HelenSaevikFashionBlog »

AVSLØRINGEN - MED HJERTET I HÅNDEN

"Du Helen, du har en stå på vilje og et mot som gjør at du en dag vil skape noe!" Du hadde så rett far og jeg skulle bare ønske at du ennå var her så du kunne sjekke at jeg sparkler og pusser fint... men jeg vet at du følger med meg og er stolt av meg, det lovte du meg å gjøre.. og nå vet jeg far, nå vet jeg <3 

Husker dere den dagen jeg fant en fjær og postet bilde av den her på bloggen? Det var den dagen jeg tok mot til meg og sa opp jobben min. Møtet var over og jeg gikk ut døren... jeg pleier alltid å ha blikket rettet mot parkeringsplassen og bilen min i det jeg går ut døren, men denne dagen åpnet jeg døren og tittet ned. Noen cm fra døråpningen lå det en hvit og grå fjær.... jeg forsto med en gang at denne fjæren måtte jeg ta vare på.... Mine beste venner og familie har vist om dette lenge og de har vært mine viktigste støttespillere denne tiden. Når jeg har hoppet opp og ned av gledeleige avtaler har dere fått meg ned på jorda igjen, når jeg har bitt negler og sagt "nei, ej e tørr ikkje, vi venta!" - Da har dere røsket tak i meg og sagt at jeg må tenke klart! Og tro meg, det har vært en emosjonell berg og dalbane disse månedene! Men nå er tiden her, alt stemmer, til og med magefølelsen! Min egen motebutikk skal snart åpnes! 

For noen år tilbake sto vi med lokale og leverandører klart, men jeg hadde ikke en topp magefølelse, så jeg trakk meg i siste sekund og la butikkdrømmen på hylla. Siden den gangen har min kjære og min snille familie minnet meg på (hver eneste uke!) at det dummeste jeg har gjort er å ikke starte for meg selv - og jeg har angret.... Jeg er så heldig at jeg har en familie som ser meg, en familie som støtter meg i drømmen min, ingen ord eller handlinger er nok for å verdsette dere. Jeg er ydmyk og stolt, glad og redd. Men aller mest er jeg takknemmelig for at dere ser at jeg elsker livet og utfordringer, at dere ikke er redde for at jeg drømmer for stort. Dere har stått rake i ryggen, tett ved min side i disse årene.... støttet meg når det har herjet som verst rundt bloggen og løftet meg oppigjen de gangene jeg har gått på en smell og helsa har skrantet. Dere har sett at jeg har arbeidet hardt (til tider altfor hardt) med bloggen og alltid pushet meg i riktig retning. Jeg er dere evig takknemmelig!

Jeg har lært meg å stole på meg selv nå. Kanskje jeg har blitt voksen?! Jeg har lært meg at ingen drømmer er for store, og ingen av oss vet hva morgendagen gir oss av motgang og styrke. Det er noe vi har fått erfare i familien de siste årene. Og kanskje med de tankene i bakhodet... at livet kan altfor brått være over, så har jeg bestemt meg for å følge drømmen min. En dag kan det være for sent, og jeg har ikke lyst å vente lengre. Tiden er inne og magefølelsen min er smell-god :)

Nå er tiden inne for å gå mine egne veier. Nå tar jeg steget fullt ut og gleder meg sånn til å ta dere med på reisen frem mot åpningsdagen! Dette har jeg gledet meg til å ta dere med på, jeg har så mange artige bilder fra ukene som har gått som jeg gleder meg til å dele med dere ;) Og dere har nok merket at den siste tiden har bloggen her stått litt stille, fordi jeg har jobbet mye i stillhet. Et klokt ord sier: "Work hard in silence and let success make the noise!" Og "If your dreams don`t scare you, they are not big enough!" Jepp, jeg er piss-redd og superhappy på samme tid! Om dette blir en suksess vet jeg ikke... men jeg har tenkt å satse med hele mitt hjerte og hele min sjel. Jeg skal realisere drømmen min og det krever meget hardt arbeid!

Det svirrer tusen rykter i vår lille havneby, Fosnavåg og jeg må innrømme at jeg har knisa meg gjennom mange dager. Min snille pappa har servert historier om at han skal åpne fiskevegnbutikk og lovet krabbeteiner, fiskeutstyr etc til ivrige fiskere ;) Min snille ektemann har lovet dere rabatter på det første kameraet dere kjøper hos han og vi har flira så godt. Sannheten er at det blir hverken fiskeutstyr eller fotoutstyr å finne i Vågsgata 3... her vil dere finne en ny og fresh motebutikk, helt i min ånd.

Butikken skal være for alle! Er du str xs eller xxl, så er min intensjon at hos meg skal du finne deg noen skatter. Jeg har alltid sagt at skal jeg drive mitt eget konsept, så er det viktig for meg at jeg kan skape et hjerterom der alle er velkommen. Og jantelova? Den skal legges igjen utenfor dørstokken. Jeg vil skape en realitet og en hverdag der vi alle er forskjellige og vi blir godtatt for den vi er, uavhengig av klestørrelse og størrelsen på lommeboka! 

Jeg tok avgjørelsen etter å ha blitt kontaktet av agenturer som følger meg på blogg, flere har følgt meg over en lang periode og har stor tro på meg og arbeidet mitt. Noe som varmer hjertet mitt mer enn jeg kan uttrykke! Jeg har mange super-spennende avtaler i boks og jeg gleder meg sånn til å dele alt med dere!!! Mange biter skal falle på plass for å realisere en drøm, og jeg har vært mer enn heldig hittil. Plutselig sto drømmelokalet mitt klart også - alt stemte. Noen ganger vet du når tiden er inne. Men jeg holder mye hemmelig enda, så dere kan bare glede dere til mange flere og store hemmligheter ;) 

Nå tar jeg fatt på mitt største eventyr og jeg håper dere vil følge meg på reisen frem mot åpningsdagen, jeg tar med glede i mot ønsker og tips, så kan vi skape noe sammen her ute i havgapet. Ingen spørsmål eller ønsker er for sære, jeg tar i mot alt med åpent sinn og åpne armer - men med føttene solid planta i jorda! Jeg lover dere å fortsette å være altfor ærlig og svare på alle spørsmål etter beste evne! Det mest stilte spørsmålet jeg har fått siste tiden er hvilke merker jeg skal ha i butikken - det velger jeg å ikke svare på, det skal være en superhyggelig overraskelse til dere - og jeg tar dere med på innkjøp denne uken, på min instagramprofil "helensaevik" kan dere følge meg, her vil jeg poste skatter og spørre dere til råds. Dette blir superartig :)

En annen ting jeg har lyst å ta dere med på er forslag til mitt tredje "barns" navn! (Nei jeg er ikke gravid som flere av dere har antatt - "den butikken" ble stengt etter prinsesse nummer 2;)  Men butikken min blir mitt 3.hjertebarn, og et hjertebarn trenger jo et navn!) Jeg har noen forslag liggende allerede, men har ikke helt bestemt meg, så kom gjerne med forslag og ønsker på mail eller her i kommentarfeltet. 

Om en uke kommer også et spennende magasin ut og der finner dere et lengre intervju med meg. Jeg lover å dele det med dere her på bloggen når det kommer på trykk. Inntil da tar jeg dere med på innkjøp og jeg lover dere mye sprell og leven - for butikken min vil bli en herlig miks av sprell og leven, alvor og latter, helt i min ånd og med hjertet i hånden <3 

 

Min aller største takk til min elskede Eivind, jentene mine, familien min og bestevenner for støtte og kjærlighet, mine snille og trofaste blogglesere som hver dag titter innom meg. Uten dere hadde jeg ikke kommet dit jeg er i dag, hjertelig tusen takk <3 

 
 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Anne

06.08.2013 kl.14:03

Du e kjempetøff :)) dette komme til å gå som en drøm :)) Masse lykke til <3 sååå gla i deg <3 <3

Mariann Berge

06.08.2013 kl.14:03

Gratulere så masse Helen, gler meg til å sjå resultatet. Og det blir nok fantastisk!!! Navn?? Ja, de må no berre være "Diva" de:-)

Lillian Abeltun

06.08.2013 kl.14:04

Spennande :) Masse lykke til Helen

Wenche Abeltun Tarberg

06.08.2013 kl.14:16

Lykke til Helen :)å ej gler meg til å følge med på deg:)1

Iselinn Skorpen

06.08.2013 kl.14:19

Gleda mj allerede masse til åpningsdagen! :D Vil skrive lykke til men trur ikkje du trenge det! :D

Veronica

06.08.2013 kl.14:26

WOW så spennende :D Blir morsomt å følge deg videre!! Gratulerer masse og tommel opp for at du tør å realisere drømmen din fullt ut <3

Camilla

06.08.2013 kl.14:48

Du veit min venn- er STOLT av deg og støttar deg. GO GIRL:-)

Cathrine

06.08.2013 kl.15:05

Så spennende! :)

"Sævik fashion" hehe :)

Gunn U. Remøy

06.08.2013 kl.15:11

So spennande!! Lykke til :))

Tips? Ungdommen gramma sej bittelitt... ;)

Å vi som he digre rompe gramma oss ganske mykje ;)) hehe

Vågsgt.3, karr d blir?

Martine

06.08.2013 kl.15:32

Gratulere:) e de i tollås lokale?

Charlotte

06.08.2013 kl.15:35

Tøfft! Ditta blir spennande :)

luftebobbla

06.08.2013 kl.15:39

Hipp hurra og gratulere kjære du...dette blir bra....våge å være deg selv og nå også din egen butikk,må bare bli en bra kombo.

Plutselig en dag står jeg i butikken din "diva's "

Ira S. Ulvan

06.08.2013 kl.15:40

HURRA <3 <3 <3

Vanessa Andersen

06.08.2013 kl.16:26

åå, så spennende og så gøy! Gleder meg masse til å følge med og se hvordan resultatet blir :) Masse masse lykke til med forberedelsene, åpning og alt! :)

Merethe

06.08.2013 kl.16:32

Så spennende! Gratulerer:) Viktig å følge drømmene sine, det gir en så utrolig mye på alle plan.

Blir spennende å se hvilke merker du skal ta inn, håper virkelig på Acne :)

Tante Lisen

06.08.2013 kl.16:56

Gleder meg stort til opningsdagen!!!!:)) Som eg sa: dette klarer du, er ikkje i tvil!!!! Stå på, når vi opner avdeling i Førde - ja da skal eg ta meg av den:))) Navn - min første tanke var: Bare Helen`s

06.08.2013 kl.17:16

Gratulerer! Ser ut som eg også kan våge å stikke innom :-D
Womanity

Ida-Marie

06.08.2013 kl.18:02

Åååh, hadde ei kjensle av at dette var det du planla. ;) Fantastisk lokale, har kjempestor tru på deg, Helen! :) Blir definitivt besøk på butikken din når du opnar (og forhåpentlegvis mange gongar etterpå og.)

Linn

06.08.2013 kl.18:23

Fy søren så tøff du er! Dette prosjektet blir gøy å følge, selv om jeg bor på andre siden av landet:) hvem vet, plutselig er du igang med nettbutikk og... Du gir masse inspirasjon og virker som et flott menneske Helen! Ønsker deg masse lykke til, dette kommer til å gå veien:) butikknavn: tja,Ihvertfall noe med "fjær" silkefjær kanskje...

06.08.2013 kl.18:52

Fantastisk Helen. Ønsker deg lykke til. Du er kjempetøff.

Kjersti

Nina

06.08.2013 kl.19:12

Så utrolig gøy! Jeg tror dette kommer til å gå supert! Og liker virkelig godt det at alle skal finne noe hos deg! Virkelig i din ånd (ut ifra hvordan jeg "kjenner" deg via bloggen)

Jeg gleder meg å følge deg videre!

Line

06.08.2013 kl.19:17

Herlig Helen!!

Gratulerer, du er tøff:)

Gleder meg masse, masse til og følge deg videre, både her på bloggen og Instagram:)

Masse LYKKE TIL!!

Sandra

06.08.2013 kl.19:35

Utrolig hyggelig lesning :) Ønsker deg alt av hell og lykke på din vei mot realisering av drømmen din:)

Christina

06.08.2013 kl.19:54

So utruli kjekt Helen! :) håpe du fe inn litt merkeklede, og bra utvalg til ungdommen :) Masse lykke til! <3 Klem

Forslag til namn? Ja de he ej:) Ette dej å na Eivind, & jentene so må no de bli Elena Cama, vekkje om ho camilla skrive de me c eller k :)

06.08.2013 kl.21:10

Navnet kan være " fjæren"

Marte

06.08.2013 kl.21:20

Åå kor kjekt!! Heia på deg, ditta går strålande :) Min draum, helt sida ej va lita, he vore å bli "klebutikkdame" ,so trenge du ei so må du berre sei frå ;)

Guri

06.08.2013 kl.21:27

Så flott. Blir kjekt med ny butikk i våjen :)

Navnet bør bli Feathers ,. med sikte på fjøra du har tatt vare på

06.08.2013 kl.22:00

CaMel

07.08.2013 kl.09:14

"Fjøyra" godt herøyværsk :-)

Gunn U. Remøy

07.08.2013 kl.10:51

Må no nesten bære kome me et namneforslag ej me... hehe...

D 'kom' til mej i går kveld ;)

"7. himmel" " I sjuande himmel" el.l.

En liten mix av sjel, fjør, himmelsk, LYKKE & åndeliheit :))

Bære et lite forslag, tippa du muligens he en litenfavoritt allereie ;))

Good luck! klem

Guri

07.08.2013 kl.12:29

Vågsgata 3, det e jo et stoort lokale de, der Tollås helde til no! Men ka tid ho legge ned butikken sin da? :)

07.08.2013 kl.13:46

Dette blir din drøm,som går i oppfyllelse . Da kan du kalle butikken : MY DREAM <3

Det navnet vil klinge fint i Fosnavåg . Så kan du ha en fjær bak MY DREAM :)

erinbakke

07.08.2013 kl.22:32

Lykke til! Ej håpe på dr denim boksene i alle størrelsane. (til og med xxs)

Trude

07.08.2013 kl.23:24

Du skriver med en slik innlevelse at varmen strømmer ut mellom linjene. Ønsker deg all mulig lykke tll på det du nå skal begi det ut på. Er sikker på at du vil lykkes. "The only place success comes before work, is in the dictionary" Stå på:-)

Marita

08.08.2013 kl.07:47

Så spennende, masse lykke :) Neste gang jeg er i Ålesund må jeg nok ta turen til Fosnavåg :)

Cathrine

08.08.2013 kl.10:42

Forslag til navn: Classy & fabulous :)

Helensaevik.blogg.no

08.08.2013 kl.20:48

TUSEN TUSEN TAKK :))) For mange kjekke forslag til navn og for støtte <3 Det varmer hjertet i massevis!!! Nå pakker jeg kofferten og drar til København og Tigerstaden for innkjøp - håper dere følger meg på Instagram for masse oppdateringer :) Dere finner meg ved å søke "helensaevik" - da drar vi dere :)))

HJERTEKLEM FRA EI VELDIG RØRT EI<3

CamillaS.N.

09.08.2013 kl.10:53

Så spennande 😄 Masse lykke til😄 Gjett om ej skal ta turen over til Fosnavåg😄

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits