HelenSaevikFashionBlog »

MEN DU MAMMA? KANSKJE DU MÅ VASKE KJØKKENET!?

"Litt mer kakao Kamilla! UUUUPS! NOK!"

Vi ligger musestille og later som om vi fortsatt sover, akkurat passe avslappa og stressa med tanke på smelting av margarin, vaffeljern og skarpe kniver i sving.

"Dette bruker pappa for å få bollene ekstra gode.... KARDEMOMME! Vi tar litt i vaffelrøra?" Maria sørger for at det blir kardemommevafler - en ny smaksopplevelse i følge undertegnede.

"Åh-ååååooooo!" Det var Kamilla... "Det gjør sikkert ingenting. De kan bare støvsuge det opp?" Vi ser litt skrekkslagne på hverandre i sengen... Skal tro om det var hele pakken med hvetemel? Jaja, vi lar de bake, stunder som dette er verdens beste minner, tenk bare den dagen de selv blir foreldre og jeg kan minne de på dette herlige kaoset de skapte ;)

Jeg ligger halvveis i drømmeland, tenker på Milano, får en hyggelig Mail om italiensk språkkurs og poster litt på Instagram. Servert kaffi av Maria og jammen får vi en smakebit av kardemommevaflene også, med beskjed om at vi ikke kan stå opp enda...

Men i det Kamilla kommer med verdens lureste smil inn soveromsdøra og sier "Go måggen mamma og pappa! Har dere lyst å stå opp og få kake til frokost?" Hello, her er jentene til mamsen her, kake til frokost!?

"Men du mamma? Kanskje du må vaske kjøkkenet!"

Tre små gull, mamma vasker mer enn gjerne kjøkkenet. Så lenge dere lover mamma å alltid lage brownie og kardemommevafler til mandagsfrokost;)

Mamma

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits