HelenSaevikFashionBlog »

SELVE LIVET

Alt jeg har lyst å si om denne dagen er TUSEN TAKK!

Nå tar jeg natt, tror jeg.

Økonomikvarteret i kveld er det villeste, kjekkeste, beste og galneste i historien;)

Ferdig snakka;)

Ingen kommentarer

04.07.2013 kl.18:54

Ja livet er flott, men noen ganger så alt for urettferdig. Har mistet så altfor mange i det siste...

Helensaevik.blogg.no

04.07.2013 kl.22:02

Anonym:

Hei.

Du har helt rett, livet kan være grådig urettferdig, men jeg tror og vet av erfaring at når vi mister de vi er glade i, så er de fortsatt rundt oss, i hjertet og tankene.

Å ta vare på alle gode minner er en rikdom du skal huske på, selv de dagene da du synes livet er bare urettferdig.

Tenk som så , at for hver eneste dag som går, så blir sorg og savn på en rar måte sterkere, men det blir også du. Du lærer deg å leve med sorgen, på en måte som kun du vet hvordan fungerer best for deg.

Også vet jeg at å ha troen på en lysere morgendag, det er veldig viktig.
Enda viktigere er det å ha godt humør, ikke la noe eller noen knekke deg, vit at akkurat du er unik og akkurat du har evner som ingen andre har. Akkurat DU gleder noen.

Gi et smil, en klem, til de du er glad i, eller de som gleder deg, sånne små ting treffer et hjerte kanskje mer enn tusen ord.

Sender deg en god tanke og en god klem, husk at selv når du tror du ikke kan tåle mer smerte og savn, så gir ikke morgendagen deg mer enn du kan kan takle <3

Motgang styrker oss - og alt du lærer nå, om deg selv og de rundt deg, det vil i løpet av livet ditt komme deg til nytte. Jeg sverger.

Hjerteklem fra meg <3

04.07.2013 kl.23:05

Takk, for at du forstår<3 Du er en fantastisk dame. Et stort forbilde for mange, og sikkert spesielt unge jenter med kanskje litt dårlig selvtillit. Når du går litt utenom det vanlige ja da treffer du folk rett i hjertet (på en god måte ). Du er et forbilde for så mange. Ja denne kommentaren førte vel ikke noen sted, men jeg håper du forstår hva jeg mener. DU er et av mine forbilder både når det gjelder måten du er på, og på alt annet. Jeg er sikker på at du er et fantastisk menneske å omgås.

Takk for meg<3

Helensaevik.blogg.no

04.07.2013 kl.23:43

Anonym: Jeg skulle ønske jeg viste hvem du var så jeg kunne gi deg en klem om jeg møter deg og si tusen takk ansikt til ansikt <3
Har vi hjertet på rette plassen, så forstår vi hverandre, alle.
Det er noe som heter : Møt andre slik du selv vil bli møtt.... Det synes jeg er så fint, og sant.
Jeg synes tanken på å være et forbilde er litt skummel, men tusen takk for at du tenker så godt, det varmer. Også skal jeg gjøre mitt beste for å kunne være et godt forbilde, selv de dagene jeg bare har lyst å dra dyna over hodet :)
Tusen takk anonym, kommentaren din førte et sted - rett inn i hjertet mitt <3

God varm klem <3

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits