HelenSaevikFashionBlog » Kongens ring

Kongens ring

MED MAMMA-HJERTET I HÅNDEN

Jeg deler vanligvis ikke bilder av barna våre på blogg, men i dag har jeg så lyst å dele noen magiske øyeblikk og TAKKE verdens aller beste barnehagetanter og onkel "Natåni!" Jeg er så rørt og så stolt over å ha tilhørt dere i så mange år. Tenk at en mamma og pappa skal få være så trygge for jentene sine. Jeg kan senke skuldre og konsentrere meg om jobb, vite at jenta vår er helt trygg hos dere. Det er en rikdom det, å ha så gode bonustanter! 

Dere har alltid hatt et fang ledig, en hånd å holde i, et smil, en trøstende hånd som stryker varsomt bort tårene dersom det blir knall og fall. Dere har tatt de med ut i skog og mark, i fjære og på fjelltopper som ikke engang mamsen har besteget. Dere har funnet skatter i hver en krik og krok, laget de vakreste morsdag, farsdag, bursdag og julegaver. Små kunstverk som varmer et mammahjerte mer enn ord kan forklare. 

Dere har med den største selvfølge skapt magi for barna mine, hver eneste barnehagedag. Så mange gode minner dere har skapt sammen. Tilsammen 8 prinsessebursdager har dere gitt oss, dere har laget prinsessekruner og heist flagget til topps - til ære for våre små skatter. Jeg er så inderlig rørt, og så utrolig takknemmelig.

Tenk at nå går det mot slutten av vårt aller siste barnehageår... jeg må innrømme at jeg tørker tårer og kjenner at jeg kunne født ti barn til om jeg fikk ha dere med på laget. For det er veldig vemodig å skulle avslutte et så vakkert kapittel i livet.

Jeg kan huske vi gråt da minstemor skulle flytte ned til storeavdelingen. Oppe på Tusseladden hadde minstemor et helt spesiellt forhold til Jo-junn, Jo-junn var til og med fast inventar i kveldsbønnen. Og det har blitt flere vakre Jo-junn-hjerter for oss. Hver eneste en av dere har en helt spesiell plass i hjertene til Maria, Milla, mamma og pappa.  Og jeg tør ikke tenke på hvor mange tårer det blir den dagen vi takker for oss, for godt. Dere må ha meg unnskyldt, på forhånd - jeg kommer til å grine "the ugly crying!" Men vit at det er tårer av kjærlighet, respekt og takknemmelighet. 

I hjertet mitt bærer jeg en kjærlighet for dere som er uendelig. Jeg har så stor respekt for dere! Dere er ikke betalte med penger dere, kjære snille tantene våre. 

Tusen hjertelig takk, for prinsessebursdager, hverdager, fersk bakst, nydelige gaver, turer både hit og dit. Tusen takk for omsorg, kjærlighet, trygghet, trøst og latter.

Mest av alt; Tusen hjertelig takk, fra bunnen av mitt mammahjerte, for alt dere har lært jentene mine. Jeg føler meg som en veldig rik mamma på grunn av dere <3 

 

Hjerteklem fra stolt rosaruss-og-barnehagemamma <3 

 

 

(Minner om at all kopiering av bilder er forbudt og vil bli anmeldt. No copying)

 

PORTRAITS OF THE WEEKENDSome portraits from my Instagram profile. Such a grrrreat weekend to remember. I absofreakinlutely love happy people :) Thanks for blessing my life this weekend <3

TRUE WORDS

 

Trust me, I will make it worth their while! 

 

Fortsatt fin mandag dere, her har vi kosa oss med masse koselig besøk hele dagen. Så godt å ha et hjem der bestevenner og familie alltid føler seg velkomne og vet at her er det både kjærlighet og mat å få. Også elsker jeg at jeg er omringet av ærlige mennesker. Ærlige og ekte mennesker er det aller beste jeg vet <3

En stor klem til alle som beriket helgen min med latter og kjærlighet, både i form av hyggelige møter, klemmer og gode ærlige ord. Jeg setter så stor pris på dere og hver eneste en har en helt egen spesiell plass i hjertet mitt  <3 

 

 

 

BEHIND THE SCENES: TV 2 INNSPILLINGEN


Vi har virkelig kosa oss denne helgen, vi har trimmet lattermuskler og fått tusen ekstra smilerynker! Hvilken gjeng! Truls Svendsen ga ALT og gjorde en fantastisk rolle! Dette var veldig moro, for både store og små. Jeg er så takknemmelig for å være en del av "Dream-team 3 poteter!" Det er det vi er Torill, Linda og meg. Herøyspillet Kongens ring er Dronningen av alle utendørs-musikaler og vi er stolte av hjertebarnet! Vi kommer nok til å gå igjen her inne.... "Løpe over hauene, med hjelmen ned i auene, knabbe oss en vaffel på Herøy gard... " ;) Bli med oss bak kulissene og få se noen snapshots fra øvingene og innspillingen. 

Morten Gusdal gjorde en FANTASTISK jobb som Møre-Karl! Jeg tar av meg hatten og roper GRATULERER med dagen din Morten :) 

Mye latter under øvingene ;) 

Karl Andre i rollen som pus, Ingolf Ynda. Meget kledelig :) Skjønne Amalie :) 

Det rakes snø!! Heldigvis er dette ikke vanlig prosedyre under sommerens spill ;) 

Noen kaller det "timeout"... noen kaller det "planBlegging" :) 

Herlig ungdom! Blide og imøtekommende, alltid! 

Litt fiksing av sminke og tupering av hår før innspilling. 

Gamle Herjunger har ikke glemt gamle kunster!

Glade mennesker :) 

Kjekke Gerald, kongen over alle konger! Flotte herjunger - også så FLINKE!!! 

"Tinget er no sett!".... "Takk og pris!" -Truls Svendsen-Espen snurrer film! 

"Stemn til ting i Herøy - på Herøy? I Herøy!?? LET`S GO!!!" 

Herlige Truls!

"Blomstergutt" Stian - også kledelig ;) Litt kaotisk etter innspillingen :) 

Onkel Eivind foreviger sjarmtroll / Herjungar og Truls. 

Truls og Lena :) 


Litt mer innspilling, timing, intervju, ingenting er overlatt til tilfeldighetene. 

Nydelige Jannemor <3 

Morten aka Møre-Karl & Truls aka "Kongen", to herlige karer i veldig kledelige roller! Morten - du er min nye favoritt MøreRamp! 


Verdens beste Tv2 crew "Plan B" : Martin Otterbeck, Espen Torkildsen, Espen Øyen, Kong-Truls Svendsen, Mari Dotseth, Stian Solli, Andreas Berge.

Også rakk vi å forevige moro`a sammen med Truls vi også :) 

To mini-rekvisitører som er superflinke OG superglade - vi elsker Truls :) 

"Hopp inn, mamma!"Yndlingsgutta våre - OG de aller beste dansepartnerene! Disse gutta skuffer aldri, hverken på scena eller på dansegulvet! 

Da var det over og vi kan glede oss til å se det ferdige resultatet på Tv 2 våren 2014. Lykke til videre og tusen takk for denne gangen :) En hjertetakk til alle som deltar, på og bak scenen. En ekstra takk til verdens aller beste mannfolk som virkelig tar i ett tak og er de siste som drar fra Herøy, hver dag, hvert eneste år. Dere er ikke betalte med penger!!!! 

Vi ønsker publikum hjertelig velkomne til Herøy igjen og "Kongens ring" 5. -7. juli! 

 

 

Minner om at all kopiering av bildene er forbudt og vil bli anmeldt. Bilder i samsvar med Plan B og Tv 2. 

Alle rettigheter til bildene: Plan B v/ Tv 2, Truls Svendsen, Herøyspillet v/ daglig leder John Andre Nærø, Regissør Gerald Pettersen, "Dreamteam 3 poteter" v/Torill Steinsvik Notø, Linda Furesund, Eivind M. Sævik, Helensaevik fashion.

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits