HelenSaevikFashionBlog »

DET KILER I MAGEN!!!

Fin torsdag dere, og jammen er det en fin torsdag her i havgapet!
Om det er solen som gjør at jeg hopper i vanlige klær...? Det tror jeg nok. Så kjekt med en solskinnsdag og blå himmel:)

Det er første dagen jeg ikke er i butikken og herjer, idag har jeg hatt hjemmekontor og fått ordnet masse.
Dagene går så fort!

I butikken begynner vi å se i enden på opp-pussingen, det som gjenstår er gulvet og få opp innredning og lys, så det er jo fortsatt mye godt arbeid på oss, men vi nærmer oss dere!

Jeg gleder meg sånn til den dagen vi kan åpne dørene, jeg tør ikke love når det blir enda, men planen er en eller annen lørdag asap;)

Det er rart med det, når vi holder på med dette så er energien på topp, selv om karene jobber hele døgnet for å få dette ferdig... pappa og Eivind, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dere!!!! Vi damene maler og synger, og vi koser oss selv om vi er slitne:)

Jeg synes butikken blir kjempefin og gleder meg veldig til å kunne vise dere alt!

Idag lo jeg godt da jeg tok speilbilde av dagens antrekk - første antrekkspost i butikken (ikke min butikk's klær, de er rett rundt hjørnet) men da fikk jeg en liten følelse av at dette blir utrolig artig:)

Det kommer mange overraskelser på løpende bånd, og jeg gleder meg over hver eneste ting!

Jeg sa til en kjekk dame jeg har stor respekt for idag: "Jeg føler meg så heldig... Kanskje det er nå lønnen av målrettet og hardt arbeid over lang tid viser seg, i form av kjekke avtaler og gode mennesker rundt meg, som har tro på meg og prosjektet."
Evig takknemmelig!

Og en ting er sikkert: ingenting i livet er gratis, kun hardt arbeid pays off, og godt humør er det beste jeg vet!!! Godt humør og ja-mennesker:)

GLEDER MEG!!!Ingen kommentarer

22.08.2013 kl.21:13

Flotte armbånd - heldige du!!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits