HelenSaevikFashionBlog » Diva Design Molde

Diva Design Molde

DIVA `LICIOUS CHRISTMAS STARTS NOW

Og DER kom julestemninga rett inn i både stua og hjertet for min del! Jeg sitter her og drømmer meg bort, til den fineste julebutikken i Norges land; DIVA DESIGN, MOLDE! Egentlig skulle jeg være til stede i morgen på åpningen av denne flotte julebutikken, men jeg må nøye meg med å se på disse vakre bildene av en julepyntet butikk. SÅ FINT du har stelt i stand kjære Anette, jeg er så glad og så stolt her jeg sitter. Du har skapt et magisk pustehull for oss i julerushet, et sted der skuldrene kan senke seg , selv midt i julehandelen. Hvilken atmorfære og varme! Jeg gleder meg stort til å ta turen innom om ikke så mange dagene, det blir julegavehandel på meg i Rosenes by, og jeg har allerede sikret meg noen jule-skatter til vårt hjem også! Se noen av bildene under her - jeg nyter det, i fulle drag! "I`m dreaming of a white Christmas, la la la laaaaa la la la laaaaaa" - Frank Sinatra synger i stua mi og jeg er i full sving med å planglegge årets jul! 

Jeg håper dere alle får en fantastisk dag i morgen på den store juleåpningen til Diva Design. Jeg hører rykter om fersk julebakst og noe godt i koppen, kaker og sjokolade, nissebesøk og Moldekoret!!! Jeg lengter meg over fjorden Anette!!!! Nyt morgendagens store hendelse - dere i Molde er veldig heldige som har Diva Design og Anette hos dere, og la dette være til glede og ikke minst inspirasjon for alle butikker på denne siden av fjorden som planlegger sin juleutstilling :) Jeg lar bildene og varmen tale for seg selv, dette er magi, rett og slett jule-magi!!!! Ønsker du å se flere bilder fra butikken så kan du se de HER. 

Dette tok pusten fra meg! GRATULERER MED DAGEN I MORGEN KJÆRE VENN, JEG ER VELDIG STOLT AV DEG OG VELDIG GLAD I DEG! 

PUT A RING ON IT

Fineste So B by Børre Olsen ringen prydet min hånd i går på jobbet. 

Denne fine skatten ble med meg hjem fra Diva Design Molde i forrige uke og jeg har nesten brukt den i hjel siden jeg fant den;) Du finner flere ringer og smykker i butikken fra designeren, total elsk på det smykket med fjær på!!!! Er du i nærheten av Molde, foreslår jeg du tar turen innom storgata 13 og titter på herligheten:) 

Det kommer ikke ordentlig frem på bildet hvor flott den er, men lover flere bilder, dette er Diva ring og blingblingdobbelding på èn gang. I min verden er det gull alt som glitrer :) 

Ønsker dere alle en fin torsdag, jeg skal tilbringe den med noe så kjedelig som rydding og vasking , men jeg setter på høy musikk og svinger meg rundt - veldig snart, skal bare ha èn kopp kaffi til først, kansje to ;) 

 

Glad torsdag dere! Det kommer en ønskereprise om litt, så hyggelig at dere etterlyser innlegg fra tidligere, jeg deler med glede. Ett lite tips er at dersom du leter etter ett innlegg, så trykker du på "søk-feltet" rett under headeren min (hovedbildet på bloggen) Der skriver du inn stikkordet for innlegget du leter etter, trykk søk og voila, så har du det. 

 

 

 

 

DIVA SKATTER TIL HJEMMET

Ett lite knippe skatter fra Diva design Molde har dere her. Jeg er så glad i duftlys nå som høsten er her, da må jeg ha ett fint fat , fyllt til randen med deilige duftlys, kongler og små "diamanter". Jeg fant så mange fine lys hos Anette, og elsker duften av disse. Nå skal jeg nyte høsten, med innekos, deilig te og bare være til. Mitt oppheng på gull når det gjelder klær og tilbehør har også gitt utslag i interiøret her hjemme. Jeg fant disse fine bilderammene hos Anette! Jeg er litt "old-school" , så rundt om står det masse bilder av familie, fine øyeblikk å minnes fortjener å rammes inn. Kansje en liten "hjemme hos" reportasje er på tide.. Litt tips og inspirasjon til hjemmet? Det blir kveldens prosjekt tror jeg :) Uuuups, noen som la merke til den lille sorte boksen på bildet? En So B by Børre Olsen skatt! Stay tuned!!! 

Noen favoritter! 

Fineste te-kannen er også fra Diva Design, denne gjør meg så glad! Og te`en "hazelnut truffle" .... say no more:) 

Og Chai! Ingen høst OG jul uten en varm kopp chai! Også dufter den helt himmelsk også :) Små gleder er store gleder! 

Duftlys, kongler, "diamanter" og friske blomster i en liten vase - det skal ikke mer til for å skape stemning i hjemmet:) Hjemme hos snapshots kommer, men nå er det først  "outfit of the week" som står for tur, gleder meg til å gi dere en nydelig kjole fra Michael Kors + den tøffeste buksen fra Cambio! Holy Holly Hollywood, jeg er så glad i søndager! Ha en fin dag så lenge dere! 

 

 

DIVA - LICIOUS ROADTRIP

Hjertet legger ut på tur, sammen med to små prinsesser:) Vi har virkelig kosa oss disse dagene, vi fikk låne verdens beste kjæreste og pappa hjem fra havet en liten tur - og det resulterte i roadtrips, både torsdag og fredag var det kun kos og kvalitetstid! En spontan tur over fjorden til hjertet mitt Anette, i vakre Rosenes by, Molde. Bli med inn i mitt skattekammer, DIVA DESIGN i Storgata 13! 

It`s all in the details! 

Vel fremme i Molde og vi sniker oss rundt nede ved havna for å lure oss inn til vakre Ingunn på Haukebø Blomster. Ett hyggelig gjensyn - Ingunn tryller frem den fineste buketten, valgt ut av blomster sammen med jentene som gleder seg til å overraske verdens beste tante Anette. Vi lurer oss inn bakveien og om hun ble overrakset? Jepp ;) GLEDE! 

Bare kos hele dagen, lunchen finner vi på "Fole Godt!" - nydelig mat og nydelige jenter bak disken! 

Desserten finner vi på "Diva Design" - her frister de deiligste sjokolader, brownie, kaffi og te! 

Om jeg handla med meg noe hjem? Oh sweet Jesus, You bet!!! 

Herlige Børre, min gode venn og designer bak kjendissmykkene So B, har de vakreste ringer og smykker hos Diva Design! O`la laaaa jeg elsker disse smykkene! Om det ble med en So B by Børre Olsen skatt hjem? Oh holy Yes! Gleder meg til å vise dere! Flere av dere har nok lagt merke til vakre Cecilia Brækhus og hennes flotte statement smykke fra the man himslef - absofreakinlutely Love it!!!

Diva prinsesser koser seg med tegnesaker, Molde-brus og nammis fra sjokoladedisken :) 

Interior snapshots! I år vanker det julegaver fra Diva Design på familie og venner, her er så mye FINT! Gleder meg til 20. november, da  vil butikken Diva  Design stråle i sin vakre juledrakt, det blir stemning, julemusikk, korsang, gløgg og julekaker. Om vi gleder oss? Ja!!! Butikken er åpen fra 1200 - 2000 denne dagen :) 

Så mye fint! Vi handlet te, lys, rammer og skatter til hjemmet. Updates to come:) 

Great minds think alike, det fikk vi flere bevis på denne dagen - og som vi skratter og koser vårs! Familytime is qualitytime :) 

Jentene har ikke lyst å reise hjem og mamma lover de at det blir en ny tur, veldig snart. Så lettvint å ta turen over fjorden sånn, Molde viste seg fra sin vakreste side, strålende solskinn og masse hyggelige mennesker! Tusen takk til alle som gjorde dagen vår så fin, og en ekstra takk til verdens beste Anette , for nydelige timer sammen på Diva. Vi er så glade i deg!!! 

På gjensyn Molde - mamsen har lovet jentene overnatting her! Og jentene glemmer det nok ikke, så da må mamsen holde ord - Seilet, vi sees nok snart ;) 

Vi skulle hatt bilde av oss når vi forlot butikken, som Maria og jeg lo, vi handlet og handlet og vi bar prinsesseposer, handlenett og skatter så vi trodde armene skulle falle av  ;) Og når vi kom frem til bilen , so vi trodde vi hadde "gjemt litt bort", da lå der selvfølgelig en liten parkeringsbot å ventet på oss. Men den betaler vi med glede fant vi ut, fordi vi hadde kosa oss sånn disse timene :) 

Superslitne og superglade jenter på vei hjem til fredagstaco og norske talenter! 

Tusen takk for en kvalitetsdag å minnes kjæreste Anette, vi gleder oss allerede til neste besøk over fjorden og hændlings på Diva Design, deilig lunch på Fole godt, cocktails på Lille og Syd hører jeg rykter om - vi trenger flere timer i døgnet vi livsnyterene!!!! 

LOVE YOU ANETTE - LOTS AND LOTS!!!! 

ROADTRIP

Hvilket døgn:)
Onsdag tok jeg turen over Moldefjorden til vakre Anette, hjertet bak Diva Design i storgata 13. Og dette ble en hellig onsdag, intet mindre;)
Dagen i bilder har dere her, dere som følger meg på Instagram har nok allerede fått med dere både Cocktails og middag;)

Vi startet dagen på Diva, kos og latter, hyggelige kunder, en deilig stemning!
Så tok vi våre høye hæler bort på ærverdige Gørvel Resturant, glory glory for en service! Tusen hjertelig takk for en fantastisk god 3retters middag, jeg gleder meg til neste besøk her!!
En ekstra takk til den snille kelneren vår som sørget for at vi hadde vin i glassene til enhver tid;)

Etter noen nydelige timer på Gørvel Resturant satte vi kursen mot SYD, en veldig koselig vinbar nede ved kaia, supert å sitte her og skravle og kose oss, og i så godt selskap da:) Jeg sender dere en klem L & K og gleder meg veldig til neste gang vi møtes:) Hvilken varme!

Om vi tok natt etter SYD? Oh no;) Da Dro vi like godt på Lille og fikk servert byens beste Cocktails av kjekke Lasse! Vi testet ut alle slags varianter faktisk - også Bella 'Elena ;)

En kjempefin kveld i veldig godt selskap:) Jeg er rik på gode minner og gode samtaler som jeg tar med meg i hjertet mitt, tusen tusen takk kjære Anette for en helaften i kjærlighetens tegn! Hellig onsdag har blitt vår nye greie;) og det er ikke lenge til jeg er i Rosenes by, Molde igjen, nå gleder jeg meg nemmelig til å vise dere vakre skatter fra Anette sitt skattekammer DIVA DESIGN!

Molde er heldige som har Anette og Diva, veldig heldige:)

Hvor jeg bodde når jeg var på roadtrip? På Quality Hotel Alexandra! Jeg sov som en dronning i en av de deilige sengene på Alexandra suiten, herlig!

Tusen takk Kristina og de kjekke kollegaene dine på Alexandra, dere er gull!

Jeg gleder meg allerede til neste svipptur over Moldefjorden;)
Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits