HelenSaevikFashionBlog »

BENEDIKTE UTZON - ONE OF MY DREAMS

En bitteliten smakebit av hva vi kan vente oss fra en av mine soleklare favorittdesignere! Benedikte Utzon er et av merkene som har blitt en ettertraktet vare hos flere av de aller største butikkene i Norge. Det var denne telefonen jeg fikk da jeg satt på resturant i København og jeg gråt som et barn - av ren glede!!! 

Vi har tro på et fantastisk samarbeid her, da dette merket er meget ettertraktet av toppbloggere, mote-ikon og kjente kvinner i inn og utland! 

Her finner vi alt fra den klassiske drakten, enkle fine kjoler, dressbukse, skinnbukse, rocka eller glam og en perfekt kombinasjon av enkle rimelige basisplagg av topp kvalitet! Dette merket dekker alt jeg har drømt om for oss, og enda mer! Og veskene har fått Norge og utlandet til å gå bananas!!!! Fantastisk skinnkvalitet til en utrolig kjekk pris! Er det rart jeg gråt av glede? To av veskene vil jeg vise dere her, de var å se på fashionistaer i Køpenhavn og har fått enorm stor presseomtale som høstens mest populære vesker. Finnes i flere fargekombinasjoner og kombinasjonsmuligheter. Her er både rocka vesker og elegante vesker - jubel!!!! 

Dere vil selvfølgelig finne et bredt utvalg av kolleksjonene hos meg, men noen favoritter har jeg tatt inn f.eks kun 1 piece av, så her blir det første mann til mølla for å sikre seg sin unike favoritt!

ELSKER UTZON - ELSKER!!!! 

 

Ingen kommentarer

Anette

15.08.2013 kl.18:40

Helen, gratulerer med flott satsing!!

Uansett navn, du blir jo nødt til å etablere nettbutikk også!!!

Gleder meg til fortsettelsen 👏😀

Anette

Hilde

15.08.2013 kl.21:18

Sååå spennende! Dette tror jeg blir bra. Du er jo så flink til å få tatt bilder, så jeg satser på masse bilder ov klærne i butikken sånn at vi som bor langt vekke kan handle hos deg også.

Navnet på butikken kunne ikke vært bedre heller!

Lykke lykke til!!

Mvh Hilde.

Helensaevik.blogg.no

16.08.2013 kl.12:53

Hilde: Hei Hilde og tusen takk :) Masse bilder og overraskelser kommer- det lover jeg ;))

Klem og tusen takk <3

Helensaevik.blogg.no

16.08.2013 kl.12:54

Anette: Hjertens <3
Jeg også gleder meg, veldig, dette er så spennende :))

Klem

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits