HelenSaevikFashionBlog »

TODAYS STYLE & OPPDATERING

"Todays style" blir den nye posten for mine tidligere "todays outfit", og det gleder meg å kunne begynne å presentere fine hverdag og festantrekk for dere her på bloggen! (Selv om jeg går mest rundt i alt annet enn fine klær om dagen, det er mest bare arbeidsklær og håret i tutt - og jeg nyter det.)

I dag har jeg fått gjort så mye kjekt - b.a har jeg vært innom den kjekke gjengen på Cann i Fosnavåg, de designer min nye blogg og en liten ting til som jeg kommer tilbake til om en liten stund, jeg kan love dere at dere blir SUPERGLADE;)

Tusen takk til dere alle på Cann, dere gjør dette så fint og lettvint for både meg og leserene mine og det er jeg så glad for!

Nå er det en ekte sunnmørsk ballpanne til middag og jeg gleder meg!!! Deretter er det montering i butikken - gleder meg til det også:)

Tusen takk til alle positive mennesker som er så snille å hjelper oss, maler, snikkrer, monterer, lager middag, lager webside, til dere som titter innom meg på blogg og Instagram; Tusen tusen takk!!!

Den største takken går til familien min, mamma, pappa, søster, bror, mor, min Eivind og jentene våre - jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dere, humøret og stå-på-viljen deres!!!
For å si det sånn; Jeg er glad dette er noe vi gjør en gang i livet, for det er mye arbeid, men herlighet så kjekt:)

Og når det er så kjekt, så føles det ikke som så mye arbeid heller når jeg tenker om;)
Ingen kommentarer

Lise_333

02.09.2013 kl.18:11

Ojojojojojojhhh!!! Den t-skjorta!!?

Bestilles øyeblikkelig for sending, når du har den tilgjengelig, og hvis du sender :)

Josefine Gaski

02.09.2013 kl.18:15

Kjempefint :))

Helensaevik.blogg.no

02.09.2013 kl.19:53

Lise_333: hihihiii ;))) klart du skal få denne tilsendt venn!!! <3

02.09.2013 kl.20:37

Hei

Ka str kjem Line of Oslo dressjakka i (den du har på bilde) og tek du inn alle str?

Helensaevik.blogg.no

02.09.2013 kl.21:26

Anonym: hei:) allerede utsolgt/bestilt bort i de fleste str, men hadde flere i alle str+ venter inn flere også :)

Merete Slydal

03.09.2013 kl.21:50

Spennende og følge deg på veien med egen forretning :) utrolig flink og kreativ med blogg hvor du også deler av privatliv og små hendelser pluss flotte outfit bilder. Ville vært morsomt og fått til en handletur hos deg etterhvert , ellers håper vi selvsagt det er greit og bestille etterhvert. Lykke til :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits