HelenSaevikFashionBlog » januar 2013

januar 2013

MY DAY @ INSTAGRAM

En utrolig "rar" dag... Jeg startet dagen med litt shopping og fant flere fine skatter:) Deler snart bilde av en fin gave som ble med meg hjem idag. Den er hvit og gull-farget!

Ettermiddagen og kvelden tilbrakte jeg ved sykesengen til noen jeg er veldig veldig glad i... En tøff, men fin dag.

Jeg drakk uante mengder kaffi, kjøpte Kamille som jeg aldri åpnet, kjøpte vakre tulipaner til min kjære morfar, jeg gikk trapper (det er raskere enn å vente på heisen) og jeg sang alle yndlingssangene far ville høre. Og jeg gråt et hav av tårer! Men midt i alle tårene og redselen, så lo vi også, så hjertelig. Akkurat sånn som vi pleier å gjøre. 

En rose sendes til de jeg var i kontakt med i går, engler i arbeidsklær! Dere vet hvem dere er <3 

Hjertet er litt tomt og litt for fullt i skrivende stund, så jeg kommer heller sterkere tilbake. Inntil da, ta godt vare på hverandre, gi en klem, si du er glad i, smil og lev, hvert minutt, hvert sekund. 

 

KIDS SAY THE FUNNIEST THINGS

En søtere start på dagen enn dette er ikke mulig! 

Ønsker dere alle en fin dag så lenge, følg meg på Instagram #helensaevik om dere vil bli med meg i dag - jeg legger ut på vintage skattejakt og skal titte innom Helse-Norge.... jeg aner et "Med hjertet i hånden" i kveld, eller i verste tilfelle et  "Helen sier ting hun ikke bør si"  - stay tuned, and happy!

BASIS PLAGG TIL VÅR GARDEROBENEt lite shoppingtips nå som våren nærmer seg og du enten skal handle på salg eller investere i nyheter. Shop smart!

Tips fra butikken til en genial basisgarderobe: 

T-SHIRT fra Acne / Gant / Hugo Boss e.l 

JEANS  fra Acne

BLAZER (tips: Pamela Henson halv pris)

PUMPS fra Debbie

SKINNJAKKE fra Rock n`blue

DENIMJAKKE fra Acne

BLAZER fra Hugo Boss Orange

Disse to fine vår-skattene fra Filippa K ble også pakket opp i dag. Veldig fine til basis-gensere i vårgarderoben:) 

Typisk favoritt i min garderobe: T-shirt, blazer og bukser / jeans. Pumps eller ankelstøvletter. 

Jeg kjøpte meg hvit t-skjorte fra Gant i dag, rett og slett en favoritt! (Du får den også i oransje og navy) Super til å ha inn i blazeren, denimjakka eller skinnjakka.

 

FWSS // HEMISPHERE // ACNE

FWSS badlands redder enhver bad hair day!
Det gjør forresten kaffi også!

KaffiBaren next!

ON MY WISHLIST

Skinnbukser!!!! Kate Moss er inspirasjon fra topp til tå. Enkelt og greit! En baggy skinnbukse står også på ønskelista... den ønskelista, den ønskelista ;) 

Ha en fin mandag dere og ta vare på hverandre! 

 

TUSEN TAKK COSTUME DENMARK!

Den lille blå..

Den lille blå..

Costume Danmark følger meg på blogg og det er intet mindre enn supermoro å bli kåret med en 6.plass av årets beste antrekk 2012! 

Tusen hjertelig takk Costume Danmark! 

"På 6. pladsen finder man norske Helensaevik, som opnår mange loves med sin klassiske stil."

 

STÆIKE FOR EN KVÆLL`!


E, e æntra allæ sælskap med stil - og for guds skyld, pass på altærvinæn! 

Vi sang "Han er min sang og min gledæ" - helæ gjængæn!!! Så fint at e, e mista gebisse... 
E`, Gudrun, e e nættopp kommet hjæm fra årets storgildæ! Stæike for en fin gjæng de e den familia til ho Helen. Hær dere, hær snakka vi kjærlighet, hær snakka vi latter, sang og gledæ. Stæike kor e har kosa me! Dere skjønna det, at e, e tok turen utover til øyane i dag, e var næmmelig invitert i fæmåsøtt-års lag. Hadde det vært i fjor, da hadde e tatt med me lommelærka, men her for litt sia, da var e så sliten at e sa til gutta "der oppe", at nå, nå gutta må dere ta å hjælpe me litt, både du Gud, og du Jesus! Og nå har e ( i offæntligheta) bytta ut lærka me altærvin. Men den altærvinen e god gammeldags årgang, så e e egentlig liiiitt på en snurr likavel e altså... 

For dere som itse kjænne me, så e e, altså en gammæl god bekjænt av familiæn til ho der motebloggær`n, ho som e så stæikandes gla i pæls. E har sansen for ho, ho e egentlig ganske lik på me skal e si dere! Vi e gla i å ta oss ett glass me nåkke godt i, og vi to, vi tar itse oss selv så høytidelig. Vi har lætt for å le og vi ælska å være i sælskap - vi ælska kake, vi ælska kaffi, og vi ælska livæ! Åsså har vi liiiitt trøbbæl me hjærte bægge to! Vi tar itse så tungt på vei for nåkke vi to, vi tar oss hæller en sang, en god lattær elle en stærk en - d hjælpe mot alt!  

Jaja, e, e e itse rædd for å snakke om sjukdåmma, ellær ka ænn d sku være. E, e snakka rætt fra livra! E, e kalla en spade for en spade. E itse vitsæn i å drivæ å pakke inn nåkke som hælst. E, e e sånn e e! Færdig snakka. 

Men, no, no må e springe, det stikkæ så inn i granskauæn igjæn, vet itse om det e blæra elle hjærte. E e så mødd av å trykkæ på den knappæn - Han dokter Ose Vællæ, han sa at e sku trykkæ på gule-knappæn, hvær gang e kjænne ett stikk. Og e, e får itse gjort nåkke anna enn å trykkæ på den knappen... Men kvar æinaste gong e trykke, så får e litt elæktrisk støt, så e, e tissa liiiitt i trusa kvar gong e trykkæ. E tror itse det e nåkke i veiæn me hjærte e, du dokter Ose Vællæ. E, e tror det e en urinvæisinfæksjon! Pinade, det e itse nåkken peacemaker han har kobla me til, e, e kalla det piss-meikær! 

Stæike, e, e e så gla for at e reistæ i sælskap idag. Håpe dere alle huska på familiæn deres, også må dere huske på , at d e itse korsæn vi ser ut, kler oss, eller ter oss, som fortællæ kæm vi e. Det e hjærte dere, det e hjærte! 

Pe.æs: Om nåkken av dere lure på kor e har våre å handla outfit`en min, så kan e si me en gang: E, e handla alt e trænge på Fretæx. Den finæ pæls`n har e fått lånæ av motebloggær`n . E, e hørtæ næmmelig det at oransje, det e den store motefargæn i år. Og e, e e jo liiiitt påvirka av ho der Helen. 

 

 

 

GUDRUN HILSER GOD HELG

God fredagskvæld godtfolk!

Hæærlighet, d e jo midt på natta jo, men e, e tænkte bare at e måtte innom bloggen til ho dær langæ motebloggærn å hilse, fortælle dere at i mårra, da ska altså e i stooooorgildæ igjen! E hørte rykte om ei rype borti bygda som fylle heeeele fæmåsøtti år den 29.januar, men d e i mårra ho skal fæires med pomp og prakt!
Vanligvis hadde e i kvæld vært en tur på by'n - ja vi snakka sælvsagt Åleby'n... Men e vart så stæikandes sliten av ditta bylivet i fjor, så ætter den 80 års fæiringa til han Odd, så tok e liksågodt å gikk te kirka dagen ætter fæsten, sa at no gutta, no må dokke karane der oppe hjælpe me litt, ja både du Gud og du Jesus. Hærætte e d kun altærvin på me altså!
Nå synge e "han er min sang og min glede" - heeeeilæ dagane, e viste pinade itse at d fantæs så mange fine bibelsanga engong!
Nei, e tar natt, må jo være uthvilt te stoooorgilde borti gata her i mårra.

Ønskæ dere alle en fortræffelig hælg og kansjæ e ser dere i kirka på søndag!

Gudrun!

Pe.æs: E tror ho der Helen tænkte å dele ett outfit bilde av me i mårra, så stei tjund, e itse d d ho bruka å si? E slænge me bilde fra fjoråræts store gilde... stæik kor sliten e va...! 
ACNE & FWSS - TODAYS OUTFITACNE + HEMISPHERE = LOOOOVE 

Som vi kosær vårs :) Jeg har vært i godtebutikken aka Overvåg! Jepp, det er en godtebutikk, t.o.m kundene våre kaller det for godtebutikk og vårnytt, det er snop :) Jeg er så enig så enig! Acne jakken er et kapittel for seg selv... elsker den! Og den er så fin sammen med t-skjorten fra FWSS og for å toppe det hele er det ikke feil med en lekker isblå angora genser:) Aiaiaiiiiiii......SKINNVESKA FRA ACNE!!!!???!?!! Jeg ser stjerner!!!!! Finnes kun to stk i butikken og heldig , veldig heldig er hun som får denne skatten på armen :)  

Denimdilla/ blådilla vil ingen ende ta - gleder meg til å dele bilder med dere på facebook av enda flere fin-fine nyheter som nettopp er pakket opp. E.L.S.K.E.R jobben min - elsker snop! 

Ekte hverdagsglede, det er å kjenne at man virkelig GLEDER seg til å komme på jobb og være sammen med verdens beste kollegaer. Vi er en fin gjeng <3 

Straks klart for fredagstaco og idol i hjemmet - jeg er helt alene hjemme as we speak - det er høy musikk i stua, høy! Og sangen som spilles just nu er denne

GOD HELG DERE, TA VARE PÅ HVERANDRE OG ALLE HVERDAGSGLEDER! 

Go`stemning og en anelse vår i butikken hos oss i dag :) Og sjokoladekaffi selvfølgelig ;) 
TODAYS SNAPSHOTS


Inspirert av Milan streetstyle og "more is more" ble det skinn på skinn i dag og masse armcandy! Jeg blir ikke helt ferdig med "black & gold dilla" mi, og blir nok ikke helt ferdig med den heller på en lang stund. Elendig outfit bilde, men man tager hva man haver - i mangel på fotograf om dagen ble det viglings stativ og kvaliteten deretter - men skinnskjørt og sort t-shirt fra Acne, ull-leggings fra Wolford og sorte Debbie på beina ble det iallefall. Snakker om Debbie - de LEKRESTE ankelstøvlettene kom inn i går, herrefnatt!!!!!!!!! Jeg orker ikke snakke om de engang, SÅ lekre er de!!! Skal dele et bilde i morgen - idag ble kameraet tomt for batteri, men noen lyn-snapshots får dere under - eller dere kan se flere bilder på facebooksiden vår om dere ønsker :) Ikke nødvendig å si at jeg koser meg glugg i hel på jobb ;) 

Dagens detaljer ble Dyrberg/Kern // Michael Kors // Louis Vuitton // Sif Jakobs og Vintage Chanel smykke. 

Snapshots fra butikken finner dere her - enjoy! Mye på ønskelista mi.... mye!!! Og jeg rakk ikke ta bilde av den tøffeste Acne veska i dag... sukk. Ja, den også står på ønskelista, på 1.plass faktisk ;) 

Hemisphere skjerfet med PALJETTER!!!! Are You freakin`kiddin`me? Knalltøft å kombinere sammen med slitte denim og en enkel t-shirt. O `la laaa! 

Masse nytt fra Cambio, Marc Cain, Acne, Hemisphere, FWSS... Jeg dåner! Intet mindre! Se flere bilder og detaljer på facebook om dere ønsker :) Og en aldri så liten sniktitt på hva som venter dere til helgen og "Wear it like You mean it!" To antrekk kommer - og total diggings på begge to! 

See You tomorrow - nå er det sjokoladekaffi og croissanter på denne dama ;) MORE IS MORE AND LESS IS A BORE

 

Med et bilde av denne herlige dama, Iris Apfel, ønsker jeg dere alle en fin-fin torsdag. Dama elsker smykker, elsker! Så jeg fyller opp armen med armbånd og sier som Iris Apfel: "More is more and less is a bore!" 

Jeg setter kursen mot Overvåg og kos sammen med verdens beste kollegaer og kunder, gleder meg til å se hva som kom av vårnytt i går. Julaften-følelse og jippi-følelse :) 

GLAD TORSDAG DERE! 

Dagens go`låt finner dere her

INSPIRATION FROM THE STREETS OF MILAN

Inspiration from the streets of beautiful Milan, Italy! 

Litt for kaldt til å droppe strømpebuksen enda, så i morgen blir det strømper til skinnskjørtet, wolford strømper.

Jeg kaster meg på trenden med skinnskjørt, skinn på skinn. Jeg er helt hekta på skinn om dagen merker jeg... Og øverst på ønskelisten står en oversized skinnbukse! 

Fin onsdag dere - og en ekstra klem til to vakre damer jeg var så heldig å møte i dag. Jeg ble så glad for de fine ordene deres, tusen takk!! 

Hjerteklem! 

 

(pics from google) 

 

 

 

RYNKER / INGEN RYNKER

Litt retusjering og lys her og der. Voila, der var rynkene borte. Rene botox-behandlingen! 

Lurer du på hvordan reklame modellene ser evig unge ut? Det er veldig enkelt. Svaret er "photoshop" - Simple as that kan du trylle bort rynker, pigmentflekker, munnsår osv...

Jeg lar smilerynkene være, men shopper bort krater-munnsåret. Smilerynker har sine historier og er sjarmerende. Munnsår har vel også sine historier, men er absolutt ikke sjarmerende! 

Nå har jeg et simpelt photoshop program; "windows" er det jeg bruker for å justere farger og klippe bort forstyrrende elementer i bildet. Men er du virkelig avansert og har greie på det, så finnes det ingen grenser for hva du kan gjøre med et bilde. Så neste gang du blar i motemagasiner/reklame og føler deg liiiitt ukomfortabel, kan du ha i bakhodet at det er brukt et meget avansert photoshop-program ;)

Fortsatt glad tirsdag, med eller uten rynker og munnsår! 

 

 

 

 

PINK & BURGUNDY OUTFIT


Debbie shoes // leather pants // Acne t-shirt // Marc Cain jacket // Acne scarf // FWSS badland hat 

Nå er det fyr i ovnen, koselig besøk og hjemmelaget sjokoladepudding på tapeten - yummi!

Fin tirsdag dere, ta godt vare på hverandre :) 

 

THINGS I LOVE

My family and friends
Quality time
Our home and view
Hollidays
Mother earth
Music
Coffee, lots of coffee
A nice pair of high heels
All that glitters
And last but not least, a good laugh!

(My oh my! I forgot CHOCOLATE!) 

100 % FUR, LEATHER & LYOCELLTodays wear it like You mean it (and I sure do) 100 % leather, fur and lyocell.

Ønsker dere alle en fin søndag - vi skal straks på middag til mamma og pappa, gleder meg :) 

 

DEBBIE // HEMISPHERE // LOUIS VUITTON //


Black & grey (det gjelder hårmanken også ser jeg!) - and some white & gold! Diggings på cashmere ponchoene fra Hemisphere! Merker at jeg ignorerer vinteren litt. My mind is set on spring! 

God helg dere, sees i morgen og nytt "Wear it like You mean it" by Overvåg Ulsteinvik - et lite hint? En lekker kjole fra Acne! Vårnytt - vår vår våååååår! Jeg elsker våren - når jorden våkner til liv igjen. Da våkner jeg også ;) Ser bare liiiiitt trøtt ut i dag, litt bare...

HAPPY SATURDAY! (Å leve i nuet gjelder fortsatt altså, og hjelpes, det er jo NYDELIG ute nå, men kuldegrader er jeg særdeles dårlig på!) 

I morgen er det pels - ingen tvil! Pels og boyfriendjeans kanskje? Høres ut som en god plan ;) 

 

 

 

VERDENS SNILLESTE & BESTE

Det er vår pappa det!!!
Just nu har vi det faktisk så moro at vi holder på å le oss i hjæl;)
Tusen takk for at du er vår pappa, vi elsker deg
Suss fra Maria & Milla di ;**

Ps, mamma ler så hun nesten tisser i trusa!!!

KAKE OPPSKRIFTEN

Det er helg og det betyr kaker og selskap for vår del!

Lovte dere på Instagram #helensaevik å dele oppskriften på mamma`s gode marmorkake, so here it is. Jeg har forandret liiiiiitt på den etter å ha testet litt ut:) 

Dette er nok til en avlang "brødform" (ikke skuffe-kake, men brødform) Lykke til og god helg dere! 

 

180 gram romtemp. smør

250 gr sukker

-dette røres hvitt

 

3 egg - piskes lett opp i en liten bolle. Rør i ett egg om gangen. Rør godt mellom hvert egg.

 

200 gr hvetemel

2 ts bakepulver

2 ts vaniljesukker - 

1.5 dl melk (kan også bruke vann) 

-spe vekselvis.

 

Del deigen i to deler, i den ene delen skal du ha i: 

3 ss kakao

3 ss sukker

1/4 ts kanel

1 dl melk - alt dette blandes i en liten skål og deretter røres i en del deig.

 

Smør brødformen og ha bakepapir i bunn og opp langs de korte sidene av formen (lett å løfte kaken ut av formen)

Legg lagvis "hvit" og "mørk" deig i formen. Bruk enden av en skje for å lage mønster i formen, bruk fantasien - det er alltid spennende å dele opp kaken og se hvilket mønster du har fått til ;) 

 

Stekes nederste rille, 200 grader, ca 40 min.  (Prøv deg frem med steketiden på din ovn) 

Supergodt med et glass iskald melk til - og KAFFI selvfølgelig ;) 

 

STAY HAPPY AND EAT CAKE! 

 

DENIM ON SEQUINS
Debbie shoes // Paljetter på rumpa // Acne angora genser og skjerf // Acne denim jakke // FWSS badland hat // Michael Kors jetset bag

Acne jakken er en aldri så liten kjærlighetshistorie! 

Kake i ovnen (ikke boller nei) og snart Idol - fredager er hellige in the Sævik household. 

Oppskriften på marmorkaken kommer veldig straks - stay tuned & hungry! 

 

HELT ÅLLRÆIT

Kaffi og en "poff" i solveggen utenfor Overvåg? Livet det er helt ållræit ;)

DAGENS FARGEKLATT
SOLSKINNSDAG! 

På ingen måte feil at solen skinner fra skyfri himmel! På ingen måte feil med knalloransje Michael Kors på armen - denne kommer til å bli flittig brukt denne våren og sommeren - oransje og rosa blir mine favoritter på armen! Heller ikke feil med to Hemisphere rundt halsen i dag, men helt totalt feil med et krater av et munnsår! Har gått i anskaffelse av et plaster som skal hjelpe OG i tilfelle rottefelle, har jeg også kjøpt inn Hello Kitty plaster... bare sånn i tilfelle... heller en Hello Kitty bart, enn sår! Jepp!

Har kosa oss på jobb i dag også, så mange hyggelige kunder, nede på Overvåg er det som nytt. Herreavdelingen har fått en facelift som er superfin, masse nytt pakkes opp, her er det knallfarger som gjelder og jeg gleder meg sånn til å vise dere masse nytt! Det må sies at vi har pakket opp det L.E.K.R.E.S.T.E skjørtet i går, totalelsk OG jippifølelse! Gleder meg til å dele bilder med dere i morgen, asap!

Volum på max i bilen med denne godlåten i dag - det er noe med Bruce`rn!  "The streets from Ulsteinvik to Skinneset" - elsker denne sangen! 

Dagens antrekk ble Debbie shoes (of course) // Marc Cain baggypants // Acne t-shirt // Hemisphere cashmere rundt halsen // Dyrberg/Kern + Sif Jakobs på hånden // Michael Kors jetset bag

NÅ MIDDAG!

 

 

HELLO LOUIS VUITTON MINI

HERLIGE JENTER = HERLIG FILM

Vakre Hanneli, Elin Kling og Mira Duma gjør meg faktisk hoppende glad og jeg får enda mer lengsel etter vår og sommer . og kanskje en aldri så liten rosa sak hengende over skulderen? Jepp, vårens veske skal være rosa hos meg :) Tror den blir fin sammen med vårjakken/denimjakken fra Acne.

Gleder meg sånn til denne våren og sommeren. Jeg har en feeling på at jeg kommer til å invistere i mye rosa og oransje OG kombinasjonen av disse fargene!! Jeg kommer til å ha rosa eller røde negler hele våren! Jippi, rett og slett litt jippi-følelse :) 

Fin onsdagskveld, jeg rigger meg til i godstolen for å se Idol! Fyr i peisen og varm sjokoladei koppen - enda mer jippi-følelse! 

 Dagens denim on denim var Acne denimjacket // Acne singlet // G-star jeans // Louis Vuitton scarf  // Michael Kors hamilton // Debbie shoes

Pink nails by Dior og en liten rosa sak fra FWSS på toppen - hjelpes det er kaldt i dette landet!!!!

BRING ON SPRING!!!!

 

LET THE DAY BEGIN

Sjokolade-kaffien med ekstra krem er på plass og det er jaggu dama også!
Fin tirsdag dere:)

Dagens 182 cm:
Debbie shoes // leatherpants // Acne t-shirt // Acne oversized cardigan // Hemisphere scarf

A PINK GIFT OF LOVE, IS A GIFT I LOVEFine rosa gaven som jeg er så glad i!

Denne lille rosa skatten kom flyvende over atlanteren og under juletreet vårt. Nå kan Chanel`en og andre el`er henge fint på cafèbordet nå :) 

Thanks beautiful, love my gift, love the fact that it`s pink, love the sparkling princesscrown, love everything, love You! 

OH WHAT A BEAUTIFUL MORNINGFineste morgenen!  

Kaffi i solveggen, innetulla i pledd sådan - hjelpes som jeg gleder meg til våren og sommeren... da skal jeg bo på verandaen! Så godt med sol inn i stua - selv om det ser ut som det er altfor lenge siden jeg både vasket vindu og tørket støv.... God musikk på, check! Støvfilla frem, check! 

En fin rosa julegave kommer snart på trykk, jeg er så glad i den. Akkurat passe søt og supersmart - ekstra pluss at den er rosa selvfølgelig ;) 

 

Such a beautiful morning! Enjoying my cup of coffee at the porch. I am so looking forward `til this summer - then I `ll be outdoors everyday, at my porch! I`ll share some more pics with You later on, it`s a beautiful christmasgift that I absolutely love. It`s pink and supersmart :)  

 

IF YOU ARE THINKING ABOUT GENTLEMEN

Digger Tommy Ton!
Digger streetstyle!
Digger Gentlemen!

La dere inspirere en tidlig mandagsmorgen.

Takk for at du er min egen Tommy Ton, my love:)

LENGSELEN ETTER VÅR OG SOMMER

Forelsket meg helt i disse bildene som jeg fant her. Inspirasjon i massevis! 

Nytt år og jeg kjenner at jeg allerede gleder meg noe helt vanvittig til det er vår i luften og vi kan gå i lettere klær. Jeg skal gå i pumps, hullete jeans, singlet og skinnjakke/blazere hele våren! OG HANSKER - of course! Hansker har blitt min nye greie har jeg funnet ut, rett og slett litt dilla på hansker. Superfint og supervarmt - og faktisk pittelitt superirriterende når jeg skal bare ha en liten ting nederst i veska.....! Min greie...? Jaja, min greie er så meget. Den siste tiden har det vært armbånd, hansker og sko. Høye sko! Higher the heels, closer to God! Og det er bedre med ett ekstra par sko i veska, enn ti på skohylla. Thank God for Michael Kors sine romslige vesker. Vesker er vel også min greie når jeg tenker meg om, gleder meg til vår og sommernyhetene fra Kors`ern er i butikk :) 

I skrivende stund titter vi på en aldri så liten svipptur til varmere strøk. Noen tips til feriehus noen steder? Vi har lyst å prøve en litt ny vri i år, ikke hotell, men feriehus eller leilighet.

PS! Det må være barnevennelig og nærme stranden (sandstrand), helst PÅ stranden om jeg får velge, og det er heller ikke noe minus at muligheten til å få litt pulserende byliv (les shopping) er rett rundt hjørnet. Tips mottas med den største takk ;) 

Fortsatt fin søndagskveld - jeg fortsetter å drømme meg bort til vår, sommer og SOL! 

ROSA & RØDT ER HELT OK


Jeg sender en klem til alle våre hyggelige kunder og ikke minst mine kjære blogglesere - så utrolig gøy å få hilse på idag og skravle litt! Gledeskontoen min er fyllt opp, tusen takk! Dere gir meg energi og humør i massevis - så heldig jeg er tenker jeg! 

Vi fortsetter med salget og her er godbiter som "den lille sorte" til halv pris, Michael Kors poncho`er, Acne skjorter +++ Er du rask så kan du bygge deg en fin basisgarderobe til halv pris! Og det liker vi sunnmøringer :) 

Og hvilket leven vi holder, jeg lo så jeg hadde vondt i magen i dag, selv i bilen på vei hjem fra jobb, så lo jeg så hjertelig bare ved tanken på gullkorna i dag, mine herlige og uhøytidelige kollegaer og kundene våre, dere er verdens beste! Full rulle hele dagen, det er lørdagen sin det!

Ønsker dere alle en kjempefin kveld, her er det hjemmelaget pizza på menyen og besøk av gode venner til kvelden, Fin-fin lørdag:) 

Dagens 182 cm:

Debbie shoes // Pepe bukse // Michael Kors singlet // HM blazer // Louis Vuitton skjerf // Michael Kors veske

 

FUR // CASHMERE // BOYFRIEND JEANS // CRYSTALS // NEW & VINTAGE

 
Er jeg i Ålesund, da er jeg innom Fretex!

Her er skatter fra en svunnen tid, en tid da damene gikk med fine hatter og fine kjoler hver dag... i dag kler vi oss i hullete boyfriend-jeans og hatter er nesten et fremmedord. Tidene forandrer seg, moten forandrer seg, men følelsen av en vintage fin pelshatt? Den er evig:) 

Gleder meg til neste besøk allerede og ny skattejakt. 

Husk at du støtter Frelsesarmeen og deres arbeid om du handler vintage skatter på Fretex, har du gamle klær, møbler eller gjenstander liggende hjemme? Da oppfordrer jeg deg til å gi av hjertens lyst:) 

Dagens antrekk:

Pelshatt // Hemisphere cashmere poncho // Acne t-shirt // Boyfriendjeans // Debbie shoes // Karen Millen limited edition veske

 

JUST ANOTHER MORNING @ INSTAGRAM

Dagens antrekk:
Debbie // Pepe // McQueen // Acne // Michael Kors

Beyond cutiepie? Check!
Om jentene digger mitt nye IPhone cover? Like mye som mamsen gjør faktisk;)

Deilig å starte onsdagen med supertidlig kaffidate - så jobb:)

Det har blitt pakket opp Acne nyheter, o' la laaaaa!!!

Det er onsdagen sin det!

LYKKE


Lykke er vår helt egen rosa sukkerspinn maskin, drikke kaffi sammen med den man elsker og stjerneskudd sammen med sine bestevenner.

Together is twice as good:)


A SPARKLING CRYSTAL DAZZLE BRA - FROM HOLLYWOOD TO SKINNESET WITH LOVE

Så fine skatter som lå i min egen lille Hollywood-bag! 


Hvor heldig er jeg som har fått en pretty H.O.T pakke på døren fra the one and only Beatrice, Bizzy B!

From Hollywood Boulevard, via Molde to Skinneset, with so much love! 

Jepp, jeg jubler! Jeg hadde en anelse om at det lå noe fint å glitret i pakken, men hjelpes, den er vakrere enn jeg kunne drømme om! 

Beatrice er hjertet bak Hollywood Bouleward`s hotteste undertøysbutikk , ikke bare gjør hun det stort i Hollywood, hun har A-list celebs som sine kunder. Søstrene Kardashians er blant kvinnene som har tatt oss med innom butikken hennes gjennom deres realityshow "The Kardashians", Paris og Nicole Hilton, Kirstie Alley, Holly Madison, Renee Sloan, for å nevne noen.. hun leverer varer worldwide - til og med til lille Skinneset :)

Flere av dere husker henne nok fra serien "Girls next door", serien med Hugh Hefner og hans mange kvinner;) Holly, Bridget og Kendra var ofte innom Bizzy B når det skulle være store parties at the mansion;) Eller dere har sett henne i serien "Norske Hollywoodfruer" på Tv3. Denne dama har gjort det stort og hvem skulle tro at jeg skulle bli den lykkelige eier av en av hennes håndlagde Crystal Dazzle Bra`s? Herreminskaper den er så fin at jeg holder på å sprekke! 

Ønsker du å skaffe deg en makan glitrende liten sak kan du klikke HER :) 

A gift of love is a gift I love! Thank You! 

Holy holly Hollywood, shine bright like a diamoooond! 

 

With so much sparkling love, H

 

 

How lucky am I! A pretty H.O.T package at the door from the one and only Beatrice, Bizzy B! From Hollywood Boulevard, via Molde to Skinneset, with so much love! Yep, I am sooo happy!  I had a suspicion that there was something nice and sparkling in the mailbox, but my oh my, this is beyond amazingly beautiful! 

Beatrice is the manager behind one of Hollywood Boulevard`s hottest lingerie shops, everyone in Hollywood know her name and items, she has a lot of A-list celebs customers, The Kardashians sisters took us shopping here through their realityshow, Paris and Nicole Hilton, Kirstie Alley, Holly Madison, Renee Sloan, to name a few .. Beatrice supplies worldwide - even to my little hometown :)

Many of you probably remember her from the show "Girls Next Door" starring Hugh Hefner and his women;) Or you've seen her in at  "Norwegian Hollywood Housewives" , TV3. Who would have thought I would be the happy owner of one of her handmade Crystal Dazzle Bra `s? Oh Lord,  I'm about to burst!

You can buy Your sparkling crystal dream HERE :)

A gift of love is a gift I love, Thank You!!

HELEN SIER TING HUN IKKE BØR SI

God mandag godtfolk og velkommen skal du være til min nye faste spalte "Helen sier ting hun ikke bør si!"

Dere som har følgt meg en stund har snappet opp at det vil bli små forandringer på bloggen dette året, derav også min faste spalte som nevnt ovenfor. Her vil tema om alt fra mindre pinlige episoder til særdeles pinlige episoder bli tatt opp. Jeg kommer til å snakke rett fra leveren, ta opp tema som engasjerer samfunnet, kanskje litt tabubelagte tema, eller det kan være at jeg rett og slett ser en film som inspirerer meg til å skrive en liten cover. Ideen har jeg hatt altfor lenge og min lille "test" var "Med hjertet på kanten" som falt i god smak hos dere etter leserantallet den dagen ;) 

En ting skal sies: Det vil aldri bli tatt opp tema/episoder der jeg bruker mine egne erfaringer som lærer/hjelpepleier/kassadame i denne spalten, da jeg er særdeles klar over min taushetsplikt som varer livet ut. Men episodene dere vil få servert KAN være mine eller andres opplevelser på godt og vondt - da fra "den andre siden".

Det vil heller aldri bli brukt episoder som omhandler noen i nær omgangskrets/familie, da dette kan virke svært støtende og føre til at noen aldri mer forteller meg en aldri så liten hemlighet ;) 

Men her blir det mye rart, mye på kanten og kansje litt over kanten for noen av dere. Men dere får ta det som det er ment, et aldri så lite humoristisk innslag i hverdagen, noen episoder er rent oppskrytt, noen er altfor ekte, noen for meg, noen for en av dere kanskje, noen for Ola Nordmann. Noe for mannen/dama på gata. Vi starter litt mildt i første omgang, så ikke ettermiddagskaffien går i feil hull...

Flere av dere har ytret ønsker om tema jeg skal ta opp på bloggen, gjerne med en humoristisk twist og kanskje kommer det, en gang;) Inntil da, kanskje du kjenner deg igjen i noen av historiene i min nye faste spalte "Helen sier ting hun ikke bør si!" 

Enjoy!

 

Hvor ofte hender det at du står i kø på apoteket - som i Herøy har fått ny look as we speak.. du skal egentlig kjøpe f.eks en graviditetstest.. er du singel og oppvokst i Herøy er sannheten at du går ikke på Apoteket i Herøy for å kjøpe denne pinnen, helst tar du deg en tur til Ulsteinvik for du tror at der er det ingen som kjenner deg. Aller helst spør du venninna di som er trebarnsmor om hun kan kjøpe den (gjerne den doble pakningen for å være heeelt sikker) så kan kassadama på apoteket tro at "nei nå skal de jammen meg ha nr 4!?" Jepp, der har vel de aller fleste vært en eller flere ganger. 

Eller gud forby at du står i kassakø på apoteket for å kjøpe deg en krem for analkløe eller lignende! Ja, det er jo ingen hemmelighet at en gang eller to i løpet av livet kommer alle og enhver opp i en eller annen situasjon der du trenger enten en graviditetstest, en lindrende krem eller stikkpillere for ett eller annet. Og der står du, i det lille bygdeapoteket.. svetteperlene i panna er straks omformet til små elver, du kjenner iallefall at det renner en aldri så liten elv av svetteperler mellom brystene. Klam i hendene og rimelig nervøs for den stadig voksende køen RETT bak deg! For her Herøyværinger, her er det ikke snakk om å gi hverandre albuerom, nei her står vi klin opp i rompa på den fremfor oss i køen. Så tett opp til at vi skal være sikre på at vi hører hvert ord som blir sagt. Dette gjelder forøvrig også køen som var tidligere på Herøy legesenter.. Den tiden før de fikk egen avdeling for betaling og øvrige pinlige henvendelser. Da kunne du risikere å stå i kø og dama i skranka spurte deg temmelig høyt om det var graviditetstest du hadde tatt. Jepp, been there, done that! Og til info fikk vedkommende seg en real skjennepreike i ettertid. 

Svett og nervøs kommer du frem til kassa og de hyggelige damene i skranka - de fungerer litt som kassadamer og litt som menneskekjennere (noe de aller fleste kassadamer etterhvert er) dama ser du er tydelig nervøs og hun nærmest hvisker hva hun kan hjelpe deg med.. "øøøhh.. jeg skal bare ha en pakke paracet jeg!" stotrer du frem, selvsikkert nok til at Mr. Slædrings bak deg i køen ikke aner noe, men kassadama, hun smiler tappert og trøstende mot deg, hun forstår hun. 

Med halen mellom beina drar du avsted med enda en pakke paracet og lurer på hvordan du skal få kloa i den graviditetstesten... Det blir nok å ringe hun trebarnsmora i morgentidlig! 

 


 

 

 

 

PARIS IS ALWAYS A GOOD IDEA

Jeg forstår ca to av hundrede ord - I need to learn how to speak french! Men denne fine fine filmen får meg til å drømme meg bort, jeg lengter til Paris`gater, tusle rundt i høye hæler, kamera i hånden, en fin Le Parfume i halsgropen.. hilse "bonjour Madame" til alle damer jeg møter på min vei.. sitte på en fortauscafè og spise croissanter og drikke fransk vin hele dagen. Bare se på livet. 

Honey, take me to Paris , please ? 

 

MY KIND OF INSPIRATION

Ikke vanskelig å se hvor jeg henter min inspirasjon i fra, 365 days a year!

Skulle egentlig ut på shoot idag, men her er det blogging fra "lukket avdeling" og vi venter på at viruset skal forlate 182 cm! Håper på shoot i morgen dere:)
Inntil da ønsker jeg dere alle en fin lørdag så lenge:)

DEN PONCHO `EN!
Debbie shoes // Paljettrumpe // Hemisphere cashmere poncho (kun 1 stk igjen i rosa as we speak) // Hemisphere skjerf // Michael Kors veske.

 

Well blow me away!

Artig dag, startet med en svipptur til Volda og en kvalitetssjekk, check! Så jobb og en artig salgsdag hos oss på Overvåg :)

Gleder meg til i morgen og ny salgsdag, det går unna hos oss, veldig moro! Nå er det tid for kaffi og sjokoladefondant, gode venner i stuggu og kos!

Sees i morgen i butikken - vi elsker salg ;) 

SAAAAAAALG

Acne skatter minus 30-50%

Glad-torsdag:)

THAT MUST HAVE BEEN A BEAUTIFUL ROADTRIP

Litt vanskelig å sove? Da leter jeg frem en av yndlingsbloggene mine og drømmer meg bort i vakre vakre bilder av Jamie Beck, spiller Brandie Carlile og er bare til, kun for et lite øyeblikk til.....

 

MED HJERTET I HÅNDEN - mitt 2012. DEL 4

 

Vi ryddet i garderoben vår og noen tips og triks ble delt :) Ønsker du å lese innlegget kan du klikke HER. 

 

Men årets vakreste kjole, det ble uten tvil denne hvite drømmen - også fra Tiger of Sweden, Overvåg. Dette ble, ikke uventet min julekjole i år. Jeg elsker den! 

Så kom desember. En måned jeg gledet meg veldig til, jeg hadde nettopp fått min elskde hjem fra havet. Hvilken glede. Jeg husker at jeg skriver på bloggen at det å stå på kaia å ta i mot pappa og min Eivind, den glede vokser jeg aldri ifra... Vi jentene hadde julepyntet hjemmet til Eivind kom hjem, det strålte i sin juledrakt og vi kunne glede oss over engler, stjerner, lys, nostalgisk julepynt, vare kos. Det er en glede for meg å dele bilder fra den første og vår eneste normale desember-uke:)

Gullgutta tok med seg gullet hjem til Gullsteinvik og alt sto på hodet! Hvilken enorm glede :) 

Jeg postet outfit of the week , en griselekker jakke fra Tiger (utsolgt) Og jeg gledet meg over at om ett døgn skulle min Eivind komme hjem :) 

Dagen etter han kommer hjem blir det en natt på sykehus for Maria og mamsen, men alt går bra, heldigvis og vi kommer hjem og gleder oss SÅNN over at NÅ er vi samlet og friske, NÅ er det jammen meg jul! 

Jeg fikk min bedre halvdel hjem fra havet. Takk og lov! Han hadde med gaver til alle tre jentene sine og gleden var større enn størst etter en laaaang høst borte fra oss. Denne gangen var han borte i over 70 dager, uten at vi fikk se hverandre. Den gangen føltes det sååå lenge med 70 dager uten å se hverandre, men idag, da vet jeg at jeg kunne gått 70 nye dager, bare jeg var SIKKER på at han kom hjem. For noen vil det gå 70 dager, uker, år... uten den de elsker. Jeg er heldig jeg. 70 dager er ingenting! Og til de som klager over å ha mannen sin borte på reise i en uke eller to..? Beklager, ikke mye sympati å få fra meg. To uker er ingenting. Gled deg heller over to uker der du kan ta vare på deg selv og dine venninner. 

Alt var helt normalt hos oss første dagene i desember, vi jublet over å være sammen igjen, nyforelsket og glade, åpnet Danmark-presanger og laget vår egen lille julaften, på en helt vanlig mandag:) Kun glede. Helt frem til 5. desember.... den dagen stopper alt litt opp og en bunnløs sorg og så uendelig mange vonde tanker og spørsmål vil for all evighet prege oss....

"MED HJERTE I HÅNDEN....."

Det er tunge dager for familien, men jeg kjenner at akkurat nå så vil jeg "skrive av meg" litt tanker. 

Onsdag 5.desember 2012.

Denne datoen vil for all evighet være spikret fast, dagen da min elskede mann og hans kjære bror Sveinung mister en kjær storebror, i en ufattelig og tragisk ulykke på havet. Dagen da min svigerinne mister sin ektemann og bestevenn, mine tantebarn mister sin inderlig kjære pappa, Live og Magda mister verdens aller beste Bess, mine svigerforeldre mister sin kjære sønn, en onkel, en svoger, en svigersønn, en venn. En arbeidskamerat. En kollega. Trond hadde så mange fine titler, han var så mye - for så mange! Men først og fremst var han pappa, ektemann, bess, sønn, bror, svigerbror og onkel. 

Jeg vil alltid huske hva jeg gjorde denne dagen, hvor jeg var, hvem jeg snakket med... Jeg er på jobb, gleder meg veldig til jobb denne dagen, fordi det har vært to tøffe dager med en natt på sykehus for storejenta vår, Maria, men alt går bra heldigvis, storejenta vår er eklært frisk, takk Gud  - og jeg skriver på bloggen min:  "Så godt å være samlet, friske... NÅ er det jammen meg jul!" Jul meg midt inni granskauen!!! For et mammahjerte og pappahjerte er det ingenting som er mer vondt, enn når barnet ditt har det vondt... den følelsen kjenner en mamma og pappa så inderlig på i disse dager. Den sorgen kan kun en mamma og pappa som har mistet sitt barn forstå. Den sorgen er konstant, den er intens, den er helt uutholdelig. 

Jeg koser meg på jobb denne dagen, Greta, Hilde, Kristin og meg, vi ler og holder leven, som alltid. Vi har besøk av hyggelige kunder og dagen flyr. Mamma`en til en av mannskapet ombord i Artus kommer inn, vi ler og prater. Uvitende om hva som snart skjer. To av hennes sønner skal om kort tid måtte oppleve det mest utenkelige... Plutselig får jeg en følelse av at noe ikke stemmer! Jeg ringer hjem for å spør Eivind hvordan det går med Maria vår, jeg kjenner på meg at noe er feil. Ber han dra til doktor med henne igjen for å ta en crp. Noe er galt, og i ettertid ser jeg at klokken var 1354. Ulykken har nettopp skjedd. Noe stemmer ikke. Jeg har tidligere skremt vettet av mennesker med dette, uten å gå nærmere inn på detaljer. Men ett varsel kommer, hver eneste gang noe ikke stemmer. Og jeg liker det ikke! 

Onsdag ettermiddag. Vi er i barnehagen, det er julefest, og jeg er i foreldreutvalget. Tiden går med til å organisere nissen og gavesekken. Eivind sitter sammen med min søster og Even. Telefonen ringer, det er Eivind`s pappa. Eivind roper navnet mitt, så vondt at jeg forstår umiddelbart at noe ikke stemmer. En forferdelig ulykke ombord i Artus. Det er bror Trond. Bare gråt! Jeg vil takke Anett Mari for denne stunden da vi får dødsbudskapet. Jeg vil takke min kjære søster og Even som tok seg av vår Kamilla, så hun fortsatt fikk være engelen i forestillingen. Så mange tanker. Jeg vil takke mamma og pappa som tok jentene våre denne kvelden, natten og dagene i ettertid, ga de trygghet og forklarte etter beste evne at mamma og pappa måtte i et viktig møte, helt plutselig. At jentene våre fikk sovne denne kvelden hos mommo og moffa, helt trygge for at verden fortsatt var helt perfekt. 

Vi er umiddelbart hos svigermor, bror Sveinung, Eivind og jeg. Helt forj******! Det er bare gråt og spørsmål. Jeg hører stemmen til min kjære svigerinne i det hun ringer og har fått budskapet. Vi reiser til henne umiddelbart. Møter Trond`s eneste sønn på veien, tar han med oss, akkurat disse minuttene husker jeg så godt... han vet ikke noe enda, men spør oss hva som skjer. Han forstår jo at noe ikke stemmer... Jeg husker at jeg snakker om hvor kaldt det er ute, alt for å få tiden til å gå til vi er samlet i Sævikane. En kone og tre barn får hele livet snudd opp ned i løpet av noen sekunder. Så grådig urettferdig!!!! 

Bare smerte og gråt. Men vi er sammen. Familien, presten, kriseteamet, tanter, onkeler, søskenbarn. Onkel Per leser fra Bibelen, ord er fattige, men samtidig så sterke. Jeg samler oss i Fader Vår. Aldri før har det vært så vanskelig og samtidig så godt å lese Fader Vår. Stillhet. Gråt. Oppi alt, så tenker vi sånn på mannskapet ombord. Hva de har opplevd, hvordan de har det. Telefoner er stengt ut fra båten, prosedyre. Hjemme er absolutt alt - alt annet enn prosedyre. Alt er uvirkelig, men på samme tid så altfor virkelig! Resten av kvelden er litt tåkete. På veien hjem om natten stopper vi hos mamma og pappa, kysser jentene, sier ingenting til de om hva som har skjedd. Vi snakker og gråter rundt kjøkkenbordet. Så godt å snakke, så godt å gråte! Jeg snakker med mine søsken, min kjære bror på havet, så inderlig redd jeg er for han akkurat nå, han har selv mistet en venn og en arbeidskollega i Trond. Så viktig for oss å si at vi er glade i hverandre, så viktig å be han være ekstra forsiktig ombord! Komme trygt hjem...

For oss fiskerkoner er frykten konstant, men jeg har alltid sagt at skal jeg gå rundt å engste meg hvert minutt, da blir jeg gal... for jeg vet jo om noen av farene ombord, men jeg må velge å stole på at disse karene, de vet hva de gjør. Og det gjør de! Men noen ganger er det en ulykke som rammer, og da kan ikke engang den mest erfarne fisker stå i mot. Pappa og mamma har lært meg fra barndomsår, at å være fisker er et farlig yrke, men vi har vokst opp med dette, vi vet ikke om noe annet i vår familie, både på Eivind`s side og min side, de er sjømenn, fiskere og skippere hele gjengen. De elsker havet. Jeg elsker havet. Fiskerkona i Fosnavåg... hun har tidligere vært samlingspunktet når tragedien inntreffer. Og natt til torsdag og fredag var det godt for oss å smales der, tenne lys, legge ned roser og se utover havet. Det mektige havet. Havet som gir og tar.... Inntil nå så har vi alltid fått våre trygt hjem. Inntil nå. 

Dagen etter er det minnestund på Havila, familie og kollegaer. Onkel Per og vår prest, Erhard leder oss gjennom en sterk stund. Jeg husker at Erhard etter ønske fra familien samler oss i en sang. Og han sier: Det er ikke sikkert så mange av dere kan teksten, men nynn gjerne med. "O`bli hos meg"... Og det som skjer er så fint. Rundt meg synger alle med klart røst, hvert eneste vers. "Du som har seiret Herre, bli hos meg."  Du som har seiret Herre? Ja kanskje han har seiret? For min del lurer jeg på hvorfor han er så grådig urettferdig at han tok en pappa, en ektemann, en sønn, en bror.... opptil himmelen. For oss som sitter igjen her, er dette alt annet enn en seier. Det er bare forferdelig vondt. Noen reagerer med sinne, noen med gråt, noen er stille, noen har behov for å snakke. Vi har alle vår egen måte å reagere på. Selv gråter jeg, holder rundt, nærkontakt..... sånn er jeg. Vi i familien vil benytte anledningen til å TAKKE Havila med Njål, Hege og Vegard, for deres fantstiske støtte disse dagene, dere er unike. Vi setter så stor pris på å samles. Vi er en kjempefin gjeng! Vi står sammen. 

Fredag kommer Artus hjem... Vi er samlet på Havila, nærmeste familie til Trond og mannskapet. Det er så mange gode minner fra disse dagene også dere. Selv om det er mest vondt, så er det også mye godt, det er viktig å vite. Fakkeler på land, flagget er på halv stang ombord... Vi står på kaia og tar i mot mannskapet. For noen er dette det aller tøffeste... for mannskapet er dette umennesklig. Komme hjem med en mann mindre, komme hjem å se familien i øynene, smerten til mannskapet, smerten til familien, kollegaene, rederiet. Vi står samlet på kaia, holder rundt hverandre. Ære, smerte, sorg, sinne og takknemlighet... så mange følelser! Mannskapet står på sine plasser ombord. Jeg synes de er flottere enn noen gang, rakere i ryggen enn noen gang, de viser en respekt som ikke kan beskrives med ord. Akkurat dette er så inderlig sterkt at ord kan ikke beskrive hva vi føler. Men det er så viktig for oss alle å ta i mot disse heltene våre, vise de våres kjærlighet og støtte, ta i mot de med åpne armer og la de få vite at de er en del av oss.

Vi opplever en umenneskelig smerte vi som går hjemme disse dagene, men ingen andre enn Artus-mannskapet kan forstå smerten de bærer på, ingen andre enn en fisker kan forstå hva dette innebærer. Vi er fylt med en uendelig respekt for disse mennene. De er helter. Tusen hjertelig takk for alt dere har gjort, og beklager alt dere har opplevd. Jeg og mine har en respekt for dere som ikke kan beskrives. Aldri før har det vært viktigere å snakke sammen. Vi i nærmeste familie får komme ombord... vi får vite.... vi får se... dette er en sterk stund. En veldig viktig stund, for familien og for mannskapet. 

Lørdag. Hurtigruten kommer. Jeg som fryder meg hver morgen over synet av hurtigruten som går forbi stueveggen her... denne dagen vet jeg ikke helt hva jeg føler da jeg ser den komme. Jeg tror det er mest takknemlighet... her kommer broren til min ektemann hjem. Sjøveien. Den eneste rette måten å komme hjem på for en fisker. Vi gjør oss klar... klar til å ta imot Trond`s båre. Er det noen gang mulig å forberede seg på det? Nei! Hans aller siste seilas. Noen fra mannskapet og nærmeste familie er samlet på kaia. Utrolig sterkt i det de legger til. Kone, pappa, barn og brødre bærer båren.... så forferdelig sterkt. Jeg synes dette er så flott og verdig for en mann som elsket havet, for en fisker, er dette den vakreste måten å komme hjem på, sjøveien. Det var viktig for to brorer også. Og som vi sier midt oppi all sorgen: vi får han hjem. Vi er så heldige som får han hjem! Jeg er så takknemlige for at de aller nærmeste har en grav å gå til. Det er minnestund og vi får se, gi en klem, et kyss, holde i hånden... snakke, si noen ord. En meget sterk stund, en viktig stund.

Ord blir så små i slike sammenhenger. Men å gi en klem, det sier mer enn tusen ord. Og jeg vet at jeg snakker på vegne av alle i familien når jeg sier TAKK! Tusen takk for alle blomster, engler, lys, fersk bakst, besøk, en klem, varme ord, sms og mail. Jeg takket tidligere på facebook i dag, og sa at det er så godt å ha et nettsted som facebook i disse dager. Det er en enorm støtte og trøst i ord og tanker som blir formidlet. Snakke seg gjennom sorgen, det er viktig. Og jeg har lyst å komme med en oppfordring til alle som kjenner barna til Trond om å huske på at det kommer en tid etter begravelsen også, det kommer dager fremover som blir veldig harde, husk å være der for vennene deres også da. Dere har vist en enorm omsorg og det varmer mitt tantehjerte. Dette gjelder også det flotte mannskapet ombord i Artus. Ta uendelig godt vare på de, de er heltene våre! Jeg sa til Eivind senest i dag, at Herøy er en god plass å bo, når ulykkene rammer oss ute i havgapet, da står vi sammen, sterkere enn noen gang, holder hverandre og gråter sammen. Jeg vil også minne mannskapet på at Eivind`s ord varer livet ut: Vårt hjem og vår dør er på vidt gap for dere når dere trenger noen å prate med, gråte med eller bare være sammen med. Vi står sammen i denne sorgen.  

Ingen av oss har noen å miste. Hver eneste en av oss en helt unike og uerstattelige. Tiden leger alle sår sier de... men jeg vet ikke helt lengre. For min mann vil tiden aldri gi han broren tilbake. Tiden vil gå og minnene vil hele tiden komme. Jeg vet heller ikke om tiden vil lege alle sår for mannskapet... de er i bønnene mine! Det vil alltid komme en 5. desember, en julaften, en nyttårsaften da storebroren skulle feiret bursdag, en konfirmasjon, et bryllup, en familiemiddag. Det vil alltid komme en dag der storebror ikke er her for å gi råd og veiledning, fortelle en artig historie. Så jeg vet ikke helt om tiden leger noen sår... men tiden er uansett vakker, den vil for ALL TID gi min mann og min familie gode minner om noe fint som var. Vi vil for ALL TID ha spørsmål vi aldri får svar på. Vi vil for ALL TID elske og minnes en bror og onkel her i hjemmet som var verdens snilleste mot oss, han var alltid i godt humør, han var alltid behjelpelig, han var alltid full av artige påfunn, og ikke minst, han hadde alltid tyggis til jentene! Hans-Kristian har allerede lovet jentene våre å alltid ha tyggis, små men store ting som er så viktig for små onkelhjerter. Hans-Kristian er foresten den aller tøffeste av alle Sævik`arane jeg vet om. Han er min aller største helt om dagen!

Det blir tøffe dager fremover, men vi holder sammen, vi har hverandre, vi snakker, vi støtter, vi gråter og vi ler - her om dagen satt en mamma og to brorer i stua og mimret om barndomsår i Sævikane. Vi lo så vi gråt av alle påfunna til de tre flotte brødrene. Og det ble konkludert med at Emil i Lønneberget, han er barnemat i forhold til påfunnene til disse tre! Uten å blunke heiste to storebrorer opp minstemann (min Eivind) i flaggstanga! Men de var smarte - de kunne ikke gjøre det nede hos mamma og pappa, de dro opp til farmor for å gjøre det, for der var det ikke så mange som kunne se. Trond og Sveinung var knute-sjefer og minstemann Eivind ble heist opp i flaggstanga, akkurat høyt nok til at han skadet seg godt i det han falt ned. En stakkars mamma hadde klippekort på doktorkontoret... tre gutter som alltid holdt sammen og alltid hadde fantestreker på lur. Så mange gode minner det er. Disse minnene vil tiden aldri ta i fra dere. Og flere minner vil bli skapt for fremtiden. For selv om storebror er i himmelen nå, så har vi han fortsatt med i tankene og i hjertene våre. For ALL TID! 

Sove godt kjære Trond, vi vet du er nær oss og vi savner deg. Jeg siterer din snille lillebror, min Eivind, og sier: "Vi møtes igjen en dag!" 

Inntil da, så tar vi vare på alle gode minner og hverandre, smiler og gråter om hverandre. Vi minnes deg med respekt og kjærlighet.

For ALL TID ♥

Mye vondt, men også mye godhet og uendelig mye kjærlighet. Vi står så sterkt sammen disse ukene, tar var epå hverandre, for det trenger vi denne tiden. Mer enn noe annet gjør det godt å tilbringe uendelig mye tid sammen. Hjemmet vårt var fylt med så mye blomster og lys, så mange hjerter som gledet oss med blomster, ord, klemmer, smil, julebakst, engler, fersk gjærbakst. Dette er ting jeg personlig vil si TUSEN TUSEN TAKK for! Fra bunnen av mitt hjerte, så kan jeg ikke takke vår familie, våre venner og mine kollegaer nok for omsorgen, kjærligheten og støtten. Jeg og mine synes det har vært så godt når dere har gitt en klem og spurt hvordan vi har det. Ord og klemmer som betyr mer enn hjertet mitt kan forklare. TUSEN TAKK! 

Som mamma og kone tar jeg affære og sørger for at det skal bli jul og glede i hjemmet uansett. For våre barn og oss selv, så synes jeg det er veldig viktig å feire jul, pynte, spille julemusikk og få lov å glede oss også. Og det føltes kanskje litt rart der og da, men du verden så glade vi er for dette nå i ettertid, at vi skapte en fin og gledelig jul - midt i den dypeste sorgen.

Et nydelig julepyntet hjem stråler i sin vakreste drakt lillejulaften og jeg gleder meg til en nydelig dag, julemiddag, åpne gaver, bare være sammen, ha tid til hverandre. 

Vi rekker et outfit of the week på tampen av året og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker jobben min! Tusen hjertelig takk til alle dere som følger med på bloggen og min faste spalte "OOTW" Litt forandringer blir det i 2013, men det skal vare være til det bedre :) Beklager til alle som jeg ikke har svart på mail og kommentarer denne julen, jeg har tatt en real ferie fra alt, og tar fatt på dette når hverdagen er i gang igjen :) Men tusen hjertelig takk til hver eneste en av dere for fine ord! 

Gårsdagen ble den tyngste dagen for mine, inkludert meg selv. Nyttårsaften er for meg, for oss alle, dagen da vi tenker tilbake på året som har gått. Og når jeg tenker tilbake på dette året, så ser jeg at det mest av alt har vært et fantastisk GODT år for meg og min familie. Vi har opplevd så mye fint sammen, vi har hatt fine ferier og rosa dager, vi har hatt grå dager, men mest av alt har vi smilt og hatt latterkuler, vi har lært og vokst mye, vi har feilet og gjort mye dumt, men mest av alt, vi har gjennom 2012 kommet enda nærmere hverandre og står stødigere enn fjell.

Vi er en flott familie og jeg elsker min Eivind, mi Maria og mi Kamilla mer enn hjertet finner ord til å forklare!

 

Tusen takk til ALLE som har beriket mitt liv i 2012, tusen takk til alle som har gitt ris og ros, alt tar jeg med meg inn i dette nye ubrukte året. Jeg har planer om å bruke dette året til å fortsette å spre glede og kjærelighet. Jeg har tenkt å fortsette å være meg selv på godt og vondt. Med en styrket baggasje, rikere enn noen gang og med hjertet i hånden: 

VELSIGNET GODT NYTT ÅR! 

 

 

MED HJERTET I HÅNDEN - mitt 2012. DEL 3

Så var det tid for Trondheimstur igjen... Shit shit shiiiiit! Som jeg gikk å grua meg! Denne gangen var det ikke en hyggelig roadtrip min elskede og jeg skulle legge ut på, nå var det alvor og en aldri så liten hjerteoperasjon. Jeg ler når jeg leser hva jeg skriver om denne turen, men jeg er også full av alvor, for dette var knalltøft! Og i morgen starter jeg på ny prosess, da er det på med 24 timers EKG igjen og en ny henvisning til Trondheim og herrens St.Olavs hospital med tiden..Hjertet ble nok ikke helt i orden etter dette inngrepet i september, så en ny operasjon er aller høyst nødvendig - dobbelshit!!! Men nå vet jeg hva som venter meg og jeg skal sette hardt mot hardt. Stå på krava rett og slett. De bøller ikke med denne dama skal jeg si deg! ;) Vel, jeg tar dere med nordover igjen, når den tid kommer, først er det vel venteliste i noen måneder eller år igjen. Inntil da kan vi mimre og le over turen i 2012.

 MED HJERTEBANK I HÅNDEN kan du lese dersom du klikker HER

 

Men denne turen til Trondheim lærte meg MYE! Og jeg har blitt mye flinkere til å si "nei" og jeg setter uendelig stor pris på "alene-tid" etter dette, jeg setter så stor pris på å få bare lukke døren og stenge telefonen. Ikke være tilgjengelig hele tiden, være kun meg og mine aller nærmeste. DET er min hjertemedisin. Oppfordrer flere til å prøve det samme, det er faktisk veldig godt! Som i dag, i dag er det faktisk morgenkåpe enda, bare meg og mine tre skatter, helt rolig og helt stille. Nydelig godt med selskap, liv og røre hele julen, men akk så godt med en morgenkåpe-dag også:) 

Oktober og det er høst. Garderoben min fylles med kjempefine Skappelgensere strikket av mamma mi, dette blir favoritten til alle, den fine burgunder, gjerne kombinert sammen med paljettbuksa mi :) Jeg er hjemmeværende en stund, da kroppen trenger litt lengre tid på å komme i gang igjen enn det jeg hadde trodd. En liten lærepenge der også gitt! Hjertet er hovedmaskineriet og du kan intet gjøre. Ta tiden til hjelp og stresse ned! Jeg koser meg med å rydde i skuffer og skap (!) jeg lærer meg å sette pris på pittesmå, men store ting i hverdagen. Jeg ser livet på en litt ny måte kjenner jeg. En viktig lærepenge. 

Jeg har dilla på sort og gull hele vinteren - i form av smykker, vesker, antrekk og ikke minst englelakker! 

Jeg har også dilla på Hemipshere ponchoen min! Et av mine aller beste kjøp i 2012! 

Jeg har hatt mange hjertelige møter med min søster av hjertet Anette. Som vi har kosa oss sammen både på Diva Design og andre steder, delt cocktails,gode middager, desserter, sjokolader, sorger og gleder hele 2012. Jeg gleder meg til alt vi skal dele i 2013 også ;) 

Luene som satte hele norden på hodet!!!! FWSS Badland hat. I say no more. Håper du har sikret deg dine favoritter, for vi har solgt ut disse på REKORDTID og det er ingen ny levering. Jeg gleder meg til å skaffe meg en knalloransje også, den kommer jeg til å ha masse glede av til våren og sommeren :) :) Husk å tenke fremover når du skal handle til garderoben din nå - herreminhaaaaatt jeg gleder meg til salget som starter hos oss på Overvåg på torsdag ;) 

November! Månedens høydepunkt? Årets bedehus-basar selvfølgelig :) Så moro det er å være på en god gammeldags bedehusbasar, og det var jammen bra jeg hadde med basar-bag`en ;) 

Og den fineste gaven som dukket opp i posten :) Karen Millen Limited edition, jeg jubler! 

Også var det den evige PELS-DEBATTEN!!! Jeg svarte med å ønske meg pels i julegave - og jammen fikk jeg pels , en nydelig vakker og sjelden pels! 

En kjempeartig photoshoot sammen med Aina ved FOA DESIGN rakk vi også å gjøre i november. 

Årets mest brukte kjole ble min lille sorte sak fra Tiger of Sweden, gjerne kombinert sammen med min fine vintage YSL jakke. Tiger of Sweden KAN kjoler og gjennom året har jeg gledet dere med mange fine kjoler på bloggen fra nettopp Tiger. 

 

MED HJERTET I HÅNDEN - mitt 2012, DEL 2

Årets aller beste bursdagfeiring, det var feiringen av min kjære morfars 80 års dag! Som vi kosa oss! Tusen takk for en nydelig dag å minnes! (Gudrun kom også på en lynvisitt til jubilanten! Den Gudrun`a....) 

For en artig måned! Greta og jeg dro også til Oslo på innkjøp av Acne og Gant. Storkosa oss:) Og på vei hjem fredagskvelden måtte jeg VIRKELIG bruke mitt smil for ALT det var verdt!!! Jeg hadde nemmelig en nydelig brud i Florø som ventet på meg tidlig lørdagsmorgen. Og køen på Gardermoen? Har aldri sett på makan! Hjelpes!!!! Jeg skrudde på alt jeg hadde av sjarm og banet meg vei, forbi hele køen, forklarte om bruden, alle gratulerte og heiet meg frem til sikkerhetskontrollen...alle untatt den siste mannen... en gammel herremann fra Amerika. Hjelpes! Jeg trodde han skulle klore ut øynene på meg. Jeg la meg laaaangflat og beklaget, han fortsatte å surmule, så tilslutt sa jeg: "Really Sir? Really?" Vi rakk begge flyene våre - takk og pris!  

Vèl hjemme i Florø denne kvelden, kunne vi feire pappa`s bursdag og glede oss til dagen etter med bryllup for min nydelige kusine Anne. Eivind var dagens fotograf og jeg var brudens stylist, hår og makeup. Og jammen var jeg stolt denne dagen, mest av alt var jeg stolt av Anne og hennes kjære familie, men jeg var jammen meg stolt av mitt verk også. Superfin var hun, Rett og slett superfin! 

 

Jeg startet dagen før alle andre, x antall kopper kaffi og marlboro på bryggekanten. Super-spent!

Anne + Bjarte = Gull 

Så var det august og jeg tar dere med på en lynvisitt til Volda sykehus og noen timer der... Innlegget om ny spiral vekte utrolig mye oppmerksomhet ;) 

 

"Med hjertet på kanten!"

 

Noen ganger må vi damene som kjent på en liten sjekk.. Og i går var det min tur. 
Intet alvorlig galt med hverken topplokk (!) eller understell, men en lett narkose var planlagt. 

Jeg fikk klar beskjed om å møte 0800, sharp! Litt morgenrush gjorde at jeg ringte sykehuset for å gi beskjed om at jeg kom til å bli 5 minutt forsinket, men telefon-dama hadde ikke fått dataprogrammet opp og gå enda, så det skulle ikke by på problemer. 

Vel fremme får jeg ett rom og beskjed om at det blir kansje litt å vente. Ingen problem, tenker jeg... Den hyggelige dama i mottaket sier at "her er jo litt lesestoff du kan kose deg med så lenge."
Hun viser til ett blad som ligger på bordet. "Tusen takk", sier jeg og i det dama går ut, snur jeg magasinet og gleder meg til å ta fatt på tidsfordrivet mitt...


 

Vi menn.... Jaja, fin jente på forsiden i det minste! 
Heldigvis har jeg med IPad, så etter jeg er ferdig med "vi menn", kan jeg oppdatere meg på blogger og Instagram. 

Jeg har innmari lyst på kaffi! Så lyst på kaffi at jeg er irritert. Men skal du i narkose, da må du som kjent være fastende. Ingen kaffi. Ingen sigaretter. Bare meg, "vi menn" og IPad'en min.

 

 

Klokka går og humøret mitt er ikke på topp akkurat. Den hyggelige dama kommer inn igjen og beklager ventetiden, sier at det kan jo være at det har kommet ett akutt keisersnitt eller noe. Selvfølgelig, tenker jeg og synes at det er helt ok, ett barn som kommer til verden kan jeg godt vente litt for:) 
Helt til en intens aroma fyller seg i rommet. Stekt løk. Middag. Ventilasjonsanlegget spyr middagslukt ut i mitt 8 kvm store rom.


 

 

Jeg setter døren og vinduet på vidt gap, i håp om å få ut stanken. Fastende hjerte og middagslukt? En særdeles dårlig kombinasjon for denne dama! 
I ren frustrasjon går jeg ut, og gjør det jeg har fått streng beskjed om å ikke gjøre. Jeg tenner en sigarett (2 faktisk) og ringer hjem. 
Min kjære vet at jeg er ikke den kjekkeste å ha med å gjøre når jeg er sulten, så han trøster og ler om hverandre. Jeg smiler og er glad for at humøret mitt er bedre:) 

 

Inne igjen og kjedsomheten er intens! Så intens at jeg begynner å utforske forskjellige instrument, jeg rekker også å ta dagens outfit bilde, foreviget i speilet på toalettet! Jeg sms`er med min beste venninne og ler så jeg gråter... vet ikke helt om jeg gråter fordi jeg er glad eller om noen tårer er rent sinne. Mest gledestårer!

 

 

Herre min hatt! Jeg har nesten tomt batteri på telefonen OG Ipad'en... Panikken og irritasjonen stiger, kaffitørsten er mer enn intens og jeg spør høflig, men bestemt om de vet noe mer... Ingenting. "Kansje det er ett barn som er under operasjon?" sier den hyggelige dama. Ok, nå har hun brukt opp begge unnskyldningene som jeg kan tolerere. Jeg er irritert. Skikkelig irritert faktisk! 
Klokka går....

 

 

Jeg prøver å huske mine egne ord "husk å leve i nuet..." den setningen er oppskrytt tenker jeg, der jeg sitter i en intens aroma av stekt løk, kaffitørst og røyksugen som få! 
En stund vurderer jeg å dra hjem. Til dunders med hele narkosen og alt, jeg vil bare ha kaffi!!! 
Jeg synes så synd i meg selv! Faktisk! 
Men heldigvis, akkurat i det jeg skal til å fortelle den hyggelige dama at nå har jeg ikke tid (les tålmodighet) til å sitte her lengre, da kommer hun inn til meg og sier "nå var du heldig, det er din tur!" 

Heldig!? Ja faktisk! Aldri før har jeg vært så glad for å legge meg i "dame-stolen"! Jeg tenker på koffein og nikotin i det doktoren setter butterflyen, jeg som vanligvis tror jeg skal dø under narkose.... Jeg tenker "dop meg ned, sett inn den herrens spiralen og gi meg kaffi og mat!!!!"


Aldri før har jeg vært så glad for å bli lagt i lett narkose (nesten som en glad lørdag på byen) 
Aldri før har sykehusmat smakt så innmari deilig... Og kaffi? Jeg ELSKER kaffi! 


Denne dama er back in track! Spiral på plass, lebestift på truten og mat i magehuset! 
Kaffi hjelper mot alt, spesielt humøret;) 

Kansje noen av dere synes dette var upassende og helt på kanten.. Jaja, det var kansje litt på kanten, men sånn er jeg, litt på kanten og full av leven! 

Og å snakke om spiral og dameting så åpenlyst? Det er jo ingen hemmelighet at vi damer må ty til forskjellige remedier dersom vi ikke ønsker å bli neste generasjon "mor(mor) og de åtte ungene". 

God helg dere, med eller uten spiral;)

 

August og denne månedens mest populære outfit of the week. Michael Kors genseren og Cambio buksa som satte oss litt på hodet. 

Denne sommeren har jeg dilla på pannelugg, kaffi "DIY" (Do it yourself) prosjekter og Instagram!!! 

Skappel-genseren, mamma`s egen fine oppskrift blir en superhit :) 

MED HJERTET I HÅNDEN - mitt 2012, DEL 1

 

Januar startet med snø og jeg lengtet meg til varmere strøk, sydentur ble bestilt - takk og lov, jeg er ikke skapt for vinter...  og hinthint, noen ønsker seg til varmere strøk igjen kjære ;) 

Jeg kledde med i mormors gamle fine kjoler, denne kjolen er jeg så glad i og denne bar jeg også i går på nyttårsaften. 

Februar - og jeg har lagt min total elsk på skjerf fra Hemisphere! Samlingen har vokst seg fin-fin i løpet av året og jeg toppet samlingen med en nydelig julegave helt på tampen av året. 

Ella sjarmerer meg i senk :) Torill og jeg har mye moro dette året også - og vi tar en la grande finale i romjula med årets karaoke-natt ;) M.O.R.O og altfor lenge siden sist ;) 

Jeg legger min elsk på også men in scarf og herre-klokker (min kjære får ikke lenger ha noen av sine klokker for seg selv!) 

Jeg tar mange stylistoppdrag, og det som var aller mest moro var backstage "Gleeorious" , for en bukett TALENT! 

Camilla og jeg koser oss glugg i hjæl på Studio Hugo Opdal, Flø en hel helg, så mye moro :) Den vakre utstillingen hennes "Camilla Prytz Enamellist" gleder mange hjerter. 

Bildene av Kate Moss med pannelugg får meg til å utvikle en massiv craving etter pannelugg. 

Gulljentene våre, elsker dere over alt i verden! 

I løpet av februar får bloggen min mye omtale i media, den blir anbefalt av KK.NO som en av de 12 beste motebloggene, i godt selskap med selveste Hanneli Mustaparta og Elin Kling Stor stas! Du kanlese hele saken HER  

Disse bloggene bør du lese

Mai kommer og det er min favoritt måned - bortsett fra desember selvfølgelig og julen... Vi har både sommertemp OG snø i mai....Outfit of the week blir avbildet i både snøstorm og på stranden. Sunnmøre mitt Sunnmøre.... Alt har sin sjarm! 

Jeg legger min elsk på Wolford sine spreke mønstrete strømper!

Så kommer Juni måned og det er flere festivaler og jeg nyter hvert sekund, selv om jeg kanskje innerst inne kjenner jeg at jeg trenger en real ferie. Hjertet jobber på spreng! Men ååååhh så moro vi har det :) Jeg har verdens aller beste kollegaer! Også har vi verdens aller beste kunder :D 

Håshow ble det også, my Queens @ Saxett! 

Rett fra festival og til en etterlengtet og sårt trengt ferie. To uker, bare familien min og meg. Endelig! Destinasjonen blir to uker all inclusive på Mallorca, Alcudia og Palma! VELDIG FORTJENT for oss alle!!!!

Jeg lar meg inspirere hele året - av vakre Kate Moss, Elle MacPherson og Marisa Miller, jakter på lookalike plagg og solbriller hele sommeren og fyller opp garderoben med skatter.

Jeg har dilla på skinnjakker, Debbie shoes, Skulls, Hemipshere og paljetter! HELE 2012!!!

Og gullnegler! 

Jeg setter himmel og jord i bevegelse for å få kloa i denne bh`en og voila, den flyttet hjem til meg veldig raskt - og jammen meg ligger det i skrivende stund å venter en FANTASTISK liten sak av  swarowski-krystaller å venter på meg, just nu. Denne må jeg dele bilder av! Den er håndlaget av vakreste Beatrice, BizzyB, i the one and only Hollywood LA. Jeg er superheldig!!!! 

Pssst, legg merke til veske du aner et glimt av på bildet over - til våre dere.... da skal jeg vise dere THE bag!!!! Et hint? Overvåg ;) 

Juli ble en av mine favorittmåneder dette året. Jeg kom hjem fra en fantastisk ferie på Mallorca og to turtelduer, les min kjære og jeg la ut på en aldri så liten super-impulsiv roadtrip! Trondheim, en av våre favorittbyer! Jeg fikk min aller første tattoo (elsker den og gleder meg til nr 2,3,4 og alle de andre!) og jeg fikk meg tidenes kuleste paljetter på rumpa (paljettbuksa mi) og det ble en kjempefin tur å minnes. Bare kos! Med hjertet i hånden, en sen fredagsnatt kan dere lese under her ;) 

 

 

Jeg elsker å sitte på cafè/resturant og bare se på livet, se på menneskene... lure på hvem de er og hva historiene deres er. Etter mange timer ute på livet, så er jeg full av inspirasjon, inntrykk og glede. Så innmari moro vi har hatt det denne helgen, bare vært til og sett på selve livet! Mennesker ute på livet en sen fredag (les ute på sjekker`n) er verdt å skrive en liten aldri så liten cover om! Hvem er du en sen fredagskveld? Kjenner du deg igjen i noen av disse? For the record: Jeg selv kjenner meg igjen i flere av disse - noe jeg tror de fleste av oss gjør - eller har gjort.

Bursdagsgutten: Heeey, det e bursdagen min, jeg ER 23 altså! Pynta seg i fin skjorte, gjerne med vest utenpå, tatt sveisen og er riktig så fin i tøyet. Minuset er at han er så nedesnøva at han kommer ikke til å huske noe av feiringen sin etter han entret lokalet. Snubler mot oss og ramler ned ved siden av meg, snøvler frem noe fnisete - akkurat som en søt tenåringsjente, smiler, slever litt, reiser seg og sjangler bort til kompisene igjen. Tar seg til hodet og kjenner at han er faktisk superdårlig.... Toalettet. He`s out!

Jesus:  Jesus, eller Christer Falck kopien, henger ved baren. Har dame, men er mest opptatt av å sondere terrenget, øynene er intense, som en sulten løve. Med jevne mellomrom, titter han nedover seg selv for å sjekke at antrekket sitter som det skal, snur seg mot speilet i baren og retter på de lange hårlokkene som er kjemmet perfekt bakover med noen dråper for mye Hollywood-olje. Antrekket er linbukser, dypt utringet singlet og blazer. En av de hotteste mennene i lokalet - synes han selv.

Mr. Me, myself & I:  Vakker mann og vet det meget godt , litt som Jesus. Stram kar, ute sammen med en kompis, single begge to, ute og nyter singlelivet og snakker høylytt om de fine jentene i lokalet og vedder forsiktig om hvem som drar det lengste strået til natten. Smiler sitt bredeste colgatesmil og kan alle sjekkereplikkene på rams. Jentene fniser og kniser, har tydelig lagt merke til "Mr. Me myself and I" i det han entret lokalet.

De fornuftige venninne: (Kjære Gud, vil du sørge for at våre jenter blir som disse? Ok? Min oppgave? Amen!)  Disse fornuftige jentene er ute og koser seg, selvsikre, men kledelig sjenerte, pent kledde, er mest opptatt av hverandre og har det superhyggelig. Skåler og ler. Men ikke fjasete. Ordentlige jenter! Passer på hverandre og har en helaften, middag og cocktails. Kommer sammen, går hjem sammen. Tiltrekker seg endel positiv oppmersomhet, spesielt av "Kompisene" -

Kompisene: Svigermors drøm gutta! Velkledde, høflige, ler og koser seg. De sitter samlet i en sofagruppe, skravler om fotball, jobb, den siste filmen som går på kino... og damer, selvsagt! De er høflige og smiler pent (Les "smiler med respekt") til damene, reiser seg og hilser på hverandre i det enda en av kompisgjengen ankommer. Klemmer hverandre. Er mest opptatt av hverandre og det er hver sin gang å spandere runden med øl! Ordentlige gutter , men fulle av leven og artige påfunn!

De ikke slett så fornuftige venninne: Venninnegjengen som elsker oppmerksomhet, den ene skal overgå den andre, danser du på bordet? Ja da skal jeg danse OG synge, på bordet! Korte kjoler, meget korte. Etterhvert som de kommer lengre ned i glassene....så kryper kjolene lengre opp på låret, ikke av seg selv nei, jentene sørger for å dra de opp... til lengden "uanstendig kort". Jeg håper at pappa`en deres ikke tilfeldigvis dukker opp! Da lukter det husarrest og onepiece resten av livet. Jentene har det veldig hyggelig, men etter noen timer ligger to av de på toalettet og spyr, èn har sovnet i sofaen og èn ergrer seg høylytt over at det er noe galt med stillett-hælene sine!? Nei, det kan da ikke være at hun har nesten 2 i promille og de tynne hælene i utgangspunktet ikke var mulig å balansere på. Venninnene forsvinner litt hit og dit i løpet av natten. Lett bytte for de aller fleste med testosteron i blodet siden de har skålet totalt ihjel all dømmekraft.

De nyskilte damene på 55+ : Antrekkene de har på seg, har de vært på mørkeloftet å hentet frem igjen fra det glade 70 tall. Tenkte sikkert at dette antrekket gjorde susen hos eksen i 1972 så det må da funke i kveld også? Det de ikke tenkte på, er at det er ca 30 kg og ca 40 år siden de sist bar dette antrekket. De er i skikkelig  rock n`roll humør, har hatt rødvin-forspill hjemme i vinterhagen, sammen med bestevenninna- som også er nyskilt.... de har spilt D.D.E og synger fortsatt "Her blir det liv rai rai"  i det de kommer inn døren. De er over gjennomsnittet beruset, tennene er mørkeblå av rødvin og de rister oppgitt på hodet av den dype bassen og de fengende rytmene. Tar seg en runde i lokalet (les sjangler rundt i lokalet) og snøvler til hverandre : Nei, det her var ikke noe for meg!...(snøvling).... Vips, så var sangfuglene fløyet.

Miss Sneakers:  40+ , singel og litt mandig av seg, ikke så opptatt av hverken hår, sminke eller klær (og ære være henne) hun er ute med venninna for å ta seg noen pils. Ferdig.

Miss Too Drunk and her boyfriend:  Huff! Vakre, vakre jenta, dersom hun hadde meget mindre i promille ja! Hun er kledd i en flott drakt, bukse og blazer, Har stram hestehale og statementsmykke, høyhalset genser. Ser riktig anstendig ut - dersom du ser henne bakfra... Det første de gjør er å bestille seg hver sin drink, de finner seg et bord for to, kanonfulle begge to og har tydeligvis startet både det det ene og det andre slags forspillet før de dro ut... tydeligvis ikke fått nok av hverandre. Kliner, konstant. Med minst 9 i promille eier de ikke dømmekraft what so ever, og jeg sa tidlig at jeg vedder på at de faller ned fra barkrakkene sine innen en halvtime. Riktig. Han over henne, hun skader hånden, Han er for full til å se det. Ender i krangel og de går videre - etter at han har kranglet med dørvakten om han falt eller ikke...?!

Harald Rønneberg kopien: Aldri har jeg sett en så tro kopi av noen. Ett øyeblikk var jeg helt sikker på at det var selveste Mr. Rønneberg. Like artig og sprudlende. Skåler og ler. Artig type, Mr. Funny skaper liv og røre rundt seg. Godt likt av alle.

Frøken "Viser rumpeballene/brystvortene mine nå?": Meget full, meget høylytt, meget lettkledd, meget dristig. Hun og "Her bestgirl/partner in crime" er mest opptatt av klærne til hverandre, kaste på håret og blunke med løsvippene. Testosteronet i rommet legger merke til de, men det er dessverre negativ oppmerksomhet. Ingen respekt å få av det motsatte kjønn for disse to tuttene.

Mr. Lonesome traveller: Han er midt i 50 åra, ensom og er mest opptatt av å studere bunnen på ølglasset sitt. Får en allergisk reaksjon (les 28 nys etter hverandre) i det han bånsker en altfor sterk drink. Helt utkjørt etter sine 28 utblåsninger, tusler han stille og rolig videre til pub`en next door.

Gutta på sjekker`n: GUTTABOYS! Her er det høy bryl-og-champagnefaktor. Gutta er 25 +- og er striglet i fra topp til tå. De bånsker ned på med champagne, den ene røler høyere enn den andre. Tiltrekker seg mye oppmerksomhet hos de single jentene, men ikke bare positiv oppmerksomhet dessverre. Får beskjed av vakten om å roe seg litt ned.

Miss Smiley:  23 år, akkurat gammel nok til å komme inn på nattklubb, flott å se til, anstendig kledd, skjørtelengden er godkjent av enhver pappa med kjærlighet for sin datter. Strøken til fingerspissene og blir uglesett av 98% av damene. Miss Smiley er sprudlende og utadvendt, kommer lett i kontakt med de fleste i lokalet, menn lar seg sjarmere og kvinner lar seg irritere.

Dørvakten: Glattbarbert topplokk, jeans og blazer! Smiler og er høflig, artig og kul type!

Jenta bak baren: Flott jente, smiler og er opptatt av å gi god service, selv når gutta på sjekker`n snøvler frem en bestilling på 14 øl og telefonnummeret hennes! Høflig, snill og bestemt. Og vakker!

Miss "Go away now":   Stakkars fine jenta. Svigermors drøm! Og superlei av en innpåsliten kar som ikke vet når han skal legge inn årene. Snill som hun er, sier hun forsiktig at hun er ikke intr. Han har litt for mye i promille og bestemmer seg for å prøve med enda 10 flere ekstremt dårlige sjekkereplikker. Ender dårlig.... hun sniker seg ut av lokalet i det han må ett nødvendig ærend. Han kommer tilbake og forstår selvfølgelig ingenting!

Mr.Coolio: Høy på livet - og seg selv. Så kul at han ikke helt vet hvordan han skal gå over dansegulvet, eller henge ved baren. Har nok øvd seg foran speilet hjemme. Fin gutt, men tydelig desperat etter bekreftelse og oppmerksomhet.

Blogg-leseren: The girl next door. Fin som få, uten at hun vet det selv. Drikker sort enke og ser bort på meg med jevne mellomrom, tydelig opptatt av om det virkelig er hun bloggeren hun ser i byen sin? Supersøt!

 

To jenter står i baren, den ene er pyntet til fingerspissene, feiende flott å se til, har kledd seg i kjole...men hun smiler ikke, hun har en overlegen holdning, ser rett og slett litt sur ut. Hun får lite oppmerksomhet fra gutta, samme hvor mye hun prøver- eller vil. Den andre jenta er også fint kledd, i denim og en kul topp, bruker ikke så mye makeup, men du verden så vakker, hun smiler, masse! Og smilet er ekte. Hun er så glad og utadvendt. Denne jenta er det som får all oppmerksomheten og denne jenta får masse respekt fra gutta. Jeg tenker at "A SMILE IS THE PRETTIEST THING YOU CAN WEAR!" utsagnet har aldri kommet mer til sin rett!

Vi damer burde bli flinkere til å smile til hverandre. Kansje har det med selvbildet vårt å gjøre om vi tør smile til en annen dame? Jeg har ett godt eksempel fra helgen. Selv ser jeg en flott dame i en bar fredagskvelden, hun har en rålekker jakke på seg og jeg har mest lyst å gå bort til henne og spør hvor hun har kjøpt den og si at jeg synes hun var skikkelig flott. Men i mangel på mot (og promille) så tør jeg ikke, jeg blir heller sittende trygt i min kjæres armkrok, men smiler til henne i det vi får øyenkontakt, jeg nikker høflig og smiler også i det hun og mannen hennes skal ut for å trekke frisk luft. Den fine dama, i den fine blazeren setter øynene først i mannen sin, så i meg. Ett blikk som kunne sendt meg rett down under. Blikket er iskaldt og sier : "Hvorfor smilte hun til oss? Kjenner du henne? Hva? Hæ?!" Stakkars mannen og stakkars dama....De kommer ikke inn igjen i baren, går hjem. Hun med bestemte steg, han hengende som ett spørsmålstegn etter. Hun forsto ikke at det var av høflighet og respekt jeg smilte, som en hilsen at jeg synst hun var en feiende flott dame. Men vi damer kan ikke dette gamet, enda. Vi måler hverandre opp og ned, prøver å sette oss selv i respekt på en helt feil måte.  Hvorfor ikke heller gi noen ett smil? Bevares! Jobbings Ladies, jobbings! :)

Ønsker dere en fin søndag, håper alle har hatt en fin og minnerik helg. Jeg er rik på gode minner og veldig mange inntrykk!

Helgens oppsummering?

SMIL, MEN LA SMILET DITT KOMME FRA HJERTET. DRIKK, MEN LA MINST ANNENHVER DRINK VÆRE VANN!

En roadtrip å minnes :) :) :) 

CASHMERE // BOW // AND SOME GOLD
Hemisphere cashmere poncho & skjerf fra Overvåg  // Sif Jakobs armbånd fra Carma // Michael Kors klokke // Dyrberg/Kern armbånd fra Juvelen // tante Åse hansker med sløyfe :) 

 

En liten detalj fra gårsdagens antrekk. Mitt fine nye Hemisphere skjerf som jeg fikk i julegave - tusen tusen takk!

 

 

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits