HelenSaevikFashionBlog »

DAGENS HEMMLIGHET // PHOTOSHOOT // ANTREKK OG GALSKAP

Jeg har jobbet den siste lørdagen min på lenge, nå er det andre boller på tapeten - boller som sommer, turer, ferie, sandstrender, familie, bursdagsfeiringer og bare utrolig hyggelige ting. Herregud det er deilig å kjenne at jeg lever!!!! Og det til fingerspissene! Tusen takk til superhyggelige kunder, blogglesere (dere er verdens aller beste!!!) og kollegaer for en kjempekjekk lørdag å minnes, jeg storkoser meg sammen med dere, latter og takknemmelige tårer går hånd i hånd - det gjør kake og sjokolade også hos oss ;) Bloggen holder frem som vanlig, men bare for en liten stund til, men såååå skjer det store forandringer og jeg klarer nesten ikke vente - jeg holder faktisk på å sprrrrrekke av iver - jeg er verre enn et barn på julaften, tusen ganger verre faktisk! Men inntil videre, så blir alt med det "normale" her i mitt uhøytidlige og litt galne moteunivers. Håper dere fortsetter å følge meg i sommer, jeg skal ta dere med på et aldri så lite crazy eventyr og gleder meg stort! 

Legger ved bilder av dagens antrekk, en sniktitt på morgendagens outfit of the week og yndlingshatten, den fant jeg her en dag på Lindex - bytter ut bandet på den til antrekk, elsker hatter! 

Ha en fin lørdagskveld så lenge - jeg spretter noe som starter på C - og det er ikke cognac! Men cognac-krå? DET SKAL BLI ;))) 

HAPPY FREAKIN WEEKEND - LEV TIL FINGERSPISSENE - DET GJØR JEG ;) 

Morgendagens kjole er i boks - det er også morgendagens roadtrip - følg meg på instagram for en søndagstur om dere vil :) 

(H)attitude fra Lindex! 

Jepp, alt det gode kommer fra oven sier de? Alt det gode er faktisk rundt deg, bare du tar deg tid til å se det, kjenne etter - og leve! -og litt bilder for instagram også hører med ;) 

Dagens go`låter er disse foresten: Life is a highway og denne lille rakkeren som jeg ikke er helt lei ennå: 

Ingen kommentarer

Ingrid

27.07.2013 kl.22:11

Wow, utrolig kult, flinke deg! :DForresten - Må du skrive inn en slags kode om du skal kommentere andre blogger, eller er det bare meg? :D

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits