HelenSaevikFashionBlog »

REPEAT

Midt i kontorarbeid (jeg er så stolt av meg selv, med GOD hjelp av min kjære har jeg straks stålkontroll på ordrer, oversikt, høst, vinter, pre-spring, vår og sommer. Herlighet det er morro når man føler man har oversikt :) Så da tar jeg meg rett og slett in iskald en og setter meg på verandaen og nyter denne fine låta! Den har gått på repeat i butikken i det siste.

En liten oppdatering om hvordan vi ligger an kommer snart - jeg som hadde som mål å åpne til høstferien? Hah! Med så god hjelpe som jeg har fått av familien min, så er lokalet så godt som fix ferdig allerede og jeg er så takknemmelig!!! Et annet spennende prosjekt har jeg også på gang, men kan ikke fortelle om det helt enda, men om dere følger meg på Instagram i uken som kommer, så får dere være med ;) Knis ;) 

Fin onsdag, fin musikk, fine hjerter rundt meg. Jeg er heldig! 

Ingen kommentarer

06.09.2013 kl.00:01

Orka ikkje vente lenger 😊 No e vi spent på butikken 👍

Helensaevik.blogg.no

06.09.2013 kl.00:18

Anonym: hihihiii:)) ej også!
Så snart ej he Telenor og tussa på plass, så e d åpning:)
Men ej e ganske hjelpelause når d gjelde dei... Får bere håpe dei e super-raske:))

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits