HelenSaevikFashionBlog »

LOVE AKA SHOE HEAVEN

LEO-LOVE! 

Full konsentrasjon og veldig lite glam over meg må jeg innrømme - håret i tutt og comfy shoes på beina er høyt prioritert når man farter rundt på innkjøp!

("god-morgen-håret-ditt-mamma" sitat Milla!) 

Hey hey hey, one of my favorites ;) 

Jeg fikk meget høy puls da jeg ble tilbudt disse lekre skoene fra Front Society! Og min kjære (som er verdens snilleste og mest tålmodige mann - han jublet sammen med meg, du fortjener et eget innlegg du Eivind min!) Dobbel-jubel faktisk ;)

Superbehagelige på foten - these shoes are so made for walking og blir nok en soleklar jobbsko for min del :) Også elsker jeg den herreinspirerte looken som blir en av vårens største trender - G.L.E.D.E.R MEG!!!! 

Front Society har blitt tatt i mot med glede blant de aller største butikkene i Norge og jeg er så heldig å være en av de som kan presentere merket i min butikk. Dette er kvalitet og høy wowfaktor hele veien! 

Kan nesten ikke vente til å få de i butikk :) Jeg skulle virkelig helst ha åpnet i går kjenner jeg!!! 

Vakre Celine er ofte å se på God morgen Norge og ettermiddagen og hun har også funnet sine favoritter - som jeg med glede kan fortelle blir også å finne hos meg - trippeljubel!!! 

Ingen kommentarer

Vibeke

18.08.2013 kl.14:54

Jippiiii jippiiii og trippel jippiiii ❤

Helensaevik.blogg.no

18.08.2013 kl.22:30

Vibeke: Hehehe :D herlige Vibeke :))

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits