HelenSaevikFashionBlog »

GOD MORGEN KJÆRE HJEM

Du vet du er akkurat passe sliten når du legger deg sammen med jentene, sovner momentant og våkner igjen idag klokken 10, fortsatt fullt påkledd, til og med skjerfet rundt halsen ligger akkurat som i gårkveld... hahaha ;) Så godt å være hjemme igjen og klemme jentene våre - all respekt for våre sjømenn her ute i havgapet som forsaker familieliv i flere måneder for å tjene penger til livets opphold! Jeg er så glad for at jeg får se jentene våre hver dag - selv om jeg til tider ønsker meg "husmorferie" når min kjære har vært litt for lenge borte.... jeg skal aldri ønske meg husmorferie igjen! 

En intens uke er over og jeg har gledet meg til å komme hjem så jeg kan fortelle dere litt om merkene jeg har handlet inn, hvordan vi har hatt det og hva som er planen fremover. Det har ikke blitt tid til å svare på mail denne uken, de eneste mailene som har blitt besvart er fra agenturene, så det skylder jeg dere en unnskyld for: Unnskyld! 

Jeg er overveldet av støtten og positiviteten dere har vist meg etter at jeg fortalte dere om butikken, tusen takk!!! Jeg skal være helt ærlig å si at jeg har vært veldig nervøs for mottakeslen, så kanskje derfor er jeg ekstra ydmyk og glad... Det er noe som heter at man skal aldri prøve å bli profet i egen hjemby. Jeg har tenkt som så at jeg kommer garantert til å møte litt motgang, men det som har skjedd er kun positivt, så jeg vil takke dere fra bunnen av hjertet mitt for at dere gleder dere sammen med meg! 

Vi starter tidlig fredag morgen i København, etter gode råd så dro vi ut denne dagen, kun for å se oss rundt, få inspirasjon, få oversikt over merker, jeg oppdaget nye brands som jeg falt pladask for og jeg knyttet viktige avtaler. Jeg følte meg som "a kid in the candystore!" Så mye inspirasjon!!! Den danske damen er motebevist og følger trendene! Overalt er det damer i kjoler og dyreprint, trenden vi kan glede oss til er spreke bukser - i alle himmelens farger, med knalltøft dyreprint, kombinert med enten hæler eller sneakers. Det er så mye fint!!! Jeg venter inn mine første leveringer med klær allerede i neste uke og jeg gleder meg sånn til å åpne!!! Men jeg vil vente til jeg har et ordentlig utvalg fra alle brands. 

Dagene i København fløy fra oss, vi starter hver morgen med frokost på hotel Wakeup Copenhagen (anbefales til business, ikke til familier. Kort om hotellet: Superbillig alternativ til deg som ønsker å bo sentralt og er på farten. Hotellet er hipt og fresht i uttrykket, enkel frokostservering og rommene er rene og har fantastisk utsikt. Flott service!) 

Vi var også innom Bella senteret søndag, her hadde vi et maraton uten sidestykke, og her var det jeg ble tilbudt et merke som jeg gråt av glede over! Det fungerer nemmelig sånn at du blir googlet for å se om du er aktuell som kandidat. Benedikte Utzon er et brand i stormende vekst, trykket til alles bryst og dette er jeg så glad for å kunne tilby dere som den eneste her ute i havgapet! Det var veldig spesielt for lille lange meg å komme til København og bli gjenkjent som en respektert moteblogger fra Norge. Jeg måtte klype meg i armen flere ganger over at store agentur og dama i gata kjente meg igjen. Og her er det mange om beinet dere, det er en intens konkurranse om å få kloa i de rette merkene, det er spisse albuer og mye bullshit ute å går. Tro meg! Men det er vanvittig deilig å bli sett på som en kjempekonkurrent og at folk frykter lille meg som en stor konkurrent? Da klapper jeg meg selv på skulderen og sier "freakin`well done Helen!" 

Natt til mandag er vi i Oslo og sjekker inn på Comfort Hotell Børsparken, luksus å legge seg i en supermyk seng og ha bredt utvalg til frokosten neste morgen! Vi starter dagen tidlig, det er innkjøp hele dagen, og vi er ferdig klokken 0130! Siste innkjøpet er så inni granskauen fint og jeg må innrømme at jeg svever litt!

Innimellom slagene kjører vi uendelig mye taxi, rekker å sluke en burgerking - det har aldri smakt så godt med chickenwrap og onionrings! Vi kjøper inn alt vi har hatt lyst på og jeg går til sengs med et smil om munnen - er høy på selve livet og får ikke helt sove... spesielt ikke når jeg stresser med at jeg MÅ sover, fordi jeg skal være hos kjekke Andreas og Susanne Holzweiler tidlig neste morgen klokken 0800!

Mandagen er jeg altfor trøtt og er glad for utallige kopper sterk kaffi på bryggekanten hos Holzweiler agenturet. Strålende solskinnn og hyggelige mennesker gjør at vi våkner raskt og kommer igang med mange fine fine innkjøp. Her fant vi b.a bloggers favorite brands - og dere kan glede dere til mye tøft og mye fint. Jeg skal forklare dere litt om konseptet mitt om litt. 

Tirsdagen er vi ferdige på innkjøp klokken 2200 og det eneste jeg tenker på er burgerking!!! Min kjære foreslår at vi går ut og feirer med en god middag, men denne dama vil ha chickenwrappen sin! Vi møter hyggelige Fabian Stang og slår av en prat med han (for en herlig mann!) før vi spaserer oss bort på B`ern og river i oss det jeg vil kalle et herremåltid ;) BurgerKing er undervurdert hahaha ;) 

Det blir også en tur innom Grand for å feire ferdig innkjøp med en god cognac og en irish! Her sitter vi og ser på livet som suser forbi i Karl Johan`s gate... jeg er helt overveldet over alle hyggelige mennesker jeg har møtt, alle tilbud jeg har fått og lovord om arbeidet mitt. Jeg gråter av glede og klarer ikke helt stoppe heller.... typsik meg! Hverdagen er full av kontraster kjenner jeg, fra BurgerKing til Grand cafè, fra hundredetusener kroner brukt til innkjøp, til en nydelig mann som kommer bort til oss for å selge =OSLO magasinet.... jeg vil nesten spy når jeg tenker på hvor heldige vi er og gir velvillig fra oss noen kroner til selgeren av magasinet (dere som har følgt meg en stund vet at rusmisbrukerene og =OSLO er mitt hjertebarn!) Mannen blir så glad, og jeg spør om jeg kan få en god klem.... hadde vi bare hatt reaksjonen til gjestene på Grand på tape!!! De får hakeslepp over at dama i høye hæler og LV skjerf reiser seg og klemmer selgeren. Skam dere, tenker jeg... der de sitter på nabobordet på sin høye hest. 

En setning som svirrer i hodet mitt hele kvelden i Oslo er Rikke`s ord: "Se på meg, bak tomme øyne og tusen sprøytestikk, bak en skjelvende kropp...... det kunne like gjerne være deg!" Hun hadde så rett Rikke.... realiteten er at å havne på gata i Oslo, kunne like gjerne være deg eller meg, ingen av oss har garantier her i livet. Vi må ta vare på oss selv, og holde oss unna narkotika. Det gjelder alle! Jeg vet at flere tenker at de har full kontroll, det er jo bare "fest-dop" eller en uskyldig joint.... det kunne like gjerne være deg... som en vakker dag reker gatelangs i hovedstaden vår og selger magasinet =OSLO for å overleve natten. Min bønn til dere er å holde dere langt unna dop, vær så snill! 

Natten avslutter vi med vår egen versjon av "we are the champions, my friend...." hahaha, vi ler så vi griner og jeg er foretrekker heller en iskald halvliter fremfor en irish! Så morro vi har hatt det denne uken! Møtt hyggelige mennesker, knyttet viktige kontakter og jeg har vært meg selv til fingerspissene hele veien. Talt fra hjertet og fått erfare at det er mange som frykter meg som en supersterk konkurrent. 

Grunnen til at jeg har holdt hemmelig hvilke brands dere vil finne hos meg, er av den enkle grunn at denne bransjen er knivskarp. Det er tøff konkurranse og kniving om de mest populære merkene. Flere har spurt meg hele veien om hvilke merker jeg skal ta inn og jeg beklager mine løgner om at jeg ikke vet - det har vært nøye planlagt fra min side. Jeg har tatt inn merker som jeg vet treffer Fosnavågeren, tilbud som ikke finnes i nærområdet og merker som er i skyhøy vekst og som jeg personlig har klokketro på. Det har vært veldig viktig for meg å starte med kun merker som jeg vet er gode merker, som jeg vet faller i smak hos dere. Min aller største misson har hele tiden vært tipsene fra dere, deres ønsker og en flott og sterk sammensetning i butikken. 

Det gjelder å være ydmyk når man skal starte for seg selv, ikke kjøre på med "meg og mitt", men lytte til ønsker, ris og ros. På den måten føler jeg meg helt sikker på at dette blir en sterk start. Jeg har også valgt å ta inn ting som dere vil finne eksklusivt hos meg, i kun en eller to eksemplarer - så slipper man at halve vennegjengen går rundt i samme klær. 

Flere av dere har spurt om hvilke merker jeg har kjøpt inn, og jeg har ikke lyst å røpe alle, men jeg kan love dere at det er en flott kombinasjon. Her er klassisk, her er casual, rock, chic, her er både tøft og søtt. Prisene varierer perfekt sånn at jeg har merker til enhver lommebok. Det har også vært et sterkt ønske om størrelser og dette kan jeg med glede si at jeg kan åpne døren med å innfri ønsker. 

Jeg har vært superheldig å blitt tilbudt merker som jeg aldri hadde drømt om og jeg har tørket mange takknemmelige tårer.... jeg har også fått erfare fra første dag at konkurransen er knallhard og at dette yrket har spisse albuer! Men med hjertet på rett plass og være meg selv til fingerspissene, så har jeg høstet lovord og avtaler jeg jubler over. 

Tusen takk for en fantastisk uke, jeg er glad, takknemmelig og ydmyk! 

Og dere? Butikknavnet er bestemt!!! Etter en uke med inspirasjon og spørsmål om butikknavn, så ramlet det ut av min kjære`s munn her om dagen.... og jeg så på han og smilte.... kjente at det var helt rett! 

Hva navnet blir får dere vite i løpet av dagen, nå må jeg ha meg noen minutt på verandaen og la alt synke inn.... 

Fra bunnen av hjertet mitt TUSEN TAKK til hver eneste en av dere som gleder dere sammen med meg - dette blir utrolig morro!!! 

 
 

 

Ingen kommentarer

15.08.2013 kl.12:41

Kjære Helen <3

Takk for at du tok oss med på din reise denne uka :)

Med ditt store hjerte , og din omsorg for alt og alle , kommer dette til og gå veldig fint , jeg bare vet det <3

Gleder meg til og høre navnet du har funnet til butikken din :) Håper det er " HELEN'S DRØM "

Varm klem fra en fast bloggleser , og snart kunde hos deg ;)

Helensaevik.blogg.no

15.08.2013 kl.14:16

Anonym: <3 <3 <3
En glede å ta dere med på min reise mot drømmen min <3
Tusen hjertelig takk for ord som varmer hjertet mitt!!!
Gleder meg til å møte deg i butikken og gi deg en varm klem :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits