HelenSaevikFashionBlog » februar 2012

februar 2012

METALLIC NAILS & HOW TO DO ITWhat a day! Telefonen har ikke stått stille og jeg vil takke dere alle for alle gratulasjoner og klemmer:) Jeg må knipe meg litt i armen for å forstå det hele tror jeg.... Å havne i samme kategori og anbefaling som selveste Hanneli Mustaparta, det er stort og jeg vil igjen takke KK for den fine anbefalingen:) Jeg skal svare så godt jeg kan på henvendelser og mailer i morgen dere:)

Nå er det negler som gjelder - i skrivende stund mener jeg at de er mye kjekkere å se på enn brukervennelige;) Jeg har ikke hatt så lange negler på mange år og tastaturet er ikke min beste venn i kveld!

Men superfine er de iallefall synes jeg! Det du trenger er en pakke "Broadway" negler,, jeg valgte medium length. Alessandro englelakk nr 74 , en av mine metallic favoritter! Topcoat er et must!

Lakke neglene FØR du limer de på. Bruk gjerne Alessandro manicure stencils for ett finere resultat. Legg to gode strøk med metallic lakken og dra av manicure klisteret før du legger topcoat. Lim neglene på plass (det følger med lim) avslutt med to strøk topcoat. VOILA, SUPERFRESHE NEGLER!

 

 

 
 

TODAYS OUTFIT & DETAILSSer dere det fine armbåndet mitt med Fatima`s hånd? Det er ett av det dere kan vinne på giveawayen min, jeg har blitt så glad i det:) En annen liten fin detalj i dag er englelakken min, husker dere jeg postet ett innlegget "nail trend anno 2012" , Copycat I am, så i dag har jeg lakket kule løsnegler faktisk! Innlegg kommer i kveld!

Todays outfit:

Acne denim // Acne bluse // Rock n`blue skinnjakke // Hemisphere skjerfet mitt (som jeg ELSKER!) // Michael Kors veske // Debbie skull shoes // Alt fra Overvåg Ulsteinvik.

Detaljer: Louis Vuitton armring // Su Misura armbånd.

Dagen i dag fortjente paljetter! Så da fikk mitt nye fine Hemisphere lufte seg for første gang ;)

Det har gått litt i ett, kosa meg på Cosmetique, lagt makeup på nye og gamle kunder, telefon-intervjuer og mange hilsener etter at bloggen min havnet på førstesiden på kk.no i går kveld, så utrolig gøy! Jeg er så takknemmelig for at mine lesere og KK finner gleder og inspirasjon her inne i mitt lille glad -og litt galne univers. Jeg kommer tilbake med mer i kveld, litt mer om giveawyen og dagens freshe negler:) Og ikke minst hva som venter våre snille Cosmetique kunder til lørdagen! Amalie og jeg har planlagt tilbudene i dag! Hørte jeg "HAPPY SATURDAY SALE" igjen ? Jepp ;)

Til mine nye lesere: Velkommen skal dere være, jeg sender dere alle en klem av takknemmelighet :)

 

 

  

H.E.M.M.E.L.I.G.H.E.T.E.N & GIVEAWAY

 

Tirsdag, klokken er "frustrerte fruer" og jeg ligger lettere henslengt, i tøsslusser, leopardpysjen min, og ett glass vin - akkurat slik jeg bruker å sitte hver tirsdagskveld. Lite aner jeg om at mailboksen min fylles med glade mailer fra fjern og nær... jeg logger meg på facebook og setter i ett stort vræl! (thank God for facebook last night!) Der ligger en link til fremsiden av KK og hva ser jeg? Jo, der er lille lange meg , i meget godt selskap med landets toppbloggere;

"12 BLOGGER DU BØR FÅ MED DEG! Det er tusenvis av moteblogger på nettet, her er de du bør følge"

Ja, jeg felte noen gledestårer, så glad jeg ble! Tusen tusen takk til alle mine skjønne trofaste og nå også nye lesere - og til KK som synes bloggen min er i denne klassen, jeg er stolt og veldig ydmyk på samme tid. TUSEN TAKK!

Så var det hemmligheten jeg lovte dere i kveld - beklager at det kommer midt på natten, blame it on KK ;) Men nå skal det deles gleder dere - fordi gleder er til for å deles;)

For noen uker siden så var jeg så heldig å vinne et av de fine Su Misura armbåndene i en konkurranse på MAG bloggen, superhappy har jeg de siste dagene danset rundt med dette nydelige og håndlagde armbåndet. Disse armbåndene har dere garantert sett før, på armen til toppbloggere rundt om i Norges land. Trenden er mange armbånd på armen, små delikate skal kombineres sammen med litt kraftigere og edgy smykker. I absolutely love it! Og nå har jeg gleden av å gi bort to fine armbånd pluss ett nydelig smykke til tre av mine skjønne lesere!

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en liten kommentar; hvilket av de to du ønsker deg og navn/nickname.

Og den største hemmligheten?

Til helgen kan du handle disse populære armbåndene EKSKLUSIVT hos oss på COSMETIQUE N.H LIED, i hjertet av Fosnavåg!

Vi er den eneste forhandleren på Sunnmøre, nærmeste forhandler er i vakre Trondheim by! Dette blir storstas og feiring med mange tilbud i butikken! Følg med for premieren av SU MISURA ! Mer info og bilder kommer, men nå skal jeg prøve å få sove litt før jeg setter kursen mot Cosmetique og svinger makeup kostene - om jeg greier å sove ja.... ;)  God natt snille leserene mine, jeg setter stor pris på dere!

 

 

Du kan velge mellom disse fine på bildene under: (alle er valgt ut som mine favoritter)

1: Nydelig smykke med vintage YSL knapp fra 1970 årene - et sjeldent smykke!

 

2. Fatima`s hånd, armbånd.

3. Armbåndet med den lille stjernen.

   

 

TODAYS OUTFIT AND DETAILSHemisphere skjerf, vårnytt // Acne skjorte // Gstar denim // Debbie skull shoes. Alt fra Overvåg Ulsteinvik.

På armen: mine fine So B by Børre Olsen, Dyrberg/Kern klokke og om litt deler jeg ett fiiiint armbånd med dere som prydet min andre arm. Og vet dere? Jeg gir bort en fin fin gave til en av dere om to dager! Følg med, jeg gleder meg til å glede dere:) Og ikke nok med det...;) Jeg har en hemmlighet som jeg også vil dele med dere i kveld! Stay tuned and stay excited!!!!

 

 


 

CAVALLI KIND OF HEAVEN!

I`m in a Cavalli kind of heaven! See You later:)

Roberto Cavalli fall/winter 2012/2013

 

TODAYS SKULL INSPO

Kilde: Google 

Skull me happy!!! 

NAIL TREND ANNO 2012

Jeg er supertilhenger av fine englelakker og lar meg inspirere av disse fine neglene. Favoritten min? Nude negler med metallic tupp! Tips til disse fine fargene? Alessandro sine grå, svarte og metallic lakker,  O.P.I `s nudefargede lakker, og fine klare røde fra Max factor. En annen trend vi ser mye av en orasnje negler, der kan jeg tipse om Alessandro sine nydelige og friske oransje farger. Kun 99,- hos oss på Cosmetique.

Jeg gleder meg til jobb i morgen, da er både Amalie og meg å finne på butikken og vi planlegger noe veldig kjekt for kundene våre, ett lite hint? Noe helt nytt som Sunnmøre ikke har sett ennå;) Stay tuned and stay excited;)

 

 

Inpirasjon 

ROBERTO CAVALLI COUNTDOWN

 

Countdown til`showtime! Se Roberto Cavalli fall/winter 2013 fashionshow live ved å trykke på denne linken.

Enjoy!!! I know I will ;)

 

BEST DRESSED

Beautiful Gwyneth Paltrow in her white Tom Ford! Love her hair, her makeup, love the dress! Stunningly beautiful!

 

George Clooney and his beautiful Stacy Keibler, wearing Marchesa!

Jessica Chastain dressed in Alexander McQueen! Elsker kjolen, vet ikke helt om jeg liker så godt hennes "strawberry blonde" hair.... Sammen med kjolen funker det, men ikke i dagen derpå....

Aiaiai... Jennifer Lopez! Dressed by Zuhair Murad! She looks great!!!!

Let frem donut`en damer, så enkelt, så fint!

Fortsatt happy Oscar`s night :)

 

 

 

MY POINT OF VIEW

The Oscar`s is on my telly and I love it:)

Paljett-tøsslusser, god te fra Diva Design i fine Paris kruset mitt, fra fine mamma mi, kledd i den kuleste pysjbuksen -også fra mamma mi, er jeg klar for en lang natt fylt med nydelige kreasjoner på den røde løperen! Dere kan følge sendingen fra NKR1 eller E Online!

Happy Oscar`s night:)

PALJETTER BY HEMISPHERE

Love!

THEY CALL ME PINKI min sminkepung finnes det tett på 50 forskjellige rosa utgaver av lipstick, lipgloss og lipbalm! Say no more.... t.o.m i parfymesamlingen min er det tendenser til oppheng på rosa! Jeg skal danse mot vår i rosa skjerf, rosa lepper og rosa kinn! Hurra, jeg gleder meg til våren og i dag er det jammen meg litt vår i luften synes jeg:)

Jeg hopper i finstasen og gleder meg til deilig middagsbuffèt hos fine mamma mi, family dinner comming up, I love sundays - but I miss my Eivind and my papaJ ♥ Kjole i dag? I think so! Kansje paljetter? Check! After all, it`s sunday og husk bestemødrene våre så flinke de var å kle seg i kjoler - en fin tradisjon jeg synes vi skal huske på:)

Todays dress is for all beautiful grandma`s out there:)

 

 

 

 

 

 

BURBERRY ACOUSTIC

Jeg ramlet over alle de fine Burberry acoustic sangene på nettet i morges, så mange fine! Jeg skrur opp volumet, tar med meg kaffikoppen ut på klerommet og herjer litt:) Senere kommer ukens outfit og det minner meg om våren:)

Fin søndag så lenge dere, solen skinner og jeg sverger at det er vår i luften. Snart mars! Hjelpes.... det er snart mars! Hvor blir tiden av??

 

 

 

 

MITT FINE SU MISURA ARMBÅND

Kansje ikke så lett å se på bildet over, men det er sukkersøtt og tøft på samme tid, I love it!

 

Vakre Celine, hjertet bak motemagasinet MAG og bloggen Hippie Hippe Milkshake har en fin konkurranse på bloggen sin om dagen og jeg oppfordrer alle mine lesere til å ta turen innom HER og melde dere på.

Jeg var så heldig å vinne dette fine Su Misura armbåndet for noen uker siden og nå håper jeg en av dere også vinner ett! Kjempefine! Jeg skal klikke meg hjem noen flere som jeg kan kombinere sammen med mitt fine armbånd!

Lykke til alle sammen:)

Akkurat nå ønsker jeg meg dette stilige, med TASSEL på;)

 

 

TODAY`S BEHIND THE SCENES

Jeg gir dere en liten sniktitt på hva Solstrålen min Sunniva og jeg har gjort i dag:)

Whoever said photoshoot is all about glam? Walk a day in my shoes and I `ll give You mud, rain and freezing temperature ;) Men åååh så gøy vi har det :D and I`m loving it!

Full konsentrasjon og lættings? Jepp!

En liten sniktitt på hva som venter dere i morgen og ukens outfit får dere her;)

Nå tar jeg kveld, et glass vin venter på trollmor, håret i tutt og pysjbuksa er på... så kan 4. plass på moteblogger.no være just hva det vil, just nu er jeg bare helt alminnelige lille meg. Yeah right;))) Jeg hyler av glede faktisk! Cheers! Dette vinglasset hever jeg høyere enn høyest - fordi jeg fortjener det ;D

HARD WORK PAYS OFF!

 

 

 

TODAYS OUTFIT: MY BRAND NEW LEATHER JACKET!

OM GLEDEN VAR STOR PÅ OVERVÅG I DAG? JOYFUL JOYFUL!!!!! Vårnyheter kommer inn hele tiden og jeg handlet meg nytt skjerf x 2 og en skinnjakke to die for! Hjelpes så happy jeg er! Whoever said money can`t buy happiness, simply didn`t know where to go shopping!Mrs. Frissly hair! Dressed in love, head to toe, by Overvåg Ulsteinvik!
TODAYS OUTFIT:

Rock n`blue skinnjakke // Hemisphere skjerf // Acne skjorte // G-Star raw denim // Debbie shoes // Michael Kors veske. Alt fra Overvåg Ulsteinvik.

Skinnjakka, skjerfet, skoene og skjorten er alt vårnytt fra Overvåg, men det finnes kun 1 skjerf igjen og noen få par sko, so you gotta hurry hurry hurry now, quick quick quick now, haaaaappiness!

Jeg gleder meg til å dele masse fine nyheter i Hemisphere skjerf med dere litt senere, hjelpes, her er så mye FINT og det beste av alt, begrenset antall av alle, så her slipper du å se igjen naboen med samme antrekk! Hurra, de herlige damene på Overvåg made my day AGAIN :D

En nydelig dag, vi jentene har kosa oss sammen med Sunshine vår, photoshoot for neste uke, shopping og cafe! Vi har også planlagt en gøy Overvåg dag, det blir fashion, hører jeg catwalk og rytmer? Jeg har en plan og jeg gleder meg til å fortelle dere alt, først skal jeg ut å hente modeller! Gleder meg!!!!

 


 

YESTERDAYS OUTFITGårsdagen avsluttet jeg sammen med tre gode venninnner, hyggelig selskap, nydelig middag og dessert! Som vi koser oss! Tusen takk til sussekjærestene; snille onkel og tante som passet prinsessene:)

Kveldens outfit ble min nye vintage skatt fra vintage & luxury, kombinert med mine Cavalli shorts, Debbie skulls og Louis Vuitton.

En fin kveld å minnes - Vi spiste så godt og drakk så mye kaffi at jeg var lys våken til langt på natt - i tillegg til at det var villmannskuling ute (les storm) Note to myself: Never ever coffee after midnight, Helen! Men det var absolutt verdt det, en super dag!

Dagen i dag skal fylles med litt bytting av klær for jentene - jeg var jo en av de handleglade sunnmøringene i går og rasket med meg mange fine sommerkjoler og klær til prinsessene våre, men i kaoset ble ingenting prøvd, så i dag blir den store byttedagen. Men først er det koselig lunch hos Mona og Julie, vi gleder oss alle sammen :)

Ønsker dere alle en fin fredag, nyt den!

  

TRUE LOVE


To my best girl Torill ♥ Thank You for a wonderful afternoon!

With love,

Helen

TODAYS OUTFIT
Todays outfit: Debbie skulls // G-Star raw , Liv Tyler denim  // Saint Tropez topp // Epilogue skinnjakke // Louis Vuitton skjerf // Michael Kors veske.

Det blir kleskift til kvelden og paljettzzzzz, outfit av en drømmekjole/topp kommer!

 

WEAR IT LIKE YOU MEAN ITOm jeg kommer til å bruke den? Vet ikke, men jeg har den iallefall.... Tror kansje den blir stilig sammen med denim, freshe negler og stiletter, eller sommerbrune bein og mine hudfargede Michael Kors.

You know me.... "Sequins!"

Hjelpes for en dag! Startet tidlig klokken 9 i Fosnavågs beste frisørstol, Saxett. Deilig å starte dagen sånn! Etter noen avslappede timer hos vakre Silvia bar det en etage ned, på Cubus....her hersket det komplett K.A.O.S, så langemeg snudde raskt i håp om en roligere ettermiddag. Jeg lo så hjertelig, snakk om sunnmøringer på vårt beste... 40 % off på alle klær, say no more. Her måtte en god dose tålmodighet og evnen til å se mellom fingrene være tilstede. Alarmer ulte i alle retninger, jeg tenkte i mitt stille sinn at er våre nye landsmenn ute på røvertokt i dag, ja da var dette stedet å være! Svetteperlene satt løst hos både ansatte og kundene. Vi galne galne sunnmøringer sier jeg bare, jeg tror aldri før Fosnavågen har vært så levende på en helt vanlig torsdag!

Nå er det middagsgjester og kos i hjemmet, før det bærer avsted på Ladies Night, jeg gleder meg! Kansje det blir paljetter til kvelden? Jepp, min nye vintage & luxury skatt og mine nye Debbie skulls fra Overvåg skal få lufte seg i kveld!

 

 

  

JUST NU

Starter dagen på Saxett, my Queen of hair, Silvia, siste utgave av Woman, kaffi, oppdatering på yndlinsbloggene.. Fin torsdag!

Minner om at vi feirer nyåpning av Cubus og gir alle Cosmetique kunder -20% på all duft og - 30% på alt hudpleie i Declare!

Vårmakeup'en fra Artdeco er på plass, nydelige farger:)

Glad torsdag!

NYE SØTE PÅ ARMENCuteness? I think so. Fine å kombinere sammen også.

MY NEW VINTAGE GLAM ONE!GLAM`ILICIOUS!

Denne kjolen/toppen var en av skattene som fløy hjem til postkassen min for en uke siden og jeg har allerede brukt den en kveld. Kjolen er fra min vakre venninne Birthe Kildal`s nettbutikk: VINTAGE & LUXURY og jeg er helt forelsket. Den kan brukes med splitten frem eller bak! Outfit bilde kommer!

Akkurat nå sikler jeg på en stk meget lekker Chanel veske..... klikk deg inn på linken ovenfor og kansje du er den heldige som klikker deg hjem en Chanel-skatt? Drømmer meg bort jeg :)

Glad onsdag - med eller uten paljetter. Jeg sitter fortsatt i pysjbuksen.....! Deilig med vinterferie:)

 


 

JUST NUJust nu, sitter en stk DivaLen og drømmer seg bort i noen rålekre smykker, hvorfor? Følg med, så skal jeg røpe en hemmlighet snart;)

 

A SKULL MADE OF FLOWERS? THAT`S MY NEW DRESS!

Ja, så var det meg og hodeskaller igjen da... Jeg er svak for Charlotte Sparre`s vakre kjoler og er så heldig å ha to hengende i garderoben min. En har "Elvis" motiv og den andre symboliserer hjertet og godhet. Nå har vårnyheter tatt plass i butikkene og denne blir min nye følgesvenn til våren og sommeren.

A skull made out of flowers. Perfect!

 

PAPERFASHION

Jeg drømmer meg bort. Så fint!

PAPERFASHION | DESIGNLOVEFEST ILLUSTRATED from PAPERFASHION on Vimeo.

CUTE & FUNNY
 

Say hello to my pumpkinboy! Denne kunne jeg ikke gå i fra, så den ble med meg hjem i går. Akkurat passe søt, artig og farlig! Dere kommer til å se den henge på veskene mine, eller som ett smykke. Jeg har nemmlig tenkt å beskytte både de jeg er glad i og meg selv;) Jeg lurer på om den kan trylle bort cravingen min for sjokolade også?!

YESTERDAYS DETAILS & YESTERDAYS BURBERRYGårsdagens detaljer var mine nye fine Debbie skull shoes fra Overvåg, kombinert sammen med ett av mine yndlingsskjerf, Hemisphere. Desverre utsolgt for skjerfet, men kansje du rekker å skaffe deg de fine blå Debbie? De finnes også i en nydelig grå farge nå til våren.

På armen hadde jeg disse fine, en god blanding. Litt fra Cosmetique N.H Lied og litt fra hovedstaden. Jeg liker så godt å mixe flere armbånd og nå har jeg kjøpt meg noen freshe neonfargede som jeg skal bruke mye når huden min får litt farge... Just nu er den mer eller mindre blåhvit... Jeg lengter etter våren! Deborah Lippman "girls just want to have fun" farget neglene mine i en glad farge.

Nå skal jeg stikke nesen ned i Burberry`s autumn/winter 2012 visning. Jeg skulle se den live i går, men det ble ikke noe av, så nå er det firkløver, kaffi og en stk herlig visning. Snurr film! Dere kan klikke på her på denne linken , eller på den under og se den sammen med meg dersom dere har lyst:)

Jeg elsker showet, jeg har jo sniktittet litt på det allerede, og musikken topper det hele. Vakkert!

 Enjoy!

FRIDAYS DETAILS

Jeg har lagt helt min elsk på Acne og har flyttet inn i disse kjekke plaggene fra Overvåg Ulsteinvik;)

Min fine Acnebluse ( finnes også i rosa og grønn) og min fine oversized Acengenser med glidelås bak, kan også brukes med glidelåsen fram. Min fine Tilda (Michael Kors) på armen og So B by Børre Olsen armbånd.

Sov godt alle sammen, deilig med vinterferie :)

 

MRS. HAPPY CAMPER!

 

 

  

 

  

Snille kusinene mine og fetteren min som overrasket mamma sin med stort flott selskap! Tante Gerd, du er så god og vi alle er så glad i deg! Nydelige taler som rørte oss alle! Også tanteLisen vår da, hun jobber på hotellet med sjel, QUALITY HOTELL, Førde, de er heldige som har henne her, jeg er veldig stolt av faddertanta mi kjenner jeg - også er jeg veldig glad i deg tante! Hun og englebarna til snille tante Gerd hadde stelt i stand så flott, vi fikk nydelig middag og dessert, vi spiste egentlig godt og veldig mye hele tiden når jeg tenker meg om;) Det ble bading og spa på oss - alle hotellets gjester har nemmlig fri tilgang til spa`et og vi storkosa oss! Jeg vil takke dere alle igjen, for en nydelig helg, Så godt det er å samles i glede! Det er noe alle familier burde gjøre oftere!

Nå gleder vi oss veldig til neste gang vi samles, og det er ikke lenge til!!! Sommerbryllup på hotellet, ojojojjjj jeg har nedtelling allerede;) Så rike vi er som har hverandre, jeg er så glad så glad, og rik på gode minner! Tusen takk!!!!

  

JUST NU SNAPSHOTS

Ney: Kansellerte fly på Vigra. Storm. Crazy hairdue.
Jey: Coffee to go. Oppdatering på yndlingsbloggene mine. The weddingplanner fikk en tur innom Oksnes. En hatt på hodet. Kyssing.

Tell dine goder, det finnes så mange av de:)

HAPPY BIRTHDAY NAILSEn lynrunde på Marcel Førde i går resulterte i kun to stk englelakker faktisk! Ikke fordi der ikke var noe fint, tro meg, der var mye fint, men jeg var rett og slett ikke i modus for shoppings - tro det eller ei! Men det var stas når vi kom tilbake på hotellrommet og vi kunne lakke våre negler med disse søte lakkene!

Mer oppdateringer fra helgen kommer OG ukens outfit i morgen, nå er jeg så trøtt! Deilig spa i dag gjorde meg komplett avslappet. Deilig! 

Deler bilder i morgen:)  Nattings!

THANK YOU

Tusen takk for en nydelig helg!!!!!

Snapshots kommer!

DAGENS DETALJ

Family and birthday dinner comming up:)

HAPPY CAMPING!

Who said no camping?

Denne helgen blir det lite camping og mye hotelling. Noen som minnes denne? "....mamma spiste nesten ti tallerkener med mat!" Jepp, off we go! Sees i Førde, det blir storfeiring, min veldig snille tante skal overraskes med en uforglemmelig helg! 60 flotte år kjære tante, STAS! Vi har pakket finkjoler og dress, guccikake og pakker, nå sees vi straks, som jeg gleder meg til å se igjen kusinene mine, hjelpes, det blir alvorlig mye latter denne helgen ;D

Aiaiaiiii tante, du kommer til å bli så overrasket når du skjønner hva dine snille englebarn har stelt i stand;)

FAMILY GET-TOGHETHER, I LOVE IT!!!!!!

Gleder meg til å klemme bestefar`min ♥

 

 

GLAD LØRDAG & HAPPY HOTEL CAMPING!

Bildene er foresten en aldri så liten smakebit på hva som venter dere til mandag og ukens outfit;)

 

 

THIS MORNING`S BEHIND THE SCENES

For en herlig start på dagen! Jeg startet dagen sammen med vakre Gry Cecilie Sydhagen , Aina Eliassen og Fred Prytz;  FOA DESIGN!

Tidlig tidlig, med kaffikoppen og en marlboro gold var we good to go;) For en kjekk gjeng! Å legge makeup på Gry er en drøm, hun er rett og slett en av de aller vakreste kvinnene jeg kjenner!

God stemning i studio hos FOA DESIGN i dag:)Skjønner? SMELLVAKKER er hun! Intet mindre! Og hun er like vakker i hjertet som utenpå!

Fred og Gry , siste finpuss! Herlig gjeng:)

 

Foto: Aina J. Eliassen, Fred Prytz. FOA DESIGN.

Makeup: Helen E. Sævik, Cosmetique N.H Lied.

Gry Cecilie Sydhagen er kvinnen bak verdens-suksessen METIZ / METIZOFT  og jeg er veldig stolt av henne! Sky is the limit, vakre!!!!!  

En ære å jobbe sammen med FOA DESIGN og vakre Gry i dag! Det ferdige resultatet blir å se world wide og vi heier på deg Gry:))

 

xoxo

H

JUST NU

To stk Gucci-kake og to stk veldig glade prinsesser som skal spise kake til kveldsmat!
Det er fredagen sin det;)

OH,THOSE MEN IN SCARVES!

Flere bilder av den kjekkeste karen kommer;) veldig kjekk i skinnjakke fra Overvåg Ulsteinvik og Gucci skjerf fra Milano, ps, tror vi må ha oss en tur dit igjen snart kjære;) Hurra for min elskede som kler seg i sjerf, supersexy synes jeg!

Ønsker dere alle en FIN fredag! Jeg startet dagen med privat makeup oppdrag, gøy! Kansje dere får se noen bilder senere;) Cosmetique, pakket opp vårnyhetene fra Artdeco, gloryyy så herlige farger! Begrenset antall! Vi har fått inn igjen den etterlengtede rosa eight hour lipbalmen for dere som ikke fikk den sist. Påfyll av makeup base, favorittene deres fra Artdeco og Alessandro! Nå skal det bakes Guccikake, pakke ferdig og nyte ett glass vin sammen med hjertet mitt ♥ I morgen venter det en kjempefin overraskelse for noen jeg er veldig glad i og jeg gleder meg sånn til denne helgen!!!!

Mitt Outfit of the week kommer mandag, ikke søndag. Hvorfor får dere vite i morgen, stay tuned;)

Fin fredag, nå må jeg løpe til guccikaka;) o salige fredag!

 

 

 

 

 

 

FANTASTICO FAME!!!!

Jeg jubler for den flotte ungdommen ved Volda VGS, musikk,dans og drama & Medium og kommunikasjon! For en HERLIG gjeng!!! Vi har nettopp kommet hjem fra musikalen FAME og vi har storkosa oss, vi har flira så tårene trillet, blitt rørt langt inni hjertet og jammen meg felte jeg noen tårer i kveld! Så stolt tante og kusine er jeg det! Vi er nemmlig så heldige å ha både kusina mi + tante og onkel jenta vår der og vi er veldig stolte av dere Janne`ne våre:)

Penny (Karina H. Kvalsund) ga meg tretti ekstra år på baken, jeg lo så hjertelig av rollefiguren hennes! Snakk om å kaste alle hemninger og være herlig gal, jeg digger deg Karina!

Og skjønningen Montgomery (Oscar H. Lewe).... jeg sa til Eivind at denne gutten vil jeg adoptere! Intet mindre! For en nydelig kar:) Jeg tar av meg hatten for ungdommen og dere kan være så stolte av 4 fullsatte hus i Ørsta! Til dere som håpte på billetter til forestillingen i morgen - utsolgt! En kjempesuksess! Vi gratulerer og gleder oss til neste år allerede:)))

Legger ved litt snapshots fra showet! Her var det ising av vonde knær, latter, dans, sang og glede, men det var også tid for ettertanke og sårhet, en perfekt kombinasjon! Tusen takk til dere alle, på og bak scenen! FANTASTICO ;)))TODAYS OUTFIT: CHANEL!Dagens outfit er basert på denne vanvittig vakre CHANEL BLAZEREN fra VINTAGE & LUXURY !

Viktig: Denne kan bli DIN! Den er bare på utlån til meg, jeg styler den på min måte og viser dere at en så flott blazer kan brukes til både hverdag og fest! Av erfaring, så vet vi at varene forsvinner super-raskt!

Vakre Birthe venninnen min er hjertet bak nettbutikken og bloggen VINTAGE & LUXURY og her finner jeg så mye fint! Husker dere den fine vintage Gucci vesken min, den vant jeg av Birthe, hun hadde en konkurranse på facebook og jeg var den heldige vinneren!

Etter det har det blitt klikket hjem flere vintage skatter. Kansje er du en av de som ønsker deg en vakker Chanel veske? Birthe har ett stort utvalg av flotte vesker fra b.a Chanel og flere av verdens berømte designere!

 

Første outfit;  her har jeg kombinert den flotte Chanel blazeren med Louis Vuitton skjerfet mitt, sorte jeans, pumps, min fine Acne kjole fra Overvåg og Michael Kors vesken min.

Outfit nr to;  her har jeg kombinert den samme flotte Chanel blazeren sammen med min nydelige vintage Valentino clutch, klikket hjem fra nettbutikken selvfølgelig, mine skinnbukser og en vakker dyp cognacfarget topp fra Oscar de la Renta - denne kan du også klikke hjem til din postkasse! Den er så fin og jeg kjenner at jeg egentlig har mest lyst å beholde den selv, men gleder er til for å deles, så jeg håper ett hjerte der ute blir veldig glade for både Chanel blazeren og Oscar de la Renta blusen:) Veldig nøyaktige mål på alle klær og vesker finner du på www.vintageluxury.no eller du bruker linkene under for å komme til nettsiden.

Jeg lover dere, dette er luksus til en rimelig pris:) Du finner skatter fra 198,- og oppover! ENJOY!!!!

LINKER FINNER DU HER: KLIKK DEG DIREKTE TIL BLOGGEN eller DIRKETE TIL NETTBUTIKKEN og kos deg:)) Det ventes inn flere vintage skatter om noen uker og Birthe har nettopp fylt opp med nyheter.

Jeg gleder meg til å vise dere en nydelig paljett topp/kjole som jeg også har klikket hjem til postkassen min!


 

PIMP IT AND THEN PINK IT!

Min fine Michael Kors inneholder rosa rosa rosa! Idag ble det en aldri så liten shoppingtur på min kjære og meg, noen av skattene var dette superfreshe rosa coveret til Ipad`en min, hurra for Glitter og skjønne Kristine som jobber der! Hun vet at jeg elsker skulls og rosa;)

Fine sminkepungen min fra Cosmetique:) Denne får du på kjøpet dersom du kjøper en stor Escada Especially, fin fin fin! E for Escada eller E for Eivind? Jeg velger selvfølgelig det siste;)

Om gleden var stor når jeg oppdaget disse vakre fashion smykkene til Ipod`en min? Jaaa! Dette blir det nye store har jeg på følelsen! Du kan velge om du vil ha "diamanter" , cupcakes, sløyfer, frosker, cosmopolitan glass +++ , du stikker den ned i uttaket for høretlf på Ipod`en din og vips: superstilig og pimpet! I LOVE!

My Burberry cover is sooo happy now, and so am I;)MISTET MINE FINE ROBERTO CAVALLI

Kjære snille hjerter der ute.

Er du så snill at du har funnet mine fiiine Roberto Cavalli solbriller ved Havila bygget "Diamanten" for en tid tilbake og kansje tatt vare på de for meg? Jeg mistet de ved en fotoshoot og savner de sååå veldig.De er brune og gullfarget og ligger i etuiet sitt. Jeg tror de lengter seg tilbake til nesen min;)

Jeg lover en kjempefin gave til den heldige som kan hjelpe meg å finne solbrillene mine. De var de eneste i Herøy, så ser du de noen plass, vær så snill å gi meg ett vink:)

PS. De kan også leveres i postkassen min etter mørkets frembrudd, dersom noen ønsker å være anonym, jeg håper bare de kommer tilbake til sin rette eier.

På forhånd tusen takk :)

 

Klem Helen

 

NYE FINE PÅ ARMEN

 


Så kjærstete er vi;) At vi har samme type armbånd på armen, kjærsten min og meg:) Jeg fant de hos kjekke Hilde og Ida på Blomster & Gaver, innepakket i fint papir og med hjerter på, så gledet de både min kjære og meg! Ps, viste du at du finner byens beste sjokoalde/lakris konfekt hos Hilde? Men jeg advarer dere; de er vanedannende, akkurat som sjokoladekaffien hos oss, knis;)


Så fine å kombinere sammen med våre So B by Børre Olsen armbånd.Jeg har ett hvitt også på ønskelisten og ett sølvfarget med turkis tråd.... aiaiaiii så fine! Ønsker dere alle en fin torsdag, jeg har fri i dag og skal nyte en kopp sjokoladekaffi på KaffiBaren, photoshoot for Overvåg og Vintage&Luxury, jeg gleder meg;) Så er det snart helg og jeg kan nesten ikke vente! Lørdag lurer det en stor overraskelse;) Følg med! Jeg kan avsløre at i morgen skal det bakes min berømte Guccikake;)

Den beste tiden er nå, la la laaa:)

 

 

 

 

SAY HELLO TO MY VALENTINO

Min nye vintage Valentino clutch i rødt fint skinn. Jeg er forelsket!

Birthe pakker så fint inn varene , fint silkepapir og "Thank You" stickers. Så godt å åpne en pakke som er pakket med kjærlighet:)

Gleden er stor i hjemmet og denne vakre vintage Valentino skatten min kommer til å bli MYE brukt fremover! Lenge har jeg ønsket med en lekker rød clutch og denne kom hjem i dag, i en pakke av kjærlighet fra nettbutikken til Birthe: VINTAGE & LUXURY 

Jeg ble så glad, den er kjempefin og jeg kan se at kvinnen som har vært den stolte eier av denne har behandlet den med kjærlighet! Nå skal jeg ta vare på skatten, I`ll wear it with pride and love, og det håper jeg mine to jenter også vil gjøre den dagen de skal låne den og arve den etter mamma si :)

Jeg gleder meg sånn til å vise dere en utrolig fin CHANEL blazer i morgen! Heldig heldig HELDIG er dama som blir den lykkelige eier av den! Jeg kommer til å vise dere kombinasjonen som tøff outfit, men også elegant, jeg GLEDER meg:)

 

Følg med dere, la deg inspirere ♥

 

 

PAKKE I POSTEN I DAG! GLEDE:)


FÄTTAR NI GLÄDJEN???

Jeg jubler! I dag kom det en stor pakke hjem til meg fra selveste VINTAGE & LUXURY og jeg hopper av glede!!!! Her har dere en liten smakebit av hva dere får se av outfits i morgen:) Jeg gir dere noen hint! CHANEL, YSL, VALENTINO, OSCAR DE LA RENTA m. fl! Her kan dere sikre dere designer-skatter til en rimelig pris, glory glory!!!!

STAY TUNED :))))

LYKKE ER Å HA HVERANDRE

LYKKE er morsdag OG valentine`s day! Nydelige blomster og hjemmelagde kort fra prinsessene våre, vakre blomster, ny Ipad og nye fine armbånd på armen.

Heldige oss, som har hverandre, det er den største lykken ♥

Håper dere alle hadde en fin morsdag og Valentine`s day:)

♥ ELSKER DEG, EIVIND ♥

 

xoxo

H 

HAPPY VALENTINE'S DAY @ COSMETIQUE

Tips til dagens valentine gave?
Vi har I love serien hun elsker 39,- 79,-
Pakket også opp Britney Spears Fantasy lekkert smykke til kun 249,-
Nyhet i Elisabeth Arden til kun 139,-

Ikke glem mennene;) vi tipser om Bvlgari, Hugo Boss, Versace

HAPPY VALENTINE'S DAY :)

SUMMER KIND OF INSPO 

Jeg gleder meg til både våren, sommeren og høsten! Men jeg nyter nuet ;)

Til sommeren skal jeg danse rundt i mine nye kule briller by Christian Dior, håret oppsatt i rufsete frisyrer, ha sommerbrune bein under skinnskjørtet.... og dette er litt av inspirasjonen!

Fin tirsdag dere:) Jegføler meg hel igjen, fordi jeg har fått hjem min elskede Eivind, hurra:))) No more hospital!

Jeg gleder meg til å hente post i dag, jeg venter på en fantastisk pakke fra VINTAGE & LUXURY og en skatt fra YSL!!!! Som jeg gleder meg! Stay tuned and stay happy, I know I will !

 

 

  

VINNEREN AV VERSACE TREKKES I MORGEN

 

I morgen, på selveste Valentine`s day trekker jeg den heldige vinneren av VERSACE YELLOW DIAMOND 100 ML!!!

Jeg har bladd meg lengre enn langt tilbake på facebook og registrert flere hundre "likes", mange som har delt og mange som har kommentert, det er ikke alle som vet hvordan de skal "signere med navn" på selve blogginnlegget, mange tror at dersom de ikke har blogg selv, så kan de ikke kommentere, men det går helt fint:)

Trykk på "kommenter" under innlegget, da ligger du der, du velger selv om du vil være anonym, men du må legge igjen ett nick eller noe som kan spores tilbake til deg dersom du er den heldige vinneren:)

Nå har jeg registrert alle og er superhappy over at responsen har vært så enorm! Dette skal vi gjøre flere ganger dere, jeg har allerede tenkt ut en fin gave til dere:) Men neste gang, da ber jeg dere om å kommentere her inne på bloggen, så sparer jeg meg for mange mange timers arbeid, litt egoistisk? Ja, men det er lettere for oss alle på den måten, da er jeg sikker på at det er ingen som uteblir fra trekningen.

 

Vinneren trekkes i morgen etter jobb, jeg gleder meg minst like mye som dere:)

Dersom du ikke har meldt deg på kan du gjøre det her: VERSACE GIVEAWAY 

 

LYKKE TIL ALLE SAMMEN:)

 

 

 

BEHIND THE SCENES, PART 2Makeup by Helen Sævik og Amalie Lied. 

Photo: Helen Sævik

Se innlegget BEHIND THE SCENES PART 1 her  Alle foto "behind the scenes" : Fred og Aina ; FOA DESIGN!

Minner om at all kopiering er strengt forbudt og vil bli anmeldt.  

 

MY DIORHva ligger i shoppingbagen min? Stay tuned!

BEHIND THE SCENES!

Det gjorde godt å være sammen med denne flotte gjengen i går, tankene mine kunne fly av sted blant farger og makeup, trylle frem litt litt Lady Gaga flirts with Audrey Hepburn.

Full konsentrasjon!

En highlighter burde finnes i alle kvinner sminkepung! Bruk den OVER foundation for best resultat.


Kuleste tøfflene? De er mine;) Og disse kjørte jeg også hjem i!

So B by Børre Olsen! Drømmelekkert!

Amalie & meg

 

BEYOND BEAUTIFUL!

Å jobbe med så vakre jenter.... for en drøm!  Such beauties!!!!!!

Vakre Aina, jeg er stum av beundring for arbeidet hennes! Denne dama tør å tenke stort og resultatet gleder jeg meg sånn til dere kan se 1. juni! FANTASTISK!Alle bilder er tatt av mine favoritt fotografer Fred og Aina , FOA DESIGN! Du finner de på facebook, join :) Fantastiske fotografer!

All kopiering er strengt forbudt og vil bli anmeldt.

 

Nå drar vi jentene på sykehus besøk og gleder oss til å tilbringe kvalitetstid sammen med min elskede ♥

ELSKER DEG EIVIND ♥

Gratulerer samtidig med morsdagen til verdens beste mamma mi , svigermamma mi, mor mi OG alle andre snille gode mamma`er ! Ingen mamma er betalt med penger! En mamma er verdens rikdom!

Jeg er veldig glad i dere alle tre, dere er de tre sterkeste og modigste kvinnene jeg kjenner og jeg er stolt av dere!

xoxo

H

 

WORK THOSE LEATHERPANTS!DAGENS INSPIRASJON ER DISSE VAKRE KVINNENE!

Sort blazer, skinnbukse, sorte pumps og en enkel singlet. Fint! På ønskelisten min står en knallrød eller mintgrønn skinnbukse kjenner jeg......

Det blir lite blogging om dagen, grunnen er sykdom i familien, men jeg er glad dere titter innom:) Nå drar vi på sykehuset en tur og senere er det lady Extreme makeup og snurring av film. Håper dere har det bra alle sammen. Ønsker dere alle en god helg, ta godt vare på hverandre!

FAMILY FIRST ♥

 

 

 

TODAYS OUTFITDagens detaljer er bustete hår by Helen // Armani jeans // Debbie shoes // Mario Conti skinnjakke // Louis Vuitton skjerf // Michael Kors veske // So B by Børre Olsen og Sif Jakobs armbånd.

 

 


 

LADY EXTREME + VERSACE GIVEAWAY

Jeg gleder meg som ett barn til å trylle med makeup kostene på lørdag og lar meg inspirere av Lady Gaga/ Lady Extreme og So B by Børre Olsen!  Hva jeg skal gjøre? Det røper jeg ikke helt ennå, men jeg gleder meg veldig og det skal snurres film;)

Stay tuned - but not so extreme!

HAPPY FRIDAY DIAMONDS! Du har foresten fortsatt mulighet til å melde deg på min VERSACE GIVEAWAY :) Legg igjen navn/nickname i kommentarfeltet på DETTE INNLEGGET, og del VERSACE GIVEAWAY på din blogg/facebook eller twitter og link inn til meg.

LYKKE TIL:)

 

QUALITY TIME

Verdens beste M! Elsker deg:)
Suss mamsen;)

VAKRE SOFI


Min favorittblogg nr 1 er jo som dere vet, smellvakre SOFI FAHRMAN og jeg anbefaler dere alle å ta en tur innom bloggen hennes! Hun har delt noen ACNE skatter med oss, og jeg deler videre.

Dette kan vi vente oss til høsten igjen, ja jeg vet - jeg roper om våren, men jeg merker at jeg uansett gleder meg til høsten og disse godbitene! Og som dere vet: Acne finner dere hos oss på Overvåg Ulsteinvik , jippi jippi jaaa:)

Jeg har en annen lekker nyhet - ett nytt merke jeg GLEDER meg til å presentere for dere, jeg har sett bilder og Greta lo godt av min spontane ELSK reaksjon ;)

Jeg røper ikke så mye mer nå, men dette vil dere like damer;) Jeg kan neste ikke vente til det kommer i butikk!!!! Og det beste av alt? Vi må ikke vente så veldig lenge;)

Og i dette øyeblikk danser jeg av glede! Besøk av selger på Cosmetique i dag og vi kan glede dere med en FANTASTISK duft til våren!!!! Ett lite hint? LUXURY & MY FAVOURITE DESIGNER! Hjelpes!!!!! Jeg kan nesten ikke vente!!!! Når denne duften kommer i butikk lover jeg noe ekstra til dere, dette skal FEIRES:)))

 

STAY TUNED, SMELL GREAT AND DRESS UP !!!!!THIS IS THE R.E.A.L DIVAS OF NEW YORK CITY

FANTASSSSSSTISK!!!!!!!

Jeg har aldri sett en bedre film på You Tube! Jeg E.L.S.K.E.R disse Lady`ene! Ingen over. Ingen ved siden!

GO LADIES! THIS IS HOW WE REALLY DO IT, MAAAARVELOUS!!!!!

Raise You glasses, this is the REAL Divas of New York! Jippi jippi jeeeeeeiiiiii I `m in love with all of them ♥

Jeg vil adoptere en New York oldemor, NU!

 

 

 

O`LA LAAAA, KJEKK KAR? CHECK!Jadda:) Roberto Cavalli har gjort det igjen! Spring/summer menswear 2012 collection er o`la laaaa;)

Fantastisk design, fantastiske farger, fantastiske karer!

Linken til VERSACE YELLOW DIAMOND GAVEN DIN finner du ved å klikke her :)

  

ENDELIG!

Som jeg har gledet meg til å presentere denne deilige royale duften for dere:)
Jeg ropte "jippiiiii" i det jeg åpnet pakken idag;)

Velkommen innom oss på Cosmetique for å teste den:)

TODAYS DETAILS

So B by Børre Olsen, Acne , G-Star, Louis Vuitton, Michael Kors, Debbie shoes!

CHANEL`ME HAPPY + GIVEAWAY :)

Ønsker dere alle en fin onsdag! Ta turen innom http://www.vintageluxury.no/ og finn deg en vakker vintage Chanel skatt i nettbutikken:)

Jeg kan tipse dere om mange flotte vesker og en blazer to die for!

CHANEL CRAVING!

Har du husket å melde deg på GIVEAWAYEN min? Du finner den HER :) Husk å dele innlegget, vinneren trekkes utifra de som har delt :)

 

LYKKE TIL, DIAMONDS;)

 TODAYS OUTFIT + MY VERSACE GIVEAWAY

Some details and some behind the scenes fun! Oh yes, I dropped my bag ;)

MELD DEG GJERNE PÅ GIVEAWAYEN MIN, JEG GIR BORT EN 100 ML VERSACE PARFYME, YELLOW DIAMOND :) TRYKK HER FOR Å KOMME TIL INNLEGGET, LEGG IGJEN NAVN / NICKNAME, DEL PÅ BLOGGEN DIN ELLER PÅ FACEBOOK OG LINK INN TIL MEG. LYKKE TIL:) Vinneren trekkes utifra en av dere som har delt!  


Todays outfit:

Michael Kors veske // Gstar "Liv Tyler" denim // Sophie Faroh singlet // Michael Kors blazer // Louis Vuitton skjerf // Debbie shoes // Roberto Cavalli ring // Sif Jakobs + Louis Vuitton armring.

VERDENS BESTE GULROTKAKE!Yesterday happiness: Å få sitte opp på kjøkkenøya og bake kake sammen med mamma og pappa, solen skinner inn kjøkkenvinduet, fyr i peisen, alt er bare stas:)Denne oppskriften er til en langpanne. Superenkel , saftig og supergod!

YUMMI FOR MY TUMMY!

Fremgangsmåten er veldig enkel: husk å ikke bruke visp, bruk heller "røre-grind / k-krok" - dette fordi at røren skal eltes forsiktig sammen.

  • rasp gulrøtter og ha i kjøkkenmaskinen
  • bland alt det tørre i en skål
  • visp lett sammen egg og ha i en skål
  • mål opp oljen i ett litersmål

  • start med å helle alt det tørre oppi kjøkkenmaskinen til gulrøttene
  • ha i eggene
  • ha i oljen
  • blandes godt, men forsiktig.

Stekes midt i ovnen , 175 grader, ca 40 min (på vår ovn) i langpanne, noe mindre steketid dersom du deler røren i to..

ENJOY!  

 

 

I LIVE UNDER THE LUCKY STARS!

I WAS BORN UNDER A LUCKY STAR - AND I LIVE UNDER THE LUCKY STARS!

Jeg tok med Maria vår ut på biltur ikveld for å jakte på månen, og dette synet møtte oss når vi kjørte hjem igjen. Home sweet home!

VAKRE BIRTHE`S GIVEAWAY :)

 

 

Denne uken feirer vi så det holder:) Vi ønsker jo å dele gleder og gaver med hverandre:)

Nå kan du vinne en av disse fine ringene fra VINTAGE & LUXURY! Du velger selv hvilken du vil ha, fantastisk! Jeg har allerede valgt meg en favoritt;)

Vakre Birthe mi, hjertet bak bloggen og nettshoppen har en herlig giveaway og jeg håper at dere alle melder dere på og deler denne videre på DIN blogg.

 

TRYKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ :) 

 

LYKKE TIL ALLE SAMMEN:) Dette er gøy, litt julaften på en helt vanlig tirsdag!!!! Hurra:)

 

Suss nordover til Birthe ♥

PRETTY H.O.T

Følg oss på Facebook, Cosmetique N.H Lied, og se flere av våre favoritter for februar:)

Morsdag og valentine's day er rett rundt hjørnet og vi har fylt opp med gode tilbud:)

SOPHIE FAROH SNAPSHOT

"that`s me in the window...la la la laaaaa!"

Glade og ganske så stolte meg gir dere ett snapshot igjen fra Sophie Faroh kolleksjonen som jeg er så heldig å fronte. Klikk dere inn på SOPHIE FAROH for å se flere bilder eller shoppe:)

Jeg kommer tilbake med mer info til dere om litt, ønsker dere alle en fin tirsdag så lenge, stay tuned and stay happy! 

DAGENS INSPIRASJON

Dagens inspirasjon!

JEG GIR BORT EN VERSACE FAVORITT TIL EN AV DERE

GLAD MANDAG!

Jeg ønsker å gi bort denne fiiine parfymen til en av dere, VERSACE YELLOW DIAMOND 100 ML!!! (Verdi 750,-)

Alt du trenger å gjøre er å dele dette innlegget på bloggen din, og gi meg linken i mitt kommentarfelt. Har du ikke blogg, så kan du dele giveawayen på facebook eller twitter.

VIKTIG: Jeg har hittil greidd å registrere alle som har delt på facebook, men jeg klarer ikke holde oversikten om deres venner deler videre igjen, så HUSK Å LEGG IGJEN NAVN /NICKNAME HER I KOMMENTARFELTET :)))

LYKKE TIL DIAMONDS!!!!

Vinneren har blitt kontaktet på facebook :) 

MRS. GOLDFINGERMrs . Goldfinger !

Kjenner at glitter englelakkene fra Mavala kommer til å bli flittig brukt fremover! Ps, freshe tøsslusser? Check! Fine romjulsgaven fra mamma mi:)

HAR DU HUSKET Å TITTE INNOM GIVEAWAYEN MIN, DU KAN VINNE EN DEILIG VERSACE PARFYME: YELLOW DIAMONDS:) HUSK Å LEGGE IGJEN NAVNET/ NICKNAME I KOMMENTARFELTET PÅ INNLEGGET OG DEL LINKEN PÅ DIN BLOGG ELLER FACEBOOK SIDE:)

  

JUST NU

Ett tantehjerte koser seg:)

COCONUT I AM!

I min veske har jeg alltid en tørrshampoo og nå er det denne med coconut som er favoritten! Coconut!!! En annen favoritt som du finner i veksen min er denne "I love" lipbalmen , lemon & lime, nyyydelig duft! Du finner de hos oss på Cosmetique!LEATHER, SILK & SKULLS!

Sophie Faroh dress // Epilogue leatherjacket // So B by Børre Olsen skull-ring // Debbie skull shoes // Cathrine Hammel scarf. 

 

 

SMELLVAKRE TONE HAR FORSTÅTT DET HUN!

Jeg heier på vakre Tone!

Atter en gang gir Tone Damli Aaberge oss en HIT og jeg nynner på den nonstop!

Jeg synes hun har fått ufortjent mye hets og kritikk siste uken, hjelpes da! Snakker meg om jantelov og misunnelse..... nei, Tone har en stemme OG ett utseende som de fleste av oss kan drømme om , så la jenta få gå sin vei og gjøre som HUN vil, jeg tar av meg hatten og roper hurra!!!

Smart er hun også, hun har lagt alle kortene helt rett for å få oppmerksomheten låten fortjener, FANTASTISK!!!

HEIA TONE!

 

 

TRUE LOVE, THIS ONE IS FOR YOU, MY BRIDE TO BE!

Denne postet jeg før jul også , men den er er såååå søt, så den fortjener sin spalteplass igjen;)

Jeg gleder meg til året som ligger foran oss! Mange store feiringer, en herlig ferie venter på oss, bryllup for gode venner av oss. Jeg har så lyst å røpe noe til dere, men jeg må vente litt til!!!! Aiaiaiaiiii....Dette blir året sitt det! (Og nei, jeg er ikke gravid - for dere som alltid slår en slutt i det når jeg har en hemmlighet... da er jeg oftes gravid får jeg høre.

Til sommeren blir det bryllup for en av mine beste venninner og jeg er ansatt som "the wedding planner!" Jeg storkoser meg, vi prekær og prekær på tlf, studerer kjoler, buketter, blomster... og ikke minst hår og makeup! Jeg er så heldig å ha fått det ærefulle oppdraget å style den vakre bruden!!! Som jeg gleder meg:) Dette blir min tredje brud jeg styler og jeg elsker det! Følelsene rundt dagen, spenningen, nervene, roen, gledestårene.... Jeg ELLLLLSKER bryllup!!!! 

Denne videoen er til min A

with so much love; Your weddingplanner, stylist and sister in crime, H ;)

 

 

 

 

 

 

 

TODAYS INSPIRATIONTODAYS SEQUINS OUTFIT

Michael Kors veske // Debbie shoes // Hemisphere skjerf, alt fra Overvåg Ulsteinvik // So B by Børre Olsen ring // Saint Tropez topp // Floyd bukse // Sequins blazer fra vakre Birthe`s nettbutikk, VINTAGE & LUXURY.

Besøk bloggen til vakre Birthe her og følg med vintage skattene hun har i nettbutikken sin, her kan du finne Chanel skatter, Valentino, Louis Vuitton bare for å nevne noen:)

For en herlig dag igjen! Jeg storkoser meg på jobb, så mange hyggelige kunder som er innom, dere gjør meg så glad! Nå legger jeg meg på ladding til i morgen, jeg ladder opp med en nydelig middag, the Voice, og familiekos. Ett glass vin blir det også til senkveld, garantert;)

 

FIN FREDAG!

 

 

GLED DERE;)

I morgen slår vi til med enda ett crazy saturday SALE!!!

Lurer du på hva vi har priset ned til 20,- ? Jeg kan gi dere ett hint:
MAKE UP YOUR MIND;)

Ellers har vi supergode tilbud til morsdagen og valentine's day!

ALT I DECLARÈ ER - 25 % I MORGEN, LØRDAG!

Velkommen innom til oss på Cosmetique:)

Tusen takk til alle som var innom oss idag, fullt kjør hele dagen, så gøy!!!

En ekstra god klem til Audhild, min gledeskonto er full takket være deg:))

Cos!

DAGENS FAVORITTER

Oppheng på paljetter og rosa?
Check!

Dagens favoritter er freshe rosa lepper by ARTDECO Nr 489
Englelakk by ALESSANDRO Nr 76 73 topping!

SEQUINS! THAT`S MY MIDDLENAME!

  

Dere som kjenner meg vet at jeg E.L.S.K.E.R paljetter!!! Jeg lar meg inspirere og kler meg selvfølgelig i paljetter i dag, after all, it`s friday!

Ett lite tips dersom du er litt redd for å bruke paljetter til hverdags? Dress antrekket ned ved å ha minimalt eller enkelt tilbehør, en t skjorte, denim, stiletter og en paljettblazer er superfresht på en helt vanlig fredag!

Cosmetique + sequins = my kind of friday!

 

Minner dere om vårt tilbud i morgen; ALT I DECLARÈ - 25%

- fordi det er happy saturday og det ønsker vi å feire sammen med dere;)

 

Ha en fin dag kjære leserene mine, dere er verdens søteste!

 

 

 

 

 

 

  

HAPPY SATURDAY SALE @ COSMETIQUE AGAIN;)

Da, kjære kunder nærmer det seg lørdag og vi Cosmetique damene ønsker å glede våre kunder igjen med nok ett artig påfunn;)

Denne lørdagen gir vi dere - 25 % på ABSOLUTT ALT I DECLARÈ !!!

Jeg kan tipse dere om b.a en supergod rensegele som fjerner makeup, en nydelig scrub som inneholder knuste druekjerner, caviar kremene, serum, vår økologiske serie i Declarè, uten parabener, alt er utviklet for sensitiv hud.

Vi hjelper deg å velge rett produkt til din hud og dens behov.

Nå kan du sikre deg favoritt-produktene dine til en rimelig pris, fordi vi synes dere fortjener litt ekstra:) Kansje du kjenner noen som fortjener en liten oppmuntring om dagen? Da kan en god krem være en superfin gave:) Jammen er det gøy å være på jobb når det er rene julehandelen hos oss! Storkoser oss:)

Velkommen innom til nok ett crazy saturday sale påfunn;)) Vi gleder oss til å se dere!

Tilbudet gjelder kun lørdag 4. februar.

Ellers har vi mange supertilbud i butikken på lørdag;) Lørdager må feires - og det gjør vi sammen med dere, kjekke kundene våre:)

 

Cos fra Irene, Malin & Helen!

 

 

TODAYS OUTFIT

Todays outfit:

G-Star Liv Tyler denim // Debbie shoes // Sophie Faroh singlet // Hoss Intropia blazer // Filippa K belte // Louis Vuitton skjerf // Chanel veske.

 

DO IT MY WAY & THE MILAN WAY
Do it the Milan way! Superfreshe Wolford strømper ligger nær hjertet mitt om dagen! Dette tror jeg blir en av sommeren og høstens favoritter, kule strømper!

Over: my way

Under: the Milan way 

MY KIND OF MORNINGJeg elsker torsdager kjenner jeg! Lang morgen, god morgen Norge, Hello Kitty serverer deilig kaffi, lækkings av negler - i dag er det en gammel favoritt som pynter neglene, Alessandro nr 76 og litt paljetter på toppen, glad torsdag!

Nå er det date med min kjære og kun kos som gjelder resten av dagen, jentene har bestilt deilig middag, det skal danses ballett og andre danser, det snør ute - vet ikke helt om jeg liker det  - jeg lengter jo etter vår... men en nydelig dag er det uansett. Smiler gjør jeg, fordi livet er helt perfekt:)

FIN TORSDAG DERE, HVOR ENN DERE BEFINNER DERE I VERDEN!

 

 

SHE`S RAW & SEXY!

There`s something about Daria Werbowy. I think she`s amazingly beautiful and pretty sexy!

Old video , I know, `but she`s so worth it:)

 

PRE-VIEW FEBRUARY OUTFITS!

Spring-news comming up! You`ll find it all at Overvåg:)

Stay tuned and stay happy, I know I will!

 

 

 

KISSABLE PINK

Ny favoritt? Check!

Elisabeth Arden, Eight hour lipstick med fresh rosa farge har flyttet oppi sminkepungen min idag og vi har allerede blitt bestevenner!

Tidligere har jeg brukt denne uten farge, men nå er det PINK som gjelder:)

JUST NU@ NYE ELMIR'SDagens lunch? At Elmir's Kaffebar of course:)

Og moccakaffi? Kan absolutt anbefales:)


JUST NU @ COSMETIQUE

Vi gleder oss til morsdag og valentinesday:)

Mange fine tilbud i butikken og giveaways!

Vi setter ned prisen på en del utvalgte ARTDECO produkter i dag !
- 50 %

LOUIS VUITTON KIND OF GENTLEMEN

Jaaaa jeg digger skoene og beltene! Superkule!Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits