HelenSaevikFashionBlog » januar 2012

januar 2012

AND THE WINNER ISGRATULERER til Henriette, som denne gangen er den heldige vinneren av en deilig parfyme av John Galliano!

A "Love letter" vil gjerne fly hjem til din postkasse, så jeg hadde blitt veldig glad dersom du kunne ta kontakt med meg enten her på bloggen eller på facebook, så får jeg navnet og adr din:)

Håper parfymen faller i smak ♥

 

 

"Henriette

30-Jan-2012 kl.6:00 PM

Life is not measured by the number of breaths we take but by the moments that take our breath away."
 
KLEM!
 
 
 


KARL COOL is his middlename LAGERFELD

Jeg diggelo diggelei Mr. Karl Cool Lagerfeld! Hahaha fantastisk;)

Enjoy:)

 

MRS. MY-FEET-ARE-KILLING-ME, DOT DOT DOT

Freshe strømper? Check, disse digger jeg, Wolford rocker når det gjelder strømper og strømpebukser. Du finner mange tøffe varianter hos oss på Overvåg:)

Vonde sko? Check! Jeg kjøpte de på en skobutikk, betalte 120,- for de.... ikke verdt å nevne navn på sko eller butikk, for de anbefales ikke... my feet are killing me! Takke meg til mine Debbie pedaler og Acne pedaler som er superbehagelige!!!

På slutten av dagen trasket lange meg rundt i tillene... takk Gud for fershe strømper :)

I KVELD TREKKES VINNEREN AV GIVEAWAYEN MIN, DER EN AV DERE FÅR EN FIN PARFYME by JOHN GALLIANO, LOVE LETTER :) Del favoritt sitatet ditt med oss og du er med i trekningen.

LYKKE TIL ALLE SAMMEN!

 

 

FANTASTISK 8 STJERNERS MIDDAG!

For en kveld vi hadde i går!

Vi var så heldige å få være gjester hos Elmir`s Grill resturant & Kaffebar, i hjertet av Fosnavåg. Her åpner dørene i morgen, onsdag klokken 1300, men vi var så heldige å få en pre-opening, en generalprøve! Dette var fantastisk fra ende til annen! Mat, drikke og service var fantastisk, vi spiste og kosa oss hele kvelden. Tyrkisk mat, te, kaffi, kaker...hjelpes så mye godt vi fikk, dette lever vi lenge på:)

M ble så overrasket! Hun trodde hun skulle ut sammen med to venninner og spise middag, men der sto gjengen samlet og sang for henne i det hun kom inn døren. Det ble gledestårer hos oss alle tror jeg!

Vi vil takke det fantastiske crewet for en super kveld, dette overgikk alt vi hadde drømt om og vi gleder oss til å ta med familie og venner til dere:)

Legger ved noen snapshots fra kvelden og anbefaler ALLE å ta turen innom min favoritt resturant / cafè i hjertet av Fosnavåg; ELMIR`S (gamle Maki resturant) Jeg vil anbefale lammekjøtt,sjelden har jeg spist så mørt og deilig kjøtt, salaten var nydelig og desserten? Åååååh de serverer en brownie som smaker helt fantastisk , cupcakes med rose, jeg sier ikke mer, dette mååå oppleves - og dere må prøve deres tyrkiske eple-te, YUMMI FOR MY TUMMY!!!!!

Jeg gleder meg til i morgen, da bestiller jeg meg Cosmetique lunch, uten tvil!  

Vi takker igjen for en super kveld, nydelig mat og drikke og super service!!!! Gratulerer med dagen i morgen dere:)

 

 

Så herlig! Hun fikk akkurat det hun ønsket seg og ble superglad:)

 

Snapshots og omvisning på kjøkkenet:)

  

Karete hadde de lekreste røde stilettene:)

 

Snacks snacks snacks, nam!!!!

Mørere kjøtt får du ikke! Beste kvalitet, herre min hatt dette var nyyyydelig!!!!!

Vi gir denne kvelden terningkast 6;))) Ikke mindre enn 2 x 6 faktisk!!!! 6 for mat og drikke + 6 for stemning og service! FANTASTISK!!!!

Glade glade jenter takker for en kjempefin kveld hos dere og vi roper hurra for verdens beste M`s bursdag, vi er glad i deg M ♥

Klem fra alle jentene dine:)

JUST NU

Himmelsk!!! Rett og slett fantastisk!

JUST NU!

Just nu er vi så heldige å få overraske verdens beste M med en fantastisk kveld, vi gleder oss veldig, hun aner INGENTING og det venter noe helt spesiellt for en flott dame! Jeg lover å dele mer med dere fortløpende, vi er nemlig så heldige at vi får pre-opening på en kjempefin resturant/cafè som åpner dørene denne uken! Lucky us!

GLEDER OSS!!!! GIRLPOWER IS ON & AND SOME PALJETTZZZZ OF COURSE!

Nå må jeg løpe, om en halv time starter festen, happy birthday M ♥

Love, Your girls!

 

TODAYS OUTFIT DETAILS


 

I morgen trekker jeg foresten vinneren av giveawayen, der en heldig leser får en fin parfyme av John Galliano; LOVE LETTER! Klikk på linken under og del ditt favoritt sitat med meg og mine lesere, så er du med i trekningen etter at du har delt:) Gleder er til for å deles!

http://helensaevik.blogg.no/1327840365_giveaway_en_av_mine_f.html

 

Kosa oss på Overvåg i dag, glad mandag, glade farger! Dette blir en perfekt mandag, jeg har en hemmlighet å dele med dere, men dere må vente til i morgen, eller kansje sent i kveld? Spennende, jeg gleder meg veldig veldig!

Todays outfit details:

Acne jeans // Acne skjorte // Hemisphere skjerf // Debbie skull shoes // Chanel veske.

 

THE ONE AND ONLY

Bilder fra visningen for en ukesiden, fantastisk!!!!! Vi skulle gjerne vært der venn!!!

Vakre modeller kledd i vakre smykker! Disse er to av mine favoritter - disse og sååå mange flere!

 

 

Dressed in love by Helmut Lang and So B by Børre Olsen, what`s not to love! Denne kvelden var en perfekt kveld å minnes, starte den med kos sammen med Børre, skålings på Grand også show med gullgutta, herlig:) Ønsker oss en reprise!

 

Så mye gøy vi har hatt Børre, DREAMTEAM:))) Dette er også fra en herlig kveld minnes! Ut på fine middager, fine smykker, mye latter og veldig mye gøy, vi har blitt så glad i deg! Vi har jammen løst noen verdensproblemer vi, hahaha:D

Nå ligger hele verden for dine føtter og du har masse kjærlighet i ryggen, vi heier på deg, fordi du er du og vi ser hva du kan og hva du får til, hurra:)))

Tusen takk for lånet av bilder vakre Hanne! Jeg anbefaler dere alle å ta en titt innom en av mine favorittblogger, vakre Hanne er hjertet bak min favoritt i Stavanger : La famiglia! Sjekk bloggen hennes her:

 http://lafamiglia-hanne.blogspot.com/

Og seff, ønsker du å drømme deg bort i en splitter ny og enda bedre kolleksjon So B by Børre Olsen, jepp, da tar du turen inn på denne siden:

 http://borreolsen.com/ 

Beklager at det er gamle måten lenkene blir lagt til , men blogg og jeg er ikke helt venner om dagen, den lever sitt eget liv og virker når den vil, dere må rope ut dersom flere av dere har problemer med å få opp siden og bildene mine.

 

From us to You Børre, with so much love!

H & E 

OUTFIT OF THE WEEK!

 

Denne kjolen må prøves på! Den er så behagelig å ha på og fallet i den er superfint!

Legg merke til den fine detaljen med draperinger og volanger. Også er jeg veldig svak for dyreprint;)

Kan lett brukes som en topp også ved å rynke den opp og ha litt av fronten på kjolen nedi denimbuksa, sleng en tøff skinnjakke på og du er klar for rock`ings;)

Dress den opp med en blazer eller en fin kåpe og du er klar for fin middag eller koselig søndags-selskap!

Casual wear: Bruk den sammen med en grov strikket cardigan. mulighetene er mange!

I LOVE!!!

Animalize me happy!

 

OUTFIT OF THE WEEK:

Marc Cain kjole // Wolford strømper // Acne track // Hugo Boss jakke.

ALT FRA OVERVÅG ULSTEINVIK, tlf 70 01 06 63 eller du kan sende oss en mail på govervag@online.no

 

Dersom du ønsker, klikker du deg nedover på bloggen min eller her og deler ditt favoritt sitat med meg og mine lesere, del og du er med i trekningen på denne fine parfymen:) Lykke til:)

http://helensaevik.blogg.no/1327840365_giveaway_en_av_mine_f.html  (har fortsatt trøbbel med lenkene mine, blogg.no! ) 

GIVEAWAY: EN AV MINE FAVORITTER ØNSKER Å FLY HJEM TIL DIN POSTKASSE:)Nå er det altfor lenge siden jeg har gitt bort noen gaver, så nå tenkte jeg at siden det er søndag og solen skinner, så må vi feire det med å gi en av mine snille lesere en fin gave.

Denne gangen er det en av yndlingsparfymene mine "A LOVE LETTER" by John Galliano, som skal fly hjem til en heldig postkasse;) En frisk og lett duft som passer perfekt nå som vi går mot vår og lysere kvelder, jeg gleder meg sånn til våren!! La oss dele gleder igjen dere, off we go!

 

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en ditt favoritt sitat og dele innlegget på bloggen din eller facebook siden din.

 

Noen av mine favorittsitat?

 • Whoever said money can`t buy happiness , simply didn`t know where to go shopping!
 • Smile, it`s contagious!
 • I like my money right where I can see it; hanging in my closet!
 • Well behaved women rarely makes history!
 • I don`t know who invented high heels, but all women owe him a lot!

 

Det finnes så mange herlige sitat der ute, og nå ønsker jeg å høre ditt eller dine favoritter:)

Kjør på, jeg tipper at vi vil få mange smil sammen - gleder er til for å deles:)

 

GLAD SØNDAG SNUPPISER:)

 

  

OH HAPPY SUNDAYHverdagsluksus kan være så mangt!

Just nu, er en skål seigmenn, kaffi og oppdatering på yndlingsbloggene mine ren lykke:) 4 glade barn leker i hjemmet, de har bestilt pannekaker til middag - og selvølgelig får de det, selv om det er søndag:) GLAD SØNDAG.

Slike dager må feires, så følg med om litt, da gir jeg bort en fin parfyme til en av dere, fordi gleder er til for å deles :)

 

solskinnsklem!

YESTERDAYS OUTFIT & FUN 

   

YESTERDAYS OUTFIT:

Acne topp/kjole // Hemisphere skjerf // Acne track sko (alt fra Overvåg Ulsteinvik) Saint Tropez bukse // Epilogue skinnjakke (gammel) // Pastellfarget englelakk fra Artdeco.

En kjempefin lørdag! Starte dagen i frisørstolen hos my Queen of Hair, Silvia, kaffi, god prat og latter, en tur innom Cosmetique og nyte en sjokoladekaffi, shopping for springnews at Overvåg, nye briller hos Interoptik Nymark, koselig besøk i stua, avslutte kvelden sammen med en gjeng glade damer hos verdens beste Camilla- gratulerer hjertelig med dagen din venn!

Det kaller jeg en perfekt lørdag:)

Nå er det kun kos resten av helgen også ,solen skinner, det er SUNDAY, verdens beste mor har bursdag, GRATULERER med dagen din kjære mor, jeg elsker deg, intet mindre! Familieselskap og masse god mat!

I LOVE WEEKENDS!

 

 

  

TODAYS OUTFIT


Details by Cosmetique & So B by Børre Olsen. Nailpolish by Alessandro.

Mrs. A little dizzzzzi!

For en dag, jeg tar av meg hatten og roper hurra for alle våre kjekke kunder som er innom oss, vi rekker å ta oss en pust i bakken før det braker løst igjen , full butikk og kø i kassen, på en helt vanlig fredag? Så heldige vi er:) Jaja, vanlig og vanlig, den er kansje ikke så vanlig når vi plutselig bestemmer oss for å lage crazy salg igjen til helgen;) Jeg poster på facebook og bloggen , en halvtime senere er butikken full av handleglade kunder, we love it! Nå legger jeg meg til laddings, hjemmelaget pizza og familiekos hele helgen, frisørtime, photoshoot, overnattingsbesøk og selskap, dette blir en strålende helg! Tusen takk igjen til alle de kjekke kundene våre, vi setter stor pris på dere:)

 

Thank God for Debbie shoes, da kan jeg trakke en hel dag på Cosmetique uten at beina og ryggen kviskrer au, I love Debbie shoes!

  

JUST NU @ COSMETIQUE

Litt snapshots fra vårt happy weekend SALE får dere her, enda flere tilbud finnes i butikken;)

Cosmetique Cos!

HAPPY COSMETIQUE SALE - AFTER ALL, IT`S FRIDAY;)

DA KJÆRE KUNDER SLÅR VI TIL MED ENDA ETT CRAZY TILBUD

- FORDI DET ER FREDAG OG VI ØNSKER Å FEIRE HELGEN MED DERE!

 

Vi har 10,- marked!!!

 I dag kjører vi slagsinnspurt og setter vi ned mange dufter til glade 99,-

Du kan gjøre deg kupp fra

LACOSTE, CLEAN,  VERSACE, CALVIN KLEIN, TOUS, SALVATORE FERRAGAMO, BRITNEY SPEARS +++

til KUN 99,-

førpris opptil 670,- !!!!

Vi feirer helgen med dere, glad-glad fredag og velkommen innom oss for en hyggelig handel - og kansje en sjokoladekaffi?;)

Ladies at Cosmetique wish You all a very happy weekend!

Stay tuned, more pictures to come!

Og vi har fått inn det fineste Hello Kitty smykket, jeg er hel-frelst;) Little miss Kitty smukker seg på min hals i dag:)

 

 

 

 

DO-RE-MI-A-HAPPY-FRIDAY

HAPPY PEOPLE - HAPPY FRIDAY :)

 

 

 

TODAYS OUTFIT   WHO`S THERE? My God, goodbye curly Sue, welcome higher the hair, crazier the Lady!

 

TODAYS OUTFIT:

Debbie shoes // Acne denim // Helmut Lang kjole brukt som topp // Tiger of Sweden skinnjakke // Louis Vuitton skjerf // Chanel veske //So B by Børre Olsen armbånd og smykke // Dyrberg/Kern og Bjørg jewelry armbånd .

Such a fun day! Shopping for new glasses at Interoptik Nymark - GREAT SERVICE! They once again let me borrow a suitcase of sunglasses back home so I can try on different styles and shades, my favourites so far.... Prada...or maybe one by Gucci?

In need of new glasses? Interoptik Nymark is the place to go, excellent service!

Interoptik Nymark

Vågsgata 1

6090 Fosnavåg

Telefon: 70 08 81 95

 

 

I LOVE BEING A FISHERMAN`S WIFE

For meg er dette kos, glede og trygghet. Gode minner helt siden jeg var liten. Jeg liker duften av tjære og not!

Crocks, fjellsko og gummistøvler;) Such a pitty I left my stilettoes at home!"LEIK" Jeg ble så fasinert av at denne båten heter LEIK! Håper alt går de vel på havet, som ein leik! Karmøyværing og Herøyværing i Fosnavåg havn i dag.Jepp, her trives jeg, som datter av en flott pappa - skipper og reder, har jeg vokst opp med saltvann i årene:) Jeg kan huske langt tilbake til barndommens år, være ombord, Ocean Trawler, ferske Grønland`s reker hele året, som smeltet i munnen....ahhhhh.... Flamingo, Viknes`en, Janson og nå Sæbjørn. Kjempestas, finne oss godteri på lugaren, middag og kaker i byssa, sitte i skipperstolen og se endeløst hav, sjøsyk, tårene når vi sier på gjensyn og shit fiske.... gleden når de kommer trygt hjem....

I love being a fisherman`s wife and the daughter of a captain. I am so proud of You, Eivind, pappa and my brother Kenneth!

Jeg sverger, jeg er en veldig lang blond, jålegeit, med saltvann i blodårene - og jeg ELSKER det!

Nei nå må det bli sommer så vi får oss en tur på havet!!!!!

 

DAMN, SHE`S H.O.T

Jeg blir aldri lei smellvakre Marisa Miller! Dagens inspirasjon? Check!

FINT SKAL DET VÆRE!Jeg er SÅ glad for at isen er long gone! For noen dager siden naglet jeg meg fast på glattisen med disse stilettene, thank God for high heels, tenkte jeg der jeg boltret meg fast på glatta! Kaldt ? Check! Fint med stiletter? Også Check! 

FIN START PÅ DAGEN

Fin torsdag, både pus og vi har en laaaang deilig morgen, God morgen Norge, det drikkes kaffi og oppdateres på mine favorittblogger og motemagasin. Fin torsdag!

Ps, jeg har prosjekt "NYE BRILLER" på gang.... en liten skjønn koffert med briller står her og lyser mot meg. Hvilken skal jeg velge?? Hittil har jeg hatt noen i sort og gjennomsiktig plast av Chanel, nå ønsker jeg meg noen mørke, litt kraftigere... what to wear. Noen brilletips der ute? Jeg har time i dag og må bestemme meg.... Hjelpes!

Pps! Jeg lo så hjertelig her om dagen og må bare AVKREFTE noe! Jeg hørte at hjemmet vårt hadde vært ett samtaleevne på doktorkontoret (!) en dag.... i følge en mann/ flere, så hadde huset vårt blitt kfartig rasert av orkanen som herjet her i romjula.... huset vårt var ubeboelig, helt sikkert hele vinteren... det hadde han hørt! Hahahaha:D Fantastisk;D  Til opplysning så har vi bodd her hele tiden, det er ingenting i veien med hjemmet vårt, vi manglet noen takstein.... Så artig å høre hva Herøy kan koke sammen av historier;) Vi lo iallefall godt, så takk mannen på doktorkontoret for din versjon av historien;) Jeg skulle ønske jeg var flue på veggen da røverhistorien ble fortalt:)

 

  

CHANEL`ME HAPPY

MY NUMBER 1(Bilder lånt fra Sofi Snapshots etter avtale med vakre Sofi herself.)

 

Skandinavia`s vakreste kvinne er i mine øyne Sofi Fahrman og jeg vil anbefale dere å ta en titt innom bloggen hennes, min største inspirasjonskilde og absolutte favorittblogg!

Vakre Sofi er hjertet bak Sofi`s mode og stylisterna på S TV5, hurra for Sofi!

http://bloggar.aftonbladet.se/sofissnapshots/ 

Tack vakre Sofi, puss och kräm, H.

 

(Jeg har desverre litt problemer med bloggen min ikveld, så linker blir lagt til "the old way". )

 

FUN-TASTIC COLOURS & TODAYS OUTFIT

Max`ern og Alessandro (nr 30), freshe freshe farger! Jeg lengter etter våren! Inntil den melder sin ankomst smukker jeg meg med disse fargene.

Debbie shoes // Floyd bukse // Acne skjorte // Michael Kors veske // So B smykke, my special edition made by the man himself - grazie B, love // Sif Jakobs armbånd.

http://borreolsen.com/  LONDON, GLED DERE;)

Peace,love and skulls - of course

xoxo

H.

 

 

TODAYS NEWSPAPERJeg må innrømme at jeg synes det er ganske så stas å åpne dagens ferske avis og der lyser en fresh Overvåg ann. til meg;) Ta turen innom Overvåg og se om du finner deg noen skatter til å fornye garderoben din dersom du har lyst - og når du trenger en pust i shoppingen? KaffiBaren, cafe mocca og verdens beste sjokoladekake (jaja, etter Guccikaka mi og Anette`s Diva kake altså;)) 

Nå står solen opp, himmelen er rosa og jeg setter straks kursen mot Cosmetique:)

 

FIN ROSA ONSDAG!

JEG VANT! JEG VANT!

Gratulerer til Helen Sævik, som stakk av med seieren og vant dette nydelige armbåndet fra Su Misura! Vi sender deg en mail, Helen. Takk til alle som liket facebook-siden vår, vi setter kjempepris på innsatsen deres!

 

SÅ HELDIG JEG ER:) Tusen takk til de vakre jentene i Mag redaksjonen som valgte meg som heldig vinner av dette nydelige armbåndet, I am SUPERHAPPY:D

Håper dere tar turen innom bloggen til MAG, dere finner den her. Og du finner de også på facebook. LIKER:)

DAGENS ANBEFALING

"dagens lille høydepunkt:-)" står det på kaffikoppen min som er fyllt med sjokokæffi;) Og når man topper den med en firkløver og Elle, da er det ett av dagens høydepunkt :)

Dagens anbefaling er denne royale håndkremen og såpen, jeg er forelsket i duften av disse. Yummi!Fortsatt fin tirsdag, i morgen kommer jeg tilbake med en herlig blogg anbefaling til dere, min absolutte favoritt nr 1!

Stay tuned and stay happy! Eat chocolate - I know I will:)

 

 

S.U.P.E.R.A.N.G.E.L.S = S.U.P.E.R.W.O.O.W!

Om jeg satt oppe hele natten? CHECK!!!!!

FANTASTISK!

Jeg smiler gjennom hele showet, åpningen var perfekt "You make me wanna die" som åpningssang? Oh Yes - You make me wanna die and go to Victoria`s secret freakin`pink heaven! Showet overgikk last years show, og så avslutte med Lady Gaga`s Born this way? MAGNIFICENT!!!!!!!

I`m high on life, I breathe pink, I live pink, I LOVE PINK!

Smellvakre modeller, fantastisk design, rå stemning, hvilket arbeid on and backstage.......  Gratulerer med ett PERFEKT SHOW!

I`m in pink-heaven, oh my oh my OH MY!!!!

WELL SAID!

TODAYS OUTFITTodays outfit:

Acne sko // Acne genser // Hemisphere skjerf // Floyd denim // Chanel veske.

Nydelig dag! Cafèbesøk med prinsessene våre, sukker-pannekaker til middag, snart Ladies night hos T, gleder meg!

FIN MANDAG!

 

JUST NU

BEHIND THE CHANEL SCENES

OUTFIT OF THE WEEK: ACNE-FREAKIN`-LUTELY-LOVE!Photo: my loved one, Eivind!

 

OUTFIT OF THE WEEK:

Dressed in love,  from head to toe, by ACNE!

Acne kjole (kan også brukes som topp sammen med denim) // Acne shoes // Acne skinnarmbånd (finnes også i svart) // Acne selskapsveske/lommebok (finnes også i svart)

Jeg er hekta på Acne springnews 2012 om dagen og denne kjolen kommer til å bli med i kofferten min til varmere strøk, uten tvil! Jeg elsker den åpne ryggen på den og to lag med silke, snittet på den er helt rått synes jeg og detaljene....sukk jeg har funnet en ny favoritt! Menst jeg venter på sommeren skal jeg rynke den litt opp og bruke den som en fin topp sammen med jeans og ankelstøvletter eller pumps.

Welcome home my new Acne baby, I`ll wear You with such pride and love:)

ALT FRA OVERVÅG ULSTEINVIK, tlf : 70 01 06 63 eller du kan sende en email på govervag@online.no

 

  

MY NAILS MAKES ME GIGGLE

Freshe? Check! Vi kjører seff 9+1, selv om det er "so 2011" hahaha;) Så nå har en ny trend lagt seg på neglene mine, i tillegg til 9+1 seff! Følg med!

Okey, jeg skal være den første til å innrømme det; jeg er hekta på oransje negler, kombinert sammen med rosa OG glitter! Hjelpes, jeg som for mindre enn èn uke siden sa til Sunshine: Nei den trenden er jeg ikke helt hekta på  - ennå.... Og her sitter jeg med de fresheste negler jeg noen gang har hatt;) Knalloransje, rosa OG glitter topping! Kan det bli bedre?

Jeg har brukt Alessandro sin oransje - du finner den i hylla hos oss på Cos, så har jeg den fine rosa Dior som jeg fikk med snille Dean Erik vår, også er det glitter lakken fra Mavala - utsolgt for den, men du kan like gjerne bruke Alessandro glitteren, den tipper jeg de aller fleste HerøyLadies allerede har i samlingen sin:)

HUSK TOPCOAT!YESTERDAYS COSMETIQUE-COS

Den siste salgsplakaten er på plass og vi er klar for en crazy lørdag:)

Hørte vi sjokkokæffi?;) Vi har byens beste sjokoladekaffi ! Ps, den er vanedannende;)

Fine jentene Maria og Malin:)

Nyheter i bijouteri, sjekk den fine "Versace-inspirerte" ørepynten! Finnes i flere farger, we love!Litt egenpleie på slutten av dagen gjør susen! Alessandro i våre hjerter!

Maria og meg glade og fornøyde etter dagen, hurra for crazy saturday sale! Dette frister til gjentakelse!

Som vi tuttene kosa oss i går! Snakk om Crazy Saturday Sale! Når det står på som mest og butikken er så full av kunder at vi kan knapt snu oss, da lever vi altså:) Herlig!!!! Vi vil takke alle våre kjekke OG nye kunder som gjorde gårsdagen til en kjempefin dag! Vi beklager at vi ble utsolgt for flere parfymer, men responsen var enorm!

Nå gleder vi oss til en ny uke og kansje dukker det opp noen nyheter denne uken ? Vi venter i spenning:)

FIN SØNDAG KJÆRE COSMETIQUE KUNDER OG TAKK FOR EN HERLIG OG LITT GAL LØRDAG;)

 

COS fra Maria, Malin & Helen.

JUST NU


Just nu tuller jeg med inn i pelspledd, ansiktsmasken er på, setter på en go`film og er bare til.

O`SALIGE FREDAGSKVELD! Jeg ladder opp batteriene til en sprek lørdag med crazy salg hos oss på Cosmetique!

CRAZY SALE COUNTDOWN!

Da er det klart for ett tilbudsbord dere sjelden har sett makan til!

Her er alt mulig til HALV PRIS!

Lacoste

Versace

Clean

Hugo Boss

Nina Ricci

Calvin Klein

 Salvatore Ferragamo

 Boucheron

Escada

 Givenchy

 Guess

 Bruno Banani

 Tous

 +++

Hvorfor? Fordi vi har lyst å glede våre kjære kunder med ett latterlig godt tilbud på en latterlig herlig lørdag:)

Tilbudene gjelder så langt lageret rekker, første mann til mølla!

Vi åpner dørene klokka 1000!

ELLERS HAR VI PRISET NED MASSEVIS AV BIJOUTERI TIL KUN 50,- ;)

VELKOMMEN TIL OSS PÅ COSMETIQUE,

VI GLEDER OSS TIL HAPPY SATURDAY KIND OF SALE!!!

  

  

  

I LOVE MY JOB:))))

♥ 

 

A CHOCOLATE KIND OF AMEN!

Da snupper, setter jeg kursen mot Cosmetique og lager klart til morgendagens event;)

CRAZY SATURDAY SALE STARTS IN.........................................COUNTDOWN!

 

C.R.A.Z.Y S.A.L.E !

 

CRAZY SATURDAY SALE IS ON!!!!!

 

Vi feirer våre glade kunder med glade tilbud og kjører -50 % på mange mange dufter i morgen fra klokken 1000!

Da kan du sikre deg yndlingsparfymen din, morsdagsgaven, bursdagsgaven, valentinesgaven, kjærestegaven , "I love saturday" gaven , "because I`m worth it" gaven +++ TIL HALV PRIS!!!!

Jepp, vi dumper prisene med 50 %!!! Gleder oss til å se deg hos oss i morgen på Cosemetique N.H Lied!

Jeg deler bilder med dere i kveld, da ser dere alle parfymene vi har på crazy tilbud i morgen - ja vi er litt crazy vi tuttene på Cosmetique ;)) Men, som vi sier: GLEDER ER TIL FOR Å DELES!

WELCOME, THE CRAZY SALE STARTS AT 10 a.m!!! 

      

  

 

 

 

PÅ MITT BAD

ALESSANDRO DETOX!!!

En ting jeg synes er viktig, er å ha kjenneskap til produktene vi selger på Cosmetique N.H Lied og jeg anbefaler dere mine favoritter, når jeg vet at noe er fantastisk, da ønsker jeg å dele det med dere:) Og jeg anbefaler aldri noe uten å ha testet det ordentlig ut først, så her får dere alle fakta på bordet!  

Denne detox-kuren er rett og slett fantastisk! Jeg tok den for første gang i fjor sommer og nå er det på tide å renske opp kroppen og få energien på topp igjen etter en fin jul med litt førjulstress og mye god mat i jula. 

Energien skal boostes og det er nettopp det Alessandro detox gjør, den består av 14 pads. Hver kveld har du en stk under fotsålen, (det følger med plaster som du fester pad`en med) Dette gjør du i 7 dager / netter.

Hadde jeg turt, skulle jeg tatt bilder av ett pad etter en natt, men hjelpes.... dere får se selv når dere prøver! Hver pad blir svart i fargen etter en natt, det betyr at rensingen er i gang. Du kjenner ingenting av prosessen, og det er ikke farlig på noen måte. Det er ikke noe søl med denne kuren heller. Etterhvert blir fargen på padsene lysere, det betyr at kroppen gradvis renses.  

Jeg føler meg mer uthvilt når jeg våkner, jeg har mer energi og magen blir flatere. Grunnen til det er at kroppen kvitter seg med avfallsstoff og du må regne med at du går oftere på toalettet enn du vanligvis gjør.

Kuren gir ingen ubehag, men du skal ikke ta den dersom du er gravid eller har alvorlige hjerteproblemer.

Prisen er kun 375,- og det er latterlig billig dersom du sammenligner denne detox-kuren med tilsvarende detox kurer som du kan ta på en salong e.l.

 

Ønsker dere en fin energisk fredag:)

 

Stay tuned, om litt deler jeg hemmligheten vår om CRAZY SALE WEEKEND hos oss på Cosmetique! Jeg gleder meg til i morgen!!!!

Første mann til mølla, dørene åpner 1000!


 

IT`S ME ON THE COVER OF......

I`m on the cover of  SYNNØVESORTHE.COM 

Min favoritt fotograf er vakre Synnøve Sorthe og vi har tatt en del shoot sammen opp igjennom årene, hun var det som lærte meg opp på Catwalken for 17 år siden og hun er det som har tatt dette bildet, det er ett av mine absolutt favorittbilder i samlingen min!

Nå er jeg så heldig å fronte hjemmesiden hennes , stolt og ydmyk! Tusen takk Synnøve!

Det er ALLTID gøy å være foran kamera med deg Synnøve!

 

Hjerteklem!

TODAYS GIRLPOWERSom jeg koser med sammen med jentene, vi lager viskelær, sprettballer, nøkkelringer, vakre armbånd, spiller musikk..og plutselig er det ikke sååå kjedelig å måtte være hjemme fra barnehagen på 3. dagen.  I morgen skal jeg overraske de med noe ekstra godt. Prinsesser fortjener å bli tatt ekstra godt vare på når de ikke er helt i form!

Mammakos♥

Ps! Når jeg er hjemme har jeg ekstra god tid til å planlegge vårt CRAZY SALGS-STUNT PÅ COSMETIQUE KOMMENDE LØRDAG;))

Følg med i morgen, jeg deler med dere hva Amailie og jeg har planer om, vi lover dere iallefall 50 % på noen godbiter på lørdag! Og jeg kan røpe så pass at vårt crazy salg inneholder 2 av mine parfyme favoritter!!!!

Fordi gleder er til for å deles;)

Vi åpner dørene klokken 1000 lørdag og holder åpent til klokken 1500.

VELKOMMEN:)

 

 


 

C.O.O.L

Jeg elsker bildene til Tommy Ton. Han snapper opp lekker streetstyle og deler med oss, hurra for Tommy Ton!

Vil du ha mer fashion klikker du her.

 

VOGUE GIRLCRUSH!

julia stegner5 Julia Stegner by Greg Kadel for <em>Vogue Germany</em> February 2012

Flotte Julia Stegner for Vogue, februar 2012.

Merker jeg får lyst å klipp meg pannelugg!

Fotograf: Greg Kadel  

HEAVEN IS A PLACE CALLED GOLDEN GLOBE !

MIN FAVORITT FRA ÅRETS 69th GOLDEN GLOBE AWARDS ER UTEN TVIL SMELLVAKRE ELLE MACPHERSON!

Ai ai aiiiii, for en drøm av en kjole, ja OG KVINNE! 3x hurra for looking like this at the age of fourty-freakin`-seven!!!!

My God she looks like an angel....talks like an angel.... walks like an angel! She makes me believe that heaven is a place called Golden Globe!

 

 

TODAYS OUTFIT
TODAYS OUTFIT:

Debbie shoes Overvåg // Armani jeans // InWear skjorte, A.Sævik // Mulberry skjerf // Michael Kors veske, Overvåg // Tissot herre-ur (min kjære`s;)) So B by Børre Olsen armbånd.

Fikk dere med dere God morgen Norge på tv2 i dag? Der snakket de om klokke trenden som er nå og som følger oss videre til sommeren og høsten; STORE HERRE-UR! Ta turen ned i din kjære`s klokkeskrin og se om du ikke finner noen skatter! Snille Eivind min lar meg låne sine fine ur og jeg jubler. Øverst på ønskelisten min står en gullfarget Michael Kors klokke nå! Eller kansje en med dyreprint?

Michael Kors Quartz Brown Gem Dial Tortoiseshell Band - Women's Watch MK5216

Jepp! En av disse to! FRESHE? CHECK! 

ACNE + MARC CAIN

To fine favoritter denne våren og sommeren er disse, den første er oversized og er flott med en skulder bàr, den andre like så. Pris på Marc Cain er ca 1700,-

Disse kan du sammen med jeans, eller de er fine til ett smalt skjørt, der du har t-skjorten nedi skjørtet, de er fine inni blazeren, eller med en cardigan over.  Ett tips; Disse to er superfine inni den nye fine drakten fra Tiger of Sweden - der får du både skjørt , dressbukse og blazer, i sort, lysgrå eller mørkgrå. FIN!

Du finner alt hos Overvåg Ulsteinvik, tlf 70 01 06 63 eller du kan sende en email på govervag@online.no

Ønsker dere alle en fin tirsdag:)

 

 

MYSTIQUEDet er noe helt spesielt med gamle, gamle bøker, de dufter godt, vi drømmer oss langt tilbake.... og ekstra mystisk er det når skissene av barnehender plutselig ramler ut av sagaen Snorre, - som min kjære kjøpte hos en antikvitetshandler i Amerika.

1941, da må Jacquline og (ukjent navn) vare ca 60 år nå.... ååå som jeg undrer på hvem disse to barna kan være og historiene deres.... Jeg tenker gode tanker om en snill mamma og pappa som elsket sine barn så høyt at de hvert eneste år laget en skisse av hendene deres!

Vakkert! Jeg blar videre i boksamlingen, gleder meg til å se om vi oppdager flere skatter fra en svunnen tid....


 

Y.U.M.M.I FOR MY TUMMYJeg er hekta på EKTE POLAROLJE ♥ Det redder stive og støle vinterledd og enhver hårmanke!

Hver dag tar jeg 1 ss ren polarolje og en kapsel Blåbær (som jeg bryter opp og heller i appelsinjucie (yummi blåbærsmak!) Og nei, oljen smaker ikke tran, heldigvis:)

Møllers tran har jeg prøvd... ikke min greie... jeg gikk bare å gulpet tran hele dagen, så prøvde jeg møllers tran kapsler, men når jeg oppdaget at jeg faktisk må ta 30 stk (!!!) møllers tran kapsler for å greie å få i meg det samme som jeg får av 1 spiseskje polarolje? Da var det no more møllers her i hjemmet!

GOODBYE MØLLERS, WELCOME POLAROLJE!

Dersom du vil prøve polaroljen - som også er fra mitt hjemsted , jepp det gjør meg faktisk ekstra stolt;) - Da klikker du HER og du forstår hvorfor jeg sverger til denne oljen. Kjempegod for hud, hår og negler også, hurra:D

Dersom du vil vite mer om vidunderoljen jeg drikker kan du lese mer HER.

 

Enkelt og greit, ikke sant?

 

Håper du blir like fornøyd som jeg og min kjære er:)

Psssst! Mange av dere kommenterer håret mitt og lurer på om jeg har hair extensions - nope, jeg tar polarolje, og jeg sverger på at det er derfor jeg har en kraftig hårmanke:))

JUST NU

Fin mandag!!

Sommerferien er booket, noen kjekke timer på Overvåg, ny Acnekjole henger i garderoben, vi fyrer i ny ovn for første gang, prinsessene ser rosa film og vi koser oss:)

Fin mandag, veldig fin!

E.X.T.R.A.V.A.G.A.N.T

Bli med behind the scenes. Respekt! Jeg blir aldri lei dette showet ♥

I have such an enormous respect for this extravagant design!

Extravagant!!!!!

 

 

LOUIS VUITTON KIND OF CUTE

C.u.t.e circus ;)

MAGNIFICENT SUNDAY

Dress up, feel pretty, smile, You look great!

 

HIGHER THE HAIR ....

.... Crazier the Lady!

Jeg kjører høyyyt hår ikveld, koser meg med Spellemannsprisen på opptak og skåler i Pinnacle Cotton Candy! -Thank You S ♥ Jeg ble så inspirert av vakre Sølvi, så her er kveldens frisyre i bilder, videoen som ble min inspirasjon ser dere her. Denne frisyren gjorde jeg på to minutt(!!!) og det er ikke brukt hårspray eller noe stæsjh - noe jeg burde for å legge ned alle de tusen hårståene som står til alle kanter, men ett bilde av hvordan frisyren blir ser dere uansett tenker jeg:)

 

 

 

 

 

S.H.O.P.P.I.N.G

NEWS ALL OVER @ OVERVÅG AND I`M IN SHOPPING H.E.A.V.E.N!!!!

Kjekke sko? Check!!! Nyheter fra Acne og jeg ELLLLSKER disse sammen med min Michael Kors!!!! O`la laaaaa;)

Detaljer jeg digger! Dere som har følgt med på "Happy day" på tv2 bliss, har nok sett hvordan skjønningen Jan Thomas har satt sammen mønster og hvordan han lovpriser mønster som dette! Jeg har allerede kastet meg på trenden og kjenner at vårens trend gjør meg hoppende glad:D

Details to love!

MIN FAVORITT AV EN DRØMME T-SKJORTE ER DENNE VÅREN EN GOD-BIT FRA MARC CAIN;

BIG CITY, POLKADOTS, GREY MEETS BLUE AND A LOVELY BOW! WHAT`S NOT TO LOVE!Lekre farger!

Og her har vi jakken som alle fashion lovers forguder!!!! Jeg er forelsket i den...... Denne er Chanel inspirert ned til den aller minste detalj, jeg har sjelden sett vakrere handarbeid enn dette, kombinasjonen av de fine fargene... jeg er frelst!

Denne skal jeg bruke til hverdags og fest! Jeg rocker den opp med denim og en enkel t-skjorte, tøffe ankelboots.... jeg har den sammen med en enkel hvit Acne kjole eller min lille sorte Tiger of Sweden, kjører hudfargede pumps og jeg er klar for fint selskap! En drøm av en annen verden!!!!

CANDY CANDY CANDY! Jeg klarer ikke velge hvilken farge jeg liker best, jeg elsker alle tre! Alle tre er fra Cambio!

Også Acne da.... aiaiaiiii...need I say more? Her henger favorittene mine på rekke og rad...... Jeg kan nesten ikke vente med å vise dere denne våren og sommerens aller fiiiineste Acne kjole/topp som henger her og venter på meg!

Her har dere en aldri så liten sniktitt av den;) Ryggen er FLOTT FLOTTERE FLOTTEST!

Også har vi endelig fått inn igjen genseren dere ble helt crazy av;) Acne kjærligheten med glidelås i ryggen! Nå får du den også i en nydelig blå farge! Kjempefin sammen med denim, eller bare som en oversized røff kjole! Min favoritt!

TIGER`EN ER TILBAKE!! O HAPPY DAY! Husker dere den min lille sorte Tiger of Sweden kjoledrøm? Den har allerede vært på show med gullgutta Dean Erik og Geir, den har vært på Chat Noir og skålet i champagne, den har feiret julebord in the Sævik household.... ja denne har jeg brukt til alt mulig, stylet den med forskjellig tilbehør og vips; ny kjole! Nå har vi fått den inn i GRÅTT og jeg jubler!!! Pst, det tror jeg det er flere enn meg som gjør;)Også legger jeg ved en av de kjekke ann. fra Regionsavisa. Legg merke til teksten i midten av ann. : "Å være kvinne er ikke for amatører!" - Men ååå så gøy det er;)

Who`s there? Oh, it`s the happy Overvåg-girl; Me!

Følg med i morgen, da kommer det Outfits av noen superfine antrekk jeg fant på Overvåg i dag, gleder meg som ett lite barn over disse skattene!

HAPPY SATURDAY LADIES;)

  

MICHAEL KORS FLIRTS WITH ACNE

N.E.W.S

Oh my!!!!! Om jeg nyter livet? CHECK!!!!!!!

JUST NU

On my way to Overvåg - that means happy shopping and lot's of spring news!!!!

HELLO HIGH HEELS!

H.H.H !

Hello High Heels!

Denne gjør meg, glad, rett og slett!

 

TODAYS OUTFITSay what honey? Oh Yes, I got Your Armani on my hand - again;)

TODAYS OUTFIT:

Michael Kors veske fra Overvåg Ulsteinvik // Acne denim (finnes nå på halv pris på Overvåg) // H&M topp // Debbie skull shoes, Overvåg // Burberry blazer og skjerf.

Fin fredag på jobb igjen, koser meg gjør jeg! Hadde jeg hatt 50 ekstra pakker med løsvipper i dag, hadde jeg nok solgt samtlige. Så gøy:) Jeg sender inn ny STOR bestilling rett over helgen, sammen med andre ønsker fra dere:) 

Sender en hilsen til alle de skjønne snuppene som er på BALL i kveld, tenker dere ser ut som noen prinsesser alle sammen - som dufter Versace;)

 

HAPPY WEEKEND!

 

  

IT`S MAGIC FRIDAY

PUT ON YOUR PINK LIPSTICK, SMILE, HAVE FUN, YOU LOOK GREAT!

Stay happy and stay pink, I know I am;)

AMAZINGLY BEAUTIFUL by JAMIE BECK


Jeg E.L.S.K.E.R bildene til Jamie Beck! Nyt, drøm deg bort, ferdig.

 

I CAN`T WAIT!!!

"Jeg tror, jeg tror på sommeren, la la la laaaaa...." Blir dere med til ukjent (yet!) destinasjon sol, sommer, sand, blått hav, palmesus...? Jeg gleder meg - og det vet jeg tre andre gjør også;)

Happiness is; Homemade cupcakes by Torill and this season`s Apollo catalogue!
I MIN VESKE!

Vitaminene mine, Elle, sminkepungen, lommebok, Iphone, te, lipsyler og englelakker i flertall...... jeg trenger virkelig ikke alle disse på en gang, men kjekt å ha!

Fine lille hvite saken som inneholder mine favoritter om dagen;  Elisabeth Arden 8 hour håndkrem (avhengig) Armani favoritt gloss og lebestift, Artdeco 488 (avhengig) og Artdeco lipbase. Ett finishing powder er også ett must i vesken, mitt er fra Artdeco - det også!

NYE YNDLINGEN MIN! BVLGARI..... sukk... denne har jeg "glemt" litt, helt til i går, da ble den med meg hjem! Denne er litt tyngde i og passer godt de dagene jeg ikke bruker CLEAN Shower fresh (Clean er uansett en sikker vinner, men har bare godt av litt konkurranse;)

Viste du foresten at Bvlgari ble kåret til årets brude-duft for ikke lenge siden? Jeg forstår godt hvorfor:)I min veske er det som oftes ett evig K.A.O.S! Men just nu er den ganske så oversiktelig - så lenge det varer! Jeg regner med de aller fleste damer kjenner seg godt igjen?

Denne godbiten fra Michael Kors er en av mine favoritter. Du och jag, Michael, du och jag!

Pst, denne spilledåsen har jeg i vesken min faktisk, den minner meg om en kjempefin helg!

 

 

BEAUTIFUL BRAID!

Jeg har lagt min elsk på alle slags typer fletter merker jeg!

(Bilde fra google)

COLOUR MY NAILS HAPPY

Oransje, korall, lakserosa freshe negler er HOT denne våren og vi har selvfølgelig alle de fine fargene i hyllene på Cosmetique N.H Lied. Nå om dagen lar jeg meg inspirere av de flotte Carma snuppene og kjører ORANSJE negler, glad oransj fra Alessandro, love it!

En annen nydelig trend vi venter inn er nydelige vårfarger fra Artdeco - jeg tipper at lipglossene blir utsolgt raskere enn jeg greier å si "utsolgt"! Jeg deler på facebook og her på bloggen når de er i butikk, jeg gleder meg! Jaaa også kommer det mye rosa, både negler , lepper, kinn og øyne, elsk! Jeg elsker våren, bring on spring, I`m so ready!!!

 

TODAYS OUTFIT

What`s up with the hair?

TODAYS OUTFIT:

Debbie skull shoes // Floyd denim // Dagmar blazer // Louis Vuitton skjerf // Armani klokke (tyvlånt av min kjære) Michael Kors veske // So B by Børre Olsen armbånd.

UNFORGETTABLE!!!!

SMILER! Vi får aldri nok av Sex and the city!

"I like my money right where I can see it, hanging in my closet!"

 

BEETHOVEN MAKES ME HAPPYDenne fine vesken / shoppingposen fant jeg i vår flotte opera! Inne i souvenirbutikken lå denne og ventet på at jeg skulle ta den med hjem, sammen med en liten spilledåse (remember sisters?;)) som spiller de vakreste Beethoven toner - musikk i mine ører, skrål i andres ører;)

Denne kommer jeg til å ha mye glede av + at den setter en ekstra artig piff til antrekket!

O`la laaaa jeg traller meg gjennom uken:)

 

JUST NU

In need of no words;)

SOPHIE FAROH SNAPSHOT!

HAPPY ME, DRESSED FROM HEAD TO TOE, IN LOVE, BY SOPHIE FAROH ♥

You can find more pictures and beautiful clothing at http://sophiefaroh.com/ 

I have to admit, I am proud to be the international model of this brand. Lucky me, I am Blessed!

 

FILLED WITH JOY & BEAUTY!
"LIVE IN LOVE"

Hvilket vakkert navn på en Royal duft! 

 

Hurra for denne mandagen sier bare jeg:) Jeg elsker jobben min! Tenke seg til å få sniktitte på eksklusive dufter før de kommer i handelen... sukk... Denne er R.O.Y.A.L! Intet mindre, jeg er forelsket i denne duften! Eksklusiv og leken på samme tid! 

Den ble min favoritt i dag og jeg gleder meg sånn til å dele den med dere!!! Oscar de la Renta lanserer en helt ny duft i februar og vi har selvfølgelig bestillt den inn til våre heldige Cosmetique kunder - fordi gleder er til for å deles:)

"LIVE IN LOVE" (LEV I KJÆRLIGHET) er en ny grasiøs og elegant duft, designet for kvinner, av en mann som forguder kvinner! (Kan det bli bedre dere?) Inspirert av Oscar de la Renta`s lidenskap for selve LIVET, er denne duften designet for Kvinnen som elsker livet og fyller hver dag med GLEDE & SKJØNNHET!

JEG ELSKER DEN! Følg med dere, om kort tid er skjønnheten å få kjøpt hos oss på Cosmetique N.H Lied!

 

 

TODAYS OUTFITFINE SOLA MI ♥ En bestevenn er verdens rikdom! Som vi har kosa oss i dag på salg! Det ble en blazer på Sunshine og en skjorte på meg, god lunch & kaffi + massevis av kvalitetstid! Legg merke til den nydelige stjerneringen, Dyrberg/Kern - jeg elsker den! Intet mindre!

TODAYS OUTFIT:

Debbie skull shoes // Floyd denim // In Wear skjorte // Floyd skinnjakke // Mulberry skjerf // Chanel veske.

 

Jeg var innom jobb en tur også, besøk av selger og verdens kjekkeste Tor Rune, vi har testet ut nydelige duft nyheter som lanseres veldig snart, til både Ladies & Gentlemen og jeg looover dere at her kommer det b.a to dufter dere vil ELSKE! Jeg har allerede lagt min elsk på en fra Oscar de la Renta; LIVE IN LOVE! Bare navnet er ELSK!

Jeg deler litt inside information med dere veldig snart;)

Stay tuned and smell great! I know I will;)

 

JUST NU

LOVE IT!

>

I LOVE THIS PICTURE, LOVE LOVE LOVE IT!

Nå er det date med min nydelige Sunniva og som jeg gleder meg! Shopping og cafè står på kalenderen og det passer perfekt på en regnfull dag som denne!

Off we go!

Happy rainy monday dolls!

http://jakandjil.com

 

 

 

 

D&G MAKEUP 2012

Ultra-ultra beautiful!

Jeg lar meg inspirere!

 

 

HAPPY SUNDAY - PUT A BOW ON ITJeg har kastet meg på sløyfen! Moro:)

Herlig søndag, tusle rundt i pysj leeenge, lang "hotell-frokost" som jentene kaller det, kaffibesøk hos besteforeldre og oldeforeldre, brettspill, kaker og god kaffi. Kun kos:)

Håper dere alle har hatt en fin søndag! Jeg gleder meg til en ny uke, det blir mange gleder både på Cosmetique og Overvåg, gleder meg til å dele nyheter med dere veldig snart, men nå er det saaaalg som gjelder og det er moro det;)


 

TIL ALLE FORELDRE, FRA MEG - MED KJÆRLIGHET.

God søndag kjære lesere.

Nå er det vel tid for ett "Helen, med hjertet i hånden" innlegg igjen. Dette dedikerer jeg til alle mamma`er og pappa`er der ute. Til ettertanke for oss alle.

Jeg og min elskede er velsignet med to friske og velskapte jenter, to små, men store prinsesser. De er vår aller største rikdom. Intet er større en kjærligheten vi har i hjertene våres for dere. Størst av alt er kjærligheten. Så deilig det er å være mamma! Det er det aller største i verden. Så kan fashion være fashion i dette øyblikket. Det er så lite viktig i forhold til barna mine.

Nå er alt så trygt, de er små enda, jeg kan beskytte de som kun en god mamma kan, pappa Eivind kan beskytte de som kun en god pappa kan. Vi forteller de om farer, hva er lov, hva er ikke lov. Vi lærer de at de skal være gode mot andre, de skal ta vare på jenta/gutten i barnehagen eller på skolen som står alene, de skal være høflige, de skal ditt og datt... Er det ikke sånn, vi foreldre gjør vårt aller beste for å oppdra barna våre slik at de skal bli selvstendige og flotte verdensborgere. Men vi må ikke glemme at de skal få være barn. Det er så viktig. Men jeg må påpeke at folkeskikk og en streng, men kjærlig oppdragelse, det er som Amen i kirka hos oss. Barna våre har lært seg å sitte fint ved middagsbordet, takke for maten. De sitter fint gjennom hele prekenen i kirka. Jeg synes vi har vært flinke så langt jeg, Eivind. Vi har god grunn til å være stolte av jentene våre!

Vi prøver vårt aller beste å oppdra de slik at de skal bli sterke, men ydmyke jenter. Jeg tror vi har gjort mye rett så langt, og jammen har vi gjort feil også. Det gjør alle foreldre. Men det viktigeste av alt er å møte barna våre med uendelig kjærlighet, omsorg, støtte og respekt. Det er også så viktig! "Ett barn som blir møtt med kjærlighet , lærer seg å elske" - det er sant.

Jeg blir helt frustrert over så mange ting som mamma, jeg kan rive av meg håret fordi jeg er fortvilet og føler at jeg ikke strekker til, men i neste sekund, så forstår jeg at jeg gjør det rette, jeg er mest hjemme - jobber litt. Sånn er det med Eivind også, han jobber, er borte på havet, men han er mest hjemme. Vi er heldige.

Når både Eivind og jeg var små da kom vi hjem til våre kjærlige hjemmeværende mammaer, middagen var klar, hjelp til leksene, vi har vært så heldige. Pappa`ene våre var skippere og redere, de var mye borte. Men det gjorde ingenting og pappa min; du skal ALDRI ha dårlig samvittighet, du er den aller beste pappaen i hele verden for meg og du har alltid alltid vært her for meg og mine søsken. På akkurat samme måte som mamma:)  

Jeg kan huske at når jeg var tenåring og mamma sa "nei" til "overnatting" (les hjemme alene/huppiÅse fest) hos venninner, da gikk jeg alltid til pappa først og spurte om lov, han sa enten "ja" eller så sa han "har du spurt mamma?"... jeg svarte med ett bedende smil og hva svarte pappa? Han svarte ja;) Til informasjon, så er det akkurat slik det er hjemme med oss i dag også, og det pappa sier, det er lov. Jeg tror alle pappaer som er borte på havet kjenner seg igjen... Vi mamma`er sier nei, pappa`ene som er mye borte kjenner samvittigheten stikke - så de sier ja for å være ekstra snille. Så godt:)  

Jeg vil personlig takke min kjære mamma og pappa som ga meg en veldig kjærlig og trygg oppvekst, dere var der alltid for meg helt fra jeg var liten baby og til dags dato! Jeg har hatt en perfekt oppvekst synes jeg. Gode gode minner om ferier på øya, turer både hit og dit, besteforeldre, tanter og onkler, gode venner. Også mor og far, de var også en veldig stor del av min oppvekst, i nabohuset fant jeg alltid støtte når jeg synest mamma og pappa var grådig urettferdige. Og hva gjorde jeg? Jo, jeg sprang ned veien til mor, klaget min nød og gråt noen krokodilletårer, og hva gjorde mor? Jo, hun gikk opp til mamma og pappa, hun var alltid på mitt parti, haha;) Så mange gode minner fra barndommen!

Jeg vil at vi damer som er hjemme husker på hvor heldige vi er, når vi klager over at det er vanskelig å være alene hjemme med barna våre? Tenk heller over hvor heldige vi faktisk er, vi får faktisk lov å være hjemme med barna våre og i hjemmet vårt, mannen vår er ute i all slags vær og vind, tjener til livets opphold, han må være borte fra de han har aller kjærest. Vi damene får være hjemme, vi har alt det nære og kjære rundt oss, og ikke minst, vi har barna våre rundt oss. Husk det. Også skal både pappa`er og mamma`er gi seg selv en klapp på skuldra over hvor flinke vi er! Tusen takk min elskede for at du forsørger oss, det er vi deg evig takknemmelig for!

Sånn er det hjemme hos oss også i dag, jeg er mest hjemme, det er pappa Eivind også, han er ikke mye borte når han er på kraftblokkfiske. Vi er veldig heldige. Jentene kommer hjem til middag, hjelp til lekser, vi kjører på kor, barneklubb, svømming, dans og ballett. Vi føler oss både som superforeldre - og mindre gode foreldre. Kjenner du deg igjen? Vi er superforeldre fordi vi rekker alt - som oftest... Huff, jeg har glemt både Santa Lucia og andre viktige ting, og hjertet mitt gråter fordi jeg føler meg som en forferdelig mamma... Men jeg husker hver dag å sende med de nok kjærlighet i ryggsekken til å møte en ny dag og dens utfordringer. Jeg føler meg faktisk oftere som en supermom, enn en dårlig mamma. Takk og lov.

Hvor ofte legger vi oss med dårlig samvittighet... fordi dagen har bydd på konflikter med barna våre. Jeg legger meg ofte med dårlig samvittighet, jeg har til og med vekket barna våre igjen, for å be om unnskyldning for at jeg var så streng. Da synes de jeg er tussete, men de smiler og synes jeg er god. Jeg har også vekket barna våre midt på natten for å be de stå opp igjen, komme inn i stuen og se den fine fullmånen. Slike øyeblikk vil de alltid huske.

Når du kommer hjem fra jobb, du er sliten og har hatt en lang dag... barna dine er også slitne etter sin arbeidsdag, du tar deg selv i å skjenne på barna dine, uten at de faktisk har gjort noe galt, fordi DU er sliten. Glem ikke at barna våre er også slitne. Jeg har så lyst til å be alle foreldre om å tenke seg godt om... ingen må bli fornærmet, men jeg mener at vi må legge karrierejaget bort, være mer hjemme hos barna våre, tiden når de er små er så veldig veldig viktig, og det er en tid som aldri kommer igjen.

Vil vi sitte i godstolen vår om 20 år og se tilbake på småbarnsperioden, minnes at vi var ute i full jobb og barna våre var i barnehagen hver eneste dag. Fordi vi ikke hadde tid eller økonimi til å være hjemme? Da kommer garantert den dårlige samvittigheten. Jeg mener ikke at vi er dårlige foreldre fordi vi er ute i full jobb, jeg mener at vi bør tenke oss litt om, kansje være mer hjemme når barna er små, også kan vi være i full jobb når de blir større? Til ettertanke.... De fleste vil bli fornærmet og si at ikke alle har økonomi til å være mer hjemme, jeg har lyst til å svare de at det er en prioriteringssak.  

Møt barna våre med kjærlighet og snakk med de om dagen deres. Møt de med omsorg. Jeg elsker å høre jentene våre fortelle hva de har opplevd i løpet av dagen. Beste historien jeg kan huske det var den gangen minstemor kom hjem fra barnehagen og fortalte ;

"Vi har vært i kirken og hørt om Jesus som danset på røde og grønne blader,han laget en sti opp til himmelen, jeg var der på besøk,med bestemora mi,gamlepusen vår,englene OG vi spiste karameller,for bestemor sa at jeg kunne spise så mye nammis jeg ville! alt var rosa der! vi kjørte veldig langt,helt til våjen,like langt som til amerika,opp på ett fjell ligger kirken! I barnehagen kom Jesus på besøk og han falt i akebakken,for der var is,men det var bra jeg var der,for han fikk kutt i panna si,så jeg hadde plaster på!" Jeg ler så godt av denne røverhistorien!

Ennå er de små, de har ennå ikke møtt de største utfordringene. Men jammen har de møtt motgang, de har mistet en bestevenn, Mia, de har mistet sin snille oldemor Karen. De har sittet ved siden av både små og store bårer. Vi synes det er viktig at jentene våre ikke går gjennom livet, som om det skulle være ett glansbilde. Det er viktig å snakke med de om både glede og sorg. Det er viktig at de forstår at lykken kan brått snu. Det er viktig at vi lærer de om himmelen, om Jesus, Gud, Engler, ja til og med om nissen ;) Vi lærer de at selv om vi mister noen, så møtes vi igjen, i himmelen. Det er vi som foreldre som må lære barna våre om verdier, hva som betyr noe i livet. Så kan de, når de blir større ta egne valg, om de vil tro på himmelen eller ei. Jeg tror.

Vi som foreldre må beskytte barna våre. Jeg forteller jentene mine om pedofile og forbrytere, jeg peker de ut og forteller de at de er superfarlige! Vi som foreldre MÅ fortelle barna våre dette. Og jeg oppfordrer deg til å gjøre akkurat det samme! La aldri syke mennesker få gå fritt uten at du forteller de rundt deg hvem de er og hva de har gjort!

Etterhvert som barna våre vokser til blir de mer selvstendige, de skal prøve og feile, det er slik vi lærer. Men med en god håndbagasje, av kjærlighet, åpenhet, respekt, støtte og omsorg, så vil det gå bra. De må nok tråkke feil noen ganger, de vil få hjertet sitt knust av gutter, de vil bli uvenner med sine aller beste venner, de vil gjøre så mange mange feil, akkurat som jeg gjorde og fremdeles gjør. Men det er heldigvis slik vi mennesker lærer, av feilene våres. Livets skole er lang og vi er aldri ferdig utlært. Jeg kommer til å gjøre så mange feil som mamma, jeg kommer alltid til å legge meg med dårlig samvittighet, hele livet, fordi jeg føler at jeg har vært for streng, fordi jeg har sagt ja til noe jeg ikke burde si ja til, fordi jeg sa nei, når jeg egentlig ville si ja... fordi jeg har glemt en viktig ting den dagen, fordi jeg har gitt de en skjennepreike de ikke helt fortjente. Jeg kommer alltid til å feile. Men jeg vet at jeg kommer oftest til å legge meg med ett smil, fordi jeg vet at jeg har gjort det rette, fordi jeg har gitt de alt av meg, jeg har vært der hele dagen, støttet de, omringet de med kjærlighet, beskyttet de. Jeg er flink, og det er du også, som leser dette:)

Jeg håper for mine barn at de alle deres drømmer skal bli virkelighet, jeg håper at de fortsetter slik som de har startet, de er flotte jenter! Når de blir tenåringer og fristelsene står i kø... da skal jeg som mamma sitte hjemme og bite negler, vente og vente, klar til å sette meg i bilen for å hente de hjem, når som helst... huff, jeg gruer meg. Jeg nyter ennå at de er små kjenner jeg!

Jeg håper at jeg kan være en openminded og god mamma, hele livet, jeg håper at jeg kan gi de tro nok på seg selv til å være stolte, men ydmyke, bestemte, men søkende. Jeg håper de har mot nok til å si "nei!" Mest av alt håper jeg at de finner den store kjærligheten, akkurat som mamma`en sin, da kan jeg være trygg for de. Også skal de alltid vite at jeg aldri ALDRI vender de ryggen, selv når de blir tenåringer og jeg er verdens verste i deres øyne, da er jeg der, sterkere enn noen gang, fordi jeg elsker dere, kjære vakre jentene mine, min kjærlighet for dere er så sterk og grenseløs, UANSETT!

 

Til prinsessene våre, med kjærlighet,

Mamma ♥ Pappa

 

Et barn som blir kritisert, lærer seg å fordømme.

Et barn som opplever fiendtlighet, lærer seg å sloss.

Et barn som blir gjort til latter, utvikler sjenanse.

Et barn som opplever skam, lærer skyldfølelse.

Et barn som blir møtt med toleranse, lærer seg tålmodighet.

Et barn som blir oppmuntret, lærer seg tillit.

Et barn som får ros, lærer seg å påskjønne.

Et barn som blir behandlet rettferdig, lærer seg rettferdighet.

Et barn som får oppleve sikkerhet, lærer seg å føle tillit.

Et barn som blir satt pris på, lærer seg å være fornøyd med seg selv.

Et barn som blir akseptert og møter vennskap, lærer seg å føle kjærlighet til verden.

 

 

 

CUTE HAIR? YES PLEASE!

Skjønne Jaslene inspirerte meg sånn med sine hårtips, så jeg fikk en fin video av henne - tusen takk venn:) Dette resulterte i at jeg kom over så mange kjekke og inspirerende videoer og nå ønsker jeg å dele disse med dere, jeg har allerede lagt min elsk på sløyfen i håret!

Bli ikke overrasket om dere finner meg på Cosmetique med mange artige frisyrer fremover, disse må prøves ut;)

 

 

TODAYS OUTFIT

TODAYS OUTFIT:

Acne track ankelstøvletter // Acne bukse // Michael Kors Hamilton veske // B-Young singlet (alt fra Overvåg/B-Young Ulsteinvik) Burberry blazer // Sif Jakobs armringer.

PS! Denne buksen har dere likt så godt og jeg er så glad for å fortelle dere at NU er den på HALV PRIS på Overvåg Ulsteinvik!!!! Første mann til mølla;)

Ønsker dere en fortsatt fin helg, og håper dere finner dere mange skatter på Overvåg, jeg kan tipse dere om at vi har 1 stk Hoss Intropia grå blazer med gullknapper til halv pris, flere skatter i Acne til halv pris, både sko, skjorter,kjoler, gensere, denim - alt halv pris! Mye i Gant, Hugo Boss og Tiger of Sweden er halv pris. Godbiter fra Michael Kors får du til halv pris! Det er nå du kan gjøre deg ett virkelig godt kjøp altså:) Men varene forsvinner veldig raskt, så ta turen innom mandag dersom du vil sikre deg noen av disse! Der er også happy corner med hele 70 % avslag:) Happy shopping!!!

 

JUST NU

Mr. Mysterious Man and I , out wining and dining:)

MY NEW MULBERRY LOVEFor en nydelig dag det var i går -også:)

Det ble jentetur på min snille svigermor og meg og gjett om vi fant skatter både her og der! God lunch og cafèbesøk var også ett av dagens høydepunkt! En vakker dag å minnes, tusen takk for en kjempefin dag kjære svigermor:) Jeg gleder meg allerede til neste gang;)

Jeg fant dette vakre skjerfet fra Mulberry, og det ble selvfølgelig med meg hjem. Dette skjerfet er spring news og jeg er sikker på at jeg får masse glede av det, sammen med mine andre kjærligheter fra Hemisphere og Louis Vuitton. GLEDE!

Jeg kjøpte meg også en flott blazer to die for, jeg deler denne med dere senere, nå er det nattings! Gleder meg til Cosmetique i morgen, makeup og dufter hele dagen, my kind of day or what? Jeg fikk en fin gave fra Elisabeth Arden idag og jeg gleder meg veldig til å teste den ut! Og dere får vite resultatet om en mnd tid - stay tuned and stay happy!

 

 

BEAUTIFUL ELLA

THERE IS NOTHING MORE PEACEFUL & BEAUTIFUL ON THIS EARTH ♥

I LOVE YOU ELLA !

 

xoxo

~tanteLen~

TODAYS OUTFITDagens detaljer er armbånd og smykker, søte smykker mot grovt strikk er lov:)

DETAILS I LOVE....Finn frem noen gamle smykker og sett sammen ditt helt eget spesielle smykke. Her er mine "homemade", blandet med Dyrberg/Kern og Sterlinks.

 

 

  

NEW SHOESACNE TRACK BABIES!

Jeg har sikret meg disse stilige ankelstøvlettene fra Acne og jeg er superhappy!!!

Du finner de på Overvåg Ulsteinvik, disse og vanvittig mye annet fint (disse er ikke på salg, disse er ordinærpris 3500,-)  - det er SALG og det er mange godbiter på halv pris og 70 % avslag! Jeg var der i går og det var god stemning med glade damer OG menn:) Salg gjør noe med oss;)

Ta turen innom Overvåg og sikre deg noen skatter fra Acne, Michael Kors, G-Star, Marc Cain, Tiger of Sweden +++ til vanvittige gi bort priser! Ooooo sale is oooon! LOVE IT!

Ta kontakt på tlf 70 01 06 63 eller mail govervag@online.no dersom du har spørsmål eller lignende.

 

HAPPY SALE!!!!!!

GOOD OLD GOODIE
God gammel årgang! Pappa`s gamle speilrefleks kamera! Nostalgi!

I går ble det ikke tid til noe blogging desverre, det ble Ålesund tur sammen med min snille svigermor, og på kvelden var det søsterkos hos min snille søster, bare kos - hele dagen:)  

Jeg deler gleder og skatter med dere senere, inntil da, CARPE DIEM:)

 

  

GODT BLANDET!

Litt flere skatter fra mitt W.I.C kommer her. Jeg ser at perler kommer tilbake i  motebildet til våren og det gleder jeg meg stort over! Jeg har perler i flere fasonger og varianter klar, husker dere Carrie i Sex & the city 1? Der har hun ett langt perlekjede på seg store deler av filmen. Jeg lar meg inspirere, igjen!

Fine perler og fine bokser til å oppbevare de i, disse er fra Diva Design i Molde:)

Dersom du invisterer i en fin vekse vil du ha glede av den i laaaang tid! Denne godbiten fra Michael Kors flyttet hjem til meg for ca ett år siden og han har trofast følgt meg gjennom vår, sommer, høst og vinter. Nå skal vi jammen møte en ny vår sammen igjen, hurra:) Du finner en følgesvenn som denne på Overvåg;)

Også denne favoritten min fra Milano, Italia! Vi skulle egentlig handle skoleransel til Maria vår, og kom hjem med både ransel, vekser og lommebøker til både jentene OG meg;) Denne er suuupersøt synes jeg og den har danset en hel uke i Milano sammen med meg;)So B by Børre Olsen skatter, snille Børre, som vi koser oss når vi møtes, skravler og løser litt verdensproblemer;) Disse fine smykkene og armbåndene ble med hjem til jul og de har prydet våre armer mange ganger allerede:) 

Ta deg en real opprydding i klær og smykker du også, finn frem fine smykkeskrin , skåler, fat og bokser til å oppbevare de i, da ser du hva du har og det er lettere å kombinere sammen med resten av samlingen og garderoben.

Lykke til! Husk at hver dag er en fest og vi har lov å glitre selv om det ikke er helg:)

 

  

DETTE TRENGER DU TIL EN BASISGARDEROBE

Jeg brukte hele gårsdagen på å rydde i klær, smykker, jakker, sko og vesker, men nå er det virkelig på stell må jeg si! Alt ar brettekanter (så lenge DET varer!) og jeg har kastet en hel sekk med klær jeg har tatt opp og ned fra loftet uten å bruke på flere år....! Kjenner du deg igjen?

Det er lurt å ta seg ett godt overblikk av garderoben din FØR du drar på salg. Da vil du se hva du har og hva du trenger. Jeg gir dere noen hint her for å unngå altfor mange bomkjøp OG sikre deg noen skatter på salg - en fugl har nemmelig kvitret om at jeg har sort belte i shopping;)

Husk å skaffe deg en god BASISGARDEROBE ALLER FØRST!

BASISPLAGG TIL GARDEROBEN DIN KAN VÆRE:

 1. BLAZER
 2. SKINNJAKKE
 3. DEN LILLE SORTE
 4. DENIM
 5. EN SORT "FIN-BUKSE"
 6. SHORTS
 7. SKJERF
 8. SINGLET
 9. PUMPS
 10. VESKE

Når du har fått basisplaggene på plass kan du slå deg litt løs og kose deg på salg, ikke stresse rundt å kjøpe 10 topper bare fordi de er på salg, husk regelen; "hadde jeg kjøpt dette plagget dersom jeg måtte betale full pris for det, eller har jeg lyst på det kun fordi det er på halv av halv pris??"

Følg med! Jeg deler med dere her hva som er mine absolutte favoritter i min garderobe, disse basisplaggene redder meg hver eneste dag. Håper du finner litt inspirasjon til dagene som kommer og saaaaalg! Jeg blir garantert å finne på Overvåg Ulsteinvik, der er det SAAAAALG der;)

HAPPY SALE-SHOPPING LADIES & GENTLEMEN!

Mine favoritter på rekke og rad. Her er en god blanding av alt mulig! Både vintage og nytt. Alt fra H&M til Chanel. Det er lov å blande dyrt og billig. Alt er lov, bare du føler deg vèl :) Også hjelper det alltid med høye hæler!

Noen favoritter! Jeg bruker stort sett skjerf hver dag, og har jeg ikke på meg skjerf har jeg på meg ett So B by Børre Olsen smykke, enkelt og greit:)

Favoritt skjerf om dagen er mine Hemisphere, Louis Vuitton og mitt Paris 007.Mine favoritter!

Details I love..... Sequins I love.......Skulls I love!

Da gjenstår det bare å ta på noen gode pedaler på beina, spise en god frokost, drikke en god sterk kaffi og kaste seg ut i det;)

Jeg siterer vakre Carrie Bradshaw og sier: "I like my money right where I can see them; Hanging in my closet!"

xoxo

 
 

TODAYS OUTFITTODAYS OUTFIT:

Jeg lar meg inspirere av Louis Vuittons hårbøyle trend og smykker meg med vakre diadem fra Cosmetique.

Tiger of Sweden bukse // Debbie shoes // Michael Kors Tilda veske // Peacesmykke fra Blomster & Gaver. Freshe rosa negler by O.P.I Cosmetique. Jeg er i vårstemning nesten;)

 

YESTERDAYS OUTFIT

Yesterdays outfit er vintage kjole fra min kjære mormor som jeg er så glad i // Floyd skinnjakke // Chanel veske.

Ta deg en tur inn i din bestemors kleskap og se hva dere finner, jeg lover deg at dere får dere mange gode lættiser og gode historier fortalt av din bestemor. Lykke!

 

THE JOY OF CHRISTMAS

Nostalgi ♥

Tre små venninner koser seg :)

priceless:)Det finnes ikke bare èn nissefar i bygda må dere vite;)

Den vakreste julepynten er laget av små barnehender og ligger fint innepakket under juletreet  ♥

Vi var uten strøm i to dager... orkanen "Dagmar" herjet nådeløst her i havgapet og mamsen var ikke høy i hatten! Da er det godt kle oss i pysj (jepp jeg har kjøpt meg Hello Kitty barnepysj på Kappahl!;)) og ta med kjekke julegaver som jentene har fått, godteri, og levende lys, gå i dekning på badet og vente.... det ble bare verre og verre, så en time etter at dette bildet er tatt dro vi på overnatting til mamma og pappa!

hit, men ikke lenger!

skjønningene nissefar/mor og pappa min:)Ønskelister og julekaker til nissefar på loftet:)

Ingen lillejulaften uten at noen kuler går i stykker;)

Tenke seg til at julen er over og snart skal alt pakkes bort.... vi lar det stå i en uke til, nyter siste innspurt av stemningen og kjenner at vi gleder oss allerede til neste jul! Hjelpes, tiden går så altfor raskt.... vi må være flinke i år og ta vare på hverdagene og hverandre, leve hver dag, fullt og helt. Ikke la tiden springe fra oss, men kjenne at vi lever NU! Det er min oppfordring til dere, jeg skal iallefall gjøre mitt aller beste, jeg skal stresse ned og slappe mer av, være mer tilstede i nuet ♥

  

CANDYLICIOUS SPRING!

Som jeg gleder meg til våren og kjenner at jeg kommer til å danse inn i våren ganske så tidlig i år!

En fin trend som kommer for fullt er hårbøylen! Legg merke til at modellene fra Louis Vuitton spring/summer 2012 har alle vakker hårpynt. Love it!

Jeg kommer garantert til å tyvlåne noen av jentene`s fine hårbøyler og klemmer fremover! Makeup`en er også nydelige pasteller, rosa lipper og sarte rosa kinn!

 

A DIOR KIND OF FAIRYTALE

Jeg drømmer meg helt bort med denne vakre videoen som min skatt Anette postet! Thanks for sharing honey:)

 

 

NEW YEARS EVE

"Same procedure as last year, miss Sophie!" ;)

Such a fun day - I`m glad I spent it with You! I love my family and my friends, happy new year 2012, may all of You be blessed with good health and happiness!

-Helen-

MY NEW YEAR`S EVE OUTFITS
Det ble to antrekk denne nyttårsaften...og grunnen? Veldig enkel! Jeg og onkel Per-Helge (også kjent som onkel Tulling siden jeg var pitteliten) har en tradisjon der vi spiser om kapp;) Det ble uavgjort i år, men jeg grusa deg i "nervøs" onkel;D Så å holde inne magen med hold in, push ups, stay in og det som verre er, det ble hard kost... derfor ett kleskifte til en mer "flowy" variant etter middagen;)CHEERS FOR  A HAPPY NEW YEAR!!!!!!

Outfit 1:

Acne kjole // Wolford strømper (liar, liar, your panties are on fire;D ) // Acne ankelstøvletter // Paris007 skjerf // Sif Jakobs armringer // Chanel veske.

Outfit 2:

Inwear kjole // Wolford strømper.

 

Håper dere alle hadde en kjempefin nyttårsfeiring og at ingen skadet seg! Vi storkosa oss med langbord hos mor og far, vi var 20 stk til middag, en nydelig tradisjon mor og far har, samler alle sine barn, barnebarn og oldebarn til årets aller beste middag. For en kjekk gjeng vi er, for en rikdom å være samlet:)

Det ble en nydelig dag og kveld, jentene var i 100 og hoppet av glede, de sa i kor "dette er den aller beste dagen i året!" Det varmer mammahjertet mitt, tenke seg til at de er mer begeistret for nyttårsaften enn selveste julaften:)

Tradisjon tro så var det åpe hus hos oss om kvelden og vi var en kjempekjekk gjeng samlet her hos oss til kos og fyrverkeri! Bilder fra en nydelig dag å minnes kommer senere + ukens Overvåg outfit:)

Nå er det snart klart for familieselskap og nydelig middag igjen, vi gleder oss til å starte året med fersk fiskemiddag, nammis!!!! Jammen har julen gått raskt! Vi har vært i familieselskap hver eneste dag, hjemme hos oss, hos foreldre og svigerforeldre, besteforeldre, STAS! Julen er for oss selskaper og gode middager, vi samles hver dag og koser oss sammen, skravler og ler, prekær og prekær;)

JEG ER VELDIG RIK PÅ GODE MINNER ETTER DENNE FINE JULEN OGSÅ, TUSEN TAKK TIL FAMILIENE VÅRE FOR AT VI FÅR NYTE DAGENE SAMMEN, JEG GLEDER MEG ALLEREDE TIL NESTE JUL JEG:)

 

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits