HelenSaevikFashionBlog »

HUGH HEFNER KIND OF LOAFERS // BOYFRIEND JEANS // CASHMERE AND SOME PUFFINS!Elsker mine "Hugh Hefner tøsslussler" og at de er knallrosa - (fjorårets og ikke i handelen) 

Kombinert med store boyfriendjeans, en singlet med et fint ordtak på og litt cashmere, så klager jeg absolutt ikke. Livet smiler om dagen og jeg kjenner at energien er på vei tilbake. Hver celle i kroppen min roper "JAAAAA" :)

Denne fine dagen avsluttet jeg sammen med mennesker som betyr mer for meg enn jeg kan forklare ; 4 generasjoner tok turen opp Rundefjellet og ut i lundeura. Her drakk vi kaffi, spiste masse godt og lo oss nesten skakk av lundefuglene! Jeg må si at jeg er meget imponert av både jentene våre, mamma og pappa min, for å ikke snakke om min mormor som er 75 år og har bedre kondisjon enn meg! Jeg tror at det aldri før har vært så mye latter og skravling i lundeura som i kveld ;) Tyskland hysjet ikke på oss heller, takk og lov! 

Ta vare på hverandre og lytt til hjertet - spring på fjellet, det er verdens billigste og beste terapi og trening! 

Legger ved noen artige bilder fra kveldens fjelltur. Elsker lundefugler! Og har du sett stilen på de i det de tar av? Tror jeg ler meg skakk!!!  

"Hi there... nice bootie!" Vet ikke helt hva vi holder på med, men jeg tror det er kaffi og sjokolade på gang ;) 

-og foreviger pappa på film :) 

"Her er de! Galningene fra forrige helg...keep on flying guys!!" 

"Fader ass! Ikke f*** om de virker disse vinga`!" 

"Anyone? Please? Help me?"

Husker dere sørgelige Karius og baktus? De er mye mer sørgelige disse skapningene.... han under her til høgre ser ut som han er helt ferdig, på alle måter.... "om jeg stuper utfor her og ikke åpner vingene.....?"

"Orker bare ikke mer lissom.... er bare helt tom for å si det sånn....."

Så nærme er de - eller vi ;) 

Nå kryper jeg inn i verdens beste armkrok og skåler for oss, for familien, for lundefuglen, guds frie natur, min vanvittig spreke mormor, dere - mine trofaste kjære lesere og livet! 

Tusen takk for en kjempefin tur sammen, elsker dere <3 

Nattens godlåt er denne , enjoy :) 

Ingen kommentarer

Sunniva fra Nord

20.07.2013 kl.16:13

Haha, Helen - jeg ler meg i hjel:-D Vi har jo lundefugler her oppe også, men har bare sett dem når vi ha vært på båttur til den delen av øya de oppholder seg på. Kanskje man burde dra å se litt nærmere på disse rare skapningene? Kommunevåpenet vårt består faktisk av en slik raring;-)

Og jeg likte fargen på loafersene dine veldig godt - gøy å sprite opp et antrekk med! Kos deg videre, og fortsatt god helg <3

Klem fra nord :-*

Helensaevik.blogg.no

27.07.2013 kl.23:10

Sunniva fra Nord: solstrålen min i nord <3 sender deg en megasuss :))))

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits