HelenSaevikFashionBlog »

L.O.V.E by LINE OF OSLOElsker Line of Oslo, elsker! I dag måtte jeg bestille opp igjen varer, da responsen er enorm og jeg er utsolgt for varer før åpningen - hjelp!!! Men herlighet så morro! 

Jeg har kledd meg i disse fine i ettermiddag, kombinert med den fine fine glitterbuksen dere fikk se på Instagram i går - lover dere masse bilder fremover, nå er det full sving med siste innspurt i lokalet, og jeg er mer enn superklar - om bare jeg får nytt vindu og dør +++ så er jeg klar som et påske-egg!!! 

Outfit bilder er det skralt med om dagen, det er fordi formiddagene går med til arbeid og ettermiddagene er det leksetid, og vips, så er dagen borte + at min kjære fotograf har inntatt ny rolle: Snikker ;) Men han leter nok frem kameraet igjen om ikke så mange dagene tenker jeg, inntil da blir det nok speilbilder ;)

Ta vare på hverandre - og tusen takk for at dere tar så godt vare på meg, mottakelsen dere har gitt meg rører meg langt inn i hjertet - TUSEN TAKK!!!!! La oss nå bare få på plass det siste, så jeg kan rope VELKOMMEN INN :))) 

 

 

Ingen kommentarer

Wenche Abeltun Tarberg

28.08.2013 kl.20:41

Grå gensern var nydelig:) Me Like

Vet du pris på de?

Gler meg slik til du åpner:):)

norabjornson

28.08.2013 kl.21:42

Så herlig genser, bare elska den! :)

Bente

28.08.2013 kl.22:45

Heisan. Digger bloggen din... Lurer på den glitterbuksa du viste på bloggen i går, er det noe du selger?? evt hvor kan jeg få tak i den???

Bente

28.08.2013 kl.22:47

Heisan. Lurer på den glitterbuksa du viste på bloggen i går... er det noe du selger, evt hvor kan jeg få tak i den??

Helensaevik.blogg.no

28.08.2013 kl.23:10

Bente: heia Bente:) den buksa er klar for salg og jeg har bodd i den siden jeg fikk den;) send meg gjerne en Mail om du kan, så kan jeg sette den opp til deg:)

Helen.sobee alfakrøll yahoo.com

Klem :)

Helensaevik.blogg.no

28.08.2013 kl.23:11

Wenche Abeltun Tarberg: heia Wenche:) litt usikker på prisen, men det sksl jeg raskt finne ut til deg, sender deg mld o morgen, da er jeg i butikken igjen:)

Klem:)

31.08.2013 kl.08:55

Hei :) hvor selges de ??

Helensaevik.blogg.no

31.08.2013 kl.11:58

Anonym: hei:) dette blir å finne i butikken hos meg nå når jeg åpner dørene :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits