HelenSaevikFashionBlog » Make(up) me beautiful

Make(up) me beautiful

LITTLE CUTIES IN MY MAILBOX

Så fint det er å hente posten også oppdage at det ligger Chanel-skatter der og venter på meg.

Min favoritt på kyssetruten, nydelige små parfymer og en mascara fra Chanel... Helt perfekt start på dagen det:)

Tusen takk

NUDE CHANELFredagen var jeg på en utrolig kjekk roadtrip over fjorder og fjell. Jeg hadde husket å ta med meg nesten alt, bare ikke noen Dior skatter jeg er avhengig av. Nude Dior! Ikke en dag uten... så da bar det innom Parfymelle for å få kloa i en fin ny liten "nude" sak og valget falt på denne fine fra Chanel.

Helt perfekt naken, rett og slett :) 

Nr er 112 - fargen er "Fantasque". 

 

NEW PINK DIOR MAKEUP IN THE HOUSEHar du sett på makan? Å løpe innom vakre Siri på Parfymelle Blåhuset etter jobb er som rosa terapi for kropp og sjel :) 

Som jeg har gledet meg til sommerlooken kom på plass - og i dag tikket det inn en melding på tlf min og glade meg har sikret meg mine favoritter.

Du kan velge mellom fire forskjellige englakker , fire friske blush og fire solpudder (på instagram profilen min kan dere se alle fargene om dere vil #helensaevik )

Har lyst på ALT, men i dag ble det disse to som fikk flytte ned i sminkepungen min, rosa jubel :) 

Blush`en kan du legge som øyenskygge effekt, superfint - spør Siri om hun kan vise deg hvordan hun legger den, jeg likte så godt hennes metode. En av de fine jentene i butikken hadde hun lagt en korall farget blush i kinnene og i globallinjen, veldig fint og friskt!

Som blush legger du den i eplekinnene og du kan også legge den på leppene. Jeg er så glad i sånne multifunksjonelle duppeditter - og rosa selvfølgelig, så i dag er jeg en stk happy jente med roser i kinn og rosa kyssetrut ;)

Well, nå skal neglene også bli fine rosa - glad torsdagskveld dere, med roser i kinn eller ei ;) 

 

DAGENS TIPS: MINE MAKE-UP FAVORITTER

Jeg har fått en del mail om jeg kan tipse dere om hvilken makeup jeg bruker, så her kommer litt tips om noen av mine favoritter. 

Til hverdags liker jeg å bruke en lett foundation, og Dior`s Nude BB har blitt min hverdagsfavoritt. Den gir masse pleie og fukt i tillegg til et lett dekkende resultat. Denne kremen gir et friskt utseende og du ser ikke "sminket" ut med denne. Pluss at disse produktene inneholder solfaktor! Denne er også perfekt for menn som liker å se litt freshe ut. Det er ikke uvanlig at menn bruker makeup produkter, og noen av mine favoritter har jeg blitt tipset av menn. Hurra :) 

Til photoshoot og anledninger som krever litt mer makeup er det Dior Sculpt som er soleklar favoritt. Denne passer for deg som ønsker en foundation som dekker perfekt. Den sitter hele dagen og natten om du skal rangle ;) Et godt tips er å bruke blush i kinnene, da Dior Sculpt dekker så godt (jeg bruker Dior`s paradise duo her - men gleder meg stort også til cremeblushene kommer denne uken, jeg har nedtelling) De er multifunctions og fungerer like godt i kinnene som på leppene, eller som øyenskygge effekt. 

Jeg er avhengig av englelakk (neglelakk) og min favorittlakk er Dior, sitter veldig godt , gir god dekkevne med bare et stødig strøk og liker at kosten/børsten er tykk, pluss at det kommer hele tiden nye freshe farger som jeg faller pladask for. Jeg hører flere som sier at "neglelakk sitter aldri på mine negler..." Og jeg spør om de bruker topcoat og basecoat... Ingen bruker topcoat av de jeg hører har problemer med å få englelakken til å sitte. Prøv basecoat og topcoat, så får du et helt annet reultat som varer lenge, faktisk så lenge at du blir lei fargen.

Topcoat er blank og kommer som lakk eller gelelakk. Jeg velger Dior`s gelelakk, da den gir en tykkere nagl og veldig fin effekt. Masse glans og en slitesterk overflate. 

For et mer intenst blikk kan du bruke kajal på våtlinjen, jeg bruker Dior`s vannfaste sorte kajal og er veldig fornøyd med den. Og øyenbrynene formes og fargelegges ved hjelp av Anastasia produktene. Beste øyenbrynkittet jeg noen gang har prøvd!

Gloss og lebestift er lyserosa i min samling og favorittene akkurat nå finner du på eget innlegg HER

Håper dere finner deres favoritter i alle produktene det finnes å velge i.

 

Gleder er til for å deles :) 

 

 

 

PRINCESS DIOR

One very happy pink Lady in the house! Heldigvis har jeg to glade jenter som blir minst like happy for rosa glosser og englelakker ;) De to fine glossene kjøpte jeg for en liten stund siden og den siste fine rosa englelakken i samlingen fant jeg denne helgen hos vakre Siri på Parfymelle Blåhuset. Ikke bare var englelakken perfekt rosa, men navnet da dere.... PRINCESS? S.O.L.G.T!

Den har svakt shimmer i seg også, absofreakinlutely love it!

Lipstick : Flamingo

Lipgloss: 267

Nailpolish: Princess 553

 

One happy pink Lady in the house!!! Og når vi snakker om sola... her er go`låt å synge til ;)

Ohhh, I`ll never ever forget when we made this song nr one hit in Edmonds, Seattle - those wonderful memories ;) BTW - Pink makes me wanna go skinhead asap! 

SOME SHADES OF PINK

Todays details!

Pink shades, pink nails and pink glow. It`s all about the different shades of pink! 

 

COCO NUTS I AM

Elsker alt som dufter kokos - og denne fine er intet mindre enn et kupp til 30,- 

Silkemyke hender som dufter kokos, I`m in! 

OUI OUI PARIS JE T`AIME

O`la laaa, om jeg drømmer meg bort i denne filmen? Oui Oui Paris!!! 

Det blir fransk på halsen i kveld - uten tvil. Christian Dior Le Essence De Parfum! Jeg MÅ lære meg fransk - ikke bare "Joey-fransk". 

Fineste parfymen på halsen er nemmelig den overnevnte - den dufter Oui Oui - Og Cartier skatten er heller ikke glemt. Elsker parfyme, elsker! Drømmer meg bort i litt flere videoer og dufter som en liten del av himmelriket ;) 

 

PINK KIND OF PIMPED

Ja, så var det meg og noe rosa! Så fornøyd med min nye gloss fra Dior OG mine nye converse. Siden jeg ikke har converse på beina (enda) så pimper jeg nøkkelringen min heller, rosa sådan. I pink I love it ;) Glossen finner du hos vakre Siri på Parfymelle (utallige vakre rosa nyanser å velge mellom) og den lille mini-conversen finner du på Kappahl. 

Dagens go`låt finner dere HER - hørte den for første gang på radioen her en kveld og den har gått non-stop siden, kun byttet ut med nasjonalsangen og marsjer i går ;) 

Ønsker dere alle en fin lørdag og god helg. Jeg gleder meg til å være sammen med glade kollegaer på jobb i dag, kjenner jeg oss rett så blir det mye latter og mange glade kunder i dag også - og nyheter er der også garantert kommet inn døren siden sist jeg var på jobb - jippilørdag :) 

Dagens antrekk og snapshots kommer - stay tuned and stay happy, of course!

 

 

 

KISSABLE FLAMINGO by DIOR

Denne fine rosa lille saken ble med meg hjem fra Parfymelle Blåhuset her om dagen. Jeg er avhengig av noe på leppene, masse fukt og gjerne noe rosa - denne oppfyller begge kriterier :) Dior jubel! 

Farge 471 og navnet er "Flamingo" - elsker navnet! 

 

 

JUST NU & DAGENS TIPS

Just nu kom lange-meg på at jeg har lite tid i morgen og jeg har jobb liggende som jeg ikke har fått unna - *den følelsen*... Men med go`musikken på, litt godt i glasset og total ro i topplokket, så går det meste - iallefall for nattugler som meg ;) Godt det er søndag i morgen! Jeg har foresten hatt en meget effektiv dag etter at jeg kom hjem fra feriehuset, jeg har ryddet og sortert hele "bomberommet" - aka kle/sminkerommet mitt ;) Nå er det klart for garasjesalg så det holder, klær, sko, vesker, you name it skal selges, byttes, gis bort. Når jeg først var i gang tok jeg et realt "dive" ned i makeup`en min og tok en skikkelig helgavask av makeup-børster. Jeg har hatt en plan om å gjøre dette lenge, men å holde på med shampoo og tusen remedier har blitt utsatt og utsatt. Men Siri tipset meg her om dagen - takk og lov! Denne geniale lille rakkeren fra Dior er ganske enkelt perfekt for rengjøring av makeup-børstene. Meget effektivt! Elsker alt som er effektivt - tommel opp! 

Det du trenger er et håndkle, noen kleenex, makeup-børstene dine og selvfølgelig "Dior Backstage brushes". To pump i kleenexen og rull børstene dine noen omganger i papiret. Voila! Helt rene OG sterile makeup-koster igjen! Fantastisk!!!! Gjort på en-to-tre og klare til bruk da de tørker mye raskere enn sist gang jeg holdt på meg dette! Takk og lov for Dior og Siri sier bare jeg :) Du vil bli overrasket over hvor mye farge som faktisk ligger inne i kostene dine.... Og for å ikke snakke om bakterier! Men nå er de gullige og sterile. Hello fresh brushes AND skin!

Når vi først var i gang på klerommet i dag, ble det lækkings av negler og bare jentekos :) Jentene ELSKER å være her inne, snoke i mamma`s skatter, vesker, makeup, sko... kan tro de gleder seg til de blir bare liiiitt større så de kan låne! Lillemor fikk Minnie Mus og Hello Kitty negler, Mariamor fikk blomsternegler. Mamsen derimot fikk en neglesykdom ser det ut som... Jeg skulle prøve noe nytt (ikke dip and soon die) og det le fjernet innen fem minutt... Nå derimot er neglene mine fine "Dior tu-tu" med en liten sølvsak,  9+1 er i vinden igjen ;) 

Som jeg sa... neglesykdom. Sånn ble det... i fem små minutt ;) 

Her har du Dior rakkeren - takk og lov for denne! EFFEKTIV TIL TUSEN! Og prisen er bare 180,- ganske enkelt FANTASTISK :) Dior-jubel! 

DIOR "BIRD OF PARADISE" MAKEUP TIPS & TRIKS

Et lite Dior castle! Lunch shopping hos vakre Siri på Parfymelle Blåhuset er aldri feil :) Jeg fant den fineste lebestiften, solpudder og blush two in one, den sprekeste ROSA blush børsten - den er perfeksjon på høyt niva og hvem blir vel ikke glad av å starte dagen med en fargeklatt som dette, roser i kinn, ja takk :) Skal tipse dere litt om dette med solpudder, blush og highlighter. 

Fättar ni glädjen? Herlighet, jeg som elsker rosa, dette er bare til å smile av :) 

Den fine børsten har form for å legge perfekt blush, ekstra pluss? Den kjennes som silkepoter mot huden :) Dobbelpluss at den er rosa selvfølgelig ;) 

Så litt tips og triks, det er jo et hav av produkter å velge mellom. Jeg kan love deg at Dior skuffer aldri, fantastisk kvalitet, duften av produktene er N.Y.D.E.L.I.G også kommer de i fin innpakning. Vi snakket om det på jobb her om dagen, hvor glade vi er i fine flasker og krukker. Jeg har et fint speilfat på badet, og der setter jeg mine favoritt ansiktsprodukter, kremer og parfymer. Skal dele bilde med dere senere. Dekorativt og fint. 

Blush! La oss ta det fra begynnelsen. Blush er ofte rosa, fersken eller rødaktig i fargen, dette er det samme som det mange omtaler som rouge. Blush skal du legge på eplekinnene, det er trekanten/det høyeste partiet som kommer frem på kinnet ditt når du smiler. Bruk denne kosten som er perfekt størrelse for å legge blush riktig. Er kosten for liten er det vanskligere å få et fint resultat og kan ende opp som to "prikker" på eplekinnene. Blush`en skal du forsiktig børste bakover mot øret, men stopp før øret, blush skal "smelte sammen" med solpudderet i en fin og usynlig overgang. 

Solpudder! Skal aldri legges "PÅ" selve kinnbeina, men UNDER kinnbeina - dette er den naturlige "svokken" under kinnbeinet ditt, noen drar inn kinnet mot munnen (lager gullfisk trut) og legger solpudder. Legges fra øret (ikke helt inn til hårfestet) og frem mot nesen/munnen. Da får du en naturlig skyggelegging i ansiktet som gjør at ansiktet vil virke yngre og "tynnere". Husk at mørke farger forminsker og lyse farger fremhever. 

Solpudder kan du også legge under haken for å forminske dobbelhaken som de aller fleste av oss har, meg selv inkludert. Husk alltid å dra foundationen din nedover haken og mot halsen og bak mot ørene, ikke la det bli bråstopp på haken, da lager du deg selv en større dobbelhake. Du kan også legge en lett touch med solpudder på nesetippen og pannen, dette gir et naturlig uttrykk av solkysset hud. 

Highlighter! Disse foretrekker jeg i pudderform, men det er smak og behag. Highlighter i pudderform er ofte lys lys rosa/fersken og har shimmer i seg. Superfint å legge PÅ kinnbeina, og opp mot tinningen (i tinningen legger jeg mørkere skygge - se video lenger ned på siden) Dette gir ansiktet et løft og leker med lyset dersom det er litt shimmer i den. Pass på at du ikke legger highlighter helt opp til smilerynkene, da vil du fremheve rynkene. 

Highlighter er også veldig fint å legge rett under øyenbrynet og i øyekroken inn mot nesen. Dette vil gi øynene ett mer åpent uttrykk og et klarere blikk. 

Det finnes tusen flere tips og triks for å fremheve og forminske, men vi tar det litt etter litt :) 

Min favoritt denne sommeren blir Dior`s"paradise duo" - perfekt kombo av blush og solpudder i ett og samme fine etui. 

Fant også en veldig enkel og kjekk rens for makeupbørstene mine, en perfekt BB krem fra Dior og en fin rosa lett lebestift med mye gloss i som jeg gleder meg til å dele med dere - stay tuned and stay happy, prøv deg litt frem med highlighter, blush og solpudder, øvelse gjør mester. Husk hele tiden at mørke farger forminsker og lyse farger fremhever. 

Og du kan mer enn gjerne bruke shimmer selv om du har passert 40, alt med måte :) 

Legger ved en makeup video av Wayne Goss, en av mine favoritter, han viser step by step hvor enkelt det faktisk er å trylle med makeup. Du finner videoen HER . Klikk deg også inn på flere av videoene om du ønsker det. Have fun :) 

 

Nå løper jeg straks ut døren for en liten impuls ferie. Følg meg på Instagram for oppdateringer om du ønsker. Fin torsdag til hver eneste en av dere <3 

 

 

PERFEKSJON KYSSER MIN HALS!
Jepp! Denne klasset ut ALT jeg har fra før i parfymesamlingen. ENDELIG har jeg funnet drømmeduften som skal for evig og alltid få kysse halsen min! Denne er rett og slett helt perfekt til meg og jeg sprayer non-stop! Godkjent og terningkast 6 fra mann, barn og kollegaer også! Tommelene opp for denne herligheten :) Tror jeg sprayer en dæsjh til, bare for gledens skyld. 

Jeg fant skatten hos vakre Siri på Parfymelle Blåhuset i dag og jeg anbefaler deg å ta en "sniff" - du kommer ikke til å angre - jeg lover! Nesten så jeg har litt panikk for at den skal bli utsolgt merker jeg... kanskje jeg rett og slett må kjøpe meg noen ekstra så jeg er sikker på jeg har! Angrer allerede på at jeg kjøpte bare 30 ml! 

PERFEKSJON PÅ HALSEN <3 

Fordi gleder er til for å deles :) 

 

 

FERIE -"SMINKE"- PUNGEN

Denne påsken er det mini-ones som gjelder - og lite eller ingen makeup! 

Chanel shimmer på kinnbeina, cocnut på truten, moroccanoil i håret, Clean showerfresh på halsen og coconut bodybutter all over ;) 

Fortsatt god påske <3 

 

CHANEL LOVE

Lykke, det kan være å bytte fine gaver med fine hjerter som betyr mer for deg enn hva du helt kan forklare. Denne nydelige Chanel skatten er fyllt opp med perlemor, glitter og kjærlighet <3 

Rett over helgen kommer ukens antrekk som jeg gleder meg til å dele med dere, inntil da, ta godt vare på både hjerte, helse og hverandre :) 

God søndag! 

ELLE MELLE, DIORElle melle... valget falt på Dior`s fine "Marilyn". 

En klassiker som aldri er feil. Knallrøde negler! Like fint til fin-kjolen, som til hullete boyfriend-jeans. 

Ønsker dere en fortsatt fin tirsdag - det er lite outfits på meg om dagen og blir nok ikke så mye av det fremover da formen ikke er helt på topp. Virus på balansenerven har inntatt kroppen og det kjennes ut som jeg går litt på en snurr hele dagen, så her i hjemmet synger vi "I got a hangover" ;) Når viruset har tenkt å forlate kroppen vet jeg ikke, men jeg håper det er veldig snart - helst i går! 182 cm er ikke skapt for å sitte i ro, men denne gangen tar jeg det piano, klok av skade! 

Savner kollegane mine masse og gleder meg til å være på plass i butikken igjen, inntil da blir det blogging fra stua. Ta godt vare på hverandre og "husk alltid å strø litt glitter rundt deg" - hvor enn du går <3 

HIS & HERS SHISEIDOHis and hers!

På vårt baderom står det deilige hudpleie produkter fra Shiseido. Jeg har brukt disse i noen måneder nå og jeg er strålende fornøyd - og det er min bedre halvdel også :) Ekstra pluss at de er rimelige i pris, dufter helt nydelig og huden er superhappy! Solfaktor 15 er også pluss!!! 

Tips : Jeg er stor tilhenger av foundationen til Shiseido også, den er med hånden på hjertet en av de aller beste foundationene jeg har prøvd - og jeg har prøvd altfor mange ;) 

 

 

CHRISTMAS NAILS BY DIOR

I think this beautiful nailpolish by Dior will be decorating my nails this Christmas. Red nails and  a beautiful white dress. Thank God it`s Christmas!

I`ll be back with lots of snapshots from our Christmas home, our Christmastree, gifts and decorations. See You again tonight, now we`re off to exchange gifts with our family. I love Christmas and I love my readers. Thank You for stopping by, it means a lot to me! 

A BOTTLE OF PURE LUXURY JUST MOVED IN
One word: L.U.X.U.R.Y

Takk og lov for vakre Siri på Parfymelle Blåhuset, hun vet at jeg elsker parfymer og makeup, og hun vet hva jeg liker! I dag fant vi flere skatter i hyllene, kan ikke helt røpe alt enda, det er jo snart jul ;) Men jeg har så lyst å dele denne med dere. Dette er rett og slett edle dråper ; Hello "J`adore L`or, Essence de Parfum" - fantastiske dråper luksus! For noen mnd siden sto valget mellom denne og Armani Code - det ble Armani den gangen, men ååååh som jeg har gledet meg til denne! Jeg (og flere in the Sævik household) synes denne dufter rett og slett luksus! 

Vi snakket om barndomsminner idag på Parfymelle, jeg husker så godt denne duften, for denne brukte mamma og hun bruker den fortsatt. Ikke annet å vente at jeg elsker den, den dufter trygghet og kjærlighet i tillegg til å dufte luksus - perfecto! 

Jeg E.L.S.K.E.R hele innpakningen, snakke meg om luksus på en helt vanlig onsdag! Og flasken? O`LA LAAAA :)) Her er gulltråden tvinnet på for hånd, dette er vakkert handarbeid, dette er rett og slett en julegave av luksus! Min egen lille julegave - fordi i disse mørke tider trenger vi å ta litt ekstra vare på oss selv. Jeg tror jeg skal legge den under juletreet vårt på julaften og jeg kommer til å bli superglad av å få pakke den opp enda en gang - lag for lag :) Jippiiiii :)) Og det beste av alt er at den koster kun èn lapp for 40 herlige ml - det er faktisk tett på gi bort pris!! Everybody deserves some everyday luxury :) 

"A highly concentrated Essence de Parfum, in the fine tradition og Haute Perfumery. The combination of exceptional flowers from the exclusive harvests of the Dior House and oriental notes. Jasmine from Grasse Absolute, Rose de Mai Absolute (som er min yndlings-rose!) and Vanilla Absolute." 

Well, I say it again: Hello Luxury in a bottle - I`ll wear You with pride and love! 

 

 

I SMELL LIKE MADEMOISELLE COCO CHANEL

Som jeg har gledet meg til å få denne herligheten på halsen! Flere skatter flyttet inn i sminkepungen, bilder kommer.

Takk for veldig koselig dag i går - til dere alle som beriket den fra morgen til natt. Kjekke kollegaer, venner og familie, god mat, nydelige gaver, vi fikk både le og gråte. Vi satte oss i bilen og tok oss en kjærstetur for å handle litt julegaver og bare kose oss litt, medisin for slitne hjerter å koble litt ut, bare for en stund. Jeg tror kanskje vi aldri blir helt hele igjen, selv om vi prøver så godt vi kan... så kommer spørsmålene og savnet.

I dag satt jeg ute på verandaen med kaffien min og spilte lydfilen fra begravelsen, der Elise og jeg synger "let him fly..." Hvilket øyeblikk da tre ørner kommer flygende rett mot meg, så nærme de var, før de forsvant bak hjemmet vårt. Meget høy gåsehudfaktor! Tårer faktisk! Da sa jeg høyt; Du er her Trond! 

Nei, det føles fortsatt urettferdig. Jeg kjenner at vi prøver å tenke positivt og se fremover. Og jeg har lyst å forklare dere at her på bloggen vil dere fremover få mye glede, mye jul og julegaver, her inne vil det bli i hovedsak glede. For vi skal jo glede oss over livet, Vi skal glede oss over hver eneste dag, hvert eneste smil er godt. Som Erhard sa så fint, midt opp i all sorgen og smerten, så er det lov å le, ha det gøy. Det er så viktig. Noen "med hjertet i hånden" vil det komme, men jeg vil i hovedsak konsentrere meg om å spre glede og glade ord på bloggen fremover. 

Til kvelden skal vi kose oss sammen med gode venner, klubbkveld med våre kjekke menn. Det blir stas! 

Ønsker dere alle en fin søndag så lenge og følg med over helgen, da kommer et kjempefint outfit of the week, duse farger, angora, ull, silke, gleder meg veldig til å vise dere nyheter fra butikken igjen.

 

 

 

 

 

KISSABLE & ADORABLE DIOR

På jakt etter den fineste lebestiften om dagen? Et hav av fine kyssetruter der ute, min favoritt er Christian Dior`s "swan" - på tide med påfyll snart! 

Kissable - jepp!

Adorable - jepp! 

 

 

 

HIGHLIGHT & LADIES IN UNDERWEAR

Noe jeg er avhengig av under hver photoshoot er HIGHLIGHTER! Og jeg er veldig fornøyd med denne fine lille saken fra Lancome, Parfymelle Ulsteinvik. Den brukes også som highlighter rett under øyenbryn og i øyekroken for å åpne blikket. Pluss at den kan brukes som øyenskyge. Multi-talent med andre ord! 

Jeg håper virkelig det slutter å regne snart! Jeg har verdens vakreste kjole fra Overvåg liggende her, den venter på å bli avbildet til søndagens "outfit of the week"... (Dere som følger meg på Instagram fikk et glimt av den allerede i går) Og siden det er lite dagslys om dagen, og jeg skal jobbe denne helgen, så har jeg litt "deadline-følelse" kjenner jeg! Men alt ordner seg for snille piker:)

BUT STOP RAINING PLEASE!!!! 

Ha en fin torsdag så lenge dere, jeg koser meg uansett om det regner eller ei, kaffi og halvnakne damer er jeg omgitt med (!!) Legger ved en liten filmsnutt av damene til dere ;) Gleder meg til 4. desember, da braker det løst med årets Victoria`s secret fashion show - THE show! Da sitter jeg benket foran dataen og tvèn og er "out of area" for den som prøver å ringe meg ;) 

Enjoy the angels - they are beyond beautiful this year as well! 

 

 

PRETTY LIPS

Kissable! Trustable! Adorable! 

Jeg er avhengig av en god lepomade og for en stund siden kjøpte jeg meg denne lille saken fra Shiseido - diggings! Den er FULL av fuktighet for såre og sprukne vinterlepper, den gir en superfin glans og det aller beste er at når den kommer i kontakt med leppene så forandrer den pittelitt farge - magi faktisk! Finn testeren i butikken og prøv den på fingeren, så ser du hva jeg mener - rett og slett magi :) Du finner den på Parfymelle Blåhuset. Jeg putter en i bilen og en i hver veske ;) PRETTY EYEBROWS by ANASTASIA BEVERLY HILLS
ENDELIG! Etterspørselen etter Anastasia eyebrow kit eksploderte etter at hun var gjest på Oprah Winfrey show og ikke minst etter at mektige Hollywoodkvinner erklærte sin kjærlighet til dette produktet. Jeg gikk for dette settet, her er alt jeg trenger: To forskjellige farger (askeblond) som jeg mikser, en veldig god kost for påføring, pinsett, øyenbryngele og 5 stensiler å velge mellom. Der finnes også 3 andre farger å velge mellom, så du er helt sikker på at du treffer rette fargen. Du får kjøpe produktene enkeltvis også, men akkurat dette settet er ett supertilbud, du sparer flere hundre kroner på å kjøpe det samlet. Jeg har lenge brukt en annen øyenbrynsfarge som er altfor mørk, men nå skal det bli på stell. Hurra for mitt nye og ikke minst ROSA eyebrow kit :)

Legger ved en kjekk video demonstrasjon. Glad mandag - med fine øyenbryn :)

Du finner den på Parfymelle Blåhuset:) Ps, jeg kjøpte meg også den fine fine blå mascaraen fra YSL, som jeg har gledet meg til å prøve, nå blir det blå vipper! Følg med :)  

 

FINALLY! Demand for Anastasia eyebrow kit exploded after she was a guest on the Oprah Winfrey show and especially after the powerful Hollywood women declared their love for this product. I went for this set, here is everything I need: Two different colors (ash blonde) that I mix, a great application, tweezers, eyebrow gel and 5 stencils to choose from. There are also 3 other colors to choose from, so you are absolutely sure you hit the right color. You can buy the products individually as well, but this particular set is one super deals, saving you a lot of money buting it together. My eyebrows will be pretty ok using this set I. Cheers to my new and especially PINK eyebrow kit :)

 

Check out the video demonstration. Happy Monday - with fine eyebrows :)

 

You can find it @ Parfymelle Blåhuset :) Ps, I bought myself  that pretty hot blue mascara from YSL, which I've been looking forward to try, hello blue lashes! Stay tuned :)

 

TODAYS CARTIER & CHRISTIAN DIORDagens englelakk er min nye fine sorte "Diva" fra Dior. Denne får meg til å tenke på stjernehimmelen, lange kvelder i fine ballkjoler, danse seg inn i natten... Den er så fin! Kan du se gullshimmeret, den glitrer akkurat som stjernehimmelen en kald vinternatt. Fin-fin! Jeg fant den her om dagen når jeg gjorde ett storinnrykk i makeupen min hos vakre Siri på Parfymelle Ulsteinvik.

På halsen er det en av mine yndlinger fra Cartièr, en fin gave fra Palma, Mallorca - som jentene sier når jeg har på meg denne: "Mamma, du lukter Mallorca!" ;) Og jeg er helt enig med de, den dufter ferie, storbyliv, Palma, fine drinker og shopping på Cartièr, den dufter rett og slett gode minner fra en fin ferie. 

Todays nailpolish is my brand new black "Diva" from Dior. This little wonderful thing makes me think of the night sky, the long evenings of fine ball gowns, dancing into the night ... It is so nice! Can you see golden shimmer, it sparkles like the starry sky a cold winter night. Super-nice! I found it while shopping for makeup at beautiful Siri`s store, Parfymelle Ulsteinvik.

The perfume is a favorite of mine by Cartier, a nice gift from Palma, Mallorca - as the girls say when I'm wearing this: "Mommy, you smell like Mallorca!" ;) And I totally agree; the holiday scents, city life, Palma, fine drinks and shopping at Cartier, the scents just fond memories of a great vacation.

 

THE MAKEUP SAVIOR!

Disse serviettene fra Shiseido har raskt blitt "vanedannende". Jeg ville prøve ut en ny hudpleie-serie for en stund siden og fikk da med noen testere på disse. Geniale! I løpet av dagen vil makeup`en svette og du merker at huden blir blank, spesiellt i T-sonen. Da er disse supre å ha i vesken. Serviettene absorberer oljen i huden og gjør at makeup`en ser fresh og ny ut, uten å være blank. Supert! Akkurat nå fant jeg de på tilbud til 149,- på Parfymelle. Sammen med en annen liten genial sak til leppene - stay tuned!

Jeg fylte opp sminkepungen med litt andre godbiter også, b.a et supert "eyebrow kit" som jeg har lett etter lenge. Jeg har nemmelig nesten ikke bryn i utgangspunktet - fordi jeg nappet de i hel i min ungdom - not so smart Helen! Gleder meg til å vise dere dette, men nå må jeg gjøre meg klar til en spennende photoshoot! Vakre og meget dyktige Aina på FOA skal forevige meg i dag, dette blir en photshoot helt utenom det vanlige og jeg gleder meg til dere får se bildene! Følg med for oppdateringer;)

Og tusen takk til verdens kjekkeste klubbdamer i går, vi skravla, lo så hjertelig av både det ene og det andre, for å si det sånn, vi har ALDRI hatt en så kreativ klubb tidligere;) Vi har lagt planer, og dere skal få ett innblikk i de - veldig snart. Jeg tror dere kommer til å bli glade;) Snakke meg om gode venner, dere er gull alle tre!!! 

Ønsker dere alle en fin dag så lenge, jeg gjør meg klar til årets mest spennende photoshoot - jippi :) 

 

 

 

GOLDEN DIOR NAILS IT IS!

En gull-skatt fra Dior! 

Jule-makeup`en fra Dior er beyond beautiful! Jeg har lagt min elsk på denne lille saken. Også glasset da? Pynter fint opp i samlingen denne! Pluss at den var superfin sammen med denne ukens outfit (som er rett rundt hjørnet!) 

Du får herligheten også i sort med en anelse shimmer i - den var fantastisk og jeg lurer på om jeg ikke må sikre meg den også.. Perfekt julerød og snøhvit kommer den også i. Nydelige alle! Farlig med lunch-shopping på Parfymelle ;) 

Ønker dere alle en fin dag så lenge, her hjemme skinner solen og vi er akkurat ferdig med ukens photoshoot. Flinkeste Maria mi, hun kommer til å bli en ivrig fotograf:) 

 

 

DEN PERFEKTE LEBESTIFTEN

Jeg har funnet den perfekte lebestiften som jeg har lyst å dele med dere:) 

Den er fra Dior og heter "Swan" - så fint navn og så fin farge! Fargen er nr 263, helt perfekt rosa og helt perfekt nude. Jeg fant den i går under min luchshopping hos de kjekke damene på Parfymelle Blåhuset. 

Jeg fant også en knallfin og knallrosa lebestift som jeg gleder meg til å vise dere, og en Dior englelakk som passer perfekt til morgendagens "Outfit of the week" :) 

I morgen får dere kombinert antrekk fra B-Young Overvåg og Overvåg. Gleder meg! 

 

Senere i dag trekkes vinneren av giveawayen der du kan vinne noen lekre sko , lykke til alle sammen :) Og til dere som lurer på hvorfor kommentarene deres settes "til godkjenning", så er det fordi at noen av mine lesere er så usakelige og ufine mot andre lesere, at det er høyst nødvendig. Så det er bare godt ment, til mine lesere sin fordel.

Inntil da, ha en fin lørdag dere:) 

 

IT`S MAGIC - THE AWAKENING MAKEUP VIDEO

Jeg faller alltid tilbake til YSL sin magiske tryllepenn! 

Denne bruker jeg hver eneste dag og jeg har den alltid med meg i veska. Etter en lang dag i stekende butikkbelysning, eller en lang dag i bilen og varmeapparatet på full guffe, så trenger makeup`en en liten forfriskning. Jeg anbefaler å alltid ha noen supergode servietter som tiltrekker seg oljen i huden, spessielt i T-sonen. (Jeg liker best typen fra Shiseido) Ett matt kompakt translucent pudder for finish og en selvfølgelig en tryllepenn i makeupveska.

Hvordan bruke tryllepennen: 

Etter du har lagt foundation legger du den under øyne og rett bak mot ørene/tinningen, på neseryggen, ved neseroten og i smilerynkene ned mot munnen, mellom øyenbrynene og dytter forsiktig oppover og ut til hver side, i amorbuen for å trylle overleppen fyldigere og enda ett tips er å tilføre litt highlight på haken også, men husk å skyggelegge "dobbelhaken" - som vi alle har. Den er også fin å bruke rett under øyenbrynet for å gi blikket ett løft. Husk å legge lys skygge helt innerst i øyekroken for å åpne blikket. Og husk alltid å sette makeupen med pudder, ellers glir alt utover og resultatet som såg fantastisk ut for tre timer siden, nå ser bare ut som en trasig sviske. 

Hvordan velge rett farge på tryllepennen: Husk å velge den fargen som er en nyanse lysere enn huden din, denne skal fremheve og la lyset reflektere i ansiktet ditt - derfor skal den aldri brukes under foundation, da mister den all sin magi. 

Smør forsiktig på huden og bruk ringfingeren til å "dytte" / jevne den ut. Husk at lyst fremhever og mørkt forminsker. Sjekk HER for video, "The magic line!" Her får vi det inn med teskje hvordan du skal skyggelegge ansiktet. Veldig fint, veldig enkelt. Vi kan sminke bort mange kilo og år dersom det gjøres rett.

Du finner den magiske tryllepennen på Parfymelle Ulsteinvik (Blåhuset) - rett ved siden av Overvåg. I dag blir det lunchshopping hos damene der - jeg må ha mer magi i form av YSL. Litt Dior magi må jeg også ha når jeg tenker meg om.

Kansje du skal ut på livet i helgen, da kan du øve deg litt med disse teknikkene. Her får du opplæring i alt du trenger å vite når det gjelder alt fra foundation, skyggelegging, øyenskygge, bryn og lepper. Lykke til. 

Del 2 og 3 av makeup videoen kommer automatisk opp når du har sett ferdig del 1. 

Kos deg med makeup-koster, skygger og gloss. Makeup er moro og øvelse gjør mester! 

 

FIN FREDAG DERE - JEG TILBRINGER DEN I PALJETTHIMMELEN IGJEN 

Denne sangen spilte de på radioen nettopp - diggings og dans på badet innimellom mine makeupkoster og min egen lille magi ;) Voila: Goodbye "my scary morningface" - hello "I`m ready for this beautiful weekend" - updates to come! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits