HelenSaevikFashionBlog »

HJERTET MITT DU EIVIND

Det mennesket jeg verdsetter høyest i denne verden er du Eivind min <3 

Jeg spøker ofte med at de kan ta fra meg alt jeg eier, untatt barna mine - den setningen er ikke fullendt uten barna mine OG Eivind min!

Jeg ymtet fram noe om at du fortjener et eget innlegg og du gjør nemmelig det! Ikke bare er du min klippe i livet, men hvilken tålmodighet da!!! Jeg vil håndhilse på de mennene som orker en hel uke, opptil 16 timer pr dag på innkjøp av dameklær, og det uten så mye som et stønn engang! (Jeg vet de finnes og de fortjener en medalje av konene sine!)

Du er min største støtte i livet, du har pushet meg til å følge drømmen min, du har designet og stått på, tatt bilder og redigert, retusjert, annonsert og gudene vite hva du ikke har gjort for bloggen min og nå butikkdrømmen. 

En hel uke satt du ivrig gjennom utallige kjoler, blonder, blazere og annet klisj - du ga meg gode råd da jeg var i tvil om et plagg og jeg jubler over at du er dønn hakke ærlig! "Den der Helen er det kun du som kommer til å gå i!" Ok... da hang jeg den tilbake ;) Du har knipset titusener av motebilder, fått skjenn når du en gang ikke la merke til at prislappen viste - du gjorde ikke omigjen den "feilen" hahaha ;) Du har trosset vêr og vind sammen med meg, falt i sjøen for å ofre deg for dine bilder, sittet oppe til solen står oppigjen for å rette på en liten feil på bloggen. 

Du har oppmuntret meg da jeg var drittlei av jobb, oppmuntret meg til å ha tro på at denne drømmen om butikk, den er noe av det klokeste jeg har drømt om. For alt dette også mye mye mer er jeg deg EVIG TAKKNEMMELIG!!!

Aller mest takknemmelig er jeg for at du holder ut med meg når jeg er supersur og supersulten (å være supersulten gjør at jeg blir en skikkelig drittkjærring!) Og da har du vært rask med å få opp blodsukkeret mitt så pass jeg blidner igjen. Du lar meg sove litt ekstra hver morgen, du er en suveren kokk, du er et arbeidsjern uten sidestykke! Det finnea aldri ett nei i din munn (du må lære deg å si nei var det noen som sa - den gjelder oss begge kjæreste ;) 

Du er verdens beste pappa - ja helt på linje med min egen  pappa da selvfølgelig ;) Du er rett og slett ganske så temmelig sjelden må jeg si og jeg er suuuuperheldig som har fått kloa i deg ;) ;) 

"Det smarteste jeg har gjort er å gifte meg med deg, føde barna dine og si opp jobben min!" -sitat kjæringe ditt ;)

Fra spøk til alvor, vi har alvorlig mye morro og vi er rett og slett et dreamteam er vi enige om!

Oppskriften? Finn din sjelevenn, marry him og le til krampa tar deg og gå aldri til sengs sinna! 

Noen nevnte også at å prompe under dyna er veien til skilsmisse - så det har vi aldri gjort - hahaha ;) 

Tusen takk for at du er akkurat den du er - det er derfor jeg er så inn i granskauen forelska i deg enda ;);) 

 

ELSKER DEG EIVIND, ELSKER DEG!!! 

 

Kyss klisj og klasj fra "Kjæringe ditt" ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits