HelenSaevikFashionBlog »

TUSEN TAKK #SUNNMØRSPOSTENDet er travle dager og jeg er veldig takknemmelig for alle hyggelige henvendelser, mail, sms og tlf, selv om jeg ikke helt rekker å svare ordentlig på alle. Jeg hadde aldri ventet en slik enorm støtte og positiv respons på dette! TUSEN TAKK!!! Nå gleder jeg meg bare sånn til å pakke kofferten og dra til København og Oslo for innkjøp! Og jeg gleder meg enda mer til å dele skattene med dere! Det er som det står i intervjuet: "Helst ville jeg åpnet butikken min i går." Men den som venter på noe godt... :) 

Håper dere har det fint og nyter siste innspurt av feriedagene - gleder meg til å dele masse bilder med dere fra tullete turer vi allerede ar vært på - som har vært holdt litt hemmelig ;) 

Nå inntar jeg sofaen og skal koble heeelt ut i noen timer, i morgen er det på`n igjen og jeg har sommerfugler i magen - pakke må jeg også gjøre! Livet smiler og jeg nyter det!

Sunnmørsposten ringte meg i kveld og dere og ønsket et intervju med meg, om dere ønsker kan dere lese hele #innlegget HER :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits