love You cause You`re YOU !!!!!

LOVE YOU GRANDMA!

 

 

Color me blueJeg kjøpte intet mindre enn 5 blå neglelakker i dag....(!!!) de er dyyype blå og så fine sammen med mine So B by Børre Olsen armebånd OG en av de nye ringene for vårkolleksjonen 2011 :) Det ble også noen andre skatter, bilder kommer senere! Også en siste ting for dagen, i 1. etg. på Amfi Ørsta jobber Ørsta`s vakreste jente, hun er så god på service :) Alltid gøy å handle meg deg:)

 

En perfekt søndagstur!

Hjemme igjen og nyter en perfekt solnedgang..en nydelig søndagstur... som vi kosa oss, vi jentene reiste på båten til pappa og det er alltid stas for både store og små:) Og for en vakker natur vi har her på sunnmøre!!!! Jeg tar meg selv i å synge to sanger omigjen og omigjen når jeg er ute å reiser....og det er selvfølgelig "mellom bakkar og berg ut med havet" og "Norge,mitt Norge""..... for ett vakkert land!

Kjærlighet

Helen

 

WWW.SOBEE.NO

 

 Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits