HelenSaevikFashionBlog » Inspirasjon

Inspirasjon

4 GRATIS BILLETTER TIL ÅRETS LØPEFEST: KK MILA

I samarbeid med KK (Kvinner og klær) har jeg en fin overraskelse til dere snille bloggleserene mine! 

Lørdag 7.september er det nemmelig klart for årets løpe-fest, nemmelig KK MILA!

I den forbindelse har jeg 4 billetter som jeg ønsker å gi bort til dere.

 

Dette er et sosialt og hyggelig tiltak som flere tusen kvinner over hele Norge gleder seg til å være med på, og nå kan du være en av de heldige!

Litt om hva du vil få oppleve denne lørdagen kan du lese om HER - jeg nevner gode shoppingtilbud, en flott goodiebag og bobler servert i det du passerer målstreken :)

 

Du velger selv om du vil løpe 5 km eller 10 km. Dette er jo mest morro!

Du trenger ikke være i superform for å kunne delta på KK MILA, trener du to ganger i uken i utgangspunktet, så har du et bra utgangspunkt til å gjennomføre dette. 

 

Ønsker du litt info om treningstips og forberedelse kan du klikke HER . Her finner du informasjon som kan være til nytte. 

 

Alt du trenger å gjøre er å sende en mail til meg: 

helen.sobee (alfakrøll) yahoo.com for å bli med i trekningen (du kan også legge igjen en kommentar her i kommentarfeltet om du heller ønsker det.) 

 

Ønsker dere alle en kjempefin uke og lykke til med årets løpe-fest KK MILA :) 

 

BILLETTENE ER DA UTLEVERT TIL 4 LØPEGLADE DAMER :) 
 

 

 

CHANEL CHANEL CHANEL

Ok! Let`s talk about those rings for a minute.

Jeg har vært svak for mange ringer - på alle ledd en stund og gjett om jeg ble superhappy da jeg oppdaget at Chanel kjører på med disse fine detaljene? O`la la laaaa, altfor fint.

Praktisk? Ikke i det hele tatt, men superfint er det! Jeg kjører på med masse ringer- på alle ledd enda litt til! 

Drømmer meg bort litt med dette grasisøse showet.... bare litt til før jeg fortsetter å jobbe, det er mye jobb om dagene, men herlighet så morro ;) Heldigvis er det snart sommerferie og jeg gleder meg til turer både hit og dit! Batteriene skal laddes maximalt denne sommeren. Ta vare på hjertet - alt springer ut ifra det nemmelig <3 

(bilde fra google) 

 

 

TWO TO FOLLOW

Searching for some great blogs to follow?
"The Sartorialist" and "Jak & Jil" are my everyday musthave.

Enjoy and goodnight <3

INSPIRATION AKA KIM KARDASHIAN

Oversized pants, a tank-top, black pumps and maybe a beige blazer.... top it off with a little piece of Chanel and You are good to go!

Absofreakinlutely love it.

Så enkelt og så fint! 

Håper alle mine lesere har en fin sommer- her holder vi på å blåse bort og det regner vanrett om dagen, men jeg har tro på at det fine sommerværet er rett rundt hjørnet , kanskje det kommer i august da jeg skal ha ferie? Det er lov å håpe :)  

 

Ta vare på hverandre <3 

 

 

SOMMERENS HOTTESTE SOLBRILLER PÅ GOD MORGEN NORGE

His & hers, eller hers & hers? Hmmm.... litt utspekulert å kjøpe min elskede blue mirrored Ray Ban`s i Valentine gave i februar? I don`t think so ;) Supersmart, siden vi deler - I know!  Og enda mer supersmart å sikre seg favorittene siden disse ble spådd til å bli sommerens store must have. Ble også superglad da jeg fikk rosa Ray Ban`s av mine kjære søsken i bursdagsgave i år, hipp hurra, da kan det være his & hers - og litt hers & hers også? Det var iallefall veldig moro å se vakre Silje på skjermen igjen i dag og hun hadde med seg begge mine favorittpar briller som årets "solbrille-must" . 

Favoritten på nesetippen er garantert Ray Ban`s  og samlingen har etterhvert blitt fin-fin! Nå er neste på ønskelisten mørke glass med sort/grå innramming. Jeg tar turen innom Interoptik Nymark for å sjekke! Super service og supert utvalg. Og ekstra stas er det at om du finner en spesiell brille i katalogen deres som du virkelig ønsker deg, så bestiller de den, det liker jeg, så tusen takk! 

Vi har ikke gjort noe fornuftig i hele dag, lillemor var hjemme fra barnehagen og vi har tilbragt hele dagen på verandaen, storesøster har vært i selskap og på drama avslutning, stor stas til langt på kveld! Lillemor har, as we speak også solbrilledilla - og følger ivrig med når mamsen foreviger sine favoritter.... da må selvfølgelig hennes favoritter også få sin spalteplass. Så her er Kamilla`s favoritter på nesen om dagen; sorte cat-eye med polkadots fra H&M, og noen rosa med diamanter fra Kappahl. Maria er ingen stor tilhenger av solbriller, hun synes de er mest til irritasjon , men om hun skulle velge blir det sorte "ray ban`s", eplet faller ikke langt fra stammen <3 

Her mamma! Her!!!! ;) Yeaaaaah! ;) 

Minner om at all kopiering av bildene av barna er forbudt og vil bli anmeldt.  NO COPYING! 


 

 

IF YOU ARE THINKING ABOUT BEAUTIFUL WOMEN

Elle Macpherson er noe helt for seg selv. Rett og slett fantastisk fin - også elsker jeg at hun rocker skyhøye hæler selv om hun rager like høyt som meg over havet. Skinn på skinn, supertrendy, og kombinasjonen sort og hvitt er alltid en klassisker. Copycat? I swear! I will! 

Higher the heels, the closer to God!Tett på to meter med inspirasjon, hurra :) 

 

Beautiful Elle MacPherson is some kind of inspiration! 

 

 

 
TODAYS SHOPPING & SUMMER

Sommerstemning på verandaen hos oss idag, fruktchampagne on ice er undervurdert - glede :)

Og en tur innom Juvelen resulterte i en nydelig mandagsgave til meg selv! Total jippi-mandag og jeg traller "the summer is magic la la laaaaa"

Fortsatt glad mandag dere, ta vare på hverandre

MONDAY MORNING INSPIRATIONNoen av mine favoritter! Happy sunny monday :)

LET`S TALK ABOUT FLOWERS

Jeg ELSKER våren! Jentene kommer hjem med de fineste buketter og jeg jubler :) 

Denne kom min elskede med, en nydelig lilje <3 

Og bjørken pimpes med den største amerika-tassel du kan tenke deg - helt perfekt :) 

Håper dere alle har hatt en fin lørdag så langt, jeg gleder meg til kvelden - hjemmelaget pizza står på menyen og filmen "Hangover" - ler meg i heeeel av de filmene! Fortsatt fin lørdag dere, med eller uten tassels på bjørka ;) 

 

EN BUKETTSom vi vet å kose oss :) Tusen takk for atter en nydelig kveld å minnes! Vi kunne skravlet om livet til solen sto opp igjen og ikke engang da hadde vi hatt nok timer! Å samle venner gjennom et helt liv rundt matbodet oppfordrer vi flere til å gjøre <3 Nå gleder vi oss allerede til neste gang :) Glad i dere skattene mine <3

WORKING GIRLJeg jobber best om natten, da bobler hodet over av ideer, jeg tenker gjennom dagen(e) og planlegger nye dager. God musikk er på radioen, yndlingsblogger tråles og hadde jeg fått lov hadde jeg drukket kaffi, men hjertet tåler ikke kaffi etter midnatt og lakenskrekken er stor nok allerede.

Som blogger får jeg mange mail og hilsener, og jeg takker hver eneste en av dere. Jeg sier ofte at min lønn, det er ordene fra dere.

Hjerteklem! 

 

TRUE LOVE

 

Jeg har startet dagen med disse fine videoene. Håper du tar deg tid til å tenke over din kjærlighetshistorie i dag, jeg skal spørre mor om hun kan være så snill å fortelle meg om den dagen hun og far møtte hverandre. 

En spesiell dag i dag, en dag for ettertanke og savn, takknemlighet og kjærlighet... Det er fars bursdag og det blir rart å tilbringe den ved graven hans, ikke i stuen hvor mor alltid har pyntet med fine 17.mai lys og servietter. Så rart det var å kjøre forbi hjemmet i dag og ikke se flagget hilse gratulerer med dagen... Heldigvis kommer min elskede hjem fra havet i kveld og jeg gleder meg til å holde rundt han igjen, si at jeg elsker han og takke for at han kom hjem til oss denne gangen også. Det er ingen selvfølge, hverken livet eller kjærligheten. Vi må aldri ta noe for gitt.

Jeg håper mine barnebarn kommer til meg og spør meg om våres kjærlighetshistorie en vakker dag, da skal jeg fortelle de om den gangen jeg og min bestevenninne var ute og drakk te.... og om mannen med de hvite hanskene, det nydelige smilet og de varme øynene. Den fineste kjærlighetshistorien jeg vet om - vår kjærlighetshistorie <3  

Gjør noe fint i dag, for  noen du er glad i, si til din elskede at du elsker og hvorfor du elsker. Kanskje vi glemmer de små, men viktige tingene i hverdagen. De små tingene som virkelig betyr noe :) Ønsker dere alle en fin dag, ta vare på hverandre OG kjærligheten. 

Ekte kjærlighet - det finnes ingenting større... Størst av alt er kjærligheten <3

 

MOTE OG TRENDER I STUA


Som vi har kosa oss i stua i dag. Vi har snakket om moter og trender, drukket kaffi og spist kake. Tusen takk for veldig koselig besøk Stine :) 

Deler bilder og reportasjen når den kommer på trykk om vèl en uke, inntil da, en sniktitt på dagen i bilder :) 

 

DAGENS INSPIRASJON & NATTENS GO`LÅTER

rihanna-really-ripped-boyfriend-jeans-JT-2

Jeg har tråkket rundt i mine Acne boyfriend jeans en stund og jubler over at dette er den store trenden denne våren og sommeren, disse buksene brukes til både fest og hverdags, det kommer an på tilbehøret. Jippifølelse! (Jeg spurte t.o.m mamma og pappa om de synest jeg kledde meg som en opprørsk tenåring, men det var tommel opp fra de også - dobbel jippifølelse!! (Jentene våre, de synes mamma er akkurat passe kul og akkurat passe gal som klipper ekstra hull i buksene sine... snakke meg om dobbelt moral når mamma har gitt klar beskjed om at å klippe i klær, det er strengt forbudt, utenom når det er karneval!)  Min favoritt-inspo er garantert Rihanna! En ting er mer sikkert enn amen i kjærka: Den buksa OG strømpene under skal jeg kopiere til gangs! 

Jepp, det er helt ok å kle seg i hullete oversized jeans denne sesongen, de gjør det i Hollywood og da synes jeg det er på sin plass å lage litt "Hollywood" her hjemme også;) Jeg kjører på, i morgen er det hullete boyfriendjeans på jobb, kombinert med en enkel t-shirt fra Acne og pumps fra Michael Kors. Total diggings og total comfort! Synes du det er litt skummelt, så kan du starte litt forsiktig med litt hull her og der, men husk: hull i nærheten av skrittet og rumpa er "no-no!" Det skal være classy, ikke trashy! 

In desperate hurry hurry hurry? Da add`er jeg denne fine limited edition vesken fra Karen Millen, noen flotte Rodrigo Otazu smykker and I`m so good to go - til hvilket som helst party. Kanskje ikke på middag hos Kongen når jeg tenker meg om.... som om det skulle skje... jaja, man skal aldri si aldri har jeg lært meg! Nei, nok tull, nå skal jeg snart (!?) ta natt og glede meg til glade timer på jobb sammen med verdens beste kollegaer og kunder - det blir en artig dag i morgen, jeg sverger :))  

Pst! Buksen min finner dere hos oss i butikken nå - og til halv pris. Vi elsker salg :) 

HAPPY FREAKIN`WEEKEND - JEG HAR EN UTROLIG ARTIG TING PÅ TIMEPLANEN I MORGEN, MEN KAN IKKE RØPE DEN HELT ENDA - FØLG MED FOR UPDATES PÅ INSTAGRAM @HELENSAEVIK Under finner dere litt inspirasjon til hvordan dere kan bruke boyfriend buksa - dress den opp eller ned, have fun - but make sure to wear it with class!

Under: Bilde fra tidligere blogginnlegg på helensaevik fashion.

Under: Også en favoritt! Copycat på hele antrekket ligger klart i garderoben allerede, hurra :) 

Fortsatt noen timer til denne kjella tar natt ser jeg... 4 timers kake i ovnen til morgendagens festlige lag - hjelpes det blir en kanondag ;) Inntil kaken er ferdig spiller jeg Pink og synger av hjertens lyst - takk og lov at jentene har fått det inn med morsmelka at mamsen, hun elsker å synge "Pink" ;) 

Og DENNE go`låta! Glemmer ALDRI da den flotte norsk-amerikaneren og respekterte kapteinen Mr.Lindgaas (60) og lille meg sang denne i Seattle WA. Det var strawberry daiquiri med KREM hele natten og vi sang til solen nesten sto opp, men før solen sto opp inviterte han hele familien opp i åsen til sitt hjem - "The sunrise is beyond beautiful from my house!" Jepp, vi dro opp i åsen, i hans flotte Cadillac og fikk se den vakreste soloppgangen ever i Edmonds, Seattle. Magisk øyeblikk jeg aldri kommer til å glemme - også lignet han på Elvis  <3

REST IN PEACE, CAPTAIN LINGAAS <3 

 

 

 

 

DA ER VI I GANG!Topp stemning under øving:) Vi åpner for publikum klokken 1330, hjertelig velkommen. Vi lover solskinn og utallige latterkuler:)

MED HJERTET I HÅNDEN

Mamma, kone, datter, søster, barnebarn, tantebarn, onkelbarn, tante, svigerinne, svigerdatter, kusine, bestevenninne, kollega, blogger, facebookvenn, bekjent, hun smilende, hun som ikke er redd for å si hva hun mener, hun med hjertet i hånden.... Det er bare noen av mine "titler" her i livet.

Har du noen gang tenkt over hva dine "titler" er? Hva er det nettopp du er , for så mange rundt deg og hva er viktigst for deg å faktisk være? Noen ganger må vi stoppe opp og tenke over vår egen plass her i livet, hva vil vi utrette, hva vil vi være for de rundt oss og ikke minst for oss selv. Å hele tiden skulle være mye for mange, eller lite for noen, det er en påkjenning for hjertet, enten man ser det eller ikke,  så har vi så mange roller i livet, så uendelig mange hensyn å ta. Mange forventer mye av nettopp deg. Greier du å fylle din rolle? Jeg har ofte problemer med å fylle min egen rolle, det skal jeg være den første til å innrømme. Det forventes at du skal te deg rett, si de rette ordene, gjerne på rett sted, det forventes av deg at du skal være på rett sted, til rett tid, du skal ikke skuffe noen, du skal ikke såre noen, du skal være snill, imøtekommende og høflig. Vi skal alltid ta hensyn. Men noen ganger må vi også ta hensyn til oss selv. 

Du skal prestere hjemme, på jobb, i vennegjengen, i familien ellers, blant kjente og ukjente. Alle skal mene noe om alle og alle har alltid noe å sette fingeren på. Sånn vil det alltid være. Ikke hver dag greier vi å fylle våre egne roller, vi fyller andres roller. Det heter å ta hensyn til andre. Men noen ganger må vi også ta hensyn til oss selv. Alle er vi forskjellige og reagerer forskjellig, vi har alle våre egne måter å takle ting på. Noen har tyngre baggasje enn andre, noen har danset seg gjennom livet og møtt lite motgang, noen har møtt middels motgang og noen har møtt for mye motgang. Alt rundt oss gjør at vi er nettopp den vi er. Miljø, venner og familie former oss. Erfaring former oss. Livet former oss. Men hvordan vil vi at livet skal forme oss? 

Hva vil vi egentlig utrette den lille tiden vi har her på jorden? Hva vil du gjøre med ditt liv, hvordan vil du spille din livs største rolle... har du noen gang tenkt over det? Hvordan vil du fremstå overfor verden og deg selv? Hva er viktig for deg når du legger deg om kvelden... har du sagt og gjort alt som du burde, eller har du såret og støtt noen, har du vært ærlig eller ikke. Sto du opp i dag og tenkte at "idag, da skal jeg utrette noe godt"... ja det tror jeg de fleste av oss tenkte. Selv om vi hadde en plan for dagen i det vi satte beina utfor sengen, så er det ikke alltid dagene blir akkurat som du hadde trodd. 

Min største og viktigste rolle i livet er å være mamma og kone. Og det uten å fornærme noen. I barndomsår var min viktigste rolle å være datter, søster og barnebarn. I skoleårene og tenårene var det vel viktigst å være venninne, være som alle andre. Men som voksen er min rolle her i livet først og fremst mamma og kone - og enda en viktig rolle har jeg også: Jeg er MEG. Jeg er meg selv, på godt og vondt, jeg har følelser for det meste som skjer rundt meg, jeg har lett for å le, lett for å gråte, jeg engasjerer meg i de jeg er glad i og jeg brenner for at de rundt meg skal ha det godt. Det er lett å hele tiden sette andres følelser fremfor sine egne, det er veldig lett å ville andre godt og vel. Sånn er vi oppfostret. Og det er en god egenskap. 

Men i kveld, da jeg la meg sammen med mine to flotte døtre, da tenkte jeg virkelig over min rolle, min livs største rolle. Hvordan vil jeg fylle min egen rolle... Jeg vil være god mot mine barn, min mann, min familie, mine venner. Jeg vil være meg selv, gi av alt jeg har til de jeg er glad i, men også huske på meg selv, jeg spiller min egen hovedrolle, i mitt liv, jeg velger hvordan jeg vil fremstå. Men jeg setter meg selv til side for de jeg elsker høyrere enn selve livet. Selvfølgelig. Ja, jeg kan være mye for mange, både til glede og irritasjon, jeg er vimsete og stressa, noen ganger så vimsete at jeg sier til min kjære: "Jeg blir så sliten av meg selv!" Men jeg har ro i hjertet, en inderlig ro om at jeg er på rett plass, jeg er på rett sted, til rett tid. Jeg kan si til meg selv at i dag fikk du utrettet noe, du var ærlig, du sto rak i ryggen og sa din egen mening, i den beste mening. Jeg tok meg selv i nakkekragen og besøkte fars grav for første gang på altfor lenge, jeg fryktet det ville bli en vanvittg tøff opplevelse, men da jeg sto der, så kom en ro over meg som ikke kan beskrives. Plutselig var ikke graven og kisten så skummel, jeg så alt i et større bilde. Endelig. Jeg tilbrakte timer sammen med familie, vi lempet stein, drakk kaffi, vi lo og gråt. Dagen ble helt annerledes enn hva jeg faktisk hadde tenkt og planlagt. Men så glad jeg er for at den ble akkurat som den ble.

Alt skjer for en grunn er det noe som heter og det tror jeg. Alt og alle vi møter her i livet lærer oss noe, om oss selv og om de rundt oss, om vår egen rolle. Jeg tror ikke vi kan styre dagen vår, men vi kan være med på å lede den i riktig retning. Vi tar små skritt hver dag, noen ganger i riktig retning, andre ganger bakover. I den store verden er det så uendelig mange valg som må tas, i den store verden er du og jeg så uendelig små. Men det er uansett viktig at små biter faller på plass for å få helheten. 

Så hva er din rolle i din hverdag, har du tenkt over det? Hva vil du være for de rundt deg og ikke minst deg selv? Og det er kun vi selv som velger hvilken rolle vi vil ha, vi selv velger og former livet vårt, slik vi vil ha det. Vi må ta så uendelig mange små, men viktige valg i livet, og ikke alltid velger vi rett, hverken for oss selv eller de rundt oss, men det er da det er viktig å ha nok tro på oss selv til å stå rake og si, her er jeg, sånn er jeg, ikke alle vil like det, men det er ærlig. 

Jeg er veldig heldig, jeg har to friske barn, en fantastisk mann, de er mitt alt, uten tvil. Jeg tror at det å være mamma og kone gir verdier som aldri kan beskrives, de må oppleves, det er det største i verden for meg, de kan ta fra meg alt jeg eier, men ta aldri mine barn og min ektemann og bestevenn, aldri! Jeg har en utrolig snill familie, gode venner, et stort nettverk... ikke er vi alle like enige alltid, men vi er i det minste enige om at vi er uenige.

Kanskje ble ikke denne dagen helt som akkurat du ønsket, kanskje ble du positivt eller negativt overrasket, og kanskje blir morgendagen heller ikke som vi tror, jeg vet bare litt om hva min morgendag vil bringe meg, det er begravelsesdag igjen, det blir en sterk dag, det blir mange følelser, mange sterke ord, jeg kjenner at jeg gruer meg litt til morgendagen, men jeg vet at jeg vil mestre det. For med kjærlighet i hjertet for de jeg er glad i og for meg selv, så finnes det ingen hverdager du og jeg ikke mestrer. Men husk å ta vare på deg selv, la deg selv få lov å hvile, være ærlig og være bare du, vårt livs viktigste rolle, den former vi selv <3 

 

Med hjertet i hånden,

Helen

 

 

 

DIY: CARRIE BRADSHAW PURSE

Tipper det var flere enn meg som fikk med seg sesongstart av Carrie Bradshaw i går. Jeg var superskeptisk til serien, men falt hodestups etter første halvtime! Og elsket øyeblikket der pappaen tok med døtrene inn i morens WIC.... Sukk <3 Tenke seg til at en dag er det mitt WIC, mine døtre skal ta en titt i og minnes en mamma som elsket kjoler, vesker, høye hæler, fine smykker og fine parfymer. La oss håpe det er MINST 100 år til det skjer..... <3

Nå har jeg startet å pimpe min egen "Carrie bag" og jeg digger den allerede! Første utkast kan dere se på mitt Instagram . Moro moro moro :) Finn frem en gammel veske and pimp it the Carrie way! (Det skal sies at dette bør gjøres utendørs og våre utemøbler har liiiiitt englelakk på seg, likeså har jeg ;) Alt har sin sjarm. 

 

 

 

DAGENS TIPS

Jeg er en stor tilhenger av duftlys og gjett om jeg ble glad da jeg fant disse på halv pris i dag på Glassmagasinet! "Silent night" skal tennes til kvelden. Og et fint tips er å bruke de fine eskene til smykker o.l. To gleder i ett og samme kupp! 

Min fine englevinge og sommerfuglvinge fra Camilla Prytz skal få bo i denne fine boksen <3 

Samle dine favoritter på et fint fat, jeg er ekstra glad i disse fatene med speil - riktignok må du tørke støv av de i tide og utide, men fine er de :) 

Og når du har brent opp de fine lysene dine kan du putte vanlige telys i de, eller bruke de som oppbevaring til noe. 

SO PRETTY AND SO COOLIf I had the guts and the balls to do this! Pretty & Cool!

AND LESS IS SUCH A BOREInspiration, part 2!

MORE IS SO MORE -Jeg kommer til å bli major copycat på enorme smykker denne våren! Nå som gradestokken kryper oppover, kan jeg bytte ut varme skjerf med de lekreste statement smykker, og det i flertall! More is more ans less is a bore fikk en heeelt ny dimensjon! Massevis av fin inspirasjon på "meandlex.blogspot.no" - så glad jeg oppdaget den bloggen! Anbefales!

THANK YOU TIGER OF SWEDEN!

Veldig stolt! Veldig ydmyk!

Thank You, Tiger of Sweden!

25 WAYS TO WEAR A SCARF

God morgen snille leserene mine og glad mandag! 

Jeg blir aldri lei denne videoen. Jeg elsker skjerf , det er mitt favoritt-tilbehør som dere sikkert har lagt merke til. Når jeg går tom for ideer, leter jeg frem igjen denne kjekke videoen og lar meg inspirere. Jeg har sikkert postet den 5 ganger før, men jeg blir ikke lei den.

Finn frem yndlingsskjerfet ditt og prøv disse 25 variantene. Mine favoritter er fortsatt  "modern loop" , "mira" ,  "celebrity" og ikke minst "the wrap"  med min egen twist. 

Ønsker dere alle en fin mandag så lenge. Nyt den, innepakket i ett fint skjerf , det har jeg tenkt å gjøre:)  

 

BACKSTAGE WITH MR. MICHAEL KORS

 

 

 

 

 

 

 

JEG ER PÅ "STYLEGALLERY.COM" I SAMARBEID MED COSTUME

SelskapskjoleNydelig kjole med blonderBLACKOne day shoppingSkinTiger of sweden outfitJakken til kalde vinterdagerHøstens vakre fargerDay in the cityBusiness outfitLOVE HARTSHverdagsoutfit

Blir kjempeglad dersom dere vil følge meg på STYLEGALLERY.COM

Det gjør du ved å klikke HER

Tusen takk snille leserene mine, håper dere finner gleder og inspirasjon :)

FIN TIRSDAGSKVELD!

 Moteblogger

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits