HelenSaevikFashionBlog »

IT`S FREAKIN` TOM WOODTOM WOOD! 

Ingenting slår dette, ingenting! Jeg kan med jubel fortelle dere at disse musthave smykkene (ringer, armringer og flere typer smykker) blir vakkert presentert i min butikk, STYLE by Helen Sævik.

Det har vært en enorm pågang for designeren bak suksessen Tom Wood og du har helt sikkert sett disse smykkene på samtlige store moteblogger i Skandinavia. Kjente ansikt som Magne Furuholmen, Lissie, Cecilie Brækhus, Helena Christensen, Jared Leto er bare et fåtall av kjente ansikter som har tatt designen inn i varmen. Åpner du dagens motemagasiner vil du finne mye Tom Wood - årets must !! 

Du vil finne Tom Wood b.a på Høyer butikkene, Retro og Steen & Strøm. I tillegg til STYLE by Helen Sævik. 

Jeg er utrolig stolt og ydmyk av å kunne tilby dere dette fantastiske merket og gleder meg stort til oktober - da er kolleksjonen i butikk! Og det aller beste av alt er at dette er ekte varer - her snakker vi sølv, gull og vakre stener. Ringene er ment for både kvinner og menn og brukes like gjerne som konfirmasjonsgaven, gifteringen, morgengaven, morsdag/farsdag, bursdag og julegaven. 

Jeg har allerede fått inn bestillinger fra meget glade og spente kunder, så her er det noe som forteller meg at jeg må sende inn en ekstra ordre! 

TOM WOOD JUBEL!!!! 

Mye mer info kommer - inntil videre kan dere følge Tom Wood Jewellery på facebook og i motemagasiner - L.E.K.K.E.R.T! 

Følg gjerne med på Tom Wood` facebookside - dere finner siden HER

 

Ingen kommentarer

Marit

18.08.2013 kl.20:58

Du har jammen teft! Gleder meg veldig med deg. Og er spent på alt som har med butikken din å gjøre. Du får det til!!!!!!!

Helensaevik.blogg.no

18.08.2013 kl.22:30

Marit: Hard work pays off har jeg fått erfare :)) Og det er jeg så takknemmelig for!!! TUSEN TUSEN TAKK Marit <3 Gleder meg til å presentere ALT ;))

MArieullevoldsæter

18.08.2013 kl.23:46

NICE :)

Turid

19.08.2013 kl.12:01

Må bare kommentere nå :-) Er så enig med Marit, du har teften! Skal komme og handle med deg når butikken åpner! Har du en plan for åpningstid?

Masse lykke til, dette kommer til å bli en suksess!!

Go for it :-)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits