HelenSaevikFashionBlog »

COPENHAGEN SNAPSHOTS

Jeg har så mange bilder jeg har gledet meg til å dele med dere! Her kommer noen fra København og innkjøp! 

Jeg er så glad i t-skjorter med fine ord på - og denne var intet unntak :) Og jakken under? Herlighet, den vet jeg at jeg har bestilt for lite av, note to myself: Skaff flere! 

Lalalalalaaaa her kunne jeg oppholdt meg hele uka, den nydelige pelsjakka vil bli å finnes i kun 1 eksemplar i butikken ;) 

"blade blade blade......... "Hyggelig underholdning overalt - ordentlig go`stemning! 

Og bobler overalt ;) 

Helt ok å sitte her om kvelden å se på livet som suser forbi oss, tenke over dagen og hva fint vi har kjøpt inn:) 

Og de på denne karen da!? Vi traff Nikolai - som han heter, mannen er en kjent dansk mann, og jeg beklager at jeg ikke helt vet hva han driver med, men hele filmteamet var på slep og de skulle til iskalde strøk for å spille inn noe, men jeg hørte ikke så godt etter, for det eneste jeg tenkte på var "hvor kan jeg få tak i jakka di Nikolaiiiii??? Eller skal tro om jeg bare kan spør om å få kjøpe den???" En artig og orginal kar:) 

Og disse skoene da... de fortjener litt spalteplass - SOM jeg gleder meg til disse kommer!!! 

Jeg har lyst til å TAKKE dere som trofast følger meg, for mange bestillinger som allerede er kommet inn, jeg er veldig ydmyk for mottagelsen dere har gitt meg <3 

Og en ekstra klem til deg A, som sendte meg en kjempefin sms i dagtidlig, det var et godt pusterom i mail! Og når vi snakker om mail!!! Jeg fikk en veldig hyggelig mail sent i gårkveld, et merke fant veien hjem til oss dere - et merke jeg virkelig har ønsket å kunne ha i butikken! Hvilket merke det er får dere vite ikveld, men nå må jeg løpe - jeg har en date med en veldig hyggelig dame som er journalist for et veldig kjent kvinnemagasin. Herlighet det er spennende tider dere!!! 

TUSEN TAKK FOR AT DERE ER GULL, JEG VET IKKE HVORDAN JEG KAN FÅ TAKKE DERE NOK!!!! 

Ok, løper før jeg begynner å grine av glede ;))).................

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits