HelenSaevikFashionBlog »

HAPPINESS IN COPENHAGEN

"Come see that I`m ready for this la la laaaa this opportunity will only come once in my life...Through strength I found love, in time I found myself in HAPPINESS!!!!"  

Om lange-meg følte meg ca bare 20 cm da jeg stod midt i folkemengden i København og tørket tårer til denne sangen? Supercheck!!! Jeg er så lettrørt, noen sa en gang at jeg til og med gråter til "Baywatch".... jaja, det var kanskje å dra den litt langt, men hun har faktisk mye rett i det ;) 

Iallefall satt tårene løst da denne ljomet over høytalerene forrige helg - what can I say... lett for å le, lett for å gråte - men det er jo bare fordi jeg er så glaaaaad :D 

Happy sunday! Jeg gleder meg til å dele litt bilder fra vårt innkjøp om pittelitt - så er det middag hos mine snille foreldre og deretter kinotid "mormor og de 8 ungene" - gleder meg!! 

 

 

Ingen kommentarer

Cesilie

18.08.2013 kl.13:52

herlig :D

Helensaevik.blogg.no

18.08.2013 kl.22:30

Cesilie: klem din vei :))

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits