HelenSaevikFashionBlog »

RAINDROPS KEEP FALLING ON MY SHADES

Så var det denne sommeren da dere... her på vestlandet lar den iallefall vente på seg! 

Det har regnet nonstop siste dagene, vinden uler rundt hushjørnet og jeg må innrømme at jeg blir litt vërsyk av hele opplegget. Men jeg fortviler ikke, jeg sier som i fjor: Sommeren kommer i august - for da har jeg ferie nemmelig ;) 

Det blir ferie tur på oss, først skal en stor bursdag feires sammen med hele familien, det blir både hotell og tur i skog og mark, gleder meg som et barn! Deretter har vi planlagt en kjærestetur, både hit og dit ;) Elsker å dra på tur med min kjære, da spiller det faktisk ingen rolle om det høljer ned - vi vet å kose vårs uansett. 

Det er litt feriemodus på bloggen om dagene og det er fordi jeg holder på med alt annet enn blogg, tiden min strekker ikke helt til, men jeg koser meg gluggihjæææl og gleder meg til å dele alt med dere! Bare ikke helt ennå ;) 

Nå setter jeg nesen ned i noen mail og en kaffikopp, magehuset er fylt opp med en stor stjernekopp havregryn og rosiner - akkurat som jeg spiste da jeg var bare en meter lang:) 

Ha en fin tirsdag dere, håper dere koser dere på ferie i inn og utland og at dere har sol sol sooool :) 

 

Ta vare på hverandre og dans i regnet - det har jeg tenkt å gjøre! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits