HelenSaevikFashionBlog » februar 2013

februar 2013

HIS NAME IS KORS! MICHAEL KORS!

Har du sett makan til paljettjakke??
I'm out of words....

I WISH

 

Bortsett fra den irriterende musikken, så er dette en fryd! Skulle ønske jeg kunne male som dette! Ønsker dere alle en fin dag, vi gleder oss til å ha mor over på middag og kaffi, til kvelden er det koselig handlekveld hos oss på Overvåg:) det blir servert litt å spise, goodiebags og vi trekker fine premier til våre kunder. Mari Ann og jeg vil gi dere et uhøytidelig mini moteshow, der vi viser vårens nyheter og hvordan et antrekk forvandles fra hverdags til fest:) Vi sees i butikken mellom 1900 - 2200. Gleder meg :)

 

MITT INSTAGRAM

Lenge siden jeg har oppdatert dere fra Instagram, så her er litt fra de siste ukene.

Beste morsdagsgaven noensinne / vakre blomster har dekorert vårt hjem / fine vesker og fine på vin / ettermiddagskos / please do so / en perfekt helg / favoritter på 182 cm / snublet over et magasin med bilde av meg i / dilla på rosa & kaffi

IF YOU ARE THINKING ABOUT FUR

Beautiful street seen inspiration!

My favorite blog nowadays is The Sartorialist! And boy do I get inspired!GOOD OLD OLDIE TOP

Jeg som skulle gjøre husarbeid... Her ble jeg sittende og lete etter inspirasjon online!
Jeg har en tendens til å aldri kaste gamle klær, noe som kan være både til glede og irritasjon for flere enn meg;) Så nå har jeg funnet frem en 5 år gammel topp som nesten aldri er brukt og voila, den er jo superfin og helt i tiden, med polkadots:)

Husker jeg kjøpte den på en butikk som heter "SHIT" - av alle ting! Vet ikke om butikken finnes lengre en gang, men åh så moro med "gjenbruk" - noe som minner meg på at jeg har lyst på Fretex å lete etter en kort pelsjakke!

Ikke kast skatter av gamle klær som er hele og fine, du får garantert bruk for de en vakker dag:) Eller så blir Fretex SUPERGLADE for å få de!

Nå husarbeid!

Tror jeg!

CLASSY! NOT TRASHY!

 

Jeg har liggende noen gamle bukser som dette, kjøpt for 50,- og de er ALDRI brukt, men nå fikk jeg inspirasjon til hvordan de kan gjøres classy. Thank You Elle MacPherson! 

Så moro det er å finne litt inspirasjon online :) Google er en glimrende ting, rett og slett! Jeg er ferdig i tannlegestolen og det var jo faktisk en hyggelig opplevelse. Superflink tannlege og jeg har fått pusset over tanngarden - "ein tanngard kan`kje vara evig veit du!" Så nå skal jeg (igjen) prøve å være flink å huske å bruke både fluorskyll og tanntråd osv. Heldigvis har jeg supersterke tenner, men det betyr ikke at jeg skal slurve med tanntråden.. Jaja, note to my self: Wanna keep Your teeth white and clean Helen? FLOSS FLOSS FLOSS! 

Ønsker dere en fortsatt fin dag, jeg har planer om å gjøre husarbeid og spille høy musikk, hele dagen! Akkurat nå er det DENNE som spilles. Diggings! 

 

I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N

Pull off these pants by adding some trendy ray bans, a white t-shirt and some elegant pumps. 

Remember to make it classy - not trashy!

(pics from google)

 

NOT SO MUCH AN ORDINARY SATURDAY NIGHT

 

Kom og bli med meg på en aldri så liten bar til bar runde og se lørdagskvelden gjennom mine øyne, litt alvor og litt leven. "Med hjertet i hånden" eller "Helen sier ting hun ikke bør si" - litt begge deler tenker jeg. Det finnes utallige typer kvinner og menn ute på nattelivet og de fleste like interessante. Så glad jeg er vi alle er forskjellige, tenk så kjedelig det hadde vært dersom vi ikke hadde mangfald ute en lørdagsnatt.

Etter en fantastisk god middag - og super service tar jeg hælene fatt og vi legger ut på en god gammeldags bar til bar runde i den vakre jugendbyen vår. Med fullt magehus etter flere deilige retter og noen bobler, er jeg superglad for at jeg har på meg kjole med maxi-stretch og et fint skjerf som kamuflerer at navlen står på spreng. Thank You Maki for great service, food and drinks!

Så mange personligheter jeg møter dette døgnet. Alt fra 15 år gamle illsinte tenåringer og slåsskjemper, flotte businesskvinner og menn, men la oss ikke glemme de som gjorde sterkest inntrykk: MEGET berusede menn og kvinner. La oss ta for oss noen av disse!

 

Tomt lokale, vi er tidlig ute. De eneste som sitter i baren er to meget slitne menn i slutten av 40 åra. Klokken er altfor tidlig til å være så bedugget. Det finnes foresten ikke noe tidspunkt på døgnet som er egnet for å være så bedugget når jeg tenker meg om. Jeg skjønner etterhvert at de har allerede fått noen advarsler før vi kom, men nå tar den kjekke mannen i baren affære og ber de høflig, men bestemt om å fortsette diskusjonen et annet sted... "Ka e problemet?! Vi krangla jo ikke, snakka jo bare om ka som egentlig bør gjøres....og han "Raymond" e jo så stæike vanskelig å diskutere med at e blir heilt steintull`n!"...."Raymond`en" har forlengst forlatt lokalet, snublet over gata og prøver å komme seg inn på en ny resturant. Blir stoppet ved døren ser jeg. Merkelig? Ikke så veldig. Kjenner jeg er litt bekymret for de, men tenker at det er garantert ikke første gangen disse to gutta er ute en stormnatt. Konklusjon? Det finnes ingenting i verden mindre attraktivt enn så innmari berusede menn...eller jo; like berusede kvinner.

MEGET BERUSEDE MENN:  Hva gjør de i det en kvinne entrer lokalet? Stopper midt i samtalen, prøver å rette seg litt opp i ryggen og formidler et "sleve-smil!" Hva i all verdens navn og rike er det? Jo det er når mannen er så full at han ikke kjenner at han faktisk har både pils, snus og slevebobler i munnviken og nedover haken. Han ser bare at her er det et annet kjønn i lokalet, om hun har mann ved sin side, det ser ikke han med ølbrillene sine. Stirrer, (les prøver å holde øyenlokkene åpne) serverer en overraskende (ifølge seg selv) "øl-rap", drar håndbaken over munnen, opp til øynene...prøver å støtte hodet nok til å fokusere litt, blikket formidler et kjent "Klypa- uttykk: oooooh rype!" Hvordan dama egentlig ser ut har han ikke anelse om og han husker det garantert ikke dagen etter uansett. Dame er dame! 

Hvordan reagerer generelt en dame på en hvilken som helst "ølbrille-mann" ? Er hun like bedugget selv, singel og i midtlivskrise: Mann er mann! Her ser en meget full kvinne intet annet enn muligheten til å sole seg i glansen av det motsatte kjønn. Hun lurer av han nok drinker til å glemme både tid, sted og fornuft (fornuften var borte etter drink nummer 3!) og gleder seg over at her har hun fått napp og en gratis tur på byen. Han med ølbrillene tenker enten at "i kveld blir det endelig noe på meg"... eller så tenker han "dumme kjærring, jaja, den som ler sist ler best!"

MEGET BERUSET KVINNE:  Om hun er nyskilt eller evig singel vet jeg ikke, eneste jeg vet er at hun forblir singel om hun viser seg offentlig med 5 i promille... hun oppfører seg som om at hvilken som helst av det motsatte kjønn er helt ok! Hun er kledd i tights og en skjorte som ikke har sett strykejernet siden hun kjøpte den. Hun har samlet håret i en hårstrikk som er større enn ørene hennes. Sminken har hun hatt på siden fredag. Hun er rask med å sette seg hos den fulleste mannen i lokalet og nyter at han stryker henne på låret. Sjekketrikset hennes? Slikke han i øret, samtidig som hun tror hun hvisker setninger som ikke egner seg på trykk! Jeg tenker at om mannen ikke var totalt døv i utgangspunktet, må han iallefall være det nå, etter at hun har ropt "sjekketriks" OG fyllt opp ørene hans med slev. Lite pent hele opplegget. Glad for at de forsvinner ut døren. Og jeg skulle ønske jeg var flue på veggen søndagsmorgen når alkoholen har gått ut og vettet er på vei tilbake... eller nei, kanskje ikke!!! Dette var bare forferdelig pinlig!

ILLSINT TENÅRING:  Så inn i granskauen dopa at jeg faktisk har mest lyst å ta vedkommende med på legevakta. Vedkommende har fortsatt kokain synlig rundt nesen, snufser. Sint som bare det, og jeg forstår overhodet ikke på hvem, men det kjeftes på alt, om det er steinen i veien eller forbipasserende. Vondt langt inn i hjertet! Og til ungdommen: HOLD DERE UNNA NARKOTIKA!!!!! Eller ta dere en tur til Tigerstaden og Skippergata 14/ ERLIK OSLO. Da kan du få møte likesinnede og de kan fortelle deg hvordan de havnet der de er i dag. Det er ikke tøft å være den som en vakker dag sitter med skjegget i postkassa! Adresse: Gatelangs i Oslo!  Du kan tro at det skjer ikke med deg, men hva vet du egentlig? Er du like sterk om den kommer den dagen du våkner opp fra dvalen din, som du var svak den dagen da du dro den første vanedannende "helvetet-stripen" ? Det kan skje den aller beste. Spørsmålet er om du er tøff nok når det virkelig gjelder. Det finnes hjelp å få for de som ønsker seg ut av det og det er aldri for sent til å begynne på nytt. 

SLÅSSKJEMPEN:  Oooooh han kommer til å ha så innmari skallebank i morgen tenker jeg... delvis fordi han skaller hodet i vegger og mot søppelbøtter (seriously man?) Men også fordi tømmermennenes store kalas er som oftes på søndager... Han her er ute etter bråk. Enkelt og greit. Prøver å irritere på seg alt som kan gå. Latterlig hele situasjonen.

Etter noen stopp både her og der så er vi skjønt enige i at det er altfor lenge siden vi har vært på bar til bar runde. Ved neste stopp finner vi oss et bord for to og bestiller oss noe som er for fancy til å drikke. Det smaker iallefall ikke fancy...så jeg velger safe med neste bestilling. Bobler! Her er det lett å se at bartenderene foretrekker at du er pent kledd og at du henger med de rette menneskene. Faktisk blir et par stoppet i døren da de prøver å bestille et bord for to - og bord for to er her flere av, som står ledig også i det vi drar derifra en stund senere! 

Vi snakker om at det hadde vært moro å ta en test... først en runde kledde som vi er,  jeg i kjole og min kjære i casual dressantrekk. Vi får super service på utestedene og dørvaktene holder høflig døren. Vi møter kun smil og varme. Det er ingen hemmelighet at dersom man er ute for å spise en god middag, fin i tøyet og møter menneskene på resturanten med smil og høflighet, da får man service deretter, ganske enkelt topp service! Noen bartendere vil hevde at de gir alle lik service, men la oss kalle en spade for en spade, sånn er det dessverre ikke... Hvordan hadde de samme menneskene møtt oss dersom jeg kom kledd i f.eks hettegenser, slitte jeans og håret i en rufsete hestehale... min kjære i tresko, jeans og strikkegenser? Jeg er fortsatt den samme dama om jeg er kledd i kjole eller om det er hettegenser. Vi hadde fortsatt hatt en misjon om at vi skulle ut for å kose oss med en fin middag og artige drinker.  Men servicen hadde blitt en helt annen - og det samme hadde tipsen blitt ;) 

Noen tror vi er fra Oslo - der ser vi igjen hvordan vi gjør oss opp en mening om mennesker ut i fra førsteinntrykket. Venninnenklubben i 40 åra titter seg over skulderen og det er åpenlyst hva samtalen dreier seg om. Jeg ser direkte på de, smiler og nikker. Busted! De blir litt flau og forstår at her er det heller bedre å komme i snakk med oss enn å hviske. "Er du fra Oslo? Ikke det? Vi var helt sikre på at du er modell fra Oslo og at du er på besøk her hos noen...mannen din er italiensk, nei vent litt,... du er spansk! Nei fra Mexico! Nei nå vet jeg det! Sør-Afrika? Hæ? Norsk??" Bevares! Vi får oss mang en god latter. Livlige damer. 

Neste stopp. Her er det "alle samles"  fikk vi vite tidligere på kvelden. Nysjerrige som vi er tar vi turen for å se. Ja jammen... her er det virkelig "alle" sitter, for her har hele søre sunnmøre og øst-Europa samlet seg. De fleste passe slitne i maska og knærne. Noen går i crocs og noen i hettegenser. De fleste her med pupper har de faktisk utenpå toppen. Hva er dette for slags bule tenker jeg - tror kanskje jeg sier det høyt, for før jeg vet ordet av det, så har vi kommet oss videre! Thank You love! 

Etter en lengre spasertur kommer vi til et nytt sted og her er god`steming her. Her er alt fra pønkere til kollegaene som er ute på business-middag. Our kind of place! Her er alle velkommen, så lenge de oppfører seg. Og som vi koser oss :) Her blir vi sittende, ser på livet, snakker litt med de på nabobordet. Så fint det er å være her tenker jeg flere ganger, for her er alle velkomne uansett hva de både går kledd i og hvilken nasjon de har. Så bra! Men det aller beste? Bartenderene serverte meg verdens nest-beste strawberry daiquiri MED krem! O`la laaaaa! 

(Den aller beste serveres i Seattle!) Et utested i jugendbyen har fått en ny drink på menyen - og jeg gleder meg til neste besøk dit allerede ;) 

Tusen takk min elskede, for en kjempefin helg å minnes. Elsker deg og dine artige impulsive påfunn <3 

 

 

 

 

 

SOLSKINN I KOPPEN OG HJERTET

Fin mandagsmorgen!

Jeg har startet dagen med et koselig møte. Kjenner jeg er så takknemmelig for så mye.
God følelse!

Ønsker dere en fin mandag, gjør det aller beste ut av dagen, uansett hvilken situasjon du er i, med solskinn i hjertet blir dagen en vakker dag å minnes :)

A GRRREAT WEEKEND TO REMEMBER

Hvilken helg å minnes! 

Jeg har kosa meg glugg i hjæl denne helgen med en overraskende kjærestetur, jeg elsker turer som dette! Min kjære hentet meg på jobb og jeg fikk kun beskjed dagen i forveien om hva jeg burde pakke. Sååå gøy det er å ikke vite hvor eller hva vi skal :)  Det ble mange fine overraskelser, en fantastisk god og lang middag, super service, mange fine drinker og noen mindre fine!

Elsker å sitte ute og observere nattelivet, fra deilig middag, for å så spasere oss rundt på bar til bar runde. Rangle til solen står opp igjen. Litt slitsomt i dag, men hjelpes så moro vi har hatt det - jeg nøt hvert sekund! Min saturday night out kommer straks på trykk. Hodet og hjertet er altfor fullt av inntrykk igjen og jeg er mer enn lattermild etter altfor mange obeservasjoner denne helgen, huff da ;)

Stay tuned and stay focused - at least a saturday night out ;) 

 

 

 

KO:KO DET ER VÅR I LUFTEN

O`salige søndag, hvilken helg dette har vært! Jeg kommer tilbake med oppdateringer og kanskje tar jeg dere med ut på en natt i Ålesund og bylivet? Elsker å sitte på bar og se på livet, så MORO ;) Men nå er det solskinn på verandaen, kaffi i koppen og fløtekarameller som gjelder! Blir ikke stort bedre enn dette ;) En perfekt helg å minnes!

Tips: De fine telys-holderene fra KO:KO fungerer supert til både godterier og makeup! Jeg tror jeg har litt dilla på polkadots om dagen som dere vil se på ukens antrekk - kommer straks.

Ønsker dere alle en kjempefin søndag så lenge, ta godt vare på hverandre <3  

 

JUST NU

Da er hodet fullt av ideer og vi legger straks ut på fotojobb!

Fin torsdag så lenge dere <3

OH THOSE BOYFRIEND-JEANS!

 

Jeg har dilla dilla tuppeduppedilla på en litt rocka stil om dagen! Baggy bukser, enkle t-shirts, denim on denim OG boyfriend jeans - ja jeg vet at generasjonene over meg helst skulle ønske at vi "ungdommen" (er man ungdom når man har passert 30?) kledde oss i litt andre jeans enn dette, men dette er mitt lille opprør. Den ordentlige jenta har slått seg heeelt på vranga og trosser både kulde og ladylike kleskoden.

Her er det hullete jeans som gjelder fremover, men med feminine detaljer. Hjelpes, det er jo gøy å være litt dame også da, til fingerspissene faktisk ;) Så gøy at i dag fant jeg meg en perfekt rosa skjorte som jeg har lagt min elsk på - bilde kommer. Men akkurat nå er jeg overbevist om at min stil er en herlig gal kombinasjon av "Mrs.Lady-Tall meets rock n`roll, with a slight dash of bad ass!"

Jaja, hullete jeans er vel ikke rare opprøret når jeg tenker meg om... Det hadde vært mye verre om jeg...ja hva hadde vært mye verre? Så lenge hjertet er godt spiller det faktisk ingen rolle. Kjør boyfriendjeans! 

Håper dere alle har hatt en fin dag, jeg har møtt så mange fine hjerter i dag og en klem til hver eneste en av dere som gjør meg så glad. En glede å møte hjertelige mennesker <3 

 

 

 

 

 

HIS & HERS SHISEIDOHis and hers!

På vårt baderom står det deilige hudpleie produkter fra Shiseido. Jeg har brukt disse i noen måneder nå og jeg er strålende fornøyd - og det er min bedre halvdel også :) Ekstra pluss at de er rimelige i pris, dufter helt nydelig og huden er superhappy! Solfaktor 15 er også pluss!!! 

Tips : Jeg er stor tilhenger av foundationen til Shiseido også, den er med hånden på hjertet en av de aller beste foundationene jeg har prøvd - og jeg har prøvd altfor mange ;) 

 

 

DENIM ON DENIM - AND A DASH OF PINK

Vårens heiteste trend er denim on denim og jeg er allerede stor tilhenger!

En annen stor trend er spådd denne våren: "mirrored sunglasses" og jeg har vært rask med min bestilling.
Gullfargede ray bans med knallblå speil-glass blir min vår-fling.
Disse ble rett og slett en perfekt unisex valentines gave.

Tusen takk for super service og super-rask levering, Interoptik Nymark :)

Dagens antrekk:
Knallrosa Tiger of Sweden slæsh "Hugh Hefner" trøder // boyfriendjeans // Gant t-shirt // Acne denimjakke // Acne veske // Ray Bans på nesen

ONE REASON TO GO BANG `ISHSuch a BEAUTY! Jeg beholder min "bang" en stund til! Dagens inspirasjon, uten tvil! Og i dag blir det denimjakke og pumps, nesten så jeg har lyst å gå i shorts!!!! DET ER VÅRSTEMNING UTE :) Halleluja for en nydelig dag. Nyt den, det skal vi gjøre!

Sol ute, sol inne, sol i hjertet sol i sinnet, sol bare sol :) 

Dagens go`låt finner er selvfølgelig "In my head" by Madcon. Høyt, veldig høyt! Jeg blir aldri helt voksen ;)

 

PIMP IT

I just Hello Kitty pimped my phone!

SUPERCUTE!

Du kan laste ned de søteste Hello Kitty app'er - og jentene våre? De elsker at mamma har Hello Kitty telefon;)

WELL BLUE ME AWAY

Min absolutte favoritt i skapet er denne denimjakken fra Acne. Den er fin til både jeans (denim on denim - supertrendy ) til paljetter, til kjoler, shorts - noe som minner meg på mitt D.I.Y prosjekt - følg med! Den er også så fin sammen med Alexander McQueen skjørtet mitt - en favoritt jeg fikk kloa i for flere år siden (finnes ikke i handelen nå)

O`la laaaa jeg gleder meg til våren! Denne blir dagens "ha på!" 

Ønsker dere alle en fin mandag så lenge, jeg har ikke tenkt å gjøre noe som helst fornuftig, bare være til og nyte det! 

Vinterferie o`du heilage vinterF.E.R.I.E , du er mer enn hjertelig velkommen! 

 

IF YOU ARE PINK - ING OF A PINK DRESS

Debbie shoes // Wolford strømper // Marc Cain kjole // Acne veske // Louis Vuitton skjerf // Second day blazer // FWSS badland hat // Moods of Norway paraplyen min som jeg DIGGER! 

En rosa dag å minnes :) 

 

 

 

 

 

 

FUR // LOUIS VUITTON // ACNE // ARMANI // RAY BAN BLUE MIRRORED


Mamma`s fine pels jakke // Armani jeans // Acne t-shirt // Louis Vuitton // Acne pistols // Ray Ban solbriller - new in Valentines gift! Min fine ørn fra Anette hjertet mitt har vært på halsen siste tiden, for litt ekstra styrke <3 

 

Tusen takk dere, for fine hilsener i form av ord, blomster og klemmer. En ekstra takk til min kjære kusine Sola mi, for gårsdagen <3

Atter en gang er hjemmet vårt fyllt av de vakreste blomster og duften er nydelig, tusen takk! Gråt og latter går hånd i hånd og motgang styrker meg selv når savnet er intenst. Jeg er rik på fantastiske minner og baggasjen min er enda tyngre når jeg nå legger ut videre på min ferd. Mitt skip, min Flamingo er lastet med.... 

I himmelen gjemt, men aldri glemt kjære Far <3 

 

I morgen kommer som vanlig "Wear it like You mean it" - det er nyheter i butikken : Acne og Five Units. 

Inntil da ønsker jeg dere en fin lørdag. Her er det straks klart for hjemmelaget pizza og "Hver gang vi møtes" - og i morgen er det søskenbarntreff, det blir koselig. Godt å samles når alle er hjemme. Vi er en flott bukett <3 

FAMILY THAT CRIES & LAUGHS TOGETHER, LASTS FOREVER! 

 

 

NÅR DU SOVER

"...JEG BØYER MEG OVER OG SNUSER DEG INN... DU ER FRI, NÅR DU SOVER...." 

 

 

FIVE UNITS // VINTAGE CHANEL // ACNE // MICHAEL KORS /


Acne pistols // Five units jeans // Acne t-shirt // Acne blazer // Marc by Marc Jacobs bag // Vintage Chanel and Michael Kors jewelries (Den fine vesken er en gave fra mor og far som jeg er så glad i)

 

Det er lenge mellom hver gang jeg er innom bloggen nå, dagene går med til alt annet enn blogging. Det er kvalitetstid og mimring om så utrolig mye gøy vi alle hadde sammen med far (morfar) og mor. Jeg ler det ene øyblikket, også gråter jeg i neste øyeblikk. Jeg har vært så heldig å ha far i livet mitt så lenge. Jeg var så heldig å få bo sammen med mor og far da jeg var liten, og når mitt eget barndomshjem sto ferdig bygget, da ville jeg fortsatt overnatte nede i bakken hos mor og far :) Så mange mange gode minner vi har <3 

Jeg ønsker å takke dere alle som har kommet med vakre blomster til oss, det varmer. Og for kjekke telefoner, jeg har verdens beste venner og familie!

Jeg er snart tilbake på bloggen, men akkurat nå ønsker hjertet mitt bare litt tid sammen med de jeg er aller mest glad i, mine aller nærmeste.

Ønsker dere alle en kjempefin valentines day og vèl overstått morsdag dere snille mammaer i hele vårt langstrakte land. Ta godt vare på hverandre og nyt livet, det er dyrebart - og likeså er dine venner og din familie. 

 

Amazing Grace far, Amazing Grace <3 

PÅ GJENSYN, MIN ELSKEDE FAR

 

Jeg vet du hører oss, vår sang er lovsang i dine musikalske ører.

Du hører hver eneste tone og hjertet ditt er fylt av dansende, glade toner.

Du lever.

Du føler vår kjærlighet. Rolig.

Jeg vet du hører dine elskede hviske varme, kjærlige ord i øret ditt.

Jeg vet du kjenner kjærligheten vår, gleden, nærheten og takknemligheten.

 

Solen står opp akkurat i det du er på vei hjem.

Jeg vet at himmelen trenger deg nå. 

Solstråler smyger seg forsiktig over sunnmørsalpene, inn gjennom vinduet ditt, akkurat i tide.

Jesus lar deg ikke vente. Like klart som solen er det ; du er klar.

Du vil hjem nå.

Du vet at vi følger deg over.

 

Jeg ser at solens stråler som varmer ditt ansikt er Jesus.

Englene er her, jeg kan føle de så inderlig nært.

Jeg lar de komme.

Tar i mot de, akkurat som du gjør.

Velkommen kjære engler.

Her er vår far. 

 

Jeg ser dine elskede sørger.

Jeg synger deg hjem til himmelen. 

Der far, der er du fremme. Så inderlig godt. Så inderlig vondt. Så inderlig takknemlig.

 

Jeg vet at du elsker oss.

Jeg vet du er hjemme hos Jesus.

Jeg vet du har fått fred. 

Jeg vet at du er her og passer på meg, på dine kjære.

Din bukett.

Din rikdom. 

 

Jeg vet at å elske deg, det er evig.

Jeg vet at våre minner er evig.

Jeg vet..

 

Jeg vet at vi to far, vi to møtes igjen. Og det gleder jeg meg veldig til, for da skal vi to synge sammen igjen.

Jeg vet at du elsket meg - og jeg vet at du elsker meg.

Takk, kjære far, takk og på gjensyn.

 

Far, min elskede far, hjertelig takk for alt du har lært meg, min reservepappa.

En hjertens takk for at du, du er evig, akkurat som kjærligheten din. 

 

Lisje-Tulla di oppe i Skoglund <3 

 

Verdens vakreste far. Du elsker at vi synger og holder leven. Og tro meg far - det skal vi fortsett å gjøre, i din ånd. Og om noen år skal vi holde så mye leven og sprell, synge så mange sanger i himmelen... at englene rister oppgitt på hodet av oss <3 

 

ELSKER DEG FAR, SÅ INDERLIG INDERLIG HØYT!!!!!! 

 

PÅ GJENSYN FAR, PÅ GJENSYN <3 

 

 

 

TODAYS VINTAGE CHANEL // ACNE // MICHAEL KORS // LOUIS VUITTON

Dagens detaljer OG kvalitetskaffi!

Det ser ut til å bli en veldig moro helg dette, gleder meg;)

God helg så lenge!

HEY MALA ALISHA

Aiaiaiiii det fineste skjerfet...
Finnes også i røde nyanser.
N.Y.D.E.L.I.G!

TODAYS FUR // BOYFRIEND JEANS // ACNE ANGORA

Debbie shoes // G-Star denim // Acne angora // Paris 007 fur 

Som vi har kosa oss på shoot i dag - vi har avbildet en lekker sak fra Michael Kors - kommer på søndag, men en liten smakebit får dere om liiiiitt ;)

NÅ DEILIG FERSK FISK TIL MIDDAG :)) 

Nydelig ute i dag, men isisiskaldt på shoot!!!!! Men my oh my så moro vi har det uansett ;) 

FREAKIN` COOL HEELS & CRAZY SALE

Det blir ikke mye bedre enn dette! Hjelpes, jeg holdt på å sette kaffien i vrangstrupen av ren iver da jeg oppdaget disse hælene! O`la laaa, hadde jeg bare hatt disse i samlingen av hæler... himmel! 

Glad torsdag så lenge, jeg legger straks ut på shootings - og i dag startet vi foresten med 70 % salg hos oss i butikken - jippifølelse :))

Happy shopping dere, kos dere på kanon-salg, der henger mange skatter til både hverdags og fest og noen L.E.K.R.E kjoler.

(For henvendelser ang salget, ta kontakt direkte på tlf i butikken : 70010663 )

 

 

LOUIS VUITTON // ACNE // CASHMERE // HM // DEBBIE // SO B"I keep dancing in the snow..." 

Grått og blått, enkelt og greit. Det ble ikke pels og skinnbukser i dag, men hæler, det ble det selvfølgelig ;) 

I morgen er det photoshoot til ukens "Wear it like you mean it" - gleder meg til å dele bilder av en nydelig kjole og skinnjakke, pluss to supersmarte jakker fra Barbour skal avbildes og en lyserosa drømmebukse :) Så mye fine nyheter i butikken - I heart my job. 

Legger ved denne videosnutten fra Victoria`s secret fashionshow - i gårkveld ble det havresuppe og halvnakne smekkerlekre damer på tv`en , hvilken kombo!?? Jeg nøt hvert sekund :)) 

Nyt du også - kjenner jeg er ekstra glad for min nydelig handmade crystal-bra, made with love by Beatrice Pro, Hollywood, LA! 

 

TUTU & TULIPS

Rosa negler og rosa blomster? Voila ; vår! Nesten litt magisk lys ute i dag - finfint! 

For en kosedag!!! Kaffibesøk, middag ute i godt selskap, innom tante Åse og finne noen skatter og slå av en god prat er alltid like godt <3 Verdens beste tante Åse! Nå skal resten av ettermiddagen brukes til aking i akebakken, før det er stor stas i stua med Idol og varm sjokolade i koppen og kroppen - det er jo ordentlig fint med vinter også da dere ;) Dagens outfit kommer straks. 

Ønsker dere fortsatt en fin onsdag :) 

WELL HELLO THERE, MRS TALL & BEAUTIFUL

O`LA LAAAAA! Jaaaaa, jeg ønsker meg HELE antrekket!!!! Paljettsko, baggy skinnbukser, sort t-shirt og den lekre korte pelsen!

Jeg må få kloa i en baggy skinnbukse! Elsker at dama slår meg med 1 cm over havet og ruler de høyeste hæler - som om hun aldri har gjort noe annet! 

Jeg lar denne dama være dagens inspirasjon - selv om de hælene som jeg hadde lyst å trakke rundt i idag kan ikke brukes fordi det er snø ute igjen (!!!) Men copycat kan jeg få til uansett tenker jeg ;) Why God, WHYYYY er det snø ute igjen... jeg ønsker meg så inderlig vår og grønne marker. Fuglekvitter og lyse kvelder! Skjørt uten strømper under, pumps og sol fra morgen til kveld.. Bring on spring, someone! Legger ved litt ekstra inspirasjon - fordi denne dama fortjener spalteplass i massevis. "Being taller than Your boyfriend is SO today!" ;) 

Trend denne våren er sløyfer på det meste, finn frem et par pumps du er litt lei og fest sløyfer på - D.I.Y! Voila: Dior`ish heels! 

Da hopper jeg i mine høye hæler og gleder meg til en kaffidate med min kjære :) O`ONSDAGSLYKKE <3 

 

DESEMBER & JANUAR TOPP 5

Nytt for året er månedens favoritt antrekk! Jeg dristet meg til å ta med desember også! Fordi jeg elsker julekjolen min;) Paljettbuksa er en VINNER i garderoben min, jeg har satt noen på saken for å få kloa i flere paljettdrømmer - og jeg hører rykter om at høst og vinter 2013 kolleksjonene er "HELT HELEN" ;)) Jubel! Acne denim jakken er årets tøffeste, denne kommer til å bli tett på utslitt i.l.a sommeren ;)

Cashmere ponchoene fra Hemisphere har vært mer enn flittig brukt - den sorte vesken fra Michael Kors ble raskt en favoritt, likeså ble gullskatter på armen! 

Den fineste kjolen fra Tiger of Sweden... Denne blir noe for jentene å kle seg i om noen år ;) Den har selvsagt fått kosenavnet "Strusej"  ;) Den fine Chanel-inspirerte jakken fra Marc Cain i mørk grå er en favoritt i butikken om dagen! 

Enda mer Hemipshere, fine hansker med sløyfer på - og gulldetaljer! 

Fortsatt fin tirsdag dere, jeg tar en lynvisitt til en dame jeg er veldig glad i og vi skal studere fine kjoler til en fin anledning :) 

 

 

TODAYS OUTFIT

I`ve got sunshine, on a rainy day.. la la laaaa , har trallet på denne sangen i hele dag! Så fint det var tidligere i dag, det var jo virkelig vårstemning ute! 

Coffee in the morning.. coffee in the evening..

Dagens detaljer: Debbie shoes // Acne jeans // Gant T-shirt // Marc Cain cardigan // Cathrine Hammel skjerf // Otazu jeweleries 

En fin dag går mot slutten, jeg er så glad for at vi er samlet, at det er glade nyheter fra sykesengen til noen jeg er veldig glad i - og jeg tar imot hver eneste glade dag med åpne armer!!! Ta vare på hverandre og verdsett hver dag du våkner og får trekke pusten, lev hvert sekund og glem aldri å si at du er glad i noen <3 

Det er ikke så mye som skal til for å sette litt farge på dagen til noen - eller deg selv. Tenk positivt og gjør det beste ut av alle situasjoner :) 

 

TODAYS PINK SNAPSHOTS

Kosær seg på jobb og har akutt rosa-dilla! Tusen takk min elskede for at du overrasket meg med deilig sjokoladekaffi og lunch

Dagens armcandy er gaver fra hjerter jeg elsker:) Swarowski og diamanter i herlig harmoni!

Grå Debbie og grå denim jeans fra Acne! Elsker denne buksa, elsker.

Pink'ish & grey'ish!

5 shades of pink! Har tittet litt på vårkolleksjonen til Dior, så masse fint! Den fine englelakken "tutu" ble med meg hjem fra Parfymelle i går. Den er helt nydelig! Tror jeg skal investere i en ny rosa Dior øyenskygge også, fin-fine!

MIN GLA`DAG PÅ INSTAGRAM!

-

Startet dagen på Valaker og dagens must: Sjokoladekaffi med ekstra krem ;) Så koselige damene her er, og de vet hva 182 cm skal ha - "det vanlige ;) 

Kosa meg oppe på loftet i dag, så masse fint her er kommet inn! Baggy bukse i nydelig grå farge, en litt rocka variant, digger begge to! Rakk å forevige dagens kostyme i speiliet også - gårsdagens kjole i dag brukt som topp, kombinert med paljettrumpa, Debbie, Rock n`blue skinnjakke og Acne skjerf.

Nydelig skjerf som jeg pakket opp i dag, kun 200,- og de kuleste t-skjortene også! Velg mellom hvit eller lys mint (300,-)

Cateye solbriller, hatt og rosa Dior på kyssetruten (skal avsted å hente min kjære hjem rett etter jobb har jeg nettopp fått vite på sms, dobbel jippiiiiiiifølelse - så kyssetruten må være klar)

Rett etter jobb springer jeg bort til vakre Siri på Parfymelle og handler yndlingsparfymen min - og når du handler stor størrelse, så får du med en griselekker Dior-clutch på kjøpet :) Så glad jeg ble! Handlet også verdens beste lipsyl fra Shiseido - skal jo straks kline ;) og kjøper en bukett blomster til verdens beste søster som er snill barnevakt for prinsessene <3 THANK YOU SIS, LOVE YOU :* Setter meg i bilen og kommer akkurat på at jeg har glemt å tisse før jeg dro!!!! Tett på krise, uante mengder kaffi innabords....! Glemmer egentlig raskt blæra som holder på å sprenges, synger "If You ever loved somebody put Your hands up!" så høyt at de som er ute og spaserer snur seg rundt og tror sikkert det er en ungdomsbil som kommer - men her kommer frua, i en gammel Pajero, med bassrytmer som ikke engang ungdommen kan gjøre om igjen ;) Irriterer meg gal av bilen foran som mååå ligge 10 under fartsgrensa... Hello Yellow car, I `m about to do some kissing AND dansk kissing as well.... 

Vel fremme på kaia fylles Pajeroen opp med uante mengder menn! Aldri før har konebilen vært så full av menn (!!!) Tenker at jeg er sjeleglad for den ekstra vekten 4 voksne menn utgjør - de fungerer som ekstreme støtdempere - noe jeg jubler over, da siste 500 meterene på vei ned til kaia - på en særdeles humpete kjerrevei, gjorde at jeg var sikker på at kaffiblæra ville sprenges ..... nå er hver hump i veien nesten behagelig! Gutta i baksetet svetter, så varme (les kulde) apparatet blir slått av - de svetter (overgangsalderen anyone?) og jeg er nesten blå og stiv av kulde. Men snill som jeg er sier jeg ikke ett ord. Men i det 2 av fire menn har ramlet ut av bilen og hoppet over i sine kjære`s konebiler/hjem, da roper jeg til pappa og Eivind at "Nååå er jeg så tissetrengt at jeg tror jeg dør!" Intet mindre! Turen videre hjem går raskere enn onkel politi vil tillate - og jeg sverger at hadde det vært laserkontroll ute, så hadde jeg susa forbi, rulla ned vinduet og ropt: Denne dama MÅ tisse - send regningen i posten!!!! 

Blæra tømt OG fyllt oppigjen med hjemmelaget ekte varm sjokolade med marsmellows!

Ps, jeg rakk aldri å tisse før jeg kom hjem.... 

FIN MANDAG - NÅ KLININGS! 

 

LOUIS VUITTON // FUR // LEATHER // PUT A HAT ON IT

Dagens grey on grey! 

Just nu er det bloggings fra bøljan blå - og ukens photoshoot har location "ombord!" - Gleder meg til å dele bilder av en nydelig Acne drøm sener i kveld. 

Stay tuned and wear a hat!

 

EAGLE


Elsker å sitte ved kjøkkenbordet og drikke morgen-kaffien og se på ørnene som leker utenfor vinduet. I dag var det tre majestetiske ørner i full lek her, så vakkert! Legger ved et bilde fra romjula, min kjære foreviget dette øyblikket en romjuls-morgen. De krinser over oss hver eneste dag, og noen dager, da setter de seg ned rett ved husveggen vår. Jeg føler meg sikker på at de passer litt ekstra godt på oss om dagen. 

Ønsker dere alle en fin søndag. Jeg gleder meg noe helt enormt til å få kline litt på kaia! Jeg blir aldri for gammel for klinings på kaia ;) 

"Wear it like You mean it (OOTW) er litt forsinket denne uken pga sykdom, men det kommer på trykk så raskt som råd :) 

 

OUTFITS INSPIRATION AKA KATE MOSS

Perfeksjon! I love this look! 

Vårens must: Investere i en lekker drakt! 

Noen vakrere? 

Sommer inspirasjon! 

Heretter skal jeg også kombinere paljetter sammen med ullgensere! 

P.E.R.F.E.C.T.I.O.N 

Utallige vakre pels-varianter og kombinasjoner! 

På ønskelista: Et svart Louis Vuitton....

OKEY! I have a major, huge, enormous girl-crush!!!! Kate Moss er perfeksjon når det gjelder å kle seg! Jeg har alltid vært svak for pumps, jeans, tshirt og en blazer. Svak for pels,skinnjakker og paljetter også:) Derfor en liten kavalkade fra min girl-crush.

Fortsatt god helg! 

 

 

 

 

BLING BLING & FUR UPDATE


Karen Millen limited edition bag // Rodrigo Otazu jewelries // Michael Kors pumps // Ray ban sunglasses

 

Dette kommer jeg til å kombinere sammen med slitte jeans, min kjære`s t-shirt og en fin pels - Outfit kommer.

Legger ved dagens inspirasjon av smellvakre Kate Moss, elsker dama, elsker stilen, elsker antrekkene! 

Pga sykdom, så er morgendagens "Wear it like You mean it" litt forsinket, men det kommer på blogg så raskt som råd :) Håper alle har en fin helg - en klem sendes dere alle! 

 

KateMossFerragamoCoat1

Enda flere vakre og inspirerende damer - i pels.

"Carrie & Samantha", Kate Moss, Kim Kardashian, Elle MacPherson! Så vakkert med en grå pels! Jeg er så heldig å få låne mamma`s fine grå pels, så kanskje det blir den i morgen - dersom været tillater det! Massevis av inspirasjon! Jeg drar på jakt etter en kort bolero/jakke variant, i grått! 

 

 

 

 

 

FINESTE SANGEN

Denne har gått på repeat i stua siste uken, Magnus Grønneberg`s versjon av "My street" er (i mine ører) tusen ganger vakrere enn orginalen - jeg har digget CC siden jeg var konfirmant, vi var en fin gjeng som vokste opp sammen og guttaboys, de sørget for at jeg elsket CC, ingen over, ingen ved siden - eller kanskje Smokie, Creedence og Guns`n roses, litt Metallica også når jeg tenker meg om. Vi spilte iallefall musikk og sang hele døgnet! Så mange hysterisk artige stunder vi hadde og fortsatt har!

Jeg har nevnt det før... jeg vokste opp til Jim Reeves og Elvis. Vikingarna og andre svensk-topper. Våre to små sjarmtroll, de synger CC Cowboys og Pink -  for full hals. Og mamsen? Hun smiler fra øre til øre, det er jentene sine det! Eplet faller ikke langt ifra stammen! 

Ønsker dere alle en fin fredag, jeg har to små gull hjemme som ikke er helt i form. Takk og lov for storhandel av aktivitesbøker i går, og mitt Kamille magasin som jeg ennå ikke har åpnet. 

Nå kaffi, rykende ferske motenyheter og Magnus Grønneberg på øret, det blir candy for både mage, øye og øre det! 

 

WHITE MORNING

Så var snøen her igjen. Jeg som var klar for vår... Må innrømme at jeg synes det er veldig fint med hvitt landskap. Nesten som at moder jord prøver å fortelle oss noe..

Ta vare på dagen og hverandre:)

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits