HelenSaevikFashionBlog »

SLITEN BLONDINE? CHECK

"Jeg blir med jeg også!!!"
Akkurat passe kjepphøy... Etter et års fjellgeit-tørke, bestemte jeg meg for å bli med mine kjære på Rundefjellet i kveld.
Akkurat passe sliten etter en dag som startet med "Helen! Du har forsovet deg!".... Say no more!

Jeg LÅ på fløyta hele veien fra lyckliga gatan til Ulsteinvik i dagtidlig, kjeftet så høyt på en tysk registrert bil foran meg at jeg sverger at dama hørte meg gjennom stål og metall! Og jeg mener det: Må dere ligge i 50 km/t (35 inne i tunnel) og midt i veien...så får jeg snart hjerteinfarkt!!!

Jeg trodde at dette kom til å bli en fredag jeg ville hake av i glemmeboka, men takk og lov for kollegaer som sprer glede, og ikke minst to utrolig kjekke blogglesere som jeg fikk møte i dag, tusen takk!!! Så fredagen ble en veldig hyggelig dag selv om jeg startet den helt karankas!

Jeg mumler noe som ligner på "vi kunne kjørt to km nærmere der vi går opp stien til fjellet kjære....?!"
Og på vei opp er jeg stillere enn mus! Jeg tror faktisk aldri jeg har levd en så stille halvtime i mitt liv... (Jeg skravler når jeg sover også!) jaja, bortsett fra pusten min da, som høres litt ut som en krysning av en sekkepipe og en hval... (Begynn aldri aldri å røyke!!!!) så er jeg innmari stille, så stille at min kjære må snu seg flere ganger for å sjekke at jeg faktisk er oppegående. Jentene våre OG min kjære, de er lette på foten de, skravler og ler. Jeg klynker frem noe som ligner på latter innimellom, prøver så godt jeg kan å være med på moroa ;)

Takk Gud for skodda tenker jeg, da ser jeg ikke hvor langt det er til toppen...men ber en stille bønn om at når jeg først er på Rundefjellet og skal få se lundefuglen på nært hold, la det da for Guds skyld være klart og solskinn på toppen??

Nope! I det vi kommer opp ser jeg 10 meter foran nesa mi, men jeg er vanvittig glad og stolt over å ha nådd toppen UTEN pustepause, så jeg er i superhumør og jubler "I'm on top of the woooorld!" Sånn føles det iallefall!
Jeg er så glad at mitt humør smitter over på en italiensk familie med tre nydelige barn, vi står der og snakker sammen en liten stund og de forteller at dette er andre gangen de er i Norge for å oppleve Runde og lundefuglen. "Makan! Nå MÅ du der oppe sørge for litt solskinn!" Håper han der oppe hører meg, om ikke for min egen del, men la nå italienerene få se på utsikten?
Og det er en magisk stund der oppe (på Rundefjellet ja) for i det jeg har sendt en liten moralpreike oppover, så forsvinner skodda og det åpenbarer seg en utsikt som tar pusten fra hele Tyskland, Italia og oss 4 fra Norge.
Jeg kan ikke tenke meg noe vakrere sted i verden enn akkurat her!
Stemningen er rett og slett magisk! Jeg ble så glad at jeg hadde lyst å hoppe opp og ned, klappe i hendene og rope "jaaaaaa" , men jeg lot være... Siden Tyskland sa "sssshhhhh!" hver gang nikotinlungene mine slo frem.

Jeg får foreviget de rareste lundefugler, jeg vet faktisk ikke om noen snålere fugler enn disse! (De liker ikke koma-blanding!)
De ser ut som de bærer all verdens sorg på ryggen sin, og i det de tar av og flyr... Jeg lar Tyskland være Tyskland og skratter høyt og hjertelig:)
Se bare på han under her på første bildet. Jeg sverger på at jeg hører hva han tenker! Og ja, jeg ser ut som et barn på julaften på det ene bildet... Superstolt!

Sliten blondine til venstre... Lundeura til høgre!

Sånn en flott tur!!! Jeg er så glad for at jeg ble med mine på fjelltur og har fått blod på tann!
Jentene var så flinke! En av de snudde seg bak til meg og sa under turen opp: "Mamma, jeg synes du er faktisk veldig flink å gå i fjellet jeg!" De ordene ga meg litt ekstra bensin altså;)

Søndag tar jeg på meg fjelltrødene igjen og setter meg på ei fjellhylle blant tyskere og italienere igjen, komablanding i lomma og med ordentlig kamera... Der skal jeg sitte til lundefuglen tar meg!

Tusen takk for en utrolig fin tur. Elsker dere
(Er fortsatt ikke overbegeistret for tyske turister, men jeg går meget godt overens med de om vi møtes på fjellet... Litt verre å møte de i trafikken!)

Ingen kommentarer

June

14.07.2013 kl.21:21

Jeg har nå bodd her ute i *telletelle* 13-14 år og ENDA ikke vært der oppe.. I sommer kanskje? ;)

ha en fortsatt fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits